[Küldetés] Új ruha frissiben!

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Dec. 01, 2012 4:32 pm

A békésen ugráló nyuszikat figyeltem magunk körül, miután megérkeztünk a kisebb erdőhöz.
- Százfogú valami… - sóhajtottam fel. Fogakat nem láttam, nem hogy abból tucatszor százat.
Reménytelennek tűnt a helyzet és bánatomban kezdtem el lóbálni a kovácstól kapott fegyvert a kezemben. Egy lóbálás és az összes nyúl felém nézett. Nem rágták tovább a füvet, nem pislogtak. Lóbáltam még egyet a karom és követték a fegyvert a szemeikkel, majd kezdtek el hízni és hízni. A felpuffadásuk nem tetszett és lepődtem is meg ezen. Már nem csupán csak az első két foguk volt látható, hanem a szájukat nyitották és nőtt pillanatok alatt több és több fog azok mellé. Ijesztő látvány volt mind.
- Azt hiszem megtaláltuk a százfogúkat. – jegyeztem meg, majd ugrottak is ránk a vérnyuszik.
Félelmemben egy vékony hang hagyta el a számat, mit kiabálásnak szántam, de inkább tűnt női sikításnak. Mindegy is volt, nem foglalkoztam vele, hisz labdák módjára repültek felénk a gömbölyű fenevadak. Lehetett hallani miként csattogtatták állkapcsaikat, megmutatva ezzel, hogy száz foguk veszélyes volt.
Lehajoltam pár elől, majd guggoltam még lejjebb a következő rohamuk elől.
- Hisame. – szóltam neki, majd néztem miként ugrott egynek. Nem tudta bántani, nagy volt a bundája az átkozott nyuszinak. Bántam, hogy most nem volt olyan könnyű a párharc, de legalább három – négy nyulat le tudott foglalni.
Felém mondhatni újabb hullám repült, azonban most nem tudtam elhajolni és csimpaszkodtak a ruhámba. Kétségbe estem, majd vetettem magam egy fához, hogy megszabaduljak tőlük. Erősen ütöttem testemmel a fát és dörgölőztem ahhoz. A kéreg éles volt és e ok miatt sikeresen váltam meg a fogas bundáktól. Egy nyuszi felém ugrott, én pedig félre léptem és fejelte le az állat a fát. Kárörvendő nevetésem volt, örültem a sikernek, ugyanakkor hamar fel is tápászkodott a földről.
A fegyverem rántottam és ütöttem őt, majd örültem meg, hogy egy ütésem elég volt, hogy kiterüljön a földön. Fordultam egy másikhoz és emeltem a karom, azonban többen támadtak rám. Nem tudtam védekezni és csak szemléltem miként közelítettek felém, végül Hisame söpörte el őket, mit meg is köszöntem neki.
- Átkozottak! – élénkültem fel és kezdtem el én futni feléjük. Én támadtam őket most és nem ők engem.
Eggyel egy fa körül szaladgáltam és megunva a játékunkat fordultam meg hirtelen és futott a fegyverembe. Egy az ágon lógott, azonban a képességemet használva könnyítettem magamon és ugrottam, hogy érjem el őt. Ütésem egyszerű volt és tiszta. Melyiket korábban kiütöttem, már felkelt, azonban ezt a kettőt eltettem magamnak.
Csatakiáltás közepette indult újabb rohamom és lett két újabb áldozatom. Kezdtem fáradni, azonban jól emlékeztem, hogy a kovács sok nyulat kért tőlünk, így ütöttem még hármat magunknak. Összesen hetet fogtam végül, mit elégnek véltem, majd fordultam a társamékhoz, hogy megnézzem ők hogy álltak.
- Szerintem lassan elég lesz! – szóltam hangosan hozzájuk.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Dec. 02, 2012 12:28 am

- NYUSZIK? Most komolyan? A százfogú vadgyapjú egy felfuvalkodott cápafogsorú nyúl? Basszus, behalok! - kezdek el cinikusan röhögni, mikor Peter felhívja a figyelmemet a duzzadó és folyamatosan egyre mutánsabbá váló jószágokra. Így már értem, hogy a kovács miért mondta azt, hogy mi is tutira ismerjük ezt az állatot. Mivel elég meggyőzőnek tűnt az a jól megtermett pasas, ezért én naivan hiszek abban, hogy azok a tőle kapott fegyverek hatékonyak lesznek a vadgyapjak begyűjtésében. Tétován odaléptem egy bolyhos elé és a fejére kólintok. Az beájul, én pedig diadalittasan röpítem is a fülénél fogva az inventorymba, mint valami feneketlen zsákba. Ezek szerint a one-hit sebzések elegendőek, hogy harcképtelenné tegyük őket. Felbátorodok, és nagy iramban belevetem magam az erdő rengetegébe.
Pár perccel később társaim arra lehetnek figyelmesek, hogy úgy csapkodom a százfogúak fejét, mint abban a játéktermi majomütögetős játékban a kölkök, aztán két marokkal halomra szedem a dögöket, mintha 1-1 csokor virágot szednék a réten. Menü lenyit, orral, mert persze mindkét kezem tele van a tapsifülesekkel, aztán behajigálom a jószágokat. Még jó, hogy nem igazi nyulak, mert most csupa szőr lenne a kényes ruhám, plusz a nyuszi pisi szaga nem éppen a legkellemesebb illat, ami után bomlanak a nők.
- Szép munka, látom ti is hasítottatok egy párat - vigyorgok a társaimra - Azt hiszem ideje visszaindulnunk a kovács komához. Kíváncsi vagyok, milyen jutalomban részesít, amit pénzzé válthatunk, s amivel felgöngyölíthetjük ezt az egybefolyó küldetésáradatot - azzal intek is a többieknek, hogy induljunk visszafelé. Kedélyesen fütyörészni kezdek, mert abban bízom, hogy tényleg hozzájutok egy pár szőrmés lábbelihez télire.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Kiroku on Hétf. Dec. 03, 2012 1:53 pm

