[Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Kremylla Lyeen on Hétf. Aug. 11, 2014 6:07 pm

Válasz Kyuutól nem érkezik, de megjelenik a páncélos alak, aki azonnal el is marja tőlem a fiút.
- Heeeee?! Na nehogy már elvigyed! Hékás! - visítozok, és utánuk nyúlok, de semmi haszna: a páncélos alak el is tűnik Kyuushiroval a kezei közt. - Ne máááár! Ilyen nincs! - állok fel, leporolom magam. Jobbnak vélem, ha nem nézek hátra, mert akkor csak még jobban az uralma alá hajtana a félelem. Hiszen most is félek, főleg, hogy nincs senki mellettem. Ha elkezdek mindenhová nézelődni, akkor - a korábban látott - beképzelt alakok csak még rémisztőbb képet öltenének magukra előttem. Azt pedig nagyon nem szeretném, csak az hiányzik, hogy sikítva száguldjak végig ebben a rendszerben!
- Amúgy meg mire kell neki? - motyogom magamnak a kérdést, és abba az irányba nézek, amerre az alak elvitte társamat. Savanyúan bámulok a sötétségbe, és várom, hogy a fiú kiszabaduljon, és visszajöjjön. Egyedül nem vagyok hajlandó semerre sem menni. Hiába, hogy olyan bátornak mutatom magam állandóan, ha tettre kerül a sor, akkor azt csakis úgy érhetik el nálam, ha lesznek szívesek felbosszantani. Ami, valljuk be, nem nehéz feladat, ez pedig nem épp dicséretes.
Mivel a kardforgató nem jelenik meg, egyre inkább aggódok, viszont nem merek abba az irányba menni, amerre kéne. Megfordulni sem fordulok meg, mert totálisan félek a sötétségtől. Amerre meg tovább lehetne menni, arra meg biztosan teljes sötétség uralkodik. Nem! Nem fordulok meg! De akkor most egy helyben fogok ácsorogni?! Fene essen bele! Ha pár percig nem jelenik meg valamelyikőjük, akkor leszek szíves tovább menni. Kyuu tud magára vigyázni, nem kell annyira aggódni érte. Remélem.

_________________
Stat::

Élet: 4
Fegyverkezelés: 0+5
Erő: 2+8
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 5 +8
Speciális képesség: 2
Páncél: 24


Adatlap
avatar
Kremylla Lyeen
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2014. May. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Testben a gép előtt, lélekben valahol teljesen máshol... :D

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
137/150  (137/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Szer. Aug. 13, 2014 5:22 pm

Szophie: Ahogy belépsz az ajtón, ugyanolyan kék fénnyel égő lángot pillantasz meg, mint a legutóbb, és igen, itt is ledermedsz: itt is ugyanúgy magába szippant, és itt is ugyanúgy kiköp magából a láng: bár különösebb bajod nem esik, kissé szédülni kezdesz: talán mégsem olyan jók ezek a teleportlángok? Ha kilépnél, nem tudsz a szemben lévő ajtón, ugyanis a fura páncélos alak elállja az utad. Bármit is kérdezel, nem válaszol, csupán átnyújtja azt a fáklyát, amit legutóbb eldobtál:
-Talán vak sötétben szeretnél sétálni a labirintusban?- kérdezi, majd fura kacajjal távozik az ajtón. Ha utánarohansz, hűlt helyét találod. Mindenesetre, valóban jó ötletnek tűnik elvenni, ugyanis sajátod már a végét rúgja: pislákoló lángja épphogy bevilágítja a körülötted lévő falakat. Az ajtón kilépvén furcsa, nyálkaszerű valamit látsz nem csak a falon, de a plafonon és a padlón is: mindent beborít. Kétfelé mehetsz ezúttal: jobb, vagy bal, a döntés a te vagy a farkasod mancsában van Very Happy

Nio, Chan, Kremylla: Utatokat követve ( vagy egyhelyen állva Razz ) gyakorlatilag egymásba ütköztök: a járat, amerre tartotok, gyakorlatilag egy és ugyanaz, amerről a többiek jöttek. Beszéljétek meg nyugodtan, hogy merről jöttetek, mit láttatok, avagy ne törődjetek egymással és menjetek tovább: ez rajtatok áll. Chan, neked ismét egy jobb és egy baloldali elágazás van lehetőségedben, ám a jobb oldali lejtősnek tűnik, és ott láttad áldogállni  Kremylla-t: míg a bal egyenes, onnan pedig Nio sétált ki, fegyverrel a kezében.. Nio, neked szintén bal és jobb oldali választásod van, tőled jobbra Chan, míg balra Kremylla. Kremylla, dönthetsz, mész-e vagy maradsz ismét, de két járat közül választhatsz: balos, vagy jobbos. Jobbról érkezett Nio, míg balra neked Chan közeledik.
Döntsetek, csoportosultok, vagy sem Smile
Mindazonáltal, hármotok fáklyái már kezd enyhébben pislákolni, bár Chané még egy kicsit a többiekénél erősebben ég.

Határ: 250 szó,  1 hét/ kör  Smile

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Chancery on Szomb. Aug. 16, 2014 8:09 pm

Ahogy közeledem, úgy lesz valami egyre gyanúsabb, pedig többször is ránézek a térképre. Hol a papírt lesem, hol az előttem levőket, egész addig, amíg meg nem jelennek a fáklyák fényében. Két ismerős arc, legalábbis felismerem őket, hogy már találkoztam velük, ezen kívül az egyikük igen szép hajszínezetét nem is igazán lehet elfelejteni Suspect
-Áh... hello. -nézek töprengve a papíromra, majd ismét fel. Valahol elrontottam a rajzolást... nézzük csak...
Az előző járatban tuti jobbra mentem, oké... meg itt is... de itt... áh... azt hiszem, megvan... Suspect  Mikor beléptünk a barlangba, nem jobbra indultunk volna, hanem balra...? facepalm
Miért emlékszem jobbra? Suspect
A rendszert gyorsan kihasználva kiradírozom az eddigi rajzot és gyorsan újrafirkálom, ezúttal helyesen. Pár elágazás, plusz két ajtó. Micsoda mázli, hogy a jelek szerint Szo még nem jutott elágazáshoz, különben még több útvonalra kéne most gyorsan visszaemlékeznem.
~Mintha sötétebb lenne.~ -jegyzi meg Álom, és mivel visszhang most nem társul hozzá, feltételezem, hogy hangját nem csak én, de Krem és Nio is hallhatja. Tekintetem jobban ráfókuszál a környezetemre; valóban, igaza van. Hiába a három fáklya, a fény mégis van annyi, mint eddig egy fáklyával, mégpedig azért, mert az övéké már nem valami erős...
-Aucs... hát... -nézek a sajátomra. Talán mert az később lett meggyújtva, jobban is bírja a gyűrődést. Aggódva nézek a másik kettőre, majd az üres járatokba. Végül mély levegőt veszek.
-Arra mik vannak? Itt csak nyálka, meg ajtók. -mutatok arra, amerről jöttem. -És valahol biztos van fáklya-utánpótlás. Addig ha gondoljátok, gyertek velem, én később gyújtottam meg, picit tovább fogja bírni.
Bár amíg figyelmem a válaszukra vár, a tekintetem a fáklyámat fixírozza. Kipróbálok valamit.


