[Küldetés] Az elrabolt leány

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Szer. Dec. 19, 2012 7:54 pm

Ayani:
A fővezér szúrós szemmel néz rád, majd mély hangján megszólal:
- Nem, nem szabad tudnod..! - idegesen dobbant a lábával a padlón, melyre te majdnem elesel. Mintha egy hatalmas betontömb zuhant volna eléd. A mostani megjelenése sokkal inkább tekintélyt parancsoló, mint semmint egy alávaló pöffeszkedő király. Talán van más is a szavai mögött, mint egy egyszerű diktatúra?
Miután visszaállsz a helyedre, a kobold, akit megrúgtál, szintén mérges ábrázattal lép melléd, de már egy segítője is akad egy másik ugyan olyan kigyúrt kobold személyében. Két oldalról megfognak a hónod alatt és bevonszolnak a abba a helyiségbe, ahonnan korábban a finom illatok jöttek. A vonszolás abban jó lehet, hogy ha felemeled a lábad, akkor gyakorlatilag sétálnod sem kell, mert a két mob bevisz a helyiségbe, akár ellenkezhetsz is, de nem hiszem, hogy fogsz.
A szoba, ahova kerültél valóban egy konyha. Közepén egy derékig érő méteres üst, melyben leves rotyog. A szobában körül szekrények, pultok vannak, amiken zöldség-aprólék van mindenütt, mintha egy egész kertet belevágtak volna az üstbe. Az egyik ilyen pultnál egy alacsonyabb termetű alak éppen zöldséget pucol, amit abból láthatsz, hogy ütemesen mozog a keze.
Megfordul arra, hogy belépnek veled a koboldok.
Nem szól azonban hozzád, de ez lehet a koboldok jelenléte miatt van így.
- Vagdaljátok a zöldségeket..! - utasít titeket az egyik kobold, majd kilépnek mind a ketten és rátok csukják az ajtót. Egyedül maradtál a kislánnyal.

Fumi:
Sajnos nem örülhetsz, ugyan is a kislányon egy második réteg öltöék is van. Ez is ugyan olyan ruhácska, csak inkább vajszínű. Csodálkozva néz téged, majd fintorogva segít felkelni.
- Nahát, azt hittem te fogsz nekünk segíteni... - kicsit húzza a száját, de most is ugyan olyan gyorsan megbékél, mint korábban. Az ajtóhoz vonszol téged, amit résnyire nyit. Ha bekukkantasz, akkor egy középkori fürdőszobát pillanthatsz meg. Szép, fehér köves padló, egy dézsa a szoba közepén, benne víz, ha megnézed: éppen meleg.
- A kobold király itt szokott fürdeni... Vagyis... Itt szoktuk fürdetni... - aranyos arcán nagy grimasz jelenik meg. Olyan, mint aki most nyelt le egy kanár tevezsírt és mindjárt hány. Szerencsére ez nem következik be.
- A többiek is a közelben vannak valahol... - mondja a kislány, mikor lépteket hallotok azzal ajtóval szembe bejárattól, ahonnan bejöttetek. Legjobb lesz, ha elbújtok, mert maga Gargor fővezér lép be a szobába. Ha elbújtok a dézsa mögé, akkor nem vesz észre titeket, csak odalép a nagy fürdőkád oldalához, belenyújtja egy ujját, majd rövid mérlegelés után megszólal:
- Hmm, jó lesz... - hogy ő a fővezér, azt a kislány súgja meg neked, amíg el vagytok bújva.
Ha nem sikerül időben elbújnod, akkor a Gargor fővezér alig, hogy belép a szobába észrevesz, s sarkon fordul. Annyit még hallhatsz, hogy az őrségért kiállt.

Ran:
A koboldlány csodálkozva nézi végig, ahogy táncikálsz, majd egy gyors tapssal, s egy "Bravó!" felkiáltással nyugtázza az eseményt. Azonban mikor felajánlod a segítséget, hogy apját a trónra juttatod, arca szigorú tekintet ölt magára.
- Gargor fővezért sajnos nem könnyű legyőzni... Hatalmas ereje van még most is... Fiatal korában seregeket vert le egymaga... - mondja idegesen a lány, de akkor a zsebébe nyúl, s egy kis fiolát vesz elő, amit felmutat neked, majd a kezedbe helyezi.
- De legyen akármilyen erős is... A méregnek ő sem bír ellenállni..! - vigyor jelenik meg az arcán. Látni rajta: szinte már abban a tudatban él, hogy megdöntődött a zsarnok királyuk korszaka.
- A társad..? Apámmal együtt..?! - csodálkozva néz rád.
- Már le is paktáltatok az öreggel..? Hmm, rendben van, én is veled megyek... - mondja, mire az ajtóhoz sétál.
- Engedd meg, hogy beléd karoljak, akkor a koboldok nem fognak beléd kötni... - mondja a lány. Ha engeded neki, akkor valóban úgy lesz. Az utcákon lévő koboldok rátok se bagóznak. Biztos a lány hatása.
- Talán valamiféle ételébe kellene beletenni a mérget... - suttogja neked, de azt nem tudja, hogy elölről, vagy hátulról lenne érdemes bemenni a palotába, mert Gargor tekintetét már nem tudjátok elkerülni ezzel a csellel.
Te döntesz, hogy merről akarsz bemenni.
Ha elölről, akkor a két ajtón álló kobold mellett még simán el bírsz menni, de ha Gargor öt másodpercnél tovább lát titeket, akkor egyből utasítja az őrséget, hogy álljanak titeket körbe. Ellenkező esetben szabadon tudtok mozogni. Jobbról egy zárt ajtó mögül finom illatok terjengnek, ha beléptek, Ayanit találjátok meg egy lányka társaságában. Balra az ajtó zárva van, de semmi jele, hogy ott mi lenne, ha kinyitod az ajtót és bemész, akkor egy szőke lánnyal találkozol:
Ha hátulról mész be, az ottani két őr sem foglalkozik veletek. Itt egy raktárhelyiség találsz, aminek a végén egy ajtó van. Ha ott bemész, akkor Fumival és egy kislánnyal találod szembe magad.

