[Küldetés] Végtelen Történetek

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Hétf. Nov. 17, 2014 7:56 pm

Atoru reakciója marha szórakoztató volt, majdnem elröhögtem magam ott helyben, de azért valahogy visszatartottam, tekintve hogy nem éppen abban a helyzetben voltunk, ahol a céltalan vihorászás túlságosan sok szimpátiát keltett volna :/ Így jár az, aki nem néz végig valamit, sokkal több volt abban az animében, mint az első pár rész alapján. Mondjuk én azért kezdtem el nézni, mert jó bulinak tűnt, hogy véres, meg minden, pont abban a korszakomban voltam, amikor csak azért faltam a horrorokat, mert az milyen menő Rolling Eyes A legtöbb viszont így érett fejjel nem tetszett. Ez viszont igen, tök izgalmas volt a vége, mikor már mindenre fény derült, nem véletlenül vált retro klasszikussá :3
Mostani problémánk, vagyis hát vesszőfutásunk viszont folytatódni látszott, ugyanis még azelőtt, hogy bármit is tehetett volna Hanyuu-chan, megjelent a szokásos felirat és körbevett minket az ismerős fény is. Csessze meg, elkéstünk! Mérgelődtem, mert nem voltam benne biztos, hogy kapunk még egy ilyen jó esélyt, egy istenség nyúlhatott volna bele a sztorinkba >.> Nem voltam túl vidám, az új helyszín elsőre fel se tűnt nekem emiatt.
- Na és most hol a fenében vagyunk? :/ - fakadtam ki még azelőtt, hogy körbenéztem volna, de ahogy vettem rá a fáradtságot, a felismerésemet egy "oh" jelezte. Hát sok szerencsénk nem volt, Arararagi-sannal nem megyünk semmire. És ha már dadogás, az elkövetője is a látóterünkben volt, ami viszont elgondolkodtatott.
- Ti is... látjátok azt a kiscsajt? - intettem a fejemmel a hátizsákos kölyök felé aggodalmasan. Őt csak azok látják, akik a lelkük mélyén kerülik a hazajutást. De akkor vajon én is ilyen lennék? És milyen értelemben kell most az otthont érteni? Aincradot kerülöm? Vagy a valóságot? Vagy tökmindegy, és már mindkettőt az otthonomnak tekintem, de menekülök az egyik elől és ezért? Vagy túlspilázom, és csak azért látom, mert csak...? Gondolataimba vesztem most kicsit.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Nov. 22, 2014 10:03 pm

A két lány reakciója tényleg tartó volt. Szinte már azon csodálkoztam miért nem futnak el. Talán attól félnek, hogy Tűzrózsa nyomukba ered? Vagy inkább csak nem akarnak bajt. Szegény lányt bocsánatkérő tekintettel nézek rá, miután annyira megrémült Tűzrózsa érintésétől. Bár nem hiszem, hogy nagyon figyelnének rám most ebben a pillanatban. Mikor végre a lány hozzáér Tűzrózsához, én is fellélegzek, hogy Tűzrózsa nem fogja magát rosszul érezni… aki persze nem vette észre, hogy a lányok mennyire tartanak tőle, ő csak azt figyelte, hogy lehet valaki teljesen ugyanolyan a mi fajtánkból, mint a másik. Természetesen ez a moboknál nem olyan ritka, hisz a nagyjuk 1 textúra szerint lett képezve, egyedül a petek szoktak néha különbözni a többitől, de amúgy elmondhatni róluk, hogy nagyjából ugyanúgy néznek ki. Azonban nem állhatunk itt egész nap. A többiek nem várnak, legalábbis nem nagyon tűnik úgy, hogy megvárnának. Így hát siettünk is hamar vissza, hogy mihamarabb beérjük őket. Szerencsére nem késtünk le semmiről, De amikor beérünk egy eddig számomra ismeretlen lánykát pillantok meg. Legalábbis tuti, hogy ez nem ugyanaz a jámbornak tűnő lányka, aki kint volt, és bár tudom, hogy nem ment el sehová, miután megfordult, így egy kicsit furcsa is ez. Miri azonban nem sokáig hagyott minket kételyben. Hamarosan fel is lett fedve a mi voltja. Aha… szóval ő lenne az. Hát.. számoltam valami hasonlóra.. Vagyis hogy nő lesz, meg szarva van… de nem egy ilyen kislányra, mint ő. Bár lehet, hogy reinkarnáció. Úgy már érthető lenne a helyzet. Bármennyire is jogos lenne, msot megrémülnöm… valahogy nem megy… És valami furcsa érzésem is volt a dologban, bár fogalmam sincs, hogy mi a fenét. Miri nekiállt szót váltani a samával, én viszont nem akartam bele pofátlankodni, hisz úgyse tudom, miről van éppen szó. Azonban mondandójára nem kap sok választ. Helyette a szarvas lány, lehajtja a fejét, és motyog valamit… amire sajnos nem figyeltem. Azonban ismét jött a rendszerüzenet. Nagyszerű, tudtam mi hiányzik… Ahogy a teleportálás fénye körülzárt minket, már nem is feszengtem annyira, és már csak tűrni tudtam, ahogy a port elvitt minket. Ahogy a teleport pixeljei kitisztultak egy számomra teljesen ismeretlen helyen bukkantunk ki. Hát ezt az animét tuti, hogy nem láttam még. És… kicsit nagyon furcsa ez a környék. Jobbra-balra kapom a fejem, hátha olyan dolgot látok meg, amit talán csak elfeledtem, de most eszembe jutna. Azonban bármilyen kár is nekem nem jutott semmi az eszembe. Sajna ezzel nincs mit tenni, így Miri kérdésére csak megrázom a fejemet. Azonban felfigyelek arra, hogy egy halk Oh-ot azért még elhagyja a száját, és nem hiszem, hogy a válaszomra mondta, különben túl furcsa lett volna a következő kérdése.
- Én látom… de elárulod, hogy miért nem kéne látnunk, vagy megvárod, míg kibarkóbázzuk?
Tényleg nem érettem miért nem közli velünk is az ilyen dolgokat. Bár néha van egy sanda gyanúm, hogy néha direktből szivat minket, azzal, hogy nem avat be minket a részletekbe, hogy aztán jót mulasson azon, hogy elszenvedünk rajta… igen-igen Miri sátáni gonosz… hehe… persze sosem gondolnám ezt komolyan, de azért vicces belegondolni, hogy tényleg igaz lenne ez a következtetés, azért remélem nem…. a magunk érdekében.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Hétf. Nov. 24, 2014 1:42 pm

Míg Mirika a gondolataiba merül, Ato pedig még kékesen csillog, a padon ülő srác feláll és megindul a kislány felé. Amaz még akkor is bámulja kezében a papirossal a térképet, mikor a srác már ott áll mellette és egyre jobban gesztikulálva mond neki valamit. Olykor a kislány is visszaválaszol, mire a srác is egyre ingerültebbé válik, végül még verekedést is láttok, aminek a végén a srác visszakullog a helyére. Mikor elhalad mellettetek, valami ilyesmit motyog az orra alatt:
-Egy középiskolás megvert egy általános iskolás kislányt. Nagyon reméltem, hogy nem én voltam az...
Mivel még nem indultatok semerre, csak ennyi történt, és más részlet nem is jut el hozzátok.

