[Küldetés] Vörös..

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Szomb. Nov. 29, 2014 6:42 pm

Cearso-nak csupán csak sejtése lehet arról merre is mehet Marie, ugyanis a fák sűrű lombjaitól a felszálló füstöt nem látja, és a lány is elég gyorsan eltűnt, magára hagyva a fiút. A növényzet egyre csak sűrűsödik, nehezítve a mozgásod, azonban rövidesen sikerül átverekedned magad rajta, és egy tisztásra érsz, ahol egy aranyos kis kunyhóra bukkansz. A kéményből füst száll fel, az ajtó tárva nyitva, az ablakokon nem látsz be, hála a függönyöknek. A házikóból egyik pillanatról a másikra egy férfi ordítása hangzik fel, majd nemsokkal később egy másik is. Ha közelebb lépsz, hogy beleshess mi a fene is folyik odabent, egy alak dől ki az ajtón, mielőtt még megnézhetted volna alaposabban pixeljeire bomlik. Mit teszel?

Saya-nak nem sikerül elküldenie az üzenetet, hiába is próbálkozik, a gomb valamiért nem reagál. Ugyanez történik akkor is, hogy ha valaki más próbálna meg üzenni valakinek.

Asuka:
Némi próbálkozásba kerül mire végül sikerül kirántanod a válladból a nyilat. Még mielőtt megsemmisülne láthatod, hogy kampós végén valami zöldes anyag világít. Minden bizonnyal a méreg lehetett az, ugyanis a mérgezés jele eltűnik, de a csík továbbra is szürke, és a hatása nem múlt el. Gyorsaságod, és a kitartásod a felére csökkent, csupán remélni tudod, hogy rövidesen helyre jössz. Járni tudsz, azonban meglehetősen lassan és sántítasz, Saya segítségével pedig talán sikerülhet utolérni Cearso-t és Marie-t.
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Cearso on Pént. Dec. 05, 2014 10:39 am

-Marie! Merre mentél? Miért mész el egyedül?
Kiáltom a kis lány után, mikor az eltűnik a szemünk elől. Nem kéne csak úgy egyedül elmászkálnia. Nem tudja milyen veszélyek leselkedhetnek rá az erdőben? Nekem meg sikerült elfelejtenem, annak ellenére, hogy ilyen szeleburdi?
Én azért megpróbálom nem szem elől téveszteni, ami lehetetlen feladatnak bizonyul. Ezek után már csak a ösztöneimre hallgatva próbálom meg tartani az adott irányt.
Hosszas küzdelmek árán vége sikerül kijutnom a mezőre. Ilyenkor kívánom azt, hogy bárcsak lenne egy rendes jártasságom amivel könnyebben tudnék tájékozódni vagy mozogni. Szerencsére véget érnek a kínjaim miután alaposabb ismeretségbe kerültem a talajszint színes növényvilágával.
Amikor megpillantom a kos házikót, az első gondolatom az volt, hogy vége találkozhatok valakivel, aki tudja, hogy hol is vagyunk pontosan. És ez meg is magyarázza a füstöt, amit a többiek láttak a fa tetejéről. Tehát Marie-nek is a közelben kell lennie, ha ennek a füstnek a jelét követte. Talán már be is ment, megérdeklődni az útirányt.
Ahhoz közeledek a bejárathoz a hirtelen kiáltásokra megszaporázom a lépteimet. És az eltűnő pixelek után úgy döntök, hogy mégse megyek be azon az ajtón.
És ha a kislány is odabent van? Nem, nem hagyhatom magára egy fenevaddal szemben. Persze megint előbb cselekedtem, mint ahogy gondolkoztam.
-Marie!!
Kiáltottam ahogy a torkomon kifért, hátha ezzel megzavarom egy kicsit a benti bestiát, miközben berontottam az ajtón a nyitott ajtón. Csak arra tudta gondolni, hogy esetleg a kislány most veszélyben van odabent. Még a fegyveremet sem készítettem elő. Ilyen helyzetekben minden egyes másodperc nagyon sokat számíthat.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Saya on Hétf. Dec. 08, 2014 12:21 pm

