[Játékos küldetés] Leverru

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Feb. 17, 2015 5:35 pm

- De jó meleget nyújt a tűz - kezdtem ahogy továbbra is a tüzet néztem. Általában nem volt sok minden, amitől féltem, és amitől féltem ott is, helyzethez alkalmazkodva próbáltam nyújtani a lehető legtöbbet. néha már-már saját idegrendszerem kockára téve. Akár ott az erdőben a koboldok ellen, vagy a pókok ellen, vagy Norm jelenléte. - Amiért semmiképp sem lettem volna kint, az a szörnyek. Neked elmondhatom, bármennyire is nem mutatom, de a vízi tündér elleni harc sem volt a legjobb. Féltem, mint most is. Valamennyire már megedzett a hely és az állandó mozgásban lét, de jobb szeretem a biztosat, ahol nagyobb eséllyel túlélhetem ezt - levettem szemem a tűzről és arcát néztem egy kicsit, túl élhetjük Smile. Talán legfőbb hibám mindig is az volt, hogy tudni akartam, mi jár a másik fejében. Érdekel most is, ahogyan mindig. Azonban nem leszek annyira követelőző. Biztonságos menedék, szeretem az ilyet, kicsit olyan mint a tisztás, ahol éltem, ahol még mindig egy kicsit élek, a legtöbb embertől távol, "szörnyvadász yuichi" azt hiszem ilyen sosem leszek, inkább a futó. Arcán láttam egy fura árnyékot megjelenni, jobban megvizsgáltam és ott is maradt, ahogy halványodott a fény. Hamarosan kihunyt a fény és a kandalló teljesen kialudt. Ilyenkor, mint minden férfinak az ijesztgetés lenne az első dolog, amit tehetnék, de ezt biztosan nem tenném meg. Kezem levéve a térdéről, körbenéztem a sötét szobában fényforrást keresve. Haloványan láttam a sarkokat és a kandalló körvonalait. Niora néztem, aki továbbra is tündökölt szemem előtt. A helyiségben lévő cica aki eddig nyugodtan aludt, egészen heves reakciókkal kezdett dünnyögésnek és fújtatott, mint a kohó.
- Nio, körbenézek a szobában, hogy van-e valami lehetőségünk - de hogy mire is, azt nem igazán tudom. Szökni, ha baj van.. vagy..
Nem sokáig sikerült felemelkednem a földről, ugyanis valami bizsergés megakadályozott ebben és ez nem kellemes féle bizsergés volt. Fejemhez kaptam és visszakerültem a szőnyegre Nio mellé. Mindkét kezem a fejemhez emelve nyomkodtam homlokom, hátha alább hagyna, de csak nem akart.
- Ez mi, ez a hang? - kérdeztem Nio felé nézve, hátha ő is hallja, vagy tudja. Azonban hamar váltott ez a nesz a fejemben, és kitöltötte a teret. Irtózatosan nyomott a halántékomnál, mintha egy kés pengéje döfködné a fejem. Szerelmemre akartam nézni, de a nyakam nem engedte, nem mozdult, csak lefele. Eldőltem, mint valami farakás és a kín átjárt teljesen. Kinyitottam a szemem ahol is haloványan láthattam aggódó arcát, de ez "fáj". Összepréseltem szemhéjaim, hátha némi fájdalomkényszert tudnék kicsikarni, de a szoftver nem engedett.. a zúgás eluralkodott fejem felett. Némi prüszkölő hang kíséretében, jött a sötétség.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Nio on Kedd Feb. 17, 2015 10:49 pm

Mikor beértünk a komfortos és biztonságosnak mondható menedékre Yuichi felelt is kérdésemre, ami némiképpen engem is megnyugtatott. Ölelését és érintését viszonoztam, szívem majd kiugrott helyéből. Bár nem is volt olyan rég, hogy egymás mellett sétáltunk és fogta a kezemet, de a mai nap után az a pillanat olyan távolinak tűnt, mintha ezer év telt volna el az óta. Öleléséből akkor szakadtam ki amikor eszembe jutott az hogy olyan bután elszaladtam tőle. Még mindig bánom, hogy ezt tettem, de megtörtént, és ezen már nem tudok változtatni.
Karjai közül kibontakozva a kandalló elé telepedtem, melyben boldogan ropogott és játszott tűz, mely igazán nyugtatólag hatott felborzolt idegeimre. Egy idő után kicsi oldalra fordítottam kezemet, és Yuihire néztem, aki mellém telepedett, tenyerét térdemre rakta, és bogyókkal kínált. Az utóbbit örömmel fogadtam, hiszen, ha nem tévedek, akkor ezek olyan bogyók, mint első találkozásunkkor. Nosztalgikus... Egy-két bogyó elfogyasztása után törtem meg a csendet és válaszoltam csak kérdésére.
-Eltévedtem- kezdtem halkabban, majd folytattam.-Valami templomhoz értem, ahova bementem. Ami azt illeti tényleg szándékomban állt szembenézni félelmeimmel. Bár kicsit rosszul sikerült a dolog- nevettem el magamat ezen a ponton, de azért folytattam.- A templomba egyik pillanatban nem volt semmi és senki, de a másikban megtelt élettel. Valamiféle ceremónia volt, talán nyitóünnepség vagy micsoda. Mindenesetre a végén valakit, aki az emelvényen állt elragadott elragadott az a kéz. Aztán ismét kietlen lett a templom. Megnéztem közelebbről, hogy mi is történhetett, de semmit nem találtam- ettem meg még néhány bogyót.- Majd engem is elragadott és aztán ott voltatok. A többit meg már tudod- fejeztem be saját történetem és tettem volna fel ugyanezt a kérdést, de valami megelőzött.
Yuichi furcsán kezdett el viselkedni. Pár pillanattal pedig később teljes sötétségbe borult minden. Ösztönösen kaptam Yuichi keze felé. Nem félek a sötétben, vagy ilyesmi, csak éppen nem felejtettem el, hogy hol vagyunk. Yuichi szerencsére ott volt mellettem. Kijelentésére, hogy körülnéz csak bólintottam lélegzetvisszafojtva, bár nem biztos, hogy látta. Egy pillanatra éreztem is hogy elindul, de aztán visszahanyatlott. Nem láttam mit csinál, de valami azt súgta, hogy valami rossz fog történni.
-Yuichi, mi történt? Jól vagy?... Milyen hang...?- néztem magam elé meglepetten és ijedten. Nem hallottam semmit. Már éppen emeltem volna fel fejemet, amikor valami furcsa érzés kerített hatalmába.
Mellkasomban szokatlan érzés lett úrrá, automatikusan odakaptam, nem kaptam rendesen levegőt. Mintha valami belülről nyomta volna a mellkasom. Kicsit olyan érzés volt, mikor kezdő úszóként majdnem belefulladtam a medencébe.
Nem tudom meddig volt jelen ez a szorítás odabent, de egyszer csak elmúlt. A fények is visszatértek. A bútorok eltűntek, csak a kandalló volt ott és egy rémült macska, meg...
-Yuichi!- kiáltottam fel hirtelen kedvesem keresve, aki nem volt sehol. Egyedül voltam.- Yuichi...- suttogtam kétségbeesetten a föld felé nézve a levegőt markolva tenyereimmel. Mégis mi történt?
Ebből az állapotomból egy hang zökkentett ki, melytől szinte felállt a hátamon a szőr. De amit mondott az jobban aggasztott. Öljem meg a macskát? Akaratlanul is az említett állatot kerestem, aki egy sarokba volt húzódva még mindig ijedten. Erőtlenül álltam fel és varázsoltam elő táskámból lándzsámat, majd meg is indultam a macska felé. Ő csak egy mob, ha meg is ölöm hamarosan visszatér, amíg csak a SAO létezik. Csak egy program. Yuichi, viszont élő ember, és szeretem. Meg kell mentenem.
Mikor megfelelő távolságba értem a macskához, egy egyszerű suhintással csaptam felé, melyet nem is láttam, mert becsuktam a szememet a kivégzés előtt.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Hétf. Márc. 02, 2015 11:00 am

