[Küldetés] Futárszolgálat

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szomb. Szept. 13, 2014 10:07 pm

Visszhangzik. Megdorgálnak. Nem ezt vártuk tőled. Csak ennyi? Nálunk ez másmilyen. Nálunk van ostor. Ritkán kerül elő, de van. És nem dorgálást kapunk. Hanem büntetést, sokfélét.
Nem akarok hazamenni. Oda akarok menni, ahol Atoru lakik. Oda, abba az iskolába. Nem akarok több büntetést. Dorgálás... az elég. Én abból is megértem a hibáimat.
Jackal nyüszít. Kérdőn néz rám. Norm szintén, de ő csipog. Észhez kapok, így mondják. Felocsúdok, és elengedem a karját. Nem akartam megszorítani. Teljesen önkéntelen volt. Azt jelenti, hogy nem volt szándékos. Halkan kérek bocsánatot. Én magam is alig hallom. De nem merek hangosabban beszélni.
Ato végül megszólal, hangosan. A Mirika felé. A nevemre felkapom a fejem. Nem hozzám beszél, hanem rólam. Mi történt? Elkalandoztam? Elbóbiskoltam? Elmerengtem? A gyerekek zsivaja közel hallatszik. Megismerem. Nálunk viszont nem volt soha ilyen zsivaj. Pedig gyerekek is voltunk.
Kihajolok. Itt vannak körülöttünk, ugrálnak, Tűzrózsát nézegetik. Végül kiszállok a kocsiból. Hisz ha ott utaznak, akkor ott a helyük. Jackal és Norm is kiugrik. A gyerekek, egyikük, észreveszi. Odaszaladnak, ketten is. Jackal nagyon örül nekik, csóválja a farkát. A gyerekek hangosak.
-Hííí, ez meg miiiii? Kutyaaaa?
-Sakál...
-Tessék? O.o
-Ő egy sakál. Jackal a neve.
-És mi az a fején? Kalap? owo
-Ó-óriáspók. Norm.
Húú-znak, simogatják. Még Normot is. Egyik gyerek azt mondja rá, hogy fúúj. Leguggolok közéjük, mosolygok. Kisgyerekek.
-Ne mond ezt. Add csak a kezed. -nyújtom az enyémet felé. Végül megfogja. Lassan Normhoz húzom.
-Nem fog bántani, látod. A pókok kedvesek és hasznosak.
-Jaj, azt tudom, mert megeszi a szúnyogot! o/
Atoru mond valamit. Mosolyogva bólogatok neki. Végül felállok, a szoknyám susog hangosan tőle. Jackal is tipeg-topog négy mancsával.
-Gyertek szépen. Szálljatok fel, és megyünk tovább. Meglátjátok, izgalmas dolog ilyenben utazni. Akarjátok, hogy mellétek üljek?
Jackal nyelvét nyújtva néz rám. Nem szoktam ennyit beszélni. Nem szoktam ilyen bátran beszélni. De ők gyerekek. Ők még... ők még...


//Remélem, nem baj, ha kicsit interaktoltam velük.//

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Kedd Szept. 16, 2014 7:28 pm

Köcsög. Hogy nem mondtam ki hangosan, azt annak köszönheti ez a barom, hogy mire meghallottam a sértését, már a gyerekek felé tartottam. Ha eddig volt is rá egy kevés sansz, hogy esetleg valahogy javul a véleményem róla, akkor ez most ment le a lefolyón. Hogy a francba bízhattak ilyen alakra gyerekeket? Látszik rajta, hogy nyűgnek tartja őket, és ez engem eszméletlenül bosszantott most, pedig alapból én se csípem a kölyköket, legalábbis egy bizonyos életkorban >.> Azt se mondom, hogy értek hozzájuk, de azt azért tudom, hogy nem nehéz őket szórakoztatni, ha megteremtem hozzá a megfelelő alapot. Szóval nem lesz itt azzal probléma, hogy nem feszegethetik fel a dobozokat Razz Lám, így hogy nem azzal a majommal kommunikáltam le a dolgot, mindjárt megegyeztünk egy pillanat alatt, amelyik tisztelgett, annak egy buksisimit is adtam, elvégre egész cuki volt :3 Visszafelé sétálva még adtam a fickónak egy "kivágom a nyelved, ha meg mersz szólalni" nézést, aztán viszont mosolyogva szemléltem, ahogy a kicsik birtokba veszik az új játszóterüket. Egyedül arra figyeltem, hogy a rakomány felé ne nagyon kalandozzanak el, bár attól nem tartottam, hogy fel tudnák emelni a ládákat, vagy ki tudnák nyitni őket. Ugye le vannak szegecselve. Elvileg.
Főleg amúgy az okozott örömet, hogy Kokoro egészen otthon érezte magát a gyerekek között, ennyit még nem is hallottam a hangját egyszerre. Sőt, tök gördülékenyen beszélgetett o.O Nem tudom, miért fél ennyire a nagyobbacska emberektől, én se lehetek nála sokkal idősebb, aztán mégis tiszta félénk mellettem :/ Na mindegy, talán majd ha hozzászokik a jelenlétemhez, vagy a többiekéhez, akkor felbátorodik és felénk is így meg tud nyílni :3
- Yosshi! Fel a kocsira, hősök! Indulnunk kell! - tapsoltam kettőt jó hangosan szólva - Segítsetek nekik Wink - kacsintottam oda Atorunak és Kokoronak, gondolva arra, hogy a magas lépcsőket azért ekkora mérettel annyira nem könnyű megmászni, és biztos lesz olyan is, aki Ayani mellé akar majd ülni a bakra.
- Azt hiszem lépésben fogunk haladni, megviseli az a lovakat? - kérdeztem Ayanitól, ugyanis gőzöm se volt róla, hogy egy paci hogyan működik Rolling Eyes Kevés dolog van, amit sose próbáltam még ki, a lovaglás volt az egyik. Ahogy szétnéztem, hát Aidor alszik a kocsi tetején szóval azzal nincs gond, négy gyerek és Kokoro simán elfér a kocsiban, a maradék megy fel a bakra Ayani mellé, szóval aki nem fér fel, az Atoru és az istenbarma. Na ők ketten fognak a kocsi mellett caplatni, míg én visszaveszem a magam kis helyét a lépcsőn. Hacsak nem tudnak lovagolni, mert akkor fel is ülhetnek.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Vas. Szept. 21, 2014 1:11 pm

Na... mivel Ayani végre kegyeskedett jelezni, hogy ne várjunk rá mégse (vártam, mivel Miri közvetlenül felé intézett kérdést), így mese.

A Kedves Vezető csak egy vállvonással viszonozza Mirika gyilkos tekintetét, visszahuppan a lovára, és elégedetten szemléli, ahogy az összes gyereket sikerült rásóznia egy csapat kifutófiúra. Még hátra is dől egy kicsit a nyeregben, már nem is olyan peckes mint eddig, lazíthat. A gyerekek nemcsak, hogy elbeszélgetnek Kokoroval, de Normot meglátva nemsokára előkerül egy pókemberes maszk is, csak, hogy ne legyen kariidegen, és tiszteletbeli csapattaggá fogadják a lányt. A vezetőnek mindössze egyvalakin akad meg a szeme, szegény Atorun, aki úgy tűnik hely nélkül maradt.
-Hé fiú, tudsz lovagolni? Ha nem akarsz caplatni, akkor felülhetsz mögém.
Na de az viszont azonnal megdőlni látszik, hogy Mirika értene a gyerekekhez. Amikor a bakon ülő fiúk meghallják, hogy itt lépésben akarnak haladni, mint az öregasszonyok, azonnal hatalmas ellenkezést vált ki az ötlet.
-De hát három lovunk is van!
-Az egyik még lángol is!
-Igen! Ami tüzet húz maga után, és piros, az mindig gyors!
-Mennyire vagy gyors póni? Tud beszélni a póni? És te tudsz beszélni? Te igazi vagy, vagy csak kocsihajtó NPC?
-Hajthatom én a kocsit, ha te csak lépésben tudod hajtani?
-Igen! Ő sokkal jobban tudja...

És már meg is próbálják Ayani kezéből kikapni a hajtószárat, hogy ők megmutathassák, mennyivel is ügyesebbek, mint az a lány...

