[Küldetés] The Game

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Szer. Okt. 29, 2014 11:22 pm

Résztvevők:
  • Jekatyerina Natashenka
  • Raven
  • Saya
  • Shakan
  • Traumnis


In medias res. Mindannyian a földön ébredtek, magányosan, egy spártai felszereltségű szobában. Nem emlékeztek rá, hogy kerültetek ide, de arra sem, hogy elájultatok vagy elaludtatok volna. Egyszerűen csak csináltatok valamit, és utána képszakadás. A ruháitokon kívül minden felszereléseteknek és használati tárgyatoknak, ételeteknek lába kélt. A falak szürkék, a világítás gyér. Találtok magatok körül egy lomtalanításra váró ágyat, egy fióktalan asztalt egy székkel, az ággyal szemben pedig van egy vasajtó. Ennyi a berendezés, nem több. Ablak sincs. Az ágyon találtok egy kártyalapot (a következő körben küldöm majd el PÜ-ben, melyiket - feltéve ha megnézitek), a szemetek sarkában pedig villog a borítékos ikon, miszerint egy üzenet vár rátok. A nyakatokon érezhettek egy kellemetlen szorítást: egy fémből készült nyakörv van rajta, amit sehogy sem tudtok leszedni, bárhogy feszegetitek, rángatjátok.

Mit tesztek ebben a helyzetben? Lépjetek kapcsolatba a környezettel, ez alapján fogjátok kapni a következő mesélésetek.

Ez még normál kör, tehát 250 szavas szólimit van érvényben és mindenki egyszer ír.
Határidő: egy hét.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Csüt. Okt. 30, 2014 7:32 am

A lány hirtelen eszmél, ám nem ugrik fel, nem kapkod, csak résnyire nyitja a szemeit. AZ még megvan, hogy nem a padlón kellene feküdnie, és a nyaka körül sem kellene lennie semminek, szóval valami nem stimmt, akkor meg jobb, ha nem tudják, hogy ő bizony már ébren van.
~Rohadj meg Trauli, nem megmondtam, hogy nincs doggy style? Hogy pont ennek kellett megtetszenie neked a könyvből! Lehet mégis félreismertem a fiút, és csak elrabolt, és most petplayt fogunk tartani? Hehe, végre valami kis izgalom! Ejnye Kayaba, hogy a játékosoknak kell izgivé tenni a világodat! Újra csak csalódtam benned!~
Résnyire nyitja a szemeit, és kiderül, hogy egyedül van, ám se tálka nincs a földön, sem egy alomtálca… úgy tűnik még se Trau nyuszi van a dolog hátterében. Gyorsan lehívja a menüjét, és persze semmi sincs nála. Nem mintha nagyon sokat érnének a holmijai, vagy olyan rengeteget segítenének neki, de hát azért mégis csak az övé. Lassan mozdul, hátha ráz a nyakörv, ha nem úgy viselkedik, ahogy fogvatartói szeretnék, majd szépen felméri a helyszínt, majd félhangosan kezd el beszélni.
-Hát nem egy wellness szálló, az biztos, de legalább priccs van. Hohó, még arról is gondoskodtak, hogy ne uncsizzak! Egy lappal már tuti sikerélményem is lesz, ha solitaire-vel akarom elütni az időt!
Megnézi a kártyalapot, majd ledől egy picit az ágyra, és elolvasgatja a levelet is, amit kapott, hátha esetleg valaki közli is, hogy mi a bánatért hozta őt ide. És persze természetesen azonnal ír is egy üzit szívszerelmének, nehogy aggódjon a srác.


Kód:

Szia Nyuszi! Jól vagyok, nem kell aggodalmaskodni! Majd jövök ha végeztem! Pussz!Ezek után az asztalhoz sétál, lecsüccsen a székbe, úgy helyezkedik, és úgy mozgatja a kezét az asztal lapján, mintha valamit írna, és még takarni is megpróbálja a puskázni kívánó padtársaktól, ám eközben szép hangosan szavalja is a sorokat.
-Я к вам пищу – чего же боле? Что я могу еще сказать? Теперь, я знаю, в вашей воле mеня презреньем наказать...

(hang és szöveg segédlet)
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Csüt. Okt. 30, 2014 10:57 am

Közbemesélés

Az üzenetet nem sikerül elküldened, a Küldés gomb szürke, nem funkcionál. Ez mindenkinél így van.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Csüt. Okt. 30, 2014 12:12 pm

-Jó reggelt.
Köszönök automatikusan mikor felkelek. Majd felülök, és leteszem a lábam a földre. Vagyis az már a földön volt mielőtt felkeltem volna.
Leestem volna az ágyról, miközben aludtam? Arra nem keltem volna fel?
Megdörzsölgetem a kis szemecskéimet, mielőtt körbenéznék. Olyan szomorú ez a szoba, főleg a színe miatt.
Miért pont szürke? A szürke olyan unalmas. Miért nem lehet valami hozzám jobban illő szín? Mondjuk világoskék. A világoskék az olyan vidám és gyerekes, pont mint én.
Ahogy ébredezek elkezdek érezni egy szorítást a nyakam körül. Mintha valaki fojtogatna, de nincs a szobában senki rajtam kívül. Szóval ez furcsa.
Odanyúlok a nyakamhoz, és valami hideg van a nyakam körül.
Ilyet nem a kutyák szoktak kapni a gazdijuktól? Én nem vagyok kutya. Nem látszanak a szép macskafüleim, amit a Csancherry-től kaptam? Ez is bizonyítja, hogy én egy igazi világoskék vadmacska vagyok.
Ahogy felállok egy dolgot azonnal észreveszek.
-Jé, egy kártyalap. De ennyiből nem tudok kártyavárat építeni.
Megnézem a kártyát, majd benézek az ágy alá hátha oda esett a többi kártya, és akkor játszhatok az eredeti elképzelésem szerint és csinálhatok egy hatalmas kártyavárat. Annyi idő alatt meg csak jön valaki, aki elmagyarázza, hogy hol is vagyok, és hogyan juthatok vissza a céhházba.
Villog ez a furcsa téglalap. Ez vajon mi lehet? Egy kisebb utánagondolás után /egy-két perc/ arra jutottam, hogy az lesz a legjobb ha megnézem miért villog.
Üzenetet kaptam, de akkor mért egy téglalap villog? Miért nem lenne egyszerűbb kiírni azt hogy üzenetet kaptam a sok fura izé meg bogyó helyett?
Alaposan elolvasom, hogy mit tartalmaz, és utána körbenézek a szobában.
Az ággyal szemben van egy ajtó. Talán nincsen zárva. A többi tárgy nem köti le annyira a figyelmemet, hogy sok időt szánnék a szemrevételükre. Hiszen amúgy sem akarom a szememre pakolni őket.
Odamegyek az ajtóhoz és megpróbálom kinyitni.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Phobos on Csüt. Okt. 30, 2014 1:26 pm


