[Miniboss] T'urk

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Nov. 03, 2014 11:46 am

Hát nem tudom, mire veri magát ennyire ez a Yami gyerek. Csupán egy sanda pillantással mérem végig utoljára, mielőtt távoznék a kocsmából. Undorító, amit megenged magának. Lenéző pillantásom után egyetlen szót mormogok az orrom alatt, miközben kilépek a csapattal a kocsmából.
- Szánalmas. - ennyi. Nem fogok nekiállni keménykedni vele, nem látom értelmét. Ennél én jobb vagyok, mintsem pisisekkel kezdjek el vitatkozni, akik egy nagyobb szám miatt verik magukért az adatlapjukon.
- Hát, ez nem volt nagy segítség. - s ami azt illeti, ilyen fajta segítségre, ha amúgy nem is tud semmit, szükségünk sincs. Már a csapathoz szólok, miután már nem hall minket ez a Yami. Reméltem, ennél több információt tud megadni nekünk az ellenfélről, hiszen nem kevés kérdést tettem fel neki. Az ellenfél gyakorlatilag ismeretlen. Biztos, ami biztos, azért fellapozgatom a kézikönyvet, hátha találok erről a T'urkról valami infót. Amennyire én tudom, asszem, a legyőzött bossokról már vannak benne írások, de lehet, hogy állításom téves. No majd meglátjuk, veszíteni semmit sem veszítek vele.
- T'urkot innen északra találjuk, ezen az úton kell haladnunk felé. Ami viszont lényeges, hogy ki mivel tud hozzájárulni a küldetéshez. Aki esetleg szeretne még valami információt megosztani önmagáról, megteheti. Akár úgy is, hogy csak velem osztja meg. - remélem, a pirinek nincs hallgatózás jártassága. >.> Nem örülök neki, hogy ő is velünk jön.
- Te, piri. Nem akarok bunkó lenni, de ha ellenünk fordulsz, akkor a rózsaszín hajadat fogom kitűzni a zászlónkra. >.> - nem mintha lenne zászlónk, de ha esetleg azért van itt, hogy eltegyen valakit láb alól, akkor bizony, lesz lobogónk, nem is akármilyen. Nem lehet bízni az ilyen játékosokban.
- A Switch rendszert remélem, senkinek sem kell bemutatnom. Ha valakinek kérdése van, szóljon. Egyfajta taunt-rendszer. - lévén kezdő játékosok vannak itt, akik talán nem is harcoltak még, számítok arra, hogy lesz, akinek el kell magyaráznom, mi is az a switch. Ha lesz ilyen, elmondom neki. Az út során, míg odajutunk, szeretném felkészíteni a csapatot, akár a legrosszabbra is.
- Úgy látom, nincsenek nagyon személyes ellentétek. De ha mégis van ilyen, tegyétek kicsit félre. Nem hagyjatjuk cserben egymást. Tehát ha valaki szarban van, segítsétek ki! - szerintem ez a legalapabb szabály, amit le kell fektetni.
- Akinek alacsony élete van, arra figyeljetek a leginkább. Ha kell, switcheljetek, hogy ne őt támadják. Első sorban ez Traumnisra és Angelre vonatkozik. Aki viszont bírja a sebzést, talán elég lesz akkor leswitchelni, ha már sárgában van az élete.
Gyanítom, a minibossnak segítői is lesznek, tehát a túlerővel is szembesülnünk kell. Ha úgy adódik, inkább támadjatok többen egy segítőre, hogy hamarabb elfogyjanak. Potikkal ne spóroljatok. Csata közben még jöhetnek utasítások, T'urk képességei alapján. Valakinek kérdése van, vagy szeretne valamit, még van ideje, míg odaérünk.
- vezetem a csapatot pókommal előre. Ennél többet jelenleg nem tudok tenni, hiszen nem sok információt kaptam T'urkról, sőt, lényegébe véve a nevén és tartózkodási helyén kívül semmit. De bízzunk a legjobbakban! Lelkesítem hát a csapatot egy katonai induló éneklésével az út során.