Ajánlott sorrend:
1. Ran
2. Ayani
3. Fumi

Kérdés, óhaj-sóhaj, panasz: püben!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Dec. 21, 2012 7:12 am

Oh, hát persze, hogy ráhibáztam. Komolyan elgondolkodtatott ez a lány, miközben ő arról trécselt igazából saját magával, mivel én nem nagyon akartam megakasztani az információáramlását közbeékelt kérdésekkel, inkább azon filozofáltam, hogy talán mégiscsak követendő taktika, ha nem egyértelműen kinyírandó lényként tekintek a mobokra. Persze ez nem csak berögződés, hanem némileg önvédelmi reflex is, hiszen azért az esetek nagy részében ha nem én ölöm meg őket, akkor ők próbálnak hasonlót elkövetni rajtam, persze nincs harag miatta, vagy ilyesmi, egyszerűen csak arról van szó, hogy dögöljön meg minden mob. Viszont ez a lány egyértelműen más. Egyértelműen, hiszen hagyján, hogy NJK, de ráadásul még küldetéssegítő NJK is. Okfejtésem végső megállapítsa az volt, hogy oda kell innentől figyelnem a mobokra is, és keresni a különleges jegyeket rajtuk, hogy ne kerülhessek még egyszer olyan szituációba, mint amilyen ez is lett: hiszen majdnem nekiugrottam! Nem sok kellett volna hozzá.
Némileg diszkomfortos érzés volt egy mobbal összekarolni, hiszen ezzel közvetlen támadási felületet nyújtott az oldalam a számára, főleg, hogy távolsági harcosként nem is tudtam volna visszakézből ellencsapást indítani. Arról nem is beszélve, mennyire megtörte így a privát szférámat. Nagyon zavart!
Fejemet kissé oldalra döntöttem, fókuszaim nagy részét a kezére irányítottam, hogy időben tudjak reagálni, amint esetleg kiderülne róla, hogy átvágott, és ez csapda. Csapda?! Ekkor tűnt csak fel, hogy tucatnyi kobold járkál még körülöttünk! Csapda! – üvöltötte majdnem minden tagom, és a fókuszaimat pánikszerűen szórtam szét, hogy miközben kimeredt tekintetemmel mereven nézzek magam elé, velük vizslatni tudjak mindenkit magunk körül. Mozgások darabossá vált a feszültségtől, agyamban a következő szavak jártak: mobok, csapda, lány! Mobok, csapda, lány!
Hangosan nyelek, miközben a lány azt ecseteli, hogy elölről vagy hátulról szeretnék-e benyomulni… ilyet sose kérdezett még így egyenesben tőlem lány!
Elvörösödve dadogom:
Elölről higiénikusabb…
Újabb nyelés.

Az, hogy milyen gyorsan sikerül áthaladnunk a kapun, innentől kezdve nem a sokkolt Ranon múlik. Ha dobok egy kockával…?

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 21, 2012 7:12 am

The member 'Tatsuki Ranmaru' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Kedd Dec. 25, 2012 2:16 pm

A ruha, amibe kapaszkodtam, leszakadt a kislányról, majd a darabjai pixelekre bomlottak, de mégsem az lett belőle, amire számítottam. Volt rajta egy hasonló kinézetű ruha is, csak a színe volt más. Valamilyen vajszínhez hasonlított. Mivel a ruha nem bírt megtartani, így nem értem vele sokat, mivel ugyan úgy elestem. Földet éréskor ösztönösen összeszorítottam a szememet, majd a becsapódás pillanatában vártam a fájdalom érzetet, ami nem érkezett meg. Meglepődve pislogtam, a földön voltam, majd fölnéztem a kislányra, akin csak egy kis meglepődést láttam. Megpróbáltam minél gyorsabban felkelni, a kislány is besegített kicsit.
-Nahát, azt hittem te fogsz nekünk segíteni...- mondta a kislány, és kis, halvány fintor futott át az arcán, de hamar visszatért az a kedves, kislányos arc, amit az esetek zömében mutatott. Miután sikerült újra stabil lábakon állnom, ismét elindultunk az ajtó felé. Elé érkezve a kislány, résnyire kinyitotta azt, majd belestem. Nem láttam senkit, de egy kicsit kíváncsi lettem, emiatt beléptem az ajtón, így láthatóvá vált számomra az egész szoba. Nagy, fehér, kövekkel borított szobáról volt szó, kicsit párás, vagy gőzös volt a levegő. Megláttam a levegő nagy párájának okát, egy dézsaméretű fa kád szerűségben víz volt, kicsit gőzölgött. Belenyúltam, meleg volt. Kihúztam a kezemet, amiről csöpögni kezdett a víz. Csipp, csepp, csöpp... hallottam a vízfelületnek pattanó vízcseppek hangját, és láttam, ahogy kis hullámokat vernek a felszínen. Felemeltem a kezemet, majd próbáltam kicsit lecsöpögtetni, mikor elégnek éreztem, a ruhámba töröltem a kezemet.
-A kobold király itt szokott fürdeni... Vagyis... Itt szoktuk fürdetni...- mondta, majd egy kis hányingert jelző, grimasz látszott rajta.
-A többiek is a közelben vannak valahol...- folytatta a kis lány, majd egy kis félelem fogta el, megfogta a kezemet, majd a dézsa mögé vezetett, alig hogy ezt megtettük, ajtónyílást hallottam, majd egy nehéz lépt hangzott, ami jelezte a belépő hatalmas termetét, vagy csak nagy lábbelit viselt. Mivel a dézsánál bújtunk el, így ijesztőnek hatott az, hogy egyre közeledett a lépt, és nem tudtam mire számítsak, a kislányra néztem, nyugtalan volt, egy kicsit még reszketett is. Megpróbáltam valahogy meglátni, magam mellett pedig egy kis motoszkálást éreztem. Odafordultam, és a kislány már egészen közel volt a fülemhez.
-Ő Gargor fővezér. A Kobold Király.- suttogta, majd visszahelyezkedett. Addigra a lépt is megállt. Figyeltem. Hallottam a ruhadarabok egymáshoz súrlódásának halk, mégis kivehető hangját. Majd a vízbe mártott valamijét.
-Hmm, jó lesz...- mormolta magában. Mikor megy már végre ki?
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Dec. 26, 2012 12:14 am

