[Küldetés] Vörös..

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Vas. Okt. 19, 2014 8:06 pm

Asuka támadása talál, és igen a farkas az előző kettőhöz hasonlóan elpixeleződik, a másik három pedig ismét a hálónak veti magát, ám ezúttal egyik farkasnak sem sikerül elég közel férkőznie a lányhoz, karmaikkal éppen, hogy súrolják szegénykét, viszont újabb darabokat szakítanak le a csapdából. A lányka picit megnyugszik, és szavaival ismét bátorítani próbál.
- Köszi a segítséget. Tényleg nagyon sokat jelent ez az egész nekem. Ígérem meghálálom valahogyan. - mosolyra húzza a száját miközben szemeivel végignéz rajtatok, majd a farkasokra pillant. - Tényleg sajnálom. Ha kicsit jobban figyeltem volna.. - húzza le a fejét, de csak egy pillanatra, a mondatát félbeszakítja egy hangos farkasüvöltés, valahonnan a távolból. Talán az eddigieknél is hangosabb, amire jobban összehúzza magát. A hang hallatán mindenkit egy újabb emlékfoszlány talál meg, ismét a fehér szoba, és egy hatalmas fehér abrosszal leterített valami, ami mögül csaholást jön. Azonban ennél több megint nem jut eszetekbe, sajnos.

Cearso jön, támadáshoz három (3) vagy afölé kell dobnia egyszer támadhat.

Cearso: HP: MAX Páncél: MAX
Asuka:  HP: MAX Páncél: MAX
Saya: HP: MAX Páncél: MAX
Marie: HP: MAX Páncél: -24
Kötél állapota: -12

Gyors Farkas #3 HP: MAX
Gyors Farkas #4 HP: MAX
Gyors Farkas #5 HP: MAX
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Cearso on Vas. Okt. 19, 2014 8:59 pm

-Mégis mikor vájkáltam a múltadban?
Kérdezem a Vörös fele fordulva, majd arra eszmélek, hogy futok Marie után, vagyis valami után, ami elkapta Marie-t. Amikor végre sikerül utolérnünk a lányt, azt látom hogy sikerült egy hálócsapdába belegabalyodnia, ami végül egy rózsabokorba akadt meg. Csak azt nem értem ezt a csapdát mi ellen találhatták ki, hiszen egy átlagos csapda nem húzza el az áldozatát az eredeti helyszíntől ilyen messzire. Aki meg így tervezte az biztos nem volt százas, mert olyan úton vezette végig ahol simán beakadhatott a tereptárgyakba.
Nem így kell normális csapdád összeállítani. Én már csak tudom, a szüleim rengetegszer vittek el csapdát felállítani. Egyáltalán mi volt a biztosíték arra, hogy Marie a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen fog tartózkodni?
Itt tartok a gondolkodásban, amikor megjelenik a következő veszélyforrás: hat darab farkas. Lassan új címet is adhatnánk a mesének: Marie (alias Piroska) és a farkasok. Igen, azt hiszem ez egy hangzatos cím lehetne. Kár hogy mire kijutunk, szerintem teljesen el fogok feledkezni erről a 'küldetésről'.
Saya eszmél elsőként és le is szed kettő fenevadat. Majd Marie-hez rohan és megpróbálja kiszabadítani egy késsel. Hú de jó volna, ha nekem is volna késem, mivel nem hiszem, hogy az íj és a nyíl sokat érne a kötéllel szemben.
Majd Asu szed le ismét egy farkast. Hát, elég lassúnak ígérkezek harcügyileg, és szerintem a hú de magas sebzésemmel nem hiszem, hogy túl nagy eséllyel szállnék szembe a farkasokkal.
De biztos van valami, amit én is tehetek.
-Értettem, Asu kapitány
válaszolok a Vörösnek. Úgy néz ki a humorérzékem még ilyen helyzetekben is megmarad. Bár nem tudom, hogy a többieknek ez mennyire lehet vicces.
Odarohanok Mariehez.
Ebben a pillanatban egy hatalmas farkasüvöltés szakítja meg a csendet, és bevillan egy fehér szoba, egy hatalmas fehér terítővel lefedett valami, ami csaholt. Csak azt ne mondják, hogy mi engedtük el a Gonosz Farkast. Ha nem, akkor mért az ő üvöltésére villant volna be az előbbi emlékfoszlány. A kettőnek mindenesetre kapcsolódnia kell egymáshoz.
-Nem kell sajnálkoznod. Nekünk... nekem is jobban oda kellett volna figyelnem.
A Kislánynak egy mondat:
-Saya, te szerintem inkább foglalkozz a farkasokkal.
Majd ismét Marie-hez fordulok.
-Tényleg próbálj meg ne mocorogni, nem akarlak téged is elveszíteni.
Pedig alig ismerem, igaz a többieknek még a nevét se tudtam, és úgyis meghasadt a szívem mikor láttam őket elpixelezödni.
-Vigyázz Marie.
Megpróbálom elszakítani a kötelet, de ha nem sikerül, akkor a fogaimat használom, hisz azok is vannak olyan élesek, mint egy kés.
Nem, nem hagyom, hogy Marie a szükségesnél több sebzést szenvedjen el.
-Támadjatok engem hülye farkasok. Switch Marie.
Miközben ezt mondom mosolyogva nézek Marie-re.
Remélem ezzel magamra tudom vonni a farkasok figyelmét.
Bár valószínűleg Saya elég gyorsan le tudja szedni őket.

/támadás és mellékcselekvés a kötélből való kiszabadításra, majd switch Marie-re/
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 19, 2014 8:59 pm

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Vas. Okt. 19, 2014 9:30 pm

A lány meglepődve pillantott Cearso-ra aki odalép hozzá miközben a másik két lány a farkasokkal van elfoglalva, majd a fiú bocsánatkérésfélesége hallatán picit elpirul, és jobban összehúzza magát. Hangja elakad, szinte már dadog.
- Re-rendben. - válaszolja halkan, és kezeivel megpróbálja átfonni a lábait, mire a kötél picit elernyed, azonban nem eléggé. A két sikertelen próbálkozásra picit összerezzen, és halk nyögésekkel reagál, azonban próbál erős maradni, szemeit lehunyja. - Na sikerült? - félve kérdez, azonban továbbra sem néz körbe. A fiúnak sikerül magára vonzania az farkasok figyelmét, akik egyesével rontanak rá, sebezve bele egyet-egyet. Közben az egyik környező bokorból további három ugrik elő. A fejük felett a következő szöveg olvasható. "Erős farkasok". Egy vicsorogva vetődik a fiúra, majd pedig a másik kettő a háló fogságában raboskodó lánykára. Cearso életereje vörös zónába kerül.

Cearso próbálkozásai egy kis sérülést okoznak a lánynak, viszont úgy tűnik szépen lassan sikerül egy akkora lyukat készíteni amin már átfér a feje.
Bájos segédem dobásai alapján pedig Marie 20 sebzést kap.

Saya-tan jön egyszer pihen, négyszer támadhat.

