Kusumi Ayani

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Márc. 02, 2014 12:29 pm

20. szint képessége:

Transzform
Ez a képesség lehetővé teszi számomra, hogy Tűzrózsát átalakítsam egy bizonyos fegyverré, eszközzé. A fegyverek, vagy az eszközöknek különleges tulajdonságaik vannak. Tűzrózsa SK/20x1 fegyverré/eszközzé képes változni, melyek a következők a jelenlegik lehetnek.

Derengő Lámpás
Tűzrózsa egy láncra erősített lámpássá változik, mely zölden világító zűt ég. A lánc másik felére egy kasza szerűség lóg. Tűzrózsa által kapott Irányítás pontok bár nem vesznek el, innentől már csak az én Erőmmel történik a sebzés, és Tűzrózsa támadóköre is elveszik. A lámpás viszont képessé tesz, hogy elfogjak mobokat, és magam mellé állítsam őket. Csak küldetéseken való szörnytalálkozás esetén vagyok képes elfogni, így se Kazamatában, se Túlélő Csarnokban, se Miniboss-boss harcok alatt nem vagyok képes befogni. A befogandó állatok száma végtelen, viszont előhívni csak 1 fajtából tudok, egyszerre maximum SK/5 egyedet (pl 5 holló). A befogott mobok sebzése, élete nem változik, viszont a biztos találatuk marad (amennyiben nem Játékos ellen küldöm őket). Míg 1 faj elő van hívva nem tudok mást küldeni csak ugyanolyanokat (pl holló esetén nem tudok vaddisznókat küldeni másodjára). A mobok magukra veszik a nem boss stattal rendelkező lények figyelmét, így nem engem fog támadni az ellenség, hanem őket, míg el nem pusztulnak. Az elfogott lényeimet fel kell tüntetnem az Adatlapomon, illetve mellé kell raknom a linkjét az elfogásnak. Ha a lény meghal ki kell törölnöm. Annak érdekében, hogy ne élhessek vissza azzal, hogy 1 lényt 2x is meg tudok öletni, így hiába fut 3 küldetésem, csak 1-ken tudom megidézni a lényt. Visszahívni a szörnyeket csak akkor tudom, hogyha deaktiválom a képességet, amivel Tűzrózsa is visszaváltozik, és midnen befogott lény visszakerül kivétel nélkül.

Elfogás menete:
Minden elfogásnál dobnom kell a hatoldalú Római kockával a képesség aktiválás próba mellett. A befogás csak akkor sikeres, ha vagy vörös zónában van a lény élete, vagy egy ütésből képes vagyok megölni.
I - a befogás sikertelen
II - a befogás sikertelen
III - a befogás sikeres, a lény típusa: sima, és csak én sebeztem rá
IV - a befogás sikeres, a lény típusa: sima, és más is megsebezte
V - a befogás sikeres, a lény típusa: ritka, és csak én sebeztem rá
VI - a befogás sikeres, a lény típusa: ritka, és más is megsebezte


// ha lehetőség van rá csal akkor szeretnék írni keretsztorit, ha a képesség elfogadható //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Klein on Szomb. Márc. 08, 2014 2:19 pm

No, akkor sorolom, mit kifogásolok:

- Egyrészt hozd helyre a szöveget, addig nem fogadom el, amíg nem egyezteted a ragokat és vannak benne olyan mondatok, amiknek se füle, se farka.

- "viszont a biztos találatuk marad"
A találatukat a fegyverkezelésük szintje dönti el, ha a saját oldaladra állítod őket és a többi pontjuk is marad.

- "és midnen befogott lény visszakerül kivétel nélkül."
Annyi élettel, amennyi megmaradt nekik, és nem is regenerálódhatnak, csak ha potit itatsz velük, vagy kristályt használsz rajtuk.

- Ritka lényt nem foghatsz be.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Márc. 27, 2014 4:13 pm

20. szint képessége: (javított változat)

Transzform
Ez a képesség lehetővé teszi számomra, hogy Tűzrózsát átalakítsam egy bizonyos fegyverré, eszközzé. A fegyvereknek, vagy az eszközöknek különleges tulajdonságaik vannak, melyet lentebb részletezek. Tűzrózsa SK/20x1 fegyverré/eszközzé képes változni (egyszerre csak 1-é), melyek a következők a jelenlegik lehetnek.