Már megszokta, hogy valamit elfelejt, de az élmény rendkívül szokatlan volt. Mintha egy mélysötét rémálomból ébredt volna, úgy emelkedett fel a földről. Zavarodottan, kissé álmosan dörzsölte szemét, miközben a számára idegen környezetet szemlélte. Furcsállóan húzta fel szemöldökét. Meg mert volna esküdni rá, hogy legutóbb rajta volt a páncél, rostélyostul, mindenestül. Csupasz arcát semmi sem fedte, amitől felettébb kellemetlenül érezte magát. Az álarc megvédte a többi embertől - a csalódástól, a hamis bizalomtól, az árulástól. Nem volt szüksége miegyébre, csak hagyják őt békén. Nincs szüksége új barátokra vagy vonzalmakra. A bánat, s a kétségbeesés forrását akarta megszűntetni. Addig nem halhat meg. De akkor mi lesz utána? Ha véghezvitte bosszúhadjáratát, kíván-e többre? A szíve mélyén már igenis haza, az odakintben akart lenni. Még több tudásra, emlékre szomjazott. A falból még rengeteg tégla hiányzott.  
Egyhelyben megállba körbenézett a nem túl hangulatos szobában. Valamiért szokatlanul zavaró volt, hogy páncélját nem tudhatta magán, sőt, az még inventoryjából is hiányzott, a többi holmijával együtt. Keresztbe öltött karokkal, lehorgasztott fejjel, mélyeket sóhajtva gondolkodott. Hirtelen a nyakához kapott, amikor szembetűnőnek érezte a fém hidegét. Nem tudta eldönteni, hogy dühöngjön vagy nevessen-e. Nyakörvvel illették meg, mintha csak egy láncra vert vadállat lett volna. Arcán fogas mosolyt jelent meg, s különös szórakozottságának egy bosszús, hosszabb kuncogással adott hangot. Furcsa, hogy javarászt a maga baljós sorsán nevetett. 
- Hehe, ez a vadállat veszélyesebb annál, minthogy szűkölő kutyaként tűrje a megaláztatást. - mondta, egyrészt magának, másrészt abban reménykedve, hogy az ügyhöz kapcsolódó delikviens meghallja a fiú nyugodt, de indulatokról árulkodó hangját. Idő előtt kiszabadul, bárhová is zárták. Raven nem is sejtette, mi lehetett ez az egész, ám ha rosszat is érzett, nem esett pánikba. Nem engedte meg magának. Dühös nyugalom lett úrrá elméjén, ami jónéhány dolgot követelt a fiútól. A sarokban villogó, ismerős jel csak arra várt, hogy felnyissa az üzenetet, s megnézze annak tartalmát. Mindenekelőtt - elsősorban - az asztalon lévő kártyára volt kíváncsi. Komótosan lépett a fiókmentes bútorhoz, s hideg érdeklődéssel húzta fel a szóban forgó lapot helyéről. Még jó darabig nézte, miután vállat vonva bal kezébe tette át, míg a másikkal a villózó ikon felé nyúlt. Pontot akart tenni az ügy végére, s megtudni, mi lehet ennek az egésznek a hátterében. A miért - lehetett akármennyire zárkózó - számára ugyanolyan fontos volt, mint annak idején - csak most kétszeres odafigyeléssel kereste az okok közötti kapcsolatokat.


_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Traumnis on Pént. Okt. 31, 2014 8:53 pm

Egy panaszos nyögéssel nyitom ki a szemem, amikor megérzem,  hogy a földön fekszem. Az első gondolatom az, hogy Katja karatézott le az ágyról álmában, de ahogy az ismeretlen helyen találom magam, rögtön felpattannak a szemeim, és ugrok. Ismeretlen szoba, üzenet, és megint teljesen üres inventöri. Legalább most még megvannak a ruháim. És még valami, egy kényelmetlen kiegészítő, amiről sejtem is, hogy mire szolgálhat. Elmosolyodok, bár gőzöm nincs, hogy Kat hogy cipelt engem ide.
Gyorsan körülnézek, de a szobában semmi hasznosat nem találok, leszámítva a kártyalapot, amit első csekkolás után félredobok, és levetődök az ágyra, ami elég ócska, de a barátnőm nem a romantikáról meg a kényelemről híres, úgyhogy annyira nem is lep meg. Természetesen meg sem próbálom kinyitni az ajtót, nagyon amatőr dolog lenne, ha nyitva lenne, biztos bezárta, úgyhogy nem igazán tehetek mást, mint hogy megvárom.
Elnyúlok, és miközben párszor megsimítom a nyakörvet, azt próbálom kitalálni, hogy mit találhatott ki Katja. Kicsit meglepő, hogy csak ez van, és semmi lánc meg bilincs meg ilyesmi, így ennek önmagában nem sok értelme van. Talán van valami extrája, vagy majd ő hoz láncot, nem tudom. Ahogy azt sem, hogy annak örülne-e jobban, ha felöltözve vagy levetkőzve várnám. Azért valami félút mellett döntök. Ledobom a pulóvert, és miközben kibújok a cipőmből, szemügyre veszem a villogó levelet.
Egy kicsit izgatottá tesz, hogy mi lehet benne, megjelenik tőle ez a fura érzés a gyomromban. Miközben folytatom a műveletet a cipőm lerúgásával, aztán a farmerom és a pólóm ledobásával, megnyomom a villogó gombot, és miközben a zoknikat is elhajigálom a legtávolabbi sarkokba, egymástól olyan messze, ahogy csak lehet, gyorsan át is olvasom, miközben elnyúlok az ágyon, a kezeimet összekulcsolva a tarkóm mögött. Kíváncsi vagyok, hogy a barátnőm most mit talált ki.
avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Saya on Kedd Nov. 04, 2014 11:22 pm

