[Küldetés] Hősök útján

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Eugeo on Kedd Júl. 15, 2014 12:15 am


- Nos hát, igen, nincsen túl sok választásotok. - villantotta meg agyarait a Fafnir. - De ne csüggedj, kis hölgy, nem éppen veled kell elbánnod, hanem... - Itt a ház felé pillantott. Mire kürtölt egyet, sárkány hangján, négy, a szóban forgó lényhez hasonlatos, ember nagyságú, hüllőszerűségek tűntek elő. Bár a Fafnir feje fölött is vörös indikátor volt, a sárkányfiókák már kevésbé barátságosak.

Fiókák:

- Mi, sárkányok, szeretjük, ha harc közben meséltek nekünk valami jót. A gyermekek éheznek egy igazi történetre, amire érdemes lehet emlékezni!
A fiókák pofájukat nyalták, fejüket izgatottan forgatták. Eleinte csak álltak, s vártak valamire, de türelmük túlságosan rövidnek tűnt.
- Meséljetek, meséljetek együtt valamit, és akkor nem falunk fel benneteket!

Spoiler:
Krem (Sebzés: 10, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Krem
Krem
Fióka#1
Fióka#2
Fióka#3
Fióka#4
Katha (Sebzés: 11, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Katha
Fióka#1
Fióka#2
Fióka#3
Fióka#4

Életek:
Fióka#1: full élet + érdekeltség: 30%
Fióka#2: full élet + érdekeltség: 25%
Fióka#3: full élet + érdekeltség: 20%
Fióka#4: full élet + érdekeltség: 15%

Krem: 20 HP, 24 Páncél
Katha: 30 HP, 24 Páncél

Harci körök, nem szokványosan. A mesélés persze nem kötelező, de akár "életmentő" is lehet - ha esetleg a mesélést választjátok, nem adok hozzá szólimitet, ugyanakkor az nem haladhatja meg a reagjaitok felét! Ha meséltek, dobjatok egyet a halál/korona kockával is! A határidő - a "nehezítés" miatt" változatlan.
Utóbbi posztomban kértem tőletek jelenlegi pontozásotokat - ez látszólag nem sikerült. Kérésre Shu kikerült a küldetésből. Kyuuékra nem várok tovább.
Krem kezd.
avatar
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 107
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Kremylla Lyeen on Hétf. Júl. 21, 2014 8:38 pm

No, társam nevét és végre sikerült megtudnom. Ugyan nem kérdeztem, meg hát ő se kérdezte az enyémet, de azért az első ilyen kérdésre talán illett volna válaszolni. A válaszadás úgy tűnik, nála kissé késve érkezik. Harcművész... Ez kissé elgondolkodtad, keresem rajta a fegyvert, de csak az ujján lévő izét látom. Komolyan egy ilyen... valami lenne a fegyvere? Ez olyan kicsi és... hatástalannak tűnő. Ha a valóságban lennénk, semmi hasznát nem venné, itt még annyi a szerencséje, hogy ez egy játék, bármitől is származzon a karcolás, ugyanolyan halálos is lehet, ha olyan szintű a személy vagy a szörny. Fene se gondolta volna, hogy valaki valaha egy ilyen jelentéktelennek tűnő, fegyvernek nehezen nevezhető, ujjra húzható hegyes valamit fog használni.
Idegesen megrándul egy arcizmom, amikor a lány megkérdezi, mi a nevem pontosan. Valami idétlen névféleséggel próbálkozik, persze ez nem talál.
- Kre-myl-la - szótagolom neki, hogy megértse. - Kremylla - ejtem ki aztán a nevemet folyékonyan, segítve ezzel, hogy ő is képes legyen erre. - Ezen mi olyan bonyolult? - nézek rá értetlenül, hiszen komolyan nem értem, miért is olyan nehéz számára ez a név. Az Angelica Katharina bonyolultabb az én nevemnél... Szerintem.
- És ha belehalunk? Hagyjál engem a kihívással, első szintű vagyok! Nem fogok nekirontani olyannak, amit nem ismerek, és könnyedén az életemet veheti - förmedek rá, majd mondandója után hozzáteszem gondolatban, hogy tökéletesen leolvasható róla, miféle kihívásra vágyik: ivó- és drogozóverseny! Jó, most nem valószínű, hogy annyira látszódna rajta, de a bemutatkozásnál meggyőződtem erről a dologról.
- Hát... Ez igazán megnyugtató - felelek ezúttal a sárkánynak, és ez inkább csak nyöszörgés és sóhaj együtt, mint rendes, szépen kiejtett szavak egyvelege. Tényleg megnyugszok valamennyire, de ahogy meglátom a házikóból előjövő lényeket, szinte azonnal megfutamodnék. Ketten vagyunk négy ellen, szinte semmi esélyt nem látok a győzelemre. Főleg, hogy vörös indikátoruk van. Fafnirra nézek, eddig nem tűnt fel, de... neki is. Hirtelen megdermedek, és újabb szavai azok, amik kirántanak ebből a bénultságból. Félek, és erről nem tehetek.
Amire érdemes lehet emlékezni... Ránézek a sárkányra, egy óriás jut eszembe. Óriás... Valahol valamikor láttam valami óriással kapcsolatosat.
A pánik eluralkodik rajtam, ahogy végignézek ezeken a teremtményeken, és hirtelen nem tudom továbbvinni gondolataimat, pedig érzem, hogy ez egy jó irány egy meséhez.
Újabb szavak, amelyekkel újra visszarángatnak, aztán rájövök, hogy kénytelen vagyok gondolkodni. Egyszerűen muszáj a félelmemet valahova elzárni, hogy képes legyek koncentrálni. Néhány kalandot és kevésbé kalandosabb eseményt már túléltem... Most is túl fogom ezt, ha törik, ha szakad. Csak sajnos ez nem ettől függ... Előbb fog lemenni az életem, minthogy ezen az egészen végigmenjek élve. Mély levegőt veszek, az egész jelenet lassítva játszódik le előttem. Akaratom ellenére is a kardomhoz nyúlok, ez egy automatikus mozdulat, előhúzom, és kihasználva gyorsaságomat, már le is csapok. Olyan érzés támad bennem, hogy nekem kell megragadni ezt a helyzetet, hogy nekem kell kezdenem. Az első sárkányt támadom mind a három alkalommal. Mivel a támadásra koncentrálok, csak pár szót tudok közben mondani, mely jelzi: mesélek is. Amint elhátráltam onnan, folytatom a mondókámat, remélhetőleg nem fognak rám vetemedni ezek a játékosra éhes fiókák.

