A Kert

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Jade Arton on Kedd Aug. 12, 2014 1:09 am

Nem a legtökéletesebb időben érkezett - vagy legalábbis a jelen körülmények között nem valószínű, hogy különösebben vidám keretek között fog zajlani az új emberekkel való ismerkedés. Persze nem kizárható, hogy a felkavart lelkiállapotú csapatra pozitív hatással lesz, hogy egy új ismerős "váltja" a régit - ha pótolni nem is fogja -, hogy a céhük küldetését érdemes folytatni, hiszen új tagok mindig érkezni fognak. Szimplán a személyüktől függ, milyen környezetben képesek könnyebben feldolgozni egy ilyen szituációt, erre pedig egyelőre nem volt semmilyen rálátása, leszámítva az arckifejezésekről, testtartásokról, a felszólalók hanghordozásából kiolvasható információkat. Amik azért olyan sokat nem számítottak.
Amikor elindult, még nem tudott az egészről semmit. Miután beszélt Shukakuval, illetve Chancerytől útbaigazítást kapott a céhház elérését illetően, visszaindult a Kezdetek Városába, hogy felkeresse azt. Nem volt messze, nem kellett sietnie sem. Elsőre igen barátságosnak tűnt az épület és környéke, ám sajnos nem sokáig tudta a figyelmét ennek szentelni. Az érkezését követő rövid szóváltások során kapott hírt arról, ami a többiek lelkét nyomta, és bár őt közvetlenül nem érintette, a haláleset a céhtagokon keresztül az ő közérzetét is besötétítette. Kissé nehézkes volt kitalálni, hogyan akar ő hozzáállni az egészhez, hiszen alig tudott valamit Peter Workerről azon kívül, hogy a céh eddigi vezetője volt, illetve, hogy több embert, köztük Shukakut is ő halászta össze a környező erdőkből. Ettől még egy kicsivel nehezebb volt értelmezni az imént elhangzott véleményt, hiszen az ismeretei alapján aligha szorulhatna Peter halálának jelentősége a vele együtt távozó Hisame mögé. Valószínűleg fontos dolgok bújnak meg emögött, amikről nem tud, de nem most, nem itt kell ezekre rákérdeznie. Talán ki is derülnek maguktól.
Timidus bólintását követően felállt a székéből, a könnyek közt távozó Shukaku által korábban elfoglalt hely felé indult, hogy szembeforduljon a céhhel. Végignézett rajtuk, elég erős kontrasztban állt a ragyogóan sütő nap a változó mértékben letört emberekkel. Ahhoz mindenesetre elég pozitivitást sugárzott, hogy megpróbálja azt továbbadni a többiek felé, már ha az segít itt valamit.

- Üdvözletem mindenkinek! - kezdett bele, enyhén meghajtva fejét a résztvevők irányába üdvözlésképp - Jade Arton vagyok, illetve, ha minden jól megy, hamarosan a céhtársatok is leszek. Shukaku és Timidus jóvoltából jutottam ide, ők meséltek nekem a Young Justice elveiről és céljairól, ami alapján úgy döntöttem, érdemes ide jönnöm. Azon kevésbé szerencsés emberek közé tartozom, akik valamilyen ismeretlennek köszönhetően kihagytak egy "keveset" a játék elejéből, így némi lemaradást tudhatok a magaménak... tulajdonképpen minden téren. Annyi szerencse azért ért, hogy nem kellett sokáig egyedül tengődnöm, az ébredésem után nem sokkal sikerült összefutnom az említettekkel, akik idekalauzoltak, így megszabadítva attól, amit valószínűleg a legjobban utálok. Mármint az egyedülléttől.
A kertet szemlélve megdörzsölte a borostáját, miközben azon gondolkodott, merre folytatja. Viszonylag gyorsan eszébe jutott, és visszanézett az előtte ülőkre.
- Azt hiszem, elég különböző érzés számunkra ezen a gyűlésen részt venni. Én még nem láttalak titeket, nem tudom, milyen emberek vagytok, de felteszem, senkit nem tesz boldoggá, amiről az előttem szólok beszéltek. Természetesen engem sem, de szinte semmit nem tudok sem Peterről, sem Hisaméről. Csak az érzést ismerem, ami ezzel társul, sajnos függetlenül attól, hányadszorra éljük át újra. Pont ezért fontos, hogy elfogadjuk, megadjuk neki a tiszteletet, de ne kapaszkodjunk bele... ha ránk telepszik, az nem jó.
A jó az -
folytatta, és közben elmosolyodott, illetve kissé hunyorogni kezdett, mert a szemébe sütő nap hatására a környező lombok további zöldülésnek indultak, minden mással együtt. Lassan be tervezte fejezni a bemutatkozót, már csak azért is, hogy a teljes megvakulást elkerülje -, hogy nem maradtok egyedül. Ha nem akartok. A hiányt előbb-utóbb betölti valami - valaki -, jó esetben nem rosszabb, csak más. Momentán biztos nehéz így tekinteni rá, van, hogy én sem hiszem el, de mindig erre jutok. Remélem van, akin segít ez a szemlélet. A magam részéről köszönöm, hogy itt lehetek, nekem ez a nap jó nap, még ha némi ború is keveredett bele, és ezért szeretnék némi jókedvet, fényt csempészni ide, ha tudok... - a szeme fölé emelte a kezét, hogy ellenzőt formáljon belőle - már ha nem elég, ha az égre néztek, azt hiszem, az is elég hatásos lehet. Tulajdonképpen ennyit akartam mondani - ez a nap mindannyiunknak egy időszak vége, és egy másiknak a kezdete, a legjobb, ha a jóra fókuszálunk. Remélem hamarosan külön-külön is megismerlek titeket, addig is köszönöm, hogy végighallgattatok.
Mondandójának befejeztével ismételten meghajolt kissé a vele szemben elhelyezkedők irányába, majd elindult vissza a széke felé. Út közben szétnézett az arcokon, elidőzött Shukakun és Timiduson, majd visszaült a helyére, és a további eseményeket figyelte. Továbbá nagyon örült, hogy egy ideig nem kell a napba néznie.
avatar
Jade Arton
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2014. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
387/400  (387/400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Szer. Aug. 13, 2014 5:13 pm

