[Küldetés] Trükkös Tolvajok

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Szomb. Dec. 01, 2012 9:48 pm

Shizukáék a kaland után megbarátkoztak Kraalal és céhével. Legalábbis úgy tűnt, hogy valamiféle barátság szövődött köztük. Épp csak céhmeghívást nem kaptak. De nem is baj. Az okozott problémák miatt egy kis kalandra invitálták őket. Persze a már tőlük megszokott civakodás és egymás ugratása sem maradhatott el. Shizukát kezdte szórakoztatni a társaság. Talán egy nap mégis belép egy céhbe. De egyenlőre jó neki függetlenül is. A Kezdetek Erdejéhez volt megbeszélve a találkozó. Egy ideig csak vártak. A lányt kissé zavarta, hogy nem kaptak túl sok információt a kalandról, épp csak morzsányit. Neki egy őszinte mosoly már az általános iskolában sem volt elég. De úgy döntött, ad egy esélyt a társaságnak.
-Mit gondolsz, miféle kaland lesz ez? Remélem, hogy azért lesz valami haszna.-osztotta meg a gondolatait Jasamival, benne kicsit jobban bízott, mint a társaságban.
Végül a vezér rikkantja el magát, hogy utána. Shizuka nem vár magyarázatra, a többiekkel együtt futásnak ered. A képessége révén érzékeli az előttük lévő NPC-t. Mivel Kraal amúgy is elől van, másoknál meg fáklya ég, így ő takarékoskodik a sajátjával. Hamarosan fényt pillant meg a távolban, nem sokkal később pedig egy ház körvonalazódik ki a sötétben. Az üldözött személy pedig mintha észre sem vette volna az őt követő társaságot. Pedig a vezér elég hangosan kiáltott, amikor elindultak.
~Ahogy elnézem más lehetősége nincs, csak az a ház. De onnan csak akkor juthat ki észrevétlenül, ha van valami járat a ház alatt. Az nem volna szokatlan egy játékban.
Végül egész a házig követték az NPC-t. Addigra mindenki elcsendesedett, még a zajos céhtagok is. Már csak az a kérdés, hogyan tovább pontosan?_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Orimune Jasami on Hétf. Dec. 03, 2012 6:48 pm

Eltelt egy kis idő mire sikerült megszoknom az új társaságot. Nem voltam túl jóban Kraalal, de igyekeztem egyszerűen csak nem figyelni rá. A többiekkel egyenlőre komolyabb nézet eltérésem nem volt bár őket annyira nem ismerem, szóval még nem döntöttem el, hogy szeretem őket, vagy sem. Ahogy elindultunk a küldetésre Shizuka megjegyezte, hogy reméli ebből kiszedünk valami hasznot amire enyhén bólintottam.
-Én is remélem, nem ártana, ha végre mi is fejlődnénk, az utóbbi küldetés eléggé nehéz volt... Bár az igazából nem is volt küldetés.-Mondtam halkan, miközben végre találkoztunk a többiekkel.
-Oké készen állunk.-Mondtam mielőtt a csapat vezetőnk hangos kiáltással el nem indított volna minket. Egy kissé pislogtam ezen a hangos kijelentésen de ennek ellenére elindultam utánuk. Szerencsére nem volt nehéz lépést tartani köszönhetően a gyorsaságunknak, és Kraal is figyelmeztetett az akadályok előtt, szóval még könnyebb dolgunk volt. Az NPC nem tudott lerázni minket, és gyorsan beértük, így nem sokára egy ház elé kerültünk. Úgy tűnt oda igyekszik, szóval, felkészültem arra, hogy nem sokára történni fog valami, ha a házba érünk. A kezemet a biztonság kedvéért a markolatra helyeztem. Együtt maradtam a csapattal, és Shizukára néztem. Kissé kíváncsi voltam vajon volt-e valami tervük a többieknek, mert nekem most nem igazán jutott eszembe semmi. Meg kitudja mennyi csapda lehet a házon belül.

_________________
Akit nem lehet eltalálni nem lehet megölni. Gyorsaság mindenek fölött!

Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 7 (3+1f+3f)
Kitartás: 5
Gyorsaság: 12(11+1f)
Speciális képesség: 2
Páncél: 11 (0+9f+2f)
Képesség feltöltődés szintje 15/75
avatar
Orimune Jasami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
235/250  (235/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Kedd Dec. 04, 2012 2:09 pm

Tsubaki átvizsgálta a küldetés információkat: nem hogy nem volt lezárulva, hanem éppen frissülést jelzett. /Ha jól értelmezem, vagy rejtett új küldetés frissülés? Majd korrigálsz ha kell?/ Ez... normális volt? Elsőre nem, hiszen akkor valami ki lett volna írva! Hacsak... hacsak nem éppen az állt fent, ami okából tulajdonképpen a küldetés információit is ellenőrizte? Igen, kellett lennie valami rejtett feladatnak, amiért lezáródás és tovább futás között vacillálódott a menüje. Majmok... majmok... vagy, amit az imént rágott a fejében, majmokhoz tartozó idomár? Nem értette, muszáj volt utánajárnia a társainak hátha többet tudott valamelyikük mondani
Így hát lökés kristályával a kezében visszasietett a házhoz és körbe nézett. Nem látott senkit, talán valamilyen menü hangra emlékeztető zörejeket, de nem tudott semmit vagy senkit sem azonosítani...
- Hahó! Van itt még valaki?! - kiáltotta hát

Elméletileg kapott választ, vagyis még ha Tsubaki nem is hallotta az utána szólást korábban, a fiú nem a semmiért mondta és valójában még ott volt. Tehát, biztosan válaszolt Tsubakinak és így az alábbiak is megtörténhettek. Ugyanis amint felhívta magára a fiú a figyelmét, már nem is volt nehéz megállapítani hogy a válasza honnan is jött. Felmászott hát a létrán és ahelyett hogy megkereste volna hol gubbasztott, a sötétbe meredve megszólalt
- Elnézést Senpai amiért zavarom! - kezdte előzékenyen - De valami nincsen rendben a küldetés teljesítésével, van valami amit nem fejeztünk be? Talán egy rejtett sidequest, vagy hasonló?
Tűnődve meredt saját menüjére, ami megint frissült
- És megint, itt valami elromlott!
Zavartan nézett körbe most, nem látván sokat egyedül a bejáraton látott ki jól a holdfényre (?). Meglepődött azonban, mert ha nem is láthatta azért a siető lépteket lassan már azért kivehette?
- Egy pillanat... valaki jön? - húzódott közelebb, s megragadva a létrát halkan megpróbálta felhúzni...

