[Küldetés] Futárszolgálat

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Kedd Júl. 01, 2014 9:04 pm

Futárszolgálat
Kora reggel van, öt óra körül, még a madarak sem csiripelnek, de még a Nap sem kezdte ontani digitális sugarait a játékosokra, amikor az Angelic Tower lakosai hatalmas dübörgésre ébredhetnek. Először csak kintről szűrődik be a zaj, de később már konkrétan a céhépület ajtaján dörömböl valaki, bebocsájtásra várva. Amennyiben valaki kitárja előtte a kapukat, úgy egy céhinas kinézetű utcagyerekkel találja szemben magát, aki azonnal papírokat dug az orra alá.
-Reggelt! Asszem ide kell jönnöm, ha jó a cím. Maguk a kereskedő céh, valami Angelica torony… milyen egy név ez? Na mindegy, szóval maguké a megbízás, el kellene vinni a szállítmányt a kettes szintre. Ottan parkoltam le a kapu előtt.
Bök maga mögé flegmán a legény a hüvelykujjával, és a válla fölött elnézve (vagy az alacsonyabbaknak a könyöke alatt) távolabb egy postakocsi szerű kétlovas fogat vesztegel, előtte pedig be is van fogva a két paripa.
-No, ezt most tessen aláírni, aztán má' minden a maguk dolga. Itt az előleg, a többit majd a végére. A menetlevélben mindent megtalálnak, úgyhogy én megyek is, van még ezer dolgom.
Ha megkapja a szignót, akkor a másik kezébe nyom egy nagyobb borítékot, majd meghajol, és ha nem marasztalják, akkor már távozik is. Ahogy megvan az aláírás fel is ugrik a rendszerüzenet a küldetés elfogadásáról, miszerint elvállalta a delikvens, hogy eljuttatja az árut Urbus városába.
Résztvevők:

  • Aidor
  • Atoru
  • Kokoro
  • Kusumi Ayani
  • Mirika

Határidő: Július 8.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Júl. 02, 2014 10:19 pm

Éppen Álom Ország tengerpartján éldegéltem vígan, mikor egyszer csak szörnyű zajra leszek figyelmes. Nagy kivételek egyike, mikro végre céhházban töltöm időmet. Yuichi sajnos nem ért rá, fogadóba lusta voltam elmenni, így maradt a céhház, melyben várt apró kis szobám. Nagyon nosztalgikus volt a szoba, mert mindent a szobában a gaz, pontosabban a páfrány, meg a kisebb bokrok, fák. Persze én művem az egész, de akkor is nagyon jól esik, ilyen környezetben pihenni, anélkül, hogy tartanom kéne a bogarak idegesítő csípéseitől. Ismét felhangzott a kopogás. Nem tudom ki töltötte itt bent az idejét, de azt tudom, hogy a céhben jelenleg én vagyok a rangidős úgyszólván. Mirit leszámítva én vagyok az egyetlen tag, aki szinte a kezdetektől tagja a Voicenak. Amúgy mi ez a kór a céhben? Miért hullanak a céhünk tagjai? Vajon valaki vadászik a Vioce embereire, vagy csak felelőtlenek a tagjaink? Nem hiszem szerintem csak mindenki peches, mint az állat, én is több ízben kerültem el a jó öreg kaszást… mindenesetre annak örülök, hogy Miri nem akar kihajítani a céhből, pedig nem mindig hozok rá megfelelő dicsfényt.. .sőt szerintem néha eléggé le is járatom, bár nem szándékosan. Mindenesetre kivánszorogtam az ajtóba, kinyitottam, és kb majd összeesve hallgattam végig a mondandóját annak a különös alaknak. Olyannyira lefagytam, hogy fel sem tűnt, amikor aláírta, a papírt, és a fickó elindult. Hoppá… azt hiszem ezt elrontottam. Mindegy már később megoldom. Most egyelőre küldtem egy céhkörlevelet, miszerint mindenki jöjjön fél hatra a céhházba sürgős feladat miatt, annyit azért elárultam, hogy küldetésre kérték fel a céhünk tagjait.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szer. Júl. 02, 2014 11:37 pm

Nem aludtam. Jackal, ő igen. Meg Norm is. A kis pók belefészkelt a sakál bundájába. A feje tetején. Szuszognak, mint két állatka. Bundájuk csillog a holdfényben. Elmosolyodom, mikor nézem őket. Mert rájuk szabad mosolyogni. Jackal sosem bánta. Nem harapott vagy tépett meg érte. Nem kiabált, hogy "mitképzelsztemagadról?". Helyette visszamosolygott.
Norm hasonló hozzá. Nincs szája, nem mosolyog. Viszont ő is olyan, mint Jackal. Egyszer lejjebb mászott az arcomon. Mert szeret a fejem tetején ücsörögni. Lejjebb mászott, én nem mosolyogtam. Két első lábát a szám sarkaiba dugta. Majd kicsit széthúzta őket, felfelé. Aranyos volt, csiklandós. Megijedtem, de csak kicsit. Pók, de én nem félek tőle. A macska szerint az előző gazdája, az félt. Nem igazán értem. Hogy lehet félni egy póktól? Otthon, a lányok is ezt tették. Sikítottak, ha láttak egyet. Rátapostak, és volt pók, nincs pók. Én mindig sajnáltam szegényeket. Elmondtam értük egy imát, hogy minden rendben legyen. A lelkük biztos jobb világba került.
A plafonra nézek. Kezeim a hasamon összekulcsolva. Félig lehunyom a szemem. Nem akarok aludni. Valami mást akarok. Egy könyvben olvastam róla. Olyanban, amiről megkérdezte a rendszer, olvashatom-e. Pedig nem tudom, miért kérdezte. Hisz csak azok voltak benne leírva, amiket csináltam. Amiből dolgoztam. Voltak benne új dolgok is. Szóval nem értem. Miért kéne hozzá 18-nak lennem? Holnap... vagy majd megkérdezem. Valamikor, a jövőben. Vagy talán a könyvben is leírják. A végén. Mert oda még nem jutottam el.
Lejjebb csúszik a kezem. Összepréselem az ajkaimat. Aztán megdermedek. Ijedten körbenézek, de semmi. Nincsenek itt a nevelők. Félek, hogy néznek. De ilyen későn már nem tennék. Talán már ők is aludnak. Vagy beszélgetnek a vendégekkel. Kezet ráznak velük. Jöjjenek máskor is. Mosolyognak, fehér a foguk, villog a gyertyafényben. Nem szeretem őket. Utána ránk néznek, fura tekintettel. Olyannal, ami itt még nem volt. Nem tudom, mit jelenthet náluk. De sosem jelentett jót. Utána dorgálták a lányokat. Te túl hangos voltál. Veled nem voltak megelégedve. Te pedig mit képzelsz magadról? Engem sosem dorgáltak. De mindig féltem, hogy megteszik egy nap.
Visszafekszem. A könyvben más dolgokról is írtak. Olyasmikről, amiket eddig nem is tudtam. Mindenféle titokzatos, idegen szó. Olyanok, amiket még nem ismerek. Hogy mit kéne érezzek közben. De én azokat még sosem éreztem.
*BAMM, BAMM, BAMM*
Hárman ugrunk fel ijedten. Én ülő helyzetbe. Norm leesik Jackalról. Jackal pedig az ágyról. Túlságosan a szélén feküdt. Vinnyog, mikor földet ér. Megrázza magát, és az ajtó felé néz. Majd felpattan. Dühösen kaffogni kezd. Hasonlít a kutya ugatására. De ez nem az. Inkább olyan, mintha köhögne. Norm dühösen sziszeg, mint a macska. Első két lábait felemeli, ijesztésre. Én pedig magam köré csavarom a takarót. Van rajtam ruha. A rózsaszín hálóruhám. De megijedtem.
Takaróstul, állatostul lépek ki a szobából. A kerek, saját lakrészemből. Hallom a hangokat lentről, valaki beszél. Biztos Mirika nyitott ajtót. Lemegyek a lépcsőn. A takaró sarka hűségesen követ a földön. Jackal fején Norm kapaszkodik. Mintha a pók lovagolna a sakálon. Leszaladnak, Jackal ügyes már a lépcsőn. Ayani mellé szegődnek, ő nyitott ajtót. Álmosnak látszik, biztos aludt. Az én hajam is kusza kissé, de én nem aludtam. Kicsit szétváltak az ajkaim. Mindig, ha kíváncsi vagyok. Pedig nem szabad annak lennem.
Kikukkantok a válla mögül. Egy... két ló. Meg egy... nem tudom, micsoda. Összehúzom a szemem. Mi lehet ez? Történelemkönyv. Megvan. Kocsi. Olyan, amivel postát szállítottak. A tag már elment. Ayani kétségbeesettnek tűnik. Üzeneteket küld, kapok én is. Lenyomom, miután elolvasom. Kicsit összehúzom magam. A két állat kihajol a nyitott ajtón. Szaglásznak. Én Ayanira nézek. Halkan megszólalok. Még én is alig hallom.
-Itt vagyok... De még nincs hat. Nem baj?

