[Küldetés] Maou-sama!!!

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Minori on Kedd Nov. 04, 2014 8:59 pm

Minori és a többiek utaztak majdnem kettő órát. A Zlick nevű férfi nem is foglalkozott velük. Ha hozzászóltak, csak egy "hmp"-et ejtett ki száján és a hátát mutatta. Nagyon nagy csönd volt abban a szűk kettő órában, senki sem szólalt meg, ráadásul a szőke fiú végigaludta az egész utat. Egyszer csak a kocsi megállt, majd Zlick hátra fordult.
- Itt vagyunk, de még maradjatok fent, és ne hangoskodjatok... A jelemre mindenki ugorjon ki a kocsiból felfegyverkezve. - Mondta halkan. Mindenki hallgatott rá, így hát senki nem szólalt meg. Vártak a jelre, de semmi. Mivel semmi jelet nem hallottunk, a szőke fiú elment megnézni, hogy mi történt. Pár perc múlva vissza is jött, de nem jó hírt közölt. Zlick itt hagyta őket egyedül egy sűrű erdő ismeretlen részén. A szőke fiú nagyon félhetett, mivel el kezdett ordítani, hogy "Itt fogunk meghalni!". A kék hajú lány felállt és elkezdte rángatni a szőke fiút, és közben ő is ordított neki. Majd a másik fiatalember is felállt, és befogta a szőke srác száját, és belesúgott valamit a fülébe. A kék hajú lány ismét megszólalt, de most már mindenkit le akart nyugtatni. Majd az idősebb fiatalember átvette az irányítást. Kérdezte van-e nyomkövetésünk, vagy észlelésünk.? Minori végre összeszedi magát és ő is megszólal.
- Nekem nincs semmi... De amúgy merre akarunk menni? - Kérdezte.
*Végre megszólaltam én is. De ezek a körülmények nem nagyon biztatóak. Bevallom, én kicsit félek.* - Gondolta magában, s közben nagyon fura fejet vágott. Majd eszébe jutott, hogy egy erdőben vannak, szóval nem ártana elővenni a fegyverét. Pár perccel később elő is ette, és szorosan fogta.


A hozzászólást Minori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 07, 2014 6:13 pm-kor.

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Nov. 06, 2014 9:19 pm

Zilck lelépett, ez nem vitás, és mindenki más is. Az is kérdéses, hogy  többi kocsi elindult-e egyáltalán utánatok. Vajon mi folyik itt? Egy rossz vicc, netán átverés? Annyi szent, hogy közületek valaki tesz róla, hogy az erdő lényei jól bemérjék a helyzeteteket. Ráadásul az egyik leányzó sárga indikátorra is szert tesz ( már ha Joey nem tér ki)
Kezd nagyon sötét lenni, bár ez nem igazán látszik. A felhők mögül hamarosan előbújik a nagy és kerek hold, melynek fénye sokat javít helyzeteteken.
Mozgást hallotok, mintha valami szaladna, először csak észak felől, azután dél felől is. Halk morgás, vicsorgás és azok a szemek. Északon ijesztő sárga, míg délen nyugtalanító kék szempárok merednek rátok a bokrok közül. Aldo is nyugtalan... égnek áll a szőre... érezhet valamit? :O

Egyelőre nem támad meg titeket semmi... mit tesztek? elmenekültök? Vártok, elbújtok? Rajtatok áll

Szólimit: 250
Határidő: 1 hét
// Mihnori kérlek orvosold azt, amit PÜ-be írtam, THX Smile //
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by RenAi on Vas. Nov. 09, 2014 7:36 pm

Anattól kaptam halas falatokat. *-* Mármint nem én, hanem hogy adjam oda Aldonak. Megszagoltam azért én is mielőtt a macskusznak adtam volna belőle, majd legugoltam, és kezemben a falatkával átnyújtottam neki, és mikor elfogadta kapott tőlem egy kobaksimit. Lehet Aldo tényleg megszeret ettől. *-* Hálásan néztem a fiúra, és tudtam mi az egyetlen dolog amit nem szabad ezzel a cicussal megtenni.

A kocsi megállt, hirtelen csendet csupán a szél susogása zavarta meg, a bealkonyuló éjszakát. Egyre sötétebb lett, és a semmittevést Joey zavarta meg, mikor kinézett és pánikolva tért vissza. De sokáig nem tudott hangoskodni, mivel Anat gyorsan a szájára is tapasztotta a kezét, és csendre intett mindenkit. A helyzetünk nem volt túl fényes, szépen sorban leszálltunk a kocsiról, majd én is körbenézve, nem örültem a látványnak. Hallgattam Anatra, majd lent egy kék hajú idomár lány fejét megsimogattam.
-Ne aggódj, nem lesz baj. – Próbálam bíztatni, bár legbelül én is elbizonytalanodtam picit. Nagyot sóhajtottam majd végignéztem a társaságon, Anatn kívül senkit nem ismertem szinte, így kicsit macerás volt bármiféle tervet is felállítani. Hangoskodni nem akartam így csak a csendben próbáltam összeadni ki milyen is lehet, és mi is lehet most itt a konkrét feladat… Anatra pillantottam aki máris szervezkedett… Sajnos ebben nem tudtam neki segíteni, ha rám nézett csak ingattam a fejem jelezve hogy használhatatatlan vagyok ilyen téren… bár gondolkodok rajta hogy egyre többször jött volna jobban az akrobatika és a súlyemelés helyett az ilyesféle képesség…
- Szerintetek rejtőzzünk el addig amíg nem tisztázódik hogy mi is folyik itt, vagy mit kéne tennünk? Mindenesetre…- Bekapcsoltam a képességem aminek még hasznát vehetjük ha meg is támadnának minket….


