Ralberg

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Ralberg

Témanyitás by Silver on Szomb. Május 02, 2015 1:22 pm

Nem volt egy könnyű fickó, de a súlyemelésem segített benne, hogy legalább meg tudjam mozdítani, és ketten biztosan be fogjuk tudni vonszolni abba a kalitkába, ott pedig ártalmatlan lesz legalább addig, amíg rá nem találnak. Bízzunk benne, hogy ő volt megbízva Little Miss Yuuki őrzésével és nem más, mert akkor igen gyorsan vége lehet a bulinak.
- Good job! De a cuccait hagyd kinn, hogy csak rá ijessz és ne azon legyen, hogy bosszút álljon Wink - vigyorogtam a lányra félszegen. Meg melengette a szívemet, hogy ilyen gyorsan tanul, amolyan atyai örömmel és lágysággal tekintettem rá, miután végül is csak sikerült lelakatolni a ketrecet, és ezzel elintéztünk egyet a... sokból. Hosszú út áll még előttünk @.@
- Let's see... Fontos, hogy egy, vagy maximum kétfős csoportokra szedjük szét őket. Nem olyan könnyű velük elbánni, hogy egy egész hordának nekimenjünk - játszottam a megfontoltat. Mindannyian minimum 19-es szintűek kellett, hogy legyenek, és a racionális oldalam most kénytelen volt visszafogni az igazságra vágyó szenvedélyes felemet, aki akár az összesnek nekimenne egyszerre. Csak ez nem egy shounen, ahol csodával határos módon a legreménytelenebb helyzetben is diadal vár ránk, hanem a virtuális valóság.
- Térkép. Oh, how convenient - talán mégis egy shounenben vagyunk, ha ilyen fordulatok bukkannak fel. Mindenesetre meglepődtem a dolgon, és nem voltam rest odaállni a lány fölé. Kapóra jött a magasságkülönbség, így én is ráláttam a válla fölött a papírra. Lehet, hogy még nincs is teljesen kipucolva ez a hely? Lehet, hogy a barlangrendszer még a város alá is behúzódik, ha így van, akkor nem csoda, hogy kedvelik a rosszfiúk. Rengeteg hely lehet, ahol elrejtőzhet egy kétes alak.
- Nézzük meg, nincs veszíteni valónk - bólintottam Little Miss Yuuki felvetésére. A jelzések nem voltak teljesen egyértelműek, akármi is lehet ott. Például további elrabolt, fehérneműs lányok, vagy gladiátorharcokhoz használt szörnyek... who knows?
avatar
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
10/3800  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ralberg

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Május 10, 2015 5:05 pm

- Természetesen senpai! – Bólintottam egy nagyot és az elvett cuccokat szépen egy kupacba raktam az egyik üres sarokba, kivéve persze magát a térképet. A senpai terve viszont jogos volt. Ha túl nagy kupacokban támadnak ránk az sok bonyodalmat okozhat és ki tudja mennyire erősek. Egyesével már viszont nem fognak mit kezdeni a tökéletes csapatmunkánkkal. A térkép viszont nagyon is hasznosnak tűnt és ezzel a senpai is egyetértett.
- Kezdjük akkor ezzel. – Javasoltam rábökve a hozzánk legközelebb levő pontra. Reméltem, hogy hamar visszakaphatom a felszereléseim. A senpai ruhái bár meglepően kényelmesek azért mégis csak furák, ahogy a fegyverek is túl idegenek voltak a számomra. Így hirtelen meg se tudnám mondani milyen kardok ezek. Amint mindent megbeszéltünk már indulhattunk is. Igyekeztem tartani a senpai tempóját és minél szorosabban haladni mellette. Most már nem szeretnék leszakadni tőle és nagyon kínos is lenne ha most még egyszer valami hasonló történne. De ez nem történhet meg! Itt a mi visszavágásunk ideje.
- Volt már részed hasonló kalandban? – Érdeklődtem, majdhogynem suttogva, nehogy a kíváncsiságom buktasson le minket. – Bár butaságot kérdeztem hisz a JL tagjaként biztosan nap mint nap hasonló szituációkba keveredsz. – És most én is része vagyok neki ami a körülményeket tekintve még így is izgatottá és boldoggá tett. Amíg Silver senpai ezt elmeséli nekem idő közben meg is találtuk az első úti célunk, legalábbis feltehetően az volt. Egy nagyobb terem szerű benne mindenféle tárgyakkal meg két kopasz fickóval akik legnagyobb szerencsénkre jó hangosan beszéltek így hamar kiszúrhattuk őket, jóval azelőtt, hogy ők ezt megtennék.
- Rohanjuk le őket? – Nézek újdonsült társamra.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ralberg

