[Küldetés] A medve és a szűz

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Pént. Júl. 11, 2014 7:16 pm

Én csak bólogatok és bólogatok meg egy kicsit bólogatok. Persze csak azokra a feltételezésekre és kijelentésekre amik azzal kapcsolatosak, hogy segíteni akarok Teddy2-nek. Bezzeg az a pici maci nem segít nekem.
- Most kivételt tehetnél. – Jegyzem meg. – A gazdád tuti nem haragszik meg. – Teszem még hozzá. Tök jó mindenki boldog, az egyik emberke viszont azt akarja, hogy hagyjam őket magukra úgy, hogy rájuk bízom Teddy2-őt. Ezt sajna nem tehettem így hevesen rázom a fejem majd odacammogok közvetlen Teddy2 mellé és leülök hozzá. Még meg is ölelem úgy, hogy ezúttal ne sértsem meg. Ráadásul még a harc is abba maradt. Biztosan medvrettentek az én hatalmas kinézetemtől. Fura volt a fickó, nem igazán értettem a szavait. Hogy lehet élvezni ha pirossá válnak? Lehet olyankor melegek lesznek mert piros? Mármint melegséget éreznek. Wááá annyi kérdésem lenne de nem tudok csak bömbölni, hozzáteszem nagyon ügyesen, de akkor is! Ráadásul a tolmácsom sem túl beszédes. Sebaj a lényeg, hogy Teddy2 hazakeveredjen.
- Azért maradj mindig velem, ne menj el az emberekkel. – Utasítom Teddyt. Kicsit fura, hogy mindenki segíteni akarnak neki. Az emberek tapasztalataim szerint nem túl kedvesek a magunk fajtákkal. De talán ez is azt mutatja, hogy jobb irányba halad a világ és mindenki kedves, medveszerető ember lett. Most már csak azt kellene kideríteni, merre lehet a gazdája. Talán az emberkék tudják. Beszélni nem tudok, így várom mit találnak ki, közben pedig mindig Teddy2 k(u)omát követem és védelmezem. Olyan vagyok mint egy anya medve csak fiúban…. azaz akkor apa medve.

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Pént. Júl. 11, 2014 8:06 pm

Teddy2 újra Maci felé fordul, igyekszik fölkapaszkodni a füleihez, hogy suttoghasson.
-Biztos nem haragudna? Mennyire biztos? Honnan tudod? És ők kicsodák?
Majd félve az emberek felé pislant. Nem tűnnek valami bizalomgerjesztőnek, eleve úgy kezdték, hogy megtámadták Macit, majd egymást, és most meg együtt akarják elvinni őt... nem... ez picit sem jó... egy icipicit sem.
Ryuu eközben azt veszi észre, hogy nem vesz észre semmit... legalább is semmi olyat, ami csak picit is hasonlítana Kincaidra. Talán hazudtak neki, és vele akarták csapdába csalni? De vajon honnan tudnak Kincaidról?
Kincaid kiesett a játékból.

Határidő: Július 18.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Szomb. Júl. 12, 2014 11:33 am

Ez... ez a kölyök egyszerűen nem komplett... Nincs még egy olyan ember, akinek mondanak egy nevet, és az ilyen örömöt vált ki nála. Nem tudom, hogy honnan jött, de ez az epekedése Kincaid után, már szerintem fanatizmus, mintsem jótékony öröm. Ez... ez egyszerűen agyrém. És hogyha most ő lenne a legerősebb játékos... ebbe inkább bele sem gondolok. Egy dolgot viszont már most megmondhatok, ez a kölyök kiborít. Nem, nem olyan mindjárt-felkapom-rá-a-vizet kiborítás, hanem ez-egy-pszichopata!-féle kiborítás.
Amikor pedig belemászott az arcomba, nem tudtam mit szóljak. Viszont próbáltam nem megmutatni, hogy mennyire nem akarom a közelségét. És vajon most mit tegyek? Szálljak be, és én is játszam a pszicho-t? Legyen.
- Hmm... Te élveznéd, ha embert kéne ölnöd? - Azt már inkább nem tettem hozzá,  hogy Kincaidért. Mert szerintem van elég pszicho ahhoz, hogy akár embert is öljön, ha úgy közelebb juthat az ő hőn áhított Kin-chanjához. És még ilyen emberek mászkálnak szabadon? Ez ijesztő.
A medve közben kifejtette - vagy inkább kifejcsóválta? -, hogy ő bizony segíteni akar nekünk. Már éppen felvidultam volna, amikor azt is elmondta, jobban mondva fejrázta, hogy ő bizony nem engedi el velünk a macikát. Hm-hm...
- És ha te is jönnél velünk? - kérdeztem meg, hátha abba beleegyezik. Hiszen az volt az egyik feltételünk, hogy meg kell menteni a medvekomát. A fenevad viszont nem fene, és nem is vad, így az első feltételünk semmissé vált. Minden rendben,  minden sínen van, minden tökéletes. Vagy csak annak tűnik? Ez a gyerek is túl gyorsan hajtott végre egy tökéletes pálfordulást ahhoz, hogy ellehessen hinni a szándékai tisztaságát. És Kincaid sem jött elő. Talán elfutott, mert meglátta ezt a kölyköt? Könnyen lehet, én is ezt tettem volna a helyében.
- A medve döntésére, és a te Kin-chanodra. - válaszoltam a kölyök kérdésére. Bár van egy olyan érzésem, hogy mindkettőre csak hiába várunk.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Vas. Júl. 20, 2014 5:46 pm

- Élvezném e? Mi vagy te, zsidó? Razz Nem kérdezünk vissza egy egyértelmű kérdésre. x3 - De azért kimásztam a képéből és a másik gyerek mellé soroltam, ám még mindig őt mustrálva, újra beszédbe fogtam. - Ha elmondom, elmondod? x3 - Nem érdekel, ha gyereknek hisznek, elvégre még az lennék, ha jól tudom. Suspect Meg aztán, olyan jól esik játszani ezt a szerepet. Egy "hülyegyerekre" hogy fogsz haragudni? Hiszen nem cselekszik értelmében teljesen. Úgy ahogy egy értelmi fogyatékossal sem állsz le vitázni, mivel az téged minősít, a kis gyerkőcökre sem lehet haragudni. Ugyebár. Rolling Eyes Meg így egy bizonyos fokig kiugraszthatom a nyulat is a bokorból. Mennyire bírják az idegei? Ár az elején eldől, hogy vele mit érthetek el, és ez előnyömre válhat. Az például dicséretes volt, hogy minden próbálkozásom ellenére nem borult ki, sőt! Vissza kérdezett, de azért ne szálljon el magától, höhö. Razz
A medvécske nem nagyon látszott olyannak, mint aki érti is, habár ez a fejrázós dolog. Ha feltételezzük azt, hogy érti amit mondunk, csak mi nem értjük őt, egész sok értelmet nyernek a mozdulatai. Azonban, ami kiviláglik ebből az az, hogy nem fog engedni.
- Nem vagy valami csapatjátékos, Macikám. Hahhh. - Ránézek a két új csapat társamra. - Jah igen. Ti nektek hova kell vinnetek a petet? Én egy öreg királyhoz kaptam meghívót, de nem láttam magam körül más jk-t, sőt az Öreg se említett titeket. o.O - Szögezem feléjük  a nagy kérdéést. \o/
- Meg aztán, mire várunk? - Mondom ezt úgy a Ryuutoshi félének, hogy érthesse mindenki. - Kin chanra? A medve egy mob, meg aztán ... úgy tudom, hogy itt "haramiák" vagy "szörnysek" ellen kellene harcolnunk.... - Utalgatok a két jómadárnak valamire. Remélem nem a medve fogja előbb kikövetkeztetni, mert az nagyon gáz lenne. Neutral