Derengő Lámpás
A fegyvermód aktiválásához szükséges Ige:
- Zárd be magadba, és tisztítsad meg lángjaiddal az ellenségeimet. Derengő Lámpás megidézlek!

Fegyver kinézet:
Egy sarló, melyet egy lánccal egy lámpáshoz erősítettek, melyen egy lakat van, hogy bent tartsa a moblelkeket (A KÉPEN látható, a lény kezében fogott tárgy.) A lánc hosszú kb 3 m, így a sarlót kicsivel távolabbra is el lehet küldeni, viszont ha a láncszemek valamibe beleakadnak kicsit nehézkes a kiszedése. A lámpás állandóan kísérteties, zöld fényben ragyog, ha mobok vannak a közelben, alap állapotban viszont vörös tűzzel ég, melyet Tűzrózsa lángjai táplálnak.

Fegyvermód:
Tűzrózsa átalakulva a fentebb említett kinézetet veszi fel, ami után az összes irányításpont elvész. Tűzrózsa által való 2. támadás lehetősége (azaz 1 körben én és pet külön-külön is támadhat) elveszik, míg a képesség aktív. Minden mob, mely benne van abba a tartományba, amelynél már el tudom fogni (lentebb), és az elkapás sikeres a lámpásban eltárolódik, még ha Tűzrózsa vissza is változik. Befogás után az életük 100%-os lesz, ám ha kihívom őket a harctérre és ott megsérülnek életük állandóan memorizálódik (ezt köteles vagyok állandóan vezetni adatlapon, mi, hol fogtam be, és mennyi élte maradt). Hiába fut akár 3 játékom is, 1 lényt nem idézhetek meg több helyen is (például csak 1 Vaddisznót sikerült elkapnom, de ezt mindegyik játékomban előhívom, és mindegyiken meg is halt). A Lámpás tároló kapacitása végtelen, ám megidézni csak SK/3 főt tudok, és egyszerre csak 1 fajból idézhetek (pl 15 SK-val 3 Varjút megidézhetek, de 2 Varjút és 1 Vaddisznót már nem). Abban az esetben ha meghalnék a Lámpásba Zárt mobok kitörnek, és megvadulnak (Burok esetén nem történik semmi).

Elfogás menete:
Abban az esetben ha el szeretnék fogni egy mobot dobnom kell a (sima) 6 oldalú kockával. A befogás kimenetele az értéktől függ. Fontos, hogy csak akkor próbálkozhatok az elfogással, ha a lény élete vörös zónába ért, vagy csak egy ütés kéne a kivégzéshez. Befogásnál a sarló zölden kezd el ragyogni, majd a pet testén áthaladva kiszakítja belőle a lelkét, majd a lámpásba zárja, ám ha nem sikerül a befogás a lélek kiszabadul, és visszatér a testbe, ám ha sikerül a test pixeleződik, de amint előhívjuk a lelket a test ismét összeáll. A befogott mobok indikátora sárga színbe megy át.

Dobások a befogáshoz:
I - a befogás sikertelen
II - a befogás sikertelen
III - a befogás sikeres, a lény típusa: sima, és csak én sebeztem rá
IV - a befogás sikeres, a lény típusa: sima, és más is megsebezte
V - biztos befogás
VI - biztos befogás