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Csüt. Júl. 03, 2014 4:39 pm

Álmatlanul forgolódtam az ágyban, hol a fából készült mennyezetet, hol pedig az ablakot bámultam. Még nem kelt fel a nap, egész Aincrad aludt. Felültem az ágyamban. Az asztali lámpa egyből aktiválódott, felkapcsolódott. Egyből becsuktam a szemem, a hirtelen fény hatására.  Szerencsére az asztal közel volt az ágyhoz, így a kényelmes zugomból sem kellett kikászálódnom ahhoz, hogy megint sötétség legyen a szobában.  Sóhajtottam egyet. Ez a fogadó nem volt rossz.  Az ételek minősége megegyezett az árukkal, és a szoba sem volt rossz. De mégis hiányzott valami. Az otthon érzése. Ezt hiányoltam egyedül,  egészen eddig. Pedig már több, mint két hónapja vagyok az Angelic Voice tagja, és mégsem költöztem be még a céh épületébe. Pedig a Phoenix Brotherhood-ban más volt a helyzet. Ott amint csak tudtam, már mentem is a céhházba, hogy berendezzem a szobámat. Most viszont valahogy más a helyzet. Nem is tudom... Mintha a tudatom nem akarná, hogy nagyon megkedveljem a többieket. Mintha attól tartana, hogy előbb-utóbb vége lesz ennek az egésznek,  és az fájdalommal jár. Elviselhetetlennel. De mégis ennyi visszatartana? Ezek szerint igen. Pedig egy jó közösség megéri, még akkor is, hogyha később elválnak útjaink, nem igaz? Akkor pedig ideje lenne jobban belevetnem magam a céh életébe. Jobban megismerni mindenkit, és segíteni a fejlődésben is. Mert igaz, hogy mindössze öten vagyunk, de még mindig van egy tag, akivel nem is találkoztam. Ha jól láttam a taglistát, Kokoro-nak hívják.  Mondjuk lehet,  hogy már találkoztunk volna, hogyha több időt töltök a céhházban. De ez most majd megváltozik, hiszen be fogok költözni. Nem tudom, hogy mikor, de be fogok.
Egyszer csak villogást láttam. Egy üzenet? De ki írhat nekem ilyenkor? Megnyitottam. Ayani volt az, és a céhházhoz rendelt, egy bizonyos küldetés miatt. Tehát a céhünk kapott egy küldetést? Ez érdekesen hangzik. Mennyi lehetett? Öt óra, vagy még annyi sem, amikor elindultam? Igaz, hogy a nyolcas szinten voltam Fribenben, de a teleportkristállyal az első szint távolságoa sem több, mintha ugranék egyet. Az első szinten már kicsit lassabbra vettem a lépéseimet. Élveztem ezt a csendet, ami körbe ölelte a várost. A kirakatok még zárva voltak, csak néhány fontosabb NPC volt az utcán. De ez az álomvilág sem tart soká, hiszen nem kell eltelnie egy órának, és felbolydul a város. Ezért szeretem Friben-t. Ott minden békés és csendes, ami nekem megfelel.
A távolban már látszódott az Angelic Tower. Ez az épület mindig lenyűgözött,  akárhányszor is jártam ott. És nem sokára ott fogok lakni. Közelebb érve megláttam még valamit, nem messze a bejárattól. Egy lovaskocsi? Ilyet se látni gyakran, kint is legtöbbször a nyugati filmekben láttam. Ez talán a küldetés része? Majd kiderül.  Beérve megláttam Ayanit, akit szívélyesen üdvözöltem is.
- Jó reggelt, Aya! Látom, nem csak én keltem korán. - mondtam a lánynak. Hiszen lehet, hogy már öt óra múlt, de a levél már az indulás előtt megérkezett. Ezután észrevettem egy másik lányt is, akinek életcsíkja mellett ott virított a céh emblémája, az angyal szárnyak. Feléje fordultam.
- Hozzád eddig még nem volt szerencsém. Atoru vagyok, örülök,  hogy megismerhettelek. - mosolygok a kislányra. Amikor pedig jobban szemügyre veszem, két állatka is van körülötte. Egy pókocska, és egy sakál is. Tehát egy idomár lenne, mint Aya? És két petje is van! Biztos nem unalmasak a hétköznapjai. Ezután jobban körbe néztem, és észrevettem, hogy még nincs itt mindenki. Viszont még fél hat sem volt, így nem volt más hátra, mint a várakozás.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Vas. Júl. 06, 2014 7:36 pm

Csippanás. Mintha a telefonom ébresztett volna, olyan hatása volt. Leszámítva azt, hogy a telómon mindig az aktuális kedvenc számom szólal meg ébresztőként, és nem csipog Razz Nehéznek, nagyon nehéznek éreztem a szemhéjaim, de kinyitottam őket. Résnyire. Fény alig volt, önmaguktól csukódtak vissza. Hajnal volt, sokkal-sokkal korábban, minthogy én fel szoktam kelni. Ezt még óra nélkül is meg tudtam állapítani, ahogy azt is, hogy még aludni akartam. Alapból gőzöm se volt róla, hogy mi ébresztett fel, ahhoz rendesen ki kellett volna nyitnom a szemem, hogy felkutassam az okát. Márpedig eszem ágában se volt ezt megtenni, az ágy pihe-puhasága odaragasztott magához. Viszont így, hogy megébredtem, eljutott a tudatomig, hogy mégse vagyok olyan nagy kényelemben, mert valami nyomja a lábamat @.@ Szóval mire kirángattam a fogva tartott lábikómat, szépen magamhoz is tértem annyira, hogy nem okozott annyira nagy problémát kinyitni a szemem. Fejbe fogom vágni Anatot, hogy így rám tehénkedett alvás közben Neutral Azért elmosolyodtam az én kis tigrisemet látva, ahogy szuszog, és ha már ott voltam, nyomtam egy csókot a homlokára, mielőtt a hátamra fordultam volna, hogy a plafon intenzív bámulása közben végre észrevételezzem a villogó borítékot.
Csúnyán néztem, nyöszörögtem, félálomban oldalra bukott a fejem és még egy-két percet eltöltöttem szunyókálással, de annyira zavart az a hülye levél, hogy kénytelen voltam a megfelelő kézmozdulatokat megejtve kinyitni. Nehezemre esett az írásjelek azonosítása, először valami totális hülyeséget vettem ki az üzenetből, de azért összeállt. Ránéztem az órára: negyed hat. Haha, jó vicc. Teljesen esélytelen volt már az is, hogy én negyed óra alatt kimásszak az ágyból, nemhogy felöltözzek, megreggelizzek és útra keljek a toronyba, mindezt hajnalok-hajnalán, teljesen zombimódban. Ki akar ilyen korán küldetést tőlünk? Ehh...
Ne kérj lehetetlent Razz Fél hétre talán ott leszek, nem baj, ha nem vártok meg.
Üzenet vissza, aztán visszacsuktam a szemem még öt percre, amiből persze tíz is lett, mire újra felriadtam. Nem való nekem ez a koránkelééés :S Na jó, keljünk fel...