Három fal keríti körül az embereket. Három magas fal, melyek védik a megmaradtakat. Egyelőre még béke van, és a falakra nincs szükség, mint ezelőtt. Viszont ez az ötven éves nyugalom elhitette az emberekkel: nem kell már aggódniuk, itt nem lesz többé háború az óriásokkal szemben, kikkel ha nyílt terepen szállnának szembe, csúf vereséget szenvednének. Mindenki elkényelmesedett, mindenki a falon belül éli az életét, és szinte tiltottnak számít a kinti világra gondolni, ahol az óriások szabadjára öldökölhetik - illetve megehetik - azokat, akik kilépnek a biztonságot nyújtó kövek mögül. Nincs semmi, amivel bátran szembeszállhatnának ezekkel a szörnyetegekkel, csak két kard és egy manőverfelszerelés áll a rendelkezésükre. Az ágyúk nem érnek semmit az óriásokkal szemben: hiába repíti le a golyó a fejét, az egyszerűen visszanő, és egy karcolás sem marad meg rajta. Egyetlen gyengéjük a tarkón van...
Kezdetben azt sem tudták, miféle szerzetek ezek, azt sem tudták, békések-e, avagy sem, mindössze megjelentek, és elkezdődött a rettegés, melyet irántuk érez a nép. Nem tudták, hogy lehet őket legyőzni, nem tudták, hogyan is kéne védekezni. Mindössze a fal volt az, ami megmenekítette a megmaradókat a több méteres lények elől. Legyőzhetetlennek tűntek akkoriban, hiszen minden sebük begyógyult. Időbe került, mire a tökéletes fegyvert is megtalálták, és az óriások egyetlen sebezhető részét. Származásuk azonban még mindig kérdéses, fogalmuk sincs az embereknek, honnan jöttek, miért teszik azt, amit. Hogy miért esznek meg mindenkit.
Az ötven évig tartó nyugalom és béke okozta ellustulás talán jogosan történt, ám akkor sem kellett volna ennek megesnie. Az embereknek végig ébernek kellett volna lenniük, de a következő generáció már nem mondható olyan óvatosnak, mint az előző. Nem aggódnak amiatt, hogy valamelyik óriás lesz olyan szívós, és bejusson. Valószínűleg senki sem hitte volna, hogy valaha megtörténik az, ami már rég valószínűtlennek tűnt: egy ötven méter magas óriás jelent meg, melynek feje az első fal fölé ért, és berúgta a kaput, mely mindezidáig őrizte a bent élőket.

_________________
Stat::

Élet: 4
Fegyverkezelés: 0+5
Erő: 2+8
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 5 +8
Speciális képesség: 2
Páncél: 24


Adatlap
avatar
Kremylla Lyeen
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2014. May. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Testben a gép előtt, lélekben valahol teljesen máshol... :D

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
137/150  (137/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Júl. 21, 2014 8:38 pm

The member 'Kremylla Lyeen' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Eugeo on Szer. Szept. 17, 2014 5:11 pm


Elnézést kérek a késésért.

A kis sárkányok nem támadnak. A mese iránti érdeklődés elég ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják a (sikertelennek bizonyuló) suhintásokat.

Katha jön, nem pihen.

Spoiler:
Krem (Sebzés: 10, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Krem
Krem
Fióka#1
Fióka#2
Fióka#3
Fióka#4
Katha (Sebzés: 11, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Katha
Fióka#1
Fióka#2
Fióka#3
Fióka#4

Életek:
Fióka#1: full élet + érdekeltség: 50%
Fióka#2: full élet + érdekeltség: 45%
Fióka#3: full élet + érdekeltség: 40%
Fióka#4: full élet + érdekeltség: 35%

Krem: 20 HP, 24 Páncél
Katha: 30 HP, 24 Páncél

-------------------------------------------

Judy, Morrigan:

A kezdőt rátok bízom, hogyan és hol töltik a karik a délelőttjüket. A reagotok végén a következő szerepeljen:
Egy idézet ugrik fel előttetek, az alábbival:

Reed írta:Az emlékezet adja a halhatatlanság pillanatait, de a feledékenység a lélek egészségét. Jó felejteni.