Határidő: Szeptember 28.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Kedd Szept. 23, 2014 4:00 pm

Mirika szerencsére semmit nem tett szegény fiatalemberrel, ami kicsit megnyugtatott. Egy kicsit talán messzire ment ezekkel a szavakkal. Örülhet, hogy megúszta ilyen kevéssel. Viszont ezután már nem hinném, hogy Miri nagyon engesztelhető lesz, hiába fog próbálkozni. Ahj…
Azt viszont jó volt látni, hogy Kokoro nagyon jól elvan a kisgyerekekkel. És ők is remekül szórakoznak Kokoroval. Minden sínen, minden rendben. Pont, ahogyan annak lennie kell.
Amikor Miri szól, hogy segítsünk nekik felszállni, leszállok a kocsiról – hiszen eddig a nyitott ajtóból szemléltem a történéseket – és ha valamelyiküket úgy látom, hogy nem tudna felszállni, akkor segítek neki. Hiszen jól tudom, hogy kisgyerekként nincs is rosszabb annál, ha a felnőttek nem hagynak érvényesülni, és tenni, amit szeretnénk. „Jajj, nehogy megüsd magad, majd segítek!” vagy „Vigyázz, ne úgy csináld, majd én megcsinálom.” Ezeknél a helyzeteknél rosszabbat el sem tudtam régebben képzelni. Főleg, amikor elvesztettem a lábam. Mindenki egyből istápolni kezdett, és úgy vétek, mintha valamilyen nagyon törékeny porcelánból készültem volna. Még a testvérem is… Szóval meg tudom érteni őket.
Lassan mindenki helyet is foglalt a kocsin, és úgy látszik, hogy csak én maradtam ki. Hát-hát, ez történik, ha valaki lovagiasan segít, és előre enged mindenkit. Ezt a gyerekek vezetője is észrevette, és felajánlotta a segítségét.
- Oh, köszönöm, de nem értek a lovakhoz. – vallottam be a fiatalembernek. – De majd felkapaszkodom a kocsi szélére, mint ahogyan a Céhvezérem is tette. Esetleg gyalogolhatok is. – sorolom fel a lehetőségeimet.  Igazából, a sétálással egyeznék ki a legjobban. Szeretem a sétákat. Habár… Most egy küldetésen vagyunk… Szóval… Hm… Lehet, hogy mégiscsak inkább felkapaszkodom a szélére.
Döntésem helyességét az is igazolta, hogy a bak felől kiáltások hangoztak el. Ajjaj, szegény Ayani. Vajon mennyire tud majd bírni a lurkókkal? Hiszen Miri azt mondta, hogy haladjunk lassan. De a gyerekek pedig inkább gyorsítanának.
Hogy ebből mi lesz... Nos, az biztos, hogy semmi sín és semmi rend.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Szer. Szept. 24, 2014 1:34 pm

...ártatlanok.
Norm szinte úszik a boldogságban. Mintha kis szívecskék lennének a szemei helyén. Nyolc pici piros szívecske. Várnak a sorukra, én és Ato segítünk nekik. A gyerekek szépen felszállnak. Én mosolygok. Ugyanolyan boldog vagyok, mint Norm. Atorura mosolygok. Aidor úgyse csinál semmit. Csak áll csendben és figyel. Azt hiszem...
Kapok egy ajándékot is. Ilyen fura maszkot. A gyerekek azt mondják, pók ember. Még sosem láttam olyat, hoyg pók meg ember együtt. Viszont nagyon jól esik. A rendszer segít, két pöttyintéssel. A rókamaszk helyén már ez a fura virít. A fejem oldalán lóg, mint eddig is. Norm pedig felmászik a hátamon, a lábai tapadnak. Végül megállapodik a fejem tetején. Onnan integet a gyerekeknek. Néha még ki is húzza magát, mint azokon a posztereken az emberek. Büszkélkedik.
Felkapom Jackalt, mikor mindenki bent van. Én is beszállok, de nem nagyon férek el. Kapaszkodnom kell fél kézzel, és így Jackal a padlóra kerül. De hamar kiugrik, és ugrál. Most szaladni akar. Én meg majd figyelek rá.
Viszont még nem indulunk. A gyerekeknek nem tetszik valami. Mirikára pillantok, egy kicsikét. Pár gyerek már Ayanival veszekszik. Kiszállok a kocsiból és odamegyek én is. Picit hallgatom őket. Majd fellépdelek a bakra, de nem teljesen.
-Nyugalom. -mosolygok. -Fogunk majd gyorsan menni. De előbb el kell vinnünk a kocsit a gazdájához. Olyan dolgok vannak benne, amik nem a mieink. Ti sem szeretitek, ha valaki tönkreteszi a holmitokat, igaz? Ez az ember sem szeretné, ha tönkretennénk az övét. Ezért kell vigyáznunk a kocsira és egymásra.
Jackal vakkant egyet. Egyetért. Én Ayanira nézek.
-Izé... talán a két ló is elhúzza a kocsit. És akkor Tűz...virág is szabadon lehet. Rózsa. És...
Atorura pillantok. A mellkasára. Majd vissza, Ayani lábára.
-Izé... milyen jártasság kell... ehhez? Hogy vezessük? Mert Atoruval... talán menne. Te meg Rózsa vigyáztok a gyerekekre. És száguldotok körülöttünk. Ne messzire, csak a környéken.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Aidor on Pént. Szept. 26, 2014 6:56 pm

Hogy mikor aludtam el nem tudom. Csak arra emlékszem, hogy Mirika nem pártolta az ötletem majd mégis inkább a hosszabbik utat választottuk. Bár nem mondom, szerintem ez nem demokratikus döntés volt, de ez van. Ő a főnök.
A lényeg, hogy visszacsücsültem a helyemre és elindultunk. Aztán elfogott az álmosság, eldőltem, hogy kinyújtózzak a tetőn. Igazán jól esett, csak nem állt szándékomban elaludni...
Zajra ébredtem:

-Igen! Ami tüzet húz maga után, és piros, az mindig gyors!
-Mennyire vagy gyors póni? Tud beszélni a póni? És te tudsz beszélni? Te igazi vagy, vagy csak kocsihajtó NPC?
-Hajthatom én a kocsit, ha te csak lépésben tudod hajtani?
-Igen! Ő sokkal jobban tudja...

Ezeket hallottam. A nap a szemembe sütött a kocsi tetején feküdtem, de a háttérben nem madár csicsergést hallottam hanem kiabálást. Nem is akármilyet. Gyerek zsivajt!
Felültem, körülnéztem.
-Hol vagyok? Kérdeztem.
Aztán megállapítottam, hogy még mindig a kocsin vagyok és mit csináltam? Aludtam és ezt nem tudom eléggé kihangsúlyozni. Elaludtam! Én, egy küldetés kellős közepén. A kocsit pedig megszállták a törpék és megették Ayanit!!! Ja nem... csak takarják... megnyugodtam. Viszont nem úgy tűnik mintha boldogulna velük, de ha már itt tartunk, hogy kerültek ide? Behunytam a szemem...
Nem... nem lepődünk meg... ez teljesen természetes... nincs ebben semmi furcsa... nyugi... számítottál erre... csak nem jutott időben eszedbe...
-Ö… jó reggelt Ayani! Látom elfoglalt vagy… Mondtam ahogy figyeltem, hogy próbálják meg a gyerkőcök kivenni a kezéből a gyeplőt. Talán nem ez lenne a legalkalmasabb pillanat arra, hogy megkérdezzem mi folyik itt és, hogy miről maradtam le, de ami késik nem múlik még arra is sort kerítek. A tetőn üldögélve figyeltem a jelenetet és mivel nekem reggel van még nem éreztem úgy, hogy bármit is tennem kéne. Lágy szellő cirógatta az arcom. Tökéletes az idő egy kis kocsikázáshoz, de végül mégsem tudtam megállni a tudatlanságot. A szemmel Mirikát kerestem és meg is találtam ugyanott volt ahol "hagytam". Kicsit hátradőltem és a karomon támaszkodva tettem fel a kérdésem.
-Miről maradtam le?