Kijátszás:
Nem hittem volna, hogy ezt a napot is elérem… igazság szerint sok mindenre gondoltam, de arra nem, hogy képes legyek elérni a 20. szintet. Igazság szerint nem kéne ezen csodálkoznom, mert ezt a szintet úgy is el lehetne érni, ha csak Vaddisznókat ölök… de akkor jó sokáig tartana az biztos… Most viszont mégis elértem a 20. szintet, kis híján Aincrad szintjeinek negyedéhez való erősséget. Megnyugvással tölt el, hogy már biztos ott lehet majd a sorsdöntő 20-as bosson… ám valami nagyon fontos van előtte még. Ha jól tudom, 10 szintenként új képességet tudunk szerezni. Eddig support szerepét töltöttem be harcokon, így szerintem most se fogok támadást szerezni. Már izgatottan vártam, hogy a rendszer kijelezze a képesség lista frissülését, ám semmi sem történt. Ha lett volna frissítés gomb, most biztos szétnyomkodtam volna, de nem akart jönni az a nyavalyás képesség. Dühömben belecsaptam a legközelebbi fába, és elmondtam egy, két cifra dolgot. Olyan ideges voltam, hogy nem vettem észre azt… amelyet észre kellett volna vennem. Egy jókora Farkas Falkára bukkantam, melybe jó pár Ezüstfarkas is megbújt.
- Tűzrózsa! Lángoló Unikornis! – kiáltom rémülten.
Alig kiáltottam el magam a farkasok nekiálltak nekünk futni, hogy megöljenek minket. Szó mi szó nagyon érdekes csata volt, ámbár a sebzések csak repkedtek ide-oda. Szó mi szó, én nálam volt a szintelőny, de a sok kis farkas sok kicsi sebzése jó nagy bajt hozott a fejemre. Kénytelen voltam a 2. képességemhez is folyamodni, de a Farkas áradat csak nagyon lassan, és lassan kezdett el csak fogyni. Éppen arra összpontosítok, hogy mennyi van még 2. képimből, amikor Tűzrózsa nyerítését hallom meg, majd mikor odafordulok, azt veszem észre, hogy 2-3 Farkas dulakodik a felborított Tűzrózsán. Az élete vészesen csökkent, és jelenleg nem volt időm se az 1., se a 2. képességemet aktiválnom. Ekkor egy pittyenés, és egy belső késztetés irányítása közben ezt mondtam:
- Zárd be magadba, és tisztítsad meg lángjaiddal az ellenségeimet. Derengő Lámpás megidézlek!
Nem tudom leírni a történteket, de mégis megpróbálom. Tűzrózsa lángjai zölddé váltak, majd hirtelen egyetlen lobbanással kihunytak, és Tűzrózsa sehol sem volt, míg a kezemben egy furcsa láncos sarlóféleség volt. Valamiért éreztem Tűzrózsa közelségét, és tudtam, hogy még él. A belső érzés még nem hagyott alább.
- Gonoszsággal megfertőzött lelkedet most megbéklyózom! – kiáltom, majd a lágyan világító pengét az egyik közeli vörös életes farkasba eresztem, majd mikor benne ragadt folytatom – Leláncoltalak, most menj a tűzbe, hogy megtisztíthassam mivoltodat.
Ezzel rántok egyet a láncon, mire a penge egyszerűen kicsusszan a mobból, és egy kékes anyagot magával húzva a lánc beszívódik a lámpásba, majd egy villanás után a láncot és a pengét kidobja magából a lámpás, ám az anyag már nincs rajta. A Farkas pixeljei eltűntek, ám még nem fejeztem be.
- Most jöjj elő megtisztított Farkas, és irtsad ki tisztátalan társaidat.
Már csak 2-3 Farkas maradt, de közös erővel, a Farkassal már valahogy egyszerűbbnek tűnt. Bár a beidomított farkast sajna elvesztettem nagyokat pislogva ráeszméltem, hogy megvan a 2. képességem, és nagyon tetszik…. egyelőre.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Klein on Csüt. Ápr. 03, 2014 11:47 am

Ossu!

Bicebóca egy történet lett, de elfogadom a képességet azzal a feltétellel, hogy ha valami probléma lesz vele, akkor fenntartom a jogot a módosíttatására.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 05, 2014 6:29 pm

3. képi csere:

Név: Tökéletes Védelem
Leírás: Ayani egy hatalmas fénylő kristályt idéz meg a földből, amelynek ragyogása felkelti a közelben lévő mobok figyelmét. Míg a kristály ép minden ellenséges sebzést felfog. A kristály Ayani életének pontosan az 50%-val megegyező értékkel rendelkezik (felszerelés bónusz nélkül, lefelé kerekítve), és vagy SK/2 kis körig képes fennt maradni, vagy 3 nagy körig, vagy míg meg nem semmisül (attól függően melyik van előbb). Egy játék alatt bármennyiszer használható, ám feltöltési ideje 4 kör.

