[Játékos Küldetés] Musical Chairs

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Mayumi on Vas. Jan. 25, 2015 2:04 pm

Értetlenül áll a kialakult helyzet előtt. Atsu-kunnak ez talán valami új szokása lehet, hogy mindent csendben tűr, és csak figyel. Kissé félelmetes, ez az egész, de ha őt ennyire nem izgatják a történések akkor Mayu sem fog tovább foglalkozni vele a nap folyamán. A fiúnak bizonyára feltűnt, hogy a lány végleg levette róla a tekintetét, és helyette inkább a lehetőségeket kezdi el mérlegelni. A győzelem a markában van, és a pénzre is szüksége lenne, viszont annyira azért mégsem, hogy másoktól elvegye a lehetőségeket. Főleg nem attól a lánytól aki éppen az imént lopott tőle csókot. A pixelgólemmel sem kívánt egyezkedni, ezért inkább csak megrántja vállát.
- Hát legyen. Egyébként sincs kedvem egész nap itt ücsörögni és feltételezem te sem szívesen váratod Traucicát. Én sem fogok rád szavazni. - majd ezt követően a vörös lány felé pillant. - Szerintem egyértelmű a győzelmünk, esetleg megkaphatnánk a jutalmunkat?
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Jan. 26, 2015 7:50 pm

-Ezek szerint döntetlennel végződik a játék…
Jegyeztem meg az orrom alatt motyogva, majd Aisura néztem. Látszólag kissé össze van zavarodva, viszont ő sem kíván több felesleges időhúzás vagy konfliktust, így számára is megfelelő ez a végkifejlet. Ő már úgy is feladta a játékot és amúgy se érdekelt, hogy ki fog nyerni. Bár segített volna nyerni a gerlepár játékban maradt felének, de ha ők ezt már megbeszélték, hogy így legyen vége akkor nincs mit tenni ez ellen.
~Én nem szavazok. Feladtam a játékot, tehát annak befolyásolását is feladtam. Meg már felesleges bármivel is tovább húzni az időt…Szóval akkor itt a játék vége, ugye?
Fordul a vörös játékos felé, miközben feltette a kérdést. Majd vártam, hogy maga a játék mester miképpen is fog vélekedni a mostani fejleményekről.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Cearso on Hétf. Jan. 26, 2015 8:37 pm

13:15

A VÖRÖS csak némán figyeli az eseményeket, és csak akkor mozdul meg mikor a jéggólem felteszi a kérdést. Akkor is csak bólint egyet.
-Akkor megvan a két győztesünk.
Majd csettint egyet, és Mayumi számláján máris megjelenik 80 arany. illetve mindenkinél eltűntek a zsetonok, és visszaállt az eredeti rendszer a menüjében. És az ajtó is kinyílt távozásra invitálva.
-Ti ketten.- mutat a gólemre és az idomárra. -Szeretném, ha még itt maradnátok. Persze az ajtó előtettek is nyitva áll, ha távozni szeretnétek.


utolsó kör
szólimit:250
Ha valaki nem megy ki az ajtón, az kényszerített teleportációban vehet részt/ kivéve Des és Aisu/
határidő:rendezzétek le egymás között. /legkésőbb két hét múlva záratom/