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Hétf. Szept. 29, 2014 12:11 pm

- Jó reggelt, álomszuszék! Ha tovább alszol, lehet csókkal ébresztettelek volna :3 Vagy esetleg Toru Razz - szóltam fel Aidornak incselkedve, aki végre méltóztatott felébredni. Mondjuk nem csodálom, ekkora zsivajban én se tudnék aludni, még akkor se, ha bunkósbottal ütöttek volna le. Kicsit irigyeltem is, mert azért csak-csak eszembe jutott, hogy mennyire nem aludtam ki magam ma, és hiába voltam már éber, délután garantáltan vissza fog ütni a hajnali kelés. Vagy ha pechem van, akkor este, amikor még szórakozni akarnék Sad Csak hát én nem tehettem meg, hogy találjak magamnak egy vackot, ahol békében meghúzhatom magam és alhatok még egy kicsit, oda kellett figyelnem gyakorlatilag mindenre.
- Találtunk magunknak egy kicsi hősökből álló testőr-kíséretet és a végtelenül bunkó felnőtt vezérüket, mint láthatod :3 - válaszoltam végül a fiúnak, miközben fél szemmel azt néztem, mit csinál a fent nevezett népi agyagedény, fél szemmel azt, amit Atoru, és ha pók lennék, akkor még lenne néhány fél szemem, amivel követhetnék mindent, ami körülöttünk folyik. Persze akar a franc pók lenni, jó okom volt rá, hogy gyűlöljem őket. Kivéve Normot, ő eddig semmi olyat nem tett, ami miatt egy kalap alá kéne vennem a többi nyolclábúval Rolling Eyes Annak amúgy különösen örültem, hogy kaptam segítséget Kokoro-chan személyében, a baknál kerekedett felfordulást szerintem le fogja tudni csillapítani. Öröm volt hallgatni a hangját :3
- Én nem értek hozzá, de szerintem bármelyik idomár képes lehet rá. Szerinted Ayani? Menne Kokoro-channak? És Tűzrózsa is benne lenne a dologban? - szóltam arrafelé, miközben hátradőltem és úgy tartottam magam a kocsin, nyújtott kezekkel, mert csak így láthattam a bakot ebből a helyzetből - De amúgy ha senkinek sem kell gyalogolnia, akkor tudunk gyorsabban is menni. Nem vágtázva, de azért nem is lépésben - tettem hozzá. Mondjuk ennél jobb lenne, ha Ayani meg tudná futtatni kicsit a póniját, amiatt nem is aggódtam, hogy baja eshet a gyerekeknek, mert bíztam a lányban és a petjében, hogy tudnak vigyázni a lurkókra.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Szept. 29, 2014 7:49 pm

Hallgatom a tőlem nem messze levő kis vitatkozás zaját. Miri szokás szerint csökönyös, de jogosan, a másik fél meg mindenképp kutakodni akar… gyerekekkel… a törékeny dolgok között… Unottan nézem már őket, de azért mégis megnyugodok, mikor végre elrakja azt a hülye kardját a csávó. Nem szívesen lett volna kedvem a csetepatéhoz, persze ha kitörne, csatlakoznék az én oldalamon harcolókhoz, de azért jó helyem van itt úgy érzem. Végül kifakad a barátunk, és én a mondat végére, már csak a fejemet fogom. Ekkora marha, faragatlan tuskót még nem látott a világ, legalábbis én nem láttam. Mindesetre csodálkoztam, hogy Miri így lazán, visszaszólás nélkül elengedte a füle mellett a rágalmat. Vagy lehet, csak foglalkozik a gyerekekkel is, és nem akar előttük mondani valami cifrát…. igen ez lesz az. Viszont a furcsa az, hogy a feszült levegő, szinte teljesen eltörlődik egy pillanat alatt…. mivel a gyerekek kitörésekor létrejövő káoszba örültem, ha a fejemet megtaláltam. Szerencse, hogy miután elrakta a fegyverét a pasas, visszamásztam a szekérre, mert tuti nem lett volna már helyem a hintó tetején, és az is biztos, hogyha a gyerekeken múlt volna, már a szekért is megindították volna, ki tudja merre. Túzrózsát még majdnem szétszedték. egy „Hé” és „Nyugi” figyelmeztetéssel sikerült csak elérnem, hogy ne agresszívóskodjon. Bár megértem az érzéseit… Én se örülnék neki, ha össze-vissza tapogatnának, és nézegetnék van-e valami a lábam között. Bár ha jól belegondolok, az én nememet egyszerűbben is meg tudják állapítani… amit sajnos jó páran meg szoktak tenni… Nagy nehezen petem is megszabadul a támadástól, és visszasorakozik a fogat elé. Én meg azon vagyok, hogy nehogy kikapják a kantárt a kezemből. Nem nagyon figyeltem a környezetemre, de nagyon reméltem, hogy valaki rohadt gyorsan kitalál valamit, míg én itt fönt veszekszem a gyerekekkel. Ha lenne súlyemelésem, csak megkapnám a grabancuknál fogva őket, és letenném a szekér mellé őket… de sajnos nincs ilyen jártasságom… néha azért bánom, hogy nem szereztem be, de mindegy is. Közben hallom, hogy valami mozgolódik mögüllem, és nemsokára meghallom Aidor hangját is a tömeg ricsajából. Ezek szerint felébredt a kis szendécske. Pont jókor, talán fog tudni segíteni lejjebb venni a kedélyeket. Vagy nem és ugyanolyan lesz a helyzet, mint előtte. De legalább egy érettebb gondolkodású személlyel több volt ébren. Az volt a baj, hogy míg a gyerek gondot nem zárjuk le, addig nem sokat közeledünk a célunk felé. Egyszerűbb lett volna tényleg, hogyha hagyjuk is a fenébe a dolgokat. Még észbe kapok, hogy elfelejtettem Mirinek szólni a kérdésére.
- Szerintem kicsit megterhelné őket a bónusz súly, de fogalmam sincs… a játékbeli lovaknak is vannak erősebb és gyengébb fajtái. Ezeket nem én válogattam, szóval nem tudom.
Végül Kokoro is előállt egy ötlettel, és Miri még rá is bólintott.
- Kokoro a biztonság kedvéért petek kommunikáljanak a lovakkal, ha nem akarnak rád hallgatni. Ha esetleg nem tudtok, mégse bánni velük úgyis a közelben leszek, és Tűzrózsával megpróbálunk majd segíteni. – majd miután Kokoro felmászik mellém, és átveszi a kantárt, leugrok, felpattanok petem hátára, és mogorva arckifejezéséről mit sem tudomást véve megindítom, és hátra kiáltok – Aki utolér, minket felülhet a pacira, persze csak egyesével. Támadni tilos.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Hétf. Szept. 29, 2014 8:24 pm

A vezér csak mordul egyet, majd megvonja a vállát Atoru válaszára. Ha valaki a lovakhoz nem ért, akkor mihez ért egyáltalán? Meg hogyan akar gyalogolni, ha itt nemsokára vágta lesz? Persze az ő dolga, meg majd lehet rajta röhögni…
Eközben a gyerekek egy pillanatra elhallgatnak, amikor Kokoro felszólal, meglepődnek azon, hogy a lány nem támogatja a száguldozási törekvésüket. Persze a válaszuk is rögtön megvan.
-De ha odaadjuk valakinek a kocsit…
-Nem valakinek, hanem a gazdájának!
-Igen, most mondta! nem figyelsz?
-Jó, akkor annak. De ha odaadjuk, akkor min fogunk gyorsan menni?
-Tényleg! Igaza van!
-Van másik kocsitok is, amit meg kell védeni?
-Kereskedők, biztos, hogy van nekik! Meg istállójuk, meg csűrjük, meg magtáruk, meg...
-Azok nem is azok!

És a további szóáradatot csak az akadályozza meg, hogy Kokoro kifejti a nagy tervét, ami hatalmas tetszést arat mindenki körében, és leugrálva a bakról újra megrohamozzák a tűzparipát, na meg az NPC kocsihajtó Ayanit. Természetesen mindenki első akar lenni, és magukkal akarják vinni kokorot is, hiszen ő volt az ötletgazda. Így már Mirika ötlete tulajdonképpen süket fülekre talál, hiszen ki akar egy vacak kordén zötykölődni, amikor egy lángoló póni hátán is ülhet?
Mindenesetre vagy így. vagy úgy, de mindenképpen bonyodalmak nélkül, már ami az életcsíkokat illeti, eljuttok a lépcsőkhöz vezető kazamata bejáratáig, ahol az óvóbácsi elkerekedett szemeit mereszti a céhvezérre.
-Még mindig nagy ötletnek tartja, hogy ide vigye be a lurkókat, Madame?