//Bárkinek kérdése van, vagy szeretne még valamit mondani, nyugodtan, válaszolni fogok rá. Határidőre mindenki figyeljen!//

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Asuka on Hétf. Nov. 03, 2014 2:39 pm

És tényleg mindenre válaszol! Ez Kagura óta soha, de soha, de senkinek sem sikerült... Azt hiszem, szerelmes vagyok! *-* Szivecskéket eregetek, ahogyan rajongva pislogok rá, hiszen ez a Yami annyira arrogáns és hatalomimádó, amilyen talán még én sem vagyok. *-* sajni-bajni viszont nincs idő romantikázni. T.T Hiszen máris mennünk kell. Milyen kár. Pedig szívesen ellettem volna vele.
- Rincicc! Menjünk együtt! *-* - karolok belé, ahogyan kiindulunk. Nyilvánvaló, hogy mi ketten nézünk ki a legjobban mindenki közül, így hát vele kell tartanom.
- Pedig sikerült ám bunkónak lenned. T.T - és még énekelni sem tud. T.T Csúnyák ezek a zenék. Így út közben inkább kártyatrükkökkel szórakoztatom Cearsot, Shakant, meg a többieket. Mindig van nálam egy pakli ilyen helyzetekre, amikor el kell űzni az unalmat. Very Happy
- Nekem vannak potijaim! *-* - szólalok meg csak úgy, hirtelen. A paricska azt mondta, hogy mondjunk el mindent. Én pedig tényleg mindent elmondok.
- De nem adom ingyen, mert én csináltam, és sóher vagyok. - vakarom meg az orromat, miközben kijelentem. Olcsón adom, eskü! Tíz arany darabja! Surprised Ha mindenki vesz egyet, még így is marad szerintem elég. ^.^
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Akae on Hétf. Nov. 03, 2014 3:09 pm

A kis Akae feláll egy székre hogy mindenki jól hallja amit mondani fog.
- Kiryu Akae vagyok harcművész, az erősségem a találati esélyem, és az erőm jelenti, szintén 10-es szintű vagyok, de kiképző tiszt segítségével így a pontjaim nem érik el valószínűleg a rózsaszín hajú néniét. A képességem lángra lobbantja az ellenfelemet és kis mértékű ugyan, de sebzést ad le neki három körön keresztül. A gyengeségem hogy gyorsan fáradok és nem vagyok egy tank alkat, kevés az életem és a páncélom.
Mire végig mondta mondandóját vette észre hogy mindenki őt figyeli, és ettől nagyon zavarba jött, és el is pirult.
- És hát,ő izé... nagyjából ennyi. Embarassed
Lemászott gyorsan a székről és remélte hogy nem nagyon volt feltűnő.

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
avatar
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Shakan on Kedd Nov. 04, 2014 12:34 pm

-Rendben van Asu néni.
Mosolygok vissza a rózsaszín hajú lányra.
-Igen, nagyon kíváncsi vagyok.
Majd miután megmutatta a trükköt nagyon elképedek.
-Hűha, Ezt hogy csináltad?
Amikor Morrigan parancsnok rákérdez arra, hogy miben vagyunk jók, nekem rögtön eszembe jut valami.
-Morrigan parancsnok. Én.. Én..
Kezdek neki, végül megrángatom egy picit Morrigan parancsnok ruhácskáját, majd ha lehajol a fülébe súgom, persze úgy, hogy Díva ne legyen kettőnk között.
-Én nem tudom miben vagyok jó.
Lehetőleg olyan halkan mondom, hogy csak Morrigan parancsnok halhassa.
És már megyünk is észak fele. Ahol állítólag a minioss tatozkódik.
-De nekem, nekem nincs sok pénzem potikra.
És a lehető legnagyobb bociszemeimmel próbálok meg nézni Asuká-ra, hátha megsajnál egy kicsikét.


A hozzászólást Shakan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 04, 2014 4:06 pm-kor.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Miu on Kedd Nov. 04, 2014 4:06 pm

