[Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Szer. Dec. 31, 2014 8:38 pm

Egyre fáradok. Erőm ennyi volt. Újjászületett, majd el is halt. Alig pár mozdulatba. Minden olyan nehéz. Minden olyan sötét. Minden olyan idegen. A másik szakadatlanul nevet. Én vagyok az igazi, mondja. Nem harcolhatsz ellenem. Én nem akarok harcolni. Én békét szeretnék. Meg a maszkom.
Lehunyom a szemem. Nincs értelme. Nem kiáltok. Nem mozdulok. Suzuménak adom a maszkom. Széttöri a kövezeten. Egyedül bolyongok, ide jutok. A sírom előtt esem össze. Éjszaka. Hosszú ez az éjszaka. Jun bajban van. Képtelen vagyok segíteni neki. Képtelen vagyok bármit is tenni. Alig ismerem. Meg akartam ismerni.
Rooko.
Rooko közelebb jön. Jobban átölel. Jobban birtokba vesz. Belemosolyog a fülembe: enyém vagy. Én pedig a tiéd vagyok. Lágyan simogatja a hasam, a vállaim, a karjaim, a melleim. A tied vagyok, és te az enyém. Ez a teste az enyém, de kölcsönadom. Cserébe a rabszolgám leszel.
Nem, felelem. Én... nem akarom megint. Nem akarok megint.
De, akarsz, feleli. Mosolyog, tekintete izzik. Megragadja az arcom, kitöri a nyakam. Akarsz ismét az lenni, aki valójában vagy.
Nem, én nem az vagyok, aki valójában vagyok.
Én vagyok a valódi, mondja.
Én vagyok a valódi, mondom.
Egyre ködösebb a fejem. Egyre ködösebb az elmém. Egyre lassabb minden. Egyre csak ismétlem magam. Egyre csak ismétli magát. Szenvedek, kínoz, őrület. Belevájja ujjait a bőrömbe. Rohadj meg, mondja. Rohadj meg a föld alatt, Kokoro. Kyrie. Akárki. Megrázom a fejem, nem akarok. Én élni akarok. Megismerni Atorut. Megismerni a többieket. Megismerni az Életet. Megismerni Aincradot.
De nincs meg a maszkod, vigyorog. Maszk nélkül semmire se mész.
Papír. Van még maszkom, otthon. Timidus-maszkom. És tudok még újakat készíteni. Tudok még újakat venni. Hiányozni fog a régi, örökké. De minden elmúlik egyszer.
Ez az éjszaka is.
Hagyd abba, üvölti. A saját arcába vájja a körmeit.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Pént. Jan. 02, 2015 11:58 am

Suzu-nak biztosan jól átgondolta amit tett, az önfeláldozását. Viszont bármennyire is letört vagyok, ideges, és fáradt nem maradhatok és várhatok arra, hogy ez a rémség engem is a lány után küldjön. Ha elbukok akkor én is csapdába esek, eltemetik a maszkom, és kitudja mi sül ki belőle. Shizu úgy tűnt megértette az üzenetet és már el is rohant, ez jó jel. Talán kicsit félreismertem a lányt, nem kellett volna rögtön gyanakodnom, és kételkednem a képességeiben. Nevetséges, hogy az ember mindig a krízishelyzetben ismeri fel igazán, hogy ki mennyire fontos számára. Már sokadjára vetődöm Cajkal támadása elől, sikeresen, viszont kérdéses mikor vált stratégiát a szörny. Könnyen lehet, hogy a következő támadása lesz az utolsó amit még elbírok viselni. A képességem lebénította, ez jó jel, eszeveszett módon rohanok a barlang bejáratához amelyről Suzu is beszélt.
- Hogy a fenébe... - tombolok, amint meglátom a törmeléket amelyek eltorlaszolják a bejáratot. Kisebb, nagyobb szikladarabkák. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs súlyemelés jártasságom. Pillanatok alatt arrébb dobálhatnám az úttorlaszt, és már a barlangban is lennék. Hátrapillantok, majd elkezdek felmászni a romokon, lyuk után kutatva amin esetleg beférhetek, vagy átjuthatok. Ha ilyen nincs akkor a kupac felső részén elkezdem legörgetni a köveket.
- Kell egy lyuk. Csak egy picike lyuk. - ismételgetem, szemeim sebesen végigpásztáznak mindent. - Csak egy lyuk kell. Semmi több. Egyetlen egy lyukacska - szinte már dallamosan cseng ahogyan tovább és tovább pakolászok.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Szomb. Jan. 03, 2015 10:37 am

Szerencsére a felszereléseim megmaradtak így biztos távból lőhettem ki a nyilat. Azonban ahogy ezt megteszem a tükörből szintúgy kirepül egy nyíl és kis híján el is talál azonban a nyíl nem repült tovább hanem eltűnik mellettem. Érdekes fejlemény. Valójában nem gondolkozok el azon, hogy most én melyik oldalon állok, én vagyok a tükörkép vagy sem, vagy most a tükörvilágban vagyok vagy sem. Pontosan tudom, hogy én-én vagyok hisz az, hogy tudok ezen gondolkodni már bizonyítja a létem. Az pedig, hogy hol vagyok vagy melyik oldalon állok lényegtelen hiszen eleve egy másik helyre csöppentem ahonnan nem ártana kijutni. Mielőtt még tovább foglalkoznék a tükörrel megpróbálom lehívni a menüm és küldeni Junnak egy üzenetet. Leírom neki, hogy jól vagyok és egy fura tükörszobában ácsorgok valószínűleg egy elszeparált helyen. Megkérem, hogy nézzen utána a térképen, hogy rajta vagyok-e mivel barátlistán van így ezt meg tudja tenni. Ezután, független attól, hogy sikerül vagy sem ismét a tükörrel foglalkozom.
- Hallasz engem? – Kérdem majd várom a választ. Ha az nem jön akkor mást kell tennem. Ujjaimmal oda nyúlok ahol a nyílvessző is eltűnt. Ha ez sem hoz eredményt akkor kipróbálom a többi tükörrel is, hogy belelövök pár nyilat, persze úgy, hogy ne a tükörképeim találjam el. Ha ez sem hoz különösebb változást akkor már csak annyit tehetek, hogy kiutat próbálok keresni. A fejem fölé tekintek, hogy ott is vannak-e tükrök vagy egy apró rést keresek ahol állattá alakulva ki slisszanhatok. Annyit tudtam csak, hogy valahogy ki kel törnöm a tükrökből ha meg akarom keresni a lányt, feltéve, hogy a közelemben van.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Vas. Jan. 04, 2015 4:47 am

