[Küldetés] Az elrabolt leány

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Vas. Okt. 14, 2012 5:22 pm

Résztvevők: Jun Yosai, Kusumi Ayani, Tatsuki Ranmaru, Hasarii Fumiaki

Aincrad birodalma ma is gyönyörűen szép, ám egy síró NPC asszony zavarja meg a nyugalmat. Azoknak a küldetéslistájuk akik megszólítják a nőt frissül, és egy új feladatot vállalhatnak el. ,,Az elrabolt leány'' néven fut a feladat, és a leírásban ez olvasható: ''Egy fiatal leányt eltűnt a Kezdetek Városának utcáin. Néhány szemtanú szerint fél tucat kobold volt az elkövető, akik Torubana város felé tartottak a fiatal leánykával. Azok, akik visszahozzák az asszonynak a lányát, szép jutalomban részesülnek.

Szinte mindannyian egyszerre szólítjátok le az asszonyt, s a küldetés már a zsebetekben van. Itt az idő, hogy felkerekedjetek, s elinduljatok arra, amerre a koboldok is.
Útban Torubana város felé félúton, egy npc karakter ad nektek útbaigazítást, miszerint tegnap látott erre pár koboldot, akik letértek az útról és a dombos rét felé vették az irányt. Ti is arra is arra indultok el, előttetek pedig dombok tornyosulnak.
(A köldetés ötletét Kusumi Ayani szolgáltatta.

Sorrend nincs, határidő 3 nap.


A hozzászólást Silica összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 19, 2013 12:23 pm-kor.
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Okt. 14, 2012 7:21 pm

Furcsamód ismét elhatároztam magamat, hogy elmegyek a városba körülnézni újfent. A mostani sétám nem bizonyult olyan rövidre, mint ahogyan akartam, ugyanis egy síró hölgyre lettem figyelmes. Odamentem, és megkérdeztem mi a gond, valahogyan így:
- Mi a gondja asszonyom?
Nem én kérdeztem egyedül, hanem rajtam kívül, még hárman is. Úgy látszik elég furcsa napom lesz, és lám. Válasz helyett egy küldetést kaptam, ,,Az elrabolt leány’’ néven. Gyorsan átolvastam a leírást, majd elfogadtam a küldit, aztán elindultam a bizonyos falu felé. A Kezdete Városának szélén Tűzrózsa is csatlakozott hozzám, aztán vígan ennyit mondok neki:
- Vár ránk a kaland kis barátom.
Hátát simogatva sétáltunk együtt. A másik három alakot szándékosan nem vártam meg, mivel jól tudtam, hogy ők is megkapják a küldit, és ugyanúgy erre jönnek is, mivel nincsen sok választás. Útközben azért elgondolkoztam azon, hogy nem ártott volna meg legalább eggyel partyzni a nagyobb biztonság kedvéért. Gondolataimból egy újabb NPC zökkentett ki, akinek majdnem nekimentem. Először nem tudtam, hogy miért van itt egy NPC, de aztán kiderült, hogy ő is a küldi része, ugyanis elmondta, hogy a leányrablók elindultak egy másik irányba. Ekkor elhatároztam, hogy megvárom a másik három alakot, és egyikükkel partyzni fogok, mivel nem akarom, hogy ott érjen utol a vég. Pechemre mindhárman fiúk voltak, ám azért kiválasztottam közülük azt, aki nagyjából normálisabbnak látszik kívülről. Hát odamegyek a szemüveges játékoshoz (Ranmaru), és megszólítom.
- Helló! A nevem Kusumi Ayani, és a petem Tűzrózsa. – mutatkozok be - Jól sejtem, hogy te is ,,Az elrabolt leány’’ küldetést akarod elvégezni most? – kérdezem halkan, és ha igent válaszol, ennyit kérdezek – Nincsen kedved partyzni a küldetés erélyéig?
A kérdéstől először görcsbe rándult a gyomrom, de aztán abbamaradt az érzés. Várom válaszát.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Okt. 18, 2012 9:16 pm

Nyomkövetés – tudtam, hogy szükségem lenne rá! Szidtam magam, hogy nem voltam előrelátóbb már korábban, és más jártasságokra költöttem. Ott figyelt nálam az észlelés és a keresés, de a nyomkövetéssel eddig csak szemeztem, viszont nem költöttem rá. Ott volt az invertorymban a kellő összeg, de attól féltem, hogy túl hamar elérem a jártasságok limitjét, és szükségem volna még valamire. Így nem adtam ki rá aranyat. Így viszont…
Egyedül a kitartásom engedte meg, hogy erőltetett menetben haladjak. Egész gyakran bejártam már ezt a környéket, nem féltem attól, hogy bármi újdonságba botlok. Időközben újra elővettem a küldetésnaplómat, hogy szemezgessek kicsit az információkkal. Egyik tekintetem az úton, másik a szövegezésen. Az összes többi meg minden másra körülöttem, ami él és mozog.
Örültem, hogy nem szóló küldetés, legalábbis az, hogy többes számban beszél rólunk, megengedi, hogy egy csapat vigye vissza neki a lányt. Ez jó hír volt, hiszen többen is felfigyeltünk a küldetésadó NPC-re. Nem egymás ellen voltunk, hanem egymás mellett. Érdekeltek az új arcok. Rin, Hokushin – őket ismertem, az egy dolog. De velük régen nem futottam már össze. Kíváncsi voltam, hogy akikkel eddig nem találkoztam, és nem is hallottam róluk, ők hol tartanak.
Egyéb esetben talán komoly problémát okozott volna kommunikációs csatorna kiépítése, de ezúttal – mint utólag kiderült – egy küldetéstárs maga szólított le.
Végigmértem. Alapból nem tűnt egy harcos típusnak, főleg a mellette álló lénnyel együtt hamar helyes következtetésre jutottam: idomár.
Tatsuki Ranmaru vagyok, íjász, az Ítélet Öklének vezetője. Szervusz – köszöntöttem én is, majd bólintottam neki. – Ha küldesz meghívást, elfogadom – mondtam, és közben azon gondolkodtam, milyen információim is vannak az idomárokról. Egyelőre nem láttam értelmét negatív reakciókat produkálni, ha már nyitott felém, de kétségeim voltak, hogy társulásunk nem lesz-e egyoldalú. – Nem rendelkezel a nyomkövetés jártasságával, igaz? – próbáltam némileg funkcionális beszélgetést kezdeményezni.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Szomb. Okt. 20, 2012 3:59 pm

A város utcáit róttam, ahol nem meglepő módon, az utcán rajtam kívül nem sokan voltak, csak az NPC-k nagyobbik része. A hely dizájnja szép volt. Macskakő, és középkori angolos stílusú favázas házak, amik között szűk, keskeny utcák vezettek a vele párhuzamosan húzódó utcára. Az égen a nap még keletre esett, és kisebb szürke, esőfelhők is húzódtak, amik néha eltakarták, néha pedig hagyták fényleni. Tovább sétáltam, majd egy kisebb csapatot láttam meg akik minden bizonnyal party-ra készültek, de lehet hogy volt még egy küldi hely, így bementem az utcán, és elindultam a csapat felé. Mögöttük egy zokogó NPC asszony állt, akitől pár másodperc alatt elvettem a küldetést, de furcsamód egy gépi karaktertől is megijedtem, magától az NPC nőtől. Az elfogadás után a falhoz sétáltam.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Jun Yosai on Kedd Okt. 23, 2012 1:03 pm