Miután úgy gondoltam, hogy már kellő időt hagytam arra, hogy elolvassák a pontjaim egy egyszerű mozdulattal bezártam a panelt, majd félig-meddig a hátérbe bújva maradtam ismét és csak füleltem. Miután az a Yami srác kisegített minket a semmivel elindultunk a kedves főnökasszonyt követve T’urk-hoz.  Igyekeztem hátul haladni, mert igaz nem én vagyok az egyetlen akinek egy szép piros indikátor virít a feje felett, de már tudom, hogy állnak az ilyenekhez, tehát igyekszem nem a középpontban lenni. Főleg miután a parancsnokunk olyan kedves kijelentést dobott a rózsaszínke felé. Ezek után még inkább nem akarok feltűnni, mivel én még nem kaptam fenyítést az indikátorom miatt eddig, de nem is vágyom arra, hogy ferde szemmel nézzenek rám. Csendben haladtam a csapattal és talán kicsit unott lehet az arc kifejezésem, de hát tényleg nem sok kedvem van a dologhoz, egyszerűen nem volt más amit csinálhattam volna ezért kötöttem ki itt.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Traumnis on Kedd Nov. 04, 2014 9:39 pm

Nem szállok be az ide-oda beszólogatásba, mivel ezzel csökkentem rá az esélyt, hogy az összebalhézás miatt nem tankolják le rólam a dögöt. Az én életpontommal nem tudom megengedni magamnak azt, hogy beszólogassak a leendő csapattársaimnak, ahogyan az eligazítós srácnak sem. Nem bírom a hozzá hasonló, a kis játékosokat ennyire lenéző gyökereket, azon kívül, hogy többet kockul, és kevesebbet él, nem igazán tett semmi olyasmit, amiért tiszteletet érdemelne.
Szívesen beszállnék az éneklésbe, de tudom, milyen gáz a hangom, úgyhogy inkább nem teszem, inkább beállok azok közé, akik figyelik Asu trükközését. Egyelőre a bűvészkedésem kimerül az olyan típusú jóslatokban, hogy „ha fejjel nekifutsz annak a mobnak, egy disznó a sárban fog kikötni.” Azt, hogy a vaddisznó, vagy az, akinek jósolok, nem látható előre, de hát ez benne a trükk. Jelenleg ez a maxos bűvésztudományom.

avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Kokoro on Kedd Nov. 04, 2014 10:09 pm

//Jó termékenyek voltatok, amíg nem voltam, szóval bocsánat, de csak átfutottam a lényegeket ^^; ha valaki interaktolt velem és nem vettem észre, attól triplán bocsánat ^^; //

A pók gazdája idejön. Nagyon hangosan beszél. Jókedvű. Én megijedek. Kicsit hátrébb lépek. Kérdésére bólintok: igen, az vagyok. Jackal miatt. Normot kaptam. Nem tudom, miért. Egy vadmacska hozta hozzám. Az ő gazdájáé volt régen. Már nem lehet vele. Rám bízta, hogy vigyázzak rá.
Norm lemászik Jackalról. Megnézi magának Deava-t. Csipog és füttyög, beszél folyamatosan hozzá. Akkor hallgat el, mikor megjelenik a férfi. Elsápadok és leghátrébb lépek. Nagyon csúnyákat mond. Lehajtom a fejem és úgy hallgatom. Nekem nincs kérdésem. Nem tudok mit kérdezni. Csak egyet. Hogy mi az a miniboss. Meg mi az a parancsnok. Sokan kérdeznek tőle. Nagy a hangzavar. Túl nagy.
Ismét a férfira figyelek. Válaszol mindenkinek. Én nyitom a szám. Majd becsukom. Nem kérdezem meg. Majd elmegyünk oda és megnézzük. Hisz ugye... nem kötelező harcolni? Amíg meg nem látom, hogy milyen. Hogy miként működik. Hogy mit kell csinálni. Addig ugye nem muszáj?
Norm visszamászik Jackal fejére. Én készen állok. Ők is. Indulhatunk.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Rinarin Ai Kita on Szer. Nov. 05, 2014 12:00 am

Szerencsére, pont jó helyre kerültem az akaratlan elhátrálásom után, hiszen Asu mellett kissé megkönnyebbültem. Valójában elvonta a figyelmem arról, hogy Morrigan mennyire hasonlít mentalitásban apura. Sokkal inkább, mint azt gondoltam volna. Persze azóta már az is kiderült, hogy a látszat néha csal, de ez akkor még nem foglalkoztatott.
Ahogy a kozmetikusom belém karolt, erőt vettem magamon, kihúztam magam, s újra elmosolyodtam kissé. Nevetséges is lett volna tovább abban az érzelmi állapotban maradnom, elvégre nem szellemet láttam, csak valami ahhoz hasonlót. Délibábot. Ezért aztán, bár kitárgyaltam magamban, hogy nem minden katona apa, azért még mindig kerültem a parancsnokunk pillantását. Sokszor még ma is. Azt hiszem bólinthattam is közben Asunak, mert csak azt vettem észre, hogy haladunk kifele a kocsmából, s mire észbe kapok, már messze járunk az úton. Magával rántott a tömeg, de legalább a jó irányba haladtunk. Legalábbis reméltem.

