Alex vs Timidus, most már tényleg

Go down

default Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Shukaku on Vas. Szept. 07, 2014 3:18 pm

-Ezt… ezt nem hagyhatjuk annyiban Timidus!
-Nem fogjuk. Tudom, hogy kihez fogunk menni az információval.
-Igen! Hinarihoz! A Liga bűnüldöző céh, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak nekünk.
-Nem fognak. Nem hozzájuk megyünk.
-De hát…
-Ne vitatkozz. Hinari csak a céh szövetségese, nem a miénk.
-De… de… hiszen akkor is segített…
-Neked. És nem ebben.
-De hát… ők bűnüldöző…
-Láttad már, hogy akár egyvalakit is elkaptak volna?
-Nem…
-Akkor ne beszélj butaságokat. Alexhez fogunk menni. Ő a szövetségesünk.
-Alexhez?
-Igen. Ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy átvesz téged az Artes.
-De… mikor mondtam, hogy én át akarok menni az Artesbe?
-Én mondtam. És most, hogy Suzume veszélyt jelent rád, nincs is más választásod.
-De… de mi lesz Channal?
-Nem képes megvédeni.
-És Alex meg tud?
-Ezt fogjuk most kideríteni. Megküzdünk vele, és akkor majd minden kiderül.
-Ezt… de… nem azt mondtad, hogy a szövetségesünk?
-De igen. Ettől még nem jelenti azt, hogy meg is tud védeni.
-Ahha… és nem lehetne tőle megkérdezni? Tudjuk Suzume statjait, megmutatjuk neki, ő pedig megmondja, hogy le tudja-e győzni, vagy sem.
-Mert szerinted ezt Alex szimplán a statokból meg tudja állapítani. Nekem is megmutatta Suzume a pontjait, még sem voltam biztos a győzelmemben.
-Nem voltál biztos?
-Nem.

És ez a mondat bővestelen-bőven elég volt ahhoz, hogy Shu rábólintson arra, hogy felkeressék Alexet. A csöngetés után Timidus azonnal a tárgyra tért.
-Szervusz! Fel kell gyorsítanunk Shunak az Artesbe való áthozatalát. Összetűzésbe kerültünk egy gyilkossal, aki valószínűleg el akar pusztítani minket, és nem olyan teszetosza mint ti. Érzelemmentesen, petként akar működni. Meglepően jól csinálja, és elég veszélyes ahhoz, hogy lépéseket kelljen tennem annak megakadályozására, hogy esetlegesen félrevezessen titeket. Valamint…
-És megölt három embert…
-Igen. Elmondásod szerint te is meg akarod védeni Shut. Ha ez igaz, úgy szükségem van a segítségedre. Minden szükséges információt megadok. Pontokat, képességek listáját. Mindent. Ha úgy kívánod, a veszély elhárítása után fel is használhatod ellenem, ám akkor Shu soha nem fog megbízni bennetek. Olyasvalakire van szükségem, akinek legalább hármas szintű a lopakodása. Nyílt ütközetben nem tudjuk elfogni az ellenfelet, mert elmenekülne, majd rajtunk ütne. Meg akarok küzdeni veled. Egész életes küzdelem. Ezzel bebizonyíthatod, hogy alkalmas vagy arra, hogy segíts nekünk, másrészt én bebizonyítom azt, hogy megbízok benned, hiszen nem hiszed el, hogy nem hazudok. Több infót nem fogok adni, mert még egy tervvel megpróbálkozom előtte.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Szept. 07, 2014 8:30 pm

Csöngetés. Ajtót nyit majd kerekre nyitja álmos szemeit. Majd egy percen át néz ki így a fejéből mialatt a sárkány beszél s néhol a lányra, Shukakura viszi zöldjeit, néhol pedig a szüntelen beszélőre. - O.O - Mondaná, hogy állj állj, csak lassan a testtel, mert korán van még és a felét nem értette, de végül csak egy keresetlen fejvakargatás telt ki belőle. - Hány óra van? o.O - Nyögte ki végül, hajnalok hajnala lehet, és ez a pöttöm már ilyen virgonc. Nem beszélve az örök szervezkedő petjéről. Most is valami olyasmit említett, hogy "megpróbálkozom előtte még valamivel". - Istenem ... -.- - Morgott az orra alatt ezennel magyarul. A lány nem érthette, s talán a pet sem. Megfordult, és becsukta az ajtót, majd kinyitotta. - Felöltözöm. - Ezennel pedig visszazárta az ajtót. Nem tellett azonban sok időbe, hogy újra kinyissa és elinduljon nagy határozottsággal valamerre. Történetesen a kertbe. - És ki ez a személy? - Látszott rajta, hogy meg is mosakodott és két szemdörzsölés közben vetette oda a kérdést. Érdekes volt, habár valóban volt egy olyan érzése, hogy most csak a bolondját járatják vele. Ezt vállalta. -.- Hát teljesítenie kell a magára vállalt feladatot. - Tényleg! - Csattant fel, mintha valami eget rengető dolog jutott volna eszébe, de legalább is olyan, ami megváltoztathatja az eddigi kimenetelt. - Mit bizonyít az, hogy ha legyőzlek téged? Mert azt értem, hogy ha erősebb vagyok nálatok, akkor több hasznom van, minthogy ha nem, de ettől függetlenül is tudok nektek segíteni. - Elhúzta a száját hozzá. Sehogy sem tetszett neki a sárkány logikája, no meg a tény, hogy tulajdonképpen csak statisztál neki. >.<

