Kazamata

Go down

default Kazamata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 14, 2014 4:20 pm

A kazamata egy óriási barlangrendszer, aminek bejáratát messze elkerülik a bóklászó mobok. A barlangrendszerben nem nehéz eltévedni és tele van egymást harapdáló, ragadozó mobokkal, kik a játékosoknak támadnak, amint megközelítik őket. Az itt lévő mobok sebzése elég magas, így nem szokták fejlődéshez ajánlani a helyet, ellentétben a szint többi részével.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazamata

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Júl. 12, 2014 1:00 am

Kard a hátán, mert még ugye védett övezeten kívűl vam tehát "védtelen". Pixel csíkok mindenütt, liheg, bambán néz előre, energiaszint a nullán. Ugyan még fájnak a legutóbb szerzett sebek, de már múlófélben mindegyik. Majd egy magas alak rajzolódik ki a bejáratnál.
- O.O -
Megáll, figyel. >.> A 16. szint egyik eldugodt kazamatájának bejáratánál nem midnenki szokot várakozni. Közelebb megy, kard nyelén a keze....


A kazamata bejáratánál ácsorgok már egy jó ideje, hátamat nekivetem a nyirkos falnak. H kint lennék, valószínűleg tödőgyulladást kapnék. Utálom ezt a szintet, tele van zombikkal. De ha már Alex ide jött farmolni, akkor kénytelen vagyok követni. Sürget az idő, nekem pedig szükségem van rá. Igen, az éjszaka közepén.  "Köszöntöm", mielőtt még összecsinálja magát a nem várt látogató láttán. - Milyenek a zombi kazamatalakók?

- Anat? Szólhattál volna, hogy jösz, majdnem lecsaptalak. Neutral >.>
Leveszi a kezét a kardról, és ha már itt vana másik, hát mellé áll és ő meg int neki, amolyan "hali" kézmozdulattal. Nem várt személy, és most nem is igazán szeretettt volna találkozni vele. De Anat mindig akkor bukkan fel, amikor nem akarja. - Nyirkosak. x) ... meg hasonlítanak a 17-es bossra. Rolling Eyes - Bökte ki kis habozás után. Valahogy ide illet. Érdekelte, hogy miért jöt el a másik fiú, ráadásul minden előzetes bejelentés nélkül és várta meg, amíg ő végez, de azt nem igazán szerette volna ha abossra terelődik a szó, márpedig volt egy olyan rossz érzése, hogy ez nem lesz opció.
Kissé feszengve állt Anat mellett, habár nem látszott rajta gy mint eddig. Szavai kimértségén és a hangszínén viszont pont kiütközött a művi higgadtság.


- Azt megnézném, hogy lecsapsz. : P A legutóbb se bírtál velem, mikor bunyóztunk. - cinkos vigyort villantok felé, majd zsebre vágott kézzel besorolok a szöszi mellé. Nem akartam megzavarni a jelenlétemmel a farmolását, nem hiányzik, hogy mindenbe beleártsam magam. Ő is tiszteletben tartja, hogy sokat vagyok egyedül is a szafariban. - Beszélnünk kell! Timidus aggaszt...

Pislog kettőt. Mindenre gondolt, csak nem erre. - Timidus? Öhm... folytasd. - Váltott egyből sokkal határozottabb hangnemre. A viccelődést fel sem vette, főleg az utána elhangzottak fejében.

Elvitt ma egy küldetésre. Videókat elemeztünk ki olyan hibákról, amit vétettünk harc közben. Aztán folytattuk a beszélgetést, s elég fura vége kerekedett. Eleinte meg voltam róla győződve, hogy a segítségemre próbál lenni. De tartok tőle, hogy a jövőben nagyon meg fog vele gyűlni a bajunk, minél feljebb jutunk a szinteken. Nem akarom eltúlozni a dolgokat, de már ott tartok, hogy polgárháborút vizionálok. - Nem tudom mit várok igazán a fiútól. Nyugtatást, megerősítést, siránkozást, jajveszékelést, bátorítást, összefogást, avagy mindezt egyben? Kihúzom zsebemből a kezem és összekulcsolom a mellkasom előtt. Megállok Alexel szemben, a holdfényben messziről úgy tűnhet, hogy rosszban sántikálunk éjnek évadján a védett terület szélétől nem messze. - Tartok attól a pettől...

