[Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Nio on Szomb. Ápr. 04, 2015 3:50 pm

A bizsergés csak nem akart abba maradni, ami egy idő után eléggé kezdett idegesíteni. Bár mint kiderült nem ok nélkül történt az ami, illetve nem ok nélkül futkározott virtuális testemben az a bizsergés. Chan végül is talált egy átjárót, mely újabb ködös folyosóra vezetett, melynek szintén nem látszott a vége. De gyanítom arra kellene tovább mennünk.
-Egy javaslatot tennék, mielőtt elindulnánk- néztem végig előbb a folyosón, majd a lányokra. -Nem tudom, hogy az idomárok hogy működnek vagy hogy harcolnak, de szerintem a petjeitek nélkül végtelenebbek vagytok, mint én a lándzsám nélkül. Ezért javasolnám, hogy én menjek előre biztos ami biztos- hangzott el javaslatom.
Bár ami azt illeti nem volt sok kedvem elől menni, de rossz előérzetem van és nem vagyok abban biztos, hogy két petjétől ideiglenesen megfosztott idomár hatékonyan tud elhárítani egy esetleges támadást.
Várakozva néztem rájuk, és ha belementek elméletem helyessége miatt, akkor elővettem lándzsámat és óvatosan elindultam a bizarr folyosón. Amennyiben viszont elméletem nem állja meg a helyét, akkor nem vettem elő fegyveremet és elindulok én is a többiekkel együtt vagy után.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Szophie on Vas. Ápr. 12, 2015 8:35 pm

A bizsergő hatás egyre fokozódott, annyira, hogy már a vállamat simogattam, hogy múljon végre el. Meg ficeregni kezdtem. De szerencsére nem kellett sok már, és az ajtó, mintegy varázscsapásra ott termett a hátunk mögött, ahol eddig barlangfal volt.
- Lehet, elektromos áram volt benne. - vakargattam meg a fejem. Vagy miért bizsergetett, ha nem az? Lehet, hogy egy csapda! Kicsit félve tekintgettem a szobára és tartalmára, de egyszerűen vonzott befelé. Muszáj volt belépnem. És én a kíváncsiságomnak mindig igyekszem eleget tenni. Viszont most jobb volt okosnak lenni. Nio ötletére viszont csak megráztam a fejem.
- A pet nélkül is van sebzésünk. És további statjaink. Ők csak a sebzést befolyásolják. Egy esetleges csapdától tartva az lenne a legjobb, ha a legtöbb életponttal rendelkező menne előre. Aztán ha harc van, akkor kell a legerősebbet előre küldeni. Viszont ha azt nézzük, még pet nélkül is több pontunk van olyasmin, mint gyorsaság vagy fegyverkezelés, ami szintén elég sokat számíthat. Szóval fogalmam sincs, melyik lenne a helyes ötlet. De én mindenképpen azt támogatnám, hogy elsőnek a legtöbb élettel rendelkezőt küldjük be. - aztán hogy az ki, arról fogalmam sincs. Én mindenesetre megosztottam a statjaimat velük, hogy ki tudjuk ezt logikázni. (fogalmam sincs, akkor mik voltak a pontajim.Q_Q)
Viszont egyre csak befelé pillantgattam. Nagyon könnyű volt engem elcsábítani ilyen ládák látványával. És egyre csak vonzott, hogy megnézzem mi az. Be akartam menni. Nem is érdekel már a veszély.

Vezér végül engedelmesen ráfekszik a párnára, és elnyújtózik, ám fülét még mindig a járatok irányába tartja figyelmesen. És hiába van csukva a szeme, egyáltalán nem pihen, ugyanolyan éber, vagy talán éberebb, mint máskor. De a párna az tényleg kényelmes. Jó érzés rajta feküdni.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Chancery on Kedd Ápr. 14, 2015 6:36 pm

