[Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Asuka on Hétf. Jan. 26, 2015 11:29 am

Amit meg kellett, azt megbeszéltük. Fültanúval nem akarom tovább pedzegetni a témát. Persze megvan az esélye annak, hogy Katja nem fog megjelenni a megbeszélt helyen, de igazából kétlem. Tudja jól, ha nem így tesz, akkor megkeresem és levadászom. Ennél nagyobb biztosítékra úgy sincs szükségem.
- Szegény póni... hüpp-hüpp. - szomorkodok tovább. Egészen megkedveltem a picikét. T.T *.*
- Cearso, nem érted. Megmentettük. Ahelyett, hogy kockáztattam volna, hogy feleslegesen escortoljunk plusz egy főt, nehogy elhalálozzon, visszateleportáltattam oda, ahonnan indult. Az NJK-k ugyanis respawnolnak. - de ezt Cearso is tudhatná. Hangvételem kissé komolyabbá válik, ahogyan megmagyarázom neki a helyzetet. Döntésem ezúttal nem hirtelen indulat szülte, hanem a hűvös logika. Jogom van a pónit sajnálni, mert az legalább hasznos volt valamire.
- Hát épp erről beszélek... ez egy játék... - lassan már könyörögnöm kell, hogy meghallgasson? Hát, Cearcsimercsi bizony, néha picit hisztisebb, mint én. o.o Nem tudom, mivel sértettük meg az önérzetét, ami miatt ily módon menekül el innen. A klónjai meg közben is támadnak, ami azért már egy kicsikét ehh... Szóval unom már. Nincs kedvem ezekkel harcolni. Nem jelentenek többedmagukkal sem igazi kihívást, legyenek bármennyien.
- Ne aggódj, bosszút állunk Csillámpixelszivárványszélvészcsin! *-* - Cearsoval hirtelen nem tudok mit kezdeni, de a rengeteg klónnal igen. Gyaníthatóan az én szintem itt a legnagyobb, hiszen az én HP-mból alig ment le egy kevés, s még arra is vállalkozok, hogy Katja elé tartva a kezem védjem meg egy repülő vesszőtől. Majd pedig intek neki, hogy induljon meg. A kútnál majd találkozunk.
Egyedül maradtam a seregnyi Cearcsimercsivel, de van egy tervem. A kis szintű lények egyáltalán nem jelentenek kihívást egyenként. Sokkal gyorsabb vagyok náluk. Gyakorlatilag sorozatban kaszálok le másodpercek alatt hármat-négyet is egymás után, bármiféle megerőltetés nélkül. De ezek még mindig itt vannak. Újabb sebeket kapok. Életcsíkom immáron sárgában, ami nem szegi kedvem. Azonban sietnem kell. Meg kell találnom a bogarakat, akkor pedig eltiporhatom az egész sereget.
Taktikát váltok. Már nem arra koncentrálok, hogy minél gyorsabban minél többet végezzek ki. Annak nem lenne értelme. Ehelyett csupán azokat pusztítom el, akik feltétlenül az utamban vannak. A nyílvesszők elkerülésére megyek inkább rá. Valamint arra, hogy megtaláljam a bogarakat. Biztos vagyok benne, hogy itt vannak. Ha logikusan gondolkozom, mindenképpen úgy settenkednek körülöttem, hogy elvágják az utamat. Tehát valahol a Cearso-had mögött lehetnek. Ahogyan pedig áthentelem magam néhány íjászon, vállalva ezért némi plusz sebzést, meg is pillantom mindet.
- Megvagytok. :evil: - nem lacafacázok, időhúzás lenne. Különben is, utálom a bogarakat! Undorító lények! Fúj! >.< Taposom tehát őket, így pedig egyre kevesebb, majd kevesebb nyílvessző halad irányomban. Egészen addig, amíg az utolsót is el nem pusztítottam.
A biztonság kedvéért az elpixeleződő halmazok körül kutakodva megpróbálok utánajárni, hogy maradt-e még akár egyetlen is. Amikor pedig úgy érzem, hogy tiszta a terep, beszedem a maradék lootot, s a Kezdetek Városába teleportálok.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 28, 2015 5:35 pm

Cearso: Sikeresen Tolbanába teleportáltál és nem történik utána semmi. A város ugyanolyan, mint mindig.

Jekatyerina: Sikeresen a Kezdetek Városába teleportáltál, majd ahogyan megérkezel egy ismerős arc fogad. Giichi néz rád és integet mosolyogva, majd megközelít. Úgy látszik, hogy a teleportkapunál várt.
- Gratulálok a küldetéshez! Látom megtaláltad a felesé... - megáll egy pillanatra és néz melléd, mintha egyértelműen hiányozna valami mellőled. - Nem úgy volt, hogy a feleségemmel tértek vissza? És mellesleg hol vannak a többiek?