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Shukaku on Vas. Szept. 07, 2014 9:09 pm

Timidus csak figyelte azt a bamba tekintetet, amit már oly sokszor látott Shun is, amikor néha-néha öt óra előtt keltette ki az ágyból, valami eget rengetően fontos dolog miatt, minthogy nem értett valamilyen kifejezést az éppen olvasott szakirodalomban. Ilyenkor persze egy ideig kellett böködnie mire felkelt, és nem is nagyon csinálta ezt túl sokszor, hiszen a kialvatlan Shu igencsak használhatatlannak bizonyult a nap többi részében. Az emberek persze ebben is sérülékenyebbek voltak, hiszen Timidusnak mindössze annyit kellett pihennie, hogy mindig maximumon tartsa a kitartáspontjait, Shunak azonban volt valamiféle rejtett kitartáspontja, ami naponta merült le, ahogy a Nap járt az égen. Ha Timidus ismerte volna a napelemes eszközöket, akkor bizonyára ahhoz hasonlította volna az embereket, hiszen míg ő napszaktól függetlenül képes volt aktivitásra, a lány mindig nappal volt aktív, és estére fáradt el. Öt óra azonban már bőven elmúlt, és Alex-kunnak még úgy tűnik nem voltak elég a hajnali Napocska szelíd sugarai ahhoz, hogy feltöltődjön.
-Hat óra huszonkét perc van, ez azonban lényegtelen a harcunk kimenetelét illetően, amennyiben a kitartás pontjaid nem fogytak el, ezt azonban kétlem, mert ahogy látom, az utóbbi órákat alvással töltötted.
A morgást Timi sem értette, Alextől bár megjegyezte az összes kiejtett szavát, nem kereste az értelmüket, mert hitte, hogy a fiú sokszor csak magában motyog, hogy ezzel üsse el azt az időt, amíg lassú gondolkodásával megfogalmazza a szükséges válaszokat a feltett kérdésre. A szitokszókról a hangsúlyból tudta, hogy azok, ez a szó azonban nem tűnt annak. Azt sem értette, hogy minek kell ajtó mögött felöltözni, amikor egy mozdulattal átválthatja a ruháit, de mivel Shu is ragaszkodott a reggeli fürdőszobai procedúráihoz, így türelmesen várakozott. A kérdésre azonban Shu azonnal válaszolni akart, mivel így érezte tisztességesnek.
-Su…
-Amennyiben ígéretet teszel arra, hogy nem fogsz engedni a szeleburdi jellemedből eredő kísértésnek, és nem fogod szétkürtölni, illetve nem fogsz nekimenni azonnal, hanem türelmesen várakozol a holnapi bossig, ahol megosztom veled is a tervemet, úgy elmondjuk. Az ígéretet azonban köteles vagy betartani, hiszen ez a lényege. Megszegése azonnali bizalomvesztéssel jár.

A következő kérdésre megforgatja a szemeit, hiszen ezt már elmondta.
-Már mondtam. Nem mindegy, hogy hogyan segítesz. Ha harc kimenetelétől és az abból levont tapasztalatok alapján fogom felhasználni a segítségedet.
És még arra is ügyelt, hogy ne azt mondja, hogy magát a fiút.
-Ha legyőzöl, úgy lehetőséged van végezni velem, amely nem titkoltan a célod is, bár jelenleg nem elsődleges fontosságú. Az emberek számára fontos a bizalom, és ennek ilyen furcsa módon való bemutatása, mert önmagukból kiindulva nem képesek elhinni, hogy egy másik lény egyszerűen csak betartja az adott szavát.
Amikor kiértek a kertbe, a sárkány intett Shunak, aki már el is küldte a felkérést.
-Bizonyára te vagy a gyorsabb. Kezdj.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 08, 2014 11:41 am

szint 23:
Élet: 24
Fegyverkezelés 35
Erő/Irányítás 68
Kitartás 15
Gyorsaság 50
Speciális képesség 13
Páncél 65


