[Küldetés] Végtelen Történetek

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Csüt. Feb. 19, 2015 2:16 pm

A lány válaszán meglepődtem. A mérgére? Méregtől mégis hogyan lehetne életben maradni? O.o
Ám ekkor eszembe juttattam egy régi és bölcs igazságot: A természet és fizika törvényei nem érvényesek az animére. Legalábbis nem olyan mértékben, mint a valóvilágban. Van ahol a misztikum tesz hozzá egy keveset, máshol pedig elvesznek belőle, vagy éppen átalakítanak néhány törvényt. Ez is lehet, hogy egy ilyen világ lesz. De... Akkor miért hívná méregnek? Ha tényleg gyógyító, sőt, létfenntartó tárgy, akkor miért nem hívják szérumnak, életadónak, vagy valami hasonló, a szerepéhez jobban passzoló névnek? Lehet, hogy csak a lányt tartja életben?
- Öhm... Mondd csak, hogy érted azt, hogy életben tart? - kérdezem a lánytól. Lehet, hogy van egy sokkal ésszerűbb magyarázata is a dolognak.
Ám ezt az értelmes magyarázatot úgy látszik, hogy nem Mirikától fogom megkapni, ugyanis ő nem ismeri ezt az animét... Nem ismeri ezt az animét!
Abban a pillanatban éreztem úgy hogy egy kicsit gondban vagyunk. De aggodalomra semmi gond, hiszen akkor ugyanúgy jártunk, mint az első esetben. Nem ismerünk senkit, nem tudunk semmit, és vissza szeretnénk jutni.
Csak most annyi a különbség, hogy most nekem kell elnavigálni magunkat, valamerre. Remek.
Mirika kérdésére pedig csak a fejemet rázom. Tudnia kell, hogy én sem tudom, hogy éppen merre leledzünk, viszont megpróbálok kitalálni valamit.
És ezért is könnyebbültem meg, amikor azt mondta, hogy szabad a pálya. Ezek szerint bízik bennem! \o/ Vagy pedig csak látni a karja a bénázásom. Suspect
- Nos, először is, azt szeretném megtudni, hogy hol vagyunk. Ez még Japán, nem igaz? - próbáltam valamilyen támpontot keresni, az anyaországnál jobb nem jutott eszembe. - A másik pedig, hogy a lány hogyan tud életben maradni a hortenzia mérgének ellenére is? - Ez a kérdés lehet, hogy furcsa lesz, mert ha az előbbi gondolatmenetem helyes volt, akkor ez itt teljesen normálisnak számít. Talán...  

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Feb. 21, 2015 9:08 pm

Megvakarom szegény Rózsika nyakát. Az eső hamar leszáradt róla, de azért még mindig kisebbek voltak a lángjai. Bár a rendszer is kiszárította volna, a magas testhőmérséklete is segítette mellé. A kincsem egy kicsit talán még morci lesz egy ideig, de nagyobb baja nincsen szerencsére. Ejj.. lehet majd be kéne szereznem egy tűzálló, vízlepergető esőköpenyt lovak részére. Heh… bár csak villámcsapás biztosnak, és kopásállónak kéne lennie, és azt a kabátot az égvilágon semmi sem szedné szét… De hopplá kicsit elkalandoztam. Szemeimmel Miriékat nézem, de úgy tűnik egyelőre semmi különös nincs, legalábbis konfliktusokat, vagy az előjeleit nem nagyon láttam. Mindaddig, míg egy új srác nem érkezik hozzájuk. Eddig is úgy tűnt, hogy elvannak az egyik itteni lánnyal, akinek az arcát innen nem nagyon látom, de a fiú érkezése még nagyobbra növelte a csapatlétszámot. Bár nem aggódtam. Ha a fiú próbálkozna valamivel Miritől úgyis kapna egy-két szépet, vagy legalább egy jónagy rúgást a lába közé. Hm… vajon itt van, fájdalom jut eszembe? Jó, végül is, még a játékban vagyunk, viszont mondjuk egy-két animénél, pont színesítené az élményt a fájdalom. Bár mondjuk jobb is, hogy nincs. Így is eléggé parázok én, hogy melyik elmebeteg anime fog következni. A Higurashi no kuro ni utána, vagy mi volt a címe, már tényleg aggódok mibe raknak minket. Bár szerencsére akkor egyikünk sem került hullazsákba, szögekkel átütve az ujjainkat... fú… ez még mindig végigborzolja a hátamon a szőrt, akárhányszor belegondolok. Na de az eső kezdett alábbhagyni, így lassan mi is csatlakozhatunk a többiekhez. Még egy kicsit várok, majd végül mikor már tényleg alig-alig csöpögött már valami, Tűzrózsával az oldalamon a négyes felé tartok, hogy tönkretegyem a nemi egyenlőség arányokat. Persze csak a létszám ügyében, ne gondoljon senki semmi rosszra. Mikor közelebb érek, szinte meg is torpanok, mikor azt hiszem, hogy Szophiet látom, de persze nem ő az, hanem valaki más. És még be is mutatkozik… még szerencse, mert már majdnem le Szophieztam, és úgy érzem nem csak én gondoltam erre rögtön, mikor megláttam. Bár még kissé távolabb voltam tőlük, azért még hallottam a beszélgetések menetét… bár azért úgy tűnik lemaradtam az elejétől, mert egy-két szakaszt nem nagyon értek mit miért mond. Végül mikor odaérek, fáé lázzal átkarolom Atot, és magamhoz húzva, adok a fejére egy barackot. Majd kicsit csipkelődő hangon leszidom.
- Enje Ato, hát nem úgy illik, hogy bemutatkozz, ha bemutatkoztak. Amúgy én Kusumi Ayani örvendek, a lángoló tűzpaci meg Tűzrózsa a kiskedvencem. – bökök az éppen ideérő lángparipára, aki fejével bólint egyet üdvözlésképpen - Amúgy meg Ato. Mindegyik világnak megvan a maga törvénye. Ennek a világnak is. Bár van egy olyan érzésem, hogy itt nagyban játszik valamilyen necromanta, vagy shinigami. – ám ha ezt a lány sértésnek venné, gyorsan még visszakozok – Bocs a vádakozásért… csak már jó pár helyen megfordultunk már, és jószerével, már fogalmunk sincs, hogy mi a lehetséges, és mi a lehetetlen.
És végül is nem is nagyon tévedek. Beszéltünk már Shinigamival és a macskájával, összetalálkoztunk egy hentesbandával, jártunk egy kísértet járta büfében vagy miben, és még egy-két másik emberkével is beszélgettünk. De egyelőre semmi közös pontot nem találtam, szóval egyelőre még maradnak a találgatások.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Csüt. Feb. 26, 2015 3:45 pm

Tekintve, hogy végül bemutatkoztok, ugyanezt a fiú is megteszi végül kelletlenül, Furuya Chihiro-ként, majd tovább hallgatja az áradó szavakat, az egymás közti hecceléseket és biza ő is megbámulja Szophie cicafüleit, hogy aztán a saját fejére mutasson.
-Elismerem, királyak a füleid, de azért ez még nem hatalmaz fel arra, hogy pocskondiázd a frizurámat ˇ^ˇ   -emeli fel az orrát és tovább támasztja a kerítést inkább, a lángoló lóra már ügyet sem vetve szinte.
Akkor mosolyodik el, sőt, szinte pipacspirossá gyúl és még az orra vére is elered, mikor Ato a hortenziaevés okait kérdi. Kezét is kissé a szájához emeli, és úgy mondja.
-Mert Rea egy zooombiiii. -emeli fel kezeit, imitálva egy zombit. Rea-san a hátatok mögött elkuncogja magát.
-Úgy van. Furuya-kun hozott vissza az életbe a hortenzia mérgével. Mint Babu-chant, igaz? -fordul a furcsa macska felé, aki helyeslően hallat egy "báábúú"-nak hangzó nyávogást.
Ezzel kvázi az is meg lett magyarázva, hogy nincs itt sem shinigami, sem semmi hasonló, amiktől Ayani félt, csak egy egyszerű zombi, aki méghozzá elég barátságosan is viselkedik, meg hát tény és való, hogy a különösen sápadt bőrön és a vörös szemeken kívül senki nem gondolta volna. Hisz Reának még az illata is olyan, mint a hortenziáé. Még meg is rázza a fejét, mikor Ayani bocsánatot kér, miszerint egyáltalán nem vette magára.
-Ja, Japán. Miért, mit gondoltál? Kínában vagyunk? >.> -feleli a srác Ato még első kérdésére, miután letörölte a vért az orra alól <.<