- Yo! Yo! Yo!
Szlalomozok végig a kezdő város utcáin. A pörgés, avagy a red bull ismét jól bennem van, alig tudom kivárni, hogy találkozzak valakivel, még ha el is vesztettem az első küzdelmemet. Nyugodtan trappoltam már, mikor egy síró hangot hallanak füleim. Valami rekedt bőgőmasinának tűnt, azt én simán le merem fogadni. Mit is tehettem volna, ha valahol sírnak, oda felbátorító rap kell, más nem segíthet a szomorúságán, én megmondom! Útközben találkoztam néhány furcsa alakkal, de ez most nem aktuális, a lényeg, hogy itt állok a néne előtt, három másik furcsánál furább alakkal. Az egyik egy bige, aki kis csődörjével megkérdezte a hölgyet, hogy mi baja, a másik egy szemüveges alak, aki eléggé magabiztos, a harmadik pedig egy furcsa, csöndes alak, jobb azokkal sem kikezdeni, még ki tudja, hogy mikor kapják le a fejedet egy spassal. Közel sétálok a hölgyhöz, erre valami új küldetést kapok. Majd leesik az állam. Ez így működik? Azonban a meglepetés varázsa eddig tartott, miután megvan, hogy mégis hogyan működik, már különösebben nem ér meglepetésként a maradék történés, inkább a beszélgetésre figyelek. Valami Kusumi Ayani mutatkozott be a magabiztosnak, aki kiderült, hogy Tatsuki Ranmaru volt, íjász és céhvezető. Na ez aztán tuti! Egy céhvezető biztos a hátán fogja vinni a csapatot, aggodalomra semmi okom. Ez az emberke kérdezi meg a leányzót, hogy rendelkezik-e a nyomkövetés jártasságával. Úgy gondolom, hogy mivel nekem halvány lila gőzöm sincs a küldetésről, hiszen nem figyelek általában az ilyenekre, ezért jobb, ha a társaságot követem.
Induljunk már, a hölgy nem vár!
Rappelem el a sort, két kezemet előre, keresztben tartva.

_________________
$$ Adatlap $$
avatar
Jun Yosai
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2012. Oct. 10.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
15/50  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Második kör

Témanyitás by Henzon on Szer. Okt. 24, 2012 12:36 pm

Olybá tűnik mindannyian az njk közelében vagytok és a bemutatkozások egy része is megtörtént. Az njk megadja a kobold-vonulás útját, ami a dombok közé vezet. Mindannyian arra tartotok. Közben persze beszélgethettek, ez nincs megtiltva.
Két-három kis dombocska megmászása után egy kis falut pillanthattok meg, melynek még falai is vannak, amik kőből épültek és magasak, így nem láthattok át rajta. Azt, hogy falu is csak onnan tudjátok, hogy a domb tetejéről egy kicsit belátni a falon belülre és kevés házikó és pár alak sétálgat, valószínűleg koboldok.
Meg beszélhettek haditervet, hogy hogyan tovább, de nem lesz rá szükségetek. A falat nem bírjátok megmászni, vagy átugrani és ajtóból is csak egy van, ami egy dupla szárnyú nagy vaskapu. Előtte egy kobold strázsál, aki állva elaludt.
Ha esetleg oda akartok lopózni, hogy álmában fosszátok meg életpontjától, vagy csak odasétáltok, esetleg rohantok, pár méteren belül mindenképpen felébred, s ekkor ijedten integet a két kezével, hogy ne bántsátok, még a riadókürtjét is ledobja maga elé a földre, hogy bizonyítsa békés szándékát. Amint meggyőződtetek róla, hogy nem akar bántani titeket és riadó kürtöt sem fúj, beszédbe elegyedik a zöld figura:
- Hehe, örülök, hogy nem öltetek meg, tudjátok, hehe, nem vagyok az a harcos fajta. - vár egy pillanatot, ha esetleg valaki megjegyzést fűzne ehhez, majd folytatja:
- Én bírom ám az embereket, hehe, egyszer volt egy fajin ember menyecském, hehe, de az már régi történet. Mit akartok a kobold városban? Gondolom tudjátok, hogy odabent nem szeretik az embereket, hehe, csak holtan. Miért jöttetek?
Végighallgatja, míg valaki ismerteti vele itt tartózkodásotok okát, majd megdörzsöli az állából növő kis szakállat.
- Á, igen, a lányok, hehe... Négyet is hoztak mostanában, mindet azért, mert Gargor fővezérnek emberhúsra fájt a foga, hehe, azt mondta "porhanyós husi kell~!", de talán még nem főzték meg őket. - megvárja, ha megjegyzést fűztök hozzá, esetleg a bejutásról kérdezitek:
- Ha bementek azon a kapun és én nem heverek itt holtan, hehe, akkor tudni fogják, hogy én engedtelek be titeket és akkor engem is megkeresnek, hehe és végeznek velem. - hangja kicsit megbicsaklik, mivel most jön rá, hogy ezzel arra buzdított titeket, hogy vegyétek az életét és könnyű úton odabent vagytok.
- De van ám más megoldás is, hehe... - nyögi a kobold - Láttam amarra - fejével balra int - pár tehenet, hehe. Ha megölitek őket és belebújtok a bőrükbe, buta benti koboldok azt hiszik, hehe, csak állatok vagytok.

Ti döntötök, hogy levágjátok e a koboldot, s a nála lévő kulcs item-mel kinyitjátok az ajtót, vagy elindultok abba az irányba tehenet kutatni, merre ő mutatta.

Sorrend nincsen, de arra szeretnék kérni mindenkit, hogy az előző reagtól számított két napon belül írjatok. Aktív játékosok vagytok, biztos meg bírjátok oldani, de ha nem, legalább a három napos határt tartsuk be.
Kérdés, probléma merül fel, szólni nekem! Wink

ui.: Mesélői színt módosítottam, nehogy valakinek kiégesse a retináját az a durva citromsárga. =)
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Okt. 27, 2012 9:47 pm

Laggol talán? – néztem a lányra magam mellett, akitől felelet vártam volna a kérdésemre, de úgy tűnik, hogy figyelme elkalandozott. Nem jelentett problémát, hiszen elég új információ érkezett most két lábon, több arc is a mi küldetésünket vállalta el, és lassan utolértük egymást, így bővült a csapat, és ez éppen eléggé lekötött. Míg tekintetemmel az ilyenkori szociális rituáléknak megfelelő módon szemkontaktust kerestem, majd bemutatkoztam: Tatsuki Ranmaru, íjász, Ítélet Ökle, addig fókuszaimat arra használtam, hogy a legrövidebb idő alatta a legtöbb információt tudjam meg róluk. Tulajdonképpen nyilvános és perverz szemező lettem volna, aki centiről centire átvizsgálja bajtársait. De hogy ez soha ne derüljön ki, arra ott voltak a fókuszaim. Mire is mentem volna nélkülük? Teljesen hozzájuk szoktam már.
A küldetéssel mindeközben remekül haladtunk. Megtaláltuk a következő utasítási pontot, így tudtak folytatni az utunkat. Kicsit aggódtam a többiek kitartása miatt, sok volt a domb, és valószínűsítettem, hogy első szintű játékosokkal vagyok körbevéve. Rákérdezni nem akartam, mert megfigyeléseim szerint általában sértőnek veszik a kérdést, ami degradálja őket, és mivel én kérdeztem, így hozzám társítanak negatív attitűdöt. És én nem szerettem a negatív attitűdöt.
Meglett az építmény is. Hasonlót láttam már, sőt fel is égettük. Nosztalgikusan emlékeztem vissza a Rinnel, Mizukival és Kizashival közös kalandunkra. Ezúttal a helyzet egészen más volt. Például volt őr. Bár aludt. Úgy gondoltam, hogy ez számomra nem jelent kihívást, távolsági harcosként könnyűszerrel leszedhetném. Valószínűleg a sebzésem is elég volna rá, hogy one hit-tel meglegyen. De akkor aki most első szintű, soha nem léphetne a másodikra. Nem akadályozni, hanem segíteni akartam őket a fejlődésben, így csöndben maradtam. Lássuk, hogy ők hogyan döntenek.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Okt. 29, 2012 4:39 pm

