Az Épület

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Az Épület

Témanyitás by Chancery on Vas. Szept. 28, 2014 2:20 pm

Mount Justice
Egy apró erdő a város kőépületei között. A Kezdetek Városának északi részében található, hatalmas épület kívülről nézve valóban olyan, mintha egy magánpalotát rejtene magában. Rengeteg aprócska torony, felfutó rózsa, moha ad színt az épületnek. A bejáratot is lágyan fogja közre két cseresznyefa, és a hatalmas faajtó mögött egy új világot ismernek meg a belépők.
Bár maga az épület hatalmasnak mondható, eltévedni nehezebb benne, mint az ember gondolná. A tervezők a jelek szerint az egyszerűségre törekedtek. A fő központi elem a kert, hisz szinte mindenhonnan elérhető és belátható, afféle tájokozásid pontot képezve a látogatók és a tagok számára. Földszint, két emelet és a tető, ahonnan akármerre ellátni, és csendes, békén egyedüllétre vagy akár romantikus együttlétre is kiváló helyszín.
A ház különlegessége a titokzatos és sötét pince, melynek felfedezésére egy külön expedíció lesz szervezve.

A Terem nagy változásokon ment át az utóbbi időkben. A szürke falakat faliszőnyegek és gyönyörű tájfestmények díszítik, ezen kívül egy hirdetőtábla is fel lett aggatva, a céh aktuális belső és külső közleményeiről is lehet itt tájékoztatást szerezni és feladni. A terem közepén kanapék és fotelek fogadják a látogatót, középen pedig egy kis asztal, rajta vázában mindig friss virág. Az új kandalló pedig mindig kellemes meleget teremt a helyiségben a hideg téli napokon, ezen kívül a meleget kedvelő peteknek is kedvencévé válhat.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2452
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4684/4700  (4684/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Shakan on Csüt. Okt. 23, 2014 5:28 am

előzmény
Chancery kérésére elrakom a sütimet a menümbe, most egyébként is túl izgatott vagyok, hogy akármit is enni tudnék. Végül is, csak egy kevés választ el attól, hogy olyan kiegészítőm legyen, amit a céhvezérem csinált nekem. És én büszkén hordani is fogom.
-Most már mehetünk?
Kérdem mikor kifizette a számlát, majd a helyeslés után, rohanok is kifele.
A kérdésemre már jött a válasz is.
-Szóval az első szint.
Jegyzem meg, csak úgy magamnak. Ráadásul a Kezdetek Városában. Legalább nehezebben fogok eltévedni odafele menet.
Követem Chancery-t egészen a teleportkapuig, majd utána tovább a céhházig, és útközben folyamatosan azt hajtogatom, hogy:
-Lesz csini vadmacska fülem. Lesz csini vadmacska fülem.
Hadd tudja meg az egész világ, mennyire boldog vagyok már most. Na jó, nem az egész világ, hanem csak azok, akik mellett elhaladunk, de számomra ez azzal egyenértékű, hogy megtudja az egész világ.
Amikor meglátom a hatalmas fákat megtorpanok, és a kántálást is abbahagyom egy pillanatra. Most kivételesen nem azért, mert nem tudok valamit, hanem mert az erdő gondolata nem éppen kellemes gondolatokat ébreszt fel bennem.
Chancery felé fordulok:
-Ugye nem hagyod, hogy eltévedjek?
Kérdezem először egy kicsit aggódva, majd hirtelen hatalmas mosolyt varázsolok az arcomra, hisz biztos nem hagyná. Megfordulok és elindulok az épület felé.
Benyitok a hatalmas ajtón, és hangosan köszöntök mindenkit.
-Hello mindenki, megjöttünk, és lesz csini macskafülem.
De úgy néz ki senki sincs itthon, vagy nem foglalkozik velünk, mert nem kapok választ.
-A többiek nem szoktak itt lenni?
Kérdezem ismét Chancery felé fordulva.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Chancery on Csüt. Okt. 23, 2014 1:20 pm