_________________
avatar
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
135/400  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Dec. 08, 2012 10:47 pm

>>Trükkös Tolvajok<<
Egyelőre úgy tűnt végeztünk, de én koránt sem voltam ilyen biztos benne, valamint nem volt kedvem ilyen későn már az erdőben kószálni, így a padláson a már előre melegített helyemre visszavackoltam magam. Mire végeztem majdnem mindennel és elkezdtem volna unatkozni lentről felszólt a kis elf. Elfekszem a bejárathoz, és kinézek. Válaszolok, majd intek neki, hogy kerüljön beljebb, mintha csak otthon lennék.
Oh, hali! Hát, mondtam, hogy én itt leszek nem? Amúgy meg nem zavarsz, már úgy is kifogytam a csinálhatnékból, csak unatkoztam volna.
Aztán hagyom, had mondja el amit szeretne. Bólogatok, miközben hallgatom. Én is tapasztaltam a furcsaságot, mikor azt a részt nézegettem, ez is csak erősített abban, hogy megvárjam itt a reggelt. Bár továbbiakban tuti nem fogok itt rostokolni, ahhoz én elfoglalt ember vagyok, vagy mi.
- Nyugi, jelenleg úgy sem tehetünk többet, minthogy várunk, mégsem üldözhetünk az estében valamit vagy valakit akiről vagy amiről szinte semmit sem tudunk.
A felszólalásra, hogy valaki jön, azonnal fal mögé pördülök. Majd mikor látom, hogy a létrát akarná piszkálni, megfogom a vállát.
-Hagyd! Ha feljön valaki, akkor mondhat egy utolsó imát, na meg ha most piszkálod, akkor azt észre lehet venni. Inkább szép csendben várjuk ki a végét.
Aztán jómagam a fal mögül óvatosan próbálok kilesni, s csak reménykedem benne, hogy nem vesznek minket észre (ugyanis nincs bent a padláson fényforrás, legalábbis remélem, ha volt kiiktattam, vagy most teszem meg.). Alaposan szemügyre veszem a kinti eseményeket, hogy pontosan mit-kit, miket-kiket látok, és hogy az hova megy-jön. A fegyverem készenlétbe tartom, s ha valaki a létrán felfelé igyekezne, beljebb húzódom, hogy bent kaphassam el, ne kelljen üldözni.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Hétf. Dec. 10, 2012 1:21 am

Küldetésvállalók! – rikkantott fel a Tövismadarak közül egy eddig csöndesnek mutatkozó fiúcska. Többször volt kitéve már korábban is a náluk megszokott heccelődéseknek, és bár sohasem válaszolt, okos tekintete mégis magára vonzotta a többiek állandó szurkálódását: az a kölyök mindig figyelt! Ezúttal halovány pirosas színben fénylett a szeme, mintha a tárgyak mögé látna.
Judith már adta is ki az utasítások: Francba! Kraal, tisztítsd az utat! Többiek: védeni a Tolvajt! – A parancsot kapott fiú már robbant is ki a tömegből, élvezetből száguldott, a létra alig néhány lépés volt neki, mire fenn termett a padláson: hihetetlen sebessége volt, mintha eddig minden egyes pontját arra költötte volna. Fegyverét a kezében szorította, és nem maradt tétlen: ha más nem kezdeményez, majd megteszi ő. Hamar rájöhettek, hogy a célja nem a károkozás, állandóan az ellökéseteken próbál dolgozni.
Jó pár lépéssel lemaradva mögötte néhány fő fogta közre a Tolvajnak nevezett alakot.
Jasami, Shizuka, kérlek segítsetek be! – kiabálta folyamatosan a parancsokat Judith, miközben ő maga is az NJK-t védő csapat élére állt. – Valakik a területet is csekkolják! – mondta, mire a hátul maradt emberek nagy része nem a létrát, hanem a ház környékét célozta meg.
A Tolvaj mintha most sem vett volna észre semmit az egészből, minden további lassítás nélkül kapaszkodott fel a létrára és indult el rajta…

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Hétf. Dec. 10, 2012 11:25 am

Az eddig csendes fiú elrikkantotta magát, hogy küldetésvállalók. Shizuka a házra pillantott, de ő nem látott semmit. A legtöbb részen talán sötét volt az épület, így nem láthatott senkit. Egyenlőre.
~Ez megnehezíti egy kicsit a dolgot. Főleg, ha ellenünk vannak. Annál izgalmasabb a játék.
Már a háznál voltak, amikor Judith elkezdte a parancsokat osztogatni. Shizuka aktiválta a képességét, hogy időben tudjon a közelben lévő lehetséges ellenfelekről. A céhvezető előreküldte Kraalt, hogy tisztítsa meg az utat. A fiúnak nem kellett kétszer mondani, már száguldott is fel a létrán, alig követhetően. Ez idáig nem volt szokatlan. Csak az volt meglepő, hogy a tolvajt kellett védeni. Elsőre Shizuka azt gondolta, hogy el kell csípni, mielőtt eléri a házat, persze ebben az esetben Kraal már beérhette volna. Így inkább kivárta, hogy végül is mi lesz a feladat. Tehát akkor most meg kell védeni a tolvajt, hogy megszerezhesse, amit akar. Gondolta, akkor ez lehet a cél.
-Menjünk utána!-mondta Jasaminak.
Amennyiben sem a fiúnak, sem Judithnak nincs ellenvetése, valamint a terület is tisztának tűnik, felkapaszkodik a létrán ő is a tolvaj után. Szeretné látni, mi sül ki ebből a küldetésből. Bár elítélendőnek tartja a lopást, de most mégis segít benne. Ki tudja, talán valahol nemes célt szolgál ez. Bármit tesz is, a képességét aktívan tartja, nehogy meglepjék. Amint felér a létrán, máris előrántja a kardját, hátha azok a ’küldetésvállalók’ ellenséges szándékkal fognak fellépni velük szemben.
~Nos, akárhogy is alakuljon ez a kaland, remélem, tényleg megéri végigcsinálni. Jól jönne lassan egy új kard. Utána kell nézzek, merre dobálnak jókat az ellenfelek…