Kutatása végül sikerrel jár. Az egyik bokor mögül nyulak tűnnek elő és vadul morogni kezdenek. Kiroku egy kicsit furcsállja a dolgot, de hamar rájön, hogy ezek lesznek azok a levadászandó lények.
Nem tétovázik és a kezében tartott fegyverrel lecsapni készül, máris ám mikor a lények elkezdenek felfújódni, megállítja a fegyvert, hogy jobban szemügyre vehesse mi is történik. Mikor a nyuszika felpuffad és a fogai is előtűnnek Kuroko továbbmozdítja a megállított fegyvert és rögtön le is csapja első kis lényét. Meglepően tapasztalta, hogy a fegyver mely meg sem közelítette a sajátját könnyedén kiütötte a nyuszit. Ezután a lány közelebb lép az eszméletlen pamacshoz és felveszi majd, ahogy azt kell az inventoryába száműzi.
Amint a kis lény eltűnt a lány köré kezdet gyűlni egy újabb csapat. Kuroko így hát újra rámarkolt a kovácstól kapott fegyverre és nekiiramodott az ő lassú lépteivel és kifejezéstelen arcával. Könnyedén csapta le a mobokat egymás után, néha kettőt is egyszerre vagy épp a levegőben, amint azok rávetnék magukat a testére. Az izgő-mozgó, csupa fog lények hamar megfogyatkoznak és már csak alig egy kettő maradt melyet a lány még nem csapott le és tett be a tárgylistájába. Mikor aztán egy nyuszi a lány felé veti magát, Kiroku könnyedén kapja el és valamilyen megmondhatatlan dolog miatt nem, hogy megölné a lényt, hanem elengedve a fegyverét elkezdi simogatni azt mintha valami házi állat lenne. Mikor a férfiak jelzik, hogy menniük kéne, a lány felveszi, a földről az eldobott fegyvert majd a kezében tartva még mindig a lényt, visszajelez a férfiaknak egy „Uhm…”-el majd hátrébb lemaradva követi őket miközben balljában még mindig ott tartja gyapjas mobot.A hozzászólást Kiroshima Kuroko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 16, 2012 3:21 pm-kor.

_________________
Adatlap
Előtörténet


>>4.szint; A Darázskirálynő<<

Jártasságok:
Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
avatar
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 13
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Diabel on Hétf. Dec. 03, 2012 10:45 pm

Az úgy történt, hogy visszaértetek a kovácshoz, aki nem volt otthon. Bizony, úgy tűnik, hogy ez a küldetés maximális izgalma lassan csak abban tudott kimerülni, hogy meddig szívat még benneteket ez a rendszer. Hogy mit találtok a kovácsolda körül röpke pár perces időt fektetve némi energiába, amiből keresést állítotok elő? Gyerkőcöket. Gyerkőcök mindenütt! Pontosabban kicsit hibádzik ez a többszörös többes szám, ugyanis egyedül csak ketten vannak. A lényeg: ketten vannak. Két gyereket találtok. Tudjátok a nevüket is: Pulya#1 és Pulya#2. Megkülönböztetni őket amúgy is teljesen mindegy, hiszen az őket generáló rendszerbe nem szorult annyi kreativitás, hogy kinézetükön túl bármilyen belső motiváció alapján megvalósuló viselkedésbeli különbség felfedezhető legyen közöttük. Azon túl, hogy az egyik utálja Kurokót és szereti Hisamét, míg a másik csak Anat karja iránt mutat némileg természetellenesnek ható érdeklődést.
Hát honnan szöktek el ezek a gyerkőcök? Hát bizony Musaka asszonyság barátosnéjától! Ha visszakísérnétek őket, akkor bizony messziről látszik, ahogy a Kovács az ajtófélfának dőlve magyaráz valakinek. Oh, hát nem pont Musaka asszonyság elvörösödve kuncogó barátnőjének?
Jó, hogy jöttetek srácok – kacsint a kovács Anatra és jól megszorongatja Peter vállát, már ha hagyja. – Nem ismertek valakit, kedves, aranyos teremtést, női kezet, aki vigyáz a gyerkőcökre? Ide kéne hoznotok, míg mi… hát tudjátok! Hisotonak kéne új mellény, sok errefelé az útonálló. Nincs nyugtunk felpróbálni.
A barátosné csapdosni kezdi. Idegenek előtt ne hívj így, te tuskó dömper! A kovácsból erre kiszakad a hahota. Hisoto pirulgat. Körülöttetek meg lassan rózsaszín unikornisok repdesése se tenné nyilvánvalóbbá, hogy mi van a levegőben.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Dec. 05, 2012 8:33 am