Álomkelő prüsszent egyet.
~Nem.~ -közli nemes egyszerűséggel, enyhe visszhanggal a fejemben, egyértelművé téve, hogy ez az egyszerű szó csak nekem szólt. Mégsem tudom megállni, hogy ne nézzek rá meglepetten, és rezzenjek össze. Kérdésemet fel sem kell tennem, fülét enyhén hátralapítja, tekintetét nem veszi le a kislányról és a sárkányról.
~Ha te mész, megyek én is. Most először gondolom Shura azt, hogy zsarnok.~
-Pedig ez eszedbe se jusson...!
~Az én jogom eldönteni, hogy követem-e a gazdám vagy sem. Hisame a jelek szerint követni akarta Petert. Úgy, ahogy én is követnélek téged.~
Hazudnék, ha azt mondanám, a szavai nem hatottak meg; de, megtették. És hála az Égnek, hogy ezt már azután tudtam meg tőle, hogy végleg elvetettem azt a bűnös szándékot, ami eddig kísért.
Miután lejöttek az emelvényről, ellöktem magam a faltól és odaléptem a kislányhoz, hogy ha engedi, átölelhessem a vállát. Kicsit bánom, hogy felhívtam, talán nem kellett volna... de próbáltam a gyászolás után kicsit elterelni a figyelmet Peterről. Jade ezt végül megtette hosszú, de igencsak üdítő beszédével, és szinte kivirultam a végére gondolatban, miszerint Shukaku igen szép szál és értelmes legényt hozott a köreinkbe. Valamiféle módon meg fogom hálálni ezt a számára, bár még nem tudom, miként tehetném.
Miután végzett, egyértelmű lett nekem, hogy ismét én következem. Ki kell állnom a nagyközönség elé. Álomkelő rögvest megelőzött, felgaloppolt a lugasra, én pedig követtem, magabiztos léptekkel - vagyis én reméltem, hogy elég magabiztosnak tűnnek. Dust ezalatt felröppent a kőfalról és két lágy csapás után a kislány mellett ért földet, tollaiból enyhén sugárzó meleggel talán folytatni akarta, amit el szerettem volna kezdeni. Nekem úgyse ment soha a vigasztalás.
-Ez esetben... -kezdtem. -Üdvözöllek, Jade-san. Remélem, jól fogod érezni magad közöttünk, és fogunk tudni segíteni neked. ^^
Picikét vártam, miközben mosolyogva egy intéssel is köszöntöttem a férfit, majd folytattam, lelkességembe még a tenyerem is összecsaptam.
-No, akkor ideje belefogni minden egyébbe. Elég sok dolog vár megoldásra, ehhez pedig kérném a nagytöbbség segítségét majd szépen sorban. -lenyitom a menüm, majd elővarázsolok egy kis cetlit. Valójában nincs túl sok minden ráírva, az is elég káoszos... de egyenlőre mindent hirtelenjében rántottam össze, és kell egy kis idő, mire átlátok a rendetlenségen. -Először is a céhbankunk jóformán tele van, elsősorban T1-es tárgyakkal, de megtalálható ott még pár T2. Ércek is vannak elég szép számmal. Megkérek mindenkit, aki szeretné, hogy nyugodtan nézzen körbe, öltözködjön fel erősebb felszerelésbe... -pillantok elsősorban a kicsikre, a kis szintűekre és esetleges Kiképzőtisztesekre. -Ha pedig valamilyen felszerelés vagy komplett szett nem található bent, szóljatok nyugodtan, mondjátok meg, mi kell, én pedig intézkedem a kovácsoknál, hogy meglegyen minden. Az áruk miatt meg ne aggódjon senki. Rengeteg felhalmozott tartalékunk akad.
És valójában az is nagy segítség, hogy sok céhvel ápolunk jó kapcsolatot... és én a jövőben ezt a számot növelni szeretném, viszont ez az én reszortom lesz.
-Ugyanez igaz a jártasságokra is, de egyenlőre koncentráljunk a felszerelésekre, hogy mindenki kellő biztonságban legyen, ha esetleg úgy adódna a helyzet...
Kicsit feljebb tolom a szemüvegem az orromon.
-És végül, ha majd mindenki megszerzett mindent, ami kell neki... kinek milyen ötlete van arra, hogy mit kezdjünk a maradék bent maradt, felesleges felszereléssel? Én egy hasonló adomány-akcióra gondoltam, amit már kétszer is láthattunk a piacon, legutóbb az Artes irányából, de nyitott vagyok bármire. ^^
S itt le is eresztem a papirost, várva, van-e bárkinek is valami kérdése, kérése, óhaja, sóhaja, válasza.