Cearso: HP: 1 Páncél: nincs
Asuka:  HP: MAX Páncél: MAX
Saya: HP: MAX Páncél: MAX
Marie: HP: -14 Páncél: Nincs
Kötél állapota: -16

Gyors Farkas #3 HP: MAX
Gyors Farkas #4 HP: MAX
Gyors Farkas #5 HP: MAX
Erős Farkas #1 HP: MAX
Erős Farkas #2 HP: MAX
Erős Farkas #3 HP: MAX
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Saya on Hétf. Okt. 20, 2014 6:46 pm

-Igenis o.o7
~Ez a srác a fejembe lát, pont ezt akartam mondani én is.~
Jaj, lehet, hogy akkor pont ő a gondolatolvasó, és már tud rólad? pale
~Áh, ez csak egy szólás. Ha minden igaz, a gondolatolvasást még a rendszer is tiltja.~
Mondjuk mivel ebben kételkedik a Hugi, én megnyugszom kissé, de sajnos a panelem vagy HUDom vagy mi a szösz villog, hogy elfogyott a Kitartásom, egy nagyon minimálisan pihennem kell. Úgy utálom az ilyet >< Szeretnék folyamatosan harcolni, pihenés nélkül, de mondták nekem, hogy hiába pakolok rá, van egy maximális idő, mikor villog és muszáj pihenni. Addig leeresztem az íjamat, meg hát Asuka és Cearso úgyis útban vannak, így nem akarok nyilat indítani, nehogy aztán eltaláljam valamelyiküket, és hát nem akarok problémát sem most, sem később.
De aztán a Cearso magára vonta a farkasokat, meg jöttek erősebbek, onnan tudom, hogy biztos erősebbek, hogy más a nevük meg a kinézetük, olyan nagyobbak. Úgy, mint abban a régi horrorjátékban, hogy voltak ilyen zombinővérkék benne, amiknek volt kék meg zöld ruhája, meg szőke és fekete haja, és a kék ruhások meg a fekete hajúak voltak a gyengébbek, de a szőkék erősebbek. Azokat jobban kellett ütni. Mondjuk én csak néztem azt a játékot, sosem játszottam vele, az ilyesmit én nem szeretem, mert félek tőlük >.>
Feltöltődik a kitartáspontom, és a Hugi hiába ripacskodik, hogy majd ő lövöldöz, most én akarom csinálni. Felhúzom a nyilat az idegre és célzok a farkasokra, egyenként, ahányszor csak tudok. Jaj, Legolas vagyok *.*
A kötelekkel meg most akkor nem törődöm, pláne, mikor észreveszem, hogy a Cearso élete piros, sőt, már csak olyan nagyon picike kis piros pötty, és elkezdem azokat a farkasokat támadni, amik őt támadják. Hagyjátok békiben! >,<


//Tehát egy pihi, majd támadások tömkelege Cear farkasaira//
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 20, 2014 6:46 pm

The member 'Saya' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Hétf. Okt. 20, 2014 7:44 pm

Saya támadásai sikeresek, mind a négy támadás. Szerencsére Cearso több harapást már nem szenved el így megnyugodhat...talán... A lányka kinyitja a szemét és felbátorodva egy aprócska "tőrt" húz elő amivel hozzá is kezd a kötelei elvágásához, természetesen nem megy ez olyan gyorsan mivel elég kényelmetlen pózban van, másrészről pedig ügyelnie kell arra is, hogy ne vágja meg magát. A távolban csend van, úgy tűnik a meglévő két "farkason" kívül a közelben nem tartózkodik több, ami talán jó, talán nem. Mindenesetre az üzenetjelzőtök villogni kezd.
Üzenet:

??? írta:Megmondtam, hogy semmi esetre se térjetek le az útról. Remélem érzitek már a következményeit szerencsétlenek.

A két meglévő farkas ismét a lány hálójára veti magát, és mindkettő hatalmas sebzést okoz a lánynak, akinek ennek hatására az életpontjai sárga zónába csökkennek.
- Baj van. Nagy baj. - rázza meg a fejét - A passzív képességem miatt több életpontot vesztek ha sárgába kerülök. Siessetek kérlek. - próbál siettetni, közben a késével szorgoskodik.

Asuka jön, egyszer támadhat, nem kell pihennie.

Cearso: HP: 1 Páncél: nincs
Asuka:  HP: MAX Páncél: MAX
Saya: HP: MAX Páncél: MAX
Marie: HP: -34 Páncél: Nincs
Kötél állapota: -19

Erős Farkas #2 HP: MAX
Erős Farkas #3 HP: MAX
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Asuka on Hétf. Okt. 20, 2014 8:00 pm

Hát remélem, hogy Cearcsikécskekunocska megoldja azt a kis bibit, hogy már egészen olyan szép piros, mint az indikátor a fejem búbja fölött. *-* Van nálam két poti, de abból nem adok. >.> Nincs értelme olyanra pazarolni, aki még csak a hercegnőjét sem képes megmenteni. *.* Na jóóó... talán ha nagyon jól fog viselkedni. Meg ha helyben kifizeti, kétszeres áron. Rolling Eyes
Saya persze ügyes volt, a farkasocskák pillanatok alatt elpixeleződnek, így már csak kettő maradt. *.* Csak az a baj, hogy nem lesz annyi időm, hogy mindkettőt leszedjem. Suspect Szóval elég nagy a galiba, hiszen még ha ketten is vannak, így is lehet, hogy Cearso és a barátnője megmurdálnak. Mindeközben pedig valami fura lsd-villanás is zaklat, hiszen ismét látom magam előtt azt a sok fehéret, amit még negyed órával ezelőtt is tapasztaltam. Pedig eskü, hogy nem használok semmi ilyen szert. Sad
- Csak egy kicsit tartsatok ki. Jövööök. ^^ - rohanok a farkasokhoz, ahogy csak tudok, aztán pedig lendítem is a csatabárdom, hogy az erős farkasok egyike is megtapasztalja azt, amit egyik gyengébb társa is az imént. Már nem sok kell nekik. *-* Remélem, nincs olyan erős egyik sem, mint az előzőek. Hiszen lehet, hogy ezeket már eltévesztem. Persze az is eszembe jut, hogy taláááán le kéne switchelnem őket. Azonban... ha ők a hülyék, haljanak meg. Nem az én kezemen tapad a vérük - ezúttal. Rolling Eyes
Tehát, Hentest lendítek, s pofázmányon csapizkozgátatom az egyik farkimarkit. Azt, amelyik a legnagyobb és a legszebben vicsorít. *.* Kissé idegesítő, hogy épp most kapok egy üzenetet, a csapás végeztével pedig rá is kattintok. Igen, igen, letértünk az útról... és akkor mi van? Én maga vagyok a káosz. Nekem senki nem mondja meg, mit tegyek meg. Twisted Evil

//nem tudom, az erős farkasokra dobjak-e, mennyire más a statjuk, minden esetre dobok, biztos, ami tuti//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 20, 2014 8:00 pm

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Hétf. Okt. 20, 2014 8:26 pm

Asuka támadása sikeres, az erős farkas azonnal pixeljeire robban, immáron egyetlen maradt hátra ami továbbra is morog, vicsorog, csahol és minden elképzelhető hangot hallat amit egy "farkas" képes. Közben Marie-nak sikerül az utolsó lényeges darabot is levágnia a hálóból és sikerül kicsúsznia rajta. A feje felett lebegő jelkép eltűnik, és valami oknál fogva az utolsó farkas pedig elmenekül. A lányka leporolja a ruháját, és egy pillanatra elfordul, megtörölgeti az arcát, majd vigyorogva fordul felétek még hajlongások közepette hálásan megköszöngetve amit érte tettetek.
- Hatalmas szerencsém volt, hogy itt volt ez a bokor. - pillant a rózsára. - Az a "valami" csak úgy ráncigálni kezdett, nem tudom mi volt az, nem láttam semmit belőle. Félelmetes volt. - megrázkódik picit és elkezdi lehámozni a bokorról a háló maradványait, ha elég figyelmesek vagytok, már nektek is feltűnhet, hogy a bokor mögötti részen a kötél feszesen húzódik mintha lenne még arra "folytatása." Különös...
- Egyébként. - szólal fel, immáron Cearso mellől, gyengén oldalba böki a fiút akinek az életpontjai lassan kezdenek visszatérni. Persze csak szépen apránként. - Nem bocsájtottam még meg, hogy képes voltál csak úgy elfelejteni. - húzza fel az orrát, és pár lépésnyit távolodik. - De azért köszönöm... vagy mi... - motyogja az orra alatt.