Elmosolyodott. Épp hogy csak el nem nevette magát a sárkány válaszán. Majdnem csendre intette a pontos idő bemondóját, azzal, hogy ez csak egy amolyan költői kérdés volt, de miért is ne tudja meg azt, mennyire reggel van már, és mikor merték zargatni ezek a nyughatatlan kis pöttömök. Majd bezárta az ajtót, de úgy gondolta, hogy azért visszaszól miért is tette, s már menti s a dolgára. Nem tartott soká felöltözni, s ahogy kilépett, indult is előre, vonva ezzel magával a két zargatót. Kérdésére Shukaku már válaszolt is volna de a pet ~ szokásához hűen ~ maga akart információkkal szolgálni, azaz hogy inkább elhallgatni. Rosszallón tekintett le a kutya nagyságú AI-ra. Az előbb már arra gondolt, hogy kezdi megszokni, hogyan is működik de ami azt illeti a buta Kajmánszörny semmiben sem különbözik a kinti állatoktól, talán még butább is, nem úgy ez a túlméretezett hüllő-madárkeverék. Végtére is nem él a nap minden percében mellette, koránt sem érti a gondolkodásmódját. Azonban ha minden igaz, az alapműködésére már ráláthatott. Ha nem is teljesen.
- Hmm, jól kitaláltad, de tudod. ^^ - Itt leguggolt a pet elé, arra kényszerítve hogy az megálljon és rátette a kezét a buksijára. - Jobban szeretném ha nem szólítgatnál azzal a jelzővel, hogy "szeleburdi". Annál is inkább mert én nem tartom magam annak. ^^ - Mosolygott de egyértelműen neheztelt a sárkányra emiatt. Olyan érzés volt, mintha a másik felsőbbrendűnek tartaná magát, ami ~ voltképp ~ könnyen lehet is. Ez pedig gáz. xd Felállt és most már komolyan vetette oda a többit. - Bah ezt megígérhetem. Mond ki az. - Su.... még nem is hallottam senkiről akinek így kezdődnek a neve. >.>

A továbbiakat szépen végig hallgatta, míg a kertbe nem értek és Shu felkérése után szólalt csak meg. Mosolygott. Annyira érződött, hogy az a pet utolsó véréig ki akarja használni. >.> De egyelőre nincs miért ne engednie. Ha jók a következtetései, Timidussal nem lesz gondja. - Valóban. - Legyintett a bizalom dologra. - És ugye ez rád is vonatkozik. Ha netán meg tudnál ölni, jusson eszedbe, hogy azzal az idomárodnak ártasz, azt pedig nem engedheted meg. - Ekkor a kislány felé vitte a tekintetét. - Én Shut akarom bevenni az Artesbe, nem téged, és csak azért beszélhetsz ilyen utasítgatóan velem, mert neki szüksége van rád. - Még. De ezt nem tette hozzá.
Elfogadta a felkérést, majd felaggatta magára a köpenyt, mivel a többi már rajta volt. És persze a pallos. Barran dühösen füstölgő fegyvere. - Játszunk tisztességesen. Nincsenek potik meg kristályok a pontjaiddal harcolj. - Amúgy se használta azokat soha. Ha ez tisztázódott, akkor csak egyszerűen pár nagyobb lépést eszközölt a sárkány felé, hogy föntről indítva a nagy fegyvert, lecsaphasson rá. Ez a vágás nem volt se gyors ~ nem adta bele az összes gyorsaságát ~ sem pedig pontos. Félelmetesnek viszont félelmetes volt, ahogy föléjük tornyosult.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 08, 2014 12:15 pm

PONTOK:

Élet: 25
Fegyverkezelés: 40
Erő: 5
Irányítás: 50
Kitartás: 27
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 45
Páncél: 45


