[Küldetés] Harcművészet

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Vas. Szept. 21, 2014 5:43 pm

Résztvevők: Aoi Shizuka, Asato és aki még jönne
Határidő: szeptember 26. A küldetés további részére az egy hét/kör lesz az irányelv.

Mi mással is kezdődhetnének az ilyesmik, mint egy átlagos nappal? A Kezdetek Városának szokásos, nyüzsgő forgataga és piaci hangoskodása közepette szinte alig tűnik fel a kis esemény, de tény, hogy a ti szemeteket, akár együtt vagytok, akár külön, csak-csak felkelti.
Hisz a tömegből végül kirobban valami, avagy valaki, és kezét-lábát lóbálva rohan tova kétségbeesetten. Hosszú, barna bőrköpenye csattog mögötte, szőke fürtjei szalmakupacként lobognak a menetszélben, de ami érdekesebb, azok az arcára festett, macskabajuszra emlékeztető jelek.
Csizmáinak lépteit nem sokkal lemaradva két másik pár követi, két feketébe öltözött, már-már ninjákra emlékeztető alak. Szemmel láthatólag üldözik, de egyikük se kiabál semmit, csak az üldözött lohol el néha egy-egy halk "segítség"-et.
Hogy az üldözött lány miért is pont titeket szúr ki - és ebből következtethető, hogy elég közel vagytok egymáshoz -, azt nem tudni, de végül megragadja Asato karját, hogy gyorsan mögé húzódhasson és kétségbeesetten néz rátok, továbbra is azt hajtogatva kifulladva, hogy segítsetek neki. A jelek szerint a Kitartáspontjainak ennyi volt. Kifulladt.
Mit tesztek? Az üldözők már közel vannak, a kis menekülő pedig úgy összehúzza magát mögöttetek, mintha el akarna tűnni.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Asato on Vas. Szept. 21, 2014 9:35 pm

Amióta itt vagyok, úgy érzem, egészen másként tekintek magamra és a világra, amiben élek. Rendkívül érdekes, hogy egy „játék” tanít meg arra, hogy milyen is lehet a való élet. Mai nap is felébredtem a szokásos olcsó fogadói szobámban, majd egy reggelizés után elindulok, hogy elköltsem a tegnap gyűjtött pénzt a piacon. Utálom, hogy annyira valóságos ez a világ, hogy a reggeli hideg miatt kezdetben fázom, majd utána meg minden bajom van a délelőtti napsütéstől. Vagy csak velem van a baj? Ahogy sétálok a szokásos bevett technikát használva, mindig az aktuális embercsoport mögött haladva közelítek a célállomásom felé. Mostanra már egészen hozzászoktam a rengeteg ember látványához, de a beszédbeelegyedés még mindig nem igazán megy. Viszont ez nem tántoríthat el a sült almámtól!

Mi az, mégis mi történik? Megállt az előttem levő csoport, ráadásul elég hirtelen. Pedig már csak egy utcányira vagyok a prédától. Remélem nem az a baj, hogy elfogyott mind. Bár igazából nem hiszem, hogy mindenki az almáért menne. Ó, nagyon fut az a lány… de miért erre?! Mi, „segítség?” felém néz és egyenesen ide tart. Jobb lenne kisodródnom a másik oldalra, ma mégsem kérek almát…
Nee. Elkapta a karom, nincs menekvés, mit vétettem? Várjunk csak. Hiszen, ő kér segítséget. Tőlem?!  Bebújt mögém? Mintha nagyon takarni tudnám. Két alak jön errefelé és semmit sem tudok tenni. Várjunk csak. Városban vagyunk. Itt nem „árthatnak” fizikailag az alapvető szabályok szerint. De mégsem akarja a lány, hogy elkapják. Gondolkozz Asato, mit kellene tenni. Mi lenne a legjobb döntés? Ha felkapom, akkor elszaladhatok vele egy darabig. Bár szerintem azoknak a fickóknak messzemenően nagyobb a kitartásuk, mint nekem valaha is lesz, így talán ez nem a legjobb ötlet. Fogja a karomat, így már kiszállni sem tudok az ügyből, mert azt hiszik, a társa vagyok. Hát, legyen. Várjunk csak, nem egyedül rám nézett, kitől vár még segítséget?

- Mit akarnak tőled? – kérdezem sután, miközben  a körülöttem levő másik „megjelölt” hőst keresem tekintettemmel. Ketten már talán elterelhetjük a figyelmüket. Igen, így már van értelme tervet kieszelni…


_________________
"Hiába találkozol gyakran a rosszal, nézd mindig a jót. Ki tudja mennyi időd van még, hogy gyönyörködj a szépségében..."
avatar
Asato
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2014. Sep. 14.
Age : 24
Tartózkodási hely : Egy új izgalmas világban

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
30/500  (30/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Aoi Shizuka on Hétf. Szept. 22, 2014 12:39 am

Volt valami szívderítő ebben a városban, amiért érdemes volt ide visszatérni időről időre. Bár a Justice League céhháznak és az árvaháznak is ez a város adott otthont, mégsem ez volt igazán az ok.
A magasabb szinteken találhatóakkal szemben itt sosem érezhette igazán egyedül magát az ember, még ha esetleg nem is nagyon akadt volna ismerőse.
Majd 10.000 embernek adott egykor otthont, s még ma is sokan jártak vissza ide a túlélők közül, hogy zsákmányukon túladhassanak, régi ismerőseikkel találkozhassanak, vagy csupán a városban gyönyörködni, emlékeket felidézni.
Momentán Shizuka aznap épp árvaházi látogatást tett. Boldogságtól eltelve, kissé ugyan fáradtan, de lelkileg felüdülve sétált az egyik népesebb főutcán a főtér felé haladva, amikor is lélekszakadva futó alakokra lett figyelmes. Nem is lett volna ezzel semmi baj, hiszen mindenki maga dönti el milyen tempóban közlekedik, ha azzal nincs mások kárára. Mindennapos dolognak számított, már épp el akart lépni az útjukból, had fussanak tovább, anélkül hogy akadályozva lennének, amikor segélykiáltás halott az elől haladótól. Aki aztán egy mellette sétáló járókelő karját megragadva, annak háta mögé bújt. A srác, aki mögé emez elbújt, úgy tűnt, többet vélt felfedezni ebből a hajszából, mint az Shizunak elsőre feltűnt, de ahogy elhangzott a kérdés a fiú szájából, már ő is kapcsolt.
A közeledő kettő elé lépett, s íját fenyegetően nyújtotta ki feléjük
- Állj! Azt mondtam álljatok meg! A Justice League nevében! - kiáltott rájuk határozottan. Még maga is meglepődött a hangja erején
- A városban nincs erőszak! Ugye tudjátok? - fogott vissza a hangjából, de a határozottságából nem adott alább - Miért loholtok utánna? Ha jól látom nem szeretné a társaságotokat! Talán tartozik nektek valamivel?