Mennyivel jobb érzés úgy sétálni az utcán, hogy mosoly terül szét az arcomon és nem törődöm a feltörő negatív gondolatokkal. Még maga a napfény is sokkal melegebbnek tűnik így, hogy repes a szívem nekem is, ahogy pedig hallgatom magam mellett a kislány örömének fő forrását szavakba öntve, úgy csak még jobban örülök. Végre valaki, aki nem csak hogy nem tart bugrisnak a macskafülek ötlete miatt, de még ő maga is annyira akar egy párt legalább, hogy ugrálni tud tőle a felhők közé.
A cseresznyefák, amiket nemrég én magam alkottam-ültettem-nem is tudom, hogy nevezzem, a bejárat köré, most őszi színeikben pompáznak. Rózsaszínben majd tavasszal fognak virágzani, de alig várom, hogy meglássam. Ha akkor is a céhház ablakából fogom őket meglátni teljes szépségükben, akkor tudhatom, hogy a céh túlélte a kezeim között. Az lesz életem egyik legbüszkébb pillanata.
Shakanra nézek, mikor kérdez, hangjában az aggodalommal. Nem tudom megállni mosolygás nélkül, és bár eszembe jutnak Peter szavai, amiket most én is elismételni készülök, a szívem már valahogy nem fáj annyira. Talán az idő tényleg gyógyír a dolgokra.
-Nyugi. Meglepő, de ebben a házban a legnehezebb dolog eltévedni. Mindjárt meglátod.
Hagyom, had nyissa ki ő az ajtót, bár akkor kicsit én magam is kezdek szomorodni, mikor nem érkezik szegény hívására válasz. A céhház ugyanolyan üresnek tűnik, mint eddig. Már felém fordul és kérdez, mikor mégis léptek hangzanak fel bentről, és egy vörös hajú, fehér inges lány kukkant ki a sarokról, a szürke kőfal mögül, kezében könyvekkel.
-Szia! Örülök neki, majd mutasd meg! A könyvtárban leszek. -mosolyog, majd fordul is vissza és gyors léptekkel eltűnik.
Hát persze.. Arisa szerencsére nem bújt meg a szobája mélyén, mint mások, bár ilyen vidámnak is viszonylag ritkán látom. Én magam is belépek Shakan után és becsukom az ajtót.
-A legtöbb társunk félénk típus, de ne félj tőlük. Az előbbi pedig Arisa volt, a könyvtáros, ő is inkább ott szeret csücsülni. Na, akkor gyere, megcsinálom a füleidet és megmutatom a házat ^^
Egyenlőre nem akarom neki elmesélni Petert és nemrég bekövetkezett halálát, sem mindazt, amit azelőtt csinált és ami miatt most ilyen a helyzetünk. Az okát annak, hogy mindenki eltűnt, és mondhatni, már csak négyen vagyunk itt; Shakant is beleszámolva. Pozitívan akarom kutatni a jövőt és hinni abban, hogy minden rendben lesz.
Felvezetem a lépcsőn az első emeletre, majd határozott léptekkel a szobámhoz igyekszem. Kinyitom az ajtót és beinvitálom a kellemes melegbe, bár igaz, úgyis Álomkelő az első, aki belép és rögvest elhelyezkedik az asztal alatt az ablaknál. Dustot, a főnixet perpillanat sehol sem látom... O.o
-Akkor kérek pár percet és jövök is ^^ -mutatok a székek és kanapék felé, majd eltűnök egy kicsit a hálószoba ajtaja mögött, hogy elkészíthessem a cicafüleket neki ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2452
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4684/4700  (4684/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Shakan on Csüt. Okt. 23, 2014 11:06 pm

