[Küldetés] Futárszolgálat

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szomb. Dec. 13, 2014 8:49 pm

Ölelés. Megölelt. Minden rendben. Semmi baj. Jól esik. Meleg és gyengéd. Erős és biztonságot adó. Én még... sosem éreztem ilyet.
Én szeretek itt lenni. Én szeretek velük lenni. Én szeretem ezt a világot. Szeretem ezeket az embereket. Talán... talán minden hazugság volt eddig...?
Talán nem is mondtak igazat odahaza? Arról, hogy milyen a világ valójában. Vagy ez lenne a hazugság, és odakint megint minden más? A játékon kívül.
-P-persze... -bólintok. Nem akarom elengedni. Muszáj lesz. Menni kell tovább. Célba juttatni a kocsit. A csomagokat. A gyerekeket. Mirikáékat. Feladatunk van. Küldetésünk. Menni kell. Elengedem Atoru-t, felszállok a bakra. Norm a postakocsiba bújik be. Az ablakon át bemászik és megtapad a plafonon. Onnan néz le nyolc szemecskéjével. Jókedvű csippanást hallatt köszönésképp. Jackal hozzám szegődik. A bakra ugrik föl mellém. Letelepedik és kihúzza a mellkasát. Büszkén üldögél a magasban. Megsimogatom a fejét, a selymes szőrt a fülén. Mosolygok. Mindenki készen áll. Elindulunk.
Mirika felénk jön. Lassítok, majd megállok. Beér minket, bólogatok. A gyerekek jönnek velünk, ők mennek tovább. A lovag elfáradt, ő is marad velünk. Én nem tudom, dönthetek-e felőle. Majd ő dönt maga felől. Hogy is nevezik ezt...? Öntudat...? Nem, az más. Magabiztosság... más. Nem jut eszembe. Nem rég olvastam róla. Hogy az emberek rendelkeznek maguk felett. Hogy ők dönthetik el, mit akarnak tenni és mit nem.
Én is eldönthetem, akarok-e feküdni vagy sem.
És ezt majd elmondom a nevelőknek odahaza. Ők biztos nem tudják, hogy ez így van.
Megyünk tovább a város felé. Óvatosan, tempósan. Már magabiztosabb vagyok. Már tudom, mit kell csinálnom. Hogy kell viselkednem. Hogy mi a jó a lovaknak. Ha kell, megállok. Egyébként megyünk tovább. Egészen a városig. Annak egy kis zugában, a bejárattól nem messze megállok. Ahol már védett, és nem vagyunk szem előtt. Meg kell várni Mirikáékat. Az angyalokat.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Dec. 14, 2014 4:14 pm

Mirin nem úgy tűnr, hogy nagyon noszogatni kelljen, hogy ne igazítsa hozzám a tempóját. Előretört, és szaladt is. Én meg csak lihegve követtem A lovagékkal menet közben találkoztunk, de pár szóváltás után, már le is lett tudva minden, és folytatódott a hajsza.. Pedig örültem, hogy kicsit szusszanhatok. Végül megindulunk. Amint viszont megpillantom, a szekeret felsóhajtok, és meg is állok, mikot megpillantom tetején Kokorot. Az ég felé nézek, és némán hálát adok az Úrnak. Biztos a földön lenne most a hangulatom, ha valami baj történt volna szegénnyel. Atot nem féltettem bőven elérte már azt a szintet, hogy megőrizze az életét. Aidor bár eléggé be volt parázva, azért bíztam benne, hogy összeszedi magát, Kokoro kedvéért. Fújok egyet, majd tovább lihegve beérem a lovagot, aki Mirit egyedül hagyva megállt. Megállok, és szúrós pillantásokat követve közeledek felé, majd meg sem állva megyek tovább mellette, ám kezemmel elkapom a karját, és nekiállom húzni a kazamata felé. Ha ellent próbál állni, megállok, és szemébe nézek hideg, nyugodt tekintettel. Végül megszólalok kérdő, és cseppet sem nyugodt hangszínnel.
- Jön önként, vagy Tűzrózsa rugdalja be centinként?
Tűzrózsa tekintete szinte lyukat éget a hátába, és már hallani is lehet, ahogy lángja fel-felcsapnak. Jobb mellső patájának a hegyével a földön kopogtat, és ha nagyon elhúzódik, a szünet felemeli a lábát rúgásra készen. Elmosolyodok előtte.
- Rendszeresen járom a frontot, és a nagy céhek egyikének a tagja vagyok. Mit gondol, maga szerint mennyire visel meg, ha be kéne sárgulnom. Szóval jöjjön csak.
És ismét elkapom a kezét, ha esetleg kitépte volna a szorításomból, és kezdem húzni szépen befele. Ha meg ismét akadékoskodik, Tűzrózsa megrúgja a lábát, és fejével pedig a felső testét löki meg. Ha sikerült eldöntenie keres magának gyorsan egy puhább felületet, és megharapva, hátrálni kezd, húzva magával a lovagot.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Vas. Dec. 14, 2014 5:25 pm

Kokoro beleegyezett, hogy egyedül vezeti el a kocsit – persze Jackallal és Normmal együtt.
- Nagyon szépen köszönöm, Kokoro-chan. – hajoltam meg feléje. Nagyon kedves kislány. Kár, hogy nem ő volt a kishúgom. Sad És, hogy úgy egyáltalán nem volt kishúgom. Suspect Pedig én szívesen elfogadtam volna egyet magamnak. Játszottam volna vele, meg segítettem volna neki. Ez így nem fair…
De, helyette kaptam egy ikertestvért, ami mondjuk, ha úgy vesszük, kicsivel jobb, mint egy kishúg. Legalábbis, ritkább. És valamilyen szinten jobb is a kapcsolatunk. Nem hiába, ikertelepátia…
No de, ott tartottunk, hogy küldetés. Miután Kokoro elfoglalta a helyét a bakon, én hátramentem a gyerekekhez, kérdezősködni. De az egyből szemet szúrt, hogy a „ Hol találkoztatok Lancelot-sannal?” című kérdésre egy heves fejrázás volt a válasz. Valamiben mesterkednek. Ajj… De vajon mi lehet az? Talán…
Hoppá, mi az ott a hátuk mögött? Hm… Majd mindjárt kiderítem.
Közben válaszoltam a kérdésemre is, és úgy látszik, hogy semmi különös nincs ezzel a Lancelot-sannal. Egy egyszerű munkás, aki szabadidejében gyerekekkel van. Na de várjunk csak… Milyen munkahelye lehet?
- Oh, semmi különösebb oka nem volt. Csak szeretném őt is, és titeket is megismerni, ha már egyszer egy küldetésen szerepelünk. Én legalábbis úgy tartom, hogy a társak megismerése eléggé fontos, nem igaz? És ugyanilyen fontos, hogy semmi rejtegetnivalónk ne legyen, hiszen ezzel könnyen elveszthetjük a társaink bizalmát… nem igaz, srácok? – kérdezem meg tőlük. Remélem, érteni fogják, hogy mire gondolok. Tényleg nem szép dolog, hogy rejtegetnek előlünk dolgokat. És komolyan gondoltam, amit mondtam, ezzel a bizalom könnyen a semmivé válhat, ha valaki nem vigyáz. Persze nem azt mondom, hogy mindenről beszámolót kell adni a másiknak, de a fontosabb dolgokat el kell mondani, ha úgy adódik a helyzet.
Útközben megérkezett Mirika is, és mondta, hogy a gyerekek jöjjenek velünk vissza, és a városon belül várjunk rájuk.
- Rendben, Miri. – mondtam a lánynak, majd a gyerekekhez fordultam. – Nyugodtan szálljatok be a kocsiba. – azzal már ki is nyitottam a kocsit, hogy beeresszem őket az utastérbe. Ezután nem maradt más hátra, mint felszállni az egyik ajtóhoz – már egy kicsit klisésen – és folytatni az utat a város felé. Kokoro nagyon jól vezeti a lovakat, olyan, mintha ezt gyakorolta volna egy ideje. Talán odakint is volt dolga lovakkal? Nem tudom. Eléggé kedves kislánynak tűnik, de abból ítélve, hogy nem tudta, hogy mi az az iskola, nem hinném, hogy egy puccos magániskolában, vagy esetleg egy lovas iskolában tanult volna ilyet. Vagy az is lehetséges, hogy idebent tanulta ezeket a dolgokat? Ki tudja…
Kis idő múlva már feltűnt előttünk a város, és Kokoro meg is állt a kocsival a város előtt. Én leugrottam a bakról, hogy egy kicsit kinyújtóztassam a végtagjaimat. Miri azt mondta, hogy a főtéren várjunk rájuk, azonban ott nagy lehet a tömeg, és a végén még elkóborol valamelyik. Így egy kicsivel talán biztonságosabb lesz, ha idekint maradunk, még védett területen belül.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Vas. Dec. 14, 2014 7:03 pm