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Pént. Szept. 26, 2014 12:36 pm

-Öhm... mindegy... Rolling Eyes
Asato sutyorogva ennyit kap válaszul, hisz a két ninját játszó üldöző utolér titeket.
-Te kis... na nyisd ki szépen a szád,ahogy azt megbeszéltük! Megmondtuk, hogy fizetünk is!
A másik már csatlakozna is, de Shizuka közbelépése ezt megakadályozza. Egymásra néznek, majd a fejükre tekert kendők alól is szinte látni hófehér vigyorukat.
-És mit csinálnál velünk védett területen belül? Nekünk csak az információ kell a kis patkánytól és tépünk is.
-Egyébként sem hallottam még erről a céhről. Létezik egyáltalán?

-Nem >,< Mármint nem adok ki semmit! Megmondtam, hogy ezt nem adom ki akárkinek! Csak annak, aki arra érdemes, ti pedig nem ilyenek vagytok ˇ^ˇ A céh pedig létezik, én ismerem őket, és jobb lenne félnetek!
-Jaj, de felvág itt valaki most, hogy van hova bújnia. Na csicseregj csak szépen, még mielőtt kirángatunk a mezőre egy kis gyepálásra.
-D:
A környéken a jelek szerint nem sokakat érdekel a kis jelenet. A járókelők többsége megy a kijelölt útján, csupán pár játékos vet rátok némi pillantást, de elég kevesen vannak azok, akik meg is állnak figyelni. Az NPC árusok pedig tovább értékelik portékáit, van itt fegyvertől kezdve a friss halig minden. A két támadó nem tágít, egyikük még meg is próbál Asato mögé nyúlni, hogy megragadja a kis áldozat grabancát.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Asato on Kedd Szept. 30, 2014 6:42 pm

Nem éppen erre a válaszra számítottam. Végképp nem az utána következő reakciókra. Hirtelen bontakozott ki a tömegből a fiatal lány, aki magabiztos, erőt sugárzó hangon megpróbált parancsolni a „zaklatóknak”, majd annak sikertelenségét látván kérdőre vonta őket. Persze a két fickó erre csak nevetgélt és gúnyosan reagált. Viszont az egyik elszólta magát… Már látom, hogy melyik szerepet kell magamra öltenem. Most hogy tudom, mit akar ez a két férfi és mit nem akar ez a leány. Megigazítom a ruhámat és szinte a fenyegetéssel egy időben a bal kezemet védelmezően hátrateszem a lányra. Közben figyelek, hogy észrevétlenül, de jól megfogjam a ruháját. Véletlen se találja ki nekem, hogy elszalad, míg én a bőrét védem. Túl sok ilyen sztorit láttam már. Mikor felém - pontosabban a macskabajszos lány felé - nyúl az egyik fickó keze, akkor hirtelen előveszem a késem és megpróbálok rácsapni a karjára. Tudom, hogy nem sebezhetem meg, de az ember ösztönös reakciója működni fog és visszarántja. Ezek után kihúzom magamat és a segítő lányhoz méltó határozott és magabiztos hanggal szólok bele a dolgok folyásába
– Először is, ha jól értelmezem még nem fizetettek a lánynak, azaz nem köteles átadni semmilyen információt – szögezem le a tényt, mely már alapból nyerést biztosít, majd képzeletbeli szemüvegemet megigazítva tovább folytatom a szóbeli ostromot, hátha ettől meghátrálnak – másodszor a nyílt utcán való rendzavarásért súlyos árakat fizethettek, ha nem fejezitek be gyorsan – közben felemelem mutató és középső ujjamat V alakot formáló kettes jelzéseként. Jön a következő ujj az újabb probléma kimondásakor – harmadszor pedig a lány nekem már elmondta, amire szükségetek van. Ő nem fogja megosztani veletek a tudnivalót én pedig csak busás árazás keretében – igazi farkas-vigyorral nézzek rájuk, hisz tudom, hogy mindjárt jöhet a végső csapás. Egy szusszanásnyi levegővétel után. Nem adhatok nekik időt a közbeszólásra, ha mégis próbálkoznának csak erősebbre veszem a hangerőt - Mit tesztek? Megpróbáltok erőszakot alkalmazni és magatokra haragítani mindenkit? Ugyanis ha nem tudnátok az informátorok ezerszer többet érnek, mint a ti szánalmas életetek a felszerelésetekkel együttesen… - egy szimpla lenéző pillantással nyomatékosítom az elhangzottakat. Ha nem egy átlagos utcai viseletben lennék, akkor most csúnyán beégtem volna, de így nem látszik rajtam, hogy még szinte teljesen kezdő vagyok, az ahhoz mérhető felszereléssel.

Még ha a szavaim nem is érnék el a kívánt hatást, akkor is felhívtam magunkra a figyelmet. Pár játékos már így is minket figyel. Elég csak, hogy picit több legyen. Ha bármit cselekednek, valóban pórul járhatnak akkor már. Miközben várom a reakciójukat, szépen újra felmérem a környezetemet és a szereplőket. Nem szabad kihagynom semmit. A megfélemlíthetetlen tárgyaló szerepe véget ért, most újra jöhet Asato, a szemlélődő kölyök.