Atoru pótol. 500 szó Suspect

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Hétf. Nov. 24, 2014 7:05 pm

/pótlás o7/

A békejobb bevált, Oyashiro-sama pedig bevallotta, hogy… Mégsem ő tehet erről? O.o Hajjaj, akkor bizony bajban leszünk. Vajon ki lehet az, aki kieszelte ezt az egészet? És miért pont minket szemelt ki az alanyoknak? Lehet, hogy csak a megmaradt játékosok neve között sorsolt egy géppel, vagy valamilyen alkalmazással és csak ezért lettünk mi a „szerencsés” kiválasztottak, mivel ezt dobta a gép. De, mivel nekem az életszemléletem olyan, hogy biztosan mindennek köze van egymáshoz, tehát az események kapcsolatban állnak, ezért szerintem nem csupán a véletlen műve, hogy éppen minket választottak. De vajon mi lehetett a kiindulási pont? Mi volt bennünk a közös. Magas szint? Nem, hiszen nekem eléggé kicsi. Talán az, hogy mindannyian SAO-s játékosok vagyunk, igen, de ezzel az indokkal bármelyik játékos jöhetett volna. Lányok vagyunk? … Ez kizárt. Egy céh? Majdnem, azonban Desdemona nem velünk van egy céhben. Hm… Mi maradt még… Ismeretségi kör. De nem, mert ez se jó. Én nem ismertem ezelőtt Mirikát, csak hallásból, és gondolom ő is csak hallott rólam. Ez bizony eléggé nehéz dió… Mindegyiknél van egy olyan pont, ami miatt nem stimmel az egész logika. És legtöbbször én voltam az, aki nem illett bele a képbe. Akkor talán… Nem azt kéne keresnem, hogy miben egyezünk, hanem azt, hogy miben különbözünk? Ahogyan észrevettem, lehet, hogy jellemben vannak kisebb hasonlóságok, de lényegében, teljesen más személyiségek vagyunk. Persze ez megint nem megoldás, de talán egy kicsit közelebb visz a megoldáshoz. Hm…
És ha már itt tartunk, miért pont az animék világába kalauzoltak el minket? Vannak pc játékok, filmek és könyvek is. Na várjunk csak… Ez az, ebben egyezünk! Mindegyikünk nézett animéket… Gondolom. scratch Miri biztosan nézett, és szerintem Ayani is ismer párat. Desdemona pedig… Lehet, hogy ő is látott már, nem tudom. Majd megkérdezem tőle később.
Közben már át is teleportálódtam a másik helyszínre… És meglepődve vettem észre, hogy a többiek már ott voltak. O.o Úgy látszik, hogy az én rendszerem késett… De akkor lássuk a helyszínt.
Ömm… Ezt nem ismerem. Neutral A környezet nem túlságosan ismerős, habár ilyen játszótér akármelyik animébe lehet. Emlékeim szerint a Mekakucity Actors-ban is hasonló világ volt. Talán…
Viszont, amint látom, a szereplők nem abból vannak, tehát ezt kizárhatom… És ha már a szereplőknél tartunk, mit csinál az a fiú azzal a lánnyal?
Elképedve néztem, ahogyan a fiú verekedni kezd a lánnyal. Egyelőre csak figyeltem az eseményeket, főlek, mert nem tudtam, hogy mégis mi lehet ez. A végén még belecsöppennék egy olyan eseménybe, ami akár halálos is lehet a számomra. Higurashi-ban még rendben volt, hogy aggódtam, de ott azért aggódtam, mivel tudtam, hogy milyen azaz anime. Itt pedig azért aggódom, mert nem ismerem az animét, és nem tudom, hogy most melyikük a jó, és melyikük a gonosz. Lehet, hogy a fiú teljesen jogosan ütötte meg a lányt, mert itt az a lány a gonosz szereplő… Na jó, végignézve rajta, nem úgy néz ki, mint aki akárkinek is rosszat akarna… És mégiscsak egy lány!
Így aztán amint elballagott mellettünk a fiú, én már futottam is oda a kislányhoz.
- Mondd csak, jól vagy? – kérdeztem meg tőle. Persze elővigyázatosan, nehogy megrémüljön, a fegyvereimet még elindulás előtt elpakoltam az inventorymba. Még csak az kellene, hogy velem is verekedésbe kezdjen. Neutral
Ha a verekedés után esetlegesen a földön heverne, akkor még fel is segítem a lányt, mint egy igazi gentleman.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Csüt. Nov. 27, 2014 11:27 pm

Látják. Hogy most ők is abban a szituban vannak, mint én, vagy valami rendellenesség miatt láthatjuk mindahányan Mayoit, azt már passzoltam, de a jelenlegi helyzetünkben mindenképpen elgondolkodtató volt a kiscsaj látványa. Elhúztam a számat, nyilván nem voltam túlontúl boldog ettől a fejleménytől.
-Mindegy, nem érdekes - ráztam le Ayani-chan kérdését. Nem kellett róla tudnia, úgyse értené, ahhoz meg nem volt sok kedvem, hogy hosszan magyarázgassak arról, hogy hol is vagyunk és milyen körülmények között. Az sem érdekelt, mi történik a térképnél. Már tudtam, hogy mindjárt összeverekednek, felismertem a jelenetet. Inkább azon töprengtem, hogyan fordíthatnánk a javunkra ezt a világot. Körbenéztem, próbáltam tájékozódni. Elsősorban Oshino tanyáját kerestem a tekintetemmel, csak az volt a baj, hogy innen nem látszott az az épület, és amúgy nem tudom hogy hívják, szóval a térkép se segített. Meg hát... ő se tudna nekünk. Mármint itt van Ayani lova, vagy... hát az én füleim is, amivel fel tudnánk kelteni az érdeklődését, de nem egy átok miatt vagyunk itt, nem kell rajtunk segíteni. Lehet a Mayoi-ösvény a megoldás, és azért csöppentünk ennek a jelenetnek a közepébe? Nem-nem-nem, ez a világ nem alkalmas arra, hogy segítséget találjunk. Inkább szórakozni akarok :3 Látvány, hogy Toru már aktivizálta magát, úgy döntöttem, hogy most háromfelé fogunk oszlani.
- Ayani, te menj oda ahhoz a lányhoz, hátha tud segíteni nekünk valahogy - mutattam a messzi padon ülő lila hajú lányra, Hitagira - Én addig becserkészem a srácot :3 - közöltem vele a tervem, és azzal a lendülettel utána is iramodtam. Nehéz volt elfojtani a vigyorom, kíváncsi leszek, frászt tudok-e hozni Araragira. Ha jól tudom, éppen abban a hitben él, hogy Black Hanekawát sikerült száműzni. Talán el tudom adni magam egy fiatalabb Hanekawának, mondjuk olyan 13-14 évesnek. Csak egy szemüveget kellett felvarázsolnom az orromra :3
- Ara... nem jellemző, hogy csak úgy elsétálsz mellettem, Araragi-kun. Talán valami baj van? - vágtam aggodalmaskodó arcot, miközben szokatlanul udvarias nyelvi fordulatokat alkalmazva megszólítottam a fiút. Amint rám terelődött a tekintete, megmozgattam kicsit a cicafüleimet. A hangomat szerencsére nem kellett sokat torzítani, csak némi lágyságot igyekeztem csempészni bele. Horie Yui nyugtató tónusa nagyon nehéz volt számomra, hiába hasonló a hangunk mélysége, ha azt az orgánumot meghallod, elfog a béke, miközben az én hangom sokkal élesebb.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Dec. 04, 2014 5:45 pm

Ato egy kicsit lekéste a teleportot, de szerencsére ő is időben ideért, és nem ment máshova, csak pár pillanattal később jött. Kérdésemre Miri azt mondta, hogy nem érdekes.
- Hát jó… - vonom meg a vállamat végül.
Ha annyira fontos lenne biztos megosztani. De most komolyan hol a fenébe lehetünk? Hm…  Az tuti, hogy Tűzrózsa nagyon élvezi a dolgokat. Még sosem járt, és nem is járhat SAO-n kívül, így rengeteg új dolog van számára. Például a Tűzoltókocsi az tuti új volt. Most így hirtelen nem is tudtam mást mondani, de akkor is érdekes lehet neki, most hogy nem szörnyek, hanem idegen emberek vannak. és még ikreket is láthatott. Bár most belegondolva örülök neki, hogy nem volt végül gubanc… nem örültem volna, ha valamelyikük elkapott volna valamelyikünket, és megkínzott volna… lehet utána már nem lett volna olyan érdekes ez a kiruccanás. Amúgy viszont 4 animéből 3 ismeretlen az számomra elég gáz… Remélem, nem csak én vagyok az ilyen luftoló. Miri azonban úgy tűnik az esetek tömkelegében, még itt is képes megőrizni vezetői készségeit. ÉS miután kitört a bunyó a lány és a fiú között, már utasított is minket. Egy kicsit azért még meghökkenve álltam, hisz nem számítottam rá, hogy a srác verekedni fog egy lánnyal. Végül feleszméltem. Máris szaladok a lány felé, és szinte ott sem vagyok, már kérdezem.
- Épségben vagy? Ugye nem esett bajod? – kérdezem tőle aggódva.
Ha megnyugtató szavakat hallok felőle, akkor fújok egyet megnyugvásomban, majd a lila hajú lány felé sétálok. Mikor odaérek a kezemet nyújtom neki.
- Szia nevem Ayani. Mond csak... miért támadt rá a barátod arra a kislányra?
Szinte fel sem tűnt, ahogy Tűzrózsa Miri után szökik, és megáll mögötte. Szúrós szemmel mered a fiúra, végül Miri mellé lép, és a lányra pillantva meg-meglóbálgatja a patáját.
~ Ugye megrúghatom?  – kérdezi, bár tudja jól, hogy Miri úgyse hallja meg.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Szomb. Dec. 06, 2014 4:54 pm

Ha háromfelé szakadtok, akkor nézzük csak. Atoru reagált elsőnek, így nézzük csak...

