[Küldetés] Futárszolgálat

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Aug. 04, 2014 9:43 pm

A szekér megindult, már csak azon kellett filóznom, hogy ez az én, vagy drága petem, Tűzrózsa érdeme volt. A Lovagló jártasságomnak egy paripa betörése nem lenne olyan nagy gond, de a szekér azért mégiscsak más, szóval, ha nem is teljesen nekem köszönhető, azért Tűzrózsa dominánsága biztosan segít. Végül is csak nem olyan bolondok a rendszer által létrehozott NPC mobok, hogy kikezdjenek egy harci pettel. Én úgy vélem a harci mobok többsége is azért tudja, hogy kit érdemes megtámadni, és kit nem… vagy vajon Kayaba nem foglalkozott ennyire a sima mobokkol? Mert a minik és a szint bossok többségének is van saját történetük úgymond. Viszont, ha nem akarom nekivezetni a szekeret az első fának jobban, tenném, ha az útra koncentrálnék. Aidor hirtelen szól nekem, hogy álljak meg, így jeleztem Tűzrózsának egy füttyentéssel, majd meghúzom a kantárt. Ha sikerült megállítanom a szekeret, akkor hátrafordulok, egyenesen Kokorora nézve. Már elejétől fogva nyomon követtem őt fél szemmel… na jó a Hallgatózásomat és az Észlelésemmel követtem nyomon, mert szemeimmel előrefele fürkésztem, így is túl sok energiát fektettem bele, hogy nyitva hagyjam szemeimet, most viszont mikor Kokornak kellett felszállnia, kicsit mintha bizonytalannak tűnne. Bátorítóan rámosolygok, majd mikor mindenki beszállt végre, és Miri is elfoglalta a helyét. Ismételten elindulok. Na életem egyik legrosszabb élménye volt végigcaplatni a Kezdetek Városán azzal a nyamvadt kalyibával. Most mondjátok el kicsit sem volt gáz, amit a teleportáló kapunál műveltünk. Természetesen én legvégéig a tetején ültem, és a lovakat próbáltam irányítani a többiek utasításai szerint (amennyiben hajlandóak voltak segíteni ez ügyben), végül hátra fele próbálom venni az irányt, irány a lükverc. Majd mikro már senki útjában nem voltunk (mármint a teleport kapunál) Miri felé fordulok.
- Maradnak a lépcsők. Nincs kedved áthívni Anatot, Súlyemelése pont jól jönne. – mondom gonosz mosollyal az arcomon Mirinek (vajon hogy érezné magát, ha ezért is fel kéne keresnie Anatot, hogy a céhnek segítsen egy ilyen egyszerű feladatban?).

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Kedd Aug. 05, 2014 8:26 pm

Sejtettem, hogy nem lesz ilyen egyszerű. Túl könnyű lett volna, ha nemes egyszerűséggel felteleportálunk a kocsival, aztán vígan folytatjuk az utunkat Urbusban a kijelölt házig Razz A fejemet vakarva figyeltem, ahogy Ayani vezérletével azért becsülettel megpróbáltuk, amit meg lehetett, de persze már az elejétől fogva látszott, hogy nem erre a szekérre tervezték a kaput, hiába fér el benne sok ember. Ez az izé több volt, mint sok ember >.> Nem különösebben törődtem a körénk gyűlő kezdőkkel, akik ki se merik tolni a képüket a városból. Mondjuk mondom én, aki Kota nélkül szintén ilyen lennék talán, de most nem ez a lényeg Razz Ha jártatni akarják a szájukat a kockák, vagy akarnak valamit, hát hajrá, én aztán nem akadályozom meg őket semmiben. Inkább elbámultam a távolba, miközben azon töprengtem, mi lenne ha kiszednénk a cuccokat a kocsiból, és felvinnénk inventoryban, kézben, ahogy csak lehet. Nem hangzott valami jól, de vajon melyik a kevésbé macerás, ez, vagy inkább átszelni a fél földszintet, hogy fel tudjuk vinni a szinteket összekötő tornyon keresztül? Hát, a mobokkal tuti nem lesz problémánk út közben, de sokáig fog tartani... Eh, reggel van még ahhoz, hogy én itt mérlegeljek meg számolgassak >.>
- Inkább visszamennék hozzá, mintsem ezzel tököljek itt <.< - morogtam a négykerekűre böködve. Kellett Ayaninak itt magánakcióznia, az ő hibája az egész >.> Na jó... - Mindenki szálljon vissza, kirándulni fogunk - tettem csípőre a kezem, és azzal visszatessékeltem mindenkit a rozoga szekérre - Kocsis, irány Tolbana! - kapaszkodtam fel én is, és a városkapu irányába mutatva indulásra vezéreltem a kis csapatunkat. Aztán Tolbana felől megközelítjük a kazamata tornyát, és majd onnan... szép is lesz :/

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Aidor on Kedd Aug. 05, 2014 9:34 pm

Kokoro nem ellenkezett beszállt. Jól van. Most, hogy meg van a létszám most már nyugodtan haladhatunk tovább. Miri úgy tűnik nem szándékozik velünk utazni. Inkább kint csimpaszkodik. Az út bármilyen rövid is volt ez idő alatt mindenki némaságba burkolózott és ahogy várható volt a feladat nem bizonyult olyan egyszerűnek, ahogy elsőre tűnt. Ugyanis a teleport szűknek bizonyult. A szekér sehogy sem akart beférni és ráadásul az átkelni készülő játékosok sem szívesen láttak itt minket. Egyesek nevettek mások pedig türelmetlenkedtek. Szépen vagyunk mondhatom. Ekkor kezdődött az ötletelés. Kokoro tett egy érdekes javaslat. Vigyük a szekeret a kazamatába és használjuk az ottani jóval szélesebb portált. Nem rossz ötlet, de nem elég jó. A mobok valószínűleg nem fognak veszélyt jelenteni, de azért lassíthatnak. Ami inkább engem zavar, hogy képesek lennénk-e az élesebb kanyarokat bevenni vele. Aztán még ott vannak a lépcsők... *megborzongtam*. Fel tudjuk mi azt tolni? Viszont úgy tűnik senkinek sincsenek ilyen aggályai. Miri ki adta a parancsot indulni készülünk én meg felemeltem a kezem.
-Öm... az csak nekem jutott eszembe, hogy hagyjuk itt a kocsit és csak az árut vigyük? Esetleg a lovakat hordárnak? Kérdeztem teljes őszinteséggel. Mert semmi akadályát nem látom, hogy akár kézben akár lóháton vagy után kötve elvigyük a csomagot. Elvégre nem a szekeret kell kézbesíteni hanem a rajta lévő rakományt. Akkor meg minek ragaszkodjunk annyira hozzá? Minek toldjuk meg órákkal a küldetést mikor gyorsabban is megcsinálhatjuk? Urbus nem olyan nagy valószínűleg nem kéne olyan messzire cipelni és ha más nem 4-en 5-en csak elbírjuk akár milyen nehéz is legyen. Ezek után vártam a véleményeket és csak akkor szállok be ha teljesen leszavaznak.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Kedd Aug. 05, 2014 9:38 pm

Nos... döntés még nem született, szóval beszélgessetek tovább. (Örülj Aidor! Very Happy )

Határidő: Augusztus 12.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Aug. 12, 2014 10:58 am