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szer. Júl. 23, 2014 1:27 pm

Fagyos tekintettel nézem a fiút, aki olybá tűnik se nem lát, se nem hall, egyszerűen levegőnek néz. Nem bosszant, de az igen, hogy arcátlanul belemászik. Kis híján azon voltam, hogy elkapom a fiút a grabancánál, de olybá tűnt Tantalosz úrfi nem bánja a helyzetet. Mindazonáltal nem tűröm, hogy így viselkedjen a társammal. Míg a küldetés véget nem ér, ugyanúgy felelek Tantaloszért, ahogy ő felel énrám. És nem hiszem el, hogy túl sok jót szülne egy ilyen arcátlan gyerek a sorainkban. Már azon voltam, hogy továbbmegyek, mikor megtorpanok. Hirtelen érzem, ahogy a levegő lehűl, és a környéket fagy vonja körül. Azonban mikor körülnézek minden a megszokott látványt nyújtja. Ám kezemre pillanatva még láthatom, hogy testem külseje szép lassan halványabb színt ölt. És ekkor megpillantom az egyre vastagabbodó jégkristályokat. Már majdnem széttörtem a jeget, legalábbis megpróbáltam volna. Azonban egy üzenet érkezett, amely elvonta figyelmemet a jelenségtől. Lehívtam menümet, és észreveszem a rendszerüzenetemet. Akkor már volt fogalmam miről is szól a levél, de elolvastam azért. Sejtésem beigazolódott, ugyanis a rednszer figyelmeztetett, hogy a régi képességemen hibát találtak, így le lett cserélve, és az új képességem.. sajnos kissé megdermeszt. Érzem, ahogy testem nehezebben mozog a jégpáncél alatt, de ahogy jobban nézem a jég egyre jobb áttetszőbb lesz, míg végül alig látni, csak ha ráesik a nap fénye. Kissé szokatlan lesz ez az új érzés, de azért gyorsan átmozgatom karjaimat, majd kissé nehezebb mozdulatokkal a harcművész vállára teszem a kezem, ha nem húzódik el. A jégnek hála talán a hideg is átjárja kissé, így ismét fagyos tekintetem mellé pont jól jön ez a képesség, mégha csak bónuszpáncélt is kapok miatta.
- Kérem, az úrfit távozzon innét. Ha jól értettem más a megbízója, mint nekünk. Sajnálom, de mi befejezzük a feladatunkat, és eljuttatjuk a bocsot élve a mi megbízónkhoz. – mondtam a fiúra nézve, de azért kezem ügyében tartom a fegyverem.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Pént. Júl. 25, 2014 12:48 pm

Teddy2 nagyon bizonytalan volt mindennel kapcsolatban ahogy én is egyre inkább kezdtem az lenni a többieket hallva.
- Ez esetben nem lenne gond ha beszélsz idegenekkel de talán mégis jobb ha nem foglalkozol velük. – Brummogom a macikomámnak. Már tényleg nem tudtam, hogy ki mit is akar. Mindenki haza akarja juttatni Teddy2-t de mégis különböző helyekre. Lehet, hogy valaki hazudik? Vagy csak szimplán összekeverik őt valakivel. Igen biztos az utóbbi. Biztosan van egy Teddy3 vagy Teddy4 akit ők keresnek. Na mindegy én Teddy2-nek ígértem meg, hogy segítek.
- Gyere menjünk és keressük meg a gazdidat. – Mondom neki és felállok, vagyis négykézlábra állok és amíg ezek egymással vannak elfoglalva szépen Teddy-vel az oldalamon elcammogunk.
- Emlékszel még hol láttad utoljára a gazdád vagy merre keveredtél el? – Kérdem tőle, közben a nyomkövetés és a hallgatózás jártasságom is bekapcsolom. Biztosan találok valami nyomot. A többi fiúról nem is veszek tudomást még ha utánunk jönnek akkor sem. Hagyom, hogy Teddy2 előttem menjen és ha esetleg túl közel mennének hozzá lekeverek nekik egy jó nagy kumaflást. Hagyjanak most már nyugodtan békén és had vigyem el szegény macit a gazdájához. Biztosan nagyon hiányoznak egymásnak és talán kapok majd jutalomként mézet. Ha már ilyen nagy fekete medvévé váltam ami elvileg olyan mint az igazi. Viselkedjek is úgy mint egy valódi medve. Habár akkor hátha vissza is tud változtatni rendes önmagammá. Cuki macifiúvá *.*. Képes lehet rá a gazdája? Lehet valami varázshercegnő akinek mágikus képességei vannak. Tök jó lenne ^^

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Pént. Júl. 25, 2014 8:33 pm

Teddy2 bólint, szorosan behúzódik Maci mellé, és igyekszik tartani vele a lépést.
/Macinak ment egy PM./

Határidő: Augusztus 3.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Szomb. Aug. 02, 2014 4:39 pm

- Kérem, az úrfit távozzon innét. Ha jól értettem más a megbízója,...
- Blabla blaa... ember, ha nem jött volna le, nekem is ugyanaz a megbízatásom. Nem mehetek el, ha a küldetést teljesíteni akarom! xd ... *kis szünet* És márpedig akarom. x3 - Könnyedén szökkenek el a ficsúr mellől, kezd idegesíteni ez a nyálas modora, majd intek a vöri felé és a maci mellé sorolok. Jah igen, a fekete mellé. Kuroi bishi! \o/
Egyáltalán nem haragszom a hülyéjére csak egyszerűen idegesít. Már eltelt két év, és az ilyen gyökerek még mindig nem haltak meg. -.- Nem mulatságos ha nem vágod a helyzetet. Ahelyett, hogy megpróbálna felhasználni, vagy mittom én. Elküldene, hogy majd mondjuk lopakodással kövessem őket és lesből gyilkoljam le mindet. Nem gondolkozik. Sokkal ártalmatlanabb vagyok így, hogy színről színre láthatnak. Persze ha lenne lopakodásom, lehet nem is lennék itt! o.O Vagy mégis, mert nem akarok egyedül császkálni sehol, az unalmas. Neutral

