[Küldetés] Végtelen Történetek

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Pént. Szept. 12, 2014 7:34 pm

//Ayani 750 szó. Mirika 500.//

A férfi, az öregebb és a fiatalabb is, meglepődve néz rád. Végül az öreg kezd bele, miután tekintete visszatér a poharára.
-Ja, van. Tegnap is itt ültem, pont ugyanitt, és akkor az ott... -mutat fel a szemben levő falra, ahol valóban ott egy nagy, halat ábrázoló festmény. -...azon nem volt a hal. Helyette itt úszkált a levegőben.
-Hülyeség. Ez nem lehet igaz. -vág bele unott hangon a fiatalabbik. A pincérnő a pultnál, mivel Mirika nem válaszolt neki, a jelek szerint felfigyelt a beszélgetésre.
-Ott láthatja a választ rá. -mosolyog rád és egy ajtó felé mutat, a bejárattal szemben. Valószínűleg az épület belsejébe vezet.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Szomb. Szept. 13, 2014 7:47 pm

- Ho-hogy itt a levegőben?! - nézek meglepődve a férfira. Ez még az én elképzeléseimet is meghaladja. Én csak annyira gondoltam, hogy esetleg a kereten belül mozgott, esetleg lubickolt. Vagy a másik lehetőség, amire gondoltam, hogy rejtélyes hangokat hallottak, amit a hal képének tulajdonítottak. Mondjuk az is igaz, hogy a halak nem túl sok hangot adnak ki, hiszen a vízben nagyon nincs is szükség ilyenekre.
De most egy szellemhalról van szó,  ami az evolúció lépcsőjén valamivel feljebb van, mint élő rokonai. Teste ektoplazmatikus és átlátszó. Ő már a levegőben is képes úszni, és konkrét élelemre sincs szüksége - legalábbis remélem. És miért ne gondolhatnánk, hogy a kommunikáció egyszerűbb, esetleg fejlettebb formáit is ismeri?
De ezek szerint "csak" úszkált egy kicsit.
Azonban ehhez a tényhez is szkeptikusan állt hozzá a másik férfi.
- Hogy ne lehetne, uram? A mai világban már bármi lehetséges. Próbáljon nyitott szemmel járni-kelni az utcákon, és nyitottnak lenni az új dolgokra. Ha valaki azt mondja, hogy itt egy él... jobban mondva már nem él, hanem csak lakozik egy szellemhal, akkor ne ellenezze, hanem próbáljon érdeklődni. - mondom, kicsit ösztönzően. Nem túl gyakran szoktam másokat a nézeteimmel traktálni, de most kivételt tettem.
Ha esetleg még lenne kedvük velem beszélgetni, akkor maradok és eldiskurálgatok velük, ameddig szeretnének. Ha már csak így rájuk törtem, ez a legkevesebb.  
Ha viszont nem igénylik a társaságomat, akkor meghallgatván a pincérnőt, előbb az ajtó irányába nézek, majd szépen lassan elindulok feléje. Amikor oda érek, még egyszer kérdően pillantok a lány felé,  mintha azt kérdezném, hogy bemehetek-e. Ha bólogat, vagy bármilyen beleegyezést küld felém, akkor - ha az ajtó is engedi - egy gombóccal a torkomban benyitok a helyiségbe.
Azonban, ha bármilyen bökkenő merülne fel, akkor visszaülök Ayani mellé az asztalhoz.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Szept. 19, 2014 7:54 am

// indulás előtt csak ennyit tudtam összedobni, ha hazaértem és nem jött mesélés még folytatom ^^" //

Éppen Momoékat követem, amikor előugrik, a felírat. Kis híján szívrohamot kapok, ugrok is egyet hátra, mert erre számítottam a legkevésbé. Alig tudtam végigolvasni, máris körbevett az átkozott kék fény… ugye nem… ugye nem… és de igen. Egy újabb ismeretlen helyszínre érkeztem, amivel újonnan keletkezett kérdések gyülekeztek fel bennünk. Körbenézek, és meggyőződök róla, hogy mindegyikünk ilyen sorsa jutott. Lehet, ezt hívják pechnek? Mindenesetre úgy érzem, ez a hely legkevésbé sincs most a kedvemre. A zenétől most eltekinthetünk, de megint túl sok ismeretlen vesz körbe, köztük a legnagyobb ilyen tényező maga a helyszín. De ahogy a mondás tartja… Hát… most nem igen tudok mondást mondani erre… talán a jobb félni, mint megijedni, de nem illik annyira ebbe a pozicóban. Körbekémlelek, hogy megszámoljam a jelenlévőket, és hogy legyen, valamilyen képem arról hol vagyunk. A nézelődésem eredménye 2 nő, 1 férfi, és 2 fiú, illetve a pultos lány. Nem vagyunk olyan sokan, de valahogy nem értem az összefüggést, hogy a nyomasztó utcai jelenet után, miért épp egy szokványos, lazítgatós kávézó szerűség következik, ha már dobálgatnak minket jobbra, balra. Miri máris átvette a vezér szerepét, szokáshoz híven. Ha kicsivel jobb lett volna a hangulatom, elsütöttem volna egy akasztófahumort, hogy akkor, már ha ott van, hozzon valamit inni, de valahogy ehhez most nagyon nem volt hangulatom, és úgy érzem céhvezérünknek sem esett volna jól a tréfa. Egyelőre nem untam meg az életemet, így inkább csöndben ülök a gondolataimba merülve, hogy lehetőleg ne keltsem fel senkinek se a figyelmét. Kicsit gáz lenne, ha valaki idejönne kérdezősködni hozzánk.

Fú azok az érvek, amik itt mellettünk elhangzottak maguk voltak a megrendíthetetlen valóság… Meg az a szexista hozzáállás a végén… komolyan azért ne hinne a másik nő az előzőnek, mert férfi volt a terjesztő? Erre inkább nem mondok semmit se, meg amúgy se terveztem közbeszólni a dolgaikba, had folytassák ezt a nagy szellemi tevékenységeket megmozgató tereferét. Atonak meg eközben felcsillant a szeme a halas témára. Elmosolyodok. Vajon most ő is fogja kavarni a bajt, mint a Voiceoskra jellemző, vagy ő szerencsés, és megússza hepaj nélkül. A szék mellé pillantok, ahol elviekben Tűzrózsának kéne feküdnie. Ő hozzám tartozik, és az előző helyre is el teleportálták, így itt is itt kell lennie. Azért szemmel tartom Atot, kicsit aggódok érte. Lehet, hogy még a rendszerben vagyunk, viszont teljesen más helyen, és hát szegényke még nem egy nagy szintű. Összezárom a Kesztyűs kezemet, majd kinyitom, majd ismét összezárom, és megint ki. A Nevelés Kesztyűje, még jól jöhet itt.
- Persze Ato nem zavar. – mosolygok rá, és nézem, ahogy odamegy a férfiakhoz.
Azért ugrásra kész vagyok, mert Ato nem éppen illően foglalt helyet. Ha én lettem volna ott, kedvesen rámosolyogtam volna a férfiakra, majd megkérdeztem volna, hogy szabad-e a hely. Bár ha flegmán válaszolnának vissza úgy vélem Tűzrózsa lenne a legpipább a csoportból. Azért remélem nincsenek füstjelzők az épületben, mert nem szeretnék elázni Tűzrózsa lángjai miatt. Amúgy nagyon hálás vagyok azért, hogy petem lángjai nem gyújtogatnak fel mindent, hála a rendszernek. Azért van egy olyan érzésem, hogy hasonló lesz ez, mint amikor oroszlánként kellett ellenünk egy szárnyas dög ellen… azért remélem nem.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Pént. Szept. 19, 2014 12:36 pm

