[Miniboss] Mostly Harmless

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Pént. Júl. 25, 2014 8:20 pm

Anat könnyedén átjut a falon, bár a sebződésként ő is megkapja a szokásos 22 pontját. A pöröly ezúttal nem csap vissza, de elakad az erőtérben, és könnyedén lecsúszik róla. Ekkor a tobzoska körüli fal felvillan, majd az a korong is, amiben Anat állt, és kiindul belőle egy lila színű sugár, végighalad a csillag ágain a padlón, egészen addig, amíg el nem éri Chant. A lány meg is kapja Anat sebzését, Anatole indikátora pedig besárgul. Ezután utószor aktiválódik Chan képije, majd annak a hatása is megszűnik.

Anatole: 165 (-22) -> 143/0 (+9) -> 152/0
Chan: 110/8 (-84) -> 34/0 (+9) -> 45/0
Jun: 70/9
Tachi: 100/70
Miu: 40/0 (+9) -> 40/0
Lyeen: 20/18
Uta: 40/2
Tanta: 18/0 (+9) -> 20/0

Ezen kívül Chan megkapja a legendás fegyver sebzését is, azaz innentől minden kiskörben sebződik egyet.

Lyeen 750 szóval pótolhat.
Határidő a talira való tekintettel: Augusztus 3.
Ezentúl kéretik minden post után megvárni a mesélőt. :3
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Chancery on Pént. Júl. 25, 2014 9:49 pm

Mikor Tantalosz és Miu közli, hogy nincsen egy potion sem a tarsolyukban, először csak ökölbe szorítom a kezem, majd sóhajtok egyet. Ezt már végképp nem hiszem el. Mind a ketten vörösök, az ég áldja meg őket... a vörös egyértelmű. Vagy szándékos gyilok, vagy önvédelem, vagy ilyesmi. És egy minibossra menve azok után, ami történhetett velük, nem jut eszükbe, hogy talán kéne valami HP-töltő poti vagy kristály a batyuba? Ezt csak akkor hiszem el, ha ugyanolyan látens öngyilkosok, mint én voltam még úgy pár napja Suspect
-Ha ennek vége, szépen karon foglak titeket és viszlek is Shukaku-hoz, hogy szedjen rendbe titeket Rolling Eyes -nevetek fel még én magam is. Shukaku ugyan kristályíró, de amennyire rémlik nekem, kapott tőlem gyógyító kristály receptet, mikor átadtam neki minden T1-es tudásom. Aztán azóta ki tudja, ki tudta-e bővíteni a teljes receptkészletet, és abban talált-e egy erősebb, vagy más, hasonló hatást biztosító kristályt. Ezen kívül jól tudom, ő becsületkasszával (vagy talán még azzal se) működik, szóval majd én állom a dolgokat, már amennyiben a kislány kívánja. Vagy jobban mondva a sárkánya.
De hogy ezen két emberkét, meg mgé ki tudja, hány kezdőt jól ki kéne kupálni, az biztos Suspect
A képim végül, ha sikerült is, de elsősorban Anatole számára nyújtott nagyobb segítséget, hisz neki hiányzott a legtöbb az életéből. Ha más nem is, de ez legalább kicsit lecsitította a kedélyeimet. Az viszont, ami ezek után történt, kicsit meglepett. Tachi felszólalt, hogy kéne csinálni valamit, ezzel egyetértettem. Anatole támadott, ez is tetszett, és már készültem, hogy másodiknak neki is ugranék a tobzoskának, akármi is lesz a vége, de ekkor minden megfordult. Senzanko-nak (kicsit örömömre) nem esett baja, de ehelyett én voltam az, aki kis híján otthagyta a fogát. Vagy legalábbis nem csak az én hajam állt égnek, mikor az életcsíkom máris elveszítette jókora részét, de Álomkelő is fújtatva, bundáját felborzolva mutatta csillogó és tőrhegyes fogait a Harcos felé.
-ÁLLJ! -üvöltök is fel nyomban. Elsősorban az életcsíkomhoz szólok, hogy azonnal hagyja abba a csökkenést, vagy bedurvulok, de a lángok utolsó hulláma picit azért lesimítja a végét egy feljebbi értékre. Másodsorban Anatole-nak meg a többieknek is szólok, hogy ha kérhetem, inkább meg se moccanjanak. Nincs kedvem kiteleportálódni.
-Nem, nem, ide más kell. Ez így nem lesz jó. Inkább ne támadjunk, valami más kell! -próbáltam még magamat is lecsitítani, mert a vérnyomásom az biztos, hogy most még odakint is az egekbe van szökve az ijedelemtől. Főleg, mikor meglátom a Seb jelét. -Oh, príma, dejó. Oké, semmi baj, gondolkodjunk, mielőtt elvérzek. Suspect -mosolyodom el. Csak épp az agyam az nem akar beindulni.
Ha nem támadni kell, akkor mégis mit kéne tenni?
-Tudatosság... mi a fenét érthetnek tudatosság alatt? Suspect Talán a képijeinket? -gondolkodom félhangosan, hisz magam sem vagyok biztos semmiben, amit gondolok, de valakinek hát ha ad jó ötletet. Én kipróbálnám, hogy képes vagyok-e akár Senzanko-t, akár valami mást meggyújtani, de még a gyenguc Pirokinézisemmel is sebzek annyit, hogy valamelyik kisszintű kiessen tőle, azt pedig nem szeretném. A visszatükrözés meg ennyitől még nem tudom, mindenképp a sorban következőre hat-e csak.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Pént. Júl. 25, 2014 10:55 pm

A seb jele ott virít Chanon, de egyelőre nem esik több a pontjaiból.

/És amíg nem hagyja el senki a helyét, vagy nem használ képit, amit a rendszer kiskörnek vesz, nem is fog, tehát ameddig csak beszélgettek nem is kell rám várni. Ha Anat esetleg időközben visszabattyog a helyére, akkor sem történik semmi, és a belépéskor nem is sebződik./
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Aug. 02, 2014 1:22 pm

Nahát... Komoly hiba, de nem tudtam leplezni ezúttal meglepettségemet, ahogy Anatole-kun csapása nyomán színes, látványos jelenség keretében, mint valami telefonos hívás, átirányítást kapott a sebzés. Gurgulázó nevetés tört elő a torkomból önkéntelenül is, képtelen voltam kontrollálni a káoszra szomjazó elmémet ért ingert. A harsány kacagás bezengte az egész termet talán, visszhangja visszaverődhetett a mozaikos falakról.
- Omoshiroi! - kiáltottam fel elmebetegségem szikrájaként, és széttártam a karom, hogy magamba fogadjam ezt a pozitív fejleményt. Ami eddig végtelenül unalmas volt, hirtelen az egyik legizgalmasabb, fantáziámat a leginkább megmozgató eseménnyé vált aincradi életem során. Éhesen pillantottam körbe a reakciók után kutatva, arcról-arcra vándoroltam, tekintetről-tekintetre. Chan-chan máris pánikba esve próbálta magát megnyugtatni, és ami azt illeti, becsültem, hogy képes racionális maradni annak ellenére is, hogy egyetlen sebzés elvette majdnem a teljes élete felét. Anatole-kun narancssárga indikátora is felettébb szórakoztató látvány volt, hát még a tény, hogy ismét ő volt az, aki kis híján végzetes hibát követett el. Erősnek és gyorsnak lenni nem áldás, inkább átok. Nekem pedig elment az eszem. Felemeltem a kardom, és hegyét a miniboss felé fordítottam, támadási pozitúrába állva vele, és mozdulatom hatására fel is izzott a penge. Azonban egy szakértő szem észrevehette, hogy valamelyest szokatlanul áll a kezemben a fegyver. Halványan elvigyorodtam, és egy laza, hanyag mozdulattal megpördültem, majd elhajítottam a kardomat, egyenesen Anatole-kun irányába. A félelemmel kapcsolatos idézet járt a fejemben. Engem nem köt béklyóba semmi ilyesmi, rég átléptem azon a kapun, amely szabaddá tesz. De ha nincs igazam... azért nem kívántam megkockáztatni, hogy megölök valakit, akinek nem kívánok ártani :]

// Nem lépek ki a körömből, csak egy kardvetést eszközölök. 6 sebzést okoz, ha talál, legalább kettest kell dobnom Anat ellen, ha nézel ilyesmit :] //
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 02, 2014 1:22 pm

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Szomb. Aug. 02, 2014 1:32 pm

A kard lepattan az Anatolet körülvevő burokról, a sugár ezúttal Tachi alatt lévő korongból indul ki, és egy kis cikázás után Miunál áll meg, aki el is szenvedi a hat (6) sebződést. Ha Tachi nem ér a burokhoz, akkor ő nem sebződik.