//Képipróba: tűzgyújtás a saját fáklyámon, hát ha meg tudom erősíteni a lángot. Biztos-ami-biztos, dobok.//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 16, 2014 8:09 pm

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Kremylla Lyeen on Csüt. Aug. 21, 2014 12:15 pm

Erőt veszek magamon, és megfordulok. Szinte azonnal meglátom a két lányt a másik kettő járatban a fáklyák fényénél, arcukat felismerem. Ugyan a fényviszonyok nem túl kedvezőek, de a pánik leküzdése után egy kisebb megfigyelés után rájövök, ki kicsoda. A pánikidőmben majdnem felsikkantok a meglepetéstől, mert arra számítok, hogy valami szörny fog rám várni mind a két járatban, és ők is világítanak maguknak, mert nem látnak ők sem a sötétben. Bugyuta elképzelés, nemde? Szerencsére csak társaim, avagy versenytársaim azok, az elnevezés meg már csak nézőpont kérdése.
Amikor Chan köszön, csak zavartan és bizonytalanul intek neki, akárcsak Nionak, majd a petes kérdésére hátrapillantok, amerre jöttünk még Kyuuval. Ahogy meghallom a nyálkát, rögtön grimaszolok - elég undorító lehetett, semmi kedvem arra menni. Válaszomat Chanra nézve intézem.
- Konkrétan semmi. Elindultunk, lefelé vezetett a járat, aztán hirtelen, meredeken fel. Fullasztó és fárasztó volt, nem mászom meg még egyszer, az kizárt - rázom a fejemet, és fáklyás kezemet átvezetem a másik oldalra, míg a szabaddal keresztezem azt, ezzel egy X-et formálva, többszörösen tiltakozva az újabb hegymászás ellen. - Kyuushirot meg elvitte az a névtelen alak, és valami olyat mondott, hogy szükségük van egy újra... - mondom, a végén már elgondolkodva. Igazság szerint reménykedem abban, hogy most nem kapok egyikőjüktől sem egy kisebb papolást és leszidást, hogy miért nem cselekedtem, miért nem mentettem meg, és ilyesmi. Ha meg igen, akkor kénytelen leszek magyarázkodni... Kezdhetném az egyes szintemmel, de az miben változtatna? Próbálkozni kell... Végiggondolva próbálkoztam is, de túl gyorsan történt az egész.
Újabb aggódó pillantást vetek arra a falra, ahol eltűntek, és savanyú arckifejezéssel fordulok vissza. Majd eszembe jut valami: mi van, ha ahonnan előbukkant a pasas, az nem is szilárd, csak valami hiba, és igazából egy járat van ott?
Odamegyek, ahol felbukkant és eltűnt, és megtapogatom a falat először gyengén, aztán fokozatosan erősítek érintésemen, akár nyomom is, ha nem történik semmi, és reménykedek a sikerben, ami persze igen halovány a számomra... Ha semmit sem érek el azzal, hogy valósággal már tolom, akkor szaporán véve a levegőt, elgondolkodva ezen, visszaállok.

_________________
Stat::

Élet: 4
Fegyverkezelés: 0+5
Erő: 2+8
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 5 +8
Speciális képesség: 2
Páncél: 24


Adatlap
avatar
Kremylla Lyeen
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2014. May. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Testben a gép előtt, lélekben valahol teljesen máshol... :D

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
137/150  (137/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Szophie on Hétf. Aug. 25, 2014 4:33 pm

Hatalmasat pislogtam, amikor újra ugyanaz történt, mint az előbb. Annyira azért nem kedvelem azokat a kék lángocskákat, hogy folyamatosan azokkal találjam szembe magamat. Arról nem is beszélve, hogy lehet, nem is olyan jó a hatásuk ezeknek. Újra ledermedtem, majd jött a teleport, mint az előbb. Most viszont már rosszullét is kerülgetett, így hát igazán nem kívántam, hogy újra csak utaznom kelljen egy ilyennel. Ráadásul teljesen olyan érzésem támadt, mintha csak oda-vissza utazgatnék, ami azért elég bizarr. Ám most végre nem fogadott kék láng, csak egy termetes alak, fáklyával a kezében.
- Igen, úgy. - válaszoltam neki kihúzva magamat, és el is dobtam az előző fáklyámat. Nem mintha az sokáig húzta volna még. És nem mintha lenne látás jártasságom.. De valahogy megoldom majd. Teljesen biztos voltam benne, hogy azok a sorok szerepeltek a lapon, hogy "Akik nem félnek a sötétben.." És gondolom sötétnek kell teremnie ahhoz, hogy ne féljek benne. És fáklyával a kezemben nem lesz sötét. Avagy most valami nagy-nagy hülyeséget csinálok, ami belőlem kiindulva valószínűbb... De legalább kipróbálom, milyen élete lehet egy vaknak. Vagyis kipróbáljuk.. Vezérrel. Remélem, véletlen a sötétben a lábam alá fog kerülni majd valahogyan, és orra is esek benne. Rosszabb esetben pedig nem fogjuk egymást felismerni, és megtámadjuk egymást. De nem gond, ezt fogom tenni, és kész... Annak ellenére, hogy én félek a szűk helyeken, és a sötétben egy barlangban könnyen kerülhetek olyanba. Meg pókhálóba is akadhatok akár... No Lehet, nem ez életem egyik legjobb döntése..
Végül a mögöttem pislákoló fáklya utolsó fényében kilépdelek a járatba, ahol továbbra is bal irányba haladok, ahogy az meg volt beszélve. Ezt persze üzenetben is elküldöm Channak, ahogy a kék lángokról is írok neki, meg a fura alakról.
Nagyot nyeltem, majd kissé undorodva, de hozzáérintettem kezem a nyálkás falhoz. Ha végig a bal oldalon tartom a kezemet, akkor mindig egy irányba fogok haladni. Farkasom pedig közelebb jött a lábamhoz, és próbált nem eltávolodni mellőlem. Amíg érzi a testem melegét, és én az övét, addig minden rendben lesz. Aztán elindultunk a sötétbe...

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Nio on Szer. Aug. 27, 2014 3:03 pm

-Ez az egész kezd nagyon az idegeimre menni… Hosszú folyosók,… több tucat út mindenfelé,… egyedül bandukolás…. Az előbbi elhurcolt valaki, vagy valami mégis hová a csodába tűnhetett? Egyáltalán mi volt az?... Vége lesz ennek egyáltalán valaha? Van egyáltalán vége?
Álltam meg ismét egy kereszteződés előtt kissé mérgelődve. Nem mintha hiányozna a harc, nem akarok meghalni vagy ilyesmi,… de ez egy kicsit egyhangú. Indultam el találomra jobbra. Már nemigen gondolkodtam merre kellene mennem, csak mentem.
Ami azt illeti most találtam is valamit, illetve valakiket. Mint kiderült van valami logika ebben a labirintusban, csak valahogy én nem látom.
-Végre valami változás…- léptem ki a járatból és intettem Channak és Kremyllának, akiket a labirintus szintén erre a helyre vezetett. –Nem láttatok erre valakit, akit éppen elhurcoltak?- érdeklődtem és közben körbe is néztem, hátha látok vagy hallok valamit, ami emlékeztet arra a jelenetre, ami megragadt a fejemben. Bár nem nagyon láttam semmit sem, mert a fáklyám már szinte el is aludt. Csak Chan fáklyája világított valamennyit.- Felőlem mehetünk együtt is- raktam el a fáklyát és néztem feléjük egy enyhe mosollyal. Konkrét úti célom egyébként sincs és jót tesz egy kis hangulatváltozás és mondhatni kicsit biztonságban is érzem magam. Már csak az a kérdés merre…
Lehet, hogy ez egy verseny, de valahogy mégse bánom, ha nem vagyok egyedül. Amilyen zavaros ez a labirintus, valami azt súgja, hogy nem biztos, hogy sokáig együtt maradunk. Bár amit láttam az alapján jobb, ha nem vagyok egyedül. Ami azt illeti, azt sem tudom pontosan mit láttam, vagy hallottam abból a mások helyiségből, de egy biztos nem lennék egyikük helyébe sem.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Vas. Szept. 28, 2014 9:40 pm

Mindenkitől nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sok elnézés, nem fogom már sokáig húzni az idegeiteket és az időtöket, pláne nem a küldihelyeteket, próbálom minél gyorsabban befejezni a küldetést.