- Ho? Shiro? - néz fel a lányra az ásás végeztével - Shizuka desu, yoroshiko
Aztán megremeg a föld és egy újabb sír nyílik mellettük, mikor még el sem fújt a szél a fiú hangját
Shizu elszántan rohan át négykézláb a másik sírhoz, s már kezd is ásni, alig törődve azzal, mi is áll a síron névként
- Nem... igazából... - gondolkodik el Ren kérdésén, amint a kezébe kerül a másik maszk is -  fogalmam sincs...
- Csak azt tudom, hogy kellenek a maszkok, hogy Kokoro és az a ... -
kelletlenül elhallgat, még a fejét is félre fordítja - az a másik lány... izé... nem tudom a nevét
Ismét elhallgatva néz fel a sírra:
- Umesuz? - kérdezi a kőtől meglepetten
- Tényleg ez lenne a neve, hogy Umesuz? Kokoro sírján fent volt a neve akkor neki is a neve kéne, hogy szerepeljen is, de hogy...
Aztán Shirora néz
- Kirakni? Miért, nem jó így? Mármint furán hangzik... de akkor is... Ume-ka? Suz... Suzu... Suzuko? Vagy eseteg Suzuki? - néz hol Renre, hol Shirora
- Umeeee... Umeko, Umeka... ezek jutnak csak az eszembe, de lehet, hogy egészen másként kell összeolvasni... nem tudom... meg kéne keresni Jun-chant! Neki tudnia kell... - görnyedt össze elhalkulva, s a maszkokat a mellére szorítva
- De ő elrohant... nem tudom hol van... elrohant arrafelé - mutatott nagyjából a barlang irányába
- Uh, mindjárt írok neki! - pattant föl, s sietősen törölte meg a térdeit, bár amúgy is könyökig földes volt már mindene
Előhívta Jun üzenetét, s rábökött a válasz gombra
- De addig is, nem álljunk itt, utána kell mennünk! Üldözik a szörnyek! Még a végén őt is elkapják!
Majd ahogy megindult bizonytalanul lépkedve, a sírok közt, Jun után, a következőeket írta:

Aoi Shizuka írta:Jun-san! Megvan Kokoro maszkja és a másik, Umesuz sírja is megjelent, de tényleg ez volt a barátod neve? Olyan furcsa! A lány, aki azzal a fürdőben pucérkodó fiúval jött, azt mondta, hogy rakjuk ki a betűkből

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jan. 04, 2015 8:40 pm

Cöh, elég szemtelen ez a lányka annak ellenére, hogy pusztán a jóindulatom miatt nincs még mindig megkötözve. de ha tovább folytatja, akkor lehet, hogy megint ahhoz folyamodom, úgy talán jobb lesz mindenkinek, de ha nem is, nekem biztosan Rolling Eyes
- Nem vagyok, sokkal inkább te vagy az, aki nem tud rendesen magyarázni. Csak lököd itt a rizsát nekem Razz még neki áll feljebb, de komolyan. Akkor magyarázzon normálisan, ne ilyen nyomi módon, mert így húszféleképp lehet érteni és ez közel sem könnyíti meg a helyzetünket.
- „Kristálya, képivel kábítani” Furán beszélsz…. és még engem nevezel hülyének? Baaaaka. Baaaaka, bakabakabakabakabakabakabaka!!!! – mondom ezt monoton hangon, egészen addig, míg ki nem idegelem vele, vagy ameddig meg nem érkezik az önkéntes sírásónk, akiről hamar letudtam dumálni a törölközőt az onsenben, pedig még csak célom se volt vele, csak lazítottam Rolling Eyes
- Én fogadtam el a küldetést és nem mi fogadtuk el. Ha érdekelt volna a nevük, nyílván megkérdezem, kicsit célravezetőbben, de mit mondtam, csak fürödtünk, nem kerültünk bizalmas viszonyba baaaka Razz húzom tovább az agyacskáját, majd a biztonság kedvéért megkérdezem a frissen érkezett dolgos lánykát, hogy tudja-e, hogy mi a teendő a maszkok megszerzése után.
- Ahamm… a válasza nem lep meg, de így sajna én se tudom, hogy Shiro igazat mondott-e, vagy sem, kénytelen vagyok beérni az ő szavával, ez van Rolling Eyes  A hirtelen megjelenő sírtól majdnem frászt kapok, de sikeresen uralkodom magamon….. max egy kis rezzenést ha láthattak. Szerencsére megint nem kell piszkos melót végeznem, elvégzi helyettem és ezzel már kettő is ki van ásva, nagyszerű \o/
A fejtörős dolgokat árjuk hagyom, nem fűlik hozzá a fogam, főleg a nevek híján…. ezért nem is fárasztom magam…. minek?
- Okés, de jobb ha fél szemed rajta tartod. Ő az a csaj, akit beflasheltünk az onsenben, aki letámadta a kiscsávót. Az én maszkom is megpróbálta összetörni- világosítom fel Shizu-chant.
- Ezért is van rajtam ez a páncél, szóval nem tudsz képességet használni a közelemben Cool mondom büszkén, mint aki jól végezte dolgát
- Amúgy…. hogy ismertél fel ebben a páncélban? Ennyi mély benyomást tettem rád az onsenben? o.O – eskü nem is nyomultam….

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 04, 2015 9:32 pm


Pirkadat, nappal.

Minden vissza alakul a kedves kis falucska dizájnjához, a gongok elhangzanak, és ti ott találjátok magatok épp ahol vagytok kivétel Suzume és Kokoro-t. Már ketten is hiányoznak a csapatotokból. A nappal mint mindig most is biztonságosnak bizonyul, íme itt az ideje összebeszélni, megpróbálni összerakni a dolgokat. Shiro nem próbál védekezni, csupán duzzog, szinte meg sem szólal, láthatólag nincs épp beszédes hangulatában.
Amint úgy érezte hogy Ren kevésbé figyel rá, egy pillanat alatt aktiválta a képességét majd elővett egy tőrt és leszúrta magát. Láthattátok amint az életpontjai lecsökkennek, pirossá válik majd elpixelesedés helyett elteleportálódik a teste. Hoppá. ^^ A teleportja sikerül és oda teleportál ahova az meg van írva. Történt már valakivel hasonló közületek, bár akkor nem a pontjai tünedeztek. Mire ez megtörténik már szinte minden a régi, a gong megszólal és újra élet népesíti be a kis falucskát. Úgy tűnik a lánynak fejlett lopakodása lehet, hisz ha keresitek is csak nehezen bukkanhattok rá.

Jun te hiába kutatsz kis rést sem találsz és súlyemelés híján aligha fel tudod tárnia barlang bejáratát. A veszély ugyan elmúlt, hála a kora pirkadatnak, a napfény ismét erősödik és újból életet lehet a kis falucskába.