//Huh Embarassed  //

Igazából engem nem is igazán izgat, hogy merre terelnek, de akkor legyen meg a Mesélők öröme, és arra megyek, amerre a szörnyek. Hisz ki is mondta annyira pontosan, hogy elkerülöm őket? :3 Én, ha kell, át is lépdenél rajtuk vagy alattuk, amíg nem biztos, hogy bántanak-e vagy sem, de ezúttal jobbnak gondolom, ha maradok a biztonságosabb megoldásnál. Hiába a magabiztosság, ez most így alakult. Bizony így észreveszem csakhamar, hogy nem a templom irányába tudok haladni, és kicsit olyan is az egész, mint a játékban, csak leszakadt utak helyett most furcsa lényekkel operálva. Talán van valamerre egy ajtó, egy ház, amin átjutva kikerülhetek a másik oldalra és elérhetem a célom.
Ennek tervezéséig már nem jutok el, kilyukadok a téren, körbevéve a lényekkel. Álomkelő fújtatva, füleit hátracsapva és bundáját felborzolva hátrál a lábamig, Dust viszont nem látszik sokkal idegesebbnek az eddiginél. Mondjuk ő mindig is a nyugalom megtestesítője volt, míg én kezdek lassan szívdobogást érezni a mellkasomban.
-Oké, na most kéne egy megoldásféle. –dünnyögöm magamban és körbenézek. Csak két lény közeledik hozzám lassan. Amikre felfigyelek lehetőségek: várni és meghallgatni, mit akarnak, már ha beszélnek. Várni, hogy mit akarnak tenni, felkészülve arra, hogy félreugorjak a csapás elől. Vagy egész egyszerűen megpróbálni elfutni, esetleg átfutni egyikük lába között. Melyik lenne a legoptimálisabb?
Persze azzal nem számoltam, hogy lefagyok. És most ez történt. Tehát várok, és készülök arra, hogy félreugorjak a csapás elől, ha kell. Igaz, bízok abban is, hogy páncél- és életpontjaim kibírják a gyűrődést, ezen kívül van burkom is, ami bár elvileg bosstermekre van specializálva, általában ilyen küldetéseken is szokott működni.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Csüt. Márc. 05, 2015 5:25 pm

Nio:
Az utolsó pillanatban a macska átváltozik Yuichivá, kinek élete teljesen pirosban van, ám már nem tudod megállítani a lendületed, és magad végzel vele. Utána a terem visszaváltozik az eredeti alakjává, miközben Yuichi pixelei keverednek a levegőbe.. A macska pedig továbbra is a tűz mellett nyávog épen és egészségesen, mintha mi sem történt volna. Na persze.. az ő szemszögéből talán tényleg nem történt semmi.

Yuichi:
Lassan elmúlik a zúgás, alább hagy, és már csak utólagos rezgéseit érzékelheted, esetleg cseng még a füled, ám ez már nem igazi, valódi zúgás. Úgy tűnik, minden helyre állt. Kivéve talán kedvesedet. Elmosódva látod mozdulatait, ám hallani nem hallasz semmit.
Ott ücsörögsz a kandalló mellett, a tűz fényében, és csak szépen végignézed, ahogy lehívja a menüjét, majd előveszi a fegyverét, és megöli a macskát, meg minden utána lévőt is.:3

Ehh, most Nio írjon inkább előbb, ha megoldható.><


Chan:
A lények feléd mozdulnak, hirtelen sebességgel. Elég gyorsan mozognak, és az egy helyben ácsorgás miatt még csak esélyed sincs elugrani. Egyenként ötöt sebeztek beléd, miközben kezedbe haraptak, így csupán 10 páncélponttól szabadultál meg, ám még egy közben négy lábra ereszkedik, és szintén feléd indul meg, mélyről jövő morgást hallatva. Gondolom Álomkelő ezt nem hagyja annyiban..:3
Közben a fejed fölött egyre közeledni hallatszik az éles vijjogás.
Nem messze pedig megpillanthatod a templom keresztjét, ahogy a házak fölé magasodik. Ha már egyszer a templom felé indultál meg, annyira nem tévesztetted el, hogy ne legyél a közelében.. Csak még nem értél oda.Razz Na, hát most itt a megoldás, az átjáró, amit kerestél. Végig kell menni a téren, és be oldalra a főútra, onnan pedig majd biztosan vezet egy út a templom felé..

Cearso:
Az első négy szörny közül kettő rögtön rád is ront, teljes erőből, szintén 10 értékes élet/páncélponttól megszabadítva, a másik kettő is vészesen közeledik, és a maradék kettő is négy lábra ereszkedett, és irányodba kezd haladni. Nem messze közben feltűnhetnek számodra békésen sétálgató bárányok.


A hozzászólást Kirigaya Suguha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 06, 2015 10:48 pm-kor.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 237
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Nio on Csüt. Márc. 05, 2015 8:57 pm

Miután lecsaptam a macskára kinyitottam a szememet, elvégre nem folyhatott ki egy csepp vére sem a macskának, tekintve, hogy nincs is neki. Azonban a macska eltűnt és helyébe Yuichi állt előttem csökkenő élettel, mely el is fogyott egy pillanat alatt. Miattam... Én öltem meg...
Gondolom erre mondják, azt, hogy "se köpni, se nyelni nem tudott"... én se tudtam. Yuichi a szemem előtt hullott szét apró pixelekre, és szűnt meg létezni itt is és a valóságban is. Szívem úgy hullott darabokra, ahogyan Ő az előbb azzal az álmommal együtt, hogy hamarosan, ha vége a rémálomnak akkor megkeressük egymást és ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk itt. Egy pillanat alatt minden megsemmisült.
Egy ideig csak bámultam magam elé és néztem azt a helyet, ahol nemrég Yuichit láttam utoljára. Fejemben nem volt más gondolat, csak az, hogy én öltem meg, azt akit mindennél jobban szeretek. Aki nélkül már értelmetlen az, hogy küzdjek. Ennél a pontnál a lábaim felmondták a szolgálatot, és térdre rogytam.
-Yui..chi...- suttogtam továbbra is ugyanoda nézve, ahova eddig. Legszívesebben kiszaladtam volna a világból, de lábaim nem mozdultak. Semmi másra nem tudtam gondolni.
Nem tudom mennyi idő telt el így, ebben az állapotomban, de nem tudtam napi rendre térni. Térdelő helyzetből egyszerűen előrehajoltam, összegörnyedtem, és sírni kezdtem. Előbb alig-alig, majd egyre hangosabban. Nem tudtam mit csinálni. Miattam halt meg... Tudtam, hogy ezzel még nincs vége, hogy valaminek még jönnie kell, de erre nem számítottam. Azonban ez már nem számított. Yuichi nincs többé, és erről csak én tehetek.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Márc. 10, 2015 3:20 pm