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Márc. 04, 2015 12:52 pm

A bemutatkozások végül elérik a hatást, és a fiú is ugyanígy tesz… Hm… Furuya….Chihiro…. Fú de ismerős egy hangzása van… Pedig tudom, hogy hallottam valahol. A fiú viszont igen érdekes árnyalatban kezdett el most kinézni. Paralízis? Ám ekkor eleredt az orra vére… mi? o.o Az orra vére? Vére? Vér?????? És igen tényleg. Furuya tényleg vérzett. Ezek szerint… ha velünk történik, valamit ugyanúgy történik, mint a valóságban? Jaj… Azt hiszem jobb lesz, ha óvatosabb leszek. A lány magyarázata viszont tovább kattogtatott egy-két kereket a fejemben… Hortenzia… Zombi… sápadt lány vörös szemmel… macskafüles srác zombi mániával…. és jött a kulcsszó… Báábúú.
- Ezaz! \o/ - bár ezzel a kitöréssel lehet magamra hívtam a figyelmet, így ha furcsán néznek rám, kissé zavartan megvakargatom a fejemet, és kicsit halkabban de bocsánatot motyogok – Bocs… bocs… csak sikerült betájolnom hol is lehetünk… - majd felbátorodva a lányra nézek, majd a fiúra, végül megint a lányra – Rea-chan amúgy hogy szolgál a…. hát egészséged nem pont a legmegfelelőbb szó, inkább maradjunk a fizikumnál. Sikerült már kontrolálni az erődet? – mosolygok rá a lányra.
Természetesen ezzel elárulhattam magamat, ha nagyon szemfülesek, hisz én nem tudhatnék a zombi erőkontroll hiányáról…. vicces volt, amikor az animéban kitépte azt a betonpadot a földből… Hm… erről jut eszembe.
- Rea-chan… amúgy… egy percre velem jönnél egy pillanatra? Szeretnék valamit megpróbálni négyszemközt… – kérdezem tőle. Nagyjából arra számítok, hogy Furuyára pillant tőle várva valami választ, de ha így tesz, gyorsan hozzáteszem – Gyorsan túl leszünk rajta, csak ki szeretnék próbálni valamit. Tudod, ahonnan mi jövünk az emberek… különleges képességekkel rendelkeznek. És hátha sikerül eltüntetnem azt a csúnya sebet az oldaladról… bár… a zombi mivoltoddal nem tudok mit kezdeni…. de ha ahogy gondolom, most nem is szeretnél visszaváltozni. – persze már várom azt, hogy honnan tudom ezeket, és hezitálás nélkül egy huncut kacsintással hozzá fűzöm – Ez titok.
Bár mondjuk, szép lenne, ha felsülnék a képességgel. Így előbb leguggolok, és a földre helyezem a tenyerem, majd megpróbálkozok előhozni a kristályomat valamelyest (3. képességem, hogy egy mobfogó kristályt idézek elő). Bár mondjuk vigyáznom, kell vele. Lehet, ha sikerül, és Rea-chan meglátja, akkor elveszti az eszét és a zombi ösztönök feltörnek…. Az nagyon nem lenne jó… Viszont ha sikeres akkor minden rendben lesz. És képes lehetek talán begyógyítani a lány sérülését 1. képességemmel (a saját HP pontomat átadva másoknak). Bár… ha ez a küldi története reálisabb alapon történnek.. akkor lehet, hogy én most átveszem az ő sebeit? Vagy netán random sérülések jelennek meg rajtam? Ej….. fú lehet ezt még meg fogom bánni… de végül is az ajánlatomat megtettem.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Szomb. Márc. 07, 2015 12:51 pm

Oké, hogy eldöntöttem, ezt most Atorura bízom és a háttérből fogok csak pislákolni, de ezzel az a baj, hogy én gyűlölök mellékszereplő lenni, szóval alig fél percbe került, hogy nyugtalanul nyöszörögni kezdjek. És ez még hagyján, de a legnagyobb baj az volt, hogy nem tudtam mit kezdeni magammal >.> Engem nem érdekelt túlságosan sem a röhejes frizurájú srác, sem a Szophiera hasonlító csaj, de még a zombik se. Sőt, a zombik pláne nem, sose értettem, hogy mégis mi a fenéért van úgy belebolondulva a fél világ egy halom félig-meddig rothadó húsba és a hörgésbe Rolling Eyes Most így egyedül az keltette fel a figyelmem, hogy a fiú orra vére eleredt, márpedig ha ez egy animékre alapuló világ, akkor az csakis egyet jelenthet Razz
- Heeeh? És hogy is volt ez a rituálé? hentai - kérdeztem ezt a Furuya-kunt szemtelenül kíváncsiskodva, majd a cicára pillantottam és kitört belőlem a nevetés. Igazából félnem kéne, de annyira gáz volt az a haj, hogy nyilván tök ártalmatlan ez a gyerek Rolling Eyes - És ha működött macskával.. működött emberrel... akkor macskalánnyal is működhet, myaa~? :3 - kérdeztem, majd megnyalintottam a kézfejemet, huncutul vigyorogtam mellé, és megtettem azt a két lépést, ami elválasztott minket egymástól, hogy megragadjam a srác karját és annál fogva bújjak oda hozzá... dorombolni... vagy valami ilyesmi. Jobb híján akkor hát szórakozzunk, bár legszívesebben leléptem volna innen, csak valamiért a társaimat sokkal jobban érdekelte ez a világ, mint engem, aztán elszakadni meg nem nagyon akartam tőlük... ki tudja, mi történne akkor, nem akartam megkockáztatni.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Hétf. Márc. 09, 2015 5:57 pm

Furuya-kunt egymás után érik a furcsábbnál furcsább történések. Lángoló ló, cicafüles otaku lány, most meg Ayani furcsa kikelése, ami tény és való, még magát Rea-chant is meglepi. Elsőnel látni, hogy a srác tiltakozna, de ahogy Rea-chan bólint és mosolyog, hogy persze, semmi akadálya, végül leereszti a kezét, miszerint rendben, menjetek.
Atoru meg lefagyott O.o;
Tehát akkor... maradt egy Miri és egy Furuya-kun. És hogy őszinte legyek, hiába mész oda és próbálod adni a cuki cicalányt, Furuya nem igazán figyel oda rád, egyedül a zombi-cicalány ötlete vidítja fel. Talán maga elé is képzelte a jelenetet, de aztán végül csak elfordul, ismét letörölve a kicsordult vért az orrából >.>
-Engem nem érdekelnek a lányok. -próbálja lelökni magáról a kezedet és tüntetőleg elfordítja a fejét. -Csak és kizárólag a zombik kanosnyuszi
Igen, erre a mondatra csillogni kezd és átmegy chibibe.

Ayani... tény és való, Rea-chan megrémül és ijedten kérdezi, mégis honnan tudsz te a sebhelyéről, a válaszod pedig nem igazán nyugtatja meg. A kristály előhívása sikeres, és csillogó szemekkel figyeli a furcsa, hirtelen megjelent akármit, míg Babu még oda is lépdel és kíváncsian megpaskolja, de olyan fajta aggresszivitást, amit általában egy vad mob ilyenkor kimutat, nem ad. Igaz, ez még mindig nem győzte meg a lányt, és hátrébb lép egy lépést, eltaposva ezzel némi hortenziát.
-Köszönöm, de... nem. Ez túl furcsa. Ezen kívül... -elpirul. -Furuya-kun... így... szeret... engem...

Ato 500 szó Sad
És nagyon fogok örülni, ha tudtok írni vasárnapig :3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Vas. Márc. 15, 2015 8:53 am

Szórakoznék én, ha lenne kivel, de úgy fest, hogy magamra maradtam Sad Még Atoru lehetett volna a megmentőm, de nem sietett a segítségemre, Aya-chan meg elrángatta a csajszit, szóval... mi maradt nekem? Ez a tök uncsi srác, akivel igazából nem tudtam mit kezdeni. Ahogy ezzel az egész világgal sem. Miért voltunk itt? Úgy éreztem, hogy eddig mindegyik helyszínnek volt értelme, hol segítséget tudtunk keresni, hol elgondolkodtató kérdések vetődtek fel bennem, de itt? Jó, lehet az is a baj, hogy halvány lila dunsztom sincs, hol vagyunk, de azzal mit kezdjek, hogy ez a Szophie utánzat mérgező leveleket tud zabálni, a vicces hajú gyerek meg zombimániás? Bah...
- Hogy lehet valaki ennyire halálosan uncsi? :/ - szólaltam fel csalódottan, és ellöktem a chibi fiút magamtól, majd hátat fordítottam neki, és tettem néhány lépést a virágok között. Felnéztem a felhős égre, és nagyot sóhajtottam.
- Ez az egész világ uncsi. Nem akarok itt maradni >.> - dünnyögtem a nemlétező bajszom alatt, amíg a cipőm orrával a talajt túrtam. No nem nagyon, mert azt nem akartam, hogy koszos egyen a topánkám, csak így rajzolgattam a földön kicsit, miközben összekulcsoltam a kezeim a hátam mögött.
- Hallod?! Vigyél valami izgibb helyre! - emeltem fel a hangom, és néztem újra az égre. Szerintem meghibbantam, vagy valami hasonló, ha már egy ilyen képzeletbeli kamihoz szóltam, aki eddig irányította az utunkat a világok között. Igenis, ha már elrángatott minket, akkor kutya kötelessége meghallgatni a kívánságainkat, legalább kárpótlásként. Persze a legjobb az lett volna, ha hazavinne, de arra esélyt sem láttam, hogy igent mondjon egy ilyen kérésre. Még biztos akar velünk játszadozni. Pfff, bekaphatja, velem aztán ne játszadozzon senki >.> Na jó, talán egy huszonéves, hosszú hajú jóképű srácnak megengedném Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Kedd Márc. 17, 2015 5:16 pm

