[Küldetés] Futárszolgálat

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Pént. Jan. 23, 2015 5:11 pm

Megérkeztek. Jack messziről jelezte a pónit. Ugrált és elindult volna felé. Nyelvét boldogan nyújtotta ki. Norm nem mozdult. Furcsán csendes volt. Máskor ilyenkor már csipog. Elromlott volna? Rosszat tettem? Nem lehet. Nem szabad. Ha megteszem, az a macska megbüntet. Kérte, hogy vigyázzak a pókra. Mert ez a pók nem csak nekem fontos. Hanem valaki másnak is. Nem tudom már, kinek.
Egyre közelednek. Egyre jobban ver a szívem. Mirika meg fog minket büntetni. Nem most, talán később. Igen, biztos később. Mikor már nem vagyunk ennyire szem előtt. A gyerekek és a lovag előtt. Kicsit ellépek Atorutól. Nem szeretnék, de úgy érzem, ezt kell tennem. Most ez szükséges.
A gyerekek kipattannak. Kiabálnak. Kérdőn nézek rájuk. Csempészek? Azok kik? A lopást értem. Az az, amikor olyat veszel magadhoz, ami nem a tiéd. Pet tojás. Amit az előbb néztek? Amit kibontottak volna? Igen, az tojás volt, és peté. Ezek szerint peté.
Mint Jackal és Norm.
Atorura nézek. Ő mit szól hozzá? Nem tudom, miképp reagáljak. Ő hogyan reagál? Megpróbálhatom leutánozni. Abban az esetben, ha úgy érzem: helyes. Hogy az a helyes, amit ő tesz. Majd a lovagra nézek. A gyerekek már odaszaladtak. Ő kérdőn néz ránk. Rám is. Jackal nem ugrál, nem vihog már. Áll szobormereven.
-Nem loptuk. Ez a feladatunk.
Nem merem kimondani, hogy csempészés. Nem tudom, mit jelent. Rosszat? Jót? A lovag nézése. Az alapján rossz. Nagyon rossz. Mirika. Mirika kell ide. Neki kell reagálnia. Neki kell elmagyaráznia. Én ennyit teszek. Ez a munkánk. A feladatunk. Én se tudok ennél többet. Én csak hajtok. És teszem, amit még kérnek.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Pént. Jan. 23, 2015 9:22 pm

Érdeklődve hallgattam Kokoro beszámolóját arról, hogy hogyan lett céhtag. Tehát Mirika segített neki. Kedves lány. Aki nagy eséllyel megöl. T.T De addig még van egy kicsi időm, tehát kihasználom. Miután elmesélte, úgy döntöttem, hogy én is elmondom, hogyan jutottam az Angelic Voice-ba.
- Engem Ayani vett be. Egy párbaj során találkoztam vele. Hárman harcoltunk ellene, de így se tudtuk legyőzni őt. - csóváltam mosolyogva a fejemet, miközben visszaemlékeztem. - Ezután felajánlott nekem egy céhtagságot. Én pedig nem utasítottam vissza. - fejezem be. Azonban így átgondolva, az én történetem nem olyan jó, mint Kokoro-é. Ő erősebb szeretett volna lenni, ezért léett be. Én pedig... Csak jó társaságra vágytam, amit a Phoenix-ben nem kaptam meg. Ebben a céhben viszont pezseg az élet. És erről egy emlék is kellene, de vajon milyen? A rajztudásom az átlag alatt van, tehát valamilyen eszközhöz kéne folyamodnom. Mondjuk egy Hangrögzítő, vagy Fotókristály... De ki árul ilyet?
És ekkor eszembe juott Shu. Ha jól tudom, ő kristályíró, így nagy eséllyel lesz nála néhány darab. Egyet pedig biztosan kölcsön ad.
Ezért aztán meg is fogalmaztam Shunak egy levelet, amiben szépen megkérem, hogy küldjön nekem egy Fotókristályt. Ezután pedig megláttuk a távolban Ayaniékat.
Mirika és Ayani - és persze Lancelot - érkezése vegyes érzelmeket keltett bennem. Az egyik felem örült, hogy újra a céhtársaival lehet, míg a másik fele félt, mert tudta, hogy bizony ki fog kapni a céhvezértől, mert nem teljesítette a parancsot. Pedig Miri megmondta, hogy ne nyissuk ki a dobozt. Rendben, nem is nyitottuk ki a dobozt, hanem a gyerekek tették. Én pedig balga módon magamra vállaltam. Habár... Talán nem is volt balgaság. Hiszen így nagy eséllyel megkedveltek engem a gyerekek, és úgy hiszem, hogy minden jótéteményt egyszer visszakapunk valamilyen formában. :3
Nos, úgy látszik, hogy ezt a jótéteményt úgy akpom visszam, hogy a gyerekek beárulnak minket. Na de várjunk csak... Hogy mi?! O_o
- Nem vagyunk csempészek.- mondom, kissé meglepődve az állításon. - Ennek az árunak a szállításával bíztak meg minket, és nem tudtuk, hogy tojások vannak benne. Mirika fel is olvasta az áruk listáját, és biztosan szólt volna nekünk, ha mobtojást szállítunk. Igaz, Mirika?- kérdezem a céhvezéremtől. Nem emlékszem, hogy pontosan említette volna az árukat, de nem hinném, hogy ilyen dolgokat eltitkolt volna. Hiszen Kokoronak is segített, és az előző küldetésen is megóvott a bajtólm így biztos vagyok benne, hogy nem csempészne. De ezt biztosan ő is elmondja mindjárt.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jan. 25, 2015 2:32 pm