A válasz után szinte minden aggodalmam megszűnt, és ezt a tényt hagosan is közlöm Chanceryvel.
-Akkor teljesen megnyugodtam, de én akkor is nagyon könnyen el tudok tévedni.
Mégse olyan üres a céh, mint amilyennek első pillanatra tűnt. Mivel egy vörös hajú lány azért mégis csak előjött üdvözölni. És arra is megkért, hogy mutassam majd meg neki a cuki vadmacska füleimet. Nagyon nagy mosollyal az arcomon, válaszolok ennek a lánynak is.
-Persze, mindenképp meg fogom mutatni. Egyébként az merre van?
És mutogatni fogom mindenki másnak is, akivel csak találkozom. Olyan büszkén fogom viselni, amilyen büszkén csak lehet, hisz a céhvezérem csinálta nekem.
-Ezek szerint nektek tényleg van egy könyvtáratok? És mesekönyvek is vannak?
Kérdezem kitörő lelkesedéssel Chanceryt. Már nagyon régóta nem olvastam semmilyen könyvet, pedig még az iskolában is sokat olvastam a tanulás helyett. Talán ezért is hiányos a tudásom néhány dologgal kapcsolatban.
Követem Chanceryt a lépcsőn keresztül az első emeletre. Egészen a következő ajtóig. Majd miután megkapom a beinvitálást a céhvezér szobájába, én is bemegyek, persze csak Álomkelő és Chancery után.
Most már tényleg csak pár perc és végre lesz cuki világoskék vadmacska fülem.
-Rendben. Akkor megvárlak idekint.
Odasétálok az egyik kanapéhoz, leülök és várakozás közben alaposan körbe szeretnék nézni a szobában, csak hogy ne unatkozzak.
Végül inkább úgy döntök ezt a pár percet azzal töltöm, hogy kipihenem ennek a napnak az izgalmait. Végigdőlök a kanapén, lehunyom a szemem és pár másodperc alatt el is szunyókálok. Chancery majd csak felébreszt mikor készen van a munkájával. Az én, cuki, világoskék, vadmacska, fülem, elkészítésével.....

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Chancery on Szomb. Okt. 25, 2014 6:36 pm

Pont, mint anyukám, ő is képes eltévedni a legegyszerűbb helyeken is, de például Budapest forgatagában már olyan könnyen kiismeri magát, hogy csak csodálni tudom. Mondjuk ő évekig oda járt iskolába, így megismerhette a várost, én viszont a másik irányba indultam egy egyszerűbb úton, így mikor néha a fővárosba jutottam, nagyon utána kellett néznem mindennek. Kellett pár kirándulás, mire én is kiismertem azt a várost annyira, hogy már ne tévedjek el.
-Persze, hogy van. Ahogy bejövünk, csak elmész a lépcső mellett és befordulsz a sarkon. A következő hatalmas ajtó a könyvtár, de mivel mindig nyitva van, nem lehet eltéveszteni ^^ -magyarázom, ahogy megyünk felfelé. -És minden könyvet megtalálsz... vagyis, amit esetleg mégse, arról szólsz és beszerzem, ha tudom Smile
Egyenlőre erről többet nem is kell mondani, hisz ha majd körbe lesz vezetve a lány, el lesz ugyanúgy magyarázva minden, mint ahogy nemrég Jade-sannak. Jó érzés végre hangot hallani a folyosón, beszélgetni valakivel, miközben végigsétálunk a falak között, amiknek ezt a furcsa szürkeségét fel kéne dobni valamivel... mondjuk festményekkel. Nem csak az új Terembe, ide is ki kéne akasztani dolgokat. És megnagyítani az ablakokat egy kissé. Hát igen, van még munka, ahogy jönnek az új ötletek, és még azok között is érdemes szortírozni, melyik jó és melyik nem. Mégis, most e pillanatban úgy érzem, a kastély egy kicsit lélegzik, ahogy ébredezik az alvásból.
A szobán belül már gyorsan megtalálom a kellő felszereléseket és nekiülök a rendszer segítségével új füleket alkotni. Mivel elég sokszor vittem már végig ezt a procedúrát is, viszonylag hamar végzek, bár még mielőtt kilépnék az ajtón, alaposan ellenőrzök rajta mindent; a fülek elhelyezkedését, a szöget, a szín árnyalatát, és még sorolhatnám. Ez most nem az én hajamba lesz, hanem valaki máséba, életem első megrendelése, tökéletesnek kell lennie.
Miután ezzel végeztem is, némi simítás után, kilépek az ajtón, kezemben a hajráffal, a világoskék, hegyes fülekkel, amikre egy-egy kis levehető masnit és csörgőket is akasztottam. Nem nagyok, nem az a típus, amely eltakarja a fülek felét, csak egyszerű díszek, mint amik az enyémeken is voltak régebben.
A szobában aranyos látvány fogad: Shakan elaludt a kanapén, Álomkelő az asztal alatt gubbasztva őrzi a territóriumát, Dust pedig, a főnix Fiatal formában hajol a lány fölé kíváncsian, mégis szeretetteljesen.
Nekem nincs szívem felébreszteni a lányt, had pihenjen; valószínűleg mozgalmas napja lehetett. Leülök az asztalhoz és én is megengedek magamnak egy kis pihenőt, Ken Follett könyvének társaságában.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2452
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4684/4700  (4684/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Shakan on Vas. Okt. 26, 2014 4:57 pm