Határidő: Október 5.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Pént. Okt. 03, 2014 10:09 pm

Yosshi, a zsivajt leszámítva minden megoldódott látszólag, szóval végre tovább tudtunk indulni. Az túlzás, hogy nyugodt körülmények között kocsikáztunk, elvégre olyan igazi gyerekes káosz alakult ki körülöttünk, de ha kizártam a visongást és a többit, akkor egészen vállalható utunk kerekedett, legalábbis én egész kényelmesen elvoltam. Na Ayani helyében viszont nem lettem volna, az tutkó :3 Kell neki égő lovakkal menőzni, hagytam is, hogy egye meg a saját főztjét és oldja meg a pacigoltatást ügyesen Razz Jól esett pihenni kicsit, és ezúttal átadni a vállamra nehezedő terhet valaki másnak, ha nekem kell ennyit foglalkozni a lurkókkal, tuti a hajamat téptem volna már. Így viszont élveztem a hűs menetszelet zötykölődés közben, és bámultam hol a tájat, hol a kocsi belsejét, hol a bakra pislogtam felfelé, hol pedig vetettem egy-egy pillantást a csomagtér felé, hogy nincs-e nyitva, vagy ilyesmi. Már csak az hiányzott volna, hogy lába keljen a csomagoknak Rolling Eyes
Hamarosan megpillantottuk a felhőkbe nyúló tornyot, ami összekötötte az elsőt a második szinttel. Bár ez rossz kifejezés, már réges-rég látszott, szóval mondjuk úgy, hogy végre a közelébe értünk. Persze a lovas fazon már rögtön sopánkodott, de legalább a megszólítás és a nyelvezet szódával elment. Ettől persze még nem fogom emberszámba venni ezt a szerencsétlen barmot, de a válaszommal megtisztelem Rolling Eyes
- Nem sokkal veszélyesebb, mint itt kint lófrálni, a szörnyek alig erősebbek ott benn - kezdtem neki halkan, hogy csak ő hallja. Ha a gyerekek megneszelik, hogy odabenn kicsit veszélyesebb, akkor még gond is lehet ._.
- Három lehetőségük van: egy, ha nincsenek meg a gyerekek második szintűek, akkor mi most elköszönünk egymástól, mert úgysem tudnak felmenni. Kettő, ha megvan a szintjük, akkor felteleportálnak Urbusba és lecsekkolják, hogy nem akar-e senki rajtunk ütni és átfésülik a teleport pláza környékét. Magyarul megvárnak minket odafenn. Három, én előremegyek és kaszabolok, az egyik társam hátulról biztosít, és így egy darab szörny sem fogja elérni a szekeret. A kazamatát úgy ismerem, mint a tenyerem, tudom hol, milyen szörnyek várnak és milyen respawn idejük van, át lehet vezetni úgy egy kocsit, hogy csak a hangjuk hallatsszon a moboknak - vázoltam, hogy mire gondoltam. Merthogy nem vagyok hülye, és volt időm kitalálni, mit kezdjünk a kölykökkel, és mindegyik verzióra volt már fedősztorim is, amit persze nem én fogok elsimítani, hanem ez a figura, vagy éppen Kokoro-chan, aki úgy fest, hogy jobban ért a nyelvükön, mint én.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Okt. 06, 2014 9:54 pm

Szegény Tűzrózsát annyira sajnálom néha. Mindig is vonzotta a kisgyerekeket… bár szerencse, hogy a kor számít, és nem a méret, mert akkor Mirika drága is odalenne szegény pici paciért. Mindenesetre, amint felültem Tűzrózsára, és megindultunk, a kölykök áradata. Na, most kellett nyakunkba venni a lábunkat, legalábbis Tűzrózsának. Felváltva gyorsultunk, és lassultunk, mindig csak annyira, hogy pont ne kaphassanak el minket, még véletlenül sem, és nem hagytuk le őket túlságosan. Ha a kesztyűm le is járt, pár pillanat múlva ismét aktiváltam. Bár számomra nem lett volna probléma ez, nem akartam, hogy Tűzrózsa egyik idegbajos percében megpirítsa szegényeket. Bár szerintem amilyen hiperaktív kölykökről van szó, lehet, hogy nem hátráltak volna meg, hiába esett volna akár narancs, vagy vörös zónába az életük… sajnos előfordul, hogy ilyen fiatalon az ember figyelmen kívül hagyja a szabályokat, és az eddig látottak alapján ez a banda nem éppen határozott, vagy éppen szabálybetartó. De hát mit van mit tenni… sajna nem tudok rájuk szólni.. főleg, hogy az után, hogy NPC-nek hisznek. Azért tuti én nem fogom törni magam, hogy elhiggyék, hogy JK vagyok. Végül szépen lassan elérkeztünk a lépcsőkhöz… szinte végtelennek tűnt ez az idő. Mikro végre megálltunk közelebb akartam menni Mirihez, de ahogy láttam ő személyesen akart beszélni a krapekkal. Szó mi szó Hallgatózhattam volna, de úgy vélem Miri épp elég fejlett, hogy képes legyen észrevenni ezt a kihallgatást.. és nagyon leszidna, ahogy jól ismerem. Legalábbis a szerencsémet. Ha végül dönt közelebb megyek, és csípőre tett kézzel, mosolyogva megkérdezem.
- Nos Miri drága? Hogy állunk? Megvan a terv, vagy ráhagyod a dolgot a nagyfiúra? – bökök fejemmel pimaszul a pasas fele.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Aidor on Kedd Okt. 07, 2014 7:42 pm

Kérdésemre Mirikától kaptam egy kurta választ, amihez nemigen tudtam érdemlegesen hozzászólni így csak egy "ahával" gyarapítottam a nap aranyköpéseinek számát majd ismét az alaphelyzetemben helyezkedtem el. (nem nem a fekvőbe Razz) Ayani szembe láthatólag kitalált egy módot arra, hogy miképpen kössük le a gyerkőcök figyelmét. Sajnáltam szegény tűzrózsát... mi lesz ha mégis utolérik? Égésznap gyerekeket hurcolhat a hátán és ha már itt tartunk Mirika azt mondta "testőröket" kaptunk, de ez a pereputty amit itt összeszedtünk jobban hasonlít egy haramia bandára... egy törpe haramiabandára. Miri meg a törzsfőnök.... Na meg itt van az a páncélos alak lóháton, aki szintén kitudja honnan került ide. Egek... mennyi minden történik amíg az ember alszik és mennyi minden nem amíg ébren van. Ayani helyét úgy tűnik Kokoro foglalta el.
-Hogy érzed magad Kokoro? Kérdeztem. Közben Miri beszámolt a haditervről tipikus "én megyek elől te pedig utánam" terv, bár úgy vélem most ez a legkézenfekvőbb, amit csak tehetünk. Valóban a kazamata a többségünkre semmi veszélyt sem jelent igazából akárki állhatna Miri helyén mivel valamenyiünknek van elég ereje ahhoz, hogy egy csapással véget vessen a mobok rohamának. Kivéve persze Kokorot… rá jobb lesz vigyázni. Miri meg gondolom jobban bízik magában vagy csak példamutató vezér akar lenni. Akárhogy is a mobok jobban teszik, ha ma nem reinkarnálódnak, mert itt csak a pusztulás vár rájuk. Ezen gondolatok hatására elképzeltem mirit ahogy démoni kacajokat hallatva őrült tekintettel belezi ki az ide tartó szörnyeket. Gyorsan elhessegettem a gondolatot mivel akármilyen hihetetlen is volt nem esett nehezemre elképzelni, hogy ilyen. Jobban belegondolva még sosem láttam a céhvezért harcolni. Azt tudom, hogy frontharcos és topjátékos, de szinte semmi többet._________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Csüt. Okt. 09, 2014 9:46 am

