[Küldetés] A hatalom útján

Go down

default [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Nov. 02, 2014 11:32 pm

Résztvevő: Anatole Saito
Határidő: nincs

A korábban megbeszéltek után Yoshiaga egy helyszínt és időpontot küldött, ami nem volt más, mint a 10-es szint kereken éjfélkor. A pontos koordinátákat is megadta, messze a szafaritól, egy elhagyatott részén a szintnek. Megvárta, hogy megérkezz, majd mikor megteszed megszólal.
- Üdvözöllek, Anatole! Örülök, hogy el tudtál jönni és tudom, hogy tele vagy kérdésekkel, de kérlek engedd meg, hogy elmagyarázzam most mégis miért hívattalak ide. - egy fordulatot vesz, majd kezeit háta mögött összekulcsolva néz a távolba. - Már egy ideje fontolgattam a céh továbblépésének módját és nemrégiben döntésre is jutottam. A könnyebb operálás és egy erősebb csapat összekovácsolása érdekében úgy döntöttem, hogy több tagot veszek be a Sayonarába és ezzel együtt egy hierarchikusabb rendszert is bevezetek. - elkezd lassan sétálni. - Közben menjünk, mert már várnak ránk. - vár arra, hogy mellé érj, majd folytatja beszédét. - Minden tagnak lennének úgynevezett parancsnokai, akik alatta dolgoznak. A számuk nem megkötött, mindenki annyi parancsnokkal rendelkezhet, amennyivel csak szeretne. Ennek azonban előnye és hátránya is lehet, hiszen ezzel együtt egy új rendszert is bevezettünk, miszerint a fő tagokat csak azok parancsnokai hívhatják ki. - nyel egyet, majd folytatja. - Ezzel elkerülve az azonnali halált is részünkről.
Vár egy percet, teljes csendességben, majd megköszörüli torkát és befejezi mondandóját.
- Úgy vélem, hogy minden tagnak szüksége van parancsnokokra és közéjük tartozol te is Anatole.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Nov. 04, 2014 9:56 pm

Amikor megpillantom Yoshi üzenetében a helyszín megjelölést, kicsit megáll bennem az ütő. Ilyen közel a céhházhoz? O.o Aztán pár pillanat után elszáll minden aggályom. Nem is baj, így ha esetleg Timidus kémkedne utánam Shuval a minimapon követve, akkor is csak azt hihetik, hogy szafarizni mentem ki. Nem újdonság ez, még éjszaka sem. Sokszor van úgy, hogy éjjel is sétálgatok a kertben, vagy farmolok, szóval nem kelt feltűnést, ha éjfélkor kint kóricálok a szinten.
Bár Yoshiaga sokkal zizzentebb és kiismerhetetlenebb fickó, mint Gregant, mégis a besúgó sráctól valamiért jobban tartok. Az a legutóbbi találkozónk eléggé megfagyasztotta bennem a vért, főleg, hogy hallottam idegen(ek) motoszkálását is a közelben. Viszont azt láttam, hogy Yoshiaga mire képes, egy olyan játékos ellen, aki egyetlen ütéssel leterít egy számomra fekete indikátoros mobot, az úgyis kifektetne engem is, akkor meg minek elővigyázatoskodjak. Kifektetne, ha akarna. De miért akarna? Hiszen már egy céhbe tartozunk, s akárhogy is nézem, mint vezérként, felelősséggel tartozik irántam. Legalábbis én ezt is a feladatkörömnek tartom céhmesterként. Persze a Sayonara nem egy hagyományos értelemben vett céh, viszont az, hogy bár feltételekkel, de kölcsönösen segítik egymást, az azt jelenti, hogy mégiscsak egy közösséget alkotnak és kell egy vezér összetartó erőnek. Bár amiatt tartok egy kicsit, hogy Gregant mit fog majd tőlem kérni, cserébe a sok infóért, a konferenciás együttműködésemmel bizonyítottam már jóval előtte, hogy én is kész vagyok együttműködni velük és a segítségükre lenni. Lehet csupán ennyi elég volt.
- Üdvözletem! - biccentek oda Yoshinak köszönésképpen, kézfogást ezúttal mellőzöm. Azért a bizalmatlanság továbbra is él bennem. Már mindenféle csalafinta képességek vannak, elég akár csak a enyémre vagy a Srentokéra gondolni, melyek érintés útján lépnek működésbe. Ahogy elindul, mellette lépkedek zsebbre dugott kézzel, így legalább kéznél van a biztonsági okokból bekészített teleport és lökés kristály is >.< Sose lehet tudni, egy ilyen erős játékos ellen csak ez a két ellenszer létezhet baj esetén. Aztán újra beszélni kezd és én szinte iszom minden szavát, mint egy száraz szivacs.
- Hmm, ez egy remek ötlet, nyilván pártolom a rendszer kibővítését. Értem az egyértelmű előnyét, amit nyújt számunkra. Azonban miért éri meg valakinek az, hogy a parancsnokommá válhat? Úgy érzékeltem, hogy a Sayonara nem adja meg azokat a céhes bónuszokat, mint a közismert céhek: extra expt, aranyat, céhház muníciókat. Így tehát ezekre nem is számíthatnak ők sem. - Most kérdezhetném magamtól is, hogy mi a csudáért léptem akkor be a Sayonaraba, ha mindezeket nem kapom meg, mégis kockáztatom az életem. Illetve kockáztattam... eddig. Mert ha jó értem, most én is kapok pajzsokat, akarom mondani parancsnokokat. Viszont az én célom az volt anno, hogy közelebb férkőzhessek a Sayonarahoz és olyan szálakat is meg tudjak mozgatni, amit egyszerű játékosok nem.
- Egyébként háborúra készülődünk? - utalok a parancsnok elnevezésre, hiszen ilyen pozíció a fronton van még csak. - Egyébiránt köszönöm a megtisztelő felajánlást, élnék is vele. A jelöltek várnak rám? Volt előválogató? Mert az nyilvánvaló, hogy csak megbízható emberek előtt fedhetem fel a kilétem, így ha megengeded, élnék azzal a lehetőséggel, hogy egy maszk mögé rejtsem az arcomat.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Csüt. Nov. 06, 2014 1:21 pm