Egy halk köszönöm, a rabnak szánva, de magam sem vagyok biztos, ki is kell-e mondjam hangosan. Az érzés, hogy most először vagyok tényleg, igazán egyedül, amióta elindult a játék, csak most vág fejbe úgy, mint valami hatalmas kalapács. Eleinte Norm, később Álom volt mindvégig a társam, akiktől csak alig pár méterre távolodtam el eddig, de most... fogalmam sincs, hol lehet, és ez zavar a leges-legjobban. Szinte átölelem magam és fújtatok, mikor arra gondolok, talán baja eshet... annak ellenére, hogy a férfi megnyugtatott minket, ez nem történhet meg.
Valahogy nem szeretek idegenekben annyira feltétel nélkül bízni már.
A két lány végül két különböző ötlettel állt elő, és Szo még az életstatjait is megosztotta velünk. Az én agyamnak jó időbe telt, mire felfogtam mindezt és megnéztem a sajátomat is, eléjük tárva. Egyértelműen Szo volt még az erősebb, de tényleg hagyjam, hogy pont ő végezze el a piszkos munkát? A cseppköves esetnél is ő mentett meg.
Nio viszont egyértelműen kiesik.
-Jól van. Menj, de óvatosan. Én végig téged foglak figyelni, Nio, te pedig a folyosót figyeld, kérlek, nehogy valami hátba támadjon minket. -állok félre az ajtóból, hogy Szophie el tudjon indulni gond nélkül, majd figyelem a lépteit, ahogy közeledik a ládához, és esetleg még ki is nyitja. Az idegeim a pattanásig feszülnek, és nem vágyom én már semmi másra, csak arra, hogy ismét magam mellett tudjam a vadmacskám. Szinte csodálom, hogy Szo ennyire nyugodt Vezér nélkül...
Talán nekem is le kéne szokjak, hogy ennyire ragaszkodjak az állatomhoz.


Nem is kell ennek olyan sok idő, máris hiányzik neki a társaságom annyira, hogy ismét megjelenjen :]  Nanicsak. Már-már rá is kérdeznék, miattam jött-e, de csak papol ismét, hogy pihenjünk, mintha eddig nem azt tettük volna. Még párnákat is hozott, amit végül Vezér azonmód ki is sajátít magának. Jó, tényleg pihe-puhának tűnnek... de hát hidegek... szóval trükközök. Várok egy ici-picit, aztán lassacskán, olyan ráérősen lépdelek a Vezér mellé, felmászom az övére és összekucorodom. Na, ez az élet, nem egyedül a hidegen :]

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Vas. Ápr. 26, 2015 3:34 am

Elnézést mindenkitől a késésért, nagyon ígérem, hogy ez már tényleg gyorsan lemegy.

Amint a ládához értek, az kinyílik, és kék fény árad ki belőle. Majdnem mindőtöknek ismerős lehet, majd be is nyel titeket.
Kis szédülés, mikor a kapu másik oldalán kidobódtok, de mindannyian talpra érkeztek. Ott a következő kép fogad benneteket:
Egy hatalmas barlang-szobában vagytok, a szoba maga olyan, mintha egy hegy belsejébe fúrták volna. Mögöttetek csak fáklyák a falon és egy hatalmas zárt ajtó, de tőletek jobbra egy vörös függönnyel elkerített rész van, plafontól a padlóig (nagyjából 5 méter magas). A petjeitek szintén itt vannak, pihe-puha párnákon fekszenek. ( innentől ismét szabad akaratukból mozoghatnak, vissza a gazdikhoz :3 )
A férfi, akit már korábban láttatok a meccs közben, két ember méretű szobrot cipel be a terembe, és lerakja a padló kiszögellésébe, ami azonnal le is nyomódik, kissé széthúzva a függönyt, de teljesen még nem láthattok be.
A szobrokat, ha jobban megnézitek, ember alakúra formálták, és igencsak ismerősek....
(Na, lehet most röhögni: Paintes rajzot csináltam, hogy el tudjátok nagyjából képzelni, amit mutatni akarok Very Happy )

A terem

Pluszban behoz még két sziklát, és lerakja azokat. Majd visszaáll a fal mellé, és vár. Vagy kastély. Very Happy
A szobrokat ugyan megmozdítani nem tudjátok, de a sziklákat hárman igen, nagyjából 40-50 kg súlyúak. Egy szikla csak egy kiszögellést tud lenyomni.
A feladat egyszerű és világos Wink Legalábbis remélem Smile

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Chancery on Pént. Május 01, 2015 7:37 pm