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Nov. 12, 2014 8:22 pm

Ai megrázott, s mondogatta, hogy nem fogunk meghalni, de nem hagytam abba, s valószínűleg már azon volt, hogy adjon nekem egy vagy kettő parasztlengőt, ám Anat gyors volt azzal, hogy a számra csapta a kezét, hogy kussban legyek, nehogy magunkra vonjuk valaki vagy valami figyelmét. Ezt meghallva azonnal elkussoltam, s csak pislogtam. Ezek után átvette az irányítást:
- Itt semmiképpen nem maradhatunk, mert biztos célpontok vagyunk. Azt javaslom, hogy maradjunk egy csapatban. És ne kiáltozzatok Zilck után, maradjunk csöndbe.
- Mintha nagyon szeretne hallani minket az a tetű. >.> - jegyzem meg halkan még. Ezután ugortunk le Anat után a szekérről, mert ló nélkül az nem igen kell most.
- Nyomkövetésem van, csak 1-es szintű, viszont észlelésem nincs... - súgom Anat kérdésére a választ. S jő világosság a Hold személyében!\o/
- Húú de jó, már azt hittem, hogy már megint Bukottak fognak előjönni, mint egyik küldimen! - nyugodtam meg, majd megrémültem, mikor szaladást hallottam valahonnan.
- Ki van ott?! - sikkantottam, miközben előkaptam a kardom s a pajzsom, s készenlétibe álltam. Tuti, hogy nem ember volt, hacsak nem Maugli vagy Tarzan személyesen, mert morgást s vicsorgást kaptam válaszul. S Látok ám dolgokat is! Északon ijesztő sárgát, délen nyugtalanító kékeket. S hogy mik ezek? SZEMEK B****G! Már a macska is – Jééé, hogy került ide egy macska?o.o – szőre is égnek áll a hátán, mint nekem a hajam. RenAi azt javasolta, hogy bújjunk el.
- Jó ötlet! - s SUTTY! Elbújtam az egyik fa mögé, hátam mögé tartva a pajzsomat, s onnan kukucskáltam ki. S határozottan itt maradok! ˇ^ˇ

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Minori on Szomb. Nov. 15, 2014 12:18 pm

//Elnézést, hogy most írok csak közbe jött valami...//

Kezdett sötét lenni az erdőben, és alig láttak valamit, de rövid idő múlva a hold előbújt a felhők mögül és kicsit világosabb lett. A többiek is gondolkodtak, hogy mi legyen. De Minori mozgást hallott kardját felemelte, mert lehet, hogy valami ellenség. A szőke fiú is hallotta, mert sikkantott egyet és készenlétbe állt.
- Lehet, valaki figyel minket. - Szólalt meg Minori. És halk morgást hallott vissza.
- Úr isten!! - Kiáltott fel egyet halkan. *Bármi csak ne farkas legyen...*Majd észak felől, később dél felől is nagy kerek szemek meredtek rájuk. És már a macskának is feláll a szőre. *Macska? Mióta van itt macska? Jah... Ez az egyik fiatalemberé... De ettől még nem javul a helyzetünk.*
- Már a macska is fél... - Nézett ijedten Minori a többiekre. RenAi-nak az az ötlete támadt, hogy rejtőzzenek el. A szőke fiúnak tetszett az ötlet, ugyanis egy pillanat alatt az egyik fa mögött volt.
- Ez nem rossz ötlet! - Mosolygott a másik lányra Minori. Majd a szőke fiú felé fordult.
- Te most ottmaradsz a fa mögött? - Nézett rá is mosolyogva. Majd ő is elbújt egy másik fa mögé.
- Most mit kéne tennünk? Anat!! Vagy nem tudom, hogy hívnak. Te vagy a főnök! Nincs valami terved? - S a férfira nézett aranyos boci szemekkel. *Nagyon félek! Tuti, hogy ezek farkasok... És én félek a farkasoktól!* Keseredett el a lány, és kezdett könnybe lábadni a szeme. *Nem! Itt nem sírhatok!* Törölte le könnyeit, mielőtt valaki megláthatta volna.
- Inkább ki jövök a fa mögül. Semmi értelme nincs, hogy itt bujkálok. - Mondta. Majd úgy is tett, kijött a fa mögül. Ránézett a szőke fiúra.
- Te nem akarsz onnan kijönni? - Kérdezte mosolyogva.

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Nov. 23, 2014 6:09 pm

Aldo mindjárt sokkal készségesebben viszonyul Aihoz, amikor a lány a kedvenc nasijával kezdi el kényeztetni. Tudtam én, hogy vajból van a kis szőrös szíve, vagyis elég éhes ahhoz, hogy eltűrje az utazást és a lány közeledését.
Aztán amikor leszállunk a kocsiról, már egyre nyugtalanabb a macska. Engem pedig a társaim sikoltgatásai és bújócskái nyugtalanítanak facepalm Az nem zavar, hogy ki lettem kiáltva valamiféle vezérnek, az viszont már sokkal inkább, hogy két ilyen anyámasszonykatonájával kerültem egy küldetésbe facepalm Most komolyan azt hiszik, hogy egy fa mögé bújva nem tudja őket levadászni egy démon? >.<
- Bújjatok már elő és maradjunk szorosan egy gócban. Elő a fegyverekkel és legyen kéznél a teleport kristályotok is! Hogy ha nagy a baj, akkor gondolkodás nélkül portoljatok haza! - adtam ki az óvintézkedésekre utaló "parancsokat", mert elnézve a két fiatalt, nekik lehet, hogy ez sem egyértelmű. Ai képességeit ismerem és megbízom benne, rátermett bajtárs, az ő épségéért legalább nem kell aggódni. Ez a küldetés elég érdekes lesz úgy, hogy még a megmentőket is meg kell menteni xD
Bár látni nem látom, hogy mi vagy mik közelednek, hallani azért hallom őket. Megfordul a fejemben, hogy előkapok egy gyertya kristályt, de azzal csak egy gyertya kristályt, de azzal csak egyértelműbbé tenném a pozíciónkat. Így egyelőre csupán a holdfényre és a fülemre hagyatkozhatok (kettes hallgatózás). A macskának megvan a magához való esze, mondjuk ha sokáig táncolnak még az idegein, akkor mérgében át fog változni tigrissé, de remélem erre nem kerül sor. Nem azért, mert nem jönne jól egy nagy tigris védelmezőként, hanem azért, mert olyankor beszámíthatatlan ez a jószág és amúgy sem harci pet. Tigrisként viszont még inkább szófogadatlan.
- Ha harcra kerül a sor, akkor Aival majd mi tankolunk. De nehogy megfutamodjatok, mert egyedül könnyű prédává válhattok! Joey, aktiváld a nyomkövetésed és próbálj Zilck nyomára bukkanni! Ai, váltsd le őket kérlek, ha támadás érné őket! - Én magam pedig védekező pozitúrát veszek fel és ha hallásom úgy érzékeli, hogy elég közel érkezik az ellen, akkor igyekszem előbb lecsapni rá, minthogy ő tenné ezt meg velünk. Viszont eltávolodni nem fogok a csapattól. - Aldo, fel a fára! - A macska pedig "engedelmesen" teszi is a dolgát, jobban mondva felmenekül...
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Lizbet on Kedd Nov. 25, 2014 5:38 pm

A közeledő veszélyre, pontosabban az annak betudott baljós szempárok elől páran elbújtok, egyikőtök jobb belátásra próbálja bírni a csapatot több-kevesebb sikerrel, ám ez nem tartja távol azoknak a szempároknak a tulajdonosait. Két irányól közelítenek, sárgán és kéken izzó szemecskék fürkésznek titeket. Lépteik zaja egyre hangosabbak... közelednek. A közeli bokrok megzörrennek... itt vasnak a közeletekben. Nem is kell több pár röpke másodpercnél, az északról és délről érkező fenyegetések megmutatják magukat.