Jackal félredönti a fejét. Hangot hallat, kérdőt. Norm majdnem leesik róla. A fülében kapaszkodik meg, lóg egy kicsit. Olyan, mint egy fülbevaló. Aztán visszamászik. A pókoknak tapadós a lábuk, talán ezért nem nehéz neki.
-De... -kezdeném. Kezdem is. Nem folytatom. Ayani már le is pattant, át Tűzrózsára. Kihívja a gyerekeket egy versenyre. Én egy darabig térdelek a bakon. A kezeimre támaszkodom. Ránézek Jackalra. Ő kérdőn néz vissza rám.
-Te... tudsz velük beszélni?
Mutatok a lovakra. Jackal megrázza a fejét. Norm ismét leesik róla. Visszamászik.
Elhelyezkedem a bakon. Kezembe fogom a szíjat. Kantárt. Nem tudom. Még sosem vezettem lovakat. Hirtelen megijedek. Hisz senki nem mondott semmit. Nem mondták, hogy kell. Csak hogy menne. De hogy kell ennek mennie? Hogy csinálta Ayani?
Összeszorítom az ajkaim. A szemeim elnehezülnek. Pánik.
-Anoo... sonoo... gyia, kérem?
Meglódítom picit a kantárt. A lovak elindulnak. Nagyot döccen a kocsi tőle. Megijedek, felsikkantok. Hangoskodás. Összehúzom magam. Nem szabad hangoskodni. Kikapok érte, jön az ostor. De nem jön semmi. Persze... nem otthon vagyok. Itt iskolákról van szó, amelyben mindenki kedves. Ez egy iskola, egy céh. Nem kell félnem, mert itt nincs ostor. Atoru mondta. És ha Atoru mondja, akkor hiszek neki.
Elmosolyodom. Lassan, de haladunk. A lovak nagyon okosak és kedvesek. Ayani fogócskázik. Atoru... hátul van. Valószínűleg a rakományra figyel. Jackal és Norm mellettem ülnek a bakon. Mirika megy elől a férfival. Aidor pedig a tetőn csücsül, most ébredt.
Én pedig vezetek. Furcsa érzés. Mosolyognom kell tőle. A szám felfelé görbül, kissé szétnyílik. Nagyon...
...boldog vagyok? Ez lenne az?
Összerázkódom. A boldogság elszáll. Széttörik. Illékony. Majd megnyugszom. Lassan visszatér. Csak Aidor. Forró lesz az arcom. Elment a hangom, alig akar visszajönni. Tátogok csak. Majd végül sikerül. Halkan, de sikerül.
-Igen... jól... vagyis... jól érzem magam... jól.
Rápillantok. A ruhájára. Nem szabad a szembe nézni. Picikét megemelem a kantárt.
-Először... csinálok ilyet...
Apró mosoly. Szégyen. Vagy olyasmi.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Szomb. Okt. 11, 2014 6:09 pm

Pörögnek az események, és úgy tűnik, hogy én elveszek a forgatagban. ._. De akkor próbáljuk meg felvenni a tempót. Szóval.
Aidor felébredt, Ayani pedig elmagyarázta neki a dolgokat.
- Jó reggelt, Aidor. – mosolygok a fiúra gondolkodás közben, és már vissza is merülök a gondolatok közé. A gyerekek közben már versenyezni akarnak, de azt egyelőre Ayani és Kokoro kézben tartja. A fura fickó közben egyre csak jön az aggodalmaival, de azokat Miri könnyedén – és elég ügyesen – hárítja. Akkor én vajon melyik „frontvonalon” harcoljak? Hm…
Na de álljon meg a menet! Most komolyan a lányok tartják kezükben az irányítást? Suspect És még a férfit mondják domináns nemnek. >.> Lehet, hogy sokszor említünk híres férfiakat, akár történelem során, akár máskor, de a történelmi személyek mögött is ott állt egy nő. Legalább is több esetben.
Mondjuk, vegyük Marconit, a rádió feltalálóját. Olaszországban akarta szabadalmaztatni a rádiót, de ott nem tudta. Erre pedig nagyon elcsüggedt, mire az anyja mondta, hogy próbálkozzon a brit haditengerészetnél. Ők elfogadták a szabadalmat, és így javult a kommunikációjuk a különböző hajók között.
De ez csak egy példa a sok közül.
Tehát a nők szerepe igen csak fontos a társadalomban, és a férfiaké nem emelkedik felé, akármennyire is próbálják sokan úgy beállítani.
No de akkor cselekedjünk! o/
Ezért aztán felkapaszkodtam a lovas kocsi oldalára, amíg még ilyen lassabb tempóban mennek. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy a kocsi bakján egy kisebb zűr lesz, mert a gyerekek gyorsabban mennének. És nem szeretnék egyedül itt maradni a pusztában. >.>
Közben viszont Miri ötletein is gondolkodtam, és eszembe jutott valami. Mi van, ha valaki rajtunk üt, amíg a gyerekek elterelik a figyelmünket? Jobb lesz, ha félszemmel közben figyelem a környezetet, és a szállítmányunkat is.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Szomb. Okt. 11, 2014 7:06 pm

-Ohohohó! Maga aztán okos kis fruska kisanyám! Tudja mit, látom, hogy nem bírja a képemet, szóval segítsünk egymásnak. Én elviszem a fele bagázst, és „felderítjük” a terepet, éééés maga tőlem is megszabadul egy kis időre. A csapat másik fele meg magácskával megy, meg a bandájával. Az a két fiú már négyes és ötös szintű, talán maguk nélkül is kikeverednének, és még egy kis felszerelést is összegyűjtögettek. Á propos, majd ne felejtse el, hogy jutalmazni is kell ám a testőröket a védelemért. No pá!
Erre már füttyent is egyet, majd nagy hangon regéli el a haditervet a lurkóknak, direkt úgy alakítva, hogy minden a terv szerint haladjon. Pár másodperc múlva már villannak is a teleportkristályok, és mindössze két gyerek áll vigyázzállásban Mirika előtt.
-Ne aggódjon néni, nem kell félniük, mi majd megvédjük Önöket mindenféle szörnytől.
-Az összes-összes szörnytől, és ha magasabbra akarnak menni, én már akár az ötödik szintre is elkísérem magukat!

Húzza ki magát a nagyobb srác, és még a kardját is kivonja, majd a következő pillanatban magabiztosan megindulnak a kazamata bejárata felé. A képlet egyértelmű, ők védenek titeket, nektek csak követnetek kell őket… elvileg. A helyzet azonban bent már nem lesz ilyen rózsás. Úgy tűnik, a rakományotok felkeltette a mobok érdeklődését, és sorra igyekszenek megkaparintani. Mintha valami mobmágnes lenne nálatok, és úgy tűnik ezeket a lényeket még mindig nem érdekli, hogy a halálba menetelnek ellenetek…


/ A következő postokban tessék leírni a harcokat. Valóban harcnak nevezhető harcra persze nem kerül sor ilyen alacsony szintű ellenfelek ellen,  így nem kell dobálgatni meg ilyenek, de zavarni azért tudnak rendesen… /

Határidő: Október 19.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Kedd Okt. 14, 2014 3:19 pm

A nagy férfi mond valamit. A gyerekeknek. Addig, amíg már csak ketten vannak velünk. Nagyon aranyosak. Még ártatlanok. Mosolygok, mikor azt mondja: feljönne az ötös szintig is. Hisz oda még én sem mehetek.
A lovak tovább mennek. Már tudom, hogy kell őket megállítani. Elindulni és megállni. Meg hogy mikor merre forduljanak. Szóval sikerül. Megy ez. Kicsit fura érzés tölt el. Olyan, amitől mosolyognom kell. És a mellkasom nehéz lesz. Büszkeség.
Beérünk a kazamatába. Még sosem jártam itt. Felnézek az égre, eltűnt. Már valami mást látok a helyén. Sosem hittem volna, hogy ez ilyen. Új és felfedeznivaló. De már megvan hozzá a térkép is. Nem lesz gond. Erősek vagyunk. Főleg Mirika, Atoru, Aidor, Ayani. Én vagyok csak gyenge. Gyengébb. De elég erős már.
Lassan haladunk, de biztosan. Én néha nézelődök. Még sosem jártam erre. Minden méter új kihívás. Jackal végül lepattan a bakról. Mikor közelbe jön egy kis mob. Ráugrik és beleharap. Alig két harapás és vége. Elsápadok, megszorítom a kantárt. Megállnak a lovak.
-Gyere vissza!
Kicsit jobban pattog a hangom. Ingerültebb. Jack kérdőn néz rám. Majd visszaugrik a bakra. Én összehúzom a szemöldököm. Mérgesen nézek rá. nem szabad. Ne harcoljon. Még túl kicsi hozzá. Megyünk tovább.
Egyre több a mob. A többieknek csak egy ütés mind. Jacknek kettő. Nekem talán három. Több Erő kell. Nem hagyhatom Jacket harcolni. Az én feladatom megvédeni őt. Olyan pici még. Fel kell nőnie. És akkor talán...
De innen nem tudok. Nem vezethetem a kocsit, ha harcolok. De a vezetés rám lett bízva. Jack idegesen toporog a bakon. Nézi a mobokat. Néha rám pillant, kérlelő szemekkel. Nem tudok ellenállni. Meglágyul a szívem. Megszorítom a kantárt ismét.
-Menj...
Több se kell neki. Lepattan és harcol ő is. Két ütés minden mob. Némelyik talán három. Nem tudom. Az utat figyelem. És az életcsíkját.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Szer. Okt. 15, 2014 2:39 pm