Tűzrózsa elég jól bírta a tempót a csomaggal, és szinte nem is kellett megállnunk. A mobok miatt nem aggódtam, mert nem voltak valami gyorsak, és ha esetleg lett is volna valami gond, hogy például túl közel érnek hozzánk, akkor is tudtam, hogy Miri megvédene bármi is lenne. Hát igen nagyon bízok a céhtársnőmben, és ez megrendíthetetlen bizalom ám. Lassan kiérünk a kazamatából, és újra friss szabad levegőt szívhattunk újra. Hála istennek. Fújok egyet, majd megpaskolom Tűzrózsa nyakát.
- Szép volt kislány.
Azonban még nem értük el a célunkat. Bár a mobok már le-lemaradoztak, még nem értük el a szekeret. Egy kicsit megszorítom Tűzrózsa oldalát a lábammal, hogy jelezzem neki, hogy induljunk, ő máris abbahagyta a pihenést, és indult tovább. Nemsokára feltűnik a távolban a szekér. Ha nem a dobozt tartottam volna a helyén, tuti, hogy intenék Kokoroéknak. Azonban alig érünk oda, a fülünket vádakozás éri el. Kokoro ás Ato máris fellép a védelemre, én azonban csak morgok egyet, és füttyentek egyet, hogy mindenki figyeljen ide.
- Egyrészt valaki segítsen már ezzel a nyamvadt dobozzal… súlyemelés nélkül pokoli nehéz ezzel közlekedni. – mondom majd ha valaki segít levenni Tűzrózsa hátáról a vackot, akkor nyújtózva lepattanok Tűzrózsáról – Látszik, hogy egy idomár sincs maguk között. A pet tojások nem a felszerelésük része, ezt most felejtsék el. Ezek a tojások lehet, hogy tényleg mob tojások, de arra egyikőjük sem gondolt, hogy esetleg főzési hozzávalók? Ennek a világnak még csak a 20%-át sem oldottuk fel, és kétlem, hogy akár csak a 10%-át is ismernék olyan jól. Nem mellesleg a pettojások maguk választják a tulajdonosukat. Ha ezeket tényleg valaki birtokában lett volna, és a tojás elfogadja gazdájaként, akkor a petnek ki kellett volna kelniük. – ha valamelyikük meg akarna szólalni valami közbeszólást, gyors még hozzáteszem - Nézze meg a maguk csapatában, és a mi csapatunkban levő idomárok számát. Úgy vélem saját tapasztalatból beszélek, amikor azt mondom, hogy ott voltam egy pet születésénél. Amúgy abban igazuk van, hogy a listán nem volt rajta, de mi sem tudtunk róla többet. Ha ennyire kérdőre akarnak vonni valakit, akkor szépen majd vonják kérdőre a megbízót. – teszem kezemet Tűzrózsa hátára – Most meg inkább haladjunk, mert a csudáért sem akarok itt éjszakázni.
Odalépek Kokoro mellé, és jobb kezemmel átkarolom, és közelebb húzom magamhoz. Mosolyogva nézek rá.
- Nagyon ügyes voltál, hogy vigyáztál a szekérre. mit szólnál, ha te vezetnéd a célig a szekeret. – majd rákacsintok – addig én meg figyelek, ne csináljanak a tojásokból omlettet.
El akartam terelni a lány figyelmét valamivel, mert látszott rajta, hogy össze van zavarodva.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Vas. Jan. 25, 2015 9:38 pm