Marie és Cearso életpontja félig tölt vissza, de még mindig/immáron a sárga zónában van.

//Itt az újabb lehetőség a tanácskozásra, vagy tovább haladni valamelyik irányba. Rengeteg lehetőség adott.  Wink Ha úgy érzitek akár több körben is kijátszhatjátok a társalgásaitokat, a Marie-hoz intézett interakciókat szívesen lereagálom, ha így döntötök. Kövi kör meséje Október 25. Szombatra tervezve. Ha viszont elindultok valamerre és mindenki ír akkor előbb jön természetesen.//
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Cearso on Kedd Okt. 21, 2014 7:04 am

A semmiből hirtelen feltűnik még három nagy dög, akiknek szintén az a dolguk, hogy megnehezítsék a miénket. Mi ez? Valami farkasodú közelében lennénk. Hiába próbálom elterelni a figyelmüket, csak az egy bagózik rám, és a másik kettő Marie-re veti magát. Iszonyat sokat sebezve szegény lánykán. Akkor vajon az én támadóm is ilyen erős lenne? Félve pislantok fel az életerőcsíkomra: vörös, ráadásul egyetlen pontom maradt. Ha nem történik valami csoda, akkor nekem itt és most végem. Már felkészülök a legrosszabbra, mikor Saya leszedi a rám támadó farkasokat.
-Köszönöm, Saya-chan.
Ez nagyon, de nagyon közel volt. Már megint, de most legalább sikerült megvédenem, akit meg akartam.
Vajon ha eddig is volt nála kés, akkor mért nem használta? Azt hiszem ezt most betudom annak, hogy túlságosan meg volt rémülve ahhoz, hogy bármit csináljon, de ez akkor is furcsa mert a képije hátránya azonnal beugrott neki. Na mindegy nem fontos ezen lovagolni, a lényeg az, hogy mindannyian túléltük az első komolyabb próbatételt.
Miközben megkapjuk az üzenetet  nem nyitom meg azonnal, hanem arra figyelek, hogy Marie is megkapta-e azt.
-Ne köszönd, inkább azt mondd meg Marie, hogy mit tudnék tenni, hogy ne haragudj rám tovább. Mármint az emlékezésen és az önfeláldozáson kívül. Mert az egyikre a betegségem miatt nem vagyok képes, a másikat meg bármikor újra megtenném érted.
Meg szinte bárki másért is, de ezt csak magamban teszem hozzá.
-Várj csak, azt mondtad hogyha sárgában vagy akkor üt vissza a képességed, szerintem annyi életed van, hogy ez-
elkezdek matatni a menümben, egy kis keresgélés után meg is van, ami után kutattam, majd előveszem az egyetlen még értelmesen használható itememet egy Mini Poti-t, majd odanyújtom a lánynak.
-Akkor ez szerintem elég ahhoz, hogy zöldre töltsön a életsávod, és ha van akkora szerencsénk, hogy ismét csak gyengus farkasok támadjanak ránk, akkor még bírni fogjuk egy darabig.
Kérdően nézek a lányokra, szerintük merre kéne elindulnunk.
Én azt az utat választanám, amelyiken az a 'valami' hurcolta Marie-t, mivel Saya állításából kivéve az a 'valami' nem lehet a 'Farkas', ami ellen menekülünk, mivel ő mögöttünk volt, amikor Marie után futottunk.
Biztos hogy menekülünk?
De ez a gondolat csak egy pillanatig maradt meg a fejemben.
/Ha a rendszer is engedi és Marie is elfogadja, akkor egy Mini poti(+5 hp) megy Marienek/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Saya on Szomb. Okt. 25, 2014 11:15 am

Juhúú, végül sikerült \o/  Megijedek, mikor a Marie mondja, hogy sárgában nagyobb bajba kerül, de addigra a farkasok már elvonulnak, mert megijedtek a nagy és erős íjamtól, biztos felfedezték, hogy úgysem győzhetnek ellenem hentai
Én megnyitom az üzimet, miután már minden lecsillapodott, a Marie és a Cearso meg amúgy is egymással van elfoglalva. Nem igazán szokott érdekelni az ilyen felnőttes nyáladzás, meg pironkodás meg szemlesütés, szóval elolvasom az üzit, látványosan nem értem, majd lecsukom. Bolond ><
~...~
Hugi viszont elkezd töprengeni, hogy mit jelenthet, szóval ráhagyom a dolgot, előbb-utóbb talán rá fog jönni valamire. A Cear meg a Marie még mindig elvannak egymással, szóval én is odalépek a furi kötélhez és megérintem meg nézegetem.
-Olyan, mint egy pókháló. De a Piroska és a Farkasban nem volt pók O.o -nézek a többiekre, vagy csak az Asukára, nekem mindegy. -Abban volt Piroska, Farkas, Vadász, Nagymama. Piroska megvan, Farkast is láttam, már csak a másik kettő hiányzik. Vagy kifelejtettem valamit? scratch
Amúgy akkor el kéne dönteni, hogy merre megyünk Surprised Mert az üzi azt írta, hogy letértünk az útról, de hát persze, hogy letértünk, mert valami elrabolta a Marie-t. Hopp, tényleg, hát ha ezt sikerül neki megírnom. Megnyitom ismét és a válaszra nyomok, majd bepötyögöm, hogy "Letértünk, mert a Marie bajba került, valami el akarta hurcolni. Emiatt ne tessék már dühösnek lenni :3", majd elküldöm neki, mármint ha engedi egyáltalán.
Na, akkor van kötél valamerre, meg van hátul Farkas, meg van ösvény. Mi legyen?
~Én az ösvényre szavazok, vissza kéne menni. Maradjunk inkább épségben.~
-És szerintetek? O.o
~*köhint* Engem nem hallanak.~
-Ja, mármint, izé... menjünk vissza az ösvényre? Vagy mi legyen? O.o
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Asuka on Kedd Okt. 28, 2014 10:17 am