Hát... azt hiszem tévedtem. Mármint azzal kapcsolatban, hogy a fiúnak majd biztos feldobja a napját egy mosoly tőlem. Nos, nem így lett, sőt eléggé lelombozó megszólalás követte a kedvességemet. Reméltem, mertem azt hinni, hogy azokra a csajokra gondol, akiknek a semmitmondó beszélgetése az egész helyet kitöltötte és a kocsma minden egyes szegletében tisztán lehetett hallani. Mert ők aztán tényleg hangosak voltak Rolling Eyes Nem mondom, hogy hibáztatom őket, mert mit szépítsem, ha nagyon belemerülünk a trécselésbe, akkor mi is ilyenek vagyunk a barátnőimmel, de így kívülről most tényleg zavaró volt. Nem mintha ez megakadályozna, hogy legközelebb széthangoskodjunk a pletykáinkkal egy mekit vagy egy teázót Razz Már ha lesz valaha legközelebb... a furcsa az, hogy talán egy kivétellel már nem hiányoztak. Persze, jó lett volna őket látni, de úgy éreztem, hogy itt is megvannak a barátnőim. Hinari és Szophie, vagy éppen Ayani nem voltak olyan kicsapongóak, mint ők, de jól éreztem magam mellettük, és már annyi mindenen keresztül mentünk együtt, ami egy életre is elég, nem hogy erre a lassan két évre. Akik tényleg hiányoztak, azok nyilván a szüleim voltak... főleg anyu miatt aggódtam, ahogy biztos ő is betegre aggódta magát miattam, és csak azért nem ül a kórházi ágyam mellett minden nap, mert nincs hozzá ereje. Ha belegondolok, most rosszabb állapotban vagyok, mint ő, ami egészen abszurd. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie még vagy legalább húsz évig. Vagy legyen inkább harminc. Sőt, ha rajtam múlna, én sose szeretnék olyan beteg lenni, mint ő.
Na, viszont tökéletesen elbambultam, mert egyszer csak arra kaptam fel a fejem, hogy mintha a környékemen csend lenne. Valami halvány emlékem volt róla, hogy a pultos lány nekem szegezett egy kérdést, és nem is volt egyszerű visszagondolni a távoli szavakra, de így a fejemben még halványan visszhangzott az a négy szó. És nem is tudtam hová tenni őket. Nem lett volna egyszerűbb egyenesen megválaszolni? Vagy azt hiszi, hogy valami csodabogarak vagyunk? Gőzöm sincs, mi lehet abban a hihetetlen, hogy eltévedtünk >.> Vele is biztos előfordult már, hogy a keskeny, utcatáblák nélküli japán utcákon rossz felé fordult és egyszer csak nem tudta, hol van és hová tart. Na most mi is így érezhettük magunkat kábé, és még csak egy teló se volt nálunk, aminek a GPS-e kisegíthetett volna a bajból.
- Leginkább ott, ahol már tudjuk, hol vagyunk Razz - válaszoltam végül a nyelvemet öltve - De ha már kérdezi, Okinawa király lenne Rolling Eyes Na, viccen kívül, tud segíteni, kérem? Fontos lenne - tettem össze a kezeim egy halványan könyörgőre fogva. Egy-egy pillanatra eltévedt a tekintetem, azt nézegettem, hogy Toru és Ayani mit csinálnak. Előbbi elfoglalta magát, a lány viszont nem sokat csinált. De várjunk, miért gondolok rájuk úgy, mint egy óvónéni a gyerekekre szabad foglalkozás alatt? >.>
- Toru, ne szakadjunk el egymástól! Várj egy picit! - emelkedtem fel aztán, hiszen láttam, hogy az ajtó felé tart, amit a pincércsajszi mutogatott neki. Igazából én is csak annyit akartam megvárni, hogy én is választ kapjak a kérdésemre, aztán szíves-örömest mentem volna a fiú után, vagyis hát elkísértem volna, bármilyen felfedezésre is készül éppen. Kivéve, ha a mosdót keresi, de annak nincs értelme itt Razz Amúgy... a két fehér hajú idomár csaj hová tűnt vajon?

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Pént. Szept. 19, 2014 2:15 pm

//Ayani: 495 szót kérek szépen még és minden rendben lesz :3 //

-Aanoo. Még egy kávét. Kösz. -lép a pulthoz az egyik nő is, de ahogy a pultoslány kitölti neki a kávét, elkerekedik a szeme. Körbenéz, mintha azt lesné, nem követi-e valaki, majd olyan gyorsan szalad vissza a kávéval az asztalhoz, mintha üldöznék. Bár suttogni próbál, a kis helyiségben még így is hallani minden szavát:
-Te... az a lány... az egy olyan... tudod!
-Hee? Nem mondod? És ez biztos?
-Biztos, egészen! Hihetetlen...


Atoru beszélgetőtársai csak néznek rá pislogva, kikerekedett szemekkel. Tőlük nem messze, eddig a sötétben egy másik fiú is bujkált, előtte nyitott könyv hever az asztalon, abban merült el olyannyira, hogy észre se lehetett venni a jelenlétét. Felpillant rátok, elmosolyodik, majd a könyvet felemelve ismét elbújik mögötte. A borító alapján a könyv a Robotikáról szól.

Mivel úgy veszem, hogy Ato még nem nyit be az ajtón Mirika kérésére, folytatom a pincérlánnyal, aki továbbra is mosolyogva, érdeklődő ábrázattal hallgatja a mondandód. Végül ugyanazzal a hangsúllyal, amellyel beszélt eddig is, ismét az ajtó felé sandít.
-Ott megleltek minden választ. És tovább mehettek.

A két nő tovább beszélget, témájuk az androidok.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Szept. 21, 2014 8:11 pm

Beszélgetőtársaim kissé… Furcsán néztek rám. Vajon miért?
- Talán… Valami rosszat mondtam? Neutral – kérdezem, kicsit értetlenül. Vajon mi lehetett gond? Gondosan átrágtam magamban mindent, amit megemlítettem. Érdeklődés, nyitott szemmel járás. Ebben mi lehet a gond? Vagy… Itt olyanok élnek, akiknek az ilyen látásmód… Nem megengedélyezett? Vagy még nem hallottak ilyenről? Előbb – utóbb biztos elmondják.
Ha mondanak valamit, akkor még maradok, ellenkező esetben viszont elindulok az ajtó irányába.
De meg is állok, mert a szeretett, és kedvelt céhvezérem szerint nem kéne különválnunk. Ééés igaza is van. Ez az egész céhes dolog még egy kicsit új nekem, még meg kell tanulnom csapatban gondolkodni. Hiszen az rendben, hogy egy, vagy két küldetés során összefogok emberekkel, de egy céh az más. Ott az összefogás hosszabb távú, és a kapcsolatok is erősebbek. Persze nem azt mondom, hogy nincsenek barátai az embereknek a céhükön kívül. Nekem is van, nem is egy. Én legalábbis barátként gondolok rájuk.
Tehát még nem nyitottam be, így újból körbenéztem a teremben. És most feltűnt egy ismeretlen figura. Az a bizonyos figura - akit nem is láttam szinte a hatalmas könyvtől, amit olvasott – egyedül ült, egy rejtett zugban.
Mivel olvasott, ezért nem mutattam nagyobb érdeklődést iránta. Nem mintha nem szeretném a könyveket, sőt, éppen azért, mert szeretem a könyveket, és tudom, hogy milyen rossz, amikor félbeszakítanak egy érdekes résznél.
Így aztán visszabattyogtam Ayanihoz, és leültem a korábbi helyemre.
- Vissza is tértem, Ayani. – jelentettem ki az egyértelműt, mint egy normális ember. – Mennyit hallottál a beszélgetésből? Szerinted mi lehet annak az ajtónak a túloldalán? – mutattam hátra a hüvelykujjammal. Bármi is van ott, biztos valami izgalmas dolog lehet.  Halott halak? Lazackirály? Esetleg egy szellem generátor? Na jó, ezek elég abszurd dolgok. Biztos, hogy valami sokkal reálisabb lesz. És már csak egy kicsit kell várni, és mehetünk is! /o/

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Pént. Szept. 26, 2014 12:59 pm

//Ayani 745 szó. Mirika 500//

Az ajtó mögötti világ és hogy miért is kerültek ennyire beszélgetésközéppontba az androidok meg a halak, mindörökre titok marad. A kék fény körbevesz titeket, mint már oly sokszor eddigi pályafutásotok alatt, és a szöveg ismét megjelenik:


Random keresés indul...
Keresés...
Találat. Teleportálás indul.


Mikor mindennek vége, egy vidéki japán buszmegállóban találjátok magatokat. Meleg, nyárias idő fogad titeket, kabócák zaja csendül fel a közeli erdő felől, és a földút olyan néptelen, amilyennek általában az emberek képzelik a vidéki falvacskák útjait.
-Mii...
Egy aprócska hang ér el hozzátok, és ha az irányába néztek, egy kislánnyal találjátok szembe magatokat. Érdeklődve néz rátok, széles mosollyal az arcán, bár szemeiben mégis mintha tükröződne a kérdés, hogy kik lehettek. Mintha meglepődne azon, hogy itt lát titeket. Kicsit vár, majd közelebb lép.
-Hi~nanodesu. Segíthetek valamiben? ^^


//Az előző szegmens, ha kíváncsiak vagytok rá, az Aquatic Language című rövidfilm volt.//

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Hétf. Szept. 29, 2014 4:53 pm