_________________
"Hiába találkozol gyakran a rosszal, nézd mindig a jót. Ki tudja mennyi időd van még, hogy gyönyörködj a szépségében..."
avatar
Asato
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2014. Sep. 14.
Age : 24
Tartózkodási hely : Egy új izgalmas világban

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
30/500  (30/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Pént. Okt. 03, 2014 9:11 pm

//Shizu 500 szóval pótol//

Egyre többen állnak meg nézelődni, főleg, mikor Asato sorolni kezdi logikusabbnál logikusabb érveit. Talán az egyre nagyobb tömeg készteti a ninjákat arra, hogy elkezdjenek visszavonulót fújni, és a távolság köztetek tyúklépésekben, de egyre nagyobbá válik.
-Oké, oké, értjük... -hebegi az egyik, majd megböki társa vállát. -Húzzunk el innen.
Amaz bólint, majd megfordulnak, s jóformán csak porfelhő marad utánuk, mint Gyalog Kakukkból a rajzfilmben. A tömeg is, miután az attrakciónak vége már, szétszéled, a lány pedig kifújja magát, hogy aztán végre felegyenesedhessen és kiléphessen hátad árnyékából.
-Huha, hát... nagyon szépen köszönöm, ez hatásos volt. Még engem is megmozgatott. -mosolyog rád csípőre tett kézzel, immár teljes valójában. -Egy ilyen tett pedig nem maradhat hálátlan, ezen kívül had váljon igazzá a blöfföd. Vagy netán... tényleg tudod már...? O.o
Majd megrázza a fejét. -Neem, Kiriton kívül még senki nem ismerheti. Izé... szóval, ha velem jöttök egy picit, akkor megmutatom. Egy könnyű, de sokat hozó... -közelebb hajol, hogy suttoghasson. -...küldetésről van szó. Érdekel?
Ha beleegyeztek, akkor már int is és elindul a város nyugati része felé, nagy és boldog mosollyal az arcán.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Aoi Shizuka on Pént. Okt. 03, 2014 11:08 pm

Ami felháborító, azon Shizuka rendre fel is háborodik mostanában. Valami elszakadhatott, mert sehogy se találja a régi énjét. A régi nyugodt valóját. Az önfeledtség, határokat nem ismerő boldogság, az együttérzés, valahogy mind-mind háttérbe szorultak. Rá se ismerni mostanság. A durva kirohanásai, percnyi önuralma most is maga alá gyűrte:
- Nem, képzeld nem létezik, és ha még sokáig rontjátok itt a levegőt, garantálom, hogy ti sem fogtok létezni. Csak ti tényleg nem!
A cinizmusáról nem is beszélve. Vajon honnan jön ez a sok negatívum, kitől látta ezt?
Fenyegetés ide vagy oda, ilyenkor bánja igazán az ember lánya, hogy nem valami robusztusabb fegyvernem mellett kötelezte el magát a játék kezdetén.
Simán lehetett volna Harcos is, épp mint az öccse, Shinji. Hiszen látta őt is harcolni elégszer, talán menne is a dolog... csak hát már...
Egy íjjal nem lehet fenyegetni közvetlen közelről. Talán egy számszeríjjal. Naaagy számszeríj. Az nem téved, ha rád céloznak vele közvetlen közelről akkor is átlövi rajtad a vesszőt. Nem megy mellé, és nem pattan le erőtlenül.
Na azzal... azzal talán ezt a történet is gyorsabban rövidebbre lehetne zárni
- Ha megmeritek tenni, abban pillanatban, hogy kiléptek vele a kapun, meg fogtok ismerkedni a nyilaimmal! Szívesen kidekorállak benneteket, úgyis rég csináltam már sündisznót ilyen jómadarakból, mint ti!
Igazából szinte kívánta, hogy megtörténjen mindez. Fejben már azt tervezgette, hol futhatna fel leggyorsabban a városkapu tornyára, hogy onnan kiváló rálátással rendelkezzen a tudatlan áldozatai fölött. Mert bár ártalmatlan, gyönge kis, haszontalan íjász lánynak tűnt, aki még egy közelharci helyzetben se lett volna képes megvédeni saját magát sem, a valóságban kiváló lövész volt, s a céh gondoskodott róla, hogy a legjobb felszerelésekkel legyen ellátva.
A vadi új Rubin Íj kiváló fegyvernek bizonyult a gyakorlással eltöltött idő során. Sokkalta pontosabb és egyben nagyobb erejű is volt, mint a korábbiak, amiket eddig használt. A többi felszereléséről nem is beszélve: mind-mind arra voltak hivatottak hogy tovább élesítsék, fokozzák a képességeit, érzékeit
Az a fiú, akibe a menekülő lány kapaszkodott, s aki mögött elbújt, az üldözők elől menedéket keresve, nos az a fiú sokkal higgadtabbnak bizonyult ő nála. Szépen levezette miért is nem fog itt semmi sem megvalósulni a követeléseikből. Mindez olyannyira jól sikerült, hogy az üldözők, csodák csodájára feladták.
Talán annak is lehetett némi része a dologban, hogy már egész tisztességes kis tömeg verődött össze körülöttük, hogy az összeszólalkozás tanúi lehessenek, hiszen ki tudja milyen izgalmas kis verekedés, vagy akár botrány keveredik ki ebből az egész kis jelenetből.
És ehhez még csak nem is igazán kellettek Shizuka fenyegető szavai, legalábbis, nem úgy tűnt, mintha azok győzték volna meg a két fickót.
A két fickó ugyanis feladta, eloldalogtak minden további pöffeszkedés, sértegetés meg fenyegetés nélkül. Szívderítő látvány volt, hogy néha mégiscsak ilyen egyszerűen is tud működni a rend helyreállítása. A maffia elleni harc során ilyen könnyen sosem sikerülhetne. Az nem a maffia embereire vallana. Vagy ha mégis, hát biztos, hogy csak csel lenne, ha ilyen könnyen beletörődnek. Akkor bizton lehetne számítani valami rajtaütésre a városon kívül a részükről.
- Ti most ketten, akkor mégsem ismeritek egymást? – kérdezte értetlenül Shizu, mert a fiú előadásából úgy tűnt, hogy ő már a titok ismerője, beavatott
- Hüm, persze! Egy próbát megér!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Asato on Szer. Okt. 08, 2014 12:24 pm

A hosszas monológom megtette a hatását és a problémás alakot dadogva kereket oldottak. Ha mégsem hatotta volna meg őket a szavaim igaza, akkor a biztonság kedvéért a mellettem álló hölgy nyomatékosította, hogy itt bizony mészárlás lesz, ha nem távoznak. Ez a kombináció láttán teljesen megértem, hogy inkább távoztak.

