[Küldetés] Világoskék!

Go down

default [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Sinon on Csüt. Okt. 09, 2014 6:44 pm

10:34

Valami oknál fogva, ezt rátok bízom mi, pont egy időben szúrjátok ki a frissen felfüggesztett küldetés plakátját a közeli hirdetőtáblán. A küldetés szövege rövid, mindössze néhány sor. Egy bizonyos Malice Cromwell elveszett házi kedvencét kellene felkutatnotok, ami nem más mint egy Mr. Cuddles nevet viselő nyúl, amit a hölgy leírása alapján az egyik nemszületésnapjára kapott. A kiírás azonban itt még nem ér véget, mert hát, hogy is érhetne.. még néhány mondat szerepel a nyúl jellegzetességeiről, a leírás tökéletesen illik egy egyszerű fehér házinyúléra, viszont jól látható vastagon szedett betűkkel olvashatjátok, hogy a nyúlnak van néhány fura szokása amik különlegessé teszik. A megtalálóknak szép kis jutalmat ajánl. Talán éppen ez lesz elegendő indok arra, hogy elvállaljátok. Az elfogadás gomb megnyomása után pedig a térképeteken egy viszonylag nagy kékkel jelölt ellipszis jelenik meg, egyfajta jelzésként szolgál merre ajánlott keresni az elveszett állatkát.

Feladat: Találkozzatok össze, és kezdjetek hozzá a kereséshez.

Határidő: október 13. (Hétfő) Ha valakinek bármi óhaj, sóhaj, panasza lenne írjon, vagy szóljon chaten. Smile

Résztvevők:
Bacchus
Ryutoshi Kurasai
Traumnis
Morrigan


A hozzászólást Sinon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 26, 2014 6:04 pm-kor.
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Morrigan on Vas. Okt. 12, 2014 10:52 pm

Az óriáspók lelkesen vonszolja Morrigant a küldetés kezdőpontjához. Igazán ritka dolog az, ha valamiért őszintén, igazán lelkesedni tud, főleg, ha egy küldetés az. Na nem ám a lustaság átka miatt van ez, sokkal inkább az érdektelensége miatt minden megmentős és escortos feladat iránt. Mégis ki akarná megmenteni e világot, mikor uralhatná is? \_¬
S hogy miért is lelkes ennyire a pet? Aki természetesen kikéri magának, hogy pet, hiszen ő nem pet. Ő egy beast. Az egészen más. Nem a pokémon breeding centerből került ki, s nem tojásból keltette ki "gazdája" néhány napnyi kotlással. Ő valaha egy naaaagy és félelmetes óriáspók volt. Aztán beütött a programja, és hopp. Idomítható mobbá vált.
Így aztán, mikor Morrigannel talált egy küldetést, aminek a hátterében egy hozzá hasonlót sejtet - na nem egy igazi beastet, hanem valakit, aki szintén meg akar szabadulni rabláncaitól, hogy aztán leigázhassa egész Aincradot, hiszen csakis ezért tűnhetett el ez a nyúl - , azonnal kikönyörögte Morrtól, hogy vállalják el. Annyira nem is kellett győzködni, hiszen az arany csábító, talán egyszer egy normálisabb felszerelésre való is összegyűlik neki. Nem beszélve az egyéb juttatásokról.
Miután a térképükön megjelenik a jelzés, hogy mégis hova is induljanak, nem is teketóriáznak sokat. Gyorsan összekészülődnek, poti, csemege, meg ilyesmik, majd a helyszínre sietnek. Sajnos azt kell tapasztalniuk, hogy rajtuk kívül senkit sem érdekelt a küldetés. Cromwell biztosan nem fog örülni. :/ Mivelhogy már idő van, igencsak idő, s rajtuk kívül senki sem jelent meg. Ez meg mégis hogy lehet? Pedig az elfogadás gombra való kattintás után egyből kiírta a rendszer, hogy lesz vagy fél tucat társuk is. Nehogy egyedül kelljen szembenézniük a borzalommal, amit egy nyúl keresése okozhat nekik. Azok a kis fürge rágcsálók sok helyre beférnek ám.
- Biztosan megrettentek hatalmamtól, mwahahaha! >D - Daeva persze egyből belekezd a magáéba.
- Ne hülyéskedj! Még a négy éves unokahúgom se ijedne meg tőled. >.> - forgatja a szemét Morrigan. Ez az, amit mindenképpen meg akart úszni. Néha már unalmas ezt hallgatni.
- De most komolyan! Biztosan meglátták a nevemet a listán, és inkább elmenekültek! Gyáva férgek. ¬_¬
- Ez már ott hibás, hogy a Te neved nem szerepel a listán. Ellenben az enyém... Very Happy - neveti ki a pókot, aki csak morog erre valamit, melyet érteni sem lehet igazán. Talán így is a legjobb, hiszen mintha már meg-megpillantanának egy-két közeledő üstököt.
- Megmondtam, hogy nem leszünk egyedül. Very Happy - vigyorog egyet. Imádja, amikor felülkerekedhet a pókján. Röstelli bevallani önmagának is, de sajnos elég ritkák az ilyen pillanatok.
- No mi a pálya? Csövi. A petem már azt hitte, betojtatok egy nyúltól. Very Happy - veregeti vállon a legelsőnek érkezőt, s üdvözli a többi érkezőt is. Éppen ideje volt. Éppen ideje.
- Khhhh! Nem vagyok pet! Beast vagyok! ¬_¬ - kalimpál egyik lábával fenyegetésképpen az óriáspók.
- Hát persze, hogy az vagy, te kis pukkancs. Very Happy

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Traumnis on Hétf. Okt. 13, 2014 2:09 pm