A kovácshoz visszaérve csalódottan kellett tapasztalnunk, hogy ő nem volt a helyén. Nem akartuk, hogy munkánk fölösleges, a százfogú vérnyulakkal való küzdelmünk semmis legyen, így keresni kezdtük őt a reménnyel, hogy csak elbújt előlünk. Hatalmas termetével szerencsénkre kevés hely volt, hol megpihenhetett volna, de nem találtuk őt. Helyette hozzánk csapódott két ártatlan kicsiny teremtés. Két kölyök, gyermekek, kik ismerősek voltak számomra.
Kérdezve őket hamar kiderül, hogy az Asszony, Musaka néni barátnőjéhez tartoztak. Jobb ötlet híján nem igazán tehettünk mást, minthogy vissza kísértük őket. A nő a bundával nem sokra ment volna, hisz neki fonal kellett, de jó cselekedünk talán elég lett volna, hogy a Musaka ruháját megvarrja neki. Az egyik gyerkőc a fiú karjába csimpaszkodott, míg a másik hatalmas kört leírva Kuroko körül ölelte át Hisamét és emelte fel. Ostoba sárkány volt, futnia kellett volna, de hát nem figyelt és én kedvesen nem akartam segíteni neki. Bűnhődhetett figyelmetlensége miatt.
Sétánk nem volt örömteli, ugyanolyan volt, mint Musaka asszonyság gyermekeivel, figyelni kellett rájuk és engem hamar lefárasztott a Hisamét dédelgető kölyök.
A háznál ismerős termetre figyeltünk fel és közelebb lépve a bejárathoz ismertük fel a kovácst, miként a barátnővel beszélgetett.
– Jó, hogy jöttetek srácok. – mint korábban, most is a vállamat markolta kezével és mint korábban most is rá kellett jönnöm, hogy nagy hatalmas ereje volt a kovácsnak – Nem ismertek valakit, kedves, aranyos teremtést, női kezet, aki vigyáz a gyerkőcökre? Ide kéne hoznotok, míg mi… hát tudjátok! Hisotonak kéne új mellény, sok errefelé az útonálló. Nincs nyugtunk felpróbálni.
- Idegenek előtt ne hívj így, te tuskó dömper! – zavarába ütötte fájdalommentesen a kovácsmestert.
Kedves, aranyos, női teremtést nem igazán ismertem.
- Hát kedves és sokak által aranyos is vagyok, Kuroko pedig nő. – fordultam felé – Ketten talán kiteszünk egy értelmes valakit. - Anatra nem gondoltam. Lehet kedves volt, de aranyosnak biztos nem mondtam volna, azonban a plusz segítség mindig és mindenkor jól jött – És van egy Anat is, talán meg tudunk birkózni a gyerekekkel, ha elkészül az a bizonyos ruha, miért eredetileg is jöttünk. – kacsintottam.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Dec. 08, 2012 1:32 am

- Ó, ezt nem hiszem el... - lombozódok le, amikor nem találjuk a kovácsot visszaérkezve a műhelyhez. Teljesen letörök, majd fél percen belül össze is kanalazom magam, amikor gyerekzsivajra leszek figyelmes az épület mellől. Ezek a komisz kis kölkök utánunk szöktek! Még jó, hogy nem keveredtek a vérnyulak közé, hogy is magyaráznám ki az anyjuknak, hogy a gyerekeit megcsócsálták az ezerfogúak. A felém szaladó gyerkőcöt elkapom, és azzal a lendülettel meg is pörgetem úgy, mint idefele úton, aztán a hátamra kapom - No, ideje hazamenni!
Musaka asszonyság barátnéjához visszaérve ott várt minket az a nagy melák, akit legszívesebben jól leteremtettem volna, hogy hol a jussunk, amiből fonalat vehetnénk, amiből ruhát lehetne készíteni, amit végül elvihetnénk annak a terebélyes nőszemélynek a sok kölyökkel. Erre belecsöppenünk egy enyelgős jelenetben, ami miatt inkább csak egy jó nagyot sóhajtok.
- Díjaznám, ha a "ruhapróba" - és itt tényleg mutatom a macskakörmöket - előtt még átvenné a levadászott vérnyulakat és a fegyvereket, amiket kölcsönzött nekünk. Tanult kollégám jól beszél - utalok Peter javaslatára - megbirkóznánk a gyerekekkel, de talán ismerek valakit, na jó az túlzás, hogy ismerem, de ő felügyelhetne rájuk, amíg mindenki végzi a dolgát: mi beszerezzük a fonalat, maguk meg... maguk meg befejezik amit elkezdtek... Még Musaka asszonyság szomszédságában láttam egy fiatal lányt, aki nagy érdeklősét tanúsított irányunkba, talán ő segítségünkre lehetne. Biztos ismeri ezeket a rosszcsontokat, és ha hazavinnénk őket, akkor az a napraforgó illatú leányka hátha segítségünkre lenne. Vagy csak egyszerűen visszapasszoljuk őket az anyjuknak - nevetek fel végül már teljesen összezavarodva a saját gondolataimban. Bízom benne, hogy most már tényleg sikerül végleges megoldást találnunk erre a szövevényes küldetésre. Vajon mi ösztönözhette azt a programozót, aki megalkotta ezt a questet? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok cikáztak a fejembe, amíg a válaszra vártam.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Kiroku on Kedd Dec. 11, 2012 5:32 pm

