[17. boss] 2. próbálkozás

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Júl. 07, 2014 11:08 pm

17. boss


Szervező: Anatole Saito
Parancsnok: Mirika
Résztvevők: Aki ír.

Bejárat kinézete: Egy fekete kapu, mi mögül halk kuncogás hallatszik.

Indulás: Július 10. 23:08. (Tehát az első kört addig írjátok meg.)
Harci poszt határidők: 2nap/fő

(Szókövetelmény továbbra sincs. Az első körben sem.)


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31, 2014 2:13 am-kor.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Enheriel on Kedd Júl. 08, 2014 8:49 pm

Elbukták a 17. Boss-t, és most a 2. próba jön. Azon gondolkodtam, hogy biztos jó ötlet volt-e, de segítenem kellett a többieknek, így elindultam. Most a többieket várom Villámlással együtt.

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Szophie on Kedd Júl. 08, 2014 10:06 pm

Lopakodás 3. szint bekapcsolva. A biztonság kedvéért a csuklya a fejembe húzva. Így sétáltam végig a 17. szinten, habár árulkodó lehetett a mellettem  büszkén lépegető tiszteletet követelő hófehér farkas.
Nem messze a boss kapujától megálltunk, még mindig bekapcsolt lopakodással. Reméltem, hogy nincs túl sok ember, akinek hármas szinten van az észlelése, vagy ha van is, nem foglalkozik velünk.
Felmásztam egy fára, ahonnan jó rálátás nyílt a környékre is, a bejáratra is. Vezér egyszerűen csak elnyúlt alattam, és egy szöcskét kezdett egy vizslatni, gyanúsan méregetni. Most nem nyaggatott a bossozással, mint ahogy máskor tenné. Előre megbeszéltük a dolgokat, és örültem, hogy elég megértő volt velem kapcsolatban. És talán bizakodó volt azzal szemben, hogy talán mégis fog harcolni.
Vártunk. Fogalmam sincs, mire. Valamire, valakire. Akármire, ami meghozza a kedvem, vagy ad egy kis plusszt ahhoz, hogy elő akarjam dugni az orrom. Figyeltünk. Figyeltem. Egy ember, meg még egy. Nem hozta meg a kedvem egyik sem. Lassan kezdtem megfogalmazni magamban a gondolatot, hogy ezt most inkább kihagyjuk.. Aztán megjelent Ő. Meleg érzés suhant át rajtam, és arcomra rögtön mosoly költözött. Elnyúltam a faágon, és azon gondolkoztam, vajon lejöjjek-e. Vagy csak fütyüljek egyet, hogy felhívjam magamra a figyelmét? Hümm..
Még vártam. Hosszú percekig. Egészen addig, amíg ki nem nyílt az ajtó. Kedvesem lassú, úgysem fog rögtön besprintelni, volt időm.. Egy ugrással a földön termettem, és már rohantam is, oldalamon lelkes petemmel. Hátulról átöleltem, és a nyakába csókoltam üdvözlésként.
- Csak hogy tudd.. Csak miattad vagyok most itt. - suttogtam a fülébe. Közben persze teljesen megfeledkeztem róla, hogy egy csuklyás köpeny van éppen rajtam, abban futottam be a terembe..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Júl. 09, 2014 7:55 am

Sajnos az előző próbálkozásunk nem volt éppen a legjobb, és mindenkinek ki kellett teleportálódnia... frankó... de legalább nem veszett burkom. Most ismét ide érkeztünk, hogy újból nekiveselkedjünk ennek a fránya bossnak. Remélem nem húzódik el annyira, mint a 10..

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Chancery on Szer. Júl. 09, 2014 12:40 pm