Ugye, ez nem egy kényszerített teleport lesz? Suspect
De, az lesz...
Szinte már jobbnak látom, ha hagyom magam sodródni az árral, és csak kívánom, hogy a többieknek legalább bajuk ne essen. Mikor átérünk, egy kicsit inkább maradok is a földön; olyannyira utálom az ilyesmi után következő szédülést, hogy hihetetlen, és mindez csak még jobban fokozza az érzést, hogy marhára haza akarok már menni ><
Mikor végre teljesen magamhoz térek, az a fickó már a második szobrot hozza épp be, Nioék velem vannak, ezen kívül Álom is már a lábaimnál kóvályog (amint ideértünk, lepattant Vezérről és elém szaladt).
~Na végre, hogy ide evett a fene, Szájtát.~
-Én is örülök neked ^^
Lehajolás, simogatás, felemelkedés, körbenézés. A fickó persze egy szót sem szól, de azt elsőre meglátom, hogy puzzle-val van dolgunk. A levegő igazán akkor akad bennem, mikor meglátom a szobrokat, és a szám elé kapom a kezem, hogy visszafojtsam a sikítást.
-Kyuu...
Hajdani mentorom kőarcát látva egy kicsit minden kimegy a fejemből, és el kell telnie némi időnek, mire összeszedem magam. Megrázom a fejem, hogy risztán gondolkodhassak, és hacsak a többiek azóta nem vetették fel ugyanezt, az egyik sziklához lépek.
-Najó, ez egyértelmű: ezeket rá kell raknunk a lapokra. Segítetek?
Ha megteszik, akkor ezek szerint hármas erővel kezdeményezem a sziklák odébb tevését, egyiket az egyik, másikat a másik szobor mellé. Ha mindezzel kész vagyunk, nem teketóriázok; ráállok a megmaradt utolsó helyre. Ha jól sejtem, mindez a függönyt fogja kinyitni...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Nio on Pént. Május 08, 2015 1:55 pm

Ki séta után egy ládán kívül mást nem lelünk, ám azt kinyitva eddig ismeretlen, és igencsak kellemetlen élményben lesz részem. Teleportáltunk, bár nem tudom hogy hova, illetve nem volt túl kellemes. A fájdalomérzetet kiiktatták, de a szédülést azt bezzeg nem.
Miután landoltunk és visszanyertem egyensúlyom, és eredeti állapotom körül is néztem. Egy bizarr középkori kínzókamrára emlékeztetett. Jobban megnézve viszont nem voltak benne olyan elemek. Két szobor, fáklyák, két szikla és félhomály. Illetve talán mégis volt valami hátborzongató ebben a teremben... a szobrok élő embereket, játékosokat formáltak meg... Kyuushiro volt az egyikük.
Segélykérően és kissé ijedten néztem a többiekre ismét egy küldetés, amiben úgy érzem magam, mint egy horrorfilmben. Ezek után Chan megemlítette, hogy a sziklákat odébb kéne tenni valahova...
-Felőlem rendben- néztem körbe mégis hova kéne raknunk, majd megakadt a szemem a lapokon, amiket Ő is említett- De két sziklát nem rakhatunk 3 lapra...- jegyeztem meg normális hangerővel tűnődve. Gyanítom nem ok nélkül van csak két szikla 3 helyett, és ha lenyomásukkal valamilyen ajtót nyitunk ki, akkor valakinek maradni a kell. Nagyon rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban- Gyanítom valakinek itt maradnia, ha ezzel valami ajtót nyitunk.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Szomb. Május 23, 2015 3:54 pm

Szophie...???

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Kedd Május 26, 2015 8:37 pm

Holnap délutánig várok, aztán jön az új kör.

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Szophie on Hétf. Jún. 08, 2015 12:35 am