- Na akkor fiúk lányok, kocsiba be, indulunk. Élvezzétek a kényelmet Tolbanáig, menet közbe meg beszéljétek, meg mi legyen a kocsival. Mellesleg szerintem, ha a kocsit itt hagyhatnánk, nem minket kérnének meg, hogy vigyük fel, hanem maguk is megették volna inventoryukban. De nézzétek a jó oldalát. Így együtt még sosem voltunk, most legalább megismerhetjük egymást. – mosolygok rájuk - Na mindenki egy-kettő beszállás, hallottátok a Főnök Asszony utasítását? – biccentek Miri felé – Meg amúgy is… Útközben még beszélhetünk. Ha a szekért lent is hagyjuk, legalább megismerjük az 1. szint kazamatáit. Még én sem ismerem túlságosan. Én csak a 3. boss óta segédkezek. Szóval ez az emeleti kazamata még nekem is új lesz.
Amint végre mindenki beszállt megrántottam a kantárszárat, és megindítottam a szekeret. Persze ha valaki inkább itt akarna tereferélni, akkor megvárom, míg ő is beszáll, ám ha végre útnak indulhatunk, akkor én örömmel indítom meg a szekeret. Egyelőre nagyon élveztem ezt a kis kiruccanást, és egyre ébrednek, lelkesebbnek érzem magam, ahogy telik az idő.
- Majd szóljatok, ha álljunk meg kicsit enni. – szólok oda a többiekhez – Gondolom a reggeli kimaradt az üzenetem miatt, így kárpótolnálak titeket valami harapnivalóval. A főző jártasságom maxolva van, szóval hordozható készülékekkel is képes vagyok sütni, főzni. Szóval, ha éhesek vagytok, csak szóljatok, és pihenünk egyet. – mondom, majd egy kis idő után megkérdezem – Kokoro, Aidor, Ato. Hogy tetszik eddig a céhélet? – kérdezem tőlük őszinte kíváncsisággal.
Vajon ők is ennyire élvezik az együttlétet, mint én? Vagy ők most másutt lennének szívesebben? Miri tuti még aludna egyet, vagy Anaton lógna.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Kedd Aug. 12, 2014 6:14 pm

Úgy tűnt mindenki Kokoro-chan ötletét tartja a legjobbnak, ami bizonyára jólesett a kislánynak. Nekem bezzeg semmi ötlet nem jut ilyenkor az eszembe...
De úgy látszott, hogy Aidornak is van ötlete, és az övé sem lenne rossz, csak van néhány tényező, amivel számolni kell.
- Nem rossz gondolat Aidor, nem rossz! Csak van néhány kérdés, ami felvetődik. Mennyi csomagot kell elszállítanunk? Egyedül Mirika látta, hogy pontosan mennyi csomagot szállítunk, és azt is, hogy mit szállítunk. Lehet, hogy csak egy nagyobb tárgyat, amit talán át is tudnánk tuszkolni a teleport kapunk, de lehet, hogy több tíz, vagy több száz csomag van benne. Azt pedig sokkal nehezebb átvinni, és biztos, hogy több kört kéne mennünk csak addig, amíg átvisszük. Utána pedig megint csak több kör, amíg kicipeljük a városszélére. Ha viszont csak egy, vagy kettő nagyobb dolog van benne, akkor pedig azt kell megoldani, hogy senki ne jöjjön addig át a kapun, amíg fel nem vittük. De ha ezeket a problémákat ki tudjuk küszöbölni, akkor remek az ötleted. - mondom a céhtársamnak. Egyébként csak most vettem észre... Mi vagyunk az egyetlen férfiúk a céhben? O.o És ameddig én nem voltam, addig Aidor egyedül volt... Ez most vagy piszok mázli volt neki, vagy pedig maga a pokol. ._. Ennyi lánnyal együtt lenni egy társaságban... Ha nem feminista mindegyik, és Aidor sem soviniszta, akkor egészen jó lehetett. Most pedig jöttem én is, megzavarva az idilli állapotot. Rolling Eyes
Közben viszont Miri ki is adta a parancsot, és Ayani vezetésével - vagy inkább Tűzrózsáéval? >.> - elindultunk a kazamata felé. És érkezett is egy kérdés tőle.
- Eddig? Eddig nagyon tetszik. - zárom le hamar a témát. Most elkezdhetnék beszélni arról, hogy sokkal jobban tetszik, mint Judy céhében, viszont békésen váltak el az útjaink, így nem szeretném rossz hírét kelteni.
És vajon a többiek hogyan gondolják? Aidor mióta lehet a céhben? És Ayán és Mirin kívül ki volt még tag régebben? És... Mi történt vele?
Nem, nem, nem! Ilyenekre még gondolni sem szabad! A múlt az elmúlt, ami fontos, az a jelen és a jövő. Főleg a közeli jövő.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Kedd Aug. 12, 2014 8:50 pm

Már majdnem elindultunk, mikor Aidor megszólalt. Imádom az ilyet -.-" Komolyan, ha jár valami a fejében, miért akkor kell felvetni, amikor már gyakorlatilag más irányt vett a téma? Tiszta idegesítőek az ilyen utolsó pillanatos ötletek >.> Más kérdés, hogy ha rólam van szó, akkor engem az első percben felvetett ötletek is zavarnak, ha azok nem egyeznek az enyémmel Razz de na, ha a megbeszélés végén jön, akkor aztán tényleg a falra mászok tőle. Nagy mázli, hogy perpillanat létezni is alig tudok, különben Aidor kapna egy hamisítatlan Kana-kifakadást, viszont így reggel ilyesmihez nem volt erőm. Inkább csak bólogattam arra, amit Atoru mondott. Mi is volt abban a levélben? Hát kábé semmit se tudtam volna felidézni belőle, mármint abból a tételes nyavalyából. Biztos azért, mert a tételek a tanulásban is az ellenségeim Rolling Eyes
- Én is gondoltam rá, de legalább ugyanannyi macera. És mi van, ha elveszítünk valamit? Már csak az hiányzik, hogy leverjék rajtunk >.> - szólaltam meg végül mégis, jóval visszafogottabban mint egyébként tenném, és ha máshogy nem, hát feltessékeltem a szekérre Aidort. Utazni fogunk és kész, Ayani is megmondta, én is megmondtam, innentől kezdve senkinek sincs választása, és kész Razz A kazamatán tuti átjutunk, ott nem lesz ilyen problémánk, és a mobok is legfeljebb Kokoronak okozhatnak gondot, de ő szerintem marad a kocsiban végig. Mindenesetre ahogy felkapaszkodtam és megindultunk, lehívtam még egyszer azt a levelet és lecsekkoltam, hogy tulajdonképpen konkrétan mit is szállítunk. Azért nem ártott tudni, én nem az a csaj vagyok, aki majd nem feltételez semmi rosszat. El tudtam képzelni, hogy megvádolnak minket, hogy ez meg az hiányzik, holott ott sem volt Rolling Eyes
- És mi tetszik benne? Meg mi nem? :3 - szóltam be az ablakon Torut kérdezve, meg igazából a többieket is. Ez most jó alkalom volt arra, hogy kapjak egy kis feedbacket, kell-e változtatni valamin, vagy csak azért hagyott ott majdnem mindenki eddig, mert bunkók voltak, vagy túl ambiciózusak, meg ilyesmik.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szer. Aug. 13, 2014 12:11 pm