Ahogy eltűntek a zavaró tényezők, azonnal előjött mögülem a csuklyás lányka, s megköszönte nekem, hogy… Megvédtem? Elbújtattam? Vagy egy jót kamuztam? Melyiket tettem igazából? Na mindegy, a lényeg, hogy hálája jeléül megosztja velem azt, amire azt hazudtam, hogy tudom. Szuper. Ahogy észrevette a tömeget halk suttogásra váltott és mikor hirtelen közelebb hajolt, zavaromban majdnem hátrébb léptem. Nem vagyok hozzászokva az emberek meglepetésszerű közeledéséhez…

Mielőtt átgondolhattam volna, hogy ki is az a Kirito és milyen információ lehet az, amit velük megoszt, de akik tudtak róla azokkal nem, addigra már két kérdés is válaszomra várt. A másik segítő intézett felém egy olyat, hogy „ismerjük-e egymást”, mármint én és a megmentett „Informátor”. Hát még nem.
– Nem, még nem volt alkalmam megismerni – felelem röviden kissé zavartan a hölgynek. Most hogy felé fordulok, látom, hogy ő sem egy mindennapi jelenség. Csodálom, hogy eddig nem vettem észre. A SAO világában nincsen iskolai intézmény, mégis ez a lány iskolai egyenruhát visel. Nagyjából velem egy magas, s hosszú fekete haja a csípőjéig is leér. Csinos és elegáns, s bár különös így íjjal a kezében, mégis természetesnek tűnik a számomra. Lehet már ennyire megszoktam volna a SAO világát? Ahogy szépen felmértem magam előtt a lányt, végül eljutottam az arcáig, s belenéztem a szemeibe, melyek akár a tenger mélye, olyan sötétkékek, úgy éreztem, hogy menten el is nyelnek. Annyira belefeledkeztem a nézésébe, hogy a második kérdést el is felejtettem és a lány szájának mozgását látva jöttem rá, hogy válaszolni kéne, így kissé dadogva sikerül is egy „igen”-t kicsikarnom magamból.

Nem tudom, hogy meddig bámultam a lányt, hosszú perceknek tűnt, de amikor elvettem róla tekintetemet, már éreztem, hogy az egész arcom elvörösödött és zavartan elkezdtem a földet bámulva követni az Informátort. Pár lépés után elgondolkoztam, hogy vajon miért avat be minket ebbe a titokzatos könnyűnek ígért küldetésbe, de nem láttam át az indítékot. Csapdához túl feltűnő. A lány meg túlságosan ártatlannak tűnik, bármi ilyesmihez. Tényleg, hogy hívják?
– Engem Asato-nak hívnak, na és titeket? – kérdeztem őket bemutatkozva, miközben továbbra is a földet bámulva kissé lemaradva haladtam az ismeretlen páros mögött…

_________________
"Hiába találkozol gyakran a rosszal, nézd mindig a jót. Ki tudja mennyi időd van még, hogy gyönyörködj a szépségében..."
avatar
Asato
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2014. Sep. 14.
Age : 24
Tartózkodási hely : Egy új izgalmas világban

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
30/500  (30/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Csüt. Okt. 09, 2014 10:07 am

-Argo, szolgálatotokra! -fordul hátra és még katonás mozdulattal egy szerényen kivitelezett intést is intéz felétek, merev tenyérrel, a homlokától indítva. Miután Shizuka is bemutatkozott, kicsit összecsapja a tenyerét. -Na, haladjunk, nincs messze, csak kívül esik sajnos a városhatáron Sad
Igaza is van, hisz eléritek a kaput, Argo pedig rendíthetetlenül halad tovább. Bár néha hátrapillant, hogy követitek-e még. Tudja ő, hogy nem sokan szeretnek idegenekkel kimerészkedni a város szélén, így gyorsít is a léptein, hogy az erdő határán megálljon egy nagyobb szikla előtt.
-Ezt kell végigsimítani... -mosolyog és hogy bizonyíthassa, meg is teszi. Felvillan egy rendszerüzenet:

Beléptek a barlangba?


Argo megnyomja a beleegyező kék gombot, és egy nyílás jelenik meg a sziklán, elég széles és magas ahhoz, hogy különösebb erőfeszítés nélkül beléphessen rajta az ember. A macskabajszú lány rátok mosolyog.
-Íme. Csak egy ösvény van, nem lehet eltévedni, de úgyis én megyek elöl, ha be akartok jönni. Nem hosszú, és lesz a végén egy NPC, ő adja a küldetést. Ugye, nem vagytok klausztrofóbiásak? Suspect

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Asato on Pént. Okt. 17, 2014 2:24 pm

Az igen... Én azt hittem már öt napja elküldtem a postomat... Öhm, hát elnézést, mostanság kicsit szétszórt vagyok...

Miután elsimítottuk a problémát és sikeresen bemutatkoztunk, egyből az új irány felé vettük az utunkat. Az Argo nevű leány céltudatosan haladt a városhatáron kívülre az erdő felé. Úgy néz ki már nem tart a rajtaütéstől, mindenesetre én azért még továbbra is figyeltem, körbenéztem, hogy ne érhessen meglepetés, miközben néha az előttem levőkre pillantottam. Ahogy megérkeztünk a sziklához, a feszültség és az aggodalom tovaszállt, helyette a kíváncsiság lépett a helyébe. Az informátor megsimította a követ, aminek következtében egy beléptető ablak ugrik elénk. Még időm sem volt felfogni, hogy milyen barlangról lehet szó, s máris megjelent a nyílás. Így már világossá vált még számomra is. Miután munkásságát végigvitte felénk fordult és elmondta, hogy mi vár ránk az ösvény végén. Ez szép és jó. Értem azt is, hogy miért titkos információ. Biztos csupán kevesen tudják, hogy itt egy barlang van. De a küldetésről nem mondott még egy szót sem és bevezet a városhatáron kívül egy ismeretlen helyre. Nem lennék ennyire gyanakvó, ha nem így kezdődik a reggelem. Bár inkább elővigyázatosnak nevezném magam. Egyszerűbb, ha rákérdezek, mint hogy magamban aggódom.
– Ez igazán érdekes mutatvány volt – megérintem én is a sziklát, hogy megnézzem, a pixeltömb miként reagál rá, majd felteszem a kérdésem - Eltudnád, mondani azt is, hogy mégis milyen questet fog adni? Csak, mert ha már végigmegyünk egy alagúton, jó lenne tudni miért is pontosan - jegyzem meg mosolyogva, miközben megnézem az inventorymat, hogy van-e bármilyen világító tárgyam, mert lehet, hogy bent sötét van. A kérdésre csak egy rövidke nemmel válaszolok enyhe fejrázással megerősítve, közben az egyenruhás lányt figyelem, hogy miként vélekedik a helyzetről…


_________________
"Hiába találkozol gyakran a rosszal, nézd mindig a jót. Ki tudja mennyi időd van még, hogy gyönyörködj a szépségében..."
avatar
Asato
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2014. Sep. 14.
Age : 24
Tartózkodási hely : Egy új izgalmas világban

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
30/500  (30/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Szer. Okt. 22, 2014 1:30 pm