Abszolút számítottam rá, hogy a gyorsaságommal nem lehet majd tartani a lépést, de nem is az volt a lényeg, hogy együtt érkezzünk, hanem csak az, hogy megérkezzünk egyáltalán. Én minél gyorsabban, a segítség meg majd valamikor belátható időn belül. Egyszóval nem törődtem azzal, hogy ki maradt le és ki nem, én csak a saját feladatommal foglalkoztam. De legalább ez a Lancelot fazon hasznos lesz majd a súlyemelésével, már tervezgettem is, hogyan fogunk átjutni. Összességében nem volt egy nehéz feladat most, hogy nem volt nálunk egy ilyen bazinagy kocsi, és csak két dobozkát kell átjuttatnunk a sorfalon. Feltéve ha... ha még egyben vannak a dobozok pale
Szóval lélekszakadva rohantam vissza a kazamatába, szedtem a lábam, ahogy csak tudtam, lépcsőket egészben átugrottam, és minden egyebet megtettem azért, hogy spóroljak az időn, ahol csak tudok. Úgy robbantam be a terembe, ahol annak idején legyőztük Illfangot, de most egy pillanatnyi nosztalgia sem öntött el a két évvel ezelőtti harcról, pedig még elég jól emlékeztem rá, sokkal jobban, mint bármelyik másik random szinttisztításra. Késeim máris a kezembe termettek, és csak úgy villant a tekintetem, keresve a dobozokat és az őket marcangoló mobokat. De... szerencsére csak az egyik tételt találtam meg. Nagy kő esett le a szívemről, hogy a dobozok úgy maradtak, ahogy itt hagytuk őket, úgyhogy egy kicsit szemrevételeztem a szitut, volt rá időm. Első pillantásra az jutott eszembe, hogy mi a fészkes fene folyik itt? Aztán másodikra is, mert az tényleg nem volt normális, hogy egy rakás lény körbeállja, üli vagy repüli a dobozainkat, és nem csinálnak semmit, csak bámulnak rájuk. Nem is mertem felzavarni őket, legalábbis így, hogy látszólag nincsen veszélyben a szállítmányunk, okosabb ötlet volt megvárni Aya-chanékat. Persze ha veszélybe kerül az épségük és a tartalmuk, akkor muszáj leszek visszaverni őket >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Hétf. Dec. 15, 2014 5:38 pm

A mobok továbbra is nyugodtan üldögélnek a dobozok körül, mintha csak a tábortűz körött lennének, éppen csak egy gitár hiányzik az egyiknek a kezéből. Nem támadják meg sem Mirikát, sem senkit és semmit. Ayaninak, ha tényleg rángatni akarja a lovagot, akkor igen nehéz dolga lesz, mert szegényke majd kiköpi a tüdejét a nagy futkározástól, szóval maximum a földön tudja húzni, vagy felülteti Tűzrózsa hátára. Az, hogy az ő lova hova lett, már kérdéses. A gyerekek eközben serényen bólogatnak Atoru szavaira.
-Hát persze! A bizalom nagyon fontos.
-Mi csak... izé... belekukkantottunk...
-Pssszt!
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Vas. Dec. 21, 2014 2:44 pm

Szóval ott tartottam, hogy van egy okos ötletem, de voltaképpen kenhetem a hajamra, mert nem történt semmi, de semmi az égegyadta világon. A lények békésen folytatták a szeánszukat a dobozok körül, és a terem egyik kapujában sem tűnt fel a világon senki. Se Aya-chan, se az a pökhendi lovag, de még a gyerekek se. Sőt, már Aidor se volt itt. Egyedül voltam, mint a kisujjam, és összesen annyit tudtam tenni, hogy bámulom a mobokat és élvezkedek a sokféleségükben. Hát, nem ez volt álmaim programja Neutral Közelebb nem mertem menni, szóval leroskadtam a padlóra, és a térdeimet felhúzva átöleltem a lábaimat, a fejemet pedig lehajtottam, és a térdeim felett leselkedtem tovább. Ásítottam egy nagyot. Naná, nem is aludtam ki magam, órák óta ezt a nyavalyás szállítmányt próbáljuk felcigölni egy szinttel feljebb ahelyett, hogy Nacchan karjai között pihenhetnék Sad Ennyire rossz és unalmas és idegesítő napom se volt már hónapok óta talán, az érzések pedig nagyjából most csúcsosodtak ki.
- Haza akarok menni... - dünnyögtem az orrom alá nyűgösen, és jobb híján ringatózni kezdtem, hogy legalább csináljak valamit. Gyertek már! Mi tart ilyen sokáig?! Komolyan mondom, remélem van annyi esze Aya-channak, hogy feltuszkolja a pónijára azt a barmot, ha már ennyire nulla a kitartása. Mekkora lehet a szintje? Kettes? Fogadni mertem volna, hogy a kölykök között van nála magasabb szintű. Fene enné meg ezt az egészet, alig vártam már, hogy lepakoljuk azokat a nyomorult dobozokat a cím ajtaja elé, bármi is legyen bennük. Halvány lila gőzöm sincs, mi válthat ki ilyen típusú érdeklődést ezekből a lényekből. Múmiák vannak benne, rég elfeledett mob-istenségek hamvai, vagy mi az úristen? Ha nem kötötte volna az orrunkra az a fazon, hogy maradjanak bontatlanok a csomagok, akkor tuti meglesném, de így sajnos maradt bennem annyi önkontroll és felelősség, hogy ne tegyem meg.
- Móóó, gyertek már! - fakadtam ki félhangosan, villámló tekintetem a most bejáratként funkcionáló kijáratra meresztve. Én lennék a világ legboldogabb embere, ha feltűnnének végre @.@

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Dec. 21, 2014 6:26 pm

Szinte már azon voltam, hogy belerúgok a lovagba. Tényleg nem adta magát könnyen, és még a fenyegetésem sem izgatta, legalábbis nem úgy tűnt, hogy nagyon meghallotta volna egyáltalán, amit mondok neki. Összehúzott szemmel, karba font karral, és dühös fújással lépek párat, majd ujjaimmal masszírozom fejemet.
- Jól van Tűzrózsa, akkor te jössz. – mondom, ám csönd fogadTűzrózsa. – körbenézek, ám sehol se találom petemet, ám hiába füttyentek párat, még mindig nem leltem meg.
Kissé eltanácstalanodtam, hogy őszinte legyek. Pedig mintha az előbb itt lett volna a kincsem. Egyem a máját, hát nem elszökött… Eh… jókor tud kalandozni, menni. Kicsit megszorongatom a homlokomat, majd végül a menümet. A lovagról most teljesen megfeledkeztem. Most nem ő érdekel, hanem hogy hova a francba mehetett a fránya petem. Mindig a legrosszabb pillanatot sikerül elkapnia a kószáláshoz. Lehívom a menüm, és rábökök a kistérképre. Elvileg kellene jeleznie petemet, ha nem vagyok semlegesítő területen. Elvileg ha meghalt volna kellett volna valami információt kapnom róla,így ettől az eshetőségtől, most nem félek. Persze ha nincs a térképen sem, akkor sem adom fel. Füttyentve párat, majd nevét kiabálva indulok meg visszafele, de azért lehívom a menümet, hogy írjak Kokoróéknak.