Asuka: Taposod a bogarakat, de valahogy sosem lesz tiszta a terep, mindig jönnek újak és újak. Ha pedig jobban megfigyeled egy egész hosszú utat alkotnak, ahogy csoportosan vándorolnak a magas fűben a Cearso had felé. Talán, ha követed a bogár utat, akkor megtalálod a forrást, ahonnan jön ez a rengeteg ritka mob.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Csüt. Jan. 29, 2015 7:41 am

~Na már csak pont te hiányoztál. Mi a bánatot mondjak neked?~
Katja lassú tempóban közelít a férfihez, mintha éppen semmi más dolga nem volna, és csak nézelődne, majd hirtelen felismeri, és mosolyogva integetni kezd.
-Szeva Giichi! Köcce a dicséretet! A feleségedhez meg csak gratulálni tudok, igazán elragadó teremtés. Nem kell aggódnod, nincsen semmi baja.
~Ismered a mondást Kayaba! Minden ravasz seggbe van csavaros… na szóval nem fogom ám itt hagyni a lét, ha már ennyit güriztem érte.~
-Szóval az van, hogy egyáltalán nem elrabolva lett a kicsike, vagy ha el is lett rabolva, akkor már kiszabadulódott. Taliztunk vele, trécseltünk is eleget, azért tartott ilyen sokáig. Nem kell aggódnod, szegényke csak izgatott az évforduló miatt, és most egy pici időre van szüksége. Tudod, a nők szoktak ilyet, nem kell félned, én tudom ezt, te meg úgysem fogod tudni megérteni. De látom ám, hogy nagyon fancsali képed van, szóval elmondom, de nem tőlem tudod ám, oké? Szóval annyira beparázott a gyűrűzés miatt, hogy pöppet sokat zabált a napokban, és magára szedett egy kis felesleget, azok a szép ruhák meg, amiket vettél neki, már nem jönnek rá. Na de persze nem akarja, hogy így lásd, úgyhogy most intenzív fogyókúrába kezdett. Asu ért azt ilyesmihez, tudod ő a csaj aki velem volt, még szalonja is van a városban, azért is késik, mert mindenféle kenceficét visz most a feleségednek, hogy tipi-topi legyen a nagy napra. Szóval várjál türelemmel, minden a legnagyobb rendben van. Nade írok is egy üzit Asunak, hogy itt talizunk, és akkor ő is alá tudja támasztani az igazamat.

És már írja is az üzenetet, persze nem a találka helyéről, hanem arról, hogy mit is etetett be az NPC-vel, hogy stimmeljen a történet, amit előadnak. A címbe azt írta: Mindenképpen olvasd el, mielőtt beszélsz Giichi-vel! Közben persze folytatja még.
-Na de ami fontosabb, hogy azzal a Cearso gyerekkel én vigyáznék a helyedben. Láttad milyen szemekkel meredt már Asura is? Na akkor képzeld el, hogy a te még sokkal gyönyörűbb feleségeden hogy legeltethette őket. Nem szoktam én senki ellen beszélni, de én azért a körmére néznék a fiúnak…
Ezután pedig már csak türelmesen várt, hogy megérkezzen a bűntársa is.

Orosz szólás: На каждую хитрую жопу есть хуй винтом.
Jelentése kb.: Minden agyafúrt embernél van agyafúrtabb.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Asuka on Szer. Feb. 04, 2015 11:52 am

Elég sokat sikerül elpusztítanom a bogarak közül, de valahogy sehogy sem elég. Mindig felbukkannak újak és újak... Ez pedig már csak azért is furcsa, mert a SAO kézikönyv azt írja, ezek ritka mobok. Most mégis mennyi van belőlük. o.o
Eltaposok a biztonság kedvéért még egyet-kettőt, majd úgy döntök, inkább követem őket. Már-már szinte teljesen ártalmatlannak tűnnek a nagy vándorlásuk közepette, leszámítva, hogy az imént még meg akartak ölni. Mindenesetre út közben megiszok egy-két mini potit, biztos, ami tuti, s követem a bogarakat. Hátha akkor többet tudok meg arról, hogy mégis miért is vannak itt, meg ilyen apróságok.
Út közben aztán villogni kezd a panelemen egy ikon, miszerint új üzenetet kaptam. Ez meglepő, hiszen cseppet sem számítottam erre, legalábbis nem pont most. Megnyitom azt, hogy elolvassam, mit szeretne Katja máris, már az életén kívül. Kigülledő szemekkel olvasom, amit ír, szinte el se hiszem, hogy képes volt ilyet hazudni. Very Happy S milyen jól tette... a francba. Kell nekünk egy menyasszony. Kaptunk személyleírást róla... a boltomban biztosan van fátyol... Aztarohadt. Meg kell tudnom, Cearso hogy csinálta. Akkor majd meggyőzök egy bogarat, hogy ugyan, öltözzön már be menyasszonynak, csak az én kedvemért.
Visszaírok Katjának, hogy amint készen vagyunk, megyünk, meg mellette egy jó hosszú listát a szolgáltatásokról, amiket a "menyasszonynak" nyújtok. Közöttük a luxus kaviáros arcmaszk kezelés, a sófürdő, a körmözés, meg a többi. Magyarán a számlát, amit majd ki kell fizetnie. Meg hogy majd jövünk, ha készen vagyunk.
Azután újra írok egy üzenetet, de ezúttal Cearsonak. Kell nekem egy menyasszony. Neutral Persze, eszem ágában sincs Cearcsimercsit beöltöztetni menyasszonynak. De ami azt illeti, ezek a bogarak elég skillesek. Ha neki sikerült, nekem is fog.

