[Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Vas. Okt. 19, 2014 8:57 pm

Visszatérve a lányhoz, nem sokmindent mondtam.
- Csak ha meglett Kokoro-chan. Nélküle egy lépést sem teszek. - Válaszoltam határozottan, majd biccentettem, és a sírkövet méregettem, csupán néhány másodperc telt el máris az ásómmal a földet kezdtem kopogtatni, döfködni, úgy tűnt nem lesz nehéz dolgunk, és ha elég ügyesek vagyunk akár pár óra elteltével sikerülhet egy komplett koporsót kiemelnünk, feltéve ha nincs túl mélyen. Pár percnyi ásás végül meghozta a gyümölcsét, amikor az ásó az első koppanást adja ki, azonnal elemelem onnan, és a lányra pillantok, hogy ö is tegyen hasonlóan. Majd ezt követően hajolok le és kézzel tapicskolom, porolgatom le a tárgyat amire bukkantunk.
- Ez egészen biztos az ö maszkja volt. Alaposan szemügyre vettem, még amíg nála volt. Ha a maszk ami elvileg eltört most itt van. Talán a lány sincs túl messze. Lehet valahol fogva tartják. Talán a barlang amit említettél... - egy pillanatig a gondolataimba merültem, hangos hümmögést hallatva, majd a lányra pillantva bólintok. - Igen. Meg kell nézzük azt a barlangot, lehet, hogy ott van a lány. A maszkot elrakom, nehogy baja essen. - és már röppent is a menümbe. Talán a lány zárkájának a kulcsa lesz a maszk, ha már ilyen fontos értéket képvisel ezen a helyen. Igen, mindenképp vigyáznom kell rá, más nem lehet. Az óra éjfélt ütött, én pedig a lányhoz hasonlóan előkapom a maszkom, egy pillantást vetve a friss szövegre. Mivel egy szót sem értek belőle, csak felvonom a szemöldököm.
- Lehet igazad van. Egy próbát megér. - Emelem az arcom elé, és egy könnyed mozdulattal fel is kötöm, illetve a helyére igazítom, hogy kényelmes legyen az idő alatt amíg hordom.
- Bízhatsz. Remélem én is bízhatok abban, hogy nem fogok egy méreggel átitatott pengét érezni a hátamban. - sóhajtok, majd elindulok, majd a lényre pillantok. Vagyis nem is igazán lehet lénynek nevezni. Emberi de mégsem.
- Lehet egyikre sem lesz szükségünk. Valami nincs rendben ezzel a dologgal. Olyan mintha megszállta volna valami. Inkább próbáljunk vele beszélni. - pillantok a lányra, várva, hogy mit reagál rá, majd ha ellenzi, vagy inkább elmenekül egyedül közelítem meg a Rooko nevezetű valamit, persze nem túl közel, néhány méter távolságot azért tartok.
- Izé. Szia. - intek neki. - Mondd csak, mi is vagy pontosan? - közben a lányka maszkja után túrok, és a magasba emelem. - Tudsz valamit ennek a maszknak a gazdájáról? Hol van most? - meglóbálom, hogy jó láthassa, majd felé nyújtom. - Ha szeretnéd megfoghatod. Viszont ha bármit is csinálsz vele erővel veszem vissza. - parancsolok rá. Talán hülye ötlet, de még lehetséges, hogy sikerül információt kicsalnom tőle.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Pént. Okt. 24, 2014 6:13 pm

Ahogy az óra éjfélt üt a maszk megint beszélgetni akar velem, nagyszerű! Minden esetre felveszem a maszkot és szinte abban a pillanatban már hallok is valami szörnyű üvöltést. Szó szerint szörnyű mert valami dög adta ki a hangot. Engem nem igazán érdekelt, mással voltam elfoglalva. Történetesen azzal, hogy bejussak a barlangba. A bejárat elég lestrapált volt de annyi baj legyen. Voltak apró rések amiket ki tudok használni arra, hogy az állati formám felvéve be tudjak jutni, már csak a világítást kellene megoldani. Mert nyilván sötét lesz bent. Első neki futásra igyekszem egy fáklyát össze dobni. Szétnézek a környékemen, hogy hátha találok alapanyagot hozzá. Kell egy hosszú és vaskos bot amit belemártogatok a vízbe, hogy az maga ne kapjon lángra. Az inventorimból előszedek egy ruha felsőt amit rátekerek a botra és már csak szurkot kellene valahonnan szerezni. Esetleg a kovácsműhelyből szerezhetek így kénytelen leszek visszanézni oda. Na meg nem ártana valami amivel esetleg még meg is gyújtom ezt az izét. Miért kell nekem ennyit szaladgálni? Bár az is meglehet, hogy találok valami világító alkalmatosságot magába a műhelyben is de ezt majd meglátjuk. Arra viszont kíváncsi lennék Jun-chan talált-e valamit. Kicsit nyugtalanított ez a küldetést elbuktuk üzenet. Ha tényleg így van akkor miért folytatódik? Talán csak egy trükk az egész, hogy terelje a figyelmünk vagy esetleg másról van szó? Ki tudja de úgy gondolom, hogy annak a barlangnak a mélyén fogom meglelni a választ. Érzem. Napközben nem lehet bejutni még éjszaka is csak trükkösen. Idegesítő de tuti rejtegetnek ott valamit.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Okt. 24, 2014 6:51 pm

Hehh… tudtam én, hogy vaj van a füle mögött a kiscsajnak. Ezt simán bebizonyítja, mikor nem csak a szavát nem tartja be, de még rám is támad, pontosabban a maszkomra. A gyorsaságomnak és persze kitűnő reflexeimnek köszönhetően lazán hárítom a maszkom felé közelítő fegyvert…. cöh, gyerekjáték, majd hiába akar mögém bújni madárkám ellen, az felülről támad és leteríti. Ennyi az egész harc, semmi..
- Itt valaki egy hazug és nagyon rossz kislány Rolling Eyes - mondom, miközben hátrakötöm a kezét, hogy véletlenül se tudja lehívni a menüjét még egyszer. Szeretem a meglepetéseket, de az effélékért nem rajongok.    
- Na, szóval….. akkor kezdheted a mesét, mi ez a hely, mik a maszkok, minek kellenek, és miért töröd a maszkokat? – bombázom a kérdéseimmel és a biztonság kedvéért, míg Reginald újra rááll, én a lábait is megkötözöm… ne szaladgáljon itt nekem >.> Miután ez megtörténik, úriember módjára én magam ülök rá a fekvő lány hátára…
- Nem beszélsz? Én ráérek reggelig is… van kajám, piám, mindenem.. elücsörgök itt az éjszaka Rolling Eyes - persze eszem ágában sincs, mert van én nekem eszem Cool

Ha nem beszél éjfélig:

Felfigyelek az éjfélt jelző harangra, majd a fura hang és megint arra a nyomi szövegre…. hmmm….. a látottak alapján itt lenne az ideje a maszk felvételének igaz? Egy a bökkenő ezzel az egésszel… könnyen lehetnek elbújva nyomi orvvmaszkvadászok Suspect
- Hova is? – teszem fela  kérdésem…
- Itt az ideje a válaszoknak és talán elengedlek, de előtte még Rolling Eyes - pár pöttyintés és elővarázsolom a maszkom, hogy azt az arcomra tegyem, de ezzel még nincs vége…
- Gyerünk Regi
~ Ne már >.< ~ mondja, de azért teljesíti a parancsomat… Ezüstszínűvé alakul, majd körülölel és így lesz rajtam az ezüstpáncél, melynek sisakrésze védi a maszkomat másoktól, plusz még a képességek aktiválását is megakadályozza a közelemben
- Yshi… beszélj és elviszlek „oda”  bárhol is legyen Suspect

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Vas. Nov. 02, 2014 7:28 pm

Kokoro:
Alig észlelsz valamit a környezetedből, furcsa hangokat hallasz csupán, mintha csak a füledbe suttognának.
Mi,pontosan, maszk, hol, megfoghatod, vissza. Csupán ezeket a szavakat hallod és megpróbálhatod értelmezni, majd válaszolni rá. De azt is csak épphogy, alig érthetően, hisz valami erő még ha alá is rendeled magad, akkoris az elnyomása alatt tart téged.
Shizu, Jun:
A szörny mintha észre sem venne titeket, egészen addig amíg Kokoro maszkja elő nem kerül, akkor ugyanis egy kutyadémon jelenik meg, egy sötétített alak, mintha valmi kutya lenne, felette meg egy sakál lebeg épp úgy mint a veled szembe lévő Rooko esetében. A neve Cajkal. Menüje nincs, leírást nem találtok, indikátora nem látszik mint ahogy a tiétek sem. Életsávja még ép. Cajkal megtámadja Jun-t és megsebzia maszkját. Ami megreped, de nem törik el. Nincs további instrukció. Élet és páncél megmaradt! Rooko támadni készül!