„üdv. Ha látnátok Tűzrózsát küldjétek vissza légyszives a kazamatába elcsászkált nagy valószínűséggel. Ha más nem megkérnéd a társadat, hogy szaglássza körbe? Az állatoknak jobb a szaglása az embereknél… elvben a sakáloknál is így van.”

Végül amint jelezte, hogy az üzenet elment, már be is zártam az ablakot, majd morgolódva megfordulok, és visszafele indulok Miri fele… ám pár lépés után megállok… majd elgondolkozok kicsit, és ismét lehívom a menümet. És most Atonak küldök egy levelet.

„Nem azért mondom, mert nem bízok bennük, de ha valamelyikük a gyerekek közül, vagy valaki más rátok támadna, küldj egy üzenetet nekem. Elég egy üres üzenet, nem kell lennie tartalmának.”

Egyszer csak végül patadobogást hallok, és odakapva a tekintetemet. Tűzrózsa léptet oda, én meg elhúzom a számat, de azért boldogan fogadom.
- Ejj te nagylány ne hozd rám a frászt azzal, hogy eltűnsz.
De azért mosolyogva lépek a lovag mellé… azután, már viszont kicsit pipa voltam, ha még mindig fetreng. Ha magától nem megy, akkor felszenvedem Tűzrózsa hátára, majd úgy megyünk tovább. Persze azért Kokornak még írok egy gyors sort.

„Meglett szerencsére, csak elkószált, bocsi hogy zavartalak”


// azt hittem először az én pacim tűnt el, de aztán rájöttem végül de már lusta voltam átírni xD //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Hétf. Dec. 22, 2014 12:33 am

Várunk. Várakozás. Másféle várakozás. Nem olyan, mint otthon. Mint akkor, mikor a vendégeket vártuk. Mikor beültünk a szobában az ágyra. Mikor csak bejöttek, és lefektettek minket. De sosem azt akarták, hogy aludjunk. Én még nem igazán tudom, mit akartak. Csak sejtem. Mert olvastam már róla. Csak én másmiket olvastam róla. Nem azokat, amiket ők tettek velem.
Kicsit elmerengek. Meredek magam elé. Mozdulatlanul és kiszolgáltatottan. Jackal megérinti a szoknyámat a mancsával. Nyüsszent egyet. "Minden rendben?"
-Minden rendben.
Rámosolygok. Megnyugszik. Jár a farka, dobol a fán, a bakon. Majd a kocsi felé néz. Fülelget. Atoru a gyerekekkel beszélget. Mi nem mozdulunk, nem kell mennie sehova. Mirika majd utolér minket a hiányzó csomagokkal. Kihajolok a bakról Atoru felé.
-B-baj van...?
Kérdem halkan. Óvatosan. Utólag döbbentem rá, tán nem is szabad. Kérdezni. Néha nem szabad, ostor jár érte.
De itt nincs ostor.
A lovak nyugodtak. Leszállok és megkötöm őket, hogy ne szaladjanak el. A kocsival és a rakománnyal. Már olyan közel vagyunk. Majd a kocsihoz lépek. Kinyitom az ajtót, Atoru mellett. A gyerekek rejtegetnek valamit. Elmosolyodom.
-Mi az? Mutassátok nyugodtan, nem lesz baj.
Hazudok.
Hazudok.
Baj lesz.
Érzem.
Valami nagy baj lesz. Mirika mérges lesz. A gyerekek nem akartak rosszat, de azt tettek. Mint általában a gyerekek. Felfedezik a világot. Nem tudják, mi rossz és mi nem. Mi tilos, mi nem. Mi miért tilos, mi miért nem. Én nem haragszom rájuk. Mirika fog. A tulaj fog. Nagyon fog. Azt írta, sértetlenül. Ha felbontják a csomagot, az sérül. Csomagot bontottak? Szerintem igen. De nem biztos. Semmi sem biztos. Talán máshol találták. Talán megmutatják. Mosolygok, mutassák nyugodtan. Én nem haragszom rájuk.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Hétf. Dec. 22, 2014 10:05 am

Nos... Mirika vár, és nem is történik semmi különös, az eddigi különös dolgok folytatódnak csak. Ayani... Ayani Ayani, Lanci pedig örömmel pattan fel Rózsika hátára... érdekes módon erre van ereje. Razz Kokoro kérdésére azonban még választ is kap.
-Neki nem mondjuk el!
Mutat az egyikük Atorura.
-Ő tuti elárulna a vezéreteknek. De neked elmondjuk, ha megígéred, hogy nem mondod el senkinek.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Pént. Dec. 26, 2014 12:12 pm

Most ugye nem azt csinálták, amire én gondok, hogy csinálták? Mert ha valóban arról van szó,  akkor baj lesz, ezt még én is tudom. De vajon mikor juthattak hozzá egy csomaghoz? Hiszen nem volt...
És akkor jutott eszembe,  hogy igenis volt. Még bent a Bossteremben, amíg mi a mobok hadával voltunk elfoglalva. Ők is nyugodtan hátra lopakodhattak Aya után és kivehettek egyet. Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem követ minket egy mob sem.
Ekkor jött Kokoro kérdése. Szívesen hazudtam volna nekk, hogy semmi gond,  de ezt nem állíthattam biztosan.
- Talán. Ez attól függ, hogy mit kukkantottak meg a gyerekek. - válaszoltam a kislánynak. Ha az áruból vettek ki egy csomagot, lehet, hogy néhány közeli mobot ide fognak vonzani. És akkor lehet, hogy majd egyedül kell szembenéznem velük. De jobb nem falra festeni az ördögöt. Előbb azt kéne megtudni, hogy mit is kukkantottak meg.
És ekkor ért az a hír, ami sokkolt.
Nekem nem mondják.
Spiclinek néznek.
Ez azért... Nagyon fájt. QQ Én nem vagyok besúgó! Sosem voltam. Aljas rágalom! ˇ^ˇ Főleg, mert ez most komoly dolog, két okból is.
Az első és legfontosabb a megbízó. Ha megtudja, hogy felbontottuk az egyik csomagját. Már el is képzeltem a szituációt.
" - Miért bontották fel az egyik csomagot?
- Nem mi tettük, hanem egy csapat kisgyerek.
- És hogyan tudtak hozzájutni? "
Erre nem találtam eléggé jó választ. Ez így gond lesz, nagy gond. Miri is mérges lesz, hogy kevesebb a bevétel, mint kéne, és lehet, hogy ezt a gyerekek fogják megsínyleni.
A másik ok a biztonságunk. Ha ennek a doboznak is olyan hatása van a szörnyekre, mint a belső kettőnek, akkor rövid időn belül társaságra számíthatunk.
- Nézzetek gyerekek, nem biztos, hogy elmondom. De ha komoly dologról van szó,  akkor szólni kell, még mielőtt valami baj történne. Hiszen láttátok odabent a mobokat, hogy milyen nagy erővel meg akarták kaparintani a dobozokat. És ha egy ilyen csomagot nyitottatok ki, akkor lehet, hogy bajban leszünk, és nem a vezérünk miatt.- mondtam a gyerekeknek. Persze lehet, hogy ezt nem Kokoro támogató és pozitív hozzáállása után kellett volna mondanom. Most teljesen úgy éreztem magam, mint egy bűnügyi filmben, ahol Kokoro a jó zsaru, én pedig a rossz. És ez így eléggé fura. Én sosem voltam gonosztevő. Valahogy távol állt tőlem. Persze nem mondom, az animékben volt olyan, amikor inkább a gonoszoknak drukkoltam, mert untam, hogy mindig a jók nyernek. Aztán történt a balesetem, ahol a kamionsofőr volt a rosszfiú, és mégis megúszta, a mai kisgyerekek szeleburdiságára és a hosszú munkaidőre hivatkozva. Akkor jöttem rá,  hogy hogy nem mindig a jók nyernek, így újból megtetszett ez az oldal.
De ennyi múlt most elég is, a jelen a mostani helyzetben sokkal fontosabb.
Ezért aztán elkezdtem fürkészni a környéket, hogy nem látok-e egy erre közeledő mob hordát, amint éppen felénk tart rohamozva. De ilyet úgysem láthatok.
Igaz?


