[Küldetés] Tanulmányi kirándulás

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Júl. 07, 2014 2:02 pm

- Ha azt akarod nekem sugallni, hogy amit mit valóságnak, kinti világnak nevezünk, az nem igazi, vagy legalább is nem igazibb, mint ez a virtuális, akkor te vagy tévedésben. De nem hibáztatlak érte, hiszen sosem láthattad a kinti világot, nem ismered a különbséget. Nincs okunk kételkedni abban, hogy a kinti világból származunk és hogy ott a helyünk. Jártam kint egy rövid időre, láttam magamat, újra éreztem a fájdalmat, a biológiai szükségleteimet. - Finoman belecsípek a sárkány szárnyába. Mozdulatom nem erőszakos, hiszen csak példát mutatok be. Továbbra is mellőzöm az indulatos hangnemet, hiszen nincs is miért indulatosnak lennem. Csupán beszélgetünk. - Ez nem fájt neked. Valószínűleg azt sem tudod, milyen érzésnek kellene lennie a fájdalomnak. A fájdalom hiánya egy igazán pozitív tényező, ami a SAO mellett szól. Joggal kérdezhetnéd, hogy akkor mégis miért akarjuk itthagyni. A legfőbb bizonyítéka arra, hogy nem itt van a helyünk, hanem a valós testünkben - igen, abban a törékenyben - szóval azért nem vagyunk idetartozók, mert itt nem tudunk szaporodni. Ha elhatároznánk, hogy örökre itt akarunk maradni, nem tudni mennyi idő után, de egyszer kihalnánk, hiszen nem tudunk biológiailag utódot nemzeni. Ez az ösztönös dolog majd mindannyiunkba bele van kódolva, s alapvetően, ha nagyon mélyre ásunk le, végül ez lesz az alapvető motivációs tényező, ami miatt mi emberek, nem a könnyebb utat akarjuk majd választani és itt maradni egy élhetőbb világban, hanem vissza akarjuk majd kapni a testünket is. Persze ha csak a felszínt kapargatjuk, akkor a családtagokhoz való érzelmi kötődés és hasonló tényezők fognak előbukkanni, amik viszont nem mindenkire igazak, mint ahogyan Shura sem. De Timidus, ha rajtad múlna, képes lennél megfosztani Shut attól a lehetőségtől, hogy egyszer gyermeke lehessen és úgy gondoskodhasson róla, mint ahogyan azt te teszed vele? Nem önzőség ez a részedről? Tudom, hogy most te vagy számára a társ, de te nem adhatsz neki gyermeket. - Nem akarom érzelmileg zsarolni a sárkányt, csupán rá akarom ébreszteni, hogy amit ő tesz és helyesnek vél, annak van egy másik oldala is. Jelen helyzetben a sárkány hasznos, hiszen megvédi azt a törékeny, gyenge lányt. Ugyanakkor éppen a gyengesége miatt befolyásolhatóbb is. A sárkányt ő nevelte, de nem lehet, hogy pont fordítva történt? Ezt a kis dorombolásszerű csipogást nem éppen azért kapom én is, hogy könnyebben befolyásolható legyek Kayaba egy teremtménye által? Hiszen a macska is azért dorombol, hogy megkaphassa amit akar.
- Az információ elhallgatása valóban nem hazugság. Amit te teszel, azt úgy nevezném, hogy megkíméled a gyermeket. Sokan teszünk így, de azon már lehet vitatkozni, hogy ez árt-e vagy használ. Rövidtávon nyilván előnyös, hosszú távon viszont lehet, hogy ártalmas. Azzal, hogy burokban neveljük és megóvjuk mindentől, hátráltatjuk az ő fejlődését. Nem fejlődhetsz csak te, neki is kell. - Azok alapján, amit a sárkány mond, felmerül bennem annak lehetősége, hogy egyszer majd meg kell ölnöm. Bizonyára a "közbeavatkozás" címszaván ő is erre utalt, mármint, hogy akár engem is meg kell ölnie. Most még biztosan erősebb vagyok nála, könnyebb lenne most elintézni és Shut magamhoz venni. De akkor mivel lennék másabb, mint a sárkány? Akkor én lennék az, aki át akarja mosni az agyát. Nem, ez így nem helyes! Viszont a sárkányt még hasznosan is fel lehet használni...
- A lánynak magától kell rájönnie, hogy milyen utat kell bejárnia és hogy tudna majd újra beilleszkedni a kinti világba. Jobban, mint azelőtt és ebben csak te tudsz neki segíteni, mert egyedül benned bízik meg. Ez a világ sokat adhat még neki, csak meg kell tanulnia a maga javára fordítani. Én segítek neked, ha te is segítesz nekem. - Cinkos mosolyt villantok, ahogy a sárkány szavait idézem.
- Mindenek előtt azonban tudnom kell valamit... mégpedig azt, hogy mennyire vagy tisztában te saját magaddal. Csak úgy tudsz igazi társa és segítője lenni a lánynak, ha nem vezeted félre. Még én sem tudom, hogy mi a helyes út, amire terelned kell majd, de együtt rájöhetünk. Szóval, mit tudsz magadról azon kívül, hogy mik a statjaid, a szinted, a neved stb.? Hogyan születtél? Hogyan jöttél létre? Miből épül föl a tested? Beszéltetek ilyesmiről SHuval? - Tudom, hogy ingoványos talajra léptem, de muszáj megtennem ezeket a lépéseket. Nem dughatom homokba a fejemet és nem nézhetem tétlenül a sárkány ténykedéseit, amik hamis illúziókba ringathatják a lányt. Nem elszakítani akarom őket egymástól, hanem azt, hogy Timidus segítse a lányt arra az útra terelni majd, ami neki a legjobb. Abban pedig nem vagyok biztos, hogy a jelenlegi a legmegfelelőbb a lánykának, bár lehetséges, hogy én vagyok elvakult és tévedek.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Silica on Hétf. Júl. 07, 2014 2:40 pm