A lány és a többiek is a nyuszi vadászat után lassan visszatérnek a kovácsműhelyhez. Kiroku még mindig a kezei közt szorongatja a pihe puha szőrmókot, aki viszont leginkább szabadulna a fogásából, de sajnos nem tud. Kuroko szemeit a műhelyre irányítja ugyan is hamar szemet szúr számára a kihaltság. Semmi mozgás, semmi zaj nem érzékelhető a létesítmény felől.
~ Ez nem tetszik.~ – zajlott le eme rövidke gondolat a fejében. Sejtése igaznak bizonyult a kovácsnak ugyan is csak hűlt helyét találják, ráadásul, ha ez nem lenne, elég két gyerkőc tűnik elő a semmiből. Elsőre nem esik le a számára, de amint az egyik gyermek ránéz, majd egyenest menekülni kezd, előle hamar ráeszmél, hogy már találkozott ezekkel az NPC-kkel.
Útjuk ez után Musaka asszonyság barátnőjének házához vezet remélve, hogy ott végre leadhatják a lecsapott a szőrmókokat. Az úton szerencséjére nem akadt gondja egyik gyerekkel sem nem úgy, mint az állatidomárnak. Persze ez érthető, hisz az egyik kicsi már alapból kerülte őt, míg a másikra csak elég volt egyszer rápillantania és az már iszkol is egyenest a már említett asszonyság felé, akik kedélyesen beszélget a háza előtt a kováccsal.
A felnőttek félreérthetetlen és egyben zavarba ejtő mondatait Kuroko úgy, ahogy végig hallgatja bár leginkább az éhségtől fájó hasát simogatja.
Mikor Peter rá emeli tekintetét a lányra - amennyire az tőle telik – meglepődve tekint vissza rá.
~ Már megint?~ – kérdezi magától, persze csak fejben, hogy már megint kisgyerekek őrzésére akarják befogni. De úgy tűnik e feladatától a sokat hablatyoló férfi talán felmentheti, már ha az asszonyságnak elfogadja a javaslatát.


_________________
Adatlap
Előtörténet


>>4.szint; A Darázskirálynő<<

Jártasságok:
Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
avatar
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 13
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Diabel on Pént. Dec. 14, 2012 1:08 am

(off)Gyorsreag a haladás érdekében. Ne haragudjatok az időhúzásért!(/off)

Két legyet ütöttetek egy csapással: bizony a gyerkőcök hazasoroltak, míg ti mellettük a szomszédban a napraforgó illatú lány után kajtattatok. Aki keres, az talál: meglett a leányka. És Anat beszélőkéje elég is volt arra, hogy magatokkal vihessétek.
Dömper és Hisoto elégedett arccal fogadnak titeket: amíg ti elvoltatok a gyerekkel, addig a barátosné felpróbálta a mellényt. A kovács rátok kacsint: nem is egyszer! Viszont ott van veletek a leány, akire ezek szerint már nincs szükség: mi legyen akkor vele?
Közben a kovács búcsúzkodik az asszonyságtól, és átveszi tőletek a nyulakat. Megkérdi, hogy nehéz volt-e megtalálni őket, és ígéretet tesz, hogy ha rajta múlik, akkor pikk-pakk meglesz, amire szükségetek van. Hisoto viszont siránkozik: neki temérdek a munkája, nem fog időben végezni. "Harcosok bemocskolt keze nem segítség nekem. Egy ártatlan kacsóra lenne szükségem, aki segít, hogy mire hozzátok az alapanyagot, tudjam csinálni a tiéteket" - mondja szomorúan, és végignéz rajtatok. A kovács érzi, hogy setét felhők gyülekeznek fölöttetek, gyorsan távozik, mielőtt elmérgesedne a helyzet.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Dec. 15, 2012 11:02 am

A következő pár pillanatnak amolyan szemlélője voltam. Néztem a gyerekeket, követem a társaimat, hallgattam az örömöt, miként meg lett, kit kerestünk és figyeltem Anat beszélőkéjére. Szó mi szó, e tulajdonságával, sok lányt felül tudott múlni, de most nem bántam ezt, sőt örültem is neki, hogy nem nekem kellett beszélnem és nem Kurokonak. Nehéz lett volna elképzelni, hogy lány hogyan vette volna a rá a másik lányt, hogy tartson velünk. Az egyik gyerek kezét fogtam, míg ő Hisame farkát tartotta. Lehet nem örült neki a sárkány, de nem volt igazán választása, legalább biztonságba volt az egyikük.
Mire visszaértünk, már a kovács és az asszony is végzett a „ruhapróbával.”
- Ha kapok új ruhát, akkor azt felpróbáljuk mi is? – nem kicsit lepődtem meg a kislány szavaitól, ki mellettem volt.
- Persze. - füllentettem neki egyszerűen.
A kovács mosolya levakarhatatlan volt és folyamatosan kacsintott ránk, mintha nem értettük volna a bent történteket. A keresett lány feleslegesé vált, de én biztos, hogy nem akartam haza küldeni.
A kovács elkérte tőlünk a fogott százfogú vérnyulakat és örült a látványnak, hogy ennyit fogtunk neki. Míg ő örült, addig az asszonynak kétségbeesetté vált az arca, mi nem sejtetett sok jót számunkra.
- Harcosok bemocskolt keze nem segítség nekem. – harcosnak nevezett minket, még senki sem nevezett harcosnak engem - Egy ártatlan kacsóra lenne szükségem, aki segít, hogy mire hozzátok az alapanyagot, tudjam csinálni a tiéteket. – a feleslegesé vált lány, már nem is tűnt olyan feleslegesnek és fordultam is Anat felé. Miközben a kovács távozott, addig igyekeztem némán kommunikálni a fiúval, hogy ajánlja a lányt az asszonynak. Ő jobban ismerte, mint én, így nem akartam ostobaságot szólni.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Dec. 15, 2012 2:53 pm