Suzu és Kokoro: Kokoro te alig emlékszel bármire is történtekből, csupán emlékfoszlányaid vannak és azis talán csak annyi amennyit a "démonod" enged. Találkozhatsz a maszkod széttörőjével de a mostani neve másabb lett, megváltozott pont úgy mint neked.
Suzu amikor üzenetet akarsz küldeni, hibaüzenet jelenik meg a panelodon, mi szerint nem tudsz üzenetet küldeni.Amíg a tükörben voltál feltűnhetett hogy az árnyképed csupán utánozta a mondataid és amikor megpróbált felfelé nyúlkálni feltűnhet hogy átnyúlsz a tükör egyik másik töredékébe, és alattad is megjelenik egy kéz, de túl távol ahhoz hogy meg tudjon érinteni még ha mocorogsz is. A fogadó egyik szobájában térsz magadhoz, és meglepettségedre észreveheted hogy a neveid betűi össze vannak keveredve. A mostani neved: Umesuz. Találkozhatsz azzal a lánnyal akit te Kokoronak ismertél, de a mostani neve: Rokkoo.
/Örülnék ha vasárnapra lemenne legalább egy kör, megbeszélés tapasztalat csere, bármi. >< Bár ha valaki most is szoloskoni akar, akkor élvezze ki amíg tudja. ^^/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Kedd Jan. 06, 2015 9:15 pm

Fény. Fénycsóva töri át a sötétséget.
Cajkal nedves orrocskája takarja a látásom. Csillog rajta az a picike fény, mi éri. Homokszín bundája melegnek tetszik. Fején Morn csipog kérdőn. Minden rendben? Persze, minden rendben. Felülök fektemből. A levelek zörögnek körülöttem, ahogy moccanok. A föld még jéghideg. Elaludtam.
Kokoro.
Díszeleg a síron. Egy darabig még nézem. Majd felállok. Kótyagos a fejem. Szédülök, minden forog. Megfogom a legközelebbi fa törzsét. Várok, míg elmúlik. Cajkal és Morn türelmesen várnak.
-Jól vagyok.
Megnyugtatom őket. Még utoljára ránézek Kokoro-ra. Szegény lány. Megcsóválom a fejem. Elindulok visszafelé. Egész éjszak a temetőben voltam. Biztos aggódik a fogadós. De elaludtam. Biztos már kimerültem. Észre se vettem. Lassan lépdelek. Élvezem a levegőt.
Kilépek az utcára. Elindulok a fogadó felé. Közben gondolkodom. Hogy aludhattam el annyira? Nem ébredtem fel semmire?
De, én ébren voltam. Ébren voltam, és aludtam. Hogy lehet a kettőt egyszerre.
Férfi. Férfi is volt ott. Férfi, aki rám feküdt.
Nem, nem volt ott senki. Nem volt ott férfi. Csak Kokoro volt ott. Kokoro és Kyrie és én, Rokkoo. Vagy én vagyok Kokoro, és Rokkoo volt ott? Ki vagyok én?
Megtorpanok, eltöprengek. Én vagyok... ki vagyok? Ki lehetek? Cajkal és Morn megvan. Az ő nevükre emlékszem. De volt ott még más is. Még két valaki. Nagyon sokan voltunk. És Jun...
Jun!
Hallottam a hangját valamikor, tudom. Engem szólított, Kokoro-t! De nem én vagyok Kokoro. Vagy mégis?
A fogadó felé sietek, Cajkal és Morn követnek. A pók a sakál fején lovagol. Erősen kapaszkodik a füleibe. Kerülgetjük az embereket. Besietek a fogadó ajtaján, a pulthoz. Nem nézek a fogadósra; a bajszára, a szakállára, a mellkasára. De nem rá.
-Csókolom... -köszönök. Mit mondjak még...?

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Szer. Jan. 07, 2015 10:36 am

Nem sikerül üzenetet küldenem ami azért várható volt. De a többi tervem sem vált be. A tükörképem csak utánozta azt amit mondok ahogy a cselekedeteim is tették. Kilőttem több nyilat is de mindnél ugyan az történik. Viszont sikerül egy érdekességet felfedeznem. Amikor felfelé nyúltam sikerült belenyúlnom az egyik tükörbe viszont a kezem ekkor megjelent a lábam mellet.
- Hmm… - Húzom ki a kezem. Úgy tűnik egyfajta végtelen térbe kerültem. Ha belépek az egyik tükörbe kijövök a másikon. Innen nem lehet kijutni. Akkor viszont más megoldás kell…
Mielőtt jobban elgondolkodhattam volna ezen hirtelen eltűnik minden csupán egy hosszabb pislantás érzékeltem mégis mikor újra kinyitottam a szemem egy ágyon feküdtem méghozzá egy idegen szobában. A nap fényei halványan pislákoltak a kicsiny szobában, olyan sokáig kellet a sötétségben bóklásznom, hogy még ez a pici fényre is érzékeny voltam egy kis ideig.
- Reggel van? – Kérdem halkan. Valóban, ha a fény besüt az ablakon ez csak ezt jelentheti. Gyorsan lehívom a menüm és megint üzenni próbálok Junnak de ez nem sikerül, vagyis inkább nem jutok el odáig. A nevemen megakad a szemem. Össze vannak kavarva a betűk pont mint Kokoronál. Ezek szerint nem jutottam ki viszont úgy tűnik a nappalok és az éjszakák erre a „világra” is hatással vannak. Elindulok lefelé a lépcsőn és legnagyobb szerencsémre pont az a lány lép be az ajtón akit keresek.
- Szerencsém van! Épp téged kereslek. – Szólok oda lánynak egy bíztató mosoly kíséretében. Remélem nem neheztel rám a maszkja miatt. :3 – Most már csak azt kell kitalálni, hogyan vigyelek vissza a többiekhez.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Csüt. Jan. 15, 2015 6:56 pm

Csak úgy kapkodtam a fejem, alaposan végignéztem a sziklarakáson, végigtapogattam, megmásztam, próbáltam elmozdítani, de mindhiába. Sehol a lyuk, még a dalomra sem jelent meg egyetlen egy sem. Időről időre hátrapillantottam, hogy tudjam mennyi időm van még hátra mielőtt a lény megtámadna. Szerencsére nem a gyorsaságról híres és valószínűleg a képességem is hatott rá.
- Ezek szerint nincs páncélod. heh... - jegyeztem meg hangosan, majd vissza is tértem a munkámhoz, még egy gyors szemrevételezés, majd a nap első sugarai, illetve a hangos gong hangja véget is vetett a ma esti rémálomnak. Végre fellélegezhetek, hatalmas sóhaj kíséretében feküdtem el a sziklarakás tetején, miközben érkezik az üzenet Shizutól. Szomorú, hogy tényleg napról napra kevesebben leszünk. De Suzu áldozata nem hiábavaló, Kokoro-chan hangja pedig elég bizonyíték, hogy ö sem halt meg. Pont ahogyan a fürdőben is említve lett. Azok nem a szokásos pixelek voltak, ahogyan a mostaniak sem. Narancssárga...

Jun írta:Nagyszerű! Köszönöm, hogy megkerested őket. Egy Isten vagy! Vigyázz rájuk nagyon, még ki kell találnunk, hogyan hozhatjuk vissza a maszkok tulajdonosait. Esetleg ha még kérhetek annyit, megtennéd, hogy utánakérdeznél a maszkokról? Jó lenne minél többet megtudni róluk, én addig is megpróbálok megoldást találni a barlang torlaszának eltüntetésere. Ui. Szerintem az a bizonyos "umesuz" valójában egy "Su" hanggal kezdődő név lehet.  

Pötyögtem be az üzenetet, majd el is küldtem. Ugyan volt egy kis lelkiismeret furdalásom amiért csak úgy dolgoztatok egy majdnem, hogy teljesen idegen lányt, de most sokkal jobban aggaszt az a dolog, ami odabent lapulhat, illetve a lányok kimentése a csapdájukból. Még egy percnyi szusszanás, és feltápászkodom a kavicshegyről, és óvatosan lemászok róla. Talán súlyemelés nélkül hiába próbálkozom... de előfordulhat, hogy Kayaba tett róla, hogy a Kovácsműhelyben legyen valami ami a hasznomra válhat.