A lány vidáman elmosolyodik és kuncog egy sort, mielőtt válaszolna egy kézlegyintés kíséretében.
-Jajj, ti. Meglepetésnek szántam, de legyen. Egy öregember fog a végén várni egy hatalmas kő mellett. A feladatot viszont már tényleg nem árulom el, legyen valami kis izgalom, nem? hentai Meg hát jövök én is ^^
Mivel Shizuka semmit nem reagál, Asato pedig, jogosan, gyanakvóan néz rá, végül vállat von és belép ő elsőnek a barlangba, hogy megmutassa, nincs félnivalótok. Ha nem jöttök utána hamar, akkor ismét kijön, megnézi, hogy vagytok, majd siettetve titeket visszalép Razz


//Shizu 500 szó
Rövidségért bocsánat, de amíg nem csináltok semmit, addig én se fogok haladni sokat Razz//

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szer. Okt. 29, 2014 9:23 pm

//Gomenasai, gomenasai! Honto ni gomen ne! Embarassed

Hogy is volt? Az egész talán akkor kezdődhetett, amikor a fiú, aki megmentette a kámzsás-köpenyes lányt, odafordult Shizuhoz, hogy választ adjon a kérdésre, hogy akkor mégis hogy van ez, ismerik-e ők, a fiú és a rejtélyes üldözött lány egymást vagy sem.
A fiú válaszolt is, és mint később kiderült, Asatonak hívják, úgyhogy a továbbiakban így is fogok rá hivatkozni. Többnyire.
Aztán elidőzött a tekintete Shizun. Nem igen tudta, hogyan reagáljon rá, mert Asato igazán nem tűnt az előbb még pofátlan bunkónak, meg nem is az rítt le az arcáról.
Ez az ábrázat mégis ismerős volt, sok fiút kapott már rajta a suliban, hogy hasonlóképen bámulják, de sose tette szóvá, mert amikor találkozott a tekintetük, akkor mégiscsak észbe kaptak, és félre kapták a tekintetüket.
Shizuka ezen mindig jó mosolygott. Nem akarta kinevetni őket. Eleinte nagyon zavart a sok rászögeződő szempár, feszengett is sokat miatta, folyton azt hitte, hogy valami rosszul áll rajta, vagy a szünetben leette magát, elkenődött az a kevéske smink, amiről még úgy gondolta, hogy nem feltűnő, de mégis valamivel előnyösebben néz ki benne.
De nem, idővel csak rá jött, meg aztán a barátnőivel is mindig megbeszélték a fiúkat, és ezeket a fura helyzeteket is rendre kitárgyalták egymásközt, úgyhogy apránként megtanult hozzászokni.
Olyannyira sikerült, hogy néha már szinte mulattatta, vagy éppen jól esett neki, ha egy-egy helyesebb fiú érdeklődésének a középpontjába került.
Most az iskola társakéhoz hasonlóan, Asato bámulata is némi örömmel és vidámsággal ajándékozta meg, s bár igyekezett elleplezni mindezt, ajkai széle alig észrevehetően görbült felfele, s nem győzött lesütött szemmel pislogni lányos zavarában, ahogy a fiú láthatóan még mindig őt csodálta.
Szeretett is volna valamit mondani, meg természetesen bemutatkozni, de valamiért nem jött ki hang a száján.
Sőt, a száját se érezte mozogni. Egyáltalán bármiféle mozgást... Nem történt semmi, hiába próbálkozott, aztán csak lassan, mégis meg tudta mozgatni a karját, az ajkai is szólásra nyíltak, hang azonban még mindig nem hagyta el őket.
Kétségbeesett: Az elméje őrült sebességgel igyekezett mindent kipróbálni, mozdítani, beszélni, segítséget kérni, de ha valami történt is, az is nagy sokára, és nagyon lassan
Elsőre nem értette mi történhetett, bezárva érezte magát egy üvegkalitkába, ahonnan mindent jól látni, de ő maga hiába dörömböl odabent, nem látnak belőle semmit sem.
Úrrá lett rajta a pánik. Várták a válaszát, hogy bemutatkozzon, ő azonban hiába próbálta, nem sikerült megszólalnia, vártak rá, mert közben Asato is magához tért, és a kámzsás lánnyal kezdett beszélgetni a küldetésről. A lány is bemutatkozott, Argo volt a neve, Shizu biccenteni szeretett volna felé, de az is csak késve sikerült.
Addigra azok ketten elindultak.
Már tudta mi lehet a gond. Sokszor látott már ilyet, vele is nem egyszer előfordult már, de még soha, de soha itt bent a SAO-ban: laggolt.
Shinji nagyon sokszor és csúnyán káromkodott olyankor, ha a játéka kellős közepén lelassult a monitoron minden, Shizut ez sose kavarta fel ennyire, ilyenkor otthagyta a számítógépét és gyorsan rendbe szedett valamit maga körül, vagy legalábbis talált valami más elfoglaltságot.
Mert akkor és ott, kint megtehette.
Itt azonban...
Mozdultak ugyan a lábai, s már nem is voltak lassabbak a léptei mint Asatoé és Argoé, de mire mozdult, a fiú és a lány már jóval előrébb jártak.
A pánik jeges markolása lassan felengedett rajta, de a stressz, a bosszúság mérgezte minden másodpercét.
Aztán beértek egy barlangba, Shizu rettenetesen félt, hogy lemarad, kinn marad, bezáródik előtt a bejárat, de aztán késve ugyan, de csak be ért harmadiknak
- Várjatok - kérlelte őket, fél kézzel a barlang falán megkapaszkodva kapott a szájához, amikor rájött, hogy megjött a hangja és nem csak ő hallja saját magát
- Húhhh, haaah - pihegett a kimerültségtől, amit az utóbbi percek ijedtsége okozott neki
- Azt hittem nem érlek utol titeket, elkezdtem szörnyen laggolni, gomenne! - mentegetőzött, s bocsánatkérően hajlongott kettejük felé
- Aoi Shizuka vagyok, szolgálatotokra! - mutatkozott be végre illendően
Minthogy Asato kíváncsi kérdései nem találtak világos válaszokra, így inkább csöndben, követte kettejüket tovább, s közben alaposabban szemügyre vette a folyosót maguk előtt
Az öregemberhez is csak eképpen szólt:
- Konnichiwa! A küldetés miatt jöttünk! Tessék mondani, mit kell csinálnunk?