Észak felől érkeznek:
vérmancs:

Dél felől érkeznek:
vérfarkas:

Többen vannak, öt-öt megmutat a magát mindkét fajtából, de fel-felvillanó szemek több mobról árulkodnak...
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Nov. 29, 2014 12:30 pm

- Nem, itt maradok! - felelem Minori-nak, aki már tuti, hogy nem 100-as, mert először elbújik, aztán előjön. Csak akkor mentem vissza a csapathoz, mikor Anat erényesen rámszólt.
- Oké-oké, megyek! - pláne azért, mert igen közel volt az egyik szempár.D8 Tettem a parancsot, fegyver elő s teleportkristály is kéznél. De én majd akkor fogom használni, ha tényleg nagy a baj, viszont lehet minori már egy levélzörgéstől is hazateleportál, ahogy elnézem. Azért „szép” dolog volt Zilck-től, hogy csak úgy fogta magát meg a csapatát, s szekerestül itt hagyott minket az erdő egy olyan részén, amit nem ismerünk! Anat, mint jó vezér, már mondja is a teendőket: ő meg RenAi tankol, kapcsoljam be a nyomkövetést, hogy megtaláljuk Zilck-et, én meg jó fenékbe rúgjam, Ai meg váltson le minket támadás esetén, Aldo (a macska) meg fel a fára.
- Oké főnök! - be is kapcsoltam a nyomkövetésemet (1-es szintű), remélve, találok valamit, ami nem lábnyomok kuszasága. Ám kezdődik a balhé, ugyanis a szempárok nem hogy lelépnének, de azt hiszem közelednek! Nem hallok semmit ugyan hallgatózás hiányába olyan messzire, de érzem érzékelés nélkül is, hogy közelednek! Be is igazolódott a feltevésem, amikor északra néztem, s addigra meg is mutatták magukat a sárga szempárosok, amik vérmacskák, vagy macskaemberek, vagy mit tudom én mi a nevük voltak.
- Szent sz**, tuti nem a vidámságtól ér fülig szó szerint a vigyoruk... - Délre néztem, abba a reménybe, hogy ott el tudunk menekülni, de ott is ugyanolyan rossz volt a helyzet, ha nem rosszabb. Vérfarkasok! D8
- Ööö most csak nekem van olyan érzésem, hogy kutya-macska harc lesz? - próbáltam oltani a hangulatot ijedtségemben, bár ezzel a mondattal nem sok sikerem lesz rá.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Nov. 30, 2014 2:52 pm

Remek, már itt is vannak >.> Nemcsak hallgatózásom, hanem a felvillanó szempárok sokasága is jelzi, hogy nemcsak egy, hanem két irányból is közelednek felénk. Úgy tűnik közrefogtak minket és idővel alakjuk is megmutatkozik a holdfényben: vérfarkasok és vérvadmacskák O.o Joey eddig rendre butaságokat mondott vagy csinált, de most először elgondolkodok azon, amit mondott. Lehetséges, hogy mi csak vétlen, ide nem tartozó résztvevői vagyunk egy "kutya-macska" háborúnak? Eddig még nem fejezték ki támadó szándékukat az irányunkba, így jobbnak látom, ha nem mi provokáljuk ki az ellenszenvüket. Megpróbálok hátrálni, már ha létezik olyan irány, amelyről nem villognak ránk újabb szempárok.
- Csak semmi hirtelen mozdulat! - szólok oda a társaimnak és magamba azért rebegek imát, hogy egyikük se sikoltson fel ijedtébe, mert akkor aztán tuti magukra vonjuk nem csak a figyelmet, de még prédává is válhatunk. - Lehet mégis jobb lenne elbújni, rosszabb esetben felmászni a fára. Van hármas súlyemelésem, fel tudlak benneteket emelni a faágakig. - Pörölyömet a hátamra csatolom, egyrészt azért, hogy ezzel jelezzem a humanoid moboknak, hogy nincs támadási szándékom velük szemben, másrészt hogy baj esetén szabad legyen mindkét kezem és tudjam menekíteni a fára a társaimat, már ha tényleg valami összecsapás közepére kerülünk. Igazság szerint lehet ildomosabb lenne elfutni, mint fára mászni, de félő, hogy a futás csak hergelné őket. Próbálok nagyon óvatosan és lassan mozogni, miközben Aldo hátán a szőr már égnek mered a faágon kuporogva. Morogni, fújni nem mer, annál jobban be van rezelve. Az már biztos, hogy én nem teleportálhatok csak úgy haza, nem hagyhatom magára a macskát, magammal kell vinnem. Egy biztos: ismeretlen számú túlerővel állunk szemben, így balgaság lenne harcot kezdeményezni.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Minori on Szer. Dec. 03, 2014 8:09 pm

Nem vagyok normális... Össze-vissza mászkálok, hol nevetek, hol sírok. A többiek meg gondolom, azt hiszik, hogy valami elmebeteg vagyok. De mindegy is. A szőke fiú nem akart kijönni a fa mögül, de amikor a "főnők" vagyis a másik fiatalember rászólt már ki is jött. A macskáját, Aldo-t felküldte a fára, a többiekkel meg közölte a "tervet" ha lehet így nevezni. Egyből elővettem egy kristályt, ha esetleg nagy lenne a baj, bár nem hiszem, mivel rajtam kívül elég erősek. A borokból figyelő szemek egyre közelednek, a lépteik zaját egyre hangosabban lehet, hallani és a bokrok is zörögnek. Majd egy pillanat múlva már lehetett is látni az ellenséget. A kardomat erősen szorítottam, a kristályomat kézhez raktam. De nagyon óvatosan, mivel a "főnök" szólt, hogy ne mozduljunk meg hirtelen. A sárga szemek gazdái megérkeztek észak felől, valami macskaszerű állat volt, éles fogakkal és karmokkal. A másik oldalról pedig a kék szeműek, vérfarkasok. T.T
- Miért pont farkas? - Kérdeztem nagyon halkan és néztem remegve az állatra.  5 vérfarkas, és 5 macska jött elő, ami összesen tíz. Egyelőre tízen vannak, mi meg 4-en, ha a macskát belevesszük 5-en, de gondolom a cica nem fog harcolni. Nem valami jó... Közben a szőke fiú, tesz egy vicces megjegyzést, arról, hogy szerinte kutya, macska harc lesz... De a "főnöknek" van egy ötlete. Bújjunk el, vagy rosszabb esetben másszunk fel a fára. Ez nem jó ötlet, de ezek nagy állatok, és szerintem simán leszednek minket a fáról.
- Főnők... Szerintem ezek, ha nagyon akarnak, leszednek a fáról minket. - Mondtam a fiatalembernek.  