Myuu, ez nem fog összejönni Sad  De miért nem tudunk üzenetet küldeni? Ez így mindig olyan rossz, hogy folyton ilyenkor nem tudok, mikor küldenék is! Utálom ilyenkor ezt a játékot meg az ilyen szívatós részeit.
Hugi sem valami jókedvű ettől, meg hát attól se, hogy az Asuka így észrevette a szemét, de nem igazán törődik vele, mármint úgy van a dologgal, hogy "vörös, vörös, tökmindegy". Egyébként ilyenkor hogy jön ide a tök?
-Mégsem fog összejönni. -csukja le végül az ablakot és nézi, ahogy az Asuka kirántotta a nyilat a vállából, juj, az fájhatott pale  Ja, de várj, itt nincs is fájdalom, akkor viszont jó o/
Hugi az bólint, hogy rendben, érti, hogy merre kéne menni és feláll, majd nyújtja a kezét, hogy segítsen az Asukának is felállni. Elindulunk a mondott irányba, de ugye az Asuka most nem valami gyors és ügyes, én meg még mindig amondó vagyok, hogy amíg az Anat nem tud róla, én nem veszek ki semmit a bankból Embarassed  Viszont majd el kell menjek a cicafülhöz vagy a Junhoz, hogy kéne nekem ilyen meg olyan kristály, hogy legközelebb ne a bankból kelljen vennem, hanem legyen sajátom, és akkor az kényelmesebb is meg nem kell írnom senkinek engedélyért, mert az enyém lesz és én rendelkezem felette o/
Hugi közben az Asukára figyel, és elvigyorodik.
-Nem kell engem félteni.
Úgy nagyjából csak ennyit reagál, egyébként nem áll meg, csak ha nagyon muszáj és az Asuka pihenni akar. Én is most olyan lassú meg bamba vagyok valami miatt, szóval jobb is, hogy a Hugi van elől, mert ő olyan szemfüles meg ilyesmi :3
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Asuka on Hétf. Dec. 08, 2014 12:49 pm

Saya-chancsitól kedves amúy, hogy próbálkozik! *-* Vicces valahol, hogy mennyi életrevaló korabeli van ebben a játékban. Persze, nem egyet én írtam ki a játék történetéből, hogy őket védjem, persze, de most, hogy igazán vészhelyzet van (legalábbis annak tűnik), valahogy sokkal felnőttesebben viselkedik. Ez pedig tetszik. ^^ Hiába, az a sok gyerek, aki ide bekerült, kénytelen volt felnőni a feladathoz. Nem csoda, hogy annyi gyerek micsoda sikereket ért el.
- Biztoooos? Nem akarnám, hogy bajocskád esikézzen! T.T - hüppögés, majd folytatom az utat a füst felé. Úgy sejtem, Cearsoék is erre jöhettek, mintha még hallanám is a hangját. Aztán meg ki tudja.
Ki kell használnom viszont az időt, amíg van, hiszen ahogyan az életsávom is elszürkült, annál inkább veszítek én is tartásomból. Akrobatika kellett volna ide... Neutral Bár nem biztos, hogy az elég lenne arra, hogy a méreg hatását legalább tompítsam. Szóval ez van. Azonban még ennek ellenére sem látom úgy a helyzetet, mint hogy mindjárt meghalok. Full maximalizmuson vannak a túlélési esélyeim még mindig. Nem támaszkodhatok Saya-chanra és Cearsora, természetesen. Azonban én mindig is a saját erőmből küzdöttem fel magam a csúcsra. Legyen ez a való életben, vagy a virtuális realitásban. nem vagyok az a típus, aki csak úgy megadja magát.
- A gyorsaságom és a kitartásom megváltozott... - séta közben a statjaim nézegetésével foglalom el magam, meg persze a térképpel. Pontosan jelölöm azt az utat, amerre megyünk, biztos, ami biztos alapon. A statjaimra pedig azért vagyok kíváncsi, hogy a méreg mibenlétére fényt deríthessek. Beletelik néhány percbe, mire észreveszem, hol a bibi, ez pedig meg is magyarázza, miért fulladok ki szinte néhány lépés után is. Mindeddig sosem fordítottam nagy figyelmet a kitartásom növelésére, ez pedig ha ritkán is, de megbosszulja magát. Ettől függetlenül viszont tovább haladok, abban a reményben, hogy sikerül utolérni Cearsot és Mariét. Valahol, a nagy füst környékén.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Hétf. Dec. 08, 2014 8:05 pm

Az eltűnő pixeleket egy újabb puffanás majd ismételten vörös darabkák milliói töltik be az ajtó előtti részt, így kissé megnehezedik a dolgod, hogy beláss mi a fene is folyik odabent, szerencsére ez csak néhány másodpercig tart, amint ismét kitisztul minden egy kétségbeesett nagydarab férfi ront ki az ajtón, testét mindenfele pixelsebek tarkítják, kezét feléd nyújtja segítségkérően, azonban néhány lépést még tesz előre, majd előredől, és még mielőtt földet érne társaihoz hasonlóan eltűnik a föld színéről, vörös kis kockákat hagyva maga után. De ennek ellenére is éppen elég időd volt ahhoz, hogy jó alaposan megnézd magadnak. Vastag szőrméből készült mellényt viselt, illetve egy megnyúzott farkas maradványaiból készült fejfedőt amely majdnem tökéletesen visszaadja az eredeti állat képét. A fülek, a hosszúkás szájszerkezet.