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Aidor on Hétf. Júl. 07, 2014 9:49 pm

ZzzzZ....ZzzzZ....ZzzzZ....Zzzz... *pity* Hallottam a hangot, felébredtem rá. Kábán kinyitottam a szemem. A szobában még sötét volt, bal oldalt egy kis ikon villogott. Üzenetem érkezett. Ránéztem az órára. Korán van, nagyon korán... Ki gondolja magát olyan fontos személynek, hogy hajnalok hajnalán zaklatni merjen? Kérdeztem magamtól és egy ügyetlen mozdulattal megnyitottam a levelet.
-Ayani... Gondolhattam volna, ki más lenne? Na mutasd Aya, mit akarsz.
Gyülekező, ilyenkor? Korán van még ehhez... Rányomtam a válasz gombra és beütöttem:

Ezt aztán elküldtem Ayaninak, ezzel jelezve azt, hogy megkaptam és azt, hogy nagyon álmos vagyok. Két dolgot egyszerre. Majd behunytam a szemem ismét.
-Szóval fel kéne kelni... de csak kéne. Mondtam. Az iskolában sem épp a pontosság volt az erősségem, most miért változtassak ezen? Tettem fel eme költői kérdést, de azért még felkeltem pár perc elteltével. Végeztem néhány nyújtó gyakorlatot és miután biztosan meg tudtam állapítani, hogy nem lettem kipihentebb néhány gombnyomással felöltöttem a vértem és a többi felszerelésem és immáron álmosan, de harcra készen ballagtam Solvik utcáin a központban lévő teleporthoz. Közben végig gondoltam a napi programom amin megállapítottam, hogy olyan lapos mint a sandwitch a Zöld Almában. Remélem nem valami ostobaság lesz.
A teleportálás után óriásléptekkel folytattam utam a többi épület felé magasodó torony felé.
Mikor megérkeztem egyből megakadt a szemem a bejárat előtt parkoló szekéren. Ez most vagy
Mirika új divathóbortja vagy a küldetéshez kapcsolódik, azt meg valószínűtlennek tartom, hogy pont most csak úgy egy NPC ide parkolt volna. Ha eddig egy sem tette.
Nemsokára megpillantottam a többieket. Immáron kimerültségtől mentesen vagy legalábbis egy jóval enyhébb fajtájával sétáltam a gyülekezők közé.
-Kellemes jó reggelt! Köszöntem.
-Szóval feltudna valaki világosítani arról, hogy mi folyik itt?

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Hétf. Júl. 07, 2014 10:34 pm

Nos... sikerült felébredni és összegyűlni. Többet egyelőre még nem.
Haladhattok tovább. :3

Határidő: július 14.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Júl. 13, 2014 7:48 pm

Nagyokat ásítva bólintok elégedetten, mikor láttam, hogy elmentek az üzenetek a címzetteknek. Egyet nyújtózok, majd azon voltam, hogy visszafekszek kicsit pihenni a bejárat közelében lévő kanapén, ám hirtelen megszólítottak. Komolyan mondom, ha ki lehetne ugrani a bőrünkből, ahogy a mondás tartja, én valahol a mennyezeten terülnék széjjel. Hangosra sikerült kiállítással pördülök meg, és egy fiatal kislánnyal szemezek. Miután összekapartam magamat, szívre tett kézzel kissé illetve szólok hozzá enyhén tompán.
- Jaj ne lopakodj így mögém... Amúgy te vagy Kokoro igaz? A nevedet csak eddig taglistán... - ásítok, majd folytatom -... láttam. Örülök, hogy megismerhetlek. Amúgy ne siess ennyire... Van időnk.... még egy... kicsit... pihenni.
Fejezem be majd kimerülten rázuhanva a kanapéra el nyomott az álom.Bármennyire is fáradt voltam hagytam annyi helyet, hogyha Kokoro le akarna dőlni mellém, hogy ne kelljen állnia vagy visszamásznia a lépcsőn a szobáját, akkor ő is elférjen. Természetesen nem fogok éppenséggel kényelmesen aludni. Se Ato, se Aidor, se Miri nem hagy aludni... jó én mondtam ilyen korai időt, de akkor is! Végül amikor mindannyian idértek nagy nehezen felkelek, majd a többiek felé fordítom arcomat... sajna szemem nem akar engedelmeskedni és zárva maradt.
- El kell szállítanunk egy bizonyos árut 2. emeletre... a részletek ebben vannak bent. - emelem fel a borítótok, majd megpróbálom kinyitni a szemem, ami nagy nehezen sikerül, majd átadom a borítékot Mirinek - Ezt rád bízom, ha nem gond.
Mondom, majd felmászok Tűzrózsa hátára, és szundítok tovább picit, de azért még figyelek. Remélem nem veszi magára Miri, hogy csak így simán rádobom a feladat oroszlánterhét, de csak megszokta már ennyi idő után. Razz

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Vas. Júl. 13, 2014 8:05 pm

-Oh... rendben. Ayani-sama.
Megijedt tőlem. Én sajnálom. Lehajtom a fejem, mélyen. Csak a padlót látom. Pár másodpercig. A lány már alszik, mire felemelkedem. Új hang szólít meg. Egy fiú. Kíváncsian megfordulok.
-A.. Atoru...-sama? -hajlik a hangom. Kijelentésből kérdésbe. -Én is... örvendek.
Két új ember. Jackal a mennyekben jár. Farkát mintha motor járatná. Norm is lelkes, de továbbra is sakálgol. Mert Jack nem ló, hogy lovagoljon rajta. Meg talán azt sem akarja, hogy összetapossák. Hisz Norm ugyan nagy, és sötét. Fehéren észre lehet venni. De Ayani nagyon álmos az ilyesmihez. Még széttaposná. Az nagyon-nagyon rossz dolog lenne.
Felváltva nézek rájuk. Majd Ayanihoz lépek. A takarót ráborítom. Nem akarom, hogy megfázzon. És így biztos jobban fogja magát érezni. Aztán lehúzom a menümet. Leveszem a hálóinget. Kikeresem a ruháimat. Bejelölöm, hogy felveszem őket. Megjelennek rajtam. Így már készen állok a napra. Én nem vagyok álmos. Pedig nem aludtam éjjel. Most mégis... az izgatottság. Két új ember. Ayani és Atoru. Őket még nem ismertem eddig. Most viszont itt vannak. Leülök az egyik székre, amit találok. Összehúzom magam és várok.
Majd jön Aidor. Elpirulok, ég az arcom. Motyogom, hogy "szia". Még jobban lehajtom a fejem. A hajam takarja az arcom. Várunk tovább.
Megérkezik Mirika-neesama is. Erre felállok a székről. Jackal is üdvözli. Norm integet mellső lábával. Még Jackal fején üldögél. Olyan, mint egy szőrös, nyolc lábú kalap.
Ayani elmondja, mi a dolgunk. És ad valamit Mirikának. Nem merek közelebb lépni. Összekulcsolom a kezem, várok. Ilyenkor ezt kell csinálni. Az okosabbak megoldják a dolgokat. Én csak állok és figyelek. Megpróbálok tanulni. Mert fejlődnöm kell, hogy erős legyek. A fejlődés kulcsa pedig a tanulás.És a gyakorlás.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Hétf. Júl. 14, 2014 2:09 pm