Alexnak az volt az egyetlen szerencséje, hogy Timidus nem nagyon értett sem a gúnyhoz, sem az iróniához, sem az ilyen könnyed csipkelődésekhez, ha azok nem voltak eléggé egyértelműek. Shu talán neheztelt volna, ha Alex hozzá guggol le, a fejét paskolva, jelezve ezzel, hogy kisebbnek, gyámoltalanabbnak gondolja, a sárkányban azonban ez meg sem fogalmazódott, mindössze arra gondolt, hogy az emberek számáta fontos a szemkontaktus, és a fiú ezért akart egy magasságba kerülni vele. Persze ehhez semmi szükség nem volt arra, hogy megálljanak, hiszen Timidus simán felröppenhetett volna a fiú fejmagasságáig, és még hátrafele is tud repülni, szóval csak kérnie kellett volna Alexnak, de ha neki így jobb, akkor csinálja így.
-Véleményem szerint heves természetű vagy, azonban amennyiben kéred, úgy nem szólítalak így. Nem tartod magad szeleburdinak, sem fiúnak -legutóbb ezt a jelzőt kifogásolta Alex, vélhetően hasonló okból kifolyólag-, tehát úgy vélem, hogy az Alex lesz a legmegfelelőbb számodra. Amennyiben más megnevezést igényelsz, úgy jelezd, mindössze maradj következetes, hiszen nem hívhatlak minden nap másképpen, mert az zavarná a megértést és a kommunikációt.
Shu csak mosolygott ezen, hiszen régen megtanulta, hogy Timidushoz másképpen kell beszélni. Alexnak persze erre nem volt két éve, és talán olyan türelme sem, mint az idomárnak. Shu már bólintott is, és újra szólásra nyitotta a száját, amikor Timidus újra közbevágott.
-Nem az volt a kérdés, hogy megígérheted-e. Természetesen megígérheted, hiszen ebben semmi nem gátol. Az volt a kérdésem, hogy megígéred-e.
És ha már itt tartott, akkor válaszolt a többi felvetésre is.
-Megígérem, hogy addig a pillanatig, amíg a szövetségesünkként működsz, és nem teszel kisérletet arra, hogy ártó szándékkal lépj fel Shu létezésének irányába, addig nem fogok megpróbálkozni az elpusztításoddal.
-És…

Szólalt meg végül a lány, bár várt egy picit, hogy Timi nem vág-e megint közbe.
-Én és Timi egybe tartozunk. Nem tudsz csak engem bevenni. És… ne haragudj rá, nem parancsolgat… illetve ő nem úgy gondolja… csak mindig ilyen, ha harcról van szó. Ha van jobb ötleted, akkor nyugodtan mondd el, és meg fog hallgatni.
-Természetesen. A játékszabályokat elfogadom, bár ennek semmi köze a tisztességhez.

És Alex már az első csapásnál elszámolta magát. Legtöbbször Shu azonnal switchelte volna a sárkányt, ahogy támadás éri, ám most Timi egyértelműen jelezte, hogy ez felesleges. Már a mozdulat elején látta, amit Alex is, hogy a támadás se nem lesz pontos, se nem gyors, pedig Alex igazán építhetett volna a gyorsaságára. Félelmetesnek pedig hiába volt félelmetes, maximum a lány ijedt meg, hogy az a hatalmas valami onehiteli Timidust, de ez Timidus ugrására, amivel elszökkent az ütés elől semmilyen hatással nem volt. A sárkány pedig a következő pillanatban már a levegőben is termett.
-Egyszer támadsz csak? A gyorsaságod miatt, vagy azért, mert így döntöttél? Nem hinném, hogy egy frontharcos ne építsen a gyorsaságra.
Egy csipogással jelzett Shunak, aki bekapcsolta a második képességét, majd Timidus előrelendült, és támadott, közvetlenül utána pedig Shu is a fiú felé szegezte a pálcáját, hogy az oldalába marjon.
Shu: 125/45
Timi: 62

A képi sikeres, a specünk 45 a te 13 pontoddal szemben.

A te fegyverkezelésed 15 ponttal csökken, Shu ereje 15 ponttal nő és ez két körön át fennáll.

Így a fegyverkezelésünk 40 pont a te 20 pontoddal szemben, így a támadás is majdnem biztos.