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Orimune Jasami on Kedd Dec. 11, 2012 5:15 pm

Hirtelen a csapat egyik tagja megszólalt akit eddig nem hallottam beszélni. A szeme vörös volt ami elgondolkodtatott vajon milyen képessége lehet. Én kissé furcsálltam a helyzetet, és nem is értettem miről van szó amíg meg nem kaptam az utasításokat. Egy kissé meglepődtem, hogy most nem mi megyünk az NJK után hanem védenünk kell, amire elkerekedtek a szemeim. Most egy bűnözőt segítünk? Ah ha tudtam volna akkor nem vállalom el. Sóhajtottam egyet, és követtem a többieket, és igyekeztem Shizuka közelében maradni, nem tudván, hogy mit csináljak jobbnak láttam a lány mögött maradni. Ő rögtön ajánlotta hogy kövessük az NJK-t amin elgondolkodtam egy darabig de mivel úgy gondoltam, hogy nem igazán van mit vesztenem elkezdtem utána mászni, persze csak akkor ha a nagy vezér nem fog minket vissza. Egyenlőre csak kéznél tartottam a fegyveremet, és megpróbáltam körbetekinteni, bár a sötétben aligha lehetett látni bármit is, de a biztonság kedvééért elővettem a kardomat, és Shizuka közelében maradtam, nem tudván, hogy azok a "küldetésválalók" velünk vannak-e vagy ellenünk és hogy vajon milyen erősek lehetnek. És vajon ölnek-e? Nem lenne túl kellemes az irdatlan nehéz katakomba siker után meghalni.~Jaj, miért mentem én ebbe bele? Még csak nem is tudjuk mi a küldetésünk.~Gondoltam aggódva, miközben védekező állást vettem fel. Túl sötét volt ahhoz hogy tisztán lássak, és mivel a fáklyámat felhasználtam ahhoz, hogy legyőzzem a boszorkány mestert most tök sötétben kellett megtalálnom az utamat.
-Miért van itt ilyen sötét?-Kérdeztem sóhajtva, bár valószínűleg a JK-k csinálták, hogy a mezőny nekik kedvezzen amit könnyen eltudnék képzelni, hiszen ez jó megoldás bárki ellen, akinek nincs éjjellátása. Mondjuk Kraalnak volt szóval ő valószínűleg jobb helyzetben van mint mi most. Én csak folytattam a védekezést, amíg nincs kire támadni addig aligha érdemes bármi más pózt felvenni.

_________________
Akit nem lehet eltalálni nem lehet megölni. Gyorsaság mindenek fölött!

Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 7 (3+1f+3f)
Kitartás: 5
Gyorsaság: 12(11+1f)
Speciális képesség: 2
Páncél: 11 (0+9f+2f)
Képesség feltöltődés szintje 15/75
avatar
Orimune Jasami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
235/250  (235/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Pént. Dec. 14, 2012 10:32 pm

Tsubaki rögtön elengedte a létrát, amint a kardforgató rászólt. Nem egészen értett egyet az ötlettel mert szerinte ha valaki feljönne, akkor úgyis lelepleződnének. Sőt...
- De miért, Senpai? - tette hát halkan szóvá aggályait az óvatossággal kapcsolatban - Ha valaki feljön akkor úgyis kiderül, hogy itt vagyunk. Mellesleg csak az akarhat ide feljönni akinek dolga is van itt, nem?
Kérdőn meresztette rá szemeit, mert hát a végszót neki kellett kimondania ha már ő javasolta a létra békén hagyását. Ki tudja, talán Tsubaki javaslata ezúttal hasznos is lett volna ha megfogadják. De ha a kardforgató be is adta a derekát addigra már késő volt, ugyanis egy árny ugrott fel a padlásra és mintha pont feléje nyúlt volna, vagy hasonló...
- KIYYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - szökkent hátra sikoltva Tsubaki, mert már nagyon régen volt hogy valakinek ennyire sikerült ráijesztenie - Megtámadtak!
Márpedig a jövevény a semmiből surrant fel a létrán és iramodott feléje, mondhatni hogy szinte meg sem állt! Tsubaki pedig aligha volt olyan állapotban, hogy a nála idősebb fiú segítségét kérje az ügyben. Gyorsan kellett gondolkodnia, hiszen a fenyegetés villámcsapásként jött és idő sem volt a gondolkodásra. Megpróbálta összeszedni egyensúlyát amint az idegen alak a kardforgatót próbálta épp fellökni, s sebzés kristályát megragadva támadást indított! Nem a májával lett baj, a végeredmény egy egészen másféle sárgulás lett Tsubaki feje felett, azonban úgy is vehetjük hogy a kurzor mindenkinek egy játékbeli szerve volt. Igaz, ez a meglátás talán kissé furcsa volt... Ilyesfélén márpedig nem volt idő gondolkozni, Tsubaki eltökélte magában hogy most bizony a tettek ideje jött el, s a fenyegetést bármi áron vissza kell verni! Nem akarta cserben hagyni azt a szegény házaspárt, elvégre ha valakinek dolga volt a padláson az vagy az értékek védelme, vagy azok éltüntetése kellett hogy legyen... nem?