Szóval rátérve a macinkra. A kaszám a vállamon pihen mint eddig is. A mostani pontjaimmal, amit a felszerelések adnak, könnyedén tudom abszolválni ezt. Mosolyogva állok elé és adom az értetlent. Abból az eshetőségből indulok ki, hogy a medve ért minket és nem egy közönséges fekete indikátoros mob. Hiszen számtalanszor ölhetett volna meg... vagy legalább is próbálhatott volna meg, nem de? A küldetés ezen a szinten nem lehet ilyen igazságtalan, szóval megpróbálkozom a kommunikációval. Lehagyva a két palimadarat! Jöjjenek ha akarnak, vagy tojjanak be ott helyben. Suspect
Nem érdekelnek! ˇ^ˇ
- Ahoy. Medve kun! Tudod, hogy ha kiérsz az erdőből egy rakat jk és npc akar majd pixelekre szedni? x3
Nem azért, de gondolkozzunk reálisan. Ha szereted a kis bocsot, kell neked valaki, a jk-k közül mégpedig, aki segít neked! Akinek a segítségével meg tudod magad értetni.
- Teljesen kisimult az arcom. Nem ráncolom magam, könnyedén beszélek, hiszen úgy is gondolom! Én vagyok erre a legalkalmasabb. - Az én feladatom az, hogy Biz-ton-ság-ban hazavigyem a kis bocst. Ha neked is, dolgozzunk össze. Több esélyed van velem mint egy pirivel, akit megjegyzem a többi játékos sem bír, és egy karót nyelt britt szimulátorral. x3

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Vas. Aug. 03, 2014 9:50 am

Ezek meg csak vitáznak és vitáznak. Igyekeztem Teddy2-vel otthagyni őket de az egyik fiú, pont aki talán a legkülönösebben viselkedett. Magyarázni kezdett, meg azt, hogy lépjünk vele szövetségre. Nem tudom már mi folyik itt és talán nem is akarom tudni. Csupán haza akarom juttatni Teddy2-őt. A fiú szavaira megrázom fejem. Nem kell segítség, viszont eszembe jutott egy medvesztikus ötlet.
- Van egy ötletem. – Nézek rá Teddy2-re. Közben a fiúval nem is törődök igazán, csak arra figyelek nehogy bántsa Teddyt. – Menjünk vissza a bokorhoz és kövessük azokat a nyomokat ahonnan az idegenek jöttek és majd te megmondod, hogy otthon vagy-e vagy sem. – Mesélem el a tervem a macitársamnak. Igen, ez működhet. Megvannak hozzá a megfelelő képzetségeim szóval ez így még sikerülhet is. Úgyhogy szépen vissza battyogunk a többiekhez és elkezdem nézegetni a nyomokat. Elsőnek érdemes lenne esetleg a nagyobb csapat nyomait követnem és így is teszek.
- Mesélj még nekem a kastélybeli életről ^^ - Kérem meg Teddy2-őt. Kíváncsi vagyok milyen lehet úri medveként élni. Biztosan tök menő. Ugrálnak körülöttem az udvar hölgyek, vakargatják a pocim és tömnek mindenféle finomsággal. Vajon befogadnának engem? Mondom, hogy én legalább annyira szerethető medve-kun vagyok mint Teddy2. Na jó most épp nem vagyok aranyos, inkább ijesztő de akkor is. Ha visszaváltozok Kumaranyos macivá akkor talán élhetek én is a kastélyban. Meg is oldódnának a gondjaim.
- Nem! – Rázom meg a fejem. Nem is gondolhatok ilyesmire. Előbb segítenem kell kijuttatni a Senpait utána jöhetnek a boldog nyugdíjas évek.


_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Vas. Aug. 03, 2014 5:07 pm

- És ha zsidó vagyok? Rolling Eyes - kérdezek vissza. Nem értem, hogy mi a baj a zsidókkal. Sok a pénzük? Ugyan már! Attól még nem lesz valakinek hatalma. A hatalom a népben gyökerezik, akihez hű a nép, azé a hatalom. Ezért van az, hogy olyan okos emberek ülnek az országok vezetői pozíciójában. >.> Meg ugye a sok mutyizás, meg ilyenek. Rolling Eyes De ezekbe inkább nem megyek bele, mert lehet, hogy ellenőrzik a gondolataimat is, és a végén még lecsuknak, mivel úgy gondolják, hogy néplázító vagyok. A dutyiból pedig egy életre elegem volt...
- Egyébként egész jó pirosnak lenni, ha bírod az állandó lenézést, megvetést és undorodást. - válaszolom, szinte már kedélyesen. Ez a fiú komp akart lenni... de nem komplett. Suspect Vagy mégis? Most mintha lenne értelme a mondanivalójának.
- Nem hinném, hogy lesz még olyan együgyű játékos,  aki önként neki rontana egy fekete mobnak... De lehet, hogy van rá esély...  - osztom meg a véleményem, miközben elkezdtem fürkészni a fákat is. Egyelőre semmi nagyobb mozgás. De vajon meddig marad így?
Közben Ryutoshi is feleszmélt, és illedelmesen távozásra kérte ezt a fiút... Itt egy kicsit kezdtem kételkedni abban, hogy minden rendben van vele. Nekem már - szinte - elsőre feltűnt, hogy ezt a fiút nem nagyon érdeklik a formalitások. Ezt pedig tudtára is adta az úrfinak. Szegénykém. No
- Ryutoshi úrfi, szerintem egy célunk van ezzel a fiúval. Bár a megbízó tényleg más... Mit is mondott magának az öreg úr? - kérdeztem meg sárga indikátoros "barátunktól". Ha jól tippelek, akkor az az öreg ember a király lesz, vagy valami hoppmester, esetleg kancellár. Ezek pedig mind-mind a báró felett járnak rangban. Hm-hm... Ez talán jó lehetőség lenne nagyobb jutalom érdekében.
Közben viszont a medve is elindult, hogy segítsen a bocson, ahogyan csak tud. A fiú pedig ment utána. Így én se voltam rest, már siettem is, miközben intettem Ryutoshi úrfinak is. Mire beértem őket, addigra a fiú már nagyban magyarázta a medvének, hogy milyen hátulütői vannak a tervének. És mindegyikben igaza volt. O.o Talán mégis csak lapul értelem ezalatt a furcsa viselkedés alatt.
De a medve nem hallgatott rá, már indult is visszafelé. Majd talán rám hallgatni fog.
- A fiúnak igaza van, Kuma-san. Ha a többi njk, vagy jk meglátja, akkor szörnyű felfordulás lesz. Kitör a káosz, anarchia lesz és több játékos majd le akarja győzni önt, hogy sok tapasztalati pontot kapjon. Közben pedig ezt a kisbocsot is eltalálhatják, és akár bele is halhat a sebesülésekbe. Ezt ön sem szeretné, igaz? - kérdeztem. Remélem, hogy az észérvek valamennyire hatni fognak rá. Mert abban az egyben biztos vagyok, hogy megértette. Pedig ilyet még nem láttam.  Egy mob, akinek van értelme és tud gondolkodni. Ez talán majd valami új fejlesztés első lépései a játékban. Ami azt illeti, nekem tetszik. Végre nem pusztakézzel kell meggyőzni az ellenfelet, hanem ésszel. Ez a része a játéknak nagyon tetszik. De vajon a medve hogyan vélekedik majd arról,  hogy meg akarom győzni? Egyáltalán hinni fog nekem? Vagy nekem ront? Nagyon kíváncsi vagyok a reakciójára.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Vas. Aug. 03, 2014 10:52 pm