Laposan sandítok rá Mariére. Nincs rá biztosítékom, hogy megbízhatok benne. Elvégre ezt én tudom a legjobban. Én, akiben igazán soha senki sem bízhat. ^.^ Nem tudom, mennyire simlis, vagy sem, de mindenesetre nem lehetek biztos benne sohasem, hogy ki a barátom, és ki az ellenségem. Már amennyire a barát fogalma ismert előttem... Hiszen nem is tudom. Azt hiszem, hogy értem, hogy mit is takar ez valójában, de egyébként fogalmam sincs. *.*
- Olyan kis ééééédesek a szerelmesek! *.* - csillan fel a szemem, miközben hátamra rakom a csatabárdom, majd Saya mellé lépek. Könyökömmel finoman, egészen lágyan oldalba bököm, oldalra nézve pedig rákacsintok. Hátha veszi az adást. Még nagyon fiatalka ugyan, de nem tűnik olyannak, akit annyira félteni kell. A sok mézes-mázas csillogás mögött valami nem egészen stimmel vele kapcsolatban. Hiszen ez a lány nálam is jóval magasabb szintű lehet! *.* Különben nem lett volna képes ilyen gyorsan elpusztítani ennyi farkast... T.T Egy tehetetlen kislány pedig erre nem képes. Hűűűű... Vajon mit rejtegethet? *.* Jó lesz figyelni rá. Még az is lehet, hogy hasonlít rám. Abban legalábbis biztosan, hogy a kitűzött céljait eléri. Mosolygok rá, míg a célzásokat adom neki Mariével és Cearsoval kapcsolatban. Valahogy Saya mostanra már jobban felkeltette az érdeklődésemet, mint a két kis galambocska, külön-külön, vagy éppen együtt véve. Hisz olyan nincs, hogy egy ártatlan kislány csak úgy, félelem nélkül ennyire kitápolja magát. ^.^
- Hagyjuk is turbékolni a két kis galambocskát! Szerinted is aranyosak, ugye? Szerintem is. *.* - ragyogó szemekkel guggolok le egy kicsit a földre, hogy némi pihenőt szerezzek. Át kéne gondolni a helyzetet. Már a küldetés legelejétől kezdve tisztában vagyok vele, hogy úgy tudtuk volna a legegyszerűbben megnyerni a jackpotot, ha nem térünk le az ösvényről. Hanem egyszerűen megyünk tovább.
Megmasszírozom egy kicsit a fejem, hátha friss gondolatokat ébreszt bennem. Pedig a világban nem érezni a fájdalmat - sajnos - , de most úgy érzem, szükség van arra, hogy mindent megfontoltan tegyünk meg a továbbiakban. Talán még tekintetem is megváltozik kissé. Az életvidámság eltűnik, s helyére lép az, aki valójában vagyok. Megfontolt, logikus, érzelmektől teljesen mentes. Tekintetem nem egyszerűen rideg, hanem egyszerűen olyan, mint akiből kiölték az érzelmeket.
- Gyanítom, mindannyian kaptatok egy üzenetet. Ahogyan azt is, hogy ti is átéltétek ugyanazt a villanást. Fehér fal vagy terem... sajnos nem tudom igazán. Vannak farkasaink, van egy piroskánk. Vadász... hmm, igen, ez jó lesz. - hangosan gondolkozok, de igazából észre sem veszem, hogy beszélek. Nem akarok semmi olyat tenni, ami meggondolatlanság lenne. Semmi értelme vakon cselekedni. Azzal csak a végzetünkbe botlunk.
- Nem tudjuk, milyen messze jutottunk az ösvénytől. Ugyan a való életben nem okozna nagy gondot megtalálni a csapásokat, amiket vágtánk alatt hagytunk magunk után, itt a játék nem engedi láttatni azt. Kivéve, ha van valakinek nyomolvasása. Saya, Marie? - Cearso olyan könnyedén megmurdálhatott volna, hogy úgy gondolom, még rendes felszerelésre se volt pénze. Nem hogy még jártasságra. Az a 100 arany kezdőként pedig nagy pénz... Így hát Sayánál és Mariénél próbálkozok, hogy van-e nekik ilyenjük. Mariéről fogalmam sincs, mi lehet a szintje, de Saya talán belefektetett némi aranyat nyomkövetésbe. Vagy nem. Majd kiderül.
- Ha egyikünknek sincs nyomolvasása, még megpróbálhatunk visszatérni az ösvényre. - állok fel, s nyújtóztatom ki tagjaimat.
- Attól még megpróbálhatunk visszaindulni, de nem sok reményt fűzök hozzá. Nem beszélve az üzenetküldőnk agresszív hozzáállására. Már ha nektek is ilyen üzenetet írt, mint nekem. Csúnya-csúnya dolog ám így beszélni egy hölggyel. - csóválom meg a fejem. Majd egy csapásra visszatér szemeimbe az életkedv, veszem fel ismét az álcám. ^^
- Saya-chan, te mire emlékszel? Fehér villanás, vagy nem is tudom... Nem jut eszedbe semmi? ^^ - kérdezem az íjász lányt. A maga módján elég okosakat mondott eddig is, tehát biztosan kitalál valamit. Vagy szolgál egy olyan információval, ami majd segít összerakni a képet. Úgy döntök, végül megpróbálhatjuk megkeresni az ösvényt, de igazából nem sok reményt fűzök hozzá. Elvégre ez volt a lényeg, hogy letérítsenek.

//Bocsi a késésért, nem voltam itthon pár napig//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Kedd Okt. 28, 2014 9:04 pm

A lány megnyugszik picit, és Cearsora, majd a fiútól kapott potira pillant, először nem érti majd, sértődötten felszólal.
- Mégis minek nézel? ÉN, egy erős NŐ vagyok. Ennyire gyengének nézel, hogy holmi olcsó itallal próbálsz megvesztegetni? Szép... Nem kell a vackod... - azonban a cselekedetei ellent mondanak a szavaival, ugyanis a kezével már is nyúlt a potionért, és fel is hajtotta. - Nem mintha szükségem lett volna rá, vagy valami ilyesmi. Csa-csak nem akartam udvariatlan lenni... <_< - az életpontjai immáron zöld zónába kerültek, ami elmondása szerint tökéletes lesz a számára. Cearso éltpontjai is lassacskán növekednek mivel neki jóval kevesebb pontja van, ezért ö is zöldbe kerül, azonban ennek ellenére, még nincs maxon, és a páncélja továbbra is nulla. Asuka monológjára felfigyelt a lányka, és a lányhoz lép.
- Én is láttam azokat. De olyan mintha valami még hiányozna... A fehér falak, fehér bútorok... a háttérben a hangok, és egy csörömpölés is... Na meg persze miközben a csapdában raboskodtam, eszembe jutott még valami. - picuri szünetet tart, körbenéz, mintha csak attól félne, hogy ezúttal is valami elragadná mint ahogyan azt korábban is tették vele pontosan a beszéde közben... - Rengeteg szép virágot láttam. Egy vázában, amit valaki éppen odatett.. Sajnos nem tudom ki lehetett. Nem láttam az arcát. - csalódottan lehajtja a fejét. Minden bizonnyal segíteni szeretne, azonban ez nem megy túl jól neki. Nyomkövetés jártasságra azonban megrázza a fejét. Ö is híján van ennek a jártasságnak.

Ha visszaindultok azon az "úton" amin ide jutottatok annak reményében, hogy ismét az ösvényre keveredtek, sajnos nem jártok sikerrel. Ugyanis bármennyi utat is tesztek meg, valami oknál fogva nem találtok vissza. Az erdő ismét hangossá válik, távolban állathangok, mindenhol neszek, zörejek zavarhatják a füleitek. A nagy rohanásban keletkezett károk pedig már el is tűntek, így ismét mindenféle bokrok, faágak akadályozhatnak a járásban. De ha ez még nem lenne elegendő, az a kevéske fény is amit a holdnak köszönhettek egyre csak fogyatkozik. Köszönjétek a sűrű lombkoronának, szerencsére, vagy éppenséggel ellenkezőleg Marie egy gyertya kristály segítségével próbál fényt csiholni.
- Egyre félelmetesebb ez az erdő nem gondoljátok?

