A Terem

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Jade Arton on Kedd Okt. 21, 2014 12:37 am

A lányt röviden visszaküldte az emlékei közé a megjegyzéssel, az embereken látszik, amikor röviden újraélik őket. Azt már nehezebb észrevenni, hogy pontosan miképp élték meg őket, és ezt most, nem ismervén még eléggé a másikat Jade se látta. Chancery szavai lehetőséget adtak arra, hogy egy pillantást vessen rájuk, és bár ez nem bizonyult lehengerlő mennyiségű információnak, pillanatnyilag elegendő volt. A fejében jól ismert, és egyébként ritka személyiségtípus rajzolódott ki, az ember, akire önmaga jelenti az igazi veszélyt. Szomorú, hogy milyen gyakran jutnak hasonló sorsra. Most nem válaszolt a lánynak, nem tudott érdemben hozzátenni az elhangzott szavakhoz, csak a szemébe nézett és bólintott, elfogadva a hallottakat.
Következő lépésként - immár valódi céhtagként - a többiek menükön keresztül történő felkutatásával ismerkedett, optimalizált pár beállítást, majd dolga végeztével bezárta a számtalan lehetőséget kínáló panelsort. Chancery gyorsan és hatékonyan magyarázta el az erre vonatkozó tudnivalókat, pár perc alatt minden készen volt. Így már el tudta érni bármelyikőjüket bárhol, a nap bármely szakában, és csak arról kell gondoskodni, hogy találjon olyan személyeket a céhben, akiknek hozzá hasonlóan kooperációra és közös haladásra van szükségük. Meg persze közös tevékenységekre, szabadidőre.

- Igen, második. A kilátást többnyire annál jobban szeretem, minél magasabbról nyílik. Meg őszintén szólva még nem laktam földszinten... azt hiszem, elég furcsa lenne.
Valóban, eddigi élete során mindig is magasabb házak sokadik emeleteinek lakója volt, több évtized után pedig már nem lett volna könnyű átszokni az eltérő nézőpontra. Időről időre persze nem volt gondja azzal - mint például az eddig itt töltött idő alatt -, ha pár napig nem nézhette valahonnan fentről a városokat. De hacsak nem teljesen elkerülhetetlen, azért inkább nem mondott volna le erről. Megindult a lefelé vezető ajtó felé, majd felé intett kezével, jelezve Chancerynek, hogy előre van engedve.  
- Csak ön után. Szóval hogyan működik ez? Alapból be vannak rendezve valamilyen szinten, vagy beköltözéskor már az ott lakó döntheti el a bútorzat összetételét?
avatar
Jade Arton
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2014. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
387/400  (387/400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Chancery on Kedd Okt. 21, 2014 1:39 pm

Milyen furcsa lehet, ha az ember sosem lakott földszinten. Nekem, aki családi házban nevelkedett, néha furcsa elképzelni, milyen lehet. Bár a mi házunk is két emeletes - már úgy, hogy földszint meg padlástér -, sajnos fentebb már nem lakhattam. Mikor szüleim úgy döntöttek, nem alusznak többé egy ágyban, azt a szobát, amit nekem akartak kiépíteni fent, apám foglalta el, így ő és anyám külön lehettek, én pedig maradtam a picike félszobában odalent. Húsz év fölött már igen kényelmetlen ^^;
-Én pont az ellentétet éltem meg. Még sosem laktam egy emeletnél följebb. -nevetek fel. Jobban belegondolva itt is választhattam volna a legfelső emeletet, de nem akartam túl messzire kerülni a bejárattól vagy a könyvtártól. Főleg, hogy így gond nélkül építhettem egy lyukat, amin át a szobából is elértem a könyvtárat, bár eddig még nem használtam, mivel nem volt rá szükség. Azt sem tudom már, mi okom volt azt létrehozni oda Suspect
Most pedig ez a döntésem még jobban megkönnyíti a dolgot, pedig álmomban sem gondoltam volna, hogy itt leszek egyszer, ebben a pozícióban.
Egy halk "köszönöm", mikor átlépek az ajtón, nyomomban szorosan a macskával, aki rögvest meg is előz egy éles kanyarral és szalad lefelé a lépcsőkön. Én közben igyekszem visszaemlékezni, én miként is építettem ki a saját szobám régebben.
-Van benne minden alap, de az tényleg csak ilyen üres akármi. Ha a szobában egy falrész vagy bútor menüjét hozod elő, akkor tudod alakítani a dolgokat. Bútorokat, festményeket, ilyesmiket az inventorydba is pakolhatod, hogy máshova rakd őket. Praktikus cipekedés ^^ -a digitális világ előnye.
Mikor leérünk, ahhoz az ajtóhoz lépek, ami a legjobban megfelel Jade kívánságainak és kinyitom. Valóban egy egyszerűen bútorozott, szinte még üresnek ható szoba képe tárul elénk. Ezúttal pedig én ragaszkodom hozzá, hogy először ő lépjen be ^^
-Üdvözöllek itthon. Nna, amiben tudok segítek ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Jade Arton on Kedd Okt. 28, 2014 12:46 am