Hachikuji
A lány egy darabig spirálos tekintettel fekszik a földön szétvetett tagokkal, mikor te és Ayani odaértek. Mivel a lovas lány szinte azonnal fordul is meg, hogy becserkéssze Senjougaharát, annak, ahogy a kislány lassan magához tér és felkel a földről, elsősorban te vagy a szemtanúja. Leporolja a nadrágját, de egy sanda pillantást sem vet rád, csak jó kis idő elteltével. Akkor is méregető és dühös szemmel teszi meg ezt, igencsak flegma stílusban megszólalva, hogy
-Mi van? Te is valami perverz vagy, mint Arararagi-san?
A távolban a srác felkiált:
-Az Araragi!
-Bocsi, dadogtam.

Araragi
Tény és való, Hachikiji elég sokáig tápászkodik fel és rendezi el magát, szóval gond nélkül megszólíthatod őt útban a tér közepe felé. Megtorpan, ismerős hmm kíséretében rád néz. Pislog, és egy darabig nem is mozdul, amíg alaposan végig nem mér téged. Végül összehúzza a szemét és egész egyszerűen ennyit kérdez:
-Ismerlek...?
Úgy tűnik, a trükk nem vált be. Talán azért, mert hát valljuk be, Araragi ugyebár elsősorban Hanekawa melleibe volt belezúgva, nem a szemüvegébe :3 Persze ezzel nem akarok ám semmi rosszat mondani... Rolling Eyes
Még mielőtt a cicafülekre rákérdezne - mert a melled megtekintését közvetlenül azok szemrevételezése követte - visszafordul az Atoru-Hachikuji páros felé.
-Az Arargi!
A kislány válaszát, hogy "Tsure, kamimasta", még te is hallhatod :3
És végül jönnek a cicafülek. Bár egy szót sem szól. Még. Tekintete végül feljebb vándorol, de továbbra sem igazán lehet látni rajta, hogy bármi is megingatná, ellenben most felemeli a kezét és mutatóujjával a mögötted álló Tűzrózsa felé mutat.
-Savari neko, most pedig egy lángoló ló. Miért jöttetek a városba?

Senjougahara
Ayani az utolsó, ki odaér a tőletek legmesszebb levő, lila hajú lány közelébe. Amaz ölbe ejtett kézzel, érzelmektől teljesen mentes ábrázattal figyeli Araragi és a kislány interakcióját, majd azt is, ahogy a kis hármas csapatotok szétszéled és ki-ki lecsapja a saját áldozatát. Feléd fordítja bár fejét, mikor hozzászólsz, de ugyanúgy, mint a másik kettő, ő sem válaszol azonnal.
-Üdv. Senjougahara Hitagi vagyok. -mutatkozik be. de hangja olyan monoton, amilyet talán még sosem hallottál ezelőtt. Pislant.
-Legmélyebb elnézésedet kell kérnem, de erre nincs igazán megfelelő válaszom.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Vas. Dec. 21, 2014 2:03 pm

Újra megmoccantak a füleim. Volt két társam a közelben, de most csak egyetlen helyre koncentráltam. Egyetlen valakire, aki előttem állt, és végigmérte alakomat. Úgy, ahogy csak egy szexuálisan túlfűtött tizenéves tudja. Tisztában voltam vele, hogy alapból nem versenyezhettem Hanekawával. Nem versenyezhettem volna vele, ha nem tudnék mindent. Azaz, valójában nem tudok mindent, csak azt, amit tudok. Amit tudtam, hogy annak ellenére is eladhatom magam Hanekawaként, hogy Araragi-kun nem ismert fel. Számos különbség volt köztünk. Más volt a szemüvegem, a hajam csak sima copfba volt rendezve, és nem volt befonva, rövidebb volt a szoknyám is, és persze nem utolsósorban kisebbek voltak a melleim. Azonban nagyjából tudtam, hogy mi minden történt kettejük között, és azt is, hogy milyen érzelmek tobzódnak Hanekawában. Ezt előnyömre fordíthattam.
- Eto... - kezdtem bizonytalan válaszadásba - Mi ütött beléd, Araragi-kun? Nem volna szabad ilyesmivel viccelődnöd, egy fiatal lány szíve érzékeny - oktattam ki lágy, barátságos hangon a fiút, mosolyogva, miközben felnéztem rá. Felnéztem... rá...
- Mikor nőttél meg így, Araragi-kun? - kérdeztem a mutatóujjamat megtámasztva az arcomon, és enyhén félrebillentve a fejem. Tekintetem aztán Hachikuji felé tévedt. Megmoccantak a füleim. Ha jól emlékszem, Hanekawa is látta a kislányt. Pont azért, mert az ő otthona olyan groteszk volt, hogy még Araragi is rettegve szaladt haza, amikor látta. Ez a történet azonban nem Hachikujiról szólt. Vagyis igen, de most teszünk benne egy kis kitérőt. Arra fordultam, amerre Tűzrózsa volt, és a ló sörénye felett a messzibe bámultam.
- Én nem látok semmilyen lovat, Araragi-kun. Bevallom, aggaszt a viselkedésed. Eleget aludtál? Ha fáradt vagy, megengedem, hogy lepihenj az ölemben... most az egyszer ^^ - mosolyodtam el - Amúgy is beszélni szerettem volna veled. Arról, ami a Golden Week alatt történt - tettem hozzá sejtelmesen.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Szer. Dec. 24, 2014 3:14 pm

A lány szépen lassan feltápászkodott a földről, közben pedig körbe néztem, hogy mi lehet a többiekkel. Ahogy láttam, mindenki talált magának valakit, akivel beszélgethet. És lehet, hogy éppen én kaptam a rossz személyt.
Hogy miből gondolom? Abból, ahogyan beszélt velem. ._.
- Ho-hogy én perverz? - néztem rá meglepődve. - Nem, nem vagyok perverz! >.< Mégis miből gondoltad ezt? - kérdezem meg a lánytől, egy kicsit sértődötten. Hogy én perverz... Nem minden fiú az. >.< Csak a nagyja... De én kivétel vagyok. ˇ^ˇ
- És gondolom az előbbi fiú volt Arararagi-san, nem igaz? - kérdezem a lánytól. És ekkor hallottam meg a fiú kiáltását, mi szerint egy "ra"-val többet mondtunk, mint kéne. A lány bocsánat is kért és én is így tettem.
- Mindenesetre, én Atoru vagyok, örvendek. - mutatkoztam be a lánynak. Még így is egy kicsit illetlenségnek éreztem, hogy csak most mutatkoztam be, mikor már nagyban beszélgettünk. Vagy kicsiben. Ez most csak részletkérdés.
- Oh, egyébként igaz is, láttam, hogy verekedés előtt éppen kerestél egy helyet esetleg tudok segíteni? - kérdezem meg a lánytól. Igaz, hogy nem vagyok városi, de utána talán majd nekünk is tud ő segíteni. - És ha már itt tartunk,  egyáltalán miért kezdett veled verekedni? Talán kedvel téged? - kérdezem a lánytól. Normális esetben ez nem lenne logikus következtetés. De ez most egy anime. A valóság logikájának itt nincs ereje. Vagy csak minimális. És azt tudhatjuk, hogy normális esetben egy lánnyal nem verekedik egy fiú. Csak akkor, ha szereti, vagy ha jó barátok,  vagy ha ősellenségek. Az utóbbit kizárnám, így marad az első kettő, amíg nem is állnak messze egymástól. És ha igazam van, a perverzióval való megvádolásomat is megbosszulhatom. Cool
Persze nem mintha én annyira az a személy lennék, vagy ilyesmi.  Csak egy anime karakternek még sosem szóltam vissza, és nem is hoztam kínos helyzetbe. Most kihasználom az alkalmat. :3

