[Küldetés] A testtolvaj meséje

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Chancery on Hétf. Szept. 22, 2014 12:17 pm

Felpörögtek az események. Míg az áldozat a malac után eredt, én pedig azon töprengtem, mit is válaszolhatnék Hime kérdésére, Álomkelő egy hatalmas fújtatással adta tanújelét annak, hogy nem, még csak egy picit sem szeretné megtűrni a madarat a hátán, és ha kell, a fújtatás mellé a karmait is beveti, csak hogy elhessegesse magáról.
Én pedig először a madarat hallgatom végig, majd a srácot, végük Kremyllát. Csendemnek az az egyszerű oka van, hogy igyekszem összerakni a puzzle darabjait, pont, mint régen annál a furcsa tobzoska-minibossnál. Bár ezúttal kicsit felkészültebb és tapasztaltabb vagyok, miszerint nem szabad semmit sem figyelmen kívül hagyni.
-Ne engedd el. Bizonyíték, szükségünk lehet rá. -szólok a srácra, mikor látom, hogy meglágyult a szíve a malackán és el akarja ereszteni. Azt mondta, egy ilyen rózsaszín akármi lökte fel, mielőtt átváltozott volna, így meg kel tartanunk, hisz nyom. Majd a madárka felé fordulok, és igyekszem összerakni a hallottakat.
-Tehát valaki emberré, valaki meg állattá változott. A malac szerepét nem tudom, de bizonyára rájövünk. Báár...
Közelebb hajolok a már említett malackához. -Épp futott valahova. Nekem van nyomkövetésem. Ha elengeded, akkor talán elvezet minket valahova, ami jó támpont lehet. Ha pedig kiderül, hogy ártatlan, az is rendben. Ki tart velem?
Nem vagyok nyomozó, ez tény és való. Kétlem, hogy pont én lennék az, aki megoldja a helyzetet, de abban reménykedem, hogy ismét sikerül valamiképp legalább egyikünket rávezetni a megoldásra, ahogy az a tobzoskánál is történt. Igaz, hogy akkor sem én nyertem végül, hanem Tachibana, de ezt soha nem is bántam. Elég öröm volt nekem, hogy a megoldásra sikerült legalább az ösvényt megtalálnom, amin végül végiglépdelhetett valaki. Lángész úgyse leszek soha, ahhoz túl fejletlen az agyam.
Álomkelő pedig nem az a típus, aki beleszól az emberek dolgába, csak akkor teszi, mikor már rettenetesen unja a totojázást, akkor viszont rendkívül okosakat mond, olyanokat, amik fölött én elsiklottam. Nem tudom, a tudása honnan jöhet, hisz a könyvtári könyveket nem olvashatja magányában, csak azt tudja, amit én is. Talán az idomár és a pet közötti kapcsolat a kulcs, és én magam is képes vagyok olyan tudásra szert tenni, amiről valójában csak álmodhatnék? Talán valójában egy profi vagyok, csak nem vagyok ennek tudatában?
A madárkára nézek ismét; tényleg különös, hogy a malac nem beszél, de ő meg igen, bár ez jelentheti azt is egyszerűen, hogy a malacnak maximum köze lehet a tolvajhoz, de nem olyan tekintetben, hogy játékos lenne és úgy lopták volna a testét. Talán egy egyszerű vaddisznó, csak házimalacnak öltöztetve. Még az is lehet, hogy a valódi elkövető egy megvadult vagy bugos mob, bár ez esetben valószínű, hogy egy játékmester fel fog figyelni rá, kijavítja és az eredeti tulajoknak is visszaszolgáltatja a testét.
-Ezen kívül a valódi testetek is biztos szaladgál valahol. Eddig 17-18 szint van megnyitva. Te mondtad, hogy egyenlőre még csak első szintű vagy, így elég ezt a terepet átkutatni... -bár tekintve, hogy az első szint a legnagyobb... huh... -Terólad viszont nem tudni. Első szintű vagy szintén, vagy magasabb? Már ha szabad...?
Tudom, hogy az ilyesmi elég kényes téma a játékosok körében, hisz a szint elárulása gyengeség felmutatása is lehet. A nyomozás érdekében viszont tudni kell, és még abban is benne lennék, ha csak valakinek négyszemközt mondaná el. Gond csak akkor van, ha kiderül, hogy magas szintű és az összes szintet át kell kutatni a testéért... Rolling Eyes

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Kremylla Lyeen on Szomb. Szept. 27, 2014 9:34 am

A fiú láthatóan figyelmen kívül hagyja a véleményemet, pedig pont ő kérdezősködött. No mindegy, legalább a másik átváltozott alak szavaira figyel, és ez vicces változást hoz a malac és a közte lévő beszélgetésben. Már ha lehet beszélgetésnek mondani azt, hogy a rózsaszín állatka csak pislog rá, mintha nem is értené a pocok kérdéseit, aki idő közben elengedi. Chan azonnal rá is szól, és igazat kell neki adnom: még ha nem is biztos, lehet, hogy köze van az esethez, nem szabad elveszíteni.
Kissé elhúzom a számat, amikor a madarunk kinevet. Most mi ezen a nevetnivaló? Egyáltalán nem értem. Csak ötletet mondtam, ami vagy hasznos, vagy egy fatális tévedés, hülyeség. De a válasz alapján nem is olyan rossz az, amivel felhozakodtam, szóval ez azért megnyugtató.
- Hmm, lehetséges, ebben azért még nem vagyok otthon, hiába, hogy egy ideje itt vagyok - felelek őszintén, miközben a fejemet vakarom, majd Chant hallgatom. Felé fordulok, jobb szemöldököm leheletnyit feljebb csúszik. De jó... Nem elég, hogy egy csomó, számomra teljesen idegen dolgot zúdítottak a nyakamba az elmúlt időben, újabbak jönnek fel. Alig tudom helyrerakni magamban ezt az egészet. Úgy tűnik, még mindig nagyon ragaszkodok a valósághoz, és így képtelen vagyok teljes mértékben alkalmazkodni a jelenlegi helyzetemhez, nem vagyok hajlandó elfogadni dolgokat. Fene.
A madár leírására szinte azonnal eszembe jut valaki, de el is vetem a feltevésemet. Már miért lenne itt? Tuti sokkal előrébb tart, már amire a stílusából következtetek, nem olyan kis házikukac, mint én, akinek jár a szája, de nem cselekszik. Vagyis cselekszek én, csak mindig meggondolatlanul, és legtöbbször rosszul. Ez a baj velem. Szóval nem, kizárom azt a lehetőséget, hogy esetleg az egyik ismerősömmel/barátommal ugyanez megtörténjen, mert... Biztos vagyok benne, hogy az illető teljesen máshol van.
- Bele se merek gondolni, mennyi ideig fogjuk akkor keresgélni a testeket... - motyogom az orrom alatt. Nem nyafogásnak szánom, csak egyszerűen akkora a terület, hogy ez szépen kicsúszik a számon afféle csodálkozásként. Nem is tudom felfogni, hogy hogy lehetett valaki képes egy ekkora területet megalkotni... Persze ennél többet nem tudok hozzátenni a jelenlegi álláshoz, egyelőre azokat kell faggatni, akik átváltoztak, kérdésekben meg már nem vagyok valami ötletes.