Úgy tűnt, Ayani nem azért volt fennt ilyen korán, mert nem tudott aludni... Helyesbítve, nem önszántából volt fent ilyen korán,  hanem a küldetésünk miatt. Szegény... De vajon ki az, aki ilyen korán ránk bíz egy küldetést? Ez gondolom akkor fog kiderülni, hogyha mindenki megérkezik. Addig pedig csak a várakozás. Azonban ez a várakozás sem unalmas. Főleg, hogy itt van az ismeretlen ismerős Kokoro személyében.
- Ugyan-ugyan, semmi szükség a "sama"-ra. - szabadkoztam. - Szólíts csak egyszerűen Atoru-nak, esetleg Ato-nak, rendben?  - mosolyogtam a lányra, és eszembe jutott valami. Én is ilyen voltam, amikor Mirikával először találkoztam. Azt a "sensei-ezést" máig nem felejtettem el - mivel nem is olyan régen történt. De ennek ellenére, jó érzés volt nosztalgiázni. Ha bárkire gondolok a céhből, egyből eszembe jut valami. Leszámítva Kokoro-t. De ezen majd most változtatunk.
Közben látva, hogy a két lány kényelembe helyezte magát - Ayani főleg, mivel Kokoro még egy takarót is adott neki - így én is leülök egy székre, és elkezdem olvasgatni a Guide Book-ot - természetesen a legújabb változatát - és tanulmányozni kezdem a T2-es felszereléseket. A fegyvereket nem tudom sokáig, hiszen mindösszesen egy darab van, amit árnyharcos használhat. De gondolom később lesz több is. Ha mégsem, akkor lecserélem az egyik fegyveremet egy ilyen Acélkaromra. Amikor viszont a páncélzatok, gyűrűk és miegyebek jönnek, feladom. Ehhez gondos számolások kellenek, hogy kellően szinten tudjam tartani mindegyik statomat. Ahhoz pedig még reggel van számomra. Majd később megcsinálom.
Nem sokára megérkezett Aidor,  akit üdvözöltem is. Már csak Mirikára várunk.
Végül be is futott, így Ayani elkezdheti ecsetelni, hogy mi is lenne a dolgunk. Jobban mondva elkezdené, de csak annyit tudunk meg, hogy a második szintre kell elmenni, majd elnyomta az álom... De előtte egy levelet is átnyújtott Mirikának, hogy a többit mondja el ő.
- Mirika? - fordulok a céhvezérem felé tudakolva, hogy mi is lehet a levél tartalma. Gondolom a levél több részletet tartalmaz a csomag eredetét és célját illetőleg. És persze, hogy egyáltalán mi is lehet a csomagunk. Talán Aincrad ellenes merénylőknek szállítunk robbanótölteteket, amit majd arra használnak, hogy átvegyék a hatalmat? Vagy Kayaba betett egy Minecraft-os mob spawnert, és amint kinyitjuk a dobozt, egy seregnyi zombival, pókkal, meg csontvázzal találjuk szembe magunkat?  Esetleg...
Itt leállítottam a fantáziám, mielőtt még az előbbieknél is furcsább ötletekkel rukkolna elő.  Inkább figyelek Miri-re, nála vannak az infók.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Hétf. Júl. 14, 2014 4:24 pm

Álmosan, szédelegve tévelyegtem az utcán. Már a látóteremben volt az egyébként nem túl magas, de a környék épületei közül kiemelkedő torony, és ahogy befordultam a sarkon, már a hozzá tartozó épületet is megpillanthattam volna, ha éppen ki tudom nyitni a szemem rendesen. Nem mondom, hogy a hajnali séta nem ébresztett fel egy kicsit, de még így is mosott zokninak éreztem magam, hogy szépen fejezzem ki magam. Iszonyat be voltam lassulva, csomó mindent felborogattam készülődés közben, aminek leginkább egy tégely vajszerű krém látta a kárát, mert az le is esett a földre és elpixeleződött. Viszont ennek ellenére is lett reggelink Anattal, bár azt nem tudom, hogy ő már megette-e, mert azt gyanítom, hogy még mindig alszik. Hagytam neki üzenetet, hogy sürgős dolgom akadt a céhhel, és nagyon ajánlom Ayaninak, hogy tényleg az legyen Neutral
Na most, nem tudom ki hagyta az út közepén azt a rozoga talicskát, de csak annak köszönhetem, hogy nem estem hasra a kerekében, hogy az egyensúlyom még kábán is elégséges szinten "működik". Éppen elég hulla voltam ahhoz is, hogy csak nehezen találjam el a kapu irányát, nem hogy még kerülgessem is ezeket a szerteszét hagyott túlméretezett játékokat >.> Azért lassan sikerült beesnem a bejáraton, és némi keresgélés után megtaláltam a többieket. Ciki, de én voltam az utolsó, aki ideért @.@
- Jó reggelt... - köszöntem álmoskásan. Hát, tuti nem néztem ki valami jól, biztos voltak táskák a szemem alatt, és nem vettem észre, de a szám szélén is volt egy kis lekvárszerű krém, ami még a reggelim maradékából maradt meg. A reggelimből, amit persze útközben fogyasztottam el, szóval amikor elindultam, akkor megvolt az iskolából elkéső diáklány feeling :3 Mostanra meg maradt a kómás tekintet.
- Ööö... hogyne - veszem el a borítékot Ayanitól, és némán meredtem rá egy pár hosszú másodpercig. Kinéztem, rá arra a hintóra vagy mire, majd vissza a borítékra, és aztán a többiekre. Jé, mindenki itt van! Akkor...
- Öhm... bemutatom nektek Kokorót és a kisállatát, Jackalt - álltam a lány mellé, és megsimogattam a fejét. Ez akkor nézett volna ki jól, ha magasabb vagyok nála, de ez nem volt igaz. Kinél vagyok én magasabb? Senkinél kábé Razz Ettől függetlenül megtettem - Ő az ötödik, legfrissebb tagunk, fogadjátok szeretettel :3 Mi az a fekete bigyusz amúgy Jack fején? - kérdeztem Kokoro-chant, innen ebben az állapotban nem igazán tudtam beazonosítani, hogy mi lett az állatka fejével. Mindegy, volt valami küldetés, szóval felemeltem a borítékot és nekiálltam kibontani, mert ugye valami választ vártak tőlem, legalábbis Toru mindenképpen @.@

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Kedd Júl. 15, 2014 12:35 am

A borítékban a következőket találjátok:

100 arany előleg

Egy térkép Urbus városáról, rajta bekarikázva egy épület a település szélén.

Egy szállítólevél, rajta felsorolva a hintó, annak összes tartozéka, és a hintóban található áru, tételesen felsorolva, étkészlet, ékszerek, ruhaneműk, hagyatékként bejegyezve. Minden tétel mellé szépen felsorakoztatva az ára, a végösszeg pedig 25.000 arany értékben van megnevezve.  

Valamint egy levél:

Tisztelt Angelic Voice!

Ezennel megbízom Önöket, hogy juttassák el a szállítmányt a kijelölt épülethez sértetlenül. Amennyiben teljesítik a feladatot, az összeg további részét is készhez kapják, azonnali hatállyal.  

Köszönettel: Zebron Malehuv

Aidor 750 szóval pótolhat.
Határidő: Július 21.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Kedd Júl. 15, 2014 8:30 pm

- És mennyi az összeg további része...? - motyogtam magam elé a fejemet vakarva. Elolvastam mi van a borítékban, legalábbis úgy nagyjából, mert ugye arra ki a fene kíváncsi, hogy hány evőeszköz meg milyen ruhák vannak abban a rozoga szekérben? A lényeg megvolt, ezt a cuccost el kell vinni Urbusba, oké. Még csak nem is volt különösebben értékes amúgy, de azért el tudtam képzelni, hogy valaki feni rá a fogát... más kérdés, hogy aki itt hagyta, az egy icipicit felelőtlen Rolling Eyes Mindegy... Megköszörültem a torkom, pislogtam párat lustán és felnéztem, hogy adjak valami tájékoztató félét.
- Hát ez ráért volna délután is - sóhajtottam, és összecsuktam a levelet, meg a hozzátartozó menüt. Pár pillanatig még elmélkedtem magamban, aztán csak-csak rászántam magam ebben a belassult állapotban is, hogy folytassam - Szóval az van, hogy ezt el kell vinnünk Urbusba egy épülethez és... hát, kábé ennyi - közöltem, majd ásítottam egy jókorát és elbámultam a főtér irányába. Befér egy ekkora izé a teleportkapuba? Merthogy a lépcsőkön tuti nem visszük fel, ami a második szintre vezet Rolling Eyes
- Öhm... amúgy viszonylag értékes a szállítmány, szóval szerelkezzetek fel, hátha - dörzsöltem meg a tarkóm, és ha lassan is, de hallgattam a saját tanácsomra, és lehívtam a menümet, hogy magamra öltsem a cuccaimat. És így nőtt hirtelen macskafülem... :3
- Csak tudnám, miért sóznak ránk ilyen feladatot, nem futárok vagyunk >.> - morgolódtam kicsit, miközben igazgattam magamon a páncélt, aztán ránéztem a többiekre - Ha készen álltok, induljunk, és... próbáljuk meg elcipelni a főtérre... Ayani, tudod kezelni a lovakat? Lehetnél kocsis :3 - kértem meg a lányt, ha már paripája van. Én tuti nem tudnám irányítani a lovakat, másféle lovaglás jártasságom van, mint ami ide kéne Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szer. Júl. 16, 2014 5:56 pm