- Jó reggelt! - köszönök be feltéve ha már kinyílt a műhely, ha nem akkor megvárom amíg nyit. - Megint én vagyok. Meg vagyok elégedve a tegnapi ásókkal, ezért úgy gondoltam, hogy ha lenne rá mód szeretnék egy... csákányt is vásárolni. - miközben kiszolgálnak ha kiszolgálnak, megpróbálok cseverészni picikét - Apropó láttam, hogy a közeli barlang bejáratát eltorlaszolta néhány szikla, pedig reméltem, hogy lesz alkalmam egy megcsodálni belülről is, esetleg nem tud/tudnak egy másik bejáratról? Mindenképp szeretnék szétnézni odabent. - a csákány csupán arra kell, hogy bebiztosítsam a bejutásom. Így vagy úgy de meg kell tudnom mi lapul odabent.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Pént. Jan. 16, 2015 7:32 am

- Oh, ő az? - csodálkozik el Shizu - És a tiédet is? Hm! Akkor Shiro-san veszélyes! - húzza fel az orrát, s majd ahogy felhagy a megjátszással, Ren árnyékába húzódik a lány elől
- Én inkább ezen az oldaladon maradok, jó? - közli a fiúval a kérdést, mint aki biztos benne, hogy ez megfelelő a számára is, sőt, ez így kell, hogy jó legyen
- Nekem nincs olyan képességem, amit érdemes lenne itt használni bárki ellen... - jegyzi meg halkan, újra végig is mérve Rent
- Hát... hát... izé... - jön zavarba a kérdés hallatán
- A hangod alapján! - vágja rá végül
- Neeem, öm ... vagyis...
Mély benyomást? Kire ne tett volna? o.O
- De így, hogy van rajtad valami, már sokkal jobb! - jelenti ki elmosolyodva, s ahogy ezt teszi megvirrad az ég alja is, vége a rémségeknek, le is veszi a maszkját rögtön, s a tárolóba suvasztja
- Amúgy a te neved is megkérdezhetem? Én Shizuka vagyok, ésés a madár, az veletek van?
Majd érkezik is Jun-chan üzenete
- Nii-san, Shiro-san, el tudnátok jönni velem a fogadóba, hogy megbeszéljük a dolgokat Jun-sannal együtt? Reggeli közben! - veti fel az ötletet, mert nem szeretné a telefon központos kisasszony szerepét játszani
S akkor már Junnak is körmöl gyorsan egy választ:

Már van is infóm róluk, légyszi, gyere be a fogadóba reggelizni, szeretném ha találkoznál a fiúval a fürdőből és Shiroval, ők többet tudnak a dolgokról!

- Már csak azt kéne kitalálni, hogy mi is Jun barátnéjának a neve, mert csak annyit írt, hogy Su-val kezdődik a név. Szóval lehet, hogy tényleg valami Suzu és ume, de persze, lehet hogy más valami... - horgasztja le a fejét, az ujjain számolgatva elmerül a gondolatai közé, aztán csak megrázza a fejét:
- Inkább menjünk reggelizni, majd ott megbeszéljük ezt is!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Szomb. Jan. 17, 2015 2:42 am

Egy hang. Megüti a fülem. Nem fáj. Ismerős. Nem tudom hova tenni. Az irányába nézek. Cajkal és Morn szintén. Egy lány az. Egy kész nő. Hosszú, fekete haj. Szemek. Fehér bőr. Ismerős, mint a hang.
Kokoro. Kokoro megremeg. A kezem elmozdul. Végigszalad hátamon a hideg. Félek, rettegek, megijedek, horror. Ez a lány jelent valamit. Mosolyog, nem akar bajt. Érzem, hogy nem akar bajt.
Akkor sem akart bajt.
Nem feltétlenül.
Csak segíteni akart. Rájönni a titokra, rájönni a nyitásra. A megoldásra. Csak kísérletezett, csak próbálgatott. Nem akart problémát okozni, nem akart...
-A...
Nyílik a szám, nem jön hang rajta. Némaság. Elakadnak a szavak félúton. Felgyűlnek a torkomban, majd eltűnnek. Szerteszét esnek, mintha sosem léteztek volna. Elhalnak, akár a virágok a párkányon. Sosem öntözték őket. Soha senkinek nem volt hozzá kedve. A lány jön lefelé a lépcsőn, beszél. Többiekről, akikhez vissza kéne térni. Kikre gondolhat?
Megcsapja az orrom a gőz illata. A páráé, a vízé. Valami visszhangzik. Valaki beszélt. Valaki nagyon régen beszélt hozzám.
-Te...
Cajkal dühösen morogni kezd. Kis hátán felborzolódik a bunda. Morn is figyelmeztetően felemeli kis lábacskáit. Lehajolok, megnyugtatom őket kezem simogatásával. Abbahagyják, de fenyegetően néznek a lányra.
-Te... a fürdőben... te törted el...
Félig kérdezem, félig kijelentés. Kokoro nem biztos benne. Én sem vagyok az. De olyannyira ismerős. Olyannyira barátságos. És tud valamit. Tud valamit, amit én nem, ami nekem nem jut eszembe. Amire emlékeznem kéne, de nem emlékszem. A többiek. Jun? A maszkom. Kell a maszkom. Nyúlok az arcom mellé, hol lennie szokott. Nincs ott, nem tudom magam elé húzni. Nincs. Eltört.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 18, 2015 7:13 pm

Javítás:

Shiro megdöbbenve tapasztalta hogy a képessége nem működött, de nem esett kétségbe három gyors vágást intézett saját magára, ha hagytátok. Majd eltűnt a szemetek elől. Az életcsíkja lecsökkent majd a lány teleport kristály nélkül tűnt el a teleport effektjével. Ha sikerül a terve.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jan. 18, 2015 8:36 pm