Ühümm. Nagyszerű feleletet kaptam. Az ajtón túl mindenre választ kapunk. Kérdés, hogy mi van az ajtón túl? Bölcs varázsló? Egy térkép? A szabadság? Hát a franc tudja, ez olyan nesze semmi, fogd meg jól jellegű lerázás volt. Talán rendelnem is kellett volna valamit, akkor készségesebb lett volna a csajszi és nem hajt el Rolling Eyes Jah, csak elfogadja-e az aranyamat? Razz Mondjuk semmi nem utalt rá, hogy itt másfajta fizetőeszközök lennének, mondjuk kreditek, köztársasági váltó, ezüstdénár, yen, jüan vagy akármi más, elvégre a játékban voltunk. Ott kellett lennünk, le tudtam hívni a menümet, cicafülem is volt, meg stuff. Csak az előbb volt zavaró az a modern városi helyszín, meg a mentőautó. Utóbbit végképp nem tudtam hová tenni, de azt elképzelhetőnek tartottam, hogy lesz olyan szint, olyan várossal, ami emlékeztetni fog Tokióra, Kyotora, Sapporóra, vagy valami. Hátha most is az történt, ami abban a barlangban, ahol kirakósokat kellett nyomatnunk, és mindenki legnagyobb derültségére elveszítettem a késeimet Neutral Jah, az magyarázat lenne, ha ez egy ismeretlen, felsőbb szint, ahová valamilyen bug vagy programhiba, esetleg tévedés során kerültünk. Szóval megbolondult a játék, hát ez csodás wtf
Megköszönvén a "segítséget", intettem egyet a pincérlánynak, és elmenet közben megveregettem a srác vállát is. Az ajtóhoz tartottam, de Atoru már nem volt ott, elcsászkált >.> Pördültem egyet a tengelyem körül, mire rátaláltam, éppen Ayanihoz bandukolt vissza. Szívem szerint füttyentettem volna nekik egyet, de sem a hely, sem az idő nem volt rá alkalmas, elvégre nincs tömeg, se nagy távolság, és nem is az utcán voltunk Razz Az már nem igazán érdekelt, hogy ki miről dumál éppen, vagy kire mutogat, épp eléggé furcsa hangulata lett a helynek valamiért ahhoz, hogy inkább kizárjam az itt megforduló mindenféle fazont.
- Na, megyünk vagy sem? - intettem társaimnak pár félhangos szóval, ami pont annyira volt elég, hogy az alapzajt túlharsogjam, de azért ne vonjam magamra mindenki figyelmét, csak akik a közelemben vannak, ami ebben az esetben Torura és Ayanira vonatkozott, meg a pultnál ülőkre. Utóbbiak nem kellettek, de hát ezt ők is vágják, nem feléjük fordultam Razz Viszont mielőtt bármi történhetett volna, és esetleg választ kaphattunk volt a nagy kérdésre, amire most nem 42 a felelet, újra megjelent az iménti felirat. Lefagytam a meglepettségtől, de talán jobb is, hogy nem mozdultam meg. Ki tudja, mi történne, ha mondjuk sétálni kezdenék teleportálás közben, lehet a végén a kezeim itt, a lábaim meg ott jelennének meg Neutral
Hunyorogtam erősen a jelenség megszűnése után, mert a szabadban voltunk, ráadásul napsütésben, ami a félhomály után kicsit izé volt. Klasszikus nyári hangulat lett úrrá rajtam kapásból, hála a kabócáknak és a melegnek, ami az arcomat sütötte. Amint hozzászoktam a fényviszonyokhoz, egyből körbenéztem, egyrészt a többieket keresve, másrészt meg ugye azért, hogy most hová kerültünk. Létszámot nem kellett ellenőrizni, mindenki megvolt, a környék meg erősen falusi volt. Buszmegálló, heh. Ott legalább árnyék van, szóval be is menekültem a hullámpala tető alá. És nem voltam egyedül. Farkasszemet néztem ugyanis egy kislánnyal, viszonozva az érdeklődő pillantását. Így az árnyékban először azt hittem, fekete a haja, de pár pillanattal később rájöttem, hogy inkább kékeslilás az árnyalata, és ami azt illeti, roppantul ismerőssé vált ezután a felfedezés után.
- Ah! Eeeeh?! - kiáltottam fel a meglepetéstől. Rájöttem, tudom hol láttam! Minden stimmel! Először azt hittem, megszólított, mert hát van, aki Miinek becéz, de nem. Ez neki hozzátartozik a szókincséhez! A higurashik, a buszmegálló, a lányka ezzel a beszédstílussal, minden olyan volt, mintha abból a retro animéből vágták volna ki, ami tök para volt és nagyon tetszett, még úgy is, hogy nem teljesen tudtam követni, hogy most mi miért történik.
- Gyertek ide, tudom hol vagyunk! - intettem a kacsómmal. Legalábbis sejtettem, hol vagyunk, és azt hiszem ebben a pillanatban szerettem bele ebbe a börtönnek is tökéletes játékba. A metapoénokat nagyon értékelem :3 És akárhogy is néztem, a derültségem és a kislány látványának egyvelege felébresztett bennem valami szívmelengető érzést, amit megfogni lehetetlen, de nem is az volt a lényeg, hogy megmagyarázzam. Ilyet csak akkor érzek, ha valami nagyon cukit látok :3 Még akkor is, ha kétarcú.
- Hauuu~ omochikaeriii~ *.* - kaptam fel Rika-chant, már ha elég könnyű volt hozzá, ha nem, akkor csak simán körbelépkedve forgattam magam előtt. Nem volt hová hazavinnem >.> De... ez most egy esély volt.
- Az én nevem Kana, és feltétlenül beszélnünk kell K1-gyel! Olyan problémánk van, amin csak ő tud segíteni - fordítottam komolyra a szót. Hú, nagyon reméltem, hogy egyben van még ez a világ, de ha itt a királynő, akkor jó esélyeink voltak, hogy nem szabadult el semmilyen vírus még, és együtt meg tudjuk találni az utat vissza. Még mielőtt kapunk egy újabb teleportálást.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Hétf. Szept. 29, 2014 7:14 pm

Ééés, egy újabb teleport! \o/ Ez már nem volt annyira zavaró, leszámítva azt a tényt, hogy már soha nem fogom megtudni, hogy mégis mi vár ránk az ajtó mögött. Meg ugye a választ sem tudtam meg, ami a szellemhal körül lebegett. >.>
Viszont… A következő táj… Érdekes volt. Suspect Buszmegálló, szép táj, falusias vidék, madár hang… Na várjunk csak… Honnan ismerős ez a madárfütty? Suspect Bizonyára abból az időből, amikor eljártunk régebben a nagyszüleimhez. Á, a régi szép idők.
De nem sokára megjelent egy lány, amitől a régi szép idők illúziója semmivé vált. És a helyét enyhe félelem vette át. ._.”
Nem hittem volna, hogy egyszer itt leszek. De mégis ide jutottam. De… Hogyan?! Ez… Ez a világ… Ez… Ez a Higurashi no naku koro ni színhelye. ._. Az animét nem néztem végig – a felénél abbahagytam, mert akkoriban még nem bírtam a véres animéket -, de a szereplők arca megmaradt. És az is, hogy sok esetben meghaltak. Nem. Nem, nem, nem, nem. Én nem akarok meghalni! Én élni akarom az életem, tovább, a céhvel! T.T
Viszont Mirika eléggé kedvesen viselkedik a lánnyal, és nem fél. Hm… Talán tud valamit, amit én nem? Nem tudom. De az biztos, hogy nem értem a beszédét. Ki az a K1? Gondolom ő végignézte az animét, és olyan részleteket ismer, amiket én soha többé nem fogok megtudni. Mert ugye idebent nem lehet animézni… >.>
De akkor most csak bepótoljuk! o/ Ha akkor nem néztem végig, most legalább megtudom, hogy miről van szó.
- Öhm… Miri… Ki ez a bizonyos K1? – kérdezem meg a vezéremtől. Gondolom ez valami ultra nagy csavar volt a végén, vagy valami ilyesmi. És én erről maradtam le! >< Így jár az, aki nem néz végig egy animét, hanem a felénél befejezi… De majd a kedves céhvezérem felvilágosít. :3