Suzume: Visszatérve a kovácsműhelybe, szétnézve nem találsz fáklyát, viszont azt sem amit szeretnél. Nem potyog szurok az égből oO, viszont az asztalon felbontatlan lepecsételt leveleket találsz, ami gyanta szerű anyaggal lett pecsételve. Lássuk elég lesz-e hogy lángra lobbantsd a fákjád. Korona, király szükséges hozzá.
Sikerült.
Ren és Regi:
A lány nem szólalt meg egész estig, egész odáig csak mocorgott és nyöszörgött kitartóan. Nem adta fel hogy kijusson, ámbár a kötelet meglazította szabadulni nem tudott belőle. Majd amint kezdett besötétedni, és megszólalt az éjfélt jelző gong, majd az ismerős kaparászás… nem bírt tovább magával, hisztériás rohamban próbálta kiszabadítani magát, majd arról beszélt hogy el kell jutson oda.

Az idő szűke segített abban hogy a lány valamelyest megadja magát. Megeredt hát a nyelve.
-Rájöhettél volna már, de mindegy… ez egy affajta kiejtős játék, az éjfél eljöttével megjelennek az istenek, vagy démonok kinek hogy tetszik… - Ekkor üvöltött fel egy hang. Rooko hangja.
- Síess engedj el, kell a maszkom! – Éles szemével szinte keresztülszúrja a fiút. Ha elengedi gyors mozdulataival elveszi és felveszi a maszkját. Ha nem, akkor sem történik semmi. A lányon viszont mégis látszódik hogy ideges, nagyon ideges. Megválaszolta a kérdésed hogy hova is.
- Oda ahonnan a hang is jött… de előtte… volt valaki aki elveszítette már a maszkot közületek ugye? Mert akkor a temetőbe megyünk először! – A kezdeti színjátékával ellentétben most igencsak határozottnak tűnt, és látszott hogy ha nem is mond el mindent, de komolyan gondolja a szavait. Elindulni viszont tényleg csakis akkor hajlandó ha rajta van a maszk. Ha elindultok, megláthatjátok Rooko-t és akkora már Junék is ott lesznek.

Összegszés:
Rooko <->Kokoro: Nincs maszk.
Kokoro maszkja Junnál, Rooko és Cajkal<->Jackal támad. Jackal sikeres! Halál Korona -> Maszk reped de nem törik!

Jun: Repedt maszk.
Shizu: Ép maszk, viselve.
Suzu: Ép maszk, viselve.
Ren: Ép maszk, viselve, Regi által védve (ez annyit jelent hogy kettő helyett három sikeres találat kell a töréshez)Javítás:
Gome de elnéztem Kokoro nevét, amibe ugye két k-van. ><"

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Hétf. Nov. 03, 2014 10:07 pm

Hallom őket. A nevelőket. Rólam beszélnek. Tudom, a maszk szó miatt. Maszkom nekem van. Szeretem a maszkokat. El lehet mögöttük bújni. Hamis érzelmet lehet mutatni. Elrejteni az igazit, amiért csak büntetés járna. Odakint is hordtam, láthatatlant. Mosolyogtam, mikor belül sírtam. Csendben maradtam, mikor belül ordítottam.
Kék és piros fények játszanak a fák törzsén.
Összehúzom a szemöldököm. Ezek nem a nevelők hangjai. És nem csak nekem van maszkom. Junnak is volt. Meg a fekete hajúnak. Meg mindenkinek. Nagyon sok embernek. Ebben a faluban.
Fel akarok állni. Fel akarok pattanni. Valami baj van. Valami nagy baj van. Érzem, reszketek, bizsergek tőle. Cajkal rám néz, gomb szemei világítanak a sötétben. Morn hasonló képp, de az ő szemei kisebbek és több van belőle.
-Mennem... kell...
Fel kell kelnem. Fel kell kelnem, mert baj van. Valami nagy baj van. Valaki bajban van.
A hangok. A maszkom. Kokoro!
-Eressz el... mennem kell...
Fel kell emelnem a karom. Minden erőmet bele kell adnom. Egy férfi fog le teljes súlyával. Érzem a kölnije illatát. Alkoholdémon ül a nyakában. Arcán furcsa mosoly, a fogai sárgák. Le akarom lökni magamról. Nem akarom, hogy rajtam legyen. Nem érdekel a büntetés sem. Meg kell mentenem őket! Akik bajban vannak! Mennem kell!
Csak a kezem kell kiszabadítanom. És akkor ököllel üthetem meg a férfit, hogy lemásszon rólam. Voltak lányok, akik ezt csinálták. Mindig nagyon nagy bajba kerültek emiatt. De én most nem törődöm ezzel.
Mert nekem mennem kell!
Cajkal is felpattan a földről. Pattog és kaffog. Mintha bátorítana. Segíteni akarna. Hol ide, hol oda szalad. Én pedig próbálkozom. Összeszorítom a fogaimat és küzdök. Küzdök a férfi ellen. Küzdök a nevelők ellen. Küzdök önmagam ellen. Mert meg kell mentenem...
Kokorot?
Junt?
Kit?

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Nov. 04, 2014 4:16 pm

Maszkom orv támadóját foglyul ejtem, legyen akármilyen aranyos, ez most nem érdekel. Ő támadt rám, ezért viselnie kell a következményeket. Regi leteperi, én meg megkötözöm kezét, lábát, jó szorosan. Mocoroghat, amennyit akar, innen nem szabadul, míg én nem akarom. A korábban látottak és az imént történtek alapján ez a kislány tud valamit arról, hogy mi folyik itt. Ezért leölök, az ő picike hátacskájára és kérdésekkel bombázom, melyekre jobb, ha válaszol, mert sokkal előbb szabadulna, de nem nagyon akarja ezt felismerni, mert makacskodik az elején.
- Jól van, jó úton haladsz – mondom, miután elkezd dalolni, kicsit bővebben, mint az előbb. Valamilyen kiejtős játékban lennénk, azt állítja.  Hmmmm….
- Nem, eddig egyáltalán nem esett le, hogy valami ilyen game-ben vagyunk Suspect - hitetlenkedem továbbra is
- Istenek, démonok? – egyre durvább story-ba megy át a mese, de pont ekkor hallom azt a kellemetlen hangot…. hmmmm… igazából elég félelmetes hangocska Rolling Eyes
Hallgatom tovább túszom mondandóját, hablatyol még arról, hogy a temetőbe kell mennünk, mert ott van az, akinek eltörték a maszkját már Suspect
- … é miért kellene odamenjünk? mi van ott a temetőben? – próbálkozom tovább, nem vagyok ideges,elég messze volt még az a hang, ráadásul a maszkom már rajtam van egy kis plusz védelemmel.
- Beszélj, mondj el mindent miért kell a maszk, mit kell csinálni, mi a  tét stb, és felveheted a maszkot. ellenkező esetben felkaplak és elviszlek azokhoz a démonokhoz és megnézzük, mit csinálnak veled… mit szólsz? – teszek egy baromira előnyös ajánlatot az ő számára. és ha megteszi, akkor elengedem az egyik kezét.. csak az egyiket és azt is figyelem, hogy mit csinál… bármi gyanús jelre újra lefogom, ne csinálhasson semmit.  Ha a maszkja fent van, újra szándékomban áll megkötözni őt, végül elindulunk a hang irányába…

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Vas. Nov. 09, 2014 7:43 am

Habár nem pont úgy sikerült a fáklya készítés ahogy én azt terveztem. Viszont találtam egy rakat levelet amit valamiért gyantával volt lepecsételve, vicces mert én azt hittem viasszal szokták ezt megtenni de mindegy is. Pont kapóra jön. Azért a leveleket is elteszem majd később még átfutom az egészet. Ahogy meg van a fáklya el teszem az inventorymba és vissza megyek a barlang bejáratához. A szörny még mindig ott volt méghozzá most már nem csak egy de rögtön kettő is. Jól láthattam, ahogy Jun és a másik íjász lány épp a dögökkel harcol. Az ostobák. Fölösleges lehet leállni velük küzdeni ők mégis megteszik.
- Nem az én gondom. – Vonok vállat és elindulok a barlangbejárat felé azonban még sem tudok bemenni rajta. Megtorpanok előtte és ismét a kis csapat felé pillantok.
- A fene esne belém. – Morgolódom és sarkon fordulva az épp küzdő felek irányába rohanok. Ahogy közelebb érek már jobban át is látom a helyzetet. Jun-chan maszkja megrepedt és ráadásul még a banya is támadni készül.
- Switch Jun! – Adom ki a parancsot bár közel sem voltam biztos abban, hogy működni fog minden esetre egy próbát megér és ez mellet még kilövök egy nyilat a banyára is. A tervem az volt, hogy magamra vonjam a két lény figyelmét és majd valahogy lerázom őket azzal, hogy a barlangba beslisszanok kígyóként, hogy lerázzam őket még a két lány elhúz innen. Van egy olyan sejtésem, hogy ezeket nem lehet csak úgy legyőzni vagy ha puszta erő is kell hozzá akkor is nagyon erős lehet hisz nem mi vagyunk már az első csapat akik itt ragadtak.