/nem lett meg az ötszáz szó,  a maradékot a következőben pótolnám, ha lehet ^^"/

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Hétf. Dec. 29, 2014 7:15 am

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Dec. 29, 2014 6:13 pm

Elhúzom a számat, és „ez most komoly…”-t sugalló tekintettel nézek a lovagra. Lenyomok egy gyors facepalmot…. vagyis… megfogom a fejemet, és inkább egy-két ki-be légzést követve próbálom nyugtatni magamat. Persze azért nem bírom ki, hogy számon kérő hanggal oda ne forduljak hozzá.
. Óh szóval ehhez van energiája drága lovagunk? – majd elmosolyodok, és mintha valamibe rosszban sántikálnék, azért még folytatom – Remélem, jól kapaszkodik. Tűzrózsa nem szereti a férfiakat, és háta se nyereg, se sörény, amibe kapaszkodhat… hisz Tűzrózsa lángjait csak az érintheti meg, akivel jóban van. – mondom csak egy kicsit élvezve a helyzetet.
Mielőtt még meggondolhatná magát, a leszállásról, jelzek tűzrózsának, aki egy hirtelen mozdulattal megindult. Az emberekben megvan az a reflex, hogy ilyenkor fogódzkodót keressenek, remélem ebben a bunkóban is megvan. Szégyen gyalázat azért, hogy ennyi idő után nem bírta kipihinni magát. Bossokan nekünk csak tizedmásodpercnyi szusszanásunk van, ha pechünk van. Azért sokan azzal panaszkodnak, hogy jaj de jó nekünk frontosaknak, hogy miylen nagy biztonságban vagyunk mi a burkainkkal… Timidus… de abba senki sem törődik, hogy mennyit törjük magunkat egy harc alatt. Aki csak minibossokra jár, az nem érzi át azt az energiát, amit egy-egy bossra pocsékolunk. Ezért gyűlölöm azokat, akiknek csak a szájuk nagy, de hogy kipróbálják a dolgokat, miközben megvan a szükséges feltételek, ahhoz hogy részt vehessen, és még mellé még bosszantja is a boss terme előtt a többieket, már tényleg elég zavaró… hú… azért dúrva mennyire is megvetem néha Timidust… most tűnt csak fel. Bár szerintem nem vagyok vele egyedül, nem is értem Anat miért vette be őt a céhébe. Én tuti nem lennék vele meg jól, ha ugyanezt Miri tenné meg… csak rontana a Voicen >.> Végül megpillantom Mirit, és intek neki némán. Közben a dobozok körül ülő mobokat lesem.
- Itt meg démonidézés folyik vagy mi fene?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Hétf. Dec. 29, 2014 6:59 pm

Nem sokat változott a programom, kínomban már tényleg semmit, de semmit nem tudtam csinálni. Egyrészt mindig is utáltam várni, másrészt meg annyira pattanásig feszültek az idegeim, hogy nem tudnék pl. olyan szöszöléseket csinálni, mint mondjuk az inventory kitakarítása, vagy a heti "újság" lapozgatása. Végül egyszerűen elfeküdtem a padlón, és ott kezdtem hozzá a magam rituális ide-oda gurulásának, miközben átöleltem magam, mint egy gyogyós, és folyamatosan nyüszögtem. Ez tartott nagyjából két percig, onnantól kezdve pedig csak szimplán elfeküdtem a hátamon, széttártam a karjaimat és bámultam a sötét plafont. Hideg volt a padló, de hát mit is vártam tőle? Olyan volt, mint valami csúszós márvány, bár most már kevésbé, mert az akrobatikám talpon tartott. Anno viszont még Illfang is elcsúszott rajta Rolling Eyes Nagyokat sóhajtoztam, kicsit be is kábultam, egyre nehezebb lett a szemhéjam... néha-néha rápillantottam a mobokra, de azok nem mozdultak, csak mormogtak.
Na és ekkor végre paták kopogása is vegyült a zajba, pnt az a hang volt, amire már mióta vártam *.* Úgy pattantam fel, mint aki parázsra lépett, kiment a szememből az álom is, meg minden. Gyorsan körbenéztem még egyszer, hogy minden ugyanúgy van-e, mint eddig, és csak miután meggyőződtem róla, azután hordtam le az érkezőket.
- Mi tartott eddig?! Azt hittem már sosem értek ide >.> - förmedtem rájuk. Mi lett volna, ha harcolnom is kell? Ennyi lénnyel még én se bírok egyedül túl sokáig, de úgy látszik ebbe nem gondoltak bele Neutral Óriási mákjuk van, hogy nem lett belőle semmi gáz, a lovag kasztrálása amúgy is megfordult párszor a fejemben már Rolling Eyes
- Azóta így vannak, hogy ideértem, gondolom azelőtt is ezt csinálták, mert a dobozok sértetlenek tűnnek - ejtettem meg azért egy választ is kelletlenül, majd újfent végignéztem rajtuk és bólintottam - Na, a következőt csináljuk. Mindketten odarohantok, Ayani Tűzrózsa hátán. Lancelot, az első dobozt feladod neki, a másodikat meg te magad viszed, én pedig addig távol tartom a lényeket. Ne törődjetek semmivel, ne nézzetek hátra, csak fussatok! Aya-chan, ha meg eléred a kocsit, akkor pakolj le és gyere vissza a lovagért. Vágjátok? - pillantottam szúrós szemmel elsősorban a lovagra, akivel szerintem össze leszünk zárva egy pár percig, mert ezzel a csigalassúsággal valahogy kételkedtem benne, hogy túl könnyen le fogjuk rázni a mobokat. Viszont hála Tűzrózsának, meg foogjuk tudni oldani, ebben biztos vagyok :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szer. Dec. 31, 2014 8:30 pm

