[Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Szept. 13, 2014 7:50 pm

Egy pillanatra nem figyelek oda a petemre, mert ki akarok kapcsolódni egy onsenben, erre mi történik, Egy lánykával tér vissza. Most komolyan…. nem tudom, hogy büszke legyek rá, vagy éppen irigy Suspect  Aztán fogja magát és beleveti magát a lány kajás dobozába…. kis modortalan, de úgy tűnik, hogy nem zavarja annak tulajdonosát, így én sem lépek közbe. Különben is… amíg habzsol legalább csendben van úgy ahogy Rolling Eyes
- Tényleg? o.O – most először hallok olyat Himécske után, hogy nem probléma a madárkám önzősége…. hmmm…. érdekes…
- Jaja… én is… Ren vagyok – esünk túl egy laza bemutatkozáson…. talán ezzel kellett volna kezdenem, nem pedig egy kérdéssel. Még a végén rám fogják, hogy bunkó vagyok Suspect
- Igen… az enyém…. ezt kaptam, nem lehet mit tenni. – vágok csalódott arcot egy rövid ideig.
- Szokása elkóborolni, szentül hiszi, hogy önálló és nincs szüksége segítségre.
~ Nincs is ˇ^ˇ ~ feleli két falat között.
- Hát persze…. és most is a saját kajád-eszed, nem másét ugye?
~ Hagyjá’!!! ~ hát persze, mikor fején találom, a szöget akkor hagyjam békén…. buta kakadu >.>
Reginald a kajával van elfoglalva, ezért hagyja magát cirógatni, simogatni, nem nagyon zavarja. elvégre ő nem holmi kutya, aki evés közben harap, hisz még foga sincs Suspect
- Amúgy Suspect
- Shiro-chan te tudod, hogy mi folyik itt? – teszem fel kérdésem. Egyből a közepébe vágok, felesleges körültáncolni a témát, nem az én stílusom.
- Neked is van ilyen rókamaszkod? Tudod, hogy mire jó? - kérdezgetek tovább, mert nekem egyelőre nem sok fogalmam van a helyzetről.
- …ésésésés…nem késeltél meg mostanában egy medencében elbújó kölyköt? Suspect

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Szomb. Szept. 13, 2014 10:15 pm

Kérésre rövid mesélés Ren-nek a pótlása folytatásához:

Reginald falatozik miközben Shiro új ismerősre tett szert. Bemutatkoztak egymásnak, a lány fokozott illedelmet tanúsított ugyanakkor semmi rosszallás nem volt benne Ren stílusát szemlélve. Ren válaszára mi szerint igen az övé a pet, amit megtoldott némi kijelentéssel is, először csak bizonytalanul kapkodta hol a petre hol Renre a pillantását, majd szemét lesütve elmosolyodott. Kuncogni kezdett a kezét a szája elé téve egyre inkább tőrt ki belőle a nevetés.
- Ne haragudjatok… de ez vicces volt. – Magyarázkodott mikor lentebb lappadt a hangulata, és összeszedte magát. Kissé el is vörösödött. Majd Ren a lényegre tért, és a lány gondolatait szóvá formálva tette fel neki azt a kérdést amit ő is szeretett volna, ámbár lehet nem merte volna megkérdezni…

Fejét ingatva, szemét lesütve válaszolt.
- Nem, de én is szeretném… - majd mondatát egy újabb kérdés váltotta fel. Helyeslően bólogatott.
- Igen van…. és azt hiszem azért hogy megvédjen… de nem tudom hogy kik ellen… - Szemét lesütötte, szégyelhette tán a tudatlanságát… nem tudni hisz nem mond többet. Majd döbbenten lesápad Ren utolsó kérdésére. Nem válaszol semmit, hátra lép egyett. Nem néz sem a fiúra sem pedig a madárkára.
- Én… nem … én… - nem tud semmi értelmeset kinyögni… hátrálni kezdett még pár lépést.
- Bocsánat most megyek... - Hajolt meg síetősen láthatólag nem kívánt maradni a társaságotokba. Nem szeretett volna magyarázkodni, ámbár azért-e mert üldözött vadként érezte magát az igazságtalan vádak miatt, vagy tényleg inkább visszavonulót fújt... aligha lehet eldönteni.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Szept. 14, 2014 8:07 pm

Ahogy az lenni szokott, megint csak nagy arccal válaszolgat, pedig szemmel látható bizonyítékom van az ellenkezőjére, de azt már nem veszi észre, vagy nem is akarja észrevenni >.>  Talán jobban, más módszerrel hívtam volna fel rá a figyelmét, ha nem látom, illetve hallom, hogy a lányka mennyire jól szórakozik rajtunk…. ez mindig így van >.>
- Hát hogyne… te is csak azért mondod ezt, mert nem érted, hogy mit csipog azzal a naaaagy csőrével – kezeimmel még mutatom is a hatalmas csőr méretét… piszkosul nagy van neki. Nagyobb, mint nekem arcom, pedig az már valóban nagy szó Rolling Eyes
- Tudod ő egy cseppet sem udvarias, vagy jól nevelt, de erre már rájöhettél, hisz iderángatott.
~ Hallgassá’ Baaaka >.< ~ persze tiltakozik, de mind hiába. Nagy szerencsémre ezt sem értik mások Rolling Eyes
A rövid bemutatkozás és közjáték után jöhetnek a kérdések, amiket felakarok tenni egy olyan valakinek, aki nem volt velem a fürdőben, tehát más úron, módon került ide. A hajszíne az, ami először szembetűnik, mintha láttam volna már valahol hasonlót... meg is van, hogy hol, de ez még várhat.. majd lightosan felvezetem..
- Pffff.. akkor ugyan ott vagyok, ahol eddig. ennyit nekünk is sikerült megfejtenünk a flash-ek után Suspect - pechem van, nem tudok meg semmi újat… azért hírtelen felteszem azt, ami fúrja az oldalam és a reakció erre nagyon érdekes… még Reginald is felkapja a fejét, bár lehet csak több kaját akar a csajtól Suspect  Csak természetes, hogy nem hagyom így elmenni…  Elé libbenek, hogy megállítsam.
- Hop-hop Shiro-chan. Ne olyan sietősen, nem akartalak meggyanúsítani, csak egy kérdés volt, amire igen gyanúsan reagáltál…..
~ Miva'? ~ értetlenkedik, de csak leintem, hogy maradjon a lány mögött…
- Semmi-semmi…. Szóval Shiro-chan… megmutatnád a maszkod? Cserébe én is megmutatom az enyémet – mondom fülig érő mosollyal.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Hétf. Szept. 15, 2014 10:14 am

Jun:
Sok információt ugyan tényleg nem szereztél, de ügyesen próbálkozol.
- Édeském, azt hiszem tudom melyik házról beszélsz. Tudtommal nem lakja senki, néha-néha szálja meg néhány vándor aki nem szívesen közösködik a fogadóban. – Mondja kedvesen miközben figyel. Nem kér pénzt a kérdésedre azonnal válaszol.
- Látnivaló? – Látszott hogy gondolkodóba esett.
- Aligha hiszem, ide csupán pihengetni járnak az emberek, túl nagy nyüzsgést nem igen akartunk, így emlékműveket és hasonlókat nem építettünk, ugyanakkor sokan szeretnek gyönyörködni a folyópartban. Ümm, és még valami. Legenda szól arról hogy a folyóban amely a bánya felől folydogál, néha furcsaságokat hordoz magával. – Suttogja oda neked, majd felnevet.
- De ez csak legenda, eddig még sosem találtam hasonlókat. A vize tiszta és kellemes, leginkább horgászatra való mintsem kincsvadászatra. – Felyezi be, ámbár az utolsó mondatát harsány nevetéssel.

Shizu:
Olvasgatod a sírkövek neveit, sok-sok ismeretlen névvel, és dátummal találkozol. Ámbár feltűnik valami, de csak is akkor ha tudod mihez kapcsolni. Ha ismered Kokoro-sant. /Meta nincs!/ Az ő nevét is megpillanthatod, miként a fények és a fák lombjai játszadoznak márványkövén.

Az istálóban, csak pár hátasként használható mobot találsz, a kovácsműhely meg régi fényében pompázik, a dojoban szivesen fogadnak, sőt ha igényt tartasz még gyakorolhatsz is velük ha szeretnél, a barlang bejárata eltorlaszolva, kis és nagyob kövek tömkelegével, ámbár feltűnhet hogy a bejáratból kifojó víz gyengécskén ugyan de meg-megmozgatja a köveket.

A fogadóban is kevdesen fogadnak, kérésedet teljesítik, és rögtön kapsz is egy kulcsot, a folyosó végi jobb oldali szobába. Nagy ablakokkal, igényes berendezéssel. Az ételedet is kiviszik, majd ha nem sikerül felkelni időben, az egyik pincérlány kelt téged, septében. Kopog az ajtódon, szólítgat, de amint látja /hallja hogy ébredezel magadra is hagy elnézést kérve, hisz őt várja a munka.