Pedig olyan finom volt az a kindertojás .-.
~Sosem fogod megunni azt a csokit?~
Soha o/ És meg akartam enni, erre megint olyan helyen vagyok emlékek nélkül, amit nem ismerek. Ez már kapásból a második ilyen, és én már kezdem unni  Mad
~Ha már TE unod, akkor mit szóljak én? Téged is unlak ezermillió éve.~
Nem is ismersz annyi ideje Razz
Felkelek, és körbenézek, elvégre ez ezúttal nem olyan, mint előzőleg, hisz ott minden fehér volt meg tégla, itt meg szürke és sima, meg olyan fúj, barátságtalan. Nem a Limen, ahol voltam No  Biztos megint valami rémisztő vagy ijesztő vagy veszélyes küldetés, vagy csak szórakozik velem valaki, csak mert kicsi vagyok mattaku  Szadista állatok.
Leülök az ágyacskára, ami kicsit sem olyan, mint otthon az enyém és beduzzogok. Nem, még nem olvasom el a levelet, hiába pittyegsz itt nekem ˇ^ˇ  Majd, akkor, amikor már kedvem is van hozzá...
...
Mondjuk most ._.
Ja de várj. Hú, az meg mi? O.o
~Általában kártyának nevezik.~
Azta. Lepattanok az ágyról és odaszaladok megnézni, meg felveszem az asztalról és még meg is fordítom. Meg elolvasom a levelet. És közben birizgálom a nyakörvem. Mert van nyakörvem is ám, érzem. Nagyon cukor lehet *.*  Láttam már ilyeneket az ilyen animeconokon, és olyan édesek, ahogy egyik vezetgeti így a másikat, a nyakörves meg nyávog :3
~ Suspect ~
Most mi van? Szerintem nagyon édik, és akartam ilyesmit :3
Viszont én éhes vagyok és akarom a maradék kindertojásom. Meg már úgyis elolvastam mindent, mondjuk még nem értem nagyon, de mindegy is. Odalépek az ajtóhoz, és mivel nem otthon vagyok, én bekopogok rajta, és felszólalok hangosan, hogy mindenképp hallják, ha van kint valaki:
-Hahóóó! Kérem vissza a csokitojásom, légyszí *.*
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Szer. Nov. 05, 2014 12:42 am

Nem mondom, vannak itt mazochisták. A kényelmetlen, rozoga ágy úgy vonz titeket, mint mágnes a vasat, de nem véletlenül a földön ébredtetek. Rugók állnak ki a matracból, aki nehezebb alkat, mint mondjuk Traumnis, alatta kitörik az ágy lába... ilyen és ehhez hasonló jelenségeket tapasztaltok.

Shakan:
Te vagy az egyetlen, aki megpróbálta kinyitni az ajtót. Sikerrel jársz, nincs zárva. Ha kilépsz, márpedig gondolom ezért nyitottad ki, egy a szobához hasonló szürkeségbe burkolózó folyosó tárul a szemed elé, itt viszont már azért jobbak a látási viszonyok, rendesen meg van világítva a korridor. A falakat hideg fém burkolja, sehol egy ablak... ajtó viszont van, azon az oldalon, ahol a tiéd is nyílik, sorakozik még jó néhány, egymástól úgy 8-10 méteres távolságban. A járat mindkét végén tovább lehet menni, a jobb oldali sarok van hozzád közelebb. Életjel viszont nem mutatkozik.

Raven:
Kintről hamarosan lépteket hallasz. A hang lassan, de biztosan ér az ajtóhoz közelebb, azt is tisztán hallod, hogy az ismeretlen ráteszi a kezét a kilincsre. És lenyomja. Az ajtó kinyílik, lassan és a mögötte rejtőző alak bizonytalanságával. A résen egy kislány kukucskál be a szobádba. Indikátora el van sötétítve, és a nyakában megláthatsz egy fémből készült, pofonegyszerű nyakörvet. Bizony, neked is olyan van.
- Ah! - felderül az arca, és bátran benyit, mikor megpillant - De jó, van itt valaki! Te tudod, hol vagyunk, Onii-chan? - kérdi tiszta, vidám hangon és be is nyomul a szobába.

Saya, Katja, Trau:
Ti nem tapasztaltok semmi mozgást egyelőre. Saya hiába szólongatja az ajtó túloldalán lévő üres folyosót, a gerlepár pedig nem jelenik meg egymás szobájában.

A kártya és az üzenet tartalma PÜ-ben ment mindenkinek. Arra kérlek titeket, hogy a PÜ konkrét tartalmát egyelőre az első két szabályt leszámítva ne említsétek a gondolataitokban, azonban egymás előtt a későbbiekben nyugodtan említhetik a karaktereitek.

Ez is normál kör, csak egyszer írjatok.
Határidő: egy hét
Szólimit: 250 szó
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Szer. Nov. 05, 2014 1:37 am

Szépen elolvastam az üzenetet, és két dolog azonnal fel is tűnt.
-Minden játékos egy nyakörvet visel a nyakán. ~Tehát ez valamilyen játék, és én szeretek játszani. Akkor játszunk egy jót.
-Minden játékos összesen négy szabályt kap meg a kilencből ~Tehát, ha találkozok egy másik játékossal, akkor összesen nyolc szabályól fogunk tudni, és már csak egyet kell valahogy kiderítenünk. Az meg már nem lehet olyan nehéz.
Nézegetem egy darabig a kártyát, mielőtt odamennék az ajtóhoz. Hátha van rajta több lehetőség az üzenetben megemlítetten kívül. Mivel később még szükség lesz rá, ezért elteszem az inventorymba. Ha valami oknál fogva ez nem sikerülne, egyszerűen beleteszem a ruhám zsebébe.
Ezután megpróbálkozok az ajtóval. Kinyílik minden megerőltetés nélkül. Ezek után kilépek rajta.
Ezt nem hiszem el. Itt is minden szürke. Miért kell mindennek szürkének lennie? Az olyan szomorú szín. Hányszor mondjam, hogy világoskéket akarok? vi-lá-gos-kék. Olyan nehéz kérés ez? Esküszöm, mikor legközelebb visszajövök ide hozok majd magammal szép világoskék festéket, és lefestem ezeket a búskomor falakat. Akkor ez a hely is sokkal vidámabb lenne. De legalább látok az orrom hegénél is túl.
Egy folyosón vagyok sok sok ajtóval. Lehet hogy a többi játékos is egy olyan szobában van, mint amilyenben én voltam? Sehol senki. Lehet hogy még nem keltek fel?
Elmegyek egészen a folyosó közelebbi végéig, majd visszafele menve sorba bekopogok mindegyik ajtón. Ha bármelyiknél kapok választ, akkor megkérdezem, hogy be szabad-e menni? És csak akkor nyitok be, ha helyeslő választ kapok, ellenkező esetben megyek a következő ajtóhoz. Nem szívesen találkoznék olyannal, akit én zargattam fel a legszebb álmaiból.
És ha továbbra sem mutatkozik semmilyen életjel, akkor megnézem, hogy mi van az utolsó ajtó utáni sarkon túl.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Nov. 05, 2014 7:56 am

