[Küldetés] A medve és a szűz

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Hétf. Szept. 08, 2014 10:08 pm

Olybá tűnt, hogy minden rendben lesz. A sárga indikátoros Ryuu úrfi elviszi a kisebb medvét a királyhoz, míg én a nagyobb medvével elindulok a bestia megkeresésére.
De valaminek mindig történnie kell.
Ezt szinte már írásba foglalhatnák az alapvető törvények közé.  "Ha minden úgy alakul,  ahogyan szeretnéd, készülj arra, hogy valami történni fog." Bezzeg a tárgyakra már létezik egy ilyen törvény.  Ami elromolhat, az el is romlik. És most bizony a mi helyzetünk is "elromlott". Hogy miből jutottam erre a következtetésre? Erre nagyon egyszerű választ adnom.
Ott álltunk egy helyben.
Pedig már mindent elrendeztünk, a csapatokat is feloaztottuk. De a medvéknel hirtelen megbeszélnivalójuk támadt. Ez pedig azt jelentette, hogy valami gond akadt. Hiszen normális körülmények között meg lehetne beszélni az úton. Ha itt kell várakoznunk, akkor valami nincs rendben.  De mi lehet az? Tán az indikátorom karmazsinvöröse? Nem hinném. A medvekomának fekete indikátora van, így ez nem sokat ér. Akkir a kölyökkel lehet gond? Talán. Igaz, én sem bízom meg benne, de azt tudom, hogy helyén az esze és nem fog őrültséget csinálni. Legalábbis remélem.
Vagy más kivetnivalójuk akadt? Nem tudom mi járhat egy NPC agyában.
Viszont úgy tűnt,  hogy végre történik valami, mert a nagyobb medve elkezdett kanákat és kanjikat rajzolgatni a földbe. Tehát arra jutottak, hogy nem válnak el. Akkor most hogyan legyen? Kettő medvét elvinni a fenevadhoz és veszélyeztetni a kisebb medvét, talán nem egy okos gondolat. De a városba sem vihetjük be. Amiről úgy látszik, hogy Sárkány-san nem tud. Akkor magyarázzunk.
- Ryuu úrfi, nem hinném,  hogy be tudod vinni az NPC területre. Szerintem az már a Védett Terület része, ahova a mobok nem juthatnak be... De ehhez feltételeznünk kell, hogy a rendszer mobnak érzékeli... Hm... Egy próbát megér. - vallom be végül. Azonban ha nem sikerülne az akció... Akkor vagy kettéválunk, vagy pedig veszélyeztetjük a macit. Vagy pedig a medvék nem tartanak velünk a fenevadhoz. De ha nem engedik át, akkor hogyan visszük haza a bocsot? Hiszen nem akar tőle elválni. Ez bizony nehéz lesz. És Ryutoshi úrfi is eltűnt valahová. Előbb Kincaid úr, most ő. Ki lesz a következő?  Talán én? Vagy Ryuu úrfi? Vagy itt vége az ördögi körnek?
Áh! Túl sok dolgon töprengek egyszerre! Előbb derítsük ki, hogy bejutunk-e a Védett Zónába, aztán ráérek ezeken gondolkodni.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Szer. Szept. 10, 2014 10:48 am

Teddy2 csak ide-oda kapkodja a fejét a sok mindenki variációi között, majd Ryuu elméletére bólogat a legjobban, és Maci felé fordul.
-Ez lesz szerintem a legjobb ötlet Maci! Ha tényleg a petje leszel, akkor visszavihet minket a palotába, és ott majd szólok a gazdámnak, hogy vegyenek el tőle, ha esetleg nem akarna átadni, és onnantól kezdve örökkön örökké velem maradhatsz, és a királykisasszonnyal, és akkor mindenki boldog lesz, és még...
Azonban itt egy kicsit elakad, és gondolkodóba esik, majd most először Ryuuhoz intézi a szavait, és úgy, hogy a fiú is értse.
-De... te tudod egyáltalán, hogy hogyan lehet macit idomítani?