És tegyétek ki a Nova rendszert adminok, hogy tudjuk használni. Razz

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 08, 2014 6:21 pm

Csak a szemét forgatta a sárkány ~ újfent eléggé kioktató ~ menyilvánulására. ~ Véleményem szerint blablabla ~ de persze nem osztotta meg a gondolatait a többiekkel, egyszerűen csak bólintott, sőt, hozzá tette szavakban is, amit alapból nem kéne elmagyarázni egy mebernek. De ez itt egy pet! Nem élőlény, egy robot, AI, ha úgy tetszik. A háta is borsódzott tőle. Nem tudta volna elhinni, hogy már léteznek ilyen fejlett "robotok", avagy mesterséges intelligencia, mint ez is itt. Kirázta a hideg a tudatra, de megpróbált uralkodni magán és az ügyére koncentrálni. - Igen. Az Alex bőven elég, mint megszólítási forma. - Toldotta meg kicsit bővebben is kimérten. - Nem igénylem a kunt sem, pedig illene hozzá tenned Timike. xd - Azért nem állhatta meg, ha már úgy érezte, hogy őt is sértik a sárkány szavai önérzetében, legalább egy kicsit vissza adott. A következő megint csak egy láthatatlan mosolyra bírta. Végülis igaza volt a sárkáynnak, snoha az emberek ezt úgy értik, hogy "megígérem" sokan kihazsnálják a szavak pontatlanságából fakadó réseket. Hát Timidus erre is figyelt. Valahol még tetszett is neki ez a fajta elővigyázatosság. Ha úgy vesszük, akkor jól végzi a dolgát. Vigyáz Shukakura. - Meg is ígérem. Megvárom a holnapi bosst és a nagy tervedet is. - Nézett rá ekkor nyíltan a petre és a lánykára is, akibe már másodszor fojtotta bele a szót a saját petje. Hát ő ezt nem tudta volna elviselni. Még az íjász létnél is borzalmasabb lenne, ha egy pixelhalmaz, egy gép utasítgatná! xd
A további fecsegésre egyszerűen csak legyintett. Neki aztán mindegy, hogy mit mond a másik fairnek, ha ő egyszer nem használ potit meg kristályt, akkor már a másik se tegye. Ennyi. És nem is teszi akkor.
- Igen, csak egyszer. - És már kapta is a kis szurkálgatást. Ami Shukakkut illeti. Nem gondolta volna, hogy az idomárlányka is beszáll a harcba, de nem volt ellenére különösebben. Csak épp nem értette. Mielőtt azonban támadott volna lecsekkolta mennyit veszített. Ám az sem tartott semennyi időbe sem, hiszen csak nézetet váltott gondolatban majd vissza, hogy ne zavarja semmi se a harc közben. Volt még páncélja, kereken tíz.
~ Uhh ~ De már cselekedett is. Nem akart leállni harcközben csodálkozni. És már kezdte érteni azt is, hogy miért támadott a lányka is. Így nem tudja majd, hogy melyikük mennyit sebzett.
Eltolta a kis lánykát fél kézzel. Súlyemelés jártassággal könnyű volt, s közben másik kezében, fél kézzel lendítette alulról fölfelé a pallost egy kis földet hordva maga után. Ez is sebző manővernek számított, ám próbált nem megállni itt. Ráfogott mindkét kezével a fegyverre miután arrébb taszította a kislányt. Most harcolnak. Rolling Eyes
S ahogy megfogta mindkét kezével, belevonta az összes pontosságát, pontosabban is célzott, egy fordulattal immár fentről lefelé támadt a petre. Ám ez sem hozta el a kívánt hatást. Hátra lépett egy nagyobbat, és megpróbálkozott egy képiaktiválással, azonban nem sikerült.
A rendszer letiltotta.... - Ohh....
Alex hp 120/120 páncél 65/10

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 08, 2014 6:43 pm

Alex még mindig nem értette meg, hogy mi a leghatalmasabb különbség a petek és az emberek között. Bár nagyon szép szándék volt önmaga felé, hogy picit vissza akart szerezni a megtépázott becsületéből azzal, hogy szurkálódik a sárkánnyal, amit egyébként ő visszaszurkálódásnak gondolt, pedig Timidus ismételten csak a tényeket közölte, bármifajta ártó szándék nélkül. A sárkány értett a pszichológiai hadviselés egyes formáihoz, azaz ha valakinek tudta a gyengéjét, akkor előszeretettel hangoztatta a harc közben, hogy megtörje az ellenfelét, de ez fordítva már nem működött. Nem vette észre, hogy ha valamivel megsértette a másikat, amennyiben azt nem akaratlagosan tette. És mivel így nem várt visszatámadást, így nem is vette fel, és nem is értette. Ha Alex annyira nagyon akarta volna, akkor ő kérésének megfelelően szólította volna Alex-kunnak, sőt, mivel idősebb volt nála minden tekintetben, azaz az ő világában töltött idő szerint, meg az emberek időmérése szerint, amit az álomviláguktól kezdve számoltak, és ezt a sárkány is tudta, így akár a felnőtteknek kijáró jelzőt is megkaphatta volna a fiú, ha kéri, persze ez nem járt volna azzal, hogy bármiben is előre valóbbnak gondolná magánál. Egyelőre azonban még le sem nézte, legalább is nem általánosságban, csak egyes dolgai miatt. Szóval nem várta, nem vette fel, és nem is értette meg a csipkelődést, azaz Alex csak a gyomrát hűtötte vele. A képesség működött, és Timidus már a fiú páncéljaiból régen felmérte a kiegészítő statjait. Alex nem gondolt arra, hogy rejtse ezeket, amikor pedig ismételten félre sikerült szökkennie, most már két támadás elöl is, és még Shut sem kellett pajzsként használnia egyszer sem, nyugodtan szállt le a lány mellé az újabb támadás előtt.
-Ohh bizony. Ha jól sejtem valamit aktiválni próbáltál, és mivel itemeket nem használhatunk, marad a képsség. Tíz páncélod maradt. A következő támadással már az életpontjaidat fogom tudni felmérni.
Újabb csipogásnak a lánynak, újabb képi aktiválás, és előrelendültek, Timi ezúttal azonban az első támadás után visszafordult, és hátulról is megkínálta Alexet a karmaival.