Nem tudom kell-e nekem is dobni minden esetre én dobtam


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Vas. Nov. 09, 2014 7:59 pm

Hatalmas volt, és ijesztő, soha az előtt hasonló kinézetű szörnyűségekbe még nem botlott a lány azelőtt. Jun próbált vele beszélni, de úgy tűnt nem érti, sőt a kisebbik, valami kutya-szerű dög neki ugrott Junnak, mire Shizu kis híján elsikította magát ijedtében. Így csak egy sikkantás lett belőle. Nem volt ugyan teljesen berezelve, de egyszerűen minden olyan gyorsan történt, szinte lehengerelték a lányt a történtek.
Abban a pillanatban ért vissza a Suzume, akiről Shizu még csak a nevét se tudta, de Junnal biztos nagyon jóban lehetnek, ha rögtön le is switchelte.

Shizuka úgy vélte, a szellem-lények talán tényleg mások mint az eddigiek, s ha áttetszőek, talán nem is fogja őket az acél. És talán még inkább felbőszítené őket, márpedig az a kutya-szörny egyetlen karmolással majdnem széttörte Jun maszkját
- Nem érti! - bökte ki sietve az egyszerű ténymegállapítást. Az ajkait harapta vacillálva, de a maszk miatt senki se láthatta
- Mégiscsak add ide! - rántotta ki a maszkot Jun kezéből - Bocsi, de azt hiszem... teszek egy próbát...
- Talán ha... - a maszkra pillantott - Kokoronak már nem tudunk ezzel bajt okozni és talán...
- Maszk! - kezdett bele a kitalált indián nyelvbe, hangosan ismételgette a két szót: - Kokoro! - nyújtotta a magasba Kokoro nem régi kiásott maszkját, s közben másik kezét a magasba tartva igyekezett ártalmatlannak mutatnia magát, lassan közelebb lépett a szörnyekhez, az ember-szerű Rooko felé nyújtotta a Kokoro maszkját

Vacogtak a fogai a félelemtől, minden lépéssel egyre jobban ahogy közelebb ért, a rettegés kilúgozta minden erejét, alig bírta megállni, hogy a térdei is remegni kezdjenek. De nem akart erőtlennek látszani. A kutyákkal szemben amúgy sem szabad, tudta jól, hogy csak egy dobása van, és nem szabad félelmet mutatnia

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Vas. Nov. 09, 2014 8:29 pm

Kissé szörnyülködöm a lény láttán, nem tudom hova tenni, olyan fura, és behatárolhatatlan. Inkább egy szellemre hasonlít, vagy valamire amit egy szellem megszállt. Csak forgatom a fejem, és próbálom megszólítani persze eleinte tisztes távolságból, mert hát nem tudni, mennyire veszélyes... Viszont sokat nem értem vele. A köszönésem figyelmen kívül hagyta, a kérdéseimet megválaszolatlanul, pedig még olyan aranyos is voltam, hogy a maszkot is előhúztam neki megmutatni, amire bosszúsan ráuszította az egyik barátját. Döbbenten lépdeltem hátra. Picit sokkot kaptam, ami nem csoda, ha valami ilyen hirtelen ugrik elő a semmiből, majd hatalmas sebet ejt a maszkocskámon, amit rémülten kapok le az arcomról, és alaposan szemügyre veszem.
- Ó egek. Remélem ez megjavítja önmagát, mert meg akartam tartani. - ennyit a szuvenírről. Ha így folytatódik, én is megyek egy sírgödörbe Kokoro-chan mellé. Már a puszta gondolatától végigfut a hátamon a hideg és megborzongok. - Hé! Illik ilyesmit csinálni olyannal aki beszélgetni akar veled? - dühösen rákiáltok, a maszkomat tartó kezem csupán magam mellé lógatom, a másik kezem pedig csípőre vágom.
- Szép.. - mivel sem a páncélom, sem az életpontjaimban nem látok semmi veszteséget, és még a vörös pixelecskéim sem szálldostak a levegőben, arra enged következtetni, hogy tudatosan támadta a maszkom. Ezek szerint nem akart megsebezni, vagyis nem én voltam a célpont. Éppen szóra nyitnám a szám amikor a semmiből előbukkan egy Suzu, és úgy tűnik Switchelni szeretne. Megdöbbenek, próbálom megállítani a támadással, kezeimet felkapom, nyugtatni akarnám, viszont ö már kilőtt egy nyilat.
Shizu aktivizálta magát, és egy pillanat alatt kikapta a kezemből a lány maszkját. Nem volt okom ellenkezni, ugyanis minden ötlet számít, és ez a lény, vagyis lények erre reagáltak.

Ha nem jött össze Shizu ötlete:
- Fenébe. - szalad ki a számon, majd Shizura pillantok - El kell tűnnünk innen. De van egy ötletem. Kokoro-chan maszkja kell neki, szóval lehet, hogy csapdába tudnánk csalni. Valahova bezárhatnánk. - Körbepillantottam, egy aprócska falu. Biztos akad olyan ház amiben van még olyan szoba aminek ép a falazata ajtajai és ablakai. Ha a lény nem túl okos talán bezárhatnánk és megnézzük reggel mivé változik.
(Ha elvette Shizutól a maszkot:)Kicserélem valami tereptárgyra, esetleg egy kőre, majd a maszkot jól láthatóan lóbálom meg előtte, hogy észlelje nálam van, majd olyan tempóban indulok meg, egyenesen a barlang irányába.


//Avagy, ha Shizu ötlete nem jött be rész: Visszaszerzem a maszkot képességgel ha elvette Shizutól és nem történt semmi, majd megpróbálom a lényt becsalogatni a barlangba ahol talán be/elzárhatjuk esetleg lelökhetjük valahova.//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Vas. Nov. 09, 2014 9:07 pm

Kokoro:
A tudatalattid harcol, ügyes vagy, hangokat hallasz, harcolnak érted, vagy talán ellened? A neved hallod, egyre hangosabban, de a hangot nem igazán tudod felismerni… vagy talán mégis?

Ren:
Shiro nehezen ugyan de megadja magát és beszélni kezd..
- Nem válaszoltál a kérdésemre… Van olyan csapattársad aki elesett? Elvesztette a maszkot?  - Kérdezte, majd akármit felelt folytatta.
- A maszk mögé rejtőzve elvileg nem látnak a démonok, azt hiszem… viszont ha eltörik vagy megreped a maszk onnantól láthatóvá vállsz. Ha megreped, nem lát tisztán de érzékel… Ha… egy rókamaszk eltörik az éjszaka ép állapotban a démonná változott játékos sírjában lesz eltemetve… azt kell visszajuttatni, a játékoshoz úgy hogy a démon meg fogja próbálni elpusztítani. Minél többen változnak démonná, annál nagyobb jutalmat a végén, persze csak ha a negyedik éjszaka előttig befejezzük a küldetést… röviden. – Mondja el. Majd felveszi a maszkját. Együtt indultok el a hang irányába... vagyis indulnátok...
- Azok a marhák meg mit csinálnak?! - Tör ki a lányból...
-A temetőbe kéne mennünk elsőnek, a maszkért! - Szól rá Ren-re... Ha közelebb mentek mégis, egyszerűen azt látjátok hogy egy közel három méteres szörny ellen harcol mindenki... Messziről még nem láthatjátok hogy akad akineka maszkja már meg van repedve,csak ha mégis arra akartok menni.