//Az alap beltért le tudod írni nekem? Vagy azt már kitalálhatom?//
Már lépdeltek is lefelé a lépcsőkön. Most, hogy ilyen közel ért az időhöz, egészen felélénkült a gondolattól, hogy innentől saját lakhelye lesz ebben a világban. Kinevezhet magának az ember egy fogadót otthonként, pénze valószínűleg lesz arra, hogy a végtelenségig béreljen benne egy szobát, de lássuk be, közel sem ugyanaz. Persze nincs mindenkinek szüksége állandó, saját otthonra, vannak, akik éppenséggel az egész életen át tartó utazást részesítették előnyben. Magát mindenesetre nem érezte ilyennek. Mindenesetre különös biztonságérzetet nyújtott ennek az egyelőre képzelt szobának a léte, ami úgy is kellemes, ha az ember nem különösebben szorongós típus.- Értem. Rendelkezem alapból többféle lehetőséggel, vagy külön be kell szereznem a berendezést, ha az alaptól eltérőt akarok? - tette fel következő kérdését. Kényelmi szempontból csodás lenne, ha alapból lehetne igazítani, de eddigi tapasztalatai alapján a legtöbb játékban a lehetőségek a játékos pénztárcájától és türelmétől függtek. Követte Chanceryt a megfelelő ajtóig, majd belépett rajta, ahogy a lány betessékelte. A szobán látszott, hogy idáig használaton kívül volt, de arra kapásból alkalmas, hogy a hulla fáradtan beeső valaki lepihenhessen benne. Pont ahogy Chancery mondta. Mindegy, most nem számít - egyelőre kicsit szürke, kicsit üres, de legalább lakhat itt. Széles mosolyra húzódott a szája, közben a fejében végigpörgött pár alapvetőbb terv a környezet későbbi átalakítására. Amikor befejezte a nézelődést, a kísérője felé fordult.
- Hát nagyon köszönöm... - fejezte ki háláját tömören. Majd nagy levegő után, élénkebben folytatta. - Hát, akkor üdvözöllek a szobámban! Ha van kedved, maradj nyugodtan, amíg megismerkedem a rendező programmal, de ha akad fontosabb dolgod ennél akkor nem tartalak fel tovább. Azt hiszem, kicsit testre szabom, aztán teszek egy próbát az itteni olvasásra.
avatar
Jade Arton
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2014. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
387/400  (387/400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Chancery on Vas. Nov. 30, 2014 12:30 pm