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 02, 2014 8:21 pm

Ato odament a 2 másik alakhoz, és nekiállt kérdezősködni. Én nem követtem a beszélgetéseiket, mert valami más kötötte le a figyelmemet…. mintha egy fővel kevesebben lennénk a kelleténél… vagy csak én érzékelem így? Tűzrózsa fejét vakargatva gondolkozok, mély hm-üket kísérve. Momo eltűnése nem lepett meg, gondolom ő az előző helyszín „állandó” lakosa, ugyanis nem tűnt annyira meglepettnek, hogy hova került. De… még mintha lenne valaki… Nagy nehezen, de végül felötlik egy jég gólem alakja, majd a fehérhajú lány körvonalai… de hogy az arcát nem fogom felidézni az is holt biztos. Sajna nem éppen jó a memóriám, de végül mindegy is. Miri hangjára eszmélek fel. Körbe nézek hirtelen, és azt látom, hogy nem látom Atot a két alaknál. Hirtelen megrémülök, hogy valami történt vele, de máris megnyugszok, mikor látom, hogy felém közeledik. A szívbajt hozta rám, az hétszentség, de végül is én hibám, hogy nem figyelek a környezetemre. Atoru kérdésére zavartan vakarom a fejemet.
- Bocsi… milyen ajtó? Őőőőő a beszélgetést nem követtem nyomon… épp elgondolkoztam. Te szerinted a jég gólemes csajszi az előző helyszín egyik „ottlakója” volt, mint Momo? Vagy csak ő más helyre lett teleportálva, mert ő nem Voiceos? – kérdezem, de végül legyintek – Ah, mindegy nem fontos.
Majd ekkora szólt felénk Miri is.
- Máris megyünk. Tűzrózsa drága, na. Kellj, fel szépen indulunk. – veregetem meg petem nyakát.
Tűzrózsa merev lábakkal, kissé talán remegve a zsibaságtól felkelt, majd kicsit megrázta magát. Kicsit muris látvány ez egy lángoló pacitól, de hát… Végül mindketten állunk, és csak Atorura várunk, ám ahelyett, hogy megindultunk volna a baj utolért minket. Legalábbis a teleportáció tutira. Az ismerős kék fények máris körül nyeltek engemet is, és a petem is. Szinte elvakított a kékség, majd végül minden elsötétült egy pillanatra, hogy aztán a zajos kávéházat a bogarak keltette zajától hangos, kis falucskának közelébe kerüljünk le. Talán egy fél percig tartott, mire megtaláltam a többieket, ugyanis szemem még mindig káprázott a teleportálás fény effectjeitől… Látszólag csak nekem vannak ilyen problémáim, bár volhatna annyi eszem, hogy becsukom a szemeimet, míg teleportálódok. Végül teljesen kijózanodok, és jó sokáig tartott, de a közeli buszmegállót is észreveszem. Na, a reagálási időmet is jó lenne fejlesztenem… ha nem vagyok megterhelés alatt, akkor egyszerűen nem fog az agyam… néha még akkor sem, de hát, no. Sajnos ezen nem tudok változtatni. Legalábbis tudnék, de ahhoz túl sok gyakorlásra lennem szükségem, és én sosem voltam az a gyorsan tanuló fajta. Öregem, most hogy végig gondolom, szinte mindig csak azt teszem meg, amit mások megmondanak. Bossokon is inkább csak Mirire támaszkodok, minthogy saját magam gondolkodnék… bár ez úgy vélem annyira nem is olyan rossz. Nem éppen vagyok jobb taktikus Mirinél.
~ Amm… azonban ki szólt hozzánk? – gondolkozok, ugyanis mintha hallottam volna valakinek a hangját.
Kissé forgok, de nem pillantok meg senkit. Ám miután kicsit lejjebb viszem, a tekintem, felfedezek, egy kicsit érdekes hajszínű lányt. Érdeklődve nézem a kislányt, és gondolataimba meredve fürkészem tovább. Nagyon ismerős volt, de fogalmam sincs honnan. Abban biztos vagyok, hogy a SAO előtt láttam valahol, de vajon hol… mintha a gépemen néztem volna anno egy videón. Milyen videó is volt? Mintha valami furcsa film lett volna… És ekkor eszembe ötlött.
- Higurashi no Naku Koro ni. – suttogom elhalva.
Láttam ezt az animét, legalább is egy darabig. Emlékszem, hogy több felvonásból állt. És mindegyik végén meghalt a főszereplő és néhány osztálytársnője… legalábbis amíg én láttam. Miri drágát azonban úgy tűnt cseppet sem zavarja ez a tény. Állítása szerint tudja, hol vagyunk, de a kísérteties lányok egyikét emelgeti éppen… ami kissé röhejes azt nézve, hogy alig fél fejjel magasabb a kislánynál. A K1-ezését nem tudtam mire vélni, de gondolom ez a 3.-4. újrakezdés után jött elő, ugyanis én a 4. történetig jutottam. Azután a zsákos esetén után, kissé kiakadtam, és abbahagytam egy időre azt a sorozatot… utána meg teljességgel elfeledkeztem róla, és mind a mai napig úgy tettem volna, mintha nem is láttam volna. Nyelek egyet. Akkor ez azt jelenti, hogy animék sorát fogjuk bejárni? Mi lesz, ha egy olyanba botlunk, amely nem ilyen kellemes, több esélyes, mint ez. Például a Pandora Hearths Abyss-a. Azok a póklábú, babafejes játékok a frászt hozták rám, mikor néztem az animét. Bár el kell ismernem, jó egy anime… De azért bekerülni nem kerülnék be. Vagy szembe állítanának minket Alucarddal… uram-atyám. Hm… akkor vajon Momochan halálistenes története a Bleachből volt? Áh, nem hiszem, ott nem voltak röpködő szárnyas macskák… azt hiszem… azt sem néztem végig… bár lehet az a macska is Yoruichi féle macska volt. Mindegy. Nyelek egy nagyot majd, én is köszönök.
- Ü..Üdv. Az én nevem Kusumi Ayani, a lángoló paci meg Tűzrózsa. Örülök a találkozásnak. – mondom mosolyt erőltetve az arcomra.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Pént. Okt. 03, 2014 11:44 pm

Hosszú pislogás, kissé szétnyílt ajkak; nem érti először, mire fel a nagy kitörés. Természetsen fel tudod emelni és körbepörgetheted, mire ő egyszerű hangokkal válaszol, jelezve, hogy nem tudja, ezt most élvezi-e vagy meg van lepődve.
Miután lekerül a földre és végighallgat titeket, szép sorban vesz mindent.
-K1-el? Keichire gondolsz? -derül fel az arca, bár aggódó szemei jelzik, hogy továbbra sem igazán tudja, avagy érti, kik vagytok és hogy pottyantatok ide. A lángoló paci láttán viszont szinte kővé dermed, és kicsit mintha a szerepéből is kiesne.
-Nahát... tényleg ég! -szalad közelebb és ujjával óvatosan közelít valamelyik lángoló sörénydarab felé. Akár megvizsgálta teljesen, akár nem, végül ismét a társaság egésze felé fordul.
-Keichi a fesztivál előkészítésénél segít. Gyertek, megmutatom.
Azzal sarkon fordul és elindul az úton a kis falucska felé. Ha valamelyikőtök rá is néz a táblára a buszmegállótól nem messze, láthatja, valóban Hinamizawa a jelenlegi helyszín.
Némi futásba kerül, de nem olyan megerőltető, a kislány bírja a tempót, nektek pedig a rendszer Kitartáspontjai segítenek. Eljuttok a híres lépcsőkig, mely a szentélyhez vezet, és a kislány meg se torpan, úgy szalad felfelé a kopott köveken. Két oldalt már felakasztották a piros zászlókat, néhol már lampionokat is láthattok, a szentély előtti téren pedig a standok már félkész állapotukban leledzenek.
A kislány a legközelebbi épülő standhoz szalad és hangos "Keichi" kiáltással magára is kelti egy barna hajú srác figyelmét. Miután végighallgatta a kislányt, bocsánatot kér a többi építőtől és kezét törölgetve elétek lép.
-Ho-ho. Rika-chan szerint én kellek nektek. És ez meg mi a frászkarika...? -kerekedik el a szeme és szinte remegve mutat Tűzrózsa felé.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Kedd Okt. 07, 2014 8:44 pm

Ebben a nagy kérdőjelben végre találtam egy kapaszkodót, ráadásul nem is akármilyen formában, szóval nem volt véletlen a kitörő örömöm. Rika eleve hót cuki volt, akkor meg pláne, amikor hirtelen személyiséget vált és a végtelen bölcsesség beszél belőle, plusz tudtam, hogy ha valahol, akkor itt megoldhatjuk a kis teleportálós problémánkat. Ez a kettő együtt pedig alaposan feldobott, nem is törődtem vele, ki hogy néz rám, meg ilyesmik Rolling Eyes
- Ühüm, naná hogy rá :3 - vágtam rá bólogatva. Az viszont némi féltékenységet szült bennem, hogy a fejem búbján trónoló cicafüleknél nagyobb látványosságnak számít Tűzrózsa, még akkor is, ha hiheti azt, hogy ez csak egy sima fejpánt. Azt hiszem egy égő lóval nem vehetem fel a versenyt No
- Egy srác, aki ha megpillant, egyből meg akarja majd oldani a problémánkat :3 Ő ilyen segítőkész, csupaszív fajta Rolling Eyes - válaszoltam Torunak egy pillanatig se feltételezve, hogy nem csak nekem ismerős a környezet, elvégre nem hiszem, hogy sokan néznének még retro animéket rajtam kívül. Na mindegy, most fontosabb volt a sietség, és szerencsére Rika-chan is megértette, mert futva tettük meg az utat a megállótól a városka belsejébe, egészen pontosan a szentély területére. Mondjuk a lépcsőn futás nem tartozik a kedvenceim közé, ami miatt egy picikét kifulladtam, mire felkapaszkodtunk az emelkedő tetejére. Nagyon feelinges volt látni amúgy élőben azokat a helyeket, amiket a képernyőn is láttam, bár nem tudnék eltalálni sehová, csak egy-egy épületre rá tudtam mondani, hogy én aztat már láttam :3
- Hahó, Kei-chan! - ugráltam, ahogy megláttam a fiút. Marha uncsi külseje volt így is, de a lényeg, hogy tudjon valamit kezdeni az egésszel. Vagy ő, vagy Irie-sensei, vagy Ooishi, vagy akármelyik életképes karakter.
- Én Kana vagyok, yoroshiku ;P - kacsintottam, meg egy kis édes mosolygás is belefért, naná - Ez egy... öhm... bizonyíték. Igazából nincs sok időnk, szóval rövid leszek: mi nem ebbe a világba tartozunk, ahogy ebből az égő lóból meg az én füleimből is láthatod, valami viszont idedobott minket, mi pedig haza akarunk jutni. Szerintem oka van annak, hogy pont ide kerültünk, szóval vagy találhatunk itt egy nyomot, vagy te és Rika-chan fogjátok a megoldást jelenteni. Nem láttatok valami furcsát mostanában erre? - hadartam el, nem különösebben érdekelt, ha nem sokat értett belőle, meg az sem, hogy mi ismerjük őket, ők meg minket nem. Ha a lényeget fogta és találunk valami rendelleneset, ami nem tartozik ebbe a világba, az gondolom segíteni fog valahogy, bíztam benne hogy Rika tudásával és Keiichi segítőkészségével nyerő kombóhoz jutunk. Viszont... viszont ha már itt vagyunk... nem bírtam kiiiii~ No Odapattantam a fiúhoz, átöleltem a karját, és lábujjhegyre állva súgtam a fülébe.
- Melyik csaj tetszik a legjobban? Rena? Ugye Rena? Mondd, hogy Rena, és nem az ikrek vagy a lolik! - kérdeztem halkan, de lelkesen. Igazából gőzöm se volt, hogy Mionnal és Shionnal mi újság, egyáltalán itt vannak-e mindketten, de ez most lényegtelen volt. Mit fog mondani vajon, vajon? *.*