_________________
avatar
Rinarin Ai Kita
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2014. Aug. 26.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
200/500  (200/500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Morrigan on Szer. Nov. 05, 2014 3:08 pm

Daeva izgatottá válik, ahogyan közeledünk a térképen megjelölt hely felé, bár nem tudom, Norm jelenléte, vagy az elkövetkezendő vér, vagyis miniboss ontás az oka ennek. De majd kiderül.
Út közben nem csak magyarázok, például hogy akinek mérge van, az már most tegye fel a fegyverére, meg ilyenek, hanem még igyekszem némi jókedvet is táplálni a kadétokba. Azért bennem van a félsz, de a félelem jó, az majd segít. Épp ez az, ami majd mindenkit a legjobb teljesítményre, valamint a túlélésre ösztönöz majd.
- Hát ha eddig nem, most majd rájössz az erősségeidre. Very Happy - borzolom össze Shakan haját. Olyan aranyos, hogy legszívesebben hazavinném. Imádom a gyerkőcöket, tényleg! Very Happy Tiszta cuki.
- Jól van emberek, mindjárt megérkezünk! Aki vissza akar fordulni, most tegye. Mint már mondtam, vigyázzunk egymásra, s amint valakire túl sokan támadnak, switcheljétek le. Még valami, engem nem tudtok majd switchelni, ezt jegyezzétek meg. A segítőket minél hamarabb pusztítsuk el, ha lesznek. Az se baj, ha egy segítőre többen támadnak egyszerre. Inkább legyen kevesebb belőlük, mint több sérült. Fegyvereket, potikat, kristályokat elő! Mi most egy csapat vagyunk, s nem hagyjuk cserben egymást! - az utolsó utasításaim, mielőtt odaérünk a helyszínhez. Még egyszer körbenézek a társaságon, hogy felmérjem, van-e olyan mégis, aki berezel, s inkább hazamegy. Én nem adom meg ezt az örömöt annak a bájgúnárnak, aki fogadott minket. De nem fogok senkit sem hibáztatni, ha mégis hazamennek. Elvégre ezek nagyrészt csak gyerekek meg tinédzserek, nem pedig katonák.

//Katha nem írt, a mesélő döntése lesz, hogy marad-e. Én bízok benne azért, hogy még bedob egy postot, de ha nem, akkor nem, így járt. Erre a reagra már nem kell válaszolni. Sorrendet HP, sebzés, képik és multik alapján írtam össze. Ahol van multi, bátorkodtam egymás utánra tenni őket. Így szerintem gyorsabban tudunk haladni. Ha sorrend változás lesz, azt természetesen megírom egy postban. Hajrá, csapat! A mini után mindenki (a vörösök is) vendégem egy itókára, amit csak választotok. Daeva is szívesen elszürcsölne egy szitakötő koktélt Normmal. Very Happy
EDIT: sorrendet kivettem.//


A hozzászólást Morrigan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 06, 2014 10:59 am-kor.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Angelica Katharina on Szer. Nov. 05, 2014 5:48 pm

Hű szégyen. Visszaszól nekem, ráadásul kavarja is itt a dolgokat… És még az előadásomat is lenézi cöh. Viszont a többiek jól elvannak nélkülem is, és már kevertem eléggé a ganéjt arra, hogy bőven elég legyen. Mindenesetre kicsit sikerült elbambulnom, így egy picivel igaz csak, de lemaradtam a többiektől, és mire beértem őket, lassan már mindenki elérte a miniboss kapujának ajtaját. A résztvevők sokaságából kiindulva sajna a képimet nem hiszem, hogy fogom tudni használni, de hát ez van, majd talán legközebb. Vagy a parancsnok majd úgy variálja sorrendet hehe… Viszont úgy érzem nagyon fog fájni az a tény, hogy én PVP kari vagyok, nem pedig mobharcos, de hát senki sem tökéletes nem igaz?