//Köszönöm Embarassed //

Nekik nem. Nekem igen. Ígérjem meg. Nem ígérhetem. Mit tegyek? Mit mondjak?
Gyerekek. Csupán gyerekek. Nem értik még a dolgokat teljesen. Én sem értem őket teljesen. Van, amikről nem is tudok, míg mások igen. Kicsit én is gyerek vagyok. Atoru-ra nézek. Elképedt, döbbent az arca. Neki fájt ezt hallania. Legörbül a szám. Sajnálom őt. A karjára teszem a kezem, nyugtatom. Nyugtatni próbálom. Elmosolyodom.
-Bízd csak rám.
Suttogás, susmogás. Halk, bátorító hangok. Kicsit közelebb hajolok hozzá. Az illata, a melege, a közelsége. Valami mozdul a mellkasomban, szétárad bennem. Hátrébb hajolok, mosolyom szélesebb. Szemeim csillognak, önbizalom. Ennyi kell. Most én vagyok a felnőtt, mint otthon. Magyaráznom kell. Megtettem már olykor. Amit nem szabad, azt nem szabad. Ha megtették, mérlegelni kell. Néha jobb elárulni, és akkor kevés a büntetés. Valahol azt hallottam, akkor nincs is. A gyerekek felé fordulok. Mély levegő.
-Nyugalom. Tudjátok, ezt sajnos én sem ígérhetem meg. Viszont meg tudlak nyugtatni titeket. Ha nem nagy baj, nem fogok egy szót sem szólni Mirikának, ha viszont több, sajnos meg kell tennem. Tudjátok, ha bevalljátok a hibáitokat, a büntetés kevesebb lesz, vagy egyáltalán semmi. Mert a felnőttek szeretik megdicsérni azt is, aki felismeri, hogy rosszat tett. Nincs félnivalótok, mert én biztos vagyok benne, hogy senki nem haragudna rátok.
Mosoly. Hosszú mondatok. Szavak, miket még sosem használtam. Vajon sikerül? Vajon hallgatnak rám? Én őszinte voltam. Ők is azok lesznek? Magamban izgatottan várom a választ. Szinte repesek tőle. Még Jack is csendben ül, nyelvét se nyújtja. Norm a plafonról néz le rájuk, talán már tudja, mit rejtegetnek. Bár elmondhatná. De nem képes rá. Ahhoz túl pici. És pók.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Szer. Dec. 31, 2014 8:49 pm

Atoru kimondta a varázsszót. Mármint a rossz varázsszót. Azzal, hogy elmondta, hogy nagy baj lesz, ha a csomagokat bontották fel, márpedig nyilvánvaló volt, hogy a csomagokat bontották fel, csak még inkább ráijesztett a gyerekekre, akik úgy döntöttek, hogy akkor már Kokoronak sem mondanak semmit, hiszen akkor nagy baj lesz, ők pedig nem akarják, hogy nagy baj legyen. Szóval megmakacsolták magukat, és bőszen hallgattak, a fejüket rázva, hogy ők bizony nem csináltak semmi rosszat.
A lovag ezalatt vígan szambázott a paci hátán, úgy tűnik ki van maxolva a lovaglás jártassága, tehát Rózsika rodeózhat ahogy csak akar, ő bizony fent fog maradni, és még élvezi is, sőt, mivel látta, hogy Ayani így akarja megleckéztetni, látványosan élvezi, és ha lenne kalapja, még azt is a magasba tartaná, mint a cowboyok. Még a kazamata bejáratánál sem hajlandó leszállni a lóról, elég magas az a bejárat, hogy így is beférjenek. A mobok szinte észre sem veszik az érkezőket, vígan folytatják tovább a szeánszot, ám Lancelot koma heves fejrázásba kezd, amikor Mirika parancsokat kezd osztogatni.
-Hádádádá! Azé álljunk már meg egy pillanatra! Mekkora részesedést kapok én azért a jutalomból, hogy az életemet kockáztatom a magácska csapatának küldetése miatt? Ossza meg velem és a gyerkőcökkel a jutalmat, ha már együtt csináltuk, és akkor segítek, különben meg nyem. ˇ^ˇ
Szól Lancelot a magas lóról, amiről még mindig nem szállt le, majd tekintetét Mirika dekoltázsán nyugtatja, ha a páncél engedi, hiszen onnan fentről még jobb a látószög… nem mintha eddig problémája lett volna, tekintve a méretkülönbségeket...

Határidő: Január 7.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Szer. Dec. 31, 2014 10:02 pm

Úgy látszik jobban meglátszott a döbbenet az arcomon, mint szerettem volna. Pedig nem aksrtam, hogy Kokoro miattam aggódjon. Egyáltalán nem akarom, hogy bárki is aggódjon miattam. Nem mintha úgy gondolnám, hogy az emberek olyan gonoszok, vagy felületesek lennének, hogy igazából nem is érdekli őket, csak nem akarnak megbántani. Nem is arról van szó,  hogy úgy érezném, hogy nem érdemlem meg az aggodalmukat. Habár ezt sem tartom kizártnak. De inkább arról van szó,  hogy nem akarom, hogy rosszul érezzék magukat. Volt, amikor napokon át aggódtam valaki miatt és a végére idegroncs lettem, így tudom, hogy ez milyen veszélyes.
Azonban Kokoro nyugodtnak látszott,  és rám mosolygott. Én pedig.. Elpirultam. Kokoro az eddigi legkedvesebb lány,  akit láttam. Nem tudom,  hogy mi tehet erről,  de lenyűgöző.  A nyugtató hangja pedig elbűvölő. Egy csoda ez a lány. T.T Én pedig tanúja lehetek a csodának.
Azonban, ahogyan látom a gyerekek már nincsenek annyira elragadtatva. Ahhoz képest, hogy nem is olyan régen még elárulták volna neki a titkot, már nem teszik.
Miért érzem úgy, hogy én rontottam a dolgon? Gondolom rájuk ijesztettem valahogyan... Hajj, vigyáznom kéne, hogy mit is mondok a gyerekeknek, mert nem tudhatom, hogy mivel bántom meg őket. Lehet, hogy a legjobb lett volna, ha Kokoro-chanra hagyom az egészet. De nem, nekem meg kellett szólalnom... Ilyenkor valamiért mindig megutálom magam. Neutral Azonban, ha én okoztam a gondot, akkor nekem is kell helyre hoznom, nem igaz? Így aztán bementem a gyerekekhez - hiszen eddig csak az ajtóból figyeltem - és leguggoltam közéjük. Gondolom valami szidást vártak, hiszen komoly arcot vágtam, majd miután rendesen átgondoltam, kiböktem, hogy mit szeretnék.
- Kössünk üzletet.- javasoltam a gyerekeknek. Ha komolyan veszem őket és velem egyenlőként, akkor talán többre jutok.  - Odaadjátok a csomagot,  cserébe nem mondjuk el a céhvezérnek, hogy megnéztétek, rendben? Ha pedig megkérdezi, akkor megmondom, hogy én voktom. Nos? - nyújtottam feléjük a kisujjamat. Mi is így kötöttünk régen a testvéremmel titoktartási szerződéseket. Azok a régi szép idők. Bizony, rég voltam már gyerek és sok dolgot elfelejtettem. Talán valami feljegyzést kellett volna készítenem magamnak, hogy mit tegyek a gyerekkel kapcsolatban, ha már nem leszek az. Most elég nosztalgikus visszaemlékezni azokra a dolgokra.  Mintha újra gyerek lennék... Rendben, annyira talán nem. De attól még kellemes érzés.  
Khm... Viszont kellemes érzés ide, vagy oda, a gyerekek bajban lesznek, ha Miri megtudja, hogy náluk van a doboz. És ezért inkább magamra vállalnám az egészet. facepalm
Persze ez csak akkor igaz, ha tényleg egy dobozt vettek el. De ha tényleg miatram hallgattak el, akkor annak kell lennie, hiszen én csak arra utaltam bajként. Ha persze tényleg amiatt hallgattak el. Túl sok a találgatás, és kevés a biztos információ.  És mégis magamra garagítanám Mirikát újoncként. Biztosan kitekeri a nyakam. T.T
De ez már a jövő gondja lesz.  