Shu: 125/45
Timi: 62

A képi még ebben a nagykörben aktív
Timi aktiválja a második képijét, kétszer támad
Shu egyszer támad

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 08, 2014 8:15 pm

// 5 kör-4 kör az arány simán nagyobb esetén.
3. kör //


- Hogy? O.o - Mered felfelé, még csak be sem csukta a menüjét, s közben olyan megdöbbent képet vágott Timi felé, hogy azt irigyelni lehetne. Az oké, hogy látszik az életcsíkja és azt látja a sárkány és tud kalkulálni... - Te megjegyezted a páncélok kinézetét? o.O - Meredt végül rá a petre. Ez volt az egyetlen elképzelhető és épp kéz láb gondolat, de .. az... lehetetlen! Vagy mégis? Ha ez igaz az a hüllő madár pixelcsík még veszélyesebb mint gondolta! xd Majd jött a rémálom. Az előbb ~ észre vette ám ~ a fegyverkezelését csapolták meg, most meg felgyorsították volna magukat? Vagyis csak a petet. Kimozdult, persze, csak hogy nem eléggé. Shukaku ütése is épp hogy csak, de azért eltalálta a fiút. A sárkány pedig repülve, gyakorlatilag minden nehézség nélkül mélyesztette belé a karmait. Alex ott volt a páncél maga habár már nem védett az ütések ellen, a seb így nem lett olyan hatalmas és a vele járó fájdalom sem. Alex a sárkány számára egy lomha, majdhogynem egy helyben álló célpont volt. A fránya specek! Ő meg aktiválni sem tudta! >.< Mennyi van ennek a párosnak a sepcén? Legalább huszonhat ha nem jóval több! xd Megtántorodott s kissé messzebb kerülve a veszély forrásától nézett fel az életcsíkjára. Vörösen izzott. Csak tíz pont! Tíz!
Hitetlenkedve, felhúzott szemöldökkel nézett vissza a párosra, majd egész egyszerűen megrántotta a vállát és lehívva újfent a menüjét, ~ azért láthatóan csalódottan és dühösen ~ kihátrált a párbajból. - Győztetek. - Vetett oda kurtán. - Őszintén megmondom, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó pontjaid vannak. A képikről nem is beszélve. - A képik. >.> Majd ahogy a rendszer kihirdette a győztest, eltette a harci felszereléseit nah meg a kardot is. Itt nem tudja megtámadni a sárkány pvp nélkül. - Noh, megtudtad amit meg akartál. - Végül is ős is megtudott egy es mást. - Még valami? - tette hozzá ingerülten, már mehetnékje volt. -.-