Az előző próbára nem fértem be, csak figyeltem egy fa mögül, ahogy mindenki belép a terembe. Ezután én is hazaindultam...
Most viszont másképp lesz. Ezúttal nem fogok félni, előlépek, bemutatkozom, akármi, és ha Anatole úgy dönt, én is belépek segíteni. Ez az elhatározásom percről percre nő, ahogy a fa mögött üldögélve azt kell lássam, ezúttal sokkal kevesebb ember jelenik meg időben. Szemöldökráncolva próbálom kitalálni az okát, elvégre azon a két információn kívül, amit a Besúgótól szereztem és Peternek, meg Anatolénak nyújtottam át, nem tudok többet.
Még mindig nem voltunk sokan, mikor Álomkelő úgy döntött, ideje megjelenni. Kavargó, fekete tollak gyűltek körénk, nem is értettem, hogy miért. A macska sunyi pillantással jelzett, majd megindult, a förgetegbe bújva, én pedig lépdeltem utána. Kicsit jobban szemügyre kellett vegyem a tollfelhőt ahhoz, hogy rájöjjek, egy hatalmas, ezúttal fekete tigris alakjába rendezte őket, így lépdel méltóságteljesen a többiek felé. Mikor elég közel érünk, a tollak erejüket vesztve a földre esnek, majd eltűnnek, szertefoszlanak a pixelek garmadájában, amit hagynak maguk után. A macska büszkén kihúzza magát, majd a kapuhoz lépdel.
~Indulunk...?~
-Várj még. Legalább tíz embernek kéne lennie ._.;
Karba tett kézzel várom, hogy Anatole is megérkezzen. Amint ez megtörténik, szinte letámadom; vagyis, hogy pontosabb legyek, közelebb lépek hozzá, és kicsit megfogom a ruhája szélét, hogy felhívjam magamra a figyelmét.
-Öh... kinyomoztam, hogy az a fehér koponya mit csinál. Kinek a kezében lesz majd? Mert Álom... képes lenullázni egy sebződést, legyen akármekkora. Legalábbis ha engedi a rendszer. Csak gondoltam, mondom, mert akkor majd megpróbálja megvédeni az illetőt a robbanástól. Rendben?
Mikor meghallgatom őt is, már ha egyáltalán mond valamit, épp elengedném a ruha ujját, mikor eszembe jut még valami.
-Oh, és vannak bent segítők?

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Júl. 10, 2014 12:16 am

Sok minden történt azóta, hogy az eső próbálkozás befuccsolt. Akkor még nem voltam biztos magamban, most viszont már sziklaszilárdan hiszem, hogy nincs vesztegetni valóm idebent. Ki kell jutnom, mielőtt megakadályozhatnának ebben! A taktikai instrukciókat Mirikára hagytam, mint ahogyan Chan kérdésének a megválaszolását is. Előzékenyen intettem a párom felé, de hálás tekintettel nem maradtam adósa Channak. Jelen pillanatban bízom benne, hogy minél többen eljönnek, hiszen annál többen fogják hallani a mondandómat. Mikor már úgy vélem, hogy eljött az idő, akkor a többiek elé lépek.
- Korábban hoztam egy rossz döntést. Úgy hittem csak egy limitált csapattal lehetséges a szintek bevétele. Ez a meglátásom feszültséget generált köreinkben, holott most kell elkezdenünk igazán összekovácsolódni összehangolt csapattá. Vannak ugyanis, akik nem nézik jó szemmel a tevékenységünket, vannak, akik azért, hogy itt maradhassanak ebben a luxusbörtönben, akár háborút is indítanának ellenünk. - Ez utóbbi elgondolásom csupán következtetés volt abból, amit Timidussal folytatott beszélgetésem során leszűrtem. Bár nem lehetek biztos benne, hogy a sárkány valóban polgárháborút robbantana ki, de e kis túlzás hatására is érezniük kell, hogy a helyzet kezd igencsak komolyra fordulni. - Fel kell jutnunk minél előbb a 100. szintre, mielőtt az ellenlábasaink megerősödnének. Ezt pedig csak úgy tehetjük, ha olyan csapattá kovácsolódunk, akinek a tagjai megbízhatnak egymásban, s alázattal és odafigyeléssel adóznak a cél érdekében. Amit én tudok felajánlani a magam részéről, az elsősorban az, hogy nem leszek túl vakmerő és önfejű a fronton. Másrészt ígéretet teszek, hogy a frontharcosok számára ezután hozott alapanyagból ingyen kovácsolok. Igen, még Tachinak is. - Tekintetemmel a pirit és Szophiet keresem. Ha hatékonyan akarunk együttműködni, akkor kénytelen leszek én is elásni a csatabárdot a lovaggal. Még mindig nem érzem, hogy eleget bizonyított, de valami nyomós oka lehet, hogy Hinari megtűri Szophie mellett. - Harmadrészt egy javaslattal élnék: A jövőben érdemes lenne összehangolni a pontozásainkat. Párótoknak van olyan képessége, aminél nem mindegy, hogy gyorsaságban ki követi. Jelenleg azt hiszem ennyi. Az ABA-nak már elküldtem a megfelelő holmikat.
Ezután visszaállok a helyemre és izgatottan várom a beszédem eredményét. Ha ez nem rázza fel őket, akkor egyre kevesebb esélyt látok rá, hogy valaha is kijutok innen...
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Júl. 10, 2014 1:55 am