_________________
Stat::

Élet: 4
Fegyverkezelés: 0+5
Erő: 2+8
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 5 +8
Speciális képesség: 2
Páncél: 24


Adatlap
avatar
Kremylla Lyeen
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2014. May. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Testben a gép előtt, lélekben valahol teljesen máshol... :D

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
137/150  (137/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Hime on Csüt. Okt. 02, 2014 1:03 pm

A kisfiúcska egy kismalacot fogott meg, aki minden kérdezősködés ellenére sem volt hajlandó megszólalni, bár az is lehet, hogy nem is képes beszélni. Viszont megjelent egy galamb, aki képes volt arra hogy beszéljen. Ez a történet valahogy egyre kuszább lesz, és nekem sikerül egyre inkább belekeverednem. Bár abban csak reménykedni tudok, hogy a mi testünk majd nem cserélődik el. Mondjuk eddig semmi ilyesmi nem történt, de láttam én már karón varjút. ahogy mondani szokás. Mondjuk jelen pillanatban az jut csak eszembe, hogy menjen a víz alá száradni, aki ilyesmit művel. Nem elég a benn ragadt játékosoknak, hogy ki kell jutni innen, és életben kell maradni, valaki még ilyen dolgokkal is szórakozik. Hát szép mondhatom. Ám a kis srác csak irul-pirul, de ötlete egyenlőre csak Chan-nek van. Mondjuk most kicsit örülök is, hogy nem én vagyok vezető szerepben, hisz így a háttérben maradva át tudom gondolni a dolgokat.
Tehát a tények a következők: Valaki vagy valami azzal szórakozik, hogy elcserélgeti a testeket. Képes emberi és állati testeket is cserélni. Képes megcsinálni azt, hogy az állat meg tudjon szólalni emberi hangon, de arra is képes, hogy hiába emberi lélek van benn ne tudjon kommunikálni. Senki nem emlékszik, hogy pontosan hol és mi is történt vele.
Elég zavarosak a dolgok, bár ki tudja, lehet, hogy Channek igaza van, és a malacka tényleg el tud vezetni minket valahová.
- Én Channel értek egyet. Lehet, hogy ez a kis malacka el tud vezetni minket valami fontos helyre. - Mondtam, miközben a kezem a mellkasom előtt keresztbe fontam, jelezve hogy nekem jelenleg nincs több mondanivalóm. Ám bár a fejemben megfogalmazódott gondolatok között lehet, hogy akadna hasznos is, de egyenlőre amíg ennyire kevés információnk akad, addig csak tapogatózunk a sötétben. Csak aztán ne lepődjünk meg ha valamit vagy valakit leverünk, mint vak a poharat. Bár ki tudja. Most igazán elememben vagyok, és kedvem lenne egy jó kis harchoz. Bár erre jelenleg nem vennék mérget, hogy ebben a helyzetben harcra fog kerülni a sor. Bár soha nem lehet tudni semmit. És azt is megtanultam már, hogy problémák nincsenek. Helyzetek vannak, néha igen csak kellemetlen helyzetek, és megoldások. Bár a megoldásokat megtalálni sokszor elég nehéz és hosszadalmas. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy az, hogy ezeknek a szerencsétleneknek a testét megtaláljuk, az nem lesz elég ahhoz, hogy minden helyre jöjjön. Azt kell először megtalálni, aki ezt tette velük. Mondjuk én nem tudhatom a dolgokat, hisz én csak egy egyszerű lány vagyok, de a megérzéseim elég erősek tudnak lenni. De az biztos, hogy ha csak itt állunk, mint a faszent, akkor nem fog semmi történni velünk. És a sült galamb se repül csak úgy bele a szánkba, főleg, hogy eléggé élő, és hogy ő valójában egy lány. Bár mindkettő történet kicsit nagyon gyanús nekem. Az oké, hogy nem biztos, hogy a valódi szintjüket árulják el. És azt is megértem, hogy kissé bizalmatlanok, de hát mi egyszerűen csak segíteni akarunk nekik. De ez az ő bajuk. Aztán ha nem sikerül, akkor majd sír a szájuk. Na de mindegy is. Türelmesen vártam a többiek mellé állva, hogy most akkor mi is fog történni.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Szer. Okt. 15, 2014 9:26 pm

Lenyitottam a menüm, és szépen gépelni kezdtem, amit Galamb kisasszony elmondott, majd mellé párhuzamosan leírtam a rólam kiderült adatokat is. Végül Malackát kezdtem el kérdezgetni, de csak nem akaródzott válaszolni. Addig-addig néztem, mígnem egyszerre megnyomtam véletlenül a pociját, mire is jellegzetes röf-röf hangot adott ki.
- Azt hiszem, nem tud beszélni. - állapítom meg lemondóan, nagy sóhajjal. - Vagy csak jól titkolja..
- Húú, hogy te milyen okos vagy. - pislogok aztán nagyokat Chan-chanra, aki láthatóan a csapat esze. Máris egy jó kis tervvel állt elő a nyomkövetésével.
- Akkor azt mondom, aktiváld azt a jártasságot, és kövessük Malackát. - helyezem le a földre az állatot, de még nem engedem el, amíg a lány be nem kapcsolja a jártasságát.