Mintha hagyott volna nektek pont annyi időt, hogy elolvashassátok a levelet, de aztán egy fehér villanással egybekötött, kényszerített teleportálás közepette eltűntök jelenlegi helyetekről.
avatar
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 107
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Noxy on Pént. Szept. 26, 2014 5:20 pm

Ez a napom úgy telt, ahogy az összes többi.
Mi is az? A szokásossal. Felkeltem, megmosakodtam, felöltöztem, majd elhagytam a céhházat. Ezután benéztem a boltomba, és ott is maradtam egy időre. Most nem volt egyetlen vevőm se. Aztán onnan elmentem küldetést csinálni. Egy öregasszonynak kellett előkerítenem a macskáját egy veszélyes erdőben, ahol farkasokkal kellett megküzdenem az életemért (és a macskáéért is, pedig az csak egy pixelhalmaz). A jutalmam ezért a félórás küldetésért csak egy étel és ital volt, nem pénz- és/vagy expjutalomra ment. Aztán elmentem edzeni, hogy azzal üssem el az egész délelőttömet - na meg a megszokott edzés utáni hosszú meditáció se marad ki ebből.
Nos igen, a meditáció. Az egyetlen olyan dolog, amiben az ember megtalálja a nyugalmat, ha sikerül teljesen kizárnia a külvilágot és kiürítenie az amúgy is csak a rossz dolgokkal teli gondolatait. Sajnos nekem jóból is, és rosszból is volt annyi minden, amit erre a meditációs időre kiborítsak a fejemből. Néhány jó dolgot tényleg nem árt végleg elfelejtenem, de sajnos nincs semmi lehetőség rá, hogy mindezeket a rossz gondolatokat örökre elsöpörjem. Sajnos felejteni és megbocsátani nagy nehezen megy nekem - a legutóbbi méginkább -, de valahogy csak túlteszem rajta ezeken. Nem hinném, hogy valamelyikünk valaha bocsánatot fog kérni a másiktól, de ha lenne rá mód, szívesen elásnám végre a csatabárdot Ayanival. Hihetetlenül hangzik, de mivel anno egész jól megvoltunk, szerintem ideje lenne ismét összefogni, hiszen mi frontharcosok vagyunk. Persze Ayanit ismerve ő biztos agresszív módon először nekem akar majd ugrani és fenyegetőzni. Hogy mit teszek, ha netán tényleg erre kerül a sor? Semmit, csak megvédem magam és megpróbálom jobb belátásra téríteni.
Éppen már hogy sikerült kiüríteni a fejemből minden gondolatot, mikor egyszer csak váratlanul megzavarja ezt a tevékenységemet egy váratlanul beugró üzenet. Egy újabb küldetés, vagy mi?

Reed írta:
Az emlékezet adja a halhatatlanság pillanatait, de a feledékenység a lélek egészségét. Jó felejteni.

Érdekes, hiszen az előbb gondoltam rá, hogy jó lenne elfeledni néhány emléket, erre meg itt ez a furcsa üzenet...
Puff, egyszer csak azon kapom magam, hogy akaratlanul is elteleportálódom a kedvenc helyemről (Kezdetek Erdeje), és ott találom magam valahol máshol. Hol vagyok? Mi ez a hely?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Szept. 29, 2014 11:34 am

A Kezdetek Városának piacán magabiztosan sétál végig a nő, feje búbján, fekete tincsei rejtekében szinte alig látszik a meg-megbúvó ízeltlábú miniszörnyeteg. Elég gányul állnak a statjaik, mindez pedig ez idáig igazából egyáltalán nem érdekelte Morrigant, hiszen egyszer már elveszítette szintjeit, csak mert Daeva hozzákerült, de nincs mit tenni. Egyszerűen csak semmi kedve ahhoz, hogy ez még egyszer megtörténjen vele, így hát fogadalmat tett: nyugdíjba vonul. Jobban szereti a világot a való életben megmenteni. Egy igazi harctéren, hatalmas gépágyúk és vadászrepülőgépek közelében. Azonban ha van némi arany egy nő pénzében – s hiába is viselkedik gyakran férfiasabban, mint némelyik példány manapság - , akkor könnyedén elcsábul. Ahogyan teszi ezt most is piaclátogatása során.
- Ahhoz ott mit szólsz? – mutat rá az egyik standra, ahol egy egyfogú NJK mutogatja portékáit. Szinte arra számít a nő, hogy egyszer csak odarohan hozzá, széttárva kabátját, hogy különféle órákat mutogasson neki, mindezt kedvező áron.
- Gagyi. Na és az? – egy másik standra mutat, ami közvetlenül egy nagyobb épület előtt helyezkedik el. A különféle köpenyek fából faragott próbababákon állnak, a csizmák pedig egy asztalon sorakoznak sorban.
- Az ott egy Gyorstalpaló? – mutat rá egyik ízelt lábával valamelyik csizmára. Bár ebből Morrigan semmit sem lát, lévén csak két szeme van, és azok sem a feje tetején, ellenben a pókéval.
- No akkor. Nézzük, miből élünk. – csengeti szerény kis erszényét. A portyázásokból nem szerez sok valutát, azonban a szerencsejáték éppen megteszi ezt helyette. Igaz, a további hazárdjátékok általában pillanatok alatt képes felemészteni a további vagyont, amit ily módon szerez. Hiszen a szerencsejáték már csak ilyen. Egyik nap fent, a másikon lent.
- Majd én alkudozom. A miénk lesz az a csizma, mwahaha. ˘^ˇ – legalább ebben össze tudnak dolgozni, a látszólagos súrlódásaik ellenére is. Lépnek hát oda az árus lányhoz, aki azonnal kiegyenesedik, mikor meglátja, potenciális vásárlója akadt. Ez aztán pillanatok alatt heves alkudozásba csap át. Újabb és újabb árajánlatok, hogy minél lejebb csalogassák azokat az árakat. S mire végre sikerülne kiegyezni egy olyanban, ami mindkettejüknek, vagyis hármójuknak megfelelne...
- Mi az anyám? o.o Már éppen végeztem volna. Khhhh... ¬_¬
- Mi van? Nem csináltam semmit.
- Láttam, hogy becsuktál valamit. Ne hazudj. ¬_¬
– Csak egy üzenetem volt. -.-” – nyitja meg újra az üzenetet, hogy bizonyítsa igazát. Valóban ott egy friss üzenet, valami Reedtől.
- És mégis kicsoda ez a Reed? ¬_¬ „Az emlékezet adja a halhatatlanság pillanatait, de a feledékenység a lélek egészségét. Jó felejteni.” Hmm. Stílusa legalább van. – de mégis mit felejthettek el ők ketten? Hát, azt mindketten remélik, hogy a gyorstalpaló általuk meghatározott árát megjegyzi az NJK árus.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Angelica Katharina on Pént. Okt. 03, 2014 8:00 am