//Semmi baj. Mindig lesem a hiányzásokat xd//
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Cearso on Szer. Okt. 29, 2014 2:26 pm

Egy csúnya nézés a Vörösre. Én ugyan nem vagyok szerelmes Marie-be. És remélem fordítva sem igaz.
-Egyáltalán nem nézlek gyengének. Csak felajánlottam, de ha nem, hát ne...
Nem fejezem be a mondatot máris ki is vette a kezemből a potit. Hát, nem kellett sokat könyörögni. Mondjuk nem is állt szándékomban.
-Nem kell miattam udvariaskodnod.
A tiszteletét már biztosan nem tudom visszaszerezni, akárhogy is próbálkoznék, szóval mostantól nem is fogok ezzel próbálkozni.
-Pók? Persze hogy a mesében nem volt pók, de szerintem már akkor sejteni lehetett, hogy nem a mese szerint folynak a dolgok, amikor az a rengeteg farkas megjelent. Szóval nem hinném, hogy találkoznánk akár a nagymamával, akár a vadásszal. Hacsak nem mi vagyunk a vadászok...
Nem fejezem be a gondolatmenetet. Egyszerűen nem tudnám magamról elképzelni, hogy bármire is céltudatosan vadásszak.
Akármi is akarta elhurcolni Marie-t, az abban az irányban van amerre a csapda folytatódik, és nekem semmi kedvem szembenézni azzal a valamivel. A 'Fenevad'-ról legalább tudjuk, hogy farkas. Legalább is ha igaz, amit Saya állít.
Persze nekem nincs nyomolvasásom. Azért egy picikét sértésnek kéne vennem, hogy Asu, vagy aki megszállta a testét néhány normálisabb pillanatára, kihagyott a felsorolásból, de biztos rájött arra, hogy nem igazán vagyok profi a szintlépések és a pénzszerzés terén.
Most már én is elolvasom, hogy milyen üzenetet kaptunk az állítólagos megbízónktól. Hát, nem éppen a legszebb hangvételű, azt meg kell hagyni.
Fehér villanás? Nekem is rémlik valaki, de nem emlékszek semmilyen virágra.
-Nem kell félni.
Próbálom meg nyugtatni Marie-t
-Itt vagyunk melletted, ha ismét történne valami.
Majd a Vörösre, utána Sayára nézek, hogy ők is erősítsék az állításomat.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Saya on Kedd Nov. 04, 2014 11:12 pm

He, az Asuka meg miért bököd ennyire meg fütyörészik? Ilyen jókedve lenne? o.o
~Azt akarja, hogy ne nézz a Marie-k felé.~
De mégis miért? Mi különlegeset csinálnának? Én mégis odanézek, mármint pont azért, mert nem értem, miért ne lenne szabad odanéznem. Csak akkor értem meg picikét, mikor az Asuka mondja, hogy de édesek a szerelmesek. Szerelem... o_o...
~Saya...~
Úgy... hiányzik. Jaj, a szívem. Meg kell fogjam, hogy ne ugorjon ki a helyéről ._. De annyira hiányzik, vele akarok lenni, miért hagytam ott? D: Olyan kedves volt, furcsa, de kedves, meg lágy, mindig aggódott értem meg akkor is mosolygott, mikor elrontottam a főztöm, pedig én annyira igyekeztem, hogy olyat főzzek neki, ami ízlik is, mert olyan furák voltak nekem azok a főzőműsorok.
~Saya, ne gondolj rá, gyere vissza!~
Anat még hasonlít is Rá, nem gondolod?
~SAYA, CUT IT OFF! Hagyd abba! Gyere vissza!~
Hmm? Miért, elmentem valahova? O.o
~Mondhatjuk. Emlékszel valamire?~
Ööö... nem. Miért is böködött az Asuka?
~Jól van, akkor lépjünk tovább. Figyelj rájuk, mert fontos. Marie azt mondta, emlékszik fehérségre, asztalra, meg virágokra is.~
Jaj, olyanokra én is. Vagyis virágokra nem, de másra igen. Az a fószer meg nem válaszol a levelemre Sad
-Ooo... én is ilyenekre. De semmi másra. Ez olyan rossz. Sad -válaszolom az Asukának is, aztán megrázom a fejem. Nem, sajnos nekem sincs nyomkövetésem meg ilyesmi, meg olyan rossz, hogy csak négy lehet, lehetne sokkal több Sad

Szóval így mendegélünk tovább, meg arra is bólintok mosolyogva, hogy igenis megvédjük a Marie-t meg magunkat meg mindenkit, aki cuki o/ Majd az erdő fáira nézek, de én nem látom őket félelmetesebbnek O.o
-Szerintem csak azért az, mert annak akarod látni. Ne akard félelmetesnek látni és nem fogsz félni. Az a fa ott például olyan, mintha elbotlott volna a másikban o/ -mutatok kettőre kicsit távolabb, aztán elkezdek dúdolgatni egy erről szóló dalt :3
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Asuka on Szer. Nov. 05, 2014 10:24 am

Próbáljuk ugyan összerakni a kósza emlékképeket, de nincs sok sikerünk. virágok… Igen, virágok. Hümm… Nem is tudom, mit jelent ez igazán. Azért ez kicsit aggasztó. >.< Ami meg talán még aggasztóbb, hogy nem találjuk meg újra az ösvényt, de annyi baj legyen. Ez már veszett fejsze nyele. Letértünk róla, s innentől kezdve a magunk útját járjuk. A megoldás egyszerű: új ösvényt kell járnunk. Olyat, amit még senki sem taposott ki előttünk. Immáron mi magunk alkotjuk meg az új utat. Igen, igen. Akkor majd jó lesz. Akkor minden működni fog. De merre is induljunk?
Lepihenünk kicsit, hogy kifújjuk magunkat. Számomra nem volt megerőltető a harc, de Cearso miatt aggódom azért. Nem lenne jó, ha csak úgy elhalálozna, valamint Marie sem bírja igazán a sebzéseket. A legjobb lesz, ha a további harcokban a lehető leginkább kimaradnak a dolgokból.
Az erdő, mint félelmetes? Hát, én nem látok benne semmi félelmeteset. Kifejezetten szeretem a sötétet, igaz, még nem tettem szert látásra. A gondolataim ilyenkor sokkal inkább pörögnek. Végtére is, éjszakai bagoly vagyok. Nem véletlenül lettem csillagász. A csillagoknál pedig nincs szebb és elérhetetlenebb a világon. Felpillantok az égre, hogy vehessek egy pillantást a ragyogó csodákra, ám az égbolt kellő takarásban van a fák lombjai által. Talán még a felhők is gyülekeznek felettünk. A lombok pedig épp úgy fognak óvni minket az esetleges esőtől, ahogyan a csillagokat is takarják. Milyen kár.
- S tőlem nem félsz? – Mariének célzom a mondatot. Tekintetem éppoly üres, mint az ösvény, melyről letértünk. Kíváncsi vagyok, mit válaszol. Vagy hogy mit válaszolnak máshol. Tisztában vagyok azokkal az ellenérzésekkel, melyet mások viseltetnek irántam, s néha magam is elgondolkozom azon, hogy ha az indikátorom zöld lenne, vajon ez mennyiben változna. Minden kifogás ellenére, melyet a rám mutató kezek nyújtanak a bíbor színű villogó felé, úgy hiszem, hogy nem, egyáltalán nem lenne így. Amikor még nem hirdette rólam a sztereotípiát az indikátor, már akkor is úgy éreztem, hogy sokan nem mernek megismerni. Félnek tőlem. És ez jó. A félelem hatalom. A félelem erő. A félelem pedig fantasztikus. Ha pedig nincs benned érzelem – akkor legyőzhetetlen vagy.
- Épp a félelem érzete az, mely sokakat paralizál. Féltik az életüket. Ezért vagy tehetetlenek, vagy kétségbeesettek. De a legjobbak épp ezért tesznek meg mindent. Hiszen tudják, hogy mindent elveszthetnek. – felkuncogok kissé Saya észrevételére. Egészen szórakoztató, ahogyan látja a világot. Az a két fa tényleg olyan, mint mondja.
- Mit szólnátok, ha a fákról próbálnánk megtalálni az utat? A magasból többet látni. Bár ilyen fényviszonyokban ez sem garantált. De legalább tudnánk, merre menjünk. ^^ – vetem fel az ötletet, azonban közben már a térképemet lesem, hogy látok-e valamit. Nincs értelme a vakvilágba elindulni anélkül, hogy tudnánk a célt. Nem kell feltétlenül az ösvényt megtalálni. De ha legalább egy irányt tudunk, máris el tudunk indulni valamerre anélkül, hogy komolyabban kockáztatnánk.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Csüt. Nov. 06, 2014 9:01 pm