Suzu:
Ejnye ejnye Suzu-chan, talán nem kellett volna hősködnöd hisz hiába sebeztél te is Rokooba ő si lecsapott rád sikeresen. A te maszkod is megrepedt, viszont egy furcsaságot veszel észre. A támadásod nem sebezte Rokoot sőt, sholtja kitágult és lassacskán regenerálódik fel belé a kibővült élete. Hoppá  Twisted Evil Dobás Viszont ha nem figyelsz, Rooko támadni készül, úgy látszik kiszemelt. oO

Shizu:
Hihihihiiii, Rooko nem lesz sem agresszív sem pedig ellenszenves, hadja hogy közeledj hozzá és nem bánt senkit, látszólag a társa sem akar… egészen addig amíg a maszk a kezébe nem kerül, és ketté nem roppantja azt… és fényes pixelekre esik szét ismét…

Jun:
A maszkod megrepedt ugyan, de ez még semmi, ha nem figyelsz ismét megtámadnak. Cajkal mancsait magasba emelve készül ismét támadni.


A hozzászólást RenAi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 09, 2014 10:16 pm-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Nov. 13, 2014 12:11 am

Nem engedek, nem bizony. Eszem ágában sincs csak úgy belemenni a csaj kis játékaiba. Normális esetben még lehet nem is zavarna, de mivel ő az aki rám támadt…. figyelmeztetés nélkül, olcsó trükkel , így nem érdekel miért rimánkodik. Elmondtam már neki a feltételeimet, amit ha teljesít, akkor talán megfontolom az egyik kérését… talán, mert hát azért mégis csak rám támadt. De ettől függetlenül továbbra sem értem, hogy miért kell a maszkot hordani, miért nem tudjuk elhagyni a falut meg… még sok mindent  :roll
Végül csak kötélnek áll, rájött, hogy mást nem tehet, mert nem csak ő itt a makacs, de én magam is. A kettőnk közti különbség mindössze annyi, hogy nem én vagyok megkötözve, és ez már bőven elégnek bizonyul a megtöréséhez. Úgy dalol, mint a madárka..
- Öhm…. jah, azt hiszem az egyik az onsenben összetörte a másiknak a maszkját, majd mindenki külön utakon járta a falut… így futottam össze veled… kicsi lányka Razz válaszolok ezúttal a kérdésére, kíváncsi vagyok, hogy ez miért is érdekli, ezért további magyarázatát csendben hallgatom végig, nem nagyon szólok közbe, csak ha nagyon muszáj. Zavaró tényezőnek amúgy is itt van ez a nyomi démonhang Rolling Eyes
- Háááát… valóban érdekes történetet adtál elő Rolling Eyes - túlontúl is, csak az a gáz, hogy egy kicsikét zavaros.
- Azt mondom, hogy a maszk miatt nem látnak minket a démonok, de ha valakinek eltörik, akkor az démonná változik. Ha nem törik el senkinek, akkor démon sincs, vagy mi? És ha az aki démonná változott el akarja pusztítani a maszkot, akkor hagy adod neki vissza? – záporoznak a kérdéseim, de valóban nem értem ezeket a dolgokat… és ezt nem szeretem… ˇ^ˇ
Közben megpillantom a többieket is, akik ott lépecolnak előttem, de engem az most nem érdekel.
- Rendben van, de ha átversz, akkor bajban leszel, ugye tudod? – mondom fenyegetően, m adj elindulok a  temető felé.
- Oké, itt vagyunk… melyik sír az? :O – kérdezek rá, talán van valami különös ismertetőjele, frissen hantolt, vagy valami. Ha megtalálom, akkor megkeresem a maszkot, aztán majd jöhet a többi, de a lányt fokozottan figyelem, nem hagyom meglépni ˇ^ˇ

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Pént. Nov. 14, 2014 3:24 pm

Kyrie. Kokoro. Kyrie. Kokoro. Kyrie. Kokoro.
Fájdalom. Nem létező. Csak fantom, elképzelem. Zsibbad a karom. Nem teheti meg. Digitális világ, itt minden más. A levegő vörössé válik körülöttem. Elfáradtam. Pihennem kell. Mély levegőket veszek. A szívem hevesen ver. Le kell nyugtatnom. A hangoknak le kell nyugtatniuk. Lehunyom a szemem. Nem látom Cajkal pattogását. Nem hallom Morn csipogását. Nem mozdulok helyzetemből.
Egy egész éjszaka vár rám. Egy éjszaka a férfival. Egy éjszaka a nevelőkkel. Lehúzták a fejemről a sisakot. Meg akarnak ölni. Hisz védtelen vagyok és pótolható. A Vendég. Ő tartott pótolhatatlannak. De a Vendég már nincs.
Megrázkódom. Nem szabad hagynom magam. Nem puhulhatok el. Ki kell szabadulnom. Küzdenem kell. Ha azt látják, hogy küzdök, tán megkímélnek. Talán visszacsúsztatják a sisakot. Talán visszakapom a maszkom. A nevem. Az életem.
Élet. Mi az az élet?
Cajkal a mellkasomra támaszkodott. Szimatolta az arcom. Felpattantak a szemeim, ő lepattant rólam. Ismét küzdöttem. Ismét belevetettem minden erőmet.
-Kérem...
Alig hagyja el hang a torkom. A szám kiszáradt sivatag. Kétségbeesetten hallgatózom. Kokoro-t szólítják. Rookko-t szólítják. Engem. Minket.
-Itt vagyok... itt vagyok... Itt vagyok... Itt Vagyok...
Hangosabban. Hangosabban. Hangosabban.
-ITT VAGYOK!
Hangos! Túl hangos! Üvöltök, sikítok, mint egy szellem. Banshee. Kép a könyvben, hullámzó haj, sikolyra nyílt száj. Üres tekintet, beesett arc. Csontok és bőr. Mozdulni akarok. Mozdulni szeretnék.
-KÉREM! ITT VAGYOK!
Nem szabad hangoskodni. Halknak kell maradni. Nem tudjuk, miért. Most hangoskodom. Ostor fog járni érte. Verés fog járni érte. Nem bánom. Csak találjanak meg. Segítsenek rajtam. Gyenge vagyok. Védtelen vagyok. Kérem vissza a maszkom. A maszkomat akarom. Meztelen vagyok nélküle. A maszkomat akarom.
Utolsó erőfeszítések. Jelenleg utolsóak, nem bírom tovább. Fáradok, a világ vörös, a világ sötét, a világ fekete. Kétségbeesés, félelem, pánik. Szorítja a szívem, mint egy vasmarok. Félek.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Hétf. Nov. 17, 2014 5:47 pm

Shizu pislogás nélkül követte a démonessza mozdulatait.
Tisztára first contact érzés kerítette hatalmába, ahogy a szellem olyan közel hajolt a maszkért, hogy az odvas lehelete nem hogy megcsapta, beterítette a lány arcát
Igazán moshatnál fogat is néha!
Egy igaz démon-szellem-izé nézett vele farkas szemet.
Nem szabad eltörnie. Nem szabad újra. Nem. Eltörni, azt nem, nem szabad!
Meg is remegett a kezében a maszk, kis híján elejtette, de aztán az éteri kezek megragadták azt, s ő onnantól csak megkövült arccal meredt a maszkra, a szellem kezekre, ájtatos csendben és figyelemmel, akár a nyugatiak fura miséin.
Reccs
Frissen, ropogósan, kissé morzsázva tört a maszk ketté. A lány válla megrezzent az hírtelen keletkező hírtelen hangon
Kettétörte! Nem akart hinni a szemének
- Tényleg kettétörte! – mondta ki most már hangosan is, karjaival  lassan csapkodott a levegőben akár egy madár a szárnyaival
Falfehér arccal, kikerekedett szemekkel fordult Jun felé
- Most mi lesz?  Mi teszünk? – suttogta ugyanazzal a tébolydához közeli ábrázattal
- Várj! – fordult vissza lassan a szellemhez – Have a break! – suttogta englisül is – Have a KitKat! – nézett a maszk darabjaira, majd egy nyílvesszőt húzott elő a tegezből, és a fémes felével egy hosszú csíkot húzott maga elé a földre
- Ezt nem szabad átlépnetek – okította kedvesen a szellemet, mintha egy (debil) kis gyerekkel tenné. A hangja barátságos hangon csengett, de volt valami természetellenes, elborult nyugalom a zöngék közt
- Nagyon vigyázzatok vele! – nézett a sakálra is egy pillanatra, hogy vele is tudatosítsa. Lassan mondta, hogy megértsék
- Ha átlépitek, lefoszlotok a testetekről!
A nyilat végül a vonal közepébe szúrta és lassan, meggörnyedve elhátrált
- Ssss! – fordult Jun felé újra, a szája elé emelt újjal jelezte, hogy maradjon csendben
- Most már minden rendben lesz! - suttogta bíztatóan, s egy halovány mosoly jelent meg az arcán
(amiből persze nagyjából semmi sem látszik, hiszen ott a maszk az orcáján)