_________________
avatar
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
135/400  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Dec. 15, 2012 12:05 am

>>Trükkös Tolvajok<<
Ahogy sejtettem, jönnek fel. Támadó állást vettem fel, hogy miénk legyen a kezdeményezés. Kicsit aggódtam, hogy a túl jó lelkü kis elf nem lesz hajlandó rátámadni másokra, még ha csak npc akkor is. Gondolkodtam, hogy mit kellene válaszolnom neki, vagy valami, de már késő volt. Szinte azonnal támadásba lendültem. Örültem neki, hogy kis fény szűrődik be kívülről, és már jóideje sötétben vagyok, így már amennyire lehetett átálltam a fényviszonyhoz. Meglepetésemre a csajszi szinte habozás nélkül súlyt le áldozatára. Ha nem tudnám, hogy nem teljesen szándékos, ledöbbennék, de így szerencsére megúsztam egy bazi nagy áll leeséssel. Ám nem nagyon lökte el őket, ezek szerint többféle mágia van. Annyit talán sikerül neki üzennem így akciózás közben, hogy: "A másikkal!" Az indikátorát nem láttam, mert nem arra figyeltem, helyette inkább őrült vigyorral az arcomon kezdtem el sorozni az elé kerülőket. Nagy mázli, hogy unlockoltam az akrobatikámat. Az ilyen szűk helyek kihasználására szerintem több mint tökéletes, ráadás nem is tudnak jól támadni hárman, vagy nem egyszerre az fix. Ahhoz nagyon is szűk a hely. Szüntelenűl zúdítom kedveskémmel az irdatlan csapásokat, s nem restellem használni a különleges képességem sem, amit jelenleg csak részben tudok kihasználni. Természetesen az ellenfelektől is függ a hatása, azt leszámatva a csapásaim akár több helyről is jöhetnek egyszerre, másik irányba hajolok el, mint amit látnak, hasonló. (már ha sikerül használni.) Ám a fontos része ne maradjon ki. Felszólítom őket, a megadásra.
Kapitulátusz!- Kiáltok fel, miközben valaki felé épp egy suhintást intézek, és megpróbálom kiütni kezéből a fegyverét.- Akarom mondani, adjátok meg magatokat rabló banditák, nem fogtok ti semmit lopni az öregektől!
Természetesen, ha belátják a helyes utat és megadják magukat nem bántom őket, s addig is míg ráeszmélnek erre igyekszem inkább szivatni őket, mint ahogy azt az csávótól látom. Remélem nem riad vissza a harctól a kezdeti hirtelen támadás után a társam.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Szomb. Dec. 15, 2012 4:35 pm

Kraal egyáltalán nem számított arra a reakcióra, ami fenn fogatta őt. Gyorsasága még épp elég volt arra, hogy Tsubaki első támadását kikerülje, azonban ekkor csapást mért rá Kota is, és a pengéje a meglepett fiú húsába mart. (Kota is sárgult) Kraal kettes szinten állt, azonban pontjai java részét a sebességére költötte, pénzét pedig új jártasságok megszerzésére, így az illúziók ellen sem tudott védekezni, és a második csapás nyomán élete pirosba csúszott…
Ezek valami vadállatok… – állt döbbenten és teljesen ledermedve immáron Shizuka és Jasami között, kezében kardjával, baljával pedig a való világból berögzült reakcióval a vörösen világító vágásnyomokat markolta magán.
Egy orgyilkos céh vette be magát oda! – ordította lentről szinte sikításba csúszó hangon a továbbra is figyelő fiatal srác, aki a csapatot is riadóztatta Tsubakiék miatt. Az a két ember, akik a lenti terület ellenőrzését kapták feladatul, most dermedten figyeltek felfelé.
A Tolvaj nem állt meg, elég nyilvánvaló volt, hogy nem érzékeli a körülötte zajló eseményeket. Vele együtt pedig az őt körbevevő további három ember is felért a padlásra. – Miről beszélsz, szerencsétlen barom?! Egy nem létező küldetésért embert ölnél?! Félre! Félre! – kiabálja magából kikelve Judith, a csapat vezetője. Kevés a hely, és túl sok az ember már a padláson.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Szomb. Dec. 15, 2012 5:36 pm

Kraal ment elől, mivel ő volt a leggyorsabb a társaságból. Azonban arra még ő sem számított, hogy ilyen fogadtatásban fog részesülni. Ahány találatot kapott, hamar átment pirosba. A végére Shizuka és Jasami is oda értek. Shizuka kissé maga mögé próbálta utasítani a sérült fiút. Legalább addig álljon félre, míg felgyógyul.
-Úgy tűnik, emberedre akadtál idefenn…-jegyezte meg Kraal felé.
Persze nem cukkolni, vagy gúnyolni akarta, csupán egy megjegyzés volt, amit ilyenkor néha el szokás sütni. A kardját védekezésre készen tartotta maga előtt. Sem sérülést nem szeretne, sem azt, hogy lefegyverezzék. A fiú egy régi Harry Potterből kölcsönvett varázsigével próbálkozik. De aztán elmondja a mondandóját is hozzá. Shizuka ez után tett egy lépést előre, jelezvén, hogy ő fog felszólalni. Amennyiben épp nyugalom van. Bár általában nem a legbeszédesebb, azért nincs híján a humorérzéknek. Köhintett párat, hogy megtisztítsa a torkát.
-Fus Ro Dah!-kiáltott rá a fiúra egy régi játékból kölcsönvett kiáltást utánozva, majd rövid hatásszünet után folytatta:- Illetve, dobjátok el a fegyvereiteket és nem esik bántódásotok.
Azt nyilván a két ellenfél is észrevette, hogy ők vannak túlerőben. Így ha csak nincs valami nagyon ütőképes taktikájuk, könnyen otthagyhatják a fogukat. Bár elég szűk a hely a padláson. Remélhetőleg azért leszakadni nem fog a nagy súly alatt. Bár ez nem valódi padló. Elméletileg ki kell, hogy bírja. Közben felér a tolvaj és másik három ember is. Judithnak nem igen tetszik, hogy valaki az egyik emberére támadt és még fenyegetőzik is. Nos, ezért talán senki sem hibáztathatja.
-Akkor, hogyan tovább? Félre álltok?-kérdezte a két idegent.
Közben a képességére hagyatkozva kicsit pásztázta az épületet, hátha többen is vannak._________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Orimune Jasami on Hétf. Dec. 17, 2012 9:33 am