Aludtam, talán álmodtam is egy keveset. A kinti világról. Apuról, anyuról és a bátyusról. Mármint a kinti bátyusról, akivel mindig is nagyon szerettem játszani, mikor a szüleim valamiért nem tudtak rám vigyázni.
Valószínűleg ezért is lepődök meg, mikor a szemeimet kinyitva egy különös ismeretlen szempárt látok meg először. Majd megnézem a szempárhoz tartozó testet is. Egy pici madárhoz hasonlító állat az. Végül körbenézek a szobában, ahol sikerült elaludnom, de az agyamig még nem jutottak el az információk.
-Hol is vagyok?
Kérdezem, miközben a szemeimet dörzsölgetve felkelek a kanapéról.
Még ezután is kell pár másodperc, mire eszembe jutnak a nap eseményei, és az hol is vagyok. Pontosabban vagyunk, mivel amikor már tudatosult bennem, amit látok, felismertem a cseresznyés lányt, akivel Urbusban találkoztam. Pár pillanatig még gondolkozok, de mikor végre eszembe jut a neve, és az hogy nem is olyan régóta ő a céhvezérem, hatalmas mosoly terül szét az arcomon.
-Nagyon sokat aludtam? Zavartalak?
Kérdeztem a Chancery-től bizonytalanul, de odakint világos van, tehát biztos nem aludtam olyan sokat. Vagy átaludtam az egész éjszakát. Ugye nem?
Amikor meglátom az asztalon a hajpántot, amit Chancery készített nekem, akkor a mosolyom még szélesebbre húzódik.
Odasétálok az asztalhoz, és a világoskék hajpántra mutatok.
-Ez az, amit nekem csináltál? Nagyon jó lett. Pont amilyennek elképzeltem.
De még nem veszem el, lehet hogy tévedek, és mégsem az, vagy még nincsen teljesen kész.
-Nagyon szépen köszönöm.
Köszönöm meg biztos, ami biztos alapon.
-Mi jót olvasol?
Kérdezem, mikor meglátom előtte a könyvet. Biztos ezzel ütötte el az időt, miközben arra várt, hogy felébredjek.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Chancery on Hétf. Okt. 27, 2014 12:56 pm