Megbízni egymásban? Az első próbálkozás után úgy gondoltam, hogy ez túl nagy kérés volt Anattól. Itt voltam, mert itt voltam az előző próbálkozáson is és mert talán számítottak rám és Hisamére. De ez a bizalmasdi olyan dolog volt, mit talán nem most kellett volna előhozni a fiúnak. Benne nem kételkedtem, de... mindegy is. Egyszerűen nem bíztam a csapatban most. Talán sikerül majd, talán előállnak egy jobb tervvel, mint korábban, talán most nem fog senki sem lefagyni, vagy meghozni egy olyan döntést, mit meg kell hoznia, de bizalmatlan voltam és ezt az arcomról is le lehetett olvasni, miként levettem a napszemüveget.
Mielőtt bementünk volna a kapun, úgy Chan elé léptem és szolidan üdvözöltem.
- Örülök, hogy itt vagy. - erőltettem mosolyt az arcomra - Te leszel a szerencsét hozó lányunk. Hihi. - majd intettem Hisamének, helyeztem a sárkányra a napszemüveget és ültem fel a hátára.
- Je. Menjünk.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Júl. 10, 2014 2:17 am

Miután megtudtam, hogy nélkülem indultak el szintfőnököt ölni, készen álltam rá, hogy különféle válogatott érvekkel torpedózom meg a szervezőt, aki mint kiderült, Anatole-kun volt. Nem azért, mert sértett volna a mellőzöttség, pontosan tudom magamról, hogy nem vagyok a tíz legerősebb, leghasznosabb harcos között. Egy nap én is haza szeretnék menni, ezért mondtam le a 10. bosson is a részvételről... na meg azért is, hogy spóroljak :] Káoszt, széthúzást kívántam kelteni, pusztán azért, mert megtehettem. Ő nem Hinari-chan volt, hanem egy ficsúr, egy bohóc, akibe ott kívántam belerúgni, ahol csak lehetett. És most mégsem tettem. Nem tettem meg, mert ezután a szónoklat után csak magam ellen fordítottam volna azokat, akiket esetleg valóban sértett a férfi előző tette. Így hát csak egy hitetlen hümmentéssel reagáltam a bölcsnek ható szavakra, melyek a megtért, vétkes pásztor száját elhagyták.
Tekintetemmel inkább Szophiet kerestem, de nem láttam a lézengők között. Már-már azt hittem, hogy Vezér nem rángatta el a harcra és sütit falatozik valahol a céhházukban, vagy esetleg Enheriel beszélte tele a fejét ostobaságokkal a múltkor, és összezavarodott, ezért nincs itt. Ám amikor elindultunk befelé, mégis a hátamra szökkent valami, méghozzá egy tündérke, akinek eltéveszthetetlen volt a hangja, az illata, az ajkai érintése. Magamhoz öleltem és egy hosszú csókot ragasztottam a homlokára.
- Örülök, hogy látlak :] - súgtam vissza mosolyogva - Őrangyalom is kívánsz lenni, édesem? Az az én dolgom lenne, nem? :] - érdeklődtem néminemű magyarázatot várva arra, hogy értette azt, hogy miattam van itt. Vigyázni szeretne rám, vagy csupán a társaságomat keresi, vagy esetleg értem-értünk harcol, hogy mihamarabb kijussunk...? Yare-yare, furcsa, hogy egy ilyen választ nem ismerek :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Júl. 10, 2014 8:28 am

Morog, megbúj, hallgat, eltűnik. Lopakodást akar, de nincs nekije. Van, itt, ezért létezik még, de nem beszél, nem mutatkozik, nem köszön. Csak itt van. Besétál. Kardot ránt. Felkészül. Nem beszél, nem beszél, nem mozog, nem ad ki jeleket magáról. Megérkezett.
Remél, hogy nem tűnik fel senkinek. Neutral
Hiszen nem válaszolt egyetlen levélre sem. Nem küldött üzenetet, nem kért semmiféle bocsánatot, csak van. Valamit tennije kéne, de nem fog. Nem fog. Most nem.... előbb bizonyít. Ha kell, kéretlenül is.
Ha most sem tud majd harcolni, inkább leugrik. -.-

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Phobos on Csüt. Júl. 10, 2014 10:44 am


Félt. Nagyon félt. Eleinte ugyanazok a kétségek kerítették hatalmába, amik gátolták, hogy az utóbbi, hasonlatos alkalmakon is megjelenjen. Többen is biztatták, de még ha csakis magáért és az emlékeiért küzdött, akkor is rettegett, s ezen nemigen változtathatott. Szabad szemmel is látható volt, hogy lépteit gátlások ötvözték. Komoran, lesütött tekintettel lépdelt el társai mellett - teljes felszereltséggel -, mintha szégyellné magát - magát és a félelmeit, kimaradásait. Ujjai a nyakában lévő, élénksárga - már-már arany - kendővel játszadozott, ajkait idegesen összepréselve ösztökélni próbálta magát, mialatt fél-füllel figyelt a céhvezérének fakultatív szavaira. A lényeg, hogy próbálkozott, s megtartotta, mi célból jelent meg a fronton, s miért harcol: maga alá akarta gyűrni félelmeit.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Jun on Csüt. Júl. 10, 2014 2:30 pm