Chan amint azt megteszi, rengeteg lábnyomot lát a földön. A sajátjaitokat, más játékosokét és petekét, és persze könnyen kivehető a friss malacka nyom, amely összevissza futkos a mezőn ide-oda, ám jól láthatóan visszavezet a városba. Tehát onnan jön ő is, amerről ti.
Akinek van észlelés jártassága, annak a következő pillanatban bejelez. Egy picike, ám gyors kis árnyékot láthattok elsuhanni a fal mellett. És mintha egyenesen felétek tartana. Ám mire ezt végigfuttatjátok magatokban, cselekvésre már nincs idő. Chancery vállára teszi a kezét... Egy kislány.
Fehér haj, hosszú haj, törékeny testalkat és ártatlan tekintet.
Aztán csak azt veszitek észre, hogy Chancery egy pillanatra ledermed, majd szélesen elmosolyodik.
- Sziasztok, na végre.. - fújja ki magát. - Örülök, hogy... ooohh... - néz végig magán, nagyokat pislogva. Aztán nem beszél többet, sarkon fordul, és elfut.
Az igazi Chancery pedig ott marad, csak immár hófehér hosszú hajjal, pár évvel fiatalabbként, nagy virággal a hajában.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Chancery on Csüt. Okt. 16, 2014 11:36 am

Szalad némi pír az arcomra és tagadóan meglegyintem a kezem némi kuncogás közepette. Nincs igaza; az okosság nem mondható a nagy erényeim közé. Néha-néha akad egy jó ötletem, de általában ahhoz is várni kell vagy rávezetni. Mint abban a furcsa Dokusai-féle vidámparkban, vagy Senzankoo-nál. Most egyszerűen csak mázlim volt, hogy eszembe jutott az eddigi egyetlen eset, mikor a Nyomkövetésnek jó hasznát vettem.
Mikor bekapcsolom, akkor viszont kissé összehúzom a szemem. Teljesen másképp viselkedik, mint ahogy kéne neki. Ha csak a malacra összpontosítok, akkor csak az ő nyomait kéne látnom, a többiekét nem, ehelyett látok itt mindenfélét. Talán a malac szaladgált ennyire egy helyben mindenfelé? De akkor némelyik nyom miért emberi talp? Suspect
Már-már elkezdeném követni a malac nyomát a sokaságban, mikor valaki megragadja a vállam. Jóformán csak egy pillanat műve, hogy lássam a kislányt... a következő pillanatban úgy érzem magam, mintha egy fekete lyuk szívna magába.
Álomkelő fúj egyet a kislány felé, füleit hátralapítja és bundája is kissé felborzolódik. Villogó szemekkel lesi immár eredeti testem, amiben nem én leledzem, hisz kissé alacsonyabbról látom magam előtt a ruhát, a hajam, a macskafüleket. Ahogy mozog, ahogy beszél, elhűlök; tényleg ilyen a hangom? Ilyen lehetetlen a hangom? Mondják, hogy saját magunk másképp halljuk, mint amilyen valójában, de ez azért már túlzás... vagy csak túl szokatlan nekem Suspect
Még mielőtt megtalálnám az újat, amivel rendelkezem, már elfut, Álomkelő viszont nem restelkedik. Szalad utána, távoztában még megkeresi az új kommunikációs kapcsot felém.
~Követem, ahogy tudom! Ti gyertek utánam, ha még megvan a Nyomkövetésed. És remélem, még látsz a minitérképeden!~
-Ööö...
Végignézek magamon... fehér haj, ami majdnem a földig ér, hozzá fehér ruhácska. Teljesen olyan vagyok, mint egy régi szerepjáték-karakterem, Annie, az Auschwitz-ba került zsidó kislány Suspect  Igen... ilyesmit is játszottam egy időben Rolling Eyes
-Hogy az a... -biggyesztem le végül a szám és megnyitom a menüm, hogy ellenőrizzem a Nyomkövetést és hogy látom-e Álomkelő helyzetét a minimen.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Hime on Csüt. Okt. 23, 2014 5:07 pm

Ahogy ott álltunk, egyszer csak a semmiből egy fehér hajú lány bukkant fel, majd megérinttte Chan vállát. Majd a következő pillanatban a kislány Chan hangján szólal meg, a másik pedig Chan eredeti testével egyetemben elrohan. Nyomában Álomkelővel. Ekkor döbbenek csak rá, hogy nekem is van minimális nyomkövetésem, és a kismalackát a karjaimba kapva, már rohanok is Álomkelő után.
- Gyertek mind utánam, talán tudom követni Álomkelőt. És talán még nem vagyunk annyira lemaradva, hogy utol ne tudnánk érni. -Nézek vissza a többiekre. Megpróbálom a rengeteg lábnyom közül kisilabizálni, hogy melyik kié lehet. Ez roppantul nehéz feladat, hisz több száz lábnyom található itt meg. Hisz rengetegen járnak erre fele, ami nem is meglepő, mivel itt lehet a legkönnyebben kitapasztalni, hogy mire is képes a karakterünk, amikor elkezdjük a játékot. És ha jól tudom, akkor még most is vannak olyan karakterek, akik most ébrednek fel, ami azt jelenti, hogy megint egy karakter meghalt. És ez nekem nagyon nem tetszik. Ám most másra kell koncentrálni. Úgy látom, hogy a test tolvajnak elég csak hozzá érnie a másikhoz, és máris át tudja venni a teste felett az irányítást. De vajon hogy cserél gazdát a test? Talán az ember lelkét használja? Az a kinti világban még esetleg elfogadható magyarázat is lenne, de itt a játékban, ahol a karakterünk elvileg nem több mint pixelek halmaza, és kódok tömkelege, itt kétlem, hogy erről lenne szó. De akkor miről lehet itt szó.
Talán egy hacker került a játékba? De bentről hogyan tudná meghackelni a dolgokat. Ez nekem nem tetszik. Itt valami nagyon nem stimmel. Csak még nem jöttem rá, hogy mi is lehet a dolgok mögött.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Suzume on Pént. Okt. 24, 2014 10:26 am