//Nem kell megijedni, nem kérek sem 500, sem 750, sem egymillió szót. Mindenki annyiszor ír, ahányszor csak szeretne. Továbbra is aki semmiképp nem akarja a karakterét itt látni, jelezze, különben úgy veszem, hogy ott volt, passzív szemlélőként vagy alvó mormotaként :3//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Shukaku on Szer. Aug. 13, 2014 6:55 pm

Hogy Shukaku zsarnok lett volna? Lehetséges, bár az  is biztos, hogy nem a mostani szereplése miatt derült volna fény erre. A lány biztosan tudta, hogy Hisame sohasem halna meg önszántából akkor sem, ha Peter valami okból így döntene. A fiú vagy kényszerítette erre, vagy ki sem kérte a véleményét. A jégsárkány az övéi közé vágyott, a kis idomár még arra is emlékezett, hogy milyen kitörő örömmel fogadta amikor először meglátta Timidust, és mennyire haragudott a sárkányokra, akik nem jelezték neki, hogy léteznek. Hisame nem követte volna a halálba Petert, ebben teljesen biztos volt. A petek feláldozzák magukat a társukért, ha kell, de képesek nélküle élni. Ezt bizonyította Kau, Aldo, Kyubei, Bendő… és bizonyára még számtalan név, akikről a lány nem is tudott. És ami a legviccesebb volt, legalább is a groteszk humor keretein belül, hogy ő Peter akaratát közvetítette… legalább is azt a Peterét, aki régen volt a céhvezér. A fiú minden ellenkezés nélkül beleegyezett abba, amikor a lány megkérte, hogy vigyázzon Timidusra, és még ő mutatta meg neki Kaut. Akkor nem mondta, hogy a petnek az idomárral kellene halnia, hiszen ő sem gondolta így. Valószínűleg bekattant… vagy valami történt vele… és hirtelen keletkezett gyilkos hajlamait a jégsárkány és önmaga ellen fordította. Az a Peter, akit a lány megismert, az a Peter, aki a dobókockás nyakláncot adta neki nem tett volna ilyet. Ez az egyetlen kis reménysugár lobogott még Shuban. Ez volt a fiú egyetlen kifogása, hogy megőrült. Nem szüntette meg a lány iránta érzett gyűlöletét, de egy pici felmentést adott neki, és emiatt tudott még hálás lenni azért, amit vele tett, és azon cselekedeteiben még nem kereste a hátsó szándékot.Ha ez nem lett volna, már bizonyára rég kiagyalta volna, hogy a céhvezér az elejétől fogva erre készül. Meglátta, hogy mennyire szereti Timidust, és magához édesgette, hogy egy ilyen húzással megtörje.
Shu azt tudta, hogy ő követné Timidust, ha a sárkány meghalna, de sohasem sikerült megígértetnie vele, hogy ne áldozza fel magát érte, bár azt a tudtára adta, hogy értelmetlen lenne, hiszen csak hátráltatná a halálát pár perccel. A sárkány azonban sohasem beszélt arról, hogy ő miként képzeli el a jövőjét a lány nélkül, és Shu nem is akarta, hogy foglalkoztassa a gondolat, de abban biztos volt, hogy nem akarná követni a halálba. Annak semmi értelme nem lenne. A lány nem rázta le magáról Chan kezét, és Dust közelségének is örült. Nem értette. hogy Chan ezt miért teszi, hiszen az ő előbb még gyászolta Petert, és a szavai után… és aztán minden világossá vált. Az, ahogyan Chan felvidult Jade beszédétől, ahogyan összecsapta a kezeit… az egész csak színészkedés volt. Ő is ugyanúgy gondolkodik, ahogyan Shu, azért tud ilyen gyorsan túllépni ezen. A lány, akit olyan könnyen megviseltek a dolgok, most a kezeit összecsapva beszél a jövőről Peter halála után. Persze őt nem viselte meg Hisame halála, de legalább azé a gyilkosé sem. Most valahogy közel érezte magához.
Timidus bólogatva hallgatta végig Chan beszédét, majd odaröppent mellé, és leereszkedett.
-Igaza van, de nem csak a felszerelésekkel kell foglalkoznunk. Meg kell szerveznünk a boltokat. Összeszervezni a beszállítást, a raktárakat, a nyersanyagok és az arany felhasználását. Arra is figyelnünk kell, hogy bár segíthetünk másoknak a maradék felszerelésünkből, mindannyian tudjuk, hogy azok az itemek már kellenek a nagyobb szintű itemek elkészítéséhez. Ha eredményesen akarunk működni szükségünk van látókra és arra, hogy folyamatosan tudjuk, hogy mire van szüksége a másiknak. De az is fontos, hogy morálisan is fel legyünk készülve, ne csak itemekkel.
Itt végignézett a csapaton, majd utoljára Álomkelőn.
-Ha eredményesen akarunk együtt harcolni, akkor csapatot kell kialakítanunk. Kellenek pozíciók, akárcsak a boss harcokon. Ismernünk kell egymás képességeit, erősségeit és gyengeségeit, hogy kiegészíthessük egymást a küldetések során. Ha Mirika képes összeszervezni egy csapatot a frontharcosokból, akkor mi is képesek vagyunk rá. Nem fordulhat elő még egyszer olyan fejetlenség, mint ami azon a küldetésen történt. A céhvezérnek vezetnie kell a csapatot, a csapattagoknak bízniuk kell egymásban. Nincsenek magánakciók, nincs szervezetlenség, ha nem akartok meghalni. Ki tudja hol volt Chan jó pár hétig?
Vált gyorsan témát, és néz körbe a hallgatóságon.
-Ki vette észre, hogy eltűnt? Ki érdeklődött utána? Kinek hiányzott? Mikor láttátok utoljára Jayt? Most itt van, és ez jó, de az újoncok például mennyire ismerik? Ki volt vele utoljára küldetésen és mikor? Ki tudta, hogy Desdemona céhtag azon kívül, hogy a neve a listában van. Ki kereste meg megérdeklődni, hogy miért nem költöztek a céhházba? Ki tud valamit Scottiről a nevén kívül? Közösségi céh vagyunk. Mit jelent ez szerintetek? Csapatként kell működnünk, ahhoz pedig több odafigyelés kell. Odafigyelés egymásra, különben nem csapat vagyunk, nem céh, se nem közösség, hanem csak egy csoport, akik egy házban élnek.
Újabb szünetet tartott, majd Jadere pillantott.
-Annak az embernek remek meglátásai vannak. Okos, okosabb mint sokan akik régebb óta vannak itt, pedig ő csak most ébredt fel a sztázisból.
Ezután Chanra pillantott.
-Chan remek céhvezér lesz, ha elég határozott tud maradni. Segítsetek neki mindenben. A céhvezérség nem azt jelenti, hogy innentől kezdve minden az ő dolga lesz.
Végignézett a közönségen, és mindenkin megállapodott egy pillanatra a tekintete.
-Talán vannak akik csak azért vannak itt, mert védelmet találtak a céhházban. Erről beszéltünk már Utahimével is. Ha valaki nem akar segíteni, csak védelmet akar, akkor megadhatjuk neki, de tudjunk erről. Jelezze, aki nem érzi úgy, hogy számíthatunk rá.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Pént. Aug. 22, 2014 1:30 pm