- Hát magával nehezen tudna elbánni.. max ha nagyon akarná. – nyújtom ki játékosan a nyelvemet a sárkány nyelvbotlására.
Egy furcsa hangot ki azonban a sárkica, és pár fura lény bukkan elő a semmiből.
- Hoho Fairy Tail mindenhol otthagyja a kézlenyomatát. – mondom nevetve.
Azonban a fiókák szavaira már elhúzom a számat. Mesélni… no most törhetem a fejemet… persze megtehetném, hogy nem teszek semmit, csak támadok, végül is  nem mondták, hogy kötelező mesélni, csak hogy ajánlott. Krima…. Krema… Kremylla… (navégre)… végül nekiállt mesélni, és hiába mesélt látszólag érdekesset a sárkányok részéről, mind a három támadása csak a levegőt sebezte le.
- Ha így hadonászol lassan a levegő fog elfogyni, nem az ellenség. – csipkelődök, de végül karba tett kézzel megállok – Aszongya… hát az Attack on Titan előzetesét elmondtad… nagyszerű én is ezt terveztem. De akkor legyen, mondjuk... hú hogy is volt anno a suliban? Mintha valami rémlene… Áh, megvan. Most előadom azt a kemény 3 verszakot, amit megtanultam aToldiból… 1 év alatt valamit muszáj volt tanulni….

Ég a napmelegtől a kopár szík sarja.
Tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta;
Nincs egy árva fűszál a tors közt kelőben,
Nincs tenyérnyi zöld hely nagy határ mezőben.
Boglyák hűvösében tíz-tizenkét szolga
Hortyog, mintha legjobb rendin menne dolga;
Hej, pedig üresen, vagy félig rakottan,
Nagy szénás szekerek álldogálnak ottan.

Ösztövér kutágas, hórihorgas gémmel
Mélyen néz a kútba s benne vizet kémel:
Óriás szunyognak képzelné valaki,
Mely az öreg földnek vérit most szíja ki.
Válunál az ökrök szomjasan delelnek,
Bőgölyök hadával háborúra kelnek:
De felült Lackó a béresek nyakára,
Nincs, ki vizet merjen hosszu csatornára.

Egy, csak egy legény van talpon a vidéken,
Meddig a szem ellát puszta földön, égen;
Szörnyü vendégoldal reng araszos vállán,
Pedig még legénytoll sem pehelyzik állán.
Széles országútra messze, messze bámul,
Mintha más mezőkre vágyna e határrul;
Azt hinné az ember: élő tilalomfa,
Ütve ,általútnál’ egy csekély halomba.


Amint befejeztem a mesélést, elsuttogom a képességem aktiváló szavait, majd 2 villámgyors csapást mérek Fióka 1-re.

// képességpróba, ha sikeres Fióka 1 mérgeződik (részletek az aláírásban), majd 2 biztos találat Fióka 1-re //


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 05, 2014 1:19 pm-kor.

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 03, 2014 8:00 am

The member 'Angelica Katharina' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Angelica Katharina on Pént. Okt. 03, 2014 6:38 pm

éééééés a korona

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 03, 2014 6:38 pm

The member 'Angelica Katharina' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Eugeo on Vas. Okt. 12, 2014 1:38 pm


A kis sárkányok felásítanak, majd a feléjük intézett támadásnak köszönhetően elég dühösek lesznek ahhoz, hogy négy és két életponttól megszabadítsanak benneteket.

Krem jön, nem pihen.

Képesség sikeres!

Fióka#1 elpixeleződik.