Nagy volt a tanakodás a fiú meg csak ámult Chancery ötletén.
- Hát ha azt vesszük elég kézen fekvő dolog bár szerintem túl könnyű lenne ha csak annyi lenne, hogy követni kell a malacot. – Legalábbis szerény véleményem szerint.
- Relatív. Tízes szintű vagyok de kiképző tisztel szóval expben egy, papíron tíz tényleges fejlődésben mérve pedig kb. hatodik vagy hetedik szinten állok. De tekintve a kérdés miértjét pusztán tíz szintet kell átkutatnunk elméletben. – Remélem a lány kielégítő választ kapott. Aztán a következő események olyan gyorsan történtek, hogy csak na. Chan-chanba belerohant egy lány majd Chan elszalad a kislány meg ott marad. A reakcióból ítélve azt hiszem ő is a testtolvajunk áldozata lett.
- Hát ez elég kellemetlen. Te most az a macskás lány vagy? –kérdem meg tőle biztos ami biztos alapon. Ha így van elég sok mindent megtudhattunk a tolvajunkról. – Úgy néz ki a tolvaj csak egy testet tud egyszerre fenntartani, ha újat akar a régit át kell adnia másnak, mint ahogy láthattuk. Meg vannak még a jártasságaid? – Kérdem tőle? Hiszen így követhetjük a testét. Méghozzá sürgősen mert ha megint testet cserél már nehezebb lesz megtalálni. Azt hiszem jó döntés volt galambként megjelenni, legalább nem cseréli le a testem valami más förmedvényre. Így hála az égnek le se sajnál, addig jó még én magam nem vagyok áldozat. Bár ha valahogyan mégis testcsere lenne akkor is meg tudom azt változtatni valami nekem tetszőre szóval nem is értem magam. Mindegy így azért mókásabb. ^^

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Hétf. Okt. 27, 2014 6:35 pm

Aki kimaradt, pótoljon.

Chan hamarosan rájöhet, hogy minden eddigi képességét elvesztette, és a lányéra álltak át a pontjai, ahogy Álomkelőt is úgy érzékeli a rendszer, mintha a Chan testbe bújt lány petje lenne.
Álomkelő azért sikeresen követi gazdáját, és Hime is el tud igazodni a nyomokon. A lányt hamarosan megpillantjátok magatok előtt, ahogy befut egy erdőbe.

Nos, ebben a körben akár utol is érhetitek, és ha ügyesek és okosak vagytok, akár el is foghatjátok őt. Úgyhogy azt várom, hogy terveket szövögessetek.:3 Vagy akár el is kezdhetitek kivitelezni őket.. Sok sikert, drága kis vörösbegyeim! ~ ♥

Ui.: Mashiro megy szépen veletek, de semmi különöset nem csinál. Majd a következő mesélésben írom le, mik a reakciói a terveitekre, cselekedeteitekre.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Chancery on Szer. Okt. 29, 2014 11:26 am

-Aha, én vagyok... ._. -bólintok a galamb kérdésére;fú, de fura a hangom. Milyen rég is volt utoljára ilyen magas, mint egy kislányé. Mondjuk fogalmam sincs, mások milyennek halhatják az eredetit, egyesek szerint az is elég magas és fiatalos maradt, aztán a fene tudja. Én mélyebbnek hallom és gyűlöletesnek, olyannak, amit nem szívesen hallgatnak mások hosszú távon. Mégis elkap néha a beszélhetnék, hiába nem vagyok biztos a dolgomban.
Lenyitom a menüm, majd szomorúan megrázom a fejem és megmutatom a többieknek, miszerint mindenem eltűnt, amivel eddig rendelkeztem. Nem tudom, kinek a testét kaphattam meg, sosem láttam ezt a kislányt még ezelőtt, de hogy mihamarabb vissza szeretném kapni a sajátom, az biztos. A galamb biztos nem lehet, hisz már mondta volna, ugyanez igaz Mashirora - mondjuk ő egyébként is srác - meg a malacra. Az újabb áldozat valahol egyedül kószálhat odakint mondjuk pont a galamb igazi testében. Ez most igen önző lépésnek tűnhet, de előbb a sajátomat szeretném visszakapni, már főleg azért is, mert ha elkapjuk a tolvajt, akkor az visszacserélgetheti a testeket.
Tényleg! Előbb a tolvajra lesz szükségünk!
-Akkor nosza utána o.o Hime, mutasd az utat!
és ha elindulunk, és fürge léptekkel követem akár az erdőbe is. Igen szokatlan a rövidebb lábakkal, de hamar beleszokom, hisz mást nem is tehetnék. Az emlékeimet kell elővennem fiatal koromból, és talán segítségemre van, hogy manapság sem vagyok sokkal nagyobb Rolling Eyes
-Jaj... kérem, álljon meg! Csak kérdezni akarunk! -blöffölök a legártatlanabb hangon, amit természetesen ki tudok sajtolni magamból, mikor meglátom a saját hátam az erdőnél, majd Álomkelő lompos farkát a bokrok között. Kivételesen jó dolog, hogy cicafüleket szeretek viselni, mert könnyen megkülönböztethető mástól, és kétlem, hogy előbb-utóbb egy cicafül-csoportba tévedne. Ezen kívül ezek még az aranyszín darabok, ami még csillog is a fényben a fák között.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Suzume on Hétf. Nov. 03, 2014 6:20 pm

Az elképzelésem valóban helyt állt ugyanis kiderült, hogy a cuki kislány nem volt más mint Chan-chan ez pedig annyit jelentett, hogy bizony a tolvaj nem képes csupán egyetlen egy teste megtartani egyszerre. Azonban a rossz hír, hogy nem csak a testük de a lány képességei is kicserélődtek és feltételezéseim szerint így nem ha friendbe vesszük egymást de a testünk megcserélődik tudjuk követni… magunkat. Azt hiszem már nem is volt helye a színjátéknak így vissza is alakultam emberré.
- Azt hiszem most már fölösleges is rejtőzködnöm hisz tudjuk ki a tolvaj. – Persze most jöhet a gyanúsítás is de nem hagyok sok esélyt erre és folytatom. – Vegyük fel egymást barátlistára, ha esetleg megint testcsere lenne és a kis tolvaj elszökne előlünk így könnyedén utána mehetünk még akkor is ha mondjuk lopakodást használ. – Mert fen áll ennek is a veszélye, hogy esetleg magasabb lopakodással nem tudjuk majd követni a nyomát. Bár bízom benne, hogy a többieknek vagy magas az észlelése vagy nincs lopakodása.
- Úgy hiszem fölösleges lenne szaladni utána, ha Chan pontjait kapja meg akkor könnyen lehet, hogy gyorsabb is elnézve legalábbis a felszereléseid amiket hordtál. – Intézem szavaim a kicserélődött lány után - Egyenlőre kövessük a nyomokat és találjuk ki, hogy foghatnánk el gyorsan ha összefutunk vele. Chan a cuccaid is kicserélődtek amik nálad voltak? Van bármi hasznos amit elfogásra használhatnánk?
Talán a cuccok is kicserélődnek és akkor nem kell Chan készleteit felhasználni. Minden esetre nem kellene szem elől téveszteni a lányt de úgy sem tudok olyan gyorsan futni majd és tartani a többiekkel a lépést.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Csüt. Nov. 13, 2014 8:43 pm