Talán Miri kérése talált meghallgatásra, talán nem, mindenesetre felvillan előttetek a már ismert üzenet, eltűnik, és kék fénnyel kísérve az eddigi szereplők eltűnnek a szemeitek előtt. Ahogy a világ elmosódik és egy újabbnak adja át a helyét, joggal felmerülhet a kérdés, hol volt jobb: itt vagy amott?
Fém csendülése üti meg a fületeket, ahogy akár akarva, akár akaratlanul léptek egyet előre, háta, oldalra. Furcsa, és egyáltalán nem barátságos küllemű emberek vesznek körbe titeket, van itt alacsony öregasszony, kövér matróz, sebhelyes arcú kalóz, és még sorolhatnám. A pittyegő hangokból és abból, hogy at ablakon túl a végtelen sötétséget és némi csillagot láttok csak, arra lehet következtetni, hogy egy űrhajón vagytok.
Egy igen sötét hangulatú űrhajón.
-Naaandakore'? -szólal fel nagy hévvel a kerek, fekete google-t viselő, kövér matróz. -Ezek meg kik, a tökömbe is?!
Egy emeli fel a kezét a háttérben, mire mindenki szétszéled, utat engedve neki, még az eddig nagyszájú alak is befogja a pofáját. A szőke szépség nem megy a közeletekbe, de szinte süt róla, hogy valami nagykutya lehet errefelé, szigorú tekintettel végigmér titeket, majd int a fejével, mintha csak azt kérné: No? Magyarázatot várunk.


Atoru 750 szó. Feldarabolhatja nyugodtan, nem kell egybe megírni.
Ayani 500 szó.
Határidő a következő hétfő :3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Márc. 22, 2015 8:43 am

/Kösszönöm, Argo-san Embarassed /

- E-elnézést, Aya... - próbálok bocsánatfélét kinyögni, amennyire sikerül. - Mint ahogyan a lány is bemutatott, Atoru vagyok. Örvendek... - mondom, talán halkabban a kelleténél. Pedig olyan jól indultam! >< Most pedig újból csak egy félénk kisfiú vagyok, semmi több...
Bár meg kell vallani,  ha én kisfiú vagyok, akkor Mirika minden bizonnyal egy törpe kislány. De az ilyen gondolatokat nem hallhatják meg a fülei...
Amikor a srác elmondja, hogy a Szophie klón egy zombi, először meglepődök. Azt azért nem vártam, hogy zombikkal fogunk találkozni, még ha csak eggyel is. Ez egy kicsit meghozta a kedvemet, és már kérdeztem is volna több dolgot, de ekkor eszembe jutott egy gondolat. A mai napig szidom magam érte, hogy miért pont akkor és ott gondoltam ilyenekre. A gondolat egyszerű volt, és érthető: Vajon azokat is fel lehet támasztani, akiket én vesztettem el?
És ennyi elég volt ahhoz, hogy a "mélybe zuhanjak". Bár ott voltam Mirivel és Ayával, de úgy éreztem... Olyan volt, mintha én csak egy külső szemlélő lennék. Egy idegen, aki nézi, hogy a többiek hogyan bolondoznak, ugratják egymást, és érzik jól magukat. Nekem semmi kedvem nem volt jól érezni magamat. Újból a felszínre tört bennem a bátyám, szeretett szüleim és Licht arcképe. Csak adják az istenek, hogy ne kelljen több nevet is felsorolnom egy másik alkalommal. Persze akkor még nem tudhattam a fájdalmas igazságot Judyról, de talán jobb is volt így.
Észre sem vettem, és már azt akartam kérdezni a sráctól, hogy nem mondaná-e el nekem, hogy mégis hogyan működik ez az egész feltámasztós dolog. Gondolom ő nem a Frankestein-megoldást alkalmazta, hiszen ennél a háznál kötve hinném, hogy elő tudna állítani annyi elektromosságot, amennyi egy agy "újraindításához" szükséges.
Akkor viszont valami mást kell alkalmaznia. Csak a hortenzia elég lett volna ahhoz, hogy életben tartsa a zombikat? Nem hinném. A virág csak a folyamat fenntartása érdekében fontos. Használ még valamit... De vajon mit?
Lehet, hogy mágiát is lehet használni itt. Az előzőben volt egy lány, akin valamiért nem lehetett segíteni, az azelőttiben pedig volt egy démon, és már egy shinigamival is összefutottunk. Lehet, hogy ez a srác is egy nagy és erős mágus, akinek van elég manája, chakrája, vagy az a dolga, ahogyan itt hívják a mágikus erőt.
Rendben, ez a srác nem egy nagy mágus... vontam le a következtetést, miután kijelentette, hogy ő csak a zombikat szereti, és nem kér Mirikából. Most komolyan, hogy mondhat ilyet egy épeszű ember? Neutral Mirika szép, okos, erős és cuki... Ezek mellett pedig Anatole Saito barátnője, tehát nem lenne ildomos kikezdeni vele.
Persze, ekkor még élt Anatole is, amikor ezt mondtam. Nem is gondoltam volna, hogy egyszer meg fog halni... De ez ellen már nem tehetünk semmit. Csak azt, hogy támogatjuk Mirikát.

Mirinek kezdett elege lenni ebből a világból. Én támogattam az ötletét. Minél előbb elhagyjuk ezt a halállal körüllengett helyet, annál előbb leszek jobban. Legalábbis ebben reménykedtem... És Fortunának hála, így is lett.
Egy kicsit izgatott lettem, amikor megláttam a legénységet, és azt, hogy éppen az Arcadián lehetek, életnagyságban. És itt volt mindenki, ha jól láttam. Legalábbis Kai és Yattaran itt volt... El sem hiszem, hogy láthatom őket élőben! *-*
Aonban Kainak lehet, hogy nem fog jólesni, amit most fogok tenni, de... Majd kiderül. :3
- Sajnálom Yuki Kai-san, de a kapitánnyal szeretnék beszélni érkezésünkről, ha meg lehet oldani.- válaszolom a lánynak. Milyen fiatal, és mégis milyen sokra vitte már Harlock kapitány mellett. Igazán belevaló lány...
Ahww, még mindig alig hiszem el, hogy itt lehetek. Gyerekkorom egyik nagy kedvencei között. És itt van a kapitány is, meg Tadashi is, meg, meg mindenki! >< Érzem, hogy jól fogunk szórakozni. :3


(még pótolni fogok 156 szót ^^" És még egyszer köszönöm. Embarassed)

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Hétf. Márc. 23, 2015 7:40 pm

Kai... meglepődik. Nagyon is. Nem csak az udvarias kérésen, mindinkább talán azon, hogy ismered. Alaposan végigmér, még közelebb is hajol hozzád, majd megkérdi:
-Ismerlek egyáltalán?
Ayani és Mirika a jelek szerint lelaggolt egy picit, vagy csak nagyon meglepődtek a hirtelen váltáson. Yattaran dülöngél ide-oda, ahogy szokott, a többiek pedig kíváncsian lesik a történéseket egészen addig, amíg meg nem látnak valamit a hátatok mögött, és inkább elszelelnek, ki-ki a maga dolgára. Csak Yattaran, Kai és egy fiatal férfi marad mellettetek.
Kai végül hátrébb lép, mormogva valamit, és addig marad az egész így, amíg meg nem fordultok. Hisz az ember általában ezt teszi. Persze, aki nem akar, annak nem muszáj, de ha mégis megteszitek, vagy csak egyikőtök, az már láthatja a fölétek magasodó, tiszteletet parancsoló alakot.
Magát Harlock kapitányt.
-Hogy kerültetek ide. És mit kerestek itt? -teszi fel a két egyszerű kérdést, nyugodt hangnemben. A fekete madár izgatottan tipeg a vállán, majd szárnyra kap, elsuhan a fejetek felett két centivel, és megállapodik a nagy bársony trón mellett levő állványon, ami egyébként is a helye általában. A kapitány pedig várja a választ rendületlenül.