Tény és való, hogy meglepődtem. Pedig igyekeztem még közben néha hozzáfűzni dolgokat; nem sikerült. Timidus határozottsága ugyan rám is átragadt, de nem akartam teljesen félbe szakítani. Ez a késztetés akkor lett a legerősebb, mikor önkéntes száműzetésemet is szóba hozta. Ezen a ponton lettem egy picit ismét Chan, nem pedig az új vezér, és elpirultan összehúztam magam. Nem akartam már azokra az időkre gondolni. Sőt, tulajdonképpen mindent el akarok feledni, ami a régi énem hibája, és szeretnék új emberré válni. Főleg most, hogy életem eddigi legnagyobb felelőssége szakadt rám.
Mikor a védelemről beszél, és úgy érzem, minden rendben, a fejére teszem a kezem óvatosan, két kemény szarva közé. Hihetetlen, mennyire élethű. És végülis, életemben most először érintek sárkányt. Jobban belegondolva, még Hisame-t sem simogattam soha... Legalábbis tudatosan még nem.
-Nyugi. Haladjunk sorban. És köszönöm az ötleteket. -valójában csak egyet adott, a többire már gondoltam ezelőtt is. Ezen kívül tökéletesen megfogalmazta az egyik problémát, amit meg akarok oldani. És épp ezért leszek szomorú, mikor azt kell lássam, hogy senki az égegyadta világon nem reagál a történtekre. Néznek, hallgatnak, vagy valaki talán még alszik is. Senki se szólal fel. Senki se kérdez. A félelem megmarkolja a szívem; talán az a bajuk, hogy én lettem a vezér? Le kéne mondjak, és akkor vidámabbak lennének?
Gondolatban megrázom a fejem. Épp az imént döntöttem el, hogy felhagyok ezzel a pesszimizmussal, nem igaz?!
Nagyon nem is tudom, mit is mondhatnék még. Timidus annyira előreszaladt, hogy nekem már semmi szavalnivalóm nem maradt. Viszont kicsit sem vagyok rá mérges... még talán örülök is. Fura, és félek, hogy baj, amiért mindent rögvest rázúdított a csapatra, és talán ezért nem szólal meg senki, de talán csak mindenki fáradt és elcsigázott. Még várok egy picit, hát ha valakinek lesz valami mondandója, kérdése, kérése, kívánsága. Bár tény, szeretnék figyelni arra, hogy ez a csend ne nyúljon kínosan hosszúra.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Shukaku on Kedd Aug. 26, 2014 6:53 am