Suzume; Jun:
Ügyesen összedolgoztok és ez tetszik ^^ Hmm, Suzu te ismét megcéloztad a korházat uticéladul. Mindn érintetlennek tűnik a legutóbbi itt tartózkodásod óta. A korház ugyan nagy épület, sok helységgel ellátva mint például kórtermek, nővérszoba, orcosszoba, és az alaksorában egy hullaházzal. A hullaház lejáratát nehezen találod csak meg, elvileg ott még nem járhattál. Jun te meg a kendó klubbot vetted célul, így még sötétedés előtt oda érve, páran gyakorolnak, a botok ütközése és harci kiálltások hallatják hogy van élet a helyiségben. Ha belépsz szívesen fogadnak, és ha szeretnél gyakorolgathatsz velük picikét.

Kokoro:
A temető egy nagyszerű hely. Borzasztó de mégis van benne valami ami vonz ugye? Nos, a visszaemlékezésed után, ha esetleg végig sétáltál, vagy sétálsz, eme szent hely legutolsó márványköve megragadhatja a pillantásod, hisz a neveda „Kokoro” olvashatod az egyik sírköven. :3

Ren:
Shiro ismét kuncogot, szégyenlősen, de szeme is mosolygot közben.
- Igen, kicsit akaratos. De ettől még édes… szerintem. – Az utolsó szót határozatlanul biggyesztette oda. Ren kérdéseire válaszolt, szinte habozás nélkül. Vagyis elmondta azt amit mindenki tudhatott már. Mikor meggyanusítja a fiú, pont elég volt ahhoz hogy ne akarjon tovább a társaságában lenni, és menekülőre fogja.
- Ühmm… - Nyögöt egyet mikor a fiú előtte termet és ismétcsak hátrált egy lépést, de Regi meg a másik irányból volt a hátha mögött.
- Gyanusan? Már bocsánat, de te vádoltál meg alaptalan. Kedves voltál, majd hirtelen olyan dolgokat mondtál nekem… Nem tudom miről beszélsz… én amikor ide értem… minden furcsa lett, megmagyarázhatatlan. Én nem láttam miként mások késeltek volna meg bárkit is… és nem akarok ilyen dolgokban részt venni… El akartam hagyni ezt a helyet de nem lehet… mindig a központba teleportálódok vissza… és… és mikor szétnéztem, találkoztam a peteddel. Gondoltam visszahozom, de nem gondoltam hogy rögtön meg leszek vádolgatva. Bocsánat hogy zavartam. Most szeretnék menni. – Mondta mindezt majdnem egy levegőre, de nem túl hangosan. Nem kiabált, sőt hangja halk volt, de érezhető volt benne némi felháborodás. Mikor a maszkot akarod megmutattatni elhalgat, csendben figyel pár másodpercig, gondolkodott, majd megszólalt.
- Rendben, de… egyszerre. – Majd lehívta az inventoriját, kezét megállította az egyik itemnél, de nem hívta elő azt, csak ha látta hogy Ren kezében megjelenik a maszk.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Kedd Szept. 16, 2014 10:26 pm

Semmi gyanús. Minden olyan normálisnak tűnt, ahogy a falucskát bejárta, s bár gondolt rá, hogy kérdésekkel árasztja el a helybélieket, valahogy  nem vágyott most az egész tortúrára. Egy kényelmes ágy után áhítoztott, csendre és pihenésre. Pedig talán ki lehet sajtolni valamit az itteniekből is.

A kendót meglátva elöntötték az emlékek, ahogy az suli órák utáni klubfoglalkozásként ő is hagyományőrző sportot gyakorolt majd minden hétköznap. Bár nem kendót, azt néhány osztálytársa művelte, elsőben, év elején azért látta, hogy küzdenek meg bambuszkardjaikkal a felsősök. Ő inkább a Kyudot választotta, s hiányzott is neki füves pálya végén felállított céltáblák sora.
- Nem, nem köszönöm, egy kicsit fáradtnak érzem most magam ehhez, talán majd holnap. Holnap majd szívesen kipróbálom, ha lehet még! - mentette ki magát a dojóban.
A "városnézés" után röviddel már a saját szobájában hevert az ágyon. Múlhatatlan fáradtság rágta tagjait, de a szemei sehogy sem akartak csukva maradni. Talán túl sok volt a tea a reggelikor...
- Kokoro... - egyre csak ez a név járt az eszében, ahogy újra és újra felötlött benne a temető fura mód jó állapotú sírja.
Ismerősen csengett a név. Talán csak félrehallotta, de az egyik lány, még az onsenben, tegnap valami ilyesmi névvel mutatkozott be annak a másiknak. A másik nevében sem volt biztos, valami Jan, vagy Jon, esetleg Jun lehetett, de amire tisztán emlékezett, hogy az Artesből volt, ahogy a Kokoro-szerű nevet viselő lány mintha a másik nagy hírű céhet említette volna sajátjaként. Az Angelic Voicet.
Végül az álom elnyomta a töprengés közben, ahogy a szoba virtuális valósága lassan feloldódott álmai bizarr kavalkádjában. Nem sokat aludt végül. A nap magasan járt az égen, mikor a szoba ablakát kitárva kilesett az égre. Volt még ideje estig, s most már biztos volt benne, hogy a furcsa egybeesést meg szeretné beszélni azzal a Junnal.
Szerte-széjjel bejárta a falut, bár úgy volt vele, hogy este talán, ha nem is biztosan, de találkozhat a többiekkel a posványos onsen partján, nem akart addig várni, és türelme se lett volna hozzá.

A kendo klub dojójába kissé kelletlenül lépett be, hiszen csak másnapra ígért látogatást, azonban nem bánta meg, mert az isteneknek hála, a sok fel-alá járkálás után végre ráakadt:
- Jun? - lépett a lány mellé, hogy a gyakorlókat ne zavarja meg, s kissé határozatlanul ejtette ki a nevet, nem igazán volt benne biztos, hogy jól ejti-e ki
- Ugye Junnak hívnak? Shizuka vagyok a Justice Leagueből, láttalak tegnap az onsenben! - név ide vagy oda, ő volt az kétség sem férhet hozzá
- Képzeld találtam valami furcsát a temetőben! - állt elé eltökélten - Azt hiszem az egyik újszerű sírkövön egy olyan név szerepel, mint ami hasonlít annak a tegnap meghalt lányéra, akivel te érkeztél a medencébe. De nem vagyok biztos benne, mert nem igazán figyeltem ki miről beszél. Kokoronak hívták?


//interakció: Jun

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Vas. Szept. 21, 2014 8:46 am

Belibbentem a fogadóba és első lépésként azonnal megközelítettem a pult túloldalán támaszkodó hölgyet, gondosan kifaggattam, persze csak óvatosan még mielőtt  felfigyel arra, hogy valami nem stimmel, így az egész beszélgetést inkább álcáztam egy jól kivitelezett kis érdeklődésnek. Meg hát amúgy is úgy tértem be ebbe a kis falucskába, hogy nyaraljak, szóval még csak füllentenem sem kellett nagyot. Figyelmesen hallgatom a nő szavait, bólogatok rá, néha kérdezek, helyeselgetek. Majd elégedetten lépek be az onsenbe, azzal a tudattal, hogy ez nem volt hiábavaló. A bánya, az az öreg ház, a folyópart, egyre több olyan helyszín amit mindenképp ellenőrizni kell. Van egyáltalán erre időm?