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 07, 2014 2:39 pm

A hideg futkos a hátamon ettől a küldetéstől, ámbár valahol tetszik valahol meg inkább otthon lennék és legszívesebben a tejeskávémmal eszegetném a teasütim miközben Jin mellettem valami könyvet olvas talán huszadjára is. Felsóhajtok, érzem hogy ebből erős harc lesz, és hogy mi csupán kajácskának lettünk idetéve hisz Zick-sama sem véletlen lépett le.

Meglepődtem azon hogy Anat mennyire ismeri a többieket és hogy igencsak tisztában van a jártasságokkal és képességekkel is. Hangot ugyan nem adtam ennek, gondolom a bossok alatt ismerhetet így ki mindenkit. Én magam a neveket, arcokat is nehezen jegyzek meg, talán pont ezért is vagyok kedves és közvetlen mindenkivel, hisz ki tudja hogy találkoztam-e már velük régebben köhöm… Most viszont nincs idő ilyeneken hezitálni.

- Minori kérlek nyugodj meg nem lesz gond. – Simogattam meg a lány kobakját ha engedte, remélve hogy tényleg meg tudom nyugtatni. Majd Joeyra pillantottam.
- Uhh. Van nyomkövetésed? *-* Annak bizony hasznát vehetjük. *-* - Lelkendeztem talán kicsit hangosabban is a kelleténél. A kezembe vettem a teleport kristályt de hogy ne zavarjon bele csúsztattam a zsebembe hisz mind a két kezem használom ha harcra kerül a sor.
- Bekapcsoltam a képim. – Jelentem ki főként Anatnak.
- És akkor tankolunk ha szükség lesz rá. Ti pedig ne aggódjatok, nem lesz vészes ez a küldetés. – Majd amint kimondtam macska és kunyaszerű szörnyek jelentek meg az éjszakai holdfény fátyla alatt.
- Ehhm. Anat, van még abból a macskakajádból amit Aldonak adtál? – Nézek a fiúra tök komoly arccal.
- Mert, ha igen, hátha szívességből nem minket falnak fel. ^^”… elsőre. – Majd a morajok erősödnek, és félek talán nincs kiút ebből. Ha Anatnak nem jött be a kajás csel ötlete akkor új módszerbe kezdek. Kiállok a tömegből, egyenesen a két harcra képes csapat közé, páncélom kardom eltéve kezem magasba emelve jelezve hogy nem támadok. Inventorimból előcsempészek, egyik oldalra némi sushit, természetesen a macskuszoknak, a másik oldalra viszont némi rántott csirkecombot helyezek a talajra.
- Miért is nem beszéljük meg az ellentéteket néhány finom falat mellett? – Kérdezem meg tőlük ártatlan mosollyal. Majd az étlekre mutatok.
- Van még ott ahonnan ez jött, mindenkinek jut elég bőven. – Mosolyodok el, és biccentem félre kicsit a fejem.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Lizbet on Vas. Dec. 21, 2014 7:51 pm

Joey nyomkövetésének hála kiderül, hogy Zilck nyugat felé vette az irányt. Ennyi, többet nem tudtok meg, csupán ezt a csekélyke információt, de nagyon időtök sincs az avarban keresgélni, mivel a jövevények közül pár felfedte már magát, és nem épen mosolyognak. Mindkét csoportosulásból előlép egy-egy, akik megközelítik egymást, de mintha létezne egy láthatatlan vonal, amit egyikük sem lép át. Nem tesznek mást, méregetik egymást, morognak, vicsorognak a másikra. Talán annak hála, hogy nem tesztek szinte semmit, nem foglalkoznak veletek, de ez megváltozik, mikor étellel próbáljátok enyhíteni a jól érezhető feszültséget a két faj egyedei között. Egyszerre fordulnak felétek és kapjátok most mindazt, amit pár másodperccel korábban még egymásnak szántak... Azok az ijesztő szempárok, most mind rátok szegeződnek.... A vadász megtalálta prédáját?
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Dec. 23, 2014 4:17 pm

Az az utolsó szemét nyugat fele ment!
- Gyerekek, megvan! Zilck nyugat fele ment! - mondom is a többieknek. Na várjon csak, ha előkerül! Úgy se**be rúgom, hogy meg sem áll a 100. szintig! De a parancs, hogy semmi hirtelen mozdulat, az kicsit nehéz volt úgy megtenni, hogy szorult helyzetben vagyunk. De azok bizony nem vigyorognak, akik most jöttek elő. Sőt, egy-egy mindkét féltől megközelítette egymást, hogy mérgesessék egymást, s morogjanak, s vicsorogjanak. Már kezdtem megnyugodni, hogy nem velünk foglalkoznak, mikor RenAi étellel próbálta megoldani a problémát. Akkor nagy lett a baj, mert mindkét fél minden tagjának minden szeme ránk szegeződött!
- Ai... - szóltam neki. - Könyörgök, minden egyes életemmel, mivel rendelkezem, mondd, hogy van B terved! X.X – ez rosszabb, mint mikor az a csaj becsalt minket abba a kazamatába minket! X.X Vagy a cirkuszos eset, ahonnan alig bírtam elmenekülni! Vagy a Bukottak rondábbik verziója! Vagy mikor Meleg Márk rám mászott! X.X Kiráz folyton a hideg, ha arra gondolok!! >< S most lehet itt fogunk meghalni, egy csapat farkas és macska által! X.X Már mondani akartam Anatnak, hogy dobjon fel a fára, mikor majd kiugrottam majdnem a bőrömből meg a ruhámból, mert két mellékküldetést jelzett. De szöveg az luxus, csak cím.
- Ez mi a rák? - kérdeztem a többiektől. Most az egyikből kell választani? Mi a rákot takarnak egyáltalán a címek? A többiek vajon mit fognak ezekkel csinálni? Gondolom egyet ki kell választani. Én a szerencsére bíztam magamat, remélve, hogy nem az lesz, hogy én az egyiket választom, a többiek meg a másikat, becsuktam a szemem, s rányomtam az egyikre. Amikor kinyitottam látószerveimet, azt láttam, hogy az Alkony Holdat választottam.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Minori on Kedd Dec. 23, 2014 9:09 pm