Aidor felvetett valamit. Én körbenéztem. De nem nagyon reagáltak rá. Atoru megtette. De Ayani az már indult is. Aztán Mirika is. Arra hivatkozott, hogy nehogy elveszítsünk valamit. És igaza van. Azt én sem szeretném. Most fontos feladatunk van. Olyan feladat, aminél én is itt vagyok. Jó lenne, ha minden rendben lenne.
Visszaszálltam a kocsiba. Szerencsére így is hallani mindent. Főleg Ayanit. Jönnek a többiek is. Megint együtt vagyunk. Az arcom felforrósodik. Lehajtom a fejem, a hajam mögé bújok. Nem szabad nézelődnöm. Nem szabad az ablakra lesnem. Nem szabad a szemükbe néznem. Csak ülni, csendben. Jackal az ölemben, annak fején Norm ücsörög. Idill.
Összerezzenek. Mikor Ayani megszólít. Először nem is értem a kérdését. Nagyon elgondolkodtam. Vagy elbóbiskoltam. Nem tudom. Azt hiszem, gondolkodtam. Atoru felel először. Miri vissza is kérdez. Nem tudom, most merjek-e megszólalni. Meg Aidor még csendben is maradt. Megremeg a szám. Mi is volt a kérdés...?
-Én... Nekem...
Jackal kaffant egyet. Nyelve megint kilóg és vigyorog. Szemei csillognak, mint két csillag. Eszembe jut a könyv, amit olvastam. Ismét forró lesz az arcom.
-Nekem is nagyon... tetszik... Jobb mint... mint otthon...
Még mélyebbre hajtom a fejem. Mert igaz. Minden olyan, mint otthon. Csak kevesebben vagyunk. És sokkal jobb. Nem küldenek el éjszakara egy szobába. Nem kell elviselnem dolgokat. Nem vernek meg. És az étel is sokkal finomabb. Mirika angyal, nem a nevelők egyike. Rám is rám néz, mikor kérdez. Véletlenül a szemére is rápillantok. Ijedten elkapom a tekintetem.
-Nekem tetszik minden. Ez... a Mennyország...
Elmosolyodom. Kicsit jobban érzem magam. Mert tudom, hogy igazam van. A mennybe jutottam.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Szer. Aug. 13, 2014 12:43 pm

A tételek között legfőképpen olyan tárgyak szerepelnek, amelyeket nászajándékként adnak az emberek, csak ennek éppen a világhoz illő formája. Magyarul NDK-s konyhai szerkezetek helyett a város gazdagabbik feléből, vagy a magasabb szintek boltjaiból származó konyhai kellékek, lehetőleg minél több ugyanolyan egy fajtából. Étkészlet, edénykészlet, díszes terítők, ágyneműk, csupa-csupa használati cikk, semmi érdekes. Maga a raktér pedig faládákkal van teli, négy nagy, és körülbelül tíz kisebb, mindegyiken szerepel a törékeny felirat, és mindegyik le van szegecselve.

Egy ideig nyugodtan telik az utatok, senki nem állít meg, majd azután [rátok bízom, hogy mennyivel, de védett területen kívül] mégis. Mint ismeretes, a filmekben három dolog biztos. A feketék halnak meg először. a helikopterek nagyot robbannak, a postakocsikat pedig kirabolják, azt pedig észrevehettétek már, hogy a küldetések előszeretettel táplálkoznak klisékből. Az azonban, aki mellétek sorol nem igazán tűnik útonállónak, azon túl, hogy tulajdonképpen úton áll. Felszereléséből nem sokra tudtok következtetni, hiszen valószínűleg mindegyik kinézetét megváltoztatta, de jelenleg nagyon díszhuszárnak, vagy valamiféle katonának néz ki, ám a kísérete, akik ténylegesen elállják az utatokat, talán még érdekesebb. Mintha Halloweenről szabadultak volna, hat jelmezes gyerkőc torlaszolja el az utat, és aki kicsit is jártas a képregények világában, azonnal rájöhet, hogy kikkel is találkozott. Van itt Hawkeye, egy íjász fiúcska képében, két lovagocska Captain America és Ironman jelmezben, két harcos, az egyik hatalmas kalapáccsal, Thor szerepében, a másik pedig egy ducibb fiúcska, zöld arcfestéssel, és egy árnyharcos lányka Black Widow szerepében. A lovag int Ayaninak, majd nyájas hangon megszólal.
-Üdvözlöm szép hölgy, az Avangers bűnüldöző céh nevében közúti ellenőrzést tartunk. Megtenné, hogy félreállítja a hintót, hogy ellenőrizhessük a szállítmányt?
Majd közelebb húzódik, és halkan, mosolyogva súgja még oda.
-Nem tart sokáig, hadd örüljenek a lurkók.
Határidő: Augusztus 20.
Aidor 750 szóval pótolhat ismét...
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Aug. 14, 2014 6:57 pm

Szépen lassan mindenki megállt, és indíthattam is a szekeret neki az útnak. Érdekes érzés volt, hogy az én kezemben volt most a gyeplő… szó szerint. Nem elég, hogy jóformán tőlem függött, mikor indul, és mikor állt meg a szekér, de még utasítgathattam is a többieket, ó minő boldogság. *.* Jó azt leszámítva, hogy ugyanazt mondtam, mint Miri pár perccel azelőtt, de akkor is. Aki a kicsit nem becsüli… Mindenesetre a Szekér útnak indult. Menet közben végül jött a válasz is a kérdésemre. Nem bírtam tovább, el kellett nevetnem magamat Ato válaszára.
- Ember belőled csípő fogóval kéne kihúzni a válaszokat. Tudhatnád a múltkori után, hogy Miri nem elégszik meg a rövid válaszokkal. – mondom mosolyogva, de nagy valószínűség szerint, az oldalt csimpaszkodó Mirin kívül ezt nem nagyon láthatták a többiek.
Kokoro ennivaló volt, ahogy zavarba jött. Legalábbis, én csak a hangját halottam, de akkor is. Mindenesetre lágy hangon szólok oda.
- Kokoro. Te is tagja vagy a mi Mennyországunknak. Már te is egyike vagy az Angelic Voice angyalainak, szóval légy magadra büszke, és ne félj. Ha bármi baj van, mi mindig ott leszünk neked. Ugye Miri? Egy céh vagyunk, ahogy a három testőr mondá egyszer Mindenki egyért egy mindenkiért! Hú lehet kissé beleéltem magamat a szekerezésbe. Ha elkezdenék ostorral csapkodódni, és tájszólással beszélni csapjatok le innét. – mondom zavarta hangon.
Az utunk további része viszont csöndesen fog zajlani legalábbis az én részemről, ha a többiek nem kezdenek beszélni. Azonban egyszer csak kitudja, mennyi idő után egy alakot pillantok meg az úton. Vagyis egy alakot hetedmagával. Ennivalóak voltak azok a kis lurkók azokban a jelmezekben, de az egyetlen felnőtt végül szólt hozzám. Még mielőtt túl közel érnék, hozzájuk megfékezem a lovakat. Tűzrózsa eddig sem volt bekötve a lovak elé, ő állt be eléjük, így viszont ő állt a legközelebb az idegenekhez. Hátrafordulok Miri fele.
- Miri drága légyszi idejönnél egy percre? – szólok hátra vezéremnek, és ha nem hallotta volna, megismétlem az úr kérését – Nos, mi legyen?
Mondom, majd úgy teszek, ahogy Miri dönt.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Vas. Aug. 17, 2014 12:13 am

