[Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 22, 2014 7:08 pm

Résztvevők: Judy Noxia, Miu, Suzume, Chitose
Első kör határidő: mindenkinek egy hét

A küldetésben nem lesz harc.

Egyszer volt, hol nem volt... volt egy pókocska. A pókocska nem ártott senkinek, azonban igazából azt sem tudta, hogy mit csinált a kezdetek városa közepén. Mondhatni lehetne, hogy nyaralt, mert ez a pókocska viselkedése eltért a többiekétől, ez a pókocska a kezdetek városának kútjában lubickolt. És, hogy mégis miképpen tanult meg úszni? Senki sem tudja, biztos csak vicces kedvében volt, aki beprogramozta. Kis lény volt ám, csupán kevesen vették észre őt. A kevesek közé tartoztatok ti, kik valamiért pont a kezdetek városának kútjánál álltatok meg és rápillantottatok egy lubickoló pókra. A pók azonban más különlegességet is tartogatott számotokra. Adott ám egy küldetést is, amit, ha elfogadtatok egy igen vékonyka hang szólított meg titeket, ami valamilyen oknál fogva egyenesen a pók felől jött.
- Ó jaj, ó jaj... - cincogott - Mióta jöttek azok a csúnya ördögök nincs hova mennem. - sóhajtott.
- Kérlek segíts nékem újra megtalálni a helyemet. Tudom, hogy nem haltak meg mind.
Közölte, majd lábacskáit gyorsan szaporázva elhagyta a kezdetek városát. Ekkor egy koordináta lett megjelölve a minitérképen, ami egyenesen a pók kazamata bejáratára mutatott.

Érkezzetek oda, találkozzatok egymással. A kis pókocska a bejárat mellett fog várni titeket és, hogy mit mond... az marad a következő körre.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 22, 2015 7:10 pm-kor.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Suzume on Hétf. Jún. 23, 2014 6:30 pm

Elgondolkodtató az, hogy a képességem hajlamos a megbolondulásra. Legutóbb nem éppen, úgy mentek az átváltozások mint ahogy én azt szerettem volna. Oké, ilyenkor mikor csak úgy vagyok nem gond de ha komoly a helyzet (ilyenbe is tudok keveredni? Szintén elgondolkodtató) akkor bezony bajos lehet. De mit is tehetnék az ügyben? Gyakoroljak sokat? Fölösleges, így is állandóan más formában vagyok mint amilyet eredetileg kaptam az égtől. Talán pont ez a probléma. Túl sokat használom a képim és az a baj. Egy kísérletet megérdemel így ma, kivételesen, emberei alakban sétáltam az utcán. Történelmi pillanat ez. Amióta beloggoltam körülbelül mindig valamilyen állat formájában szelem a város utcáit és úgy figyelem a gyanútlan embereket. Valahogy sokkal nyiltabbak ha nem tudják, hogy figyelik őket. :3
A másik nagy problémám a szintem volt. Kicsi vagyok, mármint expben mérve és ez eléggé hátrány egy mmo-ban, főleg annak tudatában, hogy mások milyen szinteket értek el. Vajon belegondoltak már egyesek, hogy a maximum szint egyharmadát már elérték? Jó nem mint ha ezt olyan nehéz lenne elérni. Átlagban egy játékban idáig mindig könnyű eljutni aztán puff, nem győz grindelni az ember,ork elf, akármi, kinek mi tetszik. Persze meg tehetném, hogy elmegyek kiképzőhöz de weeee, semmi értelme. Kapok pár pontot előlegbe de gyakorlatilag semmi jogot vagy bármi extrát nem kapok. Nem mindegy akkor már? Így legalább tisztába vagyok a korlátaimmal. Tehát marad számomra is az ősi módszer, grind, farm és társai. Szerencsére elég sok küldetés van és valamivel kevésbé monoton és repetatív mint más rpg-ben. Így jutottam el egy vízben lubickoló pókhoz Jajveszékelt, magyarázott valamit de nem is igazán figyeltem oda mit mond, el se olvastam a leírást, felvettem a küldit és elindultam a koorditánákhoz.


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Miu on Szomb. Jún. 28, 2014 2:37 pm

Nyár van. Meleg van. Itt fogok élve megfőni a napon. Lehet ebbe a játékba napszúrást kapni? Bár már mindegy, már eléggé megfőtt a fejem. Lehet mindjárt rájövök magamtól is. Botorkálok erre, botorkálok arra. Mindenhol meleg van. Minden hely ahova pedig belehetne ülni kicsit hűlni, tömve van. Kezdek tényleg beleőrülni ebbe a melegbe. Már szédülök és zsong a fejem is. Már az is lehet, hogy rég napszúrást kaptam csak nem tűnik fel. Egyre jobban kezdek túlhevülni. Nincs bajom a nyárral, de ezt a túlzott hőséget utálom benne. Kezdek tényleg lerobbanni. Most itt ezen a szent helyen elfogok ájulni, nem bírom tovább. A lábaim kezdték felmondani a szolgálatot. A határomon voltam, most már ténylegesen is felforrt az agyvizem ebbe a hősébe. Az a kút ott előttem nem is tűnt igazinak. Olyan volt mintha csak a Nap akarna megviccelni a látványával. Elkezdtem arrafelé vánszorogni és odaérve mikor rátámaszkodtam, megkönnyebbülve érzékeltem, hogy ez tényleg itt van és még víz is van benne. Víz! Még is csak lenéztek rám az égiek, nem fogok a kövön megsülni. Láttam ,hogy valami úszkál a kútba, de még nem igazán fogtam fel mi is az pontosan…Most azzal volta lefoglalva, hogy feltornázzam magam a kút kávájára és onnan, hopp bele a kút vizébe. Maga a megváltás volt bele érkezni a hűs vízbe. Az meg, hogy ki lát és ki nem, hidegen hagyott csak a magam kényelmével foglalkoztam. Meg kicsit később a pókkal akihez csatlakoztam kútban való pancsolásban. A pók beszélt. Bár nem ezen kéne meglepődnöm, hanem azon, hogy úszik a beszéd már csak hab a tortán. Végig hallgattam a mondandóját, majd elfogadtam ez előttem megjelenő küldetés ablakot. A pók miután elmondta amit akart, szaporán távozott. Pár pillanatra rá kaptam is a téré képemre egy megjelölt helyet. Oda kéne mennem. Ebbe a melegben, mikor olyan jó itt a kútban. Nagyot sóhajtva kikecmeregtem a kútból és csurom vizesen indultam el a megadott hely felé. Mire odaértem már teljesen megszáradtam. Ez gonoszság, pedig nekem jó volt vizesen. Miért kell idővel megszáradnom. Nyávogtam ott magamban, semmi kedvem nem volt a létezéshez most. Közelebb érve a helyhez, láttam, hogy van már ott valaki. Még közelebb érve rájöttem, hogy már volt szerencsém találkozni az illetővel. Mellészökelltem és köszöntem neki.
-Szia!
Néztem a helyet ahova érkeztem. Majd kis idő után észrevettem a kis pókot is akivel nem rég találkoztam. Nem igazán értettem mi van most. Egy pók és Pók kazamata. Talán pókokat kellesz keresgélnünk majd…
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Chitose on Vas. Jún. 29, 2014 4:38 pm