És már megint ez az idegesítő stílus, amitől legszívesebben képen törölném ezt a fazont mattaku Most is kidagadt pár ér a homlokomon és az öklöm is készen állt egy jó kis állon vágásra, de valahogy türtőztettem magam. Ha nem lettek volna itt a gyerekek, akkor minimum fejre állítom, de kénytelen voltam tekintettel lenni a lurkókra. Mondjuk halvány lila gőzöm sincs, hogy mennyire ismerős nekik ez a pali és mennyire ütné őket szíven, ha megnevelném kicsit. Elvégre az anyukája biztos nem tanította meg neki, hogy kell beszélni a lányokkal, és hogy talán némi tiszteletet illene mutatni egy játékostársa irányába Neutral
- Jól van, repesek az örömtől, hogy nem kell látnom egy darabig a rusnya pofáját, Lancelot-dono ^^ - mosolyodtam el angyalian, kifejezetten illedelmes és formális szavakat, meg persze megszólítást használva. Leszámítva azt a kis sértést, amit nem lehetett benntartani. Legalább most egy picit hasznosnak bizonyult, képes volt előadni a tervet a kölyköknek, úgyhogy addig én összehívtam a saját kis csapatomat is.
- No, az lesz, hogy a két kissrác velünk tart, a többiek pedig felteleportálnak és ott várnak meg minket Urbusban. Ayani, Kokoro és Aidor, rátok bízom a szekeret és a gyerekeket. Bár azt mondja a fazon, hogy 4-5. szintűek, azért vigyázzatok rájuk. Ha kobold harcosok jönnek, azokat ne engedjétek a közelükbe semmiképp sem. Atoru, te lemaradsz kicsit és hátulról biztosítasz minket, nehogy meglepetés érjen. Ha bármilyen szörny spawnol a szekér mögött, azt a te feladatod lesz ártalmatlanítani. Én meg előremegyek és tankolom, ritkítom az előttünk megjelenő mobokat. Számítok rátok! - emeltem fel a mancsom, hogy kiprovokáljak pár pacsit, aztán visszafordultam a bejárat felé és felnéztem az égbe nyúló toronyra.
- Hm? Ja, nem vagyok néni, szólítsatok Mirikának :3 Két ilyen daliás legény mellett tudom, hogy nincs mitől félnem Wink - kacsintottam a kissrácokra, aztán ahogy elindultam, intettem a kocsinak, hogy ideje menni. Az elején hagytam, hadd védjenek minket, de csak addig, amíg nem okozhatott nekik gondot az a pár megjelenő lény. Ahogy haladtunk beljebb és persze főleg feljebb, úgy valósítottam meg az általam elképzelt felállást, és nemsokára már én voltam a mobok fő célpontja. Tökéletesen ideális voltam erre a feladatra, a gyorsaságommal és a sok kicsi támadással kétszer hatékonyabb voltam, mint bárki más. Az sem volt véletlen, hogy Atorut hagytam hátra, aki szintén árnyharcos volt. Viszont nemsokára észleltem, hogy valami baromira nem stimmel, nem úgy spawnoltak a koboldok, ahogy kellett volna nekik. Sokkal sűrűbben jöttek és agresszívabbak voltak, más volt a támadási algoritmusuk is. Na nem mintha gondot okoztak volna, de ahogy lesegettem hátra, olyan volt, mintha valami vonzaná őket a szekérhez. Az tuti, hogy az én aggróm sokkal magasabb volt, mint bárki másé a környéken, szóval csak a kocsi lehetett a hibás. Meg a szállítmány. És az is tuti, hogy nem az evőeszközök vonzották a lényeket Neutral És most, hogy ebbe belegondolok már kicsit éberebb fejjel... hogy lenne már pár ilyen cuccnak tízezres nagyságrendű értéke? Kezd érdekes lenni a dolog :3

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Szer. Okt. 15, 2014 3:33 pm

Ez… Ez a fickó most sültbolond, vagy csak hullajelölt akar lenni? Neutral Mert az biztos, hogy ilyen beszólogatások mellett, nem sokáig fogja élvezni a jóindulatunkat. >.> De szerencsére el is megy a legtöbb gyerkőccel, és már csak ketten maradnak velünk. Kisebb csapat, gyorsabb haladás. Az ilyen gondolatok és ötletek miatt Mirika a céhvezér. És persze a türelme és magabiztossága és vezetőjelleme miatt. Ezek valamiért valamennyire hiányoznak belőlem. Neutral Főleg a vezetőjellem…
No de akkor irány a kazamata! o/
Nagyon aranyosak ezek a kisgyerekek, ahogyan el vannak kötelezve, az iránt, hogy megvédjenek… Ezt szavakkal nem tudom leírni. ><
Ezért aztán megteszem smiley-kal.
I love you <3 @.@ :3 *-*
És ezekből is kifogytam.  A lényeg az, hogy nagyon kedves tőlük. :3
Közben Mirika kiadta a parancsokat, hogy ki és merre menjen. És engem küldött hátvédnek. \o/ Még valamennyire új vagyok ebben a céhben, így gondolom, most azt szeretné felmérni, hogy mennyire jók a statjaim, és mennyire vagyok képzett harcban. Igaz, ezek csak egyes szintű lények lesznek, de ezek is jobbak a semminél. A felnyújtott kézre viszont nem tudtam, hogy mit reagáljak. Ez valami „titkos kézfogás” lenne, amit a céh minden küldetésen megtesz? Ömm… Talán. ._. Inkább megvárom, hogy valaki reagáljon valahogyan a céhvezérünk kézemelésére, és azután én is úgy teszek majd.
A torony elején igazából még semmi feladatom nem volt. A kocsi előtt gondolom a gyerekek és Mirika gondosan aprította a lényeket, így sok dolgom nem volt. Aztán később változtak a dolgok. Az elején csak egy-kettő éledt újra, így azzal nem volt gond. De aztán történt valami furcsa. A többi járatból is kezdtek előjönni a szörnyek. O.o Ez persze számomra nem okozott gondot, hiszen az egyes szintet már jóval elhagytam, így kettő, jobb esetben egy csapások voltak. Viszont ez akkor sem stimmel. Miért jönnek elő a járatokból, amikor nem is arra mentünk? Hiszen nincs nálunk olyan dolog, amivel a mobokat vonzhatnánk.
Ugye?