Anatole: 152/0
Chan: 45/0
Jun: 70/9
Tachi: 100/70
Miu: 40/0 (-6) -> 34/0
Lyeen: 20/18
Uta: 40/2
Tanta: 20/0
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Kremylla Lyeen on Szomb. Aug. 02, 2014 6:49 pm

Na bumm. Azt szeretném, hogy senki ne hallja meg morgásomat, erre pont az figyel fel erre, akinek egyáltalán nem akartam mondani. Csak egy fancsali képet vágok, mely egy savanyú mosolyból és egy összehúzott szempárból áll. Ezúttal lakatot teszek a számra, mielőtt bármiféle marhaságot mondanék. Alapból hajlamos vagyok hülyeségeket beszélni, de ha ilyen feszült vagyok, akkor meg még inkább. A legjobb módja nálam a levezetésnek: dühös kiabálás, egy-két bútor összetörése. De azt jobb szeretem akkor űzni, amikor senki sem lát. Viszont új taktikára váltok, amit eddig még sosem sikerült megcsinálnom: figyelmen kívül hagyom az adott személyt, aki jelen esetben ez a Tachi, és akkor majd leakad rólam. Szóval most úgy kéne elméletileg tennem, mintha nem is létezne. Haha, könnyű azt mondani.
- Nem mondanám, hogy olyan magas szinten lennék. Konkrétan a béka popsijánál állok - mondom a madaras lánynak, ezzel feltárva előtte, hogy én bizony csak egyes szintű vagyok, se nagyobb, se kisebb. Bár ennél kisebb nem is lehetnék, maximum akkor, ha pixelekre bomolnék. Azt pedig azért nem szeretném...
Ahogy a vörös lánnyal lezajlott a rövid párbeszéd, a madarasra kezdek figyelni. Sajnos olyan kérdéseket tesz fel, amikre nem tudom a választ, így csak bámulni tudom őt. Szívesen okoskodnék, ha tudnék miről, de ha halványlila gőzöm sincs erről az egészről, és még a tetejében csak hülyeséget mondanék, akkor inkább maradok a csendes megfigyelő szerepénél. Eddig is képes voltam rá, nem? Beégni meg ennél is jobban nem szeretnék, mert hát... Nah, voltak azért vicces cselekedeteim. Szerintem.
A hangra felfigyelek, hallgatom egy darabig, aztán elkezdem behunyt szemmel az orrnyergemet masszírozni, miközben azt mondogatom magamban, hogy nyugalom. Utolsó hozzászólásához magamban válaszolok annyival, hogy csak kezdjen nyugodtan. Ilyen idétlen viselkedéssel érdekes kezdésre számítok, persze ahogy kinyitom a szemem, és meglátom, hogy a körök világosodnak, cseppet sem tetszik a szituáció. Újabb feszültséggel várom, hogy mégis mi lesz ennek a következménye, és újabb két pontot veszítek. Egyelőre még mindig csak a páncélomból. Hála a jó égnek! Ám ezek a vibráló, színes falak nem túl biztatóak.
Chanra emelem tekintetemet, mikor ő kezd el beszélni, és csak pislogok. Nem értem, miért mutat rám, holott össz-vissz hat pontot veszítettem, azt is páncélból (és igen, újabb hálát mormolok magamban a fent lévő mindenhatónak, hogy Kyuuval találkozni engedett). Oké, ezt sem szabad lebecsülni, de ha így haladok, akkor még egy ideig eléldegélek ezzel... Ahogy Channak aktiválódik a képessége, pislogva meredek a változásokra. Hát... Nem mondom, de ez elég menő. Kellemesebb helyzetben még a szám is tátva maradna, hiszen nekem még nincs semmiféle képességem. Legalábbis nem tudok róla, hogy lenne.
Jun is megszólal, rá vezetem pillantásomat, majd a megszólítottat veszem újra szemügyre, és most örülök, hogy nem nekem kell kitalálni valamit. Vagyis nem engem szólítottak fel ilyesmire. Elég kényelmetlenül érezném magam, de "szerencsére" nem hoztam fel semmi olyat, ami miatt bármit is rám bíznának. Kis szintem és tapasztalatlanságom miatt mondom: ez mázli. Amúgy valószínűleg nagyon nem örülnék neki, hogy helyettem valaki mást választanak ennek, annak, amannak.
Uta - mint a nevét megtudtam - azonnal felel is. Számomra hihetetlen, hogy ők még mindig tudják tartani a tempót, én teljességgel lemaradtam. Nekem több idő kell ahhoz, hogy ilyen elgondolkodtató feladványt képes legyek megoldani. Emésztős típus vagyok, na. Vagy inkább csak szeleburdi és szeszélyes, aki képtelen leülni, és gondolkodni felette nyugalomban órákat, és azért van szükségem akár több napra.
Megvakarom a fejemet, és zavartan bámulok Senzankora.
A vörös hajú vörös lovag egy eszement dolgot hajt végre. Az rendben van, hogy talán többünkben felmerült, vajon mit is csinál ez az izé, de miért pont neki kell? Láthatóan jó felszerelés sincs rajta, gyorsaságából ítélve meg elég alacsony szinten lehet... Akkor inkább nekem kéne kinyúlni, nem neki. Ráadásul potion nélkül csinálja ezt... Iiiisteneeeeem!
Természetesen Tachi is megszólal, akiről azt a következtetést tudom levonni, hogy képtelen befogni a száját. Csak forgatom a szemeimet, lehetőleg akkor, amikor nem engem bámul, ezzel is megúszva egy újabb hozzászólást, amit nekem intézne. Azt a hozzászólást meg, ugye, figyelmen kívül hagynám. Legalábbis elhatározásom szerint, amiből szokásoshoz hasonlóan nem lesz semmi.
A vörös hajú cselekedetét látva Anatole támadásba lendül, előtte természetesen válaszol a mi kis idegelő emberünknek. Ha csak egy sorozatban lenne ez az egész, Anatole és Tachi párbeszédén jót vigyorognék, és valószínűleg, mint szereplőt, Tachit szeretném a legjobban, hiszen ő adja az egészbe a szórakoztató színt. Így viszont... Meglehetősen idegesítő. Valahol valamikor arról beszélgettünk, hogy mi lenne, ha a legidegesítőbb karakter, aki általában nagy kedvenc, melletted lenne... Kicsinálna idegileg. Ez egyértelmű. Onnantól kezdve nem is vágytam arra, hogy a kedvenc idegesítő szereplőmmel találkozhassak. Na, most viszont sikerült megtapasztalnom a töredékét annak, miféle kínban lenne részem, ha egy idegesítő szereplő társa lennék. Vagy csak sok közöm lenne hozzá.
Aggódva figyelem a besárgult életcsíkot, vagyis inkább életcsíkokat. Sőt, Chanra már nem is aggódva, hanem rémülten meredek, és reménykedek abban, hogy nem fogja az összes életpontját levinni. Most azonnal összerogynék egyrészt a megkönnyebbüléstől, hogy nem ment le minden pont, másrészt a döbbenettől, hogy ez történt, de még arra sem vagyok képes. A lábaim kivételesen szilárdan tartanak, a kardom persze már nem magasodik olyan büszkén - leengedve van lábam előtt. Tachi nevetése viszont azonnal felráz ebből a döbbent állapotból. Színtiszta harag gyúlik bennem, és a nyelvemet sem vagyok képes megfékezni. Tekintetemen is tisztán tükröződnek a düh falánk lángjai, és ami kikéredzkedik, az ki is jön belőlem.
- Fogd be a szádat, te mocskos, kínra éhes hiéna! - üvöltök rá. Tudom, hogy semmi értelme, de ezt egyszerűen nem bírom szó nélkül hagyni. És még szerencse, hogy úgy beszéltem, ami még nyomdafestéket tűr, mert lenne ehhez az alakhoz még néhány cifra szavam. Ó, és még valami! Visszavonom korábbi kijelentésemet, miszerint ő lenne a kedvenc szereplőm egy bizonyos sorozatból.
Tachi eldobja a kardját, ami lepattan Anatole burkáról, és Miut Tachi sugara sebzi. Alsó ajkamba harapok. A nagyobb egy támadással sebzi a kisebbet... Így viszont nem támadhatunk, de akkor mégis mihez kezdjünk? Fene essen ebbe az egészbe!