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Hétf. Nov. 03, 2014 10:41 pm

Tehát minimum Shizuka jön, Asato meg majd eldönti az 500 szó alatt, amit mesélhet, ha szeretne :3
A szikla mögötti folyosó elég fényes ahhoz képest, hogy barlang, bár jobban hasonlít egy kanyonra, mint igazi barlangra. Argo lépdel elől, és mivel a néha előbukkanó apró, fekete denevéreket gond nélkül leüti, magabiztosan halad is előre. Néha kanyarogtok egy kicsit, és ha a térkép fejlődését figyelitek, láthatjátok is, hogy spirálisban közeledtek a barlang közepe felé.
Talán öt perc telhet el, talán tíz, mire eléritek a célt. A barlang-kanyon-akármi egy nagyobb terembe torkollik, szemben a hatalmas, szürke, széttörhetetlennek tűnő sziklával. Tőletek jobbra, a falnál ücsörög az öregember hosszú, fehér szakállával és tradicionális frizurájával. Ha odaléptek elé és beszédbe elegyedtek vele, rátok mosolyog és ismerteti a küldetés részleteit:

Cél: Széttörni a sziklatömböt.
Feltétel: Fegyverek nélkül!

Szervusztok fiatalok. Hmm, életerős, talpraesett gyerekeknek néztek ki. Énfölöttem elmúltak már ezek az idők, már csak a keselyűk köröznek felettem várva a halálom óráját. Viszont ahogy erre sétáltam, ez a szikla állta az utam. Nem tudom se félretolni, se széttörni, vissza pedig túl hosszú már számomra az út, öreg csontjaim sajognak. Lennétek oly' kedvesek megszabadítani az utat attól a sziklától?


Tény és való, ha elfogadjátok a küldetést, az egy hibaüzenettel addig figyelmeztet titeket a fegyvereitek fő felszereléshelyről való eltávolítására, amíg azt meg nem teszitek, addig nem mehettek a szikla közelébe.


//Innentől ismét kockadobálás jön Razz De hogy haladjunk, nyugodtan dobjatok a 12-essel. A menet a következő lesz:
-Annyiszor dobhattok, ahányszor a karakteretek beleüt a sziklába, de a maximum dobásszám 5.
-Természetesen fokozatosan fáradtok, tehát a következő körben kevesebb kockával dobhatsz.
-Ha az előző körödben 5 kockával dobtál, akkor a következőben kettő kockáról mondj le - tehát hármat dobhatsz, majd kettőt, végül egyet. Ha csak 1-4-el, akkor csak egy kockával dobj kevesebbet a következőben.
-Miután az utolsó kockával is dobtál, a karaktered kipihente magát és ismét maximalizálódik a dobásainak száma.

Ha van kérdés, küldjetek egy PÜ-galambot nyugodtan :3 //

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Aoi Shizuka on Hétf. Nov. 10, 2014 2:36 pm

//Ha Asato nem jön, akkor igyekszem majd sűrűn írni, hogy haladjon a történet, mert kíváncsi vagyok, mit rejtegetsz a szikla mögött Razz

Shizuka csendesen lépdelt a csuklyás lány mögött, fel-feltekintve a meredek falak mentén, a keskeny járatban nem igazán tudta eldönteni merre haladnak, és egyáltalán merre lehetnek. Pillanatok alatt elveszette az irányérzékét. Sejtette, hogy amit fent lát, az valójában még a tiszta kék ég lehet, nem pedig valamiféle kékesen világító kristály vagy zuzmó, moha-fél, ami a falakon él. Szórakozottan rajzolt hullámokat a falon, ahogy haladtak mind beljebb előrébb.
Hátra tekintve Asato-kunt se látta egy idő után maguk mögött már
- Argo-san, Asato-kunt nem várjuk meg? – kérdezte aggódó hangon
- És egyébként, ha nem vagyok tiszteletlen, megkérdezhetem, hogy mi ez a hely, ahol vagyunk, és hogy hova is megyünk? Úgy érzem, mintha folyamatosan kanyarodna ez a járat, de még egyetlen elágazásba se botlottunk bele… - panaszkodott kicsit bizonytalanságának hangot adva
- Talán valami spirális járatban vagyunk? Nem igazán érzem, hogy emelkednénk, vagy épp ereszkednék, annyira egyenletesnek tűnik a föld, amit taposunk
Kis idő elteltével végre kiöblösödött a folyosónyi járat, egész szép nagy teremmé, s a terem jobb oldal felé eső részén egy idős apó üldögél a falnak támasztva a hátát.
- Megérkeztünk, Argo-san? Vagy van valamerre tovább, csak én nem látom? Vagy a mögött a szikla mögött kellene, hogy folytatódjon az ösvény? – érdeklődött halkan Shizu, miután körbepillantott
Feltűnt neki az apó
- Ano, konnichiwa, ojiisan! – lépett oda az öreghez. De meg se igen tudott szólalni már, mert az öreg magától rákezdett a mondókájára, pedig meg szerette volna kérdezni, hogy mi járatban erre.
S ahogy a koros férfiú mondandóját előadta, egy küldetésről szóló ablak jelent meg Shizu előtt.
- Ő lenne az npc, akiről meséltél, Argo-san? – majd kisvártatva rányomott az elfogadás gombra.
Shizu nem volt felszerelkezve, az íja se volt már kézben jó ideje, csak hátráltatta volna a kanyonban haladás közben, így már akkor az első lépéseknél eltette őket.
Körbejárta a sziklát, leguggolt mellé, vizslatta mindenfelől, mielőtt oldalról nekifeszült volna, kézzel, majd vállal, ütötte, rúdosta
- Argo-san? – nézett a kalauzára segítségkérően – Nem megy egyedül, esetleg, tudnál… ? – kérdezte félénken


A hozzászólást Aoi Shizuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 11, 2014 10:00 pm-kor.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 10, 2014 2:36 pm