Ayani 750 szó, feldarabolhatja ő is :3
Miri 500 szó.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Hétf. Márc. 30, 2015 5:58 pm

Vártam, hogy történjen valami, de őszintén szólva nem számítottam rá, hogy fog is. De mégis... lehet, hogy hallják a kéréseinket és valaki komolyan nézi, amit csinálunk? Fúúú, ha elém kerülne az a fazon, tuti jól kiosztanám >.> Ez most egy jó pont, hogy nem hagyott minket ott, Atorun is látszott, hogy valami bekattant neki. Egy fél szemmel figyeltem a srácot, amúgy sem egy hiperaktív gyerek, de most szokatlanul csöndessé és bátortalanná vált. Talán majd egyszer rákérdezek nála, hogy ez miért volt, de az idő és a hely nem igazán volt alkalmas rá. Mármint a váltás miatt, mert amúgy, ha még maradunk a virágok között, akkor unaloműzőnek príma lett volna. Jah, ott hagyni a két uncsi szereplőt, és bandázni egymás társaságában a mérgező növények közt. Jobb program nem is létezik, ha engem kérdeztek Razz
Na de volt felirat, teleportálós villanás és új helyszín is. Ugye az imént szürke, felhős volt az ég, szóval nem volt valami világos, de most még ahhoz képest is félhomály uralkodott. És olyan... nyomasztó volt a hely. Próbáltam kitalálni hol vagyunk... és ami azt illeti, ennél több segítséget nem is kaphattam volna, mert mindenféle fenyegető alak vett minket körbe. Egyik rosszabbul festett, mint a másik, viszont mivel egyiket sem ismertem fel, levontam a következtetést, hogy ha megkérdeznék, hol vagyunk, az számomra a 25 milliós kérdés nehézségi szintjével érne fel egy műveltségi vetélkedőben. Egy szóval: halvány lila gőzöm se volt, hogy hol a fenében vagyunk >.> Vagyis ez tíz szó volt... eh, mindegy Razz Hunyorítottam egy kicsit, két fazon válla között igyekeztem kinézni az ablakon. Kint sötét volt, látszottak a csillagok, de nem úgy. Igazából hiányoztak az épületek, a horizont, meg minden más. És a pittyegés. Az idegesítő volt. És talán mozogtunk is? Néztem az öltözetét is a minket körülvevő alakoknak, és hát lassacskán kezdett összeállni a kép. Egy kép, ami nekem nagyon is tetszett. Speciel felcsillant a szemem, amikor arra gondoltam, hogy ez egy kalózhajó, és nem is akárhol, hanem az űrben! Jó lett volna megkérdezni, de azzal elrontottam volna minden esélyét annak, hogy ne nézzenek komplett hülyének, szóval kivártam és figyeltem. És azt hiszem jól is tettem, mert úgy festett, hogy Tohru otthonosan érzi magát. Ezek szerint ő felismerte a világot \o/
Amikor hirtelen eltünedeztek körülöttünk az emberek, akkor kihasználtam a pillanatot, és kezembe teremtettem az egyik kedvenc cuccomat: a pink halálfejes szemkötőmet *>* Gyorsan fel is kaptam magamra, és szerintem az segített kiszúrni azt a helyes fiút is a dagi meg a csajszi mellett. Kicsi szemezés után pördültem meg, mert sejtettem, hogy van valaki a hátunk mögött. Tudjátok, hatodik érzék, megérzi az ember az ilyet :3 Nem volt nehéz kitalálni, hogy a kapitányt látom, azoknak a vállán üldögélnek madarak, és sokkal menőbb volt a ruhája is, mint bárki másnak. Engem leszámítva persze Cool Bátran előléptem és megköszörültem a torkom. Nem bírtam magammal, a kalóz téma mindig is izgatott, még úgy is mertem fellépni, hogy fogalmam se volt, hol vagyunk és mikor.
- Rika kapitány vagyok, ő ott Atoru, a második tisztem, az pedig Ayani, a hajóorvos. A hajóm aaa... Tűzrózsa nem messze várakozik innen. Szövetséget jöttünk ajánlani :3 - mosolyodtam el magabiztosan. Szerintem kábé feleakkora lehettem, mint ez a fazon, szóval magabiztosnak kellett látszanom. Nem?

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Márc. 31, 2015 6:25 pm

Yuruya elsőre úgy tűnt vissza fog utasítani. Számoltam ezzel a lehetőséggel, de én csak jót szeretnék neki… meg mondjuk a másik oka az volt, hogy reméltem, hogy a gyógyításom valamivel hátráltatja a rothadást, de ezt nem akartam kimondani hangosan, hátha a végén még hiú ábrándot keltek a lányban, vagy a fiúban, és a végén még nagyobb bajt csinálok, mint amiben vagyok. Végül sikerült áttörni az összes védelmen, és végre meg is indultunk, hogy egy kicsit kettesben legyünk a lánnyal. Végül mikor már nincsenek hallókörben a fiúk, és Miri, máris felvázolom a tervemet a lány elől, aki mint várható volt meglepődött, és megrémült a kis információim miatt. Ez jogos, hisz én is meglepődnék, ha valaki olyan dolgot tudna rólam, amit senkinek sem mondtam még el. Megvakargatom az arcomat, miközben várom, hogy eldöntse végül, hogy mit szeretne. Én teljesen kész voltam neki bármikor segíteni, így ha most nem is később is szívesen megpróbálom. Eközben a kristályommal ügyködtem, melyet sikerült a felszínre hoznom. Megnyugtatott a tény, hogy a képességeink birtokában vagyunk még. Mosolyogva nézem a kíváncsi kis Babut. Szerencsére nem történt vadulás, pedig elviekben két Foszló Zombival vagyok együtt. Vagy ők még csak sima Zombinak számítanak? Hm….. Na, mindegy, végül a gondolkodásomat Rea szakítja félbe. Kicsit elhátrált, így mielőtt válaszolt volna, már sejtettem a válaszát. Megköszönte, de visszautasította az ajánlatomat. Jobban belegondolva talán sejthettem volna a legelején is. Rea így szerette magát, mert Furuya zombiként szerette. Hm… kíváncsi vagyok, vajon hogy állna a kapcsolatuk, ha én most fognám, és meggyógyítanám a lányt. Bár nem hiszem, hogy képes lennék, rá de kíváncsi vagyok mi sülne ki belőle.

Végül eldőltek a dolgok, és inkább nem teszek semmi újat, viszont annyi biztos, hogy a képességeink még megmaradtak, aminek talán még hasznát tudjuk tenni. A lényeg azonban nem ezen van. Már el is határoztam, hogy amint lesz egy nyugodt percünk, beszámolok nekik a fejleményekről, viszont ahogy indulok vissza, alig pillantok rá a többiekre, szinte éreztem, hogy jön a teleportálás. Vagy csak reflexből gondoltam ezt, hisz az előbukkanó üzenet már jelezte is nekünk. No mindegy a lényeg a lényeg, hogy a teleportálás megkezdődött, és hátrahagytuk Rea-chanékat, és a zombis világukat. Erről jut eszembe, vajon míg itt bent raboskodtunk kijött már a 2. évad? Eh… ez nem fontos a fenébe is, inkább azon kéne agyalnom, hova a francba kerülünk. Végül a pixelek szerte szóródnak, és a kép elénk tárul. Ahogy az utolsó kék pixelecskék is el-eltűnögetnek, kis híján hátrébb ugrok meglepődöttségeben. Egyrészt az okozta az ijedtemet, hogy valami… űrhajó félén lehettünk. másrészt, hogy teljesen körbe voltunk véve. Végül az egyik pasas megszólalt, és hogy őszinte legyek, nem éppen barátságos hangnemben, és modorral. Már azon voltam, hogy harci állást veszek fel, és hívom a pacimat, amikor egy nő lép be a látókörünkbe, miközben az emberek szétválnak előtte. Vajon ő a góré? Hm fogalmam sincs. De honnan a fenéből olyan ismerős a dagi. Végül megszólal Atoru, és mivel név szerint szólította az… egyiket, így úgy vélem tudja, hol lehetünk, ez valamennyire megnyugtat. Bár én nem ismerem az animét vagy filmet, de azért én megvártam volna, míg kérdeznek, mert fogalmam sincs, mennyire veszik ezt pofátlanságnak, hogy így hirtelen nekikezdünk.

// 500 szó //


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 15, 2015 8:14 pm-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Kedd Márc. 31, 2015 9:23 pm

A három emberből kettő teljesen lefagyott, Mirika akcióját pedig olyan szenvtelen ábrázattal nézi végig a kapitány, hogy az már-már tanítani való. Bár hátraperdülve nem látod, de a jóképű srác a szemét forgatja, a szemüveges matróz pedig olyan hangosan kezd el szinte kismalacként visítva röhögni, hogy beleremeg az egész hajó.
A kapitány végül elindul, lobbanó köpenye nyomán fekete füstgomolyag száll fel majd oszlik szét a levegőben. Parancsoló hangja felcsattan, ahogy nyitja a száját.
-Kei!
A hölgy egy "Igenis" felkiáltással az irányítópanelekhez szalad, mögötte némán a sráccal. Gombokat nyomogatnak, képernyőket néznek, miközben a kapitány elhelyezkedik a bársonyszékben, ügyet sem vetve rátok. Még akár szabadon is mozoghattok, bár az irányítópanelekhez nem engednek titeket.
-Kapitány... -szólal meg végül Kei. -Nincs másik hajó a közelben.
-Viszont asszongyák itten, hogy valami randalírozik a folyosókon! Valami lángo-ló, vagy mi a szöszöm... -kotyog bele Yattaran is értetlenül, majd visszafordul a tölcsérhez hasonló fülelő állomás felé. Harlock, kezeit összekulcsolva maga előtt, széles terpeszben ül a hatalmas trónon, vár pár másodpercet, majd rátok sem nézve megkérdezi.
-Kik vagytok, és hogyan jutottatok fel az Arcadiára? Ki bízott meg titeket?