OOC infok:
avagy mi történt a háttérben.
1.kör
Katja /0 aranyat fizetett/
zöld 5
Traumnis  /16/
cián 5, vörös 1
Mayumi /16/
narancs 5, vörös 1
Aida /16/
szürke 5, vörös 1
Aisu /16/
sárga 5, vörös 1
Marluna  /JM/
1 vörös, 1 zöld, 1 cián, 1 narancs, 1 szürke, 1 sárga /1 vöröst összetört/
-----
2. kör
Aisu MEGFIGYEL-> Marluna /???/
eredmény: a megfigyelt játékos nem adott/kapott zsetont
----
3.kör
Aisu MEGFIGYEL-> Marluna  
eredmény: a megfigyelt játékos nem adott/kapott zsetont, a megfigyelt játékos a következő akciót hajtja végre: MEGFIGYEL
Marluna letesz egy zsetont az asztalra.
---
4. kör
/szabad a rablás/
Aisu MEGFIGYEL-> Mayumi
eredmény:nincs
Marluna letesz egy vörös zsetint az asztalra
Katja felveszi az asztalon lévő vörös zsetont majd Traumnis kezébe nyomja, amit Trau elejt
random.org használat
1.    Katja
2.    Des
3.    Marluna
4.    Traumnis
5.    Aida
6.    Mayumi
5. kör
Szabad a rablás sorsoltja: Katja
Aisu: két sárga zsetont küld Traumnis-nak.
Aisu: 3 sárga, 1 vörös.
Traumnis:  5 cián, 2 sárga, 1 vörös.
----
Trau 5 kör megírása után adta le a küldetést.
Aida 5 kört írt eddig
mindenki más eddig 9 kört írt

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Jan. 27, 2015 9:21 am

Katja összecsapja a tenyerét, és felpattan a székből, majd körbe-körbe kezd járkálni a szobában, miközben nagyon úgy tesz, mintha valamin elmélkedne. Megtesz két-három kört, miközben még valami dalocskát is dúdolgat, majd végül visszacsüccsen a helyére.
-Ja… csak azért, hogy meglegyen a hangulat, meg a szép emlék. Mégiscsak valamiféle ilyen játékot játszottunk volna, ha vöri-chan nem pofátlankodik ide, és nem vezeti be a buta háziszabályait.
Ezután újra felpattan, majd mennyiben Mayumi engedi, helyet foglal az ő ölében.
-Így tisztességes, végül is ketten győztünk, tehát kettőnknek kell elfoglalni az utolsó széket. Egyébként nagyon kedves tőled, hogy te sem szavaztál rám, majd elmesélem Traucicának, hogy milyen jó kislány vagy, és akkor lehet, hogy meggondolja magát az estével kapcsolatban. Még nagyon félénk és szemérmes szegényke, de ne aggódj, majd felbátorodik mellettem. Ééééés… yap, passzold a zsét Vöri-chan.
Csettint egyet a nyelvével, ám Desdemona szavaira durcisan felfújja az arcát.
-Nem döntetlen, hanem ketten nyertünk, te meg nem. Ne próbáld másnak mondani csak azért, mert te veszítettél!
Még a nyelvét is a lányra meg a gólemre ölti, ezután azonban minden figyelmét a vörikére összpontosítja. Amikor kihirdeti az eredményt, diadalittasan a magasba emeli Mayumi kezét, majd meg is rázza, gratulálva kettejük győzelméhez.
-Szeretném megköszönni a szüleimnek, akik mindvégig mellettem álltak,  a mesteremnek, aki felkészített, és szeretném még megköszönni Vöri-channak, aki megszervezte nekünk ezt a csodálatos izét, és…
Ekkor tekint rá a menüjére, hogy megérkezett-e a jutalom, de mivel nem látja, azonnal Mayumihoz fordul.
-Jajj de lusti ez a Vöri-chan. Szerintem nem tud matekolni, és neked küldte az egészet, hogy majd mi elfelezzük igazságosan. Mi lenne, ha meghívnál valami italra, utána meg eldöntenénk, hogy mire költsük a többit? Látod, hogy ő inkább Olaffal van meg a petjével, szóval úgy tűnik nekünk távozni kell.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Mayumi on Pént. Jan. 30, 2015 10:12 pm