Timidus imádja a fejtörőket és a rejtvényeket. Anatole nyilvánvalóan most is ezzel akarja meglepni, mintha ismerné a sárkányt.
-A kérdéseid logikusak, de tévedhetsz. Én is tévedhetek. Nem akarok sugallni semmit, nem szokásom. Kijelentéseket teszek. Nincs okod kételkedni a kinti világodban, de biztos sem lehetsz benne. Beszéltem arról, hogy én őrzöm Shu álmát. Elmesélte, hogy az álmaitokat is valóságnak élitek meg, így összekeverhetitek az álmokat a valósággal. A kinti, elképzelt világot a valós, létező világgal. Én nem álmodok, nem eshetek ebbe a hibába, így nagyobb az esélye annak, hogy te tévedsz. Emiatt azon az úton fogok haladni, aminek nagyobb a valószínűsége. Ez a logikus következtetés.
A csípésre elvigyorodott és megcsóválta a fejét.
-Nem, valóban nem fájt, de tudom milyen a fájdalom. Az egyik küldetés megmutatta. Shunak jó oka van arra, hogy ne akarjon oda visszatérni, ahol ilyen dolgok léteznek. Alex elmondta, hogy milyen sebezhetőek vagytok a ti világotokban. A feladatom az, hogy megvédjem az idomárt. Semmi okom nincs oda visszaengedni, ahol nem védhetem meg.
Kicsit elgondolkodott, de a szaporodásról a szülők kérdéskörén kívül egyáltalán nem beszélt neki a lány.
-Nem fogytok el. Egy idő után be kell majd látnotok, hogy feleslegesen harcoltok, és akkor már nem fogjátok magatokat veszélybe sodorni. Ráadásul folyamatosan kerülnek elő az erdőből újabb és újabb emberek. Azt mondják, hogy valami stázisból ébrednek. Shu szerint az olyan, mint Hisame fagyasztása. Mi tojásból kelünk ki, ti így keletkeztek eszerint. Nincs okom aggódni emiatt. Azt pedig én sohasem mondtam Shunak, hogy ne akarjon kijutni, és sohasem tartottam vissza se a bossoktól. Ha veszélyben volt, akkor megvédtem. Ennyi. Ő is elhiszi a kinti világot, bizonyára neki is ugyanezek a téveszméi vannak mint neked. Ha ez így van, akkor tudja ezt a kockázatot, és vállalta. Így döntött. Nem látom, hogy hol van ebben önzőség. Sohasem hazudtam neki. Elhallgattam, hogy tudom, hogy mit jelent árvának lenni. Egy idő után magától elmondta. Nem mondom el neki, hogy még nem tudom, hogy végeznünk kell-e a frontharcosokkal, hogy megakadályozzuk a századik szint elérését. Nem beszéltem neki Ilsetteről, de ezt jól tettem, mert szerinted sem a mi hibánk. Lényegtelen információ a számára, főleg úgy, hogy tudja, hogy a pet jól van.
Újra egy kis szünet, majd egy értetlenkedő pillantás.
-Shu erről is beszélt. Rólatok. Azt mondta, hogy el akarjátok dönteni helyette, hogy mit tegyen. Semmit nem kell tennie, én pedig abban fogok neki segíteni, amire megkér. Nem akar kijutni, és fél a kijutástól. Én megvédem a kijutástól. Egyáltalán nem bonyolult.
A végső kérdésekre azonban már tényleg értetlenkedve pislog. A fiú úgy vezette be, mintha ez valami nagyon fontos és titkos információ lenne, amihez hosszú elbeszélgetés kell. Persze, hogy beszéltek erről.
-Shu szerint nem születtünk, hanem kikeltünk. Tojásból. Miután az idomárok felébrednek, kapnak egy tojást, amiből kikel a pet, aki a társuk lesz. A testem pedig kis darabokból áll, amit Shu pixeleknek hív. Ebből áll minden, ez építi fel az egész világot. Engem, téged, a mobokat, a növényeket… mindent. Ha megölsz valamit, akkor ilyen kis darabokra esik szét. De ezeket mindenki tudja. Mit akarsz kérdezni igazából?
Ha a férfi frontharcos létére valóban nincs tisztában ezekkel az alap dolgokkal, akkor Timi jól melléfogott, hiszen akkor segíteni sem tud neki. Mivel azonban ez elég hihetetlennek tűnik, úgy véli, hogy csak előkészíti a terepet valamihez.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Júl. 07, 2014 3:15 pm