_________________
Stat::

Élet: 4
Fegyverkezelés: 0+5
Erő: 2+8
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 5 +8
Speciális képesség: 2
Páncél: 24


Adatlap
avatar
Kremylla Lyeen
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2014. May. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Testben a gép előtt, lélekben valahol teljesen máshol... :D

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
137/150  (137/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Miu on Szomb. Aug. 02, 2014 11:05 pm

A mellettem lévő lovag unalmasnak találta válaszom…Talán az volt…Nem tudom. Nem rá figyeltem. Nem is érdekel az amit mond. Meg már amúgy kezdek a határaimhoz érni ez ami itt van kezd kikészíteni, egyre jobban. Inkább arra koncentrálok, hogy ne akadjak ki és ne rendezzek valami jelenetet…Beszélgetni akar. Miről? Minek?...Már majdnem megszólaltam, de közbe meggondoltam magam, így inkább még se mondtam semmit, helyette inkább értetlenül néztem rá.  Majd Chanra pillogtam értetlenül, mikor megemlítette, hogy ezután elvisz valami Shukakuhoz, hogy rendbe szedjen engem és Tantaloszt. Ki az a Shukaku?...Egyáltalán mi ez a játék itt? Miért jön ennyi érthetetlen dolog egyszerre? És miért nem jó semmi se amit teszünk?...Egyre inkább hergelem magam ez nem jó, most nem szabad.  Mindenki ki zsizsegte magát vagy lehet már rég nem beszél senki csak engem kötnek le ennyire a kis hangok a fejembe, amik folyamatosan kérdeznek ezzel egyre jobban a kiborulás szélére sodorva…Anatole megindul és támad. De a tobzoska ismét nem sebződik és most nem a támadót érte a sebzése, hanem a körben őt követőt. Kész itt a vér is belém fagyott. Alap ijesztőnek tartottam a bandát, mert nagyobb szintűek nálam jóval. Eddig csak az nyugtatott, hogy legalább egymásnak nem ártunk, már akiről lehet feltételezni azt, hogy csak úgy nem kezdi el levadászni a többieket. De még akkor is ha valaki bekattan akkor legalább többen lettünk volna ellene, mindegy is…Akkor továbbra sem támadhatjuk az állatot. Leengedtem a kardom, mármint egyszerűen elszállt a karomból az erő és ledobtam a karjaim a kardom szorongatva, ami meg szépet koppant a talajon. Ha eddig értetlenül és sötéten néztem, akkor ezt most szorozzuk be a pánikkal és egy mindjárt sírva fakadó értetlen egyént kapunk…Tachi nevetett. Rajtam meg végig szaladt a hideg rázás. Ő is most fog bekattanni kész, mindenki itt fog elvérezni. A lezajló jelenetet már sem fogtam. Láttam, hogy csökken az élet csíkom meg hallottam, hogy a mellettem lévő lány beszél valamit. Bennem meg kattant valami. A kardom végleg elengedtem és szépen eldőlt a földön. Már amúgy se sok energiám volt szorongatni. Összerezzenek és könnyek kezdenek gyűlni a szemem sarkába. Ha most elkezdek bőgni akkor iszonyat mód üvöltözni is fogok mindenkivel és szép jelenet lenen belőle. Azt nem akarom és igazából itt most ezen a helyen bőgni se akarok. Vettem egy mély levegőt felemeltem a fejem a szemem becsuktam, majd sarkon fordultam és kirohantam a kapun csak a kardom maradt a körbe, de nem tervezek haza menni csak kicsit kiakarok szakadni abból a káoszból amibe csöppentem. A kaputól pár méterre, úgy hogy kintről senki se lásson a földre rogytam és sírni kezdtem. Közben a kezeim a számra tapasztottam, hogy ne is lehessen hallható a bentiek számára, hogy sírva fakadtam.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Utahime on Vas. Aug. 03, 2014 5:14 am