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Dec. 24, 2014 6:35 pm

Ahogy sietve odasietünk a kiütött lányhoz, csak azt a tipikus animéből kivett spirálos tekintet böki ki a szemünket. Kicsit forgatom a szemet ezen. Azért várható lett volna ez úgy értem. Hisz mégiscsak anime világban vagyunk. Persze így sokkal könnyebb volt kideríteni, hogy nem túlzottan sérült meg. Mondjuk, ha X-et látnánk, akkor már gáz lett volna. A végén még az lenne a küldetésünk, hogy kapjuk el a lelkét, és cibáljuk vissza. Na, az is érdekes lenne. Bár most már tényleg kíváncsi lennék, hogy csak ilyen nyugis helyzetekbe fogunk majd kerülni mindig, vagy egyszer kétszer harcolnunk is kell. Úgy istenigazából már annak örülnék, ha vége lenne, de ha már itt vagyunk, azért élveznék egy kis akciót. Persze ha nem vagyunk túl nagy veszélyben. Nem szívesen futnék össze titánokkal, arrancárokkal, vagy ilyesmikkel. Most hogy ezzel meg is volnák, már indulok is vissza, hogy aztán a másik lány felé vegyem az utam. Ahogy odaérek, már köszönök is, és várok. És várok. Komolyan mi van laggol a chat, vagy miért nem akar válaszolni? Vagyis.. nem a chat nem laggolhat, hisz nincs, legalább a beszédet az nem változtat, hisz a chat ebben a világban a PM… jobban mondva. Végül nagy nehezen csak kifacsart magából egy, két mondatot. Eh.. ezt a nevet sem fogom egykönnyen megtanulni. Meg komolyan mondom. Olyan rohadt lelkes ez a csaj, hogy mindjárt szétveti magát az izgalom. Viszont nem sokat tudott ő sem.
- Aham. Értem köszönöm a segítséget. Öhm mit is mondtál., hogy hívnak.. Hitagi igaz? Bocsi… kicsit bonyolult a neved, és kicsit összezavarodtam. NA de jól érzed magad? – nézek rá aggodalmas arccal – Olyan lassan válaszoltál, azt hittem már nem is tudsz beszélni. És olyan… unottnak érzem a hangodat. Biztos jól vagy?


Tűzrózsa eközben mérgesen nézett Mirire, mert figyelmen kívül hagyja.
~ Szóval én most csak rémkép vagyok mi? – mormog magába - Akkor talán nem haragszik meg, ha ezt csinálom!
Miri mögé sétál, majd hátsó lábaira állva, mellső két patája közül az egyiket a lány kupakjára helyezi, és ugye ahogy kezdi visszahúzni a gravitáció, úgy a patája is egyre jobban kezdi el nyomni Miri fejét.
~ A Gazdának sem hagyom, hogy csak úgy átnézzen rajtam! –mondja Mirinek a paci… persze még mindig nem értheti Miri a pet nyelvet…

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Szer. Dec. 31, 2014 8:18 pm

Hatchikuji
-Dadagogtam.
A távolban Araragi ismét felkiált:
-Most már biztos, hogy ez szándékos volt!
Egyébiránt a lány nem igazán fordít rád figyelmet, a papírt nézi, majd a térképet, ismét a papírt, ismét a térképet. Mondhatni, már a sokadik szavad kell ahhoz, hogy akár csak rád nézzen, azt sem épp a legkedvesebb, mindinkább durcás fejjel, kicsit jobban megszorítva a papírkát.
-Nem kell, tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy hol vagyok. Perverz. -teszi hozzá kis gondolkodás után és kicsit eligazítja hátán a hátizsákját. -És szerintem azt a fajankót senki se kedveli. Cöh. Engem meg aztán ne is kedveljen, én sem kedvelem őt.

Araragi
-Nem igazán a viccelődés volt a szándékom. -feleli Araragi (miután ismét Hachiék felé kiáltott), továbbra is szinte rezzenéstelen arccal, még a feje tetején levő kis hajat is most a szél mozgatja még egyenlőre. Illetőleg esetleg kérdőjelbe fordul, ahogy szokott, ha épp nem ért valamit.
-A növés egy folyamatos dolog az ember húszas éveinek elejéig. -feleli, majd mutatóujját az állának támasztva kissé félrehajtja a fejét. -Szóval van olyan dolog, amit nem tudsz. Vagyis tévedek, hisz te nem is az vagy, akire gondolok, hogy hasonlítani akarsz, megjegyzem, elég hitetlen módon.
Az egy picike perverz mosoly akar lenni az arcán?
Akármi is, hamar eltűnik, mikor úgy teszel, mint aki nem látja a pónit, majd kissé hátrébb lép, hogy nekidőlhessen a legközelebbi oszlopnak. Amiből elég sok van itt errefelé. -Nem bánom, hallgatlak.

Senjougahara
A jelek szerint te szerezted a legpasszívabb szereplőt, elvégre erre sem válaszol azonnal feltétlenül, inkább Araragi felé pislant, továbbra is rezzenéstelen arccal figyeli, ahogy a srác végigméri Mirikát, ahogy hátradől az oszlopon figyelni rá, ahogy a póni Mirika fejére teszi a patáját. Vagyis kérdés, azt látja-e, de nem adja jelét annak se, hogy ne látná. Mintha Atoru felé is pislantana, de erre sincs semmi reakció a részéről, hogy mi lehet a véleménye a dologról.
-Tökéletesen érzem magam, oly tökéletesen, hogy tökéletesebben már nem is lehetne. -feleli végül ugyanazon a hangsúlyon, mint eddig. -Bár be kell valljam, igaz, aggódom is kissé.
Feléd néz, tekintete mint a metsző jég.
-Ne okozzatok több felfordulást Araragi-kunnak. Nem szeretném, ha miattatok kerülne veszélybe.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Csüt. Jan. 01, 2015 1:30 am

- Úgy látszik neked is van egy kis beszédproblémád. Esetleg tudod, hogy hogyan segíts rajta? - kérdezem a lánytól, miközben a távolból újból felhangzik az előbbi fiú hangja.- Esetleg azért csinálod, mert így felfigyel rád? - incselkedtem a kislánnyal, próbálgatva, hogy meddig bírja. Mit is szoktak ilyenkor csinálni az ilyen típusú lányok az animékben? Hm... Azt hiszem megverik a cukkolót.
Így aztán ezt felismervén, már figyeltem a lány lábára és kezeire is. Ugyanis az animékben nem számít a fizikum. Egy ilyen kinézetű lány is egyszerűen repít át engem kettő betonfalon. Neutral Mondhatni a tűzzel játszom...
Viszont ez most nem gátol meg abban, hogy cukkoljam ezt a lányt. Talán valamennyire tényleg perverz vagyok. Suspect Egy kicsit furcsa hajlamú perverz... Ennek ellenére még mindig zavar, hogy így hív. wtf
- Persze-persze, tudod, hogy a Földön vagyunk, gondolom. Ha igazán tudnád nem lennél ilyen elveszett. Rolling Eyes  - mondtam a lánynak. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja ki. Igaz, eddig nem nagyon csináltam ilyet, így nem tudom, hogy mikor bántom meg. De remélem, hogy azért keretek között maradtam.
- Hm... Biztos? :3 És mi olyan rossz benne? Idősebb,  mint te, legalább a tiszteletet megadhatnád. - próbáltam dűlőre jutni a lánnyal... miért is? Suspect Lehet, hogy kezdek rokonszenvet érezni a srác iránt, amit meg is értek. Habár a lány szerint perverz a fiú. Talán lolicon lenne? Végülis,  animékben nem ritkán szerepelnek olyanok. De azért ez elég furcsa hajlam. Neutral Bár általában ők a jófejek... Főleg a kislányokkal... Khm...
Szóval, ha a lány nem akarja, hogy segítsek, akkor majd aktivizálom magam, és megnézem ezt a térképet magamnak, hogy legalább a város nevét kiderírsem - ha rajta van.
- Biztosan nem kérsz segítséget?- kérdezem továbbra is a lányt. Nem hinném,  hogy eddig vacakolna, ha ismerné a helyet. Csak az a fránya emberi büszkeség. >.> Nemm hittem volna,  hogy már az általános sulisok is ebbe a hibába estek. Meddig fajultak a dolgok... Ha már itt tartunk, mégis milyen évet írhatunk most? És vajon Japánban vagyunk? Olyan szívesen megkérdezném, de akkor biztosan leperverzezne és mondaná, hogy mígy hogyan tudnék neki segíteni az eligazodásban, ha még ezzel sem vagyok tisztában. Az pedig most nem lenne jó. Így aztán maradok a csendes térképfigyelésnél.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Hétf. Jan. 05, 2015 8:31 pm