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 08, 2014 8:47 pm

-Természetesen. A tudás hatalom. Ismerem az összes boltban kapható páncél és fegyver kinézetét és statjait, valamint a kristályok kinézetét, illetve a potionokét és a mérgekét is.
És most ismételten csak szerencséje volt Alexnak, hogy Timidus nem vette sértésnek, hogy ezen ő meglepődött. Ez a sárkány számára annyira természetes volt, minthogy ismerte a saját pontjait, a saját felszerelésüket, és persze az összes ellenfél eddig megismert statisztikáját is a fejében tartotta. A pet azt is figyelte, hogy Alex mennyire rezzen össze attól, amikor a sebzést beviszi neki. Ő ugyan csak annyira érezte a fájdalmat, amikor a szarvánál fogva magához rántotta egy másik sárkány Draconiában, és azt is csak egy pillanatra, de éppen elég volt neki belőle, és tudta, hogy a fiúnak igen nehéz lehet folyamatosan ezzel az érzéssel a testében harcolni, akárhányszor megsebzik. Természetesen a sajnálat csekély szikráját sem érezte, mindössze az fogalmazódott meg a fejében, hogy milyen hátrányt fog ez jelenteni majd számukra a Suzumével folytatott küzdelem során. Timi az arckifejezéseket sem tudta olyan jól olvasni, mint az emberek, de azért azokat az érzéseket, amelyek a fiú arcán megjelentek ő is értette.
-Ne légy csalódott. A győzelmi rátám tizenkilenc a kettőhöz, nálam egy szinten, vagy alacsonyabb szinten lévő ellenfél esetében pedig száz százalékos. Már ott veszítettél, hogy feltételezésekbe bocsátkoztál a pontjainkat illetően. Nekem mindig van tervem, azonban sohasem bízok a tervem tökéletességében. Egy jó terv legnagyobb ellensége a tökéletes terv reménye. Nem szabadott volna megengedned magadnak azt, hogy elpocsékold az első ütést. Könnyelműség volt a részedről. Alábecsültél minket. Az előítélet a legfőbb ellenségünk, mert láthatatlanná teszi a láthatót is. Ne becsülj alá egyetlen ellenséget sem, mert könnyen lehet, az pontosan erre számít. Tudtam, hogy gyorsabb vagy, így megadtam neked a kezdés jogát, de te ezzel nem éltél. Sejtettem, hogy nem fogsz vele élni. A háború első szabálya: soha ne teljesítsd az ellenség vágyát! Nem gondolkodtál eléggé előre. Mennyire tervezted meg a következő lépésedet? Egyetlen lépésnyi előny, az még nem terv. Két-három lépés kell, előre meghiúsítani az ellenség húzásait, az már terv. Elmondásod alapján nem vagy szeleburdi, most mégis fújtatsz egy olyan vereség miatt, amely az első körben várható volt a hibás lépésed miatt, amelyről te magad döntöttél. Higgadt szövetségesre van szükségem.
Többet nem mondott. Azt sem, hogy a fiú alkalmatlan, de kérdést sem tett fel, mindössze állta a tekintetét, és várta a válaszát, miközben a lány a háta mögött csak tétován próbált egy picit segíteni a fiúnak egy megnyugtató, biztató mosoly félével… bár fogalma sem volt arról, hogy most Alexnek mire van szüksége.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 08, 2014 9:04 pm

Túl sokat beszél. -.- Szögezte le magában a fiú. Legalább tett volna úgy, ahogy azt elvárják tőle és örült volna a győzelmének, eltette volna a sok sok információt, amit ki tudja honnan szerzett meg ebből a leheletnyi küzdelemből és ment volna dolgára! Dühös volt, és csak az állította meg ~ tulajdonképpen több is ~, hogy úriembernek tartotta magát. Egy veszteségért ő aztán nem fog hisztizni! Régen még mondhatta is volna azt, hogy mennyire nem szokta meg az itteni harcrendszert de ez két év távlatában aligha lehetne hihető, még saját maga előtt sem. Így csak beletörődően próbálta meg kiszedni azt Timidus szavaiból, amit fel is használhat. Bizony, ilyenre is képes volt. A fennhéjázó szöveget ugyan nem hitte el. Hogy most győztek az az ő elbizakodottsága, nem a sárkány leleményessége vagy pontjain múlott. Sőt mi több, a spec pontjain és a kivételesen jó képijén múlott csak!
Szóval az egész speech alatt csak állt komoran, mint a megtestesült mozdulatlanság, aztán levegőt vett.
- Nagyszerű. Ha csak ennyit akartál, akkor mennék vissza a szobámba. Suspect - És nem tette hozzá, hogy mekkora lángész ez a Tmidus a sok hatalmával egyetemben, eddig se reagált semmiféle iróniájára sem. - Bah. -.- - Látványosan forgatta a szemét, nem igazán akarta maradni, már csak untatta a fontoskodó megjegyzéseivel a pet, és valahogy semmi fontosat nem mondott. Nem, nincs hozzá szokva, hogy pvp-kben életre halálra menjen. Ő nem olyan, és ha edzést tartanak, az első pár ütés nem megy élesbe sosem. Ő csak tartotta magát ahhoz ~ a már talán elavult, hiszen kinti ~ szokásaihoz, amiket eddig is bevettnek tudott. Nincs miért szégyenkeznie, de a tudat, hogy ez a pet túljárt az eszén. xd Fújt egyet. - Komolyan. Elmondhatnád most már nekem is, hogy mire akart ez az egész valóban kilyukadni. - Emelte fel a kezeit is hozzá látványosan, hogy nem, nem tudja, és nagyra értékelné, ha a sárkány szíveskedne megosztani vele a nagybecsű tudást.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Szept. 08, 2014 9:27 pm

-Nem értelek téged Alex. Mint mondtam, Shu élete veszélyben van, te pedig azt mondtad, hogy segíteni szeretnél nekem megvédeni az életét. Nem tudom, hogy mik azok az érzések, amik…
-Duzzog.