- Nap mint nap rengeteg kihívást kapunk és tömérdek erős játékos szeretne a céh tagja lenni. Nem tudjuk céljaikat és terveiket, de annyit tudunk róluk, hogy egy erős társaságba akarnak csatlakozni, talán önvédelemből. Nekik szerintem a csatlakozás a céljuk és, mint ahogy kiderült, minden esélyt megfognak, hogy ezt elérjék, így szerintem az, hogy parancsnokok lesznek mellékes.
Yoshiaga megáll.
- Anatole, mindig mindenki háborúra készülődik ebben a világban.
Szemedbe néz, majd vissza előre és folytatja sétáját.
- A jelöltek már várnak rád, de egyelőre csak erőfelmérés volt. Először egymás ellen indultak egy first strike küzdelemben, majd egy fél életesben volt egy visszavágó. Ha valaki akármelyiket is elvesztette, tehát nem nyerte meg mind a kétszer, akkor elküldtük. Ott azonban nem biztos, hogy mindig a legügyesebbek és a legerősebbek kerülnek ki győztesként és nem is csak az a lényeg. A lényeg, hogy maradtak negyvenketten. Egy vitával folytatták, méghozzá maguk között kellett eldönteni, hogy ki legyen az a huszonegy, aki marad. Úgy vélem, hogy ez a leglényegesebb próbatétel, hiszen egy szinte lehetetlen dolgot kell megoldani. Négy haláleset volt és két nap alatt megszületett a huszonegy, akik közül nyolc már parancsnok.
Tart egy kis beszédszünetet és lépked lassan, ahogy a távolban feltűnik egy sátor.
- A lényeg, hogy a huszonegyből mindenki maga választ, innentől egyenesen szimpátia alapon megy az egész. Természetesen nehéz lehet eldönteni, hogy ki az aki tényleg erős és akiben meg is lehet bízni. Én személy szerint azokat választottam, akiket alapból is ismertem.
Kezdett lassan feltűnni az egész tábor. Hét nagyobb sátor vett körbe egy óriási területet, mindegyiken egy-egy számjegy, egytől hétig. Az elsőtől a negyedikig zárva voltak a bejáratok, a sátrak közötti területeken játékosok lakomáztak, gyakorló bábukon gyakoroltak, aludtak és megannyi mást csináltak.
- Ideiglenes bázis, amíg készül a végleges.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Nov. 14, 2014 11:31 pm

Yoshiaga szavait hallgatva csak most gondolok bele először, hogy engem még sosem kérdezett egy Sayonara tag sem, hogy miért akartam csatlakozni hozzájuk, még annak árán is, hogy emiatt meg kellett halnia valakinek. Persze azt nem tudtam, hogy tényleges haláleset fog történni, nem hittem Ekitoráék könyörgésének, azt hittem csupán átverés az egész, pszichológiai hadviselés, a végső vergődés a pozíció megtartása érdekében. Belegondolva, valószínűleg én is könyörögnék az életemért. Ösztönös emberi cselekedet. Aztán persze az is lehet, hogy felül tudnék mindezen kerekedni és méltósággal vállalnám a halált egy tisztességesen elveszített párharc után. A háborús témára csak elszántan bólintok, örülök, hogy egyezik a véleményünk.
Afölött viszont nem tudok napirendre térni, hogy ez a zseniálisan érvelő professzor hogy lehet egy és ugyanaz azzal a hebehurgya habókos fickóval, aki végzett Srentokkal. Talán most itt az ideje, hogy olyan kérdésekre is fény derüljön, amikre azóta is betegesen kíváncsi vagyok. De mindent csak szép sorjában, nem támadhatom le.
- A küzdelmekről és a vitákról van esetleg felvétel, vagy jobbnak véli, ha első benyomás alapján ítélek? Gondolom volt valami oka annak, hogy nem lehettem itt a kezdetektől fogva a válogatón, pedig akkor első kézből értesülhettem volna a képességeik felől. - Nem szemrehányóan mondom mindezt, csupán próbálok rájönni, miért a kész listából válogathatok majd. Bizonyára a rangsorban felettem állók már lerabolták a jobb parancsnokoknak valót, nekem pedig a maradék jut, de nincs is ezzel semmi gond. Lehet ezért nem lehettem itt, hogy ne civakodjunk egymással a parancsnokokért. Persze még lehet nem bíznak meg bennem annyira vagy nincs akkora tekintélyem - hogy is lenne - hogy részt vehessek egy ilyen eseményen. Viszont azzal, hogy én is választhatok parancsnokot, végtére is elismerik az egyenrangúságom vagy valami olyasmit.
Az úgynevezett ideiglenes bázis láttán felcsillan a szemem. Sosem voltak militarista beidegződéseim, de Tolbana város visszavételekor teljesen felpezsdült a vérem a háborúsditól. Most pedig még parancsnokaim is lesznek. Mindaz, ami az Artesből hiányzik, azt itt kiélhetem anélkül, hogy kárt tennék valakinek a lelki világában és a nézeteiben. Ide csupa olyan elszánt ember jelentkezett, aki nem fog meghátrálni vagy picsogni. És már azt is sejtem, hogy milyen típusú parancsnokokat fogok választani magam mellé. Amíg a táborig sétálunk, addig felteszek még 1-2 kérdést, kihasználva, hogy még kettesben vagyunk. A maszkot közben előkészítem, de még nem veszem fel. Vacillálok.
- Két dolog érdekel igazán a Sayonaraval kapcsolatban. Az egyik Önnel kapcsolatos, a másik a többiekkel. Mindig is szerettem volna megtudni, hogy miként keveredett arra a helyszínre, ahol azokkal a humanoid mobokkal harcoltunk. Puszta véletlen volt vagy van valami a háttérben, amiről nem tudok? - Kis szünetet hagyok, hogy megválaszolhassa a kérdésem, vagy hogy elutasítsa a válaszadást, majd folytatom a következő témával.
- A céhtagok is nagyon foglalkoztatnak, Greganttal, Terumival és Ekitorával már találkoztam, de még róluk is keveset tudok. Furcsa számomra, hogy nincsenek céhgyűlések például, hanem szinte csak levélben érintkezünk. Így nehezebb átlátnom a céh helyzetét, motivációit, céljait. Nem tudom például azt sem, hogy van-e lehetőségem a feljebb jutáshoz. Vagy ez is emberéletet követel? Szívesen megvívnék Ekitorával és szerintem ő is szeretne ravnsot venni rajtam az őt ért károk miatt, de engem csak a pozíciójavítás érdekel. Viszont nem minden áron. Nem lenne egyszerűbb csak nyolcas tevékenykedéseit leállítani és nem parancsnokok mögé bújni? Persze tudom, hogy a parancsnokok más funciót is szolgálhatnak majd, de jobban örülnék, ha nem kellene a magam vagy más céhtagom életét féltenem egy balul elsült párbaj miatt. Egyébként ha rangsorban feljebb lépnék, akkor a parancsnokaim is velem együtt, igaz? - Van még egy téma, amivel szívesen előhozakodnék, még pedig a burok, de egyelőre nem merek . Nem akarok pofátlannak tűnni, de az tagadhatatlan, hogy a céhem igencsak megsínylette a legutóbbi bossharcot.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Szomb. Nov. 15, 2014 3:58 pm