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Pént. Nov. 21, 2014 2:37 pm

Nem áll jól a szénánk, rossz ötlet volt idejönni, és még rosszabb volt, hogy azt gondoltam talán sikerül majd jobb belátásra téríteni ezt a valamit. Legközelebb ha rossz előérzetem támad, akkor hallgatni fogok rá, nem pedig haladni az árral. Még a temetőben talált maszk is előkerült, remélve, hogy talán ö valamiféle helyi Istenség aki majd segít nekünk elővarázsolni az eltűnt lányt. Hát a mondás miszerint Egy könyvet ne a borítójáról ítéljünk meg, itt hülyeség. Ha egy furi lény, áll az ember előtt nem feltétlenül kell vele lespancizni, mert valószínűleg neki nem fog tetszeni. Vagy ha mégis akkor minden bizonnyal az eredmény nekünk nem fog. Még a semmiből előbukkanó Suzu sem ért sokat azzal, hogy belelőtt egy nyilat. Legalább leteszteltük mire számítsunk akkor, hogy ha mi is hasonló elhatározásra jutunk. A seb begyógyult. Sóhajtozva figyeltem a közelgő műsort aminek a főszereplője nem más mint Shizu-tan, ráadásul Shizu-chan szerepében! Kezében a maszk, és úgy látszik odaadja Rookko-nak, amit egyáltalán nem értettem mire lesz jó. Felvonom a szemöldököm, és egy lépésnyit hátrálok. Persze szívesen figyelmeztetném a lányt is, hogy ez nem feltétlenül biztonságos, vagy jó ötlet. De inkább nem teszem, mer akármikor figyelmeztetek valakit tuti bejön a legbizarrabb terv is, ezért inkább karba tett kézzel figyeltem az eseményeket. A maszk a szellemdologhoz került, aki pár másodperc elteltével ketté is töri.
- Tudtam.. - arcomat a tenyerembe temettem, picurit megrázva a buksim. - El kellene menekülnünk, viszont félő, hogy nem csak úgy néz ki mint egy szellem, hanem úgy is működik, ezért valószínűleg nem tudnánk sehová sem elbújni előle. Ha csak nem olyan buta, hogy ne venne észre ha beállunk egy fa mögé. - közben beoldalazok egy közeli fa mögé, karjaimat magam mellé zárom, vigyázzállásban várakozva, majd kidugom a fejem.
- Én csak egy ártatlan fa vagyok, kérlek ne bánts. - unott hangon nyögöm oda a felém tartó Cajkalnak, és egy gyors simikét is beiktatok a beszédembe, így bananamorphot átalakítom egy karddá, és először hárítani, majd pedig egyet döfni próbálok a kutyuli testébe.
- Ha mást nem tehetünk akkor megvárjuk a napfelkeltét, elvileg a nap eltünteti ezeket a fura látomásokat. A maszkokat védjétek, úgy tűnik arra mennek rá.

//megpróbálom karddal kivédeni Cajkal támadását, illetve támadni egyet rá, ha sikerül. dobtam kockákkal is, ha kellene Embarassed //
//elnézést a késésért, de mindenképpen meg akartam várni, hogy valamelyik jeányka írjon előttem Embarassed //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Pént. Nov. 21, 2014 2:40 pm

Remek, hála a nagy hősködésnek sikerült megrepednie a maszkomnak és még a két nyavalyást sem sikerül maradéktalanul magamra vonni. De ezt még lehet fokozni, méghozzá elég durván. Nem elég, hogy a szörny élete kiegészül mikor megsebzem ráadásul még az íjász lány is valami elképesztő baromságot tesz. Oda adja a maszkot amit a szörny azonnal megsemmisít aztán meg valami furcsa dolgot művel. Nem igazán tudom, hogy mit akar ezzel elérni. Képesség lenne? Minden esetre egyenlőre nem támadok, igyekszem Jun mellé felzárkózni.
- Mi lenne a terv? – Kérdem tőle ha sikerül oda jutnom hozzá. Talán ő tudja mit akar a lány elérni mert innen nézve eléggé röhejesnek hat az egész. Minden esetre figyelek hát ha kisül valami jó is belőle mert ha nem akkor nagy bajban leszünk. Az én és Jun maszkja is kettérepedt és fene tudja mi történik ha eltörik. Bár most, hogy így belegondolok a lénynek a maszkok kellenek. Ha Shizu terve nem válik be, legyen bármi is az, úgy leveszem a maszkom és várok, hogy elinduljon felém már ha tesz ilyet. Ha így tesz akkor a barlang felé rohanok és átalakulva átbújok a rések között. Sokkal rosszabb csak nem lehet az, hogy leveszem a maszkom mint hogy darabokra is törik. Legalább meg tudom mitől is akar megóvni minket a maszk. Nagy bajom nem eshet hisz nem halok meg csak… valami más történik. De miért akarok én egyáltalán hőst játszani? Fene tudja mit miért teszek, minden esetre most várom, hogy megtörténjen a csoda.


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 14, 2014 5:55 pm


Első éj. Pirkadás.Kokoro:
Mindent bele pici lány! A karod még ha nehezen is de meg tudod mozdítani. A lábaidat még mindig nem te irányítod. Valami, valaki akit érzel legbelül de nem találod. Valami, valaki aki minden porcikádat az uralma alá akarná vonni, mintha az csak az övé lenne. Küzd ellened, és érezteti veled hogy Ő az erősebb, Ő az igazi és Ő az aki ezt a testet birtokolhatja. A hangod viszont hallod, sikerült kimondanod mégha csak hallkan is, szinte suttogva az üvöltést, mégis úgy hallottad mintha sok sok kis szobán keresztül juthatott volna vissza a füleidbe. Egy pillanatra láthatod Jun arcát, miként a maszk megreped rajta, de azt nem látod hogy ki miatt is.

Ren:
Shiro nem adja könnyen magát, de szorult helyzetében elmondja amit tud. Még a kérdésedre is válaszol.
- Látszik nem tudod hogy néz ki a démon... Röviden a démonnak van ugye a hordozó teste, ez nem más mint az akinek összetörtétek a maszkját. Ha  a démont sikerül lekötni, és a test visszakapja a maszkját a démon megszűnik. De nem olyan egyszerű ez mint ahogy az elsőre hangzik.  – A hangja nem túl bizalmas, hűvös, ugyanakkor kissé hadar is. Láthatólag síet. Miután elengedted a köteleit az utatok a temetőbe vezet, ahol ismét komfrontálásba kezdetek.
- Tudnod kéne a nevét vagy valami… totál nem ismered? Látszik tényleg szét húztok, ami nem lesz jó… - Hátrább érve a sírok között találtok egyet ami frissen volt hantolva, talán túlzottan is. Shiro nem áll neki kaparni a földet, de ha te megpróbálod akkor rájöhettek hogy a maszk nincs ott, amin láthatóan még a lány is meglepődött. Nem kellett sok, mire azt tapasztalhattátok hogy a sír ismét behantolódik, magától visszarespawnol minden, visszaáll a helyére. De vajon az is visszakerült aminek ott kellett volna lennie? Ha ásásba kezdtek, rövid időn belül meglelitek a keresett maszkot egészben.

Shizuka:
Farkasszemet nézel a démonnal, szörnnyel, istennel vagy épp ami neked tetszik. A leheletét az arcodon megtapasztalva, ön kezűleg nyújtottad át neki a maszkot, amit Ő szépen megsemmisített. Ha elég jól figyeltél akkor feltűnhetett hogy a démont "tartó" árny, egy halk alig észrevehető hangon megszólalt. "Itt vagyok." Csupán ennyit érthettél, ha még maradt annyi önkontrollod. A produkciód nem lelt különösebb hatásra. Cajkal Junt vette célba, te pedig Rookkot tarthattad fel egy kis ideig. Sőt amint a maszk eltűnt téged mintha semmibe sem venne, talán nem lát? Ha figyelted hogy Jun merre ment, akkor láthatod hogy felé veszi az irányt.

Jun:

Végignézted a történteket ha elég jól figyeltél feltűnhetett hogy az árny Kokoro hangján szólalt meg. Egy halk, szinte alig érthető "Itt vagyok-ot" halhattál, majd megpróbáltál elbújni egy fa mögé. Cajkal viszont követett, támadni készült, sikertelen. Viszont a te támadásod eltalálta, mégis egy piros pixelcsíknál többet nem hagyott rajta, láthatólag nem sebezte. Cajkal ismét támadni készül. Rookko közelít.

