Kihívás

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 03, 2014 6:42 pm

The member 'Kuromajo' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Nov. 03, 2014 11:26 pm

Egész jót durmolok ezalatt a rövid idő alatt, de a hangos tömeg, felkelt, mert még mindig ócsárolják az ellenfelem, meg dobálgatják
- Huuuaaahhh \o/ – a szokásos felkelési rituálét elnyomom, bár alig volt csak pás másodperc az egész szundi
- Húúúú, bocsi, annyira untam magam, hogy elaludtam időközben – a párbaj véget ért, ez természetes, már a méreg hatása előtt is nyilvánvaló volt. Felkelek és leporolom magam, illetve úgy csinálok…. rossz szokás, melyet két év elmúltával sem vagyok képes elhagyni… Nyomok egy két karkörzést és további nyújtózkodást.
- Yoshi! – szólalok fel, legörgetem a menüm és lassan, de biztosan pötyögni kezdek. Páncélom egyelőre marad, mert ha felvenné az eredeti alakját, nem hinném, hogy lenne itt olyan, aki megállítana egy fékevesztett, dühös főnixet.  Bal kezemmel intek a tömeg felé, hogy jobb lenne, ha abbahagynák már ezt a ricsajt. Én megértem, hogy mi a bajuk, de már elmondták azt, amit akartak és az akinek címezték vagy felfogta, vagy nem… ez már nem az én bajom. Én mindössze csalódott vagyok, hogy elrontották a szórakozásom… megint Sad  Pont ez az az ok, ami miatt nem hunyhatok csak úgy szemet.
- Nyugalom, nincs para – kiáltom a tömegnek, hogy csituljanak egy percre, mert uruk szólni kíván, vagy ha nem is, legalább egy kis csendet szeretne.
- Kihívom újra, de ezúttal itemek nélkül… se ő, sem én nem használhatunk – kiáltom és elküldöm a párbajfelkérést a kiscsajnak, ami tüstént felugrik előtte.
- Gyerünk, utasítsd csak el és máris én nyertem – mondom jóval halkabban, hisz itt van pár lépésre előttem.
- Tedd meg és mindenki tudni fogja, hogy nincs merszed kiállni ellenem. A sajátjaid hite is meginog emiatt….. Tedd meg, egy ujjmozdulat és máris nem leszel veretlen, már ha igaz egyáltalán az, amit állítasz. – kétség sem fér hozzá, hogy itemek használata nélkül legyőzöm. Magasan felette állok minden téren.
- Na mi az, nem vagy biztos a győzelmedben? – emelem fel hangom megint… hallja csak mindenki.
- Állj ki vagy kullogj el innét \o/ - heheh.. vajon kiáll ellenem, vagy többszörösen megszégyeníti magát? Annyi szent, hogy a híre már csorbát szenvedett….
- Elfutsz? Fre-ya-chan Razz - síri csend, mindenkei a döntésére vár.. hehehe..

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Kuromajo on Hétf. Nov. 03, 2014 11:58 pm

~ Bocsáss meg. Ezt én sem így terveztem ~ gondolta, de persze ez nem Rennek szólt, hanem a fegyvernek, aki bölcsen hallgatott, mialatt nem volt rá szükség. Fáradt sóhaj, majd a Katana visszakerült a helyére. Freya hátat fordított, és felemelt fejjel, a dobáló közönségtől nem zavartatva magát indult el kifelé. Vagyis indult volna, de mivel az a méreg csak rövid ájulást okoz, szembetalálta magát egy kihívással alig félúton a kijárat felé. Hűvös tekintettel fordult hátra, és meredt rá a megalázott ellenfelére. Hát tényleg nem volt elég neki?
- Ha neked van egy feltételed, akkor az illem azt kívánja, hogy nekem is lehessen. Ha a kérésednek engedve egyikünk sem használhat itemet, akkor én azt kérem, hogy a képességek is számítsanak tabunak. Hogy tetszik? A színtiszta ügyesség párbaja - válaszolt a lány, és közben teljesen megfordult, hogy újra szembenézhessen Rennel - Van egy képességem, ami blokkolja az itemhasználatot. A te páncélod a képességhasználattal teszi ugyanezt. A párbaj kezdetekor, még a támadások előtt ezeket a képességeket aktiváljuk, így nem csalhat egyikünk sem - jelentette ki, és ha Ren beleegyzik a feltételbe, akkor szó nélkül elfogadja a kihívást egy magabiztos mosollyal az orcáján.