Tizenhetes boss...tizenhetes boss. Igen boss, ezúttal nem egy mini, hanem egy igazi, élő, valódi boss. Már ha rágondolok csak úgy zakatol a szívem, a lélegzetvételeim minden másodperccel megszaporodnak, úrrá lesz rajtam a túlzott izgatottság. Persze nem holmi harci vágy féle, csupán ez az első alkalom, hogy tényleg itt lehetek egy boss terme előtt. Ezúttal nem hallgatni fogom a történeteket, ahogyan legyőzték a frontharcosok az aktuális bosst, hanem részese lehetek, én mesélhetem a történetet saját szemszögemből. Feltéve ha nem patkolok el. Mély levegőt veszek, majd leellenőrzöm a táskámban heverésző burkot amit a professzor úrnál vettem. Nálam van. Nincs mitől félni, nem halhatok meg. A jelenlévőknek csupán integettem, a szokásos nyakba ugrások, ölelések, puszik, és hosszan tartó csevejek elmaradtak. Ez most nem a megfelelő alkalom ilyesmire, bizonyára mindenki felkészíti magát lelkileg a nagy fekete ajtó mögött váró veszélyekre. Anat beszédét a falnak dőlve hallgattam végig. Luxusbörtön? Hol itt a luxus? Csupán megfosztottak minket egy halomnyi érzéstől és lehetőségtől amire odakint sokan vágytunk. Ez csupán egy túlcsicsázott börtön. Szépnek tűnik, de csupán a felszínen. Valójában pedig élethalál harc az egész. Bevallom sok olyan dolog van benne, ami tényleg boldoggá teheti az embert, sőt akár évekig el lehetne lenni itt, de attól tartok, hogy az csupán csak menekülés lenne a sors elől. Nem tudhatjuk mikor döntenek úgy az orvosaink, hogy levegyenek a gépekről és hagyjanak meghalni, mikor jön egy váratlan áramszünet és hal meg több száz ember, tehetetlenül. De mégis olyan távolinak tűnik ez a százas szint. Elérhetetlennek.
- Engem az érdekelne, hogy mekkora a boss sebzése, illetve mennyi társa van? Ha a bossnak van olyan fázisa amikor különösen sokat sebez akkor jól jönne pár olyan gyengébb ellenség amikre ki tudom cserélni a boss célpontját. - Attól tartok, hogy nem sok mozdítható dolog lesz a teremben, szóval legrosszabb esetben csak a tankosabb játékosokra tudom majd kicserélni a gyengébbeket, ha célponttá válnak.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Yurihime on Csüt. Júl. 10, 2014 2:35 pm

Rosszul éreztem magam a legutóbbi alkalom után, jobb szerettem volna az utolsók között elhagyni a süllyedő hajót, és nem elsőként. Nagyon aggódtam, különösen Peter-sama miatt, és annál nagyobb volt a megkönnyebbülés, mikor sorban mindenki megérkezett. Nyakába borultam akkor mindenkinek, sűrű bocsánatkérések közepette, hiszen annyira haszontalan voltam... Bíztam benne, hogy ezúttal több hasznomat veszik, és kedvemet nem szegve érkeztem meg. Ugyan nem tudtam, hogy milyen feladataim, szerepem is lesz ebben a harcban, de az övtáskámban készen állt minden különleges gyógyfőzetem, és azt fogom használni, amire a leginkább szükség van.
- Ha mindenki minden tőle telhetőt megtesz a győzelemért, csak sikerrel járhatunk ^.^ Hajrá! - igyekeztem bátorítani, biztatni mindenkit a tőlem telhető legnagyobb lelkesedéssel és széles, sugárzó mosollyal. Ha van valami, ami segíthet a nyomott hangulaton, az talán ez.
- Remekül áll a napszemüveg, Hisame-sama ^.^ - simogattam meg a jégsárkány orrnyergét, majd egy vidám mosolyt küldtem Peter-sama felé is, mielőtt beléptünk volna a kapun. Én, azt hiszem készen álltam, a fegyverem is kezemben szorongattam. Talán a naginata adta meg az önbizalmam legnagyobb részét a bizalom mellett, amivel hittem a társaimban.