/remélem érthető XD/

A válaszomon kicsit agyaltam, mert nem jöttem rá, hogy mégis mi a fene lehet az Ítélet Ökle, ám egy idő után rájöttem, hogy egy bizonyos céhről van szó. Amint ezt tisztáztam magamban legördítem menüt, majd küldöm meghívót.
- Tessék. Köszönöm. – mondom miután elfogadta.
Ezután nekiindulunk a dombnak. A pár domb igencsak kifárasztott, így elhatároztam magamat. Amint szintet lépek jó pár pontot felrakok kitartásra. Amint felértünk egy kis falut vettünk észre, amikbe koboldok éltek. Ezen a helyen összetalálkoztunk a küldetést végző többi játékossal. Bemutatkozok, úgy, mint Ran, majd indulok. Miután odamentem az egyetlen bejárathoz (remélhetőleg Rannal), észreveszem, hogy egy alvó kobold vár ránk. Mikor felkelt annyira megijedt tőlünk, hogy hajlandó volt eldobni riadókürtjét. Ezután egy jó hosszú monológ következett, majd egy kis gondolkozás. Nem akartam a kobold módszerét használni, így egy-két szóra arrébb hívtam bajtársaimat. És most én kezdek el beszélni.
- Mit szólnátok egy könnyebb úthoz? – ha kérdően néznek rám, akkor elmondom, mire gondolok – Nos, nekem van egy olyan képességem, hogy át tölthetek másba életpontokat. Ezt felhasználva lenullázzátok annak a kis koboldnak az életponjait, ám mielőtt kitörlődhetne, feltöltöm maxra életét. Így azonban nem tud magának életet tölteni, és én is bármikor visszavehetem az átküldötteket. A lényeg a következő. Miután az életét feltöltjük, közöljük vele, hogy a kezembe van az élete. Mivel előbb is hogy megijedt tőlünk, szerintem segíteni fog eljutni a vezetőjükhöz. Mivel úgyis a lányokat szereti, úgy teszünk, mintha foglyul ejtett volna az az őr, és elvette volna petemet. Tűzrózsa talán elbír hármótokat, így egy-egy zsákba képesek lennétek bejutni. A kobold lelkére kötjük, hogy minden áron ő vigyen el engem az őrhöz veletek együtt, és ha jelezne a többinek, vagy gyanúsan viselkedne, egyszerűen visszaveszem a pontokat, és vége. Szerintem így be tudnánk jutni a vezérhez, amit egyesült erővel egyszerűen legyőznénk. Na hogy tetszik? – kérdezem.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Csüt. Nov. 01, 2012 1:25 pm

//Bocs a késésért//

Tovább támasztottam a falat. Az út közepén álló játékosok, pedig tovább ismerkedtek egymással. Egy kis idő után, a szemüveges srác oda jött hozzám
- Tatsuki Ranmaru vagyok, íjász, az Ítélet Öklének vezetője.- mutatkozott be a srác, majd reakció ötlet hiányában, csak bizonytalanul biccentettem egyet, így visszament. Mikor a küldetés megkezdődött elindultunk, a séta kissé lefárasztott, így gondolkodni kezdtem a pontelosztáson. A gondolkodásom közepette megérkeztünk, a Kobold város elé, ahol volt egy kobold őr, de aludt. A csapat egy része megközelítette, amire felébredt, és eldobta a riadó kürtjét. Néhány pillanat múlva furcsa monológba kezdett, ötleteket adott arra, hogy hogyan juthatunk be, majd az egyik lány is kitalált egy jó tervet.
~Megölöm minden esetre a koboldot, ki tudja, hogy igazat mond-e, vagy sem. Lehet, hogy majd jelezni fogja.~ gondoltam majd elindultam a kobold felé.
-Kivégezlek, kitudja, hogy igazat mondasz-e, vagy nem kotyogsz ki egy két dolgot az után, hogy megpróbálunk bejutni, és nem végeznek-e ki minket. Mindenesetre most meghalsz.- mondtam, majd lábammal hátrarúgtam a riadókürtöt.
~Furcsa, hogy a játék miket nem tesz az emberrel, egyre agresszívabbak a cselekedeteim.~ méláztam el, majd beleütöttem pusztakézzel. Miután lenulláztam az életét, ráléptem a riadókürtjére, ami azon nyomban eltörött. Elindultam megnézni a kobold által mutatott csordát.
~Gondolom, hogy hazudott, de jobb megnézni.~ gondoltam, majd megnéztem.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Kedd Nov. 06, 2012 9:34 pm

Na akkor: Jun kihagyva a körből!

A következő történik:
Fumi odamegy és levágja a koboldot, aki mielőtt meghal, Aya feltölti. Nem kaptam senkitől se negatív visszajelzést, miszerint az ő tervét nem fogadnátok el, így belevágtok abba!
Megfenyegetitek a koboldot, hogy most már nem a többi koboldtól kell tartania, hanem tőletek és éppen ezért segítenie kell, vagy halál fia!
A kobold segít nektek, amiből az sül ki, hogy előkerül az inventorijából három zsák, majd miután elrejtőznek bennük a fiúk, kulcs-itemével kinyitja a nagy ajtót, mely kitárul, s bent egy kis falucska található. Ugyan olyan, mint az embereké, azzal a különbséggel, hogy itt Koboldok vannak, akik nem törődnek azzal, hogy egy kobold vezet titeket. Persze a látványban csak Aya "gyönyörködhet" mert ha jól értelmezem, akkor a többiek zsákban vannak.
Ahogy haladtok a falu fő utcáján, két termetesebb kobold jön szembe veletek és meg is állítják a tiéteket. Ayani látja is a beszélgetést, amit a fiúk csak hallanak.
- Hova viszed ezt az embert? Csak nem Gargor fővezérnek? - kérdezi az egyik, mire a másik megszólal:
- Ahh, biztos, hogy nem, ez itt túl öreg... - horkant a kobold Ayanira, de nem ajánlom, hogy támadjatok, meglehetősen erősnek tűnnek így közelről, még koboldokhoz képest is.
- Hehe, igen. Nem Gargorhoz megy, hehe, odakint fogtam, viszem az istállóba, reggeltől estig dolgozni fog, a lovát meg megesszük, hehe..! - mondja el a verzióját a ti koboldotok, majd szó nélkül elmegy mellettük és visz magával mindenkit. A két nagydarab kobold csak megrántja a vállát, majd mennek tovább.
A falu egy kis zugáig mentek, ahol a házak takarása miatt éppen nem lát senki semerről. Itt végre kibújhattok a zsákból.
- Sajnálom, de csak eddig hozhattalak titeket. Erővel megtámadni Gargor fővezért bolondság, túl erős és őrei is azok. - mondja a kobold.
Ha kikukkantotok, hogy szétnézzetek, akkor mindenfelé izmos, páncélos koboldokat láthattok. Nem ezekhez vagytok szokva. Sok fajta fegyvert forgatnak. Van amelyik pörölyös, de olyan is akad, akinél csillogó kard van, de a szép íjjal rendelkező se kevés.