"Szia, Cearso! *.* Figyuuuu, mivel vetted rá a bogarakat, hogy azt tegyék, amit mondanak neked? Teljes a káosz, sosem fogynak el, még napokig taposhatnám őket. Köszi a segítséget, tényleg. Very Happy
Még valami Very Happy Ne hari Katjára, nem akart ő rosszat ^^

XoXo: Asuka"

Az üzenet pedig elküldve, remélve a legjobbakat. Ha meg tudnék győzni egy bogarat, hogy segítsen, akkor Giichi is megkapja a menyasszonyát, valamint a bogár para is megoldódik. Túl késő lenne most megkeresni a menyasszonyt, amikor Katja már Giichinél van.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Cearso on Szomb. Feb. 07, 2015 4:12 pm

Sikeresen megmenekültem abból a káoszból. Lehet, hogy nem volt jó ötlet beütemezni ezt a mellékakciót.
Na tisztázuk le gyorsan a teendőket.
1. Megtalálni Giichi menyasszonyát.
Elindulok arra a pontra, ahova Giichi először irányította volna a csapatunkat.
Én elküldtem ide három klónt. Ha szerencsém van, akkor sikerül összefutnom velük.
2. Kiszabadítani a menyasszonyt Ikuma fogságából.  
Négyen talál ki tudjuk szabadítani azt a menyasszonyt. Talán három embert könnyebb irányítani, és kevésbé feltűnő, mint több tucat. Meg aztán most nem fognak közrejátszai olyan apróságok, mint a pszichocica tehetlenül nagy meggondolatlansága.
3. Visszavinni Giichi-hez a kedvesét.
A kérdés az, hogy egyáltalán vissza akar-e menni? Ezen majd ráérek gondolkozni akkor, ha majd az első két pontot sikerül végrehajtanunk. Addig is hátha történik valami.
Nem kell sokat várnom, és a rendszer már jelzi is, hogy üzenetet kaptam. Elolvasom az üzenetet. Eléggé lesokkol a tartalma.
Postafordulattal küldöm a következő üzenetet:
Bogarak? Milyen bogarak? Én a klónokat írányítottam, nem a bogarakat. A bogarak felőlem csinálhatnak azt, amit akarnak.
Majd elküldöm az üzenetet Asuká-nak.
Tényleg, mire kelhetnek neki a bogarak? Nem értem. Hacsak ő is meg akar tartani párat szuvenirnek. Vagy ugyanazt találta volna ki, mint én? Akkor miért nem a klónokat kéne meggyőznie?
A kérdés már csak az, hogy eltűntek-e a klónok, miután elteleportáltam? A legegyszerűbb, ha egyenesen Asu-tól tudom meg az információt.
Majd bepöttyögöm a következő üzenetet:
A klónok eltűntek?
És ezt is elküldöm Asu-nak.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 13, 2015 9:56 pm

Jekatyerina: Giichi jó ember és hisz neked.
- Akkor várjunk.
Csak ennyit mond, a Cearsos kiegészítésre nem is reagál.

Asuka: Valamiért ezek a bogarak nem alakulnak klónokká. Mi történhet? Esetleg vége a küldetésnek vagy csak valahova el akarnak vezetni téged?

Cearso: Továbbra sem történik semmi.


avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szomb. Feb. 14, 2015 6:50 am

-Hát te sem vagy egy bőbeszédű fickó hallod-e! Esetleg nem mesélnél egy kicsit erről a csajról? Tudod, ilyen áradozás, hogy milyen gyönyörű, meg mennyire kedves, meg arról, hogy miként ismerkedtetek meg, hogyan telt el ez az egy év, hol randiztatok először, mi a kedvenc étele, mennyibe került a jegygyűrű… érdekelnének ezek a dolgok.
~Na már vissza is írt. Remélem tényleg nem hülye, ha egy vörös céhnek a tagja. Nem találkoztam nagyon szellemirtókkal, de azért csak nehezebb nekik életben maradni. Bizti azért ácsingózik ennyire Asu egy zöldikére a csapatukban.~

Katja megnyitotta a levelet, majd a lehető legnyugodtabb fejet vágva végigolvasta.
~De. Mégis hülye. Mi a francnak kell szervezkedni, ha simán megkapnánk a lovettát? Ez a barom meg várja csak a feleségét, amíg akarja. Majd felveszi más is a küldetést. Komolyan egy NPC-nek akarunk segíteni?~
És már bőszen pötyögte is a válaszüzenetet, továbbra is széles és bíztató, magabiztos, de legfőképpen nyugodt mosolyt erőltetve az arcára, hiszen minden a legnagyobb rendben volt.