Egész hihetetlen volt amit hallott. Elsőre, hogy egy pet küldetést generáljon? Arról már tudott, hogy bizonyos céhek bizonyos féle küldiket tudtak, de akkor ez is lehetséges. A történet maga meg olyan szürrealisztikus volt. Mi abban a küldetés, hogy hibákat elemezgetnek ki? Habár Timidushoz illik... nah de polgárháború? Összeráncolta a homlokát- - Értem. Volt vele régebben egy beszélgetésem. Eljött hozzám, a Limenbe Shukaku nélkül és a kintről, meg az emberekről beszélgettünk. Akkor azt mondta, hogy mindent az idomárja miatt csinál, de volt egy rossz érzésem vele kapcsolatban. Azt hiszem pont emiatt. Shukaku szerintem nem akar kijutni innen.... ha pedig ez elmélyül abban a programban, nem tartom valószínűtlennek, hogy akadályozni akar majd minket. Sajnos túl okosra lett tervezve... - Megáll a beszédben, Anatra néz. - Gondolod, hogy már most elkezdett a frontosok ellen szervezkedni? Szerinted megtámadna minket?

Gondterhelt barázdák jelennek meg az arcomon. Végigsimítok az államon lévő szőrpamacson. Mindig ezt teszem, ha elgondolkozom. Hogy rossz szokás-e, azt mindenki maga döntse el, én nem tartom annak. Fanyarul elhúzom a szám. - Shu nem akar kijutni, ezt egészen biztosan tudom. Véleményem szerint meg van győződve arról, hogy idebent neki jó, kint rossz. A pet azért okos, mert ő nevelte, és rengeteget foglalkozott vele. Ha a "mi oldalunkon állna", a legkiválóbb frontharcosok egyike lenne az ő párosuk. Épp ezért aggaszt, hogy mire lehet majd képes az a rafinált sárkány ellenünk. Az ő feladata Shu megvédése. Azzal, hogy ki akarunk jutni, Shu ellen teszünk. A pet programja szerint ártani akarunk a lánynak. Ha Shu véleménye változna, Timidust a magunk oldalára állíthatnánk. Azonban erre nagyon kevés esélyt látok. Senkiben nem bízik az a lány, csak a sárkányában, az pedig olyan, mint egy testőr. - Alex vállaira teszem mindkét kezemet és nem hagyom, hogy elvonja a tekintetét. - Ki akarok jutni Alex, minél előbb és a lehető legkisebb emberi veszteséggel. Nekem küldetésem van odakint, mint ahogy neked is. Ezt nem akadályozhatja meg egy rosszul nevelt sárkány. - Leveszem a kezemet és újra összefonom őket a mellkasom előtt. -  Persze kérdés, hogy az a sárkány valóban rosszul nevelt-e. Az is kérdéses, hogy hozhatunk-e mi döntéseket mások feje felett. De nekik joguk van minket ide bezárni és megakadályozni bennünket a kijutásban? Heh? - Kissé ingerülté válok. -  Úgy hiszem a többség még mindig ki akar jutni, de minél többet teketóriázunk, annál többen akarnak majd maradni. Az én elhatározásom is megingott, nem csoda, ha másoké is megfog. És ha egy olyan szónok, mint Timidus, összefogja őket, akkor nagy bajok lesznek. - Csak most döbbenek rá, hogy erre több az esély, mint eddig gondolni mertem.

Szomorúan néz magam elé. Azon nem akad fent, hoyg nevelték e a sárkányt vagy sem, kit érdekel, a lényeg, hogy nem tesz jót. Legalább is nekik nem. Shukakunak is ~ véleménye szerint ~ inkább meg kéne tanulnia élni kint,mint elújni a valóság elöl idebent, de azzal túl messzire menek, hogy ha Shu maradni akar, akkor mindenki maradjon. Elhúzza a száját. Rémképeket idéznek meg a saját és Anat szavai. Mi lesz ha....
Ám amikor a vállára teszi a kezét Anat, felnéz, kissé visza is rázódik a jelenbe. Egy örömteli mosoly suhan át az arcán, mikor barátja kijelenti a menni akarását. És márpedig, hogy "minnél elöbb". Nem mondja, hogy örül, látni rajta, inkább tovább figyel.
- Én nem vagyok jó szónok. Azt hiszem ezt már leszögezhetem. Hirtelen vagyok és kapkodom. De te az vagy. Ahogy  az Artest is összekaptad, a frontot is össze tudnánk. - Direkt használt többes számot. - Utána pedig az emberek véleménye is változna. Timidus... Tiidus meg.... őt nem állíthajuk meg. Azzal ártanánk Shunak és csak megerősítenénk abba, hoyg az emberek gonoszak... mert mi másért nem akarna kijutni innen? Az emebrek miatt. Erősebbeknek kell lennünk Tiidusnál. Mentálisan és szintben is. Ez az egyetlen lehetőség. És talán még jobban kell nyitnunk a kisebb szintük felé, mint eddig.