- Nem tehetek róla Aya, én ilyen csendes típus vagyok. - felelem, tettetett gyerekes duzzogással. Azonban Miri kérdésére muszáj lesz válaszolnom. scratch
Közben pedig Kokoro is kifejtette a véleményét. Először egy kicsit meglepődtem a fogalmazásán, de aztán elmosolyodtam. Ennek a kislánynak eléggé furcsán fejezi ki magát, de ahogyan ezt teszi, az olyan aranyos. *-* Még szerencse, hogy nem vagyok lolicon, mert akkor biztos, hogy rámozdulnék... Vajon Aidor milyen? Ő a kicsi, cuki lányokra bukik? Esetleg nagymama komplexusos? :O Ezt majd egyszer ki kell derítenem. Azért az is elég gáz lenne,  ha mondjuk a fiúkra bukna. Suspect Igaz,  eddig semmi jelét nem mutatta, de soha nem lehetünk elég óvatosak. Jobban mondva csak én, mert másik fiú nincs a céhben. De akkor most vissza a kérdéshez.
Közben Ayani is reagált Kokoro-ra, én pedig csak ezután válaszoltam.
- Hogy mit szeretek? Ayani jól mondta.  Az összetartozást. Összeköt minket a céh, és kedvesek is vagyunk egymással. És gondolom ti is aggódtok, hogy nem történik-e valami a többiekkel, amikor éppen nem vagyunk együtt. Szóval, én azt szeretem ebben a céhben, hogy családias. - adom meg a velősebb választ, ami talán már Ayaninak is elég lesz.
Aztán később,  mikor már elhagytuk a várost, a kocsink hirtelen megállt. Kihajoltam az ablakon, és észrevettem néhány fura alakot. Jobban mondva, gyereket. Lehet maszkabál volt valamerre, ahol ilyen szupervalamiknek öltöztek be. Én mindenesetre nem tudom, hogy mi lehet ez. Neutral Talán  még az a kis robotocska rémlik valahonnan, mintha egy mechában, vagy ilyesmiben láttam volna. Nem tudom...
Aztán egy fiatalember is feltűnik, az a tipikus fehér herceg, szőke lovon... Vagy inkább szőke herceg, fehér lovon. Egy kicsit korán kezdtem ezt a napot.
Viszont az éberségem nem lankadhat. Lehet, hogy gyerekeknek néznek ki, de ne feledjük, hogy léteznek olyan kristályok, amivel a külsőnket tudjuk változtatni. Nekem pedig még látásom sincs, hogy ezt észrevegyem... Mostmár biztos, hogy beruházok erre is. Neutral
Mondjuk ha tényleg kisgyerekek, akkor kíváncsi lennék, hogy mit tennének, ha húznánk egy vonalat, és azt mondanánk, hogy csak az mögül ellenőrizhetik a dolgokat. Talán a vértípusuk is kiderülne. x3
Viszont biztos ami biztos, én is kimennék, felügyelni rájuk. Főleg, mivel lehet, hogy törékeny az árunk. És mivel még nem láttam,  hogy mit is viszünk. >.>
Szóval, ha Miri beleegyezik abba, hogy átkutassák, engedélyt kérek tőle arra, hogy hadd szálhassak ki én is.
Ha nem, hát nem.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Kedd Aug. 19, 2014 7:08 pm

Egész jól éreztem magam a kocsi oldalán, szélesen mosolyogva függeszkedtem a lépcsőkön állva, miközben az ablakon bebámulva néztem a többieket, vagy éppen az előttünk álló utat vizslattam, fürkésztem. Kicsit már kezdtem jobban érezni magam, mármint éberség szempontjából. Felébresztett a társaság, meg az, hogy tudtam valami értelmesnek tűnőt csinálni. Igaz legszívesebben még mindig aludtam volna, de azt hiszem ezt a tervemet el kell halasztanom estig Razz
- Óvatosan hajts, vannak törékeny cuccok a szállítmányban - szóltam előre Ayaninak a biztonság kedvéért. Elég rázós tud lenni a földút, egy-egy kisebb zökkenő után erről meg is bizonyosodtam. Az akrobatikám nélkül valószínűleg simán leesnék, de már olyan rég megvan egy ilyen mutatványhoz szükséges szint... Egy szó, mint száz, nem okozott gondot fennmaradni.
Kicsit még szélesebbé vált a mosolyom a válaszokat hallva, és körbenéztem a társaimon. Nem igazán ismertük még egymást, tulajdonképpen most először vagyunk együtt mind, ezért is furcsálltam kicsit Toru válaszát, valahogy a család-családias kifejezés azért még nem jutott eszembe rólunk.
- Képzelem, sok tekintetben jobb hely ez, mint otthon. Nincsenek szülők, nincs házi, meg tanulás, stb-stb :3 Tényleg, gondolom neked tiszta kínszenvedés a suli. Nem piszkálnak azért, mert ilyen csendes vagy? - néztem végül Kokorora a fejemet kicsit megemelve, hogy jobban láthassam az ablakon túl meghúzódó lányt. Nem tudom, valahogy rettentően érdekelt, hogy ha itt bent ilyen, akkor kint vajon milyen lehet? Kicsit magabiztosabb lenne, akkor csüngenének rajta a pasik, végtelenül cuki és nem is lehet nálam sokkal fiatalabb. Kicsit irigylem is, már nem biztos, hogy én vagyok a legkawaiibb a céhben :3
Viszont kisvártatva az úton néhány alak tűnt fel előttünk, szóval arrafelé fordítottam a figyelmemet. Vagy féltucat gyerek és egy felnőtt bontakozott ki a masszából, én pedig felvont szemöldökkel figyeltem a kölykök maskaráját. Picit elnézték a naptárat, halloween még messze van. Egyik-másik ismerős volt, de meg nem tudtam volna mondani, hol láttam ezeket a jelmezeket. Ahogy megállt a kocsi, lepattantam a lépcsőkről és megtettem azt a pár lépést a banda felé.
- Mi az Angelic Voice kereskedőcéh vagyunk. Attól függ, mit értesz ellenőrzés alatt, a megbízónk nem hiszem, hogy örülne, ha felbontanák a csomagokat :3 Ráadásul törékenyek is a cuccok - szólaltam meg, ha már így rám bízták a szószóló szerepét, mondjuk teljesen érthetően. Rászoktattam a céhet arra, hogy minden döntés fusson át az én kezeim alatt is, így volt a legkönnyebb irányítani, elrendezni a dolgokat. Addig is lecsekkoltam a társaság indikátorát és hogy valóban van-e céhjelvényük, elvégre sose lehet az ember elég óvatos. Elég fura, hogy itt a semmi közepén tévelyeg ez a fazon egy csapat gyerekkel Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Kedd Aug. 19, 2014 7:30 pm

Ayani sokat beszél. De ez nem baj. Én szeretem hallgatni. Félig lehunyom a szemem, úgy hallgatom. Jackal is csendes. A nyelvét sem nyújtja. Nincs melege. Viszont boldog, jól érzi magát. Látom azon, ahogy lehunyta a szemét. Norm is ugyanígy tesz a feje tetején.
Atoru mondatain felnézek. Érdeklődőn és kíváncsian. Családias? Az... mit jelenthet? Csakis azt, amit most elmondott? Mi az, hogy családias...? Biztosan jó dolog, hisz jó dolgokat sorolt fel vele.
Majd Mirikára pillantok. Az állára, a szájára, az orrára. Szülők. Ők tudom, kicsodák. Nekem is voltak, de... Összehúzom a szemöldököm. Mi történhetett velük? Tudtam, tudtam, de már nem tudom. A házi viszont nem tudom, micsoda. A tanulást viszont ismerem. Hisz most én is tanulok, rengeteg új dolgot. Többek közt azt is, mi az, hogy családias.
Mirika rám néz. Kérdez valamit, de én nem értem. Megrázom a fejem. Nem tudom, meg merjem-e kérdezni. De ez a céh családias. Itt mindenki segít a másiknak. Nekem pedig tanulnom kell. Hogy erősebbé és okosabbá válhassak. Igazi angyallá. Kinyitom a szám.
-Mi az a suli?
A piszkálás tudom, micsoda. Olyan volt nálunk is. "Ne piszkálj már!", volt a kiáltás. Fiúk csinálták általában lányokkal. Húzták a hajukat meg ilyesmi. Amíg szét nem választották őket.
Jackal felkapta a fejét. Norm gyorsan megkapaszkodott, le ne essen. Én is nagyokat pislogtam ültömben. Mi történik? Miért álltunk meg? Mikor Atoru kihajol, hajolok vele. Kibújtatom a fejem csücskét, a szemeimet. Éppen csak látom őket. A férfit nem is, Ayanival beszélget. Csak a gyerekeket látom. Mindegyikük fura jelmezt visel. Már Miri is ott van, beszélnek. Nem tudom, miről lehet szó. Törékeny, üti meg a fülem. És ellenőrzés. Az... olyasmi, mint mikor felfeküdtünk a kitárulkozó ágyra?
Elsápadok. A világ fordul egyet. Gyorsan visszahúzom a fejem. Összehúzom magam az ülésen. Nem akarok ellenőrzést. Nem akarok olyan ellenőrzést. Az fáj és hideg, nagyon hideg. Nem akarom...