Cseppet sem nyugtatott meg, hogy az onsenbe érve csak egy lánnyal futottam össze, a társaság nagyja még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy életjelet adjon magáról.
- Aahhjj.. - keltem ki az ágyból és szedelőzködni kezdtem még mielőtt besötétedne. Sorra vettem a helyeket, nézegettem a térképet, és így frissebb fejjel úgy tűnik, hogy hülyeség lenne visszatérni abba a házba. A bányáról pedig inkább nem szólok senkinek, később kell ellenőriznem, mi is lapul arrafelé. Azonban ami mind közül a legfurcsább, az a hangrögzítő kristály. Nem fér a fejembe, hogy mi lehetett ott akkor. Morgolódva, gondolataimba feledkezve hagytam el a szobát, baktattam le a lépcsőn, majd köszönés nélkül surrantam ki a fogadóból. Talán óvatosabbnak kellene lenni. Van esély rá, hogy a városlakók egy összeesküvés részei, és ők eszelték ki ezt az egész őrültséget. A maszkot valaki csak úgy a kezünkbe nyomta amíg bámészkodtunk. A karcolások, és a fura szövegek pedig már eredetileg benne voltak, csak valamivel betömködték, és az onsen meleg levegője olvasztotta le onnan... Igen biztosan így van... Viszont a döntésem, egészen addig tartott amíg be nem léptem a klubba. Mindenhol edző fiatalok, az ismerős csattogó, hang pedig kellemes régi emlékeket ébresztett fel. Kicsit körbenézelődtem a helyiségben, majd amikor már kevésbé foglalkoztak velem, bátorkodtam több termet is átböngészni, nem riadtam vissza attól ha valahova be kellene nyúlni, kúszni mászni. Alapos ellenőrzés. Viszont időről időre visszatértem a gyakorlóterembe. Épp egy ilyen visszatérésemkor szólított le egy lány. Szerencsére pont valaki az onsenből. Integettem neki, majd helyeslően bólintok, a nevemre.
- Örülök, hogy megismerhetlek. - gyenge mosolyt villantok. Ennél természetesebbre már nem telik. A hangulat, sem pedig a tudat, hogy bármikor elárulhat, és ledöfhet ott van. Viszont mindent a legtermészetesebben csinálok, nem mutatom ki felé a kételyeimet.
- Valami furcsát? - kérdeztem vissza, közben a lány már mesélte is a fura felfedezését, minek hallatán először elsápadtam majd, hevesen felcsattantam - Igen így hívták. Most azonnal látni akarom! - Ez nem lehet. Nem történhetett meg. Meghalt? Ténylegesen..
- Egyébként. A temetőben nem vettél észre valami furát? Mondjuk valakit, hogy figyel téged messziről? Esetleg követ? - kérdeztem teljes komolysággal. Majd válaszát megvárva indultam el a temető irányába, vele, vagy nélküle.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Hétf. Szept. 22, 2014 9:23 am

Úgy látszik Jun-channal egy rugóra jár az agyunk így csak bólintottam a felvetésére.
- Igen, szerintem is ez a cél. Nem tudom, lehet, hogy a többiek már rájöttek erre. Ne nagyon bízz senkiben és ha nem muszáj ne vedd fel a maszkod. Úgy tűnik az a leghatékonyabb módja annak, hogy legyőzzük a másik felet. – Mint ahogy, az már kiderült. – És talán nem ártana kicsit kutakodnunk a rózsaszín hajú lány után is. Biztos vagyok benne, hogy nem halt meg. – Teszem még hozzá a végére. Aztán persze Jun-chan is beszámolt arról mit is talált.
- Hmm… ez érdekes. Ha igazi harc lett volna ott, sterilnek kellet volna lennie. Úgy értem a sérült tárgyak megsemmisülnek. Kivéve ha a harc ami ott volt a küldetés sztorijának a része. – Gondolkodom hangosan majd a gondolat menet átvándorolt a rejtélyes kukkolóra. –Vagy az, vagy maga a rendszer nem engedi, hogy észre vedd. Egy njk, mob vagy legrosszabb esetben egy miniboss is lehetett. Túl sok a bizonytalan információ. – Csóválom meg a fejem. – De a legfontosabb, hogy minél többet tudjunk meg a maszkról. Kulcsszerepet játszik az egészben ez biztos. A küldetés kerettörténete csak másodlagos. – Állapítom meg végül. Majd végül ismét csak bólintottam. – Ha valami van írok, ahogy te is. – Hagyom el végül a helyet. A kórház elég nagynak bizonyult. Minden egyes szoba átvizsgálása elég sok időt vett igénybe és végül még az alagsort is megtaláltam benne a hullaházzal. Itt még nem jártam, talán érdemes lenne lenéznem és így is teszek. Egy utolsó pillantás még vetek az ablakra, hogy lássam mennyire kezd sötétedni, majd elindultam lefelé.

/Jun/

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Hétf. Szept. 22, 2014 9:32 pm

Vasárnap jön a következő éj, addig viszont ismerkedjetek, kalandozzatok, kutassatok, éljetek. o/

Suzume: Az hullaházban nem találsz semmit, mivel nem írod le mit is csinálsz pontosan, hol kutatsz. Viszont egy furcsa címkét találsz becsúszva az egyik boncasztal alá. Ha felveszed láthatsz rajta egy madzag szerű akasztót, és a papíroson egy furcsa nevet: Maioit.
Első pillantásra is rájöhetsz hogy valami nem stimmel vele.

Addig kérek szépen mindenkit válaszolgatni akik még nem tették, ha nincs erre módjuk jelezzék, vagy ha valamit nem értenek, kevésnek esetleg unalmasnak tartanak jelezzék hogy dolgozhassak rajta. :3
Köszönöm.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Szer. Szept. 24, 2014 1:16 pm

Rooko. Ko-ko-ro. Össze van keverve. Zajog a fejem. Minden csendes. Megszáll valami. Csak egy lehulló falevél. El is pixeleződik, mikor földet ér. Nagyon szép kékre esik szét. Mint a földre ejtett szendvics.
Kicsit elszakadjunk. Cajakal és Morn erre megy. Én pedig amarra. Nézelődünk. Olvasom a neveket, a dátumokat, a történeteket. Mindannyian éltek ezelőtt. Mindannyiukkal történtek dolgok. Pont, mint velem is. Megálltam. Ha nekem lenne sírkövem, az milyen lenne? Vajon valaki más is gondolna ott rám? Hogy milyen lehettem. Milyen életem lehetett. Hogy nevezhettem magam.
-Kyrie.
Nem visszhangzik. Elhal a levegőben. Holló károg a fán egyet. Mintha köszönne.
-Szia.
Köszönök neki én is. Halkan és bátortalanul. Aztán tovább megyek. Olvasom a neveket és történeteket. Magam elé képzelem őket. Hogy nézhettek ki? Boldogok voltak?
Boldogan haltak meg?
Cajakal felvakkant. Lepisszegem. Maradjon csendben, ez egy szent hely. Hagyja pihenni azokat, akik már pihennek. Odaszalad hozzám, meghúzza a szoknyám. Fogai közé kapja az anyagot lágyan. Morn is izgatottnak tűnik. Követem hát őket, megállok a sír előtt.
Kokoro.
Ez én vagyok, Houseki no Kokoro. Kyrie az árvaházból. Egy mocskos drágakő szíve.
Állok, nem mozdulok. A szó táncol a szemeim előtt. Elképzelem az életem, minden pillanatot, minden momentumot. Sziklagörgeteg száguld végig rajtam. Jackal leül a porba mellém. Ökölbe szorul a kezem. Megárad a patak, benedvesíti az arcom. Nehéz érzés nyomja a szemem belülről. Gonosz manó topog az agyamon és röhög rajtam. Meghaltam. Úgy jártam, mint a szüleim. Nem is éltem valójában sosem. Meghaltam.
Szedd össze magad. Nincsen baj. Nem haltál meg. Nem te haltál meg. Nem vigyáztál eléggé a maszkodra. Ez a maszkod sírja. A maszkod volt Kokoro. Te Rooko vagy.
De mi a feladatom?
Letörlöm a patakot, megfordulok. Cajakal és Morn követ hűségesen. A temető kapujához lépek, majd elindulok. A fürdőben nem lesz senki. Itt nincs senki. A bejárat. A falu bejárata. Ott talán lesz valaki.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szer. Szept. 24, 2014 10:09 pm

Örült, hogy Jun ezek szerint felismerte, mert rögtön integetve adta jelét, így legalább az ő nevével ezekszerint nem trafált mellé.
Az edzés, ami akkor tájt is épp zajlott a dojoban elég zajos volt, és a heves mozdulatok miatt nem is nagy érezte magát biztonságban, de valahogy csak sikerült a Jun mellé slisszannia, anélkül, hogy bárki véletlenül nekizuhant volna, vagy a tompa bambuszkardjukkal rásuhintottak volna.
Mosolyogva hajolt meg aztán az simerős felé, és már hadarta is izgatottságában a nagy újságot, bármennyire is volt szomorú vagy bizarr.
- Szóval, akkor tényleg jól emlékeztem a nevére. Pedig azt hittem, csak véletlen egybeesés, vagy hasonló hangzású nevet hallottam tőletek, de ezek szerint...
Elgondolkodtatta a dolog, ahogy igyekezett magában az elmúlt nap fürdőben töltött idő eseményeit felidézni magában és bizonygatni saját maga számára, hogy a sirkövőn se más nevet látott, hanem éppen Kokorot.
- Jó, menjünk, odakisérlek, bár nem olyan nehéz rátalálni!
Már épp indult is volna, amikor Junnak kérdése támadt, bizonytalanul megtorpant, mint aki nemérti a kérdés okát:
- A temetőben? Nem, nem láttam ott senkit, vagyis hát, nem tűnt fel hogy bárki is követne. Amúgy csak az a sírkő, a Kokoro névvel, csak az volt olyan különös, olyan nem oda illő, mintha új lett volna, na de menjünk, azt mondtad látni akarod!
S ha Jun is nekiindult ő is sietve szedte a lábát a temető felé.
Útközben még felmerült benne pár gondolat
- Amúgy... bocsánat hogy ezt kérdezem, hiszen nem is ismerlek, talán nem tartozik rám, de te ismerted ezt a Kokoro lányt valahonnan korábbról? Tudsz róla bármit ami fontos lehet ezzel az egész falus dologgal kapcsolatban?