Durcásra vettem a témát, és visszasétáltam helyemre. Az előző mellé még egy odajön, hogy segítsen a másiknak.
~ Na, mi van? Nem bírsz el egy egyszerű lánnyal egyedül? – kérdezem csak úgy a koboldtól a gondolataimban, mivel nem akartam kimondani hangosan, mert a végén még nagy probléma lett volna belőle.
Hónomnál fogva el kezdek cibálni az egyik ajtó felé. Innen jött ki az előbbi illat ezek szerint. Az odavezető úton, már csak úgy szórakozásból kezdem el piszkálni az őrt. Felemelem a lábamat, és elkezdek himbálózni, miközben a két kobold cipel. Már majdnem odaértünk, mikor újra leteszem a lábaimat a földre. Majd miután kinyitják az ajtót, kicsit összerándul a gyomrom, mikor megpillantom a nagy üstöt. A hirtelen rosszullét hamar elment, ám ekkor megpillantok egy másik lányt. Mikor végre az őrök magunkra hagytak kicsit nyújtóztam majd odamentem mellé.
- Szia! – köszönök – A nevem Kusumi Ayani! Téged is elraboltak? – teszem fel a kérdést, és ha igenleges választ kapok, akkor folytatom – Jó... mert engem nem… Két másik Játékossal jöttem, hogy megmentsünk minden elrabolt leányt! És remélhetőleg épségben. – olyan halkan beszélek, hogy csak ő hallja meg, és senki más, ha esetleg hallgatóznának, ám ha nemleges választ kapok, akkor elkezdek gyanakodni, és ha visszakérdeztem, akkor ennyit mondok – Csak kérdeztem….
Bármit is válaszol, keresek egy kést, majd nekiállok a feladatnak. Ebben a világban igen furcsa a főzés, de hát mit mondjak mást, hogy így mégiscsak egyszerűbb, mint a valóságba. Már a sokadik répát, krumplit és egyéb zöldséget aprítom egy-két mozdulattal, mikor ismét megkérdezem:
- Mi a neved? – kérdezem nyugodtan.

//szeretném megtudni, hogy NJK a lány, vagy JK, akit mesélő irányít Very Happy//

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Pént. Dec. 28, 2012 7:35 pm

Ran:
Gargor fővezér egy hátulsó szobából lép elő, s egy ideig néz titeket, s mivel nem bírjátok tekintetét gyorsan kikerülni, azon nyomban elkiáltja magát:
- Őrség, betolakodók! - hangjára az ajtóban álló két masszív kobold odaugrik hozzátok, s fegyverüket nektek szegezik. A fővezér is közelebb jön, de mielőtt bárki megszólalhatna, egy kisebb kobold, a kapuőr szalad oda hozzátok.
- Lányom, te mégis mit csinálsz itt?! - mérgesen szól oda a melletted lévő lányhoz.
- A te lányod..? - kérdi Gargor, majd simogatni kezdi állát, biztos el is kezdett valamit kitervelni.
- Igen, az én lányom, alázatos uram..! - mondja Lothar, miközben enyhén meghajol. Ő is tudja, hogy gyorsan ki kell találnia valamit, nehogy a lányának bántódása eshessen. Lehet, hogy a szavai hatására, de Gargor a következő enyhe büntetést szabja ki:
- Jól szolgálsz engem Lothar, de még ha így is van, a lányod egy betolakodót hozott be ide, ki tudja mit akartak csinálni. Munkára ítélem! - int az őröknek - Vigyétek őket is konyhába! - a két őr megfog titeket, s a bal oldalon lévő ajtóhoz terel titeket. Az egyik kinyitja, a másik belök titeket rajta, majd az ajtó mögöttetek bezárul. Ayanit és egy kislányt fedezhettek itt fel egy nagy üst és rengeteg aprított zöldség társaságában.

Ayani:
- Igen. - válaszolja a kislány, majd mikor fojtatod, hogy te nem az elrablottak között vagy, láthatóan megnyugszik, sőt mikor említed, hogy többen is vagytok, egyenesen felderül az arca.
- És hogyan szándékoztok minket kivinni innen, mi a tervetek? - kérdezi a lány, miközben te is nekiállsz a növények darabolásának.
- A nevem Trivia. Vannak rajtam kívül többen is... Ketten. Ha jól emlékszem... - mondja, miközben a plafont bámulja. Úgy tűnik erősen gondolkozik.
- Igen, ketten vannak...
Ekkor hangzavart hallhatsz odakintről. Ha megpróbálnád az ajtót kinyitni, akkor nem tudod, de nemsokára nyílik magától, vagyis egy kobold nyitja ki, mert Rant is betessékelik melléd.

Fumi:
Gargor fővezér kimegy a szobából, de ekkor hangzavart hallhattok odakintről. A kislány fel is pattan, s az ajtóhoz siet, kiles rajta, majd kimegy. Ha utána mész, láthatod, hogy Gargor Rannal és egy kobold-lánnyal foglalkozik aki ott van mellette. Azt kihasználandó, hogy nem figyelnek rátok megragadja a kezed és berángat téged a neked bal oldali szobába, majd gyorsan becsukja mögöttetek az ajtót.
Egy szőke kislány van bent:
- Ez a fiú értünk jött, hogy megmentsen minket! - mondja a kék hajú lányka, aki veled jött.
- Ahh, nagyszerű, már azt hittem örökké itt leszünk... - nyögi a szőke lány, majd felpattan a székről, amiben eddig ült, majd újra megszólal:
- És mi a tervetek? - kérdezi, s kezeit összekulcsolja.
A szoba egyébként egy mosókonyhára hajaz.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Dec. 31, 2012 12:01 pm

Szenttül meg voltam győződve, hogy egyik fókuszomat szegeztem csak a vezérre, miközben levert a víz, és nem az igazi tekintetemet. Biztos voltam abban, hogy ehhez még én is kevés vagyok, esélyem se lenne egyedül legyakni egy ilyen minibosst. A lány valószínűleg nem segítene, nem harcra specializálódott NJK, és a másik két JK, akikkel jöttem, sehol sincsenek. Ne is legyenek! Elég, ha én elpusztulok itt…
Úgy gondoltam, hogy legalább a külsejéről annyi infót megszerzek, amennyit csak tudok, mielőtt aktiválja a maga kis beépített pusztító módját, és nekem esik, ezért a legtöbb fókuszom rá szegeztem. Tényleg nem cukkolni akartam, ahogy még a valódi tekintetemmel is vele szemeztem.
Észrevett. Ezek után nyilvánvaló volt.
Hiszen még lassítottam is talán a lépteinket, hogy végképp ne tűnjünk olyanoknak, akik most menekülnek.
Ő kapott el, és hozott ide… – Igen, ez egy meglehetősen gyenge próbálkozása volt a lány mentésének a slamasztikából, amibe velem együtt került most, hogy már elkaptak minket. Ennyi mob ellen esélyét se láttam a győzelmemnek, így bár átsuhant az eszemen, hogy akkor mostantól túlélésre kell játszanom, és elsődleges feladatom, hogy kijussak innen, de végül sutba dobtam a tervemet: még nekem is be kellett vallanom, hogy annyit se érne a próbálkozás, mint Aincradban a pornós képzelgés.
Teljes volt a megilletődöttségem, amikor nem kezdtek el fogyni az életpontjaim, csak belökdöstek a konyhába. Ahol ráadásul ott volt már Ayani is. A lány JK, akivel kezdtem!
Eddig jutottatok a nagy tervetekkel? – húzom fel kérdőn a szemöldököm. – Ennyi erővel be is ronthattunk volna ide mind a hárman, és akkor legalább együtt vagyunk! – magyarázok. – Van most valami terv? – Enyhül a haragom, és várakozóan szétnézek, hátha látok valahol valami remek küldetésmegoldásra alkalmas tárgyat, pl kobold miniboss semlegesítő kristályt, vagy valamit… Ha más nem is, csak úgy brahiból.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Jan. 01, 2013 10:41 pm