A lány csak nézte, bámulta a szótlan tömeget, mely ugyanolyan csendben volt, mint amilyen csendben lesz ezután Hisame is. Örökre. A halál, vagy legalább is a haldoklás látszott ezen a bandán, vagy legalább is a teljes közöny, vagy legalább is Shu ezt látta rajtuk, és úgy érezte, hogy Timidus okosabban tette volna ha úgy teszi fel a kérését, hogy az jelentkezzen, aki a segítségükre akar lenni. Bizonyára akkor is ilyen csönd borult volna a kertre. Shu félt, ránézett a hatalmas céhházra, mely üresen kongott, és minden üresség Hisamére emlékeztette, arra az űrre, amelyet a sárkány távozása hagyott maga után. Azt is látta, hogy Chan is vár valamire, azonban ő nem oly módon, mint Timidus. Timidus türelmes volt, és bár talán ő is látta az közelgő végzetet, neki bizonyára már volt pót és pótpót terve is a dolgokra, míg a kis idomárt csak a még nagyobb reménytelenségbe hajszolta az a némaság, amely hirtelen körülvette. Jade bátorító szavai jelentettek csak valamit, de jelenleg az mindössze arra volt elég, hogy ne kelljen ki magából a banda ellen, aki képes magát közösségi céhnek nevezni, de segíteni a másikon már nem. Talán túl gyorsan akart túl sok változást, de az, hogy legalább valaki megszólaljon… egyszerűen képtelenségnek érezte ezt az egész történetet, és persze minden Peter hibája volt. Ő hagyta tönkremenni a céhet azzal, hogy hanyagolt mindent. Ő sodorta teljesen el azzal, hogy elmenekült a felelősség elől. Ő ölte meg Hisamét. Shu lassan fellépdelt a lugashoz, a sárkányra tette a kezét, és fejének intésével jelzett neki.
-Menjünk Timidus, ennek… most semmi értelme nincsen…
Valahol bízott abban, hogy kell oda az a most jelző. Bízott abban, hogy csak Peter halálhíre okozza ezt, és nem végleges a csönd. Szeretet volna bízni ebben. Ránézett Chanra is, és szomorúan meghajtotta a fejét.
-Sajnálom. Te… te minden jól csináltál…
Elindult, azonban nem a céhház felé, hanem az erdő irányába. Még Jade mellett elhaladva, tőle is bocsánatot kért.
-Amikor… amikor ide hívtalak… még nem tudtam ezt… bocsáss meg…
Még várták, hogy valaki megszólaljon, valaki visszatartsa őket, de ha senki nem szólt, akkor eltűntek az erdő sűrűjében.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Csüt. Aug. 28, 2014 9:11 pm

A jelek szerint még sok idő kell mindenkinek. Avagy csak az én vezérségem nem akarják elfogadni, bár ezt a gondolatot szeretném száműzni a fejemből. Megfogadtam, hogy bármit, ami önsajnáltató, kitörlök az agyamból, és így válok egy kicsit jobb emberré, aki képes másokkal is törődni, nem csak magával. Most pedig, hogy vezér lettem, immár hivatalosan is, még nagyobb szükségem lesz erre a változásra.
Shukaku végül nem bírta tovább a nyomást. Sokkal jobban el van kenődve, mint én vagy akárki a teremben. Timidus csendben követi, ahogy lépdelnek végig a lugason, és mikor elém érnek, halk szavait szinte alig hallom. Csak annak köszönhető, hogy odafigyelek, fülelek, és mindent megteszek, hogy érthessem. Elmosolyodom.
-Ne sajnáld. Ennél csak jobb lehet. Menjetek, pihenjetek le.
"Holnap kezdődik a takarítás", gondolom még magamban, és a tenni vágyás ismét felvillan bennem egy pillanatra. Ahogy figyelem lépteiket, a szokottnál jobban meggörnyedt vállát, eszembe jut a régi Shukaku, a félénk kislány, akit Peter mutatott be még régen. Most egy picit arra hasonlít; réges régi énjére. Nagyon remélem, hogy ez csak átmeneti állapot lesz nála.
Miután távozott, összecsaptam a tenyerem, ismét, és a többiekhez fordultam.
-Hát rendben. Menjetek, pihenjétek ki magatokat előbb. Ha bármi kérdés, kérés van, meg fog találni. -biztosítottam a közönséget, majd el is mondtam, hol van a szoba és a könyvtár, hát ha valaki esetleg még nem tudná. Hosszú időt töltöttem odakint, kissé lemaradtam, és Jade sem tudom, mennyit járt a céhházban eddig.
Megvárom, amíg mindenki elindul az útjára, majd Jay mellé iramodom és a mellkasához bújok. Nekem is pihennem kéne egy icuri-picurit, mielőtt munkához látok.