A szomszédomról kiderült, hogy valóban félt bevallani a pontjait... Nem tudom milyen arcot vághattam ahogy visszabámultam rá, de bizonyára mulatságos lehetett. Főleg mert ez hamar kiderült volna a mozgásából, amint sikerül elkezdenünk a harcot... Feltéve persze, hogy lesz harc is, és nem csak a fényterápián veszünk oda, de ez esetben is lényegtelen, hogy tudtuk-e avagy sem. Sóhajtottam egyet, és bólintottam mellé.
-Reméljük.- És valóban reméltem, hogy csak ennyiről szól a dolog. Majd felmondta az egyik részletet is, mihez nagyon nem tudtam, hozzászólni. Igaz bennem is élt egy kép az elhangzottakról, de hogy szó szerint idézzem... Pislogtam párat, majd bizonytalanul továbbfűztem a dolgot.
-Talán a megadást, vagy halált jelöli? - Erre igazából gondolni sem akartam, nem is értem, mért a fejembe a képet hallva. Ami azt illeti én minden mondatot ugyanazon a kép különböző nézőpontjaiként láttam, s eddig nem is gondoltam, hogy szó szerint a keresztekkel foglalkozzak. De ennek gondolatára egy majdnem elfeledett részlet idéződött fel bennem.
-Nem tudom, mennyire számít keresztnek, de az üres rácsok szerepét sem érzem tisztázottnak.- Megpróbáltuk lefektetni a csillagra, több irányban is, de se funkciót nem találtunk neki, se biztos helyben nem állapodtunk meg. Tetézve a dolgot, most sem látom több értelmét, mint amikor először kezdett firkálgatni Jun.
Újra hangoztatták, hogy az állatkánk egy célpont, vagyis támadhatónak kell lennie valamilyen formában. Majd a lovag további unszolása után Anat újra próbát tett a belső fénybarikád áttörésével, újra sikertelenül. Ezúttal nem pattant vissza a támadása, hanem egy másik játékosra sújtott. Alig tudtam felfogni, mi történik körülöttem. A lélegzet belém szorult és tágra nyíltak a pupilláim.
-Miért Chan!?- Rekedten kiáltottam a testetlen hangnak, a körnek vagy csak talán magamnak körbekapkodva a fejem, valami jelt keresve. Kétségbeesetten néztem a köröket, s a csillagot, de fel nem foghattam, hogy miért pont ő? Chan velem állt szemben. Látszólag semmi köze nem volt ahhoz a körhöz, amiben Anat állt...
-Ha a szemben levőt sebezné, Tachi kapta volna... Ha a köréből induló vonalakat nézem, Junhoz és Miuhoz vezetnek.- Persze Anat nem a körben volt, hiszen kilépett támadni. De akkor is a színes fény mérte a sebzést. Amíg én dünnyögtem az orrom alatt, egy helyben toporogva és forgolódva. Nyilvánvalóan mindenki megütközött a dolgon, természetesen Chan hangját is hallottam a szoba szemközti végéből, de leginkább Tachi nevetése töltötte be a teret.  A lovagot lehordta a baloldali szomszédom, és felé tekintgetve el kellett ismernem, hogy a pirosok valószínűleg okkal azok... Szerencse is volt, hogy épp arra néztem, mert a lovag épp elhajított valamit a miniboss felé... vagyis átrepült feltette egész a vele szembelevő lila körig, arról gellert kapott, és Miu kapta a sebzést. Egy nyögés hagyta el a szám, hiszen az előző eset után, ha megnyugszunk, bizonyára ez lett volna a következő lépés. Kipróbálni, hogy valóban csak egymást sebezzük-e -ami már nyilvánvaló- illetve hogy miért az sebeződik aki. De nem így, figyelmeztetés nélkül, és eleve meg kellett volna vitatni, hogy az tegyen próbát, aki a legkisebb sebzést okozza... A lány érthetően besokallt, és a kardját elejtve elrohant.
-Miu, állj! ...Le a körökről!- Kiáltottam a lehető leghangosabban, amit ki tudtam adni magamból, mikor láttam, hogy a kapu felé szalad. Evvel ki is ugrottam a sajátomból, s reméltem, hogy más is így tesz. Azt mág kipróbáltuk, hogy ha nincs mindenki a teremben, valószínűleg sebezni fog... Az már csak a kiugráskor villant át a fejemen, hogy a körülöttünk lévő burok is sebez, de erről tudtam, hogy nem halálos, a másikról pedig... Elvileg szintén nem, de talán hozzáadódhat a burok is? Ekkorra már Falco is aggodalmasan csipogott, ki időközben az ölembe került valahogy. Néhány nagyobb lélegzetvétellel a vörös lovagra pillantottam.
-Köszönjük a bemutatót, már tudhatjuk, hogy mindenki a tőle jobbra levő játékost sebzi a körökből...- Bár Anattól jobbra két hely üres, így ez is kiesik a ritmusból kissé. Egész testemben remegtem, de igyekeztem tartani magam, és nem Miu után szaladni. Nekem talán könnyebb volt: még megvolt minden életem, és ha temperamentumos lovaglány nem kezd csapkodni, talán nekem sem lesz bajom...  Ebben a pillanatban bárki tanácsot kér tőlem, csak a nyitott ajtóra mutatnék, mentsük ami menthető vezényszóval. Hisz ez az egész az én hibám, én találtam rossz sorrendet, ami alatt csak egymást ütjük, és én sugalltam, hogy indítsanak támadást. Míg a köröm szélén toporogtam, igyekeztem felidézni a látottakat, s hallottakat, amin a zavarban nem volt időm gondolkodni, s bár ez most sem igen ment, annyit muszáj volt észrevennem, hogy a kést az egyik oldaltól a szemben állóhoz dobták.
-Tachi, te Anatot dobtad meg, ugye? A miniboss fölött dobtad át, ugye?- Egyértelműen felette, hacsak nem tud ívben dobni. Újra a középső kört néztem, a láthatatlan burokkal.
-Ez a burok vagy szelektíven válogatja, hogy mit enged át, vagy nem ér a plafonig... Kérdés, hogy vajon felülről is zárt-e?- Miközben a bosst méregetve vakartam az állam, már el is feledtem a dobás eredetéről. Tulajdonléklen nem különbözött az eddigi kísérleteinktől, sőt, az eddigi legártalmatlanabb kísérletünk volt. Leszámítva persze, hogy a megfutamított lány mindenikünket sebzett utána. Bár ez után elgondolkodtató, hogy nem-e ők állították fel ezt a csapdát, hogy megöljenek? Talán Miu csak úgy tett, mintha megijedt volna vörös társától, és addig szaladgál ki-be, míg a fények meg nem ölnek? Bár ha a halálunkra mennek is, a miniboss valódi kell hogy legyen, ha Anat képessége állítja. Egy nagy sóhajjal leültem a földre, és körbejárattam szemeim a megmaradt népeken. Mindenki sérült, sokan elég súlyosan. A boss támadására -ha lehetséges- semmilyen ötletem nem maradt, bár bizonyára találhatnánk még más módokat is. A következővel például Falco nézhetné meg, felülről zárt-e a burok, de ha az, azt a logika szerint Tantalosz bánná, akinek még élettöltő potija sincs.
-Sysiphus hozzánk képest semmi, ha értelmetlen munkáról van szó...- Mosolyodtam el keserűen, majd Miu felé bólintottam. Talán hagynunk kéne az egészet? Az ajtón láthatóan szabad a járás, akkor miért vagyunk még itt?
-Talán mi voltunk a juhok, akik követék a hang utasításait... hogy leöljük egymást?- Fejtettem megy a kérdéses sort, amit jobboldali szomszédom szavalt pár pillanattal korábban. Ennek ellenére viszont feladni sem akartam, ha valaki visszatessékel a körbe, úgy -ha mindenki bent van- újra beállok.


_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Vas. Aug. 03, 2014 7:02 am

Amikor Miu kilép a körből, és áthalad az erőtéren, sebződik négyet.

Aki Uta utasítására nem ugrott le a körökről, az szintén megkapja az eredeti életpontjának 10%-val való sebzést, amikor Miu kilép az ajtón, és kattan a számláló, valamint felvillannak a körök.

Aki leugrott a körökről, az erőtéren való áthaladáskor szintén megkapja az eredeti életpontjának 10%-val való sebzést.

Aki a felvillanás után ugrott le (ha valaki ezt szeretné, az jelezze) az 20% sebzést kap. Very Happy


Anatole: 152/0 (-22) -> 130/0
Chan: 45/0 (-11) -> 34/0
Jun: 70/9 (-7) -> 70/2
Tachi: 100/70 (-10) -> 100/60
Miu: 34/0 (-4) -> 30/0
Lyeen: 20/18 (-2) -> 20/16
Uta: 40/2 (-4) -> 38/0
Tanta: 20/0 (-2) -> 18/0
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Tantalosz on Vas. Aug. 03, 2014 6:31 pm

- Mondtam, hogy csak akkor támadjon, ha nem sebződök a fénytől... - morgok, szinte már csak magamnak, miközben fogom a fejem. Először arra gondolok, hogy csak tanul abból,  ha megint lemegy az élete. De nem! A rendszernek muszáj úgy működnie, hogy Chant érje a sebzés. Nem hiszem el ezt a pasast.
- Ha vörösödni akarsz, akkor jól csinálod... - mondom, rendes hangerőn. Vagy meghallja, vagy nem. Eddig se nagyon figyelt rám, miért most kezdené el? Csak azt nem értem, hogy mire jó a forrófejűsége? Chan élete nagyban esett, de gondolom van nála poti, így sok gondja nem lesz. Apropó,  mintha említett volna valami Shukakut, akihez majd elszeretni küldeni. Vajon ki lehet az? Biztos, hogy valami ismerőse.
Ahogy láttam, Utahime kisasszony is eléggé megijedt, amikor Chant érte a sebzés. Gondolom ismerik egymást régebbről...
Majd egy éles kacaj, bizonyára a másik piros lovagtól, és már eldobott valamit Anatole felé, mire Miu sebződött. Ezt nem hiszem el... Össze kéne dolgoznunk, a mindenségit! De miért nem csináljuk akkor? Mindenki megy a saját feje után,  és csak alig hallgat meg pár embert. Ha jól gondolom, erre lehet azt mondani, hogy káosz.
Ezután egy csattanás, majd Uta kiáltott valamit és Miu pedig kifutott a teremből. Remek! Gyorsan Miu után futottam, és nem törődtem a bent maradtakkal. Most csak Miu vlt a fontos.
Amikor odakint utolértem, már sírt. Mint annak a párbajnak a végén. Csak most nem miattam.  Jobban mondva... nem csak miattam.
Oda léptem hozzá,  lehajoltam, és gyengéden megérintettem a vállát.
- Héj, Kislány, nyugi. Megértem, hogy nem bírod ezt a helyzetet, hidd el, én is tennék valamit az ilyenek ellen, ha elég nagy lenne a szintem, de így csak arra törekedhetek, hogy minél előbb meglegyen a megoldás. De ha mégegszer akármelyik megsebezne téged, hidd el, nem állok jót magamért. Szóval fel a fejjel, mivel van egy ötletem. -mondom, miközben próbálok lelket önteni belé. És mi tagadás, tényleg akadt egy ötletem. De Miut sem hagyom egyedül,  ha ő visszamegy, akkor majd követem, de addig egy tapodtat sem mozdulok.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Vas. Aug. 03, 2014 6:53 pm

Amikor Tantalosz kilép a kapun, újra hallatszik a kattanás, de a körök már nem csinálnak semmit.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 04, 2014 1:23 am