- Örülök a találkozásnak Trivia. – mondom a lánynak.
Ekkor zajt hallok kintről, és rögtön ajtó felé kapom a fejemet. Egy-két pillanaton belül kinyílik az ajtó, és belöknek rajta egy koboldlányt, és egy ismerős fiút. Miután becsukják, az ajtót egy mosoly fut végig az arcomon, és Ranhoz fordulok.
- Számítottam a felbukkanásodra, de nem most és nem ilyen körülmények között. – mondom kicsit csipkelődve, majd Trivia-hoz fordulok – ő az egyik…
Ha a koboldlány elesett, akkor felsegítem, majd ismét a lányhoz fordulok.
- Nem tudod, hogy van a királynak kóstolója, vagy ilyesmije? Vagy rögtön ő eszik belőle? – ezután Ranhoz és a koboldlányhoz fordulok – Én sajnos nem tartok magamnál mérgeket, ám ha lenne valamelyiktöknél, akkor belecsempészhetnénk az ételbe. – bökök a fejemmel az edény felé.
Most esett le, hogy Ran kérdezett tőlem valamit, ám nagyon el voltam ragadtatva az adrenalintól, hogy milyen egy izgalmas kalandba kerültem. Nos, próbálok visszaemlékezni kérdésére, ami sikerült szerencsére.
- Nos öhm… hát nem ez volt eredetileg a tervem, de van „B” tervem, ha ez nem jó, akkor jön a „C” terv, ha az sem akkor „D” és így tovább. Én mindig gyorsan ki tudok találni valamit. – sértődök meg, majd folytatom az aprítás, majd miután sikerült lenyugodnom vissza sem nézve folytatom – Nos gondolom láttad, hogy a koboldkirály sem az az atlétikus típus magasság ügyileg. Éppen ezért a testi kinézete alapján szerintem nem a gyorsaságáról híres, hanem mivel te távharcos vagy, így akár észrevétlenül is eltalálhatnád. Na de amúgy én most vagy a konyhán fogok egyelőre dolgozni… vagy … a fürdető lánya leszek. – kirázott a hideg – Mindkét esetben tudnék mérget juttatni a szervezetébe, ha van persze mérged… na mit gondolsz?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Szer. Jan. 02, 2013 12:49 pm

A miután kivette az ujját a vízből. Kisétált a szobából, fölálltunk, ekkor az ajtón kívülről robaj hallatszott. A kis lány erre, gyorsan fölállt, és az ajtóhoz sietett. Én is föl álltam, az ajtó még épp’ nyitva volt. A lány pedig ott állt a résnél, amin én is kinéztem. A szemüveges srác együtt volt egy lánnyal, egy kobolddal. Amíg én néztem, hirtelen érintést éreztem a kezemen, majd a kislány behúzott egy másik szobába, és gyorsan becsukta az ajtót. A hirtelen rántás miatt, újabb két ballábazás eredményeképpen, megint elestem. Végigcsúsztam a földön, de gyorsan fölpattantam. Egy szőke lányka ült előttem.
-Ez a fiú értünk jött, hogy megmentsen minket!- mondta a kék hajú lányka.
-Ahh, nagyszerű, már azt hittem örökké itt leszünk...- kezdett bele a lány. -És mi a tervetek?- kérdezte, és közben összekulcsolta a kezeit, a mellecskéi alatt.
-Öhm... nekem nincs igazán tervem... Először ki kellene szabadítani a csapattársaimat, jelenleg az ők élete is veszélyben van, titeket gondolom, úgysem bártanának nagyon. Lényegében a Koboldkirály személyes segítői vagytok, nem hiszem, hogy olyan könnyen pótolhatóak lennétek.- mondtam, majd egy kicsit körül néztem a szobában. Egy mosókonyhaszerűség volt.
-Sokat segítettetek a Vezér körül, tudtok valami gyenge pontot, amivel le lehetne teríteni, vagy bármilyen módszert, ami segítene megölni?- kérdeztem, és közben a szemükbe néztem.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Szer. Jan. 02, 2013 7:27 pm

Gargor fővezér visszacsörtet a trónjához, de éppen alig teszi le magát, gyorsan felpattan. Látszólag eszébe jutott valami. Gyorsan a trón mögötti szobába siet, majd ugyan ilyen tempóban tér vissza, s a trónterem közepén elkiáltja magát.
- Fürdető lányok hozzám! - mennydörgő hangja a "palota" minden kis zugába eljut így nincsen olyan ember vagy program, aki ne hallja meg.

Ayani, Ran:
Trivia felkapja a fejét Gargor szavaira, s egy pillanat alatt az ajtónál terem, amit egy kobold őr kinyit neki, de csak is neki. Az ajtó ezután bezárul és újra elpusztíthatatlan tárgy lesz.
A kobold lány ekkor kapja fel a fejét. Ayanira tekint, majd Ranmarura. A zsebébe nyúl, melyből előveszi a kis fiolát.
- Itt van a méreg. Ez biztos hatni fog..! - majd odalép az üsthöz és a kis üvegcse tartalmát a rotyogó ételbe önti, aminek még a színe is kicsivel besötétül. Ez jelzi a mérgezést, már nem tanácsos enni belőle.
Ekkor a lány két tálkát vesz magház, melyekbe merít az ételből, s az ajtóhoz lépdel velük, amin a lábával kopog. A ajtó rövidesen kinyílik, s a túloldalon két őr áll. A kobold lány odanyújtja nekik az ételt, mire a két strázsa összenéz, de aztán elveszik a tálkákat. Belekóstolnak a kotyvalékba, megint egymásra tekintenek, aztán elterülnek a földön, s pixeleikre esnek szét.
- Nagyszerű, úgy tűnik működni fog..! - mondja a kobold lány, majd újabb tálkát tölt meg a mérges főzettel.
- Ezt oda kell majd adni Gargornak, ha végzett a fürdéssel... - mondja, majd a tányért Ayani kezébe nyomja.
A trón mellett van egy kis asztalt, Gargor valószínűleg ott eszik, de azt javaslom, hogy csak Ayani közelítse meg azt a helyet, más esetben Gargor fővezér megsejtheti a turpisságot.