- A vitáról vannak hangrögzítő kristály felvételeink, csak sajnos képi anyag nincs hozzájuk. Ehhez hasonlóan a küzdelmekről sincsenek képi anyagaink, csupán időpont és eredmény feljegyzéseink, hogy melyik küzdelem mennyi ideig tartott és ki ki ellen nyerte.
Ezután meghallgatta az első kérdésed, majd válaszolt.
- Kérem pontosítson, a Srentokos ügyre gondol?
Meghallgatja a maradék kérdésedet is.
- Na, ez aztán sok kérdés. - kacagott fel - Céhgyűlésnek még nem láttam szükségét, plusz elég kellemetlen lenne, ha egy külsős meglátná egyszerre az összes tagot egy helyen. Amennyiben szeretne, maga szervezhet egyet, haha. - mondja jókedvűen - Természetesen a pozíciójavítás nem követel emberéletet, a múltban is volt rá példa, például mikor Gregant legyőzte a régebben 2. helyezett Nabnost és átvette a helyét. A parancsnokokkal még nem tudom mi legyen ilyenkor, valószínűleg az lesz, hogy a győztes szabadon eloszthatja őket.
Megáll és gondolkozni kezd.
- Nyolcas nem egy játékos, hanem egy vírusszerű algoritmus, ami játékosok kivégzésére és megbélyegzésére lett megírva, valamelyik őrült fejlesztő által, aki szépen elrejtette őt a nyers kódban. Jezob barátom segítségével, kit parancsnoksága előtt is ismertem, sikerült limitálni a kódját. Ehhez sajnos elengedhetetlen volt a céhre bocsátani. A részletekbe nem mennék bele, de a kezdeti rengeteg halálból sokért felelős volt ez a magát fejlesztő vírus. - ezután hozzáteszi mosolyogva - Csupán viccelek, valójában csak egy tag és a céhszabályaink által nem akadályozzuk, hogy mit tesz azokkal a játékosokkal, kik továbbra már nem a céh tagjai. - fejezi be, majd újra sétálni kezd.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Nov. 30, 2014 9:14 pm

- Ha lehetséges, akkor elkérném a kristályokat és a feljegyzéseket. Szeretek mindennel tisztában lenni, főleg egy ilyen nagy horderejű döntés előtt. - Ez üzletembernek körültekintőnek kell lennie, különösképpen az alkalmazottjaival, arról már nem is beszélve, hogy ha rosszul választok parancsnokokat, akkor az nem csak a Sayonaran belüli még nem is létező tekintélyemet rombolja porig, de még az életem is veszélybe kerülhet. Szóval nagyon nem mindegy, viszont azt továbbra sem értem, miért nem lehettem itt akkor már inkább személyesen... Mindenesetre ha megkapom a felvételeket és a feljegyzéseket, akkor ha lehetséges, még a jelöltekkel való találkozás előtt átnézném őket.
- Igen, a Srentok Bunmei esetre gondolok. Tulajdonképpen hálámat szeretném kifejezni, amiért a segítségünkre volt abban a szorult helyzetben. Nem tudom mivel lehetnék a segítségére hálaképpen. - igazság szerint se meghunyászkodni, sem puncsolni nem szeretnék neki, és ez a magabiztos hangsúlyomból ki is érződhet. Egyetlen célom az, hogy bizalmasabb viszony alakulhasson ki köztem és a vezérem között, illetve hogy ne maradjon bennem az az érzés, hogy az adósa vagyok. Épp elég, ha Greaganttal kapcsolatban ezt érzem. - Tehát... puszta véletlen volt, hogy odakeveredett, vagy volt valami oka a jelenlétének?
Persze, hogy sok kérdésem van. Ezernyi, és azokból is csak a legfontosabbakat soroltam fel. Szerintem napokig tudnék vele beszélgetni, de lehet akkor elmúlna ez az egész varázs. Persze a Sayonarahoz való csatlakozásom indokai között nagy hányadot vállal az, hogy minél inkább ki akartam ismerni Yoshiagát. Viszont az, hogy még Gregant sem tud minden részletet a professzor terveiről, igencsak elbizonytalanít. Ha a céh második embere, a legfőbb informátor sincs képben, akkor én hogy lehetnék?
- Remek, akkor tehát a parancsnokokat is el lehet orozni. Tulajdonképpen egy kivétellel nincs semmi bajom egy céhtársammal sem, persze nem ismerek mindenkit még és csupán ismerkedés céljából nem hívatnék össze egy egész céhgyűlést. Majd szépen sorjában. Az egy kivétel pedig gondolom nyilvánvaló, Ekitora bizonyára neheztel rám... - De ennek az ügynek is hamarosan pontot fogok tenni a végére. - Volt már olyan, hogy valakit eltanácsolt a céhből? - Bár az "eltanácsolt" kifejezés talán nem a legmegfelelőbb, mert ha volt is ilyen tag, azt bizonyára Nyolcassal intéztette el... Viszont ezután elég sok információt kapok éppen Nyolcasról, s ezen infók tükrében már sokkal világosabban látom a helyzetet és mindez más fényt vet a professzorra is. Aztán ezt az egész vírus témát elvicceli és ezzel teljesen összezavar. Na persze, egy tag, akinek nem limitálják a tevékenységét... - Komolyan senkit nem zavarnak Nyolcas tevékenykedései? Mármint rajtam és Ekitorán kívül? - Merthogy abban biztos vagyok, hogy Ekitora bosszút forral és jobbnak látom a magam véleményét is megosztani Yoshiagával. Persze annak látszatát semmiképpen nem szeretném kelteni, hogy esetleg félek Nyolcastól. Ekitora kedvese gyenge volt, ez egyértelmű, de a lemészárlása nem hiszem, hogy feltétlenül szükséges lett volna.
- Lenne még egy kényes téma, amit szeretnék megvitatni, mielőtt a parancsnokokat választanám ki. Bizonyára értesült a legutóbbi, vagyis a 18. bossharcon történtekről. Roppant mód cserben hagyták a céhemet és ennek eredményeképpen egy kisebb vagyont emészt fel az újabb burkok vásárlása. Mivel magam is részt vettem a konferenciás akcióban, mely végül sikerrel zárult, talán nem tűnik szemtelen kérésnek a részemről, hogy a céhem tagjai számára az eredeti áron, tehát 200 aranyért vehessem a burkokat ezután is. Ingyen természetesen nem kérném, semmi esetre sem.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Nov. 30, 2014 9:57 pm