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Hétf. Jan. 05, 2015 4:43 pm

De vajon tényleg meg fogjuk tudni oldani? A lovag egyből nekiállt akadékoskodni, ami minimum azt jelentette, hogy baromira nem érzi át a helyzet súlyát. Persze, kezdjünk el üzletelni több tucat mob között, akik éppen valami rejtélyes dobozokat ülnek körbe, mint valami bálványt. Ennek nem pont most volt itt az ideje, hát nem vágja? facepalm Egyből intettem is Aya-channak, hogy álljon meg. Mindenképp egyszerre kellett a dobozokat megmozdítanunk, hogy megosszuk a figyelmüket, egyébként túl sokan lennének egyszerre. Így is gáz lesz, mikor a lány ellovagol a naplementébe, és a lények elvesztik a célkeresztjükből Neutral Akkor az összes arra fog ráállni, hogy Csigalánc-chant üldözzék.
- Most komolyan, hány éves vagy? Mint valami nagy gyerek Neutral - sóhajtottam fel, és lenyeltem pár mondatot, amiben minimum kioktattam volna. Annak most nem volt értelme, hogy elkezdjünk vitázni, mármint azon, hogy ezt most dumáljuk-e meg, vagy később. Egy szerencséje volt, hogy semmi változás nem állt be a szörnyek viselkedésében. Vetettem egy pillantást a srácra, aki még csak nem is ült magas lovon, de arra volt elég esze, hogy ne a szemembe nézzen, úgyhogy tőlem merőben szokatlan módon eltakartam a dekoltázsom, és az ujjammal felfelé mutattam. Nem voltunk olyan viszonyban, hogy flörtölgetéssel üzleteljek.
- A szemem itt van Neutral - jegyeztem meg amúgy villámló tekintettel, majd folytattam - Van arcod azok után, hogy eddig csak hátráltattatok minket, de legyen. A kábé tucatnyi dobozból egynél segítesz, akkor ezzel arányosan kaptok 10%-ot, ha és amennyiben épségben oda tudjuk szállítani az árut a megrendelőnek. Elég jó üzlet ahhoz képest, hogy csak egy könnyű dobozt kell cipelned, és még életveszélyben se leszel, mert megvédelek Rolling Eyes - tártam elé az ajánlatomat. Tuti nem fog tetszeni neki, de én azért megpróbáltam logikusan felépíteni, hogy miért ennyit ajánlok, és nem többet. Hátha lehet rá ilyesmivel hatni Razz Na meg azzal, hogy ellentmondást nem tűrően közöltem vele a mondandóm.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Hétf. Jan. 05, 2015 9:45 pm

Norm mintha a fejét rázná. Felemeli egyik első lábát, és odacsap fele. A saját fejére, ahol az arca lenne. Majd leereszkedik a plafonról és az egyik gyerek fején köt ki. Már nem szó szerint. Csak végigmászik rajta. Nem törődik vele, ha megijednek tőle. Ő egy kis bátor pók. Végigsiet a padlón és felmászik hozzám. A lábamon, a szoknyámon, a mellkasomon. Megtelepszik a fejem tetején. Kis lábait a gyerekek felé rázza, folyamatosan csipogva. Jackal végül rámordul, mire abbahagyja. Mintha veszekednének valamin. Mintha egymásra szóltak volna. Majd Jacka is csendben marad. Csillogó, könyörgő szemekkel néz a gyerekekre. Ő is érzi, hogy baj van.
A gyerekek semmit sem mondanak el. Atorura nézek. Beteg. Nagyon piros az arca. Sok dolog történt ma. Talán megviselte kicsit. Kicsit félredöntöm a fejem. A hajam az arcomba hull. A maszk eltávolodik az arcomtól. Nincs rá szükségem. Itt nem kell maszkot viselnem. Végül Atoru megszólal. Ha elárulják, ő magára vállalja. Bűn és teher, a gyerekeké az övé lesz. A kisujját nyújtja, a sajátoméra nézek.
Előrehajolok. Én is nyújtom az enyémet.
-És én is. -mosolygok. Magara vállalni a bűnt. A terhet. Mirika dühét. Atoru nem maradhat egyedül. Mi egy céh vagyunk. Mi társak vagyunk. Együtt kell végigcsinálnunk. És vétkeztünk. A gyerekek egyedül maradtak. A gyerekek megtalálták a csomagot. Ha jobban figyeltünk volna, nem találják meg. Nem bontják fel. Nem figyeltünk oda. Felbontották. Ez a mi bűnünk is. És itt vállalok érte bármit. Itt nincs érte ostor. Itt nincs ételmegvonás. Itt nem kell olyanokat tennem, mint odakint. Itt majd más lesz. Olyan, ami biztos, hogy nem olyan szörnyű...
Mint odakint.
Mert a kinti világ maga egy büntetés. Aincrad pedig más. Mirika pedig egy angyal. Egy angyal lehet borzalmas. Egy angyal lehet pusztító. De tőle elviselem a pusztítást. Tőle elviselek bármit.
Amíg Atoru is mellettem van.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Jan. 06, 2015 8:24 pm

Fáradt, és egyben az a tipikus: „Most komolyan szórakozol velünk?” Tekintettel meredek a lovagra. Tűzrózsa szinte már bánta, hogy engedte, hogy ráüljön a lovag. Bár szerintem ő csak azért engedte, hogy aztán menet közben leboríthassa magáról.
- Szóval ehhez már van energiád mi? –mormogom összeszorított fogakkal, miközben a lovagot bámulom a szemem sarkából.
Ráadásul az az önelégült pofa… Fú, ha nem lehetne, rá szükség tuti azonnal leütném a taplót. Csak ne nézegessen rám így ilyen helyzetben. Nemsokára szerencsére elérjük Mirit, és én rá is kérdezek a mobok különös viselkedésére. Még mindig furcsáló arccal nézek a mobokra, de fél füllel Mirire figyelek.
- Bocs Miri. A lovag barátunk… - szinte már szitoknak hangzott úgy mondtam – lusta volt továbbindulni, míg fel nem ülhetett Tűzrózsára. De mint látod, már jobban érzi magát… körülbelül fél másodperccel a felülés után egész jól kipihente magát. – célzok a bunkó viselkedésére.
Majd végül ismét a mobokra irányul a terefere, és Miri fel is vázol egy statégiát. Nem rossz, de azért elkélt volna egy-két kés. Én nem fogom tudni megtartani a dobozt Tűzrózsán, és szerintem nem tudunk túl gyorsan haladni, ahhoz, hogy lesprinteljünk. De egy próbát végül is megér. Ekkor a férfi megszólal, és én azt hittem most rántom le a lovamról. Miri ajánlatára meg csak szúrósan nézek, és ha még ebben is panaszkodni támad kedve már tényleg kiburolok.
- Jó rendben megkapja az 10%-át…. viszont ebből majd lejön szépen egy-két dolog…. Mondjuk a késedelmi díj egyrészt, amit az alatt történt, miközben feltartott minket a megismerkedésnél. Aztán ott van a gyerekfelügyelet. Lefoglaltuk a gyerekeket egészen a kazamatáig, ami a Maga feladata lett volna. Meg persze a küldetésünk alatt a gyerekek fejlődhettek, itemeket, aranyat szerezhettek. Ha nem tévedek, ez nem tartozik abba a haszonba, amit a segítségükért fizettünk, és erre is csak azért volt lehetőségük, mert bele kellett mennünk, hogy elkísérjenek. És persze közvetlen ez ügyben még a saját életemet is kockáztattam azzal, hogy felügyeltem a gyerekek életét, és saját pontjaimból healeltem őket. Na meg persze most sem a saját paciján lovagol. És mielőtt bármit mondana! – mutatok rá szúrós szemmel – A gyermekeket nem jókedvünkből hoztuk magunkkal, hanem csak azért, mert MAGA akadékoskodott, és nem hagyott minket továbbmenni, mert maga mindenképpen bele akart nézni azokba a dolgokba, amiket a megbízó zárt körülmények között, sértetlenül akart megkapni. Szóval ezeket összenézve, hogyan is állunk? – csettintek egyet, mintha valami éppen eszembe jutna - Állásról jut eszembe. Most szépen szálljon le a pacimról, vagy kénytelen leszek megégetni magát.
Hangomból kivehető, hogy komolyan gondolom, és Tűzrózsa is egyre jobban kezd gyulladozni, ahogy ő is egyre ingerültebb lesz a férfi bunkó viselkedése miatt… meg nem szerette ha rajtam kívül valaki rajta ül.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Szer. Jan. 07, 2015 1:18 pm