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Ápr. 05, 2015 2:34 pm

- Személyesen nem. Én viszont hallottam rólad. - válaszoltam a lánynak. Tudtam. Tudtam, tudtam, tudtam! Ez Harlock kapitány és csapata! *-* És most megjelent ő is, a nagy kapitány, aki már több, mint száz éve járja a kozmoszt, a szabadságot kutatva a legénységével. És ezért bejárták az univerzum több pontját is, és, és, ahw, nem bírok magammal!
Pedig kellene. Lehet, hogy Harlock kapitány a szabadságért küzd, de egy kalóz. És ebből adódóan egy kissé... Kegyetlen. De csak akkor, ha a Gaia Szövetség tagjai vagyunk.
Közben Miri is bevetette magát, és eléggé viccesen nézett ki abban a szemkötőben. A szavai viszont nem voltak annyira viccesek. Egy másik hajó? Ez nem volt a legjobb gondolat. No Ha előbb közbeszólok, akkor talán elveti ezt az ötletet. Ez az egész az én hibám.
De most vajon mit tegyünk? Harlock azt kérdezi, hogy ki a megbízónk. Mirika szövetséget ajánl neki, ami azzal járna, hogy a csatában segítjük. De nincs hajónk, amivel segíthetnénk. A legjobb, amit tehetünk, hogy felajánljuk szolgálatunk a kapitánynak. De vajon fel fog minket fogadni a hazugságok után? Ez így nem jó, nagyon nem jó. És abból ítélve, hogy Yama is itt van Harlock kapitánnyal együtt, még mindig kémként tevékenykedik... Remek.
Ki az, akivel beszélhetnék? Hm... Harlock kapitány túl sejtelmes, és még a saját legénységét sem teljesen avatja bele a titkaiba. Kei-chan eléggé elfogult a kapitány irányába, Yattaran túl bolondos, Yama pedig kém... Azt hiszem, a kapitány lesz a legjobb választás.
Oda is léptem mellé, és meghajoltam.
- Elnézést, kapitány... Beszélhetnék magával négyszemközt? - kérdezem meg, és ha beleegyezik, akkor arrébb vonulunk. - Nézze... Ez magának lehet, hogy meghökkentő lesz, de egy másik... idősíkból érkeztünk. Egy olyan időből, amikor a Földdel még nem történt meg az... Nem tudjuk, hogyan kerültünk ide, és ezt szeretnénk kideríteni. Már számtalan helyen jártunk, és nem értjük, hogy miért éppen oda és abba az időbe érkeztünk. A segítségedet szeretnénk kérni, ahogyan Miime-sanét is, hátha tudtok nekünk segíteni. Addig pedig... Felajánlanánk a szolgálatunkat, ha igényt tartasz rá. - térdeltem le a kapitány elé. Ez most azt az érzést keltette bennem, amikor a pókerben valaki bekiáltja, hogy All-in, feltesz mindent a semmire, és csak remélni tudja, hogy ő nyer. Ha szerencsénk van, akkor a Kapitány felvesz minket. Ha nem... akkor reméljük, hogy előbb megfulladunk, minthogy szétrobbanna a fejünk a Világűrben...
Ha viszont a kapitány mégsem beszélne velem kettesben, akkor bólintok és visszaballagok Miri mellé és remélem, hogy van egy jó ötlete arra, hogy kik vagyunk és honnan jöttünk.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Csüt. Ápr. 09, 2015 5:55 pm

Mindenre gondoltam. A hajónk igaz nem létezett, de azt könnyen el lehet tusolni. Egy kalózhajó nem lehet annyira hipermodern, hogy biztosan lásson és érzékeljen mindent, könnyű volt megmagyarázni egy álcázó rendszerrel a hiányát. És persze gondoltam arra is, hogy ha megbízót kérdez: természetesen olyan nincs, mi a saját szakállunkra kalózkodunk a világűr ezen szegmensében. És hogy mire kell a szövetség? Persze, hogy kereskedők ellen, akinek a zsíros szállítmányát még úgyis megérné lenyúlni nekünk, hogy 40-60 mértékben osztozunk rajta. Persze 60-40-ről indulnék az alkudozással Rolling Eyes Ezt pedig persze úgy kell tálalni, hogy hihető legyen, tehát bizonytalanság nélkül, magabiztosan és gőgösen. Ez pedig menni fog :3
Igen ám, csakhogy volt aki beleköpjön a levesembe, egészen konkrétan Atoru-chan volt az, aki úgy döntött, hogy szót kér, ráadásul nem is nyíltan, hanem félrehívva a kapitányt. Szúrós szemekkel néztem rájuk, majdnem biztos voltam benne, hogy most fogja elcseszni a jó kis tervemet. Nem hallottam a beszédüket, de elég baljósan néztem rájuk, egészen addig, amíg a fiú térdre nem ereszkedett. Itt megelégeltem a magánakcióját, odatrappoltam, és a grabancánál megfogva talpra rántottam.
- Te mégis mi a fenét csinálsz?! Lehet, hogy hírhedtek, de semmi okunk nincs behódolni nekik! Ha rettegni akarsz, szervezek neked túrát Sharlock barlangjába... - förmedtem rá a fiúra, természetesen a szerepemből egy pillanatig sem kiesve. Szigorú tekintettel néztem fel a másik kapitányra, úgy, mint aki félelmet nem ismer. Bátor és harcias amazon voltam, aki csak a győzelmet ismeri, és aki tud róla, az féli a ő és hajója nevét.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Csüt. Ápr. 16, 2015 6:22 pm

Harlock nagyon sokáig töpreng azon, megéri-e meghallgatni téged, majd int, hogy felesleges a félrevonulás; itt és most elmondhatod, amit szeretnél. Kei és a többiek sugárzó tekintetét követve néma csendbe burkolózik mindenki, és Harlock, fejét lehajtva, hallgat.
Csupán a szeme villan, mikor elárulod: a Föld még életben van. Ahonnan jöttetek, még nem történt meg a katasztrófa. Egyik kezével a hajába túr, és halkan, ajkai között motyogja:
-Barátom...
Mirika közbeszólása ébreszti fel őt magát is, és a szentimentalizmus egy pillanat alatt átvált jeges szigorba. Felkel a karosszékből, és bár hagyja, hogy a lány végigmondja a maga mondandóját és elszántan szembenézzen vele, halkan csak ennyit mond.
-Jelen pillanatban viszont az én hajómon vagytok. Zárjátok be őket! –emeli fel a hangját, és még mielőtt reagálhatnátok, Yattaran és Yama erős kezei ragadnak meg titeket és vonszolnak ki a hídról egy hosszú, fehér folyosóra.
Útban a célotok felé Tűzrózsát is láthatjátok, amint köteleken és megannyi kantáron vezetve erőszakkal valahova máshová viszik.
Végül egy kényelmesnek mondható, vörös lézerekkel elzárt cellácskába kerültök, és csak közlik veletek, hogy semmi rosszaság, különben lesz nemulass, majd magatokra hagynak titeket. Ha a lézerhez értek, valami elektromos áramhoz hasonló ütést éreztek, és persze az életpontjaitok sem szívlelik a dolgot.
Huha Rolling Eyes