Kijátszás:
Kissé szomorkásan kezdődött ez a nap is. Nem elég, hogy a reggeli nap viharral kezdődött, (ami nem mellesleg akkor széllel járt, ami kivágta az ablakomat, és jóformán mínuszokra fagyasztotta le a szoba hőmérsékletét, és nekem egy száll alsóneműben kellett becsuknom azt a rohadt ablakot, mert éppen aludni próbáltam), de még a rendszer is hiba üzenetet írt ki egyik képességemre. Elsőre kis híján szívrohamot kaptam, mert azt hittem valamelyik gyógyító képesség a ludas, de mint kiderült a legújabb mob befogós rakoncátlankodik. Pedig még egyszer tudtam, csak használni… Na, mindegy. Ezek mellett is sajna pozitívan kellett volna kezelnem a dolgokat, de hát, ha valaki nem lesz ettől ideges, akkor mehet akár a fenébe is, az én hangulatom nem jó, de nem ám. Úgy délután fele a hibajelzésből, blokkolás lett, a blokkolásból pedig újraindítás. Ami annyit tett, hogy 1 óra hosszát deaktiválta a képességeimet, hogy kijavíthassa azt az egy nyamvadt darab képit, amiben egy hibát talált… Hát miért is ne… tök véletlenül pont ebben az időben értem egy veszélyes övezetbe… én balga azt hittem tudok kicsit fejlődni, úgyis 1. és 2. képim még szabadon használható. Na és még az is rohadt jó, hogy a blokkoló a felszerelésemre is átcsúszott… nem csodálkoznék már azon sem, hogyha egy 404-es hiba következtében megszakadna a kapcsolat a Nevgear meg megsüti az agyamat. De mindegy. Mérgelődve indulok vissza gyalogszerrel a biztonságos övezet felé… de miért is ne pont most kell belesétálnom egy Holló hordába. Azok a nyüves dögök rendesen lecsipkedték az életpontjaimat, és már-már azon filóztam, hogy nem kellett volna-e végrendelet írnom, amikor hirtelen egy felirat ugrik elő a semmiből.

„Hiba oka megtalálva … A rendszer eltávolítja a sérült adatokat … Az új program feltöltése befejeződött.”

Alig futottam végig, egy új képességjelző ikon ugrott elő. Míg a hollók zargattak gyorsan átfutottam a leíráson, hogy mégis mit kaptam a befogás helyére… Hát az biztos, hogy ezzel még jobban megalapoztam support csoportba való tartózkodásomat. A földre helyeztem a kezeimet, majd bekapcsoltam a képességet. Alig 1-2 méterre egy nagyjából 5 méter magas ciánkékfényben úszó áttetsző kristály jelent meg. Csodálatos ragyogása rabul ejtett. Először fel sem tűnt, hogy a hollók hirtelen a kristályt kezdték el csapdosni, de végül leesett, hogy „Héka most futni kéne!” így hát felvettem a nyúlcipőt és leléptem erről az átkozott helyről.


(jobb nem jött össze)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Klein on Kedd Május 06, 2014 11:02 pm

Ossu!

Elfogadom *pecsétel*
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Dec. 04, 2014 4:15 pm

Lángoló Unikornis pet skill lecserélés

Név: Tisztító Tűz
Leírás: Tűzrózsa lángjait felhasználva képes tűzből alkotott láncokat felhelyezni 1 személyre. A láncok a 3 körön belül megsemmisülnek,  ám a számláló csak akkor kezd el számolni, amint valaki a megjelölés után megsebezte a megjelölt mobot/bossot/jk-t, emellett a tisztító kristály is képes megszüntetni a hatást // a képesség számlálója úgy számol, ahogy a kristályok esetében történik//. A láncok minden támadás után Irányításra osztott pontok - (mínusz) erőre osztott pontok mennyiségével sebeznek (jelen pillanatban 10 HP), és a sebzés halmozódik (pl ha valaki a saját körében 6x támadhat, akkor 6x10 HP-t fog sebződni a béklyózott A játék ideje alatt csak SK-ra osztott pontok/10 mennyiségű béklyót tudok csak használni // vagyis jelen pillanatban 1 játékban csak 3 béklyót csinálhatok a játék végéig//, 1 időben csak 1 béklyó lehet