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Csüt. Szept. 25, 2014 10:27 am

- Úgy lesz. - válaszoltam a lánynak és már léptem is ki az onsenből. Kétes érzések kavarogtak bennem, de igaza van. Ha vakon megbízunk mindenkiben akkor nagyobb az esélye, hogy valaki öncélúan felhasználja a kapott információkat és ellenünk használja fel. Esetleg csapdába csalhat, és úgy járnánk mint a hangfelvétel szereplői. Már a puszta gondolata megborzongat. Viszont jó érzéssel töltött el az ahogyan biztatott. Talán látszik az arcomon az, hogy nem tudom kiverni a fejemből a lánykát, és mardos a lelkiismeret is amiért hagytam, hogy csak úgy odaadja a gyanús maszkot neki. Talán nem vagyok felelős a történtekért, ahogyan a lány sem aki eltörte, de ettől eltekintve mégis csak előttünk történt a dolog, ezért felelősséggel tartozunk érte.

//Suzu//

A dojóba érve, kis kutakodásom közben összetalálkoztam egy ismerős arccal. A lány is ott volt akkor a fürdőházban, ö is részese volt a fura eseményeknek, és hozzánk hasonlóan egy maszk tulajdonosa. Viszont az a hír amit hozott egyszerre volt meghökkentő, és kísérteties. Végigfutott a hátamon a hideg, ahogy kimondta a nevet, és azt, hogy a sírkő új volt.
- Biztos vagy benne, hogy ez a név volt? - kérdeztem rá ismét. Nem tudtam elhinni, hogy ez tényleg lehetséges. Valaki meggyalázza a lánykát. Ökölbe szorítom a kezem, szorosan magam mellé húzva. Legszívesebben összetörnék valamit, hogy levezessem a napokban felgyülemlett feszültséget. Komolyan az ember nyaralni jön ilyen helyekre nem pedig szétidegeskedni magát. Sorban történnek furábbnál furább események. A lány halála, a mocskos fürdő, fura látomások, és követő árnyak. Ez a hely nem okés. Gyanakodva a lány után kérdeztem, meg akartam győződni róla, hogy az árny arrafelé is felbukkant e. Viszont a meglepettségéből fakadóan már biztos lehetek abban, hogy engem talált csak be.
- Mindenképp meg akarok győződni a saját szememmel arról, hogy az a sírkő igazi-e. Ha szükséges még ki is ásom. Hmm igen ez egy jó ötlet. Ha már sírkövet állítottak neki talán van is ott valami... Nem lehet véletlen a dolog. - Igen. Nem halt meg. Ha meghalna sem kapna egy sírkövet csak úgy. Valamit elástak oda, és ezzel szeretnék felkelteni a figyelmünket. Mintha csak úgy sugározna belőle az, hogy "nyiss fel. Akarok mutatni valamit". Miközben lépdeltünk a temető felé, kissé a gondolataimba temetkeztem, ebből az állapotból a lány zökkentett ki egy újabb kérdéssel.
- Semmi baj. Nem ismertem, csak ott akkor találkoztam vele először, és beszélgetni kezdtünk. Aranyos, kíváncsi lány. Biztos rengeteg mindent szeretett volna még megtenni. Egyik barátom céhtársa, ezért eldöntöttem, hogy vigyázni fogok rá. De... Azt hiszem elbuktam... - közben az út alatt egy kósza ásó után kutattam a szemeimmel, legszívesebben talán sírni tudtam volna, de nem tettem. Eldöntöttem, és amit tenni fogok azt akár puszta kézzel is megteszem, csak azért, hogy megbizonyosodjak arról, hogy igazam van-e. Jobb ötlet híján majd a metamorphot alakítom át valami olyanná amivel képes leszek kiásni.

//Shizu//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Pént. Okt. 03, 2014 2:57 pm

- ee - helyeselt bólintva Shizu a kérdésre, de mint már annyiszor, most is felötlött benne, hogy esetleg csak rosszul olvasta. Talán csak beugrott neki ez a név és akaratlanul is elferdítve ragadt meg az emlékezetében, az amit a sírkövön látott. Lehet, hogy csak valami hasonló név volt, és a sírnak nincs semmi köze ehhez az egészhez.
De persze mindezt nem merte megosztani Junnal, sőt most hogy így elbizonytalanodott magában, már ő is látni akarta újra, hogy mi szerepel a sírkövön
- Kiásni?
- Dehát az megszentségtelenítés! - visította az elméje a puszta felvetésre egyből
- Lehet ott valami? Mármint a sírban? - no erre nem is gondolt! - Micsoda? Mármint ha nem a holtteste, akkor... ? - érdekes gondolat volt, hogy a sírhantban valami mást található. Bármi ami magyarázattal szolgálna a tegnap este látottakra
- Várjunk csak... holttest... holttest az nem lehet! - világosodott meg a lány - Mert hát ha meghalunk akkor szétesünk pixelekre. Megszűnik az itteni testünk teljesen, nem? - kérdezte Junt aggodalmasan
- Nekünk nem lehet itt sírunk, ennek nincs semmi értelme! - bogozta tovább saját gondolatmenetét
- Akkor talán tényleg van ott valami, ami hasznos lehet nekünk! - jelentette ki immáron határozattan - De ne kézzel ássuk ki, a kovácsnál szerintem találunk ásót is! Menjünk előbb oda!
- Oh, aha -
tette hozzá halkan, látva hogy Jun mennyire feszült a történtek miatt. Nem akarta hát tovább boncolni a témát, de ezek szerint nagyon nem is tudhatott volna meg ennél többet, ha akar se. Nem is igen akart Jun szemébe nézni, inkább csak határozottan vezette kettejüket a kovács felé, hogy ásókhoz juthassanak

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Szomb. Okt. 04, 2014 8:48 pm

Egy picit rápörögtem a dologra, de ez természetes, hiszen a semmiből tűnt fel egy állítólagos sírkő annak a lánynak a nevével aki nem is olyan régen tűnt el. A pixeljeiből arra következtettünk ugyan, hogy nem halt meg, de mégis valaki gúnyt űz belőle. Vagy talán nem is gúny hanem egy jel arra, hogy valami van ott amit nekünk látnunk kell, én pedig mindenképpen ki fogom szedni abból a koporsóból azt a dolgot ami ott lapul. A tervem minden aggodalom nélkül közöltem is a lánnyal aki kissé minta meglepődött volna a dolgon.
- Persze, ha nem nyissuk fel sosem tudjuk meg mi lehet ott. Talán még nyomra is bukkanunk, vagy esetleg Kokoro-chanra. - mondom ki olyan hangsúllyal mintha a világ legtermészetesebb dolgáról beszélnék. Azt hiszem kezdek bedilizni a történtek miatt.
- Ne aggódj. A hullára ne is gondolj. Tudom, hogy még él. Azt feltételezem, hogy valaki képességet használt rajta, és most fogva tartják. Talán éppen az a lány tette aki eltörte a maszkot. - súgom oda neki, a mondat második felét, mert ez nem egy olyan dolog amit csak úgy ordítozni kellene. - Vagy nem. - vonok vállat. - Viszont erre nem látok sok esélyt. Ö is épp úgy meglepődött mint mi. Szerintem hagyjuk az ujjal mutogatást. - sóhajtok. Ha nem vigyázok a számra pillanatok alatt egymásnak ugrasztom az embereket. Nem szeretnék úgy járni mint a felvétel szereplői, ezért inkább nem is beszélek többet arról az estéről az onsenben.
- Ez egy nagyszerű ötlet! Én visszarohanok a kovácshoz, te addig menj a sírhoz. Ott találkozunk. Ha valami gyanúsat látsz azonnal írj üzenetet. Sietek! - néha meglepően jó ötleteket kapok. Ha valahol akkor ott biztosan fogok olyan szerszámot találni ami alkalmas lesz az ásásra. Vállon veregetem a lányt és egy mosollyal jelzem felé, hogy minden rendben lesz. Biztosan nagyon meg van ijedve, én pedig mindenféle dologgal rémisztgettem ezidáig. Néhány lépést hátrálok tőle, töretlen mosollyal az arcomon. Persze inkább erőltetett mint természetes. Nem akarom, hogy rosszat feltételezzen rólam, de azt pedig még inkább, hogy velem jöjjön egy olyan üzletbe ami dugig van fegyverekkel amikkel könnyedén leszúrhat. Intek neki, én pedig rohanok a kovács műhelye felé, ahol ha fogadnak azonnal egy ásót próbálok vásárolni. Ha nem szolgálnak ki akkor másképp jutok hozzá. Ügyesen elemelem. Egy kaviccsal cserélem ki az említett eszközt. Illetve ha egyáltalán nincs látótávolságban ásó, és nem is szolgálnak ki akkor természetesen üres kézzel ballagok vissza a lányhoz.