Megérkezik Mirika. Fényár veszi körbe, mikor belép. Elpirulok és lehajtom a fejem. Hisz Isten angyalaira nem szabad szemünket vetni. Jackal nem ilyen. Vagy nem is tudja. Tágra nyílt szemekkel bámulja. Még kaffant is egyet. Norm megkapaszkodik a füleiben és a szőrében. Ő is üdvözlő-csipogást hallat.
Már mindenki ismer. De Mirika azért bemutat. Így legalább hivatalos. És a tagjuk vagyok, teljes mértékben. Elpirulok, főleg, mikor kérdez. Norm nyolc csillogó szemmel néz vissza Mirikára. Én elmosolyodom, és megsimogatom. Olyan selymes a potroha, mint Jackal füle.
-Ő Norm. -mosolygok. Kinyújtom a kezem, hogy rám mászhasson. Norm fürgén felszalad a vállamra. Onnan integet kis lábacskájával. Óriáspók, de nem túl nagy. Tenyeremben elfér. A vadmacska szerint ekkora is marad már.
Reccs, nyílik a boríték. Az angyal elolvassa, majd ismerteti. A kinti kocsira nézek. Urbus... az... Tolbana és Horunka az első szint, Urbus a második. Oda már elmehetek. A két ló mintha nyugtalan lenne. Biztos Jackal miatt. Jackal ragadozó, lovakat is ehet. Nem tudom, megteszi-e. Az én Jackalom biztosan nem. Ő azt eszi, amit a boltban veszek neki. És nagyon szereti. Norm pedig a digitális legyeket kapja el. Meg néha csen Jackal ételéből egy kicsikét.
Kérdőn Mirikára nézek. Aztán követem a példáját. Nekem szarvaim lesznek a sisaktól, meg ilyenek. De legutóbb is azt mondta, jól nézek ki bennük. Most nem vagyok benne biztos. Nem tudom, mit szólnak a többiek. De a páncél nagyobb védelem. Nagyobb eséllyel viszonozhatom Aidornak, amit segített. Még kint, az arénában.
Jackal már kint van, a kocsi mellett. Leül, egyik lába kinyújtva maga mellett. A nyelve lóg a szájából, szemei csillognak. "Indulunk már?", mintha kérdezné. Én is odamegyek, a lovak mellé. Tudom, hogy nem szabad a hátuk mögé kerülni. De úgyis ott a kocsi. Nem is férnék el. Kinyújtom a kezem, és megsimogatom a nyakát az egyiknek.
-Szia. Örülök, hogy megismerhetlek. -mosolygok. Halkan beszélek, a füle felé. Végig a szemébe nézek. Az állatoknak lehet, rövid ideig. Majd lesütöm a tekintetem. Simogatom a nyakát, érzem a bőre alatt az izmokat. Gyönyörű állat. Norm is kinyújtja lábacskáját. Kicsit megérinti a lovat, majd visszahúzódik. Üdvözlő csippantást hallat.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Szer. Júl. 16, 2014 8:27 pm

Érdeklődve figyeltem arra, amit Mirika mondott. Jobban mondva, csak figyeltem volna, de hirtelen minden némafilmbe váltott. Kép van, hang nincs. Még az a szerencse, hogy nem váltott át fekete-fehérbe a kép iy. Akkor teljesen egy Chaplin-filmben érezném magam. Csak egy sétapálca, egy kis bajusz, és egy cilinder kell, és kész is lennék. Azonban most zavar, hogy nem hallok semmit. Neutral Aztán végre hallom a hangokat, de addigra Mirika már nem mondd semmit. De így is hallottam és megértettem a mondandót. Csak egy egyszerű áruszállítás?  Ezt tényleg elintézhettük volna délután is. Hiszen csak egy teleportálás, és már ott vagyunk Urbus-ban, így végképp nem tudom, hogy miért kellett ilyen korán kelnünk. De ennek köze lehet ahhoz, amire Mirika is óva intett minket. Talán megtámadnak minket az út során.  Így aztán, hogy engedelmeskedjek a céhvezéremnek, lehúztam a menümet és már el is kezdtem felpakolni a páncélokat. Azonban a következő pillanatban már nem voltak rajtam, pedig még hozzájuk sem értem. O.o Oké,  ez az egész nem tetszik nekem. Neutral Így inkább nem is szóltam semmit, nehogy a végén még rosszkor szólaljak meg, és félbe szakítsak egy beszélgetést, amit nagyon nem szeretnék. Ha ez az akadozós állapot megmarad nekem egészen a küldetés végéig, akkor nagy bajban leszek. De tegyünk mégegy próbát a páncélokkal. Most fent maradtak. Oké. ~  Akkor most felállok, és elindulok az ajtó felé,  a lovaskocsihoz. ~ adtam ki magamnak a parancsokat. De egy idő után rá kellett jönnöm,  hogy még mindig a széken ülök.  ._. Rendben, történtek már ilyenek velem más játékokban is, és ott lagg-nak hívtuk ezt. Most viszont az a szerencsém, hogy védett területen történt ez, nem pedig farmolás közben.  Annak katasztrofális következménye lett volna rám nézve. De akkor tegyünk mégegy próbát.
Elindultam a bejárat felé, és ki is tudtam menni. Azonban ott megálltam, és vártam. Ilyenkor jobb nem csinálni semmilyen felesleges mozdulatot. Egyelőre pedig elég lesz annyi, hogy kijöttem az épületből.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Aidor on Hétf. Júl. 21, 2014 10:50 pm

Úgy tűnik mindenki megérkezett. Ayani, Atorou, Kokoro és Mirika. Még nem is láttam így együtt a bagázst, azt hiszem ez is egyike lesz azon ritka alkalmaknak mikor mindenki együtt van. Úgy tűnik Kokoro is megismert mindenkit. Szóval rendben lesz. Sőt mintha hallottam volna valami olyasmit, hogy ma a céhházban alszik. Ritka egy kiváltság. Nem egészen erre van, de Miri mindent megold ha kedve van hozzá. Ez viszont azt jelenti, hogy ő már itt volt mikor a szekér jött és elvileg senki más. Akkor viszont, hogy-hogy Ayani küldte az üzenetet? Mondanám, hogy Kokoro nem tudta mit csináljon ezért felkereste Ayanit, de találkoztak már egyáltalán valaha? Ezt később meg kell kérdeznem, de most nem ezt érzem a megfelelő alkalomnak. Mirika elolvasta a megbízó levelet én meg a válla, fölött átkukucskálva kíváncsiságtól vezérelve bele pillantottam. Egyből megakadt a szemem az összegen. Huszonötezer??? 25K? Mi a manó van ebben ami annyit ér? Ha nekem lenne annyim... hát nem lenne rossz. Bár jobban belegondolva nevetségesen gyorsan ellehet költeni egy ilyen összeget ahhoz képest, hogy milyen nehéz összegyűjteni. 100 arany az előleg. Ez volt idő mikor soknak gondoltam. Ma már aprópénz. Vajon mennyi pénzre számíthatunk a végén? Ezt persze nem írják. A lényeges részeket mindig kihagyják és hova kell vinni? Urbus. Urbusba... - Ez a küldetés úgy bűzlik ahogy van. Egyszerűen túl könnyű. Csak elkel vinnünk a főtéri portálhoz és onnan már csak a térképet kell követnünk. Bár nagy a város, de ha ismered az utat hamar eljuthatsz bárhova. Ez az egész küldetés... nem kell a végrehajtásához egy óra sem és mindezt úgy, hogy else kell hagynunk a biztonságos zónát. EZ TÚL KÖNNYŰ!!! és ekkor jöttem rá, hogy hangosan gondolkodtam.
-Lehetséges... hogy... hallottátok? Kérdeztem.
Na mindegy...
-Hé emberek, itt akarunk állni egész nap, vagy tesszük a dolgunk? Let's go! És magasra emeltem a kezem. Elindultam a szekér felé Atoru után, de mivel megállt előttem kénytelen voltam magam előtt tolni a szekérig. Mikor oda értem felmásztam a tetejére. Ahol törökülésben helyet foglaltam az utastér felett. Arra várva, hogy a többiek is hasonlóképpen járjanak el. Közben azon gondolkodtam, hogy bár csábító az a 25 K valószínűleg ez az érték jelképes és számunkra, játékosok számára értéktelen bármit is szállítsunk. Így fölösleges azon agyalni, hogy érdemes-e a csomagot nem kézbesíteni. Mert ha egyáltalán magunkhoz vennék az árut számunkra semmi értéke sem lenne. Bár az még mindig zavar, hogy ez túl könnyű. Igazából így csak az a veszély fenyegeti a rakományt, hogy elszublimál. Mert a rendszer minden más lehetőséget kizár. Igazából ez a küldetés egy tipikus 1. szintűre hasonlít. Bár tekintettel arra, hogy az első szinten vagyunk ez nem is olyan meglepő. Sőt most jobban belegondolva minden általam ismert céh és játékos bolt unalmasan az első szinten van. Legmegdöbbentőbb módon még azok a boltok is melyek túl erős felszereléseket árulnak ahhoz, hogy 10. szint alatti játékos használja. Én a helyükben már feljebb költöztem volna. Kevés ember szeret ilyen messzire vissza jönni csak azért, hogy vegyen valamit. Talán a keresletük is nagyobb lenne ha közelebb költöznének a fronthoz. Ide lent már amúgy sincsenek elég magas szintű játékosok az áruikhoz. Persze az is igaz, hogy egy új bolt bizony elég költséges, de valamennyit vissza hozna az árából a régi eladása és újra bútorozni se kéne csak áthordani a régi cuccokat. Így viszont már nem is olyan vészes ráadásul akik többnyire olyan magas szintű boltokat üzemeltetnek azok se kis Miskák összességében nem tudom mi tartja vissza őket attól, hogy feljebb költözzenek nekik is kényelmesebb lenne ha nem kéne annyit mászkálniuk a vadászterületük és az üzletük között. Az üzlet amúgy is sok időt vesz el abból amit fejlődéssel tölthetnének. Minek fokozzák még ezt? Sosem értem meg mi tartja őket vissza ettől. Talán tetszik nekik a környezet? Persze... de minden nagy kereskedőnek? Ez azért elég valószínűtlen. Talán jobb ha ejtem is a témát. Többek között azért is mivel gyakorlatilag ez a céh összes kereskedőére igaz. Ami kevesebb mint amennyinek hangzik. A Céh 2/5 rész jelenleg ami 5-ből 2 ember jelent. Erre jut jó esetben még 2 látó. Nem ismerem ennyire a többiek képességeit, de kétlem, hogy Kokoronak már ilyenjei lennének. Atot meg nem tudom, látó-e vagy sem. Talán még ő sem választott irányzatot. Bár kereskedő helyett pontosabb ha azt mondom kovács mert nem teljesen ugyanaz a kettő. Nem minden kereskedő kovács, de minden kovács kereskedő. Kb így írhatnám le a dolgot. De ez nem változtat a tényeken. Ezenfelül van még a céh alap nyersanyag ellátása az NPC-ktől. Ami azért nem rossz, de mégsem elég. Sajnos látónak lenni annyi mint: ha mázlid van mindenki boldog, ha nem akkor hiány gazdaság lép érvénybe. Kegyetlen ez a világ...