RenAi megsimogatta a fejem, hogy nyugodjak meg. Ez nagyon jól esett, hogy valaki tudomásul veszi, hogy létezem. Lehet, hogy gyenge vagyok meg félős, de én is itt vagyok. A szőke fiú képességének hála, megtudtuk, hogy Zilck nyugat felé ment. Ekkor egy "cicus" meg egy "kutyus" megközelíti egymást, de egy bizonyos távolságnál nem mennek közelebb egymáshoz. Morognak, vicsorítanak egymásra, mintha harcra készülnének. És hála az égnek minket nem bántanak. Ekkor RenAi odalép és ennivalót ad nekik, úgy láttam az egyik sushit kapott a másik meg valami húst. Ez nem volt a legjobb ötlet, ugyanis mind kettő állat felénk fordult. Gyorsan lecsaptam tekintetem a földre, mert régebben azt olvastam a neten, hogyha a kutya szemébe nézel, akkor az valami harc jelet jelent, azt hiszem valami ilyesmi volt. Ekkor kettő mellékküldetés jelent meg. A "Karmazsin Tépőfog", és a "Alkony Hold". De nincs semelyiknek leírása... Ezért elképzeltem, mi lehet bennük, mivel a karmazsin az egy pirosos szín, szóval valami piros tépőfog, a piros meg valószínűleg vér. Szerintem ezt a küldetést hagyom. A holdas meg nem lehet rossz, a hold nem fog megenni. >.< Gyorsan rányomtam az "Alkony Hold" nevű küldetés elfogadására és vártam mi fog történni. Az egyik kezemben a kardomat szorongatom, a másikban pedig a teleport kristályt, mert ha bármi történik... Utána eszembe jutott, hogy lehet, hogy a tépőfog az a macskaszerű mutánst jelenti, a hold meg a vérfarkast. De ez nem biztos, csak lehetséges, mivel ez úgy is értelmes lenne... Bár, hogyha elém képzelem azt, hogy én meg egy vérfarkas harcol... Khmm... Kb kétszer akkora, mint én. Úgy vélem ez a küldetés érdekesen alakul.

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by RenAi on Szomb. Dec. 27, 2014 1:30 pm

Ehm, sajnálattal de be kellett látnom hogy náluk nem a pocikukon vezet az út a szívükhöz vagy mi. Vagy csak nem korgó gyomorral indultak hadba vagy nem tudom, de a tervem kudarcba fulladt. Először egymásra acsarkodtak, most én, vagyis mi lettünk a célpont. Bár valószínű hogy kaja nélkül is mi lennénk a kaja a szemükben. Óvatosan hátra léptem a többiekhez az ételt otthagyva, hátha.
- Sajnos perpill nincs időnk utána menni. – Jelentem ki a véleményem. Midori, aranyos visszahúzódása csupán erősítette bennem a tettvágyat, hogy jót hozzunk ki a helyzetből. Anatra pillantottam, de szinte csak lopva. Hisz nem várhatok mindig tőle megoldást, bár valahol biztos élvezheti vagy nem tudom, de pont ezért ha nem mond semmit, akkor is ki kell ötlenünk valami megoldást. Ő ismeri a többieket én nem igazán.
- Dolgozom rajta. – Szólok oda a szőke fiúnak. ~Dolgozom rajta….
Majd mint valami mentőangyal, felugrott egy ablak, egy üzenettel. Akadt aki már el is fogadta az egyiket… én kicsit többet hezitáltam.
- Ti is ugyanazt az üzenetet kaptátok? Alkony Hold és Karmazsin Tépőfog? – Kérdezem majd ha válaszoltak vagy valami jelet adtak akkor folytatom.
- És mindketten az Alkony Hold-ra mentetek? –Mivel azt láttam hogy a szőke fiú és Minori elfogadott valamit, a mozdulatból lehetett látni, és a kezük jobb oldalra húzott ahol a második lehetőség volt jelen… Persze csak ha nyiltan csinálták, ha eltakarták vagy bármi, akkor természetesen nem láttam semmit.
- Azt hiszem ez két külön küldetés lenne… szóval, talán jó lenne mindenkinek egyre menni, hisz ha valaki mást választ akkor ellenségek leszünk, és az egyik fél… bármelyik… veszíteni fog… - Kicsit bizonytalanul magyarázom, hisz nem kérhetek senkit sem arra amit talán nem szeretne. Egyszerre akarok hatással is lenni másokra, és egyszerre érzem azt hogy ezzel bűnt követek el, hisz befolyásolni akarom egy bizonyos döntésben.
- Azt hiszem… „Alkony Hold”. – Jelentettem ki a döntésem, és figyeltem Anat miként dönt.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Jan. 06, 2015 11:10 pm

Hát ez a Zilck gyerek jól itt hagyott bennünket Suspect Az meg, hogy nyugat felé ment, hát ok, legalább az irány megvan. Nem mintha arra szeretném menni, meg úgy bármerre is, amíg ez a két látszólag ellenséges mobsereg itt ólálkodik. Nem szeretném egyik bagázst sem felbosszantani, ezért javaslom a többieknek, hogy inkább vonjuk ki magunkat a forgalomból és húzzunk fel egy fára, hátha megúszhatjuk, hogy belekeveredjünk a balhéba. a fákat csak nem döntik tán ki O.o Meg hát ha fent vagyunk és közeledik a gebasz, akkor is még lesz alkalmunk előrántani a teleportkristályt. Furdal persze a kíváncsiság, hogy mekkorát tudok ütni rajtuk, mennyire erősek egyáltalán, de nem akarok fejjel a falnak menni, főleg ekkora túlerő esetén. Ismeretlen mindkát faj számomra, nem akkor kellene kísérletezni, mikor ekkora számban bandáznak együtt.
Azonban a tervem, miszerint jól meghúzzuk magunkat és kivárjuk, miután összecsapnak egymással és már csak pár sebzett vad marad, amelyet már könnyebben le tudunk mi is gyakni, na szóval ez a terv ott dől dugába, hogy Ai jóhiszeműen kajával próbálja kínálni őket. Nem hibáztatom a lányt, lehet én is ezt tettem volna a helyében, de mire megszólalhatnék, már késő.
Aztán ahogy a két mobsereg összefogni látszik és vicsorogva megindul felénk, rögtön kapunk mind a négyen 1-1 quest felkérést. A többiek sorra rányomogatnak az Alkony holdas változatra - ezek szerint mindannyian ugyanazt kaptuk, hála az égnek - én pedig osztom Ai véleményét abban, hogy egy küldit kell választanunk, egy csapatban kell továbbra is maradnunk. - Szóval Alkony Hold? Legyen hát, teljesen mindegy, egyik kutya, másik eb, vagyis hát jelen esetben macskaféle... Na és most mi lesz? A farkasok oldalán kell a macskák ellen viaskodnunk és akkor előbújik Miau-sama? - Én mindenesetre most már erős kézzel markolom a pörölyömet, mert úgy tűnik nem ússzuk meg a harcot.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Lizbet on Szer. Jan. 21, 2015 8:10 pm