//lő futás a kovácshoz ásóért \o/ illetve vissza Shizu-hoz. //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Vas. Okt. 05, 2014 12:21 pm

Annyira nem volt nehéz bejutnom a hulla házba mint gondoltam. Egyszerű volt és meg is kezdtem a kutakodást. Vagyis elsőnek csak egy futó pillantást vetettem a helységre és rögtön meg is akadt a szemem egy címkén az egyik boncasztalon. A név ami rajta szerepelt ismerős volt.
- Maioi. – Ismétlem meg halkan magamnak. Rögtön elő vettem a kristályt, hogy megbizonyosodjak tényleg a felvételen halottam-e ahogy az nekem elsőnek rémlik. Azonban ez tévedés volt. A névnek hitt szó nem szerepelt a kristályon, de akkor miért ismerős? Minden esetre kicsit alaposabban szétnézek, íróasztalok, szekrények fiókjaiba. Azokba a hűtőkbe ahol hullákat tartják és persze a többi boncasztalt. Na meg magát a padlót sem hagyom ki hiszen a kristályt is ott találtam. Végül ha ez meg van elteszem a címkét és esetleg mást amit találok és otthagyom a kórházat. Esetleg este is vissza kellene ide néznem.
Menümből kikeresem Junt és megnézem merre jár és egy üzenettel párosítva miszerint felé tartok elindulok az irányába. Maioi, Maioi. Különös lenne egy névnek, talán inkább valami kód lehet. De akkor miért ismerős? Egyre több kérdés merül fel az egésszel kapcsolatban. Fejemben még mindig ott visszhangzottak a kristályon halott szavak. „A maszk nem…” Mi nem? Összegezzünk. Annyit tudok ha a maszk eltűnik a gazdája is hasonlóan jár. Nem tudni mi lesz a maszkkal és a gazdával. Az eddigiek alapján úgy tűnik azt akarják vadásszunk egymásra illetve a maszkra. Ennek elkerülésére elég ha a maszkot nem tesszük fel hanem biztonságban van az inventoryba. Azonban azokat amiket a maszk mondott egyértelmű, hogy valami módon a maszkot mindenképp fel kell vennünk. A millió dolláros kérdés, hogy mivel akar minket a játék rávenni, hogy felvegyük a maszkot?
- Jun-chan! – Integetek neki, mikor megpillantom őt. – Találtál egyéb valamit?

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Okt. 05, 2014 12:33 pm

Egy kicsikét gyanúsan viselkedik a lányka, ezért nem hagyom csak úgy, lelépni. Nem-nem, ennek utána kell járni. Azt magam is látom, hogy nem gyíkos, hisz az indikátor színe nem  az a  csúnya és utált vörös, mint egyes gátlástalan embereknél, hanem szép, üde zöld, pont mint az enyém Suspect  Csak azért nem engedem el így lazán, mert: egyrészt udvariatlanság faképnél hagyni az embert bármiféle magyarázat nélkül, engem meg főleg. Másrészt mert a nem éppen gyanútlan viselkedése miatt…
Szóval nem hagyom elfutni, és elé szökkenek pár rövid mozdulattal…. ezek szerint gyorsabb vagyok nála is, de kinél nem? ˇ^ˇ  Mögötte Reginald tartja a frontot, bár az indítékai ismeretlenek számomra is… találgatni azt tudok, azonban nála gyakran felesleges Suspect
~ Ghhhrrrrrr…>.< ~ morog facepalm tehát képes lenne mindenféle kezdeményezés nélkül nekirontani a lánynak…. szép, mondhatom… biztos, hogy az én petem ez?
- Jaja.. gyanús ˇ^ˇ mondom ellentmondást nem tűrő stílusban…
- Én csak feltettem egy kérdést, ha simán azt válaszolod rá, hogy nem, akkor semmi probléma nem történt volna, mert elhiszem neked. De te egyből GYANÚSAN elkezdtél hátrálni, majd lelépni. A filmekben, regényekben ez annak a jele, hogy sáros vagy ˇ^ˇ - közlöm vele, mire ő folytatja a lightos kirohanását… még így is elég visszafogott, de mondandójában valami megüti a fülem…
~ Ghhhrrrr… én se tudtam…
- Tényleg? – kérdeztem mindkettejüktől. szóval jól sejtettem, nem mehetünk el innét, míg nem végzünk ezzel a questszerűségel Suspect Ez elég nagy probléma..
A lányt időközben meggyőzőm, hogy mutassa meg a maszkját, de csak akkor, ha én is… ám legyen, amúgy is én vagyok a gyorsabb…  
- Okés… akkor egyszerre…. egy-kettő…. háááááárom….- pár pötyögés és az inventorymból máris a kezembe kerül az ízléstelen rókamaszk, de úgy vigyázok rá, mint az epres fagyimra, ah nem jobban Suspect

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Vas. Okt. 05, 2014 1:17 pm

Kétes gondolatok jártak a fejemben, a lányról is és a sírkőről is. Nem gondolom, hogy hazudna nekem, de valami mégis olyan fura. Valami nincs rendben. Sietve trappolok a Kovács irányába, hogy minél hamarabb sort keríthessek a sír feltárására. Persze időnk mint a tenger és az is megeshet, hogy a sírkő csak az esti városkában jelenik meg, nappal épp oly láthatatlan, mint a romok, a félig elpusztított onsen, vagy a szétvert ház felakasztott bábukkal. Megrázkódok, végigfut rajtam a hideg. Hamarosan azonban egy ismerős hang üti meg a fülem, azonnal a forrást kezdem kutatni, és a tekintetem abba az irányba fordítom ahonnan hallottam. Suzu az. Hozzá hasonlóan én is intettem neki, és felé kezdtem lépdelni.
- Nem vagyok benne biztos, hogy mi lehet az. De azt hiszem jó nyomon vagyok, hogy megtudjam mi történt azzal a lánnyal aki eltűnt a fürdőházban. Kokoro-chan. - mondom ki a nevét, hátha is ismerősebben cseng számára. Picit várok, majd folytatom, a mesélést arról amit megtudtam. - Összefutottam egy lánnyal, aki azt állítja, hogy talált valamit a temetőben, amin a lány neve szerepelt. Szóval úgy döntöttem kiásom a sírt. - osztom meg vele az információim teljesen kifejezéstelen arccal, és hagyok neki egy kis időt, hogy kérdezhessen, és csak ezután folytatom.
- Szerinted van esély arra, hogy a lány lesz benne? Én attól tartok, hogy valaki csak gúnyt űz belőle, és belőlünk is. - veszek mély levegőt, és egy picit benntartom majd kifújom, ezt a kis rituálét még párszor megismétlem, próbálom nyugtatni magam. - Félelmetes. Bármi lehet abban. Akár egy csapda is. Te mire jutottál? Valamire rábukkantál? - kíváncsiskodtam, és miközben hallgatom próbálom a kovács műhelyben lebizniszelni, vagy elemelni az említett ásót, feltéve ha van. Nehéz a sírásók élete, főleg ha nincs meg a kellő felszereltség hozzá. Minden másodperccel egyre jobban furdal a kíváncsiság, tudni akarom mi van ott, látnom kell.