Valami változott, és nem csak abban, hogy már nem sípol a fülem és nem csak az érzés, mintha fúrnák a fejem. Ahol is ez a fúró, sosem üti át a felszínt.. Hanem a perspektíva is fordult. Mikor kerültem ide, és hogyan?
A kialudt kandalló mellett, gubbaszthattam, de kezem még mindig fejemet tapogatta. A zsivaj, ami támadt benne, végre elmúlóban van, de így is lefoglalja érzékelésem nagyját. Még a képesség is beindult reflexszerűen, ami tudtomra adta, minden változatlan. Kinyitottam a szemem és megmozdítottam a fejem. Mondhatni kellemetlen volt továbbra is. Körbenéztem, de ez sem sokat emelt a hangulaton. A látásom is zavaros, és az amúgy is sötét helyen, nehezen igazodtam el. Tenyerem-megpróbáltam megtámasztani a kandalló oldalában és úgy erőltetni a látást, hátha rögzíteni az elfolyó képen. Niot láttam, valamint még valamit, körvonalaik úgy ficánkoltak akár, ahogyan a víz elmossa a festéket. Összekavarodtak a színek, majd, az a kisebb valami elmosódott és fényesebb lett, mint korábban. Majd a fényszemek is eltűntek. A fegyver, ami életét vette.. a macskának? Továbbra is ott maradt, leesett a földre, ahogy Ő összeesett. Sötét foltok jelentek meg arcán, ahogy a haja arca elé zuhant. Meggörnyedt testtartását követve próbáltam rájönni, mi lehet az amit csinál, de a hallásom is megadta magát. A zizegő hang, kezdett teljes mivoltában távozni a fejemből, de ezzel együtt, csak egy újabb góc indult meg a gyomromban, mi történhetett vele? Valami megtámadta? Az időközben helyre állt tűz fénye, több látást engedélyezett, de így még több szín mosódott alakjába, megnehezítve a részletek meglátását. Ha engedte a testem, úgy igyekeztem közel kerülni hozzá és hozzá érni.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Csüt. Márc. 12, 2015 6:34 pm

Rövid leszek: megijedtem. Végül csak megijedtem.
Hosszabban: pánikba is estem, hogy örüljek, ami általában azzal jár, hogy lefagyok, akár a Windows odakint, és nem tudok csinálni semmit. Mármint, persze, épeszű ember számít rá, hogy az efféle lények meg fogják csócsálni a kezét-lábát, ha elérik. Talán csak a naivitásom, az efféle játékok iránt érzett túlzott szeretetem és rajongásom miatt voltam ennyire elővigyázatlan. Álom persze megpróbál belekarmolni és dühösen fújtatni a lének felé, hogy megfélemlítse őket, én pedig örülhetek, hogy csupán ennyivel megúsztam.
Most pedig ideje kiutat keresni. Dust széttárja szárnyait és felröppen, alig két szárnycsapás múlva meg is mutatva azt a mobot, aki négykézlábra áll és elindul felém. Ez az a pillanat, mikor Álom a testével meglöki a lábam olyannyira, hogy elesek, a kezeimmel tompítom az ütést.
~Lódulj!~
Ahogy zeng a hang a fejemben, már pattanok is fel és elindulok arra, amerre a madár repül, olyan helyre, ahol kevés a mob. Végig figyelemmel kísérem a négylábon közlekedőt, megkockáztatva, hogy elesek a saját lábamban, de bízom az Akrobatika jártasságomban, hogy ezt elkerülhetem még időben. Ahogy az ilyen játékokban szokás, igyekszem úgy mozogni, hogy elkerüljem a lény támadását, mindvégig haladva, amilyen gyorsan csak tudok. Dust köröz a fejünk felett egy darabig, majd elindul az átjáró felé, végigsuhan fölötte, egészen a templom irányába haladva, ahogy én is elterveztem eredetileg. Mintha mutatni akarná, merre menjek. Tud beszélni, de elég ritkán alkalmazza ezen képességét, jobb szereti a test- és jelbeszédet a sima emberi kommunikációnál. Pont ezért gondolom, hogy az utat akarja mutatni nekem.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Cearso on Hétf. Márc. 30, 2015 7:40 pm

/Gomme^^" ezentúl megpróbálok időben írni/
aztán jöttek a szörnyek a téren. Ebből nem is csak egy van? Ezeknek nagyon magas intelligenciájuk lehet, ha képesek voltak erre. Akkor talán beszélni is lehet velük?
Előszőr megpróbálkozok a béke egyetemes jelével: Kinyújtom magam elé a kezem és a mutató és középső ujjam segítségével egy V mutatok a lényeknek.
-Én békével és kalandvággyal jöttem erre a helyre, na és ti? Mit kerestek itt, ahol a madár se jár? Főleg nem ilyen későn.
Ha ez nem válik be, akkor nem tudom mit kéne csinálnom. Miután megtámadtak nem hiszem hogy ez lesz a helyes hozzáállás.

Ki kéne találni valamit, vagy az egésznek rossz vége lesz.
Gondolkozz, gondolkozz... áhh, semmi értelmes. Akkor maradtak az értelmetlen megoldások.
jobb ötletem nem lévén a legegyszerübbet és a legeszetlenebbet  választom. Elkezdek olyan hangosan nevetni, amennyire a tüdőm és a torkom engedi. Hátha ezzel meg tudom zavarni az ellenfeleimet. Ha ez nem válik be? Akkor marad a szivás. Esetleg még harcolhatnék, de nem látom értelmét, ha a sarok mögül akármelyik pillanatban jöhet az utánpótlásuk. A futás meg teljesen értelmetlennek tünik ebben a helyzetben.
Már teljesen lehetetlennek éreztem a helyzetet, mikor feltünik néhány állatka.
-Nézzétek, bárányok. Nem lenne egyszerübb azokra vadásznotok?
Remélem ez vonja legalább egy kicsit a figyelmüket az én irányombol, és el tudok slisszolni, mig nem velem foglalkoznak.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Szomb. Ápr. 25, 2015 8:31 pm