Vágott közbe a lány halkan, szemlesütve, és már a tekintetével is elnézést kérve szegény Alextől. Tudta, hogy már Timidus is, meg a győzelem is, meg persze ezek ötvözete is, azaz, hogy Timidus győzte le, plusz még utána szentbeszédet is tartott… szóval nem ő akarta megmártani a kést utoljára a srácban, de a sárkány sohasem találta volna ki, a fiú meg sohasem vallotta volna be, hogy mit érez.
-Alex… kérlek szépen! Suzume megölt három embert csak azért, hogy egy Exp növelő itemet szerezzen magának, és szerintem ha megtudja, hogy Timi elkezdett ellene szervezkedni, akkor vadászni fog ránk. Tudom, hogy nem szereted Timidust, de legalább csak most az egyszer fogadd el, hogy neki van igaza. Már beszéltem erről Channal is, de senki nem figyel rám. A vörösök nyugodtan járkálnak akárhova, öldösik az embereket meg a peteket, és senki nem foglalkozik velük. Van egyetlen bűnüldöző céh, de Hinariék sem tesznek semmit. Még a frontharcosok közé is beengednének szerintem akármilyen gyilkost, mert nem pörög máson az agyuk, csak a bosson meg a kijutáson, és nem látják, hogy közben hány ember hal meg. Szerinted a nevek közül, ami a kastélyban van, hányat ölt meg mob, és hányat az emberek? Minket eddig csak emberek akartak megölni, mob miatt még sohasem kerültünk életveszélybe. Timidus a segítségedet kéri, és én is, és most akármennyire is gyűlölöd a peteket, meg nem tartod élőnek, vagy fogalmam sincs, de most nektek is akarunk segíteni.
És látszott rajta, hogy tényleg fél. Félti Timidust, félti a többieket, és félti a saját életét is. A lány arcán Alex láthatta azokat az érzelmeket, amely talán átvihette azt a közeledő vihart, amelyet rideg logikával és szavakkal a sárkány képtelen volt a fejébe verni.
-Akiknek közös céljuk van, sok mindent elérhetnek. Akiknek közös az ellensége, még többet. Ha most elvonulsz, azzal cserben hagyod Shut. Ha végighallgatsz minket, akkor segíthetsz. Tiéd a döntés.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 08, 2014 9:46 pm

Azon kattogott az agya, hogy mit hol rontott el. Az nyilvánvaló volt, hogy nem volt hozzászokva az "éles" küzdelemhez, valójában ilyen szinten eléggé gyenge. Tudta magáról, hogy még Timidust sem tudná megtámadni, amíg "ilyen". Amíg ember szerűen viselkedik, és amíg azt hangoztatja, hogy Shukakut akarja megvédeni. Amíg egy ember élete fontos a számára. És azt is jól tudta, hogy ha egy másik ember rátámadna, őt se tudná teljes erejével megsebezni. Nem menne. Meggátolná őt az emberi mivolta, pedig mi is az ember? Nah ebbe nem akart belemenni, annál is inkább mert hót idegesítette a pixelhalmaz előtte. Már épp nyitotta volna a száját egy újabb ~ tudván haszontalan ~ megjegyzésre, amikor Shukaku felszólalt. A szó hideg késként érte. Nem várta volna a spontán hátba támadást, főleg nem egy szende kislánytól. ~ Még ha nem is olyan szende és elég erős ambíció vannak, ami a peteket illeti ~ Egyszóval hát nyitva felejtette a száját, és úgy, leesett állal, felvont szemöldökkel, hitetlenül, de a szavak hatására egyre reménytelenebbül állt ott és hallgatta a kis idomár lányt. Sóhaj formájában szakadt fel belőle mindaz ami most érte. Elsőként a név, melyet jól az eszébe vésett, másodikként a tény, amire eddig nem figyelt fel, vagy nem is akart. Hiszen ő sem tud mihez kezdeni a vörösökkel.
Lemondóan, már-már bocsánatkérőn pillantott fel a párosra az újabb levegővétel után. Félre kell tudnia most tennie a vereséget. A megalázó vereséget! >.<
Timidusra azonban legyintett.
- Jól van, jól van, Shu chan bőven elég volt ahhoz, hogy vázolja a helyzetünket. Csak ne beszélj állandóan. xd - Még haragudott rá, ~ amiért mert élő szerű lenni, és jobb nála ~ de legalább már tudatosította magában ezt a nonszenszt és lassan legyűrte.
Ezután pedig már meg tudott engedni magának Shukakuék de leginkább a lány felé egy mosolyt. - Természetes, hogy meghallgatlak titeket. - És legyűrte magában azt a kis sértődöttséget is, hogy " amennyiben még hasznosnak vél Timike. xd "

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Klein on Pént. Szept. 12, 2014 12:56 am

Ossu!

Hát, nem vittétek túlzásba, úgyhogy nekem is vágnom kell a jutalomból, de 60 exp és 150 arany így is jár. Lezárom a párbajt!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Alex vs Timidus, most már tényleg

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.