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Okt. 19, 2014 9:02 pm

Nagyon kíváncsi voltam, mégis mi folyhat a két bandavezér tereferéje közben, ám tűrtöztetem magat, és nem hallgatózok. Megbízok Miri előrelátásában, hisz eddig is sikerült jól megtervezni a bossos taktikákat. Végül a pasas szólal fel legelőször, ám hamar kiderül, hogy a gyerekekhez beszél. Ám nemsokára jön a mi eligazításunk is a vezérasszonytól. Arra számítottam, hogy engem küld hátra, hisz én vagyok a 2. legfejlettebb, de utólag belegondolva jobb is, hogy középen vagyok, hisz innen mindkét gyerkőcöt, és a többieket is szemmel tudtuk tartani. Végül ahogy a szekér megindul a lurkók után, Tűzrózsa oldalához léptem. Megpaskoltam a nyakát és biztatóan szóltam hozzá pár szót.
- Jólvan kislány, már csak egy kevés van hátra. Hallottad Mirit, a szekeret kell védeni. Én figyelek jobbról, tiéd a bal. Ha rosszul állsz élet ügyben, csak nyeríts hosszan. A gyerekekre meg mindketten figyeljünk.
Majd miután megértően prüszkölt egyet a többiek után futottunk. A kazamatába érve kezdett végül már izgalmas lenni a küldi. Akik még nem ébredtek fel még mindig, azok tuti már teljesen kijózanodtak. Bár kicsi volt a szintjei a moboknak, de gyorsan jöttek és sokan. Tűzrózsa eközben a képességét is aktiválta, aminek köszönhetően lángjának fénye beragyogta a kazamatát. Azok a balga lények, akik meg így megrohamozták, azoknak pápá. Nem is kellett támadnia, a képesség passív visszasebzése bőven elég volt, hogy megölje a Kobold Harcosokat is. Én nekem jóval több… kemény 2 ütésembe kerül itt minden mob. Itt még Iflangot is le tudnám solozni, ha nem a TCS-ben lopná a napot. Kokora pillantok, ám ekkor elszorul a szívem. Szegényke olyan bánatosan nézi petjét, ahogy harcol. Lágyan elmosolyodok, és felugrok mellé a szekérre. Átkarolom fél kézzel, és megfogom a kantárt.
- Menj csak. Szerintem a róka koma nem örülne neki, ha egyedül hagynád. A vezetést majd intézem. – mondom majd ha elengedte átveszem a kantárt, és én vezetem tovább a kocsit, míg ő átveszi a vadászhelyem, míg Tűzrózsa a másikon véd.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Aidor on Vas. Okt. 19, 2014 10:49 pm

-Ügyesen csinálod, csak így tovább. Mondtam Kokoronak, majd meghallottam Atorut és visszaköszöntem neki. Közben meg is történt az értekezlet. Miri jobbra, Lancelot balra. Miri elől mi utána, kb ez a terv lényege. Ezenfelül velünk tart egy csapat maroknyi lelkes testőr. Magyarul nekünk a gyerekek mellet kell maradni. Most ki, kinek a testőre valójában? Edit: Miri jobbra, Gyerekek mögötte, gyerekek mellet bébiszitterek, Lancelot balra istenhírivel. Szép felállás mondhatom, de semmi gond. Ami most sokkal inkább foglalkoztat az-az, hogy mi van Miri és Lancelot között? Ez irányú gondolataimat meg is kellet osztanom valakivel, szerencsére itt volt a jó öreg Ato akivel az ember minden elméletét és képzelgését megoszthatja. Menet közben odasúgtam neki:
-Szerinted Miri egy tsundere? Kérdeztem és vártam a választ, bár sajnos nem várhattam túl sokáig, ugyanis a mobok hirtelen nevetségesen megszaporodtak. Eleinte könnyen haladtunk, Miri mindenkit ledarált, de most már mindenhonnan jönnek, csak úgy özönlenek, még arról is amerről jöttünk, pedig ott már tisztának kéne lennie, de nem az... Mindenki csatlakozott a harchoz, kivéve Ayani aki ha jól láttam átvette Kokoro helyét, de ennél többet nem láttam, mivel éppen azzal voltam elfoglalva, hogy ketté szeljek egy újabb közel 20 fős sűrűsödést. Remélhetőleg vízszintesen...
Persze én megmondtam... megmondtam, hogy ez túl egyszerű... és tévedtem? Nem, de szerintem még nem is láttunk mindent, a java még csak most jön. Már azon se lepődnék meg ha maga Iflang cammogna ki a terméből csak azért, hogy üdvözöljön minket.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Silica on Hétf. Okt. 20, 2014 7:20 am

Nem, Aidor bármennyire is szeretné, nem az első szintfőnök vár titeket a kijárat előtt, ahova ha lassan és döcögősen is, de végül csak eljuttok. A gyerekeknek és Kokoronak van pár olyan vörös pixelseb a testén, ami az életcsíkjukon is meglátszódik, a többiek azonban majdhogynem sértetlenek. Akár elfáradtatok, akár nem, bizonyára mindannyitokat meglepi a különös delegáció, ami a második szintre vezető kapunál fogadja a csapatotokat.

A Bestiáriumból ismert összes mob itt van, aki csak itt lehet, és szinte tornasorban állva torlaszolják el a kijáratot, ám támadni egyik sem támad, csak megbabonázva bámulnak felétek. Van itt vaddisznó, bika, farkas, manó, kobold, koboldharcos, kobold őrszem, pók, óriáspók, foszló zombi, zöld nyálka, kék csiga, egy kis pocsolyában egy vízitündér páros, mellettük egy varangykatona, vándor elf és barna csörgőkígyó, és egy kőtroll is. Még az ördög ujja növényke is itt van, és bár Tűzrózsa fényétől azonnal elpusztul, de ebből legalább azt is megtudhatjátok, hogy azon nyomban respawnol is, hogy újra elpusztulhasson, újra és újra.

Mindenki meg van dicsérve a határidő betartásáért. ^^

Következő határidő: Október 26.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kokoro on Pént. Okt. 24, 2014 1:38 pm

Elpirulok, forró lesz az arcom. Nagyon halk "köszönöm" siklik ki a számon. Aidor megdicsért. Gondolatban alkotok egy falat. Azon már van egy-két vonalka. Most lesz rajta még egy. Mert Aidor megdicsért. Valaki megdicsért. Jól csinálom a dolgokat. Mosolygok, lehajtom a fejem. Félek, most fogom elrontani. Biztosan elrontom.
Jackalra pillantok. Minden rendben. Bírja a hullámokat. Azok viszont egyre nagyobbak. Egyre jobban aggódom érte. Sűrűbben nézek felé. Már fogy az életcsíkja. A szívem egyre hevesebben ver. Felgyorsul az idő, majd visszalassul. Izgulok.
Valaki átkarol. Megijedek, felsikkantok. A hang végigpattog a kazamatán. Csak Ayani az. Mikor ülhetett ide? Pislogva nézek rá, döbbenten, nem értem.
-Róka...? -nézek rá. Milyen róka? Körbenézek, nem látok rókát. Sehol. Újra Ayanira nézek. -Milyen róka...?
Jackal vakkant egyet. Épp egy mob sincs rajta. Rám néz nagy gombszemeivel, csóválja a farkincáját. Jackal... őt gondolná rókának?
Ismét Ayani. -Jack nem róka. Sakál. -nem is hasonlít rá. A róka az fehér vagy fekete vagy vörös. A sakál az homokszínű. Meg nem olyan nagy a farka. És nagyobbak a fülei. A sakál az csak majdnem róka. De olyan is, mint egy kis farkas. Viszont elmosolyodom. Jackal mint róka. Ez aranyos gondolat. A róka, akit sakálnak hívnának*.
Lepattanok a bakról, Jackal mellé. Jönnek a mobok, én pedig ütök. Kevesebbet sebzek, több ütés kell. De kiveszem a részem a munkából. Nem hagyom, hogy Jack harcoljon. Helyette én, az én dolgom, az én felelősségem. Ő még pici, és már nem kell érte aggódnom. Mert már itt vagyok én. Megvédem őt is, és a rakományt is. Meg a többieket. A barátaimat. A társaimat.
Lassan haladunk, előre lépdelünk. Nem tudom, mekkora lehet a kazamata. Hisz még sosem jártam benne. Bízom a többiekben. Végül elérjük a végét. Tudom, mert megállunk. Jackalnak, Normnak semmi baja. A kocsi is sértetlen. És a többiek is. Én lihegek; kifulladtam. Villog minden, hogy pihenjek. Megteszem, nem harcolok. Nem is kell, mert nem támadnak. Pedig sokan vannak. Mindegyiket láttam a könyvben. Fel tudom őket sorolni. A pontjaikat már nem, nem jegyeztem meg. Még egyenlőre. Majd meg fogom.
Mirika mellé lépünk.
-Ez mi?
Nem is fogtam fel. Mertem kérdezni. Mertem beszélni. A sort nézem, feléjük mutatok. Az ujjam vékony és vézna. Olyan, mint odakint, lefogyott. Mindig is le voltam fogyva. Nem kaptunk soha rendes ételt otthon.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Okt. 24, 2014 5:23 pm