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Pént. Nov. 14, 2014 2:35 pm

//Asato 750 szónál tart, következő körben "kiesik"//

Argo, mikor kérded Asato hogyléte felől, megkerül és kicsit hátrébb lépdel, hogy benézzen pár fordulóval hátrébb, majd a vállát vonogatva tér vissza kérdő ábrázattal. -Talán meggondolta magát. Férfiak >.>
Majd kicsit kuncog, mikor előadod neki a saját elméleted a barlangot illetően. Feléd fordul, arcán a komisz mosollyal, ami a felrajzolt bajuszok miatt még olyan is, mintha egy emberi bőrbe bújt macskával állnál szemben. -Pedig nem tévedsz. Ez egy csiga-barlang. A fő célunk a közepén van.
Beértek a terembe, továbbra is csak ketten. Argo néha hátrapillant, talán Asatot várva, de mivel se elágazás, se denevérek vagy más, veszélyes mobok nem állták utatokat, attól nem félhet, hogy a srácnak baja esik, amennyiben mégis utánatok jönne. Kérdésedre csak ravaszkás mosollyal felel és egy kézmozdulattal, miszerint innentől kezdve a szája csukva marad, beszélgess nyugodtan a bácsival.
Mikor elfogadod a küldetést, bár te nem látod, de a te arcodon is megjelennek ugyanazok a bajszok. Argo jót mosolyog is rajta :3
Ahogy megütögeted a sziklát, az ugyan tapodtad sem mozdul, de mintha pár homokszem leesne belőle. Van életcsíkja, de az nem mozdul sokat.
Mikor kéred, Argo elgondolkodva nézi a sziklát, karba tett kézzel a falnak dőlve. Végül ellöki magát tőle és melléd lépdel, hogy lábával támassza tovább a böhöm nagy sziklát.
-Oké, egy kicsit. Én még hamarabb fáradok ^^;  De ha nekem sikerült, akkor neked is, szóval majd szurkolok, mikor pihenek ^^
Azzal ő is beleüt és -rúg ötöt a sziklába, melynek az aktuális életcsíkja végül így marad:
Három kockával dobhatsz a következő körben :3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Aoi Shizuka on Pént. Nov. 21, 2014 12:00 am

Nem minden napi helyre jöttünk, ha ez egy ekkora hosszú járat egy sziklába vájva! Remélem a fiú, az az Asato utánunk jön. Nem szeretnék egyedül maradni egy idegennel, még ha lány is... Én csak... futottam utánuk, azt hittem lemaradok valami érdekesről, valami jóról.
De igazából... nem tudom... tartok egy picit ettől a Argo nevű lánytól. Hiszen, azt se tudom megbízható-e, soha nem találkoztam még vele. De még a nevével sem. Ráadásul behozott erre a rejtélyes helyre, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Remélem nem csak elterelés volt, amikor üldözték, mert ha igen... akkor lehet hogy rám pályázik valaki, engem akarnak elkapni, és Argo csak a csali!
De az is lehet, hogy Asato is csak összejátszik velük...

Ezekkel a borús gondolatokkal sétált Argo után, szinte már gombóc volt a torkán, titokban egész végig a táskájába süllyesztve tartotta a kezét, s a táska mélyén a teleportkristályba kapaszkodott. S mikor Argo újra megemlítette, hogy a közepén van a céljuk, csak még inkább összerándult a gyomra.
Csak akkor nyugodott meg egy kicsit, mikor a kanyon végében nem várt rá rajta ütés, hanem tényleg csupán egy npc üldögél ott, és még küldetés is kapott tőle.

Alig hogy felvette a küldetést Argo fura szemekkel nézett rá, aztán meg elkezdett somolyogni Shizun, mint aki valamilyen rosszban sántikálna éppen.
- Mi-mi-mi az? - kérdezte Shizu bátortalanul
- Valami rosszat mondtam? - puhatolódzott
- Vagy van valami az arcomon? - dörzsölte meg a pofiját
Argo arcán ugyan voltak amolyan macskabajusz szerű minták, de nem tudta eldönteni, igazán hogy pengék vágták-e rajta, vagy csak ilyen élethűre sikerült a smink

A küldetés szerint el kellett volna tüntetni az útból a sziklát, úgyhogy neki is látott, húzta, nyomta, ütötte, rúgta, de csak nem mozdult. Akkor tűnt csak fel neki
- Jééé! Ennek van életcsíkja! Egy sziklának! De alig karcoltam meg, ez így nem lesz jó, már érzem, hogy fáradok... mindegy azért megpróbálom még egyszer
Azzal háttal nekiveselkedett, két kézzel emelte volna, taposta dühösen, méregből, frusztráltan, míg nem futott minden erő a végtagjaiból.
Fájós háttal, remegő kezekkel és lábakkal roskadt le a szikla tövébe
- Ez így nem megy... - sóhajtott panaszos fáradt hangon
- Kell, hogy legyen valami egyszerűbb módja! Estig is üthetjük, akkor se végzünk vele... - fordult négykézláb a sziklával szembe
- Talán ha kirobbantanánk a helyéről! Dinamitunk nincs... de... mondjuk mit szólnál egy hullámkristályhoz, Argo-san? - fordult a lány felé ismét
- Ha beékelnénk ide egyet, vagy akár többet is - mutatott a szikla oldalának tövébe - és beindítanánk őket, akkor talán arrébb görgetné a lökéshullám!


A hozzászólást Aoi Shizuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 21, 2014 12:01 am-kor.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 21, 2014 12:00 am

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Hétf. Nov. 24, 2014 1:54 pm

Asato nem ér be, de az is biztos, hogy nem esett semmi baja, hisz küld üzenetet a számára, és kap is megnyugtató választ, amit ha szeretnél, akár meg is mutat neked. Sablonszöveg, miszerint késni fog, de érkezik majd valamikor.
Kérdésedre, miszerint van valami az arcodon, kuncog még egy sort, majd a saját bajszaira mutat.
-Amíg nem töröd össze a sziklát, addig ugyanilyen kis cukiságaid vannak, mint nekem :3 Miáu :3 -nyávogja el magát, és ahogy ígérte, ő is megy segíteni, annak ellenére, hogy az NPC a jelek szerint ezt nem nézi a legjobb szemmel. Hogy elkerülje a további szabálysértést, küld a számodra egy csapatmeghívást, de akár elfogadod, akár nem, még belerúg hármat a sziklába, így legalább az életcsík világoszöld része eltűnik.
-Nagyjából ezres az élete, az ütések meg randomszerűek. Viszont te máris sokkal többet ütöttél bele, mint én régen. Suspect -jegyzi meg. -Szóval így nem fog estig tartani, plusz én egyedül voltam Razz
Mikor viszont a dinamittal és a Hullám kristállyal kezdesz tervezgetni, ijedten elkezd integetni a kezeivel.
-Nehogyeszedbejusson! Akkor sikertelennek kiáltja ki a küldit és örökre megmaradnak a bajszaid. Jó, azokat utólag is már felrakhatod, ha teljesítetted a törést, de azért nem árulom el ezt a küldit mindenkinek, mert nekem ez a bajusz az egyediségem :3Két kocka következik :3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Nov. 29, 2014 11:54 pm