A sok bátorítás meghozza a hatását, ugyanis Marie kicsit jobban érzi magát, magabiztosabban masíroz előre, azonban néha-néha mégis megretten egy pillanatra, még a gyertyakristály fénye sem elegendő ahhoz, hogy ne botoljatok el néhány gallyban vagy gyökérben. A végtelennek tűnő sétának végül az vet véget amikor Asuka egy elég frappáns ötlettel áll elő, ami nem más mint a fára mászás!
- Ez jó ötletnek tűnik. - bólint rá, és szerencsétekre nem kell hozzá különösebb tehetség, hogy ezekre a fákra felmásszatok, csupán a megfelelő ágakra kell fellépdelni ahhoz, hogy akár 10-15 méter magasba juthassatok, ha éppen úgy tetszik. - Szerintem csak ketten másszanak fára, a másik kettő pedig őrizze a fát, nehogy megint előbukkanjanak valahonnan farkasok. - javasolja a lány, majd rámarkol az egyik faágra, úgy tűnik ő mindenképp menni akar. Persze ha megkérdőjelezitek az ötletét, akkor nem száll vitába, hagyja, hogy akár mindenki kiválasszon egy neki tetsző fát.

Azok akik fára másznak: A távolban "füst" száll fel, azonban nem látjátok biztosra, hogy honnan a sűrű lomboktól. Nem tudjátok behatárolni merre is vagytok pontosan ugyanis minden irányba végtelennek tűnő erdőség borít mindent. Illetve Tőletek jobbra a távolban egy az ég irányába magasodó falat láthattok. Valószínűleg az egyik szint szélénél lehettek.

Azok akik nem másznak fára (Ha van ilyen): Nem vesztek észre semmi különöset, farkasoknak és egyéb állatkáknak nyoma sincs. Viszont a távolban egy pillanatnyi csillanást vehettek észre.

Asuka: Ha fára mászol, ha nem egy háló suhan el melletted szélsebesen, majd egy közeli fának csapódik. Talán szerencséd volt, talán csak valaki figyelmeztetésnek szánta ezt a "lövedéket", mindenesetre elég vészjósló. Nem sok időd van gondolkodni, ugyanis pár másodperccel később egy újabb lövedék kíséri az előzőt, ami viszont már pontos volt. Egy nyíl fúródik a jobb válladba, és az életcsíkod ugyan nem fogy, de láthatod, hogy valamiféle méreg hatása alá kerültél.

*a nyíl a "fal" irányából jött*
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Cearso on Csüt. Nov. 06, 2014 10:33 pm

Egymásba botlott fa? És télleg úgy néznek ki. Ez azért egy kis mosolyt csal az arcomra. Mondjuk a sötétben gyakran semmi sem az, mint aminek látszik.
Félelem? Nem, én nem ezt érzem most. Vajon miért nem? Az agyam egy része úgy van vele, hogy ez az érzés teljesen felesleges, csak arra jó hogy megakadályozza a józan gondolkodást. Talán egy kicsit mégis félek, de nem azért hogy mi fog történni, hanem hogy mit gondolnak majd rólam, ha majd kiderül rólam az igazság.
Jé a Vörösnek van esze. Mármint tudja használni is. Ez a fára mászosdi nem is olyan rossz ötlet, mint amilyennek látszik.
-Akkor csináljuk úgy, ahogy Marie tanácsolta. Én majd lentről őrködök, úgysincs látásom, ha arra lenne szükség odafent. De szerintem elég, ha egyedül maradok lent, a fák elég biztonságosnak tűnnek hármótoknak. Szerintetek?
Persze ebben egy picit az is benne volt, hogy nem szívesen mászok fára ha nem küzdelemről vagy rejtőzködésről van szó. A fáról fára ugrásról még csak nem is beszélnék.
Ha szükséges akkor segítek a többieknek felmászni, de engem nem vesznek rá hogy felmásszak.
Mikor a többiek felérnek olyan 10 méter magasságba én előveszem a fegyverem és felajzott nyíllal várok ara, hátha feltűnik ismét néhány farkas. De nem jön semmi. Sőt, semmilyen más állat sincs a környéken. Ez azért szokatlan egy erdőben egy ilyen kései órában. Talán túlságosan is fura.
-Láttok valamit?
Kérdezem azoktól, akik felmásztak a fára.
Egy pillanatra mintha megcsillant volna valami.
-Pontosítok a kérdésen: Láttok valamit arra fele?
Majd arra mutatok, amerre azt a különös csillanást véltem felfedezni.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Asuka on Pént. Nov. 07, 2014 1:29 pm