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Nov. 06, 2014 11:51 am

A boss terméhez egy rövid barlangjáraton vezet az űt. Alig pár perc és ott vagytok. Belépve kincsek halmát pillantjátok meg, rengeteget. Van itt arany, drágakő, fegyverek és miegymás, de mielőtt bármihez is hozzá nyúlnátok, morgást hallotok egy kupac alól, és előbújik a miniboss, T'urk, aki körülbelül a derekatokig ér. Nagyon csúnyán néz a beérkezőre Suspect
A boss által elszenvedett sebzés: -
A sebzés okozói:


Játékos egyéb cselekvések:

-

Boss cselekvések:
(Amennyiben nincsen rá vásárolt taktikai információ, a számláló(k) neve ismeretlen számláló.)Ismeretlen számláló:


Életpontok/adatok:


-------------------
 Morrigan: 50 HP, 25 páncél
 Kokoro: 50 HP 25 páncél
 Asuka: 85 HP, 16 páncél
 Shakan: 50 HP, 10 páncél
 Cearso: 30 HP, 4 páncél
 Miu: 40 HP, 25 páncél
 Traumnis: 30 HP, 11 páncél
 Katharina: 30 HP, 24 páncél
 Akae: 40 HP, 15 páncél
 Rinarin Al Kita: 40 HP, 9 páncél
-------------------
nincs halott/kiesett játékos
-------------------
Parancsnok: Morrigan
-------------------


Morrigan jön, nem pihen.sorrend, pontok:
Morrigan: Körönként egyszer támad, sebzés: Erő:10/Irányítás:7, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy a fölé kell dobnia


A többiek adatait, csak akko írom le, mikor sorra kerülnek. tekintve, hogy nem ismeritek a boss adatait Very Happy
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Morrigan on Csüt. Nov. 06, 2014 12:06 pm

Megérkezünk végre a barlanghoz. Igen, talán egy magasabb szintűnek csicska ellenfél lehet ez a Turk, de azért nem szeretnék semmit sem a véletlenre bízni.
A kincsekre éppen csak egy pillantást vetek. Ha legyőzzük a minibosst, majd mindenki kaphat belőle. Lévén mindannyian kezdők vagyunk csupán, ezért ez a loot elég nagy segítség lesz, főleg azoknak, akik hozzám hasonlóan kiképzőztek.
Daeva harcra kész, igaz, a taktikánk miatt nem fogunk sokat harcolni. Már most megpróbálom aktiválni képességemet, hiszen jó lenne, ha a pók csupán a gyógyítással tudna foglalkozni. A legfontosabb akkor is az, hogy mindenki túlélje.
- Figyelem, emberek! A mai nap mottója: ha statjai vannak, meg lehet ölni. Cool Pink Lady, utánam te jössz. - utolsó mondatom a csapathoz. Furcsa módon segítőket egyáltalán nem látok. Készülök így tehát valami turpisságra a dologban. Botomat megforgatom a kezemben, mint egy amazon, majd elindítom a támadáshullámot T'urk felé. Jó móka lesz, úgy látom. Ebben a körben még Daeva is kiveszi a részét a harcból. Amíg nincsenek sérültek, nincs kit ellátni úgy sem.

//Képességem megpróbálom aktiválni. Ha sikerül, akkor statjaim a következőképp módosulnak:
Sebzésem: 14
Daeva sebzése: 3
Ha nem sikerül, marad az alap, tehát: sebzésem 10, Daeváé 7.
Képi után (függetlenül a sikertől) támadok, valamint Daeva is támad.