Leráztuk a mobokat, visszaértünk a postakocsihoz, vagy mihez, és úgy tűnt, mindenki épségben van, a céhtársak is, meg a gyerekek is. Nagy kő esett le a szívemről, hiszen célegyenesben voltunk, már csak el kellett szállítani az árut a címre, és készen vagyunk. Igen ám, de nem volt ez ilyen egyszerű, legalábbis az infó tudtában, hogy mi is van azokban a dobozokban. Egyrészt, másrészt meg amiatt a tény miatt, hogy van egy megbontott dobozunk, miközben a megrendelő ép csomagolást kért Rolling Eyes Szóval a pillanatnyi megkönnyebbülés után eléggé gondterhelt vonások ültek ki az arcomra, és szép lassan elsétáltam a csomagtérhez, hogy szemrevételezzem a sérült doboz állapotát, és bele is kukkantsak, ha már ott vagyok. Ami azt illeti, a doboz menüjének használatával meg is próbáltam visszazárni, hátha találok rá lehetőséget.
Csak ezután fordultam oda a zsivajhoz, a gyerekek árulkodtak, a lovag vádló tekintettel nézett ránk, a társaim meg védték a mundér becsületét. Bár halvány lila gőzöm se volt róla, hogy annak a fazonnak mi köze van ahhoz, hogy mi van a dobozokban, de ennek ellenére is Ayani vállára tettem a kezem, és halványan nemet intettem neki a fejemmel.
- A menetlevélben lévő árulista és a dobozok tartalma nem egyezik, emellett a megbízónk elég görcsösen ragaszkodik a dobozok sértetlenségéhez. Szerintem egyértelmű, hogy felültettek minket, és ez valóban csempészáru, vagy ilyesmi - mondtam, egy pillanatig se kertelve - Nyilván azt várják, hogy majd elvisszük a balhét, míg ők mossák a kezeiket - sóhajtottam fel, majd a lovag felé pillantottam, mi több, eléje léptem - Lancelot-san, ugye maga sem hiszi, hogy egy nívós kereskedőcéh, amelyik legális tevékenységgel is bőven elég bevételre tesz szert, majd csempészettel kockáztatná a hírnevét? Úgy, ahogy én sem hiszem el, hogy maga és a gyerekek csak úgy random állítottak meg minket az út közepén Rolling Eyes - fejeztem ki kétkedésemet. A gyerekek is ügyesek voltak, ez a figura pedig kifejezetten jól harcolt. Gyanúsak voltak ők is, majdnem biztos voltam benne, hogy többet tudnak, mint amennyit mutatnak.
- Kokoro-chan, Aya-chan, induljunk el! - szóltam oda a két lánynak, akik értettek a kocsi vezetéséhez, majd visszanéztem a lovagra - Ha csempészeket keresnek, akkor elvezetem magukat a megbízónkhoz - ajánlottam fel a férfinak, majd sarkon fordultam és indulásra ösztökéltem a bandát.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Hétf. Jan. 26, 2015 7:21 am

