[Küldetés] Csalafinta kincskeresés

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Rosalia on Pént. Dec. 14, 2012 10:03 pm

- Hálásan köszönöm, hogy felderítettétek nekem a terepet! - érkezik a gúnyos hang a sötétből. Ismerős lehet számotokra, mintha már hallottátok volna korábban, csak sokkal mézesmázosabb körítéssel. Miss Szőrgolyó is megindulna feléje, de az érdekes hanglejtés hallatán megtorpan és inkább visszatipeg Lewis lába mellé. Ahogy a világító kristályotok hatósugarába lép az érkező, kirajzolódik alakja:


- Itt az ideje, hogy a markomba... akarom mondani a jogos tulajdonosához kerülhessen az örökség. Add ide szépen a kulcsot fiacskám, és ne bohóckodj már azzal haszontalan kerti törpével! - nyújtja a markát Trükkmesterné Nagyika a fiúk felé, hogy megkaphasson egy általatok eddig még nem látott, a terem túlsó végében lévő ajtó zárjába illő kulcsot. Göcsörtös ujjai szinte táncot járnak, talán még meg is nyalja szája szélét sóvárgása közepette az öreglány.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Dec. 15, 2012 11:24 am

- Hálásan köszönöm, hogy felderítettétek nekem a terepet! – adott hangot magának a csoszogó alak.
Ismerős volt a hangja, de nem igazán jöttem rá, hogy honnan. Almás pite és forró tea illata jutott az eszembe, de ostobaságnak tartottam, hogy Trükkmesterné asszonyég ide került volna. Hogyan és miért lett volna itt? Nem láttam sok értelmét. Miss Szőrgolyó is közelebb akart sétálni az alakhoz, azonban fél úton ő is megállt és bújt vissza Lewishez. Különleges érzés ragadott el és ez a nem tetsző különleges érzés volt.
Amint a kristályok fényébe csoszogott az alak, korábbi gondolataim rajzolódtak ki előttünk.
- Mit keress ő itt? – csodálkoztam halkan.
Azért jöttünk mi, hogy segítsünk neki, hisz idős volt már, de most mégis itt állt.
- Itt az ideje, hogy a markomba... akarom mondani a jogos tulajdonosához kerülhessen az örökség. – valahogy másnak tűnt, mint korábban a kunyhóban - Add ide szépen a kulcsot fiacskám, és ne bohóckodj már azzal haszontalan kerti törpével! – nem értetettem, hogy tudta, hogy haszontalan és nem értettem, hogy jutott be ide, hisz biztos voltam benne, hogy ő nem küzdött a hasonmásaival, nem úszott a tóba és utána nem találkozott a denevérrel.
A mosoly az öreg néni arcán furcsa volt, nem az üdvözlős, szeretetteljes mosolya volt látható, inkább tűnt gonosznak részemről.
- Lewis, - léptem hozzá – az öreg lány enyhén másnak tűnik, mint korábban, még a macska is fél tőle. – böktem le Miss Cicusra – Én még nem adnám oda neki a kulcsot, menjünk vele, vagy nem is tudom, de rossz érzésem van vele kapcsolatban. – voltam őszinte a társamhoz és végre nem tartottam magamban a gondolataimat.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szomb. Dec. 15, 2012 2:06 pm

A hang tulajdonosa előlépett a kristály fényébe. Sir Lewis ismét meglepődött, s a törpét is keményebben kezdte szorítani, igaz csak a két kezével, magához nem akarta nyomni, mert elég mocskos volt a kerámia vacak. A öreglány megjelenése azonban erősen gyanút ébresztett hősünkben. Mégis mi a francot keres itt a nyanya? A lovagot és társát küldte, hogy elrendezze a kérdéses ügyet, erre ő maga jelenik meg idebent, hogy személyesen vegye kézbe az örökséget. Valami nem stimmel, s ezt a lovag is érzi, homlokát ezért erősen ráncolni kezdi. Próbál logikát keresni, de nem megy neki, gondolatok helyett ugyan is csak két cintányérozó majom jelent meg buksijában.
Összevont szemöldöke alatt figyelte, ahogy az öreglány egyre közelebb ért, s közben beszélt is hozzájuk. Kulcsot kért tőlük, de hősünk csak arról a zárnyitóról tudott, amit még betmen adott nekik.
Hátrapillantott, valóban ott volt egy ajtó. Hogy nem vették észre eddig?
Társa is közelebb lép hozzá, majd megosztja vele gondolatait. Sir Lewis aprót bólint, az állatidomár szavaira, majd a zsebébe nyúl, melyből előkandikál a kis kulcs, melyet a denevér-ember adott nekik. Kinyújtja a kezét kitárt tenyérrel, ha az öreglány el akarja venni a kulcsot, akkor megtehesse.
- Csak ez a kulcs van nálunk, ha erre gondolt... - teszi hozzá a megjegyzést, miközben másik kezével teszi le a törpét a földre, de közben nem veszi le a szemét a nagyiról. Furcsa neki a viselkedése és különben is?! Mégis hogyan jutott volna be ide? Ha ninja lenne, esetleg akkor lett volna képes elosonni mellettük, vagy volna még itt egy másik ajtó is? Szó se róla, hősünk eléggé összezavarodott, nem érti, hogy mi folyik körülötte, így csupán átadja magát az élet folyamának...