Suzu:
Utoléred Junt, és akár beszélni is tudsz vele, bár nem marad sok időd a bájcsevejre, feltűnhetett ugyanis hogy Rookko akiről úgy látszott hogy Junt akarja most feléd vetette az irányt. Ha futsz hát fut utánad. Ha nem sietsz hamar utolér.Összegszés:
Rooko <->Kokoro: Nincs maszk.
Kokoro maszkja Rennél és Shironál. (Ha kiássák.)
Jun: Repedt maszk. Cajkal támadni készül.
Shizu: Ép maszk, viselve.
Suzu: Ép maszk,  levéve. Rookko követi a barlanghoz
Ren: Ép maszk, viselve, Regi által védve (ez annyit jelent hogy kettő helyett három sikeres találat kell a töréshez)
Shiro: Ép maszk viselve.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Pént. Dec. 19, 2014 10:11 am

Talán butaságnak tűnt eleinte, hogy ilyen átlátszó rejtekhelyet választok magamnak mint egy fa, és még csak el sem fed teljesen, a bal vállam picit kilátszik, illetve időnként még a fejem is ugyanis, nem árthat végignézni a többiek próbálkozásait. Shizu odaadta a maszkot a szörnynek ami talán a legrosszabb döntés volt amit csak tehetett. Már másodjára tőrt ketté, és minden bizonnyal az előbbihez hasonlóan most is egy sírgödörben lehet valahol a temetőben. Ha lenne annyi időnk talán még odacsalhatnánk, a sírhoz is. Már éppen kezdtem tényleg egy szörnyként tekinteni a monstrumra, amikor Kokoro-chan aranyos hangja üti meg a fülem. Tágra nyílt szemekkel fürkészem a környéket azonban a lány sehol, csak mi néhány romos dolog, meg a két szörnyszerűség.
- Kokoro-chan! - kiáltok vissza, hátha érkezik egy válasz. - Merre vagy? - próbálkozom ismét, majd újra és újra, mindaddig amíg Suzu mellém nem vetődik valahonnan.
- Jó kérdés. Ez a valami nem olyan mint a többi mob. A támadásom ugyan betalált, de mintha semmi hatása sem lett volna. - pillantok a közeledő lény felé - Kokoro-chan itt van valahol. Hallottam a hangját. Lehet, hogy ez a szörny tartja fogva valahol. - hadarom el gyorsan az észrevételeimet, a lánynak, viszont akármennyire is próbálkozom minden gondolatom visszavezet ahhoz az elképzeléshez, hogy ezek a lények szellemek. A korábbi támadások legalábbis ezt bizonyítják, ezért elbujdosni nem lenne értelme. Támadások hatástalanok, és a maszkunkra mennek.
- Szerintem meneküljünk, ha követ minket akkor csaljuk el a temetőbe, ha kihúzzuk reggelig megmenekültünk. El kell tűnnie a többi rémképpel egyetemben. - osztom meg a tervféleséget, majd pedig Cajkal támadásából próbálok félreugrani, majd pedig néhány gyors mozdulattal aktiválok képességet, ha összejött a hatalmas lófejes pöröllyel, ha nem akkor egy egyszerű karddal csapdosom meg Cajkalt, és rohanok távolabb.
- Erre-erre! - integetek a kezeimmel.

//képességet aktiválok, ha Cajkalnak van páncélja akkor közvetlenül az életpontjaiba mérek csapást (ha van neki olyanja o_O) ha nincs páncélja lebénul egy körre, feltéve ha egyáltalán sikerült a támadásom, majd pedig távolabb rohanok tőle a temető irányába. //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Vas. Dec. 21, 2014 1:03 pm

A nagy kavarodásban legalább annyit sikerült elérnem, hogy sikeresen oda sasszézzak Jun-chan mellé aki gyorsan be is avatott a legtöbb dologba amiről tudott.
- Kokoro? – Vonom fel a szemöldököm. Hirtelen nem esik le kiről is beszél aztán eszembe jut az a lány akinek eltörtem a maszkját. – Várj csak egy percet! Kokoro… Véletlen egybeesés lenne? Rokkoo a szörny neve. Simán kijönne belőle a lány neve, most meg még a hangját is hallod. Azt ne mond, hogy az a valami az maga Kokoro-chan… - Csapok a homlokomra. Ez megmagyarázná hová tűnik el a test ha eltörik a maszk. Jun ötletére csak bólintok viszont nekem más terv is van a fejemben.
- A futás jó ötlet. Az előbb mikor belelőttem a szörnybe csak nőtt az élete, nem érdemes ellenük harcolni. – Az agyamon gyorsan pörögnek végig az elmúlt események. – Viszont lenne két kérésem. tőled Jun-chan. – Fogom meg a lány vállát. – Az egyik, hogy szerezzétek vissza maszkomat, a másik pedig, hogy menjetek be abba a barlangba. Biztos valami fontos dolog lehet ott mert macerás a bejutás és lehet csak véletlen de a szörny is akkor jelent meg mikor már sikerült volna bejutni. Valami fontosat rejtegetnek ott. – Mutatok a barlang felé és gyorsan odaadom a fáklyát amit szereztem. – Erre szükséged lesz. Én pedig szépen leellenőrzöm hova is keveredett Kokoro-chan. – Azzal pedig szépen a kezembe veszem a maszkom és egy laza mozdulattal a repedés mentén ketté töröm. A tervem csak annyi volt, hogy lássam mi történik velünk ha a maszk megsemmisül. Bíztam magamban annyira, hogy kiutat találjak majd bárhová is teleportál majd el a játék és akkor Kokorot is ki tudjuk hozni. Viszont ha tényleg meghalunk akkor megszívtam Razz

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Jun on Hétf. Dec. 22, 2014 9:05 pm

Nincs sok időnk, és ha az ember kapkod abból sosem sül el semmi jó. Viszont nem egyszerű gondolkodni sem amikor két bestia van az ember nyomában, akikre nem hatnak a fizikai támadások, nem lehet velük kommunikálni sem.
- Rokkoo - ismételem meg a szörny nevét, majd pedig gyorsan összerakom amit Suzu is említett. Igaza van, döbbenek rá, hogy talán itt valami sokkal komolyabb dologról van szó mint hittük volna. Eltűnt emberek, furcsa város, maszk ami ha eltörik elteleportálódunk. De mégis, ki teheti ezt az emberekkel? Talán az a fekete dolog is egy ember volt.. - Ha ez igaz, akkor miért nem ismer fel minket? Miért támad ránk? Nem hiszem, hogy neheztelnie kellene rád amiért eltört a maszkja.. Bármikor szerezhetne egy újat. De ne bonyolítsuk, egyelőre feltételezzük azt, hogy ö tényleg Kokoro-chan. - próbálom elfogadtatni magammal a tényt, persze nem elég könnyű. Sőt gyakorlatilag lehetetlennek tartom, hogy így legyen. A kislányok nem ölnek embert, nem vadásznak mások maszkjaira. Lehet, hogy másnak lát minket mint amik valójában vagyunk. Vagy azért akarja a maszkot támadni, mert ha megszerzi visszatérhet hozzánk. Rengeteg magyarázat lehet a dologra, de vajon mennyi találó?
- Visszaszerezni a... maszkod? - kérdezek vissza döbbenten a kérésre, hiszen a maszkja ott van a kezében..  Közben pedig a barlang felé tekintettem, amiről Suzu beszélt.
- Bízom benned. - megragadom a fáklyát amit a lány átnyújtott nekem, jó erősen rámarkolva. - Leellenőrzöd? Nem értem, rájöttél vala... NE TEDD! Mi lesz ha téged is átváltoztatnak ilyenné?! - sikoltom el magam, remélve, hogy megakadályozhatom a történéseket, de talán túl lassú voltam.

A képességhasználatot követően, már ha egyáltalán összejött a dolog, ha nem akkor is.. a barlang felé rohanok amelyről Suzu is beszélt. Nem tudom, hogy követnek-e azok  a lények, csupán előre nézek, arra koncentrálva, hogy semmiben se essek el. A fáklyát előre tartom, és a szabad kezemmel pedig lenyitom a menüm, és egy gyors üzenetet kezdek bepötyögni Shizunak, ugyanis ö nem hallhatta a tervet, én pedig nem szakadhatok ketté.

Jun írta:
Shizu-chan. Kérlek amilyen gyorsan csak tudj menekülj a temetőbe, és keress vadi új sírokat. Ha megtalálod a legfrissebbet kérlek kezdj el ásni, remélhetőleg találni fogsz ott egy maszkot, kérlek nagyon vigyázz rá. Én leellenőrzöm a barlangot. Ha nem írok üzenetet 30 percen belül valószínűleg elkaptak és az én maszkomat is megszerezték. Ebben az esetben ellenőrizd le ismét a temetőt új sírok után kutatva. Ígérem meghálálom valahogyan, ha tudom..