- Természetesen. - nyújtja át az összes kristályt és egy füzet kinézetű szöveges dokumentumot. A Bunmei kérdésedet egy fél perc csönd követi, látszik, hogy Yoshiaga erősen gondolkodik mit válaszoljon.
- Nincs mit, semmiség. Abban pedig biztos lehet, Anatole, hogy nem volt puszta véletlen.
Ezzel be is fejezi a mondanivalóját, majd a nyolcas témára tér át.
- Nem gondolom, hogy az eltanácsolás egy bölcs megoldás lenne, akárkiről és akármiről is legyen szó. A célunk az összetartás kell, hogy legyen. Mint ahogyan az anya a gyermekeit, a tagjainkat mi sem választjuk meg. És mondja csak, Anatole, ha a három gyerekéből kettőt zavarna a harmadik viselkedése, maga elzavarná otthonról?
Végül a bossharcos ajánlatra kezd válaszolni.
- Igen, hallottam róla, de tudtommal végül sikerrel jártak. - ezután ismét egy fél perc gondolkodási idő veszi kezdetét, miközben egyre közelebb értek a táborhoz - Nem tűnik szemtelen kérésnek, csupán maga nem gondolta éppen át ezt a kérést mielőtt feltette... - feléd néz, majd egy őszinte mosolyt ereszt meg, majd visszafordul előre és beszélni kezd - Tegyük fel, hogy a Sayonara céh közismert tagja és önjelölt vezetője olcsóbban adná egy adott csoport és csak az a csoport számára a találmányait. Nem lenne talán a többi játékosnak szembetűnő, hogy a Sayonara ilyen kivételes ajánlatot tesz annak a bizonyos cégnek? A Sayonara, aminek egyik tagja titkolja kilétét? Szerintem csak magának adódna ezzel problémája, amennyiben nem szeretné nyilvánosan felfedni idetartozását.
Már közel vagytok a táborhoz.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Jan. 06, 2015 10:49 pm

Ha lesz rá lehetőségem, akkor szívesen áttanulmányoznám a kapott információkat és a kristályok tartalmát, mielőtt találkozom a jelöltekkel. Ennek híján értelmetlen lenne megkapnom az anyagokat. Bár ami azt illeti, annyira talán mégsem, hiszen utólag is hozzájuthatok bővebb információkhoz, a döntésemnél pedig tényleg az ösztönös emberismeretem és a pillanatnyi ítélőképességem lesz a mérvadó. Egy jó üzletember pedig nincs híján ezeknek a képességeknek, én pedig a legjobb akarok lenni Cool
Még hogy semmiség? Abban pedig egyre biztosabb vagyok, hogy ekörül a férfi körül nem történik semmi sem véletlenül. Azonban bevillan, hogy mi jóvalta korábban is találkoztunk már egyszer. - Emlékszik egyébként arra, hogy még nagyon a játék elején egyszer összefutottunk egy fogadóba menet. Az akkori céhemmel, az Angelic Voiceval vonultunk egy küldetésre és Ön is velünk tartott akkor. Gondolom az sem volt véletlen. - fejezem be sejtelmesen - Egyébként a Sayonara már akkor is létezett? Vagy pontosan mikorról eredeztethető a története? Mi késztette arra Önt, hogy rászánja magát a céhalapításra?
Amikor pedig a burok kérdéskörre terelődik a téma, kissé elszégyellem magam. Bár annyira azért nagyon nem, mégiscsak meg kellett próbálnom. Azonban igazat kell neki adnom és jobb is, ha ezt szóban is kifejezem az irányába. Azt viszont nem kötöm egyelőre az orrára, hogy szándékomban áll felfedni és közhírré tenni a tagságomat. - Ami azt illeti, igaza van. Még ha közismert lenne a tagságom, akkor sem vetne túl jó fényt sem a Sayonarara, sem az Artesre, hogy kivételezés történt. De meg kell értenie, szem előtt kell tartanom a pártfogoltjaim érdekeit is. A pillanatnyi anyagi problémákat úgyis át tudjuk majd hidalni a kereskedő céh adta bónuszokkal. Egyébként meg kell jegyeznem, hálátlan népség a frontharcosoké... - s amit mondani készülök, azt tényleg nem hízelgésből mondom, továbbra is komolyabb, de csevegő hangnemben beszélek - Igaz, hogy drágult a burok ára, azonban azt nem hajlandók észrevenni, hogy Gregant kedvezőbbé tette az infószerzés árát. Pedig tudtommal közismert Gregant Sayonara tagsága. Vagy tévednék? Mert az magyarázat lehetne, hogy miért nem áll össze nekik a kép.
Aztán visszatérek a bossos témához, s mire a végére érünk, szerintem meg is érkezünk a célhelyre. - Arra lennék még kíváncsi, és bocsásson meg, hogy ha már hasonló kérdést tettem már fel, szóval az érdekelne még, hogy a Sayonara tagjai miért nem képviseltetik magukat a fronton rajtam kívül? Gregant nagyszerű felderítő munkája révén rengeteg információhoz jutunk, tőle ennyi kockázat után nem is várnám el feltétlenül, hogy a harcban is részt vegyen. De vannak azért még jól képzett harcosok a céhben, nem? - Vagy egyszerűen csak nem akarnak kijutni? O.o
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Szer. Jan. 07, 2015 12:13 am

Yoshiaga jóízűen felkacag.
- Igen, emlékszem, bár nem tudtam magáról még semmit, nem mintha mostanában sokat elárulna. - jegyzi meg kedvesen - Szabadúszó voltam akkor még, pont előtte nap ismertem meg Gregantot, ő mondta, hogy erős játékosok fordulhatnak meg a küldetésen. Gondolni sem mertem, hogy frontharcosok lesznek valaha. Mondjuk sajnos hamar el kellett mennem, de remélem azért jó véggel zárult a kaland.
Gondolkodik egy keveset, majd folytatja.
- Nem is emlékszem pontosan, a gondolat régóta keringett a fejemben, de úgy igazából a céh a bizonyos első nagy küzdelem után állt úgy össze, jóval az első találkozásunk után.
Türelmesen végighallgatja Anatolet.
- A legtöbb ember nem nyit pezsgőt minden sikeresen megtett lépése után, de dühében képes lehet széttörni egyet, ha elesik. - teszi hozzá bólogatva.
Közben lassan megérkeztek a sátorhoz, de még válaszol utolsó kérdésedre.
- Anatole, nálunk csak a legerősebbek vannak. Vigyázzon velük, mert ismerek parancsnokokat, kik akár még magát is könnyedén legyőzhetik. - jegyzi meg, próbálva óvatosságra inteni - Tudja, sokaknak tetszik itt. Keveseket ismerek annyira, hogy tudjam miért, de Jezobnak például ez volt az álma, Terumi koldus családban nőtt fel, az utcákon és halott rokonokkal egymagára lenne utalva, ház és kenyér nélkül... - halkan felnevet, miközben kinyitja az iglu szerű sátort és az elülső, kis részbe léptek - ...az irónia! - vár egy keveset és folytatja - Alazzazza meg csak szimplán kicsit antiszociális. Nála például teljesen nem értem, de gondolom szimplán csak elvan a mob ölögetéssel.
A belső részbe kísér, ahol középen egy trón van, a trón előtt egy kivetítő felület, ami a sátor elülső részét mutatja.
- No, sok szerencsét, foglaljon helyet, szóljon, ha párna kell és majd Dei hoz magának. Amúgy nyugodtan kérdezzen körbe a céhben, én is kíváncsi lettem rá. Meg majd következő alkalomkor ön is meséljen nekem magáról. - fejezi be mondandóját, majd kivonul a főbejáraton keresztül és kint felszerelések csörtetése, felkiáltások és zaj tombol egy-két másodperccel miután kiér és valamit kiabál. A kijelzőn ezután látni, ahogy visszakukkant, integet a kijelzőnek és megszólal.
- Már unatkoztak úgy látszik. - teszi hozzá, nehogy Anatole rosszra gondoljon és eltávozik.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jan. 17, 2015 8:40 pm