Valahol mégiscsak hasznomra van ebben a játékban, hogy marketing szakra jártam... ezek az NJK-k könnyen meggyőzhetőek, - nyilván erre vannak programozva - nem is kellett nagyon megdolgoznom a napraforgó illatú lányt. Pár bókom és udvarias kérésem elegendőnek bizonyul ahhoz, hogy velünk tartson, mire azonban visszaértünk, teljesen haszontalanná vált minden erőfeszítésem: a gyerekeke már hazasoroltak, nem kellett melléjük dajka. Elég kellemetlenül éreztem magam, hogy iderángattam a lányt. Próbáltam zavartságomat egy felé intézett kínos mosollyal leplezni, ami nem sikerült túl meggyőzőre. Hisoto sopánkodása után tanult kollégámnak úgy vág az esze, mint a beretva. Rögtön eszébe jut, hogy ha már dadusnak nem kellett a leány, mégse ácsorogjon itt feleslegesen a kapualjban, fogjuk be az asszonyság mellé segédnek. Zseniális ötlet, nem is értem miért nem nekem jutott először eszembe. Bólintok Peternek, jelezvén, hogy egyetértek vele, és megteszek minden tőlem telhetőt az ügy érdekében. Kuroko felé is intézek egy megnyugtató mosolyt. Odafordulok a napraforgó illatúhoz:
- Drága hölgyem, bátorkodnék egy újabb kéréssel fordulni Önhöz, bízva abban, hogy nem veszi tolakodásnak és otromba telhetetlenségnek részemről. Amint hallhatta, ez a szegény asszony majd megszalad, annyi tennivalója van. Ha már iderángattuk kegyedet, bízom benne, hogy nem lenne szíve egyedül hagyni a bajban Hisotot. Társaimmal a kovács után mennénk, hogy majd beszerezhessük az alapanyagot a szabónál, kegyednek csak annyi feladatot szánnánk, hogy míg mi távol vagyunk, tartsa szóval az asszonyságot, s ha kedve és energiája bírja, akkor segédkezzen neki. Remélem nem túl udvariatlan a kérésem. Gondoskodom róla, hogy munkájáért cserébe kegyednek is jusson egy új ruha!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Kiroku on Vas. Dec. 16, 2012 3:58 pm

~ Bosszantó…~ ez jár folyamatosan az egyre éhesebb lány fejében. Az újabb félórás út megtétele után, amit azért tesznek, hogy a gyerekeknek bébi csőszt találhassanak, teljesen hasztalanná válik. Alig, hogy elérik a lányt, majd Saito ráveszi, hogy segítsen a három fiatalnak a gyerekek, akikre vigyáznia kellett volna már haza is mentek. Újabb félórás út után mikor visszaérnek a terebélyes nőhöz és a kovácshoz ott kijelentik, hogy harcosoknak nem veszik hasznát. Azaz Hisoto az, aki kijelenti, hogy „ártatlan kacsóra” van szüksége, amit sem Kuroko sem a másik kettő nem adhat meg a sárkányról nem is beszélve.
- Tch… – ennyit felel csak és mikor a nő tekintete eléri, félre kapja a sajátját. Hátrébb lép a többiektől, hogy ne halhassák a virtuális gyomrának korgását. Már nagyban azon gondolkodik, hogy hagyja a küldetést, hisz annak ellenére, hogy gyors pénzszerzési lehetőséget kínált annak ellenére ma vagy háromszor-négyszer kellett ugyan azt az utat megtennie oda-vissza.
Mikor a férfi átveszi, a szőrmókokat a lány majdnem elfeledkezik a kezében tartandó jószágról, még időben szól a kovácsnak, aki se szó se beszéd átveszi a lényt. Így viszont a lány minden elfoglaltságtól mentessé válik így jobb lesz, ha a küldetés hamar fordulatot vesz vagy véget ér mielőtt még teljesen hasznavehetetlenné válik az éhségtől vagy hagyja ott a csapatot, de az is megtörténhet, hogy inkább társai levadászásával szerzi meg a betevőhöz való aranyat.