Vészesen közelednek felétek a fenevadak egészen addig, míg el nem fogadjátok a két felugró quest-ablak közül az egyiket, ami a ti esetetekben az Alkony Hold. Amint rányomtok, a vérmancsok zöldre váltanak, tehát szövetségesként jelöli őket a rendszer, míg a vérfarkasoknál marad a piros jelzés. A vicsorgások abbamaradnak, már ami a vérmancsokat illeti. A kutyuskák egy ideig még dühösen rátok merednek, majd elhagyják a területet, elmennek arra, amerről jöttek. Így tesznek a cicusok is, magatokra maradtok a sötét erdőben. A térképeteken egy új jelzés tűnt fel, fent északon egy felkiáltójel, vagyis oda kell mennetek, ha a küldetés ezen részét folytatni akarjátok, de természetesen ti döntitek el, hogy milyen utat jártok be...
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 25, 2015 8:45 pm


- Ehhh? Megúsztuk volna? – Gördült végig egy izzadságcsepp az arcomon.
- Yupiii mind élünk és egy oldalon harcolunk. o/ - Kiáltok fel örömömben. És igen, mindenkit keblemre tudtam volna ölelni abban a pillanatban.
- Látod Minori, nem lett baj. – Tettem a kobakjára a kezem és megsimítottam azt. Éreztem a kezeim között a hajának selymességét és bársonyos illatát is. Majd Anatra pillantottam.
- Szerinted jól tettük? Hogy mind egy küldetést fogadtunk el? – Kérdezem kissé bizonytalanul a fiút. De mire megkaphatnám a választ harc és minden helyett valami furcsa történik.
- Heeh? Ezek lelépnek?! Csak így magunkra hagynak?! Semmi derítsd fel az ellenfél bázisát, vagy gyere meghívunk egy vacsira hogy megbeszéljük a részleteket?! – Akadok ki, kissé magunkra hagyva éreztem magam. Valahogy nem értettem.
- Elrontottam? Valamit biztos elrontottunk? Vagy netán annyira szedet vetett bandának tartanak minket hogy inkább magunkra hagynak?! – Néztem teljesen tanácstalanul a társaságra.
- Hmm két három dolgot tudunk tenni, az egyik követjük a vérmancsokat a másik követjük a másik hordát vagy pedig megkeressük azt a Zack-samát vagy kit. – Hát igen, az a bizonyos név memória. >.>
- Szavazzunk vagy csináljuk két kisebb csoportot, és üzizgessünk, vagy egyáltalán ne is váljunk szét. Ne haragudjatok, a stratégiai dolgok sosem voltak az erősségeim, főleg nem úgy ha hirtelen is ér az egész. – Magyarázkodtam. És tény, én mindig azt csinálom ami legelőször az eszembe jut.
- De azt hiszem ki kéne derítenünk a dolgokat, valahogy ez nem a csapj a közepébe küldetésnek tűnik, és félek hogy mi van ha nem tudjuk használni a teleport kristályunkat. Mert jártam már így. Vannak bizonyos helyek ahol le vannak tiltva. – Folytatom, és kezdek rájönni hogy ha parázok egyre többet beszélek. Sőt már-már zavaróan nem hagyok másokat szóhoz jutni. oO Így ha csak nem csillapítanak le, pörgök a dolgokon mint a ringlispíl.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Jan. 26, 2015 2:24 am

Hát ez felettébb érdekes O.o Ilyet egész SAO-s pályafutásom során nem tapasztaltam még4 Ahogy mindannyian elfogadjuk ugyanazt a questet, s ezzel a vérmacskák oldalára állunk, nagy összecsapás és harc helyett mindkét vérengző társaság inkább feloszlik és elhagyja a terepet. Lehetséges, hogy a farkasok a túlerő láttán felfogták, hogy nincs esélyük a velünk kiegészülő macskák ellen, ezért vonultak vissza, de az is lehet, hogy csak jól teljesítettünk valami feladatot azzal, hogy ugyanazt a questet választottuk. Sóhajtani is alig merek, nehogy ezzel keltsek feszültséget a távozó mobokban, pedig szerintem a hangosan kalapáló szívem nagyobb hanggal van most, mint a levegővétel. Úgy tűnik Ain úgy jön ki a stressz, hogy ömleni kezdenek belőle a szavak, s bár zilált a mondandója, nem mond butaságokat, hanem összefoglalja némiképpen az én gondolataimat is.
- Hát ez nagyon meleg helyzet volt O.o Ha ez egy rendszer generálta quest, márpedig a felugró panelek erre engednek következtetni, akkor lehetséges hogy csupán annyi a feladatunk, hogy egy csapatban maradjunk és úgy vészeljük át az ilyen rizikós helyzeteket. Zlick meglógott, lehet éppen ő verte fel és szabadította ránk ezeket a mobokat. Én azt javaslom, ne őt kövessük tovább, mert amilyen volt a viselkedése, én azon sem lepődnék meg, ha tőrbe akarna csalni minket. - Északon időközben felvillan egy felkiáltójel, a küldetések hamisíthatatlan eleme.
- Minden jel arra utal, hogy belecsöppentünk egy küldetésbe. Az imént bejött, hogy együttműködjünk, szerintem ezen ne változtassunk, pláne, ha nem tudunk esetleg kiteleportálni. Akkor még csak segíteni sem tudunk egymásnak hatékonyan, ha felaprózódik a csapatunk. Csináljuk végig együtt a küldetést, aztán ha addig nem kerül elő Zlick, akkor még mindig a nyoma után eredhetünk. Szerintem nézzük meg mi van a felkiáltójelnél, aztán legfeljebb mehetünk a macskák után is, ha már a szövetségeseik lettünk. A Maou amúgy is elég macskásan hangzik Rolling Eyes Többiek, vélemény?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Minori on Kedd Jan. 27, 2015 10:24 pm