Pótoljatok, emberek! Rolling Eyes

A következő pillanatban egy lyuk keletkezik a földön Álomkelő előtt, és a macska rögtön bele is esik. Ami jó hír, hogy a gazdája is, vagyis annak teste, a feltételezhető tolvaj. Ami szintén rossz, hogy amikor a közelébe értek, és Mashiro megpróbál belenézni, hirtelen megcsúszik, és Suzume kezét ragadja meg, nehogy leessen. Így pedig a fiú ott lóg, és hacsak Suzumenak nincs súlyemelés jártassága, vagy mindketten leestek, vagy a lány ledobja a srácot. Esetleg kitaláltok valamilyen harmadik megoldást.Razz Hisz a kislány testű Chancery is jelen volt még, és Kremylla és Hime is.

Odalent a macska nem tud kommunikálni veletek, és nem is látjátok, ha lenéztek. Csak a sötétségbe pislogtok. A lyuk fala egészen egyenes, pár igencsak vékony inda van csupán rajta. Bár hogy az hogy került oda egy frissen létrejött gödör oldalára, azt már csak a programozók tudják.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Suzume on Hétf. Nov. 17, 2014 9:29 am

- Mondtam én, hogy teljesen fölösleges szaladni utánuk. – Jegyeztem meg látva, hogy az ál Chan és a macska belesnek a szakadékba. Így aztán minden különösebb gond nélkül elfoghatjuk őket, vagyis őt… mármint a test tolvajt na! Persze miért is menne simán, mikor a fiú odamegy, hogy lenézzen megcsúszik és beleesik a lyukba. Nem lenne probléma de erre nem beránt engem is. Súlyemelés híján bizony én is bele esek és ez nagy probléma. Na jó annyira azért még sem hisz egyszerűen csak átváltozok egy madárrá és már kincs is vagyok, de nem teszem. Fen áll a veszélye, hogy a tolvaj is kihasználná ezt az adottságom azzal, hogy elveszi a testem.
- Miért is vagy te velünk? – Teszek egy szúrós pillantás a fiúra majd elővéve egy kötelet az inventorymból odalépek Chan-chanhoz. – Ne nehezítsd tovább a dolgunkat.-Lépek elé a kötéllel igyekezve őt kötözött sonkává alakítani és nagyon remélem, hogy a pet nem követi a parancsait mert akkor bizony nagy bajban vagyunk. Bár még mindig ott van három társam akik kitalálhatnak valamit. Én minden esetre most inkább a tolvajunkra koncentrálok és lehetőleg minél gyorsabban megkötözöm mielőtt még újabb károkat okozhatna.
- Segíts. – Utasítom még persze a fiút is ne, hogy már csak ott álljon. A tervem az volt, hogy most szépen megkötözzük majd még egy kötelet szerezve kihúzzuk a gödörből. Viszont ami elgondolkodtató, hogyan került ez az izé ide? Talán egy másik dühös áldozat ai bosszút akar? Vagy a gödör maga a tolvaj trükkje. Hamarosan kiderül. :3


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Kedd Nov. 18, 2014 6:24 pm

Közlemény: Ahogy beleestek a lyukba, olyan érzésed van, mintha rengeteget zuhannál, aztán hirtelen lassulni kezd az esésed, és a "becsapódás" olyan érzés, mintha egyszerűen csak pofára estél volna.Razz Viszont Mahiro sehol sincs, ahogy Álomkelő és a régiúj gazdája sem. Csupán csak sötét, felhő szerű köd borít be téged, és zavarja a látásod. Ha sokáig tapogatózol, akkor rájöhetsz, hogy nem egy egyszerű gödörben vagy, hanem oldalirányban rengeteg járat húzódik.
Végül az egyik irányból Mashiro hangját hallhatod hallgatózásoddal, egy másikból kaparászást, egy harmadikból pedig lépteket, gyors, apró, csendes lépteket.

Álomkelő: A macska is egy sötét helyen találja magát, teljesen egyedül.

Suzume, nem kell 250 szó most, csak ezek alapján írd újra a reag végét.><

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Chancery on Szer. Nov. 19, 2014 10:39 am

//Lel Rolling Eyes //

Két dolgot utálok: egyik a lagg, a másik, mikor olyan kérdést kapok, amire Mesélő nélkül nem tudok válaszolni. Hogy mi az a Mesélő, azt ne is kérdezzétek, mert fogalmam sincs, nekem meg egyébként is vannak ilyen furcsa gondolataim. Talán csak azért akarok ilyenkor mindent rákenni, mert a rendszer nem engedi megnézni, épp mim van, mi van nálam, mi van rajtam, mikre vagyok képes. Bár tekintve, hogy a SAO, hiába ultramodern a tíz évvel ezelőtti normákhoz képest, még igencsak kezdetleges és tele van bugokkal.
Szóval ki lehet jelenteni, hogy a Mesélő az nekem az Admin vagy a Játékmester, esetleg csak annyi, hogy "bár tűnne el ez a megnyílós bug a bús pokolba".
Tekintve, hogy valóban elég gyorsnak vagyok mondható, mivel építkeztem is rá annak érdekében, hogy minél többször és minél előbb reagálhassak a történtekre, Suzume-nak igaza lehet, jobba hagyni, hogy fussanak tovább a maguk útján, mi pedig majd megtaláljuk őket, amíg ki nem cseréli az én testem is valaki máséra. Szerencsénkre tényleg nem kell futni utánuk, hisz nem sokra rá még látjuk is, ahogy Álom és a tolvaj leesnek egy gödörbe.
-ÁK! -ordítok fel és szaladok én is a lyukhoz, vigyázva, hogy ne zuhanjak én is bele, főleg, mikor Mashiro megteszi helyettem is, elkapva Suzume-t. Én már későn reagálok - utálom a laggot, de talán csak a jelenlegi testem Gyorsaságpontjai voltak kevesek, nem tudom -, és csak figyelem, ahogy ők a sötétbe zuhannak.
-Nemá'. Most mi legyen? D: -nézek körbe, de Hime és Kremy túlzottan lemaradt, nekem pedig most kellene cselekednek valami okosat. Jobb híján csak elfekszem a gödör szélén, hogy minél nagyobb legyen a kis súlyom eloszlása, ne essek még én is le, és lekiabálok a lyukba:
-Hahóóó! Jól vagytok? Hallotok engem?
Remélem, válaszolnak. Közben megtapogatom a hozzám legközelebbi indát, ha kell, vakon, de nem fogok a lyuk fölé hajolni .-. Arra vagyok kíváncsi, mennyire erős, elbírna-e engem. Majd ezután megpróbálom kieszelni, hogy ha őket nem is bírná el felfelé, hogyan segítsek nekik kijutni, lehetőleg a tolvajjal a karmaink között.