Egy istállóban vagytok, melyben van öt ló. Az istállónak két kijárata van, az egyik egy hosszabb utcára nyílik, melynek egyik vége zsákutca, a másik vége a főtérre visz, de útközben vannak mellette 2 ház 2 nyitott ablakkal. 50% esélyetek van arra, hogy valaki lesz bent. A másik kijáraton jöttetek be, arra felé egy út van, amerről jöttetek és egy kovácsműhely hátsó udvara, ami a házba vezet, mely egyben a műhely is. 3 kobold van itt.

Ne vonjátok magatokra a figyelmet, mert minden kobold tudja riadóztatni a többieket kis kürtjével, így gyorsan az egész várossal találnátok szembe magatokat, amit nem élnétek túl.
Nagyon örültem az előző körben, hogy volt bennetek fantázia, szeretném, ha most is megmozgatnátok az agyatokat. Nincs semmi turpisság, csupán helyszínleírást adtam, döntsétek el egymás között, hogy hogyan tovább.
Ne feledjétek, a cél: Bejutni a főtéren lévő épületbe és kiszabadítani a lányokat.

A postjaitok addig tartsanak, amíg eldöntitek, hogy hova tovább. Beszéljétek meg! :]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Nov. 07, 2012 2:41 pm

Meglepve figyeltem, hogy a beavatkozásom nélkül mégis hogyan alakul a küldetés sorsa. Mintha többen is indultunk volna, de ketten maradtunk: az idomár lány, név szerint Ayani – hiszen társulásunk miatt láthattam a nevét is immár –, és Fumiaki. Ismertem őt korábbról. Kíváncsi voltam, hogy ezúttal miként fog szerepelni. Érdekes előadás alakult ki a szemem előtt, ami ugyan lépten-nyomon tartalmazott csapatmunkát, de úgy éreztem, nem direkt alakult mindez így, csak a véletlenek játéka miatt illett össze végül az, amit a fiú és a lány tett végül. Előadásuk mulattatóbb volt, mint gondoltam, így hát továbbra sem kívántam irányító szerepkört felvenni. Mivel ez egyes szintű küldetés volt, úgy gondolkodtam, hogy rám nem leselkedhet túl nagy veszély. Legfőbb feladatkörömnek jelen pillanatban egy babysitter-i pozíciót láttam, hogy Ayanira és Fumiakira vigyázzak, nehogy bármi komolyabb bántódás érje őket. Haloványos mosolyodtam, amíg „a gyerekek” zsákba bújtak. Nem akartam a játék elrontója lenni, így tettem hát én is.
Élveztem… Igen, azt hiszem, hogy mondhatjuk ezt így is. Érdekes volt. Különleges élmény, amiben még nem volt részem.
Legalább kipróbálhattam akkor ezt is – gondoltam, miközben utunk végén leoldottam magamról a zsákot. Vidámságom azonban nem tartott sokáig. Körbekémleltem, már amennyire ezt lopakodás jártasság nélkül meg mertem tenni, és nem dobott fel a látvány.
Jelen pillanatban kétségtelenül én vagyok a legmagasabb szintű tagja a csapatunknak, de még én sem hinném, hogy egy-két tagnál többel el tudjak bírni – kezdtem bele a többiek felé fordulva. – Az ilyen túl magas szintű ellenfeleket általában azért generálja a rendszer, hogy csökkentse a lehetőségek számát, és utat mutasson. Tehát csöndben leszünk, nem harcolunk, nem kiabálunk. Rendben? És akkor biztosítom a testi épségeteket. Viszont a többiről döntsetek ti magatok. – Volt még egy-két dolog, amit szívesen elmondtam volna nekik, de bizalmat akartam szavazni a kreativitásuknak. Eddig eljutottunk, nézzük, ők milyen utat választanának ezek után.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Nov. 08, 2012 6:58 am

A bejutás sikeres volt. Beértünk a faluba, ám sajna nem volt olyan mulattató a helyzet. Elég erősek voltak ezek a koboldok, már ránézésre is. Egy istállóba vitt minket a kobold, mivel úgy látszik, túl idős vagyok. No, nem baj. A fantáziám nem hagy cserbe. A harmadik személynek is küldök egy csoportmeghívást, hogy mindhárman megegyünk, ám figyelek, hogy senki ne vegye észre. Látszott Tűzrózsán, hogy nem tetszik neki az ittlétünk, és az sem jön be neki, hogy kajaként végezné. A többiekhez fordulok, ám felhívom a Kobold figyelmét, hogy jelezze, ha bárki közeledne. Arra gondoltam, hogy biztosan van valamilyen munka a vezérnél, mondjuk padlómosás, vagy ilyesmi, amivel meg tudnám vizsgálni az embereket, ám azért valamit még megkérdezek.
- Hol vannak a foglyok? – kérdezem a kis segítőnktől, ha válaszol, akkor a következő jön – Meg tudnád mondani, hogy van-e olyan munka a vezérnél, amit cselédek végeznek?
Nem örültem a nagy tömegnek, és látszott is rajtam. Eléggé elsápadtam, és kicsit elkezdtem remegni. Kissé idegeskedve közlöm a többiekkel.
- Igen régen hagytam el az erdő fáinak árnyékát, és nem nagyon szeretem a tömeget. Azonban fő cél az, hogy megmentsünk játékostársainkat.
A két fiúhoz fordulok.
- Mindenképp meg kéne nézni a vezért, hogy megállapítsuk nagyjából a statisztikáját.
Volt egy tartalék ötletem, amit nagyon nem akartam használni, de ha muszáj, akkor kötelező.
- A koboldok mennyire perverzek? – kérdezem, kissé elpirulva – csak mert ezt jó lenne tudni, mivel ha azok, akkor egy kis szűkebb rucival talán képes lennék kissé megzavarni őket, egy-két ideig.
A mondatom végére arcom, már olyan volt, mint a paprika, de azért várta, a válaszokat.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Vas. Nov. 11, 2012 10:27 am