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Csüt. Ápr. 23, 2015 8:42 pm

Bár a kapitány először még kételkedett bennem, azonban végül beleegyezett a meghallgatásomba, aminek örültem. Ha jól beszélek, akkor megmenekülünk. Ha nem... Arra nem is akarok gondolni.
Az őszinteségem és a Földről kapott hírek úgy látszik, hogy hatottak a kapitányra, és már majdnem belement... Amikor jött Miri és elrontotta! ><
- Héj, Mi... kapitány, engedjen el, kérem! - kérleltem a céhvezéremet. Majdnem elszúrta ezt is, mint ahogyan a történetét is.
De rendben, most kvittek vagyunk. Én elszúrtam az ő sztoriját, ő elszúrta az enyémet. Csak annyi a különbség, hogy most börtönbe zártak minket. Ugyanolyanba, mint amilyenbe Harlock legénysége került, amikor elkapták őket a Gaia Föderációsok. Ezt egy kicsit ironikusnak érzem, de nem mondok semmit.
A lézerrel inkább ne is foglalkozom. Most csak annyit tehetek, hogy leülök a földre, hátamat a falnak vetem, és várom, hogy jöjjön valaki. Mert valaki jönni fog, ebben biztos voltam. Vagy Yama azért, hogy elfoglaljuk a hajót, vagy pedig Kai jön majd, hogy többet megtudjon arról, mégis honnan ismerem. Esetleg még Miime is feltűnhet, csak úgy...
Mennyi karakter, és mennyi lehetséges vég. Azonban ezek közül egyedül Kai tudna segítséget nyújtani. Yamával csak lemészárolnánk magunkat, Miime pedig... Ő egy nibelung és Harlock hű segédje. Nem hinném, hogy sokat segítene.
Azonban most a többiekről sem szabad elfeledkeznem. Valahogyan ki kell majd szabadítanunk Tűzrózsát... És Miriéket is be kell avatnom a részletekbe.
A vezéremre szegezem tekintetem, hacsak nem vonta már magára valahogyan.
- Esetleg szeretnétek tudni néhány dolgot Harlock-ról és bandájáról? Most úgyis van elég időnk, nem hajt minket senki. - vetem fel a lányoknak.
Ha nem ellenzik, akkor bele is kezdek.
- Harlock valamikor száz évvel ezelőtt részt vett egy háborúban, amit Hazatérés Háborúnak hívtak. Ennek annyi volt a lényege, hogy a különböző gyarmatok elfoglalják a lakatlanná vált Földet. Ez egy véres és hosszú háború volt, sok áldozatot követelt. A háború után pedig a Gaia Föderáció szent földnek nyilvánította ki a bolygót, így senki nem léphetett rá. Néhány védőhajót is hátrahagytak, hogy tényleg ne telepedjen le rajta senki. Harlock és a barátja is ezen a hajón szolgáltak és védték a földet a behatolóktól. Ez a barátja egy tudós volt, akivel együtt megmentették Miime faját, már amennyi maradt belőle. Ezenkívül pedig sötét anyag-meghajtókkal szereltek fel négy halálárnyék-osztályú hadihajót, hogy hatékonyabbak legyenek. A kapitány hűen szolgálta a Föderációt, amíg meg nem szegték a saját törvényüket és be nem települtek a földre.
- Ez neki nem tetszett, és kérte Miimét, hogy borítsa be sötét anyaggal a földet, hogy megvédje az emberektől... Azonban a Föld ettől lakhatatlan lett, és nem csak emberek, hanem növények és állatok sem tudtak már rajta élni. A sötét anyag az Arcadiát is érintette, így Harlock testileg sebezhetetlen lett, a barátja pedig, aki életét vesztette, amikor a másik három hajó rájuk támadt, a főszámítógépben él tovább. Nem igaz, Tochira?
- kérdeztem meg. Tudtommal belátja az egész hajót... Talán minket is lát. - Ezek után Harlock megzavarodott egy kicsit, és még most is vadássza a Gaia hajókat, és detonátorokat helyez el Univerzum szerte. Ha minden igaz, már csak egyet, vagy kettőt kell. - fejeztem be a történetet. Közben a rácshoz sétáltam, hogy körülnézzek, nem kémkedik-e valaki... Mondjuk Yama. >.>
Ha persze nem kíváncsiak a sztorira, akkor csendben elüldögélek, és gondolkodom az élet gondjain. ~

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Vas. Ápr. 26, 2015 12:17 pm

Grrr! Na, ezt megcsinálták ezek az ostoba kalózok! Elrontották a játékomat Sad Nagyot sóhajtva hagytam, hogy vigyenek csak, ahová akarnak, lévén nem dobtak ki minket az űrbe, szóval annyira azért nem lehetett rossz. Pedig olyan jó lett volna belekeveredni valami kalózos kalandba, kifosztani pár kereskedőhajót, vagy borsot törni a jófiúk orra alá, vagy valami. Így viszont azt hiszem nem maradt más, csak a tömlöc és a várakozás, hogy újra helyszínt váltsunk. Pont ezért nem is aggódtam amiatt, hogy mi lesz velünk. Ezek amúgy nem tudtak volna minket hazavinni, szóval ebből a szempontból mindegy volt. De a játékom Sad
Szerencsére ráadásul csak szimplán bezártak minket, nem kötöztek le, nem bilincselték össze a kezeinket, semmi. Menő lézernyalábokkal tartottak vissza minket, szóval én kihasználtam az alkalmat, és a falnak döntve a hátamat leültem, meghallgattam Atorut és bólogattam. Szép történet, aminek a felét nem is értettem, és összességében nem is volt benne semmi érdekes. Se kereskedőhajók, se egyértelmű jófiúk, csak egy nagy katyvasz, amivel nem nagyon tudtam mit kezdeni. Újabb sóhaj, és körbenéztem a cellában. Ez így uncsi volt.
- Szerintem tök poén lenne, ha megszöknénk - jelentettem ki - Láttam egy sorozatot még régebben, amiben tükörrel térítettek el lézernyalábokat - tettem hozzá, és elő is bányásztam egy tükröt a menümből, majd óvatosan odamásztam a cella "rácsához" és megkíséreltem a lézer útjába tenni a tükröt, hátha visszaveri, és ezzel keletkezik egy korrekt kis lyuk, ahol ki tudunk mászni :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Szer. Ápr. 29, 2015 5:05 pm

Hogy Miime ki lehet, és egyáltalán megjelenik-e, azt már nem tudni. Mirika, a trükköd jó, és a jelek szerint működik is, hisz a lézer visszapattan róla, szép kis lyukat égetve a plafonba meg mindenhova, amit ér :3  Ellenben a kék fény ismét körbevesz titeket, még mielőtt elhagyhatnátok a cellát, bár a felirat ezúttal elmarad. Különös.
A teleportálás végén pedig a semmiben találjátok magatokat. Vagyis, tévedek; nem semmi, mert padló, levegő és gravitáció van. Oh, és még amit megemlítek, hogy csak ketten vagytok, Ayani ugyanis Rózsástúl eltűnt. Szegény Sad  
Ezen kívül csak a feketeség, a végtelenség. Mintha a Mátrix lenne, csak ellentétes színnel. Lehet töprengeni, mi lehet ez, vagy hova kerülhettetek, de egy hang képében hamar válaszra leltek. Mindenhonnan érkezik a hangja, mintha egyszerre lenne az iránytű összes irányában, hangja alapján pedig egy magabiztos, de nagyon is csalódott és szomorú férfi áll mögötte.
-Ej-ej, ez így nagyon unalmas. -cicceg a végén, mint mikor nem tetszik valami, végül sóhajt. Mélyen töprenghet, hogy mit kezdjen veletek, majd folytatja. -Mindig ugyanaz a nóta. A törpe elkezd szerepet játszani, a kékhajú meg kotyog, ha ismeri a világot, és Néma Levente, ha nem. A pónis meg ki is fagyott így a végére, talán túlterheltem. Sebaj.
Egy csettintő hang, és frissítő üdítők jelennek meg a levegőben lebegve. Kettő, ahogy az várható, a hang pedig ismét megszólal.
-Pihenjetek kicsit, aztán hazaküldelek titeket. Legközelebb meg izgalmasabb alanyokat keresek. Avagy kérlek, áruljátok el, miben javíthatok az én kis gyermekemen?

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Szer. Május 06, 2015 7:35 pm

Amint láttam túl nagy lelkesedést nem váltott ki Mirikából az anime háttértörténete. Persze lehet, hogy ez a női mivoltja miatt van.
Félre ne értse senki, nem vagyok elfogult a nemekkel szemben, de tudott, hogy hogy a lányok nem olyan gyakran rajonganak a sci-fis dolgokhoz, mint a fiúk. A Harlock Kapitány pedig egy vérbeli sci-fi, egy jó adag CGI-jal fűszerezve.
Még a baleset előtt a testvéremmel eléggé sokat játszottunk űrhajósat, banditásat, és hasonlókat, az incidens után pedig már átvittük ezt a számítógépre és a szerepjátékok világába. Az volt a boldog gyerekkor...
Most pedig itt vagyok, bezárva egy másik valóságba, ahonnan nem tudok kijutni, csak ha meghalok. Vagy, ha kivisszük a száz szintet, amire talán az elkövetkező húsz évben sor is kerül. Neutral
De ez már csak a kisebb probléma. Most éppen a kijutáson kéne agyalnunk. Sajnálatomra sem Yama, sem Mai, és még Miime-san sem járt erre, hogy kiszabadítson minket, de talán így is a jobb. A Harlock-univerzum teljes, nem kellünk bele még mi is.
- Mirika, sok sorozatot néztél régebben? - élcelődtem egy kicsit a lánnyal. Ennek ellenére érdeklődve figyeltem a céhvezérem ügyködését a tükörrel. És boldogan láttam, hogy sikerült is eltéríteni a sugarakat, hogy kijuthassunk.
De nem sokáig örülhettünk, mert a Sors, Isten, és az univerzum közös erővel közbeavatkozott, így elmaradt a - nagy eséllyel - véres kalózküzdelem. Helyette elteleportáltak minket... Hová is? Nos, talán a Semmi a legjobb kifejezés rá.
Persze most nyithatnánk filozófiai vitát, hogy "De ha ott vagytok, akkor az már nem semmi, hanem valami" és hasonlók, de ezt most hanyagoljuk.
Főleg, mert egy hang is megszólalt, nos... Mindenhonnan.
- Háh, még hogy Néma Levente és unalmasok! - húztam fel játszott sértődöttséggel az orromat. - Ha valóban azt hiszi, hogy ez a helyzet, akkor tegyen még egy próbát, és kiderül! - kiáltottam a Semmibe. Persze nem tudom, hogy mit szól ehhez Miri, de én mindenesetre élveztem, hogy itt lehettem. - A gyermeked pedig nem szolgál javításra - szerintem. Az animék remekek voltak, a szereplők alakítása úgyszint. Számomra 5/5-ös a program. :3- válaszoltam a hangnak, hátha ezzel is rávehetem, hogy vigyen el minket még legalább egy helyre. Persze ehhez Mirika beleegyezése is kell. De szerintem ő sem mondana nemet.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Csüt. Május 07, 2015 10:27 am