Mikor Shakan ébredezni kezd, Dust is kissé hátrébb lép, karmai zajt vernek a padlón, amire én is felnézek egy kissé, majd visszafordulok, hogy az adott bekezdésnek még a végére érjek, amíg a lány magához tér teljesen. A főnix végül két lágy, halk szárnycsapás kíséretében helyet foglal a madárállványon, amit szintén nemrég szereztem be neki annak érdekében, hogy szegénynek ne csak a kandallóban kuporogva legyen hely a szobában.
Mikor Shakan teljesen felébred, én is végzek az adott bekezdéssel és összecsukom a könyvet, elmentve az adott helyzetet. Én is mosolyogva fordulok felé, és örömmel látom, hogy még mindig ugyanolyan vidám, mint nem sok idővel ezelőtt, tehát nem bánta meg a tettét ezután sem, hogy "aludt rá egyet". Egy kis kézlegyintéssel nyugtatom meg.
-Dehogy zavartál. Néha mindenkinek kell egy kis pihenés. -felelem és már emelem is fel a cicapántokat, mire szinte ugrálva, pattogva lép az asztalhoz, de látom, hogy még nem meri megérinteni, hát ha téved. Ej-ej. Mondjuk a helyében én is ilyen óvatos lennék.
-A tied. Örülök, ha tetszik ^^ -meg se kell kérdeznem, hogy kíván-e változtatni rajta. Pont olyan, amilyennek elképzelte, az elmondása szerint. Teljes szívvel adom oda neki, és ha a felvevéséhez is kell segítség, természetesen számíthat rám. Végül egy kis tükröt emelek elé az asztalról, hogy lássa, milyennek is fest benne.
-Tetszik? ^^
Majd mindkettőnk tekintete a könyvre téved, enyém főleg azért, mert rá is kérdez. A borító télies hatást kelt, ellentétben még az előző kötetével, a szöveg pedig ugyanúgy magyar rajta, mivel én ezt a nyelvet részesítem előnyben. Fejben gyorsan kikeresem, mi is lehet az eredeti angol címe, majd válaszolok.
-Ken Follett Évszázad-trilógiáját. Az első, a második világ- és a hidegháborúról szólnak, regényesen. -az írótól egyébként is imádtam A katedrális című könyvét, és ezek is egész jók, tipikusan az a fajta, amit nem igazán tud letenni az ember, ha egyszer belemerült. Ellenben ha nincs több kérdése, felállok az asztaltól.
-Akkor mehetünk körbenézni? És megmutatni a cicafüleket is Arisának :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2452
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4684/4700  (4684/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Shakan on Hétf. Okt. 27, 2014 9:28 pm

A szempár hamar eltűnik a szemeim elől miközben ébredezek. Ezután mikor keresni kezdem a tekintetemmel egy állványon találom meg újra, a hozzá tartozó madárral együtt.
Nem zavartam. Akkor ez jó. Legalább nem voltam az útban.
Amikor Chancery azt mondja, hogy a fülek az enyémek a lelkesedésem és a mosolyom még nagyobb lett. Nem mintha eddig nem lettek volna hatalmasak, de a kedvem egyre csak jobb és jobb lett, amit most csak nagyon nehezen lehetne elrontani.
-Nagyon tetszik.
És miután Chancery segít a helyére tenni a hajpántot, és elém tartja a tükröt, hogy nézem meg magam, én csak ismételni tudom önmagam.
-Nagyon tetszik. Most úgy nézek ki, mint egy igazi vadmacska, ugye?
Miután a könyvről kérdezem, készségesen válaszol a címére és a tartalmára is.
Ha jól emlékszem ezekről a háborúkról minket is tanítottak az iskolában, de nem igazán figyeltem oda az órákon. A hidegháború biztos azért hideg, mert tél volt. Ebben még a könyvön található kép is megerősít.
Közelebbről is szemügyre veszem a könyvet.
-Nem tudom elolvasni.
Jegyzem meg az egyetlen kritikámat a könyvvel kapcsolatban.
-Talán csak azért, mert fejjel lefelé próbálom olvasni.
Megfordítom a könyvet.
-Nem, még így se megy.
Mondom végül lemondóan, de nem valószínű, hogy ezt a könyvet sokáig forgatnám, hisz engem jobban érdekelnek a mesekönyvek, mint a Piroska és a farkas, meg az ilyenek.
-Menjünk, menjünk. Mutassuk meg neki.
És elindultam az ajtó felé, majd az ajtóban megtorpanok.
-Szerintem nem nekem kéne előre mennem, hisz még azt se tudom, hogy mi merre van.
Fordulok vissza a céhvezér felé.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Chancery on Vas. Nov. 30, 2014 12:40 pm