Katja bár nem volt egy nagyon nehéz teremtés, bár légiesnek sem volt mondható, így hamar rájött, hogy az ágy valóban nem a kényelmét szolgálja, ám mivel fájdalom nem volt, és aludt már ennél rosszabb helyen is, na meg persze ha figyelik, akkor legyen meg a folytonosság, ez nem nagyon érdekelte. Megnézegette a kártyalapot, forgatta a kezében, mintha csak csodálná, majd zsebre vágta. Ekkor elmosolyodott, elolvasta az üzenetet, ami még nagyobb mosolyt csalt az arcára, és újra előhúzta a kártyát a zsebéből, és tovább nézegette. Szórakozottan hol közelítette, hol távolította a nyakörvhöz, mintha csak a halál szelének legyintését akarná érezni az arcán. Az asztalhoz már csak ezután ült le, és kezdett bele a lecke másolásába és felmondásába, hátha ez felkelti fogva tartói figyelmét. Gondolatai persze teljesen máshol jártak.
~Mekkora királyság már! Végre valamelyik idióta vitt egy kis izgalmat is ebbe az unalmas játékba! Persze, persze, Kayaba is mondta, hogy húúú meghalhatunk, de ezt ki a franc hiszi el neki? Szerkesztett pár újságcikket, és megmutogatta nekünk a halálokat. Komolyan mondom, ez már annyira ócska trükk. Na persze az első Photoshop is orosz találmány, ha el kellett tüntetni a képről a nem kívánt elvtársakat, szóval nem vagy valami nagyon kreatív, adminka. Na persze franc se tudja, hogy tényleg meghalnak-e, de ez így sokkal királyabb, hogy szemtől szembe fogják látni, ha valaki kipurcan. Vajon Trau cica itt lesz? Nem akarom, hogy szegényke aggódjon miattam. Jó lenne, ha itt lenne, lelki támaszt nyújtani, meg mert az nekem már automatikusan egy szövetséges társ. Aszongya három négy játékos együtt. Akkor a fele csapat már nálam lenne. Tudtam én, hogy el kell csábítani azt a szerencsétlent. No… lesz is valami, vagy azt várják tőlem, hogy az egész Anyegint felmondjam? A hatásszünetnek is megvan ám a maga módja…~
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Phobos on Vas. Nov. 09, 2014 8:51 am


Csönd volt. A fiú világéletében kereste azt, de most valamiért zavarta. Magyarázatot követelt, amit a lehető legkisebb erőfeszítéssel meg akart szerezni. A fennhangon való megszólalás szemlátomást nem érkezett különösebb válasz - pedig mintha még reménykedett is benne, hogy lesz valami reakció. A drága idejét vesztegették, holott jobb dolga is akadt, minthogy fémnyakörvet hordva fel-alá járkáljon egy kellemesnek semmiképpen sem mondható, barátságtalan szobában. Még idő előtt megunta a válaszra való várakozást. Gyanakodva pásztázta körbe - ismét - a terepet, s vállat vonva beletörődött sorsába. Nem értem, miért kell az időmet pazarolni. Legalább rendes fogadtatásban részesíthetnének, ha már rá lettem erőszakolva erre az egészre. Talán börtönben vagyok? Elképzelhetőnek tartotta, elvégre más játékost támadott meg - még ha magát is védte, valahol bűnösnek vallotta magát, amiért ilyen eszközhöz kellett folyamodnia. A saját életét óvta, a legjobb barátjáétól… olyan furcsa volt az egész. Bár már találkozott gyilkosokkal, nem hitte volna, hogy közvetlenül az ő életét akarták elvenni. Milyen okból? Mit érhetett el, ha a kardvívó tényleg megöli a lovagot? Talán a helyzetből adódóan tudott tiszta fejjel elgondolkodni, s visszaemlékezni arra a pixeláztatta éjszakára - az árulás éjszakájára.
Figyelme azonban a levél megnyitását követően, az abban rejlő üzenetre összpontosult. Gesztusai bizalmatlanságot és rideg felháborodást tükröztek. Mély hallgatagságban állt, keze abban a pozícióban maradt, ahogyan lenyitotta az üzenetet. Talán hiba volt, bár a valósággal egyszer csak szembesülnie kellett: az életével játszanak. Megint. Hevesen rázta meg fejét, mint a gyerek, aki nem akart valamit. Igaz, hogy csak egy másolat volt csupán, de egyszer már át kellett élnie, milyen az, ha a természet törvényei diktálnak. Álomban már megélte ezt, s ez most a valóságban is sorra fog kerülni. Mit kell tennie? A válasz az üzeneten rejlett. Önkénytelenül mosolygott a kritériumon. Mire az üzenet végéhez ért, az ajtó kitárult. A kislány felettébb lelkesnek tűnt, bár Raven nem is tudta megmondani, miért? Egyszer mindenkinek szembesülnie kell a véres valósággal… muszáj őszintének lennem.
- Fogalmazzunk úgy, - kezdett bele, vállrándítással. - hogy egy rossz helyen. Egy olyan helyen, ahol küzdenünk kell az életünkért. - Szomorúan nézett a lány szemeibe. - Kaptál üzenetet?