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Csüt. Aug. 21, 2014 1:22 pm

Miri megjelenésére a lovag nemcsak, hogy meghajolt, de mindezt úgy tette, hogy még le is szállt a lóról.
-Üdvözlöm Hölgyem, Lancelot vagyok, a céh vezére. Sajnálattal közlöm, hogy ahhoz, hogy megfelelően ellenőrizni tudjuk a szállítmányt, ki kell, hogy nyissák a dobozokat, de nekünk nem kell semmihez se nyúlnunk. Ha nincs takargatnivalójuk, akkor seperc alatt készen leszünk.
És még kacsint is hozzá, majd hátrapillant a gyerekekre, akik egyre türelmetlenebbül, de elszántan állják el az utatokat. Amikor a lovag észreveszi, hogy a lány a céhlogó helyét vizslatja közelebb lép, szikár termete miatt fél térdre ereszkedik, hogy Miri fülébe suttogjon.
-A pénzt céhalapítás helyett inkább a gyerekekre költöm, de nekik az is elég, hogy van neve a csapatuknak ahhoz, hogy jól szórakozzanak. Csak belekukkantunk és már megyünk is tovább. Semelyikünk sem gondolja azt, hogy az Angelic Voice bármi rosszban sántikálna...
Felemelkedik, majd újra hangosabbra vált, de a tekintete ugyanolyan szívélyes és játékos marad.
-...de a szabály az szabály hölgyem, és senkivel nem tehetünk kivételt. Kérem működjön együtt, vagy a csapatommal kényszerítő erőt kell alkalmaznunk.
Aidor elaludt a kocsi tetején, ha akar visszatérhet akármikor, de innentől kezdve csak fél jutalomért játszik. (Lévén céhösszerázós küldi, nem akarom kiejteni...)
Határidő: Augusztus 28.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Hétf. Aug. 25, 2014 3:05 pm

Ráncoltam kicsit a homlokom, két okból is. Egyrészt alig-alig hallottam Kokoro-chant, itt a kocsin kívül elég erős volt a zörgés, hangosak voltak a lovak is, ahogy a lábuk dobogott a földön, nyikorgott a szekér, meg ilyesmik. Legalább menetszél nem volt, mert az miért lett volna ilyen tempónál? Már csak azért is jó volt megkérni Ayanit a mérsékelt tempóra, mert így nem kócolja össze a hajam semmi :3 Viszont emiatt, hogy nem hallok tisztán minden szót, nem is voltam biztos benne, hogy jól hallottam-e a lányt.
- Nem jársz iskolába? - kérdem végül hangosan, hogy biztosan hallja a szavaimat, aztán egy pillanatra az útra néztem, majd vissza, és közelebb hajoltam az ablakhoz, megpróbáltam kizárni ezt a kinti zajt kicsit. Viszont lévén a kocsi végül megállt, így a zörgés is nagyjából megszűnt, szóval kicsit kijjebb engedhettem magam. A választ még megvártam, mielőtt leugrottam volna, hogy megnézzem magamnak, milyen formák is keveredtek elénk. Na de aztán! A gyerekekre nem, de a hapsira szúrós szemekkel, szkeptikusan néztem. Még a karjaimat is összefontam a mellkasom előtt, habár a megjelenésem minden volt, csak fenyegető nem. Viszont ettől függetlenül érvényre tudtam juttatni a harcias amazon mivoltomat ezzel, és azért hírem is volt.
- És arra is készen álltok, hogy felelősséget vállaljatok az áru épségéért? Remekül hangzik ez az ellenőrzősdi, de nekünk származik kárunk abból, ha elszúrtok valamit Neutral - szegeztem neki a kérdést a férfinak fennhangon. Nagyon nem voltam boldog, hogy ez a halom maskarás kölyök idepofátlankodott. Volt egy korszaka a gyerekeknek, amit szimplán rühelltem, és ezek a lurkók nem lehettek sokkal idősebbek annál. Nekem pedig kereskedő céh vezéreként a legfontosabb az volt, hogy az áru kifogástalan minőségű legyen... még akkor is, ha történetesen ez nem a mi cuccunk volt, csak valami degenerált szállítmányozó cégnek nézte a céhemet >.>
- Aha. Csakhogy céhet alapítani nem kerül semmibe - közöltem a fazonnal. A céhház az más kérdés, ha az nem lenne nekik, akkor még el is hinném a sztorit. Lehet csak én vagyok túl paranoiás, mert nagy értékű cuccot szállítunk, de az tuti, hogy nem akarom, hogy bármi baja essen, hozzá se akarok nyúlni azokhoz a dobozokhoz, amíg célhoz nem érünk.
- Hogy nevezhetitek magatokat bűnüldöző céhnek ilyen összeszedetlen, szervezetlen csoportként? Egy menő bandának lenne kúlos jelképe, főhadiszállása, és nem ártalmatlan kereskedőcéheket tartanának fel a puszta közepén, ahol még a madár se jár! Szóval... bizonyítsátok a hősiességetek! Legyetek a kíséretünk, és ha valami nem stimmel az áruval, rögtön lefülelhetitek a megrendelőt is! :3 - hátraléptem, és teátrális mozdulatokkal hívtam fel magamra a figyelmet beszéd közben. Ha tovább ellenkezünk, akkor nem jutunk sehová, így viszont volt egy kis esélye annak, hogy megszabadulunk ettől az idegesítő helyzettől.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Csüt. Aug. 28, 2014 8:03 pm

Kokoro kérdése... meglepett. Hogyhogy nem tudja, hogy mi az a suli? Esetleg csak a szlenget nem érti? Hm... Meglehet...
Vagy nem járt iskolába? Nem kellett tanulnia? Gondolom ez kész megváltás lehetett, és ezért részben cseréltem volna vele. Részben pedig... nem. A suli nem csak egy olyan hely, ahova tanulni jár az ember. Barátkozik, beszélget, szórakozik. És minden évben előállnak egy ötlettel, amivel pénzt tudnak keresni. Mondjuk amikor egy cselédkávézót nyitottunk. A fiúk voltak a szakácsok, a lányok pedig pincérkedtek. Persze volt humorunk, és néha egy-egy fiút küldtünk ki cselédruhában. Volt néhány vendég, aki nem repesett a dologért, de meglepően sokan értékelték az "áldozat" igyekezetét és busás borravalót hagytak hátra. Egyszerűen jól csináltuk.
És ilyen élményekből maradt ki Kokoro? Akkor talán jobb lesz, ha beszámolok neki egy kicsit az iskoláról.
- Tudod... A suli az egy olyan dolog, ahova tanulni járnak a gyerekek. És itt megismerkedhetsz más emberekkel is. Hm... Hogyan tudnám jól megfogalmazni? Az iskolát úgy képzeld el, mint egy nagy céhházat, ahol rengeteg kisebb céh van. És a céhek vezetője az osztályfőnök, aki segít szellemileg fejlődni a gyerekeknek. És a céhtagok, vagyis a diákok, fejlődnek és egyre feljebb jutnak. És közben megismerkednek egymással. Persze vannak olyan esetek, amikor valaki nem tud beilleszkedni, vagy nem tudja tartani az iramot. Ilyenkor vagy az alattuk lévő céhbe, vagy más néven osztályba kerül, vagy pedig átmegy egy másik iskolába. Nos... körülbelül így tudnám leírni az iskolát. - mondom, kissé zavartan Kokoro-nak. Nem tudom, hogy mennyire használtam jó hasonlatokat, de jobbak nem jutottak eszembe.
Közben kinéztem az ablakon, és láttam, hogy Mirikának nincs ínyére az, hogy átkutassák a kocsinkat és a szállítmányt, amit meg is tudok érteni. Én se engedném csak úgy, hogy átkutassanak minket, főleg, mert még mindig fent áll a kelepce veszélye. Viszont nekem most nincs sok beleszólásom ebbe a dologba. Még eléggé új vagyok, így nem szeretnék a céhvezérünk dolgába avatkozni. A végkifejlet viszont érdekel.
Ezért aztán néztem ki az ablakon, és vártam, hogy mi lesz ebből.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szomb. Aug. 30, 2014 12:36 pm

