[Küldetés] The Game

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Csüt. Nov. 20, 2014 8:09 am

~Komolyan? Ennyi? Megengeded, hogy itt üljek, ne csináljak semmit, várjam, amíg a többi idióta kinyírja egymást és begyűjtsem a nyakörveiket? Fura vagy te nekem. Hol van a turpisság? Hol van a csapda? Hmm, talán többen vannak, és van, aki előttem összegyűjtheti a kellő számú nyakörvet, és akkor kijuthat. Olyankor mi történik azokkal, akik bent maradnak? Ejnye már, hogy nem tudok mindent! Vajon ha sikítok, akkor egy segíteni akaró idióta, vagy olyasvalaki fog iderohanni, aki meg akar ölni? Azért meghalni csak nem kéne már egy ilyen hülyeségen. Mennyivel könnyebb lenne, ha nem csak sebezni tudnék, hanem leütni is valakit. Hát akkor még várunk egy picit.~
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Phobos on Csüt. Nov. 20, 2014 3:09 pm


Könnyebben ment, mint azt remélni merte. A pozitív visszajelzésre egy kedvtelen, halvány mosollyal válaszolt, miután guggoló állásból fölegyenesedve az ajtóhoz lépett. Az egész bűzlött a veszély szagától. Tényleg ki kéne nyitnia? Amikor becsukta, megkönnyebbülés lett úrrá, testén és lelkén egyaránt. Mintha nem akart volna szembesülni az odakint rejlő valósággal, mégis, a helyzet megkövetelte, hogy oly tényező felé mozduljon, melytől normális esetben fejvesztve menekült volna. Rémes egy gondolat… rémes, mégis ironikus.
- Raven vagyok. - Még ha nem is kérdezte, a minimális udvariasság megkövetelte, hogy viszonozza a kislány jóindulatú gesztusát. Bár nem volt idegen, a közeledés számára mindig egyet jelentett az emberekkel való, különösen jó viszony kialakításával. Valamiért mindig visszakozott, bár ha meg akarja élni a reggelt, nem vonhatja magára a figyelmet értelmetlen konfrontációs helyzetek megteremtésével. - Megpróbálom - Határozott bólintás, s ugyanolyan rendíthetetlenséggel nézett az ártatlan szemekbe. Csak egy hosszabb pillantást engedett meg, majd a fiú jobb irányba fordulva, nesztelen komótossággal lépdelt.


_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Hétf. Nov. 24, 2014 1:31 pm

-Akkor ez történik, ha nem viselkedünk jól?
Kérdezem még mindig remegő hanggal.
Miután a szőke néni átölel a másik kislánnyal együtt, egy könnycsepp gördül le az arcomon.
-Nem kellet volna már eltűnnie? Mint amikor máskor történni szokott?
Nem tudom kinek és miért tehettem fel ezeket a kérdéseket, de valahogy nem értettem ezeket a dolgokat.
-Talán csak ránk akarnak ijeszteni.
Ha tényleg ez a céljuk, akkor nálam már sikerült elérniük, hogy annyira féljek hogy ne tudjak rendesen gondolkozni.
Amikor az lett mondva, hogy nem a nyakörv miatt halt meg, az engem ölelő nő fülébe súgtam, hogy az nem lehet, hiszen a szabályok nem engednék.
Ezek szerint valakinek sikerült kijátszania a szabályokat.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Saya on Hétf. Nov. 24, 2014 9:52 pm

D: Ez nem volt szép tőle. Hugi, lehettél volna kedvesebb is ;_;
~Olyan kedves voltam, ami még tőlem is szokatlan, szóval ha ennyire szívtelen és hülye, akkor dögöljön meg.~
Ne legyél ilyen véleménnyel, no, ez gonosz dolog! ><
És lám, mintha csak téged akarnának igazolni, hallod? Valaki megölte magát ;_; Az nem jó, a Papa is...
~Csend!~
Hugi, a Papa is megölte magát...? Azzal a... azzal a...
~Csillapodj és ne gondolj rá!~
És megyünk tovább rendületlen és belépünk és lám, már sokan is vagyunk. Hugi az nézi a tetemet akkor is, mikor a hátára fordítják, ha kell, akkor kifacsarodik a nagycicis nő ölelésében, pedig én inkább a másik kislányt akarom nézni. Olyan ismerős nekem ><
Hugi végül, ha tud, kibontakozik az ölelésből és közelebb megy a hullához, majd a Shakan felé fordul. Tééényleg, a Shakan o/
-Igaz, már el kellett volna pixeleződnie. Ez vagy egy játékosnak kikiáltott NJK, vagy egy hasonló bűvészmutatvány...
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Szer. Nov. 26, 2014 12:33 am

Katja:
Meglepő módon továbbra is a totális csend vesz körbe. Egyszer majd csak történik valami Rolling Eyes Talán hallasz valami oda nem illő hangot a fejedben, ami azt sugallja, hogy hamarosan beindul a szekér, de egyelőre a tétlenséged egyenlő az eseménytelenséggel.