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Saya on Vas. Nov. 09, 2014 3:22 pm

Eh, nem válaszol senki Sad  Pedig akarom tudni, hogy mire a kártya, meg hogy mi ez az egész az üzenetben, meg amúgy is tényleg kérem vissza a kindertojásom. Mert illetlenség valakit így megzavarni evés közben, hogy teleportálgatjuk az embert össze-vissza. Majd jól beárulom a dolgot az Anatnak és majd ő intézkedni fog, hogy ne legyen többet ilyen o/ Szerintem megint ki fog találni valami biztonsági rendszert, hogy a Limenből ne lehessen teleportálni. Tényleg, ez nem is rossz ötlet! Majd segítek neki megalkotni, ha ő is annak tartja :3
~Hmm... szóval van ez a játék...~
Ja, játék, de nekem egyáltalán nem tetszik, szerintem nincs benne semmi játékos Sad
~Pedig egyszerű...nek hangzik. Aztán majd meglátjuk, tényleg az-e.~
De én nem akarok akkor se ilyet játszani ._.  Szerintem gonosznak hangzik a szabályai alapján.
~Játsszam inkább én? :]~
Hátöööö... oké, próbáld meg... de ne legyél túl feltűnő pale
~Nyugi, most oda fogok figyelni.~
Lehunyom a szemem és ellépek az ajtótól, hogy a falnak dőljek, amíg a Hugi átveszi az irányítást. Juj, ez csiklandoz o/ Megint az a fura érzés, ahogy a köd vagy a csápos akármi vagy ilyesmi, ilyenkor sosem tudom, minek írjam le a Hugit, átmegy az agyamon és úgy befedi, mint egy takarót :3 Végül hamar készen is vagyunk és kinyitja a szemem, ami tudom, hogy most már olyan szép vörösben játszik. Megmozgatja a kezeimet, az ujjaimat, a lábaimat, a fejemet és a nyakamat, most mindent ellenőriz, hogy sikerült-e, meg hogy én is hagytam-e a magam, de hát miért is ne, mikor megbeszéltük és megígérte, hogy figyelni fog meg segíteni. Elmosolyodik és az ajtóhoz lép.
-Hát jó. Ezek szerint nincs kint senki? Akkor kimehetek, ugye?
Jó hangosan kérdezi, majd a kilincsre teszi a kezét és lenyomja, hogy megpróbálja kinyitni az ajtót. Érzem, hogy ő sokkal izgatottabb, mint én, hogy mi vár ránk, ha esetleg sikerül kilépni innen o/
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Traumnis on Kedd Nov. 11, 2014 3:02 pm

Egy kicsit értetlenül nézem a szabályokat, annyira, hogy észre sem veszem szinte, ahogy az ágy megadja magát, én pedig legurulok róla a földre. Tehát, mégse Kat hozott ide, ami ijesztő, tekintve, hogy ez valami Fűrész-feeling elmebetegség lesz, bár abból a szempontból nekem jobb, hogy nem tud megkínozni fájdalom nélkül. Megölni viszont meg tudnak, és ez önmagában is elég ijesztő.
Gyorsan felkapkodom a ruháimat, és felöltözök, amitől azért kicsit múlik a sebezhetőség érzet, bár a nyakörvből is kapok egy szép adagot, amivel nem tudok mit kezdeni. Egy rakat filmben van ilyen nyakörv, amiben egy csomóban ráz, pengék jönnek ki belőle, és az alapján, hogy megölnek vele, ez is hasonló funkcióval lehet ellátva. Nem értem, miért csinálják ezt, soha nem ártottam senkinek. Biztos Katja miatt féltékeny valaki.
Ha már letört az ágy lába, akkor felveszem, ahogy hozom magammal a pikk dámámat is zsebre téve, jó messze a nyakörvtől, nehogy baleset történjen. Nekifutok párszor az ajtónak, hogy betörjem vállal, és bár nem tudom, hogy sebez-e, az ágylábbal is püfölöm párszor, de hát vasból van, úgyhogy nem lesz könnyű, rövid menet. Sajnos, nem tudok zárat bütykölni, meg amúgy sincs hozzá hajtűm.
Az egyik rohamommal leveszem a bordáimmal a kilincset, ami biztos nagyon fájt volna, de most csak kellemetlenségérzetet okoz. Ami viszont fontosabb, hogy lenyomódik a kilincs, valamiért eszembe sem jutott, hogy próbálkozni kéne vele, hogy talán nyitva van. De nem is biztos, hogy ki akarok menni innen, itt bent legalább nem bánt semmi. Igaz, ez lehet átmeneti.
Talán könnyűvé tenne mindent, ha zárva lenne az ajtó, de a levelem alapján úgy tűnik, hogy kint vár valami kihívás, úgyhogy biztos, hogy nyitva lesz. Fel is gyorsul a szívverésem, hogy mi van, ha valami már rögtön vár rám kint, de tényleg nincs rá garancia, hogy itt nem lesz bajom, csak egy gyerek hiszi, hogy ha bebújik az ágy vagy a paplan alá, az segít neki elbújni bármi elől. Mély levegő, kilincs lenyom, és ha nyílik, akkor egy bukfenccel vetődök ki, hogy az ágylábat tőrként használva védhessem magam.

avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Szer. Nov. 12, 2014 12:28 am

Shakan:
Sorstársakat keresel, ez jó ötlet. Még úgy is, hogy nem tudod, kik és milyen céllal ólálkodnak az épületben. Csakhogy hiába kopogtatsz végig egy tucatnyi ajtót, egyik mögül sem jön válasz, és a sarkon túl is csak egy másik üres folyosó fogad. Az nagyjából 50 méter hosszú lehet, további ajtók nélkül, a végén pedig... nos, a vége felől egy sikítás hallatszik. Riaszt az újabb sarok, vagy hívogat?

Hugi és Traumnis:
Ti is kimerészkedtek. Shakanhoz hasonlóan egy üres folyosón találjátok magatokat, viszont ti ketten ugyanazon a helyen vagytok, úgyhogy Saya tanúja lehet annak, ahogy Trau árnyékra vetődik tőle alig néhány méterre. Mivel látjátok egymást, megállapíthatjátok a másikról, hogy el van sötétítve az indikátora és hogy egy nyakörv figyel a nyakában. Mielőtt azonban megismerkedhetnétek, ti is meghalljátok a sikoltást, amit Shakan is. A folyosó távolabbi vége mintha egy nagyobb térbe nyílna...

Katja:
Úgy fest, jöhet az Anyegin. Csend honol. Távoli léptek zaja sem hallatszik. Semmi, csak a síri csend.