_________________
Adatlap
Előtörténet


>>4.szint; A Darázskirálynő<<

Jártasságok:
Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
avatar
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 13
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Diabel on Vas. Dec. 16, 2012 9:45 pm

A napraforgó illatú lány, akiről ez a röpke fél órás együtt tartózkodás se tudott új vagy bármilyen lényegi információt hozni, amivel talán némileg emberközelibben lehetne megnevezni… nos, igen, vállalja a feladatot. Dömper szeretője végigméri, majd bólint: rendben van, neki tökéletesen megteszi.
A Kovács lelkesen fogad benneteket, boldogan meséli, hogy nagyon nagy szerencsétek van, hiszen épp párzási időszaka van a Vadgyapjúknak, ilyenkor extra könnyen lejár róluk a bőr, magyarán könnyű volt megnyúzni őket. Ezért ezt már út közben megtette. Reméli, hogy nem probléma, de odaadta a boltosnak, aki mondta, hogy fonálra tökéletes lesz neki. Még pénzt is akart adni érte, de a Kovács hajthatatlan volt, nem fogadta el – meséli büszkén.
Háttal van éppen nektek, nem látja a reakcióitokat.
Elmondja, hogy neki nem lenne ideje ilyen állatokkal vacakolni, ráadásul extra könnyen dolgozott velük, így 60 aranyat fizet a segítségetekért. És mivel Musaka asszonyság barátosnéjával való akciójában is segítettétek, emeli a tétet: fejenként kaptok ennyit. Kis bőrperselyekben kapjátok az aranyat.
Búcsúzóul annyit mondd még, hogy összeszámolta a megrendeléseket, és jóval több Ezerfogút hoztatok, így egy kis kedvesség: három nyakláncot nyom a kezetekbe. Anatén csontmacskosz nyújtózkodik. Peterén Hisame élethű mását kapja, a Kovács szokása szerint megszorongatja a vállát kézfogás helyett: hidd el, hogy egy ilyen jó kézben hamar fel fog nőni, és akkor jól jön majd ez az emlék – dörmögi, majd végül Kurokohoz fordul, és kelletlen odaad neki is egy nyakláncot. Egy Ezerfogú élethű mása leffeg rajta. – Rád emlékeztetnek ezek a nyulak… amik nem is nyulak – jelenti ki.

Gondolom a boltoshoz mentek, aki meglepve fogad benneteket: épp új árut kapott, így lement a fonál ára. Már csak 35 arany fejenként… oh, csak nem a Kovács készítette azokat a nyakláncokat? Hiszen tőle kapta a gyapjút is! Így mindjárt más: a tiétek, amit kértek, mennyiség. És ha egyszer már a Kovács nem volt hajlandó pénzt elfogadni, odaadja nektek: 60 arany a tiétek. Fejenként.

A fonallal már el tudtok menni a Dömperszerető nőhöz. Épp készen vannak, hevesen csacsognak a napraforgó illatú lánnyal: remekül egymásra találtak, ráadásul ketten már pikk-pakk végeznek a ruhával is. A lány úgy dönt, hogy ott marad segítségnek. Így, hogy gyorsabban dolgoznak, több megrendelést tudnak vállalni - fejti ki nektek a barátosné. Ezt nektek köszönheti, és meg akarja hálálni. Pénzt sajnos nem tud adni, de van pár gyűrűje, válogassatok közüle: 3x Bronzgyűrű (+1 erő) és 3x Természet Gyűrű (+1 élet). Mindenki egyet választhat.

Tiétek a ruha, amivel végre visszatérhettek Musaka asszonysághoz: hol maradtatok eddig? Mi tartott ennyi ideig? A pulyák is maguktól hazajöttek, csak semmi felügyelet?! – ilyen és ehhez hasonló „kedveskedésekkel” fogad benneteket.

(off)Utolsó kör!(/off)

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Dec. 16, 2012 11:07 pm

A lány maradt, mi pedig egyszerűen csak tovább álltunk a kovácshoz.
A mesélését, hogy miként szabadult meg a százfogúak bundájától, azt csak egy igen összeszedett és jól megjátszott „Azta” – val tudtam le reagálni. Különösebben nem érdekelt most, hogy miként nyúzott nyulakat. Út közben a boltossal is találkozott, minek nem tudtam, hogy örülnünk kellett e volna, de már nem volt mit tenni. Pénzt nem fogadott el tőle, egyszerűen csak odaadta, mit oda kellett! Arany kellett volna nekünk, így ezen információk megemésztéséhez kellett egy pár perc nekem.
Miután mesélt, rátért a lényegre és a jutalmunkról gondolkodott. Hatvan aranyat akart nekünk adni, mi elég lett volna, de minthogy korábban jó perceket töltött el nekünk köszönhetően ezt mind fejenként gondolta adni nekünk. Szemeim felcsillantak és nem tiltakoztam ez ellen.
„Könnyes” búcsúnk kellemes emléket hagyott bennem. Nem, mert elválltunk, hanem mert a plusz munkánkért ajándékokat is kaptunk tőle. Nem figyeltem a többiekre, csupán csak a miniatűr Hisame hasonmást csodáltam a nyakamban.
- Hidd el, hogy egy ilyen jó kézben hamar fel fog nőni, és akkor jól jön majd ez az emlék. – szólt kedvesen mély hangjával, én pedig csak némán, mosolyogva bólintottam és csak egyetlen szót tudtam kinyögni, mégpedig, hogy: „Köszönöm.”

Fejemben örömtáncot jártam, miként a boltosnál járva az nekünk adta a fonalakat. Felismerte a nyakláncokat és még a kovácsnak szánt aranyat is nekünk adta. További hatvan arany ütötte a markunkat fejenként. Első küldetéseim egyike volt ez és bár nem voltunk még a végénél, máris gazdagodtunk nem is kevés arannyal. Egyszerűen így kellett meghozni egy játékos kedvét a játékhoz! Újabb „Köszönöm.” után folytattuk az utunkat.