Lepattogott rólam minden egyes kétkedése. Így kellett legyen, mert lehet, hogy most nem hiszi el, de minél többet töltök ebben a szerepben, annál inkább kétségbe fogja vonni a saját véleményét. Ugyanis ismerem Hanekawát eléggé ahhoz, hogy el tudjam játszani, még akkor is, ha a külsőm nem egészen stimmel. Araragi pedig már elég furcsaságot tapasztalt ezen a ponton ahhoz, hogy hihető legyen egy megfiatalító spirituális valamicsoda létezése. Egy vámpír, egy stresszes macska és egy súlytalanná tévő rák után most itt a fiatalító ló \o/ Sőt, a küszöbén állunk a hontalan csigának is, aki most lehet Atorut fogja elvinni a sűrűbe. Tűzrózsa volt az egyetlen, aki beleköphetett a levesembe, gőzöm sincs, hogy ki tanította ezt neki, de majd szólok Janinak, hogy nevelje meg Rolling Eyes Kapóra jött, hogy Araragi lépett egyet, mert így én is előre tudtam lépni egy "kockával", mert azért egy ló fullos súlyát akkor sem akartam a fejemen tudni, hogy ha az egy póni volt Neutral
- Nem tudok mindent. Csak tudom, amit tudok - sütöttem el a lány védjegyének számító szavakat - Araragi-kun, mióta utoljára láttalak, nem nőhettél ennyit. Ez is... annak a következménye? - kérdeztem félénken, kicsit megnyomva az annak szót, ezzel is utalva a vámpírságára, amivel már gyógyította meg Hanekawát is. Halvány mosoly került az arcomra, és egy elegáns mozdulattal odalibbentem a fiú mellé, így akadályozva meg, hogy esetleg a ló megint megpróbálja a rám tehénkedést Rolling Eyes
- Szeretnél sétálni? - kérdeztem a tőlem telhető legkedvesebben. Mondjuk messzire nem akartam menni, maximum körözni ezen a téren, hogy azért szemmel tarthassam a többieket is. Így is mozgás közben lestem csak meg, merre kószál Aya-chan vagy Toru, de ennyi nem volt elég arra, hogy figyeljem is őket. Pedig kíváncsi lettem volna, mit kezdenek az aktuális párjukkal, főleg Hitagi-chan érdes stílusa izgatott :3
- Mondd csak, Araragi-kun... emlékszel még arra a cicára, akit eltemettünk? - vált kissé komolyabbá és melankolikusabbá a hangom, arra is kíváncsi voltam, hogy ezekre a változásokra hogy reagál a srác. Meg arra is, hogy hová teszi azt, amit tudok :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Vas. Jan. 11, 2015 12:02 am

Hachikuji
Pedig pontosan eltaláltad, kis megjegyzéseddel csupán annyit érsz el, hogy a lány alaposan hasba rúg, annyit repülsz, amennyit csak akarsz, majd megindul egy irányba a utcán, talán találomra, talán nem. Ha össze is szeded magad és megnézed a térképet, azon sajnos valami miatt semmit sem találsz... minden egyes jelre a magyarázatban az van írva, hogy Guilty, és a városnévre sem derül fény Suspect
-Nem vagyok elveszett! -csattan fel Hachikuji, mikor meghallja a szót, de olyan hirtelen, hogy az már-már gyanússá válhat, amennyiben odafigyelsz picit. Végül az utca közepén megtorpan.
-De... igaz. El vagyok veszve. Én... az anyukámhoz indultam. Mert anyák napja van, de... nem találom.
A papírt is már odaadja, ha kéred, így le tudod olvasni, merre kell menni.

Araragi
Úgy tűnik, valamit mégis elronthattál, elvégre, Araragi semmi jelét nem adja annak, hogy te lennél Hanekawa. Inkább csak elmosolyodik. És hallgat, figyelve a póni mozdulatait, de első kérdésedre még csak nem is reagál. Hozzád hasonlóan ő is hol Hachikuji, hol Senjougahara felé pillant, majd úgy dönt - valahol a második kérdésednél, hogy inkább hagyja is az egészet a francba és lila hajú barátnője felé veszi az irányt, miközben előveszi a mobilját és tárcsázni kezd.
-Azt nem veled temettem el, akárki is vagy. -feleli nemes egyszerűséggel, majd a füléhez emeli a telefont. Mikor odaát felveszik maga elé emeli és kihangosítja, mire felhangzik benne egy ismerős hang.
-Nohát, Araragi-kun. Szokatlan, hogy ilyenkor hívsz.
-Igen, tudom, főleg, hogy elvileg itt állsz előttem, de kezed ügyében sincs a telefon.
-Hmm?
-Bocsáss meg, de köszönöm a segítséged.
Megvárja, míg az igazi Hanekawa is megteszi szinte ugyanezt, majd lenyomja a telefont és rád néz. Nem diadalmasan, csupán kíváncsian.
-Szóval? Ez és a mondata helytelen használata már elég bizonyíték a számomra. Ki vagy te? Sőt, inkább kik vagytok ti?


Ayani 500 szó

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Jan. 11, 2015 6:02 pm

Úgy látszik jól számítottam, így megérdemelt jutalomként kaptam egy erős rúgást, és repültem nem néhány métert...
- Itai... - mondtam, miközben feltápászkodtam. Mást nem is vártam egy olyan világban, ahol az animék törvényei érvényesek. Na de akkor lássuk azt a térképet.
- Mi a...? O.o - néztem meglepődve a térképet. Mégis kinek kéne ilyen térkép? Még a jelmagyarázat sem segít sokat. Főleg, mivel angolul van. Pedig ezt még tanultam is... Guilty... Ez nem a bűnös? Azt hiszem az lesz...
Ez eddig egy elég furcsa animének tűnik. Legalábbis, ami a térképet illeti. Így nem csodálom, hogy nem talált haza szegény kislány. Csak azt nem értem, hogy miért nem kért senkitől sem segítséget. Közben a lány elindult, így a többi szavamat már aközben mondtam neki, míg próbáltam utolérni.
Viszont valami furcsa volt. Amint megemlítettem az elveszett szót, egyből élesen ellenkezni kezdett. És ennek így most két kimenetele lehet: vagy úgy járok, mint Keiichi a Higurashi elején, vagy pedig túlélem valahogy. Mert arra a részre tisztán emlékszem, amikor attól az ártatlan kérdéstől beindult a történet, és a szereplők fele meghalt. Nos, én egy ilyen véget nem szeretnék. Mondjuk az anime rajzolási világa sem úgy néz ki, mintha ilyen stílusú lenne. Akkor viszont nincs félnivalóm.
Azonban, valami meglepett. A kislány egyszer csak bevallott mindent és segítséget kért. Be kell, hogy valljam, hogy ilyen fordulatra számítani se mertem. De milyen fiú lennék, ha visszautasítanám a segítségkérését? Csak előtte le kell beszélnem Mirikával.
- Várj kérlek egy pillanatot. - mondom a lánynak, és már futok is oda Mirikához. - Miri, az a kislány elveszett, én pedig segítek neki hazatalálni, rendben? - kérdezem meg tőle. Ha támogatja, akkor már indulok is, hogy segítsek a kislányon, és elkérem tőle a papírt. Ezek után pedig nézem, hogy mégis milyen utcák vannak errefelé.
- No és mondd csak, most már megtudhatom a nevedet? - kérdezem mosolyogva a lánytól, ugyanis még mindig nem árulta el. Viszont tekintve, hogy javult a viszonyunk valamennyiét, talán már elárulja nekem.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 18, 2015 3:17 pm