Meg kell zabáljam ezt a kislányt, ahogy szinte ugrál örömében. Akaratlanul is az jut eszembe, mennyire más, mint Shukaku. Ő magányos és örök szomorú típus, aki talán egész egyszerűen nem mer semminek sem örülni, mert fél, hogy kikap miatta. Szomorú dolog, hogy Shukakut is most kezdem csak megismerni, miután már elment közülünk. Visszafojtom a sóhajt, amit a gondolat okoz, mosolyom bár változatlan és leeresztem a tükröt, míg Álom is felkapja a fejét és végigméri a magát vadmacskának képzelő leánykát.
Shakan a könyvet kezdi vizsgálgatni, és mikor mondja, nem tudja elolvasni, elnevetem magam.
-Mert magyarul van, valószínűleg azért. -fordítom vissza a könyvet a helyes pozíciójába. Legalább így kérdés nélkül is kiderült, hogy köze nincs a magyarokhoz, bár ez nem egy olyan fontos információ már számomra, mint volt még a játék elején, mikor féltem a japánoktól.
Felállok az asztaltól és még az ajtóban visszafordulok. -Jöttök? -kérdezem a két petet, de Dust megrázza a fejét, Álom pedig lehajtja azt a kandalló előtt fekve.
~Úgyse esik semmi bajotok, most maradok.~
Vállat vonok, majd kilépünk az ajtón, hagyom, had menjen Shakan elől. Aggodalmára is csak mosolygok és a vállára teszem a kezem.
-Hamar meg fogod tanulni. Mi most az első emeleten vagyunk, a könyvtár pedig a földszinten van. Onnan már megtalálod.
Bár nem engedem el, elsősorban hagyom, had menjen ő a lépcsők felé, majd azon le. Ha kell, lágyan fordítva mutatom neki az utat, de igyekszem úgy tenni, mintha semmit se sugallnék, csak követném. Had legyen győzelemérzete, hogy csak-csak eltalál a könyvtár hatalmas ajtajához.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2452
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4684/4700  (4684/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Kurama on Szer. Jan. 13, 2016 5:05 pm

Egységben az erő. Legalábbis a mondás így tartja és ezzel ugyan vitázhatnék jelen esetben nekem is szükségem lenne egyre több okból kifolyólag is. Ahogy utána néztem számos előnnyel jár ha céhtag lennék, jó közösség, fejlődési bónuszok na meg maga a közös bank is kecsegtető. De voltak személyesebb okaim is arra, hogy csatlakozzak mivel szerettem volna látni miként is működik egy céh belülről. Nos maga a választás nem nagy kihívás kevés normális céh van és igazából a legtöbbről nem is tudok semmit. Van bűnüldöző ami optimális lehetne a tevékenységeimet tekintve, jó álca lehetne de eléggé megosztottak a vélemények a céhről. Van két kereskedő céh ami nem nagyon mozgatja meg a fantáziám, talán később ha már jobban ki ismertem a rendszert. Aztán van pár közösségi céh. Nagyjából így jutottam el a Unity-hez. Előzetesen már írtam a vezérnek, hogy szeretnék találkozni vele, meg ugye belépni így meglepetés remélhetőleg nem éri mikor megérkezem.
Márpedig én érkezem, leejtett állal ugyanis a céhház valami elképesztően néz ki. Láttam távolról ugyan ezeket a hatalmas épületeket de egyrészt nem gondoltam volna, hogy ezek lennének a céhházak, másrészt pedig közelről mégis is csak lélegzet elállítóbb látvány. Viszont ennek köszönhetően fogalmam sem volt, hogy jutok be magába az épületbe, csöngessek? simán nyissak be? Másszak be egy ablakon. Inkább csak szimplán Jelzek Chancerynek, hogy várok rá. :3
- Szia, kurama vagyok. – Kezdem neki a formalitásoknak és bár már tudja a nevem, azért mégis csak illő neki így bemutatkozni. – Nagyon köszönöm, hogy időt szakítasz nekem, gondolom céhvezérnek lenni nem könnyű feladat. – Erről tényleg csak elképzelésem lehet. Régebben egy másik játékban nekem is volt céhem és eléggé sok gondot tud okozni, bár ott azért jóval több tag volt mint tudomásom szerint a Unityben. – Már említettem, hogy szeretnék belépni a céhedbe és kicsit jobban megismerni titeket, na meg megcsodálni ezt az elképesztő létesítményt.
avatar
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jan. 14, 2016 4:11 pm