Hisoto asszonyság lelkesen dolgozott az újdonsült segédjével és már elkészítették a várva várt ruhadarabot, mit vihettünk is tovább, azonban ő is megállított bennünket egy pillanatra és akart jutalmazni minket. Bár mondtam, hogy nem lett volna fontos ez, mégis egy természet gyűrűvel távoztam tőle. A többiek nem tudtam, hogy mit választottak. Féltem, hogy a „Köszönöm.” szó már elkopik, de túltéve magam ezen, hangos köszöntem meg neki is az ajándékot.

- Hol maradtatok eddig? – állt nekünk Musaka asszonyság - Mi tartott ennyi ideig? A pulyák is maguktól hazajöttek, csak semmi felügyelet?!
- Meghoztuk a ruhát. – emeltem le azt a vállamról – De ha nem fontos akkor megyünk is inkább. – fordultam meg.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Dec. 17, 2012 5:51 am

Hát az agyamat eldobom... Öregem, még ilyet! Ez a hálátlan némber még arra sem képes, hogy megköszönje az új ruhát. Értetlenül pillogok Musaka asszonyság előtt állva, és még a nagy beszélőkém is befuccsol most. Fortyogok magamban és próbálom elfojtani a dühömet, ami kis híján forró gőzként robban ki a füleimen, mint a rajzfilmekben. Na de lássuk csak, hogyan is jutottunk el idáig!
Sikerült teljes egészében felgöngyölnünk ezt az ügyet, de még magam is meglepődök az eddigi huzavona után, hogy mégis milyen könnyedén, na meg mennyi nyereséggel. Kezdve azzal, hogy a kovács a vérnyulak könnyen nyúzhatóságáról áradozott, aztán olyan személyes ajándékkal lepett meg, amiről álmodni sem mertem. Honnan a csudából tudhatta, hogy eszeveszetten rajongok a macskákért? Rögtön nyakamba is akasztom a medált, cseppet sem törődve azzal, hogy mennyire nem férfias az új macsekos nyakláncom. Ahogy elnéztem sárkányos társam is hozzám hasonlóan lubickolt a boldogságban az ajándék és a kedves szavak nyomán.
Aztán tovább haladva az árus fickó hozzánk dobott 60 aranyat. Fejenként! Azt hiszem ennyire bőséges pénzösszeghez még nem jutottam játékos pályafutásom során, még a Traide master képességemnek hála sem. De ha mindettől nem lettünk volna már így is elégedettek - márpedig én nagyon is annak tűntem vigyorogva a macskás medállal a nyakamban és 60 arannyal a zsebemben - a fonalas férfihoz érve sokkal nagyobb meglepetésben részesülhettünk. Nemhogy nem viselkedett velünk olyan otromba módon, mint ahogyan azt korábban tette, de még újabb 60 arannyal is megtömte a virtuális erszényünket. Ismét fejenként. Ismét heves köszönetek.
Mindezek után diadalittas vigyorral, s a szemeimben csillanó dollárjelekkel érkeztünk meg Hisotóhoz, ahol a hölgyek éppen roppant mód serénykedtek. A fonalakért cserébe egy értékesnek tűnő gyűrű kollekció egyik darabjával jutalmazott meg bennünket. Én magam egy Természet gyűrűt választottan, s mikor felhúztam ujjamra, szinte madarat lehetett volna fogatni velem. Lágy kézcsókkal illettem mindkét kacsóját a napraforgó illatú lánynak, s további köszönetképpen hoztunk neki is elegendő fonalat.
Kicsit hosszasabbra nyúló búcsúzkodás után kötöttünk végül ki Musakánál az elkészült ruhákkal, aki viszont arcátlan módon még megköszönni is elfelejti, ráadásul még le is teremt bennünket. Nincs más választásom, annyira begőzöl az agyam, hogy fogom az elkészült ruhás csomagot, majd erélyesen az asszonyság kezébe nyomom azt: - Itt van, fogja, legyenek vele boldogok, de most már könyörgöm, tüntesse el azt az idegesítő sárga jelet a menümből azzal, hogy lezárja a küldetésünket!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Kiroku on Kedd Dec. 18, 2012 12:08 am