A rossz érzés ami keringett bennem úgy tűnt nem sokára valósággá fog válni. Bár felmentünk, nem igazán volt semmi amit csinálhattunk volna. Kraal szinte azonnal pirosba ment át, és meghátrálásra lett kényszerítve. Az NPc-t meg közben szem elöl tévesztettem, szóval nem igazán tudtam mit tehetnék, főleg, hogy úgy tűnik két ellenfelünk is van, és az egyikük úgy tűnik még Kraalnal is gyorsabb, vagy csak a szerencsétlen nem képes kétszer is elkerülni. Az ellenfél elkiáltotta magát, egy ősrégi regény egy szavát idézve amit nem igazán olvastam csak irodalom órán merült fel, ha jól emlékszem az évezred elején volt híres olvasmány. Mindegy is, mielőtt még lett volna alkalmam, hogy átgondoljam a válaszomat Shizuka már hozzá is tette a saját válaszát egy újabb ősrégi játék a Skyrim ordításával. Azzal elég sokat játszottam, egész jó volt a korához képest. A fejemet kissé oldalra billentettem, miközben sóhajtottam egyet.
-És ha belegondolok hogy egy nappal ezelőtt még legfeljebb farkasokkal akartam harcolni...-Sóhajtottam, miközben vissza gondoltam a nap kezdetére. Rögtön az első ellenfeleim bivaly erős zombik voltak, aztán pedig egy boszorkány mester. Most meg PC-k akik kis híján felaprították Kraalt, gyönyörű, szépen be lettünk hajítva a mély vízbe.
-Nem kellett volna belemennünk ebbe a küldetésbe.-Mondtam viszonylag nyugodt hangon, mintha nem lenne semmi baj, de belül szorongtam, attól félve, hogy ezek a játékosok előnyben részesítik a gyilkosságot, ami a lehető legrosszabb vég lenne számomra.
-Van egy olyan érzésem, hogy nekik a mi küldetésünk ellentéte van feladva, lányok.-Mondtam aggódva, miközben próbáltam a felmérni az ellenfeleket.-Mellesleg mi ez az orgyilkos céh ami szóba jött az előbb?-Tettem fel a kérdést, mivel úgy tűnt csak én hallottam meg a lenti ordibálást.

_________________
Akit nem lehet eltalálni nem lehet megölni. Gyorsaság mindenek fölött!

Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 7 (3+1f+3f)
Kitartás: 5
Gyorsaság: 12(11+1f)
Speciális képesség: 2
Páncél: 11 (0+9f+2f)
Képesség feltöltődés szintje 15/75
avatar
Orimune Jasami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
235/250  (235/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Dec. 22, 2012 8:42 pm

>>Trükkös Tolvajok<<
Ellentámadásom nagyobb sikerrel járt, mint azt hittem. Csupán rá akartam ijeszteni, és elszórakozni velük, ám az első csapás után hiába láttam, hogy túl nagyot ütök, a másodikat már nem tudtam megállítani. A rendszer átka, a kétütéses támadást, melyet a játék segített nem lehetett félúton megszakítani. Kicsit megnyugszom, mikor látom, hogy túlélte. Lehet már nem túl sok keresnivalóm van itt az első szinten hármasként. Főképp a gyarapodóban lévő felszerelésemet tekintetbe véve. A rohamosan gyarapodó rossz szájú megjegyzések hirtelen komorrá tesznek, s komolyan megfordul a fejemben, hogy a többit is alaposan megszorongassam. Aztán egy az enyémhez hasonlóan ősi poén jött felém. Mellkasom megindul hátra, egyik lábam elemelkedik a földről, és közben nevetséges „Buh” hangot adok ki, mintha mellbe talált volna valami. Aztán a bal lábam, ami a levegőben volt gyors talajt és, és újra felveszem a beállásom.
Bakker, most jövök rá, hogy a kapitulátusz sem működött. Ez közel volt.
Ennek köszönhetően megtört a a romló hangulatom, és tisztább fejjel tudtam belevágni az felérkezők és az előtte lévő sértések és abszurd dolgokra válaszolásnak.
-Nos, meglehetősen ostoba, és szerfelett sértő orgyilkosnak nevezni Aincrad leghatalmasabb céhét. Ami meg azt illeti jogos önvédelem. Ha már így ránk rontotok, miközben a fene tudja kik vagytok még szép, hogy megvédem magunkat. Arról meg ne is álmodjatok, hogy megadom magam pár emberkének egy számomra előnyösebb helyzetben. Közel sem hiszem, hogy kedvetek lenne megkockáztatni egy frontharcossal való küzdelmet, úgy hogy még csak ki sem tudjátok használni a létszámfölényeteket. Mivel nem vagyok sem ostoba, sem gyilkos, maximum rommá verlek titeket, míg belátjátok, hogy nem kellene velem harcolni. Bár ha utána is kockáztok, akkor mint az életemre törőket foglak kezelni, és nem hagyom magam.
Megköszörülöm a torkomat, és az az illető felé fordulok, aki felhozott egy igen érdekes témát.
-Felettébb furcsának hangzik a dolog, de remélem tudod, hogy ezzel nem fogom beérni. Ha kérhetlek gyorsabban magyarázd meg a helyzetet, úgy, hogy el is higgyem, minthogy a kardom reagáljon a tolvajra, vagy a banditákra.
Ez utóbbinál végignézek a szemben felsorakozott emberkéken. Őszintén szólva magabiztos vagyok a saját erőm tudtában. Az viszont már koránt sem tetszik, hogy ennyi ellenféllel harc közben figyelnem kellene, véletlen meg ne öljem őket, avagy én meg ne haljak, csak mert alábecsültem egyiküket. A végén még be is adom a derekam, de ez majd csak attól függ, hogy adja elő a dolgot.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Hétf. Dec. 24, 2012 12:45 am