Szophie: Vakon bandukolsz hát a sötétben, melletted Vezérrel, majd egyszer csak *puff*, megfejelsz egy falat. Aztán mégegyet. Meg mégegyet. Merthogy nem tudod, nem látod egyszerűen merre mész. Ha Vezérnek van némi humorérzéke, biztos, hogy röhög rajtad Very Happy
Viszont beletappancsolsz valami nyálkásba...és bár látni nem látod, de ilyen már volt korábban. Hamarost cammogást hallasz, vagyis inkább ilyen cuppogást, már ha lehet annak nevezni: majd hirtelen a levegőben érzed magad, és a szorításból kiszabadulni sem tudsz, bármi is legyen az a valami, ami fog téged. Pár pillanat, és igazi lépteket hallasz, bár a sötét megmarad: hangjából talán felismered a fura páncélos fickót.
-Add ide azt a lányt, majd én elviszem oda, ahova kell.
Majd a szorítás megváltozik, de még mindig nem tudsz mozdulni. Vezér pedig tehetetlen: ha megpróbál, nem tud kiszabadítani.
-Az istenit ennek a nyálkás lénynek...nem tudom minek tette be ide a tulaj...- mondja enyhe sóhajjal, majd elindul. Fogalmad sincs, merre mehet, de az biztos, hogy nem arra, ameddig eddig te: titkos falba épített csapóajtókon keresztül megy valahova.
Hirtelen pedig fény vakít el, mert totálisan hozzászokott már a sötéthez, és hurcolód hangját hallod:
-Tessék, viseljétek gondját ennek a vakoskodni próbáló lánynak..- mondja, majd letesz a földre és eltűnik.
Hogy kik elé tehetett le? Lassan hozzá szokik a szemed a fényhez, és....Chan, Kremylla, Nio: Ahogy azt megbeszéltétek, visszamentek azon az úton, ahonnan Chan jött, és egyenesen mentek tovább. Semmi különös nem történik azon kívül, hogy Krem és Nio fáklyája felmondja a szolgálatot, illetve hogy az úton kénytelenek vagytok egyszer jobbra fordulni, mert az bal oldali "járat" nem más, mint zsákutca: legalábbis annak tűnik. Épp elhaladtok a "járat" mellett, mikor kilép mögüle a furcsa páncélos férfi, kezében Szophie-val.
-Tessék, viseljétek gondját ennek a vakoskodni próbáló lánynak..- majd amilyen hirtelen jött, el is tűnik. De előtte még egy cetlivel letesz két fáklyát a földre, melyen a következő írás van: "Szophie két visszautasított fáklyája. Használjátok bölcsen."
Nos, akárhogyis történik a dolog, ha felszeditek Szophiet és továbbmentek, ismét két felé ágazik az út: egy jobbra, és egy balra. Jobbra láthattok vagy három ajtót, különös hangot hallva mindhárom mögül, balra semmi különös, csak vízcsepegés, de ritmusosan.
Vagy dönthettek úgyis, hogy elváltok, bármikor: ezt beszéljétek meg. Mindenesetre, két még meg nem gyújtott fáklyátok van, plusz még egy, ami már nagyon pislákol. Ha együtt maradtok, több ideig lesz fény Razz

U.i.: a falat, ahonnan a férfi kijött, bármikor is, tolhatjátok, húzhatjátok, üthetitek: nem fog kinyílni. Csak annyit értek el vele, hogy elfáradtok Wink

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Nio on Pént. Okt. 03, 2014 11:22 pm

Elindultunk hát már hárman visszafelé Chan járatában, ami eleinte nem vezetett sehová csak a sötétbe és zsákutcába. Apropó sötét, a fáklyám is feladta, és Chané se húzza már sokáig. Vajon a nálam lévő Gyertya kristály itt működik? Kezdtem el gondolkodni, viszont jött a válasz magától. Bár ami azt illeti jobb lett volna más formában, de megteszi.
Megjelent a páncélos, szűkszavú monstrum egyik játékostársunkkal meg két használható fáklyával, majd egy mondat után szokás szerint lelépett. „A türelem rózsát terem. Ne akarj sietni, különben sosem éred el a labirintus végét. És érezd át a költészet remekét...” Jutott eszembe ez a mondat, amit nem is olyan régen mondott ez a fura fazon. Még most se tudom mit jelenthet pontosan.
Mentem a földre ejtett lányhoz és a fáklyákhoz, melyek közül fel is vettem egyet és el is raktam, elvégre még jól jöhet ha van kéznél egy ép. A másikat is felvettem, és a lányt is vállamra segítettem, elvégre nem hagyhatjuk itt egyedül. Lehet hogy kihaltnak tűnik a járat, de sose lehet tudni. Nem akarom, hogy egy ember élete száradjon a lelkemen.
-Vigyük magunkkal Őt is, nem?- néztem a lányokra segítséget remélve.- Nem hagyhatjuk itt elvégre, bár ha felébred jobb lenne, ha hazaportálna. Ha nem bírja akkor minek jött?- gondolkodtam hangosan.
Ha segített valaki, akkor nem egyedül cipeltem a lányt, ha nem akkor mégis. De előtte kézbe vettem a másik gazdátlan fáklyát, és feléjük nyújtottam, hátha elveszik. Ha nem akkor azt is eltettem. Ezek után tovább is mentünk, elvégre haladnunk kellett előre.
Hamarosan ismét válaszúthoz érkeztünk. Ismét félelmetes hangok és ismét síri csend között lehetett választani. Ezen a ponton segítettem lerakni a lányt, akit a cetli alapján Szophienak hívnak, majd nyújtóztam egyet.
-Most merre?- kérdeztem, ébren lévő társaimat, majd kezdtem el gondolkodni a helyes út felől.
Egyértelmű lenne, ha a baljós út felé mennénk, lehet hogy valaki éppen bajban van közülünk. Ez lenne a félelmetesebb. De ugyanakkor ott van az a mondat ami nem hagy nyugodni. És nem is fog amíg ki nem derítem, h mit is jelenthet, emiatt... Ha nálam van mind a két fáklya elővettem az egyiket, és letettem Szophie mellé, ha nincs, akkor ez meg se történt.
-Nem tom Ti merre mentek, de én a Csendbe megyek!- léptem egyet az ajtó felé.- Sajnálom, de valami nem hagy nyugodni, és meg kell tudnom. Sok sikert Nektek!- intettem és mentem határozott léptekkel az ajtó felé, majd át rajta. Közben Lándzsám is elővettem, sose lehet tudni. Lehet, hogy a csend valami csapda.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Chancery on Vas. Okt. 12, 2014 11:44 am

Talán Nio is Kyuushirot láthatta hurcolni, bár ennek a gondolatomnak most nem adok hangot. Jobban izgat az, hogy haladjunk és valamiféleképp kikeveredjünk a szorítóból. Ahogy haladunk az egyre nagyobb sötétben, kezdem kicsit kényelmetlenül érezni magam. Soha nem volt bajom a sötétséggel, vagy a bezártsággal, nincsenek erre irányuló fóbiáim, de szokás szerint megrohan a régi emléke annak, mikor órákat töltöttem egy sötét vécében kuksolva, mert bezártak a lányok az iskolában Rolling Eyes
Álomkelő hirtelen megtorpan, és ha nem lenne ekkora nagy már, simán megbotlanék szegényben. Kíváncsian néz egy járat felé, amiből kisvártatva elő is lép a férfi. Szinte csak tátogni tudok ismét, mint egy hal, és meg se várja, hogy kérdezzünk vagy akármi, el is tűnik, maga után hagyva Szophiet. Fél kezemben a pislákoló fáklyával odaszaladok hozzá.
-Jesszatyám. Jól vagy? Surprised -kérdezem tőle, majd örömmel veszem, hogy Nio segít neki felállni. -Mi történt?
Álomkelő a fáklyákat szagolgatja, majd elindul, hogy pár lépés után megálljon és visszanézzen ránk. ~Na, mennyit bájcsevegtek még? Menni kéne.~
Persze miután minden rendbe került és meghallgattam Szophiet is, megyünk tovább immár két fáklyával felszerelve. Véleményem szerint elég lesz akkor meggyújtani az egyiket, ha az enyém már teljesen kialudt, így, amikor ennek a veszélye már erősen foglalkoztat, elkérem az egyiket, hogy azt is magamnál tarthassam és majd meggyújthassam, ha itt az ideje.
Újabb elágazáshoz értünk, bár a térképet még nem rajzolom tovább; szabad kéz híján elég lehetetlen a dolog. Egy darabig nézek ide, nézek oda, majd mikor Nio elindul, megrázom a fejem.
-Maradjunk együtt. Ha oda akarsz menni, megyünk mi is. Én legalábbis mindenképp.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Szophie on Kedd Okt. 21, 2014 8:22 pm