Tűzrózsa

Azért minden tiszteletem ennek a nőstény embernek. Ahhoz képest, hogy milyen apró, azért elég jól képes leplezni a dolgokat. Például nem hiszem, hogy olyan sokan tudnák elviselni, ha a fél súlyom a fejükön nyugodna. Ráadásul a méretkülönbségek miatt még jobban nyomok. Viszont nem csak, hogy elviselte, még ellen is tartott, hogy ne hajoljon meg a súlyom alatt, és rendületlenül beszélt tovább.
~ Vajon, ha elkezdeném lefele nyomni, akkor is ilyen intenzíven állna ellen? – kérdezem csak úgy a levegőben, kinek másnak, mint magamtól.
Néha elég bosszantó, hogy a Gazdán kívül nem sokan jönnek, rá mit akarok, de ilyen helyzetekben nagyon jó, mert motyoghatok hangosan, vagy ki is mondhatom a gondolataim egészét, ők akkor sem fogják megérteni, mit is akarok. Hehe. Ilyenkor tök jó petnek lenni.
~ Nos akkor! – mondom végül, és felkészülök egy kegyetlen nyomásra.
Azonban kicsit elszalasztottam az időt. Hátrébb húztam a súlypontomat, hogy aztán teljesen lenyomhassam magam, de sajnos a Mirika nevő nőstény ember éppen akkor lépett előre egy kicsit. Ez pont elég volt, hogy patáim lecsússzanak róla, és egy elég durva koppanással a földnek csapódjak.
~ Eh...
Kissé megrogytak a lábaim a hirtelen kemény talajtól, és csak kicsi hiányzott, hogy ne fejeljem le a talajt. Mérges pillantásokat vetek a lányra, majd fújok egyet felé, majd dühösen megfordulok, és tovaindulok. Nem olyan vicces már, mert most már számítana rá, hogy ezt fogom tenni. Ha levegőnek akar, majd nézni nézzen, de legközelebb én is hasonlóan fogok tenni. Hm! Mérges pillantásokat követve hátrafele végül a Gazda felé veszem az irányt. Nem kellett sok, hogy beérjem, nem voltak olyan, hű de messze, hogy több percet kelljen menni. Így hát egyszerűen csak odamentem hozzá, és a lábánál megálltam, és a földre feküdtem, fejemet az földre fektetve, és a másik idegent nézve pihenek egy kicsit. Úgyse nagyon foglalkoznak velem, úgy tűnik. Majd lehunyom a szemeimet, és elalszok.


Ayani

Hát agyon isten, hogy a végén agyon kell ütnöm a lányt, hogy egy nyamvadt szót sem sikerül kiszedni belőle… Eh. Már-már kezdtem sajnálni, hogy nem Ato párját kaptam meg, bár lehet a felkeltésénél egy kicsit durva lettem volna. bár elején úgyis csak felráznám, szóval annyira nem gond. Legalábbis nekem nem. A lány Mirikáék felé néz, és tanulmányozza őket egy darabig. Mindeközben egy szót sem szólt… Heh. Mikor fordult végre visszafele, már-márúgy hittem végre kibök valamit, de nem mert megint továbbfordul, és most Atoék felé néz… Aaaj istenem már. Ilyen nincs, most már tényleg. Jó értem, lehet, nem szeret beszélni, de azért ez már túlzás. De azért megszólalt.
- Éééértem… - mondom végül.
Ekkor felém néz, és szinte mintha át akarna döfni a tekintetével. Bár kicsit meglepődtem nem zavartattam magam. Túl sok dolgot éltem már át, hogy egy metző tekintet rám hozza a rémületet. Kihívóan összébb húzom a szememet, és belenézek a szemeibe.
- Ahogy láttam nem kellettünk ahhoz, hogy elverjen egy kislányt. – mondom visszacélozva a dolgokért.
Majd szemem ellágyult, mikor Tűzrózsa odamászott mellém, és lefeküdt mellém. Mosolyogva lehajolok mellé, és megsimogatom nyakánál, majd visszapillantok a lány felé, majd egy hangos fújás után azért odaszólok felé békülő hangon.
- Mindenesetre mi csak vissza akarunk térni a saját otthonunkba. De jelen esetben ezt még nem tehetjük meg.


(még írom, de így Miri is kap egy keveset, hogy tudjon addig valamit írni Very Happy)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Kedd Jan. 20, 2015 6:08 pm

Megvolt a tervem úgy nagyjából mindenre, és úgy voltam vele, hogy előbb-utóbb el fogja hinni, vagy össze fog rakni a fejében valamilyen problémát, és legalább addig elszórakozhatok, ameddig Oshino elé nem kerül a probléma. Persze még mindig nem hitte el, mi több, miközben a lángoló póni szép lassan elsétált, agyafúrt trükkel próbálta bebizonyítani, hogy én nem lehetek ő. Igen ám, de mi van, ha én is ő vagyok? Razz Jó, lehet ez már erőltetett lett volna, de úgy készültem, és úgy is reagáltam a helyzetre, hogy értetlenül pislogtam a "saját" hangomat hallva, megrettenve a fordulattól, miszerint én ő vagyok, de mégsem, és akkor mégis mi történt velem? Jó lett volna, ha végig is tudom vinni, bár halvány lila gőzöm se volt, meddig fogunk itt maradni, és gyanítottam, hogy már nem sokáig. Azonban alig vont kérdőre újra a fiú, megjelent mellettem Atoru, és a nevemen szólított Neutral Ráadásul olyasmivel érkezett, amit nem hagyhattam figyelmen kívül, így néhány pillanat múlva ott álltam Araragi-kun előtt úgy, hogy egyrészt neki is ki kellett találnom valami hihető mesét, másrészt meg a fiú után kellett volna mennem. És most szakadjak ketté? >.>
- Hé-hé, várj meg! - kiáltottam végül Atoru után, lemondva a szórakozásomról, mert azt azért mégse engedhettem, hogy a céhtársam fusson felesleges köröket - Az Araragi dolga lesz, nem a tiéd - csíptem nyakon, mielőtt bajt csinált volna, és igyekeztem minél halkabban a tudtára adni, hogy a hátizsákos kölyök maximum foszlányokat halljon meg belőle. A suttogás sose volt erősségem Rolling Eyes
- Nahát, milyen kis udvariatlan vagy, Hachikuji Mayoi-chan :3 - válaszoltam meg én Atoru kérdését egy cseppet szemrehányó hangnemben, mert kifejezetten idegesített a kislány, és nem szerettem. Mondjuk... egyik csajt se csíptem... talán Kanbarut egy kicsit, mert ő menő volt, és királyul szívatta Araragit... de kábé ennyi.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Vas. Jan. 25, 2015 10:21 pm

És akkor körbevesz titeket a...
Ja, várjatok. Előbb még Tűzrózsa lefekszik Ayani mellé, Senjougahara épp készül valamit csípőset válaszolni, Araragi pedig érdeklődve szemléli Atorut is, de még mielőtt bármelyikük mondhatna bármit, igen, körbevesz titeket a teleportálás kék fénye, még az üzenet is megjelenik, és ugrotok tovább.