Spoiler:
Krem (Sebzés: 10, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Krem
Krem
Fióka#1
Fióka#2
Fióka#3
Fióka#4
Katha (Sebzés: 11, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Katha
Fióka#1
Fióka#2
Fióka#3
Fióka#4

Életek:
Fióka#2: full élet + érdekeltség: 35%
Fióka#3: full élet + érdekeltség: 30%
Fióka#4: full élet + érdekeltség: 25%

Krem: 20 HP, 16 Páncél
Katha: 30 HP, 18 Páncél

-------------------------------------------

Judy, Morrigan:

A fehérséget követően hideg, sötét kövezeten fekve találjátok magatokat, elfelejtvén, miért is kerültetek arra a helyre, ahol most most vagytok. Egy könyvtár. A felejtés ellenére szembetűnően jobb a közérzetetek, és az ide-oda szállingózó bagolyok látványa sem tűnhet annyira szokatlannak. Az enyhe eufóriás állapottól függetlenül feltűnhet, hogy már nem a Kezdetek városában vagytok.

Egy környi, egymással való interakciót adok nektek. A posztotok végén jelenjen meg a hatalmas árnyék, melyhez éles vijjogás társul.
avatar
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 107
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Okt. 13, 2014 11:09 am

A kényszerű elteleportálás következtében nem sok fogalmuk van arról, hogy egészen pontosan mit is csináltak ezelőtt. Leszámítva talán, hogy még a Kezdetek Városában alkudoztak valakivel, aztán pedig hirtelen itt találják magukat. Nagy szemekkel kamilláznak, tíz szempár pislog döbbenettől vegyes értetlenséggel, hogy mégis mi történt, s egyáltalán miért is vannak itt. Daeva azon nyomban meghúzza magát Morrigan sűrű hajkoronája között, a fekete hajzuhatagból pedig egyáltalán nem feltűnő a még csak nem is egészen tenyér méretű pókocska. Legfeljebb, ha valaki magasabb Morrigannél. Ami elég nagy kihívás, lévén nő létére a legtöbb férfinál is magasabb. Igaz, ez csak akkor igazán feltűnő, amikor elkezd feltápászkodni a földről. Még sem kéne azon fetrengenie.
- Egy könyvtár? Mit keresek én egy könyvtárban? Gimis korom óta kerülöm az összes olyan helyet, ahol könyvet kell olvasni. Rolling Eyes - a szemeit forgatva ácsorog fel, s kicsit leporolja magát. Maga sem tudja, minek teszi ezt, hiszen a sao világában nem igazán szokás összekoszolódni. Meg ha mégis, igazából egy pillanat alatt elpixeleződik minden kosz, ha úgy akarja.
- Hékás, minden rendben? - mikor megpillantja, hogy nem egyedül van itt, kezét nyújtja a másik nőnek, hogy segíthessen neki feltápászkodni. Feje felett egy bagoly süvít el, s talán ennek hatása, hogy Daeva picit mintha fészkelődni kezdene. Azonban csupán annyi látszik, hogy meg-megrebben Morrigan néhány hajtincse. Semmi feltűnő. Akár egy szellő is lehetett.
- Hát, egy kupa sörnek jobban örülnék, mint pár tucat lexikonnak, de nem is olyan rossz ez a kecó. Tutira jártam már itt valamelyik életemben. Very Happy - jegyzi meg, miközben segít Judynak felkelni, azonban nem ő az egyetlen, aki hozzászólna az eseményekhez. Morrigan mélyebb tónusától eltérően valami magasabb, vékonyabb, ám annál ádázabb hang is hallatja magát, miután már mindketten a talpukon állva figyelik a baglyok sokaságát.
- Térdre, rabszolgám, és felelj kérdésemre! Miért kárhoztattad Úrnődet erre a helyre? :evil: - hangját mintha még torzítaná is szándékosan, hogy minél inkább Morriganére hasonlítson.
- Nem hallottad, szolga? Felelj kérdésemre! Különben kínok kínjával ajándékozlak meg...\_¬ - hallani még mindig az idegen hangot, mely talán úgy tűnik, mintha Morrigantől származna. A nő arcán azonban mintha némi ingerültség lenne látható ennek hatására.
- Hogy azt a jó nénikédet, he! Maradjál már nyugiba! Muszáj neked mindenkivel így viselkedned, te átokfajzat? >.> - nyúlna fel a fejére, hogy levegye onnan a pókot. Az azonban készült eme "támadásra", s egy ugrással Judy karjára szökken. Gonosz kis szemeivel csúnyán hunyorít rá, négy első lábával fenyegetően csápol neki, csáprágóit pedig úgy csattogtatja, ahogyan azt a szörnyes filmekben szokás.
- Khhhh... ¬_¬ - nem időzik ott sokáig, gyorsan le is mászik róla, kis szerencsével pedig bezsebelhet egy arachnofóbia sikolyt. Imádja, amikor a szánalmas kis játékosok sikoltoznak látványától. Egyszer rettegni fogja a nevét minden élő és holt Aincradon, és azon túl.
- Ehh... Bocsesz, meg van zakkanva. -.- A nevem Morrigan, ez a nyolclábú veszedelem pedig Daeva. - mutatkozik be neki, amíg a beast, mert hát Daeva petnek nem éppen pet, annál sokkal több, gondolják ezt mindketten, visszaiszkol az idomárhoz, hogy elfoglalja helyét ismételten annak hajkoronáján.
- Íííííííjjj... :S - hallani egy vinnyogó vernyákolást a póktól.
- Na mi az? Csak nem undorod lett önmagadtól? Na végre... már mióta ezt vártam. Rolling Eyes
- Dehogyis, te szolga! Ne nézz a hátad mögé... csak menjünk innen!
- Mi a hétpoklos szentségiről beszélsz? O.O - kezdene ideges lenni, de csak-csak a háta mögé néz, hogy megállapítsa, bízhat-e még egyáltalán a pókban. Sajnos azonban úgy tűnik, hitelessége eléggé helytálló.
- Vashta Nerada... - bukik ki belőle a szó, s mintha még a félelem is elöntené hirtelen. Pedig már-már természetesnek vette ezt a helyet. Nem lenne jó, ha az árnyék bekebelezné őket. Az ilyen cuccok soha egy filmben se jelentettek jót.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Eugeo on Csüt. Okt. 30, 2014 2:41 pm