Végül a gond megoldódik. Az ismeretlen NPC akit Saito szervez be, mint bébi csősz végül belemegy abba, hogy segítsen habár nem éppen azt, amire először megkérték. Musaka asszonyság barátosnéjának is tetszik az ötlet így végül megoldódik a dolog.
Persze mint minden Kurokot most is hidegen hagyja, a dolog őt csak az érdekli, hogy minél hamarabb pénzt szerezhessen, hogy ehessen és immár teli energiával lásson neki barátnőjének kereséséhez. Számára ez a legfontosabb, minden más nem lényeges, kivéve persze még a harc melynek nagy kedvelője, így ha arra kerül, a sor nem fut el előle. Ezen a küldetésben viszont már biztos nem lesz alkalma e hóbortját kiélni, de sebaj.
Mikor a kovácshoz érnek az nagy hencegve közli velük, hogy már útközben megnyúzta a szőrcsomókat és már el is vitte a zsugori boltosnak, hogy gyártsa le belőlük a fonalat. Ez szép és jó, de remélhetőleg az öreg már nem kér annyi pénzt, mint eddig. Kuroko fejében járnak e szavak, nem szívesen szívózna ugyan is még többet az a zsugori NJK-val. Gondolataiból ekkor ismerős hang zökkenti ki. Pénz. Az érmék zörgő hangja hamar magára vonzza az éhes lány figyelmét, így, mikor a férfi kiosztja a kis szütyőket, átveszi, majd hamar megszámolja. 60 arany.
~ Ebből biztos jóllakok… ~ gondolta a lány bár arckifejezése csak alig észrevehetően változik. Csak egy kicsiny mosoly az is csak pár másodperce jelenik meg az arcán. Ám az ajándékosztásnak itt még nincs vége. A kovács mindegyiküknek egy-egy nyakláncot nyom a kezükbe. Mindegyik más-más kicsiny állat másával. Kiroku egy Ezerfogú kicsiny mását és „Rád emlékeztetnek…” szavakat kapja.
- Hogy rá? – nézi meg jobban a függőt. Miért pont rá? Nem érti. Talán mert veszélyhelyzetben kis vadállattá változtak, ezzel azt mondván, hogy ha kell belőle is egy vadállat bújik elő?

A fonál árus lett a következő úti céljuk, amint a férfitől elköszöntek. Mikor a férfi megemlíti, hogy árcsökkenés történt Kuroko a maga módján megörült neki ám, mikor hallja az új árat ismét csak a fegyverérét kap, ám előhúznia nem kell. A kapzsi férfi ugyanis amint meglátja, a nyakláncainkat hamar elengedi azt a 35 aranyat is így a lány nyugodtan leteheti a kezét. Ez a nap kezd egyre szerencsésebbé válni a lány számára, ugyan is nem csak a fonalat kapják, végre kézbe a fonalas ürge még 60 arannyal megtámogatja az ifjoncokat.
Így már nem marad más csak a ruha. Vissza is mennek a fonallal ahol a cserfes női páros hamar el is készülnek a ruhával, így aztán nem kell sokat várniuk és ismét útnak indulhatnak egyenest vissza Musaka asszonysághoz. Ám mg mielőtt elmennének, az asszonyság a kemény munkájáért cserébe a másik kér NPC-hez hasonlóan ő is megjutalmazza a harcosokat. Végül a lány egy Bronzgyűrűvel távozik.

Mikor elérik a küldetés elején meglátogatott házat az asszonyság már varja őket ám ahelyett, hogy megköszönné, a munkájukat inkább leszidja őket, amiért olyan sokáig elvoltak. Kirokunak ez nem tetszik túlzottan ezt, pedig jelzi is a keze, mely ökölben szorítva áll a teste mellett.


_________________
Adatlap
Előtörténet


>>4.szint; A Darázskirálynő<<

Jártasságok:
Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
avatar
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 13
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Diabel on Kedd Dec. 18, 2012 1:48 am

Musaka asszonyság még egyszer végignéz rajtatok, majd kiveszi a kezetekből a ruhát. – Hát ezért a munkáért tőlem aztán semmilyen jutalmat nem kaptok! – jelenti ki, majd belép a kis ajtón, és becsukja maga mögött.

A küldetést ezennel lezárom!

Jutalmak!
  • 120 arany fejenként (Anatnak bónusz 6 arany spec. képesség miatt)
  • 15 exp
  • a nyakláncok természetesen nálatok maradnak, bár nem adnak semmire
  • ne felejtsétek, hogy a nyulak már nem változnak át körülöttetek
  • Anatnak keresés jártassága miatt megy: Bőrruha (+4 páncél)
  • Peternek hasonló okokból: Aranygyűrű (+3 erő)
  • Természetesen tiétek az 1-1 választott gyűrű is!

12-12 arany az Angelic Voice és a Fist of Judgement céhbankokba, továbbá 1-1 xp a két céh leggyengébb tagjának: Zhou Xiu Shui-nak és Peter Worker-nek.

OK, ez egy nagyon-nagyon furcsa küldetés volt. Sokkal jobbnak tűnt fejben még ez az ide-oda küldözgetés ötlete, de leírva már kicsit máshogy sült el. Köszönöm, hogy ettől függetlenül mind kitartottatok. Very Happy
Továbbra is áll az ajánlatom: ötlet, észrevétel, tanács továbbra is jöhet, hogy legközelebb még jobb lehessen. Smile

Köszönöm a küldetést, élveztem!

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 19, 2012 7:18 pm

Peter: Növénylátás: 7->12, Gyenge Anti-mob Kristály Recept, Hullám Kristály Recept, 4 Kis Tövisgyökér + 7 Faeno Levél + 4 Barna Gomba + 3 Vörös Pitypang + 2 Tövisgyökér

Anatole: 8->13, Láncruha Recept, Nevelő Köpeny Recept, 5 Bronzérc + 4 Munkálatlan Bőr + 1 Sida Kő + 1 Rubint + 2 Halvány Rubint + 3 Vasérc

Kuroko: 1->6, Fa Irányítópálca Recept, A Sietős Recept, 3 Holdkő + 7 Munkálatlan Bőr + 7 Sida Kő
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Új ruha frissiben!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.