~Te, Csanszeri...~
-Hmmrrrmm...
~Ébredni kéne szerintem Suspect  ~
-Még öt percet hadd...  Sleep
~Elméletileg két perc és itt van a vendéged. Vagy nem?~
-Akkor két percet... várjunk csak...
Na igen, valahol ezen a ponton jött egy felismerésféle, így kócosan és félkómásan felültem az ágyban a cicás hálóruhában, és pislogtam magam elé kettő laposan. A napokban alig aludtam valamit, inkább ventilátort játszottam az ágyban, csak sajna nem önszántamból, egész egyszerűen csak forgolódtam. A mai napot meg, tekintve, hogy már el lett pakolva a havi adag a céhbankba, pihenésre szántam, és mivel alig három órája tudtam elaludni, pont kapóra is jött volna. Ha nem feledkezem el Kuramáról.
Na, itt tágultak kerekre a szemeim, eleresztettem egy sikkantást, meglepő erővel félredobtam a macskát - de az is lehet, hogy magától ugrott félre a buldózer-üzemmódom elől menekülve -, majd pattantam is a ládához, hogy felöltözzek gyorsan. Jay meg had aludjon, mert a forgolódásommal sajna őt se hagytam pihenni Rolling Eyes
-Kéne vezetned egy olyan akármit, mint Sukaku...
-Nem tudom, vezet-e határidőnaplót, mondjuk őt ismerve biztosan. Ja, kéne, de attól az alvás még alvás marad. -ingattam a fejem, miközben rövid vacillálás után felkaptam valami random felsőt és összekészítettem a hajam is a fekete macskafülekkel. -Kész is vagyok.
~Gyors volt. Elvileg most ért az ajtó elé.~
Vagy már kicsit előbb, mert a levélkém villog, és tőle vár az üzenet, hogy vár lent. Oh my... Szegény vár egy három percet körülbelül, ami tudom, ilyenkor milyen hosszúra tud nyúlni, mire leérek a kapuhoz és kinyitom egy határozott mozdulattal, na meg beállítom, hogy csupán vendég, nyugodtan bejöhet. Ha kicsit még karikásak is a szemeim, de üde mosollyal vagyok képes ismét a régi lenni, mikor meglátom. Magam sem tudom, miért fog el egyből a jókedv és a nyugalom.
-Jajj, szia! Örülök, hogy látlak, Chancery vagyok. -nem tudom, ő keleti vagy nyugati típus inkább, így maradok a formális meghajlásnál, lehetőleg őt utánozva, hogy biztos ne rontsam el. -Gyere csak be nyugodtan :3
Álom is kézséggel félreáll, miután egy faroklendítéssel köszönt, majd kicsit előttünk sétál a továbbiakban, mintha vezetne, de valójában követ, míg én a kandallós és kényelmes kis aulába invitálom a lányt.
-Oh, ugyan. Valóban jár sok munkával, de midnig tudok időt szakítani bárkire. Ez a szép benne. -büszkélkedem egy kicsit, elégedetten szemlélve esetleges reakcióját a kastély belsejére. Csak magamban nyomom el kicsit a szomorú hangot, hogy bár többen lennénk és bár jobban megtelne ez a hely élettel, de sebaj - lesz ez még tökéletes is a jövőben, érzem. -Igen, és örülök is neked. Nna, de előbb kérsz-e valamit, teát, kávét, ilyesmit? Érezd magad otthon, leülünk és beszélgetünk picit :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2452
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4684/4700  (4684/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Kurama on Pént. Jan. 15, 2016 6:11 pm