Közel fél tucat farkas állt körbe minket, mégse rettentek el. Bőven elég magasak voltak a szintünk ezekhez a gyönge lények ellen. Elmosolyodok, ahogy belegondolok, hogy milyen is volt anno, amikor ezek a kis lények, még annyi-annyi gondot okoztak nekünk. Most viszont, szinte két suhintás nekem. Persze drága pacimnak akkor is csak egy gyenge talpas, ők meg repülnek. Most kivételesen nem csak úgy járkáltam errefele, hanem egy célom volt. Nemrégiben frissült a képességlistánk, és Tűzrózsa skillje megváltozott. Igazság szerint, már vártam ezt a napot, mert szegény pacim skillje csak harcoknál tudott bekapcsolódni, és csak akkor is úgy volt előnye, hogy visszasebzett. Ennyi volt. Az új rendszer bevezetésével viszont a képesség haszontalanná vált, és úgy látszik a rendszer is így értékelte, hogy lecserélte. A mostani skillem elég érdekes, viszont még nem sikerült próbálgatnom. Ezért is jöttem le ide. A farkasok nem támadtak egyelőre, csak köröztek. Érezték a szintünk közötti különbséget, így nem támadtak rögtön, hanem megvárták mit lépünk.
- Tűzrózsa. Úgy érzem itt az ideje tesztelnünk ezt az új adottságod. – mosolygok rá petemre – Gyerünk kicsim. Tisztító Tűz! Tűzrózsa lángjai egy pillanatra fellobbantak, majd pár másodperccel később szinte fél tucat lángcsóva hagyja el a sörényét, és farkát, majd 3 farkas körül tűzből alkotott láncok jelennek meg, amik hirtelen gúzsba kötötték. Bár elején erőlködtek kissé, de mivel nem tudták szétszakítani, inkább támadásba lendültek. A többivel együtt. Tűzrózsa nem foglalkozott azokkal, akiket megjelölt, helyettük a többit kezdte el aprítani. Én viszont nem csináltam hasonlóan. A három farkas már el is ért… és én három hozzájuk képest villámgyors ütést vittem be. A vadkutyusok meghátráltak… majd egy pillanattal később a lángláncok fellobbantak és berobbantak megfosztva a tulajukat a maradék életüktől. Elmosolyodok, miközben az égő földet bámulom, ahol előbb még a farkaskák álltak. Tűzrózsa is megérkezett már. Ahogy kellett gyorsan végzett. Megsimogatom a fejét, majd bólintok neki, és megfordulva haza felé vesszük az irányt.. haza… a Voice céhházába.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Klein on Vas. Dec. 07, 2014 2:47 pm

Ossu!

Elfogadom a képességet.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Okt. 06, 2015 7:18 pm

Tűzrózsa átlépett a 2. fejlettségi korba:
Új Kinézet:
Szinte mindenhol a testét különböző intenzitással égő lángok borítják, ahol hevesebb a tűz ott élénkvörösen ég, ahol azonban kevésbé, ott átlátszik ébenfekete bőre. Szemei vörösen izzó egybefüggő folttá lettek, így általánosan csak akkor lehet tudni merre nézz, ha a fejét is arra forgatja. Fejéből egy hatalmas csavart szarv nő ki.

Petképesség:
Név: Tűzvész
Leírás: Tűzrózsa képes felgyorsulni, miután lángjait még jobban „feltüzeli”. Bár emiatt tényleg elég forró lesz a hangulat a közelében, azonban ez a képesség nem arra szolgál, hogy Tűzrózsát erősítse, hanem, hogy segítsen mást a harcban. Ugyanis, ha valaki ráül bónusz gyorsaságként megkapja Tűzrózsa gyorsaságának a felét (felszerelés nélkül / illetve szükséges hozzá legalább Gyakorló szintű lovaglás jártasság). A képesség aktiválása után emellett passzív, nem befolyásolható képessége is van. A hőnek köszönhetően Tűzrózsa közvetlen közelében (akit támad a rajta ülő) a víz és a jég típusú lényeg 10%-al többet sebződnek, míg a hő emellett felizzítja a tűz lényeket, így 10%-al többet sebeznek (az utána lévő körben a tűzlények/támadások mindkét oldalon (ellenség, barát) számít).