A gyerekek bólintottak, majd az, akinek a keze eddig a háta mögött volt, elővette onnan a kezeit, és Atoru elé tartotta a benne lévő kis, zöld foltos tojást.
-Csak… mozgolódott… ki szeretett volna jönni a dobozoból…Ezalatt Mirikáék felajánlására a lovag bólint, és lehuppan Rózsika hátáról.
-Én legalább NAGY gyerek vagyok. Razz
Ölti a nyelvét Mirikára, majd máris elindul a mobok közé, félretol párat az útból, megragadja a dobozt, a vállára kapja, és elindul kifele, a kazamatából, miközben a másik kezében megjelenő hatalmas pajzzsal folyamatosan löki vissza a dobozra ácsingózó szörnyikéket, akik továbbra sem támadnak, de nagyon erősen igyekeznek megszerezni a dobozt. Nem tűnik úgy, mintha Lancinak nagyon nehezére esne visszatartani őket…
-No hölgyeim? Maguk nem jönnek?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Vas. Jan. 11, 2015 1:20 pm

Nem tudtam, hogy az ötletem beválik-e. Igazából magam sem tudtam, hogy mit csinálok. Legalábbis nem tudatosan. De az ösztöneim azt sugallták, hogy helyes amit teszek. Annak pedig külön örültem, hogy a gyerekek beleegyeztek a feltételekbe, és átadták a dobozt. Azonban, a dobozzal volt egy kis gond. Nem evőeszköz volt benne... Hanem egy tojás.
Mit ne mondjak, eléggé meglepődtem a helyzeten. Azonban azt tudtam, hogy mi lehet a tojásban: egy mob. Tehát ezért állták ott utunkat azok a szörnyek, és ezért foglalkoztak csak a dobozokkal. Mert ezekben a kicsinyük van. Nem tudtam, hogy mit tegyek. Abban azonban biztos voltam, hogy ez a tojás nem maradhat a gyerekeknél, ezért elvettem tőlük. De vajon hol van a doboz? Egy kicsit megpróbáltam a gyerekek mögé lesni, hogy ott van-e. És bizony ott volt. Azonban nem szerettem volna áttolakodni köztük, így megkértem őket.
- Ha megkérlek benneteket, a dobozt is odatudjátok adni? - kérdeztem meg tőlük, és ha odaadták, akkor beleraktam a tojást. - Igazán hálás vagyok ezért, gyerekek.- mondtam nekik mosolyogva, majd becsukva a dobozt kivittem és visszaraktam a többi közé. A raktér ajtaját pedig gondosan visszacsuktam. Ezután első dolgom volt körbenézni, hogy nem óhajt-e megkörnyékezni minket egy mobcsapat. Fő a biztonság.
Ha viszont semmi rendellenesség nincs, akkor visszamegyek a gyerekekhez, hogy egy kicsit elbeszélgessek velük. Persze előtte még kint küldök egy üzenetet Mirikának.

Atoru írta:Megnéztük az egyik dobozt. Feltehetően mobtojás van benne.

Atoru

Ezután nem volt más hátra, mint egy kicsit elbeszélgetni a gyerekekkel. Na és persze Kokoro-val. Egyfelől örültem, hogy ő is részt vett a felelősségvállalásban, másfelől viszont nem. Örültem, mivel így tudtam, hogy számíthatok rá, és a segítségére. Másfelől viszont aggasztott, hogy Mirika fejmosását hogyan fogja bírni. Mert abban biztos vagyok, hogy kapni fogunk.
- És tényleg gyerekek, ti egyébként egy céhhez tartoztok, nem? Esetleg csak barátok vagytok, akik együtt szoktak kalandozni?- kérdezem meg őket. Szeretnék egy kicsit többet megtudni róluk, és erről a Lancelotról. Főleg, mert még nem múlt el teljesen a rossz érzésem. Valami azt sugallja, hogy nem véletlenül találkoztunk pont velük, pont akkor. Talán a sors keze áll a dolog mögött? Ki tudja? Oh, és valamit majdnem elfelejtettem.
- Köszönöm szépen a támogatásodat, Kokoro. Tényleg, te is még új vagy a céhben, nem igaz? Téged hogyan szerveztek be?- kérdeztem meg a kislánytól. Valamiért egyből arra gondoltam, hogy biztosan Ayani látta meg, és segíteni akart neki. Esetleg a céhvezérünk lett volna? Az is elképzelhető. Mindenesetre örülök, hogy megtalálták. Az Angelic Voice egy neves céh, és az emberek is kedvesek. És lehet, hogy emiatt a kicsi csíny miatt oda a tagságom. Mondjuk eléggé furcsa... Mit keresett egy mobtojás abban a dobozban? Talán egy csempésszel van dolgunk? Akkor viszont majd beszélnem kell Mirikával erről...