- Most ez komoly? - Nézek a többiekre felhúzott szemöldökkel. Egy perccel ezelőtt még azt hittem itt halok meg, erre elmegy az ellenség.
- Elmennek?!? Komolyan elmennek?!? - Néztem az állatok felé, háta visszafordulnak.
Ahogy hallom a többieket ez a dolog nem csak engem lepett meg. De így talán jobb is, hogy megúsztuk harc nélkül. Most már talán biztonságban leszünk. Egy gyors mozdulattal elraktam a kristályt és a kardomat. Majd néztem a többiekre, afféle "Nah, most mi legyen?" tekintettel. RenAi odalépett hozzám és megsimogatta a fejemet, nem tudtam, hogy reagáljak ezért rámosolyogtam. Majd, a barna hajú fiatalember és RenAi sok ötlettel előálltak. Én inkább nem szóltam bele a tervekbe, mert nem jutott semmi normális ötlet az eszembe. Bár, szerintem a felkiáltójelet kéne megnézni, mert az jelent meg most, vagyis én csak most vettem észre. De szerintem ott folytatódik a küldetés. Eltelt kb. 5 percet és nem bírtam ki tovább szó nélkül.
- Szerintem a felkiáltójelez, menjünk. - Jelentettem ki.
- De, hogyha ti nem akartok oda menni, akkor ne menjünk. Ez csak az én véleményem. - Néztem a többiekre mosolyogva. Egy biztos, akármi is történik és őket fogom követni. A szétválás veszélyes lehet, mivel semelyikünk nem ismeri ezt a sötét erdőt és bármilyen állat vagy akármi megtámadhat minket. Amúgy ahhoz képest, hogy valami démonnal jöttünk harcolni, nem láttunk semmi démonra utaló jelet. Szerintem ez egy nagy hazugság volt, de akkor mi értelme, hogy itt hagytak minket? Remélem, minél hamarabb kiderül, hogy van-e démon, és minél hamarabb vége lesz ennek az egész rémálomnak. Ilyen helyzetben lehet, bután hangzik, de mázlistának érzem magam, hogy normális emberekkel vagyok itt.

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Jan. 28, 2015 3:53 pm

Közelednek!D8 KÖZELEDNEK! DD8 VÉGÜNK! D8 Legalábbis én azt hittem, ugyanis amint mindenki elfogadta az Alkony Holdat, a cicusok zöldek lettek, azaz szövetségesnek jelölte nekünk a rendszer, míg a farkasok vörösek maradtak, mint Tachimajomé. A Vérmacskák már nem morognak, viszont a Vérfarkasok csúnyán és mérgesen néznek ránk, mielőtt mindkét fél elmegy. RenAi örül, mint majom a farkának, (nem annak a farkának, ti disznajok!), majd Anat elmondja a felállást, illetve a lehetséges teendőket: Zilck után ne, pedig felrúgnám a holdra, maradjunk együtt, szerinte nézzük meg, mit takar a térképen villódzó felkiáltójel, majd mehetünk a macskák után. Mikor kérdezte a véleményünket, én felsikítottam, ahogyan egy hozzám hasonló férfias férfi szokott.
- Bocsi mindenkitől, eddig tudtam visszatartani...^^” Amúgy támogatom Anat ötletét! - hát ez tényleg nagyon meleg helyzet volt!X.X Azt hittem már, hogy kutya-macska kaja leszünk, hála annak a köcsögfejű Zilck-nek! Apropó köcsögfejű Zilck, Anat arra gyanakszik, hogy talán ő verte fel ezeket, hogy ránk szabaduljanak, s azért ne kövessük, mert ahogyan viselkedett, meg se lepődne, ha rajtunk akarna ütni. Van benne valami, plusz akkora egy paraszt volt, hogy bicskával eszi a fagyit. >.>
- Mekkora poén lesz majd, ha kiderül, hogy Maou a Vérmacskák főnöke. XP – viccelődtem. Na jó, ez nem volt jó vicc, de fordulatnak pont megfelelne, mert akkor úgy meglepne, mint Nyikolajt a tetvek! Tényleg, ki az a Nyikolaj? O.o Na mindegy, megvárom, míg a többiek összeszedik magukat, mert ha jól látom, ők is izgultak éppen eleget az előbb. Még jó, hogy itt nem csúszik a gatyába a Balaton szelet, különben büdös lenne most!

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Lizbet on Vas. Feb. 01, 2015 8:53 pm

Mindenki lelépett, minden lény és persze Zilck is, bár ő még a leges legelején. Tudjátok merre van a város, ahonnét jöttetek, hiszen az alapból a térképeteken díszeleg és most megjelent egy felkiáltójel is fent északon, a sötét erdő kellős közepén.  Úgy döntötök, hogy megfutamodás helyett kiderítitek mit takar az a jel északon, amerre a vérmancsok visszavonultak.
amennyiben azonnal útra keltek, kissé meggyűlik a bajotok a sötétséggel ott, ahová  hold fénye a sűrű lombkoronák miatt nem ér el, feltéve ha nem használtok segédeszközt, vagy nincs látásotok. ellenség nem támad rátok, maximum pár könnyen legyőzhető mob, elvégre az első szinten vagytok mégis... csak az átlag alja nép, semmi több.
Hosszú sétálás, keresgélés után egy ösvényre leltek, amit ha követtek érdekes látvány tárul a szemetek elé. Kisebb házak, kunyhók hatalmas fák tövében, a lombkoronából is fények szűrődnek ki, mintha ott is hasonló építmények lennének. Ami még furcsa, hogy bár éjszaka van, jól láttok, mert az egész helyet megvilágítja a hold különös fénye...

Spoiler:

avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by RenAi on Pént. Feb. 06, 2015 12:46 pm

Nos igazából nem mertem véleményt alkotni így csak összehadartam fűt fát, mindent ami az eszembe jutott és amit valamiféle lehetőségnek véltem, vélhettem. Joey kiakadt, még „nőies” sikolyát is hallgattuk miképp én majdnem egy elegáns mozdulattal kiiktattam a csapatot. Hupsz.><” Pedig én csak jót akartam. Mindenkinek jót, senki ne legyen éhes és hogy egy aprócska éjszakai piknik keretében mindent megbeszélhettünk volna. Aldo lehetett volna a mi kis tolmácsunk a macskuszok oldaláról és tuti találtunk volna valami módot hogy a farkaskák is megértsenek minket. Uhh csak az a sok volna ne volna… >.> De mindegy végül is nem lett baj és ez a legfontosabb. o/ Felsóhajtottam de mindenkinek meg volt a maga véleménye ami nagyából, sőt szinte teljesen egyezett is. Mindenki a felkiáltó jelre volt kíváncsi, én meg ugye mentem ahova a többség kívánta. Igaz Zick-hez ha találkozok vele lesz némi keresetlen szavam… ><” De előbb derítsük ki mi is ez az egész. Számomra kissé félelmetes így ez a küldetés hisz sok dologgal nem találkoztam még, mint például a küldetésen belüli küldetés választás jogával. oO Újítás, de tetszik.