30. szint képessége:
Név: Kőszentély
Leírás: A képesség segítségével képes Ayani egy különleges aurával körbevenni egy célpontot, aki ezután 3 kiskörre teljes mértékben „elérhetetlen” lesz külső hatásra. A "kővé vált" mob nem képes sebződni, és nem hat rá semmilyen buff, vagy debuff hatás, illetve mozogni sem tud természetesen, így ő maga sem tud támadást, képességet indítani másra. A mobok körökhöz mért taktikai számlálója azonban továbbra is számol, hisz a körök száma ugyanúgy megy, így ha egyik mob mondjuk minden 3. körben mérgez, és mi a 2. körben befagyasztjuk, a következő körben hiába éri el a számláló a 3.-at a mérgezés abbamarad, és a számláló újraindul. A képesség csak sima és ritka mobra hatásos, minibossra, bossra, játékosra, petre nem. Képesség lehűlési ideje: 3 kör.

Kijátszásaik:
Elérkezett a várva várt nap, és én nagyon, de nagyon izgatott voltam. Elértem a 30. szintet, mely nemhogy csak új képességgel járt együtt, de egyben Tűzrózsa továbbfejlődéséhez is vezetett. Már nem is tudom, hogy mióta vártam, és az csak ráadás, hogy új képességet is szerzett ezzel. Mindenesetre az új kinézete szerintem nagyon baró volt. Úgy terveztem hamar ki is próbálom őket. Rögtön fel is teleportáltam, hát a 10. szintre, és meg sem vártam, míg kiérünk a városból, már pacim hátán csücsültem.
- Gyerünk Tűzrózsa. Száguldj, mint a szél!
Pici lángpacim rögtön meg is rázta magát, és éreztem, ahogy a megnövekedett test hője felpezsdíti a vérem. Persze csak átvitt értelembe. Tűzrózsa még várt, hogy összegyűjtse energiáit, majd hirtelen kitört, és eszeveszett vágtába kezdett. Éreztem a süvítő szelet magam körül, ahogy Tűzrózsa felgyorít, és eléri a pontozásunk maximumát, majd ahogy átlépi azt a maximumot. Fenomenális érzés volt, hogy az eddigi kereten átlépve futhattunk. Végül fel sem tűnt, hogy már rég kiértünk a városból. Csak akkor észleltem fel, amikor a jártasságom jelzett. Tűzrózsa lassított, majd megállt, ahogy 3 vad tigris vett körbe minket. Nem nagyon estem pánikba, mert nem ismerek róluk semmi, már bőven elhagytam a szintet, hogy három ilyen kicsi mob elbánjon velem. Halványan elmosolyodok, ahogy eszembe jut, hogy végül is ez egy pont jó lehetőség arra, hogy a saját új képességemet is próbára tegyem. Így hát némán álltam, és vártam a támadást. Először csak köröztek körülöttünk eme vadak, majd egyikük végül elhatározta magát, és nekiveselkedett a támadásnak. Én ezt a pillanatot vártam. Egy csettintés követően aktiválódik a képességem, mire a párduc az ugrás pillanatában megdermedt. Egy kék aura vette körbe az állatot. Nem tudott hova menekülni. Kis időre most az én foglyom lesz. A társai első meglepődöttségből még fel sem pislantottak, máris pixellé robbantak Tűzrózsa patái után. Végül egy kis idő után a képességem alábbmarad, de a párducot a sebezhetetlenség burka eltűnése sem mentette meg. Egyenesen a kettőnk rohamába ért földet elpixelezve őt. Tök izgalmas ez a két képesség. Tisztára…jó!

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Klein on Vas. Okt. 11, 2015 10:17 pm

Osu!

Elfogadom a pályázatot, gratulálok mindkét eseményhez!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.