Maci2 úgy tűnik teljesen a bizalmába fogadta Teddyt, a szavai hallatán örömködve ugrálja körül, és mindenhova követi, jobbra is, majd balra is, majd közben arra is rájön, hogy Maci most ért medvéül, tehát ha úgy szól hozzá, akkor nem kell suttognia, így hát gyorsan beszélni is kezd, hogy kielégítse Maci információéhségét.
-Húúúú! Te nagyon okos vagy Maci, én a nyomokra nem is gondoltam, mert azt hittem, hogy majd jönnek értem… és jöttek is… de te vagy az aki leginkább jött. A kastélyban meg… volt pihe-puha ágyikóm, ami sokkal pihe-puhább volt mint itt mondjuk bármelyik levélkupac, és volt aki hozta nekem innen az erdőről a málnát olyan dobozokban, és akkor majdnem olyan friss volt, mint így a bokorról, de csak majdnem, mert ezért is jöttünk ki ide, hogy frissen is egyek, mert ha ugyanolyan friss lenne, akkor ki sem jöttünk volna, és akkor el sem tévedek…
Hirtelen felhúzza az orrát, és megsuhintja mancsával az egyik közeli bokrot.
-A málna tehet mindenről!
De ezután a rövid megtorpanás után már rendületlenül folytatja útját Maci mellett… bár azért egyszer odasúgja, egy kis félelemmel a hangjában.
-Tényleg bántani fognak minket Maci-sensei, ha odaérünk a városhoz?
Azonban ha sem Maci nem torpan meg, sem az emberek nem bírják megállásra, akkor a nyomok -amiknek most érdekes módon szaguk is van, így még könnyebb követni-, visszavezetnek az erdő széléhez, egészen a védett terület határáig, ahol Maci (egyedül csak ő látja így) meg is látja a falat a fák közül, ami most furcsán vibrál, pedig ilyet eddig soha nem csinált…

Határidő: Augusztus 10.
Ryutoshi 750 szóval pótolhat.


A hozzászólást Silica összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 10, 2014 1:09 pm-kor.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Vas. Aug. 10, 2014 10:57 am

Valamiért tök mókás volt így menni. Én voltam a nagy erős maci aki védi a kicsi és esetlen bocsot aki kiskutya módjára követ mindenhova. Talán most kellene megtanulnom rendes medveként élni. Már lenne egy tanítványom is. Minden esetre tovább ignoráltam az embereket és követtem a nyomokat közben Teddy2-vel beszélgettem.
- Én okos? *.* - Csillan fel a szemem. Még soha nem mondta senki, hogy okos vagyok. Persze mindig is tudtam, hogy kumagánnyomozónak születtem de kell a megerősítés. Most bebizonyítom, hogy igenis okos vagyok!
-Uh-uh… mást is hoznak a málnán kívül. Mondjuk almát vagy szőlőt? A szőlőt úgy is etetik meg veled, hogy aranyos cselédlányok föléd tartsák a fürtöt miközben két másik hatalmas levelekkel legyezget? – Egyből el is képzeltem, hogy én ott fekszem a pihe puha párnán és a lányok engem legyeznek. Még külön a senpai-nak is lenne egy mini párnája és őt is legyeznék. Ahogy elkezdtem követni a nyomokat egész közelhajoltam a földhöz és szaglászni kezdtem mint egy vadászkopó. Volt szaga így még könnyebb volt az egészet követni egész az erdő végéi ahol most egy furcsa fal vibrál.
- Ez mikor jöttem nem volt itt. – Jegyzem meg. Óvatosan közelítem meg a falat. Rácsapok a mancsommal és várom mi történik. Lehet már ezzel meg akarnak akadályozni? Már megint nem tudom mitévő legyek. Szomorúan huppantam le a földre és a fejemet ráztam.
- Pedig már azt hittem végre haza tudlak vinni. – Pityeredem el. Tanácstalanul ücsörögtem ott. Most mégis mi tévő legyek? Menjek vissza? Vagy próbáljam meg a másik irányt? Mit tegyek?


_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Vas. Aug. 10, 2014 1:02 pm

- Na! - És megveregettem a hátát a pirinek játékosan. - Úgy látszik van esze az egyiküknek! ^^ - Úgy örültem ennek a "fejleménynek", mintha nem is tudom, megtalálták volna a rák ellenszerét, én meg a végső stádiumban vagyok. Vagy valami ilyesmi. x3 A lényeg, hogy legalább az egyiküknek van gógyija, amit használni is képes. Így nem vagyok egyedül ezzel a konok, csökönyös szamárral. Ott volt a város fala. Pont ugyanúgy terült el a tájon mint eddig, a Mackótetsvér meg biztosan rájött, hogy mekkora pácban van! x3 Hát aztán! De az a fekete pixeltömeg csak ledobta magát és ennyi. Mellé "vágódtam" én is. Ott ültünk a kilátást bámulva. Én, az oriás mob, és egy kis bocs. A pet! - Hát ennyi? Idáig tartott az elhatározásod? o.O - Meredtem rá kis várakozás után a mobra. - Akkor már el is mehetsz, ha nem vagy képes segíteni a kis medvének. Vagy elfogadhatod a segítségem. - Jahp. Muszáj lesz neki, vagy jobban mondva, nekem lenne muszáj kicsikarnom ezt belőle. De csak észre veszi, hogy egyedül nem fog menni! Vegye észre, még akkor is, ha menne neki egyedül is! Megnéztem a menümet, hogy hová is kell vinnem a bocsot. - Én tudom, hol van az idomárkája. Ő kérte a segítségem. Azt hiszem akár ki is hagyhatjuk a várost. Megkerüljük. - Ezzel fel is álltam. Elég volt a nézelődésből, ám várva az igenlő (!) választ, néztem   ~ még mindig fel ~ a medvére. Haaahhhh, mennyivel jobb lenne, ha nem ezen a túlméretezett mobon keresztül kellene megközelítenem azt a kisebbet! -.-

Hátrafelé meg nem is néztem már. Ha nem jön az a pipogya britt majmoló majom, akkor nem jön. Annál jobb nekem. Úgy látszik annak nem volt elég esze, hogy átlássa nagyságom. x3 Ide én kellek! x3