- A kaland végül nem zárult sehogy, nem vállaltuk el a megbízást. De ez már lényegtelen. - Az mondjuk megüti a fülemet, hogy nem nézte ki belőlünk, hogy frontharcosok leszünk. Ha már Gregant is azt mondta neki, hogy erős játékosunk voltunk már akkor is, akkor miért olyan hihetetlen, hogy a fronton tevékenykedünk azóta is? - Szívesen elárulok bármit, amire kíváncsi. Most tudjuk le a kötelezettségeimet, aztán remélem tudunk lehetőséget keríteni arra, hogy mondjuk egy pohár frissítő társaságában beszélgessünk és jobban megismerjük egymást. - S végül egy kíváncsi, de őszinte mosolyt intézek felé.
Érdeklődve hallgatom végig a többi Sayonárásról szóló háttérinfókat és igaz ami igaz, én sem harcolnék a helyükben a fronton. - Megtanultam már, hogy el kell fogadjam azt, hogy nem mindenki akar véget vetni a játéknak. Amíg a maradni szándékozók nem kötnek belém és nem hátráltatnak azért, mert én szeretnék kijutni, addig nincs okom neheztelni rájuk. Valószínűleg furcsállja majd, amit mondok, de ha egyszer beszélhetnék Kayaba Akihikoval, arra kérném, hogy engedje ki azokat, akik haza akarnak menni és hagyja tovább játszani a maradni kívánókat. Így nem lenne több konfliktus e világban. - Utópisztikus gondolatok... Már megint naiv vagyok. Ugyan miért lenne ilyen engedékeny az admin? Elvesztené a varázsát a játék. Ki lenne olyan balga, hogy kockáztassa továbbra is az életét a fronton? Bizonyára akadna pár kalandor, és pont a mellettem álló professzor burkainak köszönhetően még veszélytelen is lenne az egész, de már nem lenne ugyanaz a játék, mint most. Bármennyire is őrültnek tartom Kayabát, el kell ismernem a zsenialitását. És ez az érzés igencsak kétségbeejtő...
A trónszéket meglátva olyan képet vágok, mint aki citromba harapott. Egyáltalán nem hiszem, hogy jó ötlet lenne beleülni és pöffeszkedve várni a jelölteket. Én már nem az az Anatole vagyok, aki ilyen szituációkban parádézik. Ha lehetőségem van, akkor hátrébb tolom azt a fránya trónust, majd egyenes háttal, de lazább terpeszben megállok a képernyő előtt és testsúlyomat áthelyezem a bal lábamra. Megigazítom az ingem és a zakóm gallérját, kicsit szorosabbra húzom a nyakkendőt, ujjaimmal beletúrok és fésülök egyet a kusza hajamon, majd kissé idegesen, de magabiztosan várom a jelölteket.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Kedd Feb. 03, 2015 1:40 pm

Az elősátorba a következő játékosok sétálnak:
Mind a heten betömörülnek és várják, hogy mi történjen. Értelemszerűen mivel ők döntöttek úgy, hogy a 7-es sátorba bemennek, ezért mindannyiukat érdekli az ajánlat. Föntről lefelé szólalnak meg. (Először első kép bal oldali, majd első kép jobb oldali, onnantól lefelé.)
- Siranne, harcos.
- Ayurn, lovag.
- Elaya, kardforgató.
- Nerial, lovag.
- Artois, íjász.
- Braor, kardforgató.
- Yucia, árnyharcos.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Feb. 03, 2015 9:14 pm