Elég régen voltam már küldetésen, vagy csináltam valami olyasmit, ami a fejlődésem érdekében lenne. A legutóbbi küldetésem után rájöttem, hogy rövid időn belül ugyan nem fogok kijutni a SAO-ból. Na nem mintha eddig azt gondoltam volna, hogy egy-két hónap és vége az egésznek. Egyszerűen csak rájöttem, hogy az az idő, amit itt kell töltenem, túl sok ahhoz, hogy csak úgy kárba vesszen. Tehát nem küldetésezhetek folyton, közbe kell iktatnom egyéb tevékenységeket is, amit akkor csinálnék, hogyha a kinti világban élnék. Különben még meg fogok őrülni.
Ígyhát most itt ülök, a Kezdetek Városának egyik kávézójának teraszán és limonádét iszogatok. Az idő kellemes, pihenésre éppen alkalmas. Az utóbbi napok sem teltek túl eseménydúsan. Noha tapasztalattal nem, de pár ruhával és vízparti élménnyel gazdagabb lettem. Habár... ezt a szintem bánta, az utóbbi időben alig fejlődtem valamit, és ami azt illeti, sokkal közelebb vagyok még az első szinthez, mint a századikhoz. De se baj, a pihenésnek most vége. Megittam a maradék limonádét a poharamból, úggy, hogy már csak a jég meg a gyümölcsök maradtak, valamint hívtam a pincérnőt, hogy fizetek. Azt hiszem itt az ideje elvállalni egy küldetést, eleget pihentem már. Csakhogy, amint átolvastam a küldetések tábláját... nem találtam rajta semmit, ami a számomra megfelelő küldetés lenne. Mind túl nagy vagy túl alacsony szintűek voltak. Mintha a sors is azt akarná, hogy ma ne csináljak semmit, gondoltam, miközben továbbsétáltam a Kezdetek Városának egyik utcáján. Habár én nem hiszem, hogy lenne olyan, hogy sors, végülis, eddig még semmi olyannal nem találkoztam életem során, ami végzetszerű lenne. Na mindegy, a küldetést halasszuk inkább holnapra. Hamarosan egy térhez értem, és ott le akartam ülni egy pad helyett egy kút kövére, mert az előbbiek mind foglaltak voltak. Azonban, ahogy a kút közelébe értem, mit nem látok benne ? Egy pók lubickol a vizében, aminek, így, hogy csak ott úszkál egy kútban, egy városban, egy számítógépes játékban egy pók, nem sok értelme van. Okkal volt az ott. Egy küldetést is tartogatott, amit, mivel én pont megfelelőnek találtam, elfogadtam. Ezután vékony hangon megszólalt a pók, vagyis inkább a program, amiben a segítségemet kérte. Vagyis az lenne a küldetés tárgya, hogy megtaláljam ennek a póknak a helyét, utána meg adott egy térképet, ahol valószínűleg elárul majd nekem többet is, vagy mi. Közben a megadott koordináták felé vettem az irányt. Ezalatt azon gondolkodtam, hogy vajon ezen a küldetésemen egyedül leszek-e vagyok lesznek társaim is. Mert az eddigieken valahogy mind voltak, de most úgy látszik, nem lesz senki. Amikor a megadott helyre értem, kiderült, hogy tévedtem. Két másik lány már ott állt a pók kazamata bejáratánál. Úgy tűnt ismerik egymást, én viszont még soha sem láttam őket. Sajnos, az az igazság, hogy elég kevés embert ismerek innen, a SAO-ból. Jóformán csak azokat, akikkel a küldetéseimen találkoztam. Na, mindegy, odamegyek hozzájuk, és bemutatkozom.
- Sziasztok ! Chitose vagyok, minden bizonnyal a társatok a küldetésen. - mondtam nekik mosolyogva, ahogy eléjük értem. Szimpatikusnak tűnnek.

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 30, 2014 3:40 pm

// Judy Noxia kizárva a küldetésből és kérem máskor ne jelentkezzen küldetésre, ha nem ér rá posztolni. //

A pókocska a kazamata mellett tartózkodik és cincog nektek meglepően hangosan.
- Hé, itt vagyok! - integet közben és ha valaki oda megy hozzá, elkezd beszélni. (A küldetéseimet úgy szeretem vezetni, hogy nem kötelező azt csinálni, amit mondok, szabad kezet adok minden döntésben.)
- Tudom, hogy nem halt meg. A királynénkről van szó. Még minipók koromban a sarokban szorongva láttam, ahogy csúnya, csúnya emberek megölték őt... de... de én tudom, hogy nem halt meg! A kérésem, hogy keressétek meg a bölcs pókot és tudjátok meg, hogy él-e még a pókkirálynő.
Ezután csak azoknak, akik odamentek hozzá felmutat egy térképet.
Mutogatni kezd rajta.
- A bejárat előtt vagyunk most mi, itt lesz egy keskeny folyosó, ami egyre inkább szűkülni fog, de ne féljetek, ti óriások is átfértek rajta. Ezután vigyázzatok, mert egy óriási lyuk lesz a terem közepén. Itt lakott anno a királynő... ó jajj szegény... - egy könnycsepp csúszik le a nyolc közül az egyik szemecskéjéből.
- Láthatjátok, hogy bejelöltem merre van a bölcs pók. Szerencsére a barbárok nem mentek el addig. Őt kell megtalálnotok. Ja és óvakodjatok a remetétől!
Ahogyan a pók elmondta, a bejárat egyre keskenyebb és keskenyebb, de valamilyen oknál fogva egy pókot sem láttok a környéken. Sőt, mikor a lyukhoz érkeztek, akkor sincs egy pók sem a környéken. A kazamata szinte teljesen kihalt. Szabad kezet adok, döntsétek el mit csináltok/merre mentek.