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Aug. 10, 2014 8:02 pm

A fiú válaszára kissé felhúzom a szemöldököm. Nem éppen úgy tűnt, mint aki nagyon az a típus, aki rendesen befejez dolgokat, bár lehet tévedtem első megítélésre, viszont a helyzeten nem változtat. Egyik csapatnak fel kell oszolnia, vagy segítenie a másikat, különben nem lesz jó vége. Tantalosz is a fiú felvetését erősítette meg. Társamra pillantok, és megcsóválom ma fejemet.
- Egy a feladat, más a vég. Hacsak nem szerzünk még egy bocsot a küldetés egyik részét elbuktuk, ugyanis ha egyikünk, azaz vagy mi, vagy az úrfi – mutatok a narancsindikátorosra – visszaviszi a feladónak, a másik fél nem tudja teljesíteni a küldetést, ugyanis a medvét a másik fél leszállította. Nem tudom mennyire érthető ez úrfi.
Bár jobban örültem volna, ha a betolakodót eltávolítjuk köreinkből, inkább csak gyanakodva, méregetve követem őt, és a 2 medvét, illetve természetesen Tantalosz úrfit. Egy kis idő után azonban ahelyett, hogy továbbhaladtunk volna a medvék megtorpantak, és inkább visszafordultak arról amerről jöttünk. Tantaloszék eközben megpróbálták eltántorítani a fekete medvét a céljától. Némán hallgattam egy ideig, mielőtt én is felszólalnk.
- Ez nem teljesen igaz. Nem 100%-os az esélye a támadásnak, azonban amint a városba érünk az utunk ígyis-úgyis kettéválik. – ha Tanatalosz, vagy valaki rákérdez, hozzáteszem, ha nem, akkor nem folytatom – Ne feledkezzenek el a védett területek előnyéről. A városok területére nem léphetnek be mobok, csakis kizárólag petek, meg Játékosok, illetve természetesen az NJK-k. Namár most úgy vélem eme medve. – intek most a feketeindikátoros felé – Nem tartozik személyes véleményem szerint egyik említett kategóriába se, ugyanis fekete indikátor csak vad moboknak van. Bármennyire is tűnik szelídnek a drága barátunk, a város attól még nem fogja beengedni. Bár kitudja, azonban az eddigi tapasztalataim alapján én mégis így gondolom.
Végül is nekem nem gond a kis sétálás, csak gondoltam megemlítem a társaságnak, nehogy a végén még ebből legyenek majd a gondok, hogy senki nem szólt erről a medvének. Már ha bejuttatjuk a bocsot a mezőn belülre, a nagy medvével már nem lenne gondunk. Azonban ha lehet, nem fogok ilyen aljas módszerhez folyamodni, bár ha veszélyezteti a küldetést valamelyik bocs, akkor sajnos muszáj lesz, azonban mindaddig nem szeretnék bajt keverni, míg nem szükséges. Ahogy haladunk visszafelé amerről jöttünk egyre inkább kerültünk kifelé az erdősségből, ami veszélyeztette az út biztonságát. Hiába állítottam, hogy nem 100%-os a támadás esélye, sajnos elég magasak a találkozási arányok más játékosokkal tekintve, hogy ez az 1. szint, az az emelet, ahol a legtöbben fordulnak meg. Mióta elindultunk nem szereltem le a felszereléseimet, a pörölyöm a jobb kezemben, míg a pajzsomat a bal karommal tartom. A halk zörgés, mely lépteimkor megzördülő páncélzatom kelt, kissé zavaró lesz egy idő után, mely kissé gátolja a hallásomat. Hallgatózás, vagy bármiféle más jártasság nélkül elég problémás. Mindenesetre amint elérjük a falat a medve megtorpantja a sort, illetve a narancs indikátoros, máris át akarja venni a menet fölött az irányítást. Nincs az ínyemre, de sajnos nem akartam beleszólni, egyelőre kíváncsi vagyok, merre tartunk, majd ha odaérünk, a helyszínre megtudjuk az igazságot. Mindenesetre intek a fiúnak, hogy haladjunk tovább arra, amerre ő véli jónak, majd a Medve felé fordulok.
- Nincs sok választás.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Vas. Aug. 10, 2014 11:27 pm

Teddy2 vidáman bólogat Maci mellett, és lelkendezve brummog.
-Igen Maci-senpai, te nagyon okos vagy, hiszen már idáig is eljutottunk, és amíg egyedül voltam, addig nem jutottam el, tehát a te érdemed, mert nagyon okos vagy.És... és... van mindenféle gyümölcs, még füge is, ami nagyon finom, de levelek nincsenek, csak hatalmas legyezők... de biztos szereznek neked leveleket is, ha megkéred őket.
Amikor megálltok, akkor kíváncsian néz fel Macira, mert ő csak a sima városfalat látja, a vibrálást nem, azonban végighallgatva Ryutoshi elmélkedését, felgyúl a villanykörte a feje felett, és újra beszélni kezd.
-De hát haza tudsz vinni. Azért nem tudsz bemenni, mert mob vagy, én pedig pet. Csak az kell, hogy egy ember megszelídítsen, és akkor máris be fogsz tudni menni. Csak kérd meg valamelyiket, és biztosan segíteni fognak.
Mutat a követőik felé, majd kérlelő tekintettel néz feléjük, és mutogat Maci fekete indikátora felé.

Határidő: Augusztus 17.
Tantalosz 500 szóval pótolhat.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Vas. Aug. 17, 2014 3:40 pm

Ott ücsörögtem, szomorúan és csalódottan. Teddy2 ugyan megpróbált felvidítani és egy ötlettel is elő állt de… Nem tudom. Nem akarok az ő állatkájuk lenni. Én inkább akkor a senpai vagy Ai-chan petje vagy a királyi pet akarok lenni nem az övék. Ráadásul szinte amennyin vannak annyi félét beszélnek. Nem tudom bízhatok bennük. Pedig általában bízom az emberekben, de most. Most nem rólam van szó hanem Teddy2-ről. Szomorú vagyok azonban az egyik fiú igazat szólt. Elhatároztam magam! Hazaviszem Teddy2-őt bármi áron. Tehát tényleg azért nem mehetek be mert egy mob vagyok… Akkor nincs más választásom tényleg meg kell „szelídülnöm”. A kérdés csupán az, hogy kinek az állatkája legyek. Azt hiszem itt Teddy2 segítsége kell.
- Figyelj! – Fordulok oda macitestvéremhez. – Én nem tudok velük kumanukálni de te elvileg igen. Mind azt mondták ugyanaz a feladatuk de mástól kapták. Kérdezd meg, hogy kik és mit akartak teljesen pontosan és neked kell megmondanod, hogy kinek a petje legyek. Olyan kell akiről tudjuk, hogy mindketten megbízhatunk. – Azt hiszem ez az első, hogy felelősen gondolkodom. Furcsa érzés. Minden esetre most az a lényeg, hogy Teddy hazajusson. Nem szabad most feladni. Bízom benne, hogy Teddy2 képes helyes döntést hozni, vagy egyáltalán beszélni az emberekhez. Abban reménykedem, hogy abban amit ők mondanak Teddy2 majd felismeri melyik az ő gazdája és aszerint választ nekem gazdát. Jobb ötletem már tényleg nincs hacsak nem tudom megkerülni valami más módon a várost.
- Esetleg nem tudsz valami titkos bejáratról a városba? – Kérdezem meg tőle biztos ami biztos alapon.