_________________
Adatlap
avatar
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
115/700  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Dec. 15, 2012 5:59 pm

- Az a kulcs már rég megvan nekem is, fiacskám, a kapuőr óvatlansága, hogy a felöltőjében tartotta. Viszont kétszeresen is jó szolgálatot tett a ruhája, mert megvédett a tükrös terem illúzióitól is. Itt meg nem győztem rátok várni, amíg a másik járatban botorkáltatok. Viszont mostmár tényleg ne bohóckodjunk itt tovább, add ide a törpét! - eréjesen ráparancsol Lewisra, csöppet sem udvariasan - Nem hiszem el, hogy még nem jöttél rá, hogy a belsejében van a kulcs!
Mielőtt azonban a lovag elgondolkodhatna azon, hogy eleget tesz-e Nagyika felszólításának, Miss Szőrmók felborzolja a szőrét. Aztán mintha elkezdene felfújódni. Teljes alakjában kezd megnőni. Aztán két lábra emelkedik. Végül egy idős férfi alakja kezd kirajzolódni az imént még hófehér perzsamacska formában tetszelgő jószágból. Kedélyes, pufók kis öregember terem mellettetek, azonban ahogy tekintetét az öreglányra emeli, az haragossá válik és mutatóujjával az asszonyságra bök.

- Ez a némber egy pozőr! Az én feleségem rég elhunyt, és ez a satrafa lépett a helyébe! Sajnálom fiúk, hogy erről korábban nem tudtalak figyelmeztetni benneteket, de meg kellett találnotok a törpét, hogy visszanyerhessem eredeti alakomat. Rosszul sikerült trükk, hihi - vigyorog a lovagra és az idomárra Trükkmester uraság - Távozz innen vén banya, amíg még van rá lehetőséged! Egy petákot sem látsz a vagyonomból!
Az öreglánynak azonban esze ágában sincs itthagyni az ajtót, mögötte pedig a remélt kincsekkel, hiszen elég sok melója volt eddig ebben az ügyben. Viszont a törpét valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem sikerült megszereznie, ehhez kellett felbérelnie másokat is a feladatra. Korábban már végigjárta a barlangot, de Betmentől nem sikerült megszereznie a kulcsot, ezért volt kénytelen azzal a szarvasbogárral kicseleznie az őrt, hogy megszerezhesse a vaskos tölgyfaajtóhoz a kulcsot. Szóval igazán izzasztó volt idejutnia, ezért nem fog tágítani. Most már nem leplezi tovább magát, inventoryjából egy csatabártot hív elő, aminek méretei meghaladják saját testének nagyságát. Megrohamoz benneteket, hogy megszerezhesse a kertitörpét, benen a kulccsal.


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 16, 2012 1:05 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Dec. 15, 2012 9:16 pm