Kód:
Ne bonyolítsd az életemet! Nincs semmi jövünk! Te jössz, és addig találd ki, hogy a felesége milyen lébőjtkúrán vesz részt, és hány nap múlva hol akar vele majd találkozni. A lista egyébként jó lett, így talán még plusz pénzt is kapunk a küldetés teljesítése mellett. Szedd a lábad vöri, mert ha miattad bukom a zsét, akkor meg fogom gondolni magam a céheskedéssel kapcsolatban. Én kellek nektek, nem ti nekem, szóval ne cseszd el. Még azelőtt végeznünk kéne, hogy Robin Hood felbukkan, bekavar és őt is meg kell ölnünk.

Puszi: Katja


Rányomott a küldés gombra, ezután pedig minden figyelmét az uraságra összpontosította, hogy úgy tűnjön, mintha érdekelné is, amit mond… már ha egyáltalán mond valamit.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Asuka on Szomb. Feb. 14, 2015 10:05 am

A klónok már sehol, csupán a bogarak vonulnak, mint akiknek semmi jobb dolguk nincsen. Biztosan tudják, mit akarnak, hiszen nem úgy tűnik, mintha menekülnének. Persze, kapok is két válasz üzenetet, szóval nem olyan rossz a helyzet. Először Cearso-ét nyitom meg, hiszen ő volt a gyorsabb.
A bogarak és a klónok nem lennének ugyanazok? Hűűű... Hát nekem ez simlis nagyon. Nem értem... Pedig elvileg közük kellene, hogy legyen egymáshoz. Felcsapom a Sword Art Online Kisokost, a Bestiből pedig kikeresem, ami kell nekem. Tünemény bogaraknak hívják őket... Szóval mégis csak ők azok. De akkor mi van? Nem értem. :S Mindenesetre követem őket egy darabig, abban reménykedve, hogy most már tényleg elvezetnek valamerre.

Klónokat még nem látok, Cearcsi, csak bogarakat. Vezetnek valamerre. Fussunk össze! Jelenleg itt vagyok, észak felé menetelünk előre.
U.i.: Ha mégis elmész Guccihoz, akkor a menyasszonya léböjtkúrán van, meg szoláriumozik, és mindenféle luxus kezeléseket kap tőlem a Szépségszalonomban.

Megadom neki azt a korrdinátát, ahol jelenleg tartózkodom. Persze, számítok arra, hogy lesz némi idő, mire beér, mindenesetre így, hogy tudja, merrefelé keressen, már biztosan be fog érni engem.
Majd megnyitom a másik üzenetet is. Ez egy kicsit kétségbe ejtőbb ugyan, de Katja nincs olyan helyzetben, hogy engem fenyegessen. Ha nem csatlakozik, megölöm, és elveszem az életét. Nem fog érdekelni. Mindenesetre nem akarom megvárakoztatni őt sem. Üzenete alapján nekem cseppet sem tűnik úgy, mintha szorulna az a bizonyos hurok, ezek szerint könnyen vette az akadályt. Csupán egy kicsit kell kitartania tovább, és akkor simán megleszünk.
Így aztán Katjának is küldök egy üzenetet.

No para, don't fos. Csak chill kicsit. Very Happy Még fél órát tarts ki. Ha nem jön össze a tervem, akkor azonnal ott leszek, a menyasszony pedig több napos léböjtkúrán.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Cearso on Vas. Feb. 15, 2015 8:08 pm

Itt konkrétan a semmivel egyenértékű dolgok történnek. Sehol semmi. Lassan el kéne kezdenem unatkozni. Az egyetlen említésre méltó dolog, hogy Asu válaszolt az üzenetemre. Remélem a többiek nem szúrtak el semmit a küldetéssel kapcsolatban. Mondjuk remélem nem feleslegesen koptatom a lábamat, meg a Hazatérés Kristályomat ide meg oda.
Figyelmesen végigolvasom az üzenetet, ami arra buzdít, hogy induljak meg utána. Nem sok kedvem van, most egy gyilkos kéréseit követgetni.
Még így is sokkal érdekesebb, mint az, amit én tudok csinálni... Tehát csinálom azt, amire Asu kért, és remélem, nem futok közben össze Giichivel. Bár nem is tudom.. Hogy hazudjak? Nem, az nem az én asztalom. Talán ha bemagolom a dolgokat.
"léböjtkúra, szolárium, luxus kezelés, szépségszalon" Ezeket ismételgetem magamban, hogy véletlenül se felejtsem el ha véletlenül valaki hirtelen megjelenne. Közben persze annak a koordinátának az irányába sétálgatok, amit Asu megadott. Persze azért a térképemen is lecsekkolom, hogy Asu tényleg arrafele tartózkodik, mint ahogy mondta. Nem mintha nem bíznék meg benne, de a vörös indikátor elég sok mindent jelenthetett. Még a végén megpróbál valamilyen csapdába belevezetni.
Miután odaértem, /ha egyáltalán utolérem Asu-t és semmi se akadályoz meg./ megszólítom a lányt.
-Nos, Vöri mért szeretted volna, hogy ide jöjjek? Nem hiszem hogy túl sok szükséged lenne rám...