Határidő továbbra is mindenkinek egy hét.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 30, 2014 5:15 pm-kor.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Suzume on Hétf. Jún. 30, 2014 4:08 pm

A koordináták egy kazamatához vezettek. Meglepett mivel nem olvastam  el a küldetés leírást és a csodapók meséjére sem figyeltem egy percre se. Razz
Leskelődtem befele de nem igazán láttam semmit. Látás nélkül alig ha fogok bármit is észrevenni a sötétben,  egy újabb dolog amit fel kell írnom a már amúgy sem rövid bevásárló listára. Ejj-ejj, nyerni kellene a lottón vagy valami hasonló mert így nem igen haladok egyről a kettőre. Időközben még két lány is megérkezett. Vicces, ez már a második olyan küldi ahol csak csajok vannak. Az már kevésbé vicces, hogy épp át akartam alakulni valamivé, hogy biztonságban felderítsem a kazit. Aztán, ahogy jobban megnézem az egyik lányt még ismerem is, sőt tisztába van a képimmel, ha csak nem keverem össze. A másikról nem tudok semmit, de kedvesen bemutatkozott.
- Szia, én Suzume vagyok. – Viszonzom  a bemutatkozást egy kedves mosoly kíséretében, majd ha senkinek nincs semmi hozzáfűzni valója oda megyek a picipókhoz aki megint elkezdi darálni a szöveget. Azért most már jobban figyelek rá és meghallgatom mit mond. Hmm… keressünk meg valami pókkirálynőt meg pók bölcset vagy mit. Nem tűnik nehéz feladatnak de biztos lesz benne valami csavar. Még egy aranyosan megrajzolt térképet is kapok ahol minden fontos dolog be van jelölve. Nem tűnik túl bonyolultnak a kazamata. Csupán mindig balra kell tartani és meg is van a bölcs.
- Ne húzzuk az időt, szerintem menjünk be. – Javaslom és elindulok befelé. Érdekes, egyetlen pók sincs sehol. A pók kazamata ahol nem élnek pókok. Hamar meg is pillantom a nagy lyukat. óvatosan kisétálok a szélére és kissé kijjebb hajolva nézek le a mélybe.
- Hahó! – Lehet ott van az alján a királynő. Ha nem történik semmi izgi akkor egyenest a bölcshöz tartok, amit a térkép alapján talán nem könnyű eltéveszteni.
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Miu on Vas. Júl. 06, 2014 7:09 pm

Csatlakozott még valaki a hozzánk.
-Szia! Én Miu vagyok.
Mutatkoztam be. Majd a tekintettem ismét a pókra irányult. Hallgatom mit cincog nekünk. Elég érdekesen hangzott a története. Ami még furább…hogy én úgy tudom a kazamatákat a játékosok szokták kiüríteni. Gondolom itt is ezt történhetett, de akkor miért pont játékosok segítségét kéri ez  a kis pók. Bár lehet most más mobok vagy npc-k a ludasak. De itt nekem valami akkor is fura. Viszont érdekes kalandnak tűnik, így belemegyek a játékba. Közelebb léptem a pókhoz. Figyeltem mit mutogat a térképen. Hallgatom mit is kéne csinálnunk első körben…De várjunk ki vagy mi az a remete? Vele vigyáznunk kell. De miért is?...Szívesen megkérdeztem volna, sőt még pár dologra rákérdeztem volna az ügy kapcsán, de inkább hallgatok és várom a többiek ötleteit. Inkább nem csinálok semmit a saját szakállamra, ahol tudok segítek, útban lenni pedig nem akarok. Utolsónak léptem be a kazamatába, kicsit tartottam attól, hogy valami rám veti magát és abból az én ügyességemmel nem sok jó sülne ki. Sőt egy kisebb katasztrófába is végződhet, inkább nem én leszek a csapat élén. Sereghajtóként vagyok a legkevésbé útban és innen biztos, hogy senkit se fogok akadályozni a dolgában. Beérve az első ami feltűnt, hogy sehol senki. Igazából így kicsit ijesztőbb a hely. Nem lenne jó, de valami miatt magnyugtatóbb lenne, ha legalább egy kósza mob lenne itt. De helyette egy nagy lyuk az egész középpontjában. Ha jól rémlik, akkor kint a pók azt mondta, hogy az volt a királynőjének a lakhelye. Tartottam a tisztes távot a lyuktól, még a végén beleesek és amennyit hasra esem vagy hanyatt vágódom…hát elég nagy rá az esély.  Csendben hátul maradtam és egy helyben toporogva a szememmel körbe tanulmányoztam a helyet. Közben figyeltem a többieket, ha ők indulnak tovább akkor én is. Kíváncsi lennék a hely többi részére, de egyedül nem akciózom, a többieket pedig nem akarom feltartani a felfedezési vágyammal.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Chitose on Hétf. Júl. 07, 2014 8:47 pm

A két lány, akikhez odamentem, mint utóbb kiderült, Suzume és Miu, kedvesen viszonozták a bemutatkozásomat. Úgy látszik, ehhez a küldetéshez olyan társakat kaptam, akikkel jól ki fogok jönni. Végülis, egy küldetésben fontos a csapatmunka. Emlékszem, az előző küldetésemen kifejezetten furcsa volt az egyik társam viselkedése, a másikkal, valami Judyval pedig elég sokat vitatkoztunk. Remélhetőleg nem lesz több ilyen küldetésem.
Közben feltűnt az előbbi pók is, hangosan cincogva hívta fel magára a figyelmünket. Miután odamentem hozzá, elmondta a küldetésünk lényegét. Tehát valami bölcs pókot kell megkeresnünk, hogy megtudjuk, él-e a pókkirálynő. De ha már egyszer látta, hogy megölték, akkor hogy élhetne mégis ? Ez egy kicsit nekem furcsa, nem érem fel ésszel, gondoltom, de nem törődtem ezzel inkább tovább hallgattam a pókot, aki mostmár egy térképen mutogatott nekünk. A térképet nézegetve láttam, hogy a bejárat után rögtön van egy homokóra alakú folyósó, ami meg egyenesen egy lyukhoz vezet - ott majd jó lesz szorosan a fal mellett menni, nehogy beleessek. Biztos tiszta sötét lesz odabent. Aztán már csak mindig balra kell kanyarodni, és az a járat elvezet a bölcs pókhoz. Világos. Ezt nem lehet eltéveszteni. De vajon ki lehet az a remete ? Ahogy Suzume is javasolta, nem vártam tovább, bementem rögtön őutána én is. Egy röpke pillanatra hátranéztem és láttam, hogy a sort bezárva Miu is követ minket. Ez a remete azonban még mindig nem hagyott nyugodni, szóval megkérdeztem a pókocskát:
- Ki az a remete ? És miért olyan veszélyes ? - kérdő szemekkel néztem rá és közben oldalra billentettem a fejem. Akaratlanul, de valahogy mindig ezt csináltam, ha kíváncsi voltam valamire.
Közben mentünk tovább a kihalt kazamatában és a falat tapogatva éreztem, hogy elérkeztünk a járat legszűkebb részéhez. Átmentem a keskeny helyen, majd balra léptem, a fal mellett megálltam, utat adva ezzel a mögöttem haladó Miunak és meg akartam várni Suzumét is. Őszintén szólva vajmi kevés esélyt adtam annak, hogy a lyukban lesz a királynő. Nem, nem ilyen egyszerűen valahogy semmi sem szokott megoldódni...