Raven:
A kislány oldalra billenti a fejét, és kicsit töpreng a válaszon, amit kapott. Végül azonban újra felderül az arca.
- Akkor nincs semmi baj! Eddig is ilyen helyen voltunk, csak nem volt ilyen kicsi :3 - mosolyog, majd közelebb lép hozzád. Előrehajol, beles a fejed alá. Illetve a nyakadon lévő béklyót vizsgálgatja, miközben megérinti a sajátját - Vajon ugyanaz...? - kérdi kissé aggodalmas hangon, majd hátratáncol és előkapja a kártyáját - Persze, és kaptam hozzá egy ilyet is! Kíváncsi vagy rá, ugye? - kérdi, és magához szorítja lappal lefelé, majd nyelvet ölt a maga játékos módján és a szobát betölti a csintalan kuncogása.


Innentől kezdve a szólimit 100 szóra csökken és többször is írhattok két mesélés között. Ha említésre méltó cselekedetet követtek el, rövid időn belül kapni fogtok közbemesélést.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Nov. 12, 2014 10:06 am

~Ha most komolyan azt várod mesélőke, hogy majd én itt megmurdelek az unalomtól, és emiatt valami baromságot fogok csinálni, akkor óriásit tévedsz. itt vagyok a legnagyobb biztonságban. Minden hülye azt hiszi, hogy be van zárva, és majd menekülnek ki az ajtókon. Ja igen, tudom ám, hogy nyitva van, és azt is tudom, hogy a gondolataimat is hallod. Végül is az agyamban turkálsz a masináddal, biztos nem lehet nagy feladat gondolatot olvasni. Még szívességet is tettél, egyszerűen megvárom, míg a többi idióta kinyírja egymást, és akkor majd összeszedem a nyakörveiket, és szépen kisétálok. Na lássuk csak azt az ágyat megint!~
Ha sikerült, akkor lefejtette a matracot, és megfordította, hátha a másik oldala kényelmesebb volt, az asztalból és az ágy többi részéből pedig barikádot emelt magának, persze a lehető legcsöndesebb módon. Azt persze megnézte, hogy az ajtó nyitva van-e, és menekülési útvonalat is hagyott magának, de kimenni esze ágában nem volt.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Szer. Nov. 12, 2014 1:50 pm

Szépen kopogtatok minden ajtón, de sehonnan nem kapok választ. Akkor miért van itt olyan sok ajtó? Elérek a sarokig és egy újabb folyosó vár rám, de ezen már nincsenek ajtók. Pedig valószínű, hogy mindenkit egy olyan szobába vittek, mint engem. Ezért olyan inkább olyan folyosókat kéne keresni, ahol ilyen ajtók vannak, mint ez itt. Meg talán térképet is kéne rajzolni, hogy ne tévedjek el. Tehát most a legfontosabb az lenne, hogy keressek valamit, amivel rajzolhatok.
Ekkor a csendet megtöri egy sikítás.
Az első gondolatom az volt, hogy valami veszélyes van arra fele, ezért menekülnöm vagy legalább elbújnom kéne.
A következő meg az, hogy valaki veszélyben van.
Még egyszer elolvasom a játék leírását.
~Tehát van valaki, aki erről a szabályról nem tud. /Vagy történt valami szörnyűség./ Akkor minél előbb találkoznom kéne vele, hogy információt cserélhessünk.
Egyszer kizárásos alapon, ha ugyanannyi szabályt kaptunk, és ő nem tud valamiről, amiről én igen, akkor ő tud valamiről, amiről én nem. Bár nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz.
És elindulok a sikítás irányába, és próbálom megjegyezni, hogy honnan indultam. Bár amilyen szerencsém van, ismét sikerül eltévednem.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Phobos on Pént. Nov. 14, 2014 6:42 am


Talán túlságosan kemény volt vele. Még ha nem is szívleli az embereket, a lány ugyanakkora bajban ült, mint a fiú maga. Csak egy kis bűntudat mardosta, egészen addig, amíg meg nem hallotta az ismeretlen lelkes hangját. A válasz rendkívül elgondolkodtató volt. Egyetértésképpen egy aprót biccentett. Igaza van. Már magával a Sword Art-al is komoly veszélynek tettük ki magunkat. De ki tudhatott volna erről a csapdáról? És most egy újabb krízist borítanak a nyakunkba. Ez frusztráló. Felvont szemöldökkel nézte a kislányt, ahogyan őt és a nyakörvét méregette. Hangos elmélkedésére Raven csak a szemét forgatta. Miért, miben különbözne? Hogy engem gyorsabban küld melegebb éghajlatokra? Ne légy bolond… A kártyára mindenképpen felfigyelt, de - mint minden mást - valószínűleg nehézségek árán szerezheti meg az azon rejlő információt. Kérje szépen? Ez minden? A lányra nézve elsőre még azt is hitte, hogy a Holdat kell lehoznia az égből. Az övét nem ajánlhatta föl. Az életét kockáztatta vele, ha egy illetéktelen delikvens tudomást szerez róla. Ezért is hajtotta be a kislány után az ajtót, annak érdekében, hogy a fiú félelme ne igazolódjon be.
- Kérlek, gyorsan. - mondta halkan, a feszült helyzettől elhadarva. - Valószínűleg nincs sok időnk.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Pént. Nov. 14, 2014 12:13 pm

Katja:
Igen, az ajtó nyitva van. Barikádot emeltél és van egy nem túl kényelmes matracod, aminek a másik fele is pont olyan megviselt, mint az első. Hogyan tovább?

Shakan:
Rossz hírem van: nem sikerül eltévedned. A folyosó végén a sarok mögött leledzik egy kétszárnyas ajtó, tárva nyitva. Egy nagyobb terembe vezet, ebben a bizonyos teremben pedig ketten tartózkodnak. Egy fiatal, 20-as éveiben járó nő, aki sápadtan, remegve nézi a földön heverő izmos, nagydarab férfit. A szőke lány indikátora el van sötétítve, és mindkettejük nyakában van egy-egy nyakörv. A probléma ott van, hogy a férfi életcsíkja teljesen üres. Nem zöld, nem sárga, még csak egy icike-picike vörös sincs rajta. Üres, mint Hasfelmetsző Jack áldozatainak hasürege.