Saya és Asuka hamar a házikóhoz talál hála Cearso kiáltásainak, illetve amint látótávolságba kerül az épület már a eszeveszett kiáltásokból is elcsíphetnek párat, illetve az utolsó földre hulló férfiból is látnak egy keveset, amint a fegyvert tartó Cearso előtt pixeljeire robban viszont nem tudják kivenni pontosan, hogy mi is lehetett az, csak, hogy valami emberszerű. Talán Saya-channak hasonlíthatott valamire az illető. Rolling Eyes
- Cearso? - kérdez vissza Marie ártatlan arccal aki a szoba közepén áll kezében egy tőrrel a kezében, amely végén valamiféle folyadék virít, bizonyára méreg. - Tu-tudom, hogy... hogy fura ez...ez az egész de... DE...E-ez nem az aminek látszik! - dobálózik a kezeivel, ekkorra már Asuka és Saya is az ajtóhoz érhet.

Marie hangja hallatára azonban mindenkit heves fejfájás fog el, még magát a lánykát is, és egy pillalantra minden elsötétül, előttetek. Egy újabb képet láttok, azonban az előzőekhez képest ez valamivel eseménydúsabb. Egy ágyat láttok, minden bizonnyal feküdtök rajta, fehér lepellel leborítva a testetek, bármerre is néztek mindent hasonló fehér már már vakító fehér anyaggal beborítva, fölétek magasodik egy alak, valamit mond azonban azt már  senki sem érti micsodát. Vagy talán mégis?
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Cearso on Hétf. Dec. 08, 2014 10:47 pm

Ahogy közeledek a házikóhoz egyre jobban kezdek félni, hogy mi történhetett Marie-vel. A kirohanó férfit alaposan szemügye veszem. A felszereléséből arra következtetek, hogy egy vadászról lehet szó. Még hozzá az egyik legrosszabb fajtából. Sosem segítenék olyannak, aki csak azért vadászik, hogy a megölt állat részeit trófeának hordja. Engem a szüleim megtanítottak a vadászat tiszteletére. Persze előfordulhat, hogy ruhát kell készítened az elejtett vadból de akkor se így.
-Igen, én vagyok az.
Majd egy halk sóhajjal tisztázom, hogy Marie nincs semmiféle veszélyben.
-Akkor micsoda?
Odamegyek a lányhoz és kedvesen megpróbálom átölelni. Ahogy a kisgyerekeket szokták, amikor valami nagyon rossz dolog történik a közelükben, hogy így nyugtassák meg őket. Egy cseppet se törődtem azzal, hogy a többiek már ide is érkeztek. Eddig se zavart, hogy látják ahogy kifejezem az érzéseimet. Ezután se fog.
-Ők voltak, akik elkaptak azzal a csapdával, nincs igazam?
-A farkasok pedig..
Egy pillanatra elgondolkoztam, és ami hirtelen az eszembe jutott, az elsőnek egy hatalmas örültségnek tűnt. De mi bajom lehet abból, ha elmondom a véleményemet?
-A farkasokkal pedig jóban vagy, és ők csak próbáltak kimenteni abból a csapdából.
Kimondva hülyébbnek hangzott, mint a gondolataimban, de más ötletem
És ekkor egy újabb kép villan be.
Ismét ez a fehér szoba, de most már egy ágyban fekszem. Mintha csak egy kórházi szoba lenne. És a megjelenő férfiből is egy orvosra asszociálok. Még az ismeretlen szöveg is. Meg kellett volna valamikor tanulnom latinul, akkor most talán érteném, hogy mit beszél/beszélt a fejem fölött.
-Ti is ugyanazt láttátok, amit én?
Fordulok a többiek felé, még mindig Marie-t ölelve.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Saya on Kedd Dec. 09, 2014 11:28 pm

~Lassacskán vissza foglak engedni...~
Miért? O.o
~Mert nem bírom ezt a puszcsi-lávcsi-szívcsi stlusát!~
Hugi nagyon morgolódik és még a szemét is forgatja, meg érzem is, hogy tényleg idegesíti az Asuka, mikor így beszél, pedig szerintem nincs benne semmi rossz. Mármint tök cuki meg ilyesmi :3 Igaz, hogy ő is vörös játékos, de én nem hiszem, hogy veszélyes lenne, mert hát akkor már megölt volna, mint azok a céhtagok. A Hürrem mellett lesz még egy vörös barátnőm o/ Az már más téma, hogy az Anat ennek nem fog örülni No
Viszont erre a Hugi megtorpan. Vagyis, nem erre, hanem a Cear kiáltására, és amint belövi, hogy merre lehet, az Asuka felé fordul.
-Óvatosan gyere! Kicsit előreszaladok. -és már robban is előre, kocogva ugyan, hogy ne hagyja le menthetetlenül az Asukát, de a kis házikóhoz is odaérjen időben, meg közben előszedi az íjat is meg egy nyilat az idegre, még ha most még nem is pontosan. Most mind a ketten nagyon izgatottak vagyunk, meg én félek is, hogy vajon mi történt pale
Ááá, Hugi! Ott egy farkas! ><
Hugi megtorpan és felemeli az íjat: -Hol?
Ott, a háznál, a Cearso előtt!
Hugi arra fordul teljesen, aztán leereszti az íjat. -Már vége. -jegyzi meg olyan halkan, és közelebb lépdel, egyszer hátra is néz, hogy az Asuka megjött-e már.
Au, a fejem. Pedig nem úgy van, hogy ebben a játékban nincs fájdalom? Sad