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Vas. Aug. 17, 2014 9:10 pm

- Szerintem Ryutoshi úrfinak is ugyanúgy van esze. Suspect - osztom meg a véleményem narancs... barátunkkal? Lehet ezt a kölyköt barátnak nevezni? Először majdnem megöl, aztán meg jópofizik. Ezek a mai fiatalok...
No, nem mintha én olyan öreg lennék, de azért egy-kettő generációval felette vagyok. Vegyük úgy, hogy én az internetezők első,  míg ő a harmadik, vagy negyedik generáció tagja.  Emlékszem, amikor kis kölök koromban még kint játszottunk, bújócskáztunk, fogócskáztunk, és kidobóztunk. Aztán rátaláltunk a PlayStation-ök és a PC játékok világára. Milyen jó is volt! Szépen, lassan haladtunk egyre feljebb. Először csak Mario-val, vagy Sonic-kal játszottunk, aztán jött a Rayman, utána a Battlefield, Halo, és még sorolhatnám. A felnőttek bezzeg nem értettek egyet velünk. Mindig azt mondogatták, hogy nekik bizony sokat kellett dolgozniuk. Eljöttek az iskolából, lerakták a táskájukat, és már mentek is kapálni, vetni, vagy éppen aratni,  attólfügg, hogy melyik évszakban voltak. Játéknak pedig csuhéból készült babájuk volt, vagy pedig feltalálták magukat, és úgymond "szerepjátszottak". Játszottak papás-mamást, zenekarost, és ilyeneket. Télen pedig kijártak szánkózni a domboldalba -ami az én gyerekkoromra kicsit lekopott, az autók alatt - vagy éppen hógolyóztak, vagy hóvárat építettek. Erre persze mondhattuk volna, hogy "Az akkor volt, változnak az idők..." De mi még qzt a nevelést kaptuk, hogy tiszteljük az időseket, és ezért nem mertünk visszaszólni.
Az ábrándozásaimból Ryutoshi aggodalma hozott vissza az erdőbe, amit részben sajnáltam. De a kötelesség, az kötelesség.
- Ryutoshi úrfi, nem tudom, hogy mennyire emlékszik, de a báró uraság, csak annyit kért, hogy ezt a fenevadat, aki terrorizálja a falusiakat, öljük meg. Nos, én nem látok fenevadat. Csak nézzen rá erre a medvére! - mutatok beszédem tárgyára. - Maga szerint ez fenevad? Nevetséges. A kismackó pedig egy bizonyos Királykisasszony háziallata. És gondom, ha királykisasszony, akkor nem a báró lánya. Hanem mondjuk annak a bizonyos öregembernek a lánya,  akiről eme fiú beszélt. - intek narancssárga indikátoros ismerősünk felé.  - Szóval, lehet, hogyha egyenesen neki visszük el, akkor is megkapjuk a jutalmat. - végeztem a mondandómmal. Ennél logikusabban nem tudom előadni ezt a tervemet. Pedig ez pofonegyszerű,  nem értem, hogy hogyan nem esett le Ryutoshi úrfinak. Neutral
Talán erre mondják azt, hogy más felfogású. Mindegy is. Akármilyen felfogása legyen is, a tervem logikus. Egyedül azzal lehet gond, hogy a becsületünk lesz oda... De amúgy sem vagyunk lovaggá ütve - hivatalosan. Hm-hm... Pedig milyen szépen hangzana! Sir Tantalosz! Na jó,  annyira talán mégsem jó... De azért ennek a névnek is lenne egy ereje, hogy is mondjam... Úgy, mint a Teofil királynak. Hangozzon bármely furcsán ez a név, már magában a király jelző is tiszteletet parancsol. Persze nem tudom, hogy ez az egész dolog hogyan működne a játékosoknál, de a NPC-knél talán beválna.
Mondjuk a tervemben azt is sajnálom, hogy így nem találkozhatunk udvarhölgyekkel... Pedig érdekes lenne, annyi szent! De valamit valamiért.
Sőt, az is meglehet, hogy nem kapunk akkora jutalmat. Vagy pedig ezen a kölyön fog múlni, hogy kapunk-e. Hiszen a király őt kérte meg, és így övé a döntés joga is: Vagy bevallja, hogy segítettünk, vagy pedig azt mondja,hogy eddig észre sem vett minket, és csak úgy verődtünk hozzá a városban.
Tehát az egész küldetésünk egy olyan fiún múlik, aki éppen most ült le sziesztázni egy fekete indikátoros mob mellé.
Mondanom sem kell,  ez így eléggé kétséges kimenetelű küldetés lesz.
De aki nem mer, az sosem nyer.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Csüt. Aug. 21, 2014 6:24 pm

- Szerintem Ryutoshi úrfinak is ugyanúgy van esze. -
- Pff... - Csak legyintettem. A nagy szőrös medve meg, hát nem úgy nézett ki mint aki hallgat ránk. Dumál össze vissza a másikkal, ha csak ugyan kommunikálnak, és nem egyszerűen hangeffektekkel kápráztatnak el minket a programozók. A másik gyerek kuka, ez a piri meg hegyi beszédeket tart. Untam! Untam az egészet a fenébe és az is megfordult a fejemben, hogy itt hagyom az összeset, had szenvedjenek. De ez egy küldetés! Suspect Az meg expvel és pénzel jár, így még kibírtam egy darabig.
- Jól mondja a piri. Smile És Ryuu. ^^ - Mutatkoztam be neki, ha még nem tettem volna. Jah igen, lehet hogy elvonta a figyelmem Kin chan. Vajon honnan tudhatott arról a lovagról ez a másik? o.O Veh kérdések kérdések és csak még több kérdések. Nem kellenek. >.> - Téged hogy hívnak, baj-társs? x) - Nyomtam meg közben jól hallhatóan a lényeget. ^^ - Az öreg király a megbízóm, biztosan oda tartozik a kis pet idomárja is. - A medvéhez fordultam. Utána még mindig el lehet vinni ennek a nagy mobnak a pixeleit, miután megkaptam a jutalmat. De, petként se lenne rossz. *.*
- Véleményem szerint csatlakozz hozzám medve san. A sárga indikátorom nem olyan jámbor, mint egy zöldinek, és így tartani fognak tőlem, de nem jön dühbe tőle senki, nem úgy mint egy vörösétől. Rolling Eyes -
Tiszta haszon vagyok. Cool Kell még más? Erős vagyok, jó az indikátorszínem, és a király a legjobb megbízó ever. x3 Fiorever ever \o/

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Csüt. Aug. 21, 2014 6:31 pm

Teddy2 nagyon gondolkodik, hogy vajon tényleg olyan jó ötlet-e amit kitalált, de nem nagyon jutott sokra, csak szomorúan csóválta a fejét.
-Én nem bízom meg semelyikben...
Már éppen megszólalt volna, rászánva magát a beszédre, amikor azonban Ryuu felvetése megérkezett, és pont ugyanarra a következtetésre jutott, amire ők. Teddy2 felettébb megörült, elfelejtett minden veszedelmet, és odaszaladt a fiúhoz, majd megölelte, miközben hátrapislantott Macira.
-Ő legyen az!
Határidő: Augusztus 28.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Csüt. Aug. 28, 2014 9:54 am