Raven:
Játszik? Vagy legalábbis nem látja olyan sötétnek a helyzetet, mint te. Energikus, vidám és játékos új ismerősöd viselkedése. Persze nem mutatja meg a kártyáját, helyette magához szorítja.
- Áh, még vagy két óráig biztonságban vagyunk :3 Nézd! - szólal meg, és azzal a lendülettel odalép melléd, majd úgy helyezkedik, hogy meg tudja mutatni a levelet, amit kapott. Pontosabban a szabályokat. A két ismerős mellett felfedezel két újat is (lásd PÜ). Aztán mivel becsuktad az ajtót, kicsit megváltozik az ő viselkedése is. Talán a hangulatod van hatással rá, talán csak az ő fejében is keletkezett némi zavar, de elhúzódik a közeledből, és aggódva pillant rád.
- Ugye nem te raboltál el, Onii-chan...? - kérdi bizonytalanul, félénken.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Pént. Nov. 14, 2014 1:11 pm

Hosszú unalmas folyosó, egyetlen mellékfolyosó nélkül, így nehezen tévedtem volna el. A folyosó végi sarok után egy hatalmas ajtó áll tárva nyitva, így látom a bent lezajló jelenetet, ahogy egy néni néz, és a tekintete egy földön heverő bácsira szegeződik.
A bácsinak az élete nullán van.
Meghalt? Vajon hogyan és miért történt? Vajon megpróbálta leszedni a nyakörvet? Vagy a néni csinált valamit?
Megpróbálom megemberelni magam, és megszólítani a hölgyet. Persze az ajtó mögül, és ha fenyegető mozdulatokat tenne, akkor megpróbálom becsukni az ajtót.
-Bo-o-csá-nat, né-é-ni.
Nagyon meg vagyok rémülve, ezért remeghet egy picit a hangom.
-Mi történt?
Kérdezem meg olyan gyorsan és tömören fogalmazva, ahogy csak lehet, nehogy újra megremegjen a hangom. Pedig én nagyon szeretek sokat beszélni, de ez valamiért most nem megy.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Saya on Pént. Nov. 14, 2014 3:45 pm

Hugi nyugodtan lépdel ki az ajtón, azt tárva nyitva hagyva, tudom jól, hogy azért, hogy ha baj van, visszavonulhasson és becsapja maga mögött. Zajt hall és arra is fordul, ami jó, mert én is kíváncsi vagyok, mi lehetett ez az előbb, de csak egy másik ember, aki valami fura izét szorongat és felénk mutat vele O.o
-Mi bajod van? -kérdi tőle a Hugi nyugodt hangon, és felismerem, hogy az ugyanolyan, mint annak a kényelmetlen ágynak a lába, amin nem túl sokáig üldögéltem, mert jáj ._. A fenekembe fúródott az egyik rugó, nah >.> Ne nézzetek így rám D:
Amúgy ez a srác is nyakörves, biztos rajtunk is ugyanilyen van. És fedett az indikátora O.o De fura, még ilyet se láttam eddig. Hugi mondjuk csak pillantásra méltatja, így szokták mondani, és már néz is a másik irányba, mert halljuk azt a sikolyt és fúha, én megijedtem O.o
-Amondó vagyok, kukucskáljunk oda. Ajtókkal vigyázni. -közli a Hugi, nem vagyok benne biztos, hogy velem-e vagy a sráccal, mindenesetre elkerüli az ajtókat és úgy indul a hang irányába, én meg izgatottan várom, hogy meglássuk, mi lehetett az *.*
~Nyugi, és ne legyél ennyire izgága, légy szíves.~
Bocsi ^^; Csak hát.. oooké, akkor most kicsit lekussolok, de azért vigyázz ám O.o
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Traumnis on Hétf. Nov. 17, 2014 11:27 pm

Egy kicsit megbánom, hogy kijöttem, mert rögtön egy nagyon ellenséges lányba futok. Jó, biztos frusztrált, de elég bunkón tette fel nekem ezt a mi bajod van típusú kérdést, amire ki is akadok kicsit.
- Hogy tehetsz fel ilyen hülye kérdést? Például az, hogy van rajtam egy nyakörv, ami kinyírhat, gőzöm sincs, hol vagyok, hogy kerültem ide, és hogyan jutok ki innen- meg ha így viselkedik, akkor még ő is. Komolyan fontolóra veszem, hogy visszamenjek a szobámba, de nagyon sanszos, hogy meghalok, ha nem indulok el valamerre.
- Hát… szerintem a másik irány jobb lenne- nem szeretek sikolyok irányába haladni, ott van valami, ami okozza őket. Jobb híján, amíg el nem mondja a saját szabályait nekem, azért rátapadok, de nem akarom olyan sokáig követni, hogy bajba kerülhessek. - Na figyu, én a másik irányba megyek, sok sikert a sikolyinvesztigésönhöz, de előtte cseréljünk szabályokat! Miket kaptál?- amint elmondja a sajátját, én is az enyémet, aztán megyek minél másabb irányba a visongástól.

avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Saya on Kedd Nov. 18, 2014 11:12 am

Én nem hiszem, hogy a Hugi bunkó lett volna, jó, oké, általában az, de most elég kivételesen nyugodt volt, szóval én eléggé összerezzenek a srác válaszától, Istenem, az Anat most biztos úgy ökölbe szorítaná a kezét és mondaná, hogy hogy merészel beszélni egy kislánnyal No
-Az idegesség nem fog javítani a helyzeteden. -a Hugi az bezzeg nyugodt marad, de biztos azért, mert megígérte, hogy nem lesz tiszteletlen meg ilyesmi, mivel most próbálni fog legalább egy minimálisan utánozni engem. Jó, nem csinálja úgy, mint én szoktam, de nem baj, én örülök, hogy legalább nem olyan, mint a srác ._.
Meg is áll, mikor az nem akar velünk tartani és visszanéz, mosolyogva.
-Nem voltál valami kedves, és egyébként sem szabad beszélni idegenekkel. Szívesen veled tartanék, de egyenlőre egy tiszteletlen és valószínűleg rossz lelkületű embert látok benned. Ej-ej, kellett így leordítani a fejem, mikor én csak az állapotod iránt érdeklődtem Sad -a Hugi teljesen felé fordul, megbánást mutató szemekkel, még egyik kezével meg is szorítja a ruhácskánk szélét, a másikat a szánk elé teszi, mint mikor a kisgyerekek nem akarják elsírni magukat és így leplezik, hogy legörbül a szájuk. Én elolvadok *.*
-És nem tudom. Mármint, te elmondanád a tieidet? Mi van, ha csak kihasználsz. Mi van, ha pedofil vagy? O.o Még nyem ˇ^ˇ
Nya, kezdesz belejönni :3 Egyre jobban olyan vagy, mint én, csak kicsit más hangon >.>
~Az ilyen férfiakat kicsit meg kell büntetni legalább annyival, hogy érezzék a lelkiismeretfurdalást :3 Ha nem fog bocsánatot kérni, megyünk tovább a sikoly felé.~
Öööö... oké ._.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Traumnis on Kedd Nov. 18, 2014 12:29 pm