A lovag türelmesen végighallgatja a céhtagokat, de látszik rajta, hogy leginkább a vezetőre vár, bár Ayani hosszú monológját hallva az egyik gyerkőc fejére teszi a kezét, aki előre is lép, és rámosolyog az idomárra.
-A kocsis néninek butának tetszik lenni. Ha az idomárt előbb ölik meg, minthogy a tojás kikeljen, akkor megtarthatja tojás alakban addig, amíg újra gondos kezekbe nem kerül. A csempészek keresik a ritka és legendás peteket, mert rajtuk jó áron tovább lehet adni. És ha még azt sem tetszik tudni, hogy mi a születés meg a kikelés közötti különbség... Rolling Eyes
-Elég lesz, nem kell kicsúfolni a nénit, nem arra kértelek.

Szól rá a gyerkőcre Lanci, majd végre a céhvezér is szóhoz jut, amire a lovag összecsapja a tenyerét.
-Na végre! Ez a beszéd Pöttöm Panna! Tudtam én, hogy veled kell tárgyalni.
Ezzel füttyent egyet, mire a lova is előkerül, felpattan rá, és elindulhattok a küldetést befejezni.Talán már abból is láthatjátok, hogy nem éppen békés menyegzőre készül a megrendelőtök, hogy négy marcona harcossal vár rátok a megbeszélt koordinátáknál. Ez talán még nem lenne különös, de az igen, hogy egyszer csak Lancelot lovastól mindenestől eltűnik mellőletek, és újra már csak a kufár mögött tűnik fel, akinek hátracsavarja a kezeit, és nyakához szorítja a kardját. Innentől pedig már nagyon pörögnek az események. A gyerekek kiugrálnak a kocsiból, és pár mozdulattal lefegyverzik az őröket a képességeikkel, ám kárt egyikükben sem tesznek, és ha hagyjátok, akkor szépen megkötözik őket.  És, ha még itt sem avatkoztok közbe, akkor a lovag a jogaikat is felolvassa.
-Az Aincradi Őrzők Szövetségének nevében le vannak tartóztatva csempészés, gyilkosság, gyilkosságra való felbujtás és szervezett bűnözés megalapozott gyanújával. Jogukban áll hallgatni. Bármi, amit mondanak, felhasználható Önök ellen a bíróságon. Joguk van egy ügyvéddel beszélni. Ha nem tudnak ügyvédet fogadni, akkor a Szövetség fog kijelölni egyet Önnökek. Megértették ezeket a jogokat?
Majd ha ezzel végez, meghajol a céhvezér felé.
-Természetesen az Önök jutalma sem marad el. A kocsit és a szállítmányt lefoglaljuk, és olyan idomárokhoz fogjuk eljuttatni a tojásokat, akik elveszítették a társukat, a többit pedig elvisszük a menhelyre, és örökbe lehet fogadni. Talán emlékeznek a pet ovis eventre, ott fogjuk tartani az örökbefogadási napot. A többi megmaradt pet természetesen titkos, védett helyen lesz. Fáradozásaikért cserébe fogadják el ezt a csekély összeget, illetve az elismervényét becsületességüknek.
Ha hagyjátok, a gyerekek szépen bepakolják a rabokat a kocsiba, majd egy-egy erszényt, és egy emlékplakettet nyújtanak át nektek, mindegyikőtök előtt egyenként meghajolva. (Hivatalos, a kinti világból lemásolt Japán Becsületrend)


Kód:
Az Angelic Voice tagjának, (megfelelő név), elismervén becsületességét és hősiességét, amelyet az Aincradi Őrzők Szövetségével együttműködve, a csempészek felszámolása ellen irányuló akció közben tanúsított.