Edit:
(képi nem sikerült)
Asu jön, megnézzük, mennyi élete van kb a mininek//


A hozzászólást Morrigan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 06, 2014 12:11 pm-kor.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06, 2014 12:06 pm

The member 'Morrigan' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Nov. 06, 2014 12:38 pm

T'urk nem veszi jó néven a hirtelen támadást. Bal kezével gyomorszájon üti támadóját, majd felfut annak testén és páros lábbal az arcába talpal.  
A boss által elszenvedett sebzés: 17
A sebzés okozói: Morrigan 14, Pet 3


Játékos egyéb cselekvések:
Képesség használat: Sikertelen

Boss cselekvések:
T'urk 6 hp-t sebez Morrigan-ba


Ismeretlen számláló: 1/3


Életpontok/adatok:


-------------------
Morrigan: 50 HP, 19 páncél
Kokoro: 50 HP, 25 páncél
Asuka: 85 HP, 16 páncél
Shakan: 50 HP, 10 páncél
Cearso: 30 HP, 4 páncél
Miu: 40 HP, 25 páncél
Traumnis: 30 HP, 11 páncél
Katharina: 30 HP, 24 páncél
Akae: 40 HP, 15 páncél
Rinarin Al Kita: 40 HP, 9 páncél
-------------------
nincs halott/kiesett játékos
-------------------
Parancsnok: Morrigan
-------------------


Asuka jön, nem pihen.sorrend, pontok:
Morrigan: Körönként egyszer támad, sebzés: Erő:10/Irányítás:7, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy  fölé kell dobnia
Asuka: Körönként egyszer támad, Sebzése: Z:63/S:68/P:74, minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, Speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia


A többiek adatait, csak akkor írom le, mikor sorra kerülnek.  tekintve, hogy nem ismeritek a boss adatait Very Happy
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Asuka on Csüt. Nov. 06, 2014 12:47 pm

végre itt! *-* Már alig vártam. Kezdtem kifogyni az út közben ellőhető trükkökból amúgy is. T.T Pedig mindenfélét megcsinálok, amit random tárgyakkal, például pénzérmékkel meg lehet csinálni. Például az én kezemben az Aincradi Aranynak csupán egy oldala van. *-*
A sok-sok kincs tetszetős, ráadásul nem csak aranyat és fegyvereket látok, hanem ékszereket is! *.* Utálom, hogy nincs ékszerész jártasság a játékban. Tuti feladnám az alkímiát cserébe, pedig azt is imádom. >.> Shakan pedig olyan cuki, hogy átpasszolok neki egy, azaz egy darab mini potit. De csak mert aranyos. A többiek nem kapnak, csak ha fizetnek, mert héber pozitív vagyok. >.>
Az idomár megkarcolja kicsit a törököt, én pedig egyből rohamot indítok utána. Hentes elő, oldaltartás felvéve, majd irány a lendület! *>* Minél hamarabb kinyírom, annál hamarabb vihetem az ékszereket. Vagy talán más értékeset is vihetek. Megpróbálom emellett a csapást az első képességemmel bevinni. Tehát páncél alá ütni.

//Első képimet megpróbálom használni. Ha sikerül, akkor páncél alá sebzek vérzéssel együtt 61-et. Shakan kap egy mini potit, mert cuki.//

avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06, 2014 12:47 pm

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Morrigan on Csüt. Nov. 06, 2014 12:51 pm

- A számlálóra figyeljetek! A kevés HP-sok egyelőre maradjanak hátul! Talán akrobatikája is lehet. - az utóbbit tippelem, lévén elég szép mutatványt bemutatott a kis dög. o.o Az én kis dögöm, Daeva pedig még mindig viszi az irányítás bónuszokat. Néha besül a képesség...
- Kokoro, bátran! - életereje miatt küldöm az idomárt előre. Remélem, jó döntést hoztam.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Nov. 06, 2014 1:30 pm

T'urk felugrik és egy jobb, majd egy bal horgot intéz Morrigan ellen
A boss által elszenvedett sebzés: 63
A sebzés okozói: Asuka + seb: 63


Játékos egyéb cselekvések:
Képesség használat: Sikeres

Boss cselekvések:
T'urk 6 hp-t sebez Morrigan-ba


Ismeretlen számláló: 2/3


Életpontok/adatok:


-------------------
Morrigan: 50 HP, 13 páncél
Kokoro: 50 HP, 25 páncél
Asuka: 85 HP, 16 páncél
Shakan: 50 HP, 10 páncél
Cearso: 30 HP, 4 páncél
Miu: 40 HP, 25 páncél
Traumnis: 30 HP, 11 páncél
Katharina: 30 HP, 24 páncél
Akae: 40 HP, 15 páncél
Rinarin Al Kita: 40 HP, 9 páncél
-------------------
nincs halott/kiesett játékos
-------------------
Parancsnok: Morrigan
-------------------