*Még kedden-kedden, gyorsan ír.><*

Tehát kezemet magam elé tartva bandukoltam tovább a sötétben hosszú percekig. Aztán egyszer csak elveszett kezem ügyéből a fal. Azt hiszem, valami üres nagy barlangrészbe kerülhettem. Így hát a semmibe kezdtem el óvatosan sétálni, terpesztett lábbal, kezeimmel magam előtt kapálózva, minden lépést megfontolva, nehogy véletlenül valamilyen szakadékba zuhanjak végül. Addig-addig csináltam ezt, míg végül lefejeltem valamit.>.> A kezem magasságában nem volt semmi, de a fejemnél bezzeg.. Így hát kezemet a fejemre tettem, nem mintha fájt volna, inkább csak ösztönből, majd úgy léptem oldalra kettőt, de akkor... újra megfejeltem a falat. Most az orrom volt az áldozat. Az ütéstől hátráltam párat, és valamiben - talán Vezérben - újra megbotlottam, és immár a fenekemre huppantam. Hiába az akrobatika, a szerencsétlenségem a régi. De szerencsére ez már csak az ehhez hasonló helyzetekben jön elő. Most viszont azt hiszem, régi ismerősként köszönthettem.>.> Végül valahogy felkeltem, ebben sokat segített farkasom, aki a további el, vagyis sokkal inkább rajta át eséseket elkerülvén úgy döntött, emberi alakot ölt, és egymás kezét fogva haladunk tovább. Így is lett, mígnem bele nem tappancsoltam valami trutyis anyagba.
- Blöee.. - rázogattam a tenyeremet, hogy lejöjjön róla az anyag.
Ekkor azonban az egész testemet beborította hirtelen a trutyi, felemelkedtem a földről, és szorított.. Egy trutyi burokban lebegek, és halálra szorít!
- Te jó ég! Meghalok, meghalok, meghalok! - kiáltottam.
- Igen? - kérdezte farkasom teljesen nyugodtan, és még mindig a kezemet szorongatta.
- Semmilyen veszélyt nem látok, és az életpontjaid sem csökkentek. - közölte higgadtan.
- Jó, de én nem ilyen értelmű halálra gondoltam..
- Itt csak ilyen halál van..>.>
Ezt persze hajlamos vagyok elfelejteni. De ki ne tenné, aki nem de született? Rolling Eyes Nekem máshogy működnek a gondolataim, nem vagyok program. És normálisnak tartom, hogy sok értelemben félek a haláltól. Persze Vezér az már más. Ő az adatok híve. Persze, hiszen mást nagyon nem képes felmérni. Hiszen csak egy program. Nem mintha ezt nem lennék hajlandó elfelejteni, és úgy kezelni őt, mint egy valós személyt.
Közben megérkezett a megmentőmnek is talán nevezhető alak, aki átvett végre a ragadós trutyiból - megjegyzem, alig vártam, hogy végre elpixeleződjön rólam a trutyi. -, és a saját karjaiban cipelt tovább a.. nem tudom, hova. Lényeg a lényeg, elégedett voltam végre a kiszolgálással, hisz így a fejemet sem vertem be, sétálnom sem kellett, és a megfelelő helyre cipeltek. Azt hiszem, ez a sötét dolog végül tényleg működött.
Pislogtam és dörzsölgettem a szemem, a fény bántotta. Először a hangokat fogtam fel és azonosítottam.
- Ni-nincs bajom. - löktem el Niot magamtól, aki közben a vállára segített. Ennek persze az volt az eredménye, hogy megint a popsimra csücsültem.
- Csak kicsit sötétben voltam. - nyafogtam. - De jól vagyok. - nyugtattam meg a többieket. De aranyosak, hogy aggódnak értem.*3*
- És hééé.. mi az, hogy nem bírja? - fújtam fel az arcomat sértődötten. - Én bírom, csak sajátos módszereket alkalmaztam. A bácsika megorrolt rám, és idehozott. Nem tehetek róla. Meg egy kicsit az előbb még nem láttam, mert nagy volt a fény.. - közben már teljesen kitisztult minden, szépen felkeltem a helyemről, és indulásra készen voltam. Ahogy ember Vezér is.
- A feladat azt írta, hogy az nyer, aki nem fél a sötétben. Így hát gondoltam... sötétben haladok tovább. De úgy látszik, a szervező bácsi ezt nem engedi. Pedig nem értem, mi a baja a dologgal. - húzom fel az orrom sértődötten, miközben elkezdem megmagyarázni jelenlegi helyzetemet. Közben már indulok is, hogy tovább haladjak utunkon - mert egyre inkább úgy tűnik, együtt kell lennünk. Csak Kyuu hiányzik, aki úgy tűnik, nem is emlékszik a találkozásunkra. Még egy rúgás az önbecsülésembe. Lassan semmi nem marad belőle.Sad Nem is baj, hogy nincs itt, hogy csak tovább idegesítsen a tudat, hogy nem emlékeznek rám.
- Én a vízcsepegés felé mennék. - néztem a járat felé csillogó szemmel.
- Szóval a másik irányba érdemes haladni. - fűzi hozzá Vezér. - Nem jó a megérzéseire hallgatni. Csannak pedig igaza van. A bácsi sem azért tett a többiek közé, hogy aztán elválj tőlük. Valószínűleg azért terelt egymáshoz minket, hogy így is maradjunk.
- De hát akkor semmi értelme a versengés fogalmának. - tettem karba a kezem durcásan, miközben az járt a fejemben, hogy Kyuu talán azért nincs itt, mert már győzött. Vagy átjutott az első próbán, és most már a következő szinten van.
- Vízcseppek! - bólintok magam elé, és határozottan megindulok irányukba.
Vezér pedig még ácsorog egy darabig a többiek között. Egyelőre nem tud dönteni, merre tovább. Gazdájával, vagy... áhh, gazdájával. Végül futva hamar utolér, megfogja a kezem, úgy haladunk tovább.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Szer. Okt. 22, 2014 11:10 am

(Kremylla utolsó bejelentkezés okt.8 -> nem várok tovább. Ha akar, később visszajön, pm-ben elér.)

Tehát a megbeszéltek szerint mentek a ritmikusan csöpögő hangot hallató járat felé, mit sem figyelve a körülöttetek lévő ajtók zúgására. Elindultok a járatban, elöl Szophie és Vezér, utána pedig a többiek. Mármint Chan és Nio. Kremylla nem mondott semmit sem, hogy merre menne, talán éppen ennek köszönhető, hogy nem veszitek észre a lemaradását. Amit viszont észrevehettek, az egy kis sikkantás: és mikor visszafordulnátok megnézni a hang forrását, már sehol senki csak egy kis enyhe fémes villanás az egyik fal mögül. Kremylla is ugyanúgy eltűnt, mint Kyuushiro. Vagy legalábbis egy biztos: nincs itt veletek.
Továbbbandukoltok, ugyanis a további visszafordulás-körbenézés (ha megtennétek) nem jár sikerrel, semmit sem találtok.
Ámde megtaláljátok a korábbi csöpögős folyosó hangjának a forrását: egy sztalagmit gyönyörű alakja, nem messze tőle egy égő fáklyával, bontakozik ki a szemetek előtt. Ha balra pillantotok, egy érdekes látvány tárul a pislantásotok felé: kis járat, amely mintha egyre szűkülne mind szélességében, mint magasságában. Ámde megláttok valami csillogást a belsejében: lehet, hogy kellene az a valami, ami ott van. De az is lehet, hogy csapda. Mindenesetre, valakinek be kell oda másznia, hogy elérje azt a valamit. És petet nem enged be a rendszer: ők még csak be se nyúlhatnak a "lyukba". Hús-vér-pixel ember kell, hogy bemásszon. És a fáklya nagyon nem fér már be az illető mellé.....