A sárkányok türelmesen várnak, mire vállat vonva Katha felé fordulnak, hátha előbbi unalmasnak ígérkező történetében (nem olvadoznak a János Vitézen, bocsi >.>) egy pompás deus ex machinat kerekíthet... khm, de vigyázva. Rolling Eyes


Katha jön, nem pihen.Spoiler:
Krem (Sebzés: 10, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Krem
Krem

Fióka#2
Fióka#3
Fióka#4
Katha (Sebzés: 11, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Katha
Fióka#2
Fióka#3
Fióka#4

Életek:
Fióka#2: full élet + érdekeltség: 35%
Fióka#3: full élet + érdekeltség: 30%
Fióka#4: full élet + érdekeltség: 25%

(1/4) Krem: 20 HP, 24 Páncél
(2/4) Katha: 30 HP, 24 Páncél

-------------------------------------------

Morrigan:

Judy inkább a földön marad, hallgatni a kabócák hajnali énekét... if you know, what I mean Rolling Eyes A baglyok túlságosan elfoglaltaknak bizonyulnak ahhoz, hogy bájcsevelybe kezdjenek - különösen akkor, amikor meghallják úrnőjük közeledtét. A fülsüketítő vijjogás egy óriási méretű bagolyhoz tartozott, mely az egyik könyvoszlop tetjén ült le, s fejét forgatva  nézett le rátok. A feje fölött vörös indikátor díszelget, nevével együtt: Athene. Dühösen borzolta tollait ugyan, de köhögésszerű nevetést hallatott.
- Azt hiszem, nem voltam elég világos, amikor azt mondtam, hogy nem akarok több embert és... kultúrálatlan pókszabású állatkákat látni Athene könyvtárában. - mormogta. Szárnyával felétek mutatott. - A könyvtár területén tilos zajoskodni. Amúgy is... na sipirc, míg szépen mondom!


Krémet elnyelte a föld, így nélküle folytatjuk. Judy leadta a kariját, szóval ketten maradtatok.
avatar
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 107
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Angelica Katharina on Csüt. Okt. 30, 2014 4:45 pm

- Tőlem aztán ne várjatok mesélést, míg ennyien vagytok.
Mondom majd deaktiválom képimet.

// képesség visszaütés: 2-t sebződök (előző körben is kellett volna), megtámadom Fióka 4-t, ha első támadás után pixeleződik, akkor kövezkezőt Fióka 3-ra megy, ha nem pixeleződött, akkor 2. táamdásom is 4-re megy //

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Morrigan on Szomb. Nov. 01, 2014 1:01 pm

Ugyan megvolt a remény, hogy nem kell egyedül, egymásra hagyatkozva szerencsétlenkednünk ezen az ismeretlen helyen, a másik csaj eléggé… némának bizonyul. o.o Annyira elnémult Daeva térdre rabszolgázásától, hogy hirtelen elnyelte a föld. Tessék… ezt jól megcsináltuk. ._. Máris csökkentek az esélyeink arra, hogy túléljünk. Általában ugyanis, egy ilyen helyzetben nem árt az, ha nem vagy egyedül…
Daeva megvonja a vállait, mind a nyolcat – bár vállnak nem igazán nevezhető, hiszen pókszabású, igazi vállai pedig nincsenek, még virtuálisan sem - , s láthatóan úgy dönt, nem foglalkozik ezzel. Magunkra maradtunk. Épp elég para az az árnyék, ami Vashta Neradaként rémisztget minket ebben a könyvtárban. Mintha semmi más dolga nem lenne. Mind emellé pedig a baglyok is teljesen meg vannak tébolyodva. Végül pedig elkap az Alíz Csodaországban szindróma, hiszen hirtelen annyira kicsinek érzem magam, mintha óriások közé kerültem volna. Anyááááás! Mekkora fless! Ekkora böhöm nagy jószágot én még soha nem láttam sehol! O_O Vörös indikátor… Ahogyan általában a moboknak. Meg a gyilkosoknak. Nem hiszem, hogy JK. Nagy reményeket fűzök hozzá, remélhetőleg nem hiún, hogy nem futottam bele véletlenül egy bossba, mert akkor meghalok a magam kis szintecskéjén. o.o
- Bocsáss meg, Athéné, nem akartam megzavarni a könyvtáradat. – fordulok felé. Meglepő, de mob létére értelmesnek tűnik. Hűazannyamindenit neki. o.o Ezzel még lehet beszélgetni is. Lehet, jobban jártam volna, ha őt kaparintom meg az átkozott pók helyett. >.>
- Merő véletlenből tévedtünk ide. Kényszerített teleport miatt. Ha viszont megmutatnád nekünk, merre a kijárat, szívesen magadra hagyunk. Talán ez lenne a minimum tőlem valaki felé, ki szintén egy Istennőről kapta a nevét. – azért valahol szórakoztató. Holott én a kelta világból neveztem el az accountomat, a bagoly egy görög istennőt kapott. Aztán próba cseresznye. Egy közös pontunk már biztosan van.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Eugeo on Hétf. Nov. 17, 2014 6:37 pm