- Én is hirtelen vagyok, én is kapkodok és még figyelmetlen is vagyok időnként. Nem vagyunk tökéletesek, nem is várja el tőlünk senki. Legfeljebb azt, hogy törekedjünk a hibáink javítására és ne törődjünk bele. - Ennyivel el is intézem a bosson történteket, ha érti érti, ha nem, nem, én nem fogom felhánytorgatni az elbambulását. Sokkal nagyobb galibát is okoztam már, mégsem vették fejemet, mégis harcolok a fronton. - Összekapjuk a frontot. Igen! Ez lesz az új cél, amit kiűzünk magunk elé. - Elszánt mosoly terül szét az arcomon. A szöszi megint megcsinálta. Inspirál és felvidít, mint ahogyan én is őt. Észre se vesszük időnként, hogy milyen finoman is, de kölcsönösen a helyes útra tereljük egymást és lelket öntünk a másikba. - Igazad lehet, én is erre jutottam Shut illetőleg. Viszont... - és itt kicsit szégyenkezve nézek vissza Alexre - Egy elég érdekes gondolat fordult meg a fejemben, ami miatt fontos kikérnem a véleményedet. Nem akartam még csak rápihenni sem az éjjel, tudnom kellett te mit gondolnál róla: katasztrófális-e vagy megvalósítható...

Elhúzta a száját, amikor a figyelmetlenségről esett szó. Valóban csak enyi lett volna. Neeem. NEm egyszerűen figyelmetlen volt, az nem ő lenne. Azaz de, de nem akkor, amikor valamit tényleg akar. A bosson eluralt a félelem és leblokkolt. Nem érezte sem az idő múlását, sem semmit. Fájdalmat azt érzett, és minden egyes ütés mélyebbre vitte. Ha Mirika nincs, tuti burokkal esik ki.
- Igen. Azt hiszem igazad van. Nem rágódhatunk a múlton, mert akkor elszalasztjuk a mát. ^^" - Értette volna? Nem biztos, hogy átrágta magát Anat sejtelmes utalásán, egyszerűen csak arra reagált, amire asszociált. Majd később elemezget. Ő úgy is az a "lépcsőházi gondolkodó". Alias az az ember, aki csak akkor jön rá, hoyg mi lett volna a leghelyesebb válasz vagy reakció valamire, amikor már vége a bezsélgetésnek. ....
Bólintott az új célt illetően.
- Képesek leszünk rá. Sokan vannak akik ugyanígy gondolják. - Mosolygott vissza lelkesen Anatra. Kis bezsélgetés, de komoly témák és döntések bújnak meg mögötte. Kimondatlanul egyeznek meg dolgokban, anélkül, hoyg nagyon szétrágnák azt. Csak ennyi. " Ez lesz új cél. Összekaparjuk a fronto". És ennyi bőven elég is. Majd Anat vált, új téma?
- Hahh, mond mond, érdekel. Az őrült ötleteid mögött mindig van egy gondolati háttér, szal csak ki vele...


- Az jutott eszembe... nos elég galád és rizikós és tuti őrültség... de... el kellene rabolnunk Timidust! Vagyis el kellene raboltatnunk. Olyan helyre vitetni, ahol nem eshet baja, de nem érintkezhet Shuval. Akkor aztán a lányt magunkhoz vehetnénk és anélkül próbálhatnánk meggyőzni, hogy Timidus mosná az agyát...