Raven:
Yuuki elnagyolt mozdulattal bólint a bemutatkozásodra - Raven- onii-chan - ismétli a neved, hogy tudatosítsa magában, majd elmosolyodik és követ téged, ki az ajtón. A folyosó egyszerű és kopár, te is látsz jó néhány ajtót még a környéken, de egyik mögött sincs semmi különös, maximum egy-egy hasonló helyiség, ahonnan elindultál. Látod, mert mindegyik ajtó ki van nyitva. Yuuki be sem néz ezekbe a szobákba, egyértelmű, hogy ő járta végig az összeset. Mellesleg a kislány vidáman dúdolgatva szaporázza a lépteit melletted, hozzá képes lassú vagy. Többször is meg kell állnia, hogy bevárjon, ilyenkor hátranéz és oldalra billenti a fejét.
- Még nem mondtad, te milyen szabályokat tudsz :3 - pislog rád kedvesen, aztán lódul is tovább, befordul egy sarkon, megvár, előreiramodik, és így tovább. Aztán viszont hirtelen megtorpan, és néhány mozdulattal lehívja a térképét. Ha megnézed te is, rájössz, hogy van egy teljes alaprajzod az épületről. Igaz minden szoba jelöletlen, leszámítva a lépcsőket, amiket egy piros X takar. A ti helyzetetek sem látszik a mapon.
- Szerintem ez lehet a kijárat, Onii-chan - bök rá egy hatalmas teremre a térkép szélén. Kérdés, hogy hogyan juttok el oda, ha egyáltalán oda akartok menni. Hiszen nem tudjátok hol vagytok. Vagy...?

Hugi és Shakan:
- Az... az... lehetetlen... - jelenti ki a még mindig sokkos állapotban lévő szemüveges nő, a vörös hajú férfi kijelentésére.
- He?! Mi a francról hadoválsz? - förmed rá rögtön a gyanús külsejű alak, mire összerezzen a lány - Nem árthatunk egymásnak... az első három órában... nem... nem árthatunk egymásnak! - jelenti ki zavarodottan, és a pánik csak akkor csitul benne valamelyest, mikor a legfiatalabb fiú, és egyelőre némaságba burkolózó fiú barátságosan a vállára csap.
- Csak a nyakörv hatása lehet - reagál közben az analitikusnak tűnő vörös hajú Hugi kijelentésére, lévén Shakanét nem hallotta - Sok mindent nem tudunk. Ha már ilyen szépen összejöttünk, mi lenne, ha megosztanánk egymással mindent? Mindenki zsebében lapul két ismert és öt ismeretlen szabály. Ha mindegyik meglesz, tovább tudunk lépni - a férfi láthatóan igyekszik összefogni a csapatot. Ő az, aki Hugit is megállítja, miután kiszabadult a szőke néni öleléséből, és inkább egy kört próbál formálni - Kezdjük egy bemutatkozással. A nevem Antonius. Szabadúszó stratéga vagyok, céheknek, partyknak segítek követendő taktikát találni egy-egy kazamata kitisztításához - áll meg, kezeit Hugi vállára téve nem engedi, hogy a hulla irányába nézzen, és olyan stabilan tartja, hogy esélye sincs újra kibontakozni.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Nov. 26, 2014 6:11 am