Ásítok egyet, miközben még egyszer lecsekkolom a térképen, jó helyre megyek-e. Ritka a küldetés, ahol valószínű nem fenyeget elpatkolás-veszély, of kórsz azonnal lecsaptam rá, amikor megláttam kiírva, hogy el kell kapni egy nyulat. Ez csak nem lehet már olyan hú de nehéz, nem? Ez olyan tűzoltó feladat, mint a macskaleszedés a fáról, de hát valahol el kell kezdeni. Nekem a hercegnősdi is fordítva sikerült, a hercegnőm megvan, de még nem öltem sárkányt hozzá.
A jobb kezemben lévő tőrt megpörgetem párszor sétálás közben, és örömmel konstantinálom, hogy már egyre jobban megy. Pár hét, és én leszek az Assassin’s creedből a srác, aki mindenhová felmászik, meg nyakonböködi az embereket. Ha a céhes felvétel sikerül, biztosan a gyakorlás is menni fog az új társaimmal, és még jobban megdobódnak a skilljeim, de egyelőre be kell érnem azzal, hogy egyedül gyakorlom a fájtolást.
Mivel elunom a lassú haladást, elkezdek futni, közben pedig figyelem, hogy azért ne bukdossam el az összes állóképességemet közben. Nagyon gagyin állok, még valóságban is jobban futok, mint itt, legalábbis, ami a távot illeti, úgyhogy csak az utolsó párszáz métert teszem meg így, amíg meg nem látom a lányt a pókon.
- Hú, Szpájdörrájdör, ez nagyon bedessz!- tényleg nagyon király, hogy egyesek mennyire jól tolják sztájlügyileg. Nekem nem értem, miért nem megy ez, bár az első randim, éjszakám, és főleg az azt követő reggelem óta azt hiszem, hogy én csak szimplán taszítom a bedesszséget. Palást nélkül már eleve nehéz menőnek lenni, de úgy, hogy női farmerban rohantam körbe a várost, na, úgy szinte lehetetlen. - Jam, amúgy neveket megosztunk verbálisan is, vagy csak szimplán olvas mindenki olvas partifeliratról?- nem tudom, hogy ezek a társaim most alkalmi társak lesznek, esetleg hosszabb távra is megmaradnak, de azért nem szeretek név nélkül rohangászni.


/Ez nagyon ide illik: link/
avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Okt. 17, 2014 6:12 pm

A falnak támaszkodva nézek magam elé. A Kezdetek Városának egyik sötétebb, és elhagyatottabb szegletében voltam egyedül, és némám. Jó ideig el voltam tűnve, legalábbis nem sokan tudták, hogy merre keressenek. Barátlistám még mindig üresen, és nem szándékozok senkit sem bevenni oda. Nincs szükségem barátra, míg képes vagyok életeket menteni. Egyszer csak kirázott a hideg. Hiába közeleg a tél, mostanában a legmelegebb időkben is jéghideg vesz körül, bár furcsa mód nem fáztam egyszer sem. Sajnos 1. képességem mellékhatása. Eljegesedett karomat nézem, ahogy csillámlik a fény végig rajta. Egyszer csak sikolyt hallok. Nem voltam messze a városfaltól, amin túl a veszélyes övezet található. Gondolkodás nélkül felkapom a mellettem nyugvó pajzsomat, és felszerelve megrohamozom a kijáratot. Amit kiérek, azt veszem észre, hogy egy kislány szalad 2 vörös indikátoros elől. Hideg szemekkel meredek az üldözőkre, majd továbbfutok a lány felé. Nyílvesszők repkednek a lány felé, aki mindeddig megúszta a találatot, ám az egyik vessző eltalálta, és rögtön utána elesett.
- Kapd el Alan a tiéd! – kiáltja az íjász.
Egy fegyverforgató ugrik a lány felé, ám ekkor toppanok be én, és pajzsom nagyot kongott, ahogy felfogta a fickó ütését. A pajzsom nem sokat csökkent, de bőven eleget. Azonban nem hátráltam fegyverem kíméletlenül súlyt ellen, és bár mellé ment meghátrálásra kényszerítette az alanyt. Ekkor furcsa érzés vett uralma alá. Testem magától mozdult. Emelem a pajzsom, és magam elé csapva, stabil állást veszek fel. Néhány másodperccel később pajzsomat ciánkék lángok borították be, majd kékes jéggé dermedt. A támadóm meglepődve hátrált egy-két lépést, majd dühödt ordítást kísérve újra nekem esett. Pár ütést követően észrevettem, hogy a páncélcsíkom nem úgy csökkent, ahogy kellet volna. Ekkor fogtam fel végül, hogy most aktiválódott a 10. képességem.
- Alan! – hallom ismét az íjász hangját – Erre nincs időnk! Inkább tűnjünk innen! Túl közel vagyunk a városhoz!
A társa morgott valamit, majd sarkon fordult hirtelen, és a társa után szaladt. Fáradtam próbálom deaktiválni a képim, mire a kék jéglángok ripityára törtek, és én ismét szabadon mozoghattam. Kissé lihegve fordulok a lányhoz.
- Jól tetszik lenni kisasszony?
- Igen.. Köszönöm a segítséget…
Felsegítem, és visszasegítem a városba. Egy Fogadóig kísértem, ahol elköszöntem, majd indultam is volna tovább, mikro azt veszem észre, hogy valaki ügyködik valamit a hirdetőfalnál. Mikor távozott, én elolvastam az előreláthatóan friss üzenetet, és el is indultam az adott koordinátára. Ahogy közeledek két másik két alakot látok meg. Lassú léptekkel közeledek feléjük. Egy idomár lány, és egy még ismeretlen kasztú fiú volt a koordináták közelében. A lány kérdésére némán végigmérem mindkettejüket, majd mellkasomra helyezem jobb kezem, és finoman meghallok.
- Kisasszony, Úrfi. Jómagam Ryutoshi Kurasai vagyok, a White Roise céh tagja. Lovag volnék, és örvendek a találkozásnak. – mondom a szokásos érzelem mentes hangomon, és tekintetemmel.

// elnézést az elejéért képességpályázatomat játszottam itt ki, remélem nem gond //

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Sinon on Szomb. Okt. 18, 2014 8:17 am

Összeállt a csapat, a térképen pedig szép kis jelzéssel el is vagytok látva, így pontosan tudjátok egymásról ki merre jár éppen, egészen addig amíg le nem adjátok, vagy ki nem léptek a küldetésből. Ha hozzákezdetek a kereséshez, észrevehetitek, hogy a környéketeken rengeteg aprócska lyuk, odú, vagy járat van szétszórtan, amiben könnyedén beleférhet az a fránya nyúl. Beletelik egy kis időbe, mire az egyik járatból, kikandikál két fehér bolyhos fülecske, picit mocorog, megrázzák magukat, majd visszahúzódik még mielőtt valaki kikaphatná a tulajdonost. De éppen elegendő ideig voltak láthatóak, hogy valamennyien észrevehessétek. Nem sokkal később egy teljesen ellentétes irányban is hasonló a helyzet, pár méterre a lábatok előtt is megpillanthattok valami fehéret elsuhanni egy aprócska lyukban. Már biztosak lehettek abban, hogy az egész összeköttetésben van egymással. Sajna senkinek sincs Észlelés jártassága, így kicsit nehéz lesz megtalálni merre is bujkálhat. Talán egy kis csapatmunkával. Wink

Adok lehetőséget Bacchusnak, hogy ebben a körben még becsatlakozhasson. Köviben már nem lesz rá lehetősége. :/
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Bacchus on Szomb. Okt. 18, 2014 9:57 am