Már nem szimpatikus a csaj, hogy így elkezdeni osztani az észt arról a rossz lelkületességről, meg ilyesmiről. Egész biztos, hogy nem lesz túl jó útitárs, csak a szabályait akarom megkapni, hogy növekedjen a sanszom az élve kijutásra, azután minél messzebbre eltűnni tőle. Főleg azelőtt lenne jó, hogy elkezd bőgni, azt mindig is utáltam a lányokban, amikor elkezdenek bőgni, és hisztiznek.
Amikor megemlíti ezt a pedofil dolgot, eléggé ledöbbenek rajta, hogy most mi van. Nem tudom, hány évesnek nézek ki, de nem lehet pár évnél nagyobb korkülönbség, meg fogalmam sincs, miből szűrte le, hogy ő nekem bejönne. A személyisége ehhez nem járul hozzá, és én külsőre sem látok benne semmi extrát. Akármennyire fontos lenne a túléléshez, úgy döntök, hogy már a csere erejéig sem akarom elviselni a csajt.
- Hát, te hülye vagy. Na csáo- elindulok az ellenkező irányba, minél messzebb a csajtól meg főleg a sikítozástól. Jó lenne találni valaki társat, de azt hiszem, hogy az olyannál, aki idegesít, jobb a semmi is.

avatar
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 9

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Phobos on Szer. Nov. 19, 2014 6:51 am


Egy kicsit sem méltányolta azt, hogy szép szóval kicsikarhatta a lánytól a kártya tartalmát. Udvarias volt, már amennyire a helyzet és a maga attitűdje azt engedte. Egy idegen kislány, látszatra nagyjából egyidősnek tűnt Sayával. A lovag tudta, mit kell tennie, de talán még félt is. Túl sok az elvárás. Miért teszik ezt folyton velem? Felsóhajtva vetett pillantást a lány üzenetére. Bár a sajátját nem mutatta meg, az új szabályokkal egyelőre bőven megelégedett. Nem fogja meglepetésként érni, ha olyanokkal találkozik, akik ezekkel a kritériumokkal szállnak versenybe. Két óra - rengeteg időnek tűnik, de egy ilyen játéknál hamarabb is eltelhet, mint azt az ember gondolná. Raven furcsállva szegte fel fejét, enyhén oldalra billentve, amint a lány viselkedése egy villámcsapásnyi idő alatt megváltozik. A lovag az ajtó felé nézett.
- Rajtad van nyakörv, rajtam is van nyakörv… - mormolta, s leguggolt, hogy egy vonalba ereszkedhessen a lánnyal. - Nem én voltam. - Minden meggyőzhető készségét egyetlen ártatlan szemrebbentésbe fektetett. Hamar észlelhetővé vált, hogy a fiú nem a kedvességéről volt híres. Egy kis szünetet tartott, majd felállva az ajtó kilincséért nyúlt, majd újból kinyitotta azt. - Menjünk. - Aztán már indult is volna, de meggondolta magát, s visszanézett a gyermekre. - Mi a neved?

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Csüt. Nov. 20, 2014 12:57 am

Raven:
Noha a kislány mutat néhány pillanatnyi bizalmatlanságot valamiért, a magyarázatszerű megszólalásod, na és persze a tiszta, egyszerű és habozástól mentes tagadásod eloszlatja a kétségeket és egy széles mosoly kíséretében kapsz egy bólintást.
- Hiszek neked, Onii-chan :3 - jelenti ki, ám ezt követően mégis bizonytalanul les körbe a szobában. Viszont azt már nem tudod meg, mire gondolhatott, mert amint kinyitod az ajtót, elmúlik a hezitálása és melletted terem.
- Yuuki. Yuuki vagyok - válaszol, és közel húzódva hozzád kérdezi meg, reménnyel telien csillogó szemekkel - Hová megyünk? Kiviszel innen?

Shakan és Saya:
Shakan láttán a nő szemei elkerekednek. A sírás határán van, és végül csak annyit mond remegő hangon a kérdésedre, hogy nem tudja. Válaszol azonban más. Az ajtóban rögtön ketten tűnnek fel, egy magas, nyurga férfi, nem túl bizalomgerjesztő ábrázattal, és egy hosszú, vörös hajú másik. Előbbi nyitja ki a száját.
- Hát nem egyértelmű? Kinyírta magát, mert hülye volt! Legyünk hálásak neki, hogy bizonyította, nem csak felültettek minket - sétál be lezseren, vet egy-két pillantást a bent lévőkre, aztán a falnak dönti a hátát. A hosszú hajú viszont komor arccal odamegy a holttesthez, és közelebbről is megvizsgálja.
Saya, te ekkor futsz be, a bronzbőrű férfi megnyilvánulását már hallhattad az ajtóból. Szembesülsz te is a helyzettel, de rövidesen még ketten csatlakoznak a népes kompániához. A fiatal fiúval és az érett nővel kiegészülve heten lettetek, mint a gonoszok.
- Még kislányok is... hát nincs ezeknek szíve?! - háborodik fel rögtön a szőke nő, majd habozás nélkül begyűjt titeket, és úgy ölel át, hogy elfordít a pórul járt férfitől.
- Nem a nyakörv ölte meg. És nincs nála a kártyája sem - jelenti ki közben hirtelen a vörös hajú férfi, aki a hátára fordította a testet, így már látszik rajta az a néhány vörös pixelcsík, ami a halálát okozhatta.


Traumnis hiányzást jelentett nekem, így ő majd akkor kap mesélést, ha jelez nekem, hogy visszatért.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.