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Okt. 12, 2014 5:32 pm

- Hm? Óh, hogy Desdemona? Nem, nem, ő nem abba a világba való… Azt hiszem. Már régebben is találkoztam vele egyszer, még egy kisebb szinten. De ki tudja… - mondom elgondolkodva. Tehát Ayani szerint különböző világok között utazunk? Érdekes felvetés… És nem is hülyeség. És ez azt is megmagyarázná, hogy miért váltakoznak a helyszínek és a stílusok…
Ekkor jelent meg a kék fény, és ragadott el egy másik világba.
Miri meg is válaszolta a kérdésem, de… Én nem pont erre a válaszra vártam. Szerencsére a pontos nevet megadta Rika-san, így semmi gond… Leszámítva azt, hogy nem tűnt fel, hogy ez egy szóvicc volt. facepalm Pedig néha én is szerettem ilyeneket elsütni. De amióta itt vagyok a SAO-ban, azóta valahogyan… Nem volt hozzá kedvem. Vagy időm. Vagy egyik sem. Esetleg mindkettő. Nem tudom.
Viszont ahogyan Miri leírta Keiichi-t… Valahogyan fura volt. Én azokból a részekből – és amennyire emlékszem a részekből – csak annyit tudtam meg róla, hogy van benne egyfajta gyilkolási vágy, és eléggé okos, de annyira mégsem. Most, így utólag visszagondolva arra a részre, amikor baseballütővel megölte Shiont és Renat… Brrr… Inkább nem is gondolok rá.
És már úton is voltunk a Fesztivál felé. Afelé a fesztivál felé, amit Watanagashi Fesztiválnak hívnak, és a titokzatos Oyashiro-sama tiszteletére rendeznek. Ha arra démonra gondolok, egyből libabőrös leszek…
De vajon végül is ki lehetett ő? Mert azt tudom, hogy az első fejezetben kiderült, hogy az átok létezik és ezért ölte meg magát Keiichi. A másodikban volt szó valami olyasmiről, hogy Shion családja – akik a helyi maffiának felelnek meg – az elkövető. Utána pedig elég homályos minden… Szóval akkor Shion-ék lennének? Talán… Áh, miért nem néztem végig? T.T Most tudnám. Viszont remélem, hogy most nem kell kiderítenünk, vagy egyáltalán találkoznunk Oyashiro-samával.
Közben meg is érkeztünk a helyszínre, és meg is láttuk Keiichi-t. Egy kicsit fura volt vele találkozni azután, hogy láttam már ölni is, és holtan is. És most mégis itt van.
De ez most a SAO, nem pedig az anime. Csak megkérjük, hogy segítsen nekünk, és elmegyünk azelőtt, hogy a Watanagashi Fesztiválnak vége lenne. Ugye? Mert nagyon rossz lenne, ha pont közülünk kerülne ki a halott és az eltűnt. De ez úgyse fog megtörténni.  Oh, és most jut eszembe!
- Elnézést, én még be sem mutatkoztam. Atoru vagy, örvendek. – hajoltam meg. Mirika pedig valamit suttog a fülébe. Hm… Vajon miről beszélhetnek? Talán majd Keiichi reakciói elárulják.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Okt. 12, 2014 9:09 pm

// hát a körváltást meg nem vettem észre xD //
Elmosolyodok, ahogy a kislány meglepődik Tűzrózsán.
- Ne aggódj nem én gyújtottam fel, ő így született…. legalábbis a tojásból így bújt ki. – teszem hozzá a végét az orrom alatt.
Igazság szerint kíváncsi lennék, Tűzrózsa vajon a tojásban is létezett testi valóval, mint embrió, vagy egyszerű adatként lebegett bent a pixelek sokaságában? Ezt azért tényleg jó lenne egyszer megtudni. Viszont azt nem értem Miri miért nem Keichiként mondta… minek kell K1-ezni… egyszerűbb lett volna, ha nevén szólítja a gyereket… vagy lehet ez későbbi részekben derül ki, és csak azt akarta megtudni, hogy hol tart a történet? Fogalmam sincs már, áh! Végül minden kezdődött olajozottan nyargalni, és mi már indultunk is. Szépen lassan elértük a lépcsőket, amit egy nagy levegő után el is kezdtem megmászni… szegény Tűzrózsának figyelnie kellett, hogy odalép a lovakat nem lépcsőkre tervezték… persze nem is fákra… és akik tudják mi történt anno, tudják, mire célzok… Néha én is elmosolyodok ezen, ha eszembe jut. Tényleg nagy butaság volt akkoriban tőlem, de legalább szép kis emlék. Végül nagy nehezen, szinte majd kidögölve megérkeztünk a tetejére. De rohadtul gyűlölöm a lépcsőket, szerencse hogy vége van már. Végül Keichit is megpillantjuk, és Miri máris letámadta a srácot. Jellemző… És még hogy én vagyok a baka… Hát ilyet…
- Te Miri… szerintem, ha téged így letámadnának az utcán, és ezt állítják, amit most te, akkor vagy őrültnek néznéd az illetőt, vagy figyelmen kívül hagyod… szerintem. – mondom oda lépve mellé, és oldalba bököm apró kis mosollyal, majd kezet nyújtok a fiúnak – Hali már csak én maradtam. A nevem Kusumi Ayani, a társam meg Tűzrózsa. Nyugi az ő fajtájánál a lángolás a természetes, szóval ne nagyon próbáljátok eloltani. – jegyzem meg kissé hülyéskedve… bár azért tényleg nem örülnék, ha megpróbálnák eloltani szegény pacimat.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Hétf. Okt. 13, 2014 12:51 pm

Úgy tűnik, végül Keichi-t is meggyőzi Tűzrózsa működése, és bár azért vet néha egy-egy sanda pillantást a ló felé, igyekszik rátok is odafigyelni. Csípőre tett kézzel hallgatja végig Mirika történetét, majd Rikára néz, aki bólint egyet komoly ábrázattal. Ettől Keichi is felderül, arcára felkerül az a tipikus, önbizalommal teli mosoly, és a tenyerébe csap az öklével.
-Yooshi! Akkor bogozzuk ki a dolgot!
Bár persze mielőtt ezt megtehetné, Mirika elkapja és a kérdés hallatán, na meg miután fel is fogja a jelentését, paprikavörössé válik és szinte még a füléből is árad kifele a gőz. Nagyon beszélni nem is tud, csak hebegni habogni, mikor újabb hang csattan a levegőben.
-Hauuuu! Haza akarom vinni *.*
És valami elsodorja Mirikát Keichi-ről. Először csak a porfelhőt látjátok, majd kialakul belőle a Mirikát szorongató, arcához az arcát dörzsölő újabb alak.
-Olyan édes fülecskéi vannak! Haza akarom vinni *.*
A pörgő-forgó párost végül maga Keichi állítja meg azzal, hogy az újdonsült alakzat fejére dobbantja a tenyerét.
-Rena, ne akarj börtönbe kerülni.
Így lészen Mirika elengedve egy szomorú "hauu" kíséretében (bár csakhamar észreveszi a tűzlovat is, és már azt akarja hazavinni, csak még nem bírja el).
Keichi pedig visszafordul felétek. Most, hogy valamiképp kikerülhette a szorongó kérdést, ismét tud az esetetekre koncentrálni. Rika-chan közben elszaladt a szentély felé.
-Hát... először is, tudni kéne, hogy kerültetek ide, és hogy honnan.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Szomb. Okt. 18, 2014 3:41 pm