Te Hugi... ez egy kórház O.o Szerintem ez egy kórház. Miért félsz annyira? Teljesen el vagy sápadva.
~Tudom... de ez nem az a kórház...~
Hmm? Min gondolkozol? O.o
~Ez nem az volt, az nem volt ennyire fehér. És... hacsak ez nem az Ő szemszöge volt... ki hajolt fölénk?~
Nem tudom ><
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Asuka on Szer. Dec. 10, 2014 10:08 am

Saya kénytelen kicsit előresietni, hogy felmérje a terepet, de soha nem is kényszerítettem arra, hogy márpedig akkor is itt marad velem, meg most, bármi is történjék. Nem vagyok én semmiféle vezető, hogy bármire is kötelezzem azokat, akikkel egy csapatban játszok. Mindenkinek megvan a saját, szabad akarata, ez pedig a legfőbb hatalom. Csupán az a baj, hogy a legtöbb ember csak ennek az illúziójában él. Azt hiszik, szabadok, de nem azok. Nézzétek meg az amerikaiakat... Nevetségesek. Én azonban felszabadítottam magam jó Liberatorsos módjára a korlátozó gondolatoktól. Cserébe pedig én sem korlátozok másokat. Nos, leszámítva azt, amikor kiveszek valakit a játékból. De ezt nevezhetjük csak egyszerűen eutanáziának.
Persze amennyire tudom, igyekszem beérni Sayát. A házikót megtaláljuk, a kéményre pillantva pedig meg tudjuk állapítani, hogy az a füst nem egy táborból jöhetett, vagy ilyesmiből (holott ez volt az első tippem... ki gondolná, hogy itt, a semmi közepe után két lépésnyire még találunk épeszű épületet? o.o), hanem egy házikó kéményéből. Biccentek egyet a visszapillantó Sayának, hogy jól, de még mennyire is jól teszi, hogy kivont íjjal közlekedik. Én persze csak kicsivel utána érkezem, a biztonság kedvéért kikészített Hentessel. Nem a gyorsaságom az, ami megölhet, hanem a kitartásom. Ha harcra kerül a sor, valószínű, már a legelső ütésem után pihennem kell.
Még épp megpillantok valami emberszerű alakot, amint Cearso lábai előtt pixelekre bomlik. Tekintetem egyenesen a fiú, valamint Marie indikátorára kerül, azonban nem látok semmi elváltozást. Egyiküknek sem csillan olyan karmazsinvörös színben, mint nekem. Hentessel a kezemben odalépek Cearso mellé, s pillantom meg azt a tőrt, melyet Marie a kezei között fog. A rajta csöpögő méreg nekem túlzottan is ismerősnek tűnik. Sajnos pontosan tudom, hogy mi lehet az, hiszen elég egyértelmű. Én magam is méregkeverő vagyok, valamint potifőző, ebben a világban pedig nincs két olyan méreg, ami ugyanúgy néz ki. Éppen azért, hogy könnyen meg lehessen különböztetni őket.
Minden "bizonyíték" arra utal, hogy Marie elárult minket, talán már a kezdetek óta. Különös módon még sem fog el düh. Mosolyodom rá a lányra, miközben gondolkodóba esek, s megpróbálom átnyálazni a történteket. Olyan összefüggéseket kell keresnem, amiket eddig még nem találtam meg.
Igen, az emberek sokmindenért képesek a gyilkolásra. Megannyi, szinte végtelen okokból képesek vagyunk arra, hogy a másik ellen forduljunk. Nem látok semmilyen indokot azért, hogy Marie miért is akarna ellenünk fordulni, ráadásul ott volt velünk, amikor meglőttek. De ettől még, vagy pont ezért, furcsa nekem a helyzet. Nem, nem Marie lehetett, aki meg akart ölni. Inkább... inkább Mariét akarták eltalálni, s engem lőttek meg inkább?
Újabb látomás, valamilyen rendszerhiba (?) miatt ezúttal fejfájással kísérve. Fehér szoba... a csörömpölésre emlékszem még egy régebbi látomásból, de az emlékképben most ennek miértjét keresem. Tehát, hogy mi okozta a csörömpölést. Vagy mi az, ami esetleg fontos lehet. A fehér lepel úgy borít, mintha a temetésemre készülnének. Aztán végre megérkezik egy ismeretlen alak, én pedig fülelek azért, hogy megértsem mondandóját. De mire ez megtörténne, ismét felébredek.
- Neeeee, pedig tudni akartam, mi történik! T.T - véget ér az emlékkép, de nem vagyok sokkal előrébb. Még mindig nem tudtam összekötni azt a rengeteg információt egy logikus, összefüggő csokorrá, ami a magyarázatot adná állapotunkra. Végül megcsóválom a fejem, s körbenézek, akadhat-e más ellenségünk. Talán most vagyunk a legvédtelenebbek. Vagy a legfelkészültebbek?
- Valószínű, mind ugyanazt láttuk. - inventorymból előveszek némi süteményt, amit épp az ilyen vészhelyzetekre tartok. Mindig van nálam. *.* Megkínálom vele először Sayát, majd Mariét, végül pedig Cearsot is.
- Jót tesz a fejfájásra. Még sosem éreztem fájdalmat Aincradban. - és tök király volt! *.* Ez már igazán hiányzott. Újra élőnek érzem magam. Ez pedig jó. Ettől meg is éheztem, ami azt illeti. Hiszen újra látom értelmét enni. Nem csak az ízek élvezetéért, de az sem hátrány.
- Marie... nem szeretnél nekünk mondani valamit? Ne aggódj... tudom, hogy ártatlan vagy. - az én esetemben persze ez nem jelent semmit, azonban a saját kódexem nem engedi, hogy ártsak Mariének. Nem tartom veszélyesnek magamra nézve, sőt. Éppen ellenkezőleg. Nekem ő szövetségesem. Jelenleg biztosan az. Hát nem is kínálnám sütivel csak úgy, ha nem tartanám ártalmatlannak. Az meg amúgy is teljesítmény, ha valaki épp engem tud eléggé megvezetni. Very Happy
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Szer. Dec. 10, 2014 9:22 pm