Spoiler:
Herbal Fairy-féle potionjeim:
2x Nagy Potion
2x Páncélbőr Potion
3x Kis Potion
2x Rövid Specialitás Potion
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Hinari on Csüt. Júl. 10, 2014 6:57 pm


Hallgatagan lépkedtem, ezúttal egy szemernyi jókedvem sem volt, úgy éreztem, minden méterrel nagyobb és nagyobb súly nehezedik rám. Alexet nem tudtam elérni, senki sem tudott róla semmit, és ez… az egész, ami történt… félig miattam is volt. De ezzel szemben azt is pontosan tudtam, hogy nem tehetem meg a csapattal, hogy nem jövök el, így egyedül, lassan ballagtam, a gondolataimba merülve. Elmélázva figyeltem a boss kapuját, körülöttem gyűltek az emberek, ám először csak akkor kaptam fel a fejem, amikor Al megjelent. Ő is szótlan volt, nem is jött oda hozzám, én viszont ellöktem magam a fatörzstől, amihez eddig támaszkodtam, és odamentem hozzá.
- Szia, öhm… jól vagy? – kérdeztem, próbálva biztatón rámosolyogni, de a hangulatomat nem lehetett egyik pillanatról a másikra változtatni. Megijesztett, de nem akartam mondani, ígyis elég rossz bőrben volt, ígyhát csak tétlenül álldogálltam, egészen addig, amíg Anat bele nem kezdett a monológjába. A kilátások pedig cseppet se voltak pozitívak. Sőt. Arcomra árnyék borult, kezemet ökölbe szorítottam, ajkaimat összepréselve próbáltam feldolgozni a második ellenség, egy játékosokból álló ellenség tényét. De a fiúnak igaza volt, erősödnünk kell, még ennél is jobban, és minél gyorsabban kivinni a szinteket, hatékony csapatmunkával. Határozottan emeltem fel a tekintetem, Mirikát keresve, várva, hogy elmondja a taktikát. Ezúttal nem szóltam bele, de azért reméltem, hogy tisztázzuk, mire használjam a mellékcselekvésem az elején, hisz olyan sok variáció létezett… S amikor végre kinyílt az ajtó, sóhajtva mentem előre, fejemben borús gondolatokkal, de tiszta elhatározással.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Mirika on Csüt. Júl. 10, 2014 11:03 pm

Hát, nyoma se volt annak a bizakodó hangulatnak, ami az előző kísérlet előtt megvolt. Én is kicsit nyomott voltam, hiába tudtam mindent, vagyis majdnem mindent arról, ami bent vár ránk. A lényeges dolgokat tudtam, az elég volt. Azóta próbáltam minden frontharcost, akit eddig láttam a harcokon, bekategorizálni: ki az, aki a fehér koponyát viheti, ki az aki a vöröset, ki az aki a lilát, és ki az, aki a bosst fogja tankolni. Nagyjából fel tudtam állítani egy sorrendet, de volt egy csomó bizonytalansági faktor, és mivel valahol elveszett az együttműködési hajlam a társaságból, ezért voltak fehér foltok azokról, akik legutóbb nem voltak ott. Nem, nem volt kényelmes dolog erre a harcra felkészülni, és rohadt furán hatottak Anat szavai is ebben a hangulatban. Félig örültem neki, hogy valami rávette, hogy vegyen vissza a vakmerőségből, ugyanakkor zavart az, hogy miért nem miattam teszi, és zavart az is, hogy mi ez az üldözési mánia, ami úrrá lett rajta.
- Jól vagy? - kérdtem kissé aggódva a fiútól, és megszorítottam a kezét. Aggasztott a viselkedése, és erre csak rátett egy lapáttal a kihívás, ami előttünk állt. Mondhat bárki bármit, a feladatot, ami rám várt, most tehernek éreztem, semmint olyasvalaminek, amit örömmel csinálnék. Hinari felé néztem, a gombócommal a torkomban. Ő megbirkózott vele, de tudom, hogy megviselte, és most bennem is az kavargott, hogy nem akarom, hogy megviseljen. Máskor bezzeg a másik oldalról közelíteném meg, hogy én is meg tudom úgy csinálni, ahogy ő, de hát... ezek nem azok a napok voltak. Felsóhajtottam, és előreléptem, hiszen tekintetek kereszttüze várt, tőlem várták, hogy mondjak valamit.
- Bent is sötétség van, egyetlen fényforrással, ami egy viskót világít meg. A viskóban van egy boszi és három koponya. Amíg a koponyák nincsenek nálunk, blokkolják az összes támadásunkat, tehát először is azokat kell majd felszednünk. A fehér tízkörönként 100-at sebez abba, aki tartja. A lila cselekvésképtelenné tesz és körönként kettővel növeli a sebzését. A vörös pedig mindenkit sebez a gazdája erejének harmadával. A boszi maga 10-et sebez, az nem vészes, nem az jelenti a kihívást - pillantottam itt Junra egy pillanatra. Nem tudom, használható lesz-e a képessége, mondjuk a viskó darabjaival, kövekkel, ilyesmikkel megoldható lesz.
- Az idomárok, illetve akinek 200 felett van a sebzéstűrése, azok vegyenek fel valamit a kezükbe. Egy kavicsot, vagy ilyesmit. Majd Jun képességéhez fog kelleni :3 - mondtam, majd a következő szavaimat félig Chancery-chanra sandítva ejtettem ki a számon.
- Az eleje uncsi lesz, sokan nem fogtok semmit sem csinálni. A viskóba majd az fog benyitni, aki Teddy előtt ér oda, előtte nem fogunk kapcsolatot teremteni a boszival. Teddy fogja felvenni a vörös koponyát, aztán Raven a lilát és Peter a fehéret, így az elején. Aztán majd mondom, hogy mikor kinek adjuk át. Aki éppen nem tesz semmit, az próbáljon képességet aktiválni, lehetőleg a sebzést növeljük minél jobban - itt Hinari felé néztem. Volt elég tank, aki viselni tudja a fehér koponyát, így úgy éreztem, rá inkább DPS-ként fogok számítani.
- Még nem tudom, hogy működik pontosan a fehér koponya időzítése, de ha kiderül, azon leszek, hogy használhasd a sebzésnullázó képességed :3 - mosolyogtam a másik cicafüles lányra, majd körbepásztáztam a környéket. Hát, alig voltunk tíznél többen, most ezért volt a nagy felhajtás? Ráadásul...
- Hol van Teddy? És Ai? - emeltem meg kicsit a hangom, és léptem is párat, hátha csak elbújtak, de nem láttam őket sehol. Bakker... - Ha valaki el tudja érni őket, az írjon nekik sürgősen, legalább az egyikükre szükség van >.> Addig nem megyünk be! - morogtam bosszúsan. Rájuk építettem a taktikát, tudják is, hogy szükség van rájuk, erre nem jönnek el? Pfff...