Ezalatt valahol máshol Álomkelő elég kótyagosan tér magához, hisz ki nem szédül el egy ekkora esés és ütődés után. Felkel, természetesen első dolga megrázni magát, hogy minden digitális por és föld kikerüljön a bundájának szálai közül, majd körbenéz, hogy pontosan hova is került. Kicsit neki is várnia kell, akár csak egy embernek, de ha a programozók macskát programoztak, akkor remélhetőleg azt már tökéletesre is csinálták, és elég egy aprócska, mondjuk fentről érkező fényforrás ahhoz, hogy viszonylag jobban lássa a terepet, mint az emberek. Felfogja rögvest, hogy valóban egyedül van, igaz, hogy Suzume és Mashiro leeséséről nem tud semmit, de a tolvajt látta szintén idepottyanni, őt pedig csak az érdekli. Van annyi józan esze, hogy tudja, ő most nem az igazi gazda, mondhat a rendszer bármit. Chancery egy hülye liba, de annyira nem, hogy ekkora személyiségváltozáson essen át pillanatok alatt. Az ő Chanceryje most egy fehér hajú kislány, aki valószínűleg szeretné viszakapni az eredeti formáját, ebben pedig Álomnak is van beleszólása, hisz ha már Timidusékhoz hasonlóan ő is rengeteget dolgozott azért, hogy elég erős legyen, nem akarja ezt az erőt csak úgy egy tolvaj kezében hagyni.
Körbenéz tehát, hogy merre lehet a kivezető útja, avagy mennyi választási lehetősége lehet, és hogy érzi-e egyáltalán valamerre a tolvaj lanyha illatát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Suzume on Csüt. Nov. 20, 2014 2:32 pm

Kiegészítés:

Hát igen, elővettem ugyan a kötelet de a kérdés, hogy mit akarok megkötözni? Hiába kapcsoltam látást, az nem működött és a fiúnak is hiába beszéltem nem jött válasz. Ami volt az egy ködszerű valami amit még a látásommal sem tudok mit kezdeni így hát tapogatok a sötétben és rákellet jönnöm, hogy ez nem egy sima gödör hanem egy barlangrendszer szerű valami. Habár a látásom nem de a hallásom az működött, így halhattam a fiú a macska és halk léptek zaját. Persze mind külön járatokban. A célpontom még mindig a tolvaj volt így megpróbálom követni a léptek zaját.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Hétf. Dec. 01, 2014 6:29 pm

Hirtelen megrázkódott a föld, ezt érezte mindenki, aki fent volt az is, és aki lent volt, az is. Csakhogy többé így nem maradt fent senki. Mindenki beleesett a gödörbe, természetesen teljesen külön ágba. Csak eredeti új kivitelezésű Chancery esett úgy, hogy társasága is legyen, méghozzá Malackával. Bár fogalmam sincs, hogy ő mégis micsoda társaság lehet... A malacka pedig hamarosan gyorsan futni kezd egy irányba.
Érdekesség még, hogy körülötte a járat elég magas és széles. Nem úgy, mint szegény Suzume-chan esetében, akinek sajnos négykézláb kell haladnia, összehúzva magát. A gyors, apró, csendes léptek végül nem a várt eredményt hozták a lány számára. Egy aprócska kis hörcsögbe bukkan bele. höri Akinek az indikátora szintén zöld, és valami miatt épp a te irányodba menekül.
Álomkelő viszont megpillantja sikeresen a tolvaj lányt. Aki futásnak ered a járatban előre.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Chancery on Szer. Dec. 10, 2014 2:45 pm

A tervem nem igazán akart bejönni, elvégre elég volt egy kicsi földrengés és már zuhantam is alá. Valahol a zuhanás közepén éltem át az emlékét annak is, mikor még odahaza magyarföldön éreztem is földrengést, az elsőt és eddig egyetlent világéletemben. Vajon a játékbeli beleszámítana? Érdekes kérdés.
Nagy puffanással érek is földet egy reflexszerű "au" kíséretében, majd miután minden megállt a maga helyén és én is összeszedtem magam, felálltam a földről, hogy alaposan leporoljam magam és körbenézzek. Príma, furcsa mód hiába estem ugyanoda, sem Álomkelőt, sem Suzume-t nem látom. Lenyitom a menüm és meglesem, hogy merre lehetnek.
Mashiro-t sem látom... vagyos, ugye, ez volt a neve? A srácnak >.>  Csak a kis malacka maradt, aki nem is biztos, hogytolvajáldozat, egész egyszerűen csak mindig ott volt, ahol a tolvaj is. Még mielőtt elkaphatnám, elindul egy irányba elég tempós iramban, én pedig dobbantok a lábammal.
-Hékás, gyere vissza! Segítek!
És más megoldás egyenlőre nem lévén futok utána, ahogy csak tudok.