Egyáltalán nem éreztem hosszúnak azt a röpke három percet még várakoztam, a céhház külseje kellően le tudta kötni a figyelmem, hogy még csak észre se vegyem mennyi idő telik el még Chanceryre várok és az ajtó nem is volt rest kinyílni előttem.
Valahogy nem pont így képzeltem a lányt, rózsaszín fürtöcskék és cicafülek (még ha csak mű is) mint ha csak egy anime főhősnője pottyant volna elém, nem mint ha zavarna, sőt kifejezetten megmosolyogtató és aranyos. Pont ahogy az a kis vadmacska is a lány társaságában és ugyan félre áll az utamból nem bírom megállni, hogy ne guggoljak le hozzá és ne próbáljam megsimogatni.
- Neked is szia. Állatidomár vagy? –Pillantok közbe fel a lányra. Nem mondanám, hogy túl sokat tudok leendő céhvezéremről de az, hogy egy vadmacska társaságában láthatom elég egyértelmű jel.
Viszont a kastély ugyan olyan gyönyörű belül mint kívül és ugyan nem kapkodom jobbra, balra a fejem, a szemeim folyamatosan ide oda ugrálnak és időről időre megakad egy-egy kivételesen szép festményen. – Nagyon szépen be van rendezve az épület, te magad tervezted így vagy ez az alap kinézete a céhháznak? – Fogalmam sincs mennyire lehet személyre szabni egy adott épületet a játékban de volt egy sejtésem, hogy hamarosan ezt is megtudom, akárcsak azt, hogy van egy kandallójuk. Imádom a kandallókat \o/
- Teát kérek… - Forró csoki a tűz mellet, az lenne ám az igazi, de nem leszek pofátlan meg nem dőzsölni jöttem hanem beszélgetni.
- Hogyan jutott eszedbe, hogy céhet alapíts? – Kíváncsi voltam maga a céh történelmére de emellett más is foglalkoztatott és szépen sorjában kezdtem el őt bombázni a kérdéseimmel. Hányan vannak még tagok? Kik és milyenek ők? Mennyire családias a hangulat és milyen gyakoriak a közös tevékenységek? Főként ezek voltak amiket igyekeztem neki feltenni a céhvel kapcsolatban de nyilván akad majd még több is.

avatar
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jan. 28, 2016 10:02 pm

Álmot megsimogatni? Már azt várom, hogy szokásához híven sziszegve odébb ugorjon, meg is lepődöm, mikor nem így tesz. Nem mozdul ugyan, nem tesz azért se, hogy simogassák, csak tűri, hogy egy kéz végigszaladjo na fején, és kész, ennyi, megfordul és előttünk baktat tovább, farka mint a zászló, mutatja az utat. Egy lágyabb mosollyal nyugtázom, hogy már nem olyan illetlen ezek szerint a vendégekkel, majd visszafordul a figyelmem Kurama felé.
-Igen, idomár vagyok. Ő Álomkelő, a mindenkori társam. -kuncogok. Egy pillanatra eszembe jut ugyan Norm, az eredeti petem, de ő már jó kezekben van egy remek barát mellett :3
Látva, hogy a belső látvány is mennyire lenyűgözi, lassítom az egyébként gyors lépteimet. Elég nagy odafigyelésbe kerül, de azért sikerül, hála Jay-nek, aki azért elvisz mostanában már olyan sétákra, ahol direkt erre kell figyelnem, hogy ne tornádóként rohanjak végig az utcán.
-Alapból elég üres minden, szóval igen, igyekeztem otthonosra berendezni a többiekkel. -kicsit vállat vonok, mintha csak mellékes lenne az egész, elfedve a fejemben azt a stresszel töltött jópár hónapot, mire mindezt sikerült elérnem az akkor még igencsak depressziós és magába zárkózott közösséggel.
-Akkor egy pillanatot kérek szépen. -ültetem le Kuramát az egyik fotelba, majd örülve, hogy felvehetem kicsit a szokásos tempóm, elszaladok a közeli konyha felé. Félúton szerencsére bele is botlok, majdnem szó szerint, a kis mindenes könyvtárosunkba, akire már ráhagytam teljesen a készletet, és elhadarom neki a kívánságot, hogy mi kéne. Neki úgyis nagyobb az italkészítése, mint az enyém, sokkal finomabb darabokat fog tudni készíteni, én pedig már siethetek is vissza a vendéghez :3
-Na, akkor mindjárt érkezik a tea. -foglalok én is helyet a fotelban, Álom meg már amúgy is elnyújtózott a kandalló előtt, a füle botját se mozdítja, szó szerint. Mikor meghallom a kérdést, meglepődöm egy kicsit, majd kuncogok egy sort a szám elé tett kézzel, mielőtt válaszolok.
-Oh, nem. Nem én alapítottam, örököltem. Az előző vezér hagyta rám a posztját, mikor eltávozott közülünk, a céh akkor még Young Justice név alatt futott. Én csupán az átalakításban vagyok a ludas, de azt sem egyedül csináltam, hanem a többiekkel karöltve :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2452
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4684/4700  (4684/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Épület

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.