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Dec. 27, 2014 7:09 pm

Semmi sem lett rendben, Shizu feszengve várta, hogy bekövetkezzen az átok, amit a szellemre olvasott, de ahogy nem lett belőle semmi se, úgy oszlott el a vonásait feszítő téboly is, de csak hogy csalódott bosszúság térítse észhez újra a leányt
- Ez nem ér! - csapott a levegővel bosszúsan mindkét öklével, de a karjai fáradtan hanyatlottak vissza
- Miért nem? - hisztizett csendben, s már éppen fordult volna vissza Kokoro sírjához nagy dühösen, maga előtt lógatva a karjait, amikor a szellem anyagának fátyla megcsapta.
Rooko, a szellem otthagyta, mintha észre se venné. Ő pedig teljesen beleborzongott az érintésbe, önkéntelenül is a felkarjaihoz húzta a tenyereit, hogy megdörzsölve felmelegedjen, akkor vette csak észre az elhaladó szellem tövében kuporgó alakot. Csodálkozva fordult utána, s aztán a fülét is megütött egy vékonyka hang
- Itt vagyok? - ismételt utána - Ki van itt?
A többiek közben Kokoróért kiabáltak
- Kokoro, te vagy az? - pislogott bután a maszkja alatt
Talán még kérdezgette volna tovább, de a lány, aki Jun ismerőse volt eltörte a saját maszkját
- eh? - Shizu nem tudott mit szólni a történtek láttán, ledöbbenve vert gyökeret ismét. Kicsit túl sok volt ez így neki egyszerre
Jun is eliszkolt másfelé, ő meg ott maradt a szellemek társaságában, ledermedve.
Aztán jött az üzenet, ami ismét csak visszalökte a valóság talajára
- Hagyd csak rám, Jun-chan! Már megyek is! - indult neki tele feltüzelve
Tudta, hogy a hibát neki, és csakis neki kell kijavítani, aki elkövette.
Fogalma se volt, hogyan próbálkozzanak újra, de abban biztos volt, hogy a maszkokra szükség lesz. Kokoróéra, és... hogy is hívták a másik lányt?
Mindegy, ha lesz új sír, biztos az lesz.
Sietős léptekkel indult Kokoro sírja felé, szinte már futott.
Épp csak észrevette a párost a sírtól nem messze, a fiút, aki a fürdőben pucérkodott és direkt zavarba akartra hozni, meg egy másik lányt, aki egyáltalán nem rémlett neki. Gyorsan levágódott a földre és két kézzel kaparni kezdte a sírkő előtti talajt. Nem teketóriázott sokat, amint a kezei között érezte a maszkot, máris pattant fel, nézet körös-körül, merre lát új sírt még.
Most, hogy volt ideje, odaköszönt a pimasz fiúnak (Ren), meg a társaságában lévő lánynak is, de csak röviden, mert nem trécseléssel akarta tölteni az időt, amikor Jun veszélyben van
- Sziasztok! Nem láttatok egy másik, új kinézetű sírkövet a valahol errefelé?

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Kokoro on Vas. Dec. 28, 2014 2:06 pm

Szembenézünk egymással. Ő és én. Haja selyem. Tekintete vad, szabad. Bőre tejfehér. Én a Semmi vagyok. Nincs semmim. Szégyellem magam. Összehúzom magam. Vigyorogva figyel. Zúg a szél, tombol a vihar. Te nem ide tartozol, mondja. Én ide tartozom. Menj el. Menj el messzire. Megrázom a fejem. Nem megyek sehova.
Menj el. Nem megyek. Menj el. Nem megyek.
Felemelem a kezem. Csont és bőr. Semmi hús. Magam elé emelem. Védelmezem magam ellene. Ő is felemeli a kezeit. Ujjai karmokká görbülnek. Haja eltakarja fél arcát. Menj el innen. Ez az én testem. Mondjuk egyszerre. Ez az én testem. Ez a mi testünk.
Elfáradtam. Közelebb lebeg hozzám. Megragadja a torkom. Menj el innen, mondja. Menj el innen. Menj el innen. Nagy levegőt veszek. Fulladozok. Megragadom a csuklóját. Nem megyek, mondom. Hangom nehéz, szakadozott, levegőtlen. Szorítja a torkom, fojtogat. Végül elenged. Menj el innen, ismétli. Nem megyek, ismétlem.
Sötétség, temető. Hideg levegő, lágy szél. Cajkal és Morn aggódón néznek. Kezeim az égben, felemeltem. Hallom a fejemben a hangját. Menj el innen.
-Nem megyek. Nem megyek. Nem megyek.
Lehunyom a szemem.
-A maszkom, a maszkom, a maszkom. Kérem a maszkom. Kell a maszkom. Kérem. Kérem.
Halkan mondom, suttogásul. Imául, mantrául. Imádkozom hozzá, hozzám, hozzájuk. Jun. Jun is bajban van. Kell a maszkom, hogy megmenthessem. Meg kell mentenem őket. Valami baj van. Valami baj van odakint. Ki kell szabaduljak. Új erővel igyekszem mozogni.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Dec. 28, 2014 11:55 pm

Csak természetes, hogy úgy dalol, mint a kismadár, hiszen én vagyok most a főnök, én dirigálok és lényegében az én kezemben van a sorsa.  Még én is tartanék magamtól egy hasonló helyzetben, hehe. Tehát figyelek, hogy miket mond, de van pár részlet, amivel még mindig nincs minden rendben…… úgy tűnik, hogy ez a lányka nem arról híres, hogy tök menőn tud magyarázni >.>   Őszintén szólva nem sok tehetsége van hozzá Rolling Eyes
- Hogy érted azt, hogyha a démont sikerül lekötni? – kérdezem meg, mert ez fullra nem világos nekem most.
- Lekötni, mint elvonni a figyelmét, vagy lekötni, mármint lekötözni kötéllel vagy valamivel, vaaagy… lekötni, tudod, mint az a varázsmarhaság- jogos kérdés, mert nagyon, de nagyon nem mindegy, hogy most melyik, mert három variációból kettő simán megy, de a magic az nekem nagyon nem okés, nem konyítok hozzá, és ez a világ sem Suspect  Remélem elmagyarázza rendesen, nem is értem, hogy hová siet ennyire.  Az a démon messze jár, és ha közelebb is jönne, akkor maximum jól elrepítem Rolling Eyes
- Honnan a fenéből kellene tudnom? – vissza kell kérdeznem, mert ez így nem oké.
- Te megkérdezed minden ember nevét, akivel együtt fürödtél? -  a nevet érdekelnek a legkevésbé, arról nem is beszélve, hogy tényleg csak fürödtünk, semmi más nem történt. Akkor meg miért érdekelt volna bármelyikük neve? Azután végképp nem, hogy hiába jártattam a számat, nem kaptam rá normális, értelmes választ. Azóta nem is nagyon érdekelnek ˇ^ˇ
Alaposabban körülnézve találunk egy frissen hantolt sírt. Elálldogálok én mellette, mire rájövök, hogy a maszk nem ássa ki magát, valakinek meg kell tennie ezt helyette >.>  
Már épp rászánnám magam, amikor megjelenik az egyik lányka, akivel a fürdőben voltam, hasra vágódik és elkezd ásni. Csak nyugodtan, engem aztán nem zavar, ha valaki más piszkolja be magát helyettem. Az ásás amúgy is méltóságon aluli, nem nekem való Rolling Eyes
- Eddig nem- válaszolok egyszerűen.  Tudtommal ugyan azt látom, amit ő is, én pedig nem látok „újat”
- Tudod egyáltalán, hogy hogyan kell használni? Suspect - hehe, én tudom Cool

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Hétf. Dec. 29, 2014 5:42 pm


PirkadatJun:
Meghallottad Kokoro hangját, de a lányt magát nem találod. Nem látod. Cajkal eltéveszti a támadást, viszont a te képességed hatásosnak bizonyul. A negatív buff, sikeres, a szörny tétován, kótyagosan próbál megállni a két lábán, de látszik hogy minden erejével folytatni akarja amit elkezdett. Vadászni rád. Látod miként Suzu narancs pixelekre bomlik.
De sikeresen végig viszed az utad a barlang felé, Cajkal míg „ébredezik” egérutat nyertél a húzásoddal. A barlang bejárata eltorlaszolva. Kisebb nagyobb kődarabkákkal. Mit teszel? Kérdéses hogy lesz-e elég időd a teljes torlasz elmozdítására, ugyanakkor talán egy próbát megérhet.