A támadásom után a kobold életcsíkja rohamosan csökkenni kezdett, de a csapat lány tagja miatt mégsem halt meg. Ez lehetőséget nyitott arra, hogy fenyegetni kezdje a koboldot. Egy kis beszéd után a kobold invertory-jából előkerült egy-egy zsák, amibe be kellett bújni. Bele bújtam, nem volt mit tenni, de előtte eltettem a pörölyömet. A zsák miatt nem tudtam valami jól, érzékelni a környezetemet, de abban biztos voltam, hogy nagyon sok kobold volt kint. Egy kis idő múlva megálltunk. Egy istállóban kötöttünk ki, kimásztunk, és a SAO érzékszervekre való hatása miatt érezni lehetett a trágya, és a szalma szagát, hallani a lónyerítést, és prüszkölést, és egyéb hangokat. Végighúztam a kezemet a nem igazán megdolgozott fán, majd ránéztem a tenyeremre. Tele volt szálkákkal, majd rápillantottam az életcsíkomra, egy hp-m jött le. Érdekes felfedezés volt. Kihúztam a szálkákat a kezemből, majd visszafordultam, az első lépésem egy kis, szalmában lévő mélyedésbe sikerült, amiben egy furcsa folyadék állt, de nem víz. Eszembe jutott, hogy elfelejtettem visszavenni a pörölyömet, így lehúztam a menüt, és elővettem, így a pöröly a kezembe esett, én pedig elkaptam, megforgattam a levegőben, majd a vállamra vettem, nem volt szabad nagy hangot csapni, a csapat tagjai a bejárat előtt álltak, néhány méterrel. A bejárat elé sétáltam, de jobbnak láttam újra eltenni a fegyvert, így az hogy elővettem, kissé feleslegesnek tűnt. Kisandítottam kicsit. A környék a vártaknál több kobolddal volt tele, de ezek nem olyanok voltak, akiket a mező, és a városok környékén szoktam vadászni unaloműzésképpen, ezek izmosak voltak, és jó fegyvereik voltak. Kissé szorongtam, hogy most visszakapom azokat a kínokat, amiket a gyengébb társaiknak okoztam, úgyhogy visszahátráltam, rásandítottam a csoportra, megpillantottam a homi srácot, aki még régebben levert egy párbaj során, tudtam hogy jóval magasabb szintű nálam, és iszonyat gyors.
~Négyen a kismillió ellen?~ gondoltam majd lehunytam kicsit a szememet, és leültem. Puha volt a kissé nedves szalma.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Vas. Nov. 11, 2012 8:53 pm

A kobold Ayanihoz fordul:
- Gargor fővezér palotájában a város közepén, hehe..! - utatok során láthattátok, de az egyik kijáraton kinézve az utca végén újra megláthatjátok a "palotát", ami nem ominózusabb egy nagyobb háznál.
- Van, hehe, igen, Gargor fővezérnek vannak cselédjei, ételt visznek neki, hehe, takarítanak körülötte, fürdetik, hehe, állítólag azok is fiatal ember-lányok. Hmm, lehet, hogy nem is megenni kell neki a sok fiatal, hanem cselédnek, hehe... - megvakarja az állát, mintha gondolkodna. Ezen ti is gondolkodhattok, nem elvetendő esély!
A kobold megvárja, míg Ayani beszél Ranhoz és Fumihoz, majd válaszol a kérdésére:
- A koboldok, hehe, nem mind olyanok, mint én, hehe... Vannak, akik szeretik az ember-nőket, hehe, de vannak, akik csak a koboldokra buknak, hehe. Gargor fővezér szereti a az ember-nőket, hehe! - mondja, majd megint gondolkodóba esik. Kis loading után a következőt mondja:
- Én téged (Ayanihoz beszél) be tudnálak vinni a fővezérhez, hehe, mint cselédet, hehe, de akkor lentebb kell öltöznöd, hehe, mert ellensúlyozni kell, hehe, a korodat..! - majd a fiúkhoz fordul.
- Titeket viszont nem tudlak bevinni, más úton kell mennetek..! - mondja, majd figyel, hogy hogyan döntötök.

Nos, a koboldra hallgattok, vagy megpróbálkoztok mással? Rajtatok múlik minden!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Nov. 14, 2012 2:33 pm

Sóhajtoztam, és a kobakom vakartam. Nem igazán fűlött a fogam ehhez az egészhez. Az eddigi küldetéseimre nem volt jellemző az, hogy taktikázni kellett, legfeljebb annyira, hogy éppen milyen formációt alkalmazzunk csata közben, vagy hogyan osszuk fel az ellenfeleket, esetleg ki kellett találni egyéni erősségeink alapján, hogyan is tudjuk teljesíteni a quest által követelt elvárásokat. Viszont ez, hogy a lány kellesse magát, mi pedig sunnyogjunk az épületek árnyékában… fantáziadús volt, meg minden, viszont akkor is azt kellett mondanom, hogy én nem ehhez szoktam, és nem azért feszítettem hármas szintűként, páncélingben, hogy aztán ne gyakhassak le egy-két arcot. Lemondóan sóhajtottam, sokadjára, miközben a goblin előadta mondanivalóját. Én nem faggattam volna tovább, inkább induljunk. És ezt a régi kalandtársak meg is értették volna. Hogy minél több a duma, annál kevesebb időt veszünk el saját magunktól. Most viszont… úgy éreztem, hogy gyerekekkel vagyok körülvéve.
Elfogyott a türelmem. Nem vártam meg, amíg a lány megint felvet valamit, a fiú meg mintha meg sem hallaná, helyette elindultam. Gondoltam, hogy a lány úgyis be fogja vállalni a dolgok vetkőzős részét. A sráccal meg nem volt kedvem taktikai megbeszélést folytatni, nem tűnt egy bőbeszédű alaknak. Helyette a főtérre néző kijárathoz mentem, óvatosan kilestem. Annyi kellett csak, hogy lássam, mikor szabad az út. Figyeltem a sétálókat, a lézengőket, és amikor úgy láttam, hogy jobb esélyem nem nagyon lesz, annyit még hátraszóltam: a palotában találkozunk!, majd nekilendültem a házaknak. Reméltem, hogy lopakodás jártasság híján a gyorsaságom is elég lesz, hogy feltűnés nélkül átérjek egyik helyről a másikra. A célom a hozzám közelebb eső nyitott ablak volt. Íjamat futás közben felajzottam, hogy ha belépve társasággal találkozom, egyből helyén tudjam kezelni az esetet. Az előbbi koboldból kiindulva nem nyitottam rájuk tüzet, ha ők sem támadtak rám.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Nov. 22, 2012 4:59 pm

Úgy látszik, döntéshozásban most sajnos egyedül maradok. Egyedül eddig a Ran nevű társamra számítottam, de most hogy ő elszaladt bajba leszek, hisz a másik fiú eddig sem volt az a tervezgető, illetve csapatmunkás fajta az eddigi megállapításokból. Jobb híján a koboldhoz fordulok.
- Nos, akkor megkaphatnám azt a cselédruhát? És ha lehetne, akkor olyat, ami kicsit bő, mert nem tudom, hogy a fiatal lányok által hordott ruha, rám menne.
Nagyon aggódtam, hogy rám megy-e a ruha, mert nem néznék ki jól, ha hirtelen mellkasomnál szétszakadna a ruha. nem tudom, hogy itt SAO-n is történhet-e ilyen, de nem nagyon próbálkoznék meg vele igazság szerint. Amint a kobold átküldi a ruhákat az inventorimba, felveszem, ám reflexszerűen úgy öltöztem át, hogy semelyik fiú ne láthasson, még ha az itteni átöltözés gyorsabb is, mint a valóságban. Meg sem próbálok olyan mozdulatot tenni, hogy a fiú, vagy a kobold beleshessen olyan helyre, ahova én nem engedem. Kissé vörös fejjel mondom a koboldnak.
- Akkor indulhatunk.
Egy-két mozdulattal jelzem Tűzrózsának, hogy maradjon itt, és figyeljen a jelzéseimre, és ha fütyülök, jöjjön értünk, hogy minél előbb kijuthassunk innen. reménykedve, hogy nem tesz buraságot előrébb lépek párat, és figyelemmel kísérem a kinti eseményeket. Nem tudtam megállapítani, hogy Ranmaru sikeresen célba ért, vagy nem, de annyiban biztos voltam. Ha lebukunk, és bent maradunk harcolni semmi esélyünk sem lenne ezekkel a fegyveres koboldok ellen. Egy reményteli pillantást vetek a ’’palotára’’. Megtántorodva egyet hátralépek, ám pár pillanattal később rájövök, arra miért is vagyunk itt. Egy küldetés hozott ide minket, ám amint megtudtuk több lányt is elraboltak, vagyis nem kétséges az sem, hogy nem csak NPC karakterek, hanem játékosok is vannak fogságba. Ez a gondolat erőt adott nekem az indulásra, és jelzek a segítőnknek, hogy mehetünk.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Vas. Nov. 25, 2012 2:48 pm