~Ez így igen uncsi! Ehh, nem egy kreatív játékmestert fogtunk ki, az tuti. Egy játékban nem szabad unatkozni hagyni egyik felet sem, mert akkor ha esetleg megint rákerülne a sor, és szükséged lenne rá, akkor nehezen fogod tudni visszacsábítani. Főleg egy ilyenben nem, ahol elvileg egymás torkának kellene ugranunk. Komolyan mondom, az alapötlet tetszik, de ebből csak akkor lesz valami, moya lyubov, ha teszel is érte. Ejnye már, hogy nekem kell tanítgatnom a meseíróidat Kayaba!~
És az unalom elűzése érdekében, mivel azt lecsapni nem lehetett, Katja halkan dúdolgatni kezdett.
~Mondd meg annak a hülye Kayabának, szép Katyusa valamire vár… ♫ Hehe, és még a név is stimmel. Mekkora egy művész lélek vagyok, istenem! Hallod-e, te admin?! Történjék már valami!~

avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Csüt. Nov. 27, 2014 11:30 am

Én is úgy tudtam a kapott szabályaim alapján, hogy ez lehetetlen.
Idebent az emberek már elszoktak attól, hogy halott embereket látnának. Ez az ára annak, hogy minden csak úgy eltűnik, amikor vége van.
-Akkor nem kéne letakarni, vagy ilyesmi?
Ahelyett, hogy minket fordítanának el tőle. A legtöbben ilyenkor csak azért is arra akarnak fordulni. Én biztos nem, de a másik kislány biztos így tenne. Valahonnan ismerős az a lány, de nem tudom most megmondani, hogy honnan.
Még mindig az ölelésbe menekülve, elkezdek bemutatkozni.
-Én Shakan vagyok.
Mi mást mondhatnék még? Szerintem ennél fontosabbat nem tudnék mondani, ezért csöndben megvárom, hogy a többiek is bemutatkozzanak.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Phobos on Csüt. Dec. 04, 2014 5:15 pm


A név ismétlésére a fiú közömbös arccal fordult el, a lány tekintetét kerülve. Idegesítette, ahogyan a japánok szinte mindig minden névhez kötőszavat társítanak. Fölöslegesnek vélte azt is, miképpen Yuuki jellegzetesen azt a kifejezést használta, amit a testvérek szoktak használni, ráadásul azt is helytelenül. A lovag láthatóan idősebb volt. Ha biológiailag nem is, hát akkor a közeli barátok, akik egy vérből valónak tartják egymást. Raven egy hosszabb pillanatra elgondolkodott, s a halovány emlékek között felderengett saját bátyjának a szigorú, de meleg szeretetéről árulkodó arca. Miért csak Endét kereste, ha ott van a vértestvére, aki szintúgy a játék fogja? Abban a másodpercben alapos indokkal nevezhette magát ostobának - az ostobák között is a lehető legostobábbnak. De vajon Rolf annál nagyobb szorgalommal kereste őt? Fogalma sem volt, hogyan kéne viselkednie egy olyan személlyel, akit a bátyjának szólíthatott. A zaklatottság azonban csak egy rövid pillanatig látszódott Ravenen. Állapotából Yuuki zökkentette ki, egy kínos helyzetet felállítva. Igen, valóban nem mutatta meg, mi állt a saját kártyáján, de úgy érezte, elég, ha csak ő csak a szóban forgó lányét tudja. Ám szemlátomást a gyermeket nem is zavarta, ahogyan előrébb haladt, a nyitott ajtókat tökéletesen ignorálva. A fiú azonban még lassabb tempóval, óvatosan kukucskált be mindegyiknél, a biztonságérzet megteremtésének érdekében. Mire beérte, a kislány megállt, s tanakodva böngészte térképét. Raven meglepetten nézte, hogy az övé szintúgy lehívható.
- Először meg kéne tudnunk, hol vagyunk... de minél előbb. - kezdett bele, kissé magára váratva. - Csak akkor tudhatjuk biztosra, hogy megéri-e a kijárattal kockáztatni. - Bökött a Yuuki által mutatott szegletre. - Másodszor... - Óvakodva nézett körbe, veszély után kutatva. Miután meggyőződött arról, hogy semmi sincs, ami ártalmas lehet, visszafordult. - mennyi az idő? Attól függően eldöntjük, érdemes-e a lehető legegyértelműbb kijárási lehetőséggel játszadozni. Hogyha nem, akkor keresnünk kell másik kiutat. - S gondolatai már egészen arra a részre kallódott, ami általában egy klisés akciófilmben szokás: a tetőről való leugrás... vagyis az ő esetében a repülés, de erről a kislány még nem tudhatott.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Saya on Hétf. Dec. 08, 2014 12:10 pm