Fumi:
A két lány kedvtelenül sétál az ajtóhoz, melyből még visszaszól az a kislány, akivel először találkoztál:
- Maradj itt, vagy osonj át a barátaidhoz a szemközti szobához. - majd lelépnek.
Ha az ajtóhoz mész és kinyitod, akkor azt láthatod, hogy szembe két kobold őr áll neked háttal. Ám akármit is terveznél, mindkét kobold eldől, majd eltűnik. Az ellentétes szobában a többieket vélheted felfedezni.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 03, 2013 5:28 am

- Nos... ez megfelelő. - csapom össze kezeimet – Amint megitta akcióba kell lépnünk. Amint evett egy adagot mindenkinek meg kell támadnia őt. Jelenleg csak egyes sebzésem van, és ezért lenn jó, ha idejönne gyorsan Tűzrózsa. Ha felfütyülök, akkor hamarosan idejön, de azért kicsit aggódok azon, hogy felkelti az egész város figyelmét egy lángoló paci, ami erre fele fut. No, mindegy. - fordulok a lányokhoz – Gondolom nincsen nektek Hazatérő Kristályotok…. Igaz? – sejtem a választ, így Ranhez fordulok – Oda kéne, adnunk nekik a sajátjainkat nem gondolod? Ha bajban vagyunk, akkor csak szólok Tűzrózsának, aztán rajta ki tudunk menekülni, de kétlem, hogy ennyi embert elbírna. Maximum, ha mi mellette futunk, és a lányok rajta. – gondolkozok hangosan – na de itt az idő cselekedni.
Előhozom inventorimat, majd megkeresem a keresett itemet. Miután elmosolyodok, és előhozom. Egy pillanatom belül már a kezembe volt a kék kristály, amiről jól tudtam, hogy a Hazatérő Kristály az, amit fogok. Mivel nem tudtam, hogy ismerik-e a működését elmagyarázom nekik nagyjából.
- Én még nem használtam ilyet, de ha jól tudom elég, ha kimondod a szintet, és a fővárost, illetve hogy oda akarsz Teleportálni. – ránézek Ranra, hogy igazolja azt, amit mondok, vagy bővítse ki mondataimat.
Én a lánynak adom a kristályt, mert úgy sejtettem, hogy a koboldnak Ran adja majd oda.
- Sajnos nekem csak egy van. Na de készüljünk fel! Ha egyszer kinyitják, az ajtót próbáljátok nyitva hagyni, míg nem jelzek, hogy jöhettek. – igazság szerint csak Rannak szólt, de hát a lányokat sem hagyhatjuk itt – Rendben van, vagy legyen máshogy? Nos?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Jan. 04, 2013 9:43 pm

Összenéztem a koboldlánnyal, miután az ajtó becsukódott a másik lány eltűnik: igen, itt a tökéletes alkalom. A segítőnk szemében ugyan az a csillogás tükröződött, ami az enyémben is ült: ugyan arra gondoltunk!
A lány még tovább is lép az én elképzelésemen, és kipróbálja az ételt. Karba tett kézzel figyelem ki hogyan sürög-forog. Tetszik, hogy akár a kisujjam egyetlen mozdítása nélkül is úgy zajlanak körülöttem az események, hogy jobb nem is nagyon lehetne. Hiszen ketten máris együtt vagyunk a háromból, összeszedtem egy küldetéssegítőt, aki nagyon hatékonyan végzi a munkáját, és bár úgy tűnik, hogy lassan közeledik a végkifejlet, de egyelőre nem állunk rosszul. Még nem vagyunk készek rá, de hamarosan azok leszünk.
Nem, idomár. A terv rossz – szakítom félbe Ayanit. – Nem támadhatunk, amíg nem szedtünk össze minden tagot. A harcos gyerek még hiányzik. Ezen kívül nekem sincs egynél több hazatérő kristályom, nem tudjuk elvinni őket – tekintek a küldetéssegítőre, majd visszafordulok Ayanihoz. – Te most menj, vidd be az ételt, és segíts a fürdető lánykáknak. Figyelj arra oda, hogy Gragor vagy Garror, vagy hogyan hívják, hogy ő megegye az ételt! Mi addigra előkerítjük a fiút, és amint eljön az idő, ott leszünk melletted. Most pedig menj! – Nem lököm ki az ajtón, de egy erélyes mozdulattal mutatom meg neki, hogy merre is kell elindulnia. Attól tartok, hogy távolmaradása felkelti a fővezér figyelmét, és akkor befuccsol a tervünk.
A következő pillanatban pedig már hívom is le a menüsorom, hogy megkeressem a fiút. Jó ötlet volt a csapat alakítása az elején. Régi szokás, de mint mindig, most is segít. Meglepve látom, hogy elvileg nincs is túl messze tőlünk sőt! Felpillantok…

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Vas. Jan. 06, 2013 8:39 am

Továbbra is a szobában voltam. Lépteket hallottam... A vezér lépteit. Igaz távolodtak.
-Fürdető lányok hozzám!- hallottam az ordítást, ami kicsit ijesztőnek hallott. Néhány pillanat múlva az itt tartózkodó két lány az ajtóhoz sétált.
-Maradj itt, vagy osonj át a barátaidhoz a szemközti szobához.- mondták, majd az egyik kinyitotta az ajtót, kilépett, majd a másik követte, és közben behúzta maga után az ajtót. A szoba másik felére néztem. Egy ajtó volt ott. A kijárat felé néztem, egy kicsit kíváncsivá tett. Odasétáltam, majd résnyire nyitottam az ajtót, két őr állt ott. Visszaléptem, és halkan becsuktam az ajtót. A másik ajtóhoz sétáltam, és annál is alkalmaztam, viszont itt előbb kulcslyukat kerestem. Ennek, és a Hallgatózás jártasság hiányában nem tudtam megmondani, hogy mi van a túloldalon. Ezért kicsi szerencse reményében, vártam. A szobában tartózkodva furcsa érzés fogott el, nagyon jól mintázták, már szinte valódinak tűnt.
-Jó, eleget vártam, nézzük mi van ott.- mormogtam magamban, majd az ajtóhoz sétáltam, és kinyitottam. Egy konyhára hasonlító szoba volt ott. Mi fog történni?