- Ugye? Szerintem is! *.* A Hobbitban olvastam. Cool - egy régi mesekönyv, de nagyon jó! *.* Bár a film szerintem elég pocsék lett. Suspect Ez persze egyéni ízlés kérdése, de szerintem egyáltalán nem hozta a történetmesélős, gyerekmesés dolgot. T.T Csak egy blockbuster lett, mint a többi ilyen. >.>
Örömködök tehát, hogy tetszik nekik az ötletem. Igazából logikus, bár kétlem, hogy bárkinek is látása lenne rajtam kívül. Nem lenne pedig rossz... De ez van. Talán így is jutunk valamire.
- Cearcimácska, megfeledkeztél valamiről. ^^" - emelem meg kissé a lábikómat, hogy a brutál tűsarkakat megmutassam neki. Ezzel gyakorlatilag ölni is lehetne. Neutral Ha harcművésznek mentem volna, biztosan ez lenne a speckóm. *-* De azt hiszem, így is jó vagyok.
- Amíg nincs akrobatikám, én nem próbálkoznék meg ilyenekkel! *-* Mindenesetre ha támadnak, nekem elég nagy hozzá az erőm, hogy megvédjelek titeket. Biztos nem mész? *-* - unszolom kicsit. Annyira nem is magasak azok a fák. Ezzel a cipellővel viszont jobb, ha nem én próbálom ezt meg. Addig nem, míg nincs legalább egyes akrobatikám. >.< Marie persze önként jelentkezik, ha pedig Cearso semmiképpen se megy, jó lenne, ha Saya is felmenne. De az ő döntése lesz, természetesen, hogy megy-e, vagy marad.
Lent maradok tehát, s csak néha-néha kiáltok fel a fentieknek, hogy "Hahóóóóó, jó a levegő odafent? *-*". Az inventorymból elő is szedek ennek örömére egy lapot meg egy írószert, s nekiállok térképet rajzolni. A saját minimapunkban úgy hiszem, most nem bízhatunk, azonban nekem a térképrajzolást is tudni kell. Megpróbálom kiszámolni a mászóktól megkapott adatok alapján, hogy nagyjából merre kell elindulnunk, s milyen messzire, hogy civilizációt találjunk. Úgy tűnik, nem vagyunk túl messze a szint szélétől, valamint valamiféle sziklafalat vagy ilyesmit emlegetnek. Tehát mindenképpen az első szinten vagyunk. Ez egyrészt jó, mert kisebb a fenyegetés. Másrészt viszont rossz, mert ez a legnagyobb szint az összes közül. S elég messze vagyunk a Kezdetek Városától, vagy bármelyik másiktól. De biztosan van valami magyarázat. Egy könnyebb út... Tehát azok alapján, amit lekiabálnak nekem, megpróbálom besaccolni, hogy merre érdemes menni. Feljegyzem azt a füstöt is, amit mondanak, hiszen fontos információ. Bár kétlem, hogy bármelyik város lenne. Valószínűleg talán egy tábor, rosszabb esetben erdőtűz.
- Milyen a füst? Tábornak tűnik inkább, vagy komoly tűznek? Nagyjából mekkora? - fontos információ. A füst terjedéséből ítélve meg lehet állapítani, hogy egészen pontosan mi okozhatja azt. Ha sokkal inkább szétterjed az egész, mint egy szmogfelhő, akkor bizony bajban vagyunk. Ha viszont nagyrészt egyenes az egész, akkor csupán egy tábortűz, vagy ilyesmi lehet.
Aztán egyszer csak megtörténik a baj. Pár percig nem figyelek, és mellém csapódik egy nyíl. O.O A bibi viszont ott kezdődik, hogy a vállamba is fúródik egy. Ez pedig baj... nagy baj. A HP-m ugyan nem megy le, de miután kiveszem a nyilat a vállamból, észreveszem, hogy bizony, valamilyen méregről lehet szó.
- Hümm... Megmérgeztek. - saját alkímia szalonom van a Kezdetek Városában, tehát könnyen meg tudom állapítani ezt a tényt. De nem akarom kivárni a hatását azért, hogy megtudjam, milyen méreg lehet. Most még jól vagyok, nem érzek semmi különöset. Megpróbálom a nyíl, vagy az esetleges kezdődő hatások alapján megállapítani, hogy pontosan milyen méregről is lehet szó.
- Talán, talán ha van egy kis időnk, és találunk némi növényt, összedobhatok némi ellenmérget... - fontosnak tartom, hogy mihamarabb ellásuk a sebet. A probléma csak az, hogy hiába tart csupán néhány másodpercig, mire kikotyvasztok valamit, nem biztos, hogy sikerül megállapítanom, milyen méregről is van szó. S hogy milyen hozzávalók kellenek. Aztán pedig ezt meg is találni... Ha esetleg elkábítanak, akkor nem tudok mit csinálni. A többiek biztosan nem tudják, hogy milyen növényeket kell keresni, max ha gyorsan elmagyarázom. Az ilyen mérgeket minél hamarabb semlegesíteni kell.
Virágok... Vajon találunk-e elég virágot?
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Saya on Vas. Nov. 09, 2014 3:34 pm

-Nekem van Akrobatikám, meg íjász is vagyok, majd én mászok fel o/ -vágom magam olyan haptákba, mint a katonák, aztán a Marie után én is kiválasztok egy erős fát és elkezdek mászni. Az Akrobatika ilyenkor annyira jó, hogy jobban tudok mozogni, jobban kapaszkodom és majd nem esik akkora bajom eséskor, mint amennyi esne, ha nem lenne az Akrobatika o/ Meg hát a nagy íjász nép, az elfek is szeretnek fákról lövöldözni, talán egy nap majd nagy Akrobatikával meg íjászattal nekem is menni fog és én leszek tényleg a legendás női Legolas a játékban *.* Főleg, ha mondjuk még az Artemis is az enyém lehet :F Vagy hát ha majd az Esutel néha kölcsönadja, hogy játszak vele :F
A Cear meg az Asuka maradt lenn, úgyhogy kettő ide, kettő oda, pont, ahogy azt a Marie javasolta. Mikor eléggé fent vagyok már, én is meg a Hugi is meresztjük a szemünket, hogy látunk-e bármi érdekeset. Hallom, hogy a Cear még kérdez is, mire visszakiabálok neki.
-Füstöt!
Aztán erre kérdez az Asuka is, mire nézem a füstöt, majd vissza rá, hogy a hangomat jobban halhassa ő is.
-Nem tudom D: Mi medtől számít minek? O.o
~Lol.~
Hmm? O.o
~Lot of laugh rövidítése.~
De nem is nevettél, csak mondtad, hogy lol. Neutral
Hugi már nem válaszol, mert lent megint történés van, az Asuka mond valamit, aztán hogy kéne valami ellenméreg vagy ilyesmi. Hugi erre rögtön előrenyúl, meg is ijedek kicsit és sikkantok, de csak a karjaimat veszi el, mintha egy polip karjai tekerednének rám, majd előveszi az íjamat és egy nyilat, azt az idegre teszi, elhelyezkedik, hogy ne essünk le és elkezdi nézni a nyíllal célozva az erőd sűrűjét. Majd megszólal, a hangom kicsit mélyebb tőle meg szigorúbb ._.
-Honnan jött a támadás?
És ha megmutatják, akkor arra céloz a nyíllal, de még nem lő-
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Vas. Nov. 09, 2014 4:43 pm

Saya-chan könnyedén mászhat fára szerencsére az akrobatika jártassága miatt még csak meg sem csúszik a keze, vagy a lába, néha néha egy-egy ág megreccsen alatta de sikerrel veszi az akadályokat. Marie vele ellentétben pillanatok alatt a fa legmagasabb elérhető pontjáig mászik, és máris figyeli a tájat, Asuka kérdésére nem tud válaszolni, nem érti, hogy a füst miféle lehet, neki újdonság. A lentiek sem tapasztalnak semmit, úgy tűnik több nyíl sem érkezik. A csillanás irányában a lombok megmozdulnak picurit, majd egy hangos csattanással érkezik valami földet odafentről, egyenesen a bokrok irányába. Pont olyan hangja volt mintha valami összetört volna.

Saya(és Hugi): A füst egy vonalban terjed felfelé, vékonyka, inkább tűnik valamiféle tábortűznek vagy valami hasonlónak mintsem erdőtűznek.

Asuka: Ha nem mozogsz sokat, és figyelsz arra amire Cearso mutat, rájöhetsz, hogy minden bizonnyal abból az  irányból érkezhetett a nem kívánatos nyílvessző, ami valami oknál fogva nem tűnik el a válladból, ha zavar akár megkísérelheted "kirántani". A méreg lassan fejti ki a hatását, az életpontodat mutató sáv elszürkült, és egyre jobban zsibbad a "tested", és picurit mintha sántítanál. Különös... A méreg jelzés továbbra is ott virít, természetesen egy vázlatos térképet sikerülhet összedobnod. (a kocka nem szeret x3)
térkép(nem méreteztem át szóval pöppet nagy ^^"):

Marie ez idő alatt az egyik szomszédos fán áll, néha-néha lepillant, azonban nem tudja mi folyik odalent, csupán Saya mondandójából szűrheti le, hogy mi is folyik odalent. Komoly tekintettel vizsgálja a távolban felszálló füstöt.
- Valami nem stimmel... Megnézem mi van ott. - szól oda a lánynak, majd elrugaszkodik és az egyik szomszédos fára ugrik, majd tovább a következőre és így tovább, minden bizonnyal magas akrobatika jártasság nélkül ez a művelet kicsit veszélyesebb lenne..
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Cearso on Vas. Nov. 09, 2014 11:02 pm