Ha már így ránk rontotok” – nagyjából eddig jut Kota a mondandójában. Bárhogy is vesszük, ez most nem az a szituáció, amikor nyugodtan áll mindenki, és békésen, tiszteletben megvárja, hogy előadja monológját.
Miért, mégis mi a fenét keresel itt, te barom?! – Judith teljesen kikelt magából, de ez már nem segít a helyzeten. Megrekedtetek a tetőn, mindenki álló pozíciót vett fel, miközben tényleg sokan vagytok, így a Tolvaj akadályba ütközik: pont Judithba. Alakja errort ír, majd pixelekre bomolva eltűnik. Kota küldetéslistája innentől kezdve nem frissül. Továbbra is teljesítettet jelez, és az is marad.
Poti. Van valakinek egy potija? Ez a barom majdnem kinyírt – Kraal döbbenten mered saját piros életvonalára. Túlságosan elfoglalt most saját agonizálásával, semhogy Shizukának válaszoljon, csak egy szúrós oldalpillantást enged meg magának.
Judith nem hagyja ennyiben az egészet. Még egyszer Kotára mutat:
Sárga az indikátorod. Senki nem támadott meg téged, egyedül te okoztál életpontveszteséget. Orgyilkoskám… Visszavonulás, srácok, buktuk a küldetést a nyomorék miatt! – Judith szinte köpi a szavakat. Párszor belerúg a padlás szélébe, hadd villogjon az az Immortal Object felirat.
Céljuk szerint Kraal és Judith a létrát használva fog lemászni a tetőről. A férfi óvatosan oldalazva fog elhaladni Kota mellett, minél messzebb tőle, akár kap potit, akár nem. Kis csapatuk összegyűlne még egy utolsó megbeszélésre a ház mellett. Shizukát és Jasamit is közéjük várják.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Hétf. Dec. 24, 2012 10:31 am

Az ellenfél veszi a lapot és úgy reagál, ahogy a jó öreg Skyrimben is működött ez a dolog. Ez megért egy apró félmosolyt Shizukától. Azonban Judith igen csak ideges lett, amiért bukták a küldetést. A tolvaj pont belé ütközött, mint akadályba, hibát jelzett, majd eltűnt. A céhvezető rendesen beolvasott a másik oldalon lévőnek, mint orvgyilkosnak. Bár a céh, amiben állítása szerint volt, egyáltalán nem orvgyilkos céh. Shizuka csendben megvárja, míg Judith befejezi a kiabálást és a padlás szélének a rugdosását. Ez után végül visszavonulót fúj. A lány sóhajt és elteszi a fegyverét.
-Hát akkor…további kellemes estét.-mondja kicsit humorosan célozgatva, ha már kettesben maradnak a padláson.
Shizuka is elhagyja végül a padlást és lent csatlakozik a céh csapatához. Bár nem igazán tudja, hogy mit lehetne most megbeszélni ezen. Legfeljebb egy következő alkalmat, amikor neki futnak és remélhetőleg nem akadályozza majd őket egy másik játékos. Beáll közéjük és várja, hogy miről lesz szó azon kívül, hogy egy másik játékos elrontotta a mókát, amit ígértek.
-Ne mérgelődj, Judith. Előfordul az ilyen.-próbálta kicsit lenyugtatni a lányt.
Összefonta a karját és türelmese várt. Közben Kraalra tévedt a tekintete, aki az imént kapott egy szép sebzést. Ha a fenti srác így meg tudta csapni, akkor biztos nem kezdő szinten van már ő sem. Ezt a képessége nélkül is meg tudná mondani.
-Akkor? Megpróbáljuk valamikor újra? Vagy, van esetleg valami pótterved?
Jasamira pillant, de nem szól semmit. Azon töpreng éppen, hogy innen merre tovább. Ha ez most nem jött össze, meg kellene próbálni egy másik küldetést, vagy csak elvonul szörnyeket öldösni.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Orimune Jasami on Pént. Dec. 28, 2012 7:12 pm

Hát ennyit a küldetésről. Most sírhat a szemem, de nem tette, mert engem nem igazán kötött le ez a ismeretlen küldetés sorozat. Judith kis híján megpattant a dühtől. Eléggé temperamentumos csaj meg kell hogy valljam. Sóhajtottam egyet a kirohanásán, mielőtt meghallgattam volna őket, majd Shizukára pillantottam és vissza a két játékosra, mielőtt a szólításra, előbb Shizukára néztem, majd megráztam a fejem.
-Gyönyörű. Tudtam, hogy nem kellett volna belemenni ebbe a küldetésbe.-Mondtam, miközben, elkezdtem lemászni, bár én inkább csak lecsúsztam időt spórolva magamnak. Miután végre lent voltam hallgathattam a tanácskozást. Azért remélem nem bosszút forralnak, nincs kedvem harcolni egy ilyen brutál erős karakterrel. Ha felajánlják a lehetőséget csípőből elutasítom. Csak szerettem volna visszamenni a faluba és lepihenni szerintem eleget harcoltam már egy napra, azokkal a zombikkal, nem kell még egy ilyen küzdelem.

_________________
Akit nem lehet eltalálni nem lehet megölni. Gyorsaság mindenek fölött!

Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 7 (3+1f+3f)
Kitartás: 5
Gyorsaság: 12(11+1f)
Speciális képesség: 2
Páncél: 11 (0+9f+2f)
Képesség feltöltődés szintje 15/75
avatar
Orimune Jasami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
235/250  (235/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Hétf. Dec. 31, 2012 1:55 am