Malcolm az aranyszámláló nem sokkal maradt el mögöttem, valószínűleg ezen okokból. A reggelig elhúzódó kártya partin busás arany mennyiséget halmozott össze. A rohadéknak tuti hamis lapjai voltak, rettentő jól csal.
Előpattintottam a gourdom és a hónom alá kaptam, míg hátra néztem merre jár már ez a kopasz nagydarab fickó, azonban az egyik hát oldalának dőlve a menüjét tutujgatja.
- Vigyen el a rosseb - legyintettem a mamlasz felé, és útnak indultam a küldetés tábla felé. Álltak már ott páran és ez a nyúl keresősödi elég könnyű melónak hangzott, Mr. Cuddles az aranytojást tojó nyúl.. csilingeltek a pénzérmék előttem, még ha általánosságban nem is több egy számlálónál. Elfogadás gombra nyomtam és összerakott az itt álló pókkal, egy lánnyal meg két másik sráccal.
- Nem tojok én be egy nyúltól, sőt elkapom - vágtam oda a kis társaságnak, mivel ők már bemutatkoztak így én sem hagyhattam ki - szólítsatok csak Fistnek - vigyorogtam. - Kell egy kis lóvé, nehéz szakma a kártyázás, főleg, ha olyan szemetek is játszanak, mint.. Fogas - hazudtam őszintén. A kevésbé nyálasabbik srác, elég furán beszél néztem magam elé, ehhez lehet inni kell előbb, hogy megértsem mit zagyvál. Partira ránéztem és ott szépen virított a nevem Bacchus. Cöh. Előkotortam felszerelésem közül egy palack bort és kínálás nélkül belenyomtam a gourdba, majd a rajta lévő likakon keresztül megittam tartalmát és megindultam én is a kellemes kis túrának. Nem is volt messze és a koordináta is szépen kijelölte a helyet.
- Te Beast - szólok oda a póknak - ki ez a csini? - kacsintottam a megtermett nyolclábúnak. (igaz korábban Bacchus láthatta volna, sőt bármikor a parti ablakon, de ez meghaladja őt Razz) - Különben ti is az arany tojás miatt vállaltátok el, vagy a nyuszi szemeiért? - kérdeztem, miközben kezeimmel a már üres gourdból próbálok még kisajtolni pár csepp bort az ég felé tartott edényből, teljesen kinyújtott nyelvvel.

Nem is telt el sok idő, és máris elértük kijelölt területet. Erősen lendületet vesztve néztem végig a rengeteg nyíláson a földön. Na ezt jól tele sz* Mr. Cuddles. Egy bunyó azért ennél könnyebb, jól megruházok valakit aztán mehetek dolgomra, de így. Itt, ha előkerül a nyuszi jobb lenne megsütni, vagy még pörkölt is lehetne belőle, viszont akkor meg nincs jutalom.
- Kell az arany, kapjuk el a kis nyulat - odamentem a hozzám legközelebb eső lyukhoz és belenéztem, mivel a feketeségen túl nem láttam semmit, megpróbáltam belenyúlni és kezem addig benyomni, míg elértem. Valószínűleg ez nem lesz ilyen egyszerű, így feltápászkodtam.  Meglengettem gourdom a levegőben és rá próbáltam az egyik ilyen nyílásra. Ha nem esne bele, így ott hagyom egy pillanatra, de végül is csak felvettem hónom alá. Körbenéztem és nyoma sincs a fehér nyuszinak. Mire ahogy vizslattam a területet az egyik lyuk mutatott magából valami fehéret.
- Ott a farka! Füle! - kiáltottam oda a többieknek és meglódultam. Odaértem elsőnek, heh lúzerek.. és rámarkoltam a levegőre. - Eeeeee - tört fel belőlem egy kis kérdőleges káromkodás. Izomból rohantam a legközelebb eső lyukhoz, de semmi, nem volt nyoma, visszanéztem ahol megmarkoltam egy adag levegőt, de ott sem volt semmi. Elhúztam a számat. Ránéztem a többiekre, remélem már ők is elkezdik hajtani a kis bogyószórót. Pár perc kutatás után egy másik messzebbi lyukból kandikált ki a kis gyökerentyű.
Futottam, de nem értem oda, már jóval előtte visszabújt üregébe.
Tehát Mr Cuddles, egy kártékony dög és jól tönkretette ezt a területet, ez tetszik, abszolút és mellé jó kedvre derültem. Csaljak, nem, még nem.
Rövid sétára fogtam a lyukak között és csak bele-bele tekingettem, párnál látszott, ahogy átfut a lyuk alatt és odébb felbukkan, majd újra elnyeli a föld sötétje. Remélem a többiek már rohangálnak, vagy legalább megpróbálnak valamit kitalálni, addig is én leültem egy lyuk elé letettem lábam elé a gourdot és kezeimet előre tartva közel a lyukhoz vártam. Megfogom és megnyúzom. De előbb tojik nekem egy arany tojást.
- Kezdetnek ezt a lyukat választom - szóltam a többiekhez és vártam, hogy kijöjjön a nyúl, majd leitassam és kómába essen legalább addig, míg leszállítjuk Malice Cromwellnek.


//Sinon kicsivel előztél csak meg Smile

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Morrigan on Vas. Okt. 19, 2014 1:08 pm