Persze, dönthettek úgy is, hogy fittyet hányva továbbmentek a baloldali járaton.

Ismét PM-ben beszéljétek meg ( vagy chaten, vagy ahol gondoljátok ) ha bemásztok, hogy ki mászna be, vagy hogy kihagyjátok-e Smile
250 szó, 1 hét. Smile

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Nio on Csüt. Okt. 23, 2014 4:40 pm

Úgy tűnt, hogy Chan és Kremylla is arra jön amerre én. És mit kiderült a harcias Szophie is petjével. Meg is előztek és végig az élen mentek együtt. Ami engem illet nem lennék se ilyen óvatlan, se ennyire gyorsan, nehogy valami mellett elmenjek. Így belegondolva, lehet, hogy már elmentem egy-két rejtekajtó mellett. Mindenesetre egy kicsit vívódtam magamban, hogy elmondjam e amit az a monstrum mondott mikor még egyedül róttam a köröket. Végül arra jutottam, hogy ha mással nem is Channal és Kremylla. Abban nem vagyok biztos, hogy Szophit érdekelné, bár ki tudja... Több szem többet lát alapon, hátha Ő is tud segíteni a megfejtésben. Már ha jelent valamit, amire nagy esély van, elvégre feleslegesen nem beszél az az NJK.
Éppen kezdtem volna kinyitni a szám, és elkezdtem volna mondani, mikor nagy sikoly rázta meg a kihalt folyosót. Emiatt még egy ideig elnapoltam a mondandóm. Hirtelen fordultam meg, de nem volt ott semmi, és senki. Kremylla meg eltűnt. Gyanítom, hogy az az ajtó mögött valaki olyan van aki velünk együtt indult el erre az útra. Nem is tudom hogy hányan is voltunk... Kyuu biztos velünk jött... Akkor Kremylla... És még mi, ami eddig 5 játékos. Szerintem voltunk még... Mindegy már lényegtelen.
Én nem indultam el a hang irányába, mert mint az elmúlt események mutatják... csak előre lehet menni, visszafelé nincsen út, csak egy másik, mely valahová más felé visz. El is indultam előre, amerre vezet út.
Ki is lyukadtunk a csepegés forrásánál, ahol a csepegésen kívül egy kis lyukféleség is volt, melynek mélyén ott van valami, amit innen nem lehet pontosan kivenni, hogy mi is az.
-Ki akar bemenni?- fordultam hátra és kérdeztem a lányokat a bejárat mellett guggolva. Ha nem akartak bemenni kelletlenül, de vállaltam és elindultam, befelé, míg el nem értem a célt.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Chancery on Szer. Okt. 29, 2014 11:17 am

Kicsit jobban éreztem magam, hogy együtt haladhatunk tovább, így a fáklyákkal is lehet spórolni, hisz ha csak egy ég, az bőven elég, és van még pár tartalékba. Van ugyan egy sanda előérzetem, hogy már egész közel járhatunk, hisz végre ismeretlen a terep, viszont jó ötlet lett volna nem abbahagynom a térkép rajzolását ._.; Már félnék a pótlásnál, hogy kihagyok valamit, szóval marad az, hogy igyekszem fejben tartani az alaprajzot. És eszerint ha minden igaz, már elhagytuk azt a kisebb területet, amit szinte körkörösen bejártam.
Megtorpanok a sikoly hallatán és hátranézek, de én is csak azt látom, amit a többiek: hogy Kremy eltűnt. Úgy tűnik, erre is vigyázni kell, még a végén nem fogunk tudni mind a végére érni pale  Nyelek egy nagyot, majd megfogom Szo és Nio kezét, hogy együtt maradhassunk. Álomkelő Vezérhez trappol közelebb, a jelek szerint ő is kezd már kicsit ideges lenni.
A cseppkő láttán elmosolyodom egy kicsit, és alig két pillanatra elfog a nosztalgia, mikor odahaza az aggteleki karsztban jártunk nagyszüleimmel. Meg valahol Lillafüreden is jártunk valami barlangban, aminek elfelejtettem a nevét, és szintén híres cseppköveket látni ott >.>  Mondjuk ennek nincs semmilyen különösebb alakja, nem alkot csendéletet, csak egyszerűen van. Épp ezért nem is veszem észre elsőnek a járatot, csak amikor Nio már felhívja rá a figyelmet.
Hmm, én mennyire lehetek klauzstrofóbiás? scratch  Tömegben rosszul vagyok, azt tudom, de vajon ilyen helyeken is? Nem, liftekben például semmi bajom, úgyhogy nem lehetek az Surprised  Kezd eltompulni az agyam... x_x
-Majd én. -mosolygok, mikor látom, hogy Nio nem igazán akarja elvállalni, Szo pedig egyenlőre még csendben marad. Álomkelő csak szimatol befelé, de nem mozdul tovább, hacsak azt nem számoljuk, hogy félreáll, mikor a réshez lépek és igyekszem bemászni. Ajvé, remélem, ez jó ötlet volt x_x Mikor már jó sötét van, akkor a szemem is becsukom, hogy gyorsabban alkalmazkodjon.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Szophie on Szomb. Nov. 01, 2014 8:54 pm

- Lehet, elkapta őt is a nyálkacucc. - nézek hátra hunyorítva a sikkantást követően, miközben Vezér már kötelességtudóan visszarohant, hogy utána nyomozzon, honnan a sikítás, vagy miért. És merre lett a különös lány?
Aztán végül farkasom mindenfajta nyom és Kremylla nélkül tért vissza. Remek, most már erre is figyelni kell.
Készségesen megfogtam Chan kezét, és így az oldalán haladtam tovább, míg lábaink között, mellett, alatt (?) a két méretes pet, ezzel majdnem felborítva minket.
- Szerintem nekünk is kéne valami hasonlót tennünk. - vigyorodott el Vezér a maga vicsorgós formájában, majd kissé lemaradt, és foga közé fogta Álomkelő farkát, mintha csak kezet fogtak volna. Úgy vezette maga mellett.
Nem tudom, mióta tűr el maga mellett macskákat, de ez a jelenet egészen különös volt. Vagy most ízlelgeti? Vacsi?
Aztán végül kilyukadtunk egy nagyobbacska helyen, és már láthattuk is a csöpögés forrását. Meg még egy másik kis alagutat, ami valami érdekes dolog felé vezetett.
- Nem. - ráztam meg a fejem ránézve a szűk járatra. Épp eléggé gyűlölöm a szűk helyeket meg a barlangokat. Sőt, egész egyszerűen félek ilyenekbe bemenni. Ez főleg az Anattal és Mirikával közös küldetésünkben látszódott. De hát ha egyszer szörnyűek ezek a helyek? Mindig van egy olyan érzésem, hogy összenyomnak a kövek. Az a csoda, hogy most épp nem rohangálok pánikolva jobbra-balra.
Inkább a sztalagmitot kezdtem el vizsgálni. Valahonnan csöpögnie kell ide a víznek. Valahonnan a felszínről. És arra lesz a kijárat.
Egyébként.. Ha ennek az izének a tetejét letöröm emléknek, akkor mi lesz? Vajon elpixeleződik? Vagy immortal object? Tényleg, még védett területen belül vagyunk vajon?
Fogtam, és elkezdtem feszegetni, le akartam törni egy darabot. Esetleg kidönteni az egészet. Ha más elég sok pénzt költöttem a súlyemelésemre.Rolling Eyes