>>Trükkös Tolvajok<<
Kicsit, sőt inkább nagyon is kiábrándító volt, hogy mivel sértegettek, meg mit műveltek. Egyszerűen már megfontoltam, hogy a többit is, vagy legalább azt a nagyszájú csirkét megtanítom a jó modorra. De aztán valahogy mégsem vettem a fáradtságot hozzá. Aztán betelik a pohár.
Magadnak mondasz ellent banya. Az lehet, hogy én okoztam csak sérülést, de a te kopód támadt. Mi csak vártuk a tolvajt, és még szép, hogy nem fogom megvárni, míg lesebeznek. A fronton elég egy ilyen apró hiba és halott vagy. Ha paralízis, vagy méreg van a pengéjére rakva pláne. Jobban beidomíthatnád, hogy ne dugja oda az orrát, ahová nem kellene. Meg hogy ne sipákoljon ennyit, ha meg akartam volna ölni már rég hulla lenne. De ha érdekel, gyere, és megmutatom neked, hogy mivel néznek szembe nap mint nap a frontharcosok, aztán majd ha te is ott leszel, talán megfontolhatod kit hívsz orvgyilkosnak, addig meg kuss a neved.-Aztán a csaj elköszön, amire felkapom a fejem. Neki rendesebben válaszolok, meg látszik, hogy rá nem neheztelek. -Neked is kellemesebb éjszakát, de ha adhatok egy tanácsot jól válogasd meg, hogy kikkel társulsz, ugyan nem ismerem, de veszélyes, ha ilyen helyzetekbe rángatnak. Ha tényleg gonosz lennék, valószínű, hogy egyikőtök se élne már.
Én egy rövidebb utat választok, és szimplán leugrom, nem olyan magas ez, hogy az akrobatikámmal ne sikerülhetne. Kicsit fülelek, hogy miről folyik a szó ott, aztán ha megérkezett a társam és nem érdekel a téma akkor szépen fogom magam és meglépek. Úgy tűnik a lehetséges másodlagos küldetésnek lőttek, hála annak az idióta libának. No meg azért nem hagyhatom totál egyedül az erdőben a kis elfet, a végén még nekiesik az a hisztis.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Hétf. Dec. 31, 2012 2:49 am

Bántanál egy nőt. Gratulálok! A sárgulásod szerint nem Kraal támadott titeket. És velem mit csinálnál? Megpróbálnál megölni engem is… frontharcos? – Judit szeme szinte szikrákat szór, majd egy igen egyszerű mozdulattal jelzi neked a véleményét: a középső ujját mutatja fel.
Köszi, Shizuka. Nagyon elegem van az ilyen elszállt arcokból. Nos, akkor, hogy mi is volt ez... – kezd bele a lány, de aztán Jasami megakasztja. Egy pillanatra elhallgat, majd mély sóhajtás után veszi fel újra a fonalat, miközben átkarolja a körülötte állókat. Kört alkottok.
Ez egy bugos küldetés. Mi is bevállaltuk már korábban, akkor figyeltünk fel a hibára. Az NJK-k becsaphatóak. Ehhez csak a szerencsének annyi összjátéka kell, hogy ügyesen lavírozva a párbeszédben, egy majomhorda likvidálását elfogadtassuk, mint a főküldetés teljesítését. Mi is így csináltuk, minimális jutalom jár érte akkor, de azért csurran-cseppen. A Tolvajt akkor vettük észre, amikor már elhagytuk a helyet. Éppen közöttünk vágott át. Az a helyzet, hogy a Tolvaj egy NJK, aki, ha probléma nélkül eljut a padláson lévő dobozik, akkor kinyitja. És olyankor nem csak ő tud pakolni belőle, hanem mi is. Így szedtük fel magunkat arannyal többször is. Így tartunk most ott, ahol. – Tekintete körbejár a tagokon. Kraal nem egy jártasággal büszkélkedhet, más is mutatott fel már hasonló erényt, a többiek ruházatán is látszik, hogy bár nem járnak az élen, azért volt pénzük magukra.
Nagy ritkán előfordul, hogy marad itt valaki, úgy, mint ez a… hagyjuk – bök fejével Kotarou felé –, de eddig nem fordult elő, hogy ennyire agresszíven válaszoljanak ránk. A küldetés hibája ott is látszik, hogy a Tolvajnak strapabíróbbnak kéne lennie… Gondolom. Legalábbis annál, amit produkált ma este is, mindenképpen. Sajnálom, hogy így alakult, srácok. Őszintén. Tényleg – mondja.
Most viszont akkor ennyi volt. Irány haza. Mindenki aludja ki magát. Ráfér mindenkire.

Nincs vége az eseményeknek. A kunyhó ajtaja, aminek padlásán eddig zajlott a hajcihő, kivágódik. Az öreg bácsi fut ki rajta:
Itt van a tolvaj! Itt a tolvaj! – kiabálja.
Kota küldetésablaka frissül. Azt írja, hogy vedd fel a kívánt jutalmat a Tolvaj megszüntetése után. Ugyan ez az ablak ugrik fel Judithék körében is. Shizukáékat tájékoztatja a rendszer, hogy küldetéslitájuk új küldetéssel frissült.
Még soha nem vettük fel a jutalmat, így rendszeresen újragenerálta másoknak is az elejétől kezdve. Ti se tegyétek. És te se, hallod? – kiabál oda Kotarounak Judith.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Szer. Jan. 02, 2013 12:12 pm

Judith igen rossz néven vette Kotarou szavait. Érthető, hogy kiakadt, de a fiú reakciója sem jogtalan, elvégre nekik pont az a feladatuk, hogy a tolvajt megállítsák. A chévezető hosszas magyarázásba kezd, hogy miért is jöttek erre a küldetésre. Röviden elmondja, hogy bugos és ezt ki lehet használni. Végül is igaza van. Mit tehet ellene Kayaba Akihiko? Bannolja a játékosokat?
-Értem, így már világos, hogy miért álltok ilyen jól.
Ő is végigmérte a céh tagjait. Tény, egyikük sincs már kezdő felszerelésben. Ezekkel a holmikkal simán mehetnének a frontra is. Bár lehet, hogy az még korai lenne nekik is. Shizukának biztos.
-Ugyan, ne húzd fel magad jobban. Ez csak rossz szerencse, semmi több. Legközelebb majd nem lesz itt senki, ha neki fut a csapat megint.
A móka sajnos megbukott, ezt látszólag mindenki sajnálja, talán még a két ellenfél is. Kotarou szavaira oda pillant. Valahol igaza van, de azért Shizuka már ismeri ezt a társaságot annyira, hogy megbízzon bennük.
-De nem vagy gonosz. Kösz a tanácsot, eddig is óvatos voltam. Ez csak nem úgy jött össze, ahogy elképzeltük. Ennyi. Majd máskor. Viszlát.-felelt kedvesen, azért jól esett egy kis aggódás, még ha nem is volt komoly.
Közban a küldetés frissül. Azt írja, fel lehet venni a kívánt jutalmat a tolvaj lerendezése után.
-Nem fogom. Ez jó pénzszerzési lehetőség azoknak, akik nem tudtak gyorsan haladni és még most is kezdő felszerelésben szaladgálnak.
Persze Kotarouék nevében nem beszélhet. A lelkiismeretükre van bízva, hogy megteszik-e, vagy sem, amit Judith kér.
-Hát, akkor szerintem menjünk. Nincs értelme itt vesztegetni az időt.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Vas. Jan. 06, 2013 1:11 am