Esik az eső, és pillanatok alatt megáztok. Bár ez főleg szegény póninak lehet kellemetlen, csak a közelben találhattok valami házfélét, sárga fallal, ami alatt elbújhat, ha nagyon szükséges, ti úgyis mással lesztek elfoglalva. Ismeritek a hortenzia virágot, ugye? Az a szép, kék növény, aminek mindene mérgező.
Ennek ellenére egy hortenziamezőn találjátok magatokat egy hátsó kertben, és a kert közepén esernyővel a kezében egy alak ül, kezében hortenzia-levéllel, aminek a csücskét épp jólesően csócsálja.
Wait a minute... is that Szophie? Suspect   Neeem... Szo kicsit mégis más, elvégre, ő nem anime-karakter, na nem mintha nektek is most sokkal másabbak lennének. Nem, ez a lány csontsápadt, és vöröslő szemei vannak, amiket kérdőn vet rátok. Mellette pedig nem farkas, hanem egy furcsa szemű fekete macska üldögél, testén fehér kötéssel.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Pént. Jan. 30, 2015 11:29 pm

Már rohantam volna, de Mirika nemet intett.
- De... - ellenkeztem volna, de nem tudtam. Ő a céhvezér, így engedelmeskednem kell. Emellett pedig úgy látszik, hogy ő bizony ismerte az animét, és történetét. Hm... Akkor pedig végkép nem szabad ellenkeznem.
Így aztán csak szomorúan néztem a lányra, miközben felemésztett minket a kék fény. Mindezek ellenére remélem, hogy azért végül hazajutott. Eléggé elveszettnek látszott szegénykém. :/
Ahogyan most mi is, ugyanis a következő animét sem ismertem, ha ugyan ez itt tényleg egy anime, nem pedig csak mi hisszük azt... Vagy csak én.
Mindenesetre annyit már most megállapíthatok, hogy eddig nem tetszik ez a hely, ugyanis esik az eső. Esőben pedig könnyen meg lehet ázni, és agyoncsaphat egy villám. Ezek pedig nem éppen muris dolgok...
Közben jobban körülnéztem, és észrevettem valamit. Hortenzia. Eleget olvasgattam botanikával foglalkozó könyveket ahhoz, hogy tudjam, ez a virág nem éppen a kedvesebbek közé tartozik. Vagy inkább úgy mondom, hogy mérgező.
- Miri, ne nyúljatok a virágokhoz, ha lehet, mert eléggé mérge... - azonban nem tudtam befejezni a mondatot, mert észrevettem valakit. - Szophie... - mondtam elhaló hangon. Ő vajon mit keres itt? Bár mit ne mondjak, most egy kicsit furcsán nézett ki. Mintha sápadtabb lenne, és a szeme sem a régi. És meg is láttam az okát.
A szemem egy pillanatra elkerekedett, utána pedig már futottam is, hogy kitépjem a kezéből a Hortenzia levelét.
- Szophie, jól vagy? Minden rendben? - kérdezem a lánytól. Közben észreveszem, hogy egy eléggé furcsa macska is ül mellette. Legalábbis a szemétől kiráz a hideg. Suspect
Közben hátrapillantok Mirikáékra is. Ők vajon ismerik Szophie-t? És ha igen, akkor vajon mit szólnak ahhoz, hogy most... ilyen?  No de várjunk csak... Mi van akkor, ha ez itt nem is Szophie? O.o Osztályomban is volt, hogy valaki nagyon hasonlított egy anime szereplőre, ezért úgy öltözködött, és ilyenek. És vajon ez a helyzet most is fenn állhat? Mert akkor ez eléggé cikis helyzet lesz nekem... facepalm

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jan. 31, 2015 12:54 pm

És megint. Mondjuk most jól jött a teleportálás, mert már eléggé untam a bumburnyák Arararagit, csak akkor lett volna poén, ha elhiszi, hogy én vagyok Hanekawa. Így csak frusztrált az egész, szóval megkönnyebbültem a felirat és a fény láttán. Az már viszont annyira nem volt jó, hogy a szakadó esőbe érkeztünk meg >.> Azonnal elő is kapartam a menümet, hogy vételezzek magamnak egy esernyőt az inventory-ból. Szép rózsaszín volt :3 Egy kék virágokkal teli mezőn lyukadtunk ki amúgy, kábé úgy nézett ki, mintha Aya-chan sokat járkált volna fel-alá a mezőn. Semmi sem volt ismerős a helyszínből, a virágok nekem semmit se mondtak. Kékek és kész. Tooru figyelmeztetése is kábé annyit ért, mint egy marék ezekből a virágokból, mert bár nem akartam nyúlkálni hozzájuk, azért nem volt teljesen világos, hogy mi van velük Rolling Eyes Azért leguggoltam, hogy közelebbről is megnézzek egyet, de a fiú szavára már felkaptam a fejem.
- Szophie? Hol? - forgattam a fejem és nyújtogattam a nyakam, gyorsan fel is álltam. És tényleg... így már én is megpillantottam a lányt, és mosolyra is derültem. Itthon vagyunk \o/ Vége ennek a hülye kalandozásnak *.* Azonnal léptem is Tooru után, hogy kövessem, de ahogy járt a tekintetem kettejük között, kicsit lehervadt a mosolyom. Elbizonytalanodtam, mert kicsit furcsán nézett ki a barátnőm, nem szokott ilyen sápadt fehér lenni a bőre Suspect
- Szophie! *.* - köszöntem én is, és azonnal le is ültem mellé, és megöleltem. Mert hát úgy döntöttem, hogy nem érdekel, hogy furcsán fest és rossz bőrben van, ez csakis a barátnőm lehet ˇ^ˇ
- Nédda, még egy állatkád lett? :3 - tévedt a tekintetem a cicára, és feléje nyúltam, hogy megsimizzem a buksiját - Vezér hogy viseli, hogy macskát is tartasz? - kérdeztem rögtön, tekintetemmel pedig már kerestem is a farkast, de nem láttam sehol. Biztos a magas fűben bújik, vagy vadászik valamire.
- Képzeld el, belekeveredtünk valami bugba, egész idáig random teleportálgattunk ilyen animékre emlékezettő helyszínek között :3 - meséltem is rögtön, nem olyan vagyok én, aki megállná, hogy egyből elmesélje az egyik legjobb barátnőjének a legújabb kalandját. Ugyebár Razz

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Feb. 01, 2015 9:41 pm

Szépen összegyűlt a kis csipet csapat és lassan már én vártam, hogy mi a jó édes fene fog ebből kisülni. Volt egy olyan érzésem, hogy semmi jó. Ahogy elnéztem Miri elég jól elvan ebben a világban, legalábbis nekem úgy tűnt ő nagyon jól el van Nekem még mindig nem mondott semmit se a nevek, se a helyszín, szóval tuti, hogy nem lesz olyan szerencsém, hogy általam is ismert animékbe csatlakozzunk bele.. Jobban mondva, amit végig is néztem. És ekkor egy ismerős pixeláradat, majd a kék fények elragadtak a többiektől. Legalábbis az anime csajoktól, meg a sráctól, mert gondolom Miri és Ato jött velem. Meg persze hát Tűzrózsa. A petem nélkül nem érezném túl jól magamat. A teleportálás befejeztével pislogok párat, mert kissé azt hittem a pixelek befagytak a szemeim elé, mert minden csupa kék volt. Pislogok még párat, de a jelenség nem tűnik el. Kicsit közelebb hajolok, és akkor kiderül, hogy amit annak hittem, az valójában nem is pixel. Hanem virág. Sok-sok kék virág. Ekkor tűnik fel, hogy jószerével már teljesen eláztam. Az eső szakadt, és nem vagyok sajna fedél alatt. Kicsit furcsa, hogy ez eddig nem tűnt fel. Ato hangját hallom meg, de nem nagyon figyelek rá. Tűzrózsával foglalkozok, aki ugyanis kicsit kezdett megőrülni az eső alatt. Körülbelül forgolódott össze vissza, és mászkált jobbra, balra, hogy próbálja elkerülni az esőt, persze semmi eséllyel. Odaszaladok hozzá, és karommal a lángjait takarva próbálom megnyugtatni, majd körbelesve valamiféle fedezéket keresve. Szerencsére találtam is. Hamar elindultunk a ház felé, majd mikro már úgy-ahogy sikerül elbújnunk az eső elöl, elkezdem letörölni szegény petemet. Bár nem árt neki, azért eső nagyon kimeríti.
- Jól van kislány. – paskolom meg a nyakát, majd a többieket kezdem el keresni szememmel.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Szer. Feb. 04, 2015 12:16 am