//Kitalálhatod nyugodtan ^^ //

-Ehhez egy külön menüt lehet elérni majd bent a szobában, és ott lehet válogatni, hogy mit szeretnél. -mosolygok vissza, és azt a mondatot, hogy a céhbank állja a költségeit, inkább elhallgatom. Egyrészt egy ilyen berendezés nekünk, Közösségi céhnek nem kerül olyan sokba, jóformán észre se lehet majd venni a különbséget, viszont már tapasztalatból tudom, hogy nagyon sokakat eltántorít a fantáziájától, ha megtudja, a közös vagyont is felhasználhatja rá. Még a bank is tele van felszereléssel annak ellenére, hogy kiraktam pár a felhívást, nyugodtan öltözzenek fel, máskülönben a felszerelések sorsa még ismeretlen. Vagy kirakom őket a Bolhapiacra, vagy egész egyszerűen beöntöm a T1-eseket az olvasztóba, végső esetbe megkapja őket Zita eledelnek. Csak hát nem hiszem, hogy ez utóbbi megoldást sokan díjaznák, hisz Zita egy piros játékos kezében... illetőleg, kezén leledzik Rolling Eyes
Belépünk az új szobába, Álomkelő rögvest leül az ajtó mellé, mivel nem az ő területe és valószínűleg nem akar nagyon betehénkedni ide is. Én egy halk köszönöm kíséretében lépek be és nézek körbe ismét, majd Jade-sanra mosolygok.
-Egy picit maradok, megmutatni, hogy is működik a dolog, de utána igazad van, ideje mennem. -vezér vagyok, elméletileg millió dolgom kell, hogy legyen. Perpillanat nem jut eszembe, mi lehet az, a bank rendbehozatalán és a tervezésen kívül, hogy mit kéne fejleszteni tovább. Illetőleg de. Pénzt kell kerítenem, vagyis ki is kell majd mozduljak természetesen. Beszélnem kell a Kereskedőkkel, a Kazamatajárókkal, a Gyűjtögetőkkel, a Bányászokkal. Odalépek az egyik ruhásszekrényhez és intek a férfinak, jöjjön ő is nyugodtan, majd rákoppintok a bútorra.
-Már meglévő bútornál így hozod elő a menüt és tudod alakítani a méretét, stílusát, színét, mindenét. Ha duplikálni akarod, akkor azt is itt teheted meg. -mutatom a beállításokat, majd kicsit odébb lépek egy üres részhez. -Itt pedig elég a falra vagy elé menüt nyitnod, hogy előjöjjön a teljes készlet, amiket választhatsz. ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Jade Arton on Vas. Jan. 04, 2015 4:28 am

//A modernségre utaló kérdés tényleg érdekelne, hogy szerinted meddig lehet elmenni/nem űrhajót akarok építeni, csak egy modernebb jellegű berendezést.//
A szoba alapfelszerelése pár bútordarabból állt csupán. A bal oldalt húzódó fal mellett egyszerű ágy, a jobb oldali mentén egy szekrény és egy annál szélesebb könyvespolc foglaltak helyet. A szemközti fallal szemben hasonlóan visszafogott stílusú íróasztal állt, melyet a nap megfelelő szakaszában megvilágíthatott az ablakon beáramló fény. A padló egy részét semleges színű szőnyeg borította. Az elrendezés megfelelő volt számára, de a stílus, a színek tekintetében azért voltak ötletei a módosításra. Chancery rövid bemutatója után bólintott, hogy értette a látottakat, majd a tenyerét összedörzsölve a szoba közepére sétált és körülnézett, hogy jobban átlássa a lehetőségeit.
- Az elrendezésen nem is nagyon fogok változtatni. Odakint is hasonló volt a hálószobám. Csak egy pár bővítésre lesz szükség.
Állóóra és pár kép a falra, hogy ne legyen olyan csupasz a helység. Az órák ketyegését szerette, és tartott is mindig az ágya környékén, mert többnyire zavarta, ha teljes csöndben kell aludnia.
- A stíluson viszont el kell gondolkodnom. Szerinted találok modernebb bútorokat is? Olyasmit ami otthon is elérhető volt. - kérdezte Chanceryt a menüt böngészve, amit a falra bökve hívott elő. - Vagy modern és minimalista, vagy valami régiesebb, organikus berendezés lenne jó. Utóbbi gondolom megvalósítható, viszont a modern felszereléseknek nem feltétlenül kell jelen lenniük ebben a világban.
A menüben navigálva faliképeket keresett, azokat a stílustól függetlenül mindenképp el kívánta helyezni a falon. Maximum a keret színét kell a falhoz illeszteni. Aincrad világához hasonlóan fiktív, néha kicsit absztraktba hajló tájképeket keresett városokról, erdőkről, esetleg extrémebb vidékekről. Ezeket kedvelte, és úgy érezte, megfelelő díszei lehetnek bármilyen szobának. További tervként még az ablak nagyobbra cserélése jelent meg a fejében, hiszen egy ilyen városra nyíló kilátásból a legtöbbet kellett kihozni. Miután néhány képet sikeresen a helyére tett, elégedetten megjegyezte:
- Jól megtervezett rendszer ez. Kézre esik és gyors. Teljesen manuálisan szobát rendezni azért kevésbé szórakoztató...
avatar
Jade Arton
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2014. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
387/400  (387/400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Chancery on Vas. Jan. 25, 2015 9:24 pm