(aláírás, dátum, pecsét)Kicsit meghúztam a végét, mert Jani türelmetlenkedett. Razz

Közbe lehet avatkozni persze, és akkor még pár körig vitázhattok a csipet-csapattal, de ha nem szándékoztok, akkor zárókör jön. Smile

Remélem tetszett mindenkinek.  Embarassed

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Kedd Jan. 27, 2015 6:57 pm

Sok dolgunk nem maradt tulajdonképpen, mármint azon kívül, hogy a térképemet követve elnavigáltuk a kocsit a jelzett címre. Most az, hogy Lancelot-"san" felszívódott, még csak nem is zavart, tulajdonképpen akartam is kérni, hogy válasszon egy másik utat, vagy jöjjön utánunk lemaradva, hogy ne keltsünk feltűnést. Tiszta jó, hogy nem kellett neki mondani, azt leszámítva, hogy baromira idegesítő a pökhendi stílusa és megfojtanám egy kanál vízben legszívesebben, egész ügyes játékos Razz Így tök gondtalanul utazhattam végig a kocsi oldalába kapaszkodva a maradék utat, és még mozizhattam is egy jót, tekintve hogy nem sok beleszólásunk maradt az események alakulásába. Kétajtós szekrények, hős lovag és ügyes gyerekek főszereplésével elkészült az akciófilmbe illő jelenet is, és én nem is akartam közbeavatkozni, elvégre mi csak szimpla kereskedők vagyunk, és nem a bűnt üldözzük. Amíg tartott a razzia, szépen leszálltam a kocsiról, és az oldalának támaszkodva, a karjaimat keresztbe téve figyeltem. S aztán fel is sóhajtottam, ahogy a fickó felém, vagyis hát felénk fordult, hogy megköszönje a segítséget.
- Mintha kompletten kicserélték volna, hallja Rolling Eyes - öltöttem nyelvet, nem különösebben hatott meg ugyanis a hivatalosnak hangzó szövegelése, amikor tíz perce még Pöttöm Pannázott, meg a melleimet bámulta Rolling Eyes
- Azért sok szerencsét a tojásokkal, és köszi a... mindent :3 - mosolyodtam el, és meghajoltam a lovag és a gyerekek felé, elvégre voltaképpen nekik hála nem keveredtünk bele egy kétes akármibe. Nem volt miért kételkednem bennük, minden jel arra mutatott, hogy ezek az alakok a gazfickóhoz közelebb állnak, mint az ártatlan áldozatokhoz Rolling Eyes Nyilván a csekély összeget és az elismervényt sem utasítottam vissza, plusz nálunk volt az előleg is, amit kaptunk, szóval végül is jól jöttünk ki ebből a hajnali ügyletből a sok hülyeség ellenére is. Ám ahogy a kocsival elhajtottak, és egyedül maradtunk, a békés mosolygós viselkedésem egyből eltűnt, és először is Ayani fejére koppintottam egyet.
- Te innentől kezdve nem fogadsz el random megkereséseket, pláne nem hajnalok-hajnalán! Ha kell, megbeszéljük közösen a megbízatást! - teremtettem le a lányt, aztán Tohru felé néztem, és ő is kapott egy tockost.
- Te meg nem nyitogatsz dobozokat, amikor a megbízó kifejezett kérése, hogy maradjanak zárva >.> - hordtam le őt is, majd megpördültem, hogy mindenki láthasson. Csak tudnám, Aidor hogy tud ennyit aludni?
- Ezeket leszámítva szép munka, mindenki meg van dicsérve, kivéve Aidort, de ő ezt most úgysem hallja Razz - húztam ki magam, és el is mosolyodtam - Ezt ki kell pihenni, hová menjünk kikapcsolódni? :3 - kérdeztem, szétnézve a céhtársaimon. Amúgy is kíváncsi voltam, ki mit szeret, kinek mi jut eszébe először ebben a témában :3