Cearso:
A lényekkel nem igazán sikerül beszélgetésbe elegyedned, valahogy nem hallgatnak rád. Valószínűleg nem is értik az emberi nyelvet. De egy próbának tökéletes volt, soha életemben nem jutott volna eszembe, hogy beszélgessek velük! Bravó, kreatív. De sajnos ez most nem ment meg. Viszont a birkák igen. Már ami azt a részét illeti, hogy nem kell végignézned az életcsíkod csökkenését. Ugyanis a birkákra fordítva figyelmed hirtelen elálmosodsz. És egyre jobban, és mélyebben nyom el az álom. Aztán egyszerűen kifekszel a harc közepén. Pech. De legalább szépet álmodsz. Valamit a kinti életedből, vagy az itt átéltekből, múltat, vagy jövőt, rád bízom. De valahogy abba a fránya álomba mindig belezavarnak birkák. És egyszerűen nem érted a létjogosultságukat! Komolyan, te csak egy fagyit kértél, de birkás díszt nem! És hogy miért van a partnered hajában birkás csat, azt sem érted. Na és hogy a háttérben miért ugrálnak át egy kerítést? Egyáltalán mit keresnek itt? És a vízben miért lubickol egy bárány?
Szóval csak kreatívan. Wink

Chancery:
És a vijjogás megérkezett egy hatalmas madár kíséretében, ám te menekülés közben csak az árnyékát veheted ki a hold sápadt fényében, esetleg egy hatalmas, és nagyon gyorsan repülő barna valamit, ki csupán a szárnyának egyetlen csapásával képes olyan szelet generálni, hogy Dustot méterekkel odébb lökje. Arról már mit sem tudsz, hogy felkapja Álomkelőt, és elviszi valamerre. Csak talán az tűnhet fel egy idő után, hogy a macska még mindig nem ért utol titeket, miközben te már a templom oltalmazó csendjében ücsörögsz. Látszólag. Ugyanis a templom hátsó részében van egy törés a kupolás szerkezetben, egy elég hatalmas, nagyjából 3 x 4 méteres lyuk. Majdhogynem az egész tetőszerkezet beszakadt. Onnan kapod a fényt. Már ha bemész.
Ha nem mész be, akkor hamarosan újra észreveszed a téged körölvevő ködben, hogy a lények szoborszerűen megjelennek. És most mintha többen lennének. És körbekerítenek téged.
Akárhol is vagy, a vijjogás újra erősödik. A lényeknek pedig nem akadály a templom gyenge fala, vagy ajtaja. Rád törnek, közelednek, megtámadnak, és az életpontjaid fogyóban. Ám még a halál előtti pillanatban élesen, fülsüketítően felharsan a vijjogás, és a lények menekülnek, ki merre lát. Ám most nem rájuk vadászik. Most téged kap lábai közé, és indul el veled repülőútra. Fentről láthatod így a várost, az egész szellemváros szemeid elé tárul. És a félelmed elmúlik. Szemeid előtt pedig feléled a hely, megtelik élettel. Hogy mit látsz, azt csak te tudod. Embereket? Szörnyeket, szellemeket, kiket annyira áhítottál? Ismerősöket, barátokat? Azokat, akikkel együtt itt ragadtál? Odakint ismert embereket? Vagy esetleg macskákat? Ezt tényleg csak te tudod, ahogy azt is, hogy ők mind mit is csinálnak. Ünnepséget tartanak? Különös szertartást a lemenő nap fényében? Máglyát raktak, és boszorkányt égetnek? Egyszerűen játszanak, buborékot fújnak, vagy sárkányt eregetnek? Hühhm.. Ez is legyen a te titkod. A titkod, amit azért leírsz most, hogy mindenki elolvashassa.:3

Yuichi és Nio:
Egymást nem hallhatjátok, és nem érezhetitek, nem érintkezhettek, de láthatjátok a másikat. Két teljesen különálló dimenzióban léteztek. És az egyik dimenzió, ahol Nio él, megtelik lassan csodával. Hirtelen, mintha lebegne. És a világűrbe kerül. Mindenfelé csillagok, galaxisok, és csend. Végtelen csend és nyugalom. Vagy mégsem.. Mintha valamilyen vibrálás venne körül. És csendesen megszólal a zene. Yuichi ott van előtted, de akárhogy is próbálkozol, nem érheted el. Viszont a csoda téged körülvesz. Ő pedig úgy tűnik, rutinosan mozog a helyszínen. De te ha megmozdulsz is, csak kapálózol a semmiben. Nem tudod mozdulataid irányítani. És lassan mintha levegőt sem tudnál venni.. Hirtelen észreveszed, hogy távolodsz el a légkörtől. Lassan el fog fogyni a levegőd. A tüdőd már összeszorul. Csak aprókat tudsz lélegezni, és sokat kell.
Aztán az utolsó, amit láthatsz, az Yuichi, és ez a gyönyörűséges világűr, ami lassan be fogja fogadni tudatod. Már ha ebben hiszel, és nem a csodálatos Paradicsomban. Lehunyod aztán szemed. És sötét vesz körül. De a zene még szól. Kellemes. Ellazít. Te pedig lassan felkészülsz a halálra. Mik az utolsó gondolataid? Ha életed fontos pillanatait gyorsan még visszajátszhatod, mi az, amit visszahozol, megörökítesz, mivel töltöd fel a szíved?
Yuichi, te egy nagyvárosba kerülsz. Ismerted odakint? Vagy egy idebenti táj? Nem tudhatod. De Nio ott van előtted. Ám akárhogy is próbálkozol, el nem érheted. Egyszerűen mintha folyamatosan távolodna. És emberek mennek körülötted, neked ütköznek, mérgesen rád kiabálnak, talán még fel is löknek. Egy nénike a szemed láttára esik szintén el. Egy hajléktalan odamegy hozzád kéregetni. Egy kisgyerek megkér, hogy kísérd át az úton. Egy férfi kötekedni akar veled. Egy tolvaj kirabol. Nio viszont ott van.. Ott van, aztán egyszer csak lehunyja a szemét, majd eltűnik. Újra visszakerülsz a szobába, és azt veszed észre, nyakig állsz a vízben. Nio pedig ott van veled, de eszméletét vesztette. Az életpontjaitok csökkennek, ahogy fogy a tér, és nincsen mód kijutni. Már majdnem a plafonig van a víz, és úsznod kell. De kedvesed ott van veled. Legalább ölelheted, szeretheted. Mit teszel így utoljára az életedben? Mire gondolsz? Mik azok a célok, amelyeket már megvalósítottál, és mint sajnálsz, amit még nem?