//Suzu //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Hétf. Okt. 06, 2014 8:27 am

Ren:
A lány megtorpan miként elé lépsz, zavartan pillantgat mindenhova épp csak rád nem. Mikor meggyanúsítod és még csak lelépni sem hagyod arca piros lesz az idegességtől.
- Ühm… Szóval te félválról vennéd ha meggyanúsítanának egy gyilkossággal, úgy hogy közben mindenki tudja hogy annak jele van? – Kérdezett vissza és mikor a „jeléről” beszél akkor hevesen mutogat a feje fölé épp ahol a zöld kis indikátora található.
- Ha simán azt válaszolom rá hmm? Nem vagy valami okos. Egy gyilkos ha könnyen öl gondolom a hazudás sem esik nehezére… - Csóválja meg a fejét, a lányka fel lett annyira idegesítve hogy az eddigi kis szelíd, csendes Shiroból most kiváltottad pont azt hogy ki is mondja amit gondol, válogatás nélkül. Majd mikor felvilágosít titeket hogy nem tudtok kijutni és látja Ren arcán az értetlenkedést elkerekedett szemekkel néz a fiúra.
- Te vízió után meg sem próbáltál lelépni innen? – Kérdi megdöbbenve mintha az olyan egyértelmű lenne hogy egy kis beijesztés hatására mindenki megkísérel távozni. Megegyeztek végül hogy mindketten megmutassátok a maszkotokat, mindketten az inventori menüjét húzogatjátok, és mikor véget ér a számlás, a lány arca magabiztos mosolyra derül miként meglátja Ren kezében a maszkot. Tőle telhető leggyorsabb mozdulattal előhívta az inventorijából a kését és szinte azon nyomban a maszk felé lendítette. Mindeközben számított Regináld támadására, tehát amint tudott közel húzódott Renhez és onnan zavarta a fiút hogy közelről támadni tudjon és hogy Regináldtól is védve legyen. Hiába próbálta a maszk sértelten maradt talán Ren gyors reflexeinek, vagy a lány előre nem épp kidolgozott ötletének köszönhetően így most Shiro bajba került, ámbár nem láttátok rajta hogy aggódna. Hátrább húzódott és megvonta a vállát, várta hogy támadjátok hisz tisztában volt még egy dologgal.

/Rent ért támadás dobása: itt Mivel korona a maszkod megmarad./

Jun:
A kovácsműhelyben lévő npc házaspár kissé ugyan meglepődött de pár aranyért szinte azonnal szolgáltattak neked ásót.
A sírnál ásás közben egy fehér megkopott maszkot találtok, pont olyat amilyet Kokoró is viselt.


Mindenki:
Elkezdett sötétedni de még nem volt éjfél, még a közele sem, mégis mindenki kapott egy rendszerüzenetet amiben ez állt.

Kód:
„A küldést elbuktátok, jutalmatok hogy szabadon távozhattok… de ki elhagyja ezt a területet vissza soha többé nem térhet.”

Ennnek két lehetőséget is elétek támaszt. Az egyik.
Ingame: Ha valaki elhagyja a meppet, akkor kap rá mesélést.
Off: Legálsian megnyitom a lehetőséget előttetek hogy aki ki szeretne lépni, másik küldetést felvenni vagy bármi most megteheti. Épp csak egy kérésem van ezzel kapcsolatban hogy írjátok oda hogy ténylegesen kiléptek-e a játékból.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Csüt. Okt. 09, 2014 9:32 am

Nincs senki a bejáratnál sem. Csak a falusiak. Őt ott meg is ismerem. Ő segített útba igazítani. Kedvesen int és köszön. Visszaintek a számára. Mosolygok, nem nézek a szemébe.
Laposan süt a nap. Nem nagyon melegít. Fázok, összehúzom magam. Reszketek és félek. Félek, rettegek attól, hol vagyok. Ki vagyok. Mi vagyok. Nem tudok semmit.
Végül jön a sötét. Megtorpanok. Előttem pár lépéssel a híd van már. Amin keresztül bejöttünk. Szörny torka tátog a feketeségben. Nyújtogatja a nyelvét; gyere, gyere, nyugodtan. Kedvesen foglak felfalni. Elvigyorodik, fehér fogai megvillannak a sápadt fénytelenségben.
Azt mondja, elbuktam. Halvány reszketéssel világítanak a fogak. Jutalomról beszél, olyanról, hogy elmehetek. Szabadon, mint a madár. Pedig én nem is tudok repülni. Vagy ezt csak úgy mondják? A madár az valóban szabad? És mi van a többi állattal?
A hídra nézek. Megrázom a fejem, hajam lágyan simítja végig az orcám, az ajkam.
Nem mehetek el, sajnálom. Én már ide tartozom. Én Rooko vagyok. Kokoro elmehetett volna. Én még nem tehetem. Még nem tehetem. Még meg kell tudjam, ki vagyok.
Megfordulok és elindulok. Vissza a falu felé. A temetőbe. Ott csend van és nyugalom. Megkeresem Kokoro sírját. Némán elmesélem neki, ami történt. Biztos örülni fog neki. Hisz olyan magányos volt. Olyan gyámoltalan. Olyan kis csendes. Mindig csak hallgatott. Majd én mesélek helyette is. Majd én beszélek helyette is. Cajakal és Morn követnek. A sakál tappancsai felkavarják az út porát. Apró kis véseteket hagynak maguk után a karmok. Talán jelzi valakinek, hova megyünk. Talán csak véletlen. Én nem törődöm vele. Hisz nincs értelme. Mindig másnak van értelme.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Csüt. Okt. 09, 2014 8:45 pm

//Miután elmentem Suzu-tól vissza Shizu-hoz reag//

Nem számítottam rá, hogy összefutok valakivel a kovácsnál, de azért mégis kellemes meglepetés volt, hogy az a valaki pont Suzu volt. Az idős házaspár akik a kovácsműhelyt vezetik pedig picit meglepettnek tűntek a kései vásárlásom miatt. Pedig szerintem tök természetes dolog ha valaki éppen egy ásót vesz sötétedés előtt. Sok embernek vannak fura hobbijai, akkor miért ne lehetne az enyém a sötétedés előtti kerti szerszám vásárlás? Mindegy is, nem szándékoztam túl sokat maradni, és szerencsére nem is kellett lopáshoz folyamodnom mint amire először gondoltam. Talán nem is olyan szörnyű itt minden. Ha más nem is de a nappali lakók kedvesek, és odafigyelőek. Sajnálom amiért egy ilyen városban kell élniük a mindennapjaikat. Mindegy is ez már nem az én dolgom, és most a jelennel, a saját jelenemmel kell foglalkoznom. Sietve térek vissza a temetőhöz, kezeim között az ásót szorongatva, szemeimmel a lánykát kutatom, majd amint megtaláltam trappolok is felé, közben vadon kutatom a sírkövek feliratait, természetesen a régieken csak átfuttatom a szemem, az említett új állapotban lévő most a fontos, és az élvezi a prioritást is.
- Megjöttem, és hoztam az ásót. Jó ötlet volt a kovács, tényleg volt nálunk raktáron, és elég olcsó is volt. - mutatom az eszközt a lánynak, közben már be is sötétedett. - Szóval akkor azt hiszem ideje hozzálátni az ásásnak. Nem tudom milyen mélyen van a koporsó, feltéve ha egyáltalán van olyan, de legfeljebb majd váltjuk egymást, feltéve ha benne vagy az ásásban. - pillantok a lányra, közben ha bólint akkor hozzá is látok a feladatnak.
- Kezdem én, úgy érzem hosszú éjszakának nézünk elébe. - sóhajtok, és folytatom az ásást, persze elég gyorsan kell lennem, nem tudom milyen hamar fog a föld a helyére kerülni, feltéve ha egyáltalán ilyen elven működik itt is a dolog. A házban látott fura széttördelt díszlet és törött holmik láttán azonban nem vagyok teljesen biztos, hogy itt is így lesz. Azonban nem hagyhatom annyiban a dolgot. Ez egy jel. Valamit jelent, mi pedig meg fogjuk fejteni.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Szomb. Okt. 11, 2014 6:03 pm

Jun-chan nagyon sietett valahová egy pillanatra azt hittem észre se vesz majd de nem így lett hiszen viszonozta az integetést sőt hamarosan oda is jött hozzám és elkezdte megosztani az információit.
- A lány akinek eltörtem a maszkját? – Kérdezem vissza. Kapott volna egy szép nagy sírt. Elég bizarr. – Nem kizárt. Talán amolyan hibernált állapotba került mint egyesek a saoban mikor elindult az egész. Ez megmagyarázná a vöröses elpixleződést. Talán a teleportálás animációja lehetett. Hó ötlet a sír feltárása még ha furán hangzik is. Veled megyek, kíváncsi lettem. – Jelentem ki. Nem volt túl nagy kedvem az udvariaskodáshoz. Meg ez felveti bennem a kérdést, hogy a lány maszkja is ott lesz vele. Mikor Jun-chan megkérdezi, hogy találtam-e valamit csak odanyújtom neki a cédulát.
- Csupán ezt a kórház hullaházában. A névhez tartozó testet nem találtam. Már ha ez egy név. – Már e felől is voltak kétségeim, de majd elválik. Ezután, feltéve, hogy Jun-chan engedi vissza mentem vele az említett sírhoz. Meg fordult az is a fejemben, hogy talán a saját maszkomat is elkellene törnöm, hogy lássam mi lett Kokoro-channal, de majd később még előtte van egy hely ahová el akarok nézni sőt lehet jobb lenne még teljes sötétedés előtt oda menni.
- Jun-chan majd küld el pm-ben mit találtatok, szeretnék leellenőrizni valamit. – Mondom mielőtt még kiáshatná a sírt és a barlang felé veszem az irányt. Legutóbb mikor ott voltam el volt torlaszolva de talán este már más a helyzet. Minden esetre mikor megérkezem várok még a terep meg nem változik. Ekkor jön egy üzenet ami azt írja elbuktuk a küldetést. Ez azért fura akkor szerintem ki kellene teleportálódnunk erről a helyről. Na most már addig nem megyek el még nem fejtem meg ezt az egészet