Álomkelő eközben tovább halad előre, követve bármiféle nyomot, amit talál, és fel is kapja a fejét, mikor érzékeny fülei furcsa neszt fognak fel. Egyértelműen az emberi lélegzet hangjai, még talán a szív dobogását is érzékelné, ha lenne itt olyasmi. Lépdel előre, koncentrál, hunyorog a sötétben, és meg is pillantja áldozatát, azt a rohadékot, aki a gazda testében tetszeleg épp. Nem Csanszeri az, ez teljesen egyértelmű, hisz ő nem kezdene el menekülni, amint meglátja őt.
~Megállni!~ -küldi ki felé gondolatait, ahogy csak képes rá, bár nem igazán biztos abban, hogy sikerült-e a megfeleli kommunikációs csatornára lelnie. Ezen viszont túl sokáig nem is töprenghet igazán, elvégre a tolvajt el kell kapni. Bízik abban, hogy sikerül utolérnie, de erre csak akkor van esélye, ha régi gyorsaságpontjai megmaradtak, hisz szerencsére Csanszeri nem igazán mondható a leglassabb játékosnak, ha viszont az új pontok szerint alakulnak a dolgok, akkor se fél, hisz így ugyanolyan gyors, mint a tolvaj, és nem fogja tudni szem elől téveszteni.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2600
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Suzume on Vas. Dec. 14, 2014 3:32 pm

A halk léptek mellet hirtelen a föld is megremeg ami engem különösebben nem is igazán érint és úgy alapjáraton nem is izgat. Amíg nem dől az egész barlang a fejembe felőlem kitörhet még a harmadik világháború is. Az viszont már sokkal jobban zavart, hogy a járat ahogy haladtam előre egyre inkább beszűkült és a végén már csak négykézláb tudtam előre haladni. Meglehetősen idegesítő főleg, hogy így nem is igazán tudok védekezni ha rám támadna valaki avagy valami. Esetleg a tolvaj az én testemre is szemet vet. Idegesítő. A léptek viszont egyre közelebbről hallhatok. A tulajdonosa közeledik. Nem is kellet sok, hogy megpillantsam a kis hörcsögöt aminek ráadásul még zöld indikátora is van. Nem igazán akarok kockáztatni így, habár szűkös a hely, lekapom a felsőm és rávetem magam vele a hörcsögre. Ha ez sikerül szépen betekerem és egyfajta batyut készítek amiből a kis rágcsáló remélhetőleg nem tud majd kiszökni. A procedúra alatt igyekszem nem hozzá érni a kis döghöz.
- Ki vagy mit keresel itt és mit akar? – Hadarom el gyorsan a kérdéseimet ha azt sikerül csapdába ejtenem ha pedig nem jön válasz jó erősen megrázom a rögtönzött hörcsög csapdát.
- Na? Nem akarsz beszélni? – Kérdem tőle és ha még most sem felel akkor a vállamra dobom a batyut és folytatom tovább az utam ami így valamivel azért lassabban fog menni hisz az egyik kezemmel kénytelen vagyok fogni a ruhám nehogy a kis mocsok megszökjön. Remélem hamar rábukkanok a tolvajra, hogy letudjam ezt a küldit is és bezsebeljem a jutalmat. Így egyedül azért nem annyira mókás az egész.


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Pént. Jan. 09, 2015 10:29 pm

Az emberiség egy kisebb része, egy csoportja, teljesen elszigetelődött. Úrrá lett rajtuk a káosz és félelem. Amikor az ember minden egyes napja küzdelemmel telik, amikor nincs jövő, nincsenek remények, okafogyottá vállnak a célok. Akkor az érzelmek is teljesen feleslegesek. Amikor nincsenek hosszabb távú célok, minthogy megéljük a holnapot, és az utána következőt.. Vad szörnyetegekkel harcolunk nap, mint nap, csakhogy fent tudjuk tartani magunkat, élni.
Egyetlen egy dolog maradt meg: a túlélés utáni vágy.

Rengeteg ember van odakint, akik mind képesek voltak alkalmazkodni a világhoz, eldeformált lelkük igazodott a bezártsághoz, könnyed vigyorral küzdenek a rémséges szörnyetegek ellen, bízva a pontjaikban és a rendszerben. Mi mindezt képtelenek voltunk elérni. Az emberek egy csoportja a mai napig képtelen arra, hogy talpra álljon, hogy alkalmazkodjon, és megszokja a folyamatosan rá nehezedő szinteket, a bezártságot, a magány hideg érzésért. Amikor csak magadra számíthatsz.
Mi mind nem mehettünk fel a felszínre. Olyan volt az nekünk, mint egy vakondnak. Félelmetes idegen lények lakoznak ott, és pár ember, kit már társunknak sem vagyunk hajlandóak nevezni.
Viszont néhányunknak fel kell áldoznia magát a köz javáért. Sajnos a hozzánk hasonló vakondoknak kevesen segítenek. Nem is igazán tud rólunk a társadalom. Elfelejtettek minket. Több, mint hétszáz ember, mind a feledésbe merülve. Mintha itt sem lennénk, mintha csak nem is léteznénk.. Küzdünk, lélegzünk, segítségért kiáltunk, ám a túlélésben csak magunkra számíthatunk.

Én vagyok az egyik, akit azzal a feladattal bíztak meg, hogy a felszínre menjek élelemért. Erős idegekre volt ehhez szükség, és eltökéltségre a társaim túléléséért. Rengeteg gyerek volt velünk, árvák. Rengeteg nő, rengeteg fájdalomba temetkezett férfi. Mind képtelenek voltak a túlélésre odafönt. Nem tudták elfogadni a bezártságot, azóta sem tudtak talpra állni. Így nekem kellett. A barátom miatt voltam csak odalent. Ő is képtelen volt feldolgozni mindazt, ami történt. A bezártság, elszigeteltség, a szüleinek hiánya számára óriási traumát okozott. Távolba révedő, majd hirtelen ide-oda járó tekintetén a mai napig látom, mennyire képtelen is mindezt feldolgozni. És az a rengeteg árva is.. Képtelenek gondoskodni magukról. Én voltam az ő vigyázójuk, az egyik, aki vállalkozik a kinti félelmeket leküzdeni. Egy hős voltam a szemükben. Pedig valójában gyenge vagyok. A kint egyre küzdő harcosok, frontharcosok között...

Még szerencse, hogy megtaláltuk az alagutakat. A kezdetek városából indulnak ki, ám a teljes első szintet behálózzák, és csak néhány járatban fordulnak elő mobok. A többi üres, bejárható élhető. Persze minden nagyobb csomópontnál vannak őrállomások, az esetleges mob betörés elkerülése végett. Vannak fenyegetettebb, és vannak békésebb pontok. Ám mindnek egy a célja: a bent élő emberek megvédése.
Én, és az a pár tíz ember voltunk csak, akik más utat voltak képesek választani. Sztalkerként kimerészkedni a felszínre, és összegyűjteni a zsákmányt, szállítani a családunknak. Mert mi egy nagy család voltunk a földalatt.
A többieknek semmiből nem volt aranyuk harc híján, így nem tudtak maguknak sem ételt venni, sem szállást biztosítani. Ezért is rendezkedtek be eleinte a föld alatt. Most már azért élünk ott, mert az a legkényelmesebb, legbiztonságosabb és legtitkosabb.