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Kedd Júl. 22, 2014 6:02 am

Atoru írta:
Egyelőre pedig elég lesz annyi, hogy kijöttem az épületből.


És mivel Aidoron kívül, aki a kocsi tetején csücsül (ahol lovaglás és akrobatika jártasság nélkül valószínűleg elég kényelmetlen útja lesz) a többiek sem csináltak még többet... Rolling Eyes

Haladhattok tovább!
Határidő:  Július 29.

Ayani, mivel jelezte a hiányzást, így 500 szóval pótolhat.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Júl. 24, 2014 6:44 pm

// mielőtt nekikezdtek a postnak felhívom a figyelmeteket, hogy Tűzrózsát csak más petek hallhatják, vagy akinek van olyan képessége, amivel megérti a pet nyelvet Razz //

Sosem gondolkodtam azon, hogy tanuljak meg nyitott szemmel aludni, vagy éppen állva. Nem nagyon volt rá szükségem, de most elég ramatyul festhetek, ott szinte élőhalottként. Az biztos, hogy többiek előtt, nem feltétlen fogok bevágódni ezzel. Mirika nagyon jól ismer, és gondolom, nem lepi meg, hogy ismételten nem vagyok éppen a legfittebb formámban, de hát nem az én hibám! Ha nem vertek volna fel, nem lennék fáradt, és nem kéne azon erőlködnöm, hogy nehogy elaludjak. Tűzrózsa lángjai lágyan körbelengték arcomat, és sikerült nagyon ellazítaniuk, így jóformán fel sem tűnt, hogy petem már megint makacskodik. Már az elején forgatni kezdte a szemét, hogy már megint is lustálkodok. Kivéelesen helyettem si meghallgatta Miritől, hogy mi a feladatunk, bár ahogy hallgatta úgy vélte nem sok minden újat halott meg. Végül úgy döntött emgpróbál felrázni engem, így lassú galobbolásba kezdett, hisz jelen pillalantban még nem mentünk ki az ajtón, azonban ezzel csak azzal érte el, hogy az állandó együtemű ringatózás szinte még jobban elfárasztott.
~ Csipkerózsika ideje felkelni! – morogta Tűzrózsa.
Természetesen számomra ebből semmi nem jött le, egyrészt már sikerült kényelmesen elhelyezkednem, másrészt még mindig nem tanultam meg pet nyelven kommunikálni. Tűzrózsa elnyerít egy káromkodást az orra alatt, majd felágaskodva ledob a hátáról, melynek következményekébe, egy kissé nagyot sikoltva puffantam a földön. Ez a hirtelen adrenalin, ami a meglepettséget okozta bőven elegendő volt, hogy szemeim kinyíljanak, én meg még midnig földön fekve felemelem kezemet valahova a plafonra mutatva.
- Szóval a kocsira, vezetni a lovakat értem, máris ott leszek. – mondom kicsit kábán, de ekkor tűnt fel, hogy voltaképp… ez a helyzet kissé gáz… fejemet vakarva kissé zavart mosollyal az arcomon felkelek, és elindulok kocsi felé – Hehe… azt hiszem kicsit elkalandoztam.
Tűzrózsa a fejét csóválva lép oda a 2 új pethez.
~ Reménytelen eset ez a lány. Amilyen segítőkész, olyan makacs is… Már azt hittem sosem kel fül. Amúgy üdv a köreinkben. Tűzrózsa vagyok, mint gondolom észrevettétek egy lángparipa. – rázza meg büszkén lángoló sörényét, majd a sakálhoz fordul – Ha jól halottam te vagy Jackal igaz? Míg nem kapsz a lábam után, nem lépek rád. – mondja játékosan, utalva az állat ragadozó mivoltjára, majd a pók felé néz – és te lennél Norm igaz? Már ha jól értettem a gazdádat. Hm… ismerek egy idomárt, akire szívbajt hozhatnál. – mondja halvány mosollyal az arcán utalva Szophiera, miután visszaemlékezett mennyire megijedt a pókoktól a Túlélő Csarnokban – Na, mindegy sok szerencsét kívánok nektek ebben a vidám közösségben, azaz a Voiceban. A Gazda szerint nagyon jó szívű a vezérje, és én is így vélem… bár az bosszant, hogy nem a Gazda kap ölelést velem meg nem törődnek… ennyire félelmetes azért nem vagyok. – csóválja meg ismét a fejét, majd a szekér felé léptet.
- Tűzrózsa! – füttyentek petem felé, aki rám figyel – Te leszel a vezérló. Szóval csak ügyesen. – mosolygok rá, majd miután beállt a többi ló elé, felmászok a szekérre, és tapsoltam egy nagyot széels vigyorral az arcomon – Felszállás a Voice járatra úti célunk.. Urbus! – majd mikor mindenki felszállt, vagy éppen be, megrántom a kantárt és így kiáltok – Indulás!
~ Hallottátok, akkor utánam! – nyeríti Tűzrózsa is, és vezetve a lovakat a Kezdetek Városa felé indulunk.
Miközben arra felé megyünk, odakiáltok azért Mirika felé – Amm Miri.. és hogy teleportáljuk fel? Mert a teleportáló Kapuba tuti nem fér be… és tuti, hogy a rakományt is felviszi épségben?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Pént. Júl. 25, 2014 10:01 pm