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Júl. 13, 2014 10:19 pm

A lyuk teljesen üres, egy pókot sem láttok. Teljes csönd és hideg szellő, semmi más, akadály nélkül folytatjátok utatok. Hamarosan a bölcs pókhoz érkeztek.

A pók körülbelül kétszer akkora, mint a küldetés feladója, de így sem olyan óriási, mint a képen. Egy nagylábujj nagyság helyett két nagylábujj nagyságú minden irányba.

A kép pedig nem volt hamis, tényleg egy kék süveg van rajta. Mikor odaértek megszólal. Valamiért ez a pók is képes a beszédre.


Lám, lám, lám és lám,
Megérkeztek, mint a villám,
S miért jöttek azt én tudom,
Csak most nehéz megosztanom.

Ó, jaj, hisz előttem van már a lajstrom,
Négyen állnak, de többé nem bírom,
Kín, szenvedés, egy rémálom a gondom,
Hisz' már négy egész perce korog az én gyomrom.

Azt mondják ez a hely pókradicsom,
Lenne, ha nem lenne magányom,
Hiszen légyre fáj a fogam...khm...csáprágóm,
Térképen bejelölöm, többre nem is vágyom.


Ezután a térképeteken megjelenik egy légy képecske.avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Suzume on Szer. Júl. 16, 2014 9:42 am

Hát a csapatom nem volt valami bőbeszédű, nem is baj, most amúgy sem vágytam annyira emberi társaságra. Idejöttem, hogy gyorsan lezavarjak egy küldi és csókolom. Nem kell ezt túl bonyolítani. A többiek próbáltak kérdésekkel pár infót kihúzni a pöttöm pókból de sikertelennek bizonyult. Le se tojta őket. XD
Nem volt nehéz eljutni a bölcs pókhoz, az út sima és unalmas volt. Bízom benne, hogy azért lesznek itt izgalmak. Vicces volt mert a pókon tényleg volt egy mágus sisak. Ahogy közelebb értem hozzá már bele is kezdett egy versikébe. Nem volt túl bonyolult, legyet kell a póknak szerezni. Minő meglepetés, hogy egy póknak légyre fáj a csáprágója. Rolling Eyes 
De volt itt azért egy érdekesség is, négyen állnak? Hol? Mi magunk csak hárman vagyunk. Esetleg négy pók maradt volna a kaziban? Hát ha azt vesszük, eggyel már találkoztunk, egy a remete. A harmadik lehet a kicsi pók, a negyedik pedig a királynő, bár ez csak feltételezés. Nagyon nem agyalom túl az egészet, hiszen úgy is kiderül minden a maga idejében. A térképen megjelenik egy légy. Az út nem bonyolult, két felől is lehet menni.
- Azt mondom a hosszabb úton menjünk. Nem tetszik ez az üres rész. – Mutatok a jobb oldalon lévő kis kamra szerűségre. – Ha tippelnem kellene ott lesz a remete. – Osztom meg a véleményem bár teljes mindegy mit mondanak én úgyis arra indulok el amerre elterveztem és így is teszek.:3
Végig sétálok azon a hosszú folyóson ami majd a légyhez vezet. Poén lenne ha a légy meg hatalmas lenne. ^^


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Miu on Hétf. Júl. 21, 2014 1:48 pm

Sehol semmi és senki, rajtunk kívül. A kazamata teljesen üres. Valamiért ez nem nyugtat meg. Ez a csend és nyugalom csak arra készteti a gyomromban nyüzsgő pillangókat, hogy veszett mód kavarogjanak ott bent. Innentől kezdve, pedig hajlamos vagyok többet képzelni a dolgokba, de ha az nem is történik meg, akkor egy-két nagy hasra esés biztos, hogy megfog történni.  A kis pók nem adott választ Chitose kérdésére. Valahogy sejtettem ezt és pont emiatt nem kezdtem el kérdésekkel bombázni a pókot. Belépés után nem sokkal Suzume jobban szemügyre vette a terem közepén tátongó lyukat. De semmi se történt. Tovább haladtunk a Bölcs pók felé. Nem volt nehéz eljutni hozzá és közel is tanyázott a bejárathoz, tehát sok időt nem vett igénybe az oda kutyagolás. Amint oda értünk a pók rá is zendített a mondandójára, amit verselve adott elő…Igaz így jobban hangzott az,hogy menjünk szerezzünk neki legyet, mert éhes és magának nem képes szerezni, mert lusta…Szerintem itt is felesleges kérdezősködni. Akkor fog beszélni velünk bővebben, ha meghoztuk neki a kívánt étkét. A térképen meg is jelent a légy pontos helye. Nem nehéz eljutni addig és eltévedni se lehet út közben. Suzume szavaira kicsit felkaptam a fejem.
-Jó…akkor arra megyünk. Engem úgy is érdekel ez a kazamata, unalmas lenne a legrövidebb és legegyszerűbb utakon közlekedni…Bár a remetét nem szívesen kutatnám fel, ha harcra kerül a sor elég szerencsétlen tudok lenni…De lehet kint a pók csak túlzott és nem is olyan vészes az a remete…
Az utolsó mondatot, hangosan mondtam ki ugyan, de inkább szolgált ön nyugtatásra, mint arra, hogy a többiekkel megosszam. Amint Suzume megindult én is indultam utána. Irány légyre vadászni. Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz olyan egyszerű mint amilyennek hangzik, de kit érdekel ez, legalább történik valami majd…
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 29, 2014 7:09 pm

// Chitose 500 szóval pótolhat, beleírva az előzőben történteket, mivel hiányzása indokolt. //