Kokoro jön, nem pihen.sorrend, pontok:
Morrigan: Körönként egyszer támad, sebzés: Erő:10/Irányítás:7, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy  fölé kell dobnia
Asuka: Körönként egyszer támad, Sebzése: Z:63/S:68/P:74, minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, Speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia
Kokoro: Körönként egyszer támad, sebzés: Erő:5/Irányítás:17, minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobjon, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobjon


A többiek adatait, csak akkor írom le, mikor sorra kerülnek.  tekintve, hogy nem ismeritek a boss adatait Very Happy
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Kokoro on Csüt. Nov. 06, 2014 1:41 pm

Nahát. Ez egy miniboss. Milyen furcsán néz ki. És sok a csíkja. Eddig mindig egyet láttam. Kettőt még sosem. Szorosan fogom a botom. Nézem a többieket. Ütik, ahogy érik. Aztán Morrigan megérint. Megremegek, nem merek mozdulni. Előrelök. Bátran. Nem. Én nem vagyok bátor.
Jackal kaffog, morog, kaparja a földet. Norm szorosan kapaszkodik a fején a füleibe. Harcolni akar. Én viszont nem akarok...
-O...
Próbálok bólintani. Rendben. Az arcom elé húzom a maszkom. A rókásat. Jackal előrelendül. Először ő támad. Majd én. De a helyemen maradok. Jackal szemével támadok. Az ő karmaival, az ő fogaival. Majd visszatérek. Ha sikerül...
Ha nem, akkor támadok. Jackal után. Dühösen. Ne bántsa az állatkámat!


//Képipróba: Youkai Róka Maszk. Ha sikerül, akkor a támadásomat Jackal kapja meg, kétszer támad. Ekkor a második kocka értékének egyel nagyobbnak kell lennie, hogy találjon.
Ha nem sikerül, akkor a második kocka Kokoro és marad az érték.

_________________
avatar
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 20
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1411/1500  (1411/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06, 2014 1:41 pm

The member 'Kokoro' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Morrigan on Csüt. Nov. 06, 2014 2:57 pm

Látni vélem, hogy az a számsor eljut lassan háromig. Valamilyen képességre számítok mindenképp. A boss támadása valószínű, most erősebb lesz, hiszen eddig a páncélom sem tudta leszedni.
- Angel, te jössz. Ne hívd fel magadra a figyelmet. Aztán Miu, Shakan, Cearso, Akae, Trau és Rin. - gyors, hirtelen döntések. Arra számítok, hogy ő már nem kapja be a boss képességét. Utána viszont azonnal támadhat. Az alapján, ahogyan megismertem, szerintem veszi az adást. Tudom róla, hogy lopakodása is van, hiszen már megmutatta egyszer nekem. Most talán hasznunkra lesz a meglepetés.

/Angelica Katharina jön. Utána, hogy gyorsabban haladjunk:
Miu
Shakan
Cearso
Akae
Trau
Rin
//
avatar
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
50/500  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Nov. 06, 2014 3:35 pm

T'urk ezűttal mindkét talpát mutatja meg a parancsnoknak.... egész közelről Rolling Eyes Azután Shakan- ra veti magát
A boss által elszenvedett sebzés: 22
A sebzés okozói:Kokoro +pet: 22
Shakanról lelopja a: Kezdő páncélját


Játékos egyéb cselekvések:
Képesség használat: Sikertelen

Boss cselekvések:
T'urk 7 hp-t sebez Morrigan-ba


Ismeretlen számláló: 3/3


Életpontok/adatok:


-------------------
Morrigan: 50 HP, 6 páncél
Kokoro: 50 HP, 25 páncél
Asuka: 85 HP, 16 páncél
Shakan: 50 HP, 8 páncél
Cearso: 30 HP, 4 páncél
Miu: 40 HP, 25 páncél
Traumnis: 30 HP, 11 páncél
Katharina: 30 HP, 24 páncél
Akae: 40 HP, 15 páncél
Rinarin Al Kita: 40 HP, 9 páncél
-------------------
nincs halott/kiesett játékos
-------------------
Parancsnok: Morrigan
-------------------