>>Trükkös Tolvajok<<
Nem volt hülyeség megállni, mert még hallhattam a bugos sztorit. Érdekesen csengett, bár ezt a megszedni magunkat nem igazán tapasztaltam. Elgondolkodtam, hogy még is mi a fenét kellene kezdeni velük, az a csaj egész normálisnak tűnt, viszont a többit alaposan helyben hagyhatnám, ha mást nem akkor azt a Judit-ot, ha már úgy is sárga lettem. Sőt a legjobban az esne, ha most oda libbennék a csávó elé, és ráijesztenék. Tuti összevizelné magát háhá. Aztán kiront az öreg, facepalmolok egyet, hogy már megint ez. Készülök rá, hogy magam ütöm ki, de aztán csak azért jön, hogy adjon még jutalmat. Elgondolkodtam az előbb hallottakon, meg most ezen, de mire megfejtettem volna, már jött is a válasz a libától. Ránézek, és szárazon válaszolok.
Mintha érdekelne, hogy mit lotyogsz.-Aztán átnézek a másik csajra (Shizuka), és egy hirtelen ötlettől vezérelve néhány gyors mozdulattal küldök neki egy barát felkérést.-Nem fogom felvenni, de legközelebb értesítsetek engem is. Valamint, ha te szeretnél valamit kérni, vagy kérdezni nyugodtan írj. Jha, és előre is bocsi, van egy kihagyhatatlan búcsú ajándékom, a sok sértegetésért.
Mondom majd faképnél hagyom a társaságot, de különleges képességemet használva létrehozok egy „illúziót” ami kivont karddal rohan a még mindig pirosban lévő felé. Amikor épp lecsapna meg eltűnik. Kezemet magasba emelve integetek, de nem fordulok meg. -Csáó, rémálmokat, ágybavizelést!- Köszönök el tisztán hallhatóan. Hangosan ugyan nem, de magamban viszont szakadok a röhögéstől. Már nagyon ideje van, hogy hazahúzzak, ha már semmi más nem lesz itt, s bebújjak még pár órára az ágyacskámba. Talán még ő is ott lesz nyihihi, bár majd inkább csak reggel ébresztem fel.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Vas. Jan. 06, 2013 1:44 pm

Sziasztok!

Nagyon jó, nagyon jó, a küldetést lezárom! A jutalmak kiosztása két körben fognak történni, mivel a küldetés két szakaszból állt.

Shizuka, Jasami, akik a második, hosszabb szakaszban vettek részt, köszönöm az együttműködésüket:
– 25 exp
– 40 arany

Kaede, Shana, akik az első, rövidebb szakaszban vettek részt:
– 15 exp
– 40 arany

Tsubaki és Kota, akik mind a kettő szakaszban részt vettek:
– 40 exp
– 80 arany

Ezen kívül Kota tárgyjutalomban részesül, ami bár korábban már ki lett osztva, de azóta változott a rendszer, így megnevezése a következő: Éles *fegyver* (+2 erő)

Céhjutalom jár Kota után a Voice-nak. Ha jól számolom, akkor a 40 exp 5%-a 2 exp, tehát 1 exp megy Ayaninak és 1 exp Shuinak. A 80 arany 10%-a pedig 8 arany, ami Kanának megy.
A látások után járó jutalmat pedig KA fogja kiosztani.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94avatar
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
612/700  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Vas. Jan. 06, 2013 7:45 pm

Végül is rendeződni látszott a dolog. Szerencsére megoldódott a konfliktus további életpont veszteség nélkül. Csak egy kis vita maradt a végére, aminek a végén majdnem mindenki alaposan felhúzta magát. Jasami csak csendben figyelt. Úgy tűnik nem igen volt mit hozzáfűznie. Shizuka még azt hitte, hogy ő a szűkszavú, de a fiú még inkább. Mindegy is. Végül a ház előtt összeáll a csapat egy kis összegzésre, hogy Judith elmondhassa, hogy mi is volt a ma este célja. Ez után még van egy kis apró szóváltás a fent lévő fiúval, aki egy barát felkérést küld Shizukának. Végül is, a félreértés ellenére, normális srácnak tűnik. Ezért végül elfogadja az ajánlatot.
-Rendben. Köszönöm az ajánlatot. Búcsú ajándék?
Bár nem állt szándékában nagyon visszaélni a dologgal. Ha lehet, megoldja a bajait ő maga. Nem szeret mások segítségére szorulni. Még ha azok szívesen ajánlják is fel a dolgot. Elsőre nem érti, milyen ajándékról van szó, de végül meglátja. Mivel előre szólt, Shizuka nem mozdul rá a dologra. Már biztos benne, hogy Kotarau nem az a vörös játékos alkat. Legalábbis az eddigi szándékai alapján.
-Hát, érdekes páros voltak, annyi szent. De legalább nem sérült meg komolyabban senki. Mármint úgy értem, hogy halálos áldozata nem volt az összetűzésnek.
Tudta, hogy kedvenc ismerőse erre is pofákat fog vágni, de nem baj, tegye csak, ha jól esik. Nem segít a dolgon. Ő tehet róla, hogy beleszaladt egy támadásba, nem Shizuka. Ő még próbált is kedves lenni vele, a helyzet ellenére.
-Na jó, akkor menjünk haza. Vagyis a fogadóba. Igyunk valamit erre a nagy izgalomra.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 09, 2013 2:52 pm

Fuun Kotarou: Alap Repülő Segéd Kristály Recept, Magasugrás Kristály Recept, 1 Kristálylevél, 8 Vörös Pitypang, 4 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél

Érclátás + 6
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.