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Csüt. Jan. 10, 2013 8:22 pm

Ayani, a lányok mind gépi NJK-ek. Egy normálisan működő küldetés program nem rabolhat el felhasználó játékosokat. (És ez egy normálisan működő küldi!)

Gargor bevonul a fürdőszobába a három kislánnyal, majd elterpeszkedik a dézsában. Ezután a lányok kezükbe vesznek egy-egy nagy kefét és elkezdik átsikálni a fővezér minden egyes porcikáját. Igen húzós feladat, de muszáj megtenni, vagy számolhatnak a koboldkirály haragjával. Ügyesen elvégzik a feladatot, majd megvárják amíg Gargor áztatja magát egy kicsit, s mikor ezt megunva kikászálódik, a három lány egyből ugrik kezükben törülközőkkel, hogy megtörölgessék a szálkás kobold-testet, majd valaki feladja rá a fürdőköntösét is, majd kilép a fürdőszobából.
Ha a trón melletti asztalon meglát egy tányért, benne étellel, akkor egyből összefut a nyál a szájában, mert már éhes volt. Szétnéz. Ha csak Lothart és Ayanit látja a szobában, akkor nyugodtan megy oda azt asztalhoz, hogy belekanalazzon az ételbe. Ha mást is talál ott a koboldon és az idomáron kívül, akkor gyanút foghat és ebben az esetben nem eszik az ételből.

Na, ez a történés. Azt, hogy ti erre hogyan reagáltok úgy, hogy nem ignoráljátok egymást, azt sakkozzátok ki egymás között! :]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Jan. 11, 2013 7:32 pm

A következő pillanatban pedig már hívom is le a menüsorom, hogy megkeressem a fiút. Jó ötlet volt a csapat alakítása az elején. Régi szokás, de mint mindig, most is segít. Meglepve látom, hogy elvileg nincs is túl messze tőlünk sőt! Felpillantok…
…És ott áll velem szemben a srác. A nevére nem emlékszem, viszont a kasztjára igen:
Harcos gyerek! – Ez amolyan üdvözlés lenne tőlem, de lehet, hogy hiába költözik az arcomra félmosoly, és húzom fel meglepetten a szemöldököm, nem igazán fog a metakommunikációm segíteni abban, hogy helyesen dekódolhassa verbális megnyilvánulásom. Széles léptekkel szeltem át a közöttünk lévő távolságot, hogy mielőbb egyeztethessem vele is a tervünket, és senki semmilyen baklövést ne követhessen el:
A koboldlánytól nem kell félned, küldetéssegítő NPC. Van egy tervünk az idomárlánnyal, biztos emlékszel még rá is, figyelj ide… – Így, hogy tisztáztam a konyhában lévő esetleg mob-gyanús személyeket, az ajtóhoz siettem, hogy résnyire nyitva kikukucskálhassak rajta. Érdekelt, hogyan alakulnak az események, de mivel még csak most vonultak be a fürdőrészlegbe, ezért úgy gondolom, van még időnk a helyzet pontos leírásához.
Rendben van. Sok minden történt, és kevés időnk van. Nem fogunk harcba bocsátkozni a fővezérrel, az még nekem is sok lenne. Ellenben összefutottam ezzel a lánnyal – mutatok a goblinra –, aki most méregkeverő tudásával segít nekünk. Ha minden jól alakul, megbetegítjük a fővezért. A zűrzavarban, ami kitörhet utána, két feladatunk lesz: a lányok, az NPC lányok, akiket ki kell szabadítanunk. Rájuk kell vigyázni. És ugyan olyan fontos, hogy jó ember kerülhessen a gobelin után a trónra: ez pedig az ő apja. – Megint a lányra mutatok. – Értesz, engem?
Ezek után a küldetéssegítőhöz fordulok. Sokat járattam a megoldásokon az eszem, és nincs jobb ötletem.
Neked fontos dolgod van: mi nem mutatkozhatunk kinn, de te igen. Menj, és kérlek, minél hamarabb hozd ide az apádat. Nagyon fontos, kérlek siess! – nézek mélyen a program szemébe, hogy lássam: megértette a feladatot.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Szer. Jan. 16, 2013 9:06 pm

-Harcos gyerek!- hallottam a kiáltást, amit a szemüveges srác hallatott köszönés gyanánt. Hozzám sétált, irreálisan nagy lépteket csinálva, már szinte támadó állásban járkált.
- A koboldlánytól nem kell félned, küldetéssegítő NPC. Van egy tervünk az idomárlánnyal, biztos emlékszel még rá is, figyelj ide…- mondta, majd egy kicsit a falhoz húzódott, így megláttam az NPC-t akiről beszélt. Néztem a kistermetű lényt, ami még mindig túl életszerűnek hatott. A fiú újra rám nézett, én pedig visszapillantottam.
-Rendben van. Sok minden történt, és kevés időnk van. Nem fogunk harcba bocsátkozni a fővezérrel, az még nekem is sok lenne. Ellenben összefutottam ezzel a lánnyal, aki most méregkeverő tudásával segít nekünk. Ha minden jól alakul, megbetegítjük a fővezért. A zűrzavarban, ami kitörhet utána, két feladatunk lesz: a lányok, az NPC lányok, akiket ki kell szabadítanunk. Rájuk kell vigyázni. És ugyan olyan fontos, hogy jó ember kerülhessen a gobelin után a trónra: ez pedig az ő apja.- tájékoztatott az, eddig megszerzett adatokról.
-Értesz, engem?- kérdezte végezetül, mire bólintottam, jelezve azt, hogy sikerült eljutnia az adatnak hozzám. Majd elment tőlem, és beszélni kezdett a koboldlányhoz. Nagy ásítás, és egy sóhaj, majd körülnéztem. Egy konyhában voltam. Kerestem egy széket, majd leültem, és vártam a fejleményeket, közben távolról, ha nem is hallottam, de éreztem a Vezér lépteit. A mosókonyhát, és ez a szobát összekötő ajtónyílás, átjárható volt. Fölálltam, és minél halkabban megpróbáltam becsukni. Miután elvégeztem, visszasétáltam, leültem, és vártam. Vajon, mi fog történni? Mikor lesz vége a feladatnak?