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Feb. 18, 2015 1:17 pm

Jekatyerina: Giichi válaszol:
- Két éve vagyunk házasok, ha áradozást vársz, azt rossz helyen keresed. Mellesleg nekem kicsit furcsának tűnik, hogy ennyire érdeklődsz iránta... - gondolkodik egy keveset - Tehát találkoztatok... igaz? És nem mondott semmit...? Csak azért, mert ha új emberekkel találkozik mindig ugyanúgy köszön nekik, aztán lelkesen elkezd beszélni ezekről a dolgokról, amikről úgy látszik fogalmad sincs... vagy netalántán tévedek?
Kellett neked megszólalnod... Very Happy Kivárhattad volna csendben.

Asuka (és Cearso): Hosszasan követed a bogarakat, amik egy erdőbe, egy nagy réshez vezetnek. A rés, mintha egy lyuk lenne egy első szint alatti szinthez, ha lenézel a világoskék eget látod, felhőkkel és messze, mélyen egy várral, körülötte minden zöld. Az onnan jövő bogarak a szakadékból repülnek felfelé, békésen amik meg visszafele mennek, azok rendesen leesnek és amint földet érnek szétpixeleződnek. Cearso is ide érkezik, csak ő még nem látja a szakadékot.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Asuka on Szer. Feb. 18, 2015 2:12 pm

Kétfelé figyelni? Hát hű... nehezebb, mint gondoltam. Követem egy darabig a bogarakat, s eszem megáll a látványban. Az első szint alatti szint. Most komolyan? De á... nem értem én ezt. No Jönnek onnan felfele, meg kifele, mások pedig éppen visszafele, és szépen elpixeleződnek. Biztosan egy rendszerhiba az.
Megállok egy pillanatra, s úgy döntök, a problémát jelentem. Ez csakis egy bug lehet. Semmi más nem lehet, mint egy bug. Más értelme nem lehet. Nem lehet másik szint az első szint alatt. Így aztán a panelemen megnyitom a bug reportos opciót, s írok is egyet a fő adminnak, a világ alkotójának, Kayaba Akihikonak. Az ilyen bugokat jobb lesz mihamarabb kijavítani, különben fatális következményeik lehetnek.

Asuka írta:Üdvözletem!

Az Ellopott Menyasszony című küldetést csinálom néhány másik játékossal, és feltűnt egy súlyos probléma. Ezen a koordinátán [adatok] egy rés található, ami egyfajta nulladik szintre vezet. Rengeteg tünemény bogár özönlik onnan kifele, akik miután tesznek egy kört az első szinten, szépen visszamennek, és elpixeleződnek.
Aincrad a kézikönyv, valamint a játék dobozán található ismertető szerint 1-től 100 szintet tartalmaz, nem ír semmiféle nulladik szintet a kézikönyv sem. Bizonyára egy bug lehet, amit javaslok, hogy mihamarabb javítson ki, hiszen súlyos következményei lehetnek.

Köszönettel: Asuka

U.i.: A bugreportért jutalmat nem várok, de ha ezt az NJK-t respawnolná erre a pontra [újabb koordináták, ahová Asu hamarosan érkezni fog], az sokat segítene jelenlegi helyzetemen, hiszen a bug tönkretette a kedvenc küldetésemet, s ellehetetlenítette annak kivitelezését.

Majd pedig írok egy gyorsat Katjának, miközben már visszafelé megyek.

Asuka írta:Változott a terv. Csald ki Giichit erre a koordinátára [az a koordináta, ahová én is menni fogok, és ahova a menyasszonyt rendeltem]. Ha ott lesz a menyasszony, bezsebeljük a jutalmat. Ha nem, akkor megszabadulunk tőle. Készíttesd vele a pénztárcáját, fizettesd ki vele a masszázst, lábpakolást, arcbőrkezelést, stb. Mondd, hogy elég lesz a helyszínen fizetni, és ott lesz a menyasszonya is. Ha bajba jutsz, kérdezz tőle valamit. Az emberek ostobák, egyszerre csak egy dologra tudnak koncentrálni. Küldök emellé valamit, ami majd segíteni fog beszéd képtelenné tenni őt.

Ezzel elintézettnek érzem a dolgot. Céhbankomból kiveszem az egy szem röhögőgörcs mérget, s elküldöm a levél mellé Katjának. Ha semmiképp nem tudja rávenni arra, hogy mozogjon, majd ez segíteni fog. Elég jó cucc, jobb, mint a paralízis méreg, ha valakit tehetetlenné akarsz tenni. A többit már megoldja.
Majd szembetalálkozok Cearsoval is.
- Cearcsimercsi! *.* Arra nem érdemes menned... Valami súlyos bug van a rendszerben. Szerintem elég veszélyes. De ne aggódj, már írtam az adminnak, hogy gáz van. ^^ No pussz-pussz. Very Happy - s ezzel előveszem a teleport kristályomat, elteleportálok abba a városba, ahol Katja van, s onnan a város széle felé rohanok. Ha van menyasszony, akkor jók vagyunk. Ha nem, akkor pedig remélem, jó kezekben lesz a röhögőgörcs méreg, és tudni fogja, mikor kell használni. Akkor már csak ki kell vonszolnunk Giichit a település szélére, elvenni a pénzét, aztán annyi.