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 237
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Ápr. 28, 2015 2:48 pm

A kandalló újra égett, megvilágította Nio arcát, amiről szenvedés és fájdalom tükröződött. Furcsa a perspektíva, de elszomorító a tény, hogy szomorú. Hiába hajoltam felé, hiába szerettem volna átölelni és megvigasztalni, csak egyet értem el ezzel. Álltam, már nem kuporodtam. A fény, minden eltűnt. Helyette nappali fény töltötte be a környéket, egy dudáló, nyüzsgő, beszélő, ordítozó, hullámzó kupac vett körbe. Maga bástyáival álltak szürke tornyokként az épületek, amit még azoknál is szürkébb utak kötöttek össze, szürke eleven rongybabákkal. Emberek jöttek mentek, nem törődve azzal, ha belém ütköznek, vagy netalán rám taposnak. Tették a dolgukat, mint a hangyák. De a szürke között volt egy eleven színes folt, akit bármikor megtalálok az egyhangú tömegben. Ő itt állt előttem, alig karnyújtásnyira. Egy lépést tettem felé, majd egy újabbat. Ismételve, furakodva az áramlaton, de nem kerültem közelebb. Kezdett feleszmélni, némi pánik, hogy bármily erőfeszítést teszek, sosem fogom elérni, mindig odább sodródik, ahogy a délibáb. Ám a tömegben is voltak színek, segítettem ahol tudtam, hisz csak akkor kerülhetek előrébb, ha nem másokon taposok át, van egy jobb út, amit jobbnak tartok az pedig a segítség nyújtás. A kisfiút átkísértem és óvtam, a koldusnak üres zsebem mutatva, egy vállveregetéssel tovább engedtem, hogy lesznek még jobb napjai. Az öreg nénit felsegítettem, a támadómtól elfogadtam, minden szitokszót és hagytam, hogy átkutasson, nem találhatott semmit, hisz én sem vagyok több, mint más, zsebben nem. Egy valakit tartottam szem előtt, ahogy a sodrással szemben haladtam tovább.. Őt, akit szeretek. Kezemmel nyúltam felé, de az emberek továbbra is csak belém ütköztek, mintha nem látnának, és haladtak tovább. Nem vettem zokon, nem számított, én csak Őt szerettem volna elérni, hogy átölelhessem, hogy megkérdezzem, miért sír, mi bántja. Azonban ez a foszlány kép, olyan hirtelen változott át, hogy fel sem fogtam elsőnek. Becsukta szemeit és elvesztettem a fényt az életemből, de egyazon pillanatban vissza is tért. A hangok visszatértek, de ez már nem zúgás volt, hanem víz hangja. Kezemmel akaratlanul is bele csaptam, hogy ne ragadjon fel a földről. Míg Nio ott állt velem szemben épp csak feje búbja tűnt el a víz alatt. Nem szólt, csukva tartotta szemét, míg láttam, majd reflex szerűen víz alá merültem.
Most itt vagyok, a víz tetején, kezemben tartottam a lányt, hogy lélegezzen még, alig maradt idő. Még egy utolsó légkortyot eltároltam és hagytam, hogy lesüllyedjünk a víz legaljára. Az előző percek elegendőek voltak ahhoz, hogy zárva találjak mindent és kétségbe essek. De ennek már vége, beletörődhetek a halálba. Nem tudtam egyikünket sem megmenteni, sem betartani szavam. A víz fojtó tömegén keresztül néztem Niora, és utolsó lépésemmel egyet tehetek már csak. Közel vontam magamhoz, számat szájára tapasztottam és a maradék levegőmet átfújtam. Döntésem végleges, örülök, hogy találkoztunk, sajnálom, hogy többre nem futotta. Lehunytam szeme és tovább figyeltem süllyedő életerőm. Átlag emberként éltem, a játék viszont boldog emberként öl meg, köszönöm.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Pént. Május 01, 2015 7:30 pm

Ahogy belépek (persze miután üvöltöztem egy sort Dust után), egy másik játék villan az eszembe: Swan Song. Egy régi, de ötletesen megalkotott visual novel, amit végül nem sikerült végigolvasnom, most viszont azt kívánom, bár megtehettem volna. A városkát benne földrengés rázza meg és zúzza ízzé-porrá, hogy végül csak egy maroknyi túlélő maradjon egy ehhez hasonló, sőt, talán pont ugyanilyen templomban. Elméletileg megannyi borzalmas katasztrófa is történik velük, de odáig már nem jutottam el.
-Álom?
Forgok körbe-körbe, de a macska nincs a közelemben. Nosza, ideje lenne ellenőrizni, merre járhat, de nem látom még a kistérképen sem a nyomát. Hova tűnhetett? Suspect
Bár igaz, túl sok időm ezen töprengeni nincs. Hiába a templom, hiába a láthatatlan hit, az oltalom, ami talán megvédhetne, megérkeznek az üldözők. Sem macska, sem főnix nincs már velem, csak a bot, amivel hiába ütlegelem őket már a sarokba szorulva. Harapnak, akár azok a képzeletbeli fekete kígyók, és végül hiába sikoltok, tudom, hogy vége lesz hamarosan. Ennyi lenne az élet? Már nem lesz második esélyem?
Ugyanaz a vijjogás, ugyanaz az árny, amely megfosztotta tőlem Dustot, de ezúttal engem kap el és emelkedik velem a magasba. Mi lehet ez? Olyan, mint a hatalmas fekete bagoly, Kuro az Ori and the Blind Forest-ből. Az is egy fantasztikus játék...
Ahogy repülünk, akaratlanul is lefelé nézek, a város irányába. Merre lehetnek Yuichiék, töprengek, vagy hogy egyáltalán hányan is vagyunk, de minden megváltozik a szemem előtt. Ahogy repülünk, látok egy kikötőt, benne egy hajóval épp. A város közepén modern, magas épületek, az üvegekről visszacsillan egy-egy pillanatra a Hold fénye, míg a város körül omladozó, régies parasztházakat pillantok meg. A kettő határán mint valami gargoyle, üldögél egy alak, hosszú haját selyemként lebegteti a szél, fehér ruhája pedig szinte világít a sötétben.
Mintha érezné, hogy figyelem, ő is felém fordul. Sárgászöld szemei megvillannak és elmosolyodik, meglebbenti dús macskafarkát, amiről eddig is azt hittem, a hajának része. A rózsaszín macskalány, aki már álmaimban is szerepelt olykor, akinek még Halloweenkor is beöltöztem, végül elrugaszkodik a tető széléről és karjait kitárva, kecsesen landol a szomszédos tetőn, hogy végül négykézláb szaladjon tova, mint egy igazi négylábú. Az egyik ház után túl széles mélység fölött akar átívelni, de hiába kiáltok neki, eltűnik a sötétben.
Kisvártatva viszont felbukkan egy gyönyörű, smaragd sörényű, fehér bundás keleti sárkány hátán, a szarvaiba kapaszkodva, és tekeregve repülnek tova a messzeségbe.
Mindezt leszámítva üres a város az én szemeim számára. Csakis állatok, főleg macskák, népesítik be, akik egykedvűen üldögélnek itt-ott-amott.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Nio on Hétf. Május 25, 2015 1:54 pm