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Vas. Nov. 23, 2014 5:59 pm

Tehát, közös megegyezés alapján Chan elkezdett bemászni a járatba, ami valóban egyre inkább szűkült befele, minél inkább beljebb haladt.
Hamarosan azonban a cseppkő csöpögése felgyorsult és úgy kezdte el Chanból kiszorítani a levegőt, mint a klausztrofóbiásból a közeledő falak a maradék erőt. Szerencsétekre Szophie sikeresen letörte a sztalagmit tetejét, ezzel megmentve Chant a fulladásos haláltól illetve kinyújtotta a járatot szélességében, ezzel a bent fénylő kis valamit könnyen elérhetővé tette. Ha a sokktól nem lett komolyabb bajod, kiveheted a kis arany kulcsot, és kijöhetsz az immár három ember széles és magas járatból, ami zsákutcába vezet.
Szophie e közben a te kezedben lévő sztalagmitdarab tovább csöpög egészen addig, amíg már csak egy tócsa nem lesz a lábad előtt. A többi részét bántani nem tudod: Immortal Object.
Ekkor csoszogást hallotok magatok mögül: egy még sosem látott öregember megy elétek kb. 5 méterről, fáklyával a kezében. Érdekes módon, nem hallottátok, hogy messzebbről jönne, de a fáklya sem világított eddig, hogy elárulja, új jövevény közeledik.
Így szól hozzátok:
-Üdv barlanglakók! Köszönöm, hogy tönkretettétek az egyetlen dolgot, ami munkát adott nekem idebent ebben  a kivénhedt világban. Most már soha többet nem seperhetem a koszt, így fizetésem sem lesz. Hogy fogom így ellátni a családomat, akik már régen meghaltak? Borzalom, egyszerűen borzalom... - motyog továbbmenve a járaton, elhaladva mellettetek. Indikátora nincs, így biztosra vehetitek, hogy nem játékos. De vajon hova megy tovább? Smile
Ha utána indultok, lapozzatok a...ja, nem Very Happy
Szóval mehettek utána is, de vissza is fordulhattok: bár tudjátok, hogy az hova vezet. Előre csak egy járat van, legalábbis innen messziről úgy tűnik.
Beszéljétek meg és döntsetek.

1-7/O ( egy hét per kör Very Happy )

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Chancery on Hétf. Nov. 24, 2014 10:08 pm

-Nyááá! -volt Álom első reakciója mindenki számára hallható, nyávogós formában, mikor megérezte a farka végén Vezér fogait és megtorpant mentében, amíg rá nem jött, hogy nem lesz semmi baja. Végül továbbindult, nehogy lemaradjanak mögöttünk, és bár kissé hátracsapott fülekkel és mogorva ábrázattal, de hangjában mégis volt valami furcsaság, amit talán elégedettségnek lehet nevezni.
~Szerintem az is megteszi, ha csak egymásba csavarjuk a farkunkat Rolling Eyes  Ők is egymás kezét fogják, nem az egyik harapja a másikét.~
Mégsem tesz semmit az ellen, hogy kiszabadítsa a farkát Vezér fogai közül.
Mikor mászok befelé, a macska akkor sem követ, viszont éberen figyeli a mozgást odabenn. Én mászok előre, ahogy csak tudok, de persze nem vagyok egy atléta, valószínűleg soha nem is leszek az. Hogy kicsit nyugtassam magam és növeljem a hatékonyságom, dúdolgatok ^^ Természetesen SilentHillt.
Egész addig, míg meg nem érzem a falakat. Illetőleg azt, hogy mintha szűkebbek lennének, mint az előbb voltak. Mi a fene...? Suspect
~Gyere ki!~
-Miért...?
~Azonnal mássz kifele!~
Álomkelő még ijedt nyávogással is figyelmeztet, ami erősen emlékeztet arra, mikor az otthoni macskám rosszul volt és kibocsájtást kért a lakásból, mielőtt elöl vagy hátul robbant volna szegény. Akkor is, miután már ismertem a jelzés jelentését, csapot-papot ott hagyva szaladtam, hogy kirakja ma macskát, mielőtt baja esne. Most is fordulnék vissza, illetőleg hátrálnék szívesen, de ezek a falak már szó szerint nem engednek mozdulni. Várjunk csak... ezek...
Ezek közelítenek! pale
Tudom, hogy nem Pánik Burkom, ha szükséges, tehát halni nem fogok, bár egy ilyen cucc már igen drágává vált, hála a Sayonara céhének. Meg hát ki az, aki fulladásos halált akar halni? Én nem pale Igaz, mire elkiáltanék egy segítséget, a falak ismét távolodnak és ismét levegőhöz jutok.
-Nem tudom, mit csináltatok odakint, de köszönöm! -hajtom le a fejem és egy kicsit így maradok, fekve, amíg a szívverésem a helyére nem áll. Azután szedem csak ki a kulcsot és mászok visszafelé.
Talán bátran mondhatom, hogy az öreg ekkor már elcsoszogóban van Rolling Eyes
-Jaj, hagyja már abba. Én is munkanélküli vagyok. -mivel indikátor nincs, csakis NJK-ról lehet szó, aki úgysem fog válaszolni, és karba tett kézzel mondhatok rá, amit csak akarok. Oké, normális esetben nem így szoktam reagálni, inkább összehúzom magam, hogy "bocsánat", de most semmi kedvem az ilyesmihez. -Na, menjünk.
És ha beleegyeznek a többiek is, én a továbbjutást mellett voksolok.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Szophie on Kedd Nov. 25, 2014 5:24 pm

Vezér a szájában tartotta a farkincát óvatosan, és véletlenül sem engedte volna el, így a beszéd is nehezére esett, de azért nagy nehezen kinyögte, amit akart.
- Láttál te már farkast.. farkat csavarni? - kérdezte, mindezt persze kissé pöszén, és talán szőrcsomókat is nyelve. Igazából lett volna még mondanivalója rengeteg, ám ezt a farokkal a szájában inkább magában tartotta. Amúgy sem volt soha valami bőbeszédű, így aztán nem esett nehezére csendben menetelni. Persze azért még szívesen hozzátette volna, hogy azért ő megnézné azt a harapdálást. Amit egyébként már egyszer látott is, érdekes körülmények között, egy érdekes embertől. Ha ma ezt elmesélné valakinek, senki nem hinné el. Pedig így történt, Hinari kutyának képzelte magát, és harapdálta embertársai kezét, játszott velük és ugatott. A farkas mindezt a saját két szép szemével látta. De persze nem dicsekedett vele sosem. Épp elég volt, hogy ő tudott ilyen érdekes kis információ szeletkéket. Talán egyszer még fel is használhatja a lány ellen. Habár Szophie úgysem engedné. Nem mintha akárki is engedélyt kérne tőle.Rolling Eyes
Aztán elértek valamilyen nagyobbacska helyre. Az emberek itt már szétváltak, de Vezér még ekkor sem engedte el a Macska farkát, védelmezőn szorította azt óvatosan fogai között. Úgy figyelte a körülötte mozgolódó embernek nevezett szőrtelen lények tevékenységét. Az ő gazdája nem mászott be, hát persze, hogy nem.Rolling Eyes Mégis mit tesz az meg, amiért egy kicsit is dolgozni kell? Mégis mit tesz, ami hasznos is lehet a csapat vagy az ő fejlődésük szempontjából? Persze okos lány, ez nem kétséges. De lehetne kevésbé lustább és nyafogósabb. Egy kicsivel több elszántság, harc és gyakorlás kéne csupán, és már jóval előrébb állnának a SAO ranglétráján, mely az exp-re építkezik. Most meg mégis mit akar azzal a kővel? Ugye nem viszi haza szuvenírnek? Ugye nem akar összebarátkozni vele? Letörni? De ugye utána ott is hagyja? Remélem, mert azt cipelni, lenne még egy jó meló... Bár én ugyan nem segítek.ˇ^ˇ Na jó, hát persze, hogy segítek, ha arra kér. Hisz a petje vagyok, vagy mi.>.> De remélem, eszébe sem jut megkérni rá. Amíg ezt nem teszi, nem kötelességem szolgálni és cipekedni.
Viszont ezután furcsa entitást éreztem közeledni, majd az morogva el is haladt mellettünk. Figyelmem rá fordítottam, miközben elengedtem Álomkelőt, hadd menjen az idomárjához. Közben Szophie-san mellé futottam, megböködtem orrommal, hogy kővel, vagy nélküle, de nekünk most mennünk kell, dolgunk van. De sürgősen.