A jégkocka és a gazdája már gyakorlatilag semmit sem tehetett a kiszavazás ügyében, sőt nem is szándékoztak ugyanis kijelentették, hogy feladják a játékot. Mayu elégedett mosolyra húzza száját, természetesen mindvégig biztos volt a győzelmében, habár még álmaiban sem gondolta volna, hogy az első hely nem ö és Atsu-san, hanem ö és egy másik lány birtokolja majd. Szinte parancsolóan, ámde mégsem zsarnokian, inkább csak a türelmetlenség beszél belőle amikor a nyereményét követeli, amiről néhány másodperc múlva máris érkezik az értesítő üzenet, hogy nyolcvan csilingelő aranytallérral bővült a személyes vagyona. A lányt természetesen az ölébe engedi, karjaival átfonva a másik derekát, hogy az kényelmesen ülhessen, és ne csússzon le esetleg, vagy dőljön le a székről egy rossz mozdulatot követően.
- Én jobban örültem volna, ha a győzelmünk valamivel hangulatosabb lenne. Mindenki ünnepelné, és boldog arcok fogadnák a legjobbakat. Elvégre, valljuk be mindvégig sejteni lehetett, hogy egy programnak, és néhány férfiagynak esélye sem lehetett a győzelemre. - pillant a férfiemberekre, akik még jelen vannak, még egy utolsó remény, hogy talán Atsu-kun felszólal, megcáfolja amit a lány mondd, esetleg egy féltékeny arcot vág, bármit reagál arra ami éppen történik. De nem teszi, ami több mint zavaró. Sőt egyszerűen felháborító!
- Megkérdezhetem, hogy hova lesz kirakva a győzelmünk?  Feltételezem, hogy a kaszinó egyik jól látható szegletén egy méretes aranyszegélyű képkeretben díszes, cifra betűkkel lesz elkészítve az emléklapunk, hogy mindenki megcsodálhassa. Ha javasolhatom akkor én a főbejárattal szembeni falat gondoltam. - közben pedig megtapsolja saját magukat, vagyis sokkal inkább Katja tapsol Mayu kezével, de ez csupán részletkérdés, és miközben a lány hozzákezd a győzelmi beszédéhez, Mayu is munkálkodni kezd.
- Micsoda pech, úgy tűnik csak én kaptam meg az aranyat, majd legközelebb biztos több szerencséd lesz. :] - és mire ezt elmondja a lánynak már fel is villanhatott az ablak a negyven arany átutalásról. - Néha előfordul, hogy megcsúszik a kezem és valami olyasmire nyomok rá amiről azt sem tudom micsoda. Fogalmam sincs mi történhetett. De azt hiszem már mindegy. - rossz színészhez méltán túljátssza magát, és még a gyerekes műmegdöbbenést is elővarázsolja, megspékelve a nyitott száj elé rakott kezével. Majd elmosolyodik, és bólint a lány javaslatára. Haza ezek után semmi kedve sincs menni.
- Mire gondoltál? Hova menjünk?


//Köszönjük a játékot :3 //
avatar
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
848/900  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Desdemona on Vas. Feb. 01, 2015 10:54 pm

Végre véget ért ez az amúgy is értelmetlen játék és ahogy Aisut elnézem többet nem nagyon akar majd ilyesmikbe belefolyni többet. A két győztes lányra nem igazán reagáltam semmit se. Én személy szerint inkább szégyellném ezt a győzelmet, minthogy még ki is írassam egy falra. Bár azt sem értettem soha, hogy mi jó van abban, ha az ember neve szerepel egy falon vagy trófeán. Szerintem ezért küzdeni vagy vágyódni kicsinyes és teljes mértékben bolondság, hisz attól egyikük sem lesz több és jobb, hogy felkerül valahova a nevük vagy csak mert szimplán megnyertek egy buta játékot. A gólem is rideg némáságba burkolózott. Csalódott volt. Nagyon is. Hisz semmi izgalom nem volt ebben a játékban és igazából senki játszott csak jelen volt. Talán pont ez vette el az egész varázsát. Pedig ő próbált a háttérben is játszani és próbált valami olyat vinni a játékba ami talán egy kisebb fejtörést is okozhat. De nem sikerült. A sok fafejő kicsinyes játékos mindent elvett, ami jó lehetett volna ebben az egészben. A páros is indulni készült, mikor is a csupa vörös játékmester utánuk szólt.
~Miért szeretnéd, hogy még maradjunk?
-Szívesen elhagynám ezt a kaszinót, viszont ha még óhajtasz beszélni velünk valamiről akkor maradunk még egy kicsit. És ez esetben akkor nem ártana bemutatkoznom, hisz egész eddig csak néző voltam és nem emlékszem arra, hogy sort kerítettem volna arra, hogy bemutatkozzam.
-A nevem Desdemona. Önt milyen néven szólíthatom?
Szembe fordultunk a vörös játékossal és vártuk, hogy mit is szeretne közölni vagy tenni. Meg persze mindkettőnket érdekelt, hogy miért is marasztal minket tovább mint a játék többi résztvevőjét.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki halljaavatar
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1550/1700  (1550/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Cearso on Hétf. Feb. 02, 2015 2:26 pm