-Tikk-takk, tikk-takk…
Hallatszik újra a csúfondáros géphang, majd egy rövidke kacaly, és egy kis hümmögés.
-Hmm-hmm… nem értelek én titeket, pedig nagyon igyekszem ám. Olyan ügyesen megoldottátok volna már ezt az egész feladatot, ha képesek lennétek picit együtt dolgozni, és nem mindenki a saját feje után menne. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a legtöbbeteknek igaza van. Segítsek még? Ne segítsek? Na jó, segítek, de csak temiattad, pici lány. Te gondolkodsz itt a legtöbbet, csak sajna kevés az életed, így az időd is ahhoz, hogy egyedül megfejtsd a rejtvényt, mialatt a nagyok itt önfejűsködnek. Gondolom érdekel titeket, hogy mi alapján kapjátok a támadást. Na akkor erre megadom nektek a választ.
Rövid csönd, majd egy zörgő hang, és egy kis kuncogás.
-Ilyen egyszerű. Amíg nem a megfelelő lépést lépitek, addig valaki sebződni fog, és mivel ez ugye egy játék, stílusosan valami játékos dologgal döntöm el, hogy ki legyen az a szerencsés. Hát nem nagyszerű ötlet? De nem akarom tovább húzni a szót, hiszen itt a tiétek a főszerep, szóval csak hajrá. Gondolom tudjátok, hogy ki következik.
Még csettint is hozzá, nem is rejti véka alá, mennyire jól szórakozik. A körök felvillannak, a sugarak elindulnak, de csak azokat érik el, akik a teremben vannak.
Anatole: 130/0 (-22) -> 108/0
Chan: 34/0 (-11) -> 23 (-1 vérzés) -> 22/0
Jun: 70/2 (-7) -> 65/0
Tachi: 100/60 (-10) -> 100/50
Miu: 30/0
Lyeen: 20/16 (-2) -> 20/14
Uta: 38/0 (-4) -> 34/0
Tanta: 18/0

Anatole 500, Jun pedig 750 szóval pótolhat.
Határidő: Augusztus 11.


A hozzászólást Silica összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 08, 2014 12:21 pm-kor.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Chancery on Hétf. Aug. 04, 2014 4:18 pm

Miután már kiugrottan a körből Utahime utasítására, gondolom végig mindazt, amit történt. Akár a tobzoskát, akár valaki mást célzunk meg, mindenképp egy másik játékos sérül. Olyanok vagyunk, mint a keselyűk a tetem körül, és ahelyett, hogy a húsra pályáznánk, egymást marjuk halálra, hogy végül egy se maradjon. Sőt, Miu még ki is rohant, Tantalosz pedig követte, bár láttam, hogy nem menekülés szándékból. Remélem, még visszajönnek...
Én a magam részéről lenyitottam a menümet, és első lépés gyanánt megittam egy Nagy Potiont (+40 HP, adatlapról leszedve). Van még egy rahedli kicsi, meg két kristály. Még jó, hogy régen a Tűzszekta Pap harca után alaposan bevásároltam pont az ilyen rendkívüli esetekre, bár ez az én ízlésemnek már túlságosan is rendkívüli.
Majd sorban körbemegyek és mindenki kezébe nyomok egy-egy Kis Potiont (+20 HP).
-Igyátok meg, ha szükséges. -mondom a kis szintűeknek, majd visszatérek a helyemre. Álomkelő végig mozdulatlanul vár. Tekintve, hogy nem harcról, hanem észmunkáról van szó, nagyon-nagyon unatkozik. Egyenlőre.
Majd karba tett kézzel a falnak döntöm a hátam. Én is unatkozom. Ha Sziszifuszihoz kapcsolódik a rejtvény, akkor én kiesek, tekintve, hogy magamtól az ilyen filozófusok dolgai sosem érdekeltek, az iskolában pedig én már abba a generációba tartoztam, akiket nem tanítottak róluk. Az egyedüli görög vagy római név a Pitagorasz volt, azt is csak a tétele miatt, de hogy fiú vagy lány volt-e, még arról se voltunk soha felvilágosítva. Vagy csak egyszerűen ez az én iskolámra volt jellemző, hogy a történelem csak és kizárólag magyar lehetett... Suspect
Még a csúfondáros hang sem tud érdekelni, úgyis csak ugyanazt tudja szajkózni újra meg újra. Igaz, hogy kiderült, logikát hiába kerestünk, mert nincs, mindent egy kocka dönt el. Hát rendben... Picit még várok, és igyekszem töprengeni, járatni az agyam, de semmi. Illetőleg valami eszembe jutott, miszerint mi történik, ha a burkokat támadjuk célzottan, de mikor Utahime kiparancsolt a körökből, ezt is elvethettem.
Álomkelő nem tette, viszont. Karmával elkezdte karcolni a mi színünk burkának külső oldalát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 04, 2014 4:43 pm

Anatole: 108/0
Chan: 22/0 (+40) -> 62/0
Jun: 65/0
Tachi: 100/50
Miu: 30/0
Lyeen: 20/14
Uta: 34/0
Tanta: 18/0

ÁK támadására semmi nem történik, még csak fel sem villan a pajzs, talán azért, mert senki nem áll a körben...
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Miu on Hétf. Aug. 04, 2014 8:30 pm

A kapun kívül elhúzódtam és sírtam. Hallottam a benti riadalmat, majd hogy az a hang is beszél valamit, de semmit se értettem itt kint és nem azzal voltam elfoglalva. Csak folytak a könnyeim, mintha nem is akarnának el állni sosem és majd szétvetett az is, hogy magamba fojtottam hangot. Kicsit összerezzentem, mikor éreztem valaki érintését a vállamon. Nem fordultam arra, de a hangot ismertem. Tantalosz jött ki utánam és próbált megvigasztalni. Szipogtam kettőt, majd Tantaloszt átölelve, fúrtam fejem a vállába és sírtam még ki ideig. A múltkori dolog még ott motoszkált benne, amikor csak úgy elment bús komoran. Még is olyan megnyugtató és jó érzés, hogy kijött és próbál lelket önteni belém. Fura mód rám tört a nyugodtság és kifejezetten biztonságba éreztem magam. Nem értettem ezt az érzést ami elfogott, mikor oktatott is ott lappangott bennem ez az érzés. De nem tudom mi ez. Valami olyan ami hiányzott eddig, amit az árvaság miatt nem tapasztalhattam meg. Hallgattam amit mond, egyre inkább kezdtem lehiggadni és mikor már nem sírtam elengedtem Tantaloszt és fél re húztam a szemkötőm kicsit és megdörzsöltem szemeim, majd a szemfedő vissza is került a helyére.
-Bocsánat…Nem akartam így kirohanni…És amúgy azzal ne foglakoz, hogy sebződöm. A kiképző miatt még én is magasabb szinten vagyok mint te. A többiek meg még inkább és egyre inkább kezdenek bekattanni, nem kell pattogni…
Sóhajtottam egyet, majd feltápászkodtam a földről.
-Menjünk vissza és majd bent fejts ki, hogy mi az ötleted.
Azzal meg is indultam befelé a kapun. Mikor beléptem Chan egy potit nyomott a kezembe. De hálálkodás előtt, még bocsánatot kell kérnem mindenkitől. Vettem egy mély levegőt meghajoltam és maghajoltam feléjük.
-Bocsánat az előbbiért! – majd felkaptam a fejem és Chanra néztem – És köszönöm a potit.
Ránéztem az élet csíkomra, még nem olyan vészes a helyzetem, így a potit eltettem az invertorymba, majd mikor sárgába lép az élet csíkom jól fog jönni. Nem akarok több hülyeséget csinálni most már. Oda léptem az elhagyott körömhöz és a körön lévő kardom néztem. Ha most felvenném, akkor sebződnék, de gondlom előbb vagy utóbb vissza kellesz állnom. Tehát elfér ott a földön az a kard. Végig néztem a többieken és ismét szóra nyitottam szám.
-Kint Tantalosz azt mondta van egy ötlete, szerintem hallgassuk meg mi jutott az eszébe. Aztán, mindenki fejtse ki a véleményét sorba. Eleget beszéltünk már a levegőbe most már figyeljünk oda egymásra, mert ennek így se füle se farka.
 