- O.O ...  - Három másodperces szünet. - Váó!... ezt mikor álmodtad? >.> - Ugyanúgy beszélt, mint eddig, de látszott, hoyg egyből bukásra ítélte az akciót. - Shukaku nem foglalkozna velünk. Neutral Az a csaj hozzá van nőve Timidushoz. Karácsonyra egy pet kézikönyvet kaptam a kajmánomhoz, pedig alig ismert akkor még. Ráadásul engem Shukaku chan nem is kedvel, mert tudja, hoyg nem bírom a petjét. ._. ... *aztán csak hallgat. Gondolkodik* - Hmmm, az viszont jogos, hogy valahogy csökkentünk kéne Timidus befolyását. Nem csak Shukakura, de mindenki másra is.... de hogyan? o.o

- Féltem azt a lányt. De az a baj, hogy ha még sikerülne is megjátszanunk Shu előtt, hogy Timidus egy időre magára hagyja, ha ismét elengedjük a petet, akkor úgyis elmondja, hogy elrabolták. Ráadásul tartok tőle, hogy a peteket tudják követni az idomárok. Ha belebukunk ebbe a szervezkedésbe, akkor nagyon nagyot bukunk és elpártolnak majd mellőlünk. Ehh, túl rizikós...De nem akarok petet ölni... pedig már az is megfordult a fejemben idefele úton, hogy a petek Kayaba teremtményeiként eleve arra vannak predesztinálva, hogy hátráltassák a kijutásunkat, csak eddig ezt még nem vettük észre O.o

A petek kémek. Rolling Eyes - A predesztinálva szón jót mosolygott. Régi emlékek refi körökből. >.> brrrr - vagyis krhm. programok. Bármire bel ehetnek programozva és nem tudjuk meg addig a céljukat, amíg meg nem mutatják nekünk. Akkor meg már késő lesz. Meg nos hát, ha Kayaba tartja is magát a "játék törvényeihez" honnan tudjuk mi, hogy mik azok? Már eddig is  rengeteg olyan dolog történt velünk, amit elvbe én nem mondtam volna igazságosnak. Olyan érzésem van, hogy maga a játék arra buzdítja az embereket, hogy széthúzzanak, ha nem is fordulnak egymás ellen. A sok idomár pedig jobban szereti a petjét, mint a társait. Ez függés. Márpedig egyenesen Kayabától. Tulajdonképpen dróton rángathatnak minket és még csak észre se vesszük... - levegővétel - Én már rég elhatároztam, hogy megölöm Timidust, ha hátráltat minket, de nem csak őt, a többit is. - Kemény szavak, de látszott a fiún, hogy komolyan is gondolja

Honnan tudhatjuk mik a játék törvényei... milyen igaz. Eddig mindenre magunktól kellett rájönnünk, vagy az alap leírások alapján összelegóznunk. Semmi sincs feketén-fehéren leírva, szabályokba lefektetve, a guide book is a saját tapasztalataink alapján íródik. A petfüggőségben is van valami, s bár én is kedvelem Aldot és ragaszkodom hozzá, sosem feledkezem meg arról, hogy ő csak egy program, és nem ember. - Egyértelmű, hogy Kayabának az csak előnyére van, ha széthúzunk. Ő karba tett kézzel élvezheti a showt és még csak a kisujját sem kell mozdítania, generáljuk mi egymás közt a feszültséget. Ennek kell véget vetni, legalább a frontosok körében és persze a céhünkön belül és a baráti céhek között is. - Alex záró szavai azonban még engem is elképesztenek. - Hisamet is? Vezért is? És... akár Aldot is? O.o Vagy csak amelyik elenünk fordul? Ha elkezdünk peteket mészárolni, a többit is magunkra haragítjuk, velük együtt pedig talán sok idomárt is. Ez nem lesz járható út...

Csak bólogat, ahogy Anat összeszedi az eddigi infókat és összegez. Valóban és valóban, meg valóban. ... ééés igen, valóban.
- Nem nem. - Rázza meg afejét. - És sem akarom a petek halálát. Az idomároknak nagy érvágás lenne, kasztot kéne váltaniuk, amit megjegyzem pártolnék, de... amíg ők maguk nem döntik el, hogy megszabadulnak a petjüktől, ami egyik percől a másikra akármivé vélhat, addig nem szólhatok bele. De ha Timidus, vagy Aldo, vagy neadjisten Hisame örjöngeni kezd, nem foogk habozni.
Nem akarom magamra haragítani egyik idomárt sem. Jobb lenne meggyőzni őket, hogy Kayaba játékszerei nélkül harcoljunk.
De amit felvethetek érveket mellette, azok nem stabilak. Túl sok a ha, és a petek érző lényeknek mutatják magukat. Még Timidus is.
Másfelöl meg ha Kayaba káoszt akar, akkor ha akarja a többi kaszt fegyverét is fel tudja használni. Hinari chan fegyvere is bír valamilyen értelemmel... - Ekkor lesüti a tekintetét. Nagyon félti a lányt, főleg hogy ott van még Nestor is - Talán az lenne a legtisztább ha valóban átváltoznának, vagy valami... és nekünk rontanának, de ez vágyálom. A petek, ahogy Timidus esete is mutatja, sokkal okosabbak.... sajnos, úgy érzem, sokan fogják még a petek kétes biztonságát választani.