Aidor szerint könnyű lesz. Túlságosan is könnyű. Kerek szemekkel hallgatom végig. Nem értem, miért baj az. Ismét a kocsira nézek. Kezem még a ló nyakán pihen. Ha könnyű, az csak jót jelent. Szerintem nem kell félni. Csak óvatosnak lenni. Persze tudom, milyen vagyok. Még nem ismerek semmit. Senkit és semmit. Sosem csináltam még ilyesmit. És odakint sincsenek már postakocsik. Csak a történelemkönyvekben.
-Nem lesz baj. -suttogom. Majd lehajtom a fejem. -Azt hiszem. -teszem hozzá. Csak halkan. Mindent halkan. Hogy ne zavarjunk senkit. Különben jön a pálca.
Ayani sikolt, s leesik. Én csak nézem. Nem tudom, oda merjek-e menni. Láthatólag semmi baja. Feleslegesen nem szabad semmit csinálni. Az csak elveszi az energiát. Elvonja a figyelmet. Ayani felkel, minden rendben. Tűzrózsa pedig gyönyörű. Olyanok a lángjai, mint a mennyei tűz. Lesütöm a szemem. Van jogom ránézni?
Jackal csak néz fel rá. Mikor Tűzrózsa nyerít neki, csak néz. Norm felemeli a lábát, a szemei fölé hajlítja. Mint a katona, mikkor szalutál. Csippant egyet, hogy érti. Jackal ennyit sem csinál. Nyelve lóg, szemei csillognak. Hátsó lába kinyújtva, úgy ül a földön. Farka felveri a digitális port. Egyik füle lekonyul, másik a ló felé fordul. Olyan, mint egy kiskutya.
Mikor Ayani felpattan a bakra, elcsodálkozom. Képes rá? Én félek, nagyon. Nekem nincs semmim. Semmi tudásom, tapasztalatom. Én majd sétálni fogok. Vagy futni. Futni azt tudok. Amíg nem esek el. Jackal még szeret is. És Norm sem fog leesni. Mikor elindulunk, így is teszek. Követem a kocsit, ahogy kell. Közben hallgatom, ahogy beszélgetnek. Én nem merek közbeszólni. Nem illik. Nem tudok semmit. Majd ha fogok tudni, akkor közbeszólhatok. Amennyiben megengedik...

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Aidor on Pént. Júl. 25, 2014 11:30 pm

Miután majdnem mindenki felszállt Ayani elindította a kocsit. A majdnem alatt pedig Kokorot értem aki futva jön utánunk. Biztos vagy benne, hogy lennének páran akik szélesen vigyorognának és élveznék a látványt. Én viszont inkább azon tűnődtem, hogy miért nem szállt fel? Lemaradt volna? Egek ez a lány... Megfordultam és megkopogtattam a kocsi fedelét, hogy felhívjam magamra a figyelmet.
-Ayani, állj meg egy pillanatra! Azzal lecsúsztam Ayani mellé és onnan remélhetőleg már az álló szekérről leugrottam és oda mentem Kokorohoz.
-Valami baj van Kokoro-chan? Már elindultunk. Ne maradj le! Gyorsan szállj be a többiek mellé! Mondtam, abban a reményben, hogy így minden rendben lesz, de egek ez az Ayani is, hogy nem vette észre, hogy valaki hiányzik. Arról a kettőről az utastérben nem is beszélve.
Egek a te pályafutásod is jól indul a céhben, nem igaz? Kérdeztem a képzeletemben Kokorotol, de ezt csak egy pillanatnyi mosoly mutatta az arcomon.
Végignéztem a lányon. A fején lévő sisakból szarvak nőttek ki. Egy Minotaurusz sisak. Gondoltam, testét Bronzvért fedte, fegyvere egy... nos egy pálca, azt kell mondanom az idomár fegyverek terén elég hiányos a tudásom. Ujjain egy-egy Kapcsolat Gyűrű, hátán egy Hősi Köpeny, a lábán pedig egy Gyorstalpaló. Ez azért jelentős fejlődés a legutolsó találkozásunk óta. Valószínűleg Mirika szerelte fel. Nagyon jól tette, amit kapott az gyakorlatilag egy olyan set amivel legalább 10. szintig kényelmesen el lehet. Valószínűleg ő a SAO legjobban felszerelt kezdője. Bár nem tudom pontosan hanyas szintű, de nem hinném, hogy sokat fejlődött volna azóta. Na, de végül is mindegy.
Ha Ayani megállt akkor ajtót nyitok Kokoronak és egye fene, én oda már vissza nem mászok alapon én is beszállok. Ha Kokoronak kifogása van az ötlet ellen ott maradok és meghallgatom.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Vas. Júl. 27, 2014 4:55 pm

Léptem egyet óvatosan előre.
Semmi? Semmi visszadobás? Esetleg előrelökés? Nincs több olyan, hogy nem történik meg, amit teszek? Nincs lagg? Végre.
Mostmár megkönnyebbülten, kocogva mentem le a lépcsőn, hogy utol érjem a többieket,  akik már a kocsinál voltak. És majdnem mindenkin ott volt a páncél is. Kivéve Ayanit. Ő valamiért még nem öltötte magára a harci felszerelését. Vajon miért? Persze! Ő már bóbiskolt, amikor Miri közölte velünk, hogy minden eshetőségre készüljünk fel. Így már érthető.  Vajon szóljak neki? Áh, elég szemfüles, biztos, hogy észre fogja venni.
Közben pedig beszálltam a kocsi utasterébe és  már azon gondolkodtam, hogy mit is csináljak a nap hátralevő részében. Talán el kéne menni farmolni? Vagy tervezgessek? Hm... Még a maradék kettő jártasságot is ki kellene választanom. Talán költsem látásra? Azt rebesgetik, hogy egy szint után már átlátunk mindenen. Milyen menő lenne, ha a szemembe húznám a kalapom, vagy a sisakom és úgy is látnám az ellenfelet! Vagy pont Lopakodás kéne, hogy ne lásson engem, és gyorsan elintézzem? És mi lesz, ha velem akarják ezt csinálni? Kellene Észlelés is, hogy ez ne forduljon elő! Esetleg költhetném Súlyemelésre, hogy ki tudjam használni a terep adta előnyöket és az ellenfélre zúdítani? Mint egy régebbi zombis játékban, ahol az egyik fajta kitépett egy darab betont, amit a játékoshoz vágott. De utáltam azzal harcolni... Ennél már csak azt a hisztiző nő zombit utáltam, akinek jókora műkörme volt. De most nem a játék a lényeg.
Hanem az, hogy itt valami nincs rendben.  Mondhatni, hiányérzetem van. Aidor pedig rá is jött, hogy miért, és már meg is állítatta a kocsit.
Szóval Kokoro sétálni próbált? De hogyan gondolhatta, hogy így tartani fogja az iramot? Elég furcsa ez a kislány... De ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem az egyéniségét? Szerintem egy senki. Szóval nem is fogok semmi rosszat gondolni, és pozitívan hozzá állni.
Már csak ez a küldetés zavar. Hiszen Ayani aggodalma sem hiábavaló, nagy az esély, hogy nem fér át a teleport kapun. Bár egy próbát megér... De majd Mirika eldönti.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Hétf. Júl. 28, 2014 2:59 pm