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Tantalosz on Kedd Aug. 05, 2014 1:57 pm

Miu felém fordult, és megölelt. Először egy kicsit megdöbbentem, de végül viszonoztam az ölelést. Ahogyan így ott voltunk, valami különös érzés fogott el, amit eddig nem éreztem. Hasonlított arra, mint amikor szerelmes voltam, de ez valahogyan más volt. Nem tudom megmagyarázni.
Miu nem sokára le is nyugodott, és látszott, hogy tényleg jól van. Nem hiába, néha jót tesz egy kis sírás.
- Ugyan-ugyan, ilyenért nem kell bocsánatot kérned. Kiakadtál, és le akartál nyugodni. Ez csak természetes. - mosolygok a leányzóra. - Az pedig nem probléma számomra, hogy alacsonyabb a szintem. Ha megölne valaki, akkor majd utána elgondolkodnának egy kicsit. - mondom, kicsit komolyabban. Vajon tényleg így lenne? Felnyílna a szemük, ha valaki meghalna? És mondjuk pont egy játékostól? Na jó,  ezt inkább nem próbálom ki...
Mikor Miu azt mondta, hogy menjünk vissza, én készségesen követtem.
- Úgyszint köszönöm! - mondtam Channak, miközben elraktam a potit. Nekem az életem összesen húsz, tehát nem fogom tudni teljesen kihasználni a főzet előnyét. Nem baj, ez is több, mint a semmi. Mikor Miu elkezd arról beszélni, hogy meg kéne egymást hallgatnunk, elmosolyodtam. Ez a lány még mindig okoz nekem meglepetést. De hamarosan fel is ocsúdtam, és már mondtam is.
- Khm... Szóval, ahogy Miu is mondta, van egy ötletem. Ami nem is annyira ötlet, inkább feltevés. Anatole-san felolvasásával hallhattunk egy olyan idézetet,  ami szerint fel kell szabadulnunk a félelmeink béklyói alól. Először azt hittem,  hogy ez arra utalt, hogy félünk beismerni a gyengeségünket, ami a körbe álláskor kiderült rólunk. De amikor Utahime kisasszonynak megemlítettem, ő meglepődött azon, hogy én féltem beismerni. Így az nem lehetett,  hiszen olyan dolognak kell lenni, amitől a legtöbben félünk. Ez pedig a Halál. És a legtöbb ember a saját halálától fél. Így arra gondoltam, hogy kipróbálnám azt, hogy megsebzem magamat, hátha ez sebzi a miniboss-ot is. De ha ezt rossz ötletnek gondolják, akkor várom az egyéb ötleteket. - mondom, és befejeztem a mondandómat. Igazából korántsem olyan biztos,  hogy ez beválik. De aki nem mer, az sosem nyer. Vajon a többieknek vannak ötleteik? Egyáltalán próbálnak gondolkodni a megoldáson? Mindjárt kiderül.
avatar
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
291/300  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Jun on Kedd Aug. 05, 2014 8:54 pm

Kész. Elegem van, csak álok nézek ki a fejemből és a semmiből eltalál egy sugár újabb életpontokat elvéve tőlem, és még csak magyarázatot sem kapunk rá mi miatt. Próbálkozunk, kísérletezünk de minden haszontalan. Egymás után mondanak csődöt az elképzelések és omlanak össze az ötleteink. Pedig a legtöbbjük elég logikusnak tűnt, és néhánynál már majdnem úgy érezhettük, hogy végre sikerült túljárni a minibossnak csúfolt valamit irányító fazon agyán. De hiába. Túl korán nevettünk, elhamarkodott lépéseinkkel pedig csak tovább rontottunk a helyzeten. Idegesen toporgok a ciánkék fényben úszó kis részen, figyelem a többieket, nyújtózok és panaszkodok. Mi mást tehetnék? Az ötleteimmel eddig csak hátráltattam a többieket, nem látok esélyt arra, hogy ezúttal sikerült olyat mondanom amivel előrébb jutnának a célunk elérésében. Már minden hülye gondolat megfordult a fejemben ami itt megeshet. Néhánynak hangot is adtam, hogy a többiek se unatkozzanak és talán valamelyik kis részéből sikerül majd egy jó ötletet kovácsolni ami közelebb vihet minket a megoldáshoz. Még a miniboss minibossságát is megkérdőjeleztem, de Anat hamar felvilágosított, hogy ez lehetetlen. Sóhajtottam majd bólintással jeleztem, hogy bízom az információiban, elvégre ö nem arról híres, hogy csak üres szavakkal, mondatokkal, mondatfoszlányokkal dobálózik, hanem általában kétszer is meggyőződik valamiről. A kisebb szintűek felé intéztem egy figyelmeztető mondatot, aggódtam értük, habár ezt nem mutattam ki különösebben. Az okos lány bemutatkozott, talán már nem ez volt az első alkalom, csak én vagyok figyelmetlen. Mosolyogva megköszöntem, hogy fáradt ezzel, és most már nem kell jelzővel ellátnom, ha hozzá beszélek. Az egyik vöröske, pontosabban a férfi, egy elég merész ötlettel állt elő. Átnyújtja a kezét a falon, hogy megnézze ezúttal mi történik. Már épp nyitni akartam a szám, hogy megállítsam, hogy ne vesztegesse el a pontjait, mikor potija sincs, amit vészhelyzet esetén benyakalhat. Bumm, és egy másik vöröske is bevallja, hogy mindenféle tartalék nélkül jelent meg egy ilyen helyen. Tenyerembe temettem az arcom, nem szóltam semmit. Most már csak az kéne, hogy még Szophie pasija is bevallja, hogy mindenféle löttyök nélkül mászkál minibossra, és tényleg itt helyben felakasztom magam. Felelőtlenség, mindenhol. Közben az emlegetett szamár is kiöntött egy kis olajat a tűzre, és Anatot támadásra ösztönzi, aki meg is teszi ezt, és Chan beszed egy szép kis sebzést.
- Tudatosság... - ismételtem én is el, habár semmi sem jutott eszembe ami ezzel a szóval kapcsolatban állhat - Lehet, hogy csak simán el kellene fogadnunk a helyzetünket... Mi csak bábok vagyunk, és bábként kell mozognunk... - ráztam meg a fejem. - Micsoda hülyeség. Ez az egész hely egy nagy baromság. - áh rémes. Pampoghatok akár estig is, semmi sem fog történni. Tachi pedig látszólag jól érzi magát ezen az egészen. Valószínűleg csak azért van itt, hogy kárörvendjen és majd ha keményre fordul a helyzet fogja magát és hazateleportál, minket itt hagyva.
- Remélem jól érzed magad. Meg sem lepődök azon, hogy ilyen gusztustalan az indikátorod.. - szúrós pillantást vetek a felörült férfi felé, majd elkapom onnan. Nem szándékozom tovább rontani a szemem azzal, hogy őt bámulom. Sokkal jobb dolgom is van ennél. Csak még nem jöttem rá mi is az a jobb dolog. A kiáltás után ugrottam is le a körről, elszenvedtem a megszokott kis sebződést.
- Nem igazán értem mit mondasz. - fordítottam a tekintetem Uta-chan felé. - Először is mi ez a Sysi... Sysi... szóval amit említettél? Egyáltalán nem értem. - ráztam meg a fejem, kissé elszégyelltem magam amiért ennyire tudatlan vagyok. De jobb minél előbb bevallani, hogy mit nem tudunk és hamar választ kapni rá, mintsem egy komoly helyzetben szenvedni érte a következményeket el.. A neve még csak ismerősen sem cseng, lehet tananyag volt az iskolában, vagy valami, csak éppen átaludtam a tanórát, vagy hiányoztam és nem került pótlásra...
- Bevallom kicsit összezavarodtam... és egy ideig nem is figyeltem nagyon, de ha ki akarjátok próbálni azt, hogy felülről meg lehet e támadni dögöt lehet tudok benne segíteni. Valaki feldob valamit a magasba, amilyen magasra csak lehet. Én pedig kicserélem valakire aki onnan fentről hozzávághatja a fegyverét a kis állathoz. De szerintem nem sok esély van rá, hogy ez lesz a megoldás... - ajánlottam fel a képességem arra, hogy kipróbáljunk egy ötletet, viszont eléggé elvetendő, mert én sem csinálhatom ezt a végtelenségig, és ha harcra kerül a sor akkor még a lehűlési idővel is bajlódni kell. Ha lenne a csapatban íjász talán könnyebb dolgunk lenne, mer távolról néhány nyílvesszőt beleereszthetnénk. Esetleg még Metamorphot lehetne átváltoztatni valamivé amit lehet hajítani... az imént kirohanó lány visszasétált a vörös úriemberrel, akinek elvileg van egy érdekes ötlete. Önmagát  támadja. Kissé öngyilkosságnak hangzik a dolog de egy próbát megérne.
- Mi lenne ha valaki olyan sebezné meg magát akinek a legkevesebb a sebzése? Valakinek 10 alatt sebez? - kérdeztem kíváncsian még mielőtt a srác ledöfi magát.