Csak természetes, hogy visszaszólok a kiscsajnak, aki engem próbál degradálni, miközben ő az aki a hibákat halmozza ˇ^ˇ Ha nem nő lenne, már rég lekevertem volna neki egy apró fülest, amiért így mer beszélni velem, de ugye ezt most nem tehetem meg. Tettlegességig nem fajulhat a dolog, de a szavaim még mindig itt vannak Cool Amíg Shizu-chan dolgozik, ás, én szépen el vagyok álldogálva és persze fél szemem a nagyszájún tartva. Ki az, aki felügyelet nélkül hagyná korábbi támadóját? Én nem az tuti, még megint nekem esne Suspect
Miután mindennel végzett az önjelölt sírásónk, megosztom vele a történteket, hogy pontosan mit is csinált ez a bizonyos shiro-chan korábban.  Az egészet ott szúrta el, hogy engem szúrt ki magának,… engem és nem valaki gyengébbet, akivel talán boldogult volna.
- Ő Bizony, őt láttuk korábban – válaszolok egyből a kérdésre. Csak rá kell nézni, és máris szembetűnik a hasonlóság.
-  Jaja, Shiro-chan nagyon-nagyon rossz kislány volt. Oda kell rá figyelni, mert mindig próbálkozik valamivel. – nézem, ahogy mögöttem keres menedéket a gonosz lányka elől. Elég érdekes egy megmozdulás, mármint nem olyan, amire számítanék a korábbi megnyilvánulások alapján.
- Ezzel most finoman utalni szeretnél arra, hogy védjelek meg? :O – teszem fel kérdésem. Én magam nem tudok rájönni. Illetve egyszer biztosan, de a lehetőségek száma rengeteg, nem tudom és nem is akarom mindet végiggondolni Rolling Eyes  
Kuncogva figyelem, hogyan jön zavarba egy újabb kérdésemtől, pedig megint nem ez volt a célom Rolling Eyes
- Most akkor nem, vagy igen? :O  Nem kell zavarba jönni, mindketten láttuk a másik fedetlen testét. Még én is emlékszem a bájaidra…. ennyi Wink Amúgy Ren vagyok – közlöm a tényeket és Shiron elképedek. előkap egy tőrt és ahelyett, hogy megint nekem esne vele, magát támadja o.O Ennek elmentek otthonról, az tuti. Igyekszem megragadni a karját és jól lefogni őt.
- Már megint mire készülsz shiro-chan? :O – kérdezem tőle amennyiben sikerült elkapnom a kezeit és lefogni.
- Azt hiszem, megint jön a kötél, hogy ne csinálhass semmilyen hülyeséget Razz mondom és igyekszem őt megkötözni akár segítséggel, akár anélkül.  
- Én el tudnálak, de őt vinnünk kell, mert ön és közveszélyes. sosem lehet tudni mikor szedi le rólad a maszkot – figyelmeztetem, már ha még itt van a fehérke.
- Menjünk.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 18, 2015 10:32 pm

Hmmm még egy nappalos kör következik vasárnapig, egy hetetek van tárgyalni, beszélgetni, tanakodni.

Kokoro és Suzu:
Ti találkoztok és beszélgettek. Még van időtök éjfélig, használjátok ki. ^^

Jun:
Távol a többiektől is nagy segítségére vagy a csapatnak és ez jó. A műhely már nyitva volt mire odaértél, az npc szája elé teszi a kezét és egy ásítós effektet mutat be miképp belépsz az ajtaján. Majd kipattan a szeme vidáman fogad. Felismert téged, és válaszol is.
- Nagyon örülök. A feleségem ügyes kovács, én csupán a boltot vezetem. – Vakarta meg a tarkóját miközben zavartan vigyorgott.
- Igazság szerint őt illeti a dicséret.  – Majd mikor felteszed a kérésed folytatja:
- Csákány, csákány, csákán… - És közben a termékek között kutat.
- Ne haragudjon kishölgy, de ha délután visszanéz, addigra már gyártunk le neked szívesen ha jó lesz. Az alapanyagok meg vannak hozzá csupán némi vasat kell hozzá beszereznünk. Ha esetleg a segítségünkre lennél? A legjobb beszálítónk a kendó klubb vezetője. Ő igazi gyűlytő, biztos hogy tudna a megfelelő mennyiséget szolgáltatni a csákány elkészítéséhez. – Majd egy miniquest ablak jelenik meg neked, ami azt írja hogy szállíts le a kovácsnak 3 vasércet. Majd megkapod Shizu pm-jét.

Shizu, Ren, Shiro:

Meglepő lehetett Shiro húzása. Miszerint egy tőrt kap elő majd ahelyett hogy titeket támadott volna, magát kezdte el sebezni. oO Az életcsíkja fogyatkozott, első vágás, egyharmada, második vágás, fele… majd mikor harmadjára is megpróbálkozott volna, Ren lefogta, de még épp ki tudta fordítani annyira a csuklóját hogy megvágja vele a fiú és saját kezét. Feltűnhetett hogy a lány a halál effektje helyett csupán egy teleport effekt jelent meg.  Shiro a város közepén eszmélt fel, nem túl messze tőletek, de elég távol hogy a lopakodását be tudja kapcsolni.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Pént. Jan. 23, 2015 9:29 pm

Nyűgös vagyok, ami természetes egy átharcolt éjszaka után, ahol egy újabb társnak veszett nyoma. Sietősen ballagok a kovácshoz, szerencsére mire odaérek már nyitva van ezért nem kell várakoznom, hogy fogadják a felkérésem. Az öregúrral folytatott párbeszéd közben végig próbáltam kedveskedni, aranyos lenni vele, hátha megtudok valamit. Elvégre az idősek szeretnek mindenféle dolgokat elkotyogni és ez alól a titkok sem kivételek. Sajnos ez nem jött össze, helyette egy kis küldetésablak villant fel előttem, amire csupán csak pislogtam, majd végül belementem a játékba. Talán ez lesz mindennek a nyitja, de még mielőtt automatikusan a kendosok gyakorlópályája felé indulnék belelesek a beérkező üzibe is.

Jun írta:Fantasztikus! Máris ott vagyok!

Pötyögőm be a választ, közben egy halvány elégedettség kezd átjárni. Hihetetlen ez a lány, épphogy kiadtam neki mire lenne szükség, és szinte azonnal közli, hogy már megvannak a szükséges információi. Ha tudtam volna, hogy ma reggel ilyen könnyedén teljesülnek a kívánságaim... Bárcsak ez mindig így lenne, kellemesebbek lennének a napjaim. Az ércek ráérnek még, majd reggeli után elugrok értük. Estig még bőven van idő, rögvest el is indultam a szállásra, hogy a lehető leghamarabb túlessek a megbeszélésen. Ha még nem érkeztek meg, akkor az ajtó előtt megvárom őket, ha pedig már ott vannak, bemérem őket és csatlakozom a reggelihez.

//Gome gome Ai-tan, hét közben nem volt alkalmam írni miattam lett most feltartva a küldi >3< //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Vas. Jan. 25, 2015 10:08 pm

- Rossz kislány, értem - bólogat szorgalmasan Shizuka Ren mondandójára, fel is rémlett benne ismét a fekete-fehér mozi a fürdőben
- Ki volt az a fiú, akinek összetörted a maszkját, Shiro-chan? Csak mert a kovácsműhelyben láttam egy kisfiú szellemét... amin most már meg se lepődök... - fordult a másik lányhoz, kihajolva Ren takarása mögül
Aztán meg Ren bácsi próbálja kompromittálni, és olyat kimondatni vele, amit ő nem igazán szeretne bevallani
- Nem, nem sose tennék ilyet... - kapta maga elé a tenyereit, és a tiltakozásának nagyobb hangsúlyt adva jobbra balra int(eget)et velük, majd két kézzel Ren hátának támasztotta őket és Shiro felé próbáltam tolni a fiút
- Csak... csak maradj közöttünk, ennyi az egész... igen... - győzködte immáron saját magát
- Ne mondj ilyeneket! Ren-san - csattant fel majd duzzogva takarta el a melleit, még sértődötten csücsörített is hozzá. Igaz, most volt ruha rajta, de Ren a megjegyzésével szinte levetkőztette
Aztán Shiro babrált valamit, amit Shizu nem igazán látott Rentől, de persze már az ajkán volt, hogy persze, segít kötözőset játszani, mire...
- Ööö... azt hiszem eltűnt... a madarad nem tudna felröppenni, hogy megtalálja? - kapaszkodott bele Ren ruhájának ujjába, s meg is rángattam min egy kapucsengőt, vagy mit szokás
- Aztán meg menni kéne a fogadóba is...