// Köszi a mesélést, jó küldi volt :3 //

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Kedd Jan. 27, 2015 9:18 pm

Hárman se? Ennyien nem tudták legyőzni? Ayani nagyon erős lehet. Erősebb, mint hittem. Kicsit lehajtom a fejem. Zavar, hogy ekkorát tévedtem. Zavar, hogy ennyire félreismertem. Mirika is erős, tudom, érzem. Ayaniról nem éreztem. Atoru is erős, hisz férfi. Csak én vagyok még gyenge. Még sokat kell fejlődnöm. Fejlődni és tanulni. És egy nap majd melléjük állhatok. Egy nap én is szárnyakat kapok. Olyan láthatatlan szárnyakat, amik nekik vannak. Büszkén fogom majd hordani őket.
Felemelt fejjel, mosolyogva.
-Én örülök neki... hogy te is itt vagy. -halk hangok sora. Még mielőtt megérkeznének, akikre várunk. Atoru mintha elgondolkodott volna. Majd minden gyorsulni kezd.
Ayani nagyon sokat beszél. Mirika kicsit kevesebbet. Mindenkit kíváncsian hallgatok. Visszahúzódva, kezeimet tördelve magam előtt. A lovag végül elmosolyodik. Jackal si vakkant egyet ennek láttán. Megváltozik minden. Nem kaptunk ki. Nincs semmi baj. Mehetünk tovább.
-Íí...
Apró sikoly, elhaló, alig hallható. Megijedtem. Pedig csak Ayani. Keze a vállamon pihen, jól eső súly. Elnehezít, de nem bánom. Csodálkozva nézek rá. Megkönnyebbülök szavai hallatán. Bólintok, sápadtan; persze, vezetek. Atorura pillantok. Már-már... automatikusan...
Mirika is szólít. Szálljunk fel, menjünk. Jackal már pattan is fel a bakra. Fején Norm lovagol még mindig. Utánuk mászok, majd várok. Várok arra, hogy mindenki így tegyen. Csak azután indulok el, hogy mindenki a szekéren van, ki számít. Lancelot-san mellettünk baktat a lovon.
Mikor odaérünk, szívem torkomba ugrik. Ezek nem ők. Ezek harcosok. Baj van. Bajban vagyunk. Még nem harcolhatok. Még nem vagyok elég erős. És nem bízhatom ezt csakis rájuk. Kétségbeesek. Körbenézek, merre mehetnénk. Mire odanézek, a gyerekek már szaladnak feléjük. Ismét sikkantok, ezúttal hangosabban. A szám elé kapom a kezeimet. Kerek szemekkel figyelem végig az eseményt. Mire ocsúdok, már össze vannak kötözve. Ők lennének a rosszak? A csempészek? Ezek szerint a csempészek rosszak? Atorut keresem a tekintetemmel. Leszállok a bakról, és mögé bújok. Ha kell harcolok én is. Jackal ráérősen vonul le a szekérről. Ő tudja, hogy nincs baj.
Lancelot hosszas beszédbe kezd. Olyanba, amit nem értek. Mirikára nézek kérdőn. Nem tudom, mi folyik itt. Nem tudom, mi folyik körülöttem. Megragadom Atoru ruhájának ujját. Félek, hogy nagyon nagy baj van. Reszketek tőle. Igen. Még a plakettet is félve fogadom el. Lassan olvasom rajta a betűket. Megtanítottak olvasni, de nem szoktam sokszor. Segítség? Köszönet? Mi ez...?
-Mi... ez?
Mondom ki hangosan is. Halkan hangosan. Forgatom a plakettet, nem értem. De Mirika már lép is tovább. Megijedek, mikor Atoru is kap egy ütést. Hát mégis megbüntet? Lehunyom a szemem, várom a csapást, mi nem érkezik. Ők már mással vannak elfoglalva. Nem szólalok meg, nem mondok ötletet. Én nem ismerem a környéket. A plakettet nézem; próbálom értelmezni.
Én most... valami jót csináltam?
Úgy érzem, igen.
Talán megkaptam az első tollam a szárnyaimhoz.