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Szer. Jan. 14, 2015 7:08 pm

Sóhaj. Volt rá alkalmam bőven ezekben a percekben. Aya-chan hülyeségére nem csak a lovag úrfi nem reagált, de nekem is csak az említett reakcióm jött össze arra a levezetésre, amit felvázolt. Mondjuk volt bőven igazság abban, amit felvetett, de én is pont azért nem mondtam többet, mert eddig is pofátlanság volt, amit művelt a koloncunk Rolling Eyes Különben ha egy kicsit is szimpi lett volna, és nem csak azon munkálkodott volna, hogy szabotáljon minket, akkor nem sajnáltam volna tőle többet sem, de így a 10% volt az, amennyire úgy éreztem, hogy nem sok, de nem is kevés. Tekintve, hogy remélhetőleg nem szúrják ki a szemünket két fillérrel, bőven meg leszünk majd jutalmazva a fáradozásainkért. Amennyit szenvedtünk vele, ajánlom is >.>
Aztán sóhajtottam újra, amikor a csávó belement az alkuba mindenféle akadékoskodás nélkül. Egy darabig néztem, hogy mit csinál, és főleg hogy hogyan csinálja. Könnyen elbírta a dobozt, könnyen visszaszorította az akaratos mobokat, még a végén kiderül, hogy harapni is tud amellett, hogy bunkó, perverz, idegesítő, és folyton csak nyavalyog Rolling Eyes Csóváltam rajta a fejem még egy sort, majd Aya-chan felé fordultam.
- Menjünk :3 - szóltam vala, és odasiettem a maradék dobozhoz, hogy valahogy felvakarjam a földről és segítsek felpakolni a lovasunknak. Aztán pedig, amint ez meg olt, először is nekiálltam visszaverni a lényeket, akik még a ló hátára is követni akarták áhítatuk tárgyát, aztán mikor Aya-chan sebességbe kapcsolt és lehagyta a mobokat, csatlakoztam a bohócunkhoz, és megtisztítottam a terepet a környékén, hogy még csak visszavernie se kelljen a szörnyeket. Sok kedvem nem volt vele beszélgetni, szerencsére meg is kaptam tökéletes kifogást rá, hogy ne kelljen. Levelet kaptam \o/ Gondoltam Toru jelzi, hogy beértek a városba, vagy valami, de mikor megnyitottam az üzenetet, picikét más várt rám. Olyasmi, amitől konkrétan lesápadtam. Aztán dühös lettem tőle. Aztán kétségbeestem. És csak aztán jutott el a tudatomig, hogy mi is van a dobozokban. És azzal együtt újra lesápadtam.
- Óvatosan azzal a dobozzal, törékeny van benne pale - nyöszörögtem halálra váltan. Persze így érthetővé vált, hogy mi volt ez az egész jelenet, de igazából a megvilágosodás érdekelt a legkevésbé. Kinyitották az egyik dobozt. Nem teljesítettük a megrendelő kérését. Ha szerencsénk van, akkor csak levon valamennyit a díjunkból, feltéve ha minden tojás megvan. Érdekelt is engem, hogy mire kellenek azok? Most csak az járt a fejemben, hogy majd jól meghúzkodom Toru fülét, ha összefutunk velük >.>

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 16, 2015 8:04 pm

Végül is… sikerült elérnem, amit akartam. A fickó nem ellenkezett, még fel sem vette, sőt elfogadta az ajánlatomat. Ezek szerint tényleg csak a potyapénzre megy. A szemem elé egyik hajtincset hátrafújva, kissé durcásan nézek a lovag után, ahogy nekiindult a dobozhoz, és felkapva tovább indult egymaga, és még a zombiskodó mobokat is sorra ütötte le. Azért tényleg elég nagy egoja lehet, főképp ezek után. Fújok egyet én is… (Mirivel lassan már telefújjuk az egész termet). De azért akaratlanul is elmosolyodok, ahogy Miri felém fordul, és szól. Hát igen. Sokkal jobb hangulatú vagyok, ha olyan mellett dolgozhatok, akit kedvelek, vagy tisztelek. Mirinél ez mindkettő megvan, bár mondjuk a kedvelésnél, szerencsére csak a baráti köreim tagja Miri. Szerencsére persze. Kedves meg minden Miri, de azért nem az esetem… nem csak azért, mert nem a lányokat szeretem… azt hiszem, megpusztulnék mellette, azért néhányszor igencsak sajnálom Anatot. Nehéz lehet neki, hogy kemény, erős férfinak mutatja magát, és közben az asszony hordja otthon a nadrágot. Heh, mindig is tudtam, hogy Mirit nem lehet csak úgy pórázra kötni, és megnevelni. Viszont a munkához visszatérve már készültem is, hogy induljak. Menet közben felpattantam Tűzrózsa hátára, és Miri mellé érve, már nyúltam is a ládáért, és nagyokat nyögve ölembe tettem, és maxos Lovaglásomat a teljességig kihasználva félig-meddig kapaszkodva, útnak indítottam Tűzrózsát. Megpróbáltam bátorító szavakkal unszolni a pacimat, hogy menjen egy kicsit gyorsabban. Nem hajszoltam túl, mindig csak annyira sürgettem, amennyire bírta. Tűzrózsa elvileg többet bír el, mint egy játékos, petként, ráadásul ló típusú állatként, de azért mégse akarom túlságosan megterhelni szegényt. Remélhetőleg minél hamarabb kiértünk, és ha ez megtörtént, és Miri még nem ért utol, akkor leszenvedve a dobozt visszaküldöm a pacimat a barlangba Miri után, persze ha még bírja szusszal, ha nem akkor engedek neki pihenőt, és miközben elfekszik mellé ülve finoman simogatni kezdem.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szomb. Jan. 17, 2015 7:59 pm

A gyerekek tanakodtak. Jack kíváncsian várt. Fejet kissé félrebillentette, egyik füle lekonyult. Norm átvágott a kocsi plafonján, visszatért a sakál fejére. A füleibe kapaszkodva figyelte a gyerekeket. Ő már tudott mindent. Hogy mi volt a dobozban. Hogy mit nyitottak ki, mit néztek meg. Csak ő nem tudta nekünk elmondani. A gyerekeknek kellett megtenniük.
Ők végül döntöttek. Atorunak adták a tárgyat. Kissé közelebb húzódtam: kíváncsi voltam. Új érzés, még nem éreztem ezelőtt. Csak amióta itt vagyok. Aincradban ragadva. Talán nem is létezik odakint ilyesmi. Ott soha semmit nem akartam tudni. Meg is tiltották nekünk. Nem volt szabad kíváncsiskodni.
Egy tojás. Kis fehér és zöld.
Ato alaposan megvizsgálta. Olyan volt, mint kint az orvosok. Én mindent rá bíztam. Nem ismerem az ilyet. Nem láttam még sosem ilyen tojást. Ő talán, már ismerheti. Hátrébb léptem. Immár felelős vagyok. Elvállaltam. Büntetést fogok kapni. De állok elébe. Vállaltam, önszántamból, tudatosan, az ujjammal fogadtam meg. Minden rendben lesz. Jack viszont két lábra állt, ingott helytében. Próbált így maradni egy rövid időre. Megszagolgatta a tojást Atoru kezében. Nagyon érdekli, talán az, arra kíváncsi, mi lehet benne.
Ato végül a helyére rakja és ír Mirikának. Büntetésünk angyalának. Felém fordul, kérdez valamit. Én elmosolyodom: hozzám beszél. A szívem...
Lehajtom a fejem. Piros az arcom.
-Én... Kerestem egy boltot, és... Mirikáét. Mert azt mondták, ott lehetek erős. Ő adta mindenem. Meg meghívott, ide. Hogy még erősebb legyek.
A szívem kiugrik a helyéről. Egy erős amazon vagyok, próbálok rá gondolni. Nem sikerül. Nem érek el sikert. Elbukom. Csak arra tudok gondolni, hogy rám néz. Hogy engem figyel. Aidor úgyis alszik. Úgyis... elmenekült.


A hozzászólást Kokoro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 18, 2015 11:02 am-kor.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Kedd Jan. 20, 2015 11:28 am

Sikeresen visszaértek a szekérhez, a mobok egy idő után lemaradnak, útközben sem találkoztok ellenállással, a veszteglő postakocsit sem támadja meg senki... szóval mindannyian biztonságosan össze tudtok gyűlni, ám amint végre ez megtörténik, és a lovag is újra viszont láthatja kedvenc gyerkőceit, a hű csatlósok azonnal kiugranak a helyükről, és a vezetőjük köré gyűlnek.
-Lancelot bácsíííí! Ők azok, akik pet tojásokat lopnak! Ők a csempészek! Láttuk, hogy mi van a dobozban!
A lovag pedig csípőre teszi a kezét, és kérdő tekintettel néz rátok.

Határidő: Január 26.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.