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 17, 2013 10:56 am

Nos Ranmaru noszogatásának hála majdnem elborultam a mérgezett levessel, ám visszanyertem egyensúlyomat. Fölegyesesedek, majd továbbsétálok. Gargor fővezér még fürdik, de én már letettem a helyére az élelmet. Visszasétáltam az ajtóhoz, majd észreveszem, hogy Ran nincsne jelen ott, ahol volt. kis nézelődés után megtalálom a fiút, a Harcos társunkkal is, akinek nem tudom a nevét. Gyorsan feléjük súgok.
- Nem fogok tudni jelezni valami észrevétlenül, de maximum kopogok egyet az ajtón, ha eszik.
Ezután visszafordulok. idegesen nézelődök össze-vissza, ám hamar elmúlik feszültségem. A segítőnkhöz fordulok, és odahajolok, majd azt mondom.
- Cserébe, hogy ennyit segítettél, feljuttatunk a főnököd helyére! – ezzel is bíztatni próbáltam a Koboldot.
Miután válaszolt, lépett ki a Fővezér (remélem nem baj, hogy ezt én általam találtam ki), mire engem átfutott a rossz érzés.
~ Valami nem stimmel! – állapítom meg magamban.
Egy kis idő eltelt, de rájöttem mi volt a bajom. Hiába győznénk, le a vezért nem jutnánk ki észrevétlenül a kastélyból, meg hát mi fogja bizonyítani, hogy miután segítőnk felkerüli a trónra, ha legyőztük a királyt, akkor nem fog ugyanúgy viselkedni, mint előtte. Lenyugtattam, magamat, és csak előre figyeltem. Úgy csináltam, mintha ideges lennék, hogy ízlik-e neki az étel, de nem vittem túl színpadiassá magamat. Nyugodtan nézem, hogyan mer a kanállal, majd nyeli le az ételt (ha közben nem zavarta meg más). Figyelek ara, hogy ne tűnjön fel senkinek mozdulatom, és éppen hogy csak minimálisat koppintok az ajtón. És nézem, mi történik, ám felkészülök rá, hogy a leggyorsabban varázsoljam elő késemet az inventorimból, hogyha balul üt ki a terv. (itt még a Kezdő Állatidomár Tőr volt nálam, ha jól emlékszem)

//tényleg ezer bocsánat, hogy csak most tudtam írni :/ //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Szomb. Jan. 19, 2013 12:40 pm

A kobold lány a következőt feleli Rannak:
- Nem mehetek ki, amíg a király nem evett. - utána meg már nem is lesz rá ideje.
Gargor fővezér komótosan kanalazza a levest, majd a harmadik falatnál feje belilul és a torkához kap. Fuldokolva ugrik föl az asztaltól, miközben folyamatosan krákog és jajveszékel. Várakozásaitokkal ellentétben azonban nem hal meg, csupán zöld bőre vált halványzöldre és látszik rajta, hogy ki van merülve, mintha most futotta volna le a maratont.
Hatalmasat üvölt és egy vérben forgó szemekkel Ayanit nézi ki magának. Kezében egy nagy fejsze jelenik meg, amit kétszer megpörget a levegőben, majd a lány felé indul, ám ekkor Lothar, a kobold lány apja állja az útját, s előkapott kés kis késével áll a fővezér útjába.
Egy pillanat alig telik el, máris egymásnak esnek, ám Gargornak máris nincs akkora ereje, mint korábban volt, így Lothar szinte egyenrangú félként veszi fel vele a küzdelmet.

Itt az idő, hogy segítsetek a koboldoknak legyőzni a zsarnok királyuk!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Jan. 19, 2013 3:40 pm

Végre az én terepem! – rontottam előre a faajtó oldaláról, ahogy a harc első hangjai felcsendültek. Nem beszéltem eddig a gyomrom remegéséről, arról a néhány idegről, ami rendszeresen megrángott, valahányszor konstatálnom kellett, hogy szintem még mindig túl alacsony, és bár ellenfeleink irreálisan fejlettek, avagy a megölésük nyilván nem opció, én mégsem tudok nekikugrani a győzelem reményében. Azt hiszem, hogy a tünetek, amiket produkáltam, több szinten irreálisak voltak, hiszen virtuális testemnek nem volt igazából emésztőrendszere, így gyomorproblémáim sem lehettek. Az idegek tánca az arcomon sem lehetett más, mint annak a rám nehezedő nyomásnak a fizikai kivetülése, hogy magas szintemhez képest mégsem használhatom úgy a nyilamat és az íjamat, mint én azt megszoktam.
Ezúttal viszont, hogy boss harcokat idéző csata alakult ki végre, a konyhában hagytam a rám nehezedő nyomás vaskos láncait, és felszabadultan robbantam ki a küzdőtérre. Olyan jól esett a nyilak húrra illesztésének rutinos mozdulata, mint a cigi szájhoz emelésének berögzült megszokása, és már szelték is át a közöttem és a király közötti levegőt. Étezi muzsikát daloltak.
Nem voltam tisztában a méregfőző NPC apjának életcsíkjával, így gondolkodás nélkül vágódtam közéjük, bízva abban, hogy kapok swichet, ha valamilyen csoda folytán nem lenne elég az én életerőm mennyisége. A gondolat abszurd volt, de fel akartam készülni a lehetetlenre is.
A nyilak pedig csak zizegetek, ahogy sorjáztam a főgoblint. Nem akartam én beszélni senkivel, utasításokat adni, vagy figyelni másra. Semmi nem érdekelt, csak élveztem, hogy végre szabadon tombolhatok, kiengedhetem gigászi sebzésem, nem kell visszafognom magam, ölhetek és pusztíthatok, azzal a biztos tudattal, hogy a küldetés hátralévő részét már megoldottuk, és ez az utolsó akadály, ami előttünk magasodik. Hamarosan a csúcsra kell, hogy jussunk. Hosszú volt az idáig vezető út!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Shade on Szomb. Jan. 19, 2013 6:30 pm