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Jan. 28, 2015 6:53 pm

- Rossz és hazug pici lányka…. – jellemzem még egy kicsit Shiro-chant, míg Shizu-chan mögöttem keres menedéket. Egyértelmű utalásokat téve arra, hogy nem lenne ellenére az, ha megvédeném, de persze ezt nem vallja be, mintha nem is lenne olyan nyilvánvaló Rolling Eyes  
- Persze, hogy nem tennél, tudom én. Csak azért bújtál mögém, hogy lefogjam neked a szelet nem? Razz húzom egy icike-picikét még az agyacskáját, mondjon akármit, már elárulta magát
- Szóval nem  kell megvédenem… akkor el is mehetek ugye? Razz – persze nem gondolom komolyan, hogy kettesben hagyjam ezt a kettőt, mert akkor az egyikük bizti elveszíti a maszkját és az nem a Hófehérke lesz Suspect
- Hai-hai… köztetek maradok és megvédelek…. talán Rolling Eyes - két maszk már nálunk van, illetve mindenkinél a sajátja plusz még kettő másiké, akiknek a nevét sem tudom. Igazából csak Shiro-chan és Shizu-chan nevére emlékszem, mert nem olyan rég mondták meg Suspect
- Miért ne? :O Ne én leskelődtem, te magad mutattál meg mindent… önszántadból. Én mindössze annyit tettem, hogy néztelek Razz felelem, majd Sirora terelődik a figyelmem, mert nekiáll vandálkodni saját magával. Igyekszem meggátolni abban, amit tervez, legyen bármi is az, de nem sikerül, mert eltereportálódik valahova.
- Veeeeh… ezt fújhatjuk. Mellesleg üzenhetnél másoknak, hogy vigyázzanak egy fehérhajú lánykával, mert rossz lányka… álszent és szeret trükközni. A maszkokra pályázik Suspect  - Erről jut eszembe, a sajátoim is ideje biztonságba helyezni, be az inventoryba, ahol nem tudja összetörni senki, még én sem Cool
- Megkeresni megkeresheti, de nem hinném, hogy sokra megyünk vele – csettintésemre a páncélom lángolni kezd, leválik rólam és egy főnix alakját ölti fel.
- Menj, keresd meg a korábbi fehérhajú lánykát!
~Aztán nemt’om minek?! >.>
- Mert van nála sok-sok kaja… édesség Suspect
~ o.O!!! Oké, de te ne kapsz ˇ^ˇ ~ jelenti ki és felszáll a magasba kapkodva, hogy Shiro nyomába szegődjön. Én meg arra fiyelek fel, hogy a ruhácskámat rángatja Shizu-chan Suspect
- Fogadó? Miért nem megyünk vissza az onsenbe? Igazán megnyugtató és jólesne egy ilyen éjszaka után. Neked nem? Rolling Eyes

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Szer. Jan. 28, 2015 8:54 pm

Hmmm többőtök kérésére még tolok ki határidőt a nappalból. Vasárnapig. Addig ismizzetek, taktikázzatok már ha tudtok Razz Vasárnapra viszont letelik az a 10-12 óra, és ismét besötétedik.

Kokoro és Suzu
Feltűnhet valami, akár az utcán sétálva, a fogadóba vagy az onsenbe vagy akárhol. De egy pillanatra megpillantotok valakit, aki teljesen úgy néz ki mint ti. És a nevük megegyezik a régi személyetekével. Hoppá :O ^^

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Pént. Jan. 30, 2015 8:50 pm

- Hai, hai, szélfogónak pompásan bevállnál Onii-san! - nézett lapos tekintettel a Renre
- Oh, igazán, köszönöm kedvességedet! - pislogott is vissza köszönetképpen
- De te mondtad, hogy le a törölközőkkel, és hogy milyen már abban fürödni, csak arról nem volt szó, hogy direkt bámulni fogsz, ha leveszem magamról! - fújta fel az orcáját dühösen, dacosan, még a nyelvét is kiöltve
- Oké, üzenek, amúgy Junnak hívják a "többieket"!

Újra elő a levelező menüt, ismét Jun a címzett:

Shizuka írta:Szia Jun-san! Kérlek sürgősen gyere a fogadóba, addig megpróbálom oda ráncigálni Ren-kunt is! Neked is hallanod kéne, amiket Shiro-santól megtudtunk! Ja és vigyázz ezzel a Shiroval, meglógott tőlünk, veszélyes, ő az aki onsenes moziban összetörte a fiú maszkját!


Küld, menüt összecsap, Renre felpillant:
- Megtalálta már a madarad Shirot? - kérdezte halál komoly arcot vágva
- Amúgy szívesen lazítanék én is az onsen vízében, ha nem éppen ezt a rejtélyt kellene sürgősen megoldani, mielőtt összecsap fölöttünk az ár, és mindenkiből zombi démont csinálnak. És az sem hiányzik, hogy egész idő alatt engem bámulj megint! Na gyere már induljunk! - indult meg a fogadó irányába, fél kézzel Rent húzva maga után
- Útközben meg elmondhatnád újra, hogy mi is volt a démonokkal, meg hogy kell pontosan használni a maszkokat, mert csak pár szófoszlányt hallottam tőletek!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Jan. 30, 2015 11:33 pm

- Ahha, tehát mégis ez volt a célod? Razz nem mintha nem tudtam volna, de azért beismerhetné, hogy mit is akart pontosan, hiába tudom. Mellesleg Shiro szerintem egy darabig nem próbálkozik nálunk, illetve nálam, mert legutóbb is elég pórul járt. Csak megtanulta a leckét…. ha nem akkor újabb tanórák következnek és ezúttal nem leszek olyan gyengéd, mint előtte Cool  Nem csak kötél lesz, hanem jön mellé valami fenyítő eszköz is \o/ bár lenne nálam olyasmi Sad
- Hmmm…!?- kapom a fejem Shizu-chan felé, mert kissé korábban elgondolkoztam esetleges jövőbeli tetteimen.
- Igaz, tényleg én mondtam, de attól még te vetted le és mutattad meg magad nekem – közlöm a tényeket. Ez így volt, akárki megmondhatja, ezt neki is nagyon jól kell tudnia.
- Nézni szabad, és én csak néztem, egy ujjal sem értem hozzád. Sőt, még te közeledtél felém és mutattad meg magad a … köhömmm… saját természetes, meztelen valódban- kuncogom el magam így visszaemlékezve. Vicces volt, hogy milyen kis apróságon kapta fel a vizet akkor.
- Amúgy bóknak is felfoghattad volna, csak azt nézem ami szemrevaló Razz incselkedek még egy picikét, miután Reginald elindul shiro-chan keresésére…. motivációja az van, nem is akármilyen, ezért biztosra veszem, hogy minden erejével őt fogja keresni.