Határidő: Szeptember 14.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Hétf. Szept. 15, 2014 6:44 pm

És megint itt tartunk! Pedig reméltem, hogy még sem kell petnek lennem de végül csak addig érvelnek míg nem megint ide lyukadtunk ki. Ráadásul most már teddy2 is azt mondja, hogy legyek a fiú petje.
- De… de… - Próbálok valami ellenérvet felhozni de mind hiába. – Rendben! De biztos vagy benne, hogy a szolgálók… - Itt megakadtak medve ajkaim. Valami villogott a fejemben. Nem tudom mi… elfelejtettem… Szolgálók… szolgálók… ja igen! – Biztos vagy benne, hogy a szolgálók vagy a királykisasszony el tud majd venni tőle? – Kérdem tőle, de nem is ezt akartam. Valamiért villogtak a vész villogok… Jajj tudom már. – Várj! Elvileg van egy csomó cselédetek meg mindenféle alkalmazott a királyi udvarban? Akkor a király miért egy teljesen idegen fiút küldött ráadásul magában? Meg… meg itt van a bestia esete. Azt hiszem nem mehetsz haza! – Teddy kumagánnyomozó megoldotta az ügyet. –Nem nekem kellett volna ilyenné válnom hanem neked! A király nem akarja, hogy hazamenny csak én véletlen jöttem és helyetted én lettem a fenevad. – Bólogatok hevesen. – Minden egybevág. – Igen, teljesen össze állt a kép. A király, a vadászok, az hogy Teddy2-ért csak egy idegent küldött, csak arra nem számított, hogy én is megjelenek… Várjunk ez így nem jó. Hisz én nem véletlenül keveredtem az erdőbe. Engem ide hívtak! Méghozzá… Teddy2.
- Te vagy a fenevad! – Mutatok rá teljes Kumkagabiztossággal a medvére. – Átláttam gonosz terveden. Engem és a fiút akartad felhasználni, hogy bejuss a védett területen belülre! – Hogy én milyen macinteligens vagyok. ^^ - Azért hívtál ide, hogy átváltoztass ezé az izévé mert tudtad, hogy vadászokat küldenek rád de te felvetted a kisasszony petjének álcáját engem pedig szörnyé alakítottál, hogy majd a vadászok legyűrjenek téged pedig vissza visznek a királyságba. Hol van a valódi Teddy2? – Tökre ügyi vagyok, erre biztosan senki sem gondolt bounce

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Csüt. Szept. 18, 2014 8:10 pm

/elnézést a késésért.../

Mentünk volna. Erre a kicsi bocs elkezdett beszélni a nagyobbhoz – ha a brummogást beszédnek számítjuk.  És a kisbocs végül megszólalt, de a mi nyelvünkön. Ez… kicsit meglepett. Ha egészen eddig tudott beszélni a nyelvünkön, akkor mégis miért nem szólalt meg? Ezt meg fogom tőle kérdezni, de előtte a problémával kell foglalkozni, amit felvetett.
Azzal, hogy a nagy macit meg kell szelídíteni.
Már hallottam történeteket arról, hogy valaki megszelídített egy vad mobot, és a háziállata lett. De… Ez működik fekete indikátoros mobokkal is? Hiszen, ha nagyobb szintű a mob, akkor nehezebb elfogni is, legalábbis, a logika ezt diktálná. Ez pedig egy logikus játék, tehát így kell lennie. Ez nem jelent persze semmit, csak azt, hogy sokkal kisebb százalék esélyünk van arra, hogy sikerül. De vajon mennyire kicsi?
És egyáltalán hogyan csináljuk? Ha jól emlékszem, akkor én olyan esetről hallottam, amikor étellel sikerült a szelídítés. És milyen étellel csináljuk? Méz? Esetleg valamilyen málna, vagy szeder? Én mindkettőben kiegyeznék.
Vagy nyúljunk vissza egészen a Kishercegig? Aki a rókát szelídítette? … Nem, nem, arra nem lenne időnk. Jobban mondva… lenne, de nekem most semmi kedvem egy többnapos küldetéshez. Eddig egészen jól alakulnak a dolgok, ha a szelídítés könnyen sikerült, akkor mehetünk utána a Fenevad után, és már végeztünk is.
Ekkor a nagyobb medve mutogatni, és brummogni kezd a másik medvéhez. Ezt most nem értem, de akkor inkább rendezzék le ők, maguk között.
- Nos, Ryuu úrfi – szólok az egyetlen társamhoz, aki megmaradt a küldetésből. – Tudod, hogyan kell szelídíteni? – kérdezem meg a fiútól, hátha tud valamilyen módszert.
- Na és Bocs úrfi, - fordulok a medvéhez – miért csak most szólaltál meg a nyelvünkön? Eddig miért nem? Sokkal könnyebb lett volna minden. Nos? –kérdezem meg végül a medvétől. Ez az egész egy kicsit furcsa…
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Vas. Szept. 21, 2014 9:34 pm