Kint voltam felderítésen a felszínen. Természetesen éjszaka, mert úgy sokkal könnyebb volt köztük járni. Úgy egyszerűbb volt elviselni a szörnyek ocsmány pofáját is. Éjszaka egyszerűbb volt minden, főleg a sötéthez szokott szemek számára.
Épp visszatérni készültem az egyik járatba, amikor különös dolog történt.. Vagyis nem is annyira különös, ha számításba vesszük a fent maradt emberi faj eltorzultságát. Megtámadtak. Hátba szúrtak. Ketten voltak, de még nálam is gyengébbek, együtt is. Szerencsére. valószínűleg látták rajtam, hogy könnyű préda vagyok, hisz az egyes szinten amúgy sem harcolnak olyan húú de magasak. De én ehhez vagyok szokva az elejétől kezdve, itt él a családom, így nem vagyok hajlandó feljebb menni. És nem is merem. Viszont ők ezt nem tudják. Az elsőt könnyűszerrel legyőztem, ám a másodiknál különös dolog történt.. Hozzáértem, és.. Felvette az alakomat. Én pedig az övét. És a pontjaink is felcserélődtek. Hirtelen éreztem magamon, hogy fáradtabb vagyok, és erőtlenebb. Ám szerencsémre gyorsaságra többet pakolt nálam, így pedig még időben el tudtam szelelni.

Ebben az alakban viszont nem mehettem vissza az alagutakba. Megtámadtak volna a saját őreink. És semmivel sem tudtam bizonyítani, hogy ki is vagyok én.
Ettől kezdve őrült próbákba kezdtem. Meg kell találnom a testemet! Vissza kell szereznem a lényemet! Majd visszatérni a családomhoz..!

Hosszú hónapokba, és több test cseréjébe, sikátorokban való bujkálásba telt, hogy találjak egy nyomot. Ekkor újra kimerészkedtem a napfénybe. Találtam is egy fiút, és egy malacot, akikre emlékeztem, hogy testet cseréltem velük - igen, a petek sem kivételek. Ám segítségkérésem rosszul sült el, és újra gazdát váltott kinézetem. Én pedig rohanásba kezdtem.. De ők üldöztek, nem tudtam, merre is mehetnék.. Ösztönösen a járatok felé rohantam.. Éreztem, hogy lábaim gyorsabbak, mint szoktak lenni.. Ám nem mertem túlhajtani magam. Nem ismerem a kitartáspont jelentőségét a magasabb szinteken.

Igazság szerint tudtam egy járatról, amit senki nem őriz, és senki nem használ, mivel mobok telepedtek meg benne. Oda rohantam, bebújva, rögtön kihasználva a terep ismerete adta előnyömet. Hallottam kiáltásaikat, hallottam, ahogy küzdenek.. Mindent hallottam. Ám féltem segíteni, előbújni, odamenni, segítséget kérni.. Féltem a kinti, fenti emberektől. Rettegtem tőle, hogy megint megtámadnak.
Viszont a testem nem került vissza.. Nem, nem és nem..

Megküzdötök egy csapat mobbal, ám mást nem találtok az alagútban. Chanvcery képtelen így elindulni, ám már másnap reggelre saját alakjában találja magát. Főhősünk viszont minderről nem tud, ahogy arról sem, hogy elég lenne a képességét csupán kikapcsolnia ahhoz, hogy visszaváltozzon. Az ellenfél viszont csak éjfélig marad ilyen formában.Very Happy Nos.. és persze a mi kedvenc rinyálós fiúkánk is a saját alakjában van már régen, csak nem meri megnézni., ahogy a malacka is.. Aki egy pet.. Mashiroé természetesen. Csak ő egy picit elfeledkezett erről a tényről..

A küldetést ezzel zárom. Elnézést kérek.Embarassed

Összesen 10 kör ment le. 11. szint feletti többség: + 30 exp
Hime: /Hime: 20%-al több aranyat és exp-t kap a küldetés végén. / 7 kör - céh tag : 35 + 30 + 13 = 78 exp + 108 arany
Suzume: 10 kör - szólós: 70 + 30 = 100 exp + 110 arany
Chancery: 10 kör - céh tag: 50 + 30 = 80 exp + 90 arany
Kremylla Lyeen: 6 kör - szólós: 42 + 30 = 72 exp + 90 arany
Aeon: 1 kör - szólós: 7 + 30 = 37 exp

Céh jutalmak: 50 % exp és 50 % arany
Chancery után kapnak a Younk Justiceosok Unity: 45 arany
Shakan 8 exp, Jade Arton 8 exp, Desdemona 8 exp, Jay 8 exp, Chancery 8 exp

Hime után kapnak az Anarchisták: 54 arany
Danee 9 exp, Lancer (Cú Chulainn) 10 exp, Angelica Katharina 10 exp, Hime 10 exp

Jártasságból fele jutalom jár, vagy hogy..

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 15, 2015 3:33 pm

Köszönjétek Suguhának a jártasság jutalmat (még akkor is, ha csak fele annyi), amiért befejezte nektek a küldetést. Félbeszakításkor nem járt volna. Smile

Chancery: Kristályírás (T3): Titkos Üzenet Kristály *A/B/C/.../Z* Recept
Növénylátás (T2): 150 -> 157, 3 Vastag Tövisgyökér 1 Faeno Ág 3 Vörös Gomba 1 Nihil Levél 2 Óriás Pitypang

Hime: Kristályírás: Farkasagyar Recept
Növénylátás: 88 -> 95, 1 Kis Tövisgyökér 2 Faeno Levél 5 Tövisgyökér 2 Vörös Pitypang

Suzume: Kristályírás: Bohóc Kristály Recept
Növénylátás: 21 -> 28, 3 Kis Tövisgyökér 1 Faeno Levél 2 Barna Gomba 3 Tövisgyökér 1 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A testtolvaj meséje

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.