Még csak segítenem se kell a lánykáknak felmászni a fára. Marie egyik pillanatról a másikra fenn is volt a legmagasabb fa legtetejére, és Saya volt a másik, aki szintén felmászott a fára, tehát a Vörös maradt lenn a lombkorona alatt mellettem. És lehet, hogy ez nem volt ideális döntés a részéről. Hisz már meg is támadták. Vajon ki és miért lőhetett rá. És milyen méreg lehetett azon a fegyveren?
-Azt legalább tudod, hogy milyen méregről van szó, és milyen ellenméregre lesz szükséged hozzá, vagy teljesen jó ha véletlenszerű növényeket halmozzunk az orrod elé?
Kérdeztem tőle a lehető legflegmább hangszínben. Látszik, hogy nem igazán érdekel a Vörös sorsa, de azért nem hagyom itt csak úgy szó nélkül.
És amikor Marie kifejtette a nem tetszését, majd elindult a feltételezett tábortűz felé, nem tudom eldönteni, hogy Marie után rohanjak, vagy maradjak itt segíteni a Vörösnek. Szerintem Marie egyedül is el tud boldogulni.
Akkor maradt a Vörös, de ő meg egy cseppet sem érdekel. Vagy mégis inkább Marie után kéne mennem?
-Marie, várj meg, nem kéne egyedül oda menned. Veszélyesnek tűnik az a füst.
Kiáltok a lány után. Nem szeretném ha ismét valami bajba keveredne.
Ez után a Vörösre nézek, majd Sayára, aki idő közben szintén felvette a harci állást. Remekül meglesznek így kettesben.
-Saya, próbáld meg ellátni a Vöröst, addig én megpróbálom követni Marie-t.
Ezután pedig Marie után rohanok. A földön próbálom meg követni, ahogy a kislány a fákon ugrál. Ha lenne akrobatikám valószínűleg utána csinálnám az egészet, mint azokban a nindzsás rajzfilmekben.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Saya on Hétf. Nov. 24, 2014 9:46 pm

//Én Asuka-chanra vártam, bocsánat ;_;
És mielőtt az Anat válaszát elkérem, előbb kérek szépen PÜválaszt, hogy átmegy-e az üzi :3//

Jaj, mi volt ez? O.o
~"Lehet, hogy eltöört, lehet, hogy valahol elszakadt."~
Jaj, ez Magna Cum Laude, ugye? o/ Ingyenreklám :3
Hugi mondjuk nem dúdol olyan hú de sokáig, mert hát ha itt valami eltörik, akkor az általában annyi is, mármint már úgyse fogjuk megtalálni, mert pixeleire esett. Az meg ugye azt jelenti, hogy már vége. Én meg amíg ezen töprengtem, addig a Marie elindult, utána meg a Cearso, odalent meg az Asuka szegény meg se tud mozdulni. Miért hagyták itt egyedül, pont rám? D: Hugi, leereszti a nyilat, hisz úgy tűnik, nem kell lőni semmire, és lemászik a fáról, nem igazán siet, de azért kapkod, és tudom, hogy azért, mert nem akarja, hogy nekünk is bajunk essen, de azért az Asuka is bajban van.
Mikor leérünk és nagy huppanással terem az avarban, az Asuka fölé hajol. Én az a gond, hogy el is felejtem, hogy most vörös a szemünk, mert hát a Hugi van elől Rolling Eyes
-Mit hozzak? -kérdezi, miközben megnézi, hogy nálunk mik vannak, de még mindig csak az a kis poti, de ezután megnézi a céhbankot is, ahol viszont van ilyen gyenge tisztító kristály. Igaz, mielőtt kivenné, rápillant az Asuka indikátorára, majd magára az Asukára, de közben jár a keze, mint a motolla, és megnyitja az üzenetküldős panelt.
-Gyenge tisztító kristály megteszi? -közben pötyög egy gyors üzit az Anatnak és elküldi, de csak annyit kérdez benne, hogy piros játékost mentene, használhatja-e a kristályt. De minek a levél? O.o
~Senki se szívleli a vörösöket, és jobb, ha a céhvezér tud róla.~ -majd fülel tovább, hogy az Asuka tud-e még egyáltalán beszélni-e vagy sem >.>
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Asuka on Pént. Nov. 28, 2014 7:49 pm

Felvázolom nagyjából a térképet, bár nem vagyok teljesen elégedett vele. :/ Azt az egyet leszámítva, hogy biztosan az első szinten vagyunk valahol, nem sokat tudok meg. De az arányok elég jók legalább, így kábé be tudom saccolni, hogy innen kiindulva mennyi idő lehet, mire odaérünk a tűzhöz. Ez tűnik ugyanis a legveszélyesebb és leglogikusabb lépésnek, ami azt illeti.
- Hát, ellenmérget még sosem kevertem... - nyögök fel kissé. Még mindig a hatását várom. Az hamarosan el is érkezik. Olyan, mint amikor sokáig ülsz a lábadon, ezért a vérkeringésed kissé megzavarodik, aztán pedig, amikor fel akarsz állni, akkor elkezd ilyen hangyás érzés lenni a végtagjaidban, ami olyan nagyon zavaró. Majd jön a zsibbadás, és az, amikor nem tudsz ráállni a lábadra. Nem fáj, egyáltalán nem fáj, azonban igen kellemetlen. Az életsávom is elszürkülni látszik.
- Valamilyen bénító méreg, de még sem. A bénító méreg azonnal hat. - nekidőlök a fának, s a vállamból kilógó nyílra pillantok. Nem tűnik el. Ez pedig, ha lehet, még aggasztőbb. Erővel tépem ki onnan, ha kell, még a súlyemelés jártasságom is kamatoztatom. Az is lehet, hogy minél tovább van bennem, annál tovább hat a méreg, mert talán folyamatosan fecskendezi belém. Azonban egy jó dolgot mindenképp megtudtam: nem azonnal hat. Hanem szépen lassan. Még van néhány percem.
- A szemed... Nem, nem, már képzelődöm is. o.o - pedig megesküdtem volna, hogy Sayának nem ilyen szeme van. Ő_Ő Hát ez fura. Körbepillantok a terepen, hátha hallucinálok mást is, de nem nagyon látok semmi furcsát. Vagy csak én nem tudom, hogy van valami, aminek nem kéne ott lennie?
- Ha megkérhetlek, Saya-chancsi. *.* Cserébe el tudlak látni néhány mini potival. - ebben a világban semmi sincs ingyen ugyebár! *.* Még nekem sem. T.T
- Nincs sok időnk, vagyis időm, Saya-chan. Induljunk utánuk. Pontosan arra. - mutatom meg a térkép alapján, hogy merre. Cearsoék persze nem vártak be minket. De semmi értelme itt maradnunk, mert akkor meghalunk. Én a méreg miatt, Saya pedig azért, mert hátráltatom.
- Saya-chancsi, ha esetleg nem tudok tovább menni, akkor ne foglalkozz velem, és mentsd a saját életedet. Nem akarlak hátráltatni. ^^ - a járás lassacskán nehezebbé válik, de nem vagyok az a típus, aki csak úgy feladja. Azonban az sem, aki mást akar hátráltatni egy ilyen helyzetben.

//Bocsánat, tényleg nem volt időm T.T
Saya, a kristályt meccseld le Anattal, meg a mesélővel, hogy ki tudod-e venni. Very Happy Feltételes módba írtam ezt a részt. Ha megkapom a kristályt, küldi után ellátlak némi potival fizetségként ^^//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.