A szemüveges srác elfutott, a lány pedig beleegyezett a kobold tervébe, így már csak nekem kellett valamit kitalálnom, fölálltam az eddigi helyemről. Vártam. A lány készülődött valahogy, így jobbnak láttam én is kitalálni valamit. A kovácsműhely felé néztem, és halvány mosoly futott végig az arcomon. Visszafordultam az istálló felé, majd fölkapaszkodtam az egyik lóra, és megfogtam a gyeplőt, igaz még soha nem csináltam ilyet, de ennek is eljött az ideje. A lóval a kovácsműhely hátsó ajtaja felé fordultam, és az állat teljes sebességével megpróbáltam berontani a műhelybe, de közvetlenül előtte felkészültem leugrani róla, és sikerült is, így csak az állat ment be, a hangzavarra a környék koboldjainak nagy része a műhely elé, vagy az épület belseje felé vette az irányt, mivel megvadult, és le kellett nyugtatni. Amíg tartott a zavar, gyorsan átugrottam a kerítésen, és pár utcányit futottam, majd befordultam, és elrejtőztem, majd lepihentem. A zavar még néhány perc múlva is tartott, a környék állatai is megvadultak kissé. Míg nem láttam senkit, akinek a látóterébe eshetnék, a következő utcára lestem üresnek tűnt. Befordultam, és elindultam. Úgyhogy a lakhely pont egyenesen felém nézzen, így könnyebben meg tudom majd közelíteni. Miközben vártam, hogy elterelődjön az őrök figyelme, vagy az Íjász srác megölje őket. Kutattam a helyen item-ek után, így próbáltam elütni az időt.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Pént. Nov. 30, 2012 8:52 pm

Ran: Beugrasz az ablakon, mire egy hálószobában találod magad. Egy ajtó vezet tovább, ami valószínűleg előszoba lehet, mert onnan egyből az utcára vezet egy másik. Innen még két helyiség nyílik, de ezek nem fontosak.
Az előszobában egy kobold tevékenykedik, látszólag nagyon bele van merülve valaminek a pakolásába.
Furcsán emberinek tűnik. Ám ha el akarnál lopakodni mellette, vagy egyből megszólítanád, észrevesz, s rögtön elhajítja, ami a kezében van. Idegesen, de ugyan akkor meglepődve tekint rád. Ha te magadtól nem kezdesz el mesélni, akkor ő kérdezi meg hogy, "Huh, te mit keresel itt?!"
Látszólag nem zavarja, hogy ember vagy.

Ayani: A koboldot követve belépsz a palotába. Már az ajtóból kiszúrhatod, hogy előttetek van egy nagyobb terem bejárata, valószínűleg ott van Gargor is. Jobbról leves és főzelék illata terjeng Talán a lányokat főzték meg? Balra egy ajtó van, de zárva van, nem tudni mi van mögötte.
Beléptek a trónterembe, s ekkor szemügyre veheted Gargor fővezért.
Unottan terpeszkedik a terem egyetlen ülőalkalmatosságán, ami egy szép fémesen csillogó trón. Amint meglát téged, vastag szemöldöke megemelkedik, majd a koboldra tekint, s meg is szólítja.
- Lothar, mit hoztál nekem..? - kérdi mély basszusos hangon, mire a kísérőd nyomban válaszol:
- Ezt az emberlányt odakint találtam, hehe, nyakon csíptem és eléd hoztam, hehe. Úgy gondoltam nagyuram, hehe, majd te eldöntöd mi legyen vele, hehe...
- Jól gondoltad..! - vágja rá a fővezér, majd látszólag el is kezdi törni a fejét, miközben tetőtől talpig téged vizslat. Talán itt az idő, hogy felszólalj, mielőtt az ő agyában szilárdul meg valamilyen gondolat.

Fumi: Két utcányira kötöttél ki a palotától és Ranmarutól is. A terved bevált, több őrszem is elindult meglesni, hogy mi volt a hangzavar. Ennek köszönhetően a palota hátsó bejáratának őrei is elhagyják posztjukat. Itt a csodás alkalom, hogy odalopakodj, s belépj az épületbe. Egy raktárhelyiségben találod magad, ahol három sor polc is van hosszában a szobában. A középső sorban egy kislány van.
Észrevette, mikor bejöttél, mert most is téged néz. Csodálkozva tekint rád, majd gyorsan kis ajka elé helyezi a mutató ujját.
- Pssssszt..! - pisszeg, aztán suttogva folytatja:
- Te ki vagy?

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Dec. 06, 2012 11:33 am

Az emberszerű koboldra az íjamat szegeztem rá. Gondolkodás nélkül lőttem volna, hiszen nincs szükségem időt adni neki, hogy támadjon, felesleges időpocsékolás lejátszani az animációt, hogy feltápászkodik, és néhány érthetetlen hörre-gorr után rám veti magát. Csak lassítaná az előrehaladásom. De aztán rá kellett jönnöm, hogy számomra ezen a szinten az exp is felesleges, amit kapnák utána.
Mutass mesterséges intelligenciát. – Nem jutott eszembe más mondat, amivel elkezdhettük volna a társalgásunk, hiszen csak egy mobbal beszélgetnék, akkor meg minek olyan szociális plusz köröket futni, mint a köszönés, érdeklődés, téma körítése, majd a rátérés a témára. Így meg legalább egyből én kerülök a társalgás irányítói pozíciójába, ha már magasságomnál fogva úgyis megadatik ez nekem.
Nem számítottam arra a reakcióra, amit erre a mondatra kaptam. A hús elhajításánál pattanásig feszítettem kezemben az íjat, hegye felfénylett, de végül nem lőttem el – hiszen a mob határozott különbséget mutatott társaihoz képest. Meg tudtam állapítani kinézete alapján nemi hovatartozását – persze ez nem volt nagy kunszt, se különlegesség, hiszen ez gyakran megállapítható az emberszerű ellenek esetében, azonban a nemisége elég szembetűnő volt ennek az egyednek, ami különlegessé tette. Biztos voltam benne, hogy a küldetésünk egy továbbvivőjével találkoztam. Nézzük csak, mik lehetnek a kulcsszavak: elrabolt leány, koboldkirály, kiszabadítás. Akkor talán a helyes mondat, amire aktiválni tudom párbeszédünkben a szükséges plusz információk feloldását:
Egy elrabolt leány miatt jöttem, ki akarom szabadítani. Szükségem volna a segítségedre. Milyen információid vannak róla és a koboldkirályról?
Reméltem, hogy a SAO-ban szerzett NJK-kal kapcsolatos rutin ezúttal is segíteni fog, és hamar túljutunk a társalgáson. Annak ellenére gondoltam ezt, hogy érdekesnek találtam egy ilyen küldetéselem beépítését a játékba, és érdekelt a koboldlányhoz megvalósított beszédstílus. Aggódtam viszont az alacsony szintű lány és fiú JK miatt, akiket így magukra hagytam.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Dec. 07, 2012 5:48 pm