/Elnézést a késésért.__./

- És mi van akkor, ha az a cél, hogy a társainkat helyettesítsük? Mondjuk ha.. Ha ők lejönnek onnan, akkor valami baj lesz. És a súlyukat kell felcserélni. Bár akkor csak nem adnák a kezünkbe a megoldást.. De nem látom értelmét más esetben a két sziklának, ha pont annyian vagyunk, amennyien ráférünk azokra. Már ha nem úgy van, hogy tényleg itt kell maradnia valakinek. Vagy az is lehet, hogy az itt maradó az áldozat. Vagy rajta kívül mindenkinek annyi. - nem tudom. Annyi féle dolgot lehet kezdeni most ezzel a helyzettel, és annyi minden történhet végül. Fogalmam sincs, melyik a megoldás. Hisz ez mind csak spekuláció.
- Meg kell válogatnunk, hogy ki az, aki marad, vagy mit teszünk. Ha mindkét sziklát feltesszük, csak egy embert kell oda állítani.. Nem tudom. Három ember, három lap, két szikla. - és fogalmam sincs, hogy a maradás vagy a lapra lépés lenne-e a helyes megoldás. És ha itt lenne a két pet, még több lenne a kombináció.. Akkor már kész katyvasz lenne az egész, már ha nem az már így is. Persze, ha végül döntöttünk, segítettem Chancerynek a kövek gurításában, kettes súlyemelésemmel valamennyire azért hasznos tudtam lenni.
Én pedig vállaltam azt, hogy kint maradok. Nem lépek rá arra a bigyuszra, lesz ami lesz. A társaink csak úgy eltűntek.. Intő jelnek tűnnek azok a szobrok. Tehát nem lehet az olyan jó, nem? Vagy hát.. én nem tudom. Lehet, a kövekből ki kéne faragnunk magunkat.. Vicces lenne. Bár biztos nem azt akarják a szervezők, hogy szórakozzunk. Mondjuk az előbbi kártyázásból kiindulva ez mégsem olyan biztos.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Kedd Jún. 23, 2015 4:50 pm

/Záró kör, nem akarom húzni az időtöket, nagyon mélyponton vagyok írás-ügyileg. Bocsánat mindenkitől a brutális késésért./


Ahogy rápakoljátok a sziklákat a kiálló kis részekre, azok bemélyednek és a függöny még jobban széthúzódik. És amint Chancery rááll az utolsó kiálló darabra, a függöny teljesen kihúzódik, hátul a sötétben pedig egy hal ül egy trónon. Majd feláll. A hal áll. Labirintus. facepalm
Szép lassan odatipeg a "lábain" mindenkihez, a kezükbe nyom egy darab papírt, amelyre ez van írva:

"10000 arany"

Majd Chancery-hez lép, és nagyjából kinyújtva a hüvelykujját, kacsint egyet, merthogy beszélni azt nem tud. Nagyjából így:Aztán odabattyog az ajtóhoz, ekkor észrevehetitek, hogy a "hátára" van tetoválva az, hogy Soleon. Lehet, hogy ő volt a báró?
Az ajtó szépen kinyílik, ti pedig kimehettek rajta szabadon. Az ajtó mellett még őrt áll a férfi, mosolyogva invitál titeket a külvilágba, egy mezőre, a várostól nem olyan messze.
Szabadok vagytok, és bár a 10000 aranyat nem kaptátok meg, Kremylláékat látjátok távolodni Aincrad területe felé, így mindenki biztonságba került..

/Ha akartok, írjatok élményt a végére, ha nem, az se gond. Záratom a küldit./

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Chancery on Pént. Jún. 26, 2015 9:37 pm

Szo és Nio láthatólag elég tanácstalanok voltak eleinte, annak ellenére, hogy én már az elején kijelentettem, majd rálépek én a lapra, történjen bármi. Szo túl magas szintű játékos, Nio pedig túl alacsony, valahogy úgy érzem, mindkettejükért kár lenne. Engem pedig úgyis csak egy ember tart még ebben a játékban...
Bár az is igaz, hogy ha bármi baj lenne, Álom már szólt volna, hogy talán nem jó ötlet ezt vagy amazt tenni, ez esetben a lapra lépést. Mivel a macska is nyugodtan és szenvtelenül figyelte az eseményeket, végül felléptem a kiálló utolsó akármire, és hagytam, hogy fellibbenjen a függöny.
És a szám enyhén szólva is tátva maradt a hal láttán... facepalm
-Kiddin' me... -valahogy még a magyar megfelelő sem jutott eszembe, nem hogy a japán, Álom viszont megnyalta a szája szélét, viszont nem mozdult még a helyéről, farka izgatottan kezdett körözni körülötte, mint mikor vadászik vagy szimplán a kajára vár. Szemeit le sem vette a halról, ahogy amaz odajött hozzánk és valamit a kezünkbe adott.
"10.000 arany"
*Befényképezett, munkábanleskiccelt borzalom Chan reakciójáról*


-... Kiddin' me... -valahogy ennyinek a suttogására fogta, miközben még a szemem is tikkelt az idegtől. Ennyi lenne?
~Menjünk haza. Éhes vagyok.~ -szólal fel Álom, miután a hal távozott (arra, hogy Soleon, már fel sem figyelek, elvégre a lapot bámultam még megkövülve), és komótosan elindul a kijárat felé. Én úgy egy perc után követem még mindig a lapot bámulva, de még mielőtt kilépnék, hátravetem a fejem és elnevetem magam.
-Najó, valljuk be, ez azért tetszett. -törlök el egy jókedvű könnycseppet a szemem sarkából. -Menjünk haza.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Nio on Kedd Jún. 30, 2015 3:29 pm