Hugi nem igazán örül annak, hogy már megint lefogták, és látom ám itt bent, hogy most nagyon csúnyákat akar mondani, de azt amúgy is kinémítaná a rendszer, tudom, mert hallottam már, meg a Hugi azért ökölbe szorítja a kezét hozzá, de igyekszik, hogy ne különbözzön tőlem annyira. Vagyis nah, azt már feladta, hogy ugyanúgy tud viselkedni, mint én, de valamit csak próbál összehozni.
-Saya. És ez most nagyon fájna, ha itt létezne ilyesmi. -pillant a vállunkat fogó kézre. -Szóval megtennéd, hogy abbahagyod? Nem vagyok olyan pici, hogy így kelljen védeni, és láttam már rosszabbat.
Jaj, mi volt ez...? O.o
~Semmi, ne figyelj rá.~
De láttam valamit, egy pillanatra. Te voltál az? O.o
~Igen, emlékkép volt, de ne figyelj rá. Jobban jársz, ha nem tudod.~
Ezzel ő le is zárja a témát, pedig én olyan kivi vagyok. Egy fehér köpenyt láttam meg egy embert egy székben és valamit épp felemelt >.>
-A szabályaimat meg majd elmondom utánatok.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Vas. Dec. 14, 2014 4:34 pm

Raven:
- Másfél óra... nagyjából. De ezt te is látod, nem? :3 - kérdez vissza, és egyébként tényleg. Van egy számláló a látótered sarkában a szokásos óra helyén, ami most a játék kezdete óta eltelt időt mutatja. No de hogy próbálod, avagy próbáljátok kideríteni, hogy ezen a méretes térképen mégis hol tartózkodtok? Yuuki tőled várja a megoldást.

Saya/Hugi és Shakan:
Szép sorban mindenki bemutatkozik. Antonius után megismeritek Reikát, a szőke, szemüveges nőt, aki már lassan azért kezdi összeszedni magát, de még mindig csak akkor hallatja a halvány hangját, ha muszáj. A sötétebb bőrű, érdes stílusú srác kelletlenül veti oda, hogy Tybalt névre hallgat. A fiatalabbik fiút Yuujinak hívják, és feltűnően közel húzódik Sayához, amikor éppen nem figyel rá senki. Az anyáskodó szőke nő pedig Fumikaként mutatkozik be.
Ezután a szabályokat is megismeritek (PÜ-ben kapjátok), egyedül a négyes számú hiányzik, amikor ti sorra kerültök. Végül amint mindenki a gondolataiba merült a hallottakat elemezve, a pillanatnyi csöndet kihasználva Yuuji odahajol Sayához és a fülébe súg.
- Velem tartasz? Szabaduljunk meg ezektől a lúzerektől, mindent tudunk, ami segít a túlélésben - vigyorog a fiú, és még át is öleli a derekad mellette.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Vas. Dec. 14, 2014 5:43 pm

Ó tényleg, ez Saya.Tudtam hogy valahonnan ismerős nekem.
Amikor rám kerül a sor, a következőt mondom.
-Én is a nyolcadik szabályt kaptam meg, és ezért lepődtem meg azon, hogy valaki sikított a közelben, de ezt a funkció dolgot még mindig nem értem. Ezek szerint minden kártyának más és más funkciója van? Én a játék elején megnéztem a saját kártyámat, de találtam rajta sehogy se találtam meg, hogy hogyan lehetne máshogy használni a kártyát, mint az eredeti felhasználási mód, azt meg nem állt szándékomban kipróbálni. Biztos valami ilyesmiről szólhat a negyedik szabály.
Majd közelebb bújok Fumikához. Valahogy megnyugtat a jelenléte, hiába nem kéne megbíznom senkibe se. És még felmerül néhány kérdés bennem.
-Mi ez a joker kártya? Akkor mégsem 13 kártya van?
-Szerintetek aki leszedte a nyakörvét, az szabadon sétálhat a tiltott területeken?
-Működik itt a minimap?
Ezt gyorsan le is ellenőrzöm, de szokásomhoz híven nem tudok eligazodni a kesze-kusza képeken.
-Vajon hány emelet van, és most hol vagyunk?
-Vajon mindenki különböző kártyát kapott?
-Akkor összesen 13 játékos van?

Ez most rengeteg kérdés így egyszerre, de valaki csak tudja ezekre is a választ.
Hirtelen ötlettől vezérelve előveszem a kártyámat megmutatom a többieknek a rajta lévő számot, hogy lássák tőlem nem kell félniük. Persze nem adom ki a kezemből, hanem egyből vissza is teszem a helyére, hogy a többiek még véletlenül se érhessék el.