- Még jó, hogy badass. Miattam találták ki ezt a szót. Cool - húzza ki magát. Lenne napszemcsi a világban, most úgy istenesen megvillogtatná azt. Azonban sajnos még senki sem találta fel azt. Azt viszont cseppet sem érti, hogy a kölyök - mert már magában eldöntötte, hogy így fogja őt nevezni - miféle szpájdörrájdörről ugat neki. Hallott már Knight Riderről, s tény, tény, hogy Daeva is elég fekete, pont, mint a lelke, de azért nem elég nagy ahhoz, hogy lovagolni tudjon rajta. Ráadásul lovaglása sincs. Aztán nem beszélve arról, hogy nem csak nem elég nagy hozzá a pók, de még annyira pici, hogy nincs is akkora, amekkora Morrigan tenyere. Szóval azért elég WTF fejet vág, nem igazán érti ezt a megszólalást. Végül úgy dönt, inkább csak legyint erre egyet, s elereszti füle mellett a fura megjegyzés.
Érkezik azonban felé - vagy inkább Daevához? - egy másik furcsa megszólalás, mégpedig egy másik csapattársától. Elég kocsmahuszár alkat, talán már meg-megpillantotta őt valamelyik aincradi fogadóban, igaz, nem ismeri, s a nevét sem tudja. Bal szemöldöke idegesen rángani kezd a "csini" szó hallattán, azonban megpróbálja türtőztetni magát. Daeva ellenben láthatóan jól szórakozik rajta. Örömét (bár lehet, káröröm, hisz tudja jól, hogy mi az, amire Morrigan harap) első lábainak emelgetésével fejezi ki, valamint még csáprágóit is megcsattogtatja párszor, egyfajta taps gyanánt.
- Csiniiii, csiniiii... Hallottad ezt, csiniiii? \_¬ - piszkálja Morrigant, aki már azon van, hogy lesöpri a fejéről a kis élősködőt. Az aduászt viszont Ryutoshi játssza ki, amire aztán már tényleg nincs több szava. Egy röpke pillanat erejéig azt hiszi, rosszul hall. Még a fülét is megvakarja, nem romlott-e el valami a programban, hogy ilyet mondanak neki. Végül aztán összegörnyed a röhögéstől, s egyik mutatóujjával mutogat szerencsétlenre.
- Kisasszony... VÁÁÁÁÁ! Hallottad ezt, Daeva? Azt mondta, kisasszony... Ne olts! HÁH! - hosszú másodpercekig fogja a hasát a nevetéstől, melybe a pók ördögi kuncogása is bele-belehallatszik. Ő is egyet ért azzal, hogy Morrigan nem éppen egy kisasszony. Valószínűleg szoknyát is csak akkor viselt, amikor kötelező volt az iskolában. És még akkor is nadrágot vett alá. Még hogy kisasszony...
- Hűűűű... Rég nevettem ilyen jót. Köszi. Very Happy - úgy istenesen hátba veregeti a lovagot, aki ha rendes páncélt visel, talán még akkor is megérzi a rázkódást. Semmi komoly, azonban egyértelművé válhat, hogy állatidomár létére nem szokványosan pontozza magát. Általában az idomárok nem pontoznak erőre.
- Me' csurog az ikszpé. Te meg ne rinaldózzá'. >.> - hát nem víz van abban a gourdban, az biztos. Messziről megérzi az alkohol illatát, s általánosságba véve nincs is kifogása ellene. Na nem egy misszió közben. Őket az ilyenekért garantáltan kiherélték volna a hadseregben. Sajnos ez a SAO-ban nem működik. Azonban ahogy elnéz a csapaton - egy gyakorlatilag kisfiú, egy kisasszonyozó cicafiú, s még egy, aki talajrészeg lesz - , már-már kezd önmagán is röhögni. Esélytelen ez az egyszerű küldetés, tuti biztos, hogy bebukták. Erre ők nem lesznek így képesek. Azért elég röhejes, hogy egy nyulat nem fognak tudni elkapni egy ilyen csapattal.
- Tudsz olvasni, nem? Na mondom, mi a haditerv. - görbe bot a kézbe, s azzal mutogat, hogy mi is a teendő. Olybá tűnik, mindannyiuk közül ő a legtökösebb, s Bacchussal ellentétben ő nem issza majomra magát egy küldetésen, hát ő fog irányítani. Kész, punktum, ez így lesz. S mint ahogyan a hadigyakorlatokon tanulta, irányítja el a csapatot, hogy mi is lesz a quest. Elég hamar rájön arra, hogy a földben lévő lyukak valószínűleg alul összeköttetésben vannak, egyfajta alagútrendszert alkotva.
- Te ott, kelj fel. Ezt pedig add csak ide. - megpróbálja elvenni Bacchustól a gourdot. Ha kell, akár erőszakkal is. Ezután pedig az egyik szélső lyukat betömíti vele.
- Mindenki keressen valami tereptárgyat. Köveket például, homokot, ágakat, bármi jó. Majd a szélső lyukakat tömítsétek be, így ni. - prezentálja a tenni valót. Bizonyára találnak elég dolgot a természetben, amit felhasználhatnak. Terve nagyon egyszerű persze, hiszen kívülről befelé halad. Lényegébe véve kis híján az összeset be akarja tömíteni. Egyetlen lyuk kivételével.
- Azt az egyet hagyjátok meg. Daeva majd odatereli a nyulat. - mutogatása után lehajol az egyik lyukhoz, majd útjára ereszti pókját. Lévén nincs egészen akkora, mint a tenyere, bizonyára elég hely lesz számára ahhoz, hogy beférjen rajta. Persze egy szélső lyukon engedi be, így pedig azt a hadi gyakorlatot mutathatja be Morrigan, ami sosem téved, ha egy alagút, vagy csatornarendszerben kell megkeresni valakit. A pók így körbe-körbe fog menni az egész rendszeren, míg végül a nyúlnak ideális esetben egyetlen választási lehetősége marad. Az az egyetlen lyuk, amit középen meghagytak neki.
Morrigan persze szorgosan tömíti a lyukakat, hogy a terv sikeres legyen. S mikor eljön az idő, a nyúllal s Daevával valószínűleg egyetlen üregnél találkoznak majd. Ott pedig majd várni fog rájuk. Ahogyan az inkompetens társai is.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Traumnis on Szer. Okt. 22, 2014 4:43 pm

- Szeva, én Traumnis vagyok, sádóvorrior- nem tudom, hogy most igazi nevet adott-e meg, vagy ilyen hosszúval regelt, de remélem, nem kell szviccselni sűrűn, mert elég rossz a névmemóriám, ha négy betűnél hosszabb neveket kell megjegyezni. Jó, a Kurasait, ami a keresztneve, ha nem angolosan mondta, megjegyzem azért könnyen. Meg különben is, miért kellene szviccselni egy nyúl elkapásához? A Fist viszont jó rövid, azt könnyű megjegyezni. - Hát, én azért jöttem, mert lehet úgy farmolni, hogy nem dobom fel a talpam- ez a küldetés olyannak tűnik, amibe nem lehet nagyon belehalni, ez pedig elég nagy előny úgy, hogy nincs riszpón.
Az Operésön Rebbitkeccs nem indul túl sikeresen, bár egyszer utána vetődök, nem sikerül elkapnom a fehér állatot, bár szerintem nem hiányzott semmi. Gyorsan be is veszi magát az egyik lyukba, és tök máshol kerül elő, ami azt jelenti, hogy van alul valami járatféléje, ahol ki-be tud menni. Azért ez mégiscsak jobb, mintha elfutna a francba az erdőbe, mert gondolom, akkor nem igazán tudnánk elkapni, sokkal gyorsabbnak tűnik nálunk.
A terv elég kúlnak tűnik, ha nincs valami rejtett kijárat, úgyhogy neki is állok lyukat temetni, egyelőre szótlanul, mert gondolkozok rajta, hogy mivel lehet még segíteni a folyamatot. Az ugrik be, hogy ki kéne önteni, de pár napig biztos hordhatnánk a vizet, és talán még akkor sem müxene, mert elszivároghat valahol. Reméljük a nyuszi nem eszi meg a pókot.
- Valakinek nincs valami fölös ruhája, amit rádobhatunk a nyúlra? Csak hogy biztos ne csússzon ki a kezünkből- természetesen, nekem nincs, mert ki tudja, mikor fog kelleni, amikor alvás közben hirtelen eltűnnek a cuccaim, és megint egy szál semmiben leszek, és csak Katja tud nekem női ruhát adni. Lehet, hogy adnom kéne neki tartalék fiú ruhát az ilyen esetekre…
- Sőt, talán még jobb lenne, ha körbekerítenénk a lyuk közvetlen környezetét, és ha kijött, betemetnénk a lyukat gyorsan valamivel, és akkor rögtön ilyen karám-izében van- gondolom, hárman tudnak figyelni a lyukra nélkülem is, hogy gyorsan elfutok pártucat ágért, amiket majd leszurkálhatunk x alakban, hogy ne férjen ki a nyuszi. Visszafele úgysem akar majd menni a pók miatt, esetleg szabadon is hagyhatnánk egy irányt neki, és akkor úgy simán megfogjuk. Bár talán jobb lenne bekeríteni, használni a fejlettebb intelligenciákat, mert gyorsabbnak gyorsabb lehet, mint mi, úgyhogy még akkor is simán elszúrhatunk valamit, ha csak össze kell zárni az ujjainkat.
avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szomb. Okt. 25, 2014 2:41 pm