Ahogy mondottam volt, a trónust messzire elkerülöm, ezzel együtt annak eshetőségét is, hogy egy pöffeszkedő nagyképű barom benyomását keltsem. Nem csak nekik kell rám jó benyomást tenniük, hanem nekem is rájuk, hiszen csak kölcsönös szimpátia esetén alakulhat ki a megfelelő bizalmi szint. Márpedig abban biztos vagyok, hogy a választásomat a szilárd logika fogja megalapozni, de az érzelmek is erősen befolyásoló tényezőként fognak hatni. Óva intem magam az előítéletektől, de óhatatlan, hogy ne az első benyomás alapján ítéljem meg párójukat. A kezdeti szelektálásban ez mondjuk csak a segítségemre lehet.
Amíg várakozom, számba veszem az elvárásaimat. A parancsnok legyőzése egyenes utat jelent hozzám, illetve a többi Sayonárás előtti megszégyenüléshez. Ezt semmiképpen sem engedhetem, ráadásul azzal nem vagyok tisztában, hogy Nyolcas a legyőzött parancsnokokkal is végez-e. Ezzel a kérdéssel írok is Yoshiagának egy üzenetet, s bízom a kedvező és gyors válaszban. Szóval elvárások... az tehát biztos, hogy jó harcosnak kell lenni a parancsnokomnak, ebből a szempontból a legideálisabb választásnak az tűnik, hogy harcost és árnyharcost válasszak magam mellé parancsnoknak. Ettől függetlenül nem fogom rögtön kizárni a többi kaszt tagjait sem, hiszen lehet jó pontozást csinálni más esetben is. Mindösszesen az az én magánvéleményem bő két évnyi játék után, hogy ez a két kaszt a legütőképesebb. Ezen felül természetesen érdekelnek a képességeik is és nyilván úgy, ahogy a céhtagjaim toborzása esetében is, a különlegességekre fogom kihegyezni a választásomat.
Megérkezik időközben a hét jelölt és már most érzem, hogy nehéz dolgom lesz. Így hát első körben a személyiség alapján fogok szelektálni: aki szimpatikus vagy nagyon megfog benne valami, az maradhat a második körre. Hiába lenne köztük mondjuk egy zseniális harcos, ha folyton menne köztünk a rivalizálás és a civakodás, akkor nem tudnánk kellően hatékonyan együtt dolgozni. Nemcsak bizalmi, hanem baráti kapcsolatot is ki akarok alakítani és a Sayonárán kívüli dolgaimba is szívesen beavatnám a parancsnokaimat. Éppen ezért most még igen is fontos tényező a szimpátia. Na de lássuk csak őket sorjában.
Rögtön meg is kapom a várva várt harcosomat és úgy tűnik az őt követő lovaggal eléggé össze vannak nőve. Nekem egyelőre túl morcos a kis párosuk, de nem árt, ha a parancsnokaim együtt is hatékonyan tudnak dolgozni, ha ők pedig már alapból képesek erre, az nem hátrány. Ráadásul egy férfi és egy nő a felállás, ideális ilyen szempontból is. Na de lássuk a többieket. A kardforgató nő nekem rettenetesen rideg ember benyomását kelti, nem sokáig tudom állni a tekintetét, ellenben a kardforgató fiú rokonszenves mosolya kedvességet sugároz. Talán túlságosan is kedves, már-már bárgyú. Náluk kettőjüknél érzem azt leginkább, hogy rezeg a léc. Nerial, a lovag. Na neki valamit nagyon kell virítania, mert hátborzongató ez a pofavágás >.< Rendesen be van feszülve a csaj. És végül az íjász és az árnyharcos. Mindkettőben megvan az elegancia, a titokzatosság, a kifinomultság és egyszerűen illik rájuk a menő kifejezés. Kár, hogy íjász a srác, ha harcos lenne, gondolkodás nélkül magam mellé választanám. Megvan benne a potenciál, de tartok attól, hogy közelharcban könnyen elpáholhatják. Aztán persze meglephet egy újszerű kettős pontozással. Nah de jöjjön az első rosta.
- Üdvözöllek benneteket! Anatole vagyok, harcos, művészeti mecénás és üzletember. A célom az, hogy frontharcosként kivigyem a játékot, lehetőleg minél több túlélővel, majd pedig sikeres karriert fussak be a kinti világban is. Aki számára az eddig hallottak nem szimpatikusak, azt kérném, hogy távozzon! Nincs belőle harag, de jobb az elején tisztázni, hogy egyeznek-e a nézeteink. Éppen ezért arra kérnélek első körben benneteket, hogy pár szóban foglaljátok össze egyenként, hogy nektek mi a célotok a SAO-ban, illetve ha van bármi, amire különösen szeretnétek felhívni a figyelmemet, akkor most hozakodjatok elő vele. Köszönöm. - Ezután ha van rá lehetőség, akkor meginvitálom őket egy asztalhoz, ahol mindannyian leülhetünk beszélgetni, akkor leültetem őket, ha nem, akkor jót állunk magunkért Razz
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Pént. Feb. 20, 2015 8:05 pm

Nerial kezdi a beszédet.
- Mélyen tisztelt Anatole! A nézeteink teljességgel megegyeznek. Mellesleg, nem utolsó sorban fontosnak tartom azt, hogy mindent megtegyünk a játékból kikerültek testi épségéért. Nem véletlen az sem, hogy csak magához jelentkeztem.
Braor folytatja.
- Kedves Anatole! A céljaink bár nem egyeznek és én inkább a játékot látom a jobb útnak, szerintem közösen jó jövőt kovácsolhatunk Aincradnak, legalább is amíg maguk ki nem juttatnak. Úgy vélem, hogy játékszabályokon és az ezekől eredő egyenlőségen melett stabil jogszabályok kialakításával jobbá tehetjük az itteni életet, mint a kintit.
Siranne szólal meg.
- Egyetértek Braorral.
Ayurn hozzáteszi.
- Szintén.
Elaya szólal fel ezután.
- Az én célom egyszerű, a legjobb kardforgató szeretnék lenni a játékban és úgy vélem, hogy ha magával tarthatok akkor az mindkettőnk számára előnyös lenne.
Artois folytatja.
- Az én célom inkább túléléssel kezdődött és vártam amíg a frontharcosok, köztük ön, legyőzik a 100. bosst, de mára már úgy érzem jobban érdekel a játék maga, mint a kijutás. Az idők során megerősödtem, így már nem áll fent a halál veszélye ha esetleg mégis menni kéne a frontra. Ha a legjobbat keresi, csak nézzen a küzdelem statisztikákra.
Végül Yucia fejezi be.
- Személyes okok miatt mihamarabb ki szeretnék jutni innen, így mondhatjuk azt, hogy a céljaink megegyeznek, csupán annyi a különbség, hogy én nem kockáztatnám az életem a kijutásért.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Feb. 20, 2015 8:56 pm

//A levélre nem kapott Anat választ Yoshitól! Azt kérdezte, hogy ha legyőzik a parancsnokot, akkor azt is megöli nyolcas?//
// Azt hittem elküldtem, de megnéztem az elküldöttet és a kimenőt és nincsenek ott, a lényege: igen. //