A lány értetlenkedik amikor Cearso a fegyver és az előbbi jelenetek láttán mégis belép a házba, majd pedig átöleli, amibe kissé belepirul, majd viszonozza a gesztust, és szorosan magához öleli a fiút, elejtve a kezében tartott fegyvert.
- Azt hiszem igen. Más nem nagyon lehetett. - a farkasos ötletelésre pedig egy huncut mosoly jelenik meg az arcán - talán igen, talán nem. De annyit elárulok, hogy valami nem stimmelt azokkal a farkasokkal. - súgja meg a fiúnak.

Az újabb emlékképek mindenkit lesújtanak, már csak egy darabka hiányzik, de úgy tűnik senkinek sem sikerült összeraknia mi is lehetett az a darab igazából. Marie kicsit elmereng, néhány másodpercig csupán maga elé bámul, közben pedig felveszi a fegyverét a földről, illetve még a süteményt is elfogadja. Viszont furcsa mód, amint megkóstoljátok a süteményt, egyáltalán nem érzitek az ízét.
- De. Azt hiszem magyarázattal tartózom nektek. - sóhajt Asuka kérdésére, kissé szomorkás arcot vágva - Valójában nem mindent osztottam meg veletek, azokból amiket láttam, azokban a furcsa emlékképekben. Sőt igazából, már elég régóta rájöttem valamire, viszont... szerettem volna még egy kicsit... "játszani" veletek. - itt felpillant, és Asuka-ra nézve folytatja a mondandóját - Tudod, amikor megismertelek, rögtön tudtam, hogy te fogod összetartani a csapatot. Hálás vagyok érte. - mosolyogva lép a lány mellé, majd pedig egy kékes villanást láthatnak a többiek, ahogyan Marie pengéje Asuka mellkasában landol, aminek hatására a lány összeesik, persze tudatánál marad.
- Saya-chan, te viszont mintha más lennél, olyan más. Nem tudom mi ez az érzés veled kapcsolatban, viszont, megrémít. - lassú léptekkel kikerüli a földön fekvő lányt, majd pedig még mielőtt Saya-chan menekülőre foghatná, hasonlóképpen belé is mártja a fegyverét. - De azért remélem nincs harag emiatt. Kedvellek, tényleg. - vállon veregeti a lányt, majd pedig visszafordul Cearso felé.
- Igazából te leptél meg a legjobban. Amikor találkoztunk, úgy éreztem, hogy hátráltatni fogsz a feladatom elvégzésében. De tévedtem. Valójában neked köszönhetem, hogy sikerült emlékeznem mi is a valódi feladatunk. - és immáron a harmadik találat is bement, a fiú még láthatja ahogyan előtte "eltűnnek", korábbi csapattársai, illetve azt, hogy Marie is valamit ügyköd, a szobában, majd pedig a fiú felé fordul és valamit mintha motyogna de azt, hogy mi lehetett az azt már nem hallja. Azonban nem sokkal később ö is követi őket a "sötétségbe".