Csakhamar ismét kiegészült a csapat, bár ahogy elnéztem ő sem éppen csendes, vagy nyugis természetű. Azért ő is bemutatkozik.
- Üdvözlöm a körünkben Fist úrfi.
Nem sokra tartottam a kártyázást, de nem vetem meg, aki ilyennel szereti tölteni az idejét, meg ilyen dolgokkal elverni a pénzét. Az ő dolga, és míg nem lesz belőle verekedés, addig nincsen probléma. Viszont mikor előkapta a gourdot, már alig láthatóan összehúzom a szemöldököm. Az ital nagyon rossz társaság, ha küldetésen van az ember, könnyen összezavarja az érzékszerveket, és eltompítja az érzékeket. Viszont nem szólok semmit. Amíg ilyen egyszerű a feladat, és nem veszélyeztet senkit sem, addig nem szólok, bele mit csinál. A lány azonban elkezd nevezni, mikor köszönök neki, és egy hátba veregetést is kaptam.
- Sajnálom, ha megbántottam hölgyem. – válaszolok a szokványos hangnememben.
Végül azonban mindegyikünk nekilát, hogy elkapjuk a nyulat, de én előtte elnézem, mit csinál az italos férfi. Nem úgy tűnt, hogy túl sok sikerrel fog járni, de végül a nő megmondta azt a tervet, amit én is logikusnak láttam. Mielőtt leengedhetné, a pókját odalépek hozzá.
- Ne felejtse el hölgyem, hogy jelenleg Aincrad világában vagyunk. Itt a méret, és a faj nem sokat számít. A társa ne hagyja, hogy túl közel kerüljön a nyúlhoz, mert nem ismerjük a sebzését. Itt akár egy csiga is sebezhet belénk 100-at.
Mondom, majd távozok a közeléből. Megfelelő köveket keresek. A homokot egyszerűen arrébb tudná kotorni, az ágakat is, ha nincsenek jól rögzítve, így maradnak a kövek. Ha mindannyian kész vagyunk, és megvan a szabad lyuk a pajzsomat készenlétbe tartom, majd hogyha a póknak siekrült kicsalogatni a nyulat, és ő maga is kimászott a lyukból a pajzsomat egy határozott mozdulattal a lyukra csapom, amennyiben a nyúl még szabadon, és nem sikerült elkapni, nehogy visszaszökjön.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Sinon on Vas. Okt. 26, 2014 6:17 pm

Az ötlet jónak bizonyul, szerencsére tömérdek tárgyra lelhettek amikkel be tudjátok tömködni a lyukakat, viszont eltart egy darabig. A pók beküldését követően néhány percig semmi különöset nem tapasztaltok, majd a nyúl egyszerűen kiszökell az alagútból, néhány centit megtesz előre, majd felnéz, forgatja a picinyke fejét, és még azt a jellegzetes orrmozgást is láthatjuk amit egy nyúltól elvárnánk. Nem esik nehezetekre elkapni, ugyanis legkevésbé sem ellenkezik, sőt mi több még bújik is Traumnis lábához. Talán már hátat is fordítottatok, és indulnátok, hogy visszaszolgáltassátok tulajdonosának, és bezsebeljétek a jutalmat, amikor is valami elrohan mellettetek. Egy az iméntihez hasonló ám mégsem pontosan ugyanolyan nyúl, viszont az előbbivel ellentétben ö a hátsó lábacskáin rohan, céltudatosan figyelve maga elé, pár méternyire tőletek egy sarkon megáll, és mintha valamit megnézett volna maga előtt. Azonban azt, hogy mit nem látjátok, mivel háttal áll nektek, csak egy picinyke mozgást láthattok amit a mellső két lábával provokál, és máris rohan tovább. Ha utána eredtek még láthatjátok ahogyan berohan egy nagyobbacska alagútba, ahova ha követni szeretnétek le kell hajolnotok, és négykézláb folytatni az utat.
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Morrigan on Kedd Okt. 28, 2014 1:16 pm

Bacchus az istenért sem akarja odaadni azt a nyavalyás gourdot, hogy csessze meg. >.> Ha a részegeskedésével elrontja a küldetést, bizony, lenyeletem vele az egészet, és nem csak a tartalmát magát, hogy aztán a seggén át húzzam ki újra. >.> Nem szeretem, ha valaki akkor iszik, mikor nem kéne. Mégis hogy akar egy kisnyuszika után futkorászni, ha közben a talajegyenes neki kígyógörbe? >.>
A tervemet szerencsére kérdés nélkül teljesítik. A nagy rakás szerencsétlenek között kell vezetőnek lennem, remek. Ezek együtt egyébként totálisan életképtelenek lennének. Még a nyúlfogáshoz is alkalmatlanok lennének. ._.
- Ha a nyuszit kiugrasztjuk a lyukból, akkor majd a gyorsaságunk elég lesz. Ez csak egy nyúl... hányas szintje lehet, kettő? - szeretem a jól kidolgozott terveket, de én bízok benne, hogy annyira talán nem vagyunk szerencsétlenek, hogy ne tudjuk kézzel elkapni. Főleg, hogy vagy négyen ülünk körül egyetlen lyukat.
- Hát te valami b*ott vicces vagy, kölyök. Very Happy - veregetem hátba a lovagot újra, amikor lehölgyemez. Tényleg nagyon lovagias. Hát ez nagyon aranyos.
- Hölgyem, az... Very Happy Nem lehetne inkább csak Morrigan? De jahm, az se hülyeség, amit vakerálsz. Viszont ez akkor is egy nyúl. Asszem, a szafariban sem sebeznek beléd semmit sem, vagy nem? - nem tudom pontosan, még csak hallottam erről a szafariról, és azt se tudom, hogy vannak-e ott nyulak. Majd egyszer kipróbálom, ha épp nagyon unom magam. Bár annyi kocsma van még, hogy nem hiszem, hogy a közeljövőben lesz ilyen.
- Psszt! - intem csendre őket, mikor meghallok valamiféle mocorgást. Szinte érzem a nyolclábú kis kapirgálását a föld alól, ahogyan a nyulat az egyetlen szabad lyukhoz tereli. Amikor pedig kipillant, kibújik onnan, s Traumnis lábához üget - hopp! Már az enyém is. Megpróbálom minél hamarabb és minél gyorsabban a kezembe kaparintani, hogy ne rohanhasson tovább.
- Na ezzel meg is volnánk. Köszi a részvételt, Bacchus, tőled meg kérek italt, ha leadtuk a nyu... - folytatnám, míg kiegyenesedve engedem a póknak, hogy visszamásszon jól megérdemelt helyére, a vállamra. Elsuhan azonban közvetlenül előttünk egy nyúl. Egy másik nyúl. Egy egészen másik nyúl.
Felemelem a füleinél fogva a felmarkolt húsvéti nyuszit, s belepillantok a rágcsáló vörös kis szemeibe. Cukin mozgatja a szív alakú nóziját, egészen aranyos, bár hosszú távon nem viselném el. Majd pillantok vissza a két lábon futó!!! gyalogkakukkra, pontosabban nyuszira, aki mintha egy röpke időre meg is nézne maga előtt valamit. Nem igazán látom ki, hogy mit. Vissza a fogott nyúlra, újra a csodanyuszira... hümm.
- Mi nem ezeket a nyulakat keressük. - eresztem el a nyuszit füleit, aki a földre is pottyan azonnal. Valószínűleg máris eliszkol innen. Kérdés és cécó nélkül követem a nyulat. Még egy lyukba is beugrok utána.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Traumnis on Szer. Okt. 29, 2014 7:14 pm