Katharina jön, nem pihen.sorrend, pontok:
Morrigan: Körönként egyszer támad, sebzés: Erő:10/Irányítás:7, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy  fölé kell dobnia
Asuka: Körönként egyszer támad, Sebzése: Z:63/S:68/P:74, minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, Speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia
Kokoro: Körönként egyszer támad, sebzés: Erő:5/Irányítás:17, minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobjon, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobjon
Katharina: Körönként egyszer támad, sebzés:11, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia


A többiek adatait, csak akkor írom le, mikor sorra kerülnek.  tekintve, hogy nem ismeritek a boss adatait Very Happy
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Angelica Katharina on Csüt. Nov. 06, 2014 3:46 pm

Ahogy minden el volt tervezve mindannyian beléptünk a boss termébe, ahol nemsokára fel is bukkant a döge. Eh és én most vagyok nagy csoportba... ugyanis mint kiderült 2 életsávja van a drágának. Hát jó, akkor most lesz egy kérésem a lányka felé.
- Parancsok. Lenne egy olyan kérésem, hogy majd a kövi körbe a vége felé kapjak csak majd kört, és utána majd az elejére viszonylag. Mert a képességem visszaüt, szóval sokáig elhúzva káros rám nézve, viszont 20 HP-t képes vagyok vele levenni tőle... azaz bocs 4 Hp-t 5 körig... ha nem múlik el a hatás... bár annyira nem lényeg, sokat nem számít, de azért szólok.
Majd nekiindulva támadok is.
- Amúgy jó kis sztiptízes bosst kaptunk ki magunknak.

// biztos találattal 11 sebzés T'urkba //

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Nov. 06, 2014 4:05 pm

T'urk visszatér előző áldozatához, és újfent őt kezdi csépelni, ezúttal gyomrát sorozza meg.A boss által elszenvedett sebzés: 11
A sebzés okozói:Katharina: 11


Játékos egyéb cselekvések:

Boss cselekvések:
T'urk 7 hp-t sebez Morrigan-ba


Ismeretlen számláló: 1/3


Életpontok/adatok:


-------------------
Morrigan: 49 HP, 0 páncél
Kokoro: 50 HP, 25 páncél
Asuka: 85 HP, 16 páncél
Shakan: 50 HP, 8 páncél
Cearso: 30 HP, 4 páncél
Miu: 40 HP, 25 páncél
Traumnis: 30 HP, 11 páncél
Katharina: 30 HP, 24 páncél
Akae: 40 HP, 15 páncél
Rinarin Al Kita: 40 HP, 9 páncél
-------------------
nincs halott/kiesett játékos
-------------------
Parancsnok: Morrigan
-------------------


Miu jön, nem pihen.sorrend, pontok:
Morrigan: Körönként egyszer támad, sebzés: Erő:10/Irányítás:7, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy  fölé kell dobnia
Asuka: Körönként egyszer támad, Sebzése: Z:63/S:68/P:74, minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, Speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia
Kokoro: Körönként egyszer támad, sebzés: Erő:5/Irányítás:17, minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobjon, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobjon
Katharina: Körönként egyszer támad, sebzés:11, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia
Miu:Körönként egyszer támad: sebzése: 14, minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia


A többiek adatait, csak akkor írom le, mikor sorra kerülnek.  tekintve, hogy nem ismeritek a boss adatait Very Happy
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Miu on Pént. Nov. 07, 2014 5:23 pm

Megérkeztünk ahhoz a bizonyos T’urk-hoz. Ami először fogadott minket az a sok csecse-becse volt. Amik nem túlzottan érdekeltek. Mi tetszedjen bennük az, hogy sok van belőle és csillog. Bár a fegyverekre kíváncsi vagyok picit. Kis idő után megjelent a kincseket őrző „hatalmas” szörnyeteg. Ez a valami majdnem akkora mint én. De az megnyugtat, hogy itt most nem kell fejtörőzni és nincs semmi fura logikai játék. Itt csak csépelni kell a bosst, míg el nem pixeleződik. Megkezdődött a harc. Kardot rántottam és készenlétben vártam, hogy rám kerüljön a sor, amire nem is kellet sokat várni. De nem is baj szeretem, ha pörögnek a dolgok. Rám került a támadás sora. Amint Katha  végzett, már indultam is, és meg is kóstoltattam a kardom élét T’urk-el. 


//14 sebzés T'urk-re//
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] T'urk

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.