No, hát lássuk csak sorjában! Illetve annyira azért mégsem sorjában. Lássuk előbb azokat, akiket biztosan kizárok. Úgy könnyebb lesz tovább elemezni és mérlegelni a többieket. Abban most már tényleg bizonyos vagyok, hogy Elayaval, a kardforgató hölggyel kénytelenek vagyunk elbúcsúzni egymástól. Az indokom roppant egyszerű: nincs szükségem magam mellé egy Hinari klónra. Márpedig a legjobb kardforgatónak a legjobb kard, vagyis a legendás fegyver dukál, én pedig nem fogok olyasvalakit pártolni, aki akár ellenségeskedést is szíthat szövetségesekkel. És ugyebár két dudás nem fér meg egy csárdában, vagy én törném le a kisasszony szarvát, vagy ő nőne még rajtam is túl a becsvágyával, ez pedig egyikünkre nézve sem egy egészséges kapcsolat alapja.
A másik jelölt, akit szintén azonnal kizárok fejben, az Yucia. Habár árnyharcos, amely számomra egy igen rokonszenves kaszt, mégis az elmondottak alapján úgy vélem sosem alakulhatna ki köztünk igazi bizalmi viszony. Bár senkitől sem elvárható, hogy kockáztassa az életét a kijutásért, mégis ez a kijelentése számomra visszás. Mondjuk legalább őszinte. Viszont ha rögtön az elején így áll hozzá a dolgokhoz, akkor tartok tőle, hogy mind közül ő lenne az első, aki elárulna, ha úgy alakulna.
Aztán lássuk a labilisabbakat. Artois-Artois. Még mindig veszettül tetszik nekem ez a fiú... nem tudom mitévő legyek. Mintha másfél évvel ezelőtti önmagamat látnám ebben a kölyökben. Ehh, úgy beszélek mint egy aggastyán, nyugdíjazott tábornok >.< És ő volt az egyetlen, aki igazán kiállt és érvelt maga mellett. Artoist mindenképpen bent tartom a következő rostálásra.
Nerial, a lovagina a fura arcával. Ugyebár abban maradtam magammal, hogy valami nagyot kell alakítania, különben repül. Hát kislányt, tényleg bele adtál mindent. Ha mindez igaz, amit hallottam, és nem csak puncsolás, akkor erősen el kell gondolkoznom azon, hogy elkelt az egyik hely. Bár nem szeretem a nyalingereket, úgy tűnik ez a lány kiváló titkárom lehetne és messzemenően a legjobban benne bízhatnék meg. Ha, hangsúlyozom újra, ha mindezt őszintén mondta az imént.
Braor, a bárgyú mosolyú kardforgató meg csak egyszerűen kiválóan beszél. Rendkívül jól tudna a későbbiekben együtt dolgozni Timidussal és a közös munkánk gyümölcse lehetne egy valóban hathatós igazságszolgáltatás megfelelő bírálatokkal és börtönnel. Viszont az kissé vészjósló számomra, hogy egy újabb olyan embert engedjek közel a tűzhöz, aki mindenáron bent akar maradni. Bár szavaiból az is kihallatszik, hogy nem akar megakadályozni minket a kijutásban.
A mufurc páros, alias Siranne és Ayurn pedig csöppet sem győzött meg a szótlanságával és a sótlanságával. Nem tudom, hogy miként tudnék együttműködni két ennyire rideg, katonás emberrel. Valószínűleg egymás agyára mennénk. Hárman is ugyanazt a véleményt képviselik én viszont nem akarom mindet magam mellé. Ha túlságosan egy követ fújnak, még a végén fellázadnak és puccsot robbantanak ki...
Döntöttem hát, a mufurc páros, Yucia és Elaya számára véget ér a válogató. Először az árnyharcoshoz és a kardforgatóhoz lépek oda. Udvariasan búcsút veszek tőlük és további sok sikert kívánok nekik. Bízom abban, hogy megértik az indokomat, miszerint nézeteink túlságosan távol állnak egymástól ahhoz, hogy jól tudjunk együtt dolgozni. Ezután Sirannehez és Ayurnhoz lépek.
- Mivel tudnátok meggyőzni arról, hogy az elbúcsúzás helyett inkább pont, hogy benneteket válasszalak? - A kasztjuk tetszik, kiválóan tudnánk akár hárman is együtt dolgozni a harctéren. De akarok is? Éppen velük? Hagyok egy fél percnyi gondolkodási időt a párosnak, addig visszafordulok Artoishoz, Braorhoz és Nerialhoz.
- Arra kérnélek benneteket közben, hogy üzenetben küldjétek el nekem, hogy hány életpontotok van és hogy melyik statra építetek leginkább. Ezekre az információkra azért van szükségem, hogy egy együttműködni jól tudó harcos triót tudjak kialakítani a parancsnokaimmal, egymás statjait összehangolva. Persze szívesen fogadok más statot vagy képességet is az üzenetben, de nem kötelező. - A képességeik előbb-utóbb úgyis kiderülnek, a statjaikat meg akár a kém képességemmel is kifürkészhetem.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Kedd Márc. 03, 2015 2:24 pm

- Tessék a statisztikákra nézni. Mellesleg nem együtt jelentkezünk.
Ayurn folytatja:
- Gondoltuk nem untatjuk önt az életünkről, de lényegében egy házaspár vagyunk. Ez viszont nem jelenti azt, hogy együtt jelentkezünk, tudjuk, hogy nincs annyi hely.
Siranne fejezi be:
- Bár a férjem nevében nem beszélhetek, de szerintem, ha szükséges, akárki ellen kiállnék és valószínűleg nyernék is.
- Szintúgy. Tessék csak megkérni minket.

Üzenetek:

Artois:
Életpont: 260, Irányításra és erőre építek

Braor:
Életpont: 180, Erőre és gyorsaságra építek

Nerial:
Életpont: 205, Speciális képességre és kitartásra építek
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Márc. 03, 2015 3:20 pm

Ez az egész beszélgetés kezd olyanná válni, mintha azt akarná sugallni nekem a férfi, hogy harcoltassam meg őket egymás ellen. Mint egy elcseszett filmes klisé, amikor a szereplők azzal dobálóznak, hogy bárki ellen kiállnak, de amikor egymás ellen kell összecsapniuk, akkor a túlélési ösztönön felülkerekednek az érzelmek. Őszintén szólva pszichológiai tesztnek kiváló lenne az egész, érdekes fejlemény lehetne, hogy vajon mit tesz a féri. Hagyja a feleségét nyerni, vagy épp ellenkezőleg. Milyen hatással lenne egyikük bekerülése, míg a másikuk kiesés. De nem, én nem vagyok valami bábmester, aki csak úgy játszadozik az emberi kapcsolatokkal. Rövidre zárom a beszélgetést, mivel most már biztos vagyok benne, hogy el kell búcsúznunk, s ennek okáról őket is tájékoztatom.
- Nem szükséges. A saját érdeketekben meg kell kérnelek benneteket, hogy távozzatok. Ha valamelyikőtök elbukik egy párbajban, az meghal. Onnantól kedve az érzelmi befolyásoltság miatt a másik fél nem feltétlenül tudna higgadt fejjel gondolkodni és cselekedni, nekem pedig egy parancsnok elvesztése is bőven nagy problémát elveszítene, nem kockáztathatom meg mindkettő hiányát. Köszönöm a részvételt és sok sikert kívánok a továbbiakban. - Nyugati szokáshoz híven kezet nyújtok a férfinak és a nőnek is, majd ha távoztak, akkor visszafordulok a többiekhez. Amíg visszasétálok az asztalnál ülőkhöz, addig elolvasom a tőlük kapott üzeneteket is. Nocsak-nocsak, azt hiszem meg is van az egyik végleges kiválasztottam. A másik kettő között viszont még mindig vacillálok. Úgyhogy ideje bevetni a végső, mindent eldöntő kérdéseket.
- Nos, már csak kér kérdésem maradt. Az egyik az, hogy melyikőtöknek van support/buffoló vagy healer képessége? Én egyikkel sem rendelkezem, így olyan parancsnokokra van szükségem, aki kiegészít ebben. - A második kérdés előtt hagyom, hogy válaszoljnak, majd veszek egy mélyebb levegőt és rátérek az utolsó próbatételre.
- Titsztában vagytok azzal, hogy ha a pozíciótokra pályáznak és párbajban legyőznek benneteket, akkor az életetekkel fizettek a bukásért? Ennek tudatában ha valamelyikőtök mégsem vállalja a parancsnoki szerepet, most még távozhat!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Pént. Márc. 06, 2015 9:04 pm