Kokoro szavaira megvakarom a kobakomat.
- Sakált még nem láttam, viszont ebben a világban minden előfordul. Például a lovak sem szoktak alapesetben lángolni. Igaz Tűzrózsa? – kiáltok oda petemhez.
Amaz csak kérdőn megáll, és rám pillant. Elfordítja furcsállva a fejét, hisz ő nem hallotta a beszélgetésünket, így fogalma sincs miről kéne döntenie. Én mosolyogva legyintek neki, hogy lényegtelen. Ő kicsit még furcsállódva megfordul, és indul neki. örült, hogy végre ő is harcolhatott. Bossokon a legtöbb esetben csak 1-2x tudott csak támadni, képességét meg alig-alig használhatta. Bár az itt levő mobok könnyű falatok számára, azért ez is több a semminél… főleg miután a boss meg sem érzi a támadásainkat kábé. Én számomra meg ugyanolyan volt, mint akármelyik másik. Itt is ugyanúgy kellett figyelnem az emberek életére, és közbelépni, ha szükséges, bár jóval ritkábban, mint a bossokon, szóval ez számomra is felüdülés volt. Ezért szeretek ilyen kis szinten játszadozni lazítás ügyében. Nem túl erős mobok, mégis akadnak még itt meglepetések... bár a mostani meglepi csomagot szívesen hagytam volna a fenébe… Elég brutál fogadó bizottság várt ránk. Folyamatos villódzás kíséri a mobok felől. Mindegyiküket ismertem nagyjából, de még így is akadt, amelyikkel nem találkoztam még. Eh, ez így nem jó. A respawnolódó valamiből úgy tűnik, nem szándékoznak könnyen átengedni. Miri felé fordulok, és halkan szólok hozzá.
- A 3. képességemmel el tudom vonni a figyelmüket. Hiába spawnolódnak vissza, elvben a kristályomat nem hagyhatják figyelmen kívül. Namármost 1-2 pillanatra szerintem el tudom húzni a figyelmüket vele. Elég látniuk a fényét, ahhoz hogy megtámadják, addig kéne áttörnünk. HA Tűzrózsát is bekötjük a fogat elé 3 ló erejével mehetünk. De utasíts, bármire követlek.
Mondom, és bármire is utasít, megteszem… már ha nem teljesen épelméjű parancs.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Mirika on Vas. Okt. 26, 2014 7:02 pm

Megrohant a nosztalgia érzése, ahogy beléptünk az egykori bossterembe. Ha belegondolok, abból a csapatból, amelyik ott nagy nehézségek árán túljutott az első szintfőnökön, már csak én vagyok életben... Úgy éreztem néhány pillanatra, hogy ólmos súly telepedett a mellkasomra. Csak amiatt nem hagytam, hogy hatalmukba kerítsenek az emlékek, hogy most mellettem voltak azok, akik jelenleg igazán számítanak az életemben. Őket már nem akartam elveszíteni, és éreztem magam annyira erősnek, hogy ezt a feladatot teljesíteni tudjam. Naná, itt csak full jelentéktelen mobok állhatták az utunk, valszeg nem lennék ilyen magabiztos a 20. szint kazamatájában Razz
- Halvány lila fogalmam sincs - a válasz Kokoronak szólt, a témája pedig az elénk táruló látvány volt, ugyanis amíg nosztalgiáztam magamban, elég... érdekes sorfalat kaptunk. Csakhogy ők nem átkísérni akartak, hanem megakadályozni. A mobok közül sokat még nem is láttam, és legalább a fele nem is tartozott ide. Ez egy koboldkazamata, túlnyomó többségében azok kóricálnak benne, nem farkasok, rókák, vaddisznók, vagy éppen pókok. Újra a kocsi felé sandítottam, most már biztos voltam benne, hogy valami nem passzol a rakománnyal. Ezeket az anomáliákat csak az okozhatja, ami a dobozokban van. A respawn sebességéből ítélve nem tudnánk áttörni a hagyományos módszerrel. A kocsi nélkül talán igen, de így, hogy azt is cipelni kellett magunkkal... hát úgy nem.
- Hát, először is töltsd fel a gyerekek és Kokoro életét, Ayani-chan. Aztán próbáljuk meg a képességeddel elterelni a figyelmüket. Mielőtt aktiválod, lendítsük be a kocsit, hogy minél gyorsabban átjussunk - mondtam Ayaninak, majd a többiek felé fordultam. Szerencsére nem támadtak minket, így volt időnk szervezkedni.
- Mindenki szálljon fel a kocsira kivétel nélkül! - adtam ki az utasítást, és a két kissrácot máris elindítottam a hintó felé, a válluknál fogva átöleltem őket, és így kísértem el a tákolmányig őket, hogy felszállhassanak. Aztán persze én is felkapaszkodtam - Gyorsan fogunk menni, mindenki kapaszkodjon erősen :3 - tanácsoltam, habár még nem tudtam, hogy tényleg fogunk-e tudni vágtázni. Igazából innentől kezdve erős volt a gyanúm, hogy nem étkészletek vannak a raktérben, szóval annyira nem akartam már óvatoskodni. Mondjuk ha az is van ott, és jól be vannak csomagolva, akkor ki fogják bírni azt a kis rázkódást Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Atoru on Vas. Okt. 26, 2014 10:33 pm

Aidor kérdésén meglepődtem.
- Hm? Hogy tsundere? - gondolkodtam el. - Talán.  De erről lehet, hogy Anatole-t kellene megkérdezni. Viszont támogatom ezt a gondolatod. Wink - nézek össze Aidorral. Ő az egyetlen másik fiú ebben a céhben, sőt, előttem egyedül volt. Így gondolom jól esett neki, mikor megtudta, hogy jövök.
De tényleg,  milyen rossz lehetett neki. Egyfolytában csak a csajos témák, fodrászkodás, ruha csere, meg ilyenek. Vajon addig mivel ütötte el az időt? Gondolom azzal, hogy elment, és ismerkedett másokkal. Párbajozott, küldetéseket hajtott végre, meg ilyenek. És amikor kötelező volt a céhvel lenni?
Ezen sajnos már nem tudtam gondolkodni, mert a mobok úgy döntöttek, hogy számunkra a jóból sem árt a sok, így aztán elég sokan jöttek. Igaz, a két késem verhetetlen volt ellenük. Egy Árnybicska, és egy Cseppkő.  Egyik még a Phoenix Brotherhood-ból maradt rám, a másik pedig már a Voice-ból van. Így tudom legalább, hogy honnan jöttem, és azt is, hogy merre tartok. Ugyanis a Voice-ot nem lenne szívem itt hagyni. Ez valahogyan... más környezet.
Viszont a mobok továbbra sem akarnak fogyni. Neutral Nem tudom,  hogy ki miatt van ez így, de nagyon nem tetszik. A jó hír, hogy már közel a boss terme, így már lassan kint vagyunk.
Amikor áthaladtunk a termen, csodálkozva néztem körül.  Jól lehet, hogy már kihalt és sötét ez a hely, de ez volt az első lépés a szabadulás és a szabadság felé. De hamar magunk mögött hagytuk a termet is, és már ki is tárult a kapu, ami a kettes szintre vezetett.
- Mi a... - néztem csodálkozva körbe. Nem ez nem lehet. Nem lehetnek itt ezek a szörnyek. Egyszerűen lehetetlen!
Sok gondolat járt a fejemben, így sok ideig megszólalni sem tudtam. Akkor most foglaljuk össze. Először megszaporodtak a mobok a toronyban. Most pedig itt áll, fekszik, lubickol, és ki tudja még, hogy mit csinál előttünk rengeteg - talán az összes- fajta mob. Itt valami nagyon bűzlik, és lehet, hogy a csomag lesz az. Talán mégis át kellett volna nézetni az árut a gyerekekkel. Habár biztos vagyok benne, hogy Miri is megnézte volna, ha nem tudja, hogy mi van benne.  De gondolom a papírra sem az volt írva, mint ami az igazság volt. Remek.
Mikor Miri elmondja, hogy mindenki pattanjon fel a kocsira, csak bólintok egyet, és megvárom, míg a gyerekek készen nem állnak, és be nem szállnak. Miután beszálltak, gyorsan felpattanok a kocsi egyik oldalára. Így ha véletlenül nem is sikerülne a terv, legalább engem ér a támadás, nem a gyerekeket.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Futárszolgálat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.