Nox vs Ryu

Go down

default Nox vs Ryu

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szomb. Nov. 22, 2014 3:06 pm

A küzdőtér homokos terepén álltam, lehunyt szemmel, és némán. Pajzsom előttem áll a földön, buzogányom meg az övemen, míg én csak támaszkodok a pajzs tetején. Jó ideje foglalom már így ezt a helyet, és sok mérges, furcsálló tekintetet kaptam már miatta, de senki sem szólt. Kíváncsiság. Az ember legnagyobb bűne. Jó páran már csak azért is itt álltak, mert kíváncsiak voltak, mit vár az az idióta, aki foglalja az küzdőterek egyikét. Lassan 3 óra, és eljön az idő. Nemrégiben egy hirdetést tettem fel, miszerint a mai napon 3 órától kis szintűeknek segítek edzeni. Bár Aincrad világában így nem szerezhetnek pontokat, sokat segít az embereknek, ha van mit ütniük. Ami viszont tökéletes munka számomra. Védelmem elég hatékony, és bár igaz, hogy nem sikerült védelmi T2-es páncélzatot szereznem, de legalább az 1. képességem kibővíti ezt a szünetet. Eddig nem akadt jelentkező, ám én nem estem kétségbe. Van időm, és nem sietek sehova. Még ha a kinti emberek mérgesek is rám, hogy csak itt állok, én egy jó cél érdekében teszek így, így nem érzek lelkiismeret furdalást ezért. Ahogy mondani illik, ki mit vet, az úgy arat. A homok alattam, már annyira kihűlt, hogy egy vékony jégréteg borította a lábam és a föld közötti szakaszt. De egyszer csak lépések zaját hallom meg a közelből. Kinyitom a szemeimet, és egy lány tart felém. Némán várom, hogy közelembe érek, majd ha megáll.
- Üdvözlöm a kisasszonyt. Az edzési lehetőségért jött kegyed? – kérdezem udvarias hangnemben, és amennyire páncélzatom, és előttem lévő páncélzat engedi, meghajolok a lány felé.
Egyelőre nem szerelkezek fel, csak várom, mit válaszol.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nox vs Ryu

Témanyitás by Nox on Szomb. Nov. 22, 2014 3:53 pm

Napok? Hetek? Nox nem tudta összeszámolni, hogy mióta keresi az ő Tatsuya-kunját. Egyszer már kapott fülest, hogy a 7. szinten látták, így, mivel a Kiképzőtiszt 10-es szintre emelte rögtön oda ment. Volt, hogy napokig nem aludt. Viszont minden, eleddig minden hiába való volt. Csupán több napos árnyakra vetült, ennél közelebb sosem jutott.
Sóhajtozva, lehajtott fejjel haladt ezen a napon. Nox szomorú volt. A napokban vagy negyedére hallott olyat, hogy a 10-es szintnél magasabban láttak Tatsuya-kun gyanús alakot. Gyengének érezte magát, érezte, hogyha sokáig folytatódik így, akkor elveszti Tatsuya-kunját. Még mindig csak a Kezdő Nodachi-ja és a Kezdő Ruhája, és nem is fejlődött. Hibát követett el, tudta. Túlzottan is meg akarta eddig találni az ő egyetlen kedvesét, szívének minden vágyát, Saegusa Tatsuya-kunt, akiről még azt sem tudta, hogy milyen névvel jött a SAO világába, Aincrad-ba.
Egy isteni sugallatnak, vagy a karmának köszönhetően most nem vaktában rohant, hátha Tatsuya-kunt megtalálja, hanem egy hirdetés alapján a Küzdő térre tartott.
„Tatsuya-kun kedvéért edzenem kell. Tatsuya-kun kedvéért erősödnöm kell. Tatsuya-kun kedvéért fejlődnöm kell.” Gondolatban ezeket a mondatokat mantrázta, és remélte, hogy a hirdetés feladója nem egy romlott ember, aki így akarja kihasználni a gyengébbeket. Mert ő nem hallhatott meg, mert az ő Tatsuya-unjának biztosan szüksége volt rá, kellett, hogy ebben a szörnyű világban megvédje valaki. Nox örömmel ajánlkozott volna erre a számára megtisztelő feladatra, hiszen szerelmes belé.
Lassan megérkezett a helyszínre. Egy újabb, s egyelőre utolsó sóhajjal konstatálta, hogy a hirdetést feladó már ott vár rá, egy fiú, aki nem Tatsuya-kun. Nyugodt léptekkel közelítette meg, s a dojo-ban megszokott távolságban megállt tőle. A fiú modora pozitívan hatott rá, hiszen, hogyha egy gyilkos is, akkor is legalább az illemet tudja.
- Üdvözletem. Igen, az edzési lehetőségre jöttem. – Hajolt meg Nox a fiú felé, ami nem esett nehezére, hiszen minden felszerelése a ruhája és a fegyvere volt, neki nem voltak olyan gátló tényezői, mint a fiúnak a pajzs. – Nox a nevem, örülök, hogy találkoztunk. – Ezzel le is tudta az illem köröket, több időt nem kívánt erre fecsérelni, de egy kérdés ott motoszkált a nyelvén, s mielőtt végig gondolhatta volna, hogy fel tegye-e már késő volt.
- Elnézést, de véletlenül nem ismer, vagy nem találkozott egy olyan fiúval, aki ilyen magas lehet, – magánál nagyjából egy fejjel magasabb méretett mutatott. – élénk vörös, félhosszú haja van, ibolya színben tündököl a szeme és talán sála is van.
avatar
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2014. Nov. 19.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
124/500  (124/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nox vs Ryu

Témanyitás by Klein on Vas. Feb. 01, 2015 8:54 pm

Ossu!

Inaktivitás miatt lezárom a párbajt, Nox jutalma 10 arany.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nox vs Ryu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.