A hosszú úton haladva nem volt előttetek semmi akadály. Hamarosan sikeresen a repdeső legyekhez értetek. A nagyobb teremhez érkezve azonban nem legyekkel találkoztok, hanem egy óriási, puffadt pókkal. Csáprágóit egy lyuk felé tartja, majd a legyek egyenesen a szájába repülnek és dagasztják őt.
- Om nom nom... - mondja folyamatosan.
A kis pók megérkezik mögöttetek.
- Ejnye-bejnye! Hát nem tanítottak meg téged az osztozkodásra? - vár egy keveset, majd felétek néz - Hőseim! Ha akármi kérdésetek támad, ne kíméljetek! Segítsetek a mágusnak megszerezni a legyeket!
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Suzume on Szer. Júl. 30, 2014 9:35 am

Miu-chan picit aggódott a remete miatt, mi tagadás én sem akartam vele összefutni igaz nem kifejezetten azért mert félek hogy túl erős, hanem mert ad valami mellék questet vagy szálat a cselekményhez amihez nekem semmi kedvem nem volt. Gyorsan túl akartam esni az egészen, bezsebelni az expet meg esetleg némi jutalmat és menni a kövi küldire aztán ugyan ezt eljátszva ezt a következő küldin majd a következőn és hopp azt veszem észre, hogy már harmincadik szinten járok…
- Elnézve a kazamatát szerintem így is elég unalmas lesz. – Jegyzem meg Miu szavaira. Igazság szerint nem is bánnám ha harcra kerülne a sor, legalább kapnák egy új formát a képességemhez. És ahogy megjósoltam az út tényleg uncsi volt megérkezve viszont a legyek mellet egy pók is várt minket aki zabálta a legyeket.
- Hát persze… - Sóhajtok egy nagyot. Erre, vagyis inkább pont ebben a pillanatban a kis pók is megérkezik és felajánlja, hogy segít, legalábbis szavakban de persze a legyeket mi vigyük el.
- Ha bele lövök egy nyilat a fenekébe vajon kipukkad? – Mutatok a dagadt pók potrohára. Hirtelen csak ez a kérdés jutott eszembe. – Á mindegy is… - Legyintek és közben oda sétálok a pók mögé. – Gyere fogd meg az egyik lábát, húzzuk arrébb ezt a falánk pókot. Kérek segítséget Miutol. A terv az volt, hogy arrébb húzzuk a dögöt aztán majd meglátjuk mi lesz. Bár súlyemelés nélkül lehet nem megy majd simán, meg talán magát a pók sem hagyja szó nélkül. Na mindegy majd kiderül. :3

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Chitose on Hétf. Aug. 04, 2014 11:01 pm

/Bocsi a késésért./

Valóban nem volt ott... a lyukból nem hallatszott más, csak a nagy, néma csend. Óvatosan elaraszoltam a lyuk mellett, majd folytattuk utunkat oda, ahova eredetileg is indultunk: a bölcs pókhoz. Amikor megérkeztünk nem láttam mást, csak egy újabb, ugyanolyan pókot. Na jó, talán ez nagyobb egy kicsit, meg süveg van a fején. Hogy egy póknak minek ilyen ? Rejtély. Köszönés helyett viszont elszavalt nekünk egy versikét, ami olyan volt, mint egy találós kérdés. Vagyis inkább az is volt, mert nekünk kellett kitalálni belőle, hogy mit akar tőlünk a bölcs pók. Pfúj, pedig világ életemben útáltam a vereket, noha annó, mikor még normális életem volt, az iskolában elém raktak néhányat. Megfejteni őket olyan, mintha valami mélysötét kútba nyúlna az ember, aztán csak a levegőt markolászhatja. De szerencsére ez a pók most elég érthetően fogalmazott. El kell hoznunk neki valami legyet, amihez adott is egy térképet. Akkor mire várunk még, indulás ! Éppen tettem egy 180 fokos fordulatot, amikor Suzume megszólalt. Szerinte a hosszabb utat kellene kipróbálnunk a rövidebb helyett, mert lehet, hogy ott lesz az a remete. Vajon milyen lehet az a remete ? Ezen mintha már gondolkoztam volna, mikor megkérdeztem az első pókot arról, hogy ki az a remete. De sajnos nem volt hajlandó válaszolni... Áh, mindegy is, elég ha elkerüljük. Ez jó ötlet, Suzume ! - mondtam volna neki, aztán észrevettem, hogy ő már el is indult. Ez a lány már megint mondott valamit, majd csak úgy tovább is állt... Nem nagyon érdekelheti, hogy a társainak mi a véleménye, gondoltam fanyar képpel. Miu is mondott valami okosat, majd elindult Suzume után, én előre engedtem őt, és miközben a légy felé tartottunk, én hallgattam a mondandóját.
- Azért jó ötlet volt tőle, hogy a hosszabb úton menjümk, és ne a rövidebben. - válaszolok Miunak, miután ő elhallgatott, közben biccentek előre, Suzume felé. - Én például gondolkodás nélkül a rövidebben mentem volna. Ami pedig a remetét illeti, nem tudunk róla semmit, és pont ez a baj. Ugyan kérdeztem róla az első pókot, de valamiért nem válaszolt, csak annyit mondott róla, hogy óvakodjunk tőle. - fejeztem be elgondolkodva.
Nemsokára elérkeztünk arra helyre, amit a bölcs pók megadott, és megtaláltuk a legyet. Akarom mondani legyeket. Mert sok volt belőlük, és ott röpködtek a fejünk felett. De volt még ott más is... Egy nagy, dagadt pók, aki folyamatosan nyelte el a kifelé röpködő legyeket. Közben ideért az első pók is, és felajánlotta, hogy ha bármi kérdésünk támad, mondjuk.
- De én már feltettem egyet korábban is ! - volt az első gondolatom, amit kissé csalódottan adtam az első pók tudtára. Na igen: ha akkor nem válaszolt, most miért tenné ?
- Ha bele lövök egy nyilat a fenekébe vajon kipukkad? - tette fel a kérdését Suzume. Na igen, jó lenne tudni... De nem, azért nem szép dolog csak úgy megölni a mobokat, mert útban vannak, mégha ilyen rondák, és... szánalmasak is, mint ez itt, gondoltam egy csipetnyi undorral. Közben Suzume megpróbálta elvonszolni a kövér pókot a nyílás elől, hogy mostmár ne csak ő egyen. Igaz nem tőlem kért segítséget, de azért segítek, ha látom, hogy nem bírják, vagy nehezen megy nekik.
De azt azért jó lenne tudni, hogy miképp kellene elfognunk a legyeket, és hogy szállítsuk őket el a bölcs póknak. Amikor úton voltunk, azon aggódtam, hogyha a pókok ilyen kicsik, akkor a legyeket majd nem-e nagyítóval kell keresnünk, de amint ideértem, kiderült, hogy elsősorban nem is a méretükkel van a baj. Ezek nagyon gyorsan röpdösnek !