Ne hari KA, de amíg Maci vagy RenAi nem ír, addig nem megyünk be a kapun, megvárjuk legalább az egyiküket.

ABA-tarisznya:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T2] 21x Nagy Potion
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 12x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Kis Potion
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Maci on Pént. Júl. 11, 2014 3:33 pm

Elkések, elkések, elkések, elkések elkések, elkéstem elkéstem elkéstem elkéstem... Már látom őket és mindjárt bemennek.
- Várjatok meeeeg. - Kiabálok nekik futva mint az örült és mikor végre odaérek a térdeimre támaszkodva kifulladva kapkodok levegő után.
- Meg... med... medvegjöttem. - szuszakolom ki magamból a szavakat és azzal el is terülök a földön.
- Ai-chan is nemsoká jön! -  nyögöm ki még a földön fekve. - Valaki vigyen be!-[/b]  Kipurcanok.  @.@

_________________
avatar
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by RenAi on Pént. Júl. 11, 2014 3:36 pm

*megérkezik*

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 11, 2014 6:34 pm

Hinari kezd, nem pihen.

A terembe lépve vaksötétség és ijesztő fák vannak. A sötét erdő közepén található az egyetlen fényforrás, egy pislákoló fáklya, ami egy viskót mutat az erdő közepén. A kuncogás onnan jön és közeledve egyre hangosabb.

Hinari (Sebzés: 53, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Hinari
Boss
Anatole Saito (Sebzés: Z:85 / S:93 / P:101, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Mirika (Sebzés: 41 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mirika
Mirika
Boss
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Maci
Boss
Szophie (Sebzés: 17, Pet sebzés 59, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Szophie
Boss
Halász Alex (Sebzés: Z:74 / S:81 / P:88, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Halász Alex
Boss
Yurihime (Sebzés: 38, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Yurihime
Boss
Raven (Sebzés: 29, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Raven
Boss
Peter Worker (Sebzés: 14, Pet sebzés 21, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Chancery (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 33, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Enheriel (Sebzés: 15, Pet sebzés 25, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
RenAi (Sebzés: 6, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Boss
Tachibana Makoto (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
--------------------------
Hinari: 185/185 HP, 50 páncél [0/5|-|2+]
Anatole Saito: 225/225 HP, 85 páncél [0/5|-|3+]
Mirika: 170/170 HP, 90 páncél [0/5|-|2+]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [0/4|5+|2+]
Szophie: 170/170 HP, 20 páncél [0/5|-|3+|I0/4]
Halász Alex: 120/120 HP, 65 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 48 páncél [0/5|-|2+]
Raven: 150/150 HP, 116 páncél [0/5|-|3+]
Peter Worker: 205/205 HP, 60 páncél [0/6|2+|3+|I0/4]
Chancery: 135/135 HP, 30 páncél [0/5|2+|3+|I0/4]
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 50 páncél [0/4|-|2+|I0/4]
Jun: 100/100 HP, 30 páncél [0/4|-|3+]
Enheriel: 105/105 HP, 50 páncél [0/5|2+|3+|I0/4]
RenAi: 255/255 HP, 84 páncél [0/5|-|-]
Tachibana Makoto: 100/100 HP, 90 páncél [0/5|-|3+]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T2] 21x Nagy Potion
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 12x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Kis Potion
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 11, 2014 6:44 pm


Miri szavaira bólintottam, és mint az előző alkalommal is, elsőként léptem be a bossterembe. Nem siettünk sehová, úgyis a legtöbben csak álldogálni fogunk az elején, így ráérősen sétáltam be valameddig, nem nyitva be a házba. Helyette az erőmet kíséreltem meg növelni, s bár tudtam, hogy a képességemhez immáron nem kell kontaktus az adott elemmel, azért tenyerem végighúztam a földön, úgy mondtam ki a nevét gondolatban.