Végre történik az unalmasságon túl is valami, és tetszik ahogy a dolgok alakulnak. Minden az én malmomra hajtja a vizet. Cool Aztán jön az a furcsaság, ami után szoktak jönni a problematikák. Jelen esetben a nagyobb medve megint morog valamit. Megint.... kavarja a kakit. Suspect Csak értenénk, ez egy kicsivel megkönnyítené a helyzetünket, de csak nem fogja a kedve GM, vagy akárki aki a szálakat mozgatja easyre tenni a játékmenetet, csak mert mi nem tudjuk megoldani. Ami azt illeti, nekem nem is kell! ˇ^ˇ - Persze hogy tudom! Suspect - Förmedek rá nemes egyszerűséggel a kisebbre,. de hangomban megbújik annak az embernek a sértettsége, aki valójában csak azt sérelmezi, hogy feltételezték jó szándékának megvalósítására tett erőfeszítései silányságát. Még szép, hogy ha azt tanácsolöom, van valami fogalmam is róla! Persze halvány gőzöm sem volt arról, mit kéne csinálnom. Tantaloszra kedvesen rámosolyogtam. Amolyan "tartsd a szád és figyelj" jelzéssel. Aztán lehívtam a menümet. - Nos, úúúgy van... - húztam el a szót a végén, míg keresgéltem. - hogy nem harci petnek felvehetlek. Láttam már ilyet másoktól is. x) - A kis mormogását pedig figyelmen kívül hagytam. Azt kellett tennem, hiszen nem hozzánk beszélt és most a földre irkálás is elmaradt. - Nos? Suspect - Játszom a türelmetlent, és most nem is kell túlságosan megjátszanom magam. Mehetnének volt nah. -.- Meg aztán, jobb ha kicsit feszélyezem őt is. Ez volt acélom. Legyen ideges és kapkodja el, akkor a javamra fog válni amiért nem gondolta ~ gondolhatta ~ át kellően a dolgot. És ezt igyekeztem rendesen is elérni nála.

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Vas. Szept. 21, 2014 10:14 pm

Hát az biztos. Erre tuti senki nem gondolt. X3
Teddy2 megszeppenve, de azért még mindig odaadó érdeklődéssel hallgatja Maci kirohanását, az elsőre ijedten bólogat, a másodikra meglepetten bólogat… majd rájön, hogy Maci most őt vádolta meg, úgyhogy a bólogatás után heves fejrázásba kezd, majd elszomorodik, hogy ilyen egyáltalán a másik eszébe jutott, majd hirtelen felvidul, hiszen neki is eszébe jutott valami, és egyszerűen besétál a védett terület határán belülre a városfal kapuján át, majd integet Macinak, és karba fonja a mancsait, orrát pedig peckesen felemeli.
-Ez butaság!
Ezután az egyik simabőrű felé fordul, aki kérdést tett fel neki, és ugyanolyan sértettséggel a hangjában válaszol neki is.
-Azért, mert eddig nem kérdeztetek, és nem is akartam nektek semmit mondani. A királykisasszony azt mondta, hogy ne álljak szóba idegenekkel.
Majd várakozó tekintetét Ryuura emeli, aki természetesen tudja, hogy hogyan lehet Maciból petet csinálni, és hogyan juttathatják végre őt vissza a palotába.

Szigorúan, mindenki számára betartandó határidő: szeptember 28.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Maci on Vas. Szept. 28, 2014 7:15 pm

- De… de… moooh. – Huppanok le a földre. Pedig olyan jól kitaláltam mindent. pedig tényleg mindent összeraktam. Az indítékok, az okok meg… meg… minden. Erre mégsem. Ez olyan szomorú. DE most akkor mit csináljak? Nem akarok ennek a valakinek a petje lenni! Én nem vagyok se mob se pet. Én Teddy vagyok. De szegény másik Teddy… vele mi legyen? Valyon a Senpai mit tenne? Valószínűleg eldobná a saját büszkeségét és érdekeit, hogy segítsen. Ahogy velem is tette. Nekem is ezt kell tennem. Nincs más módja.
- Rendben, a peted leszek. – Pattanok fel a földről ismét medvelhatározva magam. – Megteszem A Senpai-ért és Teddy2-ért és minden valaha elkóborolt maciért! Megvédelmezem a medvéket és hazajuttatom bármi áron mert én vagyok Kuman! – Állok fel két lábra csípőre tett mancsokkal. Érzem ahogy a lángoló szenvedély elárasztja a testem. Nincs senki aki megállítson így el is kezdek szaladni a kastély irányába de aztán egy nagyot puffannva visszapattanok a láthatatlan falról vagy mi. Jó a védőmezőn kívül nincs semmi ami megállítson.
- Tégy hát a peteddé, hogy bevégezzem a sorsom! A medvék sorsát! – Állok meg a sárga indikátoros fiú előtt. Ez az én végzetem, hogy itt és most megmentsem ezt elkóborolt medvét és játsszak az aranyos cselédlánykákkal naphosszat… De nem! Egy hős maciharcos nem pihenhet, oly sok mindenkin kell még segítenem és oly sok mindenkit kell megmentenem. Sok dolga van egy ilyen bátor Kuma lovagnak. Tényleg talán mondom a királynak üssön lovaggá. Sir Teddy a maciasztal lovagja… hehe… egész jól hangzik. A medveterán lovag.