... Így hát nem túl óvatosan, de neki feszültem a kőnek. És annak teteje le is törött. És azt hiszem, jól is tettem mindezt, mert egy köszönömöt véltem hallani odalentről, Chancery-chantól. Így pedig büszkén kihúztam magam, és boldogan mosolyogtam. Látjátok, nem kell nekem barlangba menni, hogy hasznos legyek! Vezér biztosan elégedett most! Nagy boldogan mosolyogtam magamban, közben pedig az idomárlány tovább folytatta útját odabent. Végül egy különös idegen haladt el mellettünk.
- Ohh.. Igazán sajnálom.:O - közlöm vele bűnbánóan, és mivel közben Vezér noszogatni kezdett, még közelebb is mentem, követtem. - Esetleg tudok valamiben segíteni cserébe? Egyáltalán.. maga mit takarított itt? És mennyit fizettek érte? - érdeklődtem, nem törődve az illemmel, rögtön rákérdezve dolgokra. Ennél mérgesebb már úgysem lehet rám. Meg csak nem titkosak ezek az információk... O.o

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Nio on Csüt. Nov. 27, 2014 7:05 pm

A kis járatba szerencsére nem én másztam be, aminek némiképpen örülök, csak annak nem, hogy valaki emiatt veszélyes helyzetbe került. Szerencsére nem életveszélybe. Mindezt félretéve több dolog is történt, míg én bámészkodtam.
Szophie letört valami képződményt, aminek egy öreg vén NPC nem nagyon örült. Bár nem volt éppen valami értelmes dolog amit makogott, de az ő dolga. Ráadásul minket levegőnek is nézett. Még Szophiet is, aki kérdések áradatával zudította, illetve Chant is aki egy rövidke kommentárral zárta az esetet. Chanhoz visszatérve... egy kulccsal lettünk gazdagabbak, ami feltehetőleg valami ajtót fog nyitni, vagy egy ládát. De szerintem inkább ajtó lesz az a valami.
Elmélkedésemből, hogy mit nyit a kulcs Chan zökkentett ki. Körbe is néztem, hogy merre mehetnénk, de... Visszafelé menni semmi értelme, főleg, ha ismét változik a terep, bár ha változik, akkor ki tudja, talán lesz valami más is a folyósok végtelenjén kívül. Viszont a másik út talán mégis logikusabb.
Menjünk az öreg után, hátha elvezet valahova. Feltehetőleg munkaadójához, aki most fogja kirúgni, mert nem tud semmit sem söprögetni. Itt egy lehetőség, hogy találkozzunk egy értelmes NPC-vel is.
-Egyet értek. Indulás!- vágtam magam menetre kész, és indultam is volna el, de rossz előérzetem van. -Nem lehet tudni soha, de... nem menjünk túl távol egymástól- nem tagadom nem volt rossz ötlet egymás kezét fogni. Mondjuk úgy valamivel biztonságosabb érzést nyújt. Főleg azok az ajtók után... Valahogy semmi kedvem oda bemenni, nem hogy oda bekerülni. Bár kíváncsi lennék, hogy kit húzott az az alak maga után nemrég...? És ki volt az, vagy mi? Valami azt súgja ezekre a kérdésekre még választ kaphatunk.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Szomb. Nov. 29, 2014 6:41 pm

Mindannyian úgy döntötök, hogy az öreg után mentek - lehet, hogy öreg hiba. De lehet, hogy nem.
Mindenesetre, ahogy mentek utána, vissza-vissza néz rátok, néha kuncog egyet, de csoszog tovább kitartóan, egészen addig, amíg egy elágazáshoz nem értek. Ott balra fordul, egy kicsiny járathoz, ahol pár csontváz hever, plusz egy ketrec, amiben akár egy ember is elférne, ha nem lenne már bent egy.
Amint meglát benneteket a rab, egyből üvölteni kezd:
-SEGÍTSETEK, MENTSETEK MEG ETTŐL AZ ŐRÜLTTŐL! MEG AKAR ENNI, MEG AKAR FŐZNI, EZ A SAJÁT LÁNYÁT IS MEGETTE, KÖNYÖRGÖK SEGÍTSETEK!!!!- ordítja, majd halkan hozzáteszi - Persze, miért is segítenétek egy nyomorulton, hiszen semmit sem tud adni nektek, még egy kulcsa sincs ahhoz a ládához, ami a kijutáshoz kell, á, nem, nincs nálam semmi...- néz le szomorúan.
Az öreg nem szól semmit, csak leül a fal mellé, elővesz egy kártyapaklit és elkezd osztani:
-Egy nekem, kettő neked, három neki, kettő nekem, egy neked. Egy nekem, egy neki, majd egy neked.- majd felveszi a lapokat, és mintha várna valakire.
-Nem csatlakozik senki? A sakknál ha kiállítanak valakit, a helyére csak a kispadról jöhet a csere!- szól, és beletemetkezik a lapjaiba.

Vajon miféle kártyajáték lehet, amit négy lappal játszanak? És vajon mit kap, ha valaki legyőzi? Vagy két ember kell hozzá legalább?
Le is állhattok játszani, de meg is próbálhatjátok kiszabadítani a bezárt fiút. Vagy akár tovább is mehettek. A megoldások tárháza végtelen Smile

I-VII \ o

Very Happy

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Nio on Pént. Dec. 05, 2014 12:58 pm

Ahogy előre haladtunk az öreg után kezdtem egyre kényelmetlenül érezni magamat. Legszívesebben elővettem volna a lándzsámat a biztonság kedvéért, de hely hiányában nem lett volna haszna. Ahogy elérkeztünk egy tágasabb helyre az öreg leült és elővett egy paklit, de nem volt egyedül. Egy igazán hangos NJK is volt ott, aki be volt zárva.
Hol az öregre pillantottam, aki egyre gyanúsabb volt, hol pedig a rabra, aki egyre elkeseredettebb. Viszont az utóbbi szavaira már jobban figyeltem. Kulcs? Láda? Mégsem egy ajtót nyit a Chan által kibányászott kulcs?
Vissza is néztem az öregre, aki csak osztotta a lapokat, mintha arra várna, hogy mi is csatlakozzunk. Nem tudok kártyázni, és kedvem sincs. Még azt sem tudom, hogy mit akar játszani. A tétről, meg nem is beszélve. Nem akarom ott végezni, ahol az a rab. Ennél a gondolatnál, a lányokra néztem kérdőn, majd halkan odahajoltam hozzájuk.
-Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de rosszat sejtek. Nem akarok kártyázni, de az az ember tudhat valami- súgtam nekik, hogy csak ők halják és böktem fejemmel a raboskodó egyed irányába. Ő se volt ugyan sokkal szimpatikusabb, de ha választanom kellene, akkor egy gyanús vénember és a kártyapartija helyett inkább az Ő információira vagyok kíváncsi. –Ha nincs ellene kifogásotok, akkor segíthetnénk azon a szerencsétlenen. Viszont a zárjának a kulcsa kellene, ami egyértelműen az őrénél van…
Hajoltam vissza egy nagyobb sóhajjal. Úgy tűnik elkerülhetetlen a játszma. Bár lehet, hogy egyszerűbb lenen lekaszabolni. Már ha ez lehetséges, de gyanítom ez nem ilyen egyszerű.
-Mik a szabályok Öreg?- tettem egy határozottabb lépést és tettem fel a kérdést az említett irányába.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Szophie on Kedd Dec. 09, 2014 7:13 pm