- Hát, volt hogy sokat nyomtam az ágyat, akkor mást nem nagyon lehet csinálni >.> - sóhajtottam fel, válaszképpen a fiú kérdésére. És remélem meg is elégszik ennyivel, mert nem akartam róla beszélni, hogy miért is volt olyan sok időm sorozatokat nézegetni. Ezt maximum azoknak mondtam el, akikhez tényleg nagyon közel álltam, mert egyrészt nem volt szükségem a mindenki sajnálatára, másrészt meg nem akartam, hogy tudják, milyen vagyok kint.Jobb, ha megmarad róla az a kép, amit itt mutatok, sokukkal úgysem fogok találkozni valószínűleg.
Na mindegy, koncentráltam egy sort, még a nyelvemet is kidugtam, miközben a tükrömet megpróbáltam a lézernyaláb útjába tenni. Óvatos voltam, mert hát nem lett volna valami kellemes átlyukasztani vele Atorut, de igyekeztem úgy tartani, hogy megmaradjon abban a... vonalban, amiben eredetileg volt. És sikerült! \o/
- Yatta! - vigyorodtam el boldogan, és rálestem, mekkora lyukat csináltam. Atoru simán kifért rajta, aztán átveszi tőlem a tükröt kívülről, és én is kibújok. Tiszta sor volt, hogy mit kell tennünk. Igen ám, de az izgi részek előtt megint megjelent a kékesfehér fény. Ehh... nem baj, így hogy nem jött össze a tervem, már úgyis el volt cseszve ez a játék. Kíváncsi voltam, hogy most hová megyünk, de csak egy nagy feketeségbe érkeztünk. Mondjuk volt olyan anime, amiben voltak nagy feketeségek, csak most ahelyett, hogy felnyitották volna mondjuk a dimenziót kívülről, és bekukucskált volna Yuno, csak egy hang szólalt meg.
- Te tényleg uncsi vagy párszor Rolling Eyes - mondtam a fiúnak, miközben szememmel Aya-chant kerestem, hátha mégis itt van valahol. Kicsit azért ijesztő volt ez a szitu, egyrészt full sötét, másrészt ez a hang >.>
- Szóval erről van szó? Hát tudd meg, hogy nem nagyon lehet mást csinálni úgy, hogy fogalmunk sincs, mi történik velünk >.> De ha egy témára fűznéd fel a részeket, az talán izgibbé tenné Rolling Eyes - válaszoltam én is, jól hallhatóan nem voltam túl boldog és elégedett, hogy valami random NPC vagy mi játékszerei lettünk a tudtunk nélkül.
- Te meg ne hagyd, hogy provokáljon, megyünk haza és kész! Egész eddig azon voltunk, hogy hazajussunk, nem? - vontam kérdőre Tohru-kunt szúrós szemmel. Semmi kedvem nem volt úgy táncolni, ahogy ez a hang fütyült, nem vagyok a játékbabája, vagy ilyesmi >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Május 07, 2015 12:33 pm

// és ezzel az összes hiányzó kör pótolva @.@ azt hiszem most kivagyok //

Úgy tűnik nem én voltam az egyetlen, aki meglepődött, hogy Ato ismeri az alakot, hanem a lány maga is. Kicsit érdekes volt nyugton nézni, hogy a csajszi átméri Atot. De végül azért csak jött a kérdés, amit már vártam. Őszintén… mást nagyon nem válaszolhatott volna, tekintve, hogy előző világban is, mikor ráköszöntem Rea-chan is hasonlóan reagált. Azthiszem… fú… nem vagyok benne biztos, de arra emlékszem, hogy meglepődött, amikor a kis titkáról beszéltem. Atora pillantok, majd a nőre. Remélem nem fog semmilyen vita kitörni itt. Az a halálfej a nőci ruháján elég rossz „aurát” áraszt ki magából. Meg a dagi sem valami bizalomgerjesztő… meg az a tény is, hogy körbe vagyunk véve.
~ Ejj, hol vagy picim… - nézek körbe Tűzrózsát keresve.
Hirtelen azt veszem észre, hogy egy kicsit… megfogytunk. Homlokom ráncolódik, ahogy elmélyülten próbálok rájönni, mégis hova a fenébe tűnt az előbbi bagázs. Legalábbis a nagy része. A nőci és a pasi felé fordulok, akik mintha picit idegesek lennének. Ohó… miről maradtam le? Bár sokáig nem kellett ezen filóznom. Miri felé, meg Ato felé fordulok, akik viszont nem arra figyelnek amerre én. Eh.. Akkor valami van mögöttünk.. őőő de ezt hogy a francba nem érzékelte akkor az Észlelésem? Ahogy megfordulok, észreveszek egy sötét alakot, a vállán egy… egy… keselyű? Am… nem az nem az. Fú, te ezt én meg nem mondom milyen állat ez a dög, de a fickó látványa és kisugárzása valamiért a frászt hozta rám, de úgy kábé, hogy a hátamon végigszaladt a hideg. Brrrrr…..  Viszont nem tudom, hogy mákunkra, vagy éppen pechünkre… de Miri gondolt egyet, és előcsapott kapitánnyá. A fejemet fogom csak erre, és inkább nem szólok semmit sem. A végén még én lennék a ludas… viszont miért én vagyok a hajóorvos? >.< én miért nem lehetek tiszt, hm! -^- most megsértődtem. Jó nem, de azért bosszant már néha, hogy engem mindig csak szanitécként tudok helytállni… ez… kicsit elkeserítő… Eh… Ráadásul Tűzrózsa sincs jelen. Eh… Ilyen az én szerencsém. Miri hajós trükkjét, ahogy hallom viszont elég hamar… megdöntik. Erre most nem tudok semmit sem mondani. nem is értem, hogy hogyan gondolhatta, hogy egy űrhajón nincsen űrhajó radar. Legalábbis a sci-fikbe szokott lenni. Amúgy általánosan viszont nem tudom. Úgy már lehet nem biztos. Reménykedve nézek Ato felé, aki olybá tűnt, hogy fel felszólal, és próbálja megmenteni a helyzetet. De mikor meghallom, hogy négyszemközt akar beszélni a kapitánnyal, csak némán nyögök egyet. Most komolyan… ha eddig jól értem a dolgokat, akkor a fickó egy kapitány… a kapitányok meg nagy befolyású emberek. Ato , hogy remélhette, most komolyan, hogy sikerül félre hívnia a fickót. Viszont legnagyobb meglepetésemre a fickó intett, és hagyta Atot beszélni. Még ha mégsem úgy, ahogy tervezte. Nos amit hallottam, abból kábé semmi nem esett le mit miért mondott, ám mikor térdereereszkedett, már el kellett filóznom, hogy nekünk is így kéne tenni. Viszont Miri már megint nem bírta ki. istenem, hát nem lehet igaz, hogy nem bírja megállni, hogy ne szóljon közbe valami szemtelenséget. Lehet, hogy megfeledkezett róla, de nem tudjuk, hogyha a küldetés közben meghalunk, akkor az csak bukott küldetésnek számít-e vagy tényleg Game Over! Picit mérgesen nézek Mirire. Ám  sokkalta mérgesebb lettem, akkor amikor kiadták az elfogásunkat. Két alak kezdett el minket a cella felé taszigálni, ám miközben haladtunk egyszer csak Tűzrózsát pillantom meg, kit vadul próbál kitörni az őt lefogó göncök szorításából… sikertelenül.
- Tűzrózsa! Picim! – kiáltom rémülten a petem felé fordulva.
Felé nyúlok, és indulnák a segítségére, amikor erős kezek ellen tartanak, és nem engednek. Hiába erőlködök nem sikerül kiszabadulnom a szorításból, és Tűzrózsa egyre inkább eltávolodott tőlünk, míg el nem vesztettem a tekintetemmel. Fájdalmas tekintettel, szinte összerogynak a lábaim a saját súlyom alatt is. észre sem vettem végül, hogy megérkeztünk a cellába, de miután ott voltunk és a lézerrácsok bezártak minket, én ernyedten dőlök neki a falra, majd lecsúszva rajta a földre ülök. Ha nem lett volna ez a mini szoknya, akkor most a térdeimet felhúzva ültem volna, és fejemet nekitámasztanám, ám mivel Ato itt volt, ez az ülés… hát… nem annyira szerencsés… már ha azt akarom, hogy lássa a bugyimat, akkor szerencsés, de én nem akarom…  így inkább a lábaimat magam mellett elvezetve Z ülésbe ülök, és csak a vállaimmal dőlök a falnak. Szomorú voltam, hogy nem bírtam a petem segítségére sietni. És bár Mirire is mérges voltam, nem szidtam volna le ezért, mert nem akartam, hogy megharagudjon egy ilyen apróságért… Viszontesküszöm, ha Tűzrózsának baja esik, akkor Miri is kapni fog. Atora alig-alig figyelek, mert annyira elfoglalja a figyelmemet az a tudat, hogy megpróbáljam felidézni merre hoztak minket, és milyen irányba kezdték el a kis tűz pacimat is elhurcolni. Az biztos, hogy Ato tudás jól jönne most, hogy csak ő ismeri a hajót. Vagy Miri is ismeri? Eh fogalmam sincs így hirtelen. Miri viszont ismét… már sokadjára akcióba lép. Már azon voltam, hogy leállítom, amikor is elárulta mit akar tenni? Kiszabadulni? Az már mindjárt más. Így hát némán állok, és izgatottan várom, mi történik, ám mikor a lézer eléri, a tükröt ösztönösen behúzom a nyakamat, ahogy a lézernyalábok elkezdtek csapdosni. Ám mikor ismét kinyitom a szemem pixelsokaság fogad. Azonban hamar elkerekedik a szemem. Mirit, és Atot már elnyelték a pixelek, és pár pillanaton belül, már ott sem voltak. Ám körülöttem csak nagyon gyéren repkedtek csak a pixelek. Rémülten körbenézek, hogy mi a franc történt. Ebben a pillanatban megszólalnak a riasztók, és a távolból kiáltások zaja tör át a sziréna hangján. Rémülten húzódok hátra a cellába, attól félve, hogy értem jönnek. Ám ahogy közeledett a hangismerős nyerítést hallok meg. Tűzrózsa! A kisült lézerrács felé szaladok, és kiugrok a folyosóra. A távolból. Tűzrózsát pillantom meg. Ő körülötte is megjelentek a kék pixelek, és úgy, mint nálam, őt is elég gyéren vonták csak körbe, ám ahogy közeledett a pixeláradat egyre jobban kezdett felélénkülni. Hát ez az! Tűzrózsa nélkül nem tudok el teleportálódni! Utolsó reménysugár gyúlt, és én is megindultam a pacim felé. A kék pixelek szinte, már eltüntették a szemem elől, majd fáradt mosoly jelenik meg az arcomon.
- Tűzrózsa!
Ahogy átkaroltam a pacim nyakát a világ teljesen eltűnt, és minket is elragadt a teleportáció. Ám ami fogad… az csak feketeség. Tűzrózsa halvány fényébe ám felismerek két alakot.
- Miri, Ato! – intek boldogan barátaim felé.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Argo on Vas. Május 10, 2015 5:08 pm