- Értem! – Csapok bele a mancsomba. Végre azt hiszem tényleg meg értettem mi is folyik itt. A három lovagnak egy szörnyet kell megölnie, egy nagy fenevadat még a másik fiúnak haza kell juttatnia teddy2-őt. Hogy én ezt, hogy nem láttam eddig? De… De… ha én nem vagyok a fenevad akkor kell lennie egy fenevadnak, mert én nem bántottam senkit de valaki igen aki már előttem is fenevad volt ezért küldték a lovagokat. Hacsak… wááá megint nem értem ezt az egészet. Valami nem hagy nyugodni de nem tudom mi.
- Várj egy picit Macikoma! – Szólok megint Teddy2-nek. – Nem mehetünk még vissza. Van egy fenevad ami bántja az embereket, nem hagyhatom, hogy valami bántsa őket hisz megígértem magamnak, hogy segítek az embereknek. – Hívom őt vissza a fiútól. Előbb el kell kergetnünk az igazi fenevadat. – Kérlek mond meg a fiúnak, hogy előbb a szörnyet kell megtalálnunk és utána segítünk neki visszavinni téged. – Kumárcsak annyit kellene kitalálni, hogyan beszéljek a többiekkel. A rajz nem jött be tehát… miért nem írok? Csapok a homlokomra. Ez valahogy meg sem fordult a kuma kobakomba. Így hát elkezdtem a földbe firkantani jó nagy betűkkel mit is akarok.
- Előbb segítek megtalálni a fenevadat mert nem én vagyok. Csak nem rég változtam ilyenné… - Nem írhatom, hogy aranyos maci voltam, az fura lenne… - előtte én is játékos voltam. – Ez megteszi. - Csak valamiért ilyen nagy és ijesztő medve lettem de ezek szerint tényleg van egy fenevad ami bánt másokat. Előbb őt kell megtalálni! – Igen, ez így megteszi! Viszont még egy utolsó pillantást vetettem Teddy2-re. - Ha akarsz elmedvehetsz a fiúval ő majd haza visz. De én nem hagyhatom, hogy más emberek veszélybe kerüljenek egy szörny miatt.

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Szomb. Aug. 30, 2014 10:22 am

- Tehát Ryuu úrfi. Örvendek a találkozásnak. - nyújtom felé a kezemet, de félúton meggondolom magam és a karomat oldalamhoz csapva, meghajoltam. Hiába éltem Japánban három évet, hiába beszélem a nyelvet és gyakorlom a kultúrát, még mindig vannak berögzüléseim az azelőtti időkből. Hiába, van ami nem változik soha. És ez érdekes...
- Oh, pardon, milyen udvariatlan vagyok. Tantalosz volnék. - emeltem meg feléje a kalapom. Nem tudom, hogy Japánban ez mennyire szokás, de én kedvelem ezt a fajta köszönést. Van benne valami, ami a huszadik századra emlékeztet. Talán Charlie Chaplin. Hiszen tőle elégszer láthattuk ezeket a mozdulatokat.
Vajon Ryuu úrfi is ismeri? Nem vagyok benne biztos. A mai kölykök már nem repesnek annyira a régi dolgokért. Főleg nem olyanokért, amelyek akár száz évvel ez előtt készültek. Nem hiába, változnak az idők...
Viszont akár tud Chaplinről a fiú,  akár nem, az esze a helyén van.
- Tehát maga a király?  Akkor jól gondoltam, Ryutoshi úrfi! - fordulok a társam felé. Kezd összeállni a kép... Megvan a megbízó és megvan a medve is... De ez csak az egyik része a küldetésünknek. A másik rész szerint végeznünk kéne egy fenevaddal is. De ez Fenevad nélkül nehéz... Itt pedig nincs Fenevad... Igaz?
Ha jobban átgondolom... Nem fésültük át az egész erdőt. Csak addig haladtunk, amíg ezt a két medvét meg nem találtuk. És egyből azt hittük, hogy ez a medve lesz a szörnyeteg. Úgy tűnik az ember nem változik. Mindig előítéletes lesz, bármi legyen is.
Ennek a kölyöknek áldott logikája van. És ahogyan a szavakat csavarintja... Esélyünk sincs, minden neki kedvez. A feladatát is teljesítheti és ehhez még a segítségünk sem kell. Irigylem, amiért ilyen jól megy a sora. És még a bocsot is megnyerte magának... Ez már tényleg hihetetlen.  
Már éppen feladtam volna a reményt a jutalomra, mikor valami rendkívüli történt.  A nagyobb medve újból elkezdett rajzolni a földre. Legalábbis ezt gondoltam.  De a rajzok ismerősek lettek, kanák és kanjik alakját öltötték.
Ez a medve tud írni!
Ez a felfedezés meglepő volt. Ez a mob... fejlődik. Egyre többet tud meg a környezetéből. Ez ijesztő. De vajon mit írhatott?
Mikor megnéztem, megdöbbentem. Tehát a medve ért minket! Érti a nyelvünket! És le is írta, hogy miért. Hm... Tehát játékos volt? Érdekes... Vajon Kayaba Akihiko emlékekkel is el tudja látni az NPC-ket? És ha igen, akkor most is erről van szó? Ha igen, ha nem,  a medve koma azt mondta, hogy segít nekünk.  A segítség pedig mindig jól jön,  jöjjön bárkitől.
- Én segítek neked. Gondolom Ryuu úrfi biztonságban elviszi a bocsot, Ryutoshi úr pedig segít nekünk, nem igaz? - nézek a másik két játékosra. Így lenne logikus. Ryuu úrfi küldetése a bocs megmentéséről szól, míg a miénk a fenevad legyőzéséről. Úgy tűnik,  hogy itt elválnak útjaink...
Vagy mégsem?
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Vas. Aug. 31, 2014 5:08 pm

Örvend a piri a találkozásunknak. \o/ Ilyen se volt még, avagy de, csak az a furcsa, hogy egy piri öröme ennyire fel tud villanyozni. Razz Még nem látott olyat a világ, hogy egy piri kézfogását elkapja egy japán, és jó szorosan megrángassa, akarom mondani, megrázza. x3 Aztán ha meghajolt ha nem, vettem a kalaplevevős trükköt, mire csak sejtelmesen vigyorogtam. A kis bocs aztán valamit megdumálhatott a nagy boccsal, mert odafutott hozzám é s átölelt! LOL! Suspect Ez valami speciális támadás, vagy hihetek a szememnek? O.o
Azért teljesen természetesen viselkedtem. Úgyse tudtam volna kivédeni így egyelőre nem volt érteni foglalkoznom a fejleménnyel. Ha majd elpatkolok emiatt akkor elkönyvelhetem, hogy nem voltam elég gyors. Ezt pedig a rendszer számlájára lehet írni, nem az enyémre természetesen. Rolling Eyes - üdvözletem Tantalosz "úrfi" x3 - Ismételtem meg az általa használt furcsa amcsi jelzőt, csak remélhettem, hogy gúnyos próbált lenni és ezzel megsértettem. o.O A további beszélgetésbe egy időre kiiktattam magam. Nem voltam túl motivált arra, hogy újra elmagyarázzam azt amit már egyszer leszögeztem. De azért bólintottam a piri szavaira. "Igen. Maga a király." És valahogy egy sokkal felsőbbség-teljesebb állást vettem fel ezen közben.
A medve kanjik és kanák sorozata lassan értelmét nyerte én pedig bíztatón néztem fel a mobra, mint aki megdicsérni készül. - Ez igen kedves tőled Medve koma. A kis bocst viszont nem tehetjük ki a veszélynek. Én elmegyek vele az öreg királyhoz, és amint lehet csatlakozom hozzátok. Így megfelel? - Bíztatásképpen még egy újabb biccentés is kitellt tőlem, csak hogy minnél jobban megbízzanak bennem. Annak elenére, hoyg az elején a gyereket majdnem megöltem, ő volt az akit leginkább elkápráztattam a tudásommal és ezálltal magam mellé állítottam. Ez két dolgot jelentett. helyén van az esze és ha kicsit értelmesebb, legközelebb megpróbál kihasználni, mert hát az ember ilyen. Másrészről pedig azt is jelenti, hogy az ember jobban szereti azokat, akiknek értelmük van, mint azokat akiknek nagyszerű ideológiáik a szép új világról. Ez is emberi tulajdonság. Így hát ez a piri sem hazudtolta meg a fajtáját. x3 Rolling Eyes