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Miu on Hétf. Aug. 11, 2014 12:16 am

//Bocsánat a késlekedés miatt//


Elindultunk légy vadászatra. Ezt akárhogy mondom ki magamba, akkor is hülyén fog hangzani, de ha egyszer ez a feladat akkor ez a feladat nincs mit tenni ellene. Még akkor se, ha kissé röhejes. Chitose felé csak biccentettem egyet mikor befejezte a mondandóját, majd léptem is Suzume után. Az útirányról nincs mit beszélni, már eldöntöttük merre megyünk. A remetéről meg mit beszéljünk, azt se tudjuk mi az és nem akarom magam felesen riogatni, már csak azzal is, hogy megpróbálom kitalálni, hogy mi az vagy épp beszélgessünk róla. A hosszú úton nem volt semmi érdekes. Még csak egy kisebb útakadály sem. A kazamata üres és kihalt…Elérkeztünk a legyekig és úgy néz ki még sem olyan üres ez a kazamata. Egy nagy pók falta előttünk a legyeket. Úgy nézett, ki hogy már pukkadásig falta magát, de ő akkor is tömi magába a legyeket. Közben ismét hozzánk csapódott a kis pók is, aki ide invitált minket. Suzume kérdése egy kisebb mosolyt csalt az arcomra. Milyen vicces látvány is lenne, ha egy nyílvesszőtől csak úgy kipukkadna a pók. Különösebb kérdés nem merült fel bennem, mikor a kis pók felajánlotta a segítségét, ha kérdésünk lenne. Még egy ideig méregetem a falánk pókot. Majd oda léptem Suzume mellé és megragadtam én is a pók egyik lábát.
-Biztos, hogy ez menni fog így? Nem úgy néz ki, hogy bármi miatt is odébb kívánna mozdulni.
Jegyeztem meg, miközben próbáltuk odébb húzni vagy taszigálni a pókot. De, ha odébb is tudjuk terelni, miként is kéne megfognunk a legyeket. Ha lecsapjuk őket, akkor gondolom elpixeleződnek vagy valami ilyesmi…
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 13, 2014 12:25 am

A pók hangosan cincogta:
- Chitose! Nem szabad felhozni tudatát a remetének! Sőt, még azt sem szabad kimondani, hogy remete, hiszen akkor megjelenik a remete. A remetébe már!
Pók lábacskájával homlokához nyúl.
- Kipukkad szerintem, de, ha megölitek, akkor az háborút jelent a pókok ellen!
A pók elhúzásával meg sikertelenül jártatok, mivel egyikőtöknek sincs súlyemelés jártassága. Jártasság hiányában találjatok ki valami mást.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Suzume on Hétf. Aug. 18, 2014 6:31 pm


Ahogy odaértünk a zabapók gépezethez a kis pók elkezdett beszélni hozzánk. Vicces, hogy nem ébreszthetjük fel a tudatát a remetének.
- Szóval nem szabad hogy a remete pók aki itt ZABÁLJA… - Itt direkt felemeltem a hangom és rámeredtem a dagipókra. – Meg tudja, hogy ő remete. Miért? – Teszem fel az egyszerű ám mégis kézenfekvő kérdést. Lehetett volna olyan kedves az öcsi pók, hogy ezt a kis apró infót megossza velünk de eddig belőle is mindent úgy kellett kihúzni belőle. Bezzeg a poénnak szánt kérdésemre válaszolt. Egy háború a pókok ellen. Az azért már feldobná a küldetést egy csöppet. Ahogy nézem egyenlő esélyekkel indulnánk. Ők is vannak hárman mi is vagyunk hárman. Vagyis ha kipukkantom akkor már csak ketten. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ha ezt megteszem kapásból megjelenne vagy harminc pók és nekünk esne. Az meg annyira nem lenne mókás. Bár van teleport kristályom ha esetleg rosszra fordulna a helyzet. Esetleg hagynám, hogy Miu-chan és a másik lány feltartsa őket még én meglépek :3.
Ááá ez inkább legyen a B terv. Sajnos viszont az odébb húzós ötlet nem igazán jött be. Bár ez nem lepett meg. Nincs súlyemelésem meg senkinek így ez „fordulat” nem vágott mellbe. Viszont akkor csináltam az A tervet.
- Te vagy a remete, te vagy a remete, te vagy a remete, te vagy a remete. – Hajolok oda a pókhoz. Remélem ezzel sikerül kimozdítanom onnan ha nem akkor hátsón lövöm egy nyíllal azt csókolom. Hátha feldobódik picit ezt a küldetést. vagy kinyíratom magam. XD


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Chitose on Szer. Aug. 20, 2014 10:10 pm

Közben végre megtudtam a választ az első kérdésemre: állítólag a remetének nem szabad tudatára ébrednie, a nevét mégcsak kimondani sem szabad ! De hogy akkor tudnám, miért emlegeti folyton ?! Ezt is szívesen megkérdeztem volna tőle, de ezt már csak úgy, a hecc kedvéért, azonban más dolgom volt. Látam, hogy a lányok sehogy sem boldogulnak a bölöm nagy pók elhúzásával, szóval beálltam én is segíteni. Az viszont már meglepett, hogy míg két lány erejével egy jottányit sem sikerült elmozdítani a pókot, hárommal is pont ugyanaz volt a helyzet. Mintha nem is a pókot akartuk volna odébbrakni, hanem mondjuk a falat. Csalódottan léptem hátrébb, majd nekidőltem a falnak. Úgy látszik ebben a játékban semmire sem megyük súlyemelés jártasság nélkül a nagyobb dolgok megmozdításával. Mégha hárman is vagyunk... de akkor mit kéne csinálnunk ?
Mindeközben arra lettem figyelmes, hogy Suzume egyszercsak odamegy az óriás pókhoz, és elkezdi neki mondani, hogy:
- Te vagy a remete, te vagy a remete, te vagy a remete, te vagy a remete.
Csak egy pillanatra blokkolok le, azután már rohanok is oda hozzá:
- Hé, hé, hé, állj ! Ezt ne csináld, a tudatára fog ébredni, állj, állj ! - közben hevesen hadonászok előtte a karommal keresztbe, hátha ez segít valamit ! - Én egy nyugis küldetésre számítottam ! - vetettem neki oda korholóan. Valójában kissé dühös is voltam. Ha már ezt csinálja, legalább szólt volna előtte nekünk, de nem ! Óh, már az elején tudhattam volna, hogy Suzume kalandvágyó természete még bajt hoz ránk, gondoltam, miközben már a fejemet fogtam.
Vannak az életben olyan helyzetek, amikor az ember az egyik kábulatból esik a másikba. Most velem is ez történt. Hiszen én tiszta hülye vagyok. Biztosan megzavarta a fejemet ez a sok remetézés, vagy valami ilyesmi. Hiszen senki sem mondta, hogy ez itt a remete ! Legalábbis az a pók, amily velünk van, nem állított ilyet. Csak mitha Suzume mondta volna ezt nemrég, ezért hihettem azt, hogy ez az. De még semmi sem biztos. Közben a kicsi pók szavait próbáltam meg felidézni magamban: mintha azt mondta volna, hogyha a tudatára ébresztjük a remetét, akkor az megjelenik, ez meg már itt van... nekem legyen igazam !