Tehát egyből lerohanjátok szegényt, ami egy kicsit meggyorsítja az eseményeket. Mármint, a macska igen ellenségesen kezd viselkedni, és ha kell, meg is karmol titeket, csak hogy távol tartson a Szophie-ra emlékeztető lánytól. Ezen kívül Szo is visít egyet ijedtében és összehúzza magát, majd hatalmasra nyíló, kérdő tekintettel mered rátok.
-De... én nem Szophie vagyok! -rázza a fejét és kéri vissza a hortenzialevelét Atoru-tól. Már Mirika mondataira is reagálna, valószínűleg arra kérdezne rá, hogy milyen farkasra is gondol, mikor egy árnyék vetül rátok... és elég nagynak néz ki.
Ha hátrafordultok a forrása felé, már ami Ato-t és Miri-t érinti, láthattok egy srácot igen mérges tekintettel, zombis pulcsiban.
-Hora, ti ott! Mit akartok Rea-tól?
Miután Ayani és Rózsa félrevonult szárazabb helyre, őket nagyon nem veszik még észre, vagy legalábbis nem kerülnek annyira szem elé, viszont az eső kezd lassan elállni, szóval már bátran vissza lehet térni a bandához... és ez esetben a macska, amennyiben Szophie nincs többé támadva, odamegy és kíváncsian megszaglássza.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Feb. 08, 2015 7:59 pm

A céhvezérem reakciójából ítélve, Szophie személye nem volt ismeretlen a számára. És nagyon is úgy látszott, hogy eléggé mély a köztük lévő barátság.
De legyen bármilyen mély is, ez most mind szertefoszlott. A Szophie-nak tűnő lány furcsán nézett ránk, és még a levelét is visszakérte tőlem. Én azonban nem hagytam magam.
- Ha Szophie vagy, ha nem, ezt nem adhatom vissza. Túlságosan is veszélyes ilyen mérgező növényeket fogyasztanod. - mondtam a lánynak, és eltartottam tőle a megcsócsált levelet, hogy biztosan ne érhesse el. Már így is elég ramaty állapotban volt szegény lány. És szerintem a hortenzia tehet róla.
Viszont a lány álláspontja még egy kérdést felvet: Ha ő nem Szophie, akkor kicsoda?
Erre a kérdésre nem sokára a hátunk mögül érkezik meg a válasz, egy fiú személyében.
- Rea? - néztem kétkedve a fiúra. Ezek szerint Reának hívják ezt a lányt? Hm. - Nos, mi semmi különöset, csak... Azt hittük, hogy egy régi ismerősünk az. - válaszoltam a fiúnak, egy kicsit szégyellve, hogy csak így rajtaütöttünk szegény lányon.
És csak most néztem meg jobban a fiút. Zombis pulcsi... Egy hulla fehér lány, aki egy mérgező növényeket rágcsál. Persze lehet a véletlen műve is, de... Én már nem nagyon hiszek a véletlenekben. Neutral
- Esetleg tudnál nekünk segíteni? - kérdezem a fiútól, remélve, hogy nem lesz ránk mérges. - Egy kicsit... Nos... Eltévedtünk. - mondom, közben Mirire pillantok. Nem tudom, hogy mennyit oszthatok meg a fiúval, főleg, mert nem ismerem az animét. És mivel az előbbit is ismerte, gondolom Miri most is tisztában lesz a dolgokkal. Ha pedig nem... Akkor a puszta szerencsére kell bízni magunkat.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Szer. Feb. 11, 2015 9:51 am

Tekintve, hogy egy egész hortenzia-mezőben ültök, a Szophie-imitátor végül vállat von és letép egy másik, friss levelet, hogy azt kezdje el csócsálni. Persze rögvest két falat között csak úgy megjegyzi:
-Nekem szükségem van a mérgére, hogy életben maradhassak. -kuncog. -Nahát, milyen furcsa még mindig ezt mondani.
A srác bár nem tűnik sokkal nyugodtabbnak to válaszától, a Reának nevezett lány végül feláll, kezében tovább tartva a levelet. -Ez esetben már érthető is minden, elnézést kérek a félreértésért. A nevem Sanka Rea, és sajnálom, de nem ismerem azt, akit Szophie-nak neveztek.
Tekintve, hogy a következő kérés már nem felé, hanem a srác felé irányul, amaz kicsit beletúr a hajába elgondolkodón, afféle "már megint milyen hülyékkel vagyok körbevéve?" arckifejezéssel, majd összefonja karjait.
-Jó'van, segítek. Hova akartatok menni?


//Értelemszerűen 500 szó Mirinek és Ayaának Razz //

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Hétf. Feb. 16, 2015 8:03 pm

Hát, ez ultra ciki volt így Embarassed Most így jobban megnézve ez tényleg nem lehetett Szophie, pedig marhára hasonlított rá. Tessék, kellett nekem nagy örömömben nem odafigyelni és hinni a saját buta fejemnek Razz Most aztán jól beégtem, egy teljesen idegen csajnak kezdtem el újságolni a dolgokat, ráadásul biztos hülyének is néz, mert hát nem volt teljesen hétköznapi a mondandóm. Ha szerencsém van, otakunak néz, elvégre emlegettem az animéket is. Nem mintha ez egy túl jó dolog lenne, de annál azért jobb, mintha csak simán sültbolondnak néz. Persze fülig vörösödtem zavaromban, és inkább befogtam a lepcses pofám, Atoru mögé húzódva, és onnan leselkedve és nézelődve. Ő, mármint Toru most egészen úgy tűnt, hogy otthon érzi magát, szóval hagytam, hogy dumáljon és kicsit érvényesüljön, hátha hozzátesz valamit az ügyünkhöz, amit én nem tudok. Jó lett volna már végre egy olyan helyre kerülni, ahol van mágia, az sokat segítene :/ A fejemet aztán oldalra kaptam, mert megjelent a semmiből egy srác is. Jó magas volt, és... hát röhejesen festett, majdnem el is nevettem magam rajta. De izé... sikerült visszafognom magam.
- Csá! Menő pulcsid van :3 - köszöntem így félig röhögve, persze továbbra is a háttérbe húzódva. A kiscsávó haja össze-vissza állt, távolról emlékeztetett valami macskafélére a frizurája, de persze nyomába sem ért az én igazi és hamisítatlan cicafüleimnek, amiket most is lelkesen hegyeztem, pláne mivel lassan az eső is abbamaradt. Így már nem kellett takarjam az esernyőmmel, és jól láthatóvá tettem, hadd irigykedjenek rám Cool
- Fogadjunk, hogy a szülinapodra és karácsonyra is kapsz egy tonna fésűt ajándékba Razz - szólaltam meg, mert hát nem bírtam ki, hogy ne tegyek megjegyzést a hajára, annyira röhejes volt. De tényleg! Kíváncsi voltam, ez melyik anime lehet, még csak nem is volt ismerős ez a kettő. Mármint... Rea-chan ismerős volt, de ő ugye Szophiera emlékeztetett, az meg nem számított ebből a szempontból.
- Tooru - böktem oldalba a fiút - Te vágod, mi ez? - súgtam, abban reménykedve, hogy ha én nem is, de ő kicsit tájékozottabb. Ha már segítséget kért, akkor gondolom van valami ötlete, terve, szóval úgy is voltam vele, hogy nem zavarok be. Az elég hülyén hangzott volna, hogy egy repülő kastélyba akarunk visszamenni, mármint egyes világokban annyira nem gáz, de itt meg lehet, hogy egy tök hétköznapi settingről van szó mindenféle abrakadabra nélkül. És hát na, így vakon nem nagyon mertem belefogni semmibe.
- Ja izé... én Mirika vagyok :3 - mutatkoztam be, ha már a lány megtette. Nem akartam túl bunkó lenni, elég volt bőven a fiút heccelni, a csajszival meg semmi bajom nem volt, sőt. Tiszta izgi volt, hogy egy olyan lányt látok, aki ennyire emlékeztet egy barátnőmre, van valami olyan marhaság, hogy mindenkinek van egy párja a világon, akire nagyon hasonlít. Na, hát én megtaláltam Szophie-ét. Kíváncsi voltam, hogy az enyém az miféle szerzet lehet :3
- Tiéd a pálya, barátom - súgtam újra Atorunak, jelezve is neki, hogy én nem kívánok belefolyni a társalgásába ennél jobban. Amúgy is, érdekelt, hogy ha magára hagyom, akkor mit fog ebből kihozni. Egyfajta próbatételnek is klassz volt, de nem annak szántam, csak jó poénnak tűnt. Persze, ha tudja mit csinál, akkor felejtős az egész gondolatmenet és kiérdemel nálam egy jó pontot :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.