- "Vörös.."
- ...so, ..su.. Sa...

Egy lágy érintés, végtelen sötétség, és valami... valami... "Vörös.."? Megrázkódik.. bundája van? Valami... "szőrös..."?

//Reagáljátok le a történteket, illetve a ledöfés után érzett ürességben is mehetnek gondolatok, egészen addig amíg elkezdtek hangokat hallani. Vajon mit akar jelenteni az amit mondani próbálnak?//
Kérdésekre Pü-ben válaszolok, ha van/lesz, de valószínűleg csak holnap este addig bírjátok ki nélkülem  Embarassed
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Cearso on Szer. Dec. 10, 2014 11:35 pm

-Akkor megérdemelték, amit csináltál velük. Én senkit sem ítélek el azért, amit tett. Hisz a Vöröst se hagytam teljesen magára.
azért nem tudom, hogy mit csináltam volna, hogyha Saya nincs a környéken, aki tud felügyelni a megmérgzett Vörösre.
-Marie, mit csinálsz?
De már nem tudom megállítani, ahogy leszúrja a Vöröst, majd Sayát is gyorsan elintézi.
Valahogy sejtem, hogy én se maradhatok ki a sorból, és túl sokat nem is tehetek ellene.
Én engem is elér az a sors, mint a többieket.
Vajon milyen feladatról beszélhetett Marie? Lehetett bármi köze a vadászokhoz, akik ebben a házban voltak? Megpróbálom összeszedni a dolgokat, amit eddig sikerült kideríteni.
Kimaradt emlékek, koppanás, amitől megijednek a madarak, Marie, egy hálócsapda, farkasok, egy fehér szoba, abrosszal letakart állat, állat? mindenesetre valami csaholt az abrosz alatt, üzenet egy ismeretlen feladótól, csörömpölés, vajon mi törhetett össze? virágok, váza, egy nyíl, a vadászok közt volt egy íjász? Vajon mért nem lőtt ránk már az első alkalommal? Méreg. Most már biztos vagyok benne, hogy az utolsó látomásban egy kórházat láttam.
De miét takarnak le egy kórházban egy élő állatot? Vagy kinek vittek virágot?
Egyszerűen semmire sem tudtam rájönni.
Majd elkezdek hangokat hallani.
Vörös, so, su, sa.
Ez meg mi akar lenni? Pár másodpercig eltart mire rájövök valamire, ez szerintem a mi neveink akarnak lenni. Persze a Vörös biztos Marie lesz, majd én is megpróbálom elismételni a neveket, hátha válaszol valamelyikük.
-Marie? Asuka? Saya?
Ez meg micsoda? Vörös, és bundája is van?
-Egy róka?
Mondom ki az első dolgot, ami hirtelen az eszembe jut.
Bár nem értem, hogy jön az eddigi dolgokhoz.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Asuka on Hétf. Dec. 15, 2014 5:55 pm

Úgy hiszem, bármi is történt, Marie ártatlan. Legalábbis a saját sérülésem irányába. Persze, kárt okozott így is, azonban mindezt nem szánt szándékkal tette. Azt hiszem. Túl gyáva lenne hozzá, hogy komolyan bántani akarjon.
A magyarázat, az a bizonyos magyarázat... Éppen ideje volt. Igyekszem a létező legbutább és legostobább fejet vágni, amit csak tudok, olyan tipikus szőke nőset, mint aki nem ért semmit. Bár valóban nem sikerült rájönnöm az összefüggésekre még, azonban a zsenialitásom nem a fejlett következtetőképességem miatt van meg. Sajnos nem rendelkezem ezzel a tehetséggel. Én fizikus vagyok, én a matematikai összefüggéseket látom át pillanatok alatt. Ez pedig egy másfajta zsenialitás, mint ami az ilyen helyzetekre szükséges lenne.
Szóval, vágom itt a Marilyn Monroe fejeket, hogy mégis miről beszélhet Marie, és hogy csak neeeem, meg hasonlóak, de azért a színészkedésembe egy cseppnyi őszinteség is belevegyül. Szó szerint ledöbbenek azon, amit mond rólam. Én, mint a csapat összetartója... mármint ÉN. Hű. Ezt sosem gondoltam volna, hogy bárkitől is megkapom. Csodálatos, ez csodálatos! Mondhatni, szintet lépett az asztrálom, ha ennyire, de ennyire képes volt ezt feltételezni rólam. Vajon mit szólna hozzá, ha egy óvatlan pillanatban viszonoznám tettét, s én mártanék hasába mérgezett kést? Látni akarom az arcán a megbánást, hogy nem ölt meg, amíg tehette volna. Mert most, most megvolt erre az ideje. Még sem tette meg. Egyszerűen csak tudom, hogy így van.
Képszakadás, ahogyan a szúrás után elernyed testem, s a földre esem. Gyanítom, ha lenne a világban fájdalom, már a földre érkezést sem éreztem volna. Tompán puffan testem a nyirkos deszkákon, tudatom azonban egészen másfelé kalandozik. Újra ezek a látomások és képek, de egyáltalán nem tudok örülni nekik. Eddig se mondtak semmit. Most pedig még jobban összezavarnak. Különben is, mit keres itt egy róka? Vagy komolyan egy róka ez? Lehet, csak képzelődök.
Arra viszont egészen tökéletes, hogy összeszedjem magam. Lenyelem az ösztönt, mely megkísértett. Ha valaha is kivégzem Mariét, az nem most lesz. Talán még hálával is tartozom, amiért elbódított ezzel a méreggel, máskülönben a vérszomj eluralkodott volna rajtam. Akkor aztán sosem magyarázom ki magam ennyi szemtanú előtt.
- Marie-chancsi, megijesztikézel! T.T Elmondod akkor, miről van szó? - próbálom jelezni számára, hogy most már elég volt, egyértelmű válaszokat szeretnék. Mi is ez a többes szám? Tényleg... többeket mondott. Nem tudom, hogy ránk hivatkozott, vagy a társaira. Nem vagyok benne biztos. Különben is, kik a társai? Megannyi kérdés... De ez a legtöbb, amit tehetek jelenleg.