A helyszín hirtelen változott meg. Hamarosan nem a kandalló és a kis ház képe fogadott mikor kinyitottam kisírt szemeimet. Nem tudom mikor, vagy, hogy hogyan, de a világűrbe kerültem. Ha nem szorulna össze a szívem akkor talán még lenyűgöző is lehetne ez a kép. De ez nem így van. A csillagok és a messzi bolygók ugyan némiképpen megnyugtatnak, de nyugalmat mégsem hoznak felkavart szívembe.
Egy ideig nem is mozdultam, csak lebegtem ott a semmibe magam elé révedve. Nem tudtam kiverni fejemből tettemet, mely azonban már nem sokáig fog kísérteni. Hamarosan mindennek vége. Szemeimet lassan lehunytam, majd újra kinyitottam, és ha tudtam volna ugrottam volna egyet. Yuichi is ott volt, és nem is olyan messze. Könnyedén mozgott, bár szinte gépiesen ment valamerre.
-Yuichi...- suttogtam,, majd próbáltam mozdulni felé, de hiába. Próbálkozásomból csupán vergődés lett, közelebb egy centit sem jutottam.
-Yuichi- ismételtem meg erőteljesebb hangon, de semmi. Ő csak ment valamerre én meg vergődtem és kapálództam tovább, ahogy eddig.
-Yu... - kezdtem ismét, ez alkalommal sokkal hangosabban akartam, de torkomon nem jött ki hang.
Amennyire tudtam torkom felé emeltem kezemet, ami nem pont oda érkezett. Azonban ez nem változtatott semmin. Nem kaptam levegőt. Nem tudtam szólni, és lassan már lélegezni sem. Tüdőmben is éreztem, hogy onnan is elfogy a levegő. Még ugyan kaptam egy kicsit levegőt, de csak éppen. Kapkodva és zihálva szedtem a levegőt.
Kapálódzásommal csakhamar leálltam, hiszen értelmetlennek láttam. Nem jutottam vele semerre. Hát tényleg nem lenne tovább? Néztem fel vágyakozva Yuichi után, akinek a hátát még láttam valamennyire, bár úgy tűnik többet nem érhetem el.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Strea on Pént. Júl. 10, 2015 1:20 pm


Cear jelezte hogy kilép Surprised

Repülve, lebegve vagy éppen fuldokolva, de fogy a hp-tok. Rohamosan. Majd egyszercsak vége, nincs tovább, és az utolsó kis piros szösz is eltűnik a sávról. Hideget éreztek, és nyirkosságot: a Nagy Síkságra leszállt az éj, már ki tudja, mennyi ideje. Ti pedig ott fekszetek a közepén, egymás mellett, és végre ébredeztek. Legalábbis ti hárman: a többiek mellettetek hevernek, láthatólag csak alszanak, illetve kábultan alszanak, ám ahogy nektek is, nekik is ment le már az életcsíkjukból. Persze nem a teljes mennyiség, mint ahogyan azt az előbb érzékeltétek; úgy nagyjából a zöld és a sárga határán van mindenki, ám hiába próbáljátok, nem tudjátok őket felébreszteni. Rájuk még hatnak a pollenek, amire ti - úgy tűnik - egy kicsit kevésbé vagytok érzékenyek, mint társaitok. Na nem mintha lenne bármire is időtök: vannak páran, akiknek egyáltalán nem tetszik, hogy felébredtetek. Zöld leveleiket egészen fölöttetek himbálják, és fehér gyökereikből pár rögtön rátok tekeredik, körbefonva végtagjaitok. Majd újabb adag port igyekeznek rátok szórni, remélve, hogy be is lélegzitek őket, visszamerülve a képzelet világába, eközben pedig folyamatosan sebeznek titeket, és nem is kevéssel. Ha felfelé néztek, a piros indikátoruk felett a következő felirat olvasható: Ördög Ujja. Összesen tíz darab van belőlük. És cseppet sem barátságosak.

A mob pontjai benne vannak a Bestáriumban. Két kört kaptok, ebben reagáljátok le a történéseket, szabaduljatok ki és végezetül, győzzétek le a szörnyeket. Dobni nem kell, mivel 10 hp-jük van és 2-es gyorsaságuk. Határidő a két körre: július 19, vasárnap éjfél; de jó lenne, ha nem kéne addig várni. Sorrend nincs, ezek után márcsak a zárókör jön.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1204
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Júl. 10, 2015 3:38 pm

Nincs tovább, hát vége. Elfogyott az életerőm, Nio is mozdulatlan, élete elfogyott. Örülök, hogy találkoztunk. Találkozzunk végre kint is.
Hideg van, egyenesen hűvös, a vizes érzettől, amit a hátam alatt érzek. Megmozdultam, engedtek az izmaim és az ujjaim. Nyöszörgő hangot kiadva felültem és igyekeztem befogatni a sötétet. Nem fájt semmim, ami azért zavart. Megtapogattam a lábam mellett a földet, ahol fűszálak akadtak ujjaim közé. Belemarkoltam, hogy megkapaszkodjak benne. Szemem kezdett hozzászokni a sötéthez, így tudtam végre alakokat kivenni. Egy rét, vagy tisztás, és alakok vannak itt. Feküdnek. Nio!
- Nio! - kiáltottam el magam. Mire betapasztottam a szám. Nem biztos, hogy jó ötlet. Hol vagyok? Az életerő jelzőm zöldben volt, de jelentősen megcsappant az életerőm. Nem lehet. Még mindig nincs vége. Némi füvet kitéptem, ahogy a könnyeim is kicsordultak. Hála Istennek életben van. Vártam egy kicsit, hogy tovább tisztuljon a kép, mikor is inkább bekapcsoltam a látásom. Rengetegen hevertek itt. Aludtak és feküdtek, volt aki mocorgott. Chan, Nio! Add hogy ők legyenek. Halkan szólogattam őket, remélem nem hiába. Amikor is fentről levelek táncának sziluettje töltötte be látterem. Lábamra és törzsemre kötélszerű, de mégis enyhén nedves valami tekeredett. Erős volt a szorítása, de nem lehetetlen kitörni belőle. Az egyik ilyen lény felé néztem, ami szintén rátekeredett valakire. Felismertem a borzalmakat. A hallucinogén hatású.. a neve ott világított vörösen vészjóslóan indikátora felett. "Az Ördög Ujja". Eszembe jutott, ahogy Judy elbánt korábban azzal a teremtménnyel. - Elkell égetni őket, hall engem valaki?! - kiáltottam hangosan - El kell égetni őket! - küzdöttem, de nem eresztettek egyhamar. Mire egy indát lefejtettem magamról két másik nőtt a helyére. - Chan, ha hallasz égesd el őket! - bízva benne, hogy ő is a fekvők között van. Mert ha így van, Nionak is itt kell lennie.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Pént. Júl. 10, 2015 7:50 pm