//remélhetőleg megvan a 750 x__X //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 11, 2014 3:40 pm

Egy hatalmas ásítást hallotok, majd egy halk mormogást, egy kis krákogást, majd újra megszólal a gépi hang.
-Jujj! Úgy látom valaki itt nagyon uncsizik. Pedig eddig milyen kis aktív voltál. Hát kár érted, egész viccessé tetted a játékot a kapkodásoddal. Adieu, ma petit soldat!
És ezzel a lila sugár ugyanolyan módon tessékeli ki Anatolet az ajtón, ahogyan azt Ravenékkel is tette.
-Futi-futi gyerekek, fogy az idő, fogynak a játékosok.

/Anatole saját kérésére eltávolitódott, akik még nem írtak ebben a körben, azok éjfélig még megtehetik./
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Kremylla Lyeen on Hétf. Aug. 11, 2014 8:26 pm

Rendben. Kikészülés kikészülés hátán, a mellettem álló vörös lány kirohan. Szegény... Úgy tűnik, nem bírja a gyűrődést, de ő legalább nyugodtabban vezeti le a feszültségét, mint én. Na nem mintha ez lenne jelenleg a legnagyobb problémám...
Uta azonnal ki is adja a következő parancsot, én eleget is teszek neki első szóra, nem kell biztatni: ahogy elhangzik az utasítás, már ki is hátrálok a körből, kardomat pedig visszacsúsztatom a helyére. Újabb sebzés ér, és csak haragosan bámulok arra a színes falra, ami körbevett az imént.
A vörös lovag a vörös lány után rohan, egy ideig követem tekintetemmel őt, majd visszafordulok a társasághoz. Felhangzik az az idióta géphang is, mindenem tele van már tőle, és mintha attól megnyugodnék, újra az orrnyergemet kezdem el masszírozni csukott szemmel. Ezt hallgatva még igyekszek a megmaradt - nem éppen létező - hidegvéremmel átgondolni a helyzetet. Vagyis a mondottakat.
Rossz sorrend. Rossz sorrend. Akkor nem a leggyorsabbnak kell kezdenie, hanem a leglassabbnak? Na, ezt is csak akkor tudjuk kideríteni, ha a vörös fickó visszajön, és kipróbálja. Csak hát neki is kevés az élete... 
Zörgő hang. Felemelem a fejemet, a plafont bámulom akaratom ellenére is, és azon tűnődök, mi lehetett ez. Játszadozik, és dobál valamit? És hogy ki következik? Ennyiből honnan a frászba tudjuk?!
Na jó, inkább visszatérek a masszirkáláshoz, és megpróbálom figyelmen kívül hagyni az újabb sugarat, ami újabb sebzést okoz. Király! Viszont a masszírozással így is jobban járok, és ha túl erősen csinálom, akkor... Akkor nem lesz semmi. Mert hát itt nincs fájdalom, ami még mindig rettenetesen fura számomra.
Ahogy meghallom a felém közeledő lépteket, pislogva nézek a hang irányába. Chan megy körbe, mindenki kezébe egy potiont nyom. Őőő...
- Izé... Köszönöm - mondom meglepve, hiszen erre tényleg nem számítottam, majd továbbiakban egy ideig pislogva figyelem az állatos lányt, azzal elrakom az itókát, közben a vörös páros is visszatér. Ahogy megszólal a lány, rögtön rá figyelek, valamennyire már sikerült lenyugodnom - csak az orromat kellett agyonnyomogatnom. Mondanám a bocsánatkérésére, hogy nem gond a magam részéről, de inkább csak megrázom a fejemet. Ez valószínűleg elég jel lesz neki ahhoz, hogy értse - már ha elkapja ezt a mozdulatot. Ha nem, az sem gond, úgysem vagyunk puszipajtások, most látjuk egymást életünkben először.
Aztán csak hallgatok. Különös fordulatot vettek megint a dolgok: az előbb még szégyellős lány most megszólal. Ezt egy halvány mosollyal díjazom, főleg a tartalom miatt, mert hát tényleg úgy van, azaz kéne lennie, ahogy mondja... Csak vannak egyesek, akikkel nem lehet együtt dolgozni.
A vörös lány által említett személyre terelem tekintetemet. Ha már nekem nincs ötletem, és másnak van, akkor legalább azt hallgassam meg, és, mint ahogy a kérés/parancs, franc se tudja, hangzott, szépen ki is fejtem a véleményemet. Az megy azonnal! Bezony. De nem ebben az esetben.
Döbbenten hallgatom a felvetést. Saját halál... Van benne valami, de én akkor is félek kockáztatni. Mondjuk... Kyuut és a másik embert is pixeleire szaggatta az a fénysugár, és nem haltak meg, csak kitessékelődtek az épületből. Szóval...
- Ha engem kérdezel, akkor beválhat - értek egyet én is Jun után. - Végül is... Akiket kitessékelt a rendszer, azok sem haltak meg szerencsére, pedig pixeleikre bomlottak - mondom el ugyanazt, mint amit gondoltam, aztán Jun felé pillantok. - Nekem pont tíz - mosolyodok el keserűen, és nagyon nem érdekel, hogy mások is megtudják a pontjaimat. Lényeg, hogy kijussunk erről az átkozott helyről!
Újra a hang. Már eddig is nagyon bosszantott, de most csak még inkább irritál, ráadásul egy újabb emberünket ejtette ki. És pont a legerősebbet... Szóhoz sem jutok ezt a jelenetet látva, viszont, hála a jó égnek, ő sem halt meg, csak a kitessékelt pároshoz rakta őt. Felszakad belőlem egy sóhaj, és ahogyan látom, hogy nem veszítette senki életét, újra megnyugszok, pontosabban csak visszatér az erős lélekjelenlétem.
- Csak találjalak meg, úgy képen töröllek... - motyogom haragosan a géphangnak.

_________________
Stat::

Élet: 4
Fegyverkezelés: 0+5
Erő: 2+8
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 5 +8
Speciális képesség: 2
Páncél: 24


Adatlap
avatar
Kremylla Lyeen
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2014. May. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Testben a gép előtt, lélekben valahol teljesen máshol... :D

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
137/150  (137/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Aug. 11, 2014 10:00 pm