~Csan... Suspect ~
Egy halk "várj picit" a macska felé, és minden további figyelmem Jade felé fordul. Láttam rajta, hogy elgondolkodott és valószínűleg már tervezi is, mi legyen a végeredmény, hogy rendezze be a lakájt. Én magam egyébként sem értek a dologhoz, szóval kicsit remélem, nem fog stílustippeket kérni tőlem, elvégre, a sajátom elkészítése is hónapokba telt, mire egyáltalán az alapötletem megszületett, mit szeretnék. Bezzeg a könyvtár megszületett pillanatok alatt Rolling Eyes
Valahogy ez a része a női dolgoknak ugyanúgy kimaradt bennem, mint sok más.
-Hát, attól függ, mire gondolsz. -gondolkodom el én magam is egy kicsit. -Hűtőt, sütőt, ilyesmit, ha itt szeretnél főzni, lehet szerezni, de van külön konyhánk is. Viszont tévé, hifi vagy házimozi itt nem lesz, sőt, semmi, amivel zenét vagy filmet lehet lejátszani.
Emlékszem, mikor még én is annak néztem elsőnek utána, mivel tudnék zenét hallgatni, de nem sikerült semmit találnom. Csupán annyit kaptam tippnek, keressek ügyes zenészeket, akik feléneklik nekem Hangrögzítő Kristályra az adott számot, és utána azt hallgathatom, ha szeretném. Persze ezekből végül egyet se szereztem még be; valahogy már megszoktam nélküle az életet. Ha zene kell, én magam dúdolgatok, szigorúan egyedül, mert Jay szerint még dúdolni is hamisan tudok Very Happy
~Csan... én már éhen halok >.>~
-Oh... O.o
Álomkelőn látszik, hogy valóban igencsak mehetnékje van már, pedig ő aztán ritkán panaszkodik, hisz mindig odafigyeltem rá. Igaz, most a nyakamba szakadt rengeteg munka ilyen változást is hozhat. Jade már fel is rakott egy-két tetszetős képet, dicsérve a rendszert, így mosolyogva fordulok felé és meghajlok kissé.
-Örülök. Nos, szerintem akkor én hagylak rendezkedni, nekem még van elintéznivalóm. Bármi kérdésed vagy kérésed van, vagy csak szeretnél beszélni, bármikor elérsz Smile  

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Jade Arton on Csüt. Feb. 05, 2015 3:45 am

- Ezek többnyire nem hiányoztak volna, csak a lejátszóért kár. - válaszolta nagyot sóhajtva, majd egy vállrándítással folytatta - Végülis, az ember építkezzen abból, ami van. Talán lehet itt is zenélni valahogy, ha visszahallgatni nem is.
Csak nyitva kell tartania a szemét, meg kérdezősködnie. Ha sikerül hangszert találnia a játékban, kizárt, hogy a könyvtárban ne lehessen hozzá tartozó írásokat, vagy kottákat találni. Ez is kellemes időtöltésnek bizonyulhat, ha sikerül megoldani. Ha létezik.
Az őket kísérő állat egyértelmű jelét adta igényének a konyha irányába való távozásnak. Nem szerette volna, ha miatta leli halálát, úgyhogy útjukra engedte vendégeit. Bezárta a képernyőket, amiken keresztül a berendezést alakította, és szélesebbre tárta az ajtót.

- Rendben. Köszönöm a túrát, örülök, hogy megismerhettelek titeket. Ha valami céhszintű eseményt terveztek, ne felejtsetek szólni. További szép napot! Ja, igen! Szerintem ne aggódj az új szereped miatt. Jól fog menni. - azzal intett még egyet a távozók felé, és becsukta utánuk az ajtót. Egyedül maradt a friss szobával és a berendezéssel kapcsolatos tervekkel. A Chancerytől kapott könyvet az ágyra helyezte, hogy kéznél legyen, ha szünetelteti a rendezést. Majd ismét előhívta a menüket, hogy azok rövid időn belül elárasszák látómezejét, ő pedig rajtuk keresztül bútorzattal a szobát.

//Köszi a játékot! Kicsit hosszúra nyúlt, de legalább tartalmas volt Smile //

_________________
Text:#3BB9FF
Beszéd:#488B6E
avatar
Jade Arton
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2014. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
387/400  (387/400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 07, 2015 10:47 pm

Chancery: Béna Adrenalin Potion
Jade Arton: Rövid Akarat Potion
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Terem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.