Még sokáig néztem, ahogy a lány eltávolodik a sárkány hátán, ahogy pár sötét alak szállt fel a hajóra, és ahogy némely gargoyle megmozdul, hogy kicsit odébb lépjen, esetleg nyújtózkodjon egyet. Szívbe markoló, fájdalmas és fenyegető visítást hallok, ahogy egy elhagyatott kocsi tetejére ugrik valami fekete. Alakra egy hatalmas macskára, főleg párducra emlékeztet, de bunda helyett valami fényes, csillogó és nyálkás borítja a testét, lecsepegve a földre is. Magam sem tudom, miért villan az a szó az eszembe, hogy "árnypárduc".
Mint ahogy azt sem sejtem, honnan tudhatom a macskalány nevét.
Chan...
Lehunyom a szemem, hogy ne is lássam a csík fogyását. Itt akarok maradni. Akrinában.
Chaan...
Megtennél nekem egy szívességet?
Térj magadhoz Suspect

Game over vagy bármi ilyesmi helyett, csak a hideg veszi át a terepet. Valahogy végül a menetszél, a repülés érzete is eltűnik, de olyan nyomtalanul, hogy először észre se vettem. Kinyitottam a szemem, megnézve magamnak a fölém magasodó, furcsa árnyékot, amiből lassan kibontakozott Álomkelő aggodalmas macskaképe.
~Na végre, te lustaság! Iparkodni kéne...~
-Mmm.... mmié....? -próbálok feltápászkodni, de valami nem igazán hagyja. Azok, amiket először szentjánosbogaraknak néztem, csak később mutatják meg magukat nekem, miszerint nem azok. Ördög Ujja, hallottam már róluk, talán pont Ellentől vagy Shukakutól.
El kell égetni őket.
Tágra nyílnak a szemeim, mikor meghallom a kétségbeesett hangot. Ez Yuichi, és rá kisvártatva még a nevem is meghallom. Igen, egy pillanatra dobban is a szívem, hogy hoppá, most talán végre hasznos lehetek valamiben *.*
-Jól van! -próbálok visszaszólni, bár az én hangom még jóval erőtlenebb. Nem is próbálok felkelni a helyemről, Álom eltűnik a szemem elől, ő ugyanis karmaival próbálja elkapni a mocskokat, amennyit csak ér, főleg Yuiról. Én pedig mereven nézem őket.
Égjetek.
Kis tüzeket akarok látni, ahogy elhamvadtok :]


//Álom támadja őket, én pedig Pirokinézissel igyekszem rendet tenni. :3 //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Nio on Kedd Júl. 14, 2015 12:41 pm

A semmiben lebegve lehunytam szemem és vártam, azt aminek jönnie kellett, már úgyse volt értelme tovább élnem, hiszen gyilkos vagyok. Egy olyan ember vére tapad kezeimhez, akit szívből szerettem... szeretek még most is, de nincsen többé, ami az én hibám. Hogyan élhetnék tovább ebben a tudatban?
Nem tudom, hogy meddig tartott ez az állapot, de a semmiben való lebegés után fejem alatt egyik pillanatról a másikra... fejem és testem alá szilárd talaj került, és egy ismerős és kedves hang hangját véltem felfedezni. Szemem csukva tartottam, hiszen ez biztos csak álom lehet. Mert Yuichi hangját hallottam, ami lehetetlen. Azonban ez pillanatok múlva megváltozott. Csatazajjá vált.
Kinyitottam szememet, egy éjszakai réten voltunk és életcsíkom is rendesen megcsappant, bár hála az égnek nem voltam halálos veszélyben, se és se Ők. Sokan körülöttem békésen aludtak, míg Chan és állatkája Yuichi társaságában, aki éppen valami mobok ellen harcolt... "Ördög Ujja"... Mi folyik itt?
Viszont a szívem majd kiugrott helyéből, mikor megláttam, hogy kedvesem él és valószínűleg csak ez a hely játszott valami gonosz tréfát velem, azonban ez most nem ennek az ideje volt, ahogy elnéztem egy röpke pillanatra. Előszedtem lándzsámat és csatlakoztam én is az ellenfelek kiirtásában, ahogyan azt az ébren lévők tették.
Nem voltak nagy ellenfelek, de voltak egy páran biztos, ami biztos.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Strea on Kedd Júl. 14, 2015 4:07 pm


A virágok égnek. :3 Meg olyan furcsa hangokat adnak ki, ugyanis nem igazán szeretik a tűzzel járó fényt. El is húzzák az indákat az útjából, szabadon engedve titeket, átváltva ostortámadásba, azzal csapkodják mind a legkevesebb életű csapattagot. De mostmár mozgathatjátok a kezeiteket, tehát támadhattok is.

A kör végére üssétek le őket mind, a szólimitet leviszem 100-ra erre az egy körre, de ha mindenki megírja a 250et, úgy természetesen annak fog számítani. Határidő 1 hét/kör továbbra is.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1204
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Júl. 14, 2015 4:46 pm

Az inda szorosan fogott, de ahogy megindultak a lángok, az öröm tüze is ott pattogzott szememben. Ezek nem azok a növények, amik a szívemhez nőttek. Amit műveltek, az meg mind a fejem szüleménye? Elképzelhető, hogy az álomvilágban önmagam akartam így elpusztítani ebben az álomban. Szerencsére az álomcsapda működésbe jött, amire ugyan szavak nincsenek; rugdalóztam közben, míg kiszabadítottam bal kezem durván a növény szorításából. Fröcsögő "kiáltással" adhatta a többiek tudtára ezt, de nem hagytam neki sok időt, se a menekülésre, se a támadásra. A kezemben materializálódó szabdalóval ívesen kivágtam egy darabot a növényből, amely azon nyomban el is pixeleződött. Megszűnt teljesen a szorítás a jobb karomon is. Ezt az álmot sosem fogom elfelejteni, hisz majdnem kitépte a szívem és lenyelt egészben.
Chan meghallotta a hangom, ezek szerint Nio is itt van már teljesen biztos. Mindketten életben kell legyünk. Végig néztem a tüzeken és volt még egy árnyék talpon. Kezében hosszú szálfegyverével. Erő vesztetten sáros lábbal és kézzel tapostam a nyirkos füves talajt. Nem mozdultam, csak megszorítottam bal kezemmel a szabdalót. Jobb kezemben lehívtam a díszes katanát. Egyszerű dísz volt rajta, matt pengéjén a tűz fényét is elnyelte sötéten, magába szívva mindent, ami szín. Nio és a többiek várnak rám.
Felpattantam és megrohamoztam a legközelebbi teremtményt, levágva, majd a következő ráugrottam és az éppen égő (sülő) növényszárat igyekeztem kettévágni. De az csak ellökött magától és ruganyos ujjaival ostorként belém mart. Ugyan sárga életerő zónába zuhantam, de ez cseppet sem tudta elvenni kedvem, hogy megszüntessem támadásom ellene.
Addig harcoltam, míg a többiek vagy a tűz hagyott ellenfelet.
- Nio, Chan, Asuka, Judy! Életben vagytok? - bár tudtam a választ, de megakartam róla győződni. Futva kerestem az állók között Niot, hogy tárt karokkal várjam. Láttam megfulladni és eszméletlen magatehetetlenül. Borzalmas volt. Nem tudom, hogy valaha képes leszek-e ezt az eseményt kitörölni fejemből. Vagy hogy Ő képes lesz-e rá. Min mehetett keresztül? Hisz a városban is ezek szerint, nem akart elfutni, csak én gondoltam úgy?
Sötét volt úgyhogy gyújtottam egy gyertyakristályt. Chan tüze elolvasztotta a teremtményeket és velük együtt el is tűnt.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Kedd Júl. 14, 2015 5:06 pm