//Én is köszöntem, imádtam *.* //

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Jan. 28, 2015 9:40 pm

Szavaimat az egyik kölyök még mondani kezdett valamit. Összébb húzom a szemeimet, és már készültem volna, hogy visszaszóljak, amikor Miri vállaimra tette kezét (és még zsámoly sem kellett hozzá :3). Felé fordulok, és csöndben végighallgatom. Fújok egyet végül, majd a lovagékra nézek, de nem szólok többet. Legyen… Miri szavaira még hallgatok, csak tudjuk le ezt a szamárságot végre. Végül megkaptuk a továbbhaladás kezdetét. Ekkor odaléptem Kokorohoz és vállára helyeztem kezem, és megkérdeztem nincs-e kedve vezetni a kocsit (remélhetőleg nem a falnak Razz). Végül Kokoro elindult. Én most nem szálltam fel, hanem e helyett Tűzrózsára ülve sétáltam a hintó mellett. Az eddig komorságom máris múlté, ahogy ismét elindultunk. Nemsokára a városka, avagy falu széle felé is elért végre minket, így már csak egy dolog maradt, „Átszakítani a célszalagot”. Bár ez a szalag, most már tényleg csak metafora, vagy mi a fene. Végül meg is érkezünk a „tett” helyszínére, mire a Lovagék egyszer csak, hipp-hopp, akcióba léptek. Már mozdultam volna, hogy megakadályozzam azokat az idiótákat, de végül csak nem tettem. Félig mindig Mirit lestem, de nem úgy tűnt, hogy szándékozik közbe avatkozni, így én sem tettem, csak nézem, ahogy a lovagék meglincselik az álíltólagos bűnelkövetőket. Végül egy teljes mértékben lényegtelen „ünnepélyes átadásra” is sort kerített a lovag, és ezek után minden happy, vége is, és a dolgok boldog véget értek. Miri ekkor lépett elém… és fejbevágott (és még mindig nem kellett hozzá létre o.o), végül jött a leszidás, mire én csak forgatom a szememet. Végül azonban ő is elmosolyodott, és megkérdezte hol ünnepeljünk. Kokoro nem tudott, mit mondani, de nekem volt egy fogalmam.
- Mit szólnátok egy Voiceos kertipartihoz? Miri kever nekünk valami finomat.. ha jól emlékszem van italkészítésén pont, én meg addig sütök valamit. Ünneplünk, és még otthonos is lesz. Na? – kérdezem mosolyogva – De miattam mehetünk fogadóba is, csak az drágább. Razz


// köszönöm szépen, nem volt rossz, és jó hosszú @.@ //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Pént. Jan. 30, 2015 8:08 pm