Nem nyitok be a boszihoz. Képiaktiválás, ha sikerül: erőm nő 40-el, tehát 93 lesz.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 11, 2014 6:44 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 11, 2014 6:50 pm

Anat jön, nem pihen.

A boss által elszenvedett sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincs

Játékos cselekvések:

A képességhasználat sikeres!

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:

nincs látható ellenfél
--------------------------
Hinari: 185/185 HP, 50 páncél [1/5|-|2+]
Anatole Saito: 225/225 HP, 85 páncél [0/5|-|3+]
Mirika: 170/170 HP, 90 páncél [0/5|-|2+]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [0/4|5+|2+]
Szophie: 170/170 HP, 20 páncél [0/5|-|3+|I0/4]
Halász Alex: 120/120 HP, 65 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 48 páncél [0/5|-|2+]
Raven: 150/150 HP, 116 páncél [0/5|-|3+]
Peter Worker: 205/205 HP, 60 páncél [0/6|2+|3+|I0/4]
Chancery: 135/135 HP, 30 páncél [0/5|2+|3+|I0/4]
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 50 páncél [0/4|-|2+|I0/4]
Jun: 100/100 HP, 30 páncél [0/4|-|3+]
Enheriel: 105/105 HP, 50 páncél [0/5|2+|3+|I0/4]
RenAi: 255/255 HP, 84 páncél [0/5|-|-]
Tachibana Makoto: 100/100 HP, 90 páncél [0/5|-|3+]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T2] 21x Nagy Potion
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 12x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Kis Potion
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Júl. 11, 2014 6:57 pm

Mielőtt kinyitnám a vaskos ajtót, átkarolom Alex vállát és a fülébe súgok. - Bíztam benned. - Rámosolygok Junra, Ravenre, Chanra, Hinarira, Peterre, megcsiklandozom Hisame oldalát, végül egy csókot adok kedvesemnek. - Semmi bajom, most szuperek leszünk \o/ - Vigyorogva rákacsintok, majd kap a fenekére is egy pacsit, úgy hogy más ne vegye észre, s már szaladok is nyitni a boszi kapuját és egy a banyától halott nevetéssel üdvözlöm a szintfőnök viskóját.
Harcban hasznos képi híján kvázi szotyizhatnék is az elején. Végigpörgetem a poti/méreg/kristály listámat, de sem ezeket, sem az érintés útján aktiválódó emlékfelidézésemet sem tudom alkalmazni, amíg a boszi rusnya pofájával nem szemezek egészen közelről. Akkor jön majd el az én időm Twisted Evil


/Nem teszek semmit, várakozok Hi mellett a kapuban./
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 11, 2014 7:05 pm

Mirika jön, nem pihen.

A boss által elszenvedett sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincs

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:

nincs látható ellenfél
--------------------------
Hinari: 185/185 HP, 50 páncél [1/5|-|2+]
Anatole Saito: 225/225 HP, 85 páncél [0/5|-|3+]
Mirika: 170/170 HP, 90 páncél [0/5|-|2+|S]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [0/4|5+|2+]
Szophie: 170/170 HP, 20 páncél [0/5|-|3+|I0/4]
Halász Alex: 120/120 HP, 65 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 48 páncél [0/5|-|2+]
Raven: 150/150 HP, 116 páncél [0/5|-|3+]
Peter Worker: 205/205 HP, 60 páncél [0/6|2+|3+|I0/4]
Chancery: 135/135 HP, 30 páncél [0/5|2+|3+|I0/4]
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 50 páncél [0/4|-|2+|I0/4]
Jun: 100/100 HP, 30 páncél [0/4|-|3+]
Enheriel: 105/105 HP, 50 páncél [0/5|2+|3+|I0/4]
RenAi: 255/255 HP, 84 páncél [0/5|-|-]
Tachibana Makoto: 100/100 HP, 90 páncél [0/5|-|3+]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T2] 21x Nagy Potion
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 12x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Kis Potion
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Mirika on Pént. Júl. 11, 2014 7:29 pm