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Okt. 12, 2014 9:42 pm

Veeeeeh… ez a csaj borzasztó, nem is tudom, hogy így hírtelen melyik hisztérikára emlékeztet azok közül, akiket Aincrad-ban megismertem… van egy pár, ezt meg kell hagyni Suspect  Hiába beszélek neki, meg sem hallja, vagy nem akarja meghallani. Jellemző, típiskus nő, a rosszabbik fajtából facepalm Miért pont engem ver az isten vagy valami más magasztosabb lény az ilyen csajokkal? Másokat nem tudnak megtalálni? Sad
- Kezdjük ott picikém, hogy nem gyilkossággal gyanúsítottalak meg blöeeee… - öltöm ki rá a nyelvem… senki nem mondta, hogy gyilkolt. Én csupán annyit kérdeztem meg, hogy nem-e késelt meg egy srácot mostanában… szó sem volt kill-ről Suspect Ezt is csak beképzeli magának Suspect
-…. aztán meg jah, én tök nyugodt lennék, mert tudom magamról, hogy ártatlan vagyok. Egy egyszerű nemet levágok az ilyen kérdésekre és ennyi… nem kell ezt túldramatizálni… mint ti, nők teszitek Rolling Eyes - jah, leszokhatnának már erről, mert az őrületbe kergetnek vele…  
- Már megint megkérdezem facepalm Ki beszélt itt gyilkosságról? Feltettem egy egyszerű kérdést… te meg egyből gyanúsan reagáltál…. és ennek tuti megvan az oka… - mondom és eközben petem jobbra lépked, majd ballra, szemét le nem veszi a csajról.. még meglépne itt nekem Suspect
- Nem, nekem semmi bajom nincs egyelőre ezzel a hellyel… még onsen is van.. nappal használatos onsen >.> - azután megbeszéljük, hogy megmutatjuk egymásnak a maszkunkat… kíváncsi vagyok, hogy hasonlít-e a csajéra a vízióból…. mindenkinek másmilyen van, ahogy észrevettem, ezért minden ki fog derülni, amint meglátom Suspect
Ahha, gondoltam én ezt, meg mást is és sajnos az a másik következik be. Azt hiszi, hogy tök óvatlan vagyok azzal szemben, akit alig egy perce gyanúsítottam meg és ő ehhez mérten viselkedett?? Egy nagy frászt, hehe… Reflexből vagy sem, szinte azonnal elpöckölöm a kést magam elől, egy újmozdulat az egész és a fegyver eltérítve. A célpontja én voltam, vagy a maszk az nem számít… „kezet2 emelt rám, így vége a toleranciának ˇ^ˇ  
Próbál trükközni a drága, de azt elfelejti, hogy Reginald egy madár, így nem csak négy irányból képes támadni, hanem többől Cool  Felülről próbálkozik, gyorsan rátelepedni a lányra, lenyomni a földre, majd lent tartani azzal, hogy a hátán áll, tapos én meg csak kipördülök villámgyorsan..  
~ Teeee… neszeeeee…. teeee…. van még kajád? :O ~ facepalm megint kezdi, de mindegy…
- Na szóval… mit  mondasz a megérzéseimről? – felelem, abban az esetben, ha sikerült a manőver, és inventorymba helyezem maszkom, majd egy kötelet veszek ki, amivel szeretném megkötözni a lánykát… Suspect

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Hétf. Okt. 13, 2014 10:23 pm

- Oké - biccentett szelíd ábrázattal Shizuka, majd Junnak még integetve kicsit a temető felé vett az irányt. Ma immár második alkalommal.
Amíg így lassan sétált a végső nyugalom kertje felé volt ideje kicsit átgondolni ezt az egész katyvaszt ami eleddig történt vele.
Még mindig nem tudott megbarátkozni igazán a gondolattal, hogy akaratán kívül egy küldetés kellős közepébe csöppent. Ráadásul nem is akármilyen küldetésbe...
Olyanba, ahol a szeme láttára halt meg egy lány, csupán mert a maszkja ketté törött.
Az sem volt tiszta Shizu számára, hogy mégis mi okból került mindenkihez egy-egy maszk, hogy hogyan lehetséges, hogy egy tárgy épségétől függjön a puszta létezésük. És hogy hogyan is tudhatná megvédeni őt a saját maszkja, ha még Kokoronak is csupán a vesztét okozhatta.
Miért volt este más a falu mint tegnap meg ma nappal?
Biztosan nem álom volt, mert Kokoro nincs sehol, és Jun is tud a történtekről. És ki volt a rejtélyes támadó meg az áldozat abban a jelenésben? Vagy ki lehetett a kisfiú a kovácsműhelyben éjszaka. Ráadásul hogy tudott fejjel lefele lógni? Lehetséges volna, hogy csak egy szellem volt?
Shizuka hiába törte a buksiját nem tudott válaszokat csiholni a millió és egy kérdésre
De közben szép lassan megérkezett a sírkertbe, a rejtélyes sírhoz. A rajta szereplő nevet újra kibetűzve győződött meg róla, hogy nem tévedett.
Nem is igazán kellett várnia, nem soká Jun is megérkezett az ásókkal.
Integetve kalauzolta a megfelelő helyre
- U-um - rázta a fejét Shizu - segítek, kezdem a másik végén, akkor gyorsabban haladunk! - vette át a másik ásót, s Jun példáján felbuzdulva, maga is neki látott. Az igazat megvallva sírt még sohasem ásott, se itt, se kint, de a palántázásnak hála azért nem állt mégsem olyan esetlenül a kezében a szerszám
- Szia! - köszönt csendesen a másik lánynak, aki idő közben odasétált hozzájuk. Ismerős volt neki, már látta a fürdőben. Ő volt az a lány aki ruhástul jött be a medencetérbe, és aki eltörte Kokoro maszkját is. Nem is tudta hirtelen mit szóljon a lányhoz, hogy kellene-e éreznie haragot iránta vagy szánnia kéne. Végül inkább nem szólalt meg.
A lány kimentette magát és távozott, így újra együtt veselkedhettek neki Junnal a sírnak.
Bár elég bizarr dolgot műveltek, mégis jól esett neki, hogy valaki társaságában lehet.
A nagy erőlködés közepette igyekezett egy-két halvány mosollyal Jun tekintetét keresni.
Maga se tudta, hogyan kéne ilyenkor viselkedni.
De végül keménybe ütközött az ásó, és ha koporsót nem is, maszkot azt találtak. Épp olyat, amit Kokoro adott át annak a leányzónak.
Alig hogy végig mustrálták a kincskeresés eredményét, hirtelen mindketten érkező postára lettek figyelmesek. Legalábbis Shizunak üzenete jött
Kétségbeesett arcot vágva zárta be.
- Te is azt kaptad? - kérdezte Juntól - Hogy elbuktunk a küldetést?
Kokoro maszkjára nézett, meg a sírkőre, amin a lány neve volt vésve, és valahogy nem akaródzott neki elindulni hazafelé
- Jun-chan, te haza mész? - kérdezte bátortalanul - Vagy... folytatjuk... mármint... kiderítjük mi történt vele? - bökött a sírkövön lévő névre
- Én arra gondoltam... hogy... szóval... a barlang... talán van ott valami... megnézném, de egyedül kicsit félek... mi van ha nem tudok kijönni, vagy valaki lesben áll ott és lecsap rám...


Jun, Suzume

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Kedd Okt. 14, 2014 9:43 am


Beköszönt a  második éj!
Még félhomályban.
Kokoro:
Elveszve magányosan aligha találsz nyugalomra…. szegény, szegény Rokoo –chan. Miután beköszönt az éjfél voltaképp elég sok minden megváltozik ismét, te nem kapsz üzenetet, de furcsa hangra leszel figyelmes, leginkább egy vízcsepp csobbanására ami halk ugyan de te mégis úgy hallod mintha a fejedben zajlana. Újabb és újabb cseppek vagy talán csak vízhangja az előzőnek? Alig lehet megállapítani, kábultnak érzed magad a harangszó után, tested karod elgyengül mintha hatalmas súly nehezedne rá. Fájdalmat nem érzel csupán tompa nehézséget, és a téged körbevevő világ is pár pillantás után másként tárul a szemed elé. A mozgó alakok csupán fekete árnyak, névnélküliek, talán félelmetesek? Hangokat is alig hallasz, minden zaj csupán tompa suttogásként ér el téged miközben víz hangzik a fejedben és nem is biztos hogy érted minden szavát.

