Választható Módok

Go down

default Választható Módok

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 25, 2014 5:28 pm


A túlélő csarnokban az alap módon felül lehet igényelni más módokat is, amit jelentkezésnél valahogy jelezni kell. Amennyiben nem volt igénylés, az alap mód szerint indul a csarnok. Az alap módban (random.org segítségével) egy listába lesznek helyezve a bossok, majd véletlenszerű sorrendet kapnak. Így nem lehet tudni melyik lesz a következő. Valahogy így lehet elképzelni:

Katt a képhez:

Természetesen alap módnál minden boss után az érte járó pontszámot kapod.

Minden módnál lehetősége van a játékosoknak skippelni a bosst. (Futamonként maximum kétszer.) A skippelés használatakor lényegében újra lesz sorsolva, hogy melyik boss ellen mész, így meglehet az esélye, hogy később ismét a skippelt bosst kapod. A skippelést a harc akármelyik pontjában használhatja akármelyik résztvevő és lesebzett skippelt boss esetén is elölről indul a harc amennyiben ismételten azt a bosst kapjátok ellenfélnek.

--------------

Emellett még kipróbálható a "too many helpers" mód is. Ennél a módnál az is ki lesz sorsolva, hogy a boss mennyi random segítőt kap maga mellé az alapok mellé. (Minimum 2, maximum 12.) A random segítők a bestiáriumból lesznek kiválasztva. Minden egyes bosshoz a saját tierjéből kell sorsolni segítőket.

Too many helpers módért minden boss után +1 pont jár.

--------------

A következő mód a "takes two to tango". Ebben a módban egyszerre két bossal kell megküzdeni és a párosítások véletlenszerűek.

Takes two to tango módban egy sikeres küzdelem után mindkét bossért járó pontot megkapja a csapat + 2 pontot minden egyes küzdelem után.

--------------

A következő mód a "prepare to die". Ebben a módban szintén random sorrendet kapnak a bossok, azonban minden boss küzdelemkor az adott boss duplán van lent. Ez azt jelenti, hogy amennyiben például egy két segítővel rendelkező bosst kapsz, a két segítőből négy segítő lesz és a bossból pedig kettő, a pálya és azok elemei viszont nem duplázódnak. A taktikák ugyanúgy szorosan követve lesznek, akármennyire is halálos vagy éppen könnyítő a végkimenetel.

Prepare to die módban minden sikeres küzdelem után dupla pontszám jár.

--------------

A következő mód a "one versus all". Erre a módra csak egyedül lehet jelentkezni. A mód kombinálható más módokkal is, például: "one versus all prepare to die" mód esetén egyedül mész neki a "prepare to die" módnak.

One versus all esetén toplistára kerüléskor dupla jutalom jár.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.