Témanyitás by Silver on Szer. Május 20, 2015 3:51 pm

Bólintottam, alaposan megnéztem a térképet, és elindultam a gyéren megvilágított folyosókon keresztül. Nyilván nem szerettem volna hagyni, hogy egy lány törje az utat az ismeretlenen keresztül, így fel kellett áldoznom magam az ügy érdekében. Nem bántam persze, egy cseppet sem éreztem áldozatnak, sőt! Őrültem neki, hogy van valaki, aki hajlandó rám bízni magát, én pedig meg szerettem volna felelni ennek a feladatnak, hibátlanul. Lopva vetettem egy-egy pillantást Little Miss Yuukira, és igazság szerint közel álltam hozzá, hogy megfogjam a kezét menet közben, látva, hogy mennyire görcsösen próbál minél közelebb maradni hozzám. Azonban nem szerettem volna, hogy félreértse, így is elég súlyos pillanatokat éltem át, amíg egy szál fehérneműben dance-elt előttem, még a fiatal kora ellenére is.
- Well, yeah. Ez nálam mindennapos, hehe ^^" - ami túlzás, de azért előferdül, hogy belekeveredek valami hasonlóba - Mondjuk nem minden nap mentek meg fehérneműs lányokat közben Wink - kacsintottam a lányra a vállam felett hátranézve. Konkrétan ő az első. Csak hát igazából mindegy, hogy mi van rajtuk, valamiért sose hálálják meg egy köszönömmel többnél a jótettem. Talán Miss Hime volt az egyetlen kivétel, vele egészen szövevényes relationshipbe keveredtem. Megmentettem, aztán ő is engem, aztán beajánlott a céhébe, ahol a mentorom lett valami olyasmiben, ami alapból nem is érdekelt túlságosan.
Gondolataimból azonban kiszakítottak a beszédfoszlányok, melyek megütötték a fülemet. Egyből kinyújtottam a kezem és megállítottam vele Little Miss Yuukit, majd a falhoz simulva araszoltam oda a következő fordulóhoz. A kezem már rajta is volt a kardomon. Ketten voltak csak a teremben, de még így sem szerettem volna csak úgy betörni. Ha mindketten egy-az-egy elleni harcra kényszerülünk, az a legrosszabb eshetőség.
- Egyszerre csak az egyikre koncentráljunk. Mondjuk legyen a jobb oldali - suttogtam halkan, majd a tarisznyámból előhúztam az egyik zsákmányolt kristályt, és behajítottam. Amint összetört, denevérek tucatjai szökkentek előre belőle, és megtámadták a kopaszokat. Egy erélyes bólintással jeleztem, hogy most kéne lecsapnunk, és a kardomat előhúzva már rohantam is befelé.
avatar
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
10/3800  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ralberg

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Jún. 01, 2015 11:51 am

Igencsak hunyorognom kellet ahhoz, hogy tovább lássak a senpainal de azért még a tűrhető kategóriába esett. Meg aztán így, hogy ő volt elől és vezetett nem volt semmi gond. Időről időre azért mindig hátra pillantottam, nem szerettem volna ha valaki mögülünk megjelenik valaki és akkor oda lesz a meglepetés ereje, részünkről legalábbis mert ha valaki ránk támad akkor én tuti meglepődünk. Jó így nyilván nem, hogy figyelek de ha nem figyelnék.
- Hát ööö… igen… gondolom… - Enyhén zavarba jöttem a nemrég történtek felemlegetésébe de igyekeztem ezt leplezni. – De úgy hiszem nem az első eset, hogy megmentesz valakit. Ha jól sejtem már számtalan embert mentettél meg vagy szabadítottál ki valahonnan. Egyszóval tuti sok mindenkinek segítettél már. – Biztos voltam benne, hogy ez így van. Már sejtem, hogy a senpai ilyen téren milyen is, főleg, hogy a Justice League tagja, ők pedig mindenkin segítenek. Azonban a csevejnek hamar vége szakad ugyanis bele botlunk pár rosszakaróba akik ugyan még nem figyeltek fel ránk de okozhatnak még problémát. De nem fognak hisz a senpainak máris volt terve.
- Rendben. – Bólintottam egy nagyot és szorosan megragadtam a nálam lévő kard markolatát. Vártam még a senpai megadja a jelet és a denevérraj megidézése után ez meg is történt így a senpai után már lódultam is és elsuhanva mellette célba vettem a férfit aki hevesen csapkodott a denevérek után és felugorva a jobb lábammal mellkason rúgom őt és onnan rugaszkodom el, kihasználva az akrobatikusságom, hogy a másik férfi felé lendüljek ráadásul ezzel a mutatvánnyal még az egyensúlyát is sikerült a célpontnak elveszítenie így a senpai könnyebben elintézheti őt mialatt én arra, figyelek, hogy a másik ne tudjon rá támadni.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ralberg

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.