- Nem hinném, de ha meg is találta, elhiheted hogy nem ereszti el, és akkor tudni fogjuk – ilyenkor megbízható egy pet, legalábbis annak láthatják mások mindaddig, míg meg nem értik a kis csiripelését >.>  
Időközben megkívántam megint az onsen-t, egy ilyen éjszaka után muszáj lesz lazítanom, ruhátlanul a meleg vízben ~.~ Ötletem megosztom Shizu-channal is, aki nem repes túlságosan az ötletemért… az ő baja ˇ^ˇ  
- Rejtélyeket megoldani csak nyugodt lelkiállapotban lehet, kipihenve. Erre való az onsen – nyomom a  bölcsességet ezerrel, mert én olyat is tudok ám Cool
- … én nem mintha te nem bámultál volna engem…. végig rákvörös volt az arcod Razz -  tisztán emlékszem rá, igaz akkor nem tettem szóvá, nehogy még jobban elszégyellje magát.
Fogja magát, illetve engem és húzni kezd maga után a fogadó irányába, pedig nem is mondtam, hogy én oda akarok menni >.>
- Yada! ˇ^ˇ - Tiltakozom azonnal, nem akarok odamenni, ott nincs semmi.
- Én elmegyek az onsenbe és megmártózom… nem sok ilyen lehetőség akad, ezért illik kihasználni. Ha kellenék, a meleg vízben megtaláltok…. Estig amúgy is tehetetlenek vagyunk- intek és igyekszem eljutni az onsenbe, hogy egy hatalmasat csobbanjak a vizében, majd elterüljek…

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Jan. 31, 2015 7:11 pm

A kérdésre, hogy mégis ez volt a célja-é nem válaszol, csak hallgat durcásan, még a fejét is félre fordítja
- Semmi, csak megköszöntem. Szokásom - söpri a füle mögé az arcába lógó fekete tincseket
- Haj - sóhajtott nagyot megadóan - Hagyjuk, jól van, te győztél, igen én vettem le a törölközőm
- Igen, talán... talán ha kettesben vagyunk, és nem egy rakás másik ember előtt hozol zavarba, Ren-san -
néz fel a fiúra még mindig kicsit neheztelő tekintettel

- Remek, ezt jó tudni - bólogat komoly arccal - ezek szerint neked legalább egy jól irányítható, szófogadó peted van - fűzi hozzá meggyőződésesen
- Téged nem is érdekel ez az egész, igaz? Csak a lazsálás, meg a nők, nem? Én is szeretnék pihenni, de nem ilyenkor... - puffog újra
- Még jó hogy! - csattan fel újra - Képzeld, nem vagyok hozzá szokva, hogy idegen pasasok egy szál semmiben flangáljanak az orrom előtt - fonja össze a karjait a melle alatt
- Te élvezed, hogy szekálhatsz, ugye? - remegnek meg az ajkai a válaszra várva
Hiába menne a fogadóba, ha ennek a perverz szőke hercegnek totál más elképzelései vannak a gyors és hatékony egyeztetésről
- Héj! - fordul utána - hova...
- Ajj, ne már... muszáj neked... ? -
indul meg Ren után
- Egyébként is nem is válaszoltál a kérdésemre a maszkokkal meg a démonokkal kapcsolatban!
Közben előkeresi az üzenő felületet:

Shizuka írta:Jun! A fogadó helyett az onsenbe mentünk. Ren ötlete...

- Jól van, megyek én is oda, csak válaszolj már, az istenekre!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jan. 31, 2015 8:25 pm

Diadalittasan kihúzom magam, amikor meghallom ezeket a gyönyörű szavakat: te győztél. Nincs is annál jobb, mikor elismerik a győzelmem, az igazam, mert hát ilyenkor bizonyosodik be csak igazán, hogy nem téptem feleslegesen a szám… nagyon tudok Cool  
- Talán? Talán ha kettesben vagyunk… akkor?? Akkor mi lett volna? Suspect - kérdezek már rá akkor a meg nem történt történet folytatására Suspect Nem tehetek róla, én már csak ilyen kíváncsi, jóképű szerzemény vagyok Rolling Eyes  Különben is el kell ütni valamivel az időt, mialatt Reginald keresgéli Shiro-chant. Bár így belegondolva, ha meg is találja, nem hozza ide, mert elvileg kaját szeretne, azért ment utána, hogy egyen valamit. De legalább lefoglalja addig… nyaggassa csak az ennivalóért, hehehe.
- Háááát… öhm… i-igen… így is lehet fogalmazni Rolling Eyes - ez a jellemzés cseppet sem illik az én picike petemhez. Illetve félig, mert harcban azért hallgatni szokott rám a kudarca óta… úgy ahogy Rolling Eyes
Shizu-chan feltételezésén akár még meg is sértődhetnék, talán még így is teszek. Egyáltalán miből feltételez ilyeneket rólam? Okot nem adtam rá, az tuti >.>
- Miből gondolok ezeket? Igen, megbámultalak téged, ahogy te is engem Razz Ettől te járnál a fejemben? Vagy csak ezt szeretnéd? Razz adok választ ezzel arra, hogy csak a nők járnak a fejemben.
- Most is te lógsz rajtam, nem fordítva- nem mintha bánnám, de ettől ez még igaz marad.
- Pihenni pedig akkor kell, mikor lehetőség adódik rá.  Éjszaka jönnek a csúnya démonok, minden romos lesz, jön a lótifuti meg a nagy riadalom. Na, abban a helyzetben képtelenség lazítani… ezért most kell megtenni.  ˇ^ˇ - szórom újfent a bölcsességet, ha valamit megtanultam a szakmám során, hát ez az. Egy sztár nem pihenhet akármikor Sad
- Te élvezed, hogy szekállak… ugye? – kérdésre kérdéssel, ahogy azt kell. Amúgy is mondhat akármit, én megyek az onsenbe és ennyi, nem másítom meg az úti célom.
- Muszáj…. lazítani most lehet, ezért meg is teszem ˇ^ˇ - hiába, semmivel nem tud meggyőzni az ellenkezőjéről, próbálkozzon akármivel.
- Ahogy akarod, de én sietek Rolling Eyes Mi is volt a kérdés amúgy? :O –kérdezek, de válaszra nem várva sietve lépkedek az onsenig, ahol amint lehet ledobálom a ruháimat, megiramodok és csobbanok, csak úgy, mint korábban…. azután elernyedek, ideje lazítani.
- Huhh… végre….