Ayanira csak szimplán nyelvet öltöttem, Rika-chan identitását ismerve egy percig sem kételkedtem benne, hogy lenne bármiféle fennakadás a történetünket illetően. Habár az igaz, hogy ha odajönne hozzám valaki tökidegen egy ilyen kis faluban, és kapásból tudná a nevem, meg a barátaimét is, akkor arra minimum furcsán néznék. Ugyanakkor ez is alátámaszthatta valamennyire a sztorinkat, legalábbis annyiban biztos, hogy a körülöttünk terjengő rejtélyes ködöt csak erősítette. Remélem annyira nem, hogy Bernkastel és Lambdadelta figyelmét felkeltsük, de Keiichiék nem mondhatnak nemet egy ilyen izgalmas kalandra Razz
És lám, igazam is volt, csakhogy a felajánlott segítségnél volt fontosabb dolgom is perpillanat, ami jelen esetben a faggatózás... lett volna, ha nem söpör el egy valóságos természeti katasztrófa Neutral Teljesen tehetetlen voltam az elemi erővel szemben, ami egyenesen arányos volt a cukiságfaktorommal. A forrása pedig... Ryuuguu... Reina... Nyeltem egyet, most, hogy első kézből tapasztaltam az erejét, csak még félelmetesebb volt pale
- Ó-óvatosan, érzékenyek ^^" ~nya - böktem ki megilletődötten a lány szorításában, de persze nem bírtam ki, hogy ne játsszak rá. Anatnak van ennyi erő a karjaiban, hehe, nem szívesen lennék ott, amikor fogja azt a henteskést és a fejembe vágja pale Messze a legkedvencebb csajszi volt, de így szemtől-szembe, ismerve az instabilitását, inkább ijesztő volt, semmint cuki ^^" A-azt hiszem távol fogom magam tőle tartani, és az első lépést meg is tehettem, hála Kei-channak... gyorsan be is menekültem Toru mögé.
- I-izé... sz-szóval - vettem egy nagy levegőt - Hát, mi egy ilyen levegőben lebegő hatalmas kastélyba voltunk eddig bezárva, aztán valamilyen mágia elteleportált minket onnan, és azóta így random időközönként teret... és időt ugrunk, és most először tudjuk, hogy hol és mikor vagyunk és hogy itt kaphatunk talán segítséget, mert vissza kéne jutnunk, hiába voltunk ott foglyok, mert csak onnan tudunk hazamenni, és a buszmegállóban találtuk magunkat egyszer csak, úgy kerültünk ide - hadartam ezt így el egy szuszra, és csak közben jöttem rá, hogy valami negyven évvel korábban is vagyunk, mert ez a sztori valamikor a 80-as években játszódott. Hű, most szeretnék itt maradni és felfedezni, mennyivel másabb a XX. század. Illetve nem itt, inkább messze innen. Már csak az hiányzik, hogy belekeveredjünk az itteni káoszba Neutral

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Okt. 19, 2014 10:37 am

Paprikavörös fej, hebegés, makogás. Nem pont ilyen reakciókra számítottam, de azért ez is elég vicces volt. x3
Vajon mit kérdezhetett meg Miri? Hogy ki a szerelme? Vagy azt, hogy… Na jó, erre még gondolni sem merek. Suspect Viszont, segíteni fog nekünk, tehát remélhetőleg most nem megy át pszichopatába. Neutral Vagy ha mégis, akkor majd lenyugtatjuk. Tényleg, megvannak még egyáltalán a felszereléseim? Mivel a késeimet nem vettem elő, még mindig a felszerelések között nyugszik. Pedig lehet, hogy kellenek majd, ha leszáll az est…
És ilyen borongós gondolatok között tört a színre Rena, aki sok mindent alakított már. Volt gyilkos, volt cuki kislány, és Keiichi segítője is volt, amikor kiderítették, hogy Mionban bújkál egy démon. Vagy Shionban? Nem tudom, az ikreket mindig keverem. >.> Főleg, mert ilyen hasonló neveket adtak nekik. Miért nem csinálták úgy, mint ahogy az én szüleim? Az egyikünk Atoru lett, a másik pedig Hachi. Minket maximum arc miatt tudtak volna összetéveszteni, vagy ha felvesszük egymás ruháját. De máshogyan nem.
De visszatérve Renára, ő most éppen cuki kislány volt, aki… ledöntötte Mirit a lábáról? O.o Wow. ._. Mekkora erő lehet benne, ha ilyenekre képes? o.O De Keiichi, mint a bátor és hősies lovag, menti a helyzetet, és Rena lenyugszik. Mirika pedig bemenekül mögém.
- Egy kicsit ijesztő lány, nem gondolod? – suttogom Mirikának. Szó, ami szó, amikor először megláttam Renát, azt hittem, hogy majd egy cuki kislány lesz. Cukinak cuki is maradt, csak sokszor felszínre törtek a gyilkos hajlamai.  Neutral
Mirika ezután gyorsan elmagyarázta Keiichinek, hogy mi és hogyan történt, és gondolom most jön majd a gondolkodó rész.
- Miri… Mágia? Szerintem csak egyszerűen a technika ördöge művelte ezt. – mondom a lánynak. Hm-hm… Mágiának hívni… Végül is miért ne? Egy olyan dolog, amit nem tudunk megmagyarázni. De ha csak arra gondolunk, hogy egy virtuális világban voltunk… Ezt csak a technika tehette. Én amúgy sem hiszek a mágiában, meg ilyen badarságokban. Neutral
Vagy ezzel talán rosszat mondtam?

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Szer. Okt. 22, 2014 1:23 pm

-Egy lebegő kastély... amiből egyszer csak itt teremtetek... -Keichi igen ferde szemmel néz rátok, miután végighallgatta Mirikát, és még Rena is hallgatásra burkolózik. Végül közelebb hajol a fiúhoz, megütögeti a vállát, hogy rá figyeljen, és súg valamit a fülébe, mire annak felderül az arca.
-Hmm, hmm. Igazad lehet. Viszont Rika szerintem pont érte ment a szentélyhez. -majd felétek fordul. -Talán tudunk valakit, aki segíthet nektek. Gyertek. A paci, ha lehet, ne gyújtson fel semmit Suspect
A fesztivál előkészületein át, a septiben kialakított kis főutcán kell végiglépdelnetek, szemben szinte már látni is a szentély tetejét, majd alig pár perc séta után el is éritek. Rika valóban itt van, mellette két zöld hajú, idősebb lány (szerintem igazából fölösleges is linkelgetnem, hisz Mionról és Shionról van szó), egy szőke, Rikával egyidős kislány (Satoko) és egy negyedik, halványlila színű, szintén korukbeli, bár a haja kissé furcsa... két tincse olyan, mintha... szarvak lennének? Suspect
-Hohó! Rika mesélte, hogy megint találtál csajokat a háremedbe, Kei-chan hentai -szólal meg máris Mion, akt a lófarkas frizuráról ismerhettek meg, majd el is akad a szava, mikor meglátja az eddig is nagy figyelemnek örvendő két tagot. -Mi a...  Shocked
-Jól van, jól van, igen, az tényleg lángol, és igen, azok cicafülek, most félre. -incselkedik Keichi is, majd a halványlila hajú szarvas lány mellé lép. -Ő Furude Hanyuu. Talán tudja a megoldást.
Miután sietve elismételte szavaitokat a kislánynak, az elgondolkodva rátok néz, majd int és fellépdel a szentély lépcsőjén, hogy belépjen. Követitek?

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Kedd Okt. 28, 2014 5:27 pm

Mindjárt sokkal jobban éreztem magam Atoru mögött. Ha Rena-chan meghülyül, akkor majd őt csapja agyon, ne engem Razz Néha megvannak a hátrányai annak, hogy ilyen cuki vagyok, de azért ezeket a kis kellemetlenségeket bőven ellensúlyozta a pozitív oldal :3 Meg különben is, ha a lány haza akar vinni, az ékes bizonyítéka a cukiságomnak. Több nem is kell :3
- Persze, hogy az - vágtam rá a választ Torunak - De én épp ezért imádom :3 - tettem hozzá nyomban vigyorgó lelkesedéssel. Miközben vázoltam a helyzetet, vetettem is Reina-chanra egy-két pillantást úgy mellékesen, úgy éreztem magam, mintha egy popsztár állna velem szemben. Rajongtam érte, na!
- Hát, technikailag a kristályok mágiának számítanak, szóval a teleport is - mondtam még a fiúnak, aztán visszafordultam a gyilkos banda felé, várva valamiféle ötletet tőlük. Az meg is jön, legalábbis úgy fest, mert Kei-chan a szentélyhez invitál minket, hogy találkozzunk egy "titokzatos" valakivel.
- Hanyuu-chan, mi? - sóhajtok fel halkan, majd bólintok a fiúnak és meg is indulok a fiú nyomában. Nem tudtam, hogy őt ezen az idősíkon látják-e, így nem is vettem számításba, de ha itt van, az csak jó. Még akkor is, ha Rika-channak van a nagyobb hatalma kettejük közül :3 Mire odaérünk, addigra felbukkan gyakorlatilag mindenki a mellékszereplőket leszámítva, szóval együtt a teljes csapat. Mondjuk Satoko-chan érdekelt a legkevésbé, őt legszívesebben fejbe vertem volna párszor a Nii-niije baseball ütőjével Rolling Eyes Mionék pedig most vajmi kevés segítséget jelentettek.
- Ne félj, mi nem jelentünk veszélyt rátok Razz Bár Toruról nem tudok nyilatkozni Rolling Eyes - böktem a fiúra. Elvégre egy igazi háremben kell lennie egy BL-szálnak is, csak azokat általában jóképű szőke hercegek képviselik, mint amilyen Satoshi is, nem pedig az ilyen Atoru-féle szürke kisegerek. Mindenesetre egy intéssel üdvözöltem az ujjakat, bár Hanyuut meglátva azért picit megszeppenten pislogtam. Nem a külseje miatt, hanem mert... hát, az átok az átok akkor is, ha valójában ártalmatlan a kislány képében táncikáló kami.
- Menjünk utána - vettem egy nagy levegőt, és szóltam a társaimnak, hogy kövessük Hanyuut. Az a cinkes, hogy már nem emlékszem mi volt a szentély belsejében, csak az rémlik, hogy valami nem volt ott kóser >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Csüt. Okt. 30, 2014 12:03 am