Egy picikét. Egy nagyon picikét megrezzentem, amikor rájöttem, hogy a sakál fején nem valami sapka van, hanem egy állat. Méghozzá egy pók pale Vicces belegondolni, hogy amikor először futottam össze itt pókokkal, akkor képes voltam őket egyszerű mobként kezelni, mintha egy vaddisznó lett volna velem szemben. Viszont aztán jött az a barlangos halálközeli pillanat, majd a pókos boss, és ez a két élmény kiváltott belőlem egy kevés ijedtséget, ha szembetaláltam magam egy ilyen nyolclábúval. Szóval, hát Jackkel ellentétben Normot, ahogy Kokoro-chan bemutatta, nem simogattam meg, csak bátortalanul... visszaintegettem neki? Khm... mindegy, újabb strigula a pókok furcsa viselkedése mellé mattaku
- Nem is az, hogy könnyűnek tűnik, mert azért nem minden quest halálos veszély, engem inkább az piszkál, hogy ha tényleg könnyű lesz, azért nem jár valami sok jutalom, és akkor aztán pláne nem érte meg hajnalban felkelni @.@ - sóhajtottam fel, miután Aidor kifejezte paranoiás rohamát, majd újra Kokorora pillantottam. Ha tényleg könnyű lesz, az miatta ilyen. Bár fene tudja, egyáltalán generált quest ez, vagy JK kérése? Volt egy olyan érzésem, hogy Ayani-chanból ezt nemigen fogom tudni kihúzni @.@ Különben is tök rezignáltan vettem tudomásul, hogy a lova ledobta őt a hátáról, egyrészt mert hát nem voltam valami friss, másrészt mert tudtam, hogy úgyse lesz semmi baja, mert ez védett zóna. Lehet már túlságosan hozzászoktam Aincrad törvényeihez? >.>
Felsóhajtottam és a többiek után indultam. Azért rajtam is látszott, hogy kómás vagyok még, messze nem voltam olyan élénk, mint általában, sokkal lassabban reagáltam mindenre, mint kellett volna. Tulajdonképpen a többiek se voltak valami beszédesek, viszont úgy tűnt, hogy Aidorban felébredt valami, mert feltűnően sokat törődött Kokoroval. Hmm... végül is cuki lány, ez a pink haj pedig különösen kawaii, jól áll neki :3 A többiekkel ellentétben én amúgy nem szálltam be, a lépcsőn kapaszkodtam a kocsi oldalában, mivel nem utasok voltunk, hanem testőrség, és ha valami történik, akkor csak úgy tudunk gyorsan reagálni, ha nem kell kiszállni a hintóból Razz Mondjuk nem tartottam fontosnak ezt megjegyezni, Ayani és én a legtöbb bandita ellen bőven elegek vagyunk, sőt valószínűleg jobban éreztem volna magam, ha egy támadás esetén nem harcol mindenki.
- Még az is lehet, hogy befér! Aztán ha nem, hát akkor megyünk tovább és kirándulunk egyet :3 - szóltam vissza Ayaninak, aztán miután Kokoro is beszállt - ha akart, ha nem, ő bent utazik és kész -, intettem a lánynak, hogy mehetünk tovább.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Hétf. Júl. 28, 2014 3:15 pm

A főtérig valóban semmi atrocitás nem történik, nem állítanak meg titeket, még csak meg sem bámulnak, és a lovak is engedelmesen követik Tűzrózsát... bár azt nem tudni, hogy Ayani, vagy a pet utasításai miatt teszik-e ezt, mindenesetre sikerül eljutni az úti célhoz. Ott azonban akárhogy próbálkoztok, a kocsi csak nem akar felférni rendesen, és egy idő után már pár játékos is körétek gyűlik, néhányan vihogni azon amit csináltok, néhányan pedig tiltakozni, hogy ne döntsétek mán le az oszlopokat, mert igen nehéz lesz mindig elcaplatni a következő városig, ha valaki teleportálni akar, arról nem is beszélve, hogy mi történik azzal a játékossal, aki éppen akkor akar ide teleportálni -ami meg is történik párszor, és ilyenkor meg is kell szakítanotok a próbálkozást-, amikor ti éppen a postakocsit próbáljátok felügyeskedni a placcra...

Határidő: Augusztus 4.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Csüt. Júl. 31, 2014 7:34 pm

Nem megyünk sokáig. A kocsi megáll, Aidor pedig leszáll. Nem tudom, mi történhet. Kíváncsian nézegetem a kocsit. Talán itt történt volna valami? Felborult egy tárgy? Mi történt?
Nagyot dobban valami. Akkor, mikor Aidor elém lép. Én csináltam volna valami rosszat? De mit? Nem akartam! Összerezzenek, kicsire húzom magam. A hátam begörbül, és várok. Várom a pálcát, várom a szavakat, várom a büntetést. Jackal is megáll, kérdőn néz ránk. Telnek a másodpercek. Hallom Aidort, hallom a szavait. Nem tudom, azt jelentik-e, amit gondolok...
Szálljak be...? Miért? Hiszen nekem még nem szabad. Még nem vagyok hozzá elég erős. Elég nagy. Még nem lehet.
-Én...
Norm élesen csipog egyet. Tekintetem odaröppen. A kis pók integet lábacskáival. A kocsi felé mutogat, és csipog. Jackal is néz egy darabig, majd megfordul. A hatalmas, küllős kerékhez üget. Farka zászlóként mutatja az utat. Mirika is vár, Ayani is vár, Atoru is vár.
-Mm... -bólintok végül. Már értem. Azt akarják, hogy beszálljak. Hogy ne fussak utánuk. Megengedik, hogy ülve utazzak. Még sosem utaztam. Talán még az emlékeim előtt. Nagyon-nagyon régen. Lehajolok, felemelem Jackalt. Így lépek be a kocsiba. Atoru és Aidor közé. Forróvá válik az arcom. Érzem, ahogy hozzám érnek. Ahogy hozzám préselődnek. És ez nagyon... nagyon érzés. Mindkettejüktől. Mert másmilyen, mint a férfiak. A kinti férfiak. Atoru és Aidor kedves. Ők... nem büdösek. Nem gonoszak. Nem borostásak.
Lehunyom a szemem. Utazunk.
Hamar a főtérre érünk. Ott kiszállunk, és próbálkozunk. De nem fér be a kocsi. Nem tudunk átmenni. És a tömeg is egyre nagyobb. Én nem tudok csinálni semmit. Nincs ötletem, sem erőm. Nézem, ahogy a többiek próbálkoznak. Jackal néha vakkant, úgy bátorítja őket. De nem megy. Látom, hogy nem fog menni. Viszont én nagyon... nagyon szívesen....
Utaznék tovább velük. Pillantok a két fiúra.
-És ha... és ha... -fordulok a láthatár felé. Az eget nagy-nagy oszlopok tartják. Tudom, hogy mik ezek az oszlopok. Vagy hogy az egyikük micsoda. Felemelem a kezem, reszketek. Feléjük mutatok, és megkérdezem.
-És ha... azon keresztül mennénk... feljebb? Gyalog. Kocsival. Utazva?
Lehajtom a fejem. Vele együtt a kezem is. A hajam takarja az arcom.
-Talán... ezért magas a jutalom.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Hétf. Aug. 04, 2014 7:17 pm

Kokoro nem sokára beszállt a kocsiba, és beült közém és Aidor közé. Úgy tűnik, hogy Aidor és Miri unszolása jó hatással volt rá. A céhvezérünk viszont nem szállt, hanem csak kapaszkodott az ajtóba. Ezen először csodálkoztam, aztán rájöttem, hogy miért tette. Klausztrofóbiás! Ez sok mindent megmagyarázna. Hogy miért olyan tágasak a helyiségek a céhházban, vagy azt, hogy miért nem az egész testet befedő nyúl jelmez volt rajta. Ez teljesen logikus. És az, hogy most nem mer beszállni a hintóba, úgyszint. És erre az egészre magamtól jöttem rá. Cool
Haladtunk tovább a kocsival, és így egyre nagyobb lett a világosság is. A világosság pedig együtt jár azzal is, hogy az emberek száma megnő. Így történt most is. Amíg úton voltunk a teleport felé, alig lézengett valaki az utcán, és ők sem figyeltek nagyon ránk, csak egy-két futópillantás, és ennyi volt. Persze most is voltak kivételek...
De csak oda kellett érnünk a teleportkapuhoz és a játékosok száma a sokszorosára nőtt! Nem is csodálom, hiszen itt van a kapu, ahol fel tudnak menni a többi szintre, és olyanok is vannak,  akiknek mondjuk itt van dolguk az első szinten. Mondjuk céhügyintézés, vagy találka, esetleg egy küldetés.
Viszont szerintem mindegyik játékos tudott volna várni egy kicsit - mondjuk öt percet -, amíg át nem jutunk a kapun. Így viszont nem tehetünk semmit, amíg jönnek a játékosok. Mondjuk nem is biztos, hogy átjutnánk, elnézve a kaput, és annak a magasságát.
Ekkor jött Kokoro ötlete, amit először nem értettem. Hogy felvinni a kocsit az oszlopon? Ennek nem sok értelmétláttam. Először.  Aztán eszembe jutott a labirintus, ami az első boss terméhez vezet. Azon keresztül talán felmehetnénk...
- Szerintem Kokoro-nak igaza van, mehetnénk a labirintuson keresztül. - mondom a többieknek. Már csak az a kérdés, hogy a többiek beleegyeznek-e.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.