A Mirika felé nézek. Furcsát kérdezett. Furcsa hangsúllyal. Mintha meglepőt hallott volna. Pedig én nem jártam iskolába. Nem is tudom, az micsoda. Mikor behajol, megrázom a fejem. A torkom egy sivatag. Nem tudok beszélni, nem merek beszélni. Ato felé fordulok. Mikor megáll a kocsi. Nagyon sokat magyaráz. De picikét értem. Szóval egy nagy céh, sok kicsivel. Osztályokkal. Csoportokkal? Mint nálunk? Nálunk egy nagy csoport volt.
-És... kell ott dolgozni? Este? -kérdezem tőle. Tágra nyílt szemmel. Vajon én iskolában voltam? Csak ott egy osztályban? Nem volt több osztályunk? Csak amit mi hoztunk létre. Mert voltak kicsik meg nagyok. Meg azok, akiknek még nem kellett dolgozniuk. De mi nem fejlődtünk. Azt hiszem...
Majd a hidegség kezd elmúlni. A szavak eljutnak a fülemig. Felfogom őket. Nem engem akarnak ellenőrizni. Nem kell felfeküdnöm sehova. Elveszem a kezem az arcom elől. Nincsen semmi baj. Ez nem a nevelő hangja. És a gyerekek is még kicsik. Ilyen korban még nem kell dolgozniuk. Mást akarnak ellenőrizni. Azt, amit viszünk felfelé. Áthajolok az Ato öle fölött. Miután Jackal leugrott a kocsi padlójára. Hisz különben nem tudnék hajolni. Mármint, hogy kihajolhassak az ablakon, valamennyire. Meg hogy lásson ő is, mert szintén kinéz. Megnézem őket. Elpirulok. Aranyosak.
Mirika épp sokat beszél. Arról, hogy kövessenek minket. Ato felé nézek. Aidor úgyse szól egy szót sem.
-Akkor... engedjük be őket? Hogy üljenek?
Kérdezem halkan. Közben visszaülök középre. A helyemre. Hogy ne legyen kényelmetlen Atorunak. Jackal is visszaugrik, elhelyezkedik. Ő csak fülel. Biztos hallja, ami kint folyik. De vajon érti is? Nem tudom. Biztosan érti. Mert nyugodt marad. Ha nem értené, biztos ideges lenne. Norm is csendesen üldögél a fülei között.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Aug. 30, 2014 6:34 pm

- Jó-jó ne aggódj. Megteszem, ami tőlem telik. – bólintok Mirika figyelmeztetésére, majd Tűzrózsa felé szólok – Hallottad igaz? Kerüld a bukkanókat, és vedd lassabbra az ütemet. - szólok petemnek, de azért én is jelzek a kantárral az előttem haladó lovacskáknak, biztos, ami biztos.
Míg én az útra figyelek, addig Hallgatózásommal a többiek beszélgetésére figyelek. Kissé nagyon, de nagyon meglepődtem, mikor Kokoro közölte velünk, hogy nem tudja mi az a suli. Bár kissé sajnálom szegénykét, azért kicsit irigylem is. Az iskolai órák unalmasak, és nekem mindig égett a képem, amikor a tanár előtt kellett felelni…. az maga volt a rémálom személyes véleményem szerint, és bár tudom, hogy őrültség lett volna kihagyni a sulis életet, azért megfordult a fejemben, egy-két vicces gondolat. Mindenesetre Atoru magyarázatára, csak mosolyogva forgattam a fejem, majd gonosz kis mosollyal megkérdezem tőle.
- Ugye nem voltál jeles irodalomból igaz? Mert, hogy ezt megérteni tuti nem értette meg, az biztos.
Mindazonáltal tényleg egyszerűbben is elmondhatta volna, nem pedig SAO példával élni, de végül is ugyan mindegy, lehet, csak számomra ilyen kavar, amit mond. Nem lepne meg, hogy ha még Kokoronak is jobb lenne a logikája, mint az enyém. Mindenesetre amint megjelentek a jelmezes csürhe lassítok, és a látszólagos vezetőjük kérésének válaszát, természetesen átpasszoltam Mirinek. Persze hogy aztán az én hibám legyen megint, ha valamit elrontok, gondolaj ki ő, ha már ő a stratéga… hehe… Azonban kicsit meglepődtem a válaszán… viszont nagyon jól kihúzta magát a csávából, és szó mi szó, tényleg jó ötlet volt, bár én nem szívesen utaznék együtt a gyerkőcökkel ezen áruval.. kitudja, miket tennének, ha unatkoznának, de hát Miri a főnök.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Vas. Aug. 31, 2014 9:45 pm

-Miri drága…
Váltott közvetlenebb hangvételre a lovag, használván azt az elnevezést, amit Ayani által megismert a beszélgetőpartneréről. Újra közelebb hajolt, és megint suttogósra vette a figurát.
-Nem kell felelősséget vállalnunk semmiért. Magácska felnyitja a dobozokat, és hagyja a gyerkőcöknek, hogy belekukkantsanak. Ha fegyvereket visznek, akkor a fiúk esetleg megkérik, hogy hadd próbálják ki, én meg szépen elmagyarázom nekik, hogy nem szabad. Gondolom nem plüssállat a rakomány, szóval a kislány miatt még aggódni sem kell. Komolyan, ők csak gyerekek, akik szeretnének fontoskodni egy kicsit, meg kikapcsolódni az árvaházi életből. Ne tegye már tönkre a szórakozásukat!
Kicsit krákogott, hátra kacsintott a gyerekeknek, mintha most győzné meg valami titkos fortéllyal és trükkel a gonosz bűnözőket, majd folytatta.
-Az sem kerül semmibe, de jövőhéten már teljesen mást akarnak majd játszani. Most komolyan a gyerekek miatt aggódik?
Az ezután következő szónoklattól viszont már ő is megszeppent. Nem várta volna, hogy a pöttöm ennyire érzéketlen lesz, hogy így leoltja a szegény gyerekbandát.
-Téged meg mi lelt aranyom? Már kezdem azt hinni, hogy tényleg rejtegetsz valamit. Felnyitod és belekukkantunk… ehelyett a nyakadba akarsz venni egy sereg gyereket. El sem férnek a hintótokon!
Majd hirtelen elkomorodik az arca, és most először tényleg a kardjához nyúl.
-Ennek semmi értelme. Ti tényleg csempésztek valamit, az isten verjen meg titeket…
Erre azonban már a gyerekcsoport is felfigyel, és ki elszántan, ki csak a többiekre pislogva, bátortalanul, de azért együtt elindulnak ők is megvédeni kis csoportjuk vezetőjét.