Katha:

A megszólalásra Ignee... köhöm, Fafnir is felkapja fejét. A fiókák - már amennyien maradtak - vaskos könnycseppeket törölgetve néznek fajtársukra, aki a gondterheltségtől halántékát masszírozza.
- Nem tudom, mióta volt olyasvalaki, aki meg tudta ríktani a kicsinyeimet. - mondta, őszinte elismeréssel a hangján. Egy füttyentéssel visszahívja a maradék kis sárkányt, majd leül veled szemben. - Jókora bátorságra vall, hogy szemrebbenés nélkül beszólj egy sárkánynak. - Karmával feje fölött villódzó vörös indikátorra mutat. Farkát egy körbe hajlítva meglengeti. - Kiérdemelted a könyvet - S amint utóbbi szót kimondta, a jól ismert, barna, bőrkötéses könyv kisebb, félig tépedezett fele ott terem Fafnir tenyerén, majd azzal a mozdulattal át is nyújtja neked azt.

Ritka mobot fedeztél fel. A küldetés végén plusz aranyjutalomban részesülsz.
-------------------------------------------

Morrigan:

A hízelség szemlátomás tetszik Athenenek. Felszegett állal, büszkén megrebegteti tollait, de még mindig ugyanolyan agresszióval védelmezi a könytvárát... a territóriumát. A baglyok ugyanolyan serény szorgalommal teszik dolgukat, mit sem törődve veletek, a behatolókkal. A bocsánatkérést szokatlannak véli, de az udvarias attitűdöt annál furcsábbnak.
- Kevés kétlábú van, akiben van tapintat. - burrogja egykedvűen. - Nem értékelik a könyveket. Nem értékeli a tudást, és főleg az eszmét nem értékelik... - Az eszme szót rejtélyes sziszegéssel hangsúlyozza. Fejével kicsit közelebb hajol hozzátok. - Ha így áll a helyzet, szeretném tudni nevedet... főleg ha téged is egy Istennőről kereszteltek el! - Ha megmondod neki, ha nem, sejtelmesen hümmögve, mély gondolatokba merül. - Szóval Reed nyílt lapokkal játszik... nem, hogy ő jelenik meg, hanem másokat küld, maga helyett! De legyen hát, segítek. - Szárnyait megrebbentve láthatjátok, hogy alakjából rengeteget veszít. Nagyjából embernagyságúra zsugorodva áll meg az idomár előtt. - A-tól Z-ig minden könyvet megtaláltok itt, ami Aincrad-szerte létezik. Hogy hazajussatok, egy bizonyos könyv felére kell fényt derítenetek. Egy szóra kell rábukkannotok, és azzal magatokhoz csaljátok az olvasmányt... de az csak akkor fog előbukkanni, ha a szó betűit helyes sorrendbe állítjátok. Író, költő, cím, idézet... a betűket csak bizonyos könyvek rejtik. Sok sikert! - Azzal szárnyra kapva elillan a szemetek elől. Abban a pillanatban Morrigan üzenetet kap.


Reed írta:„Annyi azonban bizonyos – folytatta emelt hangon és lassan, hogy valamennyien jól értsék szavait –, hogy véglegesen csak akkor hagyom el az iskolát, ha többé senki nem lesz hűséges hozzám. [...] nem maradnak magukra azok, akik segítséget kérnek.”


Cím-megoldást nem kérek, csak annyit, hogy a karakter végül melyik betűnél kezd el keresgélni. Jó munkát! Razz

Szvsz, kevés reagálni valót adtam, így innentől kezdve 100 szavas szólimitet vezetek be, a gyorsabb haladás érdekében, de aki megírja a 250-et, ezen körökért normál jutalomban részesül.
avatar
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 107
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Angelica Katharina on Szomb. Nov. 22, 2014 12:31 pm

Egy villámgyors bökés, és az egyik sárkinca ismét eltűnt az éterbe. Legalábbis a nagyja. A szavaimat azonban furcsáló tekintet következett tőlem. Mert a sárkánykölykök elkezdtek pityeregni. Most komolyan ennyire nyápicok, vagy csak magukra vették a dolgokat. A böhömnagy sárkány is felfigyelt erre… bár nem tudom mi a fenét figyelt eddig. Végül szót kért magának a sárkány. Felkacagok arra, amit mond. Komolyan ez volt az a nagy furcsálkodás. Letöröltem egy könnycseppet a szemem sarkából, ami előbb folyt ki a nevetéstől, majd nyugodtan hozzámondom.
- Az őrültség, és a vakmerőség egymás mellett járnak, én egy csöppet jobban vonzódok az előbb intézett fajtához. Meg sokan mondták már, hogy előbb mondom ki a dolgokat, mint mielőtt átgondolnám, ebben igazuk is van.
Miután jelzett a nagy sárkány egy füttyentéssel… amit az istenért hogy a francba csinált? Hisz a szája nem olyan, mint az embereké, és nekünk is alig megy ez… na mindegy… szóval füttyentett, mire visszahívta a kicsiket. Pedig elszórakoztam volna velük még, hiába csapkodom őket ilyen gyorsan, legalább nyújtottak nekem egy kis szórakozást. Még ha nem is mob harcra építek, legalább a kevés kitartásom miatt nem, de legalább az ilyen alkalmakra hagyhatnának nyugton. De amúgy jobban belegondolva az eddigi játékaim alatt egyszer sem láttam ezeket a lényeket. Bár kitudja, lehet csak egy event szerűség. Mikor közölte velem, hogy kiérdemeltem a könyvet, teljesen elvesztettem a fonalat. Hm-ögve figyelem, ahogy odaspawnol a kezeire egy könyv, majd nyújtja felém. Hát köszönöm szépen most szépen megvagyok szivatva. Veszek egy nagy levegőt, majd feltornázom magam a kezére, hogy odamehessek a könyvhöz, és megfoghassam, végül leszállok róla, és a kezeim között forgatom.
- Most akkor mit is kéne csinálnom vele?

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Dec. 01, 2014 11:13 am

A tudás és az eszme fontos összetevői világunknak. Ez az, ami előre mozgatja a szálakat. Félreértés ne essék, nem vagyok egy nagy értelmiségi, de attól még nem vagyok olyan tajparaszt, amilyennek mutatom magam. Mert így kényelmes. Az a bizonyos komfort zóna, ugyebár.
- Morrigan, a háború istennője. Cool Ő pedig itt Daeva. - az ír kultúra egyik legerősebb női alakjáról választottam nevemet. Mert csak és kész. Tudok vele azonosulni. Holott ugyan ez csak egy játék, s valódi külsőnket kapjuk, mindenki egy avatart visel. Ez pedig nálam sincs másképp. Morrigannél tökéletesebbet pedig erre nem is találhatnék. A beastemet is bemutatom neki, aki minden szemét a bagolyra emeli. Megfigyelés alatt tartja, ha esetleg valami baj történne. Az imént még elég barátságtalan volt, ám a hízelgés úgy tűnik, bevált. Könnyű mások egoját táplálni, ha tudod, hogy kell. Talán a bizalom, amivel kissé megnyílik felénk, a leginkább abban irányul meg, hogy ember méretűvé zsugorodik. Elveszíti, talán szándékosan hatalmas és félelmetes mivoltát, s úgymond lealacsonyodik hozzánk. Azt hiszem, ha továbbra is tisztelettel viseltetünk iránta, akkor nem lesz para. Nem tőle legalábbis.
- Reed? Ki az a Reed? - kérdezek rá Athénétől. Nem ismerem, soha nem is hallottam róla. Csak egyszerűen idekerültem Daevával, és nem tudjuk, miért.
Aztán a bagoly elrepül, magunkra hagyva egy üzenettel. Reedtől. Mégis ki az a Reed, de komolyan? Áh, megint kezdek összezavarodni.
- Hümm, ez ismerős... ötlet? - pillantok rá Daevára, aki időközben felmászik a vállamra. Iskola... Mindenképpen egy olyan könyvet kell keresnünk, amiben szerepel egy. De csupán egy olyan könyvsorozat jut eszembe, ami erről szól. Hiszen ezt mindenki ismeri! Így aztán először műfaj szerint próbálom megkeresni a megfelelő polcokat, hiszen a könyvtárakban ez így szokott lenni. A zegyetemen elég sokat kellett járnom ilyen helyekre sajna, pedig művészetin voltam. ._. Ha megtaláltam a megfelelő szekciót (az ifjúsági regényeket keresem), utána a J betű környékén keresem a megoldást. Ha jól értem, meg kell keresnem valamelyik könyvet. De melyikben is volt ez az idézet? Nem az elsőben. A negyedikben? Nem, talán az ötösben... már nem tudom, régen olvastam. @_@

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 10, 2015 9:20 pm

A küldetést inaktivitás miatt lezárom. Amennyiben a mesélő még történetileg is be szeretné fejezni a küldetést, szóljon PÜ-ben és megnyitom a küldetést, hogy beírjon egy zárót. Plusz ha valaki küldetésre járó bónuszt használt fel itt, akkor utólag is szólhat még. A jutalmakat Morrigan helyett Asuka kapja.

Jutalmak:

Ha esetleg visszatérnének

Lyeen: 25 exp 40 arany
Saito: 15 exp 30 arany
Kyuushiro: 15 exp 30 arany

Akik végigcsinálták (Katha, Morrigan)

Jutalom: 42 exp + 10 exp bónusz, azaz összesen 52 exp és 60 arany

Céhbónusz:
(csak akik végigcsinálták)

Anarchisták: +30 arany, Danee +6 exp, Katha +6 exp, Lancer +7 exp, Hime +7 exp

Jártasságok:
(csak akik végigcsinálták, rövidség miatt fele jutalom)

Katharina: Páncélkészítés: Bőr Cipő Recept
Érclátás: 57 -> 68, 3 Bronzérc 2 Munkálatlan Bőr 3 Sida Kő 1 Halvány Rubin 1 Vasérc
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hősök útján

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.