Hogy mi a Pirokinézis mellékhatása? Az, hogy baromi fárasztó. Csak pár növénykét hamvasztottam el, immár állva, mikor éreztem, hogy a Kitartásom már igencsak az alsó határ felé kezdett kúszni. Álom támadásai valószínűleg szintén közrejátszhattak, tekintve, hogy egyazon értéket fogyasztunk ketten is, így a macska is abbahagyta egy idő után a karmok harcát, miután Yuichi kardja pörögve-forogva megindult az ellenség ellen.
-Kész, ennyi voltam... -mondtam végül szomorú mosollyal és visszazuhantam a fűre, térdepelve, a lábaim kicsúsztak alólam. Úgy éreztem magam, mintha maratont futottam volna le az imént, és ha lenne itt ilyesmi, bizonyára a veríték is kivert volna. Piszkosul elfáradtam.
-Jelentkezünk! -emeltem fel végül a kezem csápolva, mikor minden véget ért, és Yuichinak hála remélhetőleg az utolsó növény is eltűnt. Páran még feküdnek körülöttünk, mozdulatlanul, mintha aludnának, Álom oda is megy egyenként mindenkihez szagolgatni. Nem jelzi, hogy bárkinek is komoly baja esne, így végül visszatér mellém, egy szó nélkül, és lefekszik az ölembe némi simogatásért.
Dust is megjelenik végül, fent a magasban, Felnőtt formájában. Ahogy közeledik, úgy válik egyre egyértelműbbé roppant mérete, ami olyan, mintha egy kifejlett, mesebeli sárkányé lenne. Talán pont ezért tőlünk jóval messzebb, a mező szabad részén száll le, de gigantikus faroktollainak vége még így is előttünk fekszenek a földre. Ő maga is körbenéz, és minden egyes résztvevőnek jut egy selymesen simogató toll, talán jelzésképp, hogy minden rendben most már.
~Hazamehetünk most már? Suspect  ~
-Persze, persze :3  Csak had pihenjek egy kicsit. -simogatom a macska fejét, majd Yuichiék felé fordulok. -Ti is jól vagytok, ugye? -kérdezem aggódón. Meg nem bocsájtanám még magamnak sem, ha történne velük valami nagy baj, de tekintve, hogy Yuichi hogy pörgött az imént, nem is gondolok rosszra, Nio esetében viszont nem vagyok ilyen biztos a meglátásomban.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Nio on Vas. Júl. 26, 2015 8:17 pm

Az ellenfeleket tűz fogta körbe, ami miatt valamennyire eltávolodtak tőlünk. Ez a pillanatnyi szünet azonban szinte csak arra volt elegendő, hogy szusszanjak egyet és egy röpke pillanatra felmérjem a terepet, hogy ki is van még életben, pontosabban ki van a környéken.
Hang ugyan nem jött ki a torkomon, de boldog voltam. Arcomon egy halovány, de boldog mosoly terült szét Yuichi láttán. Reménykedtem benne, hogy nem csak álmodom, és tényleg ott van ahol látom, és nem csak a fejemben. Azonban ennek még várnia kellett, mert a pillanatnyi szünet után a gazok nem sok pihenőt hagytak. Bár kicsit elegem volt ebből a helyből, és fáradt is voltam, de valamennyire újult erővel segítettem be én is az akadály leküzdésében.
Ami után ismét sikerült megtalálnom a hangomat, és egy valamennyivel nyugodtabb mosolyom.
-Én jobban vagyok... most már... És ti? Mindenki megvan?- tettem el hosszú lándzsámat, majd indultam feléjük. Mindenki jól van, mindenki... Akadt meg tekintetem Yuichi tekintetén. Egy pillanatra meg is torpantam. Vajon merjem-e vagy ne...? Tettem fel magamnak a kérdést, de hogy őszinte legyek, már nem érdekelt hogy mit mondanak mások, nem érdekelt, hogy mi lesz ha megtudják. Most már mindegy.- Sokkal jobban- ugrottam szinte Yuichi nyakába. Tényleg azt hittem hogy soha többé nem láthatom...

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Strea on Kedd Aug. 18, 2015 4:47 pm

Gratulálok! A küldetést sikeresen teljesítettétek Smile


Jutalmak:

Exp és arany:

Ichihara Eiichi: 20 exp, 30 arany
Drake Haru: 15 exp, 30 arany
Judy: 15 exp, 30 arany

Asuka: 30 exp, 40 arany
Cearso: 40 exp, 50 arany

Akik végigvitték a küldetést, kapnak küldetésbónuszt (mivel volt várakozás a jk reagokra is, így nem maxot) valamint megkapják a szintbónuszt is.

Nio: 140 exp, 150 arany
Chancery: 140 exp, 150 arany
Yuichi: 140 exp, 150 arany

Jártasságok:

Nio keresése sajnos nem talált semmit Sad
Másodlagos jártasságokra viszont szerencsére nem kell dobnom, tehát:

Nio:
20 szint érclátásra (növénylátás betelt)
6 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 5 Barna Gomba, 6 Tövisgyökér
7 Fémkő, 5 Vastag Bőr, 4 Drágakő, 1 Tömény Rubin, 3 Acél

Chancery:
20 szint növénylátásra
6 Nihil Ág, 1 Eknier Levél, 5 Gyilkos Galóca, 1 Ezüst Százszorszép, 7 Gigantikus Pitypang
2db T4-es kristályrecept KA-tól: Anti-mob Kristály Recept, Bossgyengítő Kristály Recept

Yuichi:
20 szint növénylátásra
8 Nihil Ág, 3 Eknier Levél, 3 Gyilkos Galóca, 3 Ezüst Százszorszép, 3 Gigantikus Pitypang
2db T4-es potion/méregrecept KA-tól: Regeneráció Potion Recept, Villámgyors Ütés Potion Recept


Céhjutalmak:

Young Justice: 75 arany, a tagok között 70 exp oszlik el a következőképpen:
Chan, Jay, Desdemona, Shakan és Joey Chrome: 14 exp; Jade Arton: 0 exp (betelt)

Justice League: 150 arany, a tagok között 280 exp (Yuinak és Nionak is volt céhexpbónusza) oszlik el a következőképpen:
Hinari 38 exp; RenAi, Szophie, Yuuki, Yuichi, Ozirisz és Nio: 39 exp; Silver 8 exp (betelt)

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1204
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.