Hallottam, hogy Kokoro mondd valamit, de nem jutott el a fülemig, hogy mit. Eléggé elgondolkodtam a Phoenixen. Vajon Judy és Joey még jól vannak? És vajon ki lehetett az a bizonyos negyedik tag? Vele még csak nem is találkoztam a céhben töltött időm során. És Joey-ékkal is megszakítottam a kapcsolatot, amint kiléptem a céhből. Ez így nem jó. Valamiért úgy érzem, mintha cserben hagytam volna őket. És talán így is van. Lehet, hogy majd nem sokára tennem kéne egy kitérőt a Testvériség épületénél, és beszélnem velük...
Közben megérkezett Shutól a válaszüzenet is, ami mellé adott egy fotókristályt is! \o/ Így már meg tudom örökíteni a céhtagokat. Csak egy jó helyre lesz szükség.
De ezen szinte gondolkodni sem tudtam, olyan gyorsan pörögtek az események. Mindegyikünk védte a céh igazát, és Miri elő tudott állni egy olyan ötlettel, ami Lancelot-nak is tetszett, így szépen lassan haladtunk előre az úticélunkhoz. Nem tudom, hogy a többiek meglepődtek-e, de mindenesetre számomra furcsa volt, hogy a megbízónk négy őrrel váratott minket. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy ezután a gyerekek milyen könnyedén lefegyverezték mindegyikőjüket. Egy szót sem tudtak kiejteni a számon, ami talán a többieknek fel is tűnt.
És a munkánkért még kitüntetést is kaptunk! Erre végképp nem számítottam. Már bánom, hogy kételkedtem a gyerekekben...
Persze, ahogyan azt az illem megkívánja, meghajolok feléjük. Ennyit igazán megérdemelnek a fáradozásukért. Már csak azt nem értem, hogy miért nem avattak be minket is? Sokkal előbb végezhettünk volna. Vagy valóban kételkedtek volna a tisztességünkben?
Ezt már nem tudom eldönteni.
Közben Kokoro megfogta a ruhámat. Én kérdően nézek rá. És látom, hogy fél. Úgy látszik nem tudja, hogy mi történik éppen.
Ezt tükrözi a kérdése is, amit feltesz utána. Mivel senki nem adott neki egyenes választ, így gondoltam válaszolok én.
- Ez egy köszönetnyilvánítás. Most jót cselekedtünk, és így köszönik meg. - hajolok le a lány mellé. Közben pedig jön Mirika, és ad egy szép tockost. >.<
- Rendben, elnézést. - mondom bűnbánóan. De a kerti parti ötletére egyből felderülök.
- Én támogatom! - lelkesedtem az ötlet hallatán.
Visszafelé menet pedig észrevettem egy rétet, ahol úgy gondoltam, hogy meglehetne csinálni a céhképet. *-* Erről szóltam is a többieknek.
- Öhm, srácok, mit szólnátok, ha csinálnánk egy közös képet a céhről? Most van nálam egy fotókristály, és a hely kitűnőnek látszik. - vetem fel az ötletet, és ha beleegyeznek, egy kis rendezgetés után el is készítem a képet. És most már nincs más hátra, mint a buli! \o/


/köszönöm szépen a játékot, tényleg nagyon jó volt Smile/

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Feb. 02, 2015 7:05 pm

Ayani (3)
ritkát talál: 5-6
nem talál: 1-2-3-4

Atoru (2)
talál: 3-4-5-6
nem talál: 1-2

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 02, 2015 7:05 pm

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Feb. 02, 2015 7:08 pm

Jutalom:
Mirika, Ayani, Atoru, Kokoro: 210 exp és 220 arany
Aidor: 30 exp és 40 arany (megírt körök száma alapján)

A Nevelés kesztyűje +105 expt kap.

Atoru felhasznált egy ilyet: A céhbónuszod tapasztalati része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő.--->

Angelic Voice: 460 arany bankba, 540 exp pedig eképpen oszlik meg a tagok között: Rin 0 (betelt), többiek +108 exp.

Elsődleges jártasságok:
Keresés - Ayani (3) ->Kapcsolat Gyűrű; Atoru (2) ->Bronz Sisak
Hallgatózás - Ayani (2) /Küldetések után ingyen dobhatsz egy tárgy infót, az első kockánál egyet levonva, a többinél kettőt./

Másodlagos jártasságok:

Aidor:
nem kap semmit

Mirika:
Páncélkészítés (T3): Bőrgyűrű Recept, Csodás Birkózó Gyűrű Recept
Érclátás (T3): 250->270; (nincs ritka érc)

Ayani:
Fegyverkovácsolás (T3): Topáz *Fegyver* Recept, Megerősített Kopja Recept
Potion/méreg főzés (T3): Speciális Méreg Recept, Páncélevő Méreg Recept

Atoru:
Potion/méreg főzés (T2): Pet Bódító Méreg Recept, Gyenge Gyors Ütés Potion Recept
Növénylátás (T1): 64->84; 6 Kis Tövisgyökér 7 Faeno Levél 2 Barna Gomba 2 Tövisgyökér 3 Vörös Pitypang

Kokoro:
Páncélkészítés (T1): Bőr Cipő Recept, Trükkmester Gyűrűje Recept
Érclátás (T1): 16->36; 7 Bronzérc 2 Munkálatlan Bőr 5 Sida Kő 2 Halvány Rubin 4 Vasérc

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.