Alaposan kiszórakoztam magam a helyzeten, egyszerűen képtelen voltam magamban tartani a véleményemet. Éktelen nevetésem azonban hamarosan elhalkult, és önelégült mosoly vette át az uralmat mimikám felett. Ez volt a reakcióm arra a néhány kedves szóra, amit az engem ellenszenvesnek vélő társaság felém intézett, na meg néhány szó, természetesen.
- Ritkán érzem magam ilyen jól, köszönöm nektek :] - feleltem Jun-kunnak, majd a kardforgató lány felé fordítottam a tekintetem - Lám-lám, nem tudsz figyelmen kívül hagyni. Nem illenek a csöpp kis szádhoz ezek a csúnya szitkok, szépségem ;] - kacsintottam rá, majd türelmesen megvártam, amíg a vörös kislány kifutása a körök felvillanását magával vonzotta, és csak ezután léptem ki a nekem szánt kalitkából, méghozzá csak azért, hogy elbandukoljak a földön heverő fegyveremért. Nem jött be az ötletem, ez pedig két lehetőséget hagyott meg. Az egyik az, hogy saját magunkat sebezzük meg, a másik pedig a rossz sorrend. És ami azt illeti, az utóbbiban több ráció volt, és sejtettem is, mi lehet a probléma. A kérdés csupán az, hogy megosszam-e a nagyérdeművel a gondolataimat, vagy szórakozzak még egy kicsit a bénázásukon? Életem és páncélom bőven volt, valószínűleg sokkal tovább kitartok, mint bármelyikük.
Halkan kuncogva visszasétáltam a helyemre, majd visszadugtam a kardomat a hüvelyébe. Perpillanat nem volt rá szükség, addig amúgy sem tudunk támadni, amíg vissza nem áll a körökre mindenki. Ebből a szempontból viszont, ahogy ezt felismertem, kissé elhúztam a számat. Ha nem lenne ilyen sokféle a társaság, és mindenki képes lenne logikusan gondolkodni és odafigyelni az értelmetlen pánikolás helyett, sokkal előrébb tartanánk.
- Mi abban a közös munka, ha magunkat kell sebezgetnünk? Ostobaság. A megoldás máshol rejlik :] - jegyeztem meg az általam már elvetett ötletet hallva közönyösen, a kezeimet pedig zsebre dugtam. Körbepillantottam, szemem se rebbent azon, hogy ügyeletes bohócunkat is kipaterolta a gép. Elvégre egy ideje ő is tétlenné vált, ez valószínű volt. Legalább eggyel kevesebb a ballaszt.
- Nálam rengeteg potion van, de azért köszönöm a felajánlást - adtam vissza Chan-channak a bájitalt. Kivételesen. Lévén őt nem kívántam kihasználni, bárki más adta volna, valószínűleg szó nélkül zsebre vágom. Ott viszont most a kezem van, nem fér el még egy üvegcse.
- Nos, hölgyeim és uraim! Mindenki álljon szépen vissza a helyére, aztán ha érkezik a menetrendszerű sebzés, onnantól kezdve senki se mozduljon, hacsak nem rajta van a sor. Először Chan-chan, aztán Jun-kun, majd én, és így tovább. Aki képtelen eleget tenni ennek az egyszerű feladatnak, azt személyesen fogom innen kipaterolni. Megértettük egymást? :] - szólaltam fel, elsősorban az alacsonyabb szintű banda felé pillantva. Túl sokat gondolkoznak, már megmondta a rejtélyes hang, hogy semmi különös nincs ebben a harcban. Felesleges túlbonyolítani :]

// Visszakapok 2x3 páncélt a képességem miatt //
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Kedd Aug. 12, 2014 10:29 am

-Én jövök, én jövök, én jövök... huhúúú! ♫

Mindenki megkapja a maga kis sebzését a sugarak által.

Ha valaki figyeli (és erre írjon okot, ha így tesz, mert nem játszunk metázást), az észreveheti, hogy a földön heverő egyik papírlap ismét halványan felvillan.

Chan: 62/0 (-11) -> 51/0
(Anat kiesésével eltűnt a vérzést jelző ikon)
Jun: 65/0 (-7) -> 58/0
Tachi: 100/50 (-10) -> 100/40 (+6 P) -> 100/46
Miu: 30/0 (-4) -> 26/0
Lyeen: 20/14 (-2) -> 20/12
Uta: 34/0 (-4) -> 30/0
Tanta: 18/0 -> 16/0

Utahime 750 szóval pótolhat.
Határidő: Augusztus 17.

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Chancery on Kedd Aug. 12, 2014 8:14 pm

-Öö... szerintem vagy Tantalosz, vagy Tachi ötlete fog bevállni. -lököm el magam a faltól. -Nincs olyan miniboss, ami egy bizonyos akárki képességére vagy tudására képződött volna ki.
Ismét a körökhöz lépek, de még nem megyek a helyemre. Elmélyülten nézem az immár fekete darabot, ami csatlakozott a másik kettő mellé. Anatole egy szót sem szólt, amióta elért a sebzése engem is, és a jelek szerint a derék játékmester azt sem díjazza, ha valaki huzamos ideig nem szólal meg. Ha a férfi kintről figyel, mint eleinte Raven és Kyuu, egy bátorító mosolyt küldök felé. Nem haragszom rá, és remélem, az indikátora hamarosan visszavált. Tekintve, hogy nem ütött még meg soha senkit, nem is volt része még bűncselekményben, legalábbis amennyire én tudom, ez nem lesz probléma.
Sokat gondolkodom viszont, hogy Tachi ötlete, vagyis a sorrend és a szabályokhoz való tartás, mennyire válhat be. Hiszen az imént is Anat kezdett, mégis én kaptam a sebzést.
~Csan.~
A macska pont úgy nézi az egyik papírlapot, mint én Anat helyét a szivárványkörben.
-Mi az?
~Csinált valamit.~
-Hmm... várjatok picit. -szólok a többieknek, amennyiben a körök felé indultak, és gyorsan felveszem a lapot a földről, hogy visszaálljak az enyém mellé. Egyenlőre még nem olvasom el - mivel még nem is látom tisztán, melyik lap az Razz -, így belépek a körbe ismét, majd ránézek a soron következő emberkére, hogy tegye ugyanezt. Nem merek támadni addig, amíg nincs mindenki már bent a helyén. Remélem viszont, hogy ezt az egy, valószínűleg teljes körnek mondható totojázást nem fogják a kicsik bánni, bár az életcsíkjuk most úgy-ahogy viselhető. Valójában még mindig én állok talán a legrosszabbul, de elviselem.
Álomkelő türelmesen leül mellém. Tudja, hogy első alkalommal egyedül akarok támadni, nehogy a magas sebzés kiejtse valamelyik kicsit, amennyiben a felkészülés ellenére is visszapattanna a pajzsról. Én már nem is a minibosst akarom legyőzni, hanem megfejteni ezt a puzzlet...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 18, 2014 12:19 am

-Érdekes döntés, hogy nem tesztek semmit. Talán feladtátok? Nekem úgy is jó, de akkor ki is sétálhattok a kapun, egyszerűbb és gyorsabb megoldás.

Érkeznek a sugarak, és ezúttal Utahimét tessékelik ki a kapun.

Chan: 51/0 (-11) -> 40/0
Jun: 58/0 (-7) -> 51/0
Tachi: 100/46 (-10) -> 100/36
Miu: 26/0 (-4) -> 22/0
Lyeen: 20/12 (-2) -> 20/10
Tanta: 16/0 (-2) -> 14/0

Utahime kiesett a játékból.
Miu és Tanta 500, a többiek 750 szóval pótolhatnak.

Határidő: Augusztus 24.

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Chancery on Pént. Aug. 22, 2014 6:02 pm

-Na? Mi van? Surprised
Egyszerűen nem tudok mit tenni. Rengeteg idő telt el, de nem mozdul senki, nem csinál senki semmit, nem lépnek a körbe, de még csak meg se szólalnak vagy indokolnak, hogy miért nem teszik. Olyan az egész helyzet, mintha én lennék Atráskó, és próbálnám kihúzni a lovam a Kétségbeesés Mocsarából Fantázia világában. Végül nagy bánatomra a hang is felcsendül, Utahime pedig kirepül pihenni.
-Az Istenit... -káromkodom el magam. Rendben, ha nem akarnak benne részt venni, akkor ne vegyenek. Majd amint ismét lehűl a képim, használom, de ha kell, megpróbálom egyedül megoldani a puzzle-t. Mivel még mindig senki se lépett vissza a körbe, félek kicsit bármit is tenni, de kénytelen leszek. Igaz, mivel csak én vagyok már bent, egyedül, talán a rendszer is akként fogja venni, hogy én szállok csak szembe a furcsa, de érdekes minibossal. Két kézre markolom a kis botot, eszembe juttatva, hogy lassan be kéne sétálni abba az új boltba és egyedibbé alakítani, amilyenre mindig is szerettem volna, de talán érdemesebb is várnom, hát ha lesz egy hasonló a következő Tier-beli fegyverek között. Bár megjelennének már azok is.
-No, akkor újabb próba-cseresznye. Bocsáss meg. -suttogom magamnak, majd a kis tobzoskának, és a bottal a fénysugárba ütök, ami körülvesz, de úgy nézek felé, mintha őt céloznám meg. Álomkelő nem mozdul mellőlem, hisz tudja, hogy most, még ha nem is lett kimondva, de ezt a parancsot kapta. Csak akkor akarom őt is bevetni, ha már tudom rendesen a módját a dolognak, mert a nagy sebzése még a végén visszaüt és végem. Na nem mintha olyan baromi sok lenne az életem ._.


//És újfent bocsánat a késésért facepalm //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.