Határidő: Szeptember 7.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Szomb. Szept. 06, 2014 12:44 am

- Tessék? Hogy este? Ömm... Nem. Azt hiszem nem... - vakarom a fejem. Erre most mit mondhatnék? Nem tudom,  hogy milyen munkára gondolt, de a suliból kiindulva biztos a tanulásra gondolt. De most azt hogyan magyarázzam el neki, hogy vannak olyanok, akik csak este mennek tanulni? Ahhoz,  hogy ezt elmondhassam, egy másik példával kellett volna jönnöm. Pedig a SAO először jó példának tűnt, hiszen erről tudom, hogy ismeri... Hm...
Akárhogyan is gondolkodom, nem tudok most más példát felhozni. Elég nehéz körbeírni az iskolát úgy,  hogy több dologra is kitérj, és tudd, hogy valamennyire meg is értse a kívánt személy. Aidor is kisegíthetne, de ő most valamiért nagyon hallgatag lett... Pedig a fiúknak össze kéne tartaniuk, ha már egyszer a lányok többen vannak. Neutral Persze nem mintha annyira nő gyűlölő lennék, vagy ilyesmi, csak jól jönne egy kis segítség.
- Hát, Aya, én az a tipikus legalább-kilencven-százalékot-kap-a -tesztekre fiú voltam, de igazából sosem voltam olyan jó.  - vallom be a lánynak. Régi szép dolgozat írások... Amikor néhányan próbáltak lesni, hogy mi is a helyes válasz. Sokan nem tudták, hogy a teszteknél a legnagyobb csalás a tudás. Én természetesen tudtam. Cool Viszont nem mindig volt időm arra, hogy felkészüljek, így hébe-hóba becsúszott néhány rosszabb százalékos dolgozat. De ez már történelem.  
Kokorora figyelek. A kérdése - vagy inkább kérése? - jó, és szerintem kivitelezhető.  Szerencsére nem vagyunk idebent olyan sokan. Hm... Rendben, legyen!
Bólintok egyet Kokoronak, és én is kihajolok mellette az ablakon, hogy lássam mi folyik itt. Úgy látszik a pasas Mirire támadna. Vajon meddig bírná Miri ellen? Hm... Nem hinném,  hogy sokáig... Viszont egy konfliktusnak most nem örülnék.  
- Rajta, kérd meg Mirit. - suttogom Kokoronak. Az ő ötlete, mégse mondhatom helyette, hiszen talán azt hinnék, hogy én találtam ki. Pedig ez Kokoro ötlete.
Viszont ez a pasas... Nagyon meg akarja nézni azokat a csomagokat. Vajon miért?  Még olyan messzire is elment, hogy kardot rántson Miri ellen. Pedig tudhatja, hogy milyen erős... Vagy tudja, és ezért áll ki ellene? Esetleg blöfföl, hogy Miri hezitáljon? Vagy a gyerekeket fogja használni,  hogy Miri ne szálljon szembe vele? Hm...
Szerintem feleslegesen töröm a fejem. Amíg nincs olyan képességem, amivel valakinek a gondolatait, vagy szándékát látnám, addig csak a találgatás marad.
És a várakozás.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Hétf. Szept. 08, 2014 3:58 pm

Toru elég rendesen belelendült a magyarázásba, szóval ezt az iskola dolgot most ráhagytam. Amúgy is jó, ha kicsit ismerkednek, beszélgetnek egymással, erre most volt is lehetőség a hosszú út alatt. És amíg a többiek beszélgetnek egymással, legalább én is fülelhetek, hátha megtudok valami újat :3 Jó, tőlem talán fura, hogy nem akarok a középpontban lenni, de nem tudom, azt hiszem ez eddig nem egészen jött be a céh szempontjából. Szóval csak ahhoz ragaszkodtam, hogy a bankkal kapcsolatos teendők és a tagfelvétel fusson át rajtam, így tudtam a legjobban kézben tartani a forrásainkat.
De már csak azért is a fiúra bíztam a dolgot, mert nekem most vezért kellett játszanom egy csapat eltévedt halloweenes maskarás kölyök és az óvóbácsijuk között, ami cseppet se volt ínyemre, és egyre kevésbé voltam türelmes a fickóval is. Akkor különösen természetellenesen rándult meg az arcom, amikor ledrágázott, ez az ő szájából úgy hangzott, mintha valami közünk lenne egymáshoz, holott nagyon nem volt így. Anat megteheti, Ayanitól elfogadtam, de egy vadidegentől ez bunkóság volt Neutral Szúrós szemekkel összefontam a karjaim a mellkasom előtt.
- Pontosan azért aggódom, mert gyerekek és mivel az áru tö-ré-keny! Neutral - szótagoltam lassan, hátha felfogja végre a mohával benőtt agyával - Nektek ez lehet csak játék, de mi felelősséget vállaltunk azért, hogy épségben elvisszük a második szintre ezt a pár dobozt - feleltem már kicsit türelmetlenebbül, a csávó viszont ezt vagy nem érzékelte, vagy szándékosan ki akart idegelni, mert csak tovább folytatta a hülyeségeit, és közben ugyanazt a marhaságot hajtogatta, amit eddig. Szerintem meg se hallotta, amit mondtam >.> Elegem volt a fickóból, legszívesebben felmásztam volna a szekérre, kikerültem volna őket és mentem volna tovább, de mivel nem ez volt a megoldás, így csak álltam előtte tök határozottan, és szemem se rebbent arra, hogy a kardjához nyúlt. Úgyse fog megtámadni, védett övezeten kívül vagyunk, csak sárgulás terhe mellett sebezhetne.
- Öreganyád térde kalácsát hívd drágámnak meg aranyomnak Neutral - feleltem hűvösen, majd folytattam - Pont, hogy segíteni akarok neked, te szerencsétlen, hogy a gyerekek is fontosnak érezhessék magukat és nekünk se eshessen ebből kárunk. Gondolom nem gyalog jöttetek ide a semmi közepére, de ha mégis, akkor gratulálok hozzá. És mégis mi a fenét csempészhetnénk?! Itt nincsenek illegális áruk >.> - fakadtam ki, majd egyszerűen faképnél hagytam ezt a fontoskodó barmot, mosolyt erőltettem az arcomra és a lurkók elé léptem - Szeretnélek felbérelni titeket kíséretnek. Az út veszélyes, szükségünk lesz hősök segítségére, ha épségben meg akarunk érkezni a célunkhoz :3 Mit szóltok? Mutassátok meg, milyen menők vagytok :3 - hajoltam le kissé a térdeimen megtámaszkodva, bár nem voltam náluk sokkal magasabb. Mindenesetre a fiúk tuti örülnek neki, hogy egy kedves, mosolygós és szép cicafüles "néni" így megkéri őket, hogy bizonyíthassák rátermettségüket. Csak nem olyan fafejűek, mint az a nyomoronc Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Hétf. Szept. 08, 2014 4:22 pm

Azt hiszem, Atoru nem érti. Ha nem érti, hogy mire gondolok, akkor az iskola nem ugyanaz. Nem ugyanolyan, mint az otthonom. Lehajtom a fejem, az ujjaimat nézem. Nem ugyanolyan. Nem iskolába jártam. Nem iskolában éltem. Az iskolában nem kell dolgozni. Ott nem úgy telnek az éjszakák, mint nálunk.
Iskolába akarok menni.
Vajon milyen lehet ott? Sokan vannak olyanok, mint én? Ott is vannak kicsik? Akikre vigyázni kell? És akkor ezek szerint ott... nincs verés? Kinyitom a szám, majd becsukom. Az Atoru-ra nézek. Ismerni akarom az iskolát. Tudni akarom, mi lehet ez. Tesztekről beszél az Ayaninak. Megvárom, amíg ismét rám figyel. És akkor, kinyitom a szám.
-És... és... és van ostor? Ha nem... ha nem kilencven-százalék lesz? Vagy ha elrontasz valamit?
Nem tudom, miért kérdezem. Azt akarom, hogy ne legyen. És ha azt mondja ne legyen, megszorítom a karját. Mikor fogtam meg a karját? Iskolába akarok menni. Nem akarok haza menni. Oda akarok menni, ahol ők élnek. Mert ha hazamegyek, meghalok.
Mirika még mindig veszekszik a férfival. Aztán oda megy a kicsikhez. Lehajol és mond nekik valamit. Atoru közben... bátorít. Jackal és Norm a padlóról figyelnek fel ránk. De én nem merek kiszállni. Mirika már túl messzire ment. Megrázom a fejem, az arcom vérvörös lesz. Én nem merem megmondani neki. Már így is túl sokat beszéltem. Túl hangos voltam. Ki fogok kapni miatta. Visszahúzódom a helyemre, elengedem az ablak szélét. Meg az Atoru karját. Ez utóbbit nagyon bánom. Nem akarom elengedni. De...
"A fizikai kontaktus legyen minimális. Ne tapizzatok feleslegesen, ha a vendég nem kéri."
Nem akarok hazamenni. Nem akarok hazamenni. Nem akarok hazamenni.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Szept. 08, 2014 8:39 pm

