Unity

Go down

default Unity

Témanyitás by Chancery on Pént. Aug. 29, 2014 2:11 pmUnity
Közösségi céh

A Young Justice hamvaiból újjászületett Unity új célokkal, motivációval és életerővel vág bele ismét az életbe. Egyszerűségében nem törekszik sem a legjobb céh címére, sem a legkiterjedtebb hírnévre, sem hatalmas birtokokra vagy pompára. Arra koncentrál főleg, hogy segítse mindazokat, akiknek szüksége van rá, hogy minél több szint megnyitásában és biztonságossá tételében hozzáadhasson valamit a közöshöz, ezen kívül se konfliktusok, se viták vagy veszekedések ne akadályozzák senki és semmi munkáját. A békés szövetség vagy egyszerű barátság a többi zöld indikátoros céhvel elsőrangú a számára.
A Unity "Svájc Aincradban".

A Szabályok:

1. Indikátortól függetlenül bárki jelentkezhet, de narancs- vagy piros játékos esetén erős elbírálásra kerül a felvétel.
2. Békés céh vagyunk, de nem kell mindent eltűrnünk. Veszély esetén, vagy ha úgy érzed, megsértették becsületed és önérzeted, a céh bátran kiáll érted és segít.
3. Ami viszont háromszorosan is tilos: a provokálás. Magánemberként olyan vagy, amilyen, de ne sértegesd vagy provokáld se szövetségeseinket, se a többi céhet, csoportosulást vagy játékost.
4. Aktivitás. Ha a játékos valamilyen oknál fogva passzivitásra kényszerül, azt jelezze. Ha valaki három hónapig semmilyen aktivitást nem mutat, erről pedig nem adott értesítést, kikerül a céhből.
5. Részvétel a céh ügyeiben, küldetésein, eventeken. Mindent közösen beszélünk meg.
6. A céh bankja nyitott a tagok számára. Felszerelést szabadon lehet használni,  minden egyéb esetén előbb a céhvezért értesítsd.
7. Közösségi céhként szeretnénk, ha a tagok a legjobban éreznék magukat, ehhez pedig bármilyen ötletet szívesen fogad a vezér. Ha az ötlettel semmi gond és megvalósítható, az ötletadó jutalomban részesül, ami lehet arany, nyersanyag, tárgy, stb.

A Tagok (max 10):
1. Chancery és Álomkelő - Karakterlap
2. Joey Chrome - Karakterlap
3. Yachi - Karakterlap
4. Danee - Karakterlap
5. Simeon és Tengerszem - Karakterlap
6. Seishin - Karakterlap
7. Tsujimoto Eiki - Karakterlap

Inaktív/NJK tagok:
Jay - Karakterlap
Shakan - Karakterlap
Desdemona és Aisu - Karakterlap

A Ház: Unity Base

Bónuszok:
Tapasztalat: 50%
Arany: 50%
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.