Nagyot fújtattam, hogy megjött a két késő is, így már az összes darabkám megvolt ahhoz, hogy teljesítsük ezt a bosst. Intettem, hogy mehetünk, de egy kis közjáték még várt rám, hála Anatnak Neutral
- Hé! - kiáltottam fel, és játékosan oldalba könyököltem páromat. Nem monmdom, valamelyest megnyugtatott a gesztus, mert ez most anatos volt, hála az égnek :3 Nem úgy, mint az a monológ. Miután kezdtünk besorjázni, figyeltem hogy kinek kell a viskóba benyitnia. Nos, akárhogy is néztem, rám jutott a megtiszteltető feladat, így Teddyhez fordultam.
- Figyu, most a vörös koponyát kell majd felvenned, oké? Vörös koponya Wink - ismételtem meg, nehogy a rosszat válassza, hiszen múltkor nem ezt a szerepet szántam neki. Viszont ha tényleg nincs a srácnak támadóereje, akkor nála kell legyen a múltkor annyi bosszúságot okozó piroska. Felvettem egy kavicsot a földről, fújtam egyet és feltártam a kalyiba ajtaját.
- Szia boszikám, rég láttuk egymást, mi újság veled? :3 - hívogattam magamhoz ujjammal. Én fogom a sebzését az elején, de persze nem sokáig, én a fehér alatt is tudok majd szenvedni ennyi élettel, ha kell.
- Yosshi! Alex, majd válts le, hallod! Raven, te veszed fel a lilát, Peter, te a fehéret! - kiáltottam hátra. Nem szívesen bíztam Alexre bármi feladatot, de az ellenérzéseim miatt nem akartam átalakítani az optimális, fejemben kialakult taktikát. Addig is, amíg elvagyunk tétlen, megpróbáltam aktiválni a kedvenc képimet Rolling Eyes

// Benyitok a viskóba és képipróba: ha sikerül, minden ötös és hatos dobásom 20-szal többet sebez //

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 11, 2014 7:29 pm

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 11, 2014 8:12 pm

Maci jön, nem pihen.

A viskóba nyitva a közepén ül a boss egy széken. Tőle balra egy asztalon hever három koponya és hangosan kuncognak. Egyik fehér, másik piros és a harmadik lila. A koponyák valamilyen oknál fogva beszélni kezdenek.
Az elején a fehér koponya megszólal.
- Felvehetsz, ha különleges akarsz lenni. Átadhatsz ha nem akarsz különleges lenni. Vagy félsz. Soha többet engedni nem vélsz.
És többet nem szólal meg, csak nevet örökké.
Majd a piros koponya szólal meg.
- Felvehetsz, ha különleges akarsz lenni. Átadhatsz ha nem akarsz különleges lenni. Vagy félsz. Soha többet mutatni nem vélsz.
És többet nem szólal meg, csak nevet örökké.
Végül a lila koponya szólal meg.
- Felvehetsz, ha különleges akarsz lenni. Átadhatsz ha nem akarsz különleges lenni. Vagy félsz. Soha többet tartani nem vélsz.
És többet nem szólal meg, csak nevet örökké.
Ezután a terem közepén lévő boss felkel a székéből, sikít egy nagyot, a viskó pedig összedől. (Így az erdőben lesz a harc.) Feje fölött a következő név látható: Erdei Boszorkány.
Képe:

A boss által elszenvedett sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincs

Játékos cselekvések:

A képességhasználat sikeres!

Boss cselekvések:

A boss 10 sebzést oszt ki a következő játékosra: Mirika.

Életpontok/adatok:

Erdei Boszorkány (Teljes HP, Teljes páncél)


--------------------------
Hinari: 185/185 HP, 50 páncél [1/5|-|2+]
Anatole Saito: 225/225 HP, 85 páncél [0/5|-|3+]
Mirika: 170/170 HP, 80 páncél [1/5|-|2+|S]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [0/4|5+|2+]
Szophie: 170/170 HP, 20 páncél [0/5|-|3+|I0/4]
Halász Alex: 120/120 HP, 65 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 48 páncél [0/5|-|2+]
Raven: 150/150 HP, 116 páncél [0/5|-|3+]
Peter Worker: 205/205 HP, 60 páncél [0/6|2+|3+|I0/4]
Chancery: 135/135 HP, 30 páncél [0/5|2+|3+|I0/4]
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 50 páncél [0/4|-|2+|I0/4]
Jun: 100/100 HP, 30 páncél [0/4|-|3+]
Enheriel: 105/105 HP, 50 páncél [0/5|2+|3+|I0/4]
RenAi: 255/255 HP, 84 páncél [0/5|-|-]
Tachibana Makoto: 100/100 HP, 90 páncél [0/5|-|3+]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T2] 21x Nagy Potion
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 12x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Kis Potion
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss] 2. próbálkozás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.