Jun és akik a temetőben vannak:
Nem kell sokáig ásnod, hamar megkoppan valamiben az ásó feje, de utána csak kézzel ildomos kaparászni nehogy megsérüljön a kincs amit találtatok. Lehajolhatsz hozzá onnantól már selytheted hogy mit is rejt a föld, hisz fehér alakját csupán pár piros forma bontja meg, amint kézbeveszi valamelyikőtök és kiemeli láthatja hogy az Kokoro maszkja, ami darabokra hullott most mégis ép, csupán picit koszos, de az is hamar elpixeleződik róla. Döntsétek el mi legyen a maszk sorsa, mit is az amire használjátok majd? Vajon mit is tudtok vele kezdeni majd? :33

Suzume:
Eltalálsz a barlang bejáratáig, aminek torlasza rozogább állapotban van, így ha van súlyemelésed, csupán akkor tudsz bejutni. Ha sikerül bejutnod, akkor nem fogsz látni semmit sem. Mivel teljesen fáklya mentes a hely, csupán a tartók nyomai díszelegnek néhol, azok is romokban. De kristállyal vagy némi leleménnyel csiszolhatsz magadnak fényt, ha megleled a hozzá szükséges anyagokat még odakint. Ha összerakod, őket a fáklya automatikusan meggyullad, de mindezt még félhomályban kell megtenned.

Ren:
A lány csupán hebeg habog mégis megpróbál magabiztosnak tűnni. A támadását könnyedén kivédted, és a maszkod is sértetlen, hála a fene nagy szerencsédnek. Razz Nem sok kellett hozzá hogy leterítsd, és fetrengve is megpróbálkozott kiszabadulni ugyan de rá kellett jönnie hogy felesleges csupán a kitartáspontjait csökkenti ha ellenkezik. Nem néz a szemedbe, dacosan fordítja el a fejét, úgy látszik már nincs akkora beszédes hangulata mint eddig. Megpróbálhatod attól még faggatni, hátha sikerrel jársz, de ahhoz bizony értened kéne a nők nyelvét.

Éjfél után, akármit is csinálsz vele, egyre nyugtalanabbá válik, nem fog segítséget kérni, sem pedig hogy eloldozd, bár egész idáig ügyeskedett a kötelek meglazításán. A gondszó felcsendül, a lány kis kobakjában pedig érezhető a gondolatok kavalkádja.
- Eressz el. Oda kell mennünk! – Addig magyaráz míg el nem engeded, ha nem engeded el még így sem, akkor a kilazított kötelen kereszül kap épp annyi helyet hogy a fegyverét elő tudja halászni. Mivel nem látja hogy a menüjében mit is vesz elő így az első koppanás egy halk tompa míg a második koppanás egy csilingelő fémes hangot hallat, alig észrevehető, erősen fülelni kell hozzá. Ha sikerült neki elvágja a kötelet és meglódul.


Éjfélt ütött az óra:
Hangos gong szó töri meg a csendet és kinek-kinek gondolatait. Miután elhalkul a harangszó, ismételten kaparászást hallotok. Új üzenet:
„Hordj engem és védelmem oltalmaz majd,
mikor démonok üvöltése hangzik fel majd.”

Rajtatok áll mit tesztek, hogy bíztok-e egymásba, vagy inkább az inventoryban hagyva a maszkot néztek szembe a „démonokkal” akárhogy is döntötök alig pár perc múlva hangos üvöltésre lesztek figyelmesek a híd felől ahonnan mindenki érkezett. Ha felkutatjátok a hangot hamarosan egy óriási szörnyeteg, közelebbről megnézve viszont nem is olyan ilyesztő. A termete akár három méter is lehet, a lábai nem látszanak, elhalványulnak és eltűnnek, minthogyha egy fekete aprócska test árnyékából szökelne elő és lebeg felette. Ráfókuszálva a „Rooko” nevet látjátok, de ami ennél is meglepőbb, hogy külön menüje is van, ahol egy aprócska leírást találtok. „A kéj és bánat istennője.” Végignézve a megjelent furcsaságon, a szarvain és szájából kitüremkedő agyarán kívül egész emberinek hat, a testét aprócska varratok szegik, és meztelen méltóságát a haja oly ügyesen takarja és fedi el bájait hogy nem kell aggódni hogy bármi olyan is megvillan.

/Az indikátora mindenkinek eltűnik./
Így néz ki Rooko és valahogy így lebeg felette.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Kedd Okt. 14, 2014 2:56 pm

Nézzétek. Egyre sötétebb lesz. Először minden narancssárga. Majd szürkévé fakul. Végül fekete és kék. Teljes a csend. Szeretem az ilyet. Lehunyom a szemem. Leülök a földre. Koszos, de nem zavar. Már tudom, hogy itt nem számít. Hamar el fog tűnni, ha felállok. Olyan szép pixelekre esik, mint minden más. Mint a maszkom. Mint Kokoro.
Cajakal ásít egy nagyot. Édes hangot hallat közben. Magas és vékony, mivel még kölyök. Kicsit megnyalja a szája szélét. Összekuporodik a földön. Pár levél esik rá, takaróként. Aranyos látvány, mosolygok. Morn még fog is egy levelet, kicsit feljebb húzza. Magára, mintha valóban betakarná magát. Elalszanak.
A sírt nézem. Nem tudom levenni róla a szemem. Mindig rá gondolok. Ki lehetek? Ki lehetett ő? Melyikünk volt a vízben? Nem tudom, mire emlékszem. Jól esne egy pohár víz...
Valahol van is. Hallom a csobogását. Körbenézek, kutat keresve. Már tudom, azok hogy néznek ki. Láttam egy könyvben. Olyanok, mint egy furcsa kis elefánt. Meg kell mozgatni a tarkójánál, hogy jöjjön a víz. De nem látok ilyen kutat. Hallom a vizet, de nincs sehol. Én pedig szomjas vagyok. Nagyon szomjas vagyok.
Lehunyom a szemem. Nem akarok megmozdulni. Lustaság. Nem, csak nincs energiám. Képtelen vagyok rá. Próbálom, de a kezem nem reagál. Elmozdult a sisak? Hallottam ilyesmiről. Megtörténhet. De abba bele is halhatok. A nevelők. Biztos elmozdították. Látják, hogy itt lustálkodom. És mikor meg akarok mozdulni, megbüntetnek. Rosszul hittem, hogy menekülhetek előlük.
Végül nem próbálkozom tovább. Az csak... az csak...
Az csak nekik jó, ha ellenszegülök. Mert akkor még jobban büntethetnek. Még könyörtelenebben.
Lehunyt szemmel hallgatom az Élet vizének csobogását.
Ez szépen hangzik. Elmosolyodom. Megadom magam.


//Lájkoltam a mob-Rooko ötletét :3 //

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Vas. Okt. 19, 2014 7:10 pm

A kérdése alig csendült fel, a falu tornyában, akármerre is kellett lennie, megkondult a harang.
A színek megkoptak a hirtelen beköszöntő éjszaka kékes hidegében.
Shizu szomorkásan nézett a Jun kezében tartott maszkra.
A maszkra, ami az imént került elő a sírból. Kokoroéból.
- Azt hiszem, megint veszélyben vagyunk... - állapította meg cseppet sem lelkesen
Aztán jött az üzenet, meg az az idegesítő hang, ami leginkább kaparás zajára emlékeztetett
Shizu megfeledkezve az éjszakáról, a veszélyről, a Junról, sírról, maszkról, arról amit eddig műveltek, a villogó üzenet ikonja után kapott
- ...  hangzik fel majd ... - motyogta az orra alatt
Bátortalanul pillantott fel Junra
- A maszkunk... - kezdte - izé... szerintem fel kéne vennünk ...
Valahol tartott tőle, hogy megismétlődhet a tegnap esti baleset, mégis mindene azt súgta, hogy azonnal vegye elő és öltse magára a saját maszkját
- Jun-chan... - sütötte le a szemét zavarában. Nem tudta eldönteni, hogy bízzon-e a lányban egy ilyen veszélyes, kényes helyzetben. Vagy sem.
- Bízhatok benne, hogy továbbra is segítjük egymást?
Shizu maszkja lassan materializálódott a kezében. Az arca elé szerette volna húzni, de félt. Félt, hogy Jun kitépi a kezéből, lerántja az arca elől és kettétöri.
Inkább a háta mögé rejtette fél kézzel. Várt. Junra.
Aztán megjelent a lény.
Shizu összerezzent az érkezése pillanatában. Pár lépést hátrálva húzódott hátrébb, távolabb a szörnytől, távolabb Juntól.
A maszkját még mindig görcsösen szorongatta, készen arra, hogy a szörny rátámadna, akkor az arca elé ránthassa a maszkot.
- Fussunk, vagy küzdjünk? - remegte a hangja az éjszakába

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.