/Maciban túl fűt a hősiesség se hall se lát most :3 /

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Tantalosz on Vas. Szept. 28, 2014 8:27 pm

- Oh, elnézést a hirtelen megvádolásért, Bocs úrfi. – hajolok a medve felé. Hát persze, a királykisasszony. Várható, hogy jól kioktatja a petjét, hogy az fel legyen készülve a különböző helyzetekre és szituációkra. Eléggé talpraesettnek tűnik ez a királylány. Vajon hogy néz ki? Hm… Lobogó dús, szőke haj, karcsú termet, nádszál vékony és olyan 160 centi magas lehet. Vagy pedig tévedek, és egyáltalán nem találtam el. De álmodozni szabad…
És álmodozás közben lehet várakozni is. Hogy mire? Arra, hogy történjen valami. Most én igazából csak mellékszereplője vagyok ennek a fejezetnek. Most csak sodródnom kell a többiekkel, és semmi fontosabbat nem kell tennem.
Ezt pedig az is alátámasztja, hogy a bizonyos „Fenevad” is a fiúhoz intézte a szavait. Nekem pedig semmi dolgom! Persze, jó lenne a dicsőség mámorában fürödni, de… Már talán öreg vagyok ehhez. Most a fiatalabb nemzedéken a sor, hogy megmutassák, hogy mit is tudnak… És ezt egy játékon belül kell megtenniük…
Nekem amúgy is csak egy valamire kell koncentrálnom: a bosszúra. Ha megtalálom az elkövetőt, akkor nem ússza meg szárazon! De addig fejlődnöm is kell, és azt csak küldetésekkel tudom megtenni.
És ez is egy küldetés lenne, aminek résztvevője vagyok. És… ha nem akarok lemaradni, akkor jobb lesz, ha odaállok a kis Bocs mellé, aki valamiért az előbb integet… Suspect Ez most mindegy is. Viszont őt kell elszállítani, így nem lenne jó, ha idő előtt nyoma veszne, míg Ryuu úrfi és Medve úr megbeszéli a petté alakítás módszerét. Kár hogy ezt a petes dolgot nem lehet megoldani egyszerűbben. Mondjuk egy menüponttal. Vagy mégis?
- Bocs úrfi, - szólok az mellettem álló medvéhez – téged hogyan szelídített meg a királykisasszony? – teszem fel a kérdést. Még nem igazán ismerem ezeket a módszereket… És így talán egy újat is tanulhatok.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ryuu on Vas. Szept. 28, 2014 9:34 pm

Nos akkor. Nem hallhattuk tisztán a macink beszédét, azaz a brummogását, de abból sem hallottunk ki semmit- Biztosan nagyban mondott valamit, csak nem nekünk. Vagy ha nem nekünk is, hát nem jól. Mert nem értettük! Értitek! Nah ha igen, akkor folytatom, szóval! Ott álltam, már már teljesen remény vesztve, amikor..... aztán jött ez meg az, meg amaz. A kis bocs, megszólalt, amit Tantalosz barátunk egyből szóvá is tett, amire egyből reagált is a kis bocsunk, miközben a nagyobb feketeség meg feketéllet és nem szólalt meg. - Te tudsz beszélni, melá... medve kun. x3 - Kezdtem úgy érezni magamat, mint egy nélkülözhető kis porszem, ami azért nem kifejezetten illik hozzám, hogy úgy mondjam, egyáltalán nem. Suspect Nos, akkor koppant egyet a medve kununk a védett övezet falán. Erre csk egy kaján vigyorral tudtam felelni. - Bárcsak tudnál beszélni. Rolling Eyes De tudod, még mindig felvehetlek petnek. x3 Tudod mit? ^^ Megnézzük, hogy az előbbi értelmetlen szóáradat, amit leadtál nekünk... - nyújtom el a szavakat szépen, miközben a feketségre meredek és a kis bocsot meg a pirit hagyom kibontakozni arrébb. - .... egy bele egyezés volt e. - És ekkor megpróbálom felvenni nem harci petnek a mobocskát. Ha jól emlékszem van ilyen menüpont mindenkinek. O.o
// elnézést az elégtelen mennyiségű és minőségű posztért, majd a köviben pótolm a fen maradt adósságot. ><
illetve szeretném megkérni Medve kunt, hogy legközelebb ne utolsó napon írjon, mert rá várunk (nélküle nincs reagálni való) és így nem tudunk rendesen írni. ~ azaz én biztosan nem ~ Köszönöm ^^//