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Vas. Aug. 31, 2014 9:30 pm

Teddy2 csak elkerekedett szemekkel bámulta Macit, és most már szinte istenítette a tekintetével ezt a bátor hőst, aki lovagabb volt a lovagoknál, és önként akart visszamenni a veszedelembe. Nagyot bólintott, és már indult is volna vissza, amikor Maci elkezdett rajzolgatni a földre. Ez sokkal érdekesebb volt, mint protokolldroidot játszani, így hát el is felejtette a feladatát, és azt kezdte el bámulni… az azonban nem jelentett számára semmit, csak krikszkrakszokat, ami egyébként valamennyire igaz is volt, mert nagy macimancsokkal igencsak olvashatatlan volt az írás, mondhatni macikaparás, ám a többiek azért el tudták olvasni, ha nagyon megerőltették magukat. A turpisságot a két fiú beszédében azonban még ő, a kisebb maci is észrevette, és azonnal meg is osztotta felfedezését a nagyobb macival.
-Szerintem összejátszanak, és csak el akarnak tőled választani. Én mindenképpen veled szeretnék maradni, mert te vagy a legmacibb mind közül.
És magabiztosan oda is állt Maci mellé, jelezvén, hogy ő bizony egy tapodtat sem mozdul innen. Aki viszont szintén nem mozdult egy tapodtat sem, az Ryu úrfi volt. Ha így visszagondoltok, egy jó ideje nem mozgott, annyira nem, hogy mostanra teljesen eltűnt, mintha a föld nyelte volna el.

Ryutoshi kiesett a játékból.
Határidő: Augusztus 7.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Hétf. Szept. 08, 2014 12:56 pm

Hogy tényleg nem jutott kumakobakomba az, hogy leírjam mit akarok. Nem fér a fejembe… lehet pont azért mert nem fért a fejembe ez az ötlet mert nem fér a fejembe, hogy nem fér a fejembe… összezavarodtam. Minden esetre a két ember el tudja olvasni amit írok és ennek örülök. Azt mondták segítenek is meg minden. Az egyikük megígéri, hogy márpedig ő haza viszi Teddy2-őt a másik meg segít felkutatni azt a csúnya bestiát amiről azt hiszik, hogy én vagyok. A cselekmény adott már csak cselekedni kell. Ám viszont mikor Teddy2 oda jön hozzám, hogy ő nem akar elválni és szerintük összejátszanak és csak el akarnak választani gondolkodóba esem.
- Igazad lehet. Ez esetben viszont kettőnkre vár a feladat, hogy megoldjuk a feladatot! Először is meg kell keresnünk a bestiát ami fenyegeti az embereket. Utána pedig rá kell jönnünk, hogy miért lettem nagy gonosz medve! végül ha visszaváltoztam cukikumává akkor annyi a dolgom, hogy hazaviszlek és mindenki boldog lesz. – Vázolom fel a teendők listáját majd a mancsaimat kezdem el nézni. – Sokkal medverősebb vagyok így mint amúgy így előbb a szörnyet kell elintézni. majd azután vissza alakulni. Kihasználom azt a kumadotságot, hogy győzedelmeskedjek a rossz felett. – Emelem fel jó magasra a kezem. Aztán el is kezdek körmölni.
„Bocsi de úgy határoztunk Teddy2 velem marad még a helyzet meg nem oldódik” – Az üzenetben csak ennyi állt majd biccentettem Teddy2-őnek hogy induljunk. Bevetem minden tudásom! A nyomkövetésem is minden más képességem, hogy megtaláljam a szörnyet. Úgyhogy el is indultam, hogy átfésüljem az erdőt.

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Szept. 08, 2014 4:54 pm

Ez nem igaz! A két lovag csak, jah nem is, az egyikük eltűnt, de mikor? Suspect Most meg a másik sem akar megszólalni, vagy tőlem várja a csodát? Közben már-már örülnöm kéne, hogy megoldódik a dolog, de a kis medvebocs visszafut a nagyobbhoz. Azt hittem, hogy már vége a megpróbáltatásoknak, s noha nem mulattam olyan jól, de eddig legalább elüthettem a két tökfejen az unalmam. Azonban nem kívánkozom két pettel szócsatát vívni, amit mégis csak meg kell tennem. Kezd frusztrálni a kis szintem, bárcsak kapnék egy jobb felhívást valahol egy föntebbi szinten! :/
- Álljatok csak meg egy pillanatra! - Intettem a két Micimackó felé, és megingattam nagy búskomoran a fejem. Hagytam, hogy megálljanak, előtte nem beszéltem és semmi jelét nem is mutattam, hogy velük mennék.
Ha viszont úgy döntenének, hogy kihagynak a buliból, akkor csak egyetlen mondatot intéztem hozzájuk. - A kis medve életcsíkja így is sárgában van már. - Ha ez nem rázza fel a tök fejét a másiknak, akkor semmi sem, én nekem meg nem volt kedvem ölre menni egy benga "négerrel" xd Meg aztán mi értelme lett volna? Nincs segítségem. Az okosabb sajna piri, és első unalmamban alig hagytam életben. A másik meg felszívódott. Britt. Rolling Eyes Egyszóval nincs mit tennem a dolog ellen, vagy szorul abba a feketeségbe annyi ész, hogy megforduljon, vagy eluralta a sötétség, amin nem tudok segíteni. sok mindenen igen, de azon nem. Sajna. :/
Nem gondolhatja az a másik komolyan, hogy veszélybe visz egy olyan petet, akit meg kéne védeni minden áron! Ráadásul sebesült, amit neki köszönhetünk. Persze azt nem mondtam meg, hogy milyen képim van. ^^
Ha vége rám figyeltek és mutattak egy kis együttműködési szándékot, akkor bizony mosolyogva folytattam.
- Okés. Azt ajánlom, hogy ha nem akartok elválni egymástól, előbb menjünk el a királyhoz, és te medve koma... - Mutattam lágyan a feketére - mint a petem, leszel jelen. ^^ Utána minden simábban fog működni. - Hahhh ._.

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.