- Az emberek sokszor tudják irányítani az álmaikat. Nem egyszer fordult elő velem, hogy tudtam, nem a valóságban vagyok, csupán egy álomban. Ezt elmagyaráztam saját magamnak is. Anatole, ez csak egy álom, te is tudod. Azonban nem tudunk egy csettintésre kilépni az álmainkból, mint ahogyan a SAO-ból sem. Ezért is hívom gyakran ezt a világot álomvilágnak. Viszont túl régóta álmodunk idebent ahhoz, hogy ez is csak egy hétköznapi álom legyen, amiből felébredünk. Itt tehetünk azért, hogy képletesen szólva felébredjünk. A következtetésed nem helyes, vagy helytelen, mindössze igazolod magad is, hogy különbözöl tőlünk, tehát nem ugyanabból a világból származunk. - Amit a sárkány mond, az természetesen logikus. Éppen csak azt nem látja meg, hogy társfüggőségbe hajszolja Shut.
- Idebent is sebezhetőek vagyunk. Senki sem sérthetetlen, se odakint, se idebent. Kayaba egyszerűen kivette a leghátráltatóbb tényezőket, hogy maradásra bírjon bennünket. Van, amikor a fájdalom nem egy szörnyű dologhoz párosul. Amikor egy anya életet ad a gyermekének, az fájdalommal jár, mégis gyönyörű dolognak éli meg.
- Ne nevezz olyasvalamit téveszmének, amiről nem tudhatod, hogy valóban téves-e. Te mindösszesen következtetéseket vonz le az alapján, amiket Shu tapasztalt a kinti világból és amiket hallasz tőlünk, játékosoktól. Az a kép, ami összeállt benned, nem biztos, hogy helyes. Nem azt mondom, hogy az, amit én állítok, az helyes, mindösszesen ha szerinted nem kellene mindent elhinnem abból, amit jelenleg a saját meggyőződéseimnek vallok, akkor úgy hiszem joggal ösztönözhetlek arra, hogy te se állíts olyasmit, aminek nem ismered a másik oldalát, mert nem tapasztaltad meg. Ez ennyire egyszerű. Mint ahogyan nem biztos, hogy az én meggyőződéseim helyesek, úgy az sem biztos, hogy a tiéd vagy a Shué az lenne. S mindaddig, amíg kétségek merülhetnek fel, addig nem bátoríthatjuk egyik oldalt sem. Nem az kérem, hogy küld vissza Shut a valóságba, mindössze arra szeretnélek rávezetni, hogy benne is fel kellene merülni kérdéseknek, mint ahogyan bennem is felmerülnek. Ő elkönyvelte a kinti világot rossznak, és nem tudhatja, hogy mennyi jó dolgot mulaszthat el azzal, hogy meg sem próbálja odakint. Lehet én is elbukok majd kint, lehet nekem is örökre itt kellene maradnom, de amíg szemernyi kétségünk is van bennem bármelyik oldal iránt, addig nem jelenthetek ki olyat, hogy valami téveszme. - A születésünk mikéntjéről szóló elgondolását hallva felvonom a szemöldököm. Belegondolva az amit mond, nem lenne akkora hülyeség, ha nem tudnám, hogy mégis az.
- Igen, tudom, hogy minden pixelekből épül fel. Viszont mi nem úgy jövünk létre, hogy felolvadunk a stázisból és nem az erdőből előbújva születünk. Abban sem vagyok biztos, hogy Shu tudja, hogyan születünk, mi emberek. Odakint mi is egyfajta tojásból születünk, csak sokkal kisebből és az a nők testében növekszik. Miután kibújunk, lesz egy testünk, amit táplálnunk kell. Idebent is éhesek vagyunk, de ha hónapokig nem ennénk, akkor sem sorvadna el a testünk. Jelenleg a kinti testünk sorvad, haldoklik és védtelen. Idebent nincs testünk, mindez amit látsz, az elménk kivetülése. Van egy sisak a kinti fejünkön, ami megrajzol bennünket idebent. Neked nincs odakint tested, amin sisak lenne, ezért nem lehet sosem az indikátorod zöld. Shunak viszont van odakint egy teste, aminek ha baja esik, akkor itt is megszűnik létezni. És azt nem akadályozhatod meg, hogy a kinti testének baja essen. Odakint ő felelős magáért, ezért kell idebent megerősödnie fejben. Ha odakint egy természeti katasztrófa éri a testét, akkor nem tud biztonságos helyre menekülni, mert az elméje a sisakon keresztül ide van kötve. Ha ráomlik egy épület a kinti testére, akkor idebent is elveszíted. Remélem kezded érteni, mire akarok kilyukadni.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Silica on Hétf. Júl. 07, 2014 3:41 pm