A hozzászólást Shakan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 16, 2014 4:03 pm-kor.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Saya on Hétf. Dec. 15, 2014 9:35 pm

Jóóó alaposan elolvassuk, amit kaptunk, aztán a Hugi, ahogy azt meg is ígérte, elküldi a négyes szabályt a többieknek, mondván, hogy a másik, amit még kapott, az megvan itt is, már ismerjük. A kártyánkat nem mutatjuk, csak átfutja, melyikhez mi tartozik, bólint, mikor meglátja a miénkhez tartozó utasítást, aztán visszadől, ismét egyenesbe, és körbenéz.
Akkor moccan meg, mikor az a srác olyan közel van hozzánk meg megszólal meg ilyesmi. Egész pontosan, már ha hagyják, akkor megpördül és olyan mereven meg egyenesen tartja a tenyerét, azzal vág rá a fiú orrára, vagy legalábbis próbál az orrára, majd odébb táncol és szinte sziszegi a fogai között, miközben dühösen ránéz.
-Te csak ne taperoljá'! -libbenti meg a hajamat, aztán visszafordul a többiek felé, de érzem, hogy most már sokkal-sokkal rosszabb a kedve, mert nem esett jól neki ez az iménti. És ezek után mérhetetlenül utálja ezt a srácot. Hogy is hívják? O.o
~Yuuji.~
-Én inkább arra vagyok még kíváncsi, hány órája tart a játék... -pillant arra felé egy picikét, amerre az izébigyó is volt... a hulla pale
Időre menő túlélés, állapítja meg közben magában, meg hogy mennyire utálja az ilyesmit és mennyire elege van Aincradból ilyenkor. Én csak lapulok hátul csendben, mert nem akarok zavarni Rolling Eyes
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Klein on Pént. Dec. 26, 2014 9:21 pm

Shakan kérdésözöne még a legtapasztaltabb játékosokat is elbizonytalanítja, egyelőre amúgy is csak Antonius és Fumika tűnik higgadtnak és együttműködőnek. Ők néznek össze, szinte meg is beszélve tekintetükkel, hogy ki válaszoljon a kislánynak, de Tybalt megelőzi őket.
- Kurvára idegesít a csipogásod, kiscsibém! Honnan a francból tudhatnánk?! - förmed rá Shakanra morgolódva, aztán grimaszolva még köp is egyet oldalra, tovább méregetve a társaságot.
- Nyugalom, ráijesztesz! - torkollja le a férfit Fumika, majd visszafordul pártfogoltja felé - Nézd csak, így tudsz lapozni a térképen. Szerintem itt, vagy itt lehetünk amúgy... - segít a nő a minimappal. Két pontra mutat rá, az egyik a térkép közepe táján van, és nem messze tőle egy teleportkaput jelez a map, mint érdekes tereptárgyat, a másik pont pedig a délnyugati saroknál, néhány piros iksszel jelzett lépcsősor környékén. Mindkettő viszonylag nagyméretű terem, amelyet hasonló folyosórendszer vesz körbe. Amúgy a minimapon nem látszik a helyzetetek, csak egy alaprajzot látni a földszintről. Az említett lapozás hatására pedig további négy emelet rajza tárulhat fel. Szemetek sarkában az óra, ami általában az időt mutatja, most egy számlálóvá alakult, ami két óránál jár jelenleg.
Saya és Yuuji közjátéka ekkor következik be, a váratlan ellenkezés hatására pedig a srác visszavonulót is fúj, legalábbis egyelőre. A szemét továbbra is Sayán tartja, de amíg minden szem rá fókuszál, nem tesz semmit. Aki viszont igen, az Reika, aki kicsit tétován, de föltápászkodik.
- Én... nem szeretnék itt lenni, amikor... - jelenti ki, majd elindul az ajtó felé először bizonytalan, de aztán sietőssé váló léptekkel. Felfigyelhettek rá, hogy Fumika megszólalna, de Antonius megfogja a kezét és csendre inti. Nem úgy Tybalt, aki felsóhajt és szintén talpra pattan.
- Gyáva liba. Fél óra múlva visszajövök, körülnézek, hogy hol vagyunk - jelenti ki, és hanyag léptekkel szintén elvonul. Nem fog visszajönni, ezt Antonius is kijelenti, miután elhal a fiú lépteinek zaja. Maradtatok öten. Hogyan tovább?
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Pént. Dec. 26, 2014 11:38 pm