//Akkor lezártnak tekintem a dolgot, de ha a kariknak lenne bármi kérése, forduljanak nyugodtan Chanhoz Smile Kijátszhatjuk akár nagyban is, vagy rövid PÜ játékok formájában, ha épp nincs energia-idő.
Köszönöm ^^//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Hétf. Feb. 02, 2015 6:19 pm

//Desdemona//

Desdemona írta:Kedves Chancery-san!

Szeretnék önnel beszélni. Ugyanis arra jutottam az utóbbi időben, hogy talán elkéne hagynom a céhet. Nem igazán érzem magam még ide valónak, egyelőre. Viszont nem tudok még végleges döntésre jutni és ezért is nem jelentem be azt, hogy kilépek, hanem helyette inkább megbeszélném önnel a dolgokat.
Amint lesz ideje fogadni kérem írjon és adja meg a helyszínt is.
Előre is köszönöm az idejét és megértését.

Tisztelettel: Desdemona

Az üzenet a tetőn fogadott, s ki tudja, Worg, a meditáció vagy a hideg hatására-e, de kicsit sem lepett meg annyira, amennyire vártam. Esetleg pont azért, mert számítottam hasonlóra. Desdemona ugyanúgy viselkedett, ahogy Shukaku; nem járt el sehova, behúzódott a kis vackába és még akkor se bújt elő, mikor elkezdtünk tagokkal gyarapodni. Nem vette ki a részét se a pakolásból, hogy hamarosan az új házba költözzünk, se a megbeszélésekből. Sosem haragudtam vagy nehezteltem rá emiatt, tudtam, hogy mindenkinek különböző időbe telik ezt vagy azt feldolgozni, avagy más keletű problémája akadt. Nem szerettem volna én zavarni őt, de ezúttal meg is bántam, hogy nem léptem elsőnek és nyújtottam neki segítő kezet.
Egy rövid üzenettel válaszoltam.


Chancery írta:Szia Smile
Persze, bármikor, a Kert melletti folyosón leszek ^^
És tegezz nyugodtan Smile


Küldés után sem siettem még, ellentétben eddigi szokásaimmal. Nyújtózkodtam egyet, felkeltem a Tető cserepeiről és elindultam lefelé, dacolva a hóval és hideggel, ami beborította az épületet. Hamarosan már úgysem itt leszünk.
Álomkelő a padlástérben várt, alig két szóban elmagyaráztam neki helyzetünket, és készséggel követett is, állandó árnyékként, egészen a folyosóig, melynek hatalmas, egybefüggő ablakairól a kertre lehetett látni. Erre van a konyha is, de ezúttal nem szállingóztak finom illatok az irányából. Körbenéztem, Desdemona még sehol sem volt.
-Nem baj, legalább megcsinálom addig a teámat.
Tekintve, hogy ezúttal vártam is valakit - illetőleg őt nem akartam megváratni, miközben a szomszéd helyiségben vagyok - kihasználtam a SAO digitális rendszerét és rekord idő alatt készítettem el egy tűrhető teát. A Főzésem ugyan maxon van, de az Italkészítésem kevésbé, mégpedig úgy vettem észre, ez is szükséges lehet az ilyen egyszerűbb dolgok elkészítéséhez. Amint szerzek még pár pontot, egy részüket annak fejlesztésére fogom költeni, hogy minél finomabb nyugtatóteákat alkothassak.
Így két csészével léptem vissza a folyosóra, várva tovább Desdemonát. Hogy izgatott voltam-e? Természetesen.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Desdemona on Csüt. Feb. 12, 2015 4:57 pm

//Chancery//

Megkaptam ez eddig annyira vár válaszom a levelemre. Amint megnyitottam a válasz üzenetet és elolvastam, hogy Chancery fogad, hirtelen elkezdtem izgulni és szorongani. Pedig annyiszor elgondolkoztam már ezen és már döntésre is jutottam…részben. Valahogy most még is valahol mélyen bennem egy aprócska hang visszakozni kezdett a döntésem ellen és megpróbál a másik irányba terelni. De hát végül is ezért van szüksége marra, hogy megbeszélhessem a dolgokat Chanceryvel. Ha tényleg annyira biztos lennék magamban, akkor nem körülményeskednék ennyit vagy az is lehet, hogy az alap természetemnél fogva vagyok ennyire körülményes. De még is mért agyalok én ilyesmiken és miért vagyok ennyire ideges és feszült…Mindenesetre a tegezésre jobb lesz odafigyelnem. Hisz ez már a sokad alkalom, hogy ezzel jönnek nekem. Viszont tőlem valahogy ez a dolog idegen, csak egy személy volt akivel gondtalanul tudtam beszélgetni minden féle formalitás mellőzése mellet. Viszont vele is csak azért alakult ki ilyen szoros kapcsolatom, mert az illető igen rámanős volt és makacs és rengeteg munkája és erőfeszítése volt abban, hogy megtörje a jeget nálam. Útközben a táj hideg és csendes és gyönyörű hóréteg takarta be a tájat. Úgy néz ki, hogy nem sokan szeretnek a hidegben mászkálni, alig lehetett néhány játékost fellelni azt utcákon. Azt utunk a céh épülete felé némasággal teli volt. Nem beszélgettünk Aisuval csak céltudatosan haladtunk előre. Régen jártunk már itt, de a kerthez vezető útra még emlékeztem. Minél jobban közeledett a találkozásunk órája, annál idegesebb és feszültebb lettem. Furcsa mód még is mikor végre megláttam Chanceryt az idegességem alább hagyott kissé, de még mindig látható volt rajtam.
-Ü-üdv Chancery-san…
Ennél tovább nem sikerült eljutnom egyelőre. Túlságosan is kavarognak bennem a gondolataim és nem tudom összefoglalni őket egy csokorba. A gólem egyelőre csendesen áll mellettem és egyelőre még hagy engem érvényesülni. Illedelmesen meghajolt Chancery felé üdvözlés kép, viszont most egyelőre lakatot tett a csipogójára.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Pént. Feb. 20, 2015 6:39 pm