Nerial szólal csak meg:
- Nekem van erősítésem, ha az számít.
A többiek mind jeleznek, hogy nincs.
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Márc. 09, 2015 7:09 pm

- Igen, mindenképpen számít! Köszönöm, hogy jelezted. - Egy újabb érv a groteszk mosolyú stréber lány mellett. ahhoz képet, hogy az elején őt akartam azon nyomban kizárni, mostanra egészen megbizonyosodtam arról, hogy marhára rossz döntés lett volna a részemről. Ismételten beigazolódott, hogy nem lehet első látásra/benyomásra megítélni egy embert. Braor továbbra sem nyűgözött le semmivel, ennek ellenére mégis megtartom talonban. Artois meg csak Artois, annak a fickónak mocskosul megnyerő a stílusa. Van egy olyan érzésem már most, hogy őt fogom megtenni helyettesemnek, Nerialt pedig asszisztensemnek. A lovag lány kiválóan tudna tankolni, miközben buffol, én a magam dózeroló stílusommal tudok csépelni, Artois pedig a háttérből tud bennünket fedezni. Zseniálisan hangzik. Ezzel szemben Braornak nem találok helyet az elképzeléseimben. Aztán persze könnyen meglehet, hogy éles helyzetben felsülnék az elképzeléseimmel. S éppen azért, hogy ne kockáztassak, jobb is lesz megteremteni azt az éles helyzetet. Úgy tűnik már jó előre felvilágosították őket, hogy a Sayonara tagság milyen következményekkel járhat, de vajon fel is fogták ennek a súlyát?
- Ideje indulnunk! - állok föl az asztaltól, majd töltök magamnak még egy pohárka frissítőt, amit felhörpintve máris magamra öltöm a full felszerelésem. Sosem szégyenkeztem a holmijaim miatt - kivéve Terumi mellett - szóval bármikor elégedetten feszítettem a csupa ritka és egyedi felszerelésembe, és csak bízni tudok abban, hogy most sem keltek gyér benyomást előttük. Abban pedig még jobban bízom, hogy az ő felszereléseik is legalább T3-as szett, mert akkor nem kell sokat költenem a felruházásukba. A parancsnokaim mégsem járhatnak ócska göncökben! Elegancia kérem szépen, elegancia! - Elvinnélek benneteket egy kis vadászatra! Meglátjuk miként tudunk együttműködni...

//Kíváncsi vagyok a 3 delikvens felszerelésére, a vadászat körülményeinek és akár menetének leírását is meghagyom neked//
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Yoshiaga on Hétf. Márc. 30, 2015 11:02 pm

Mind viszonylag jó felszerelésben van és mind nagyon erős. (Megbeszéltek alapján ezt most ugorjuk. Very Happy)
avatar
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10500/10500  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Márc. 30, 2015 11:25 pm

A vadászat jól alakult, gördülékenyen tudtunk egymással együttműködni, Ilyen az, amikor az ember profikkal dolgozik együtt és nem a személyeskedések, az egyének közti összehúzások vagy ellentétek vagy az anyagiasság határozza meg a csapat összetartását, avagy széthúzását. Tulajdonképpen itt mindannyian egy célért hajtanak, hogy ők legyenek a legjobbak. És ezt akár a jövőre is vetíthetem, vagyis hogy előbb-utóbb még nálam is jobbakká akarnak válni. Lehet van köztük már most is olyan, aki nálam is jobb. A lovag lányra mondjuk talán a legkevésbé igaz az iménti gondolatmenetem, ő valószínűleg nem akar majd a hátamon felkapaszkodni, benne szerintem valódi támogatóra, önzetlen vagy hovatovább önfeláldozó társra lelhettem ma. Artoist pedig mint korábban megállapítottam, ugyanaz a vad, fiatalos, zabolázatlan tűz élteti, mint amilyen engem is, vagy legalább is akkoriban engem is, amikor bekerültem a SAO-ba. Akkor is volt már veszítenivalóm, de sokkal komolytalanabb, sokkal kötetlenebb voltam és sokkal becsvágyóbb is voltam. Mostanra viszont már sokak iránt tartozom felelősséggel és ez valamelyest megköti a kezemet.
Az is megnyugtató és nem elhanyagolható tényező, hogy a felszereléseik is rendben vannak. Valamelyest frusztráló is, hogy közel azonos szintű a felkészültségük, az erősségük, az itemjeik, szóval minden olyan lényegi tényező, amik alapján dönteni akartam, jobban mondva esetlegesen felülbírálni azt a döntést, amelyet az érzéseim, nem pedig pusztán a józan ítélőképességem határozott meg. Viszont azt már a vadászat előtt is tudtam, hogy a kardforgató fiúnak kevés esélye maradt arra, hogy beválasszam. De az esélyt meg kell adni, a lovag lánynak is megadtam és láss csodát, most itt van a top 3-ban. Pedig ugye első körben azonnal ki akartam zárni. Utolsókból lesznek az elsők, vagy hogy is mondják.
Amikor befejezzük a vadászatot és visszaérünk a táborhelyre, a kardforgató fiúhoz fordulok, hogy elbúcsúzhassam tőle. - Köszönöm a kitartó részvételedet, de most sajnos el kell búcsúznunk. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy kiváló harcos vagy rendkívüli ember, csak a többiek ma meggyőzőbbek voltak számomra. Kitartást és sok sikert a jövőben! Ha pedig úgy hozza a sors, hogy valaha lesz még üresedés a Sayonara parancsnokai között, ne habozz jelentkezni, hivatkozz rám, hogy én ajánlottalak a bevételre! - Aztán ha elfogadja, akkor lepacsizok vele, majd útjára engedem. Ezután megfordulok, majd lazábbra veszem a figurát és átkarolom a két parancsnokom vállát és megindulok velük a sátram felé. - Hölgyem, uram! Köszöntöm Önöket a Sayonara parancsnokai között! Ideje ünnepelni!Lényeg a lényeg: Anatole Sayonaras utódjának Artoist, az íjászt javaslom, parancsnokainak pedig Nerialt, a lovagot és Braort, a kardforgatót. Köszönöm a küldetést! Very Happy
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Ápr. 02, 2015 3:23 pm

Jutalom: 180 exp és bónusszal együtt 540 arany, ebből Malcolmnak megy öröklés útján 162 exp és 486 arany.

Páncélkészítés (T4): Kényelmetlen Vasköpeny Recept, Rugalmas Cipő Recept /Mirikának/
Érclátás (T4): 334 -> 349, 4 Fekete Holdkő 4 Pikkely 7 Mithril 2 Orichalcum 3 Platinum /Malcolmnak/
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hatalom útján

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.