// Ha elfogadod a feltételét, akkor ugorjunk nagyvonalúan addig, amíg az előkészületekkel végeztünk, nem kell kidobálni, hogy sikerülnek-e a képik, vagy sem //

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Nov. 04, 2014 12:49 am

Nem hagyhatom ezt annyiban, az nem én lennék. Egy szórakoztató párbaj ígéretével kerestem fel ezt a nőszemélyt, erre ezt kaptam >.> Arról nem is beszélve, hogy a módszerei nem voltak kedvemre valók és sokan másnak sem.   Leintem a tömeget, hogy kuss van, mert én beszélek. Számomra még nem ért véget ez a párbaj, csak most kezdődik, hehehe. Egyszerre szólok a tömeghez és a picike lánykához is, hogy jól halják mindannyian. Intézek egy újabb kihívást, amit el is küldök neki, de ezúttal nem egy feltétel nélküli meccs, ahol megengedett a korábban látott szentségtörés. Neeeem, ez most nem lesz ugyan olyan, mint az előző… nem mindenkinek telik ám drága kristályokra, mérgekre. A szólósok élete nem könnyű, ez nem vitás, én mégis büszke vagyok arra, hogy a frontharcosok egyik legerősebbje lennék, ráadásul felszerelésben sem vagyok nagyon lemaradva Cool
Tehát közlöm a tényállást mindenkivel, a nézőkkel és a lehetséges ellenfelemnek egyaránt, véletlenül se tudjon kibújni…
- Hehh…. – hallom szavait, és erre nem számítottam, hogy őszinte legyek.
- Oh, jajj – kapok a szívemhez és színlelt rosszullétet nyomatok…. fullra bekajálják, heheheh
- A győzelmében oly biztos kislány, a pvpv hime feltételeket szab, jajj nekem.. mi lesz itt?? –  világítok rá poénosan ellenfelem gyávaságára. Aztán még a képességem is a nagyvilág elé tárja, hát ez patent >.>
- Hohooo… az én képességem deaktiválja a tiédet, vagyis  semmi nem tiltja az item használatot – pffff… azt hitte bekajálom ezt és majd jól behúz a csőbe.. na nem, ez nem így működik…  Ren vagyok, nem hülye Cool
- Kihívást tettem egyetlen kikötéssel kicsi lány. Fogadd el így, ahogy van, vagy ismerd be félelmed és kullogj el szép csendben.  Tehát – köszörülöm meg a torkom, kiáltani készülök.
- Elfogadod a kihívásom, vagy megfutamodsz? Válassz most!  A csatánk után kihívhatsz a te feltételeiddel, nem utasítom vissza, de most a kihívásomra felelj \o/- hehehe.. nagyon élvezem ezt.. látni, ahogy a mindig győzelmet arató himécske meginog a kihívásom miatt. Az meg csak ráadás, hogy megint én vagyok a  figyelem középpontjában Cool

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Kuromajo on Szer. Nov. 05, 2014 12:33 pm

Freya látszólag meglepődött, és egy rövid időre gondolkodóba esett. Persze nem kellett sok neki, hogy leessen számára az ellentmondás. Hülyét csinált magából, de magában kapásból elkönyvelte Ghost hibájának, hiszen ő aztán nem lehet semmiben sem hibás. Nyilván az infója volt rossz, és nem az ő briliáns elméje kapott pillanatnyi rövidzárlatot.
- Biztos? Sad - kérdezett vissza csalódottan - Olyan kár, pedig annyira jól hangzott - vágta be a durcát gyerekesen, igaz ebben most nem volt túl sok őszinteség, inkább csak el akarta fedni a saját ostobaságát. Mindenesetre egy könnyed mozdulattal leoldotta az övéről a tarisznyáját, és elpakolta az inventoryjába.
- Tessék, ebben volt az összes itemem - jelenti ki, mint aki megoldotta a problémát. Igaz nála maradt egy fiola méreg, de az ügyesen el volt rejtve. Attól semmi esetre sem szabadult volna meg - Tudod, Ren-tan, a világtörténelem folyamán a feltételeket mindig a győztesek szabták. Mikor egy vesztes próbálkozik vele, azt szokás kinevetni <3 - kuncogja el magát dallamosan. Bár nem találta szórakoztatónak, ahogy a rossz vesztes kapálózott, vonzotta annyira a kihívás, hogy leüljön tárgyalni a delikvenssel. Végtére is minden képessége arra volt felépítve, hogy kizárólag a fegyverek döntsenek, a tiszta harcban aratott győzelembe volt a leginkább szerelmes.
- Nem szokásom megfutamodni, de csak akkor vagyok hajlandó veled újra kiállni, ha azt a páncélt nem veszed le magadról a párbaj alatt. Vagy talán félsz, hogy a képességeid nélkül semmit sem érsz ellenem? <3 - kérdezte fölényes vigyorral az arcán, majd közelebb lépett Renhez, egészen közel - Csak egy ostoba menne bele az ellenfele feltételeibe változtatás nélkül. Ne nézz madárnak - jelentette ki halkan.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Nov. 06, 2014 1:28 am