Az öreg néni szavai emlékeztettetek, hogy a kapunál találkoztunk egy bácsival, ki a felsőjét hiányolta és meg is ígértük neki, hogy visszaszerezzük azt neki. Ez idáig eszemben sem volt ez, miért szégyelltem is magam rendesen most. Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a néni nem az volt, ki a kunyhóban korábban, ugyanakkor cselekedni sem tudtam igazán, minthogy Miss Szőrmók érdekes dolgokat művelt. Eleinte ijedten szemléltem, majd vált felismerhetővé egy újabb idősebb alakja. Megtermett pocakja volt és mosolygott ránk, míg nem a néni felé fordult mérgesen és mutatott rá.
- Ez a némber egy pozőr! – szólt dühösen - Az én feleségem rég elhunyt, és ez a satrafa lépett a helyébe! - meglepődtem, hogy ő volt a játékmester - Sajnálom fiúk, hogy erről korábban nem tudtalak figyelmeztetni benneteket, de meg kellett találnotok a törpét, hogy visszanyerhessem eredeti alakomat. Rosszul sikerült trükk, hihi. – hát ezen most valóban nem nevettünk - Távozz innen vén banya, amíg még van rá lehetőséged! Egy petákot sem látsz a vagyonomból!
Nos, a Banya nem tágított, akarta tőlünk azt a kulcsot.
Be kellett vallanom a sütije finom volt és jól esett a teája is, de szemeiben mélyre zuhant a tettével, mit csinált. A holtak maradjanak a koporsóba, tartottam ehhez magam és a legnagyobb tiszteletlenségnek éreztem, hogy a halott feleséget játszotta. Tény, hogy minket átvert, de vége lett most ennek. Indulatos volt és egy csatabárdot hívott elő magának, majd indult meg felénk.
Cselekedni akartam, zavart, mit tett és meg akartam leckéztetni.
- Hisame! – vettem elő pálcámat és intettem neki, hogy támadjon ő is.
Mindaddig magabiztos voltam, míg nem rájöttem, hogy a sárkány és az én sebességem nem volt a leggyorsabb. Csak reménykedni tudtam, hogy az öreg, valóban öreg volt, bár azt a bárdot erősen fogta a kezei közt.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Vas. Dec. 16, 2012 1:01 pm

Sir Lewis szinte mérgesen hallgatta végig, ahogy a nyanya bevallja: ő volt a tolvaj, aki lenyúlta a szerencsétlen kapuőr ruháit, s mindvégig előttük járt egy lépéssel. Ez még még talán hagyján, mert be lehetne tudni annak, hogy öreg, elvesztette az eszét, vagy valami... De hogy az előbb értéktelennek titulált törpét most meg kéregette volna, az már több volt a soknál.
A lovag ökölbe szorította a kezét, s a betmentől kapott kulcsot visszatette a zsebébe. Kicsit megrázta a kerámia figurát, s a belőle jövő csörgő hang jelezte, hogy valóban benne van a kulcs, amire a nagyinak szüksége van, amire igényt tartana. De attitűdje korántsem barátságos, egyszerűen kiveszett belőle a kedves-nénis hangulat.
Sir Lewis egyébként megtagadta volna tőle a törpe átadását, amikor a macska egyszerűen fogta magát, s öregemberré változott. Sir Lewis ráncolódó homloka jelezte, hogy eddig abban a tudatban volt, hogy a macska nőstény... Tehát az állat apóvá gömbölyödik, aki máris erősen mutogat az asszonyra, hozzátéve, hogy egy csaló, aki átvette a felesége szerepét. Óhh, itt már mindenki szerepjátékos?
A nyanya erre bedühödött és kezébe máris csatabárd került, ami persze igen groteszkül hatott, mivel a valóságban ez sosem lett volna lehetséges. Na de ilyen ez a játék, lolik is ilyen fegyókkal hadakoznak, akkor az öregeknek miért legyen más?
A lovag hörögve odadobja a kristályt az öregúr kezébe, bízva abban, hogy ő majd szépen tartja, amíg ők átveszik a harci szerepkört.
A szeme sarkából látja, hogy az állatidomár is mozgásba lendül, s hallja is, ahogyan a sárkánya után szól. Sir Lewis a buzogányát kapja felszabadult kezébe, s immáron teljes lovagi felszerelésben kezdi megrohamozni újdonsült ellenségüket a nyanya személyében.

_________________
Adatlap
avatar
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
115/700  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Rosalia on Vas. Dec. 16, 2012 1:25 pm

Miután a bácsika átveszi Lewistól a kristályát, csatasorba rendeződtök. Mivel Hisame még mindig lassabb, mint a lovag, először a buzogány csaphat le a nagyikára. Az öreglány akkorát lendít a bárdján, hogy az elhúzza a testét, így mozgása ingataggá válik. Persze luftot üt a lovagon, annak buzogánya viszont alaposan betalál a néne gyomrába, az pedig vörös pixeleket kezd el szórni. Időközben odaér végre Hisame is, és az éppen hasa után kapó öreglány haját tépve és fejét karmolva újabb sebzéseket visz be. A harc igencsak rövidre sikeredik, mivel a némber sírva esik össze, ahogy életfázisa a sárga zónába szalad. Miközben próbálja elhessegetni a sárkányt a fejéről, másik kezével védekező pozícióban tartja bárdját, mielőtt még a lovag újabbat sújthatna rá pörölyével.
1. Ha megszakítjátok a támadást, a vénasszony arcára ördögi vigyor ül ki, és ismét harcba lendül. Ha sikerül megtévesztenie benneteket, akkor újból, de most már ügyesebben sújt le rátok méretes pengéjével, s mindketten 7 HP sebzést szenvedtek el.
2. Ha viszont könyörgését látva nem fejezitek be a támadást, és tovább ostromoljátok a síró - ugyanakkor megjátszós - nénikét, akkor viszont feladja a küzdelmet.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Vas. Dec. 16, 2012 2:38 pm