//Postírás közben olvastam, hogy ez az utolsó kör. Szeretném megköszönni a mesét, nagyon-nagyon tetszett, tényleg! *.* Remélem, lesz még alkalmam játszani a meséiden, és Mariével is találkozni. *.*//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Saya on Szer. Dec. 17, 2014 1:22 am

~Nem ez egyértelműen nem az. Minden túl fehér, sehol egy piszok, és az az alak biztos férfi volt. A labor sem lehetett, meg az kalitka sem.~
A Hugi tovább töpreng, és olyan képek suhannak néha még elém, amikről eddig nem is tudtam. Például mondjuk a Papát azt felismertem, mert a Papának volt fehér köpenye és mindig mosolygott, mikor betolta a könyveket azon a kis résen a
Kalitka
aljánál, meg néha mesélt arról, amit ő mindig úgy ívott, hogy az Emberek Világa. De a hangja az már nekem is olyan homályos meg csak szavakat értek belőle. A Hugi az meg mereng tovább és kutakodik olyan dolgokban, amikről eddig nem is tudtam, és van is egy olyan pont is, mikor összehúzódom és olyan furi érzés kezd el kerülgetni. Mondjuk amint ő ezt észreveszi, már "pakolja is vissza" az emlékeket a helyükre, ahol már nem érem el.
A Marie-re is figyelni kell, és mire a Hugi végez, ő már le is szúrja az Asukát. Hugi azonnal félreugrik az ajtó felé, de hát mondhatni, hogy nem vagyunk elég gyorsak, mert a Mesélő nem engedi. Razz  Pedig nagyon sok van azon a pontomon, mert én akarok lenni a játék Legolas-a ˇ^ˇ  Csak elvigyorodik, mikor a Marie elénk lép.
-Ki mondta neked, hogy én Saya vagyok?
pale
Elárultad, hogy te vagy az D:
Marie le is szúr mi meg esünk össze, így innen nézzük végig az utolsó momentumokat.

~So, su, sa. CearSO, ASUka, SAya. Lehetett volna ez nehezebb feladvány is.~
Szerintem eléggé az, mert hát fogalmam sincs, hova való O.o
~Szerintem nem tehetünk mást, várni kell. Vörös, meg ez a bundaérzet... mintha megint ezüstrókára vadásznék. Ha igazad van, és ez a Piroska és a Farkas küldetése, akkor eléggé szét van cseszve és kéne ide egy játékmester, hogy bugtalanítsa...~
Ja, meg hát nem tudom, te voltál elől, és téged tényleg nem Saya-nak hívnak, szóval akkor most... >.>;
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Sinon on Csüt. Dec. 18, 2014 5:38 pm