A szemüveges, íjász srác hirtelen kirontott az ajtón, ami nyitva maradt, így kiláttam rajta. A fővezér, a lépteihez hasonlóan nagydarab volt. A bőre halványzöld volt. Nagy, fáradt lihegéseket hallatott, a szemei vörösek voltak, sokkal jobban, mint mikor az ember túl sokat számítógépezik, vagy sokáig van nyitott szemmel a klóros vízben, de ez a szempár dühöt, haragot, és enyhe kétségbeesést is tükrözött.
~Méreg...~ fut át az agyamon az első gondolat. Majd egy vele, tusakodó koboldot pillantok meg. Kisebb volt, mint a vezér, de még, így is tudta tartani a frontot. Gargor kezében, egy fejszét pillantottam meg. Egy Harcos fegyver. A saját kasztom fegyvereit már, csak megismerem. A nyitott ajtón kirontva, lerántottam a menümet, és rábökve fegyverem ikonjára, már, rögtön a kezemben is tartottam. A vezér háta mögé akartam futni, amilyen gyorsan csak tudtam, és onnan támadni. Én is támadni kezdtem, mint a szörnyeteg előtt lévő íjász srác. Nem úgy nézett ki, mint aki támogató lett volna, sokkal inkább ütött az offenzívabb DPS-re. Hihetetlen sebesség, és magas sebzés, mi más, mint DPS? Talán, már csak ezt a gondot kell megoldanunk, és ezzel be is fejeztük a küldetést?

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 20, 2013 10:12 pm

Mikor már túl volt az első kanálnál alig láthatóan elmosolyodtam, és vártam. Pár másodperc múlva végre akcióba léptem. Amint a méreg aktivizálódott felemelem kezem, és legördítem menüm, majd felszerelkezek szokásos páncélommal, majd fegyveremmel. Egyszerűen berogyasztok, és nekirontok ellenfelünknek. Ranmaru, a harcos gyerek, Lothar és én biztos, hogy győzelmet aratunk, ha nem üt ki semmi balul. Késemmel ellenfelünk lábába próbálom mélyíteni, majd a másikba, mert ha sikerül össze rogyasztanunk a lábait, akkor szerintem győztünk. Büszkén kihúzom magam a csata folytán, és bátran harcolok tovább. Minden egyes vágásba beleadok mindent, még ha tudom, hogy alig sebzek valamit. Többször volt rá példa, hogy ujjamat a számba rakom, és majdnem elfütyültem volna magam reflexszerűen petemért, ám mindig erőt vettem magamon, és inkább halasztottam a dolgot. Nem akartam útba lenni tovább oldalazok, hogy elkerüljem Ranmaru nyilat, majd ismét ellépek, mert nem nagyon akarok ismerkedni a másik fiú fegyverével sem. Kicsit szánalmasnak érzem magam, mivel máris szinte csak lihegek, pedig alig mozogtam valamit. Kezdem törni a fejemet, hogy mégis mi a fenét csináljak, majd miután nem találok semmi kézen fogható ötletet, így kis szusszanás után újra megrohamozom ellenfelünk. Figyelem mindegyikünk életét, és ha valamelyik bajtársam élete narancssárgába menne át, akkor megpróbálok áttölteni árat életemből, és ugyanez vonatkozik Lotharra. Most már nem számított, hogy lebukunk vagy sem, mivel már egy karnyújtásnyira van a cél, és csak ki kell nyújtanunk kezünket, hogy megragadjuk, és learassuk munkánk gyümölcsét. Sajnos megint piszok gyorsan kifáradtam, így ismét lihegve kitántorgok a csata közepéből, ám most már a lányok felé megyek, hogy kicsit szusszanjak, ámha valami történik meg tudjam védeni valamennyire őket.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Henzon on Vas. Jan. 20, 2013 11:03 pm

Lothar örömmel fogadja csatlakozásotokat a harcba, de nem hagyja abba ő sem a Gargor csépelését. Négyőtök folyamatos sorozásának súlya alatt a zsarnok kobold király nem bírja sokáig, s egy nagy fényes animációban megsemmisül. Pixelei beterítik a szobát. Lothar, aki utolsóként vágott bele az ex-királyba, elégedetten és büszkén ráz kezet mindannyiótokkal. Mikor lánya megjelenik a konyhából, őt pedig egy meleg öleléssel fogadja.
- Köszönöm nektek, hogy segítettetek megdönteni Gargor uralmát. Csak háborút, szegénységet és szolgasort hozott a népünknek. De ez mostantól meg fog változni. - mondja az új király, akin hirtelenjében egy rá szabott palást jelenik meg.
- A lányok miatt pedig ne aggódjatok, mindannyiukat hazavisszük! - majd egyesével sorban odaáll hozzátok, s kiosztja a jutalmakat.

Jutalmak:

Tatsuki Ranmaru:
+40 tapasztalati pont
+40 arany
A kobold király a következő tárgyat adja neked:
A kobold király íja (+4 fegyverkezelés, a fegyver által kilőtt nyilak halovány sárga fényben izzanak)

Kusumi Ayani:
+40 tapasztalati pont
+40 arany
A kobold király a következő tárgyat adja neked:
A kobold király pálcája (+4 irányítás, a pálca mindkét vége halvány sárga fényben izzik)

Hasarii Fumiaki:
+30 tapasztalati pont (amiért többször nem volt meg a 250 szavas reag követelmény)
+30 arany (amiért többször nem volt meg a 250 szavas reag követelmény)
A kobold király a következő tárgyat adja neked:
A kobold király pörölye (+4 erő, a fegyver feje halvány sárga fényben izzik)

Céhes bónuszok:
Tatsuki Ranmaru miatt jár a Justice League céhnek:
+20 tapasztalati pont céhes bónusz. Minden céhtag kap +2 tapasztalati pontot. (A szabályzat szerint igazságosan kell elosztani)
+20 arany a céhbankba, jelen esetben céhház hiánya miatt Shiel D. Lewis-nek.

Kusumi Ayani miatt jár az Angelic Voice céhnek:
+20 tapasztalati pont céhes bónusz. Minden céhtag kap +3 tapasztalati pontot (A szabályzat szerint igazságosan kell elosztani, jelen esetben tört szám miatt felfelé lett kerekítve)
+20 arany a céhbanka, jelen esetben céhház hiánya miatt Miyanari Kana-nak.

Nyersanyagokat és recepteket KA fog osztani!

Húha, ezt sokáig tartott ám legépelni! Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok ezen a küldetésen és remélem pozitívan fogtok rá emlékezni. A küldetést LEZÁROM!

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 25, 2013 5:10 pm

Tatsuki Ranmaru: 7 -> 15, Szabdaló Recept, Éles *Fegyver* Recept, 4 Holdkő, 4 Vasérc

Kusumi Ayani: Béna Frissítő Potion Recept, Gyenge Paralízis Méreg Recept, Görbe Bot Recept, Stabil Íj Recept
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az elrabolt leány

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.