Suzu:
Gihihihiiii *-*  Twisted Evil A tested narancs pixelekre hull, és még láthatod is a bomlás bizonyos fázisát. Átélheted milyen az amikor valaki meghall. Nem érzel fájdalmat, talán gyengéd bizsergést, de amint véget ér, ismét egészben érzed a tested, mintha valami bugg vagy lagg lenne. A föld süppedni kezd alattad, mintha valami lápos, mocskos mocsár lenne, majd egész tested ellepi ha kapálózol ha nem, megkapaszkodni nem tudsz miben. Mintha csak aprócska ágak lennének a föld alatt. Talán a fák gyökerei, mégis ha megmarkolsz párat az el is törik a kezedben, téged pedig akadálytalanul húz lefelé a mélység. Nem kapsz levegőt, és a sötét mélység csak egyre erősebben és magabiztosabban ránt magával. Majd hirtelen minden megváltozik, egyik pillanatról a másikra. A levegőben zuhansz lefelé, nem látsz mást csak vakító fehérséget és kékséget. Hiába kémleled, nem látsz se talajt, sem pedig az eget. Sőt már azt sem tudod eldönteni hogy zuhansz-e vagy felfelé repülsz. Tested lassulni kezd, majd a cipőd talpa egy átlátszó talajhoz ér. Halkan koppan, és immáron a két lábadon állsz. Nincs sok időd nézelődni, mivel a horizont, minden…. minden olyan mintha csak vissza tükröződne és soha nem érne végett. Amint elfordítod a fejed magad előtt egy terjeszkedő üveg, vagy inkább tükör lap, töri meg a fényt, és zár körbe akármit is teszel. Úgymond egy sok-sok oldalú tükörkristály belsejébe kerülsz, és mindegyik lapban megjelensz. Mindegyikben visszatükröződöl, de nem épp úgy ahogy most nézel ki. Sok-sok arcú Suzume tárul eléd, többek között akiknek már kiadtad magad,de van itt szégyenlős te is, van stréber szemüveges okoska Suzume, ugyanakkor és sok más olyan személyiség aki talán lehettél volna, vagy még lehetsz. A sok darabka közül te is ott szerepelsz a listán. De vajon van ennek célja, vagy értelme? Mi ez az egész. Miért vagy bezárva egy kristály szerű szobába, és miért látod a lényedet kaleidoszkópszerűen darabokra választva?

Shizu:
Sikeresen oda találsz Ren-ékhez. És a dolgok nem oldódnak meg maguktól, ügyeskedjétek ki a helyzet lényegét. ^^ A fehér hajú lányka, Shiro biccent. És első kérdése hozzád:
- Neved? Én Shiro vagyok. – Teszi meg a kezdő intézkedéseket amiket Rennek kellett volna, legalábbis szerinte. Időközben megjelenik egy újabb sír, közvetlen mellettetek. Egy teljesen új, frissen hántolt sír egy Umesuz felirattal.

Kokoro:
A viaskodás folytatódik, az immáron testedbe költözött lény nem hadja magát. Te sem. A többiek nem látnak téged valamiért. Nem hallanak, vagyis hallottak, de csak foszlányokat. Egyedül maradtál, csak te és a testedbe költözött szörny.

Ren:
A lány szemmel láthatóan nem szimpizik veled, és ha tehetné az első adandó alkalommal eltenne láb alól, de sajnos úgy néz ki valamiből rájött hogy a szinted nagyobb az övénél. Ugyanakkor ő tudja ezt jól, hogy a játék kimenetelét ez nem befolyásolja, túlzottan.
- Ne légy már ennyire értetlen. Hülye vagy vagy mi? – Kérdez rá nyíltan, mivel Ő igenis úgy érzi hogy eléggé értelmesen elmondta, az hogy nem érted már nem az ő baja.
- Kristálya, képivel kábítani vagy valamiképp hasznavehetetlenné tenni. – Kap a fejéhez színpadiasan.
-Fáraszó vagy… és hülye is >.> - Persze a jelzőt némileg halkabban és hadarva tette hozzá, de rurcisságát nem tudtad enyhíteni. Mikor oda értek a sírkőhöz, Shizuval össze is futtok. Shiro rögtön rákérdez a nevére, majd bemutatkozik.
-Igen, illene. Főleg ha egy küldetést fogadtok el… - Néz az ellenkező irányba lemondóan. Már bánja hogy pont veled kezdett, kifogta a mamlasz szintű idiótát, aki mindezek ellenére az egójával együtt hasznavehetetlennek bizonyult a szemében. Amint kimondtad a válaszod Shizu kérdésére, szinte azon nyomban megjelent egy teljesen új sír, új sírfelírattal: Umesuz.
-Umesuz… mond nektek valamit ez a név? Mármint próbálj egy ismerős nevet kirakni a betűkből. – Itt Shizukához fordult, hisz Ren maga ismerte be hogy nem ismeri a játékosokat akikkel együtt vállalták el a küldetést.

Összegszés:
Rooko <->Kokoro: Nincs maszk.
Kokoro maszkja Rennél és Shironál és Shizunál.
Jun: Repedt maszk. Jun, a barlangnál, Cajkal kábult.
Shizu: Ép maszk, viselve.
Suzu <-> Umesuz: Nincs maszk.
Ren: Ép maszk, viselve, Regi által védve (ez annyit jelent hogy kettő helyett három sikeres találat kell a töréshez)
Shiro: Ép maszk viselve.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Suzume on Kedd Dec. 30, 2014 9:10 am

- Ez esetben ne nagyon álljatok le velem harcolni! – Felelem Jun tiltakozására és eltöröm a maszkom. A testem szinte azonnal pixelekre robban szét, még látom is ahogy a kezem narancsszínű darabokra hullik szét. Ezután egy másik helyen találom, nem tudnám megmondani, hogy hol. A föld elkezd lefelé húzni. Nem ellenkezem és nem is kapálózom. Ölbe tett kézzel várom, hogy lehúzzon a mélybe. Nem haltam meg ami azért jó jel, viszont egy ideig nem kapok levegőt, biztosan attól a mocsaras akármitől ami lehúzott. A kis játék után viszont már a levegőben úszok. Nem tudnám megmondani, hogy zuhanok vagy emelkedem. A testem végül lelassul és valamiféle tükörszerűségen érek földet. Úgy tűnik mégis zuhantam.
- Ennyi? – Teszem fel a kérdést de ekkora már tükörlapok vesznek körbe. Kicsit olyan érzés mint a vidámparkokban a tükörszobák annyi különbséggel, hogy itt különféle jelmezekben és hacukákban vagyok. Jó pár elé oda álltam és illegettem magam. Nem is állna rosszul a szemüveg. Se a vörös haj. Kövér viszont nem lennék. :3
Jó darabig szórakozok magammal még mikor aztán megpillantom saját magam. Oda állok elé, kellő távolságot tartva. Láttam már máshol ehhez hasonlót és volt egy gyanúm, hogy ha hozzá érek a tükörhöz a benne lévő kép majd megtámad, bezár a tükörbe és olyan borzadvány fog vissza menni Junékhoz mint Kokoro esetében. Az íjamhoz nyúlok és megpróbálom szétlőni a tükröt. Ha az nincs nálam akkor sem esem kétségbe hanem felveszem egy kobold alakját amihez grátiszként jár egy tőr is és azt vágom hozzá teljes erőből a tükörnek, hogy széttörjön. Emellett, független, hogy sikerült széttörnöm a tükröt vagy sem megpróbálok küldeni egy pm-et jun-channak, hogy hol is vagyok.


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by RenAi on Kedd Dec. 30, 2014 10:40 am

Kövi határidő vasárnap. Viszont ha hamarabb írtok, hamarabb is tudok mesélni. ^^

Suzume: /Minimese/
Saját magad felé tartod az íjadat, ami nálad maradt minden felszereléseddel együtt. A kilőtt nyíl keresztül halad a tükrön,ugyanakkor egy időben az "ellenfeled" is felaljazza a sajátját és kilő egy nyílvesszőt, ami épp annyi távolságra halad el tőled mint a tiéd tőle.Ami feltűnhet csupán hogy mint ahogy a nyílvesszőt elnyelte a tükör, úgy szinte közvetlen melletted is eltűnt az övé. Hupsz. Ha jobban bele gondolsz, vajon melyik oldalon is állsz? Tükrön belül esetleg kívül? Talán az ő szemébe is csupán egy tükörkép vagy? Vagy talán nem is vagy, esetleg egy volnál vele? Olyan mintha felcserélődött volna a tér? Esetleg nem is volt tér?

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Hide-And-Seek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.