Elsőnek Álomkelő fordította füleit a vendégek irányába, majd lustán pillantott arra sárga szemeivel is, mikor megjelentek a sarkon. Én akaratlanul is elmosolyodtam, szélesen és boldogan; valami miatt, amióta immár saját magamra is odafigyelek, nem csak és kizárólag másokra és mások véleményére, ezerszer több örömet okoz a társaság, mint annakelőtte. Régebben erre gondolni sem mertem volna, hogy pont attól lehetek boldogabb, ha elérem, jól érezzem magam a saját bőrömben. El ne felejtsek emiatt köszönetet mondani a tanítómesteremnek.
Desdemona szemmel láthatólag feszült, dadogása is erre enged következtetni. Egy biccentéssel köszöntöm, majd felemelem a neki szánt csészét és nyújtom, persze nem ráerőltetős stílusban. Ha szeretné, elfogadja, ha nem, nem. Én a magam részéről jót kortyolok a sajátomból, élvezve a nem tűzforró, de kellemesen meleg tea selymes ízét.
-Ülj le nyugodtan. Aisu nem tudom, tud-e ülni Very Happy -kuncogok fel és megpaskolom a kis padocska üres részét magam mellett. Álomkelő engedelmesen leugrik róla és áttelepszik az ablak párkányára, a jégvirágok mellé.
-Egyébként hogy vagytok? Olyan kis sápadt vagy Surprised -nézek rá aggódón, de azért a félmosoly nem csitul az arcomról. Tudom ugyan, hogy Desdemona alapvetően is sápadt típus, mint amilyen én is, de sosem figyeltem meg, vajon máskor is ennyire falfehér-e. Igaz, eddig csak egy tag voltam, annak is a depressziós példánya, aki inkább kimenekült az erdőbe hisztizni ahelyett, hogy megbeszélte volna a dolgokat a többiekkel. Most viszont már vezér vagyok, többek közt egyenlőre még Desé is, és kutyakötelességem mindent tudni a tagjaim lelki állapotáról. Ha későn is, de ideje megismerni őket, érdeklődni irántuk, elvégre a lány levele az intő példa rá, hogy ezt eddig elmulasztottam a sok teendő miatt. Várhat az a költözés még egy kicsit, ha cserébe tudom, mindenki teljesen rendben van és jól érzi magát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Desdemona on Kedd Ápr. 07, 2015 10:30 pm

/Bocsánat a hosszú eltűnés miatt Embarassed /

Kissé old a hangulatomon az, hogy Chancery barátságosan viszonyul hozzánk, már kevésbé aggódom amiatt, hogy sérelem ként a fogadta a kilépéssel kapcsolatos levelem. Bár az is megeshet, hogy én magam képzelek bele kicsit sokat a dologba. Egy enyhe és bátortalan mosoly kíséretében elfogadom a nekem kínált teát és leülök a lány mellé.
~Én is helyet tudok foglalni azon a padon, nem szükséges nekem folyamatosan lebegni.
Fejti a gólem a mondandóját, majd helyet foglal mellettem. Egy ideig a tekintetem a gőzölgő teára helyezem és csak akkor kapom fel a tekintetem, mikor Chancery ismét hozzám szól. Kissé meglepetten veszem szemügyre a fehér bőröm, de nem vettem észre semmi változást magamon. Mindig is ilyen voltam és ilyen is leszek. Az ég nem áldott meg túl sok színnel a külső megjelenésem terén.
~Ő mindig ilyen sápadt. Nincs ebben semmi furcsa. Most kissé ideges, de ezen felül semmi baja sincs.
Aisu eddig bírta a szótlanságot, valahogy ösztönösen feltörnek belőle a szavak, ha engem idegesnek vagy zavartnak lát csak, hogy kicsit oldjon a hangulatomon és itt tartsa a gondolataim ezen a síkon.
-Mi jól vagyunk. És ti?
Talán kissé rövidre sikeredett a válasz, így kortyoltam egyet a teámból és megtoldottam még pár dologgal a mondandómat.
-Nem régiben tértünk vissza Aisuval a játéktérre. Kicsit sok volt nekem egyszerre ez a játék és szükségem volt pár hónap elvonulásra, amit már bánok…viszont szükséges volt ahhoz, hogy kicsit jobban átlássam a dolgokat…
Ismét a bögre takarásába bújok és iszom a kellemesen meleg nedűből, majd igyekszem a lényegre térni.
-Nos…A céhen is sokat gondolkoztam ez idő alatt és rájöttem, hogy nem igazán vagyok hasznos tagja a közösségnek. Sőt igazából tag sem vagyok csak ott díszeleg a cég logója nevem mellet és ennyi…Ez idáig nem is igazán volt bátorságom ahhoz, hogy bárkivel is beszéljek erről vagy bármiről is. Viszont rájöttem arra, hogy az nem igazán kedvez nektek, hogy csak úgymond élősködöm a céhen. De egyelőre arra se érzem magam készen, hogy hasznos és aktív tagja legyek a közösségnek…
Hirtelen elhallgattam és a számba haraptam és ismét az előttem lévő bögrébe mélyesztem a tekintetem. Nem igazán tudom, hogy még is miképp fejezem be azt amit elkezdtem, így kell pár másodperc, míg átgondolom mit akarok mondani.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Szer. Ápr. 08, 2015 5:53 pm