Elvileg ez a nyúl tényleg nem kéne túl gyors legyen, de annyira nem lepődnék meg azért rajta, ha mégis gyors volna. Mégis csak ez a mén obdzsekt a küldihez, nem hinném, hogy annyira simára csinálnának egy négyfős küldetést, hogy egy kettes szintű nyúl elkapása legyen benne a feladat. A nyúl viszont, úgy tűnik, mégis megvan, sőt, hozzám jött oda szimatolni. Viszont mégsem én vagyok az első, aki lecsap rá, hanem a lány.
- Ez valszeg tényleg nem volt sokkal extrább nyúl egy átlag nyúlnál- nem vadásztam még nyúlra, de gondolom, az egyes szintű szafari nyulak lehetnek ezen a szinten, bár talán a bújócskázást az üregben nem kell lejátszani az átlagpéldányokkal. Lehet, hogy azt várták, hogy csak ész nélkül kergetjük majd az állatot, és csak simán gyorsaságra megyünk rá? Elég gyorsan megkapom a választ a kérdésemre, ahogy megjelenik a furán futó másik.
Így tényleg elég valószínű, hogy ezt a nyulat kéne elkapni, úgyhogy kérdés nélkül indulok én is utána, mert ez mégis sokkal speckósabb, biztos nem a simát akarja az npc visszakapni. Azt, hogy vitatkozzunk arról, meghagyom másoknak, és rögtön elindulok Morrigan után az alagútba. Ilyen szituációkban vagy előre kell menni, vagy legalább egy lány mögött, az mégis sokkal szebb látvány, mintha a két srác hátsóját figyelhetném, ki tudja meddig. Lehet elég sokáig, emlékeztet engem ez valami mesére vagy könyvre, ahol még a Föld közepén is átmentek.
- Szerintetek is Alice fíling lesz a missön?- nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt is valami varázsdolog várható, bár el tudom képzelni azt is, hogy csak simán kilyukadunk valahol. Túl sokat nem kellene lefelé menni, Aincrad alján vagyunk, és a végén kiássuk magunkat a lebegő kastélyból. Az nem lenne túl szép befejezés. Ha viszont az eredeti alaphoz ragaszkodtak, akkor is érdekes dolgok lesznek. Lesz rózsafestés, összemenés méretben, megnövés, teázás bolondokkal, mozgó kártyák, krikett, meg beszélő állatok. Az eredetit nem olvastam sajnos, csak a Johny Deppes verziót ismerem, de azért nagyjából tudom, hogy mire lehet számítani. Igaz, ez a fehér nyúl kergetős dolog simán lehet véletlen egybeesés.
avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Bacchus on Pént. Nov. 07, 2014 5:07 pm

Elücsörögtem, a lyuk fölött míg a másik három tett-vett. Figyeltem a kiszemelt lyukat és gourdommal akartam lecsapni, vagyis elkapni azt a nyulat, ami pénzt hoz. Amikor is orvul megtámadott a csaj. Gourdomat kivéve a kezemből. - Nem adom, ezt itt biztosan nem - hördültem felé és huppantam le a földre hátsómra.
Ráültem a mélyedésre és vártam, míg a többiek sikeresen el is kapták a nyuszit. Azonban az egyiknek még odavágtam
- Ruhát? - minek az! Nevettem egy jót a felvetésen, majd visszasüppedtem a lyukra.

Felkeltem és odasétáltam fegyveremhez, felkaptam, amikor is máris leakar húzni a csaj. Odakaptam a fejem, hogy jól észhez térítsem, dolgoznia kell azért, de leginkább fizetnie, nem úgy megy az. Erre meg megcsitult.
- Már nem is kell a pia? - majd odafordultam amerre néz. Ahol egy nyúl volt, egy másik. Fene az egész erdő és mező nyulait össze akarja szedni a csaj.. megindult utána az ostoba. Ha ezt visszavisszük máris lenne pénz.
- Nee, te is utána mész? Meg minek engedted el a nyulat? - kiáltottam utánuk és indultam meg. A fehér pamacs már soha földjén loholt, vagy visszamászott a lyukba. A fickó meg valami Ájsz misszről beszél. - Mivan? - Mondom miközben beérem őket és ők máris átvonulnak kutyába.
- Most fogtátok meg és elengeditek, miért nem volt jó az a nyúl? Pontosan hasonlított Mr. Tökömtudjakire. Kicsi, aranyos és jó az íze - mondtam nekik és megálltam a barlang azon részén ahol lehajolni kell. - Simán bezsebelhettük volna már a jutalmat, ha nem engeded el, te ott legelöl.
Ezek meg vakon mennek előre négykézláb akarnak utolérni egy nyulat. Ennyire nem lehetnek ostobák. Egyszerűbb kifüstölni a helyet. Pár petárda és máris ott a riadalom, főleg hogy egy állatról van szó.
- Mibe keveredtem én, akkor legalább világítsatok, ha a fejetek sötét - mondtam és morogva megindultam utánuk, ahogy a gourd szegélyét számba vettem és négykézláb egy árnyat követve araszolok előre lassan.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Sinon on Vas. Nov. 09, 2014 5:05 pm