A sárkány legyintett a farkával, majd bólintott egyet.
-Igazad van. Egyikünk sem lehet biztos a dolgában, ezért is kell azt az utat követnem ami logikusabb. Az én döntésem logikusabb. Ha sem itt, sem odakint nem segíthetek neki abban, hogy kint ne érje baj, akkor logikusabb itt bent tartani, mert itt legalább az itteni dolgoktól megvédhetem.
Kicsit elmereng.
-Shu is álomvilágnak hívja. Olyankor mosolyog.
Egyszerű ellenvetés lehetne, hogy az emberek sokszor éveket, vagy egy egész életet élnek le egyetlen éjszaka alatt álomként, csak Timidus nem tud ezzel érvelni, hiszen nem ismeri az álmokat, és ilyen mélyrehatóan még nem is tanulmányozta és nem is beszélt róla Shuval. Anatole könnyen álmodhatná, hogy ébren volt amikor bezárta ide Kayaba, álmodhatja az egészet. Timidus azonban erről mit sem sejt, így hát csöndben marad.
-Shu fél a fájdalomtól. Soha nem mondta, hogy gyönyörűnek tartaná. Lehet, hogy ő ebben is különbözik tőletek. Értem, hogy mit akarsz mondani, de addig, amíg nincs okom tényként kezelni, addig nem fogom. Azt mondta, hogy odakint meghalna. Az én feladatom, hogy megvédjem Shut. Ha igaz, hogy nem védhetem meg, akármit teszek, akkor értelmetlen és kivitelezhetetlen a feladatom. Ez nem lenne logikus.
Önellentmondásba hajszolni egy gépet, hogy ezzel a végét okozzuk. Már a múlt évezredben szóltak erről könyvek, melyek előre jósolták a mesterséges intelligencia sebezhetőségét. Kayaba talán okosabb volt ennél, és Timidus egyszerűen ellavíroz az olyan problémák között, amelyek a vesztét jelentenék. Egészen addig, amíg nem ütközik nyilvánvaló, végzetes hibába. Újabb szünet. Ez az ember okos. Érvel. Alexben is felderengett az értelem egy halvány szikrája, de egyetlen kérdésre ő sem tudta megadni a választ. Talán Anatole képes lehet rá.
-Rendben, nem jelentem ki, hogy tévedsz, de akkor sincs okom megváltoztatni az álláspontomat. Ha minden igaz is abból, amit állítasz, amit kétlek, akkor sincs okom. Shu itt szeret lenni, velem szeret lenni, és nem akar visszamenni. Talán már felmerültek benne kérdések, és így döntött. Miért ne dönthetne így?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Júl. 07, 2014 4:11 pm