Végül mindannyian követtük a férfit, és Vezérnek így alkalma nyílt újra Álomkelő farkát harapva sétálni. Ne kérdezzétek, miért volt ez jó neki, csak annyit tudok, hogy elégedettség csillant szemeiben. Meg valami más is, amit nem igazán tudok hova tenni.
Én csak csendesen lépkedek, és habár a kézfogásos ötletet vonzónak tartom, mégsem alkalmaztam. Túlságosan zavarba ejtő, és egyáltalán nem én akarok az lenni, aki újra felhozza az ötletet. A végén még valami perverznek néznek ez miatt. Így pedig csak közelebb húzódtam a többiekhez, amennyire csak lehet. Persze senkinek sem lihegtem a nyakába, mert attól még perverzebbnek hihetnének.Rolling Eyes
Végül megérkeztünk utunk végére, legalábbis egy darabig mindenképpen állomásoznunk kell majd a helyen, ahová eljutottunk. Persze remélhetőleg nem olyan sokáig, mint szerencsétlen csontvázak a földön. Na nem mintha a sao-ban valóban lehetne ilyesmi. Csupán csak díszek lehetnek. Elsőre mobnak néztem őket, és majdnem támadásra készültem, de aztán.. nem mozdultak. Így én is leeresztettem idomár pálcámat, ha el nem is tettem.
A ketrecbe zárt idióta már más kérdés volt. Igen, idióta. Mert: mégis hogyan főzhetnének meg valakit ebben a játékban? És hogyan ehetnének meg? Ez butaság. Maximum halálra sebezni lehet, vagy ilyesmik. A Hp pont dönt mindenről. Amíg van, addig akár rágcsálhatnak is, teljesen mindegy. Amúgy sem igazán érzed. Aztán ha nincs, az már szívás.
Egyébként pedig.. Az a rács komolyan megakadályozza? Hát nincs teleportkristálya a nyomorultnak? Vagy ez egy olyan item, amiben nem működik az ilyesmi?
Nem tudok hangosan rákérdezni, mert félek, hogy a másik emberünk, az NJK meghall. Egyébként pedig.. egy NJK, könyörgöm.Rolling Eyes Azért van, hogy keresztbe tegyen. Csak le kell győzni, meg kell oldani a küldetést, és kész, meg van minden probléma oldva.Rolling Eyes Persze ez ketrecben biztos nem olyan egyszerű...
- Játék?! - ragyogott fel a szemem, és már futottam is, hogy leüljek játszani. Mindig kihasználtam az adódó lehetőséget. Ha pedig az életem a tét, az még izgalmasabbá teszi a dolgot.
- Én benne vagyok. - bólintok. - Ti pedig... maradjatok kispadon. Ott biztonságos. Ha nyerek, akkor jó.. Ha vesztek.. ráértek akkor kockáztatni. - persze nem az volt a fő célom, hogy őket mentsem azzal, hogy én játszom, de jól jött ez is. Fogalmam sincs, hogy mire megy ki ez a játék, így pedig jobb, ha a magasabb életpontú játékos megy előre. Tankolok. Cool
Vezér csak leült csendesen, és úgy figyelt. Nem volt túl sok hozzáfűznivalója a történtekhez. Ez most nem az ő dolga volt, nem szólt bele. Inkább foglalkozott Álomkelővel. ^^

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Chancery on Szer. Dec. 10, 2014 2:35 pm

Nem csak Vezér viselkedik furcsán - bár ezt természetesen nem veszem észre, elvégre, alig ismerem a farkast -, hanem Álomkelő is, elvégre még sosem láttam, hogy ennyire tűrte volna a farka birizgálását. Ha csak kisujjal hozzáértem, már karmolt is, a sebektől is csak a rendszer védett meg. Számtalanszor magyarázta el nekem, miszerint a macska farka szent és sérthetetlen dolog, és csakis a legbensőségesebb viszonyban lehet hozzáérni.
Várjunk csak... legbensőségesebb? Suspect
Szinte majdnem nevetni kezdek, ha arra gondolok, a végén még kiderül, Vezér és Álom szeretők. Oh my. Mondjuk ebben a játékban már kiderült, hogy a petek igen egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, szinte el sem csodálkoznék Suspect
Helyette szívesen rákérdeznék néha, hogy mi olyan vicces az öregnek... Suspect
Végül elérünk egy újabb célállomáshoz, rabbal meg kártyázni leülő öregemberrel. Kicsit sem tetszik a szituáció, így karba tett kézzel inkább hátrébb állok a folyosó torkolatánál és figyelem, ki miként reagál az eseményekre. Nio egyenlőre tanácstalannak tűnik, Szophie pedig letelepszik a kiosztott pakli elé. Ja, meg ez az üvöltözés... meg kell dörzsöljem a homlokom, hogy nyugton maradjak és ne üssek rá a ketrecre, hogy maradjon csendben. Amikor pedig még nekiáll önsajnáltatni is, nagyon érzem, hogy szakadozik bennem a cérna. De várjunk csak...
Kíváncsian pillantok a rab felé. -Ugyan már. Nálad van az a kulcs, máskülönben nem emlegetnéd ennyire Razz -vigyorodom el és Nio felé fordulok. -Igazad lehet, vagy pedig az a kulcs nyitja, amit találtam. Az őr lenne a logikusabb... tedd a lándzsád készenlétbe, és egyenlőre még várjuk ki a játszma végét.
A pálcám nem egy nagy darab, elfér a kezemben, Álomkelő pedig, bár figyelmét most Vezér közeli jelenléte is elvonja, fél szemmel felénk sandít és füleinek állása egyértelműen jelzi, hogy harci készültségben áll.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Jay on Szer. Dec. 17, 2014 5:50 pm

-Ohhóhhó, a szabályok nagyon egyszerűek - feleli az öreg Nio-nak.- A négy lapból három felrobban a kezedben ha nem rúgsz gólt az ellenfél gyűrűjébe, de ha igen, akkor az utolsó negyedik lap átváltozik egy unikornissá és elrepül répát venni. Igen, kell a répa a levesbe.- mondja, majd a kártyáit figyeli továbbra is, várva valakit.
Ekkor az egyik fal megmozdul, majd kibiceg egy teljesen fehérbe öltözött magas férfi:
-Ne is hallgassatok rá, ez egy bolond. Az én feladatom elmondani a szabályokat. Három ember játssza, de mivel csak ketten vagytok, így beszállok harmadiknak. A játék lényege nem más, minthogy a kezedbe lévő lapok összege 42 legyen, vagy minél jobban megközelítsd azt alulról. Vagy 21, de azt az első kiosztás alkalmával.
2 kör van, mind két körben cserélhetsz, letehetsz, vagy felvehetsz tetsző számú lapot a pakliból, de maximum körönként négyet és a kezedben maximum 10 lap lehet. Ha felveszel lapot egy körben, letenni már nem tehetsz, csak a következőben. Ez igaz az összes cselekvésre. Azonban ha 42 fölé kerülsz, kiesel a körből. A lapok 1-10-ig számozódtak, szóval csak óvatosan: teljesen random kerülnek a kezedbe. Tegyük fel, hogy van 4 lap a kezedben, mind a 4 egyes, tehát 4 az összegük. Úgy döntesz, hogy felveszel négy lapot, az pedig 4 db 10-es lesz: 44-ed van, kiestél.
Az nyeri a játékot, akinek sikerül 2 játszmát megnyernie. És nyitott lapokkal játszunk.
- mondja, majd kiteríti a lapjait, és így tesz az öreg is.
A ketrecből a rab motyogva kiszól: - Bárcsak tudnám, hogy mi a helyzet a sztalagmitjaimmal...annyira hiányoznak. Remélem, szépen nőnek odaát itt mellettünk.

Remélem, érthető, ha nem, PÜ-ben kérdezzetek nyugodtan.

1-7/O, a kockadobások miatt most csak 100 szó/kör.
Első kockadobás a fehérruhásé, második az öregé, Nio, te dobj majd magadnak 4 db 10-es kockával Smile

Fehérruhás: 19
Öreg: 15


A hozzászólást Jay összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 17, 2014 5:52 pm-kor.

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 17, 2014 5:50 pm

The member 'Jay' has done the following action : Kockadobás

#1 '10 oldalú kocka' :


--------------------------------

#2 '10 oldalú kocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A Hal(-)ál(l)labirintus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.