Harus Zimmer

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Go down

default Harus Zimmer

Témanyitás by Drake Haru on Szer. Nov. 19, 2014 8:25 pm


Nem hinném, hogy valaha is betenné ide akár egy ember is a lábát. Mégis mi oka lenne rá? Kit érdekelhet egy csendes, vörös indikátoros kislány lakhelye? Hisz fejben mindenki el tudja képzelni. A gyilkos, aki élvezetét leli a vér látványában.. Józan ember nem is kíváncsi egy ilyen gyermek lakhelyére. Hisz te is.. Még ha tudod is, hogy hol van ez, biztosan eszedbe sem jut betenni ide a lábad. Semmi okod rá. Nem vagy kíváncsi rám! Megértetted? Mert én nem akarom, hogy akárki is az legyen. A szobám a szobám. Az egyetlen nyugodt ki zug életemben, ahova behúzódva mangákat olvashatok, elmélkedhetek, rajzolgathatok, vagy egyéb, teljesen átlagos dolgokat művelhetek. Így hát ne is tedd be ide a lábad! Nem akarom a véreddel összeszennyezni a szép padlómat és bútoraimat.

Egy teljesen átlagos, szerény bútorzatú, visszafogott, tisztán tartott kis szoba Harué, rengeteg lámpával, mely még a föld alatt is nappali világosságot kölcsönöz folyamatosan. Csupán egyetlen picike kis fürdőszoba tartozik hozzá, és egy kis előtér, ahol a cipőket le lehet rakni. Talán ez a céh legkisebb szobácskája.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.