- Vörös.. - hangzik fel egy érzelemmentes női hang, majd egy lágy lökést érezhettek amitől megrázkódik a testetek, és újra meg újra ismétlődnek a talán eleinte értelmetlennek hangzó hangfoszlányok, de ha elég ideig füleltek rá, hamar rájöhettek, éppen úgy ahogyan Saya/Húgi is, hogy valaki szólongat. Újra meg újra, ahogyan a lökés is ismétlődik egészen addig amíg ki nem nyitjátok a szemeiteket.
Vakító fehérség, ami eleinte bántja a szemeiteket, majd még mielőtt hozzászokhatnátok, először egy sóhaj, majd pedig egy női hang zavarja meg az "ébredezésetek".
- Ötből három felébredt. Ez egész jó arány. Kérlek jegyezd le ezt is Caroline. - majd pedig lépteket hallhattok, lassacskán pedig kezd kitisztulni a kép is. Egy hófehér lepellel beborított ágyon fekszetek, minden irányban hófehér fal, bútorok, és egy íróasztal ami előtt egy szőke lányka jegyzetel valamit, időnként rátok pillant, mosolyog, illetve egy másik lány aki kalapot visel, érzelemmentes arccal tekint rátok, végigsétál az ágyaitok előtt, majd pedig ö is helyet foglal.
- Ne aggódjatok, most már "visszatértetek". Még egyszer nagyon hálás vagyok, amiatt, hogy jelentkeztetek tesztala...- itt megköszörüli a torkát - akarom mondani jelentkeztetek felderítőnek, és mondhatni sikeresen el is végeztétek a feladatokat, ugyanis itt vagytok. - tárja szét a kezeit, mintha csak a levegőben összefogna benneteket. A fejetek fáj, és ahogyan végignéztek a szobán pontos mása annak amelyet a "látomásaitokban" is láthattatok. Még mielőtt a nőtől bármit is kérdezhetnétek, egy papirost rak elétek és arra kér, hogy írjátok le részletesen mit tapasztaltatok, mit láttatok, és mit éreztetek. Megnyugtat, hogy a dokumentum titkosítva lesz, és névtelenül tárolják el. Majd amint végeztetek a jegyzeteléssel, visszaveszi tőletek a papírt, mindaddig nem válaszol a kérdéseitekre.
- Nem tudom elégszer megköszönni a segítségeteket. Nagyon, nagyon hálásak vagyunk a munkátokért. Bizonyára, egy két emléketek hiányos, sajnos még nem sikerült tökéletesítenünk a rendszert, és minden bizonnyal nem sokáig élvezhetjük ezt, ugyanis Kayaba már felfigyelhetett arra, hogy sikerült egy újabb biztonsági hibát kihasználnunk.. De semmi pánik, nem károsíthatta meg az agyatokat... túl nagy mértékben... A hiányzó emlékeitek is vissza fognak térni... talán... - időnként picit elhalkul beszéd közben, majd ismét folytatja normál hangerőn, majd a mondandója befejeztével elkezd a menüjében pötyögni valamit a lány, és már fel is ugrik előttetek egy pénzátutalásról értesítőablak.
- Ezzel a szerény kis összeggel szeretnénk megköszönni a munkátokat. Ti voltatok az elsők akik bejárhatták a "Vörös Erdőt". Reméljük nem is az utolsók voltatok. - A szobában további két ágyat láthattok, az egyiken Marie fekszik, mozdulatlanul, a másikon csupán egy hófehér lepel. Ha kérdezitek is a kalapot viselő nőtől, hogy volt-e rajtatok kívül ott valaki, és ha igen ki, nem mondja el. De még arra kitér, hogy mialatt "távol" voltatok, időnként kinyílt a szemetek, néhány másodpercig. Talán azok a különös "látomások" nem is látomások voltak?


Jutalmazás:

14 kört ment le ami alapján az arany és exp jutalmak a következőképpen alakultak:
Asuka: 110 exp 120 arany
Saya: 110 exp 120 arany
Cearso: 110 exp 120 arany

Céhbónusz:
Artes liberales: Saya 6 exp, Esu 7 exp, Jun  6 exp  Raven 0 exp (betelt) Alex 6 exp, Shu 6 exp, Anat 6 exp, 60 arany a bankba

Liberators: Ayse: 14 exp, Asuka: 14 exp, Tachi: 13 exp, Drake Haru: 14 exp és a bankba 60 arany megy.

Saya: Hallgatózás 1-es jártasságod után ingyen dobhatsz egy tárgy infót, a dobott értékből mindegyik kockánál le kell vonni kettőt.

Asuka keresés 1 szintű jártassága után nem kap jutalmat


Receptek és ércek:
Cearso:
T3-as fegyverkovács
T2-es Kristályíró jelezte, hogy megvan neki minden recept

Saya:
T2-es növénylátó
T2-es Érclátó

Asuka:
T2-es Potion méregfőző
T1-es Növénylátó
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Dec. 18, 2014 9:28 pm

Cearso:
Fegyverkovácsolás (T3): /KA-ra várok/

Saya:
Érclátás (T2): 114 -> 133, 5 Fémkő 4 Vastag Bőr 5 Drágakő 3 Tömény Rubin 2 Acél
Növénylátás (T2): 114 -> 133, 8 Vastag Tövisgyökér 5 Faeno Ág 4 Nihil Levél 2 Óriás Pitypang

Asuka:
Potion/méregfőzés (T2): Gyenge Lényirtó Méreg Recept Egyszerű Adrenalin Potion Recept
Növénylátás (T1): 69 -> 88, 4 Kis Tövisgyökér 4 Faeno Levél 6 Barna Gomba 2 Tövisgyökér 3 Vörös Pitypang

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vörös..

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.