Hehehehe… nem sikerült a picikémnek túljárnia az eszemen. Majd pont belemegyek egy olyan helyzetbe, amiben ő lenne előnyben, mert a szavát nem tartja be, az tuti… efelől semmi kétségem sincs.  Mikor az én képességem aktív, megszüntet minden képességet és nem enged újakat aktiválni… ezzel magamat is szívatom, bár vannak olyan helyzetek, amikben tök jól jön…. A lényeg, hogy az én képiblokkolóm eltörölné az ő itemblokkólóját, és ezt kihasználná a liba >.>
- Jah, biztos – nesze neked… .butaaaaaa vaaaagy, hehehe…  pontosabban én nem vagyok buta… okos vagyok ˇ^ˇ
Figyelemmel kísérem mozdulatait… kuncognom kell újfent.
- Vetkőzz meztelenre, és elhiszem – ezek a nők rafkósak, még kicsi korukban is. A cicik közül akármi előkerülhet, még olyan is, amire ember nem számítana. Neki ugyan igen kicsi cicije van, de lehet még akkora sincs, csak van ott valami elrejtve….. a nők már csak ilyenek… tömnek a látszat kedvéért, pedig az igazság mindig kiderül, ha eljön a vetkőzés ideje Rolling Eyes
- Ezek igen szép szavak, de nem illenek hozzád. Tettem egy kihívást, amit vonakodsz elfogadni… mire véljem hát a félelmed? – cukkolom tovább…. engem dumábal nem lehet legyőzni…. még nem sok embernek sikerült Rolling Eyes
- Nem szokásod, most mégis megteszed…. beijedtél. – közlöm a tényeket, ezt mindenki láthatja, elvégre nem én mondogatom azt, hogy mindenkit legyőzök… ő az, erre beijed.
- Ha félsz a képességeimtől, nem ártana több pontot nyomi a speccedre… nem gondolod? Mindemellett neked is vannak képességeid, használd őket… nincs megtiltva, csak az itemek… ugyanis én a fronton harcolok, oda tartogatom őket, oda kellenek Cool igen… plusz szimpátiát ébresztek a közönség köreiben…. higgyék csak, hogy értük harcolok a bossok ellen Cool Lehet éljenezni.. virágot az öltözőbe, hehe…
Érdeklődve hallgatom mit sugdos itt nekem a lányka, majd nyomok neki egy buksisimit Cool
- Pont most ismerted be, hogy veszítenél…. pedig kardforgatóként nálad lenne még így is az előny Rolling Eyes - fordulok a  tömeghez
- A pvp Hime nem fogadja el a kihívásom, még annak ellenére sem, hogy utána az ő feltételei szerint játszanék… én… egy idomár egy kardforgató ellen…. a sípom a kardja ellen…  – mutatom fel a nevetséges fegyverem, még bele is fújok \o/  
- Csalódtam benned Hime… de mit várok egy pletykától? - fordítok hátat neki és elindulok
-  Jobb ha felkészülsz… a gyengéid napvilágra kerültek…. legközelebb nem leszek ilyen kíméletes…. egy csapásra összezúzlak Cool mondom magabiztosan…. már tudom, hogy nincs normálisan használható képessége, ezért is fél az enyémektől… van jobb páncélom, amit bevethetnék ellene, és be is fogok Cool
Még egy utolsó meghajlás a tömeg előtt… ezzel kérve elnézést ezért a harcért, majd méltóságteljesen kisétálok…. a Hime megfutamodott…  fél tőlem… elégedettség tölt el Cool

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Kuromajo on Pént. Nov. 07, 2014 5:34 pm

Legkevésbé sem zavartatta magát azoktól a megjegyzésektől, amiket Ren tett. Leszámítva a perverz darabot, az ugyanis kicsalt a lányból egy felháborodott tátogást. Köpni-nyelni nem tudott hirtelen, majd szemei villámokat szórtak a fiúra. Még hogy ő...?
- Ne is álmodj róla, hentai! - fejezte ki ellenérzését, nyomatékosítva a kényes pontossággal kiejtett utolsó szót. Még hogy ő...? Erre még a Szerelem maga sem lenne mentség! Itt azonban erről szó sem volt. Ren összes szava innentől kezdve süket fülekre talált, lesújtó pillantással illette csupán a hosszas szövegelését, kezét pedig abban a pillanatban félreütötte, hogy az idomár feléje nyúlt. Némán figyelte, ahogy legyőzött ellenfele végül távozott magát feljebbvalónak titulálva. Azonban számára semmit sem jelentett az, hogy a közönség milyen véleménnyel zárja ezt a párbajt. A nézők mindegyikét le tudta volna győzni akár itemhasználat nélkül is, beleértve azt a Hinarit, akit nemrég fedezett fel abban a félreeső, árnyékos sarokban. Csak ez számított. Nem szavakkal szerezte a hírnevét, hanem tettekkel, és az még az előnyére is válik, ha gyengébbnek állítják be, mint amilyen.
- Valóban kiálltál volna ellene újra? - kérdezte a Katana, miután már kisétált a lány a porondról.
- Nem számított, a képességeiről nem fog lemondani. Túlságosan bízik bennük
- Azzal együtt is nyernél
- No-no, van valamije, amivel legyőzhetett volna. Most már alábecsül, nem fogja használni. Ha legközelebb találkozunk, a saját sípjába fog beledőlni. Tetszett a színjátékom, ugye? <3 - kuncogott a lány, és eltűnt az árnyékok között ő is.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Klein on Szomb. Nov. 08, 2014 9:10 am

Ossu!

Lezárom a párbajt, Ren jutalma 75 exp és 200 arany.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.