- Amit mondasz, az valóban logikus. De tartsd észben a kinti lehetőségeinek elvesztegetését is. - Amikor azt mondja, hogy Shu mosolyog, mikor álomvilágnak hívja a SAOt, bizony én is elmosolyodok. Ma talán először úgy igazán. A SAO számomra egy olyan álomvilág, amiről tudom, hogy egyszer fel fogok ébredni, de folyamatosan próbálok visszaaludni, hogy minél tovább tartson és élvezhessem. Azért tudom, hogy nem álmodtam az OFF idején, mert több sorstársammal is találkoztam. Az emberek nem szokták ugyanazt álmodni, legalább is nem több tucat ember egyszerre.
Függőben hagyom a sárkány további érveléseit. Feleslegesnek érzem a további szócséplést, számomra már az is győzelem, hogy némiképpen meginogott az a kép, amit kialakított magában. tudom, hogy nem törtem meg, nem is igazán ez volt a célom. Mindösszesen elég az is, ha elültetem a bogarat a fülében. Nem fog elmondani mindent Shunak abból, amiről most beszéltünk, mert akkor nem kímélné a gyermeket. Az, hogy a sárkány elismerte, hogy igazam van és árnyaltabbá tudtam tenni a gondolatát, az számomra egyenlő azzal, hogy a gép fölé kerekedhettem. Hiú ábránd ez, de most kielégít. Holnap már másként fogom látni a beszélgetésünket, lehet vereségként, hiszen komoly előrelépés nem született. Óvatosan felállok és kinyitom az ajtót, hogy kiléphessek az épületből, mielőtt válaszolhatnék Timidus utolsó kérdésére. Jólesik a napfény és a friss levegő. Felvillan a küldetés sikeres befejezését jelző üzenet, amit most csak a jobb sarokba száműzök. Ismét a pet felé fordulok, de már sétára invitálom.
- Dönthet így. Joga van hozzá. Mindannyiunknak joga van eldönteni, hogy maradni vagy menni akar. Én csupán az szeretném, hogy lássa, van választási lehetősége. Én például törekszem arra, hogy minél több és minél többféle embert ismerjek meg, hogy a ő meglátásaik árnyalják az enyémet. Nem zárkózom el egyik oldal véleményétől sem, de tudom azt, hogy nekem kint még dolgom van, ezért ki akarok jutni. Viszont nem akarom, hogy a kijutásom egyenlő legyen ennek a világnak a pusztulásával. Az a célom, hogy végigjátsszam a játékot, de nem az, hogy tönkretegyem.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Silica on Hétf. Júl. 07, 2014 4:33 pm