Még sosem beszéltem Aisu-val sem ezelőtt, pedig Timidus példájából kiindulva igazán megtanulhattam volna, hogy nem minden pet olyan, mint egy közönséges állat odakint. Főképp az olyanok nem, akik még csak nem is léteznek mifelénk, akik mitikus lényekként vannak feltüntetve valójában. Őszintesége pedig csak még nagyobb jókedvre fakaszt, főleg, mikor megnyugodva észlelem, Desdemona nem pironkodik vagy kezd el miatta rögvest magyarázkodni. Nem akar olyan lenni, aki mindenkinek megfelel, hanem már elfogadta magát annak, amilyen. Legalábbis az én szemléletem szerint, de még nem merek sem magamnak, sem másoknak még semmit se csak így, kijelenteni. Az apró jelek észlelését még csak most kezdtem tanulmányozni, és ahogy a Vadászat, Halászat és további jártasságok is gyakorlást igényelnek, úgy ez is.
-Köszönöm, mi is jól vagyunk :3 -pillantopk Álom felé, aki egy lassú pislantással jelzi egyetértését, miközben farka lassan jár ide-oda. Nyugodt, de azért figyel minden apró rezdülésünkre, akár egy őrkutya. Milyen furcsa, hogy egy macskát egy kutyához hasonlítok magamban... még szerencse, hogy nem lát bele a fejemben, különben máris bajban lennék Rolling Eyes
Jobb teszem, ha Desdemonára irányítom minden figyelmem, és mikor elkezd beszélni, elkezd hangot adni a lelkében vívódó háborúnak, lassan kortyolgatva és mindvégig bólogatva hallgatom. Nem szólok közbe, megvárom, míg egy hosszabb szünet jelzi, befejezte. Csilingelve koccan a teáscsésze a csészealjjal.
-Meg tudlak érteni. Nem is olyan rég én is inkább elvonultam gondolkodni, és ugyanúgy meg is bántam, meg nem is. -mindvégig bólogatok, félig lehunyt szemmel, magam elé képzelve az erdő képét. A fát, ahol laktam, a függőágyat, és a kis szütyőt, amiben még Norm lakozott réges-régen.
Végül a teljes tekintetem a lányra vetül és igyekszem előhozni a lehető legkedvesebb mosolyomat. Tekintve, hogy őszintén azt gondolom, amiket most mondani fogok, ez nem is lehet olyan nehéz.
-Itt nem létezik olyan, hogy élősködés, emiatt ne aggódj. Eleinte én is ilyen voltam, egyébként sem tudtam, hogy kéne közösségbe illeszkedni, és hogy az is hogy változik játékon belül, de már megtanultam, hogy tévedtem. Nem kell az életet kockáztatni küldetéseken, hogy hasznos legyen valaki. Itt eleve olyan nem is létezik, hogy haszon. Csakis az számít, hogy TE jól érezd magad az adott közösségben, akármilyen is legyél.
Még papolhatnék órákat arról, hogy a lényeg itt az, hogy az ember elfogadja az adott közösséget, és hogy ez a közösség is elfogadja az embert. Én legalábbis, amióta Unity-ként létezünk, amondó vagyok, hogy nem érdemes törekedni már semmire. A jutalmakat, dicsőséget, hírnevet egyrészt elfoglalták a nagyobb céhek, másrészt értelmük sincs. Én legalábbis kétlem, hogy el tudnék vezetni egy nagy volumenű és pörgős céhet, ez a kis baráti társaság bőven elegendő a számomra, és nem szeretnék elérni semmit, csak azt, hogy mindenki jól érezze magát nálunk, legyen tag vagy vendég.
-Ha jól érzed magad, akkor maradj nyugodtan, ha pedig menni szeretnél, én akkor is támogatlak, és bármikor visszatérhetsz, ha szeretnél. Velem egyébként is lehet bármiről beszélgetni  Wink

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.