A kérdéseimre nem azt a választ kapom, amire számítottam, ezért csak durcásan összefonom a két kezem, és a nyelvem öltöm a srác felé.
-Tudod, ez nem volt szép.
És mostantól levegőnek nézem ezt az alakot.
Fumi néni hiába mutatja meg, hogy hogyan kell használni a minimapot, de valamire azért felfigyelek. Akkor ezek az ikszek jelölik a tiltott helyeket?
Saya és a másik összekapására csak annyit csinálok, mint a többiek. Vagyis csak figyelem a kialakult helyzetet.
Amikor a szemüveges lány el akar menni, megpróbálom maradásra késztetni.
-Szerintem jobb lenne, ha együtt maradnánk.
Amikor a másik is elmegy, akkor már inkább meg sem szólalok, de még mindig azon a véleményen vagyok, hogy jobb lenne együtt maradnia ennek a társaságnak._________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Saya on Vas. Dec. 28, 2014 2:18 pm

-Ha idegesít, akkor ne hallgasd. Ilyen egyszerű. -förmed fel a Hugi is, mikor a Tybalt úgy ráüvölt a Shakanra, majd a magyarázó felé fordul és ő is figyeli, hogy mi hogy működik pontosan. Meg eldönti, hogy ez a Tybalt se tetszik neki, meg a Yuuji se, és egyre kevésbé van kedve itt lenni. Mikor a Tybalt elmegy, kicsit fel is lélegzik, majd a homlokát dörzsölve lehunyt szemmel gondolkodik félhangosan.
-Minek ehhez fél óra? Keresünk egy lépcsőt, ha kell, egy másikat, máris fogjuk tudni nagyjából, hogy hol vagyunk. -von vállat. -Még 8 óránk van a földszinten császkálni, és elvileg még minden szabad, szóval ki kéne találni, mik azok a kis ikszek...
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Shakan on Vas. Dec. 28, 2014 3:15 pm

-Hagyd rá, hadd tévedjen el egyedül.

Egyáltalán nem érdekel, hogy mit csinál az az alak. De ha Saya azt tanácsolja, hogy menjünk el egy másik helyre, akkor szivesen követem, és figyelem a többieket, hogy ők, hogyan reagálnak Saya szavaira. Legalább nyugodtan itt hagyhatnánk ezt a szörnyű látványt. Már én se bírom sokáig.

-Szerintem azok a tiltott területet jelölik. Sehol sincs leírva, hogy a lépcsők ne lennének tiltottak. Biztos azért, hogy gyorsabban kelljen felmennünk az emeletre. A nagy piros x mindig valami rosszat jelent. 

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 10, 2015 10:47 pm

A küldetést inaktivitás miatt lezárom. Amennyiben a mesélő még történetileg is be szeretné fejezni a küldetést, szóljon PÜ-ben és megnyitom a küldetést, hogy beírjon egy zárót. Plusz ha valaki küldetésre járó bónuszt használt fel itt, akkor utólag is szólhat még.

Jutalmak: 40 exp + 10 exp bónusz, azaz összesen 50 exp 60 arany
Jekatyerina szóló bónusz +16 exp.

Céhbónuszok:

Unity: +30 arany, Chancery +4 exp, Jay +4 exp, Desdemona +4 exp, Jade +5 exp, Shakan +4 exp, Joey +4 exp

Artes Liberales: +60 arany, Esutel +0, Shukaku +0, Alex +0, Raven +12 exp, Saya +13 exp, Jun +12 exp, Meredith +13 exp

Jártasságok:
(a küldetés rövidsége miatt csak fele jutalom)

Raven: Potion/Méregfőzés (T2): Rövid Fegyver Élesség Potion Recept
Növénylátás: 77 -> 90, 3 Kis Tövisgyökér 1 Faeno Levél 2 Barna Gomba 2 Tövisgyökér 2 Vörös Pitypang

Saya: Érclátás (T2): 133 -> 146, 2 Fémkő 2 Drágakő 3 Tömény Rubin 3 Acél
Növénylátás (T2): 133 -> 146, 5 Vastag Tövisgyökér 2 Faeno Ág 1 Vörös Gomba 1 Nihil Levél 1 Óriás Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The Game

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.