A sárkány bólint, bár nem mondhatnánk, hogy teljesen egyetért, és ennek hangot is ad.
-Tudom, hogy logikus. Annak kell lennie. A kinti lehetőségeit pedig ő ismeri. Ő dönt. Én a társa vagyok, segítek neki.
Persze Timidus ezzel egyáltalán nem arra akar célozni, hogy nem őt kell meggyőznie a fiúnak. A véleménye mit sem változott, továbbra is logikátlannak tartja az emberek állítólagos kinti világát. Miért lenne olyan nagyon különös, hogy mindannyian egy közös, hibás tudattal jöjjenek a világra? A sárkányok tudnak énekelni, a madarak tudnak csiripelni, a kutyák tudnak ugatni. Talán az embereknek ez a tévképzet jutott, mint ösztönös tulajdonság. Az utolsó mondatra azonban megcsóválja a fejét.
-Ha láttatni akarod a lehetőségeit, akkor mondd el neki, de ő azt mondta, hogy már választott. Alex is azt mondta, hogy neki emberek között van a helye, és ebben igazatok lehet. Én vadászom, ő beszélget. Jól van ez így.
Újra elgondolkodik, és hátracsapja a füleit.
-Ha igaz az amit mondtál, és Shu itt akar maradni, akkor nekem őt kell megvédenem. Ő úgy hiszi, hogy a kijutásotok a véget jelenti. Ha nem te vagy az a Kayaba, vagy nem te döntesz erről, akkor lényegtelen, hogy mit akarsz, nekem pedig meg kell akadályoznom, hogy elérjétek a századik szintet.
Nyugodtan battyog a fiú mellett, még fel sem száll, nem akarja, hogy Anatolenak ki kelljen lépnie. Számos dolog eszébe jut még, de a talán használható dolgok megint csak Álomkelő szavaiból hámozhatóak ki. Az a macska jól ért az emberekhez, amit Timidus nem is csodált, ismerve Chant, és ÁK képességét. Az empátia egy fura és bonyolult dolog, és Timidusnak sem sikerült volna talán a másik pet segítsége nélkül. Azt tudja, hogy az emberek -legalább is a nagy részük- nem akarnak meghalni. Azt is tudja, hogy amennyire az ő feladata Shu megvédése, ugyanannyira egy másik pet feladata az ő társának a megvédése. Anatole feladata pedig a saját magának a megvédése. Felnézett a céhvezérre, és szomorú hangon tette fel a kérdést.
-Akarod, hogy azt mondjam, hogy sajnálom?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Júl. 07, 2014 5:00 pm

- Nem kell sajnálnod, te csak azt teszed, amit úgy hiszed, hogy tenned kell. Viszont ez azt is jelenti, hogy valószínűleg többet nem beszélhetünk így egymással, mint ma. Nem lehetek a segítségedre, mert azzal magam ellen teszek, hiszen egyszer egymás ellenségei leszünk, hacsak nem állunk át a másik oldalára. Azt viszont kétlem, hogy ezt bármelyikünk is megtenné. Kedvellek Timidus, ugyanakkor tartok is tőled és attól is, hogy Shuval mi lesz, ha sokáig álmodozik még idebent a társaságodban. Mindaddig azonban, amíg gondját viseled a lánynak, nincs okom elpusztítani téged. Én csupán annyit kérek, hogy ne biztasd Shut, nem az a feladatod.
A kezdetek városának széléhez érve megállok és eltűnődve nézem egy ideig a sárkányt. Nem bízom benne, s úgy hiszem, ez helyén való gondolat. Azonban Shu nem az én céhemnek tagja és nem is vagyok az apja. Mondhatnám, hogy felelősséggel tartozom érte, de ez nem lenne igaz. Nem fogok az a gonosz felnőtt lenni, aki meg akarja mondani a lánynak, hogy mi a jó neki. Én csupán azt akarom elkerülni, hogy Kayaba magához édesgesse a sárkányon keresztül. Sajnos abban azonban igaza volt a sárkánynak, hogy ha pusztulnia kell ennek a világnak, aligha én leszek az, aki tenni tudok ellene. Elég vacak érzés abba belegondolni, hogy mennyire jelentéktelen a szerepem. Erősödni, erősödni, erősödni! Ennek a célnak kell továbbra is a szemem előtt lebegnie. Ha pedig ahhoz, hogy megvédhessem magam és a szeretteimet, az kell, hogy egyszer megvívjak Timidussal, erősebb akarok lenni, mint amilyen erőssé a sárkány valaha is válhat. Csak így kerülhetem el, hogy végeznem kelljen vele...
- Azt hiszem ideje elköszönni Timidus. Köszönöm a... fura reggelit és a beszélgetést. Üdvözlöm Shut és szép napot kívánok! - Majd ha a sárkánynak nincs több kérdése és elválunk egymástól, akkor bevetem magam a Keleti negyedbe.