/asszem nem érdemes Aidára várni, illetve Trau jelezte, hogy nem fog írni, tehát/
A küldetést lezárom
/pontosabban záratom majd/

A VÖRÖS nem válaszol már egyik kérdésre sem, és megvárja, míg mindenki elhagyja a termet, és csak azután beszél az idomárhoz.
-Gondolom nektek is feltűnt, hogy a játék nem sikeredett olyan izgalmasra, mint ahogy terveztem. Remélem ez nem a játék, hanem a játékosok hibája. Ezután szeretnék majd egy olyan játékot szervezni, ahol mindenki komolyan veszi majd a dolgokat, és ebből a társaságból csak ti feleltetek meg a kvalifikáció feltételeinek.
-Egy szóval szeretném, ha a későbbiekben is számíthatnék rátok, mint leendő játékosok.
-A tisztességes nevem pedig Marluna.

 A bemutatkozás után pedig, a válaszotoktól függetlenül, kikísér titeket az ajtón.Jekatyerina: 1-es szint; 10 kör; +40 aranyat kap
1-es Hallgatózás
----
Mayumi: 10-es szint; 10 kör; +40 aranyat kap
-----
Desdemona: 11-es szint; 10 kör
céh:Unity; T1-es növénylátó, T1-es kristályíró
----

Aida: 12-es szint; 5 kör
T1-es érclátó, T1-es páncélkovács
----

Traumnis: 10-es szint; 5 kör
1-es keresés, T1-es fegyverkovács

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Rosalia on Kedd Feb. 10, 2015 8:44 pm

Traumnis keresés

1-2-3-4: nem talál
5-6: talál

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 10, 2015 8:44 pm

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Rosalia on Kedd Feb. 10, 2015 10:01 pm

Jutalmak:
Aida: 55 exp 65 arany
Traumnis: 55 exp 65 arany
Jekatyerina: 80 exp 130 arany
Desdemona: 90 exp és 100 arany
Mayumi: 90 exp 140 arany

Unity kap Des után a bankba 50 aranyat, a céhtagok között pedig 45 exp így oszlik szét: Jade, Shakan és Des 8-8 expt kap, Chan, Jay és Joey pedig 7-7 expt.

Jártasságok:
Katja:
Hallgatózás 1 - Küldetések után ingyen dobhatsz egy tárgy infót, a dobott értékből mindegyik kockánál le kell vonni kettőt.

Traumnis:
Keresés 1 - Bronz vért


__________________________________________________________________________________________


Desdemona:
Kristályírás (T1): Farkasagyar Recept, Gyertya Kristály Recept
Növénylátás: 20->35 ; 7 Kis Tövisgyökér 4 Faeno Levél 5 Barna Gomba 4 Tövisgyökér

Aida:
Páncélkovácsolás (T1): Hősi Köpeny Recept
Érclátás (T1): 47->57; 1 Munkálatlan Bőr 1 Sida Kő 3 Halvány Rubin

Traumnis:
Fegyverkovácsolás (T1): Futóíj Recept

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Musical Chairs

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.