Miri válaszára csak a mosolyogva a fejemet ráztam. Még nem ismerem régóta, de azt már most megmondhatom, hogy van néhány furcsasága. Például az, hogy tetszik neki Rena yandere személyisége. Ki az, akinek tetszenek a kívül édes, belül mérges lányok? O.o Mindenki tudja, hogy a tsunderék a legjobbak. Cool Cuki kislányok, akik lehet, hogy keménynek látszanak, de ennek ellenére szeretnivaló belsejük van. És olyan cukik, amikor keménynek mutatják magukat. :3
De vissza a furcsa dolgokra. A másik furcsaság, hogy engem használ élőpajzsnak. ._. Hiszen az rendben van, hogy egy normális ember megáll a rohamozással, ha közte és a célpontja között áll valaki, de Rena köztudottan pszichopata, így nem tekinthető normálisnak. Persze nem hinném,  hogy  most rögtön jön a hentelő bárdjával, de nem árt óvatosnak lenni... Persze ezt a furcsaságot elfogadom, mint bajtársiasságot.
Egyelőre csak ennyit vettem észre, de ha sokáig leszek mellette, biztosan találhatok még.
- Rendben, akkor hívjuk mágiának. - emelem fel a kezeimet megadóan Mirika felé.  Hiszen most eléggé relatív, hogy mit hívunk mágiának és mit nem. Főleg,  mert visszamentünk az időben... Mennyit is? Negyven évet? Esetleg ötvenet, vagy hatvanat? Nem tudom.  Annyit tudok, hogy ez nem mai anime, és ha jól emlékszem,  maga a történet sem a készítés évében játszódik, hanem előtte.  
Aztán a mi kedves, segítőkész pszichopata csapatunk arra kért minket, hogy menjünk utánuk. Így eljutottunk a szentélyig is, ahol egész lett a csapat,  itt volt mindenegyes gyilkos személy. És egy fura kislány.  Suspect Őt nem láttam az animében. Suspect Ajj, hogy miért nem fejeztem be ezt az animét. >.> Most nem lennének ilyen...
- Hé-héj, Mirika! Én nem ártok senkinek. - mondom meglepődve a lánynak. Most legkevésbé arra van szükségem, hogy ferdeszemmel nézzenek rám Kabócavölgy lakói, és gyíkszemeket növesszenek. Brrr. Még a hátam is beleborsódzott. - Egyébként sziasztok, Atoru vagyok. Örvendek a találkozásnak. - mutatkoztam be nekik. Viszont velem ellentétben nekik nem kellett bemutatkozniuk. Jól ismertem őket. Leszámítva ezt a furi kislányt,  akit Hanyuu-ként mutatott be Keiichi. De úgy látszik,  hogy ő lesz a kulcs, mert Miri szerint is követnünk kéne. Viszont felfelé a lépcsőn még odasúgok Mirinek.
- Mondd Miri, őt is ismered? - kérdezem meg a lánytól. Hiszen Miri eléggé otthonosan mozog itt. Talán azt is tudja, hogy mi vár ránk a szentélyben? Mert nekem már csak annyi rémlik, hogy valami kínzóeszközök voltak ott. scratch De ahogyan a szereplőgárda, úgy a szentély is rejtegethet számomra meglepetéseket.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 30, 2014 9:52 am

Mosolyognom kell, ahogy Keichi próbálja kizárni Tűzrózsa rendellenességét… legalábbis a rendes világ nézetéből. Érdekes egy teleportálgatás lesz, ha minden járókellő, megbámulja a petecskémet. Amúgy… most hogy belegondolok, nem örülnék, mondjuk egy... Nagi no Asukara. Bár biztos, hogy vicces lenne elmerülni a vízben, úgy hogy Enák is van… Megható egy kis történet volt, de ezen a ponton úgy érzem, azért ezt leszámítva annyira jó muri mégse lenne. A végén még elragadná egyikünket a tenger istene. Bár Atot nem fenyegeti ez a veszély a szerencséjére. Most azonban más anime, és még másabb helyzet van. Végül azonban egy újabb szereplő is felbukkan, kinek láttán végig fut a hátamon a szőr. Szerencsére azonban miután békén hagyta Mirit Keichi reakcióját látva még biztos, hogy nem tett semmilyen rosszaságot eme lány… ami azt jelenti, hogy most az ikerlányok egyike a ludas… Hú, remélem, nem nagyon akarnak majd előjönni. Ahogy elnéztem az eddigi teleportálgatásakat, most sem fogunk maradni túl sokáig. Ha még pár percet maradunk, akkor a teleportálás rendszeres, viszont ha nem akkor teljesen random az ideje is, nemcsak a lepakolása. Viszont valami rendszernek akkor is kellene lennie benne… Bár az is lehet, hogy közben rájön a megfejtésre Miri. Ekkor vettem csak észre, hogy most Tűzrózsa felöl, érdeklődik, de ő csöppet nehezebb, mint a lány. Már csak azon kell izgulnom hova nyúl… lehet, hogy Tűzrózsa lángsörényét meg lehet fogni, de kitudja, hogy a NJK-k akiket nem a SAO-ban tartózkodnak, azokkal mit csinálnának. Azonban Keichi kérésére elhúztam a számat. úgy érzem Miri ismét elő fog állni egy hipi-szuper előadással. Már csak az a kérdés mennyire fognak minket hülyének nézni. Ahogy vártam elő is adta. Nos, egy-kicsit bele is sikerült nekem is gabalyodnom, és ez elég gáz számomra, hisz én is Aincradból „szöktem” el. Viszont Atoru javításával, én is jobban egyetértettem. Meg mivel említette, hogy teret és időt, így gondolhatják, hogy akkor modernebb már a technika… bár a mágiát sem zárhatja ki, ha az emberek képesek felfedezni azt. Végül Keichi is kételkedett egy csöppet, de Rena valamit sutyorászott neki. Végül Kechi elő áll egy ötlettel, és egy kérést nyújt felém.
- Jó. Nyugi, ha nem lesz mérges, akkor általában figyel az ilyenekre… de azért ne menjünk könnyen gyulladó, és robbanás veszélyes környékre.
Vicces lenne úgy Game Overt kapni, hogy Keichiék egy gázpalackokkal teli helyiségbe visznek minket… De ahogy elindultunk szerencsére nem ilyen helyekre értünk, hanem a szentély elé, ahol jó sokan vártak ránk. Mion, Sion, Satoko, persze Rika is ott volt. Nem lepődnék meg, ha a szentélyben a fotós férfivel találkoznánk, meg a másik nővel, akik épp a rendőrrel beszélgetnek. Mindenesetre egy új lányka is volt jelen, bár őt nem ismertem, úgy gondolom, nem én vagyok egyedül így, Ato reakcióját látva.
- Hát Ato nem mi szaladgálunk két kis bicskával… - teszek rá én egy kis tűzre, majd Mirire nézek és elmosolyodok – Vagyis én legalábbis nem.
Észre sem vettem, hogy közben Tűzrózsa szabad foglalkozásba kezdett. Odagaloppolt az ikrekhez, és felváltva nézte egyiket, meg a másikat. Fekete szemében az érdeklődés látszott, így nem is ment az elején túl közel. Sosem látott még ikreket. Végül prüszkölve egyet megrázta a fejét, és óvatosan közelebb lépked. Óvatosan lehajtja a kezét, és Shion kezét böki meg orrával. Majd a lány szemébe néz. Ha egyikük hátrálna, vagy kicsit is félés látványát mutatná, odaszólok nekik.
- Nyugalom, nem bánt. Tűzrózsa jámbor jószág, míg nem bánt valaki engem, vagy őt. És azt szeretné, ha megsimogatnád. Míg nem érsz a sörényéhez, vagy a farkához nincs baj. Gondolom, látod, hogy azok égnek. – mondom, majd odasétálok én is, és én kivételesen a sörényét kezdem el simogatni – Engem nem sért fel, mert én vagyok a gazdája, meg közel is állunk egymáshoz… de ne kockáztassatok, bár rajtatok múlik. Amúgy Kusumi Ayani vagyok örvendek a találkozásnak. A petem meg Tűzrózsa.
Nem tudom, honnan lett ez a hirtelen barátságos szakasz, hisz nemrég még azt állítottam magamban, hogy tuti egyikük most pszihopata… de úgy tűnik Tűzrózsa bizalma átragadt rám is. Végül követem a többieket, ha úgy döntenek, hogy indulnak.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Csüt. Okt. 30, 2014 12:46 pm

Amire Mirika és Atoru gondol, az a szentély raktára, ti viszont konkrétan a szentélybe léptek be Razz  A raktár az beljebb van az erdőben, és mivel tiltott hely, nem elég valószínű, hogy pont oda vinne be akárki is egy csapatnyi idegent.
Mion és Shion elég rémülten figyelik Tűzrózsa akcióját, és a jelek szerint nem igazán akarják megérinteni, inkább csak tipikus, animés szokással reszketve tűrik, hogy a paci felmérje őket. Shion még sikkant is, mikor megérinti a kezét, és hiába a nyugtatás, azért beletelik neki pár másodpercbe, mire meg meri érinteni a furcsa jószágot.
-Oké, oké... jó paci... -nevetgél és próbál nyugalmat erőltetni magára. Örülnek nagyon, mikor végül eltűntök a szentély ajtaja mögött.