//bocsi a késésért//

Már a palota felé is benémultam, és mikor beléptünk az épületbe még inkább nem mertem megszólalni. nem féltem vagy ilyesmi, hanem mert tartotta mattól, hogy túlzott önbizalmam gyanút fog kelteni a Koboldkirályban, mivel színészkedni nagyon nem tudok… vagyis eddig nem próbáltam. Egyszer egy nagyon finom illatot kezdek el érezni, ám mikor megpillantom az üstöket el fog a rosszul lét, mivel elképzeltem, hogy éppen a lányok úszkálnak az edényekben. Egy nagyobb terem ajtaja felé kezdünk el lépkedni. Úgy érzem, mintha lábam ólomból lenne, ám muszáj talpon maradnom az esetleg még élő lányok érdekében. Mikor beléptünk a Koboldkirályt rögtön megpillantottam. Igaz nem volt olyan nehéz, hisz előttünk ücsörög trónján. Nem hezitáltam. Rögtön megpróbálom felmérni külső ügyileg. Megpróbálom megállapítani magasságát, mivel a hiedelem szerint a nagydarab emberek mind lassúak. Első ránézésre iszonyú erősnek tűnik, és nincsen kétségem a felől sem, hogy valójában is az. Most kezdek el azon agyalni, hogy jól jönne egy Megfigyelés jártasság, így ha ezt a kalandot megúszom élve, akkor megpróbálom megvenni ezt a képességet. Szemeimből egyáltalán nem látszik, hogy félek, ám testem mégis remeg. határozottan nézek a Király szemébe, ám azért látszik rajtam, hogy ezer máshol is szívesen tölteném az időmet. Látszott a koboldon, hogy nagyon töri a fejét, hogy mit csináljon velem. Mielőtt még azon kezdene agyalni, hogy pácolhatna meg elterelem a figyelmét.
- Mit akar velem csinálni? – kérdezek nagyon csak ideges hangon.
Nem tudtam, hogy miért, de úgy látszik mégiscsak magával ragadott az idegesség. Nem tudom, hogy azért, mert a másik két fiú nincs a közelben, vagy, mert most először vagyok Tűzrózsától távol vagy, mert a Koboldkirály vizslató tekinteté érzem magamon. Remélem, nem azt tervezi, hogy megesz.

//ha megkérhetném, akkor ilyen kis részletes leírást kérnék külsőről (magasság, testalkat stb)//

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Szomb. Dec. 08, 2012 8:43 pm

Az utcában állva még néhány kobold elment, majd újra csend lett. Kisétáltam az utcán, majd a ház másik oldalára mentem.
~Egy hátsó bejárat? Neutral~ gondoltam zavarodottan, majd az ajtóhoz sétáltam, és megfogtam a kilincset. Lenyomtam, majd egy lépéssel kinyitottam. Bent voltam, a szemem előtt három sor, polcszerűség volt. A sorok között át lehetett látni, a középsőn átnézve egy kislányt pillantottam meg. Egy lányt, én félek a lányoktól, emiatt elfogott a félelem, de furcsán ártatlannak tűnt, így egy annyira nem féltem már. Beléptem, majd becsuktam az ajtót. Felé néztem. Láttam, ahogy visszapislog rám. Elindultam felé, amit egy kicsit nyomasztónak éreztem. A lány az ajka elé helyezte a balkeze, mutatóujját.
-Psssssszt..!- intett csendre a kislány, majd szétnézett a szélrózsa minden irányába, majd újra rám nézett.
-Te ki vagy?- kérdezte felém nézve. Nem tudtam mit mondani, lány volt, de ártatlannak tűnt, és nem olyannak láttam, mint akik a Valóvilágban lévő lány iskolatársaim, ez pedig kicsit megnyugtatott.
-Öhm... Ha-Hasarii Fumi-Fumiaki vagyok.- dadogtam, kissé nyögve, majd egy kissé olyan érzés töltött el, mintha megkönnyebbültem volna, a kislány bámult. Furcsa volt, egy kicsit sem éreztem félelmet, és nyomasztó érzést. Már gyerekkorom óta, egy párzás éhes apával, vagy inkább vadállattal éltem együtt, így bennem is elültette az enyhe érdeklődést a másik nem iránt, aminek a ginofóbiám olyan volt, mint sivatagba ültetett növény mag, ami néha talán kaphat esőt, és furcsamódon abban a pillanatban kapott hatalmas zuhatagot, ami addig kiütötte a fóbiát, és akármennyire is féltem volna a lánytól az nem akadályozott volna abban, amit most tettem. Megfogtam a kislány vállait, gyorsan becsúsztattam a hónalja alá, majd fölemeltem, aminek hatására beláttam a szoknyácskája alá. Mit fog reagálni rá?
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Hétf. Dec. 10, 2012 8:53 pm

Ran:
A kobold lány megmerevedik egy pillanatra, míg feldolgozza a hallottakat, s a programja betölti a megfelelő választ.
- Ahh, szóval a lány miatt jöttél? Én csak annyit tudok róluk, amennyit az apám, Lothar, mondott el nekem. Ő a kapuőr, szóval tudja, hogy mi jut ki a falon kívülre, meg be. - közben bal kezével hadonászik, mintha éppen egy hangversenyt vezérelne, jobb keze pedig a csípőjét támasztja.
- A lányt a fővezéri palotájában találod, és persze ott terpeszkedik az a máglyára való Gargor is! - látszik rajta, hogy nem szívleli a koboldok vezérét.
- Bezzeg, ha az apám lenne lenne a fővezér, ahh! Nem kellene egész életünkben az emberek ellen harcolnunk... - nagyot sóhajt, majd még hozzátesz valamit:
- Remélem vannak társaid, mert egyedül nem hiszem, ki bírod hozni a lányokat... - láthatóan nem szívleli Gargor fővezért és a tevékenységeit, továbbá már arra is rájöhettél a szavaiból, hogy ő az "emberkedvelő" kapuőr lánya. Így talán emberi vonásainak is megvan a magyarázata.

Ayani:
Mikor megszólalsz, a kobold fővezér szemöldöke megugrik, majd visszaáll eredeti pozíciójába, majd Gargor fővezér felkel a trónjáról, majd tesz pár lépést feléd, hogy közelebbről is megnézzen magának. Éppen csak annyira közelít meg, míg megérzel egy márkás illatot, amire szinte egyből rájöhetsz,, hogy micsoda: csoki! Bizony, Gargor fővezér finom tejcsokoládé illatot áraszt magából. Ilyen közelről már azt is kiszúrhatod, hogy 160 centis magasságához képest izmos karjai és lábai vannak, habár azok nagy részét egy tunika-szerűség takarja, lábán pedig egy szép fényes csizma díszeleg.
- Hmm, talán jó lennél a fürdető-lányaim egyikének... - mondja, miközben vakargatja az állát, s közben alsó ajkát kicsücsöríti. Megfordul, majd visszasétál a trónhoz, s leül, majd megszólal:
- De ezt még eldöntöm... Kissé öregnek tűnsz, habár jó az alakod... Hmm, addig vigyétek a konyhába! - osztja a parancsot, mire az ajtóban álló egyik őr a odalép melléd.