Ahogyan haladtok tovább a lyukban, ami egyre csak szűkül, a kezeitek, és lábaitok alatt már nem föld, hanem sokkal inkább fa tapintható ki. Morrigan mászott be elsőként, ezért ö láthatja ahogyan a nyuszika, időről időre megáll, hátrales, majd ismét előre fut, azzal a furi futásával. Persze csak a halvány foltként láthatod, fényforrás és látás jártasságod hiányában, de még így is kivehető ez a jellegzetes mozdulat, amit odakint is csinált. Talán valamit meglesett? Van nála valami? Egy ideig még másztok tovább, amikor egy halk reccsenés töri meg a csendet/beszélgetéseiteket. Talán nem annyira foglalkoztok vele és tovább mentek, vagy inkább visszafordulnátok. Bárhogy is legyen, nincs rá esélyetek mert az előbbit egy még hangosabb kíséri, és a következő mozdulatotoktól azonnal beszakad a vékonyka fa,  és egy épületben találjátok magatokat. Döbbenten néz vissza rátok egy asztal mögött ülő hölgy, egyfajta recepciósnak tűnhet számotokra. Vékony szemüveg pihen az orrán, haját pedig kontyba fogta össze, először megdöbben majd, egy mogorvább arckifejezést húz az arcára, még mielőtt megszólít titeket.
- Már megbocsássanak, de mi nem vagyunk hozzászokva az e fajta viselkedéshez errefelé. Nagyon remélem, hogy meg tudják magyarázni ezt a felfordulást, amit csináltak. - pillant a mennyezeten található lyukra, majd a törmelékekre amik körülöttetek hevernek szanaszét. Eközben egy másik nő lép ki egy ajtón keresztül, megdöbben amikor rátok néz. Majd odasúg valamit a hölgynek, aki továbbra is villámokat szóró szemeit forgatja, majd egy legyintéssel elzavarja a jövevényt.
- Tempósabban ha kérhetném. Nem érek rá egész nap. - az ajtó ismét kinyílik, és az előbbi nő lép be rajta egy tálcával amin egy kancsó víz és néhány pohár található. Tölt mindegyikbe, közülük az egyiket máris magához ragadja a recepciós. - Igyanak csak még egy pohár vizet. - kínál a kedvesebb tekintetű, és ismét távozik.

Ryutoshi 500 szóval pótolhat. Ha nem pótolja akkor kövi körben már kiesett.
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Dec. 01, 2014 10:40 am

- Mert nem ez a nyúl kell nekünk, Bach. -.- - utálok egy dolgot többször is elismételni. Egyszer bőőőőven elég volt. Hiszen mondtam, hogy mi van, és mi lesz. El kell engedni az eredeti nyuszit, mert nem ez a nyúl kell, hanem a másik, így utána kell menni. Ilyen egyszerű. Mit nem lehet érteni ezen? o.o
- Ál ísz? He? - hasonlóan reagálok, mint harcművész társam. Ugyanolyan wtf fejjel bambulok, hogy miről beszél Trau, mert nem értem. A missönt igen, de a többit nem. Áh, magas nekem ez a gyerek. Daeva persze csak a fejét csóválja, már amennyire egy pók képes rá. Ha épp nem lenne ő is elfoglalva az előre mászással, minden bizonnyal fejét valamelyik kezébe temetné. De talán jobb is így, hogy nem szól semmit. Neki is jó, nekem is jó, mindenki boldog, rainbow meg sunshine.
- Ajh, nyúlpörkölt... Most megéheztem. @_@ - Bacchusnak vannak jó ötletei. Az alkohol és az evés. Bírom a fickót, még ha nem is mindig tudja, mi a prioritás.
- Sötét a nyanyukád vitrines szekrénye! Na most csituljál el hiszti helyett, mert lassan megérkezünk. Látom a fényt az alagút végén... - valóban látom. Amikor már azt hinném, ebből a lyukból sosem vánszorgunk ki, végre meglátok valami pislákoló fényt, ami aztán egyre erősebb és tágasabb lesz. Szóval uzsgyi neki, szaporán kúszok Traumnisékkal a nyomomban, hogy minél hamarabb kijussunk innen. De azért felkészülök minden eshetőségre. Ajjaj... Lehet, hogy nem is olyan rémegyszerű ez a küldetés. Talán az is lehet, hogy az egész nyuszikás könnyű exp szerzési dolog egy csapda, és valójában odalent a kazamatákba érkezünk, ahol vérszomjas fenevadak fenik ránk a fogukat. Holy shit, miért kell nekem mindig ilyenekbe belekeverednem? ._. Nem beszélve arról, hogy már alig férek ki a lyukból. Hát remek... Nem tudom, mi a jobb. Beszorulni, vagy ismeretlen moboktól megmurdálni. Választhatok.
- Ott van! - nyögöm, miközben egyik vállamat akarom átpréselni egy szűkebb résen. Látom a nyulat, de ettől csak eltökéltebb leszek. Lesz, ami lesz alapon sietek utána, már amennyire kiférek, azonban aztán két reccsenés és egy puffanás után....
- Hogy az a... - káromkodom el magam, melyet félhangosan, ám nyomdai papírt nem tűrő stílusban folytatok, a kompániával nem is foglalkozva. Remek, még le is zuhéztunk... De legalább meg van oldva a beragadás probléma. Oké, oké... de hogy jutunk vissza?
- Öhm... Hoppá. ._. - veszem észre, hogy nem vagyunk egyedül. Nem ám gyilkos ellenségek akarnak széttépni minket, ám valami nagyon hasonló. Prolik... Hát na remek. Nem beszélve arról, hogy az imént nem éppen nőiesen viselkedtem.
- Bocs, hogy csak úgy beestünk ide, nem volt szándékos. Az egész Bacchus hibája! Nézd meg, milyen nagydarab... - ujjal mutogatok rá, hiszen csak nem okolhatom ezért Traumnist. Ő olyan kis cingár, míg Bacchus azért elég nagydarab. Tuti miatta volt az egész. >.> Na nem mintha én egy csontkollekció lennék...
- Öhm, köszönöm? - meglep a fogadtatás, és hogy egy pohár vízzel kínálnak. Ami azt illeti, tényleg megszomjaztam. Az a sok kúszás, mászás, meg a rengeteg homok... Rolling Eyes

//Bocsánat, hogy ennyit kellett rám várni! T.T Nagyon régóta akartam írni, de egyszerűen nem volt időm RL dolgok miatt! T.T A továbbiakban igyekszem elkerülni az ilyet >.<
Még valami, a többieknek: ha egy hétig nem írok, nem feltétlenül kell bevárni//