Majd össze szedtük magunkat és némi kupaktanács után útnak is indultunk északnak, követve ezzel a vérmancsokat, és remélhetőleg felfedezve a bázisukat, ahol csak többet tudunk majd. A sötétségben bizonytalan toporogtam, látás híján, kellemetlen volt. Főleg hogy ha nem csináltak valahogy fényt mások akkor kelletlen meg-megbotlottam pár faágban, kiálló gyökérben, kőben, vagy épp a saját lábamban. Először még nem idegesített, de a második alkalom után magamban szitkozódva keltem fel a poros feketeföldről. Igyekeztem fény forrásokat keresni, legyen az a hold vagy a csillagok fénye. Aldo visszatükröződő szeme, vagy bármi, pár páncél csillogása. Megkíséreltem nem lemaradni, és úgy követni a többieket, a halk topogásokat, susmust és ruhák csiszolódásának a hangját miképp mentek és az egymáshoz ért. Mikor neki mentem egy alacsonyabb ágnak, felkiáltottam ijedtemben, de hamar a számra tapasztottam a kezem.
- Hopp.. bocsi csak megijedtem… egy faág. – Magyarázom el riadalmam okát, végül. Majd talán a felkiáltásom, talán a fa moccanása, de felfigyeltem egy furcsa árnyékra. A sötétben. oO
Először csak azt hittem hogy ismét a fantáziám szórakozik velem és csupán a hold és fa árnyéka amit látok. De többször feltűnt, és a végén már valami sárga kis szemecskét is láttam.
- Vigyázzatok! – Kiáltok fel, és eredek a kis lény nyomába.
- Az észlelésem, aktív… és valami van itt.. velünk. – Mondom végül hogy mindenki legyen résen. Majd követni kezdtem a kis szem-izét. :3

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Feb. 08, 2015 9:26 pm

Ahogy elvonulnak a nagy riadalom okozói, Aldo cica hajlandó végre lemerészkedni a fáról. Ő legalább szót fogadott és felmenekült. Persze arra nem számítottam, hogy ilyen könnyedén meg fogjuk mi is úszni ezt az egész hajcihőt. A Joeyból kiszakadó sikoltás arra késztet, hogy odasiessek mellé és azon nyomban befogjam a száját. Nem vagyok egy agresszív fajta, de ha ezt még egyszer megcsinálja, akkor betömöm a száját egy zoknival >.<
- Megvesztél? Most mentek el innen, máris magunkra akarod őket haragítani? Ha ennyire be vagy rezelve, akkor inkább menj haza, de nagyobb szükség van most itt rád. Maradjon aktív a nyomkövetésed. - Abban legalább nagy az egyetértés, hogy menjünk el a felkiáltójelhez, így akkor nem habozom soká, előveszek az inventorymból egy gyertya kristályt //ha többet kell aktiválnom, mint egy, akkor jelezd Liz!// hiszen nekem nincs éjjel látásom és a csapat élére állva világítom meg az utat magunk előtt, hogy ne bukdácsoljunk. A moboknak úgyis jobb a szaglása és a látása, akár felhívom magunkra a figyelmet a fénnyel, akár nem, ha el akarnak kapni bennünket, ígyis-úgyis megtalálnának bennünket. Viszont ha esetleg Zilck mégsem akkora gyökér, mint amilyennek látszott és nem is akar tőrbe csalni bennünket, hanem épp ellenkezőleg: segítségre szorul, akkor még jól is jön, hogy a fényt követve meg tud bennünket találni. De erre aligha látok esélyt. Fegyverem kéznél van, a többiek meg remélhetőleg szorosan mögöttem. Aldo mindenesetre olyat tesz, amit ritkán: felkéredzkedik a vállamra és onnan kémlel körbe. Hallgatózásom aktiválva, így én is meg tudom erősíteni Ai észrevételét.
- Jól érzékeled... léptek és morgások hangjait hallom, úgy tűnik a farkaskomák követnek bennünket. Valószínűleg ha meg akartak volna támadni, akkor már megtették volna, úgyhogy talán tőlük most nem kell tartanunk. Lehet éppen mi vezetjük el őket az ellenségeik, vagyis a macskák bázisához. - Aztán egy kiadós séta után megérkezünk a célhelyre és a látványtól teljesen elámulok. - Na és most mi legyen? Kopogtassunk be illedelmesen valahova? Razz
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Minori on Hétf. Feb. 09, 2015 12:15 pm

A felkiáltó jeles ötletet támogattam, ahogy a többiek is. A "szavazásnál" a szőke fiú sikított egy nagyot, amin halkan elnevettem magam. Mikor mindenki szavazott és eldöntöttük, hogy a felkiáltó jelhez megyünk, elindultunk. Amíg a főnök nem vett elő egy gyertya kristályt nem láttam az orromig se. Hiába volt fény, én így is nekimentem egy fának és elestem. Ekkor hirtelen "déjà vu" érzésem támadt. Elkezdtem gondolkozni, hogy honnan ismerős ez a dolog... (Közben mentem a többiek után.) Majd beugrott, még azelőttről, hogy bekerültem a játékba. Éppen sétáltattam a macskámat és már indultunk haza. Beszéltem hozzá mindenféle butaságot, és közben őt néztem. Ekkor sikeresen nekimentem egy fának, és elestem, de akkorát, hogy kificamodott a bokám. És fel kellett hívom a szüleimet, hogy jöjjenek már el értem. Régi emlékek... Ekkor RenAi felfigyelt valamire, ami követett bennünket, majd ezt a főnök is megerősítette. Még sétáltunk egy ideig, ami rettentően unalmas volt, de megérte. Kiderült, hogy a felkiáltó jel egy kis faluszerű valamit jelez. Ha nem azt, akkor valami olyat mi ebben a faluban van.
- Szerintetek itt laknak is? - Néztem a többiekre kíváncsian. Ekkor a főnök, akit amúgy Anatole-nak hívnak, de én főnöknek nevezem, megkérdezte, hogy bekopogtassunk-e valahova.?
- Nem rossz ötlet... Ha kopogtatunk akkor én arra a házra szavazok. - Mutattam a legszimpatikusabb házra, majd oda is szaladtam.  Nem tűnt olyan réginek a ház, elég jó állapotban volt, vagyis annak nézett ki. És ez arra utal, hogy lakik itt valaki. Óvatosan bekukkantottam az ablakon, de nem láttam semmit, mert sötét volt a házban.

_________________
avatar
Minori
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 23.
Age : 21
Tartózkodási hely : Sword Art Online :33

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
250/300  (250/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Maou-sama!!!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.