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Szept. 01, 2014 9:39 pm

// Miu 500 szóval pótolhat. //

Suzume remetézésére mögületek furcsa hangok jöttek. Ha megfordultok, akkor láthatjátok ahogyan a kis pók átalakuláson megy keresztül és egy alacsony, ámbár teljesen emberi öregemberré változik. Ugyanolyan cincogó hangon megszólal. Hangjában és arcmimikájában (már amennyi látszik belőle) szomorúság érezhető.


- Én vagyok a remete. - sóhajtott egyet. A szituációban nem volt semmi eget rengető, az egész lassan és unalmasan zajlott le, a falánk pók azonban amint meglátta a testéhez képest teljesen aránytalan nyolc lábán csúszkált a földön, majd minél több legyet beszippantott és elhúzta a csíkot. Furamód eddig megmozdulni nem tudott, de ezúttal fut.
A legyek szépen, egyenletesen kezdtek jönni a lyukból, majd szépen lassan szétszéledtek a barlangban. A remete ezután megszólalt:
- Ez lehangoló... - sóhajtott megint, majd unott hanggal folytatta - Mwa...ha...ha...ha, gonosz kacaj, én vagyok a remete. Továbbjutásotok azonban nem lesz egyszerű, meg kell válaszolnotok hozzá egy igen nehéz kérdést. - tartott egy kis szünetet, tekintete körbejárt a jelenlévőkön - Hatból kettő?
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Suzume on Vas. Szept. 07, 2014 10:43 am

Mikor próbálom felébreszteni a remetét az egyik lány… Asszem Chitose vagy ki próbál leállítani.
- Igen tudom, pont ez a célom. – Felelem teljes nyugalommal. Ehhez nem kellet atomfizikusnak lennie, hogy kitalálja mit is akarok. – Én pedig egy unalmas küldire számitok, éppen ezért akarom feldobni picit. – Igen, reményeim szerint a remete hoz némi szint ebbe az egész buta küldibe. Így hát nem is fogok leállni és tovább hajtogatom hogy, ő bizony a remete. Nem is kellet sok, hogy kibújjon a pók a zsákból ám máris egy meglepetéssel gazdagodtam. A dagipók helyett a kis minipók változott át. Ez tényleg meglepő fordulat és ami még ennél is meglepőbb, hogy bizony a remete egy ember!
- Na látod! a dagipók elszaladt így már szabadok a legyek. – Nézek rá a lányra egy diadal ittas vigyorral a szám szélén.
- Inkább te vagy a lehangoló. – Jegyzem meg mikor a tata felteszi a „nagy kérdés” – A válasz öt. :3 – Vágom rá gyorsan mielőtt még valaki közbe vágna. Kíváncsi voltam mi lesz ha nem a jó megfejtést és ezt meg is kérdem tőle.
- És most mi lesz? Halálra untatsz esetleg? – Mert erre minden esély meg volt rá. Remélem valami robosztus szörnyeteggé alakul és úgy fog majd minket letámadni. Poén lenne Very Happy. Viszont ez Chitosenél is biztos kiveri a biztosítékot szóval már ezért megérte az egész. Miu meg… nem tudom ő miként reagál. Gondolom nem éri meglepetésként hisz tudja mire számítson tőlem. Remélem majd kiderül, hogy mindegyik póknak van emberi alakja. A mágus pók Gandalfá változik, a dagi pók Jabba-vá a hercegnő meg valami Disney hercegnő lesz Smile


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Chitose on Hétf. Szept. 08, 2014 11:57 am

Végül a Suzume megállítására tett kísérletem nem járt sikerrel. A lány szinte figyelembe sem vett, teljes nyugalommal válaszolt nekem. De még ha azonnal abbahagyta volna, az sem ért volna semmit. Sajnos nem nekem lett igazan, és a remete tényleg megjelent. Habár a megjelent kissé erős szó, hiszen végig itt volt közöttünk. A fenébe, nem gondoltam volna, hogy pont a kis pókocska lesz a remete ! Azonban ez már késő bánat. Ott állt előttünk teljes életnagyságában, olyan volt, mint egy szomorú, életúnt öregember, na jó, talán az is volt, és akkor nem a pók-alakja az igazi, hanem az emberi teste.
Ezt látva a nagy, dagadt pók, akit az előbb meg sem tudtunk mozdítani, elmenekült a helyszínről. De nem úgy, ahogy az egy dagadt póktól elvárná az ember, lomhán, döcögve, hanem már futott. Suzume ezek után meg is jegyezte:
- Na látod! a dagipók elszaladt így már szabadok a legyek.
- Na és ? Most akkor ünnepeljek ? - vettem oda neki felháborodottan. - Talán az egyik problémától megszabadultunk, de most előjött egy még nagyobb.
Mostmár tényleg elég dühös mostan Suzumére, minekutána ő még provokálta is a remetét, elegem lett, és úgy döntöttem, nem bízom a küldetést és ezzel a sorsomat Suzumére, inkább a saját kezembe veszem a dolgok irányítását.
- Mi értelme van még direkt rosszul válaszolni is ? - kérdezem dühösem a lánytól, utána a remetéhez fordulok, azonban neki már teljesen más hangnemben szólalok meg. - Kedves remete úr, ne is figyeljen Suzumére, inkább rám. Az a helyzet, hogy továbbjutni egy dolog, természetesen jó volna, de még mielőtt továbbmegyünk, be kéne fognunk a felettünk szálldosó legyekből legalább egyet. Szóval nincsen egy zacskója, vagy valami ilyesmi ? - kérdezem tőle széles mosollyal az arcomon. - Jah, és hatból kettő természetesen négy.