- Alex, egyre kérlek: Ne akard provokálni a peteket. Annak biztos nem lesz jó vége. Akár komolyan meg is sérülhet valaki. Ne kockáztassunk. Amondó vagyok, hogy kössünk titkos szerződést: Megfigyeljük a peteket. Nem szabad, hogy ezt megtudják, rafináltnak kell lennünk. Barátkoznod kell neked is velük, bármennyire is nehezedre esik. Ha a petek valóban manipulálják az idomárokat, amitől tartunk, akkor sok hozzánk közeli ember van veszélyben. Elsősorban a saját petjeinken végezzünk megfigyelést, másodsorban másokén. Timidust pedig folyamatos kontroll alatt kell tartanunk. Shunak küldök egy barátfelkérést, hátha akkor figyelni tudom, Timidus éppen mikor hol van. Viszont felvetődött bennem egy újabb kérdés: Ayatoval mi legyen?

Kedvesen néz. Már már békésen fel a másik fiúra. Egy fejjel nagyobb nála a fene egye meg >.> Szóval Anat épp azt ecsetelte, hogy nem szabad provokálni a peteket. Elmosolyodott.
- Igen tudom. Bármennyire is szeretném, hogy kimutassák a foguk fehérjét és végre egy nyílt, tisztességes harcot vívhassunk velük, mint a mobokkal is, az nem vezet sehova, hogy ellenük áskálódom. Az én energiámimat is csapolná, fölöslegesen. Rolling Eyes
Hmmmff, direkt a végére hagyta a nagy kérést. Nem tudom, hogy mennyire leszek jó ebben, de Nestorhoz már volt szerncsém. Hinari mellett élő pet. Egy korábbi idomáré, és nem vadult el. Nem vagyok az aki hitelesen tudna színészkedni, így inkább nem vállalok magamra olyat, amit nem tudok elvégezni, de azt kérned sem kell, hogy figyeljem őket. x3 - még kacsintott is. Egy nevezőn vannak. - Ahm, hmmm már egy jó ideje nem is mutatkozik a fiú. Én nem is ismerem. Szerinted valami problémája lehet? A petjével biztos nem, az túl korai lenne. o.o


- Fogalmam sincs mi lehet vele, gyakorlatilag eltűnt. Nem válaszol, nem ad életjelet. Te is tudod, hogy ez milyen következménnyel jár... na meg én is. Csak olyan nehéz meghozni ezeket a döntéseket, főleg úgy, hogy Renen kívül minden volt tag meghalt ._. Nem szívesen hagynám cserben a fiút, de ha nem kér belőlünk, ha nem vagyunk ínyére, én nem fogom erőltetni :S

- Cshh - Elnyomott egy szitkot magyarul. Hallani is lehetett a külföldi hangzást. Ilyenkor mindig mérges. - Ha ki akarod tenni, engem ne kérdezz. Nemet fogok mondani. Eddig is megvoltunk vele, inkább meg kéne keresni. Talán ha mi keresnénk az ő társaságát, .... talán csak arra vár.... a legtöbb solos meghal. Ran is meghalt... ch - Előrehajol, hogy a homlokára tapassza bal kezét. Ha rajta múlik, így is bent marad Ayato, ha törik ha szakad! >.<

Rendben, igazad van. Meggyőztél. Gyere szöszi, menjünk haza : )

o.o - belevörösödött. Ez a fiú olyan fura. De egyből mosolygott is hozzá, nem lehet nem mosolyogni. - Menjünk. Kezd nagyon bizarr lenni ez a szint, a fura hangokkal a kazamata bejáratával x)
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.