//asszem, KA mostantól nem fog mesélni nekem xDDDDDDDDDDD//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Feb. 18, 2015 2:16 pm

-Tévedsz.
Jelentette ki Katja azonnal, majd jó pár pillanatig nem mondott semmit. Hadd lássa, mire jut az NPC az egyszerű, egyenes válasszal. Tetszett neki, hogy a program nem olyan hülye, mint rengeteg kis szintű küldetésben felhasznált elem, és képes következtetésekre. Na persze rossz következtetésekre, hiszen nyilvánvalóan csak rossz lehet az olyasmi, ami Kat érdekeinek ellent mond, márpedig az, hogy itt elkezdett pattogni, eléggé ellent mondott Katja érdekeinek, de még Asu érdekeinek is, bár az kevéssé érdekelte főhősünket. Figyelte Giichi reakcióját, majd éppen szólásra nyitotta volna a száját, amikor az üzenetjelző hang újra felpittyent, úgyhogy felemelte a mutatóujját, hogy ő most csendet kér, mert éppen bejövő hívása van. Mi az már, hogy telefonálni sem hagyják az embert nyugodtan, olyan balgaságokkal, mint egy hülye feleség holléte? A csacsogás joga elidegeníthetetlen minden emberi lénytől. Elveheti Kayaba a szabadságukat, a lelküket, hitüket az emberekben, de a levelezgetést, azt nem! Szóval szépen nyugisan átfutotta az újabb betűkatyvaszt, amit Asu küldött, viszontválaszként dobott neki egy okét, magához vette a mérget, majd felhúzta az orrát.
-Még hogy te ismered a feleségedet! Hát ennyire nem figyeltél arra amit mondtam?! Ennyire nem érdekel téged az, hogy a feleséged csinos legyen?! Hát tudd meg, hogy a nők utálják azt, amikor a férfiak azzal jönnek, hogy te mindenhogy csinos vagy drágám! Mi igenis adunk magunkra, órákat töltünk a tükör előtt, utána te meg le se tojod! És most se tudod felfogni, hogy mekkora törés az ő életében az a pár kiló! Hát nem! Nem ugrándozott örömében, meg nem mesélt, csak annyit, hogy én egy kövér disznó vagyok, és Giichi sohasem fog így szeretni többé és brühühü! De ha neked ez nem fontos, akkor ő sem fontos neked! Megyek is, és megmondom neki, hogy ne strapálja magát, mert te a ducikra buksz, úgyhogy nem ő kell neked.
Ezzel durcásan el is indult a megjelölt koordináták felé.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Cearso on Hétf. Feb. 23, 2015 2:30 pm

Nem tartott valami sok időbe, mire megérkeztem a megadott koordinátákhoz. Itt nincs semmi érdekes. Konkrétan zéró érdekesség. Nem tudom miért hivhatott ide Asu, de úgy néz ki már meg se fogom tudni.
-Csak azért hívtál ide, hogy utána szépen itt hagyj?
Kérdezem a levegőtől, miután látom ahogy eltűnik a szemem elől.
-Nagyszerű. De legalább nem támadt rám. Ez is valami.
Azért megnézem, hogy hova nem érdemes menni, majd mikor odajutok, én is megállapítom, hogy tényleg nem érdemes ezt közelebbről megnézni. De vajon a bogarak mért csinálják azt, amit csinálnak? Talán van valami értelme? Nem hiszem. Talán csak valami szimboluma, ahogy telik az idő, úgy halunk meg sorban. De mindig lesz valaki, aki felülemelkedik a bukásunkon, majd ugyanarra a sorsra jut, mint mi.
Támadt egy kosza ötletem. Vajon mi fog történni, ha megszakitja valaki ezt a körforgást. Keresek a közelben valami botszerűséget, és elkezdem megpróbálni terelgetni a bogarakat, méghozzá úgy, hogy a leesni készülők sorban elkezdjék követni azokat, akik most szálltak fel, majd várom, hogy mi fog kisülni a dologból. Ha tényleg valami bug, akkor nem kell hozzá sok idő, hogy az egész első szintet ellepjék a bogarak. Hisz odalent termelődik egy csomo, de egy sem pusztul meg, ha sikerül a mutatványom.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 26, 2015 5:45 pm

Cearso bár eleinte a bot segítségével sikeresen elkezdte terelgetni a bogarakat, egy pillanatban, szinte egy szempillantás alatt a nyílás bezárult és a bogarak mind elpixeleződtek.
A pixeljeik egy kis időre az alábbit írták ki: "A küldetésben sajnos nem segíthetek."
Nincs tehát menyasszony, de Giichi bocsánatért esedezve követi Jekatyerinát a városon kívülre.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Asuka on Csüt. Feb. 26, 2015 6:08 pm