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 27, 2014 10:33 pm

// Miu 750 szóval pótolhat. //

A remete Suzumére néz:
- Kiestél! Már nem kaphatsz kincsemből, mivel nem tudsz minden kérdésemre jó választ adni. Nyugodtan elmehetsz. - szólt neki, majd Chitose felé fordult.
- Mivel társatok nem győzik válaszolni ő is kiesett, már csak te maradtál. Izgi, mi? - mondta hangsúly nélkül, unottan.
- Kicsit nehezítek a kérdéseken: Mennyi nyolcban a kettő?


// Szóljatok, ha nem tetszik, hogy ekkora szabadságot adok nektek és inkább visszatérnétek a küldetés elején lévő pontos eligazításhoz. //
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Suzume on Hétf. Okt. 06, 2014 3:45 pm

Öröm volt nézni ahogy a lánynak, ahogy egyre inkább kezdett fölmenni benne a pumpa.
- Süthetek neked tortát ha szeretnéd. – Cukkolom őt még tovább. – Mellesleg honnan tudod, hogy még nagyobb? – Kérdezem tőle És mikor az öreg felteszi a kérdést csak rá mutatok. – Látod? Ez neked a nagy probléma? – Talán érzi is a gúnyt a hangomban.
- Semmi de vicces, hallani, hogy fortyog a fejed. Csak nem ideges vagy? :3 – Nem sokáig fortyog mert hamarosan felrobban. Aztán persze Chitose próbált kedves lenni a remetével, túlságosan is amolyan popó nyaló szerűen. De most már annyira nagy örömömet lelem a bosszantásában, hogy nem is tudom abbahagyni.
- Én a helyedben nem akarnám látni milyen zacskót fog előhúzni. – Csóválom meg a fejem. Kíváncsi vagyok leesik neki mire célzok. Aztán ahogy kis pók formában most sem felel a kérdésre. Rá se bagózik a lányra ellentétben velem.
- Oké, amúgy is untatsz. Felőlem azt csináltok amit akartok. Csak nehogy hentai legyen a vége itt a sötét sarokban. – Az intim téma mindig kihozza a sodrából az embereket. Minden esetre otthagyom őket. Inkább foglalkozom azzal amiért eredetileg is jöttem. Megpróbálom befogni a legyek egy részét. Ehhez egy egyszerű módszer igyekeztem alkalmazni, méghozzá egy rögtönzött lágy papír formájában. Volt nálam némi méz ugyanis, amit reggelente teámba teszek. A tervem az volt, hogy fogok egy ruhadarabot, jó alaposan bekenem mézzel hogy ragadjon mint a piszok. Leteszem és várom hátha beleragadnak a legyek. Első hangzásra ócska tervnek tűnik és még negyedgyére is az marad de abból kell gazdálkodnom amim van.

/Nekem jó így csak lehetne picit gyorsabb :3 /

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Chitose on Csüt. Okt. 09, 2014 12:24 pm

Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy ez a Suzume csak játszadozik az idegeimmel. Süthet nekem tojást ?! Könyörgöm, ez egy küldetés, nem a játszótér !
- Vedd már egy kicsit komolyabban ! - utasítom Suzumét, miután hallom, hogy nem tartja a remetét túl nagy problémának. Közben a karjaimmal vadul az említett felé mutogatok, de nem hiszem, hogy sok hatása lenne Suzumére.
Hogy én, ideges ? Áh, nem csak egy kicsit kétségbeesett. Itt vagyok egy küldetésen, de a társam nem hogy segítene, inkább hátráltat, a másik pedig még csak közbe sem avatkozik. Kezdem úgy érezni, mintha csak én jöttem volna erre küldetésre.
Majd, mikor a remete kimondja, hogy Suzume kiesett, előbb enyhén meglepődök, majd betelik a pohár:
- Na, ezt jól megcsináltad ! - förmedek rá. - Látod, mostmár csak én maradtam ! Nem egyedül akartam ezt megoldani, a fenébe is ! - magyarázok neki.
A zasckós viccére először reagálni sem tudtam, el se tudtam képzelni, mit akar ezzel mondani. Na jó, utóbb már inkább el se mertem képzelni, mit akar ezzel.
- Te meg mégis hova gondolsz ? - reagálok az újabb megjegyzésére. - Nem is vagyunk egyedül, még Miu is itt van, nem látod ?!- legalábbis nagyon reméltem, hogy még tényleg itt van valahol.
És Suzume most meg hová megy ? Áh, mindegy, nem is érdekel már. Próbáljunk inkább a küldetésre koncentrálni. És mostmár tényleg egyedül vagyok. De egy kicsit elkalandoztam.
- Jaj, mit is kérdezett, Remete Úr ? Ja, nyolcban a kettő ? Hát az természetesen négy. - adom meg a választ, de aztán váratlanul eszembe jut valami. - De várjunk, Remete Úr, ez most nem is volt nehezebb ! - hozom a tudatára ezt a nyilvánvaló észrevételt. Akkor most vagy én vagyok nagyon okos, vagy a pókok nagyon buták. De az nem leehet, mert sosem voltam ötös matekból. Kezdem úgy érezni, hogy nem Suzume itt az egyetlen, aki játszani akar az idegeimmel...

/Szerk.: Nekem tetszik így, szerintem izgalmas.
Ui.: és bocsánat a késésért !/

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 17, 2014 8:42 pm

// Miu 1000 szóval pótolhat, emellett úgy döntöttem, hogy írtok vagy nem, a küldetés pörögni fog, tehát hetente +1-2 nap jönni fognak a körök és nem fogok várni. //

Miu elbarangolt valahová. (Majd ha ír ezt is írja bele.)

A remete unott hangon folytatja.
- Helyes... amúgy tényleg ne felejts el kérdezni, ha akármi kérdésed van, szívesen válaszolok mindenre. No, de...
Elővesz egy kendőt és ketté tépi. Majd a két kendőt megint ketté tépi, így négy kendőt tesz a földre.
- Na most egy nehezebb kérdés, amihez megfigyelőképesség is kell, nem csak magas fokú intelligencia. - teszi hozzá unottan.
- Hány kendő van a földön?

Suzume:

A legyek nemcsak, hogy csak úgy tapadtak a mézes ruhadarabodra, hanem mintha valami mesteri hadműveletet űztek volna, egyszerre mind rászálltak. És a legyek csak jöttek és jöttek, míg annyian nem voltak, hogy a kendővel együtt lehúzták a kezed a föld felé. Most vagy elengeded a nagy, fekete kupacot és bánod, hogy nem tettél súlyemelésre vagy kitalálsz valami mást is.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hova Tűntek a Pókok?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.