-Igazán köszönöm mind a dícséretet, mind az ötletet. Legközelebb ki is fogom vitelezni, amint megalkottam az algoritmust hozzá. -Szinte halljátok a hangon, hogy elmosolyodik, szívében pedig tényleg örül mindannak, amit hallott tőletek. Még valami távoli, fura zörej is megüti a fületeket, mintha egy ceruzával épp egy papírdarabra írnának, majd a zörej elhalkul és ismét csend vesz körbe titeket, hogy szabadon vitatkozzatok vagy épp az elveszett, majd előkerült petnek örülhessetek.
Miután Ato és Miri már kifejtette véleményét, a hang ismét megszólal.
-Valójában egyenlőre pont az lenne most a lényeg, hoyg a szereplők nem tudják, mi történik velük. Ez még afféle béta-fázis. Én és pár kollegám dolgozunk egy olyan küldetéssorozaton, amely régi animék, játékok és filmek világába kalauzolja el a kiválasztott játékosokat. Majd ha minden tökéletes, egy frissítés után mindenki számára elérhető lesz a projekt.
Ismét elhalkul, mintha ügyködne valamin, Ayani valamikor ezek után kapcsolódik be hozzátok.
-Jól van, a harmadik társatokat is sikerült visszahoznom. Tehát egyikőtök még maradni szeretne, a másik hazamenni. Harmadik? Ayani, ha jól tudom a neved... te mit szeretnél? Ezen kívül téged is megkérdeznélek, mi a véleményed, van-e valami ötleted.
Ismét elhalkul, és türelmesen vár.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Atoru on Vas. Május 10, 2015 9:03 pm

Amint sikerült Mirinek lyukat képeznie a lézerrácson, Ayani már rohant is kifelé. Legszívesebben utánaszaladtam volna, hiszen tudtam, hogy milyen veszélyekkel járhat ez a kalózhajó, ha illetéktelenek császkálnak arra, amerre nem kellene.
Ennek ellenére mégsem tettem. Egyrészről, tudtam, hogy Tűzrózsához igyekszik éppen, legalábbis ebben reménykedtem. Biztosan rosszul esett neki, amikor megkötözve látta, és nem tehetett ellene semmit. Az a legkevesebb, ha most egyedül hagyjuk őket.
Másodszor pedig, a teleportáció is közbeszólt. Ez volt a radikálisabb tényező. És miután megérkeztünk, Ayani már nem volt velünk. Lehet, hogy ugyanaz történt vele, mint Desdemonával? És vele mi történt egyáltalán? Talán örökre abban a világban ragadt? Remélem, hogy nem.

Miri kommentárjára próbáltam nem figyelni. Rendben, néha valóban tudok unalmas lenni, ezt még én is elismerem... De ennek ellenére is rosszul esett kissé ezeket a szavakat hallani. De hát ez vagyok én. A teljesen átlagos, kicsit unalmas, és kicsit lovagias fiúcska. Miri és Aya is már betöltötték a tizennyolcadik életévüket, sőt, lassan a húszhoz közelítenek már. Én pedig most vagyok tizenhét, talán. Azonban ez nem is fog változni, nem igaz? A korkülönbségek fent maradnak, és semmit nem tehetek ellene. Azonban nem hinném, hogy ugyanarra a sorsra jutnék, mint Shu. Legalábbis nem szeretném Miritől azt hallani, hogy nem mehetek el valamilyen küldetésre, vagy nem tehetek valamit, mert még kisfiú vagyok - főleg, mert magasabb vagyok nála. Ha azért nem enged majd, mert félt, az rendben van, megértem. De a korom miatt bepöccennék.
- És azért voltunk ezen, mivel nem tudtuk, hogy mi történt. - válaszoltam Mirikának. - Már tudjuk, hogy egy program tesztelői lehettünk, és ha minden igaz, nem az elsők. - tekintek ravaszul a semmibe. Általában az Alpha az első, nem a béta. Valakik már részt vettek ugyanebben. - Ennek ellenére, nem vitatkozom. Ha a céhvezér ezt szeretné, akkor így lesz. - hajtottam fejet Miri előtt, ezzel jelezve, hogy elfogadtam döntését.
Eközben futott be valahol félúton Ayani, miután szöszmötölt valamit a hang... Gondolom miatta lehet itt az idomár is, és mint kiderült, nem véletlenül hozta ide.
Kíváncsi, hogy Ayani hogyan dönt - marad, vagy ő is jön velünk. Annyi biztos, hogy én azt fogom tenni, amit a céhvezérem kér tőlem. Elvégre az ő szava a döntő.
Persze ez sem akadályoz meg abban, hogy szívélyesen üdvözöljem köreinkben a lányt, és kíváncsian lessem, hogyan is fog dönteni.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Mirika on Kedd Május 12, 2015 3:15 pm

Grimaszoltam egy jót. Így átgondolva az egészet, és már tudva, hogy mi történt velünk pontosan, egészen hülyén éreztem magam. Megfordult a fejemben egy csomó minden, magyarázatok, hazajutási lehetőségek, agyaltam ezerrel, hogy pontot tehessek az elrablásunk végére, erre kiderült, hogy csak egy szeszélyes, magát programozónak képzelő fazon kezében voltunk, és minden az ő akarata szerint történt. Nem csoda, hogy elbújt előlünk, biztos sejti, hogy kapna egy szép nagy pofont, ha elénk kerülne Rolling Eyes
- A céhvezér úgy szeretné >.> Irigylem az erőnléted, de én már elfáradtam, meg nem is mindig éreztem jól magam, és nem is azt terveztem mára, hogy valami hóbortos, gyáva fickó elrabol béta tesztelőnek szó nélkül Neutral - morogtam és mérgelődtem tovább. Még jó, hogy ilyen lojálisak a céhem tagjai, én ugyanis nem akartam folytatni. Az egyetlen izgi világ a Higurashi volt, legalábbis azok közül, amire egyáltalán emlékszem, mert a fele már ki is ment a fejemből.
A hangulatomon csak az javított egy picikét, hogy egyszer csak megjelent Aya-chan, és bár aggódni nem aggódtam érte, mert egyrészt tud magára vigyázni, másrészt annyira nem lehet béna ez a tervező, hogy valami baja essen bármelyikünknek is, de azért odaszaladtam (értsd: botorkáltam) hozzá ebben a csinos kis sötétségben, és megöleltem.
- Mondd te is azt, hogy menjünk hazaaa~ - nyávogtam a lánynak szenvedve, és akkor ha beleegyezik ő is, akkor végre pontot tehetünk ennek az ügynek a végére, és folytathatom a... eh, már azt sem tudom, mit csináltam éppen Sad

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Végtelen Történetek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.