Sajnos nem érek rá Cearcsimercsivel dumcsimuncsizni, és már tutkóra uncsizza magát miatta, meg miattam is, de nem lehet mit tenni. Amit fontos volt tudnia, már tud, a többit inkább megtartom magamnak. Így aztán visszafele már éppen csak lepacsizok vele.
- Bocsika... De tudod, undorodom a bogaraktól. Ha nem akarsz, nem muszáj ám arra menned. - meg nem is érdemes. Egyértelműen bugot találtam, ezt pedig azonnal jelentettem, mielőtt valami csúnya hasadék magába szippantotta volna az egész első szintet. Az lett volna aztán a gebasz. o.o
Szinte azonnal kapok is egy válasz üzenetet Kayabától. Nem csoda, hiszen egész nap más dolga sem lehet, mint adminkodni. Tiszta unalmas lehet... Én mondjuk biztosan inkább játszanék. >.< Így aztán, miután megérkezek a városkába, menet közben elolvasom a levelet, majd bezárom a panelt, s inkább a potijaimat keresem meg. Elfogyasztok közülük annyit, hogy sárgából felépülhessek, és maxra tudjam vinni az életemet, igaz, ehhez tényleg az összes potimat meg kell innom, ami jelenleg nálam van. De hát... megesik. Majd csinálok másikat.
A városon kívül megbújok egy vastagabb törzsű fa mögött. Ugyan lopakodásom nincsen, de ha Giichi az ösvényen megy keresztül, akkor kicsi az esélye annak, hogy rám figyel. Nem is kell sokat várnom, máris megpillantom a haladó Katját. Nem adom neki jelét, hogy hol vagyok, hiszen az lebuktathatna. Megvárom, hogy Giichi még kintebb menjen a várostól, s még tovább az ösvényen, s csak utána mutatom meg magam. Nincsenek testőrei... ez jó. Nem vackolok semmiféle álcával, vagy bármi kifogással, ilyesmivel. Egyszerűen bemunchkinolok, tehát berúgom az ajtót, és kifosztom a szobát. Leszámítva, hogy most rálépek az ösvényre, és megtámadom a szegény, ártatlan, szelíd NPC-t. Sad Jó lenne minél hamarabb hazaérni végre, amúgy is, van némi üzletelni valóm Katjával.
- Remélem, nem késtem, Katja-chan. ^.^ - megpróbálom a Hentessel eltalálni az NJK-t, és addig ütöm, amíg mozog. Ha minden igaz, lootot ad, ha végre pixelekre esik. Főleg, ha Katja kiszámlázta neki a szolgáltatásokat is. Rolling Eyes
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Pént. Feb. 27, 2015 8:06 am

Katja olyan gonoszul vigyorgott az orra alatt, mint még soha. Egyszerűen szánalmasnak találta az ilyen férfiakat. Amúgy nem volt ő feminista, vagy semmi ilyesmi, és ha akadt valami értelmesebb, vagy cukibb fiúcska, mondjuk egy Trauli személyében, aki elég fiatal volt és eléggé kihasználható, akkor jól eljátszadozott vele… de a komoly pasikat is kedvelte… szóval nem a férfi nemmel volt a gond, csak annak ilyen idióta képviselőivel. Rendületlenül haladt előre a kijelölt útján, ahova Asu hívta, és sokáig egy szót nem szólt, csak sértődötten trappolt előre, és hallgatta, ahogyan Giichi könyörög. Azután sem azért szólalt meg, mert megsajnálta volna az NPC-t, hanem azért, mert unta magát, na meg persze nem akarta azt, hogy szerencsétlen visszaforduljon. Ezt azonban csak akkor vetette be, ha Giichi ilyeneken gondolkodott. Ha követte anélkül is, akkor egy mukkot nem mondott neki.
-Na jól van, ez nem az én dolgom. Odavezetlek, oszt megbeszélitek egymás között, csak a pénzt fizesd ki, meg kérjél bocsánatot tőlem is meg Asutól is, meg az összes nőtől is, akit vérig sértettél az undorító hím soviniszta kijelentéseiddel. Látszik, hogy egy pasi készítette ezt a világot is. Oh, mit is vártam ezektől az idióta kockáktól. Tuti még csak a neten látott csajokat, azért kezdett el virtuálisan alkotgatni magának.
Ezután már csak azzal kellett törődni, hogy ne legyen útban amikor Asu püföli a szerencsétlent. Besegíteni csak akkor segített be, ha esetleg úgy tűnt, hogy Giichinek nagyon nem akaródzik megpurcannia, és még ellenvetése is van a meggyilkolását illetően. Ha nagyon nem ellenkezett, akkor Kat csak gyönyörködött a felszálló pixelek látványában.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Cearso on Szomb. Feb. 28, 2015 3:32 pm