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Traumnis on Kedd Dec. 09, 2014 12:47 am

- Hát Alice! A csaj, aki kergeti a fehér nyulat, le az üregbe, el akarja kapni, vörös királynő, bolond kalapos… nem?úgy tűnik, itt rajtam kívül senki nem látta azt a Johny Depp filmet, amiben a csaj átmegy a nyúl után abba a bolond fentözi világba. Hát rajtam kívül senki nem nézett meg régi filmeket? Ráadásul, ők mind elég öregek hozzá, hogy már nagyok legyenek hozzá, hogy megnézzék, amikor kijött. Meg maga a sztori is elég híres, kicsit furcsa, hogy senki nem vágja közülük.
Egy kicsit bepánikolok, ahogy leszakad a hely, ahol mászunk. Egy pillanatra azt hiszem, hogy ránk fog omlani, bár az se sokkal jobb, hogy mi csúszunk a lyukba. Abban a rövid időszakban, amíg zuhanunk, végiggondolom az életem, le is pergetem magam előtt. Legalább nem szűzen halok meg, de akkor is elég gáz, hogy egy játék nyír ki, és úgy fognak rám emlékezni, mint egy nerdbe, akit megölt a kockulás. Aztán rájövök, hogy azért sikerült sérülés nélkül a földre érkezni, úgyhogy felesleges volt. Rolling Eyes A csaj, aki viszont gőzöm nincs, mit keres itt, nagyon emlékeztet a sulink öreg portásnőjére. Remélem, hogy végre valaki nyugdíjazza, mire visszamegyek, elég durván kiállhatatlan.
- Hát… nem találtuk a lépcsőt?- felnézek egy pillanatra a lyukra. Tényleg nem irigylem, akinek ezt be kell falazni, bár nem tudom, miért nem jó neki, úgysem hiszem, hogy valaki erre. Leszámítva a másik nőt, aki talán a beosztottja lehet, de a gesztusai alapján vele is elég bunkó. Nem értem, hogy miért viselkedik minden öreg, egyedülálló nő így. Bár lehet fordítva kell nézni, aki így viselkedik, az lesz vénlány. Bár ez valószínű sima nonpléjerkarakter, szóval azért ilyen, mert a játék készítőjének is lehetett idióta portásnője a sulijában.
- Köszönöm szépen!- valahogy csak abban a pillanatban jut eszembe, hogy nem feltétlenül vájz meginni a pohár vizet, de mivel bunkóság lenne kiköpni, inkább lenyelem. Azért kíváncsi lennék arra, hogy mi dolga lehet itt, a föld alatt elásva, ami miatt nem ér rá. Meg arra is, hogy Kayaba fizetett-e jogdíjat a Johny Depp film rendezőjének, ha elkezdünk méretet váltani, akkor lehet abból fogok meggazdagodni, hogy elmondom neki, hogy lopták a sztoriját a SAO-sok, és kipereli a pénzüket. Abból majd kapok egy szerény összeget, amiből veszünk Katjával egy szigetet.

avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Sinon on Hétf. Dec. 22, 2014 7:23 pm

A nő szigorú tekintettel hallgatja a hosszúnak és értelmesnek nem igen mondható magyarázatotokat az épületbe jutásról. A pohár vizet elfogadjátok, és csendben végignézi ahogyan megisszátok azt.
- Carol, ha lenne szíves... - tapsol kettőt, mire ismét nyílik az ajtó és előlép a barátságosabb tekintető ám de hallgatag lányka.
- Elnézést asszonyom. A szobákat már előkészítettem, és a megfelelő öltözékek is a helyükön vannak.
- Nagyon helyes. - közben ti minden másodperccel egyre csak nehezebbnek érzitek a testeteket, és az életsávotok alatt pedig felvillan a jelzés, miszerint egy méreg hatása alá kerültetek. A hatásra sem kellett sokat várni, ugyanis először émelyegni kezdetek, majd egyensúlyvesztés, és máris a földön találjátok magatokat. Testetek mozdulatlan, csupán a fejetek tudjátok mozgatni, beszélni sem igazán sikerül, csupán szófoszlányok hagyják el a szátokat. Az ajtó ismét nyílik és néhány férfi magasodik felétek fehér egyenruhát viselve, amin egy embléma tűnik ki. Fekete téglalap alapon egy zöld kör, amiben két fehér félkör helyezkedik el egymás mellett. Akár egy gúnyolódó arcocska. A férfiak egy hordágyra fektetnek mindenkit, és elvisznek, ajtók nyílnak és csukódnak mögöttetek, rácsokat láttok, sehol egy ablak, a falakon mindenfelé különös festmények sorakoznak. Egy átlag ember számára talán furcsának, olykor undorítónak tűnhetnek, de egy művészlélek megláthatja benne a szépségüket is.

Néhány perccel lepakolásotokat követően, egy cellában ébredtek. Viszont a kis csapatotok megfogyatkozni látszik. Morrigan és Traumnis, illetve egy harmadik személy, akit még nem ismerhettek. A másik két fiúnak még csak a nyomát sem látjátok. Ismét tudjátok mozgatni a testeteket, egy cellában ébredtek, ahol meglepően sok berendezés van, aprócska gyermekméretre szabott székek, hozzá tartozó asztalkával amin picinyke teáskészlet. Hatalmas ruhásszekrény, három ágy.

Bármit is tesztek, néhány cellában töltött perc elteltével egy küldetésablak ugrik fel. Érdekessége, hogy ez inkább tűnik az előző feladatotok kiegészítésének, ugyanis továbbra is ott szerepel, hogy el kell kapnotok Mr. Cuddles-t, viszont annyiban bővítették, hogy élve kell visszajuttatni a tulajdonosnak.

A térkép azt jelzi, hogy a kezdetek városában vagytok, üzenetet tudtok küldeni, ha azt kívánjátok. Morrigan petjét pedig erőszakkal viszik utánuk szóval ö is ott van.

Egyelőre próbáljatok megoldást találni a problémára. Több reagot is írhattok ha úgy érzitek. Ryutoshi és Bacchus kiesett a küldetésből. Úgy hiszem eleget vártunk és valljuk be több mint egy hónapot állt a küldetés.  No  

Határidő: 1 hét, ha előbb írtok, és nem kívántok egymással játszani, hanem mesélésre vágytok nyugodtan böködjetek meg és reppentem a mesét.

*színemlékeztető mesélőnek:
Carol = #00FFFF
Idegesítő nőszemély = félkövér
avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Sinon on Csüt. Feb. 26, 2015 5:14 pm

A küldetést érdeklődés hiányában lezárom.


Jutalmak:
Bacchus 15 exp 20 arany
Ryutoshi 10 exp 20 arany
Traumnis 20 exp 30 arany
Morrigan 20 exp 30 arany


avatar
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Világoskék!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.