Úgy tűnik az utunk kevésbé lesz szerencsés, mint amire számítottunk, illetve a megállást is több ideig kellett halogattuk, mint amire Miri szerintem számított. Az idegen férfi túl sokáig tartott itt, és a hangulat is kezdett harapóssá válni. Oldalpillantást vetek a többiekre, majd a pasasra. Végül döntöttem. Készen arra, hogy közbe lépjek, leugrottam a szekérről, majd kicsit átdolgozva fáradt izmaimat a kis társaságra figyelek, különösen a férfira, aki a kardjával kezdett el fenyegetőzni. Már majdnem jeleztem petemnek, hogy támadjon rá, ám Miri nem csinált belőle cirkuszt, így intek petemnek, hogy egyelőre nem fontos, viszont egy határozott bólintással jelzem, hogy maradjon készenlétben… Fogalmam sincs, nála a készenlét mit takar, ugyanis ahelyett, hogy a szekért védte volna oda galoppolt mellém. Mindegy, már nem akarom visszaküldeni, helyette én is közelebb megyek a társasághoz, hogy kéznél legyek. Tűzrózsa a férfit tartja szemmel, én a jártaságaimmal a környéket fürkészem, hátha rajtaütés nyomaira bukkanok egy-egy rejtett játékost lévén, de fél szemmel mindig a kocsit nézem. Már az elejétől úgy éreztem, hogy itt többről van szó, mint egyszerű kölykök szórakoztatásáról. Lehet aztán, hogy csak Mirika rossz kedve tapadt rám, és átalakult paranoiává nem tudom… de ha mégiscsak igazam van, akkor mindenki előtt kell cselekednem. Egyáltalán nem félek attól, hogy valamelyikünk meghal. Ato és Aidor elég magas szintű ahhoz, hogy megvédjék Kokorot, míg Miri és én elintéznénk a bandát, vagy mennénk nekik segíteni. Plusz náluk nincs idomár, és mint tudniillik az idomár +1 képességgel rendelkezik… bár sok haszna képimnek most nem lenne, kivétel, ha az ellenfeleim fafejűek. Mindenesetre én annak örülnék leginkább, ha a csatát elkerülnén.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Kedd Szept. 09, 2014 6:43 am

Na ezt már tényleg nem tudta felfogni a lovag sem, hogy hogyan lehet egy ennyire csökönyös, keményfejű, sőt inkább fafejű némber egy ilyen nagy céh vezére. Visszacsúsztatta a kardot a hüvelyébe, és most már inkább könyörgőre fogta.
-Kérem drága asszonyom, hozzá sem érnek a dobozokhoz. Hát hányszor mondjam még el? Maguk kinyitják, ők belenéznek, ennyi! Csak erre a délutánra vállaltam őket, semmi kedvem magukkal kocsikázgatni, de ha most csak úgy elmegyünk, akkor hogyan magyarázzam meg nekik, hogy mi a bánatért hagytuk meglépni a gonosz csempészeket?! Istenem, volt már maga egyáltalán valaha gyerek, vagy csak a méretében maradt meg tíz évesnek?
És ahogy kimondja idegességében a szavakat, már rá is jön, hogy nem kellett volna, de addigra már késő, és Mirika faképnél is hagyta… és… de… de nemáááá! A kölykök persze ujjongva bólogatnak, meghajolnak szépen sorban Mirikának, valamelyikük még tiszteleg is, mindenesetre a lovag már tudja azt, hogy Mirika rosszul döntött. Lévén ezentúl szövetségesek, így ami az egyik csapaté, az a másik csapaté is. Most már minden veszélyérzet nélkül rohamozzák meg Tűzrózsát, az aranyos lovacskát, akit a lehető legtöbb helyen kell megtapogatni, megtudni, hogy kisfiú vagy kislány, felcsimpaszkodni a kocsi tetejére, segíteni a lovakat hajtó néninek lovakat hajtani, megismerkedni az összes új szövetségessel, megtudni az eddigi kalandjaikat, megbámulni a fegyvereiket… azaz káosz.

Határidő: Szeptember 14.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Szomb. Szept. 13, 2014 9:04 pm

- Ostor? O.o - nézek meghökkenve a lányra. - Dehogy, nincs ostor! Ha rosszul teljesítesz, maximum kapsz egy " Hát, tőled azért nem ezt vártuk" szöveget, esetleg kisebb dorgálást a szüleidtől, de nem bántanak minket. - mondom a lánynak. Ostor... Hogyan gondolhatott ilyenre? Egyre furcsább kérdéseket tett fel. Előbb az éjszakai tanulás, most pedig ez... Vajon milyen helyen élhetett?
Ezen nem igazán töprengenék, de... Ha rákérdezek, akkor talán rossz emlékeket hoznék fel, amit nem szeretnék, és...
Azt vettem észre, hogy eerősebben fogja a karomat. Egy kicsit meglepődök, és érzem, hogy az arcomba fut a vér. Így még nem reagált senki se a mondandómra. Ilyesfajta mondandóra pedig főleg nem. De nem szólok rá. Ha ez jólesik neki, akkor nyugodtan tegye.
Csak azt nem értem még mindig, hogy milyen helyen élhetett. De ha így reagált arra is, hogy az iskolában nincs ostor, akkor nem biztos, hogy szeretném tudni. Hiszen ha meg is tudnám, mi változna? Egy újabb ember történetét ismerném meg, de ha vannak miatta lelki sebei, akkor nem tehetnék semmit sem. Nem értek annyira az emberekhez, de már kezdem kiismerni magamat. A kommunikáció már egészen jól megy, még az érzelmek kimutatásán/elrejtésén, és más emberek érzelmeinek felismerésén kell dolgoznom. A lelki bajok ápolásáról nem is szólva. De ehhez vagy meg kell figyelnem más embereket, vagy pedig a saját tapasztalataimból kell megtanulnom. De ezeket a tapasztalatokat nem most szeretném megszerezni.
Közben kint a fickó egyre idegesebbnek látszott. Nagyon akar kutakodni... És még be is szólt Mirinek! O.o Szegény pára. No De úgy látszik, hogy Miri inkább a gyerekekkel foglalkozik, akik szívesen állnak szolgálatunkra.
Akkor viszont tényleg kelleni fognak az ülőhelyek. De Kokoro nem szeretné elmondani. Akkor viszont mondom én.
- Oi, Miri! Kokoronak van egy olyan ötlete, hogy a testőrségünk esetleg idebent utazhatna. Mit szólsz hozzá? - kiabálok oda neki. Közben pedig egy jót mosolygok a gyerekeken, ahogyan meglovagolják Tűzrózsát. A régi szép idők... Amikor azok a lángok még engem perzseltek meg. ._.
- Úgy látszik érdekes útnak nézünk elébe. - mondom. Hogy Kokoronak, vagy Aidornak, esetleg csak magamnak, azt én sem tudom. Egy biztos. Ez a kijelentés mosolyt csalt az arcomra.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.