Sir Lewisnek csak pár lépést kell tennie ahhoz hogy támadó közelségbe kerüljön, s fegyverével meg is célozza a nyanya hasát. Igazából nem tud sok mindent támadni a csalón, mivel kis termetéből adódóan akárhol ütné meg, az hatással lenni a teste minden minden porcikájára és akkor már miért ne mérne csapást a legkönnyebben elérhető pontra? Az öreg a hátuk mögött ügyesen tartja a kristályt, a célpont tökéletesen látszik.
Egy ideig tart a nagy fegyvert lóbáló ellenségtől, de mikor látja, hogy az asszonyságot kibillenti egyensúlyából a saját mozdulatának ereje, tisztán látja, hogy eljött az ideje egy szerencsés támadásnak.
- Add meg magad te csaló! - kiáltásától visszhangzik a terem.
Erősen hasba vágja az imposztort, s a sérülés helye máris pirosan kezd ragyogni. A lovag ekkor hátrébb lép, hogy az állatidomár is kivesse részét a harcból. Nem is kell sokat várni, szinte azonnal odaugrik a sárkány, összekócolva a nagyi hajzatát, aki azonnal lerogy a földre védő pózba helyezkedve. Csatabárdja azonban nem takarja ki eléggé, ezért nyílik egy újabb pont, ahol a lovag támadni bírja. Nem haboz egy pillanatig sem, hősünk egyből meglengeti buzogányát, s nem törődve a siránkozó asszonnyal, csak az ellenséget látva benne újra megsózza a fegyverrel.
- Ennyivel nem bírod megtörni akaratunkat! - szavalja, s egy pillanatra hátratekint az apóra, hátha az is akarna valamit csinálni, de ő nem száll be harmadiknak a verőlegények sorába, csak a háttérből figyel.
Megpróbálja ugyan ott, miközben ezen szavakat intézi a nyanyához:
- Csalók hatalma nem bírja felülmúlni az igazság erejét!

_________________
Adatlap
avatar
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
115/700  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Dec. 16, 2012 10:14 pm

- Csalók hatalma nem bírja felülmúlni az igazság erejét!
Korábbi támadásaink is sikeresek voltak és Lewis továbbra sem fejezte be. Az öreg már rég sárgult, talán már pirosodott is mikor feladta magát, feladta a küzdelmet.
A lovagra félve tekintettem, nem vártam tőle ilyen kirohanást, de már megtörtént, nem volt mit tenni és pozitív vége is lett ennek, minek örültem inkább. Kezembe vettem a néni fegyverét, majd vártam a történéseket. Szólni nem akartam, hisz nem tudtam volna semmi értelmeset sem mondani. Úgy gondoltam, nem az én dolgom volt most szólni, hanem például a játékmesteré, kiről szólt ez az egész. Miatta voltunk itt, az ő vagyonát akarta a gonosz néni.
Átvert a banya és macskaként is mellettünk volt a mester. Amolyan egyszerű bábúnak éreztem most magam és ez rossz érzés volt számomra. Ostoba voltam és szomorodtam el emiatt.
Hisame mellém sétált és nézett fel rám. Félig látott csak, minthogy a támadást követően a sapkája félrecsúszott a fején.
- Szerintem már nyugodtan levehetjük. – enyhültem és húztam le fejéről a kötött sapkát, majd tettem az enyémmel is így. Idegesítettek a bolyhok, meg hát a rózsaszín sem illett a szemeim színéhez.
Guggolva a társam mellett néztem fel a többiekre.
- Vége van? – kérdeztem tudatlanul – Félek a sötétben. – szóltam mégis, bár tény, hogy nem volt sok értelme, inkább csak amolyan megjegyzés volt, hogy nem akartam tovább maradni, ki akartam kerülni minél hamarabb a barlangból.
A néni jutalmat ígért nekünk, de egy csaló volt, ennek okán nem vártam jutalmat a bácsitól, túl szép is lett volna. Meg hát egy kedves fiatalemberként tekintettem magamra, örülnöm kellett volna, hogy segíthettem csak úgy.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Dec. 17, 2012 12:22 am