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Vas. Szept. 28, 2014 9:56 pm

A kis maci csak mosolyogva szemléli az eseményeket, majd amikor mindhárman lereagáltátok a történéseket, lassan felemelkedik a földtől, hátából tündérszárnyak nőnek ki, pici mancsocskájában pedig egy aprócska varázspálca villan fel, csillaggal a végén, meg persze rengeteg csillámporral. A macitündér először is Maci felé fordul, megsuhintja a pálcáját, és Teddy visszaváltozik eredeti alakjába.
-Drága Hős Lovagom! Feláldoztad volna a szabadságodat, hogy segíts egy fajtársadnak. Bizonyítottad rátermettségedet és jószívűségedet. Megérdemled a jutalmat.
Újabb suhintás, és Maci nyakába kerül egy medál, amelyen a Legjobb Medve felirat díszeleg, és a tündérke még egy puszit is nyom Teddy nózijára. Ezután pedig a fiúk felé fordul.
-Ti ketten pedig... szóval ti ketten... hát ti is kaptok jutalmat... de persze nem vagytok olyan jók, mint a macik... de tiszteletbeli macik lehettek, mivel megpróbáltatok segíteni...
Újabb suhintás, és a két fiú egy-egy macifüles fejpántot kap a buksijára a cuki medvebocstól.
-Köszönöm szépen a segítségeteket, és legyetek büszkék magatokra, amiért ilyen nagy szívetek van.
Egy újabb suhintás, és a medvetündér szivárványos pukkanással eltűnik. A rendszer pedig felcsipog, miszerint teljesítettétek a küldetést.

Naszóval... sajnálom, de ez annyira nyögvenyelős lett, hogy már nekem is elment tőle a kedvem. Kin kilépésével elment Ryuu kedve, azután Maci kari ihlete veszett el elvileg, miközben mindenki rá várt... szóval nem akartam tovább húzni, mert nem látom, hogy élveznétek. Bizonyára én is elrontottam valahol valamit, szóval várom a kritikákat.

Jutalomosztás majd holnap.
Köszönöm mindenkinek a részvételt.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Silica on Hétf. Szept. 29, 2014 12:06 pm

Tehát akkor a jutalmak:

Tantalosz: 85 Exp, 100 arany, Macifüles fejpánt
Maci: 85 Exp, 100 arany, Legjobb Medve medál
Ryuu: 80 Exp, 100 arany, Macifüles fejpánt
Kurasai: 50 Exp, 50 arany

Céhbónusz a White Rosenak:

Enheriel, Nio, Jin -> 3 Exp
Kurasai, Minori, Dretan és Snowcat -> 4 Exp.
25 arany a banknak

Nyersinek és recepteknek a felét kapja a csapat, az KA reszortja.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 11, 2014 7:40 pm

Ryuu: Növénylátás: 1 -> 11, 5 Kis Tövisgyökér 1 Faeno Levél 1 Barna Gomba 2 Tövisgyökér 1 Vörös Pitypang

Kurasai: Érclátás: 66 -> 76, 2 Bronzérc 1 Munkálatlan Bőr 3 Sida Kő 3 Halvány Rubin 1 Vasérc
Növénylátás: 44 -> 54, 4 Kis Tövisgyökér 3 Faeno Levél 1 Barna Gomba 1 Tövisgyökér 1 Vörös Pitypang

Maci: Fegyverkészítés (T2): Rubin Síp Recept
Érclátás (T2): 142 -> 152, 1 Fémkő 2 Vastag Bőr 3 Drágakő 3 Tömény Rubin 1 Acél
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A medve és a szűz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.