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Jan. 31, 2015 10:20 pm

- Nem tudom... - vágja rá Shizu, nem akar belemenni, nem akarja, hogy hasonló essen meg mint Tachival annak idején, ami egy apró félreértésből bontakozott ki olyasvalamivé, amiről jobb, ha a céhtársak egyáltalán nem tudnak semmit sem... Bár Rennek legalább nem volt vörös az indikátor színe
Fel is nézett a fiúra, vagyis egészen pontosan az indikátorral, hogy újra meggyőződhessen a színről
- Miért, nem olyan? - kérdezett vissza, minthogy a fiú válaszából sütött a bizonytalanság
- Amúgy mi a neve a madaradnak, ha meg lehet kérdezni? És miféle madár? - adott teret a kíváncsiságának
- Nem, nem szeretném, vagyis nekem mindegy... felőlem arra gondolsz, amire szeretnél, de szerintem, ha ennyire oda vagy a látványért, akkor biztos folyton a nőkön jártatod az eszed... persze fogalmam sincs, hogy ez mennyire igaz, csak feltételezem... mindegy is...
Csak mondja, és védekezik, és kifejt, aztán a végén inkább elhallgat, ahogy rájön, hogy kezdi túlmagyarázni a dolgokat, és tutira ezzel is csak Rent szórakoztatja
- Kikérem magamnak, én nem lógok rajtad, csak információra van szükségem!
- Ezek szerint jól gondoltam, tényleg csak szekálsz. És nem, nem élvezem, ha tudni akarod. Biztos tudnánk valami normális témáról is beszélgetni, de te csak... háh... -
sóhajt fel, ahogy az onsenhez érnek. Hát, ez tényleg nem a fogadó
- Jól van, akkor lazítsál, de nem ráérsz amúgy? - torpant meg a medencéhez vezető ajtóban, vissza is fordul az öltözőhöz, s már törölközőbe csavarva jelenik meg újra
- Az volt a kérdés, hogy mit tudsz ezekről a démonokról, és hogy kell maszkokat visszatenni Kokoro és Suzume arcára, anélkül, hogy újra eltörnének? - s lassan, óvatosan a köveken megtámaszkodva bemászik a medence szélén tornyosuló nagyobbacska szikla mögé, ami fölül még látszik a feje, de minden mást takar a fiú elől. Meg is szabadul a törölközőtől, amit szépen, akkurátusan ki is csavar, és a kő tetejébe hajtogat.
Egy pillanatra néz még oda Renre a válaszra várva, s az elégedett hangot hallva, majd mosolyogva, kicsit el is pirulva kapja el a fejét, és néz inkább maga elé
- Tényleg kellemes a víz...

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Feb. 01, 2015 2:47 pm

- Nem tudod? – lep meg a dolog, nem ezt vártam volna tőle… a nagy átlag nemezt mondja Suspect
- Érdekes, azt hittem egyből valami olyasmit mondasz, hogy: az ég világon semmi meg ilyenek….. Eléggé határozatlan vagy Rolling Eyes - állapítom meg egyből,bár erre már rájöhettem volna. Az ilyen lányok elég furák és könnyen befolyásolhatóak Suspect  Szegényke Rolling Eyes
- Is-is. Neki van egy … érdekes személyisége Rolling Eyes - részletesebben nem nagyon megyek bele a jellemzésébe. Ilyen szempontból nem vagyok büszke az önfejű petecskére…  
- Reginald.. a harmadik és ő egy főnix – mondjuk, nem tudom, hogy nem tűnt fel eddig neki… lehet nem figyelt oda eléggé. Igaz mögöttem ált végig, hogy védjem meg ugye Rolling Eyes
- Hohóóóó… miből gondolod, hogy odavoltam a látványért? :O Szerinted az esetem vagy? :O   Hehe.. nagyobb az önbizalmad, mint gondoltam – kuncogok ezen, na meg azon is, ahogy próbál jól kijönni ebből az egészből … talán sikerül is neki Rolling Eyes A következő védekezésén is elnevetem magam.
- Hát persze, én bújtam el mögéd a védelmed keresve és én akartalak magammal rángatni a fogadóba Rolling Eyes -  De mindez hiába, hisz én jól tudom a saját úti célom, az pedig nem más, mint az onsen Cool
- Nem, rosszul gondoltad. Én csak beszélgetek veled Rolling Eyes A témához meg neked is elég sok hozzáfűzni valód van, szóval…. Rolling Eyes
- Nem érek rá, minél előbb a vízben kell legyek – rohanok be az öltöző helyiségbe, ledobálom mindenem és már a vízben csobbanok. Nagyon kellemes, nyugtató érzés.
Nem kell sok és Shizu-chan is csatlakozik hozzám, persze a maga szégyellős módján. Tudtam én, hogy nincs ellenére egy kis lazítás, csak kérette magát
- Veeeeh.. még mindig szégyenlősködsz? :O Már láttalak fedetlenül, ismerem minden porcikád. Már nem mutathatnál újat, szóval igazán felesleges. – felelem és lehívom a menüm, hogy elővegyek belőle egy kis gyümölcsös koktélt, persze csak kevés alkohollal, mert ebben a melegben nagyon megártana az erősebb. Bele is kortyolok…
- Haaaahhh.. na ez az… pont erről beszéltem korábban is – teszem le a poharam a fürdő szélére, és újfent kényelembe helyezem magam.
- Őszintén meg mondva fogalmam sincs. Shiro-chan azt mondta, valamivel el kellene kábítani őket. – persze vannak még infóim, de afelől nem kérdezett, csak erről… lehet, hogy azokat már tudja is.
- Ugye, hogy megérte idejönni? Razz   Kérsz valami frissítőt? Mester szinten van az italkészítésem Cool kortyolok egy újabbat a fini koktélomból.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Vas. Feb. 01, 2015 7:25 pm

Egy darabig álltam a lánnyal szemben, csupán hebegett és habogott ami azért annyira nem meglepő hiszen én voltam az aki eltörte a maszkját. Ezt szépen az orrom alá is dörgöli, már ha ezt a beszédnek csúfolt akármit annak lehet nevezni. Továbbra is csak mosolygom és közelebb lépek hozzá.
- Igen én voltam. Remélem nem haragszol nagyon miatta. Muszáj voltam tesztelni az elméletem és láthatóan úgy történt ahogy azt megtippeltem. – Nézek körbe majd folytatom. – Nem halunk meg csupán egy másik helyszínre kerülünk. És ahogy kiderült a helyünkre pedig egy mob kerül a mi nevünkkel csak épp megkeverve a betűket. – Magyarázom miről is maradt le. – Viszont jó lenne minél hamarabb kiutat találni és esetlegesen visszaküldeni a dögöket. Sebezhetetlenek és meglehetősen agresszívek szóval a többiek érdekében jó lenne iparkodni. – Sürgetem meg egy picit és már elég közel lehettem hozzá, feltéve ha engedi, hogy kinyújtsam felé a kezem. – Azt hiszem este külön helyre teleportálódunk, ha fogjuk egymást talán ezt kikerülhetjük. – Akár megfogja a kezem akár nem  kérdőre vonom. – Mesélj miket tapasztaltál még itt. Minden apró részletre szükségem van, hogy kijussunk és mivel már elég régóta vagy itt gondolom történt már egy s más. – Biztos, hogy kellet hisz én is rögtön abba a tükörszobába keveredtem. Egyenlőre nem tudom pontosan mi is ez az egész vagy mi értelme van de egész biztosan kitalálom majd mihez is kezdjünk és hogyan jussunk vissza. Utána meg szépen kilépek a questből. Már úgyis rég elvesztettük. Valójában nem is értem mit keresek még mindig benne.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.