- Hüm, hüm - futja végig a sorokat Asato üzenetében, egészen az ablak fölé hajolva, miközben újra és újra a füle mögé söpri az arcába hulló rakoncátlan tincsket
- Hát, akkor nem lehet mit tenni... - lép hátrébb, hogy megadja Argonak a mindenkit megillető kis intim távolságot, aminek a zónájába igazán csak a nagyon jó barátokat és a szerelmeseket engedi be az ember lánya
- De, akkor megnyugodtam, hogy nincs semmi baja... - erőltet magára némi mosolyt, de az aggodalom vonásait nem tudja egészen eltüntetni: a szeme csillogását most komor gondolatok apasztják el
- Csak attól tartok, hogy nélküle nem fog menni... vagy is hát... -
szabadkozik újfent - csak nehezen
- Tudod íjász vagyok és hát... -
tárja szét tehetetlenül a kezeit - Nincs igazán semmi erőm, olyan, ami ide kellene - rázza a fejét szomorkásan

- Miau? - kérdez vissza, s ismét megtapintja az arcán a vonalkákat - cica bajszok lennének? - pislog, s a szokatlan jeleken húzza végig az ujjait újra és újra
- A tiéd nagyon aranyos, Argo-chan! - mosolyodik el, immáron őszintén, mert a szeme is nevet ezúttal

Shizu persze rögtön elfogadja az invitálást, aztán csendben, fejét rázva, hogy megértette, hallgatja végig a rövid magyarázatot
A fal mellett guggolva, már ökölbe szorított kezecskéivel méricskéli a szikla oldalán a repedéseket, hogy hova is illeszthetne be egy kristályt, amikor Argo figyelmezteti:
- Oh, oké - hagyja abba rögtön a kísérletezést, s egyenesedik fel - De akkor is sokáig fog tartani...
- Talán egy-két körbe-pörgő rúgással... -
gondolkodik hangosan, majd a gyakorlatba is átülteti az elképzelést

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 29, 2014 11:54 pm

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Szomb. Dec. 06, 2014 5:03 pm

-Amiatt ne aggódj, valószínűleg már sebzett bele többet egy ütésed, mint ami az erődön van. -legyint Argo, mikor aggodalmaskodsz az íjász kasztod miatti erőhiányról. Bár azt nem tudod, ő vajon milyen kasztú lehet, úgy beszél, mintha igencsak ismerné ezt a problémát is.
-Csak legyél elszánt és a kreatív. -somolyog ismét és nézi végig, ahogy Chuck Norris stílusát utánozva próbálod jobb belátásra téríteni a sziklát. Kék pixelek kíséretében egy kis kiszögelés el is tűnik, és azon kívül, hogy mintha kicsit többet esett volna a szikla életet, mást nem látsz. (+10 sebzés)
-Ezért segítek. Ha Asato-sannak nem lenne közben dolga, én is mentem volna a sajátomra, de segítek. Ti is megtettétek nekem odakint, nem hagylak itt, hogy aztán estig ezt üsd. -azzal ő is belevág kettőt a sziklába._________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Dec. 13, 2014 1:55 am

- 'Kreatív' desu ka? Neeeee? Neee?
Kreatív deszka. Ne!
- Desu, death, desu, death! Shiz' metalu desu!' - kántálja, Shizuka miután pördül kettőt-hármat, majd körbeszaladja a völgyet a fal mentén, miközben szarvakat mintáz az ujjacskáival, ahogy azt csak a metálosok között szokás, majd egy utolsó nagyot pördül a levegőbe ugrik
- A noisemarinok egyesített hatalmából én vagyok Shiz' metaaaaaaaal!
Iskolás egyenruhája fakító fénnyel bomlik le róla, egy pillanatra mintha lelassulna az idő is, ahogy a térdeit felhúzva a levegőben megpördül
Leérkezni már több rétegnyi vörös és fekete tüllszoknyában és fekete, fémes, sárkány pikkelyes ujjatlan felsőben sikerül, széles terpeszben toppantva nagyot
Majd örülten rázni kezdi a fejét előre-hátra Twisted Evil
- Head bang! Hed 'o' ban'! Headoban! Headoban! - kiáltja torkaszakadtából, bepattan Argo mellé, megragadja a csuklóját, és a magasba rántja a kezét, sajátjaival együtt, kitsune-t formázva az ujjaival  cheers
Majd aztán a fejét előrehajtva körözni kezd a levegőben a buksijával, úgy, hogy a haja röpül a levegőben körbe-körbe, mint valami ostor
- Kamite! Koi ya! - kezdi jobbra
- Shimote! Koi ya! - folytatja balra
Majd Argo kezét elengedve előkap két dobverőt, amit megforgat az ujjai között, aztán végig dobol velük a sziklán, s hogy ez ne legyen elég, a dobverőket a levegőbe hajítva előkerül
egy elektromos gitár is egy szempillantás alatt, és már pengeti is, az öreg elég sétálva, majd egy fej nagyságú kőre felvágva az egyik lábát tolja is a riffeket, az elmaradhatatlan handbanggal megkísérve, pár pillanat után, visszafutva a sziklához, két kézre fogja a gitár nyakát és pozdorjává zúzza Mr. Sziklán.


A következő rész tartalmából megtudhatjuk milyen hatással volt userünkre a Susogós Mackók

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha


Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
avatar
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
10/1400  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Dec. 13, 2014 1:55 am

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Argo on Szer. Dec. 17, 2014 10:29 pm

Namost, a reakciók Argo részéről:
-Ezhülye...?
-Ez tuti hülye.
-Megbolondult.
-Hopsz, ez szép mozdulat volt.
-Aztarohadt O.o
-Nahát *.*
-Fúdemenő!
A szikla is úgy dönthet, hogy tetszik neki a rockos előadás, elvégre nem csak a hetes szám ugrik fel, mint sebzés, hanem egy kritikus is, elég nagy, húszas mértékben. Szinte beleremeg a barlang a hatalmas csapásba, ahogy széttörik a gitár a szürke alapzaton, és az eddig is elég nyugtalan denevérek inkább úgy döntenek, nagy szárnycsattogással és csiviteléssel elhagyják a termet. Maradt még egy-kettő, de azok zizegnek a sarokban összebújva.
Argo megtapsolja az előadás végét, miután ő is belevert egy picit a sziklába és tovább buzdít, hogy jöhetnek még az ilyen ötletek. Ismét ötöt dobhatsz :3_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Harcművészet

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.