Nos legalább idetaláltam, de amint ideértem a Asu már el is tűnt. Jo volt ezért idehívnod. Rolling Eyes de ha egyszer már itt vagyok, akkor kihasználom azt a bugot, amit emlegetett a vöri lányka. Ki lennék, ha nem használnám ki a játék adta lehetőségeket? A sok klon is csak arra volt jó, hogy teljesen átírjam a küldetés menetét. El is kezdem a müveletet. Egy néhány darabot még sikerül jobb belátásra bírnom, de nem örülhetek túl sokáig, mert hiába a jó meggyőzőerőm (mármint a bot, amivel terelgetem az ízeltlábúakat.) az első sikeres kísérletek után a hatalmas lyuk, és a bogarak is eltűnnek. Milyen küldetés? Már rég elfelejtettem, hogy bármilyen küldetésen lennék Rolling Eyes Nos valamilyen menyasszonyt kellett volna megkeresnünk. Ami azt illeti nekünk volt egy side-questünk, aminek az volt a lényege, hogy megakadályozzuk a bogarak további előáramlását. Hát. A bogarak már nem jönnek. Tehát ezt a küldetést én elkönyvelném sikeresnek. Sajnos azonban a világuralmi terveim, amik szerint a bogarak élén foglalnám el Aincradot... Hát az dugába dőlt. Sebaj, majd kihasználom KA-nak a következő hibás küldetését. Senki sem lehet tökéletes, tehát ő is biztosan hibázott néhány feladat megalkotásánál. Már csak nyitva kell tartanom a szememet. Illetve a menyasszonyt se találtuk meg, de ahogy a minitérképemen nézem Katja és Asu teljesen ugyanott tartozkodnak, tehát biztos van valami tervük. Még jó, hogy nem rohantam Asu után, mert akkor engem is berángattak volna a saját tervükbe, amiből én inkább kimaradnék. Tehát csak leülők, és várom hátha eszükbe jut engem is értesiteni a dolgok folyásárol. Ha meg nem... Nos, az is megértem.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 28, 2015 4:54 pm

Asuka elkezdi ütni Giichit, aki valamiért nem akar belehalni, végül Jekatyerina is beszáll. Giichi meglepődve nézi, ahogy ütitek miközben feje fölött a következő ikon jelenik meg:


Még egy ideig nézi, ahogy hadonásztok felé, majd megszólal:
- Nem elég, hogy valószínűleg semmit sem tudtatok megcsinálni, amire kértelek titeket még ki is csalogattok ide csak azért, hogy meg próbáljatok ölni. Ilyen erősen inkompetens játékosokkal még életemben nem találkoztam.
Ezután megfordul és szó nélkül elkezd visszasétálni a város felé.

Asuka és Jekatyerina a következő üzenetet kapta:
Küldetés elbukva.

Cearso pedig a következőt:
Küldetés vége.

A többiek természetesen már teljesítették a küldetést. A küldetést lezárom.

Az elbukás ellenére mivel "teljesítettétek" teljes exp jutalmat kaptok. (Eiichi csak felet, mivel azt az 1 utolsó hozzászólást nem szándékozott megírni.)
Asuka és Jekatyerina IC ki lettek zárva az összes jövőbeli Giichi küldetésből (ha lesz). Gondolom érthető miért. Very Happy

Jutalmak:
Tapasztalattal mindenki gazdagodott. Küldetés aranyjutalmat csak Cearso, Eiichi és Jin kapnak, Asuka és Jekatyerina a bónusznak szánt aranyjutalom felét kapják, tehát amit összelopkodtak a küldetés során. Very Happy

Két kört mesélői hozzászólásom lassúsága miatt duplázok, így 15 körrel számolom a jutalmakat.
Bónusz jutalmat csak Eiichi és Jin kap, mivel csak ők fejezték be a küldetést, akármennyire is kreatív volt az egyes csapat.
A kreativitás miatt viszont nem vonok le exp jutalmat tőlük.
+30 exp jár amiért a játékosok több, mint fele 11. szint feletti.

Jutalmak:
Jin: 115 exp 130 arany
Cearso: 105 exp 120 arany
Asuka: 105 exp 50 arany
Jekatyerina: 105 exp 50 arany
Eiichi: 58 exp 70 arany

Céhek:
Liberators: +25 arany, Drake +0 exp, Tachi +13 exp, Ayse +13 exp, Asuka +13 exp, Cellindir +14 exp

White Rose: +65 arany, Minori +7 exp, Enheriel +10 exp, Kurasai +10 exp, Jin +10 exp, Suzume +10 exp, Akae +11 exp

Jártasságok:
Asuka: Potion/Méregfőzés (T3): Kikerülés Potion Recept, Harag Potion Recept
Növénylátás (T2): 100 -> 120, 7 Vastag Tövisgyökér 3 Faeno Ág 6 Vörös Gomba 2 Nihil Levél 2 Óriás Pitypang

Cearso: Fegyverkészítés (T4): Pikkelypajzs Recept, Holdfény Rúna Recept
Kristályírás (T2): nincs több megtanulható recept

Jin: Páncélkészítés (T2): Trükkmester Köpeny Recept, Vörös Bőrköpeny Recept
Érclátás (T2): 136 -> 156, 2 Fémkő 4 Vastag Bőr 4 Drágakő 5 Tömény Rubin 5 Acél
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Ellopott Menyasszony

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.