Fumi:
A kislányt teljesen meglepi az akciód és először azt se tudja, hogy mitévő legyen, ám miután a programra betöltötte a reakciót, a következőt teszi: megfogja a szoknyája végét, s behúzza azt a szemed elé, hogy ne láthasd mi van alatta, majd kapálózni kezd, amíg le nem teszed. Ha nem akarod letenni, akkor a lábait megtámasztja egy-egy válladon, majd rugaszkodik, s kilöki magát a karmaid közül.
- Maaaaah! Bácsi miért csináltad ezt?! - rosszallóan, puffogva néz rád, ami egyszerre egy sértett kisgyerek ábrázata, de ugyan akkor aranyos is, mert a méreg gyorsan tova is száll, s helyette egy kedves kis arc tér vissza.
- Azért jöttél, hogy kiszabadíts minket innen..? - kérdi, mire felcsillan a szeme és még egy kis mosolyt is megvillant.
- Akkor meg kell mentenünk a többieket is! Gyere, erre! - mondja, majd ha tudja, megfogja a kezed és az ellenkező irányba lévő ajtóhoz kezd el húzni.

Ha kérdéseket intéznétek hozzájuk, amiket szeretnétek beletenni az ebben a körben írandó postotokba, akkor küldjetek nekem pü-et a kérdésekkel és pedig küldöm a válaszokat!

Kérdés, óhaj-sóhaj, akármi van, írjatok szintúgy üzenetet! Danke Schön!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Dec. 16, 2012 11:24 am

Mikor a koboldkirály elém, lépett megcsapta az orromat az undorító csokoládé illata. Nem tudom miért, de gyűlöltem az édességeket. Lehet, hogy azért, mert jó időt az erdőben gyümölcsökön és zöldségeken éltem? Miután végre megszólalt a Koboldvezér igencsak meglepődtem. Dühös pillantásokkal „rohamozom meg” a vezért. Látszott rajtam, hogy nem fűnik a fogom hozzá, és ha a tekintettel ölni lehetne, akkor már ez a kis városka már felrobbant volna. Beletörődtem azonban, mivel mégiscsak az én ötletem volt ez a cseléddolog, hogy nagyjából kiismerjük a Koboldkirályt, de azért csak nem sikerült levennem merev, és szúrós tekintetemet az uralkodóról. Az adrenalin löket akkorára sikeredett, hogy mikor mellém ért az őr szinte rávetem magam. Mikor hozzám ért felháborodva mondom:
- Vedd le a mocskos kezedet rólam! – és ezzel a két lába közé rúgok.
Nem volt szándékomban több bajt keverni, de azért csak sikerült. Ha lefognám, ha nem közelebb lépek pár lépéssel a Koboldkirályhoz, majd a szemébe nézek. Kissé idegesen megkérdezem.
- Hallottam néhány pletykát arról, hogy az… uraságod… elfogott még rajtam kívül néhány lányt. Mit tett velük, ha szabadna megkérdeznem?
Nem érdekelt, hogy ezzel csak bajt hozok a saját fejemre, mivel jobban érdekelt az, hogy nem esett baja a lányoknak. Nem tudtam hány NJK, vagy akár JK esett fogságul ennek a nyamvadt királynak, de mindenképpen ki szeretném deríteni, hogy jól vannak-e. Remélem nem ette meg őket, és ha ezt hallanám, akkor összeroskadok, és szemem üvegessé válik, ám ha nem akkor kicsit fellélegzek, ám ezt próbálom nem a tudtukra adni. Ha válaszolt a király, akkor megköszönöm az információt, ám ha nem akkor csak szúrósan nézek, majd visszamegyek a helyemre.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Vas. Dec. 16, 2012 3:28 pm

Néztem a kislányt, de nem az arcát kémleltem, hanem a szoknyája alatt lévő kis, fehér alapon, kék pöttyös bugyiját néztem. Egy kicsit az arcára pillantottam, mire a szoknyája végét a szemem elé húzta, majd ficánkolni kezdett. Letettem, majd ránéztem, még mindig bennem volt az érzés.
-Maaaaah! Bácsi miért csináltad ezt?!- mondta a kislány pufogva. Egy pillanat múlva már, mintha mi sem történt volna, nézett újra rám, nagyon aranyos volt.
-Cs-csak ösztönből.- mondtam, majd egy fájdalmas mosoly végigfutott az arcomon, visszapillantottam a kislányra.
-Azért jöttél, hogy kiszabadíts minket innen...?- kérdezte mosolyogva, csillogószemekkel. A kérdésre bólintottam.
-Akkor meg kell mentenünk a többieket is! Gyere, gyere!- mondta, majd megfogta a kezemet, és húzta, ami a köztünk lévő különbségek miatt az én botladozásomat eredményezte. Néhány lépés után, meg is lett az eredménye, ami azt eredményezte, hogy elestem, így az ösztönös dolgot tettem, kapaszkodót kerestem, amit talán meg is találtam a kislány ruhájában. Megfogtam, és ha a ruha nem bírta ki, akkor tovább estem, és közben letéptem, majd ugyanúgy elestem, majd a ruha pixelekre bomlott, utána nem tudom, hogy mit fog csinálni. Ha bírta, akkor visszatápászkodtam, és kézfogás nélkül tovább sétáltam, a kis lány mellett.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Dec. 16, 2012 8:31 pm

(off)Szintúgy bocsánat a késésért!(/off)

Logikus lépésnek tűnt a küldetés megíróitól, hogy egy tőről fakasszák a megoldással kapcsolatos segítőket – legalábbis utólag már nagyon-nagyon triviálisnak tűnt, hogy a kapuőr lányával sikerüljön összefutnom. Nem is értettem, hogyan nem tudtam volna én ezt megmondani már előre.
Az öröm végigfutott a szervezetemen, felpörögtem a boldogság-receptoraim, és úgy éreztem, ezt valahogy kifejezésre is kell juttatnom: kezeimet a magasba emeltem, fél lábra pattanva megemelkedtem, pont úgy, hogy Bőr Cipőm hegye érjen a földre, tehát lábujjhegyen pipiskedjek. Előrelendültem, kecsesen, ahogy a hattyú száll az égen. Másik lábam hegye ujjára érkeztem, kitartottam: nem éreztem fájdalmat, hiszen ebben a világban nem is létezett fájdalom. Gyönyörű volt a mérleg pózom! Könnyek szöktek a szemembe a saját szépségemtől: nem is tudtam, hogy van balett jártasságom!
Megpördültem. Az összes fókuszommal egy pontra összpontosítottam, így ahogy újra és újra megpördültem a tengelyem körül, nem forgott később sem tovább velem a világ. Szabadon táncoltam körbe a lányt: hurkokat vetettem, pipiskedtem, telitalpról elrugaszkodtam és megint ujjhegyre érkeztem. Komolyan mondom, a való életben még a szexet se tartottam ilyen jó serkentőnek, mint most ezt a pár röpke kis kecses-kedves-kellemes ugrándozást.
Aztán ahogy az érzés jött, úgy múlt el. Lazítottam, nehogy valami bajom legyen, hiszen izmaimra még később is szükségem lehet egy hasonló helyzeten, majd szemüvegemet visszatolva eredeti helyére, megint a lányhoz fordultam:
Apádat szívesen a trónra juttatom. – Úgy gondoltam, hogy ezzel a mondattal majd biztos komoly empátiát szerzek az NPC-nél, és esetleg el tudom érni, hogy mellém szegődjön. – Viszont ehhez kell a segítséged. Egy társam nem tudom hol lehet… – arra a Fumaki gyerekre gondoltam, és problémás viselkedésére. – Talán nem is fontos. Viszont a lány! A lány már a palota felé tart, ha jól emlékszem, apáddal együtt. Hogyan tudnánk segíteni nekik? Munkát akar ott vállalni. Segíts és vezess kérlek! – mondtam.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.