Az öreglány megadja magát, nem kockáztatja az életét. A piszkos munkát azonban szerencsére nem nektek kell elvégeznetek, ugyanis újabb ismerős arc kerül elő a bejárat felől. Betmen érkezik meg ügyefogyott csatlósával, és biztosít benneteket arról, hogy átadja a vénlányt a kapuőrnek, így nem kell vele bíbelődnötök tovább. Trükkmester uraság hálásan borul a nyakatokba, amiért megszabadítottátok attól a rátelepedő satrafától. Már kezdett belenyugodni, hogy örökre macska alakban kell élnie, de hála nektek megszabadítottátok az állandó bolháktól és a szőrgolyóktól. Itt volt az ideje annak, hogy a kerti törpéből előszedje a kulcsot. Gondolkodás nélkül összetöri egy kövön, majd szertefoszló pixeljeit a kis pocsolya tejfehér vizébe szórja. Ez egyébként közönséges barlangvíz volt, amelyet a cseppkövön végigfolyó víz által kioldott kalcium és só színezett ilyen világos színűre. Az öregfiú huncut mosollyal az arcán int nektek, hogy kövessétek.
Amikor odaértek a fénykristályaitokkal megvilágított úton ahhoz a bizonyos ajtóhoz, amiért eddig ment a harc, a papi kuncorászva elfordítja a zárban a kulcsot. Egy "Tárulj szezám!" felkiáltással nyílik is az ajtó, és ami a szemetek elé tárul, nem éppen egy arannyal és ékszerekkel megrakott kincsesláda. Ez a kis terem egyfajta raktár, ahol a mester úr a trükkjeihez való kellékeit tárolja. Nyilván számára ez a legnagyobb vagyon, de a pozőr néne is igencsak nagyot nézett volna, ha megtalálja ezt a sok kacatot. Azonban néhány hasznos dologra is akadhattok, s segítségetekért cserébe arra biztat benneteket Trükkmester uraság, hogy válasszatok magatoknak bátran egy holmit. A tükrös teremben elvesztett pontjaitok természetesen visszatöltődnek mire kiértek majd a barlangból.
Amikor végeztetek, visszazárja az ajtót, majd visszasétáltok a tócsához, amiből egy újabb kerti törpét emel ki, hogy visszarejthesse a kulcsot megfelelő helyére. Innentől kezdve az utatokra enged Smile


Köszönöm szépen a játékot fiúk, ez az első befejezett mesélésem, és örvendek, hogy a részesei lehettetek. Remélem legalább annyira jól éreztétek magatokat, mint én mesélés közben.

Gratulálok!


Jutalmak: 30 exp, 30 arany és 1 tárgy/fő, továbbá megtarthatjátok a világító kristályokat is, amiket mégegyszer használhattok.

6 arany az Ítélet ökle céhbankba és 2-2 xp a céh "leggyengébb" játékosának, s ez pont Peter és Lewis.

Választható tárgyak: Bőrruha (+4 páncél), Trükkös köpeny (+2 kitartás), Trükkmester gyűrűje (+3 gyorsaság, -1 erő), Természet Gyűrű (+1 élet) Válaszreagban rjátok meg melyiket választjátok, chaten beszéljétek meg, hogy ne ugyanaz legyen!

Gyenge világító kristály: Ha aktiváljátok, korlátlan ideig világít (illetve max egy napig/éjszakáig), de csak 10 méteres látótávolságig. Azonban ha megreped, vagy eltöritek, akkor kihuny a fénye. 1x aktiválható!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Hétf. Dec. 17, 2012 12:39 am

Én is nagyon élveztem a küldetést, köszönöm szépen az élményt!

A bőrruhát választom! Very Happy

_________________
Adatlap
avatar
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
115/700  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Dec. 17, 2012 12:40 am

A természet gyűrű nekem tökéletes választás, így azt szeretném kérni.

Köszönöm én is!

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 18, 2012 9:19 pm

Lewis: Növénylátás: 1->7, Béna Adrenalin Potion Recept, Kis Potion Recept, 1 Kristálylevél, 5 Faeno Levél, 3 Kis Tövisgyökér, 7 Vörös Pitypang, 1 Tövisgyökér, 1 Barna Gomba

Peter: Növénylátás: 1->7, Tükör Kristály Recept, Gyenge Kinézet Kristály Recept, 4 Kristálylevél, 2 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Csalafinta kincskeresés

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.