Odabent a szokványos japán berendezésen kívül más furcsaságot nem igen láthattok, maximum a hatalmas kapa lehet ismerős, amivel majd másnap Rika-chan felszenteli a gyapjút. A csillogó fémtárgy a sarokba állítva néz le rátok baljósan. Hanyuu és Rika középre lép, majd a szarvas lány megfordul, szemeiben új csillanás költözik: vérvörös lidércfény, arca pedig a legmélyebb dühöt és megvetést tükrözi, ami csak létezhet.
-Mit kerestek itt? Ez az én területem! És ezúttal sikerrel fogunk járni, szóval nyugodtan el is húzhattok innen, amilyen hamar csak lehet!
Rika-chan nem szól semmit, de az ő tekintete is már inkább komoly, mint minden alkalommal, mikor előreengedte valódi önmagát, és nem játszotta a kislányt.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Szer. Nov. 05, 2014 6:37 pm

Toru-chan rögtön félre is értette, mire céloztam, de ráhagytam a dolgot. A poénok halála a magyarázat, ha nem érti, akkor nem érti. Azért remélem valaki vágja, különösképpen az ikerpár vagányabbik fele felé tekintgettem, na meg persze Kei-chan felé :3 Viszont mivel a fiú most úgy döntött, hogy engem használ támasznak ebben a szituban, így kénytelen voltam rá is figyelni. Ő nem ismerte fel Hanyuut, szóval elgondolkodtam egy pillanatra, hogy spoilerezzek-e, de úgy voltam vele, hogy ha eddig nem látta, akkor már nem is fogja megnézni. Azért ez már elég retro cucc :3
- Ő Oyashiro-sama - súgtam oda úgy, hogy a többiek ne hallhassák semmiképpen. Főleg Hanyuu ne. Na és persze most már Toru reakcióját figyeltem, hátha sikerül halálra rémisztenem Razz Tök poén egy olyan emberrel beközölni, aki biztos azt hiszi, hogy Oyashiro-sama egy félelmetes, bosszúálló istenség, aki elragadja az áldozatokat. Lehet így már nem is fog olyan szívesen belépni a szentélybe? Razz
Bent nem az várt, amire számítottam, de azt hiszem jobb is volt így. Biztos összekevertem valamivel Suspect Na mindegy. Fellélegezni viszont nem nagyon volt időm, sőt inkább növekedett bennem a feszültség, hiszen hátha találunk megoldást. Azonban helyette csak egy mérges Hanyuu-chant találtunk, aki csak azért nem ijesztett meg olyan nagyon, mert már láttam így, és tudom, hogy alapból tök ártalmatlan és csak Rika-chant védi. A biztonság kedvéért előrébb léptem és kicsit széttártam a karjaimat, hogy védjem a társaimat.
- Nyugi, nyugi, nem azért vagyunk itt, hogy akadályozzunk titeket - emeltem fel a kezeimet a tenyeremet mutatva - Mi lennénk a legboldogabbak, ha nem lennénk semmi befolyással az itteni eseményekre, de könnyen lehet, hogy a te erőd rántott ide minket. Mi csak haza akarunk jutni :3 - mosolyodtam el - És szeretnénk a hatalmadat kölcsön kérni ennek érdekében - tettem hozzá, majd meghajoltam a kislány előtt.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Nov. 09, 2014 6:50 pm

– Ayani… - néztem rosszallást színlelve a lányra. Bár egy kicsit tényleg aggódom, hogy komolyan veszik. És akkor vérfürdő… Tényleg, volt egyáltalán igazi vérfürdő ebben az animében? Arra emlékszem, hogy az első fejezetben a kedves főszereplő uraság szétverte a nem annyira kedves, de annál ijesztőbb lányokat egy baseball ütővel. Aztán… Azt hiszem, a második fejezetben volt az, hogy Shion volt a démon, és megölte minden ismerősét… Aztán volt valami Satoko apjával is… - Áh, ez túl zavaros a számomra! >< Főleg, mert a fejezetek végén meghalnak, aztán a következő fejezetekben már megint élnek… Meg egy kicsit kusza is volt számomra a történet vezetése.
Amikor Miri válaszol a kérdésemre… Konkrétan lemerevedtem. Persze eddig se sokat mozdultam így maximum az arcomon lehetett látható, hogy nem kicsit megrémültem.
- M – Miri, ez komoly? – kérdezem meg a lányt halkan, amikor már kicsit lenyugodtam. De persze, miért is viccelődne? Főleg Oyashiro-samával. Azzal az Oyashiro-samával, aki miatt ez a nagy átok ül a falun… Vagy ez nem is az ő hibája? Ezt sajnos már nem fogom megtudni. Pedig milyen jó lett volna… Lehet, hogy a végére kiderül, hogy egészidő alatt a falusiak tehetnek mindenről. Ami lényegében igaz is, hiszen megakadályozták a gát építését, hogy megmeneküljenek. Ha hagyták volna, hogy elsüllyesszék őket, mindez nem történik meg. Mondjuk, én se hagytam volna annyiban, annyi biztos.
És akkor, irány a szentély! Habár mit ne mondjak, cseppet sem repesek az ötletért, hogy a helyi démonnal kerüljek egy fedél alá. Pláne úgy, hogy jön Keiichi is… Rika-chan pedig kedves, legalábbis én nem láttam őt ölni. Azonban mindezek ellenére, mégis bemegyek.
És bárcsak ne tettem volna! Hanyuu-san démonosat akar játszani. Csak az a gond, hogy nem játssza, hanem tényleg az lett. Ennek már a fele sem tréfa. Nem tudom, hogy ki találta ki azt, hogy ide jöjjünk, de adhatna egy mentőövet. >De úgy látszik még ez se kell, mert Mirika megoldja. Aszta. Egy démonnal állunk szembe, és nyugodtan beszél. Mondjuk ez is a legkézenfekvőbb hangnem. És nagyon úgy látszik, hogy Miri pontosan tudja, hogy mire gondol Hanyuu-san, amikor azt mondta, hogy most „sikeresen végrehajtják”. Vajon miről lehet szó? Egy gyilkosságok nélküli fesztiválról? Vagy éppen az ellenkezőjéről, ami óriási pusztítást okozna? Nem tudom, és lehetőleg nem is szeretném megtudni.
Aztán Miri meghajol. Én pedig úgy gondoltam, hogy az lesz a legjobb, ha én is ezt teszem. Megszólalni viszont nem mertem. A végén még felbosszantanám valamivel Oyashiro-samát, aminek nem lenne jó vége.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Szer. Nov. 12, 2014 4:15 pm

Hanyuu, Oyashiro-sama helyi megtestesülése Rika-chanra néz, aki alig láthatóan bólint egyet, majd visszanéz felétek, szemei már nem olyan gyűlölettel teliek, mint eddig. Végül lehajtja a fejét és valami olyasmit mormol, hogy "nem én voltam".
Megjelenik a felirat a szemetek előtt.

Random keresés indul.
Keresés...
Találat! Teleportálás indul!

Hanyuu, Rika és a szentély eltűnik a szemetek elől, hogy aztán valahol máshol találjátok magatokat.

Csend honol. Vibráló színek és nyugtató fehér vesz körbe titeket. Hihetetlennek tűnő társasházak mindenfelé, amerre csak néztek. Talán valamelyikőtöknek ismerős lehet a park, ahova kerültetek. Lépcsők vezetnek fel a padokhoz, melyek kör alakban vesznek kőrbe egy póznát, tetején piros díszítéssel. Van itt hinta, mászóka, még olyan lábbal hajtható, sínen futó szerkezet is. Nem messze várostérkép, de nem megállapítható, hogy melyikről is.


Fekete.


Egy villanás, csak a szó japán írását láthattátok. Egy srác ül a padok egyikén, mellette csinos, lila hajú lány. Épp beszélgetnek valamiről, a srác néha szinte felcsattan.Hatalmas hátizsákkal és plüssállatokkal rendelkező, haját két copfba kötött kislány nézi elmélyülten a térképet, arcán értetlenség és kétségbeesés játszik. Általános iskolai egyenruhát visel. Megfordul és elindul az utcán, majd mégis visszatér a térképhez és tovább tanulmányozza.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.