/Köszönöm a küldetést, igazán tartalmas és jellemfejlesztő volt!/
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Silica on Hétf. Júl. 07, 2014 5:33 pm

A sárkány bólint, és újfent elvigyorodik.
-Azt teszem. Ez a feladatom. Te ugyanezt teszed. Ellenségeknek viszont nem kell lennünk. Amint eléritek azt a szintet, hogy nem tudtok tovább jutni, be fogod látni, hogy nekem volt igazam. Titeket csak a kijutás motivál, nincs más célotok. Nekem van. Ha majd ott leszel, akkor megkereshetsz. Jó harcos vagy, és jó céhvezér. Eredményes. Hasznos. Átállni csak te állhatsz át hozzám. A te oldaladnak számomra nincs értelme, és nincsenek benne lehetőségeim.
Kicsit elgondolkodik, de folytatja.
-Kedvelsz. Fura kifejezés, de mindenesetre figyelemreméltó. Ha valóban az ellenségednek hiszel, akkor még most kellene megölnöd, amíg ilyen nagy a szintkülönbség. Shu miatt nem teszed. Shu véd meg engem. Különös. Érdekes. Én gondját viselem a lánynak, és mindaddig, amíg te is így gondolod, nem is fogsz elpusztítani engem. Amíg nem ártasz neki, addig én sem próbállak majd meg elpusztítani téged. Ezt megígérem. Biztatni pedig nem biztatom. Legalább is nem maradásra. Nincs rá szükség.
Megrogyasztja a mellsőit, és felröppen a levegőbe.
-Én is köszönöm. Hasznos volt. Átadom az üdvözletet Shunak.
Biccentett egyet, majd elindult a céhház irányába, természetesen légvonalban.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Silica on Hétf. Júl. 07, 2014 5:36 pm

Keresés 2. szinten: Nagy esély normál tárgyak megtalálására.
Talál: 3, 4, 5, 6
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Júl. 07, 2014 5:36 pm

The member 'Silica' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Silica on Hétf. Júl. 07, 2014 5:51 pm

Gratulálok a küldetés sikeres teljesítéséhez!

Jutalmad: 210 Exp, 220+310 (képi bónusz) arany

Keresés: Gyenge Tisztító Kristály (maximálisan egy nem méreg negatív hatást levesz a használóról, ha a negatív hatás pontokat vesz le, akkor maximum két (2) pontot ad vissza (ami nem lehet élet))

Céhbónuszok:

110 arany

Ayato: 17 exp céhbónuszt kap
Mer: 17 exp céhbónuszt kap
Saya: 17 exp céhbónuszt kap
Jun: 16 exp céhbónuszt kap
Esu: 16 exp céhbónuszt kap
Gilbert: 2 exp céhbónuszt kap (betelt)
Alex: 4 exp céhbónuszt kap (betelt)
Anatole: 16 exp céhbónuszt kap

Recepteket pedig Kayaba bácsi oszt neked.

Exp, arany, céhbónuszok beírva!
Érclátás [T4] 300->320 (beírva!)

KA osztására vár: 2 db T3-mas páncél recept, 20 db T4-es érc.

/Ros/
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 11, 2014 12:24 am

Anat: Páncélkészítés (T3): Arany Mellvért Recept, Királyi Nagy Köpeny Recept
Érclátás (T4): 6 Fekete Holdkő, 1 Pikkely, 4 Mithril, 4 Orichalcum, 5 Platinum
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tanulmányi kirándulás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.