A dolgok egyik pillanatról a másikra vettek furcsa fordulatokat. Bár lehet, hogy ezt csak én gondolom így, de valami agyon nem stimmel ezzel a világgal. Persze a végén mégis minden jól alakult. És senkit nem kellett feláldozni.
Végül Chan állt rá arra a kőlapra, ami egy függönyt mozgatott. Ami mögött pedig egy szép méretes hal volt. Arcomra körülbelül "akkor most mi van...?" kifejezés ült ki, melyet tetézett, hogy a hal mindegyikünk kezébe egy cetlit nyomott, melyre egyszerűen csak az volt írva, hogy "10.000 arany". Értettlenül néztem fel és néztem, ahogy a hal eltotyog. Mikor viszont eltűnt kitört belőlem a nevetés.
-Igen, -próbáltam érthetően beszélni mikor abbamaradt a nevetés- ideje enni valamit. Meg pihenni, hosszú nap volt a mai az biztos. Bár végül mégse nyertünk semmit. Mondjuk nem is volt verseny- jegyeztem meg. -Ha megtalálom a verseny hirdetőjét nagyon ellátom a baját- indultam meg kifelé. Bár ami azt illeti szerintem Chan nyert. Mosolyogtam továbbra is magamban visszagondolva arra kacsintásra. Lehet, hogy a báró kiszemelte magának...
Bár jó véget ért és mosollyal arcomon távoztam, mégis borsózott a hátam ettől a helytől. A szabad ég alatt jobban érzem magam annyi szent. Bár ez most nem volt annyira vésze, mint amilyennek látszott. Volt már félelmetesebb küldetésem is.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Klein on Kedd Jún. 30, 2015 6:31 pm

Hétvégén várható a küldizárás, addig lehet még zárókört írni.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Klein on Hétf. Júl. 06, 2015 10:30 pm

Jutalomosztás \o/

15 teljes és hat kockázós kör után 93 xp jár, továbbá 60 exp szintbónusz és Jay megszavazott nektek egy mesélői bónuszt is, amit én 30 exp értékben állapítok meg. Nio kap valamivel kevesebbet, mert a kockázós rész után egyszer sem volt meg neki a 250 szavas szinthatár, illetve Szophie nem írt zárókört.

Nio Keresés jártassága nem hozott eredményt, karma is a bitch. Ezen kívül csak másodlagos jártasságjutalmak járnak nektek. Mindenkinek volt ezen felül céhexpes bazáros bónusza, úgyhogy gazdagon kaptok céhes expet.

Tehát
Chancery: 183 exp és 200 arany (+dupla céhexp bónusz)
Szophie: 178 exp és 190 arany (+dupla céhexp bónusz)
Nio: 173 exp és 190 arany (+dupla céhexp bónusz)

Céhjutalmak
Unity: 100 arany a banknak, Jade 0 exp (betelt), Joey 5 exp (betelt), Jay 18 exp (betelt), Desdemona 38 exp (betelt), Shakan 50 exp (betelt), Chancery 72 exp

Justice League: 190 arany a banknak, Nio 51 exp, mindenki más 50 exp

Másodlagos Jártasságok
Chancery
[T3] Kristályírás: Erős Hullám Kristály Recept, Anti-mob Kristály Recept
[T2] Növénylátás (182->200): 6 Vastag Tövisgyökér, 5 Faeno Ág, 5 Vörös Gomba, 4 Óriás Pitypang

Nio
[T2] Érclátás (100->120): 6 Fémkő, 2 Vastag Bőr, 3 Drágakő, 7 Tömény Rubin, 2 Acél
[T1] Növénylátás (betelt): 1 Kristálylevél, 1 Örökké Lángoló Tulipán, 2 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 5 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 1 Vörös Pitypang

Szophie
[T2] Páncélkészítés: Fémgyűrű Recept, Fényes Mellvért Recept
[T3] Érclátás (263->283): 7 Halvány Holdkő, 1 Jeti